Huvud
Behandling

Instruktion för användning av läkemedlet Spinalfluga - komposition, indikationer, biverkningar, analoger och pris

En biologiskt aktiv tillsats baserad på ett extrakt erhållet från en skalbagge med en flugtpint (eller asktree lår) används som ett medel för att förbättra erektion hos män och för att öka sexuell attraktion hos kvinnor. Recensioner om läkemedlets handling är främst positiva, men det är värt att överväga om detta afrodisiakum är lämpligt för alla.

Vad är en spansk flygning

Den mest kända drogstimulanten av sexuell upphetsning är den spanska (eller spanska) flygningen. Effekten av denna åtgärd är baserad på påverkan av skalbagens gift, vilket erhålles genom att extrahera dess matsmältningshemlighet och hemolymf. Insekten från blåsans familj använder det starkaste giftet (non-protein substans cantharidin) för skyddande ändamål, men för några århundraden sedan märktes det att det hade en speciell afrodisiakseffekt. En stark stimulering är en bieffekt av en giftig substans, en neuroleptik, som förlamar nervsystemet.

Buggar i händelse av fara utsöndrar från munnen en gulaktig vätska som har en specifik lukt som skrämmer bort potentiella fiender. Tidigare, för att öka libido användes torkade delar av insekter, vilka tillsattes till salva, pulver, rökelse. Denna metod ledde till det faktum att dosen av den giftiga substansen valdes felaktigt och starka biverkningar uppenbarades. Idag tillverkas en av de mest kraftfulla afrodisiakum med hjälp av säker teknik och riskerna med att överskrida den tillåtna mängden flyga gift minimeras.

Utformningsform och sammansättning

Den naturliga beredningen, som innehåller cantharidin som den huvudsakliga aktiva beståndsdelen, är tillgänglig i form av droppar eller pulver. Flaskan med en klar vätska har en dispenser-dropper för exakt dosering av ämnet. Pulvret presenteras i form av påsar, som var och en innehåller en enstaka dos av preparatet. Sammansättningen av den spanska flugan kan innehålla ytterligare ingredienser för att förbättra smak och ge en trevlig arom.

Homeopatiskt utspädd cantharidin

Giftigt ämne som orsakar allvarlig irritation på huden. Korrekta utvalda proportioner av gift är inte farliga för kroppen

Neutralisera den specifika lukten av extraktet av bugsekretion

Herbal stimulant

Hur läkemedlet fungerar

Att komma in i kroppen påverkar den aktiva substansen nervcellerna och ökar deras excitabilitet. Centralnervsystemet uppfattar penetrering av flygens giftiga hemlighet som en fara och ökar blodflödet för att avlägsna irritationen från kroppen. Könsorganen innehåller många nervändar, så de är mycket känsliga för blodflödet. Känslan av bäckenets fullhet uppfattas av hjärnan som en beredskap för samlag.

Ämnet utsöndras med hjälp av lymfsystemet på 3-4 timmar, och hela tiden utvecklar könkörtlarna hemlig smörjning, vilket förklarar ökningen av orgasmen och ökningen av samlagets längd. Att starta exciteringsmekanismen räcker inte för att bara ta en afrodisiakum. Dessutom är det nödvändigt att stimulera hjärnans ställe som är ansvarig för sexuell lust, d.v.s. skapa en romantisk atmosfär, gör förberedelserna.

Instruktioner för användning

Guldspankfluga, om den tas i rekommenderad dosering, hjälper till med brott mot könsorganet, försvagning av libido, erektil dysfunktion. Instruktioner för användning av läkemedlet innehåller rekommendationer för att ta och varna för biverkningar. För att uppnå önskad effekt är det nödvändigt att upplösa 5 ml spanska flugor i alla drycker och dricka det 10-15 minuter före den föreslagna närheten. För de som ska ta en flygning för första gången är det lämpligt att prova några droppar för att se till att det inte finns någon allergisk reaktion.

Spanska flyga för kvinnor

Tinktur baserad på pinens giftiga hemlighet anses vara en av de mest kraftfulla kvinnliga patogenerna. Några droppar flugor, som kommer in i kvinnokroppen, börjar att agera väldigt snabbt. Effekten efter att ha tagit läkemedlet manifesteras i utseendet av snabb hjärtfrekvens, ökad känslighet för erogena zoner, tillströmning av blod till genitala organ. Detta tillstånd varar ca 3-4 timmar eller tills kvinnan når sexuell avslappning i form av orgasm.

Spani flyger för män

I instruktionerna för användningen av läkemedlet indikeras att droppar eller pulver baserade på cantharidin har en liknande effekt på både kvinnlig och manlig kropp. Representanter för det starkare könet under inflytande av en afrodisiakum erfarenhet ökade sexuell upphetsning. Doserad mottagning flyger inte mer än två gånger i veckan kan återställa erektilfunktionen på ett naturligt sätt. En detaljerad beskrivning av metoder för att flyga finns i videomeddelandena om drogen.

Kontra

En kraftfull afrodisiakum innehåller cantharidin, vars verkan inte är selektiv men komplex. De spanska flugans gift påverkar hela nervsystemet i kroppen, och inte bara med ändamålsenlighet på den sexuella sfären, så instruktionerna för användningen av drogen anger försiktighetsåtgärder innan man tar flugan. Läkare rekommenderar inte användning av droppar eller pulver av guldflugor till barn under 18 år och vuxna med:

 • eventuella kränkningar av det kardiovaskulära systemet;
 • ökat tryck;
 • graviditet och under amningstiden
 • sjukdomar i det genitourära systemet av kronisk natur.

Pris på spanska flyg

Köp droppar guldflugor kan vara både på apotek i avdelningen för intima varor och i nätbutiker, men du borde välja pålitliga leverantörer ansvariga för läkemedlets kvalitet. Tabellen visar den genomsnittliga nivån på narkotikapriserna:

Guldlövfluga

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Golden Spaniard Fly - det här är min mast-hev, jag har tagit den i ungefär en månad efter behov och mycket nöjd. För det första blev det befriat och slutade tänka på partnern och hans nöje, kaifu själv.
Produkten är förpackad i enskilda lådor, där påsar med detta mirakel ligger, allt ser solidt ut, dyrt och värdigt. Inte som tillsatser från marknaden eller dunkla platser, så tack till tillverkaren för sådan oro för köparen.
Om hon inte försökte ta denna guldfluga själv, skulle hon inte tro att naturliga afrodisiakum verkligen fungerar. Känslighet förvärras, medan orgasm är lättare att uppnå, som brukade vara en stor sällsynthet i kön. Jag kan säkert lägga fem.

Det fanns en period i mitt liv när jag inte ville ha något, men min man var alltid obekväma att vägra, så jag bestämde mig för att köpa en berömd spansk flyga. Vad kan jag säga - det fungerar utan att misslyckas. Droppar läggs helt enkelt till juice, te eller vatten, det finns inget behov av att droppa mycket - och det kommer också att fungera. Först verkar det som ingenting hände, men efter en kvart i timmen handlar alla tankar bara om sex. Min man säger att han inte kommer ihåg mig så passionerad sedan smekmånaden. Orgasmen är mycket stark, hela kroppen är som en kontinuerlig erogen zon, inga komplex, allt är intressant, bara vill ha. Jag kommer inte att säga att jag är redo att underhålla mig varje dag, men från tid till annan - varför inte.

Drug verkar nästan omedelbart, är spänningen inte i termer av uppkomsten av sexuell lust efter stimulering, nämligen utseendet av spänning hela kroppen omedelbart efter administrering, utan ytterligare manipulation direkt till huttra, och det är mycket brantare än de mekaniska behov.
Personligen kontaktade han mig på alla indikatorer. Fysisk missbruk är inte närvarande, tryck och hälsotillstånd efter mottagande av en bada i norm eller takt. Det enda jag märkte var en lätt huvudvärk för morgonen, som efter en drink. Men det elimineras av en mugg starkt sött te, så bristen på okritisk kommer jag inte att minska bedömningen.

Åh, jag gillar verkligen det här läkemedlet! Länge på denna medicin jag såg alla vågade inte köpa, men det var bara slöseri med min tid, bara med sin man innan skilsmässan inte gjorde det, ja, inte som mig sex, ja, precis, och till honom varje dag, Bring, och det gjorde ont, inte trevligt, torr vagina, önskan noll, konstant trötthet, styvhet! Nu är det tvärtom) Plats bara kom från, nu make, ibland jag inte, men jag vill ha det varje dag, kanske två gånger om dagen!
Önskan är vild, sådan passion, från styvhet och tvång har försvunnit, njuta av sex, jag är bekväm, jag är bekväm, är kul I sex!
Jag köpte mig en erotisk underkläder, jag känner mig som en supermodell, alltid önskad och vacker! Tro mig inte, men bönderna började gilla mig på älskling! Spaniens flyger gör underverk!
På så sätt kan du ta drogen med alkohol, ett glas vin innan sex är det mest! Det finns inga kontraindikationer, och effekten är fantastisk!
Förresten, om priset, väntar jag på aktierna och då köper jag, ger mig rädd, och om du tar 5 flaskor på 10 ml, kommer leveransen att vara helt fri!

Drömde alltid om att prova detta läkemedel. Vid kön var det inga problem, men något saknades, särskilt efter födseln. Beslutade att ta.
Jag beställde den på tillverkarens officiella hemsida, för att jag helt enkelt inte hade min egen blyghet att leta efter en afrodisiakum för apotek. Och då fick jag möjlighet att studera kompositionen på plats korrekt, se mottagningsformen, vilket är hur och hur effektivt. Jag hittade även en diskussion om VKontakte, där mammor delade hemligheterna i receptionen och talar om effektivitet, så hon var mentalt förberedd inför receptionens början.
Jag bestämde mig för att ta det första paketet med droppar på kvällen. Som ett resultat var jag redo att slå på min man om fem minuter. Han blev överraskad först, men då gick allt som urverk.
Så tjejerna kan jag säga - ta droppen omedelbart före kön och om det finns en potentiell partner i närheten. Känsligheten stiger, så det finns inga problem med orgasm, i någon hållning på några minuter. Kort sagt, cool sak, om du har en man "snabb eld" och du har inte tid för honom för alltid. Min hemlighet finns, jag är väldigt nöjd med min erfarenhet.

Döm inte mig, vem kan inte förstå, gå vidare.
Jag jobbar inom sexuella tjänster. Jag gillar mitt arbete genom att jag har inget att göra ekonomiskt, men tyvärr finns det också men:
- Partner upphetsar inte,
- Mitt huvud gör ont,
- Fett flödar inte,
- Jag vill gråta från vad jag inte vill ha
- På natten blir du fylld med sex över taket
- Partnern gör tråkiga drag och är inte intresserad av att uppfylla mig,
- Partnern är orörlig, det är äckligt att han är i mig.
Jag ska berätta, min erfarenhet av tillämpningen av "Spani-flyg (guld, förstärkt serie)". Hos oss ligger alla tjejer på detta afrodisiakum, helt enkelt kommer du inte att behålla.
Och här är skillnaderna:
- När du accepterar CMM är du glad att se kunden, även om från föregående känner du avsky. Under hela handlingen av drogen, och det här är ca 3,5 timmar, är du alltid våt och du är lite liten.
- Du funderar på en ny kund, inget mer, det behövs för att massera punkten G.
- CM är en PR, en upphetsad tjej som vrider och ger nöje till kunden, är också välkommen för andra kunder.
Här är en kvinna jag vill ha.

Bekant sig med tjejen, det kom till denna sak. Men kön handlar om allt - som med en mannequin som gör det. Jag ser att hon också vill ha ett våldsamt kön, men hon är en del komplex, eller blyg, ljuger som en logg, ingenting kan inte vara rastormoshish.
Tja, jag försökte börja med hjälp av "Gyllene spanska flyga" - Jag fick en mycket besked om det av pojkarna, de sa att någon rörig sak blir en vulkan. Jag köpte det och hällde det i glaset med jämna mellanrum.
Min snödronning kunde inte bli upptäckt på natten - jag trodde att hon skulle rulla mig till döds, hon skulle riva mig i blodet, hon blev mycket omättlig. Nu, från tid till annan, "behandlar jag" på dess sätt, men mindre och mindre ofta - det har redan blivit en smak.

Kvinnlig orsaksmedlem Spani flyga

Spaniens flyga är ett populärt verktyg i världen som stimulerar libido. Med hjälp kan du koppla av och göra sexuella känslor ljusa och intensiva. Idag är denna kvinnliga agent till försäljning i många onlinebutiker. Den har formen av droppar, pulver och gel för extern användning. För dess "styrka" kallas detta verktyg "Viagra Viagra". Och före uppfinningen av den kvinnliga motsvarigheten till det kända sättet för sexuell aktivitet var det det mest populära sättet att uppmuntra lust i det fria könet. Vi kommer att analysera vad Spaniens flygning är.

Ansökans historia

Ordet "spanska" är ett gammalt namn för allt som rör Spanien. Spankflygningar i vårt land kallades små gröna betesbitar. När de kommer i kontakt med dem, avger de en gulaktig vätska. Den innehåller cantharidin. Detta giftiga ämne irriterar det när det kommer på huden, vilket leder till utseende av blåsor. Med denna förening skapar insekter kemiskt skydd mot sina fiender.

Våra läsare rekommenderar

Vår konstanta läsare blev av med problem med styrka genom en effektiv metod. Han kollade på sig själv - resultatet av 100% - fullständigt bortskaffande av problem. Detta är en naturlig botemedel baserad på örter. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Rottor, bilder av vilka kan ses på denna sida, utvecklas i boet av jordbivor och stjäl deras honung. Men när de kommer på vingen flyttar de till närliggande träd och äter löv från dem. Det finns fall då olivlövationer i Italien förstördes av bug-blasters. Även dessa insekter som lilor, lönn och poppel.

Om vem som först började använda de här bägarnas hemligheter, som har spännande egenskaper, är okänd. Det finns många legender om hur det hände för första gången. Det mest intressanta är att en dag herden märkte att en skalbagge bitad av en skalbagge började visa starka känslor för alla kor i besättningen. Då försökte herde att använda en brinnande vätska för sina egna ändamål. Med hjälp av flera experiment hittade han den optimala doseringen. Därefter började spanien flyga för kvinnor sprida sig överallt.

Ett bevisat hemmedel för PROSTATIT:

 • ett fantastiskt resultat,
 • låg kostnad,
 • fullständig säkerhet,
 • orsakar inte överskott.

När denna herde levde för viss är okänd. Men vid det antika Greklands tid spred sig kunskapen om den "magiska" saxen av bägare i hela imperiet. Mycket snabbt har vätskan lärt sig att bli ett pulver. Vilket förlängde tjänsteperioden. Lådor med detta verktyg män kan ta sig själva i en kampanj och häll till lokala tjejer.

I historiska krönikor nämns att Libyen, konungen till kejsaren i det antika Rom, oktavianska augusti, hällde ett pulver till sina gäster, så att de hade samlat "kärleksenergi", rusade de in i omfamningar till varandra. Libyen ville få möjlighet till sin efterföljande utpressning. Det visade sig att hon hade det eller inte, det är fortfarande ett mysterium.

Hobbyen i de gamla imperierna med detta medel var lovvärt. Det är känt att det var från den spanska flygan (naturligtvis vid den tiden kallades det på ett annat sätt) som den berömda filosofen och poeten Lucretius dog. Han beräknade inte bara sin styrka när han använde läkemedlet.

När det gäller Europa, var det här utan denna "potion" inte färdig. På 1700-talet blev Madame Monvoisen känd för att förbereda medel för den franska adelen på grundval av en spansk flygning. Hon "planterade" hela royal court på hennes drycker och pulver. Hennes klienter var kongressens favorit - grevinnan av Soissons, nischen av kardinal Mazarin och hertiginna av Bouillon. Men sådana högmäktige räddade inte trollkarlen från att bränna på staven, som hon dömdes av Louis XIV, som ansåg att hon ville gifta honom med sina alkemiska medel.

Men detta förhindrade inte spridningen av den spanska flygningen i den galna eran. Här användes medel på grundval av den "obligatoriska" ordningen. Denna hobby nådde Ryssland. De säger att den kärleksfulla katarina II "satte sig" på bandets extrakt.

Preparatets sammansättning och effekt

Gold Spani-flyg innehåller inte konstgjorda komponenter. Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen är cantharidin. Förutom den aktiva substansen i sammansättningen av denna produkt finns flera eteriska oljor. I stora mängder är cantharidin farligt och betraktas som ett gift och i små kvantiteter är det en afrodisiakum. Det ökar blodcirkulationen i bäckenregionen och stimulerar könsorganens slemhinnor. Silverräven fungerar också på ett liknande sätt. Men denna patogen har en helt vegetativ komposition.

Efter användningen är inte önskan om intimitet omedelbart uppenbar. Beroende på den kvinnliga kroppen kan detta ta från 15 minuter till en timme. Först kommer det att finnas liten oro, som senare kommer att utvecklas till en passionerad önskan om sex. Rörande och kärlekspartner, särskilt inom könsområdet, kommer bara att förbättra denna effekt.

Efter att ha tagit Spana flyger den aktiva substansen i urinen. Där verkar det på blåsans väggar, vilket leder till ökat blodflöde i bäckenområdet. Sexuella organ blir känsligare, och erogena zoner är mottagliga. I genomsnitt börjar sexuell lust att manifesteras efter 30-40 minuter efter att ha tagit det här stimulansen.

Kvinnors orsakssamband manifesteras av följande "symtom":

 • ökad hjärtfrekvens
 • heta blinkar och utseendet av droppar av svett på palmerna;
 • ökad utsöndring av smörjningen av de sexuella organen;
 • svullnad i bröstvårtor och klitoris.

Många kvinnor, bland fördelarna med Spani-flugor för att excitera reproduktionssystemet, beskriver en djup och livlig orgasm som bara kan uppnås efter användning av denna botemedel. Men detta kan endast uppnås med regelbundet intag av drogen.

För män har denna åtgärd en liknande effekt, det leder till ökad cirkulation i bäckenområdet. Detta ökar sexuell uthållighet och förbättrar uppkomsten av erektil funktion. Detta ökar känsligheten av penis.

Hur tar man pimp?

Vid gryningen av dess användning var Spinflugan en pulveriserad skalbagge. Det tillsattes till vin eller mat. Senare började de använda en "blistergips". Han gjordes i form av ett födelsemärke. Det fanns till och med hela system för placering av "artificiella" pigmentfläckar, med hjälp av vilka älskare kunde förstå avsikterna för sina utvalda. Bilder av reproduktioner av målningar, damer med flirty födelsemärken, kan ses i en katalog av målningar av flamländska porträttmålare.

Närmare till XIX-talet gav patchar plats för salvor. De gnidades i könsorganen, vilket ledde till ökat blodflöde. Med hjälp av vilken det var möjligt att uppnå en ökning av sexuell lust. Idag frigörs Spani-flygningen i form av droppar och kapslar. Denna form av läkemedlet gör det lättare att kontrollera doseringen och undvika oönskade biverkningar.

Ta detta läkemedel är nödvändigt hemma eller på hotell. Restaurang för detta ändamål är inte bra. Som redan nämnts fungerar det mycket snabbt. Det är tillrådligt att använda det senast en halvtimme före samlag. Aktiv förspel förstärker bara effekten av att använda botemedlet.

Spani flyger i dropparna har en stark effekt och kan tillsättas till läskedrycker eller lösas i vatten. Det förändrar inte smak och lukt av drycker. Men det betyder inte att verktyget kan användas hemligt från en partner. Vissa människor lider av intolerans mot cantharidin, vilket kan leda till allvarliga negativa konsekvenser.

VIKTIG: Lägg inte en pint till partnerns drycker i hemlighet också eftersom flickan själv kunde använda ett liknande läkemedel. Och blandning med en annan dos shpanki kan leda till negativa konsekvenser. Detta medel bör endast användas i strikt dosering.

Inom 24 timmar får inte användas mer än en, som anges på förpackningen av detta läkemedel, en dos. I en vecka får inte mer än 2 enstaka doser av denna åtgärd tillåtas.

För att förebygga minskad libido kan man använda sig av denna patogen. Drops kommer att närma sig Spin flyga. I 100 ml vatten måste du späda dropparna (10 st.) Av denna produkt och dricka på natten. Kurs - 2 veckor.

Kan jag dricka alkohol?

Detta läkemedel får förbrukas med alkohol med låg alkoholhalt. Till exempel med vin. Men läkare rekommenderar inte att blanda stimulantia med alkoholhaltiga drycker, över 18 grader. Detta kan leda till biverkningar. Det är också nödvändigt att ta hänsyn till att stark alkohol leder till depression av nervsystemet. Användningen av ett stort antal alkoholhaltiga drycker med stimulans libido är oacceptabelt.

VIKTIG: Negativ inverkan på shpankaens "arbete" kan vara användning av fet mat omedelbart före eller under mottagning.

Vilket är bättre? Den beskrivna framställningen eller dess analoger (till exempel "Silver Fox")? Svaret på denna fråga ska ges av alla, men bara genom att prova detta verktyg.

Kontraindikationer för antagning

Användningen av det beskrivna stimulansen av sexuell intimitet är endast säker om dess dosering observeras. Tillträde till denna anläggning av minderåriga är förbjuden. Även Spana-fluga är kontraindicerat när:

 1. Graviditet och amning
 2. Vissa hjärtsjukdomar;
 3. Leukemi och andra blodsjukdomar;
 4. Skada på könsorganens slemhinnor
 5. Inflammatoriska processer i genitourinary system;
 6. Vaskulära sjukdomar och högt blodtryck.

VIKTIG: Samtidig mottagning av Shpanka och andra stimulanser är strängt förbjudet. Drogerna kan orsaka överdosering.

Vid användning av detta läkemedel över den tillåtna dosen kan följande biverkningar uppstå:

 • misslyckanden i njurarnas arbete;
 • ökad hjärtfrekvens
 • utslag på huden och andra manifestationer av allergier;
 • Utseendet av metallisk smak i munnen;
 • huvudvärk och mörkare i ögonen;
 • irritation av munslimhinnan.

VIKTIG: Om dessa symptom identifieras ska absorbenter tas och magen tvättas. Om symtom ökar måste du ringa till en läkare.

På senare tid har fall av förgiftning med självtillverkad pintle blivit vanligare. Beetle-bloaters är allmänt representerade i vårt lands fauna. Och receptet för att skapa ett "kärleksverktyg" på deras grund kan hittas på Internet. Men du måste förstå det för det första, du kommer inte att kunna få en ren förberedelse genom att helt enkelt hugga betor. Och för det andra är cantharidin ett verkligt gift.

För beredning av ryggmärgsfluga under industriella förhållanden används speciella reagens. Det är inte möjligt att få dem till en vanlig person. För att öka libido behöver du bara använda droger som säljs i specialbutiker. Experimentera inte med din hälsa.

Gel Spin flyga

Förutom detta stimulans, som har formen av kapslar och droppar, kan du idag köpa en gel. Men det kallas dock som spanien, men innehåller inte kantaridin. Den används som ett intimt smörjmedel och skyddar kvinnan från skador och obehagliga känslor.

Oftast produceras denna gel på basis av ginseng och kan användas som en spray. Han är också den starkaste afrodisiakum, men spänner inte på kvinnan, utan det manliga reproduktionssystemet. Sådan gel används inte som ett orsakande medel, men som en ersättning för den saknade vaginala utsöndringen, som en följd av olika problem i honkroppen. Därför är hans inställning till Spani-flygningen indirekt.

På Internet kan du hitta olika recensioner om användningen av läkemedlet Spani-flygningen. Största delen av dem säger att denna stimulans endast är effektiv om alla krav och doser uppfylls vid mottagandet. Med hjälp av shpanki kan du återvända ditt intima liv till föregående nivå. Vissa tror att denna agent är starkare än den "obesvarade" Silver Fox. Men båda är bra.

Har du allvarliga problem med POTENTIAL?

Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • trög erektion
 • brist på lust
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Känslan att öka är möjlig! Gå till länken och ta reda på hur experterna rekommenderar att du behandlar.

Shpanskaya Mushka användarmanual

Foto av Spansky Fly 12 väskor

Användbar på ämnet Spanska Flyga:

Spanska Mushka vad är det?


Spani flyga - en droppe som används som kvinnlig och manlig stimulans. Läkemedlet ökar libido, förbättrar sexuell energi, aktiverar känsligheten hos genitala organ och erogena zoner. Produkten är gjord på grundval av naturliga komponenter, som användes av våra förfäder i antik medicin.

Mottagandet av Spani-flyg kan i hög grad förbättra de trevliga känslorna av sex och förlänga samlaget flera gånger. Spanjor flyger är bra för de män och kvinnor som upplever svårigheter med spänning. I den manliga kroppen deltar läkemedlet i kampen mot erektil dysfunktion och lindrar den från för tidig utlösning.

Kvinnor som har svårt att uppnå orgasm, spanjor flyger hjälper till att öka sexuell lust och få maximal njutning från intimitet.

Hur det fungerar på kroppen


Drops of Spani flyger har en kraftfull afrodisiakulär effekt. Positiv effekt inträffar efter 10-15 minuter från antagningstillfället. Efter användning av läkemedlet hos kvinnor finns snabb andning, accelererad hjärtfrekvens, bröstförstoring, ökad utsöndring av vaginalsekretion. Under påverkan av medlen kommer en stark sexuell upphetsning.

På samma sätt verkar läkemedlet på den manliga kroppen: ökar sexuell lust och slappnar av musklerna i penis blodkroppar, vilket bidrar till att öka den och uppnå en stark erektion som varar flera gånger längre tid än vanligt.

Den positiva effekten av Spani-flugor på båda köns kropp beror på aktiveringen av blodcirkulationen i bäckenorganen. Denna process gör att du kan öka känsligheten hos nervändar, så att uppnåendet av orgasm kommer att garanteras.

Vi rekommenderar att du ser ut

Indikationer för användning


För kvinnor kan indikationer på användning av orsaksmedlet Shpanskaya Mushka vara följande faktorer:

Läkemedlet är lämpligt för kvinnor i olika åldersgrupper, Det bidrar också till att förbättra kvaliteten på sexuellt liv för kvinnor som har förlorat känslighet på grund av graviditet, gynekologiska sjukdomar och klimakteriet.

Drogen Span fluga rekommenderas för män som har upplevt erektil dysfunktion och för tidig utlösning. Dessa droppar kan användas som ett komplement till den komplexa behandlingen av impotens.

Effekten av spanjoren flyger

Drogen tillåter dig att förlänga samlag och öka orgasmen


Det främsta aktiva ämnet i orsaksmedlet är cantharidin. Cantharidin är ett extrakt extraherat från blod och gonader av en insekt. Ämnet har använts i många århundraden i antik medicin. Idag är denna komponent erkänd som en av de mest effektiva för att bekämpa impotens och frigiditet.

Dessutom innehåller orsaksmedlet hjälpkomponenter som tänder kroppen utan att samtidigt orsaka missbruk och ha ett minimum av biverkningar. Spani-flygens verkan är att aktivera genitala organens blodcirkulation, vilket gör det möjligt att öka intensiteten i nervändarnas arbete. Drogen ger både män och kvinnor uppnåendet av en levande orgasm och hur länge samlaget går.

Kontraindikationer för antagning


Kontraindikationer för användningen av ryggmärgsfluga är i första hand förekomsten av individuell intolerans av patogenens komponenter.

 • ökat eller minskat arteriellt tryck

  Läkemedlet rekommenderas inte för kvinnor som har gynekologiska sjukdomar och under graviditet. Innan du använder läkemedlet rekommenderas att du konsulterar en läkare.

  Mottagning av spanjoren flyger med alkohol


  Orsakande ryggmärgsfluga kan kombineras med en liten mängd alkohol med en låg andel alkoholhalt, till exempel med vin. Starka alkoholhaltiga drycker (speciellt i höga doser) minskar inte bara läkemedlets effektivitet utan kan även skada patientens hälsa och orsaka förekomsten av starka biverkningar.

  Video övningar för libido


  Från videoklippet kan du lära dig om övningar som hjälper till att öka sexuell lust.

  Inträde med fet mat


  Fettmat förhindrar snabb absorption av de flesta droger och kosttillskott, vilket resulterar i att deras åtgärder kommer mycket senare, och effektiviteten minskas ibland. När du tar drogen Spani flyger Det rekommenderas att begränsa användningen av livsmedelsprodukter, Fettinnehållet överstiger normen på 30%. Ge företräde för hälsosam mat i små kvantiteter.

  Biverkningar från Spanskaya Mushka


  Kompositionen för spinalflygan innehåller uteslutande naturliga komponenter, men de kan också orsaka biverkningar. Negativa effekter av tagning observeras när kroppen har en allergisk reaktion på ämnen.

 • tillfällig synförlust.
 • Biverkningar är också en följd av överdosering, för att få en normal effekt, ta endast den rekommenderade dosen, så att du inte skadar din hälsa.

  Sett av användare

  Overdosering med spanjoren Fly

  Överdosering kan orsaka brännande i munnen och andra negativa effekter


  Huvuddelen av läkemedlet är extraktet av blod och gonader från insekten. Spinalfluga. Det är ett naturligt gift, så du kan bara använda det i strikt föreskrivna doser, säkra för hälsan. Läkemedlet är tillgängligt i form av droppar, förpackade i enskilda påsar med optimal dosering. Patienten får bara ta en dospåse av patogen en gång i fem till sju dagar.

  Vid överdosering kan följande biverkningar inträffa: irritation av munslemhinnan, bränning, utseende av sår och sår i munnen. I vissa fall kan blödning inträffa under urineringstiden. Vid överdosering ska omedelbart läkaren kontakta läkare, eftersom sådana biverkningar inte är säkra på hälsan.

  Vi har intressanta artiklar:

  Interaktion med andra droger


  Shpanskaya Mushka kan kombineras med en grupp läkemedel, men innan du tar läkemedlet rekommenderas att få läkares samråd. Detta gäller särskilt för fall av behandling av allvarliga sjukdomar i genitourinära och reproduktiva system.

  Metod för applicering av spanielflugor och dos


  För god matsmältning läkemedel för att röra om innehållet i en påse patogen Spanish Fly (fem milligram) i ett glas varje drink och förbrukar 15-20 minuter före sexuell kontakt kommande.

  Trots att produkten kan kombineras med en liten mängd alkohol rekommenderar experter att ta det med vatten för att undvika biverkningar och inte öka bördan på hjärtat och nervsystemet.

  Ta inte en droppe spanjor flyger oftare än en gång var femte dag! Överdosering kan orsaka allvarliga hälsokomplikationer.

  Guldlövfluga: komposition och instruktion till droppar

  Drops Gold spinal fly som används av sexpartner som en afrodisiakum, för att öka libido. Dessutom handlar de om både män och kvinnor. Om ryggmärgen (insekt) är känd sedan antiken, och beredningen består helt av naturliga komponenter.

  Liksom någon medicinsk produkt har droppar av ryggradsvätska (foto) kontraindikationer. Därför bör du noggrant studera läkemedlets sammansättning och rådfråga en läkare om användbarheten vid användning.

  struktur

  Den huvudsakliga aktiva substansen i det spännande agenset är cantharidin. Det är ett extrakt från en fluga kropp, som av sin natur är det starkaste giftet för en person. Men droppkompositionen innehåller en extremt låg dos av denna komponent, som är säker för människor. Hjälpämnen är rosmarin och eteriska oljor.

  Användningen av läkemedlet bör överenskommas med läkaren, dosen av droppar ska också ordineras av en specialist. Självmedicinera inte och ta drogen själv, det kan orsaka irreparabel hälsorisk.

  Dosens huvudsakliga substans påverkar cirkulationen i bäckenorganen. Erektilfunktionen hos män ökar, vilket bidrar till ett längre samlag. Kvinnor visar också tecken på ökad libido, det är lättare att uppnå orgasm.

  Effekt från ansökan

  Läkemedlet kan agera försiktigt, toning och stimulerande utan att orsaka missbruk. För män är den främsta fördelen handlingshastigheten. Bara 15 minuter efter att ha tagit droppar observeras effekten.

  Genom att aktivera cirkulationen i bäckenorganen bidrar läkemedlet till att öka erektilfunktionen hos män och libido hos kvinnor. Åtgärden av spanska flugor bidrar till att bekämpa sjukdomar som impotens och frigiditet. Efter inträde finns det en ljus orgasm och en ökning av samlagets varaktighet.

  Det blir lättare för kvinnor att uppnå orgasm, även om det tidigare fanns problem med det. Vanligtvis är läkemedlet förskrivet till tjejer med minskad sexuell energi, frigiditet eller svårigheter att uppnå sexuell tillfredsställelse.

  Dessutom kommer stimulansen att hjälpa till att klara av förlust av sensualitet efter graviditet, kirurgiska ingrepp eller som ett resultat av klimakteriet. Samtidigt är läkemedlets pris ganska demokratiskt och anläggningen är tillgänglig för alla människor.

  Förutom droppar i apotekskedjorna finns en ryggluftsfläck tillgänglig. Det är ett botemedel mot extern användning och fungerar snabbt nog utan att orsaka obehagliga reaktioner.

  Speciellt för kvinnor i världens medicinska praktik utvecklades ett läkemedel med ett vackert namn "silver räv" (foto). Det är också ett helt naturligt botemedel, samlat från växtekstrakter och vitaminer, som är så nödvändiga för en kvinna. Priset på drogen är överkomligt, flickor har råd att köpa det för att förbättra kvaliteten på sexuellt liv.

  Kontra

  Spaniens flyg är inte farlig för människor. De som bestämde sig för att använda verktyget, utan att vara övertygade om säkerheten för en sådan händelse, kan dock möta obehagliga konsekvenser.

  Ett sådant medel på den spanska flygningen har ett antal kontraindikationer till ansökan, det är inte förenligt med:

  • hjärtsjukdomar och kardiovaskulära system;
  • problem med artärtrycket
  • takykardi;
  • leukemi;
  • angina pectoris.

  Användning av läkemedlet av kvinnor som lider av olika gynekologiska problem, liksom vid fertil fertilitet är oacceptabelt. Rådfråga din läkare före användning.

  Användning av produkten tillsammans med alkoholhaltiga drycker rekommenderas inte. På grund av den stora mängden alkohol blir patogenen signifikant minskad, och en person kan få allvarliga biverkningar.

  Med en liten mängd svag alkohol är läkemedlet ganska förenligt, men läkare säger att det är bättre att undvika att kombinera alkoholprodukter med droppar.

  Intag av läkemedlet i kombination med feta livsmedel kan också vara ineffektivt. Fetter bidrar till att sakta absorptionen av aktiva komponenter i patogenen. Därför kommer effekten av mottagandet att komma mycket senare och kommer att minska ibland.

  Sammansättningen av läkemedlet "silver räv" är också kontraindicerat för gravida och ammande mödrar, personer som lider av blodtrycksförändringar, kvinnor som är benägen att blöda och har en inflammatorisk process i könsorganens organ.

  Biverkningar

  Läkemedlet består helt av naturliga komponenter. Men i närvaro av en allergi mot en av dem kommer en person att utveckla en av de obehagliga biverkningarna.

  • illamående
  • ödem av Quincke;
  • yrsel;
  • förlust eller försämring av syn.

  De uppstår också som en följd av en överdosering. För en korrekt mottagning av läkemedlet, kontakta en specialist. Lär mottagningssystemet och vara medveten om hur botemedlet fungerar på kroppen.

  Nästan samma biverkningar observeras också med en överdos av "silver räv" botemedel. Förutom yrsel och illamående observeras också rodnad i huden, dyspné och sömnighet.

  Bevis på effektivitet

  Verklig återkoppling från personer som använde drogspinalflugan, recensioner av läkare och recensioner av andra experter konvergerar i ett: verktyget är verkligen effektivt. Många par använder det för att återställa sitt utdöda sexliv.

  Ännu mer, efter att ha lärt sig hur mycket det kostar, många, utan tvekan, förvärvar droppar och förbli inte besvikna. Priset på den medicinska kompositionen är inte så stor, bara 1300 rubel för 4 påsar.

  Många läkare och smala experter rekommenderar att man använder läkemedlet till personer som har problem med att uppnå orgasm. Ett stort antal urologer och sexologer, som har gjort en preliminär undersökning av patienten och inte hitta kontraindikationer för att ta droppar, utse dem för att återställa patientens libido.

  Funktioner av åtgärden av den gyllene spanska flyga spanska guldflugan, pris och recensioner

  Författare: Elena Polyakova, läkare-terapeut,

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
  (3 röster, genomsnitt: 3,7 av 5)


  Ibland vill vi uppleva en stark attraktion, en explosion av känslor och ojämförliga sexuella förnimmelser. Och det är mycket olyckligt att inte alltid ha sex blir ljust och oförglömligt för partners. Inte alltid en kvinna under sex kan uppleva orgasm, det beror på många anledningar: svår utmattning, minskad sexuell aktivitet, nervösa upplevelser och resultatet är en bortskämd kväll.

  För att kvinnor ska få möjlighet att uppleva flera orgasmer och ökad sexuell lust används "Golden Fly". Det mest fantastiska är att även en klimakteriet eller en svag libido inte kan hindra en kvinna från att uppleva en oförglömlig upplevelse och komma in i passionens bubbelpool.

  Ursprungligen från antiken

  Spaniens fluga är välkänd sedan Hippokrates tid och den största toppen av popularitet som nåddes under medeltiden. Det är känt att Marquis de Sade, alla bekanta förförare av kvinnor, tillsatte substans till sötmen. Spanjärflyga användes även av katarina II.

  Den aktiva effekten av guldspanska flugan upptäcktes av misstag av en bonde från Spanien: han märkte att efter att ha bett en skalbagge (spanskflygning) blir tjurar och kor underligt aktiva. Ämnet extraheras från skalbaggar och salvor och pulver framställs därifrån. När den glandulära hemligheten hos en bugg faller i mat uppstår excitation av nervans och excretionssystem hos en person.

  I vår tid är spanjoren känd för många. Beröm rekommendationer för användning och ett adekvat pris är kända över hela världen. Men om vi jämför det med droger (orsakssamband till kvinnor) som användes i antiken, bestäms nu den exakta koncentrationen av ämnet, vilket inte påverkar kvinnorna negativt, men hälsan är framförallt.

  Funktioner av åtgärd och tillämpning

  Cantharidin, som ingår i den guldspanska flygan, när den tränger in i blodet irriterar genitala organens receptorer och hjälper till att öka blodflödet till dem. Tack vare detta ökar känsligheten, kvinnan är upphetsad, sex blir mer passionerat och slutar med orgasm. Effekten av Gold Spanish flyger varar upp till 2 timmar. Vissa köpare hävdar att effekten kan vara längre (5 timmar). Smörjmedlet släpps i tillräcklig mängd, och musklerna i slidan är smala. Handlingen av den gyllene flugan, om den observeras, överstiger alla förväntningar och lämnar ett ofördelbart intryck av kön.

  För kvinnor blir en guldblåsa ett läkemedel tack vare vilket:

  • Frigiditet övervinns, och libido stiger.
  • De brott som orsakas av klimaxet i den sexuella sfären elimineras.
  • Det finns en ökning av hjärtfrekvens och andning.
  • Bröstvårtorna härdar.
  • Det finns en minskning av musklerna i slidan.
  • Ökar sekretionen av sekret från vagina.
  • Kvinnliga könsorganen ökar.
  • Det finns en stark attraktion.
  • Det finns möjlighet att få en orgasm.

  Spanska flyger exciterar även de mest fria kvinnor, vilket tvingar dem att förkasta fasthållning och komplex. Efter att ha tagit drogen finns det en önskan att uppleva sexuell tillfredsställelse och genomföra även förbjudna sexuella fantasier.

  På män flyga spanska spanska har samma effekt. Den gyllene ryggmärgen flyger fram en ökning av blodflödet till det manliga könsorganet, vilket orsakar en lång och stadig erektion, och den erfarna orgasmen blir mättad och förlängd. Enligt män är det en betydande ökning av orgasmens längd.

  Form av emission och kostnad

  Efter att ha köpt i lådan hittar du 12 kapslar av läkemedlet.

  Förpackningen består av 12 kapslar, vardera innehållande 5 ml av substansen. Priset för spanska flugan varierar från 1 200 till 1 800 rubel per förpackning i olika butiker. Du kan ofta hitta Gold Spanish fly i nätbutiker, om du får rabatt kommer kostnaden att bli mycket lägre.

  Jämfört med det kvinnliga orsaksmedlet Lovegra, vars kostnad är 1200 rubel för 4 tabletter, är guldfluga mycket billigare, och användarnas åsikter om effekten av den imaginära Viagra är inte överraskande. Men rekommendationerna från användningen av guldfluga är extremt klagande, eftersom kostnaden för att köpa en guldfluga i jämförelse med det mottagna nöjet är försumbar. Bebisens utsöndring har en ganska specifik smak, men det läkemedel som skapas på grundval av det har ingen smak, färg och lukt. För köp Guld spanska flyga receptet av läkaren är inte nödvändigt.

  Innehållet i paketet med guldflugor bör lösas i vilken dryck som helst 20 minuter före samlag. Baserat på användarnas uttalanden kan man dra slutsatsen att förberedelsen av den gyllene flugan är nästan omedelbar, som älskarna själva säger.

  Obligatoriskt tillstånd: Läkemedlet rekommenderas endast en gång om dagen i en mängd som inte överstiger 5 ml, dvs endast 1 dospåse. Det är denna dos som anses optimal och främjar den maximala uppvärmningen av en kvinna och hennes humör för sexuell harmoni. Rekommendationer från köpare och medicin bekräftar detta.

  försiktighetsåtgärder

  Före användning bör man komma ihåg att guldflugan, liksom alla droger, har kontraindikationer för ansökan:

  • Individuell känslighet för komponenterna i guldflugan.
  • Sjukdomar i det genitourinära systemet i det kroniska skedet.
  • Fel i utsöndringssystemet.
  • Ålder till 18 år.
  • Graviditet och amning.
  • Hypertension.
  • Sjukdomar i hjärtat.
  • Ögonsjukdomar.

  Man bör komma ihåg att Gold Spanish Fly är inte ett läkemedel. Spaniardfluga levereras utan recept, det är väldigt enkelt att köpa och ta efter behov. Kostnaden för en guldfluga gör att du inte kan spara och pryda ditt liv. Huvuddelen av läkemedlet för kvinnor är en giftig substans, så en överdos är oönskade.

  Ansökan måste vara kompetent och uppmätt. Att ta 1 dos om dagen är nog, nästa ansökan - efter 5-7 dagar. Kommentarer till köpare som har upplevt effekten av en guldfluga, hävdar att läkemedlets aktivitet är tillräcklig för den andra dagen. Därför kan en negativ reaktion och irritation av slemhinnan uppträda, särskilt i munnen, om en stor koncentration av guldspanskfluga absorberas i kroppens kropp. En person upplever svår törst, det finns kända fall av blodets utseende under urinering.

  Användning av läkemedlet ska vara försiktigt och inte överstiga dosen.

  Oavsiktlig mottagning av en dos av läkemedlet som överstiger det högsta tillåtna är farligt, därför är det nödvändigt att omedelbart söka medicinsk hjälp från en läkare. Sådana fall är sällsynta. Om dosen är uppfylld och det inte finns några kontraindikationer för Gold Gold-flygningen, kommer det inga problem, full säkerhet och hög effektivitet av guldflugens åtgärder garanteras, och recensioner av dess ansökan bekräftar detta.

  Är det möjligt att ge en partner en förberedelse av en guldfluga utan hans kunskap? Med tanke på att den spanska flugan är ett ämne utan färg och lukt, är vissa köpare intresserade av möjligheten att använda guldspanska flyg utan samtycke och kunskap om sin sexpartner.

  Detta tillvägagångssätt är möjligt när du använder en guldfluga, men du måste veta kontraindikationerna att använda och ta hänsyn till detta innan du blandar det med din älskade. Enligt rekommendationer på Internet i samband med familjeproblem har Gold Spanish Fly för många par blivit en gudstjänst. Effekten och kvaliteten på högsta nivå och användarrecensioner bekräftar detta.

  Så här applicerar du en spansk flyga med guld Flyga med recensioner och priser

  Recensioner av en sådan kraftfull afrodisiakum, som en spansk flyga, kommer ner till oss från antiken. Det är känt att denna åtgärd användes i antika Rom för att ge adeln en viss "charm". Under Louis XIVs tid mottog spanska nobelskvinnan ädla damer för användning som kärleksdryck. Och i vår tid användes den spanska flygningen allmänt som ett kraftfullt orsaksmedel för både män och kvinnor. En av de vanligaste drogerna är Gold Spin Fly eller Gold Fly. Instruktioner för användning av verktyget kommer att diskuteras i vår artikel.

  Princip för verksamheten

  Huvuddelen av spanska (spanska) guld (guld) Fly (influensa) är substansen av cantharidin. Detta är hemligheten i körtlarna av insektsfel. De är också kända under namnet på en spansk flyga eller ett askträ. Bafeln sprids praktiskt i hela Ryssland och i OSS-länderna, det är därför många såg det förmodligen. Det är en avlång insekt av liten storlek (ca en och en halv centimeter i längd) av smaragdgrön färg. Om du rör på den, då runt benets ledning med kroppen och från munnen, avges en gulaktig vätska med skarp lukt. Huvuddelen av denna hemlighet är cantharidin.

  I en liten koncentration fungerar detta ämne som en mycket stark afrodisiakum. Och det är lika effektivt för män och kvinnor. Bokstavligen några minuter efter att läkemedlet ökar, utsöndras könshormonerna, hjärtfrekvensen stiger, blodet flyter till bäckenorganen. Fysiologiskt uppenbarar sig detta i ökande libido, vilket ökar slimutsläppet från slidan och minskar dess muskler. Vid applicering av guldspanielen flyger männen, en stark sexuell lust åtföljs av en stark och bestående erektion. Men för närvarande finns det många förberedelser för att bekämpa impotens, både kemiskt och vegetabiliskt ursprung, som kan köpas till varje pris. Men Gold Spanish Fly har hittat en bredare ansökan för att öka sexuell attraktion hos kvinnor. uppstår:

  1. En oemotståndlig önskan att ha sex.
  2. Känslor som under samlag kommer att förvärras till gränsen.

  Efter mottagandet av spanska (spanska) guld (guld) Fly (influensa) kan du leverera din partner en oförglömlig orgasm. Tja, och med kontraktionen av musklerna i slidan, förökar människans känslor också.

  Varför använda

  Läkemedlet ska tas med minskad libido hos kvinnor.

  Huvudindikationen för användning av spanska (spanska) guld (guld) Fly (influensa) är en minskning av libido hos kvinnor och ett brott mot styrka hos män. Studier visar att bristen på sexuell lust i det fria könet kan utvecklas av flera orsaker. De vanligaste är:

  1. Psykologisk styvhet i sängen till följd av felaktig sexutbildning i tonåren eller en misslyckad första erfarenhet.
  2. Komplex om den påstådda övervikten eller utseendet.
  3. Överdriven moralisk och fysisk trötthet efter arbete eller bryr sig om huset.
  4. Brott mot nivån av könshormoner efter graviditet och amning.

  Naturligtvis kräver allvarliga brott mot libido medicinsk rådgivning och läkemedelsterapi. Men många doktorers vittnesbörd vittnar om att den gyllene spinalflugan kan användas samtidigt med föreskrivna läkemedel.

  Mycket ofta saknar ett normalt sexuellt liv kvinnor som är irriterande, nervösa. Detta är en av huvudorsakerna till de frekventa skandalerna i familjen. Användningen av Gold Spanish Fly ångrar alla manifestationer av kvinnligt missnöje.

  Hur man ansöker

  Trots det faktum att hemligheten hos körtlarna i spanska flugan har en viss lukt och en mycket skarp smak, är Gold Spanish Fly droppar absolut smaklösa och har ingen lukt. De kan läggas till nästan alla drycker, förutom stark alkohol. Gold Spanish Fly är helt kompatibel med alkohol med låg alkoholhalt.

  Produkten finns i form av droppar, förpackade i portioner om 5 ml. En flaska bör hällas i en drink 15-20 minuter före sexuell intimitet. Vissa par försöker ibland att återuppliva sitt förhållande och dricka dropparna ihop. Detta garanterar en oförutsägbar känsla under sex.

  Att använda drogen kan ge dig en oförglömlig upplevelse av sex.

  Några representanter för det starkare könet kan göra en intressant överraskning för sin partner med hjälp av droppar av Spanskaya Zlatnaya Mushka, som har ordnat ett oförglömligt sex. Trots allt har effekten av att applicera Gold Spanish Fly varar upp till fem timmar. Det är inte för ingenting att Spaniens Gold Fly också kallas Viagra för kvinnor.

  Priset på produkten finns i onlinepotek. Hittills är kostnaden cirka 1000 rubel. Men för lågt pris kan indikera att du försöker sälja ett förfalskat läkemedel. Därför, innan du köper är det obligatoriskt att läsa recensioner om denna butik och klargöra alla detaljer från konsulten.

  Det är värt att komma ihåg att extraktet av spanskflygning (Gold Fly) är helt säkert för kvinnor endast vid rekommenderade doser. Därför bör du alltid läsa instruktionerna och studera listan över kontraindikationer innan du applicerar Gold Spanish Fly. Så, du kan inte använda Spaniens Golden Flies i följande situationer:

  • Före 18 års ålder gäller detta krav både män och kvinnor.
  • Under fertil fertilitet och amning.
  • I kombination med starka alkoholhaltiga drycker.
  • Med allvarliga kränkningar av hjärtaktivitet, persistent arteriell hypertoni.
  • Med individuell intolerans eller risk för att utveckla en allergisk reaktion på komponenterna i läkemedlet.
  • På en dag kan du inte konsumera mer än 5 ml av läkemedlet (detta är innehållet i en flaska).

  Du kan inte glömma den etiska sidan av att använda Gold Spanish Fly. I inget fall kan man tvinga kvinnor till sexuellt intimitet till ett sådant pris. Ansökan spanska (spa) Guld (guld) Fly (influensa) är endast möjlig med ömsesidigt samtycke. Och naturligtvis måste bruksanvisningen studeras före användning.