Huvud
Massage

Spännande tuggummi för tjejer, beskrivning och priser

Jämfört med andra medel för att öka libido stimulerande tuggummi har ett stort antal fördelar, vars huvudsakliga handlingshastighet är.

Tuggumman börjar fungera några sekunder efter intag, och medan tabletterna löses upp i magen absorberas deras aktiva komponenter i cirkulationssystemet genom munnhinnan.

Dessutom är de gjorda av naturliga ingredienser, har en liten mängd kontraindikationer och orsakar inte obehag efter användning.

Tuggumman börjar fungera bara några sekunder efter att ha tagit

Vad finns i kompositionen och hur fungerar det?

Tuggummikompositionen orsakar ett antal organiska afrodisiakum, under vilket påverkan blodet aktivt häller till bäckenorganen, på grund av att känsligheten hos erogena zoner förstärks ibland.

Till exempel i tuggummi Detonator innehåller:

 1. eurycoma - normaliserar cirkulationsprocessen, ökar produktionen av vaginal utsöndring;
 2. levzeya - tonar upp det mjuka vävnaden i det urogenitala systemet;
 3. yohimbe - ökar kroppens allmänna tonen, aktiverar ämnesomsättningen, ökar känsligheten hos vissa zoner;
 4. pomeraneter - förbättrar cirkulationssystemets funktion, har en allmän förstärkning och antiinflammatorisk effekt;
 5. mentol - ger tuggummi en trevlig smak, eliminerar dåsighet;
 6. prickly eleutherococcus - upprätthåller hög fysisk aktivitet, är användbar för det sexuella systemet;
 7. guarana - återställer det nervösa och autonoma arbetets arbete, ökar sexuell upphetsning.

Alla komponenter är av organiskt ursprung, på grund av vilka de absorberas lätt och snabbt i kroppen, ackumuleras inte i plasma och är inte beroendeframkallande och har även hög kompatibilitet med andra medicinska substanser.

Alla komponenter är av organiskt ursprung, så de smälter snabbt

Vad är och vad är priset

Priset på stimulerande tuggummi beror på tillverkaren och de ingredienser som utgör dem. Den genomsnittliga kostnaden för sådana medel är 400-500 rubel per paket. En av de mest populära stimulanterna är Prolonglove gummi. Prolonglove gummi är en naturlig botemedel, kostnaden för denna är 400 rubel.

Förpackningen innehåller tio tygkuddar med en ljus och trevlig smak. Produkten kan köpas på ett internetapotek. Prolonglove gummi arbetar 5-10 minuter efter användning. På en dag rekommenderas att det inte används mer än en gång.

Den stimulerande effekten av tuggummi kvarstår i två till fyra timmar, det innefattar:

 • guarana extrakt;
 • extrakt av apelsin;
 • extrakt av Eleutherococcus;
 • extrakt av Leuzea;
 • extrakt av röd rot.

Prolonglove gummi tonar mjukvävnaderna i vagina och ökar deras elasticitet, har en vasodilaterande effekt, ger aktivt blodflöde i lilla bäcken i flera timmar och ökar också sensorns känslighet för nervreceptorer.

Gum är effektivt i symptom på frigiditet, minskad sexuell aktivitet efter födseln, på grund av inflammatoriska eller infektiösa patologier i genitourinary systemet. Denna produkt rekommenderas för minskad libido orsakad av stress eller depression.

Gum fungerar med symptom på frigiditet, minskad sexuell aktivitet efter förlossning

Har excitatoriska tuggummi för flickor biverkningar?

Spännande tuggummi för flickor ger biverkningar vid intolerans av ämnen från kompositionen eller i deras okontrollerade användning, bland dem:

Lista med spännande tuggummi med priser och recensioner

Författare: Elena Polyakova, läkare-terapeut,

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(1 röst, genomsnitt: 5 av 5)

Många av vana tror att det bara finns en stimulator av sexuell aktivitet - Viagra. Ett antal män och kvinnor lever, upplever problem i sexuellt liv, men fortfarande inte vågat att prova stimulanter, av rädsla för syntetiska droger. Det är för denna grupp människor att en speciell grupp patogener har utvecklats för länge sedan, vars aktiva komponenter är av naturligt ursprung. Spännande tuggummi för kvinnor och män refererar till bara sådana lösningar.

Vad är populärt på marknaden

För närvarande produceras inte ett spännande tuggummi, och deras sortiment expanderar varje år. Alla är fria att välja patogen självständigt, med utgångspunkt i de recensioner som redan testat produkten av män och kvinnor, experternas åsikter, och någon ägnar särskild uppmärksamhet åt anläggningens sammansättning. För din bekvämlighet har vi sammanställt de mest populära varumärkena och presenterar dem nedan:

 • Spännande tuggummi för kvinnor och män sexuellt gummi. Tillverkaren av nyheten lovar ett högt resultat och omedelbar effekt. Könköttet verkar enligt följande:
 1. Stärkar blodflödet till könsorganen, vilket är typiskt för fysiologiskt förekommande excitation.
 2. Känslor och känslighet hos erogena zoner efter användning av sexuellt gummi ökar betydligt.
 3. Stimulerar libido.

För att förstå, skilsmässa spännande tuggummi för kvinnor och män sexkött eller en väldigt godartad produkt är det omöjligt utan detaljerad bekantskap med dess huvudkomponenter. Instruktionen till verktyget innehåller information som sexköttet innehåller:

 1. Pomeranets. Experter säger att frukterna av denna växt verkligen har en stimulerande effekt. De aktiva substanserna i apelsinen slappna av, lindra onödig ångest, vilket är viktigt för en full nedsänkning i intima relationer.
 2. Ingefära. Ringen till ingefära har rekommenderats från tid till annan för män som har haft problem med styrka.
 3. L-arginin. En sällsynt sexuell patogen gör utan denna väsentlig aminosyra. L-arginin ökar väsentligt blodtillförseln till könsorganen och ökar excitationen.
 4. Utdrag av hallon. Stimulerar blodcirkulationen, kvinnligt orsakssamband.
 5. Koffein. Ger ton, exciterar, ökar sexuell uthållighet.
 6. Ginseng. De österländska läkares granskning vittnar om att livets rot kan läka praktiskt taget från någon sjukdom. Ginseng är en utmärkt adaptogen, stimulant, immunokorrigator. Kompetent användning av livets rot förlänger ungdomen och stärker hälsan.
 7. L-citrullin. Förbättrar blodcirkulationen.
 8. Royal gelé bin. Ett lagerhus av vitaminer, mikroelement och enzymer som är nödvändiga för varje.
 9. Citrongräs. Stimulerar libido.
 10. Taurin. En universell energileverantör, som är så nödvändig för att öka könslängden.

Vi hittade inte skadliga tandköttskomponenter i excitatoriska tandköttet. Alla är verkligen naturliga och har bevisad effektivitet. Vi beskriver beskrivningen av verktyget lite senare.

 • Nästa universella spännande tuggummi är mega exstaz. Utbildningsvideoen och tillverkarens recensioner berättar att produkten är säker och effektiv, men samtidigt en helt naturlig patogen. Alla komponenter i Mega ecstasy är kraftfulla afrodisiakum. Sanningen är detta eller skilsmässa - vi kommer att förstå, med beaktande av produktens sammansättning:
 1. Eleutherococcus. Recensionerna av de orientaliska folkläkarna vittnar om att den här växten, i termer av effektivitet, inte på något sätt är sämre än den kända ginsengen. Eleuterokocker har en stimulerande effekt på nervsystemet, ökar känsligheten hos erogena zoner, förvärrar känslor under kön.
 2. Rhodiola rosea. Spännande tuggummi, inklusive mega ecstasy, som inkluderar rhodiola, hjälper till att övervinna trötthet, öka sexuell uthållighet, förlänga tiden för samlag.
 3. Leuzea. Det verkar som en toning, stimulerar libido, ökar känsligheten hos erogena zoner.
 4. Pomeranets. Om denna värdefulla frukt pratade vi lite högre. En kraftfull afrodisiakum med bevisad effekt.

Tillverkaren mega exstaz lovar en stark och långvarig spänning i 5 minuter efter att ha tuggat på pastinerna. Förutom spänning, kommer tyggegummi mega ecstasy att förbättra hälsan, hjälpa till att befria och övervinna onödiga komplex.

Också på marknaden finns tuggummi Detonator, Eroshok och andra. Alla typer av komposition, effekt och jämn pris är ganska lika. Du kan läsa mer information på profilwebbplatser.

fördelar

Om vi ​​pratar om fördelen att stimulera tuggummi före de andra stimulanserna är de uppenbara. Svaren på män och kvinnor som redan har lyckats testa sådana åtgärder bekräftar detta. Följande nämns oftast:

 • Överkioskförsäljning, vilket är särskilt viktigt för blygda människor. Även om apoteket inte kommer varje person, när det finns en kö bakom honom, öppet att köpa en sexuell agent.
 • Snabb effekt. De aktiva beståndsdelarna i det spännande tuggummit börjar absorberas i blodomloppet och ger en riktig effekt från de första minuterna efter intag.
 • Naturlighet. Enligt vår statistik innehåller i någon form av stimulerande tuggummi minst 90% av naturliga komponenter.
 • Användarvänlighet. Frånvaro av vatten förhindrar inte att ta patogenen.
 • Maximalt nära den naturliga effekten.

Vi läser anvisningarna för olika typer av stimulerande tuggummi. Kontraindikationerna som anges i dem kan listas i ansökan, böja fingrarna på ena sidan. Läkarnas vittnesbörd visar att det är förbjudet att ta patogenen:

 • Personer som är allergiska mot någon del av botemedlet. Läs noga kompositionen.
 • Personer under 18 år.
 • Gravida kvinnor.

Kliniska prövningar i de två sista grupperna har inte genomförts, så läkare rekommenderar inte användning av sexuella agenter. Om du inte befinner dig i kontraindikationer för användning av stimulerande tuggummi, men tvivlar fortfarande på möjligheten av detta på grund av rädsla för din egen hälsa, innan du använder det, kontakta en läkare. Experten kommer att skingra tvivel.

Hur man använder

Användningsmetoden är liknande för olika typer av stimulantgummin. Vi kommer att berätta hur du tar ovanstående produkter:

Spännande tuggummi Detonator: skilsmässa eller inte, kostnaden och åtgärden på videon

Män och kvinnor står ofta inför problem med låg libido, kan inte uppfylla en partner och njuta av sig själva. Det här är inte förvånande, eftersom livets raka rytm inte lämnar någon moralisk och fysisk styrka för kroppsliga smärtor. Dessutom har par som levt länge i en familjeunion förlorat varandras passion, känner till alla handlingar i förväg, och det exciterar inte alls. Hur man hittar den zest som kommer att rädda en förskräcklig situation, lägga till känslor av känslor och hjälpa till att stärka familjen? För dessa ändamål finns det ett bra orsaksmedel - tuggummidetonator. Med tanke på de många recensionerna är det mycket populärt bland kvinnor och män.

Yttrande från specialister

Spännande tuggummi Detonator hjälper en man att snabbt komma i stridsberedskap, få en bra erektion för att begå intima prestationer. Kvinnan börjar också känna en stark spänning och en energiöverskott. Normalt sexliv är alltid ett val av två, och en liten hjälpare i form av tuggummi kommer att stämma dig till rätt våg och göra sex oförglömligt.

Excitatoriskt tuggummi har gått kliniska tester och har fått kvalitetsbeviset. Detta indikerar att läkemedlet kan användas utan hälsorisk. Otroligt orsaksmedelsdetonator hjälper dig att få glädje, men kommer inte bli av med allvarliga patologier. Om en erektion uppträder först efter att ha tagit stimulanter, är det värt att se en läkare och leta efter orsaken till den intima sjukdomen tillsammans. Läkaren kommer välja dig rätt medicin, och tuggummi kommer att bli en av de extra alternativen, för ett speciellt tillfälle.

Vad består tuggummi av och hur fungerar det?

Denna universella stimulans är avsedd för män och kvinnor. I processen att tugga, är dessa små mirakel kuddar aktiva ingredienser absorberas i blodet, ger hjärnan en impuls för att öka sexuell upphetsning och libido, och sedan fallet för små - att njuta av processen och få en 100% orgasm.

Resultaten från tuggummi, som deklarerats av tillverkaren, är imponerande, så det finns många tvister och diskussioner kring det. Det finns både bra och dåliga recensioner, men vad som är sant och vad som är falskt, kan förstås först efter detonator känner själv. Läkemedlets hastighet och varaktighet beror på organismens individuella egenskaper.

Ett verktyg kan användas av både män och kvinnor

Kompositionen innehåller endast naturliga ingredienser och afrodisiakum:

Spännande tuggummi sanning eller fiktion

Det finns ett stort antal droger som lovar att öka spänningen och ge en oförglömlig sexuell upplevelse. Inte så länge sedan på marknaden fanns det ett spännande tuggummi - ett sätt att stärka libido och medvetslöshet.

Verktyget vinnde väldigt snabbt många fans som hävdar att produkten helt enkelt fungerar underverk. Och producenterna säger att tuggummi är lika bra för kvinnor och för män. Vad är produktens hemlighet, och är det så underbart, vad sägs om recensionerna?

funktioner

Kvinnans psyke har särdrag: de reagerar mer akut på händelser, huvudet är igensatt med tusentals olika tankar, och därför är det svårare för dem att bli distraherade och avpassa till en intim våg än för män.

Om du har sexuell kontakt är det svårt att tänka på flickans spänning: viljan att behaga och uppfylla förväntningar, rädsla och fasthållning, komplex och tankar om skydd - allt hindrar henne från att njuta av intimitet. Att hjälpa till i sådana situationer och få spännande droger.

VIKTIGT. Enligt tillverkarna kan produkten påverka även kvinnor med frigiditet och män med erektil dysfunktion.

Chewing stimulant verkar nästan omedelbart: bara några minuter, och problemet med ovillighet att gå in i sexuell kontakt försvinner. Det är mycket bekvämt: du behöver inte hälla i en drink som kan ändra produktens egenskaper. Det är nog att behandla ditt älskade tuggummi - och du kan säkert gå med henne till sängen.

Det stimulerande tuggummet fungerar som följer: blodflödet i kroppen accelereras, dessutom går tidvattnet till inguinalzonen, dvs flickans inre sexuella organ. Hällande blod, stor och liten labia blir större och känsligheten hos klitoris ökar.

Flickorna noterar att de bara börjar "brinna", vilket orsakar en kraftig ökning av önskan. Det är sant eller en lögn - alla kan bara uppleva sig själva, men läkemedlets popularitet gör det möjligt att notera att inte alla i recensionerna är fiktion.

fördelar

Producenter hävdar att produkten bidrar:

 • ökat blodflöde;
 • avlägsnande av fysisk stress
 • känslomässig avkoppling
 • eliminering av torrhet i könsorganen.

Påverka nervsystemet och tillåter dig att undvika den stress som ackumuleras under dagen eller som en följd av känslomässig överbelastning. Flickan slappnar av, anpassar sig till en positiv våg, och blodets rush till könsorganen fullbordar stimuleringsförfarandet. Inom några minuter med att tugga detta verktyg förändras partnerens stämning: från en strikt och trött dam blir hon en ung dam, anpassad till en lekfull stämning.

Tillströmningen av blod till slidan och sexuell upphetsning utlöser syntesprocessen av det naturliga smörjmedlet, vilket gör det möjligt att lösa problemet med torrhet i den intima zonen. Även kroppens blodiga delar reagerar mer noggrant på varje beröring, vilket ökar sexuell upphetsning.

Hur orsaksmedlet verkar på män

Män kan också använda stimulerande droger. Även om de hör till det starkare könet, har de inte mindre problem med sitt intima liv än kvinnor. Oftast lider en man av:

 • svaga erektioner
 • för tidig utlösning;
 • minskad libido.

Den felaktiga livsstilen är ansvarig för detta: stress och problem på jobbet, problem i personlivet, undernäring, stillasittande livsstil och dåliga vanor påverkar människornas sexuella hälsa i alla åldrar.

VIKTIGT. Principen för agenten för båda könen är densamma: ökat blodflöde fyller penis med blod, gör det känsligt, vilket ökar sexuell lust.

Allvarliga problem betyder inte att lösa, och till läkaren att ta itu med är det nödvändigt, men för att snabbt och snabbt hjälpa tuggummi. Även med problem med erektion kommer läkemedlet att stärka det och hjälpa till att förlänga tiden för sexuell kontakt, vilket gör det möjligt för en man att bli mer självsäker.

Genom orsaksmedlet försöker de att föra in sina intima liv nya färger och känslor, expandera intima horisonter, göra ett oförglömligt intryck på flickan som de tyckte om.

Regler för att välja en kvalitetsprodukt

Så snart den spännande produkten visas på marknaden har den omedelbart analoger och förfalskningar, vars pris är lägre. Men hur bra är dessa droger, och kommer de att få den korrekta effekten? Det kan endast kontrolleras genom att förvärva en sådan analog. Men om du vill använda en riktigt högkvalitativ produkt är det bättre att köpa originalprodukten.

Vanligtvis köps spännande medel i specialaffärer och på speciella platser.

Valet av tuggummi idag är bra, men det finns bara tre tillförlitliga:

 • Elastisk detonator;
 • tuggummi sexkött (sexgummi);
 • tuggummi Mega exstaz (Mega ecstasy).

VIKTIGT. Analoger av sådana droger kommer att vara tuggummi med något förändrat namn: SexY gummi, dvs Sexy gam, eller Meg exstazy - Meg Ecstasy. Det är viktigt att fullständigt verifiera titeln med originalet.

Sammansättning och verkan

Alla patogener klassificeras som biologiskt aktiva tillsatser som inte kräver medicinsk licens. Du kan köpa dem både på apotek och på hyllor i andra butiker. Skillnaden mellan tuggummi är deras naturliga sammansättning och berikning med vitaminer.

Basen för produkten är den komponent som är ansvarig för att förbättra cirkulationssystemets funktion. Så sexkött innehåller ett extrakt av ginseng och ingefära, och tuggummi Detonator och Mega exstaz är ett extrakt av Eleutherococcus och Rhodiola rosea. Effekten av droger är lika effektiv för båda könen, bara tiden för vilken kroppen är upphetsad är annorlunda: från 5 till 15 minuter.

Sådana droger orsakar i regel inte kontraindikationer och biverkningar, men enskild intolerans av vissa komponenter är inte utesluten.

Egenskaper hos spännande tuggummi med priser och recensioner

Aktiv och fylld med enorma känslor Sexuell livslängd är en av de viktigaste aspekterna av varje persons existens, oavsett kön. Regelbundet, och viktigast av allt, njutningsgivande sexuella relationer har en positiv effekt på hälsa, humör, självförtroende.

Tack vare de kinesiska farmakologernas moderna prestationer, hittills, finns det ingen anledning att minska libido eller brist på spänning för att ta piller eller att kräva att man håller på att skörda örter. Med dessa problem kommer det att hjälpa till att hantera spännande tuggummi, som redan är mättat med alla nödvändiga ingredienser.

De viktigaste effekterna av stimulerande tuggummi

Sådana tuggummi verkar på både män och kvinnor. Om du läser recensioner är den här produkten mest efterfrågan bland damer. Deras liv är fulla av olika bekymmer och gärningar, så afrodisiakum, som innehåller stimulerande tuggummi för kvinnor, hjälper till att slappna av, känner fullständigt sin femininitet och sexualitet. Priset på det här verktyget är vanligtvis litet och är tillgängligt även för personer med blygsamma medel. Åtgärden som det spännande tuggummit har beror på vem som använder det - en man eller en kvinna.

För män har detta verktyg följande effekter:

 • Ökar penisens elasticitet.
 • Ökar blodflödet till hundorganen.
 • Förbättrar känslan under samlag och orgasm.
 • Ökar libido.
 • Ökar längden på samlag.
 • Ökar självförtroendet. Om du läser recensioner är den här egenskapen en av de viktigaste.

Det kvinnliga könet behöver andra effekter:

 • Mer aktiv fördelning av smeden av vagina.
 • Ökat blodflöde till bäckenorganen.
 • Förbättra sexuella känslor och öka orgasmens längd.
 • Ökad libido.
 • Förbättra känslan av ens egen attraktivitet.

Om du studerar recensionerna av det rättvisa könet fungerar det spännande tuggummit på kvinnor som ett medel som inte bara kan öka ljusheten i intima känslor utan också återställa allvaret i det gamla förhållandet.

Det finns ett ganska stort urval av stimulerande tuggummi, men de bästa positiva recensionerna är tuggummi mega exstaz och sexgummi. Båda dessa verktyg kombinerar det faktum att de helt och hållet består av naturliga komponenter och fungerar som sexuell agent.

Detta tuggummi kan inte kombineras med alkoholhaltiga drycker.

Den vanligaste arten

 • Mega exstaz
 1. Rhodiola rosea. Denna växt används i modern medicin som ett medel för att bekämpa sexuella störningar. Det kan ha en stimulerande effekt på hjärnan.
 2. Leuzea. Denna växt har en lugnande effekt. Förvånande är att det påverkar kvinnor på avkopplande sätt, och hos män orsakar det en rush av kraft och styrka. En av nackdelarna med denna åtgärd är att efter en energiöverskott sätter dåsighet in.
 3. Pomeranets. Denna växt har förmågan att avsevärt förbättra sexualiteten. Detta orsakar i de flesta fall positiv feedback från kunderna. En överdos av denna växt kan dock orsaka en bakslag, så det stimulerande tuggummit bör användas tydligt enligt anvisningarna.
 4. Spiny eleutherococcus. Denna växt ger en känsla av avslappning och frigörelse.

Om du läser recensioner, är det tydligt att den spännande tuggummi för kvinnor inte kombineras med alkohol, eftersom konsekvenserna kan vara oförutsägbar.

Chewing mega ecstasy appliceras 20 minuter före sexuell handling en gång. Excitatoriskt tuggummi för kvinnor är effektivt, upprepad mottagning är endast möjlig om det finns en signifikant brist på sexuell lust. Sanningen är att de högaktiva komponenterna i detta ämne i stora mängder har motsatt effekt. Effekten efter att ha tagit mega-extas uppstår nästan omedelbart. Det rekommenderas att denna åtgärd tas regelbundet under månaden. Priset på ett mega exstaz paket med 20 tuggummi är ca 1000 rubel. För att säkerställa att effektiviteten av det här verktyget inte är en skilsmässa, är det tillräckligt att läsa recensioner om köpare själva själva mega exstaz.

Om det spännande verktyget hörde mega ecstasy först från sin vän. Först var jag inte uppmärksam, men sedan hörde jag min fru och fick den. Vi gillade effekten båda. Det verkade som vi återvände för 14 år sedan till vårt första datum.

Detta tuggummi rekommenderades att prova en vän. Jag reagerade först med tvivel på denna åtgärd. Men av intresse tog ett par bitar för att träffa killen. Effekten överväldigade mig.

Detta betyder mättad vegetabilisk afrodisiakum som dränkts under tuggning genom munslemhinnan, ge snabb och varaktig effekt.

Tänk på anläggningens sammansättning. Sex tuggummi består av följande komponenter:

 1. Spiny eleutherococcus.
 2. Evrikoma. Att vara en del av köttfärg ökar potensen.
 3. Pomeranets.
 4. Leuzea.
 5. Yohimbe. Har en återställande effekt och ökar produktionen av testosteron hos män.
 6. Mentol. Det har en uppfriskande och tonisk effekt.
 7. Guarana. Stimulerar nervsystemet, ökar fysisk uthållighet.

Alla dessa afrodisiaka som utgör sex tuggummi, låt förbättra ljusstyrka och färgmättnad av sexuella känslor för både män och kvinnor. Redan efter att ha fått en kudde finns det en stark spänning som kan göra kärlek natt lång och oförglömlig.

Det stimulerande tuggummit skiljer sig inte från utseendet från det vanliga tuggummit och är lämpligt för män och kvinnor.

Ta denna åtgärd 20 minuter före samlag. Effekten kommer nästan omedelbart. Könssvamp har positiva svar både hos män och kvinnor, inte bara på grund av deras handlingar utan också för avsaknaden av kontraindikationer. För att se till att detta inte är en skilsmässa kan du bekanta dig med kundernas feedback.

Priset på ett paket sex tuggummi - ca 1500 rubel. Om de erbjuder en lägre kostnad, är det en skilsmässa och en falsk.

Jag har använt detta tuggummi i två veckor nu. Effekten är fantastisk.

Först reagerade han med tvivel på detta tuggummi. Jag trodde inte att hon kunde skilja en tjej för sex. Av nyfikenhet köpte jag ett paket och gick till min vän. På morgonen lämnade jag knappast henne, trodde att han skulle riva i sängen.

 • Super Lowing Tuggummi

Detta spännande tuggummi är skapat speciellt för män. Den önskade effekten kommer nästan omedelbart, men varar i fyra timmar. Män älskar denna åtgärd för enkel användning och bristen på kemiska tillsatser.

När man talar om läkemedlets sammansättning består Super Lowing Chewing Gum av sådana komponenter som:

 1. Ginseng extrakt.
 2. Naturlig sötningsmedel.
 3. Vitaminer från grupp B.
 4. Utdrag av vallmor.
 5. Vitamin E.

Alla dessa läkemedel har en utmärkt tonisk och stimulerande effekt. Tuggummi ska användas 30 minuter före sexuell kontakt. För en dag rekommenderas att använda högst fyra kuddar. Dessutom bör detta läkemedel tas med försiktighet till män som lider av hjärt-kärlsjukdomar. Trots dessa ögonblick är tuggummi mycket efterfrågat, och priset kommer trivsamt tacka köparen med sin tillgänglighet. Förpackning av 20 stycken kostar bara 600 rubel.

Jag är 40 år gammal, och när vissa problem började fick jag detta spännande tuggummi. Effekten är väldigt lik, det hjälper även med ett oplanerat möte med tjejen.

Detta verktyg är utformat för att öka excitability och förbättra sexuella upplevelser i det fria könet. Produktionen av Sex Love hanteras av ett kinesiskt företag som länge etablerat sig som en av de bästa skaparna av stimulanter.

Vad är produktens sammansättning? Fondens struktur omfattar:

 1. Ginseng extrakt.
 2. Licorice root.
 3. Niacin.
 4. L-arginin.
 5. Rhodiola rosea.

Alla dessa komponenter är idealiskt matchade exakt för kvinnors hälsa.

Sex Kärlek måste tuggas 15 minuter före samlag. För att uppnå en bra och bestående effekt är det önskvärt att ta denna åtgärd i sex månader. Biverkningar på Sex Love är inte registrerade. Det finns inga kontraindikationer.

Tuggummi för kvinnor: vilken man ska välja (med produktens namn och recensioner)

Libido hos kvinnor beror på många faktorer. Hårt arbete, stress, fel livsstil - allt detta kan leda till brott mot sexuell lust hos kvinnor. För att förbättra libido används ofta en mängd afrodisiakum, som inkluderar ett spännande tuggummi. Recensioner om tuggummi är motsägelsefulla, men recensionerna visar mycket om produkten.

Subtiliteter av grundkompositionen

Spännande gummi för kvinnor har en viss sammansättning. Sammansättningen av excitatoriskt tuggummi innehåller i princip samma ämnen. Skillnaden är ibland endast i deras koncentration. Inte alla tuggummi passar kvinnor och tjejer. Mest stimulerande tuggummi syftar till att förbättra styrkan hos män, men vissa av dem kan tas av både män och kvinnor.

Spännande tuggummi för män har nästan samma sammansättning som för kvinnor. Man tuggummi tas under längre tid före närhet.

Alla ämnen av vegetabiliskt ursprung. De förbättrar libido, lugnar nervsystemet, normaliserar blodtrycket, ökar blodflödet i könsorganet genom att slappna av de släta musklerna.

Grönsakskomponenter innehåller vitaminer av olika grupper som påverkar de biokemiska processerna i kroppen. När de används är det nästan inga biverkningar, det finns bara enskilda allergiska reaktioner.

 1. Eleutherococcus. Det har en tonisk, stimulerande, adaptogen effekt i överarbete, dåsighet.
 2. Leuzea. Det har en spännande effekt på centrala nervsystemet, det har också en toning effekt, förlänger åtgärdstiden tills trötthet uppträder. Ökar total prestanda.
 3. Bitter Orange. Känd som en pomeranian och har ett brett utbud av olika aktiviteter: tonic, stimulant, antiinflammatorisk, smärtstillande.
 4. Rhodiola rosea. Förbättrar hjärtfunktionen, normaliserar blodtrycket, återställer styrka efter svår trötthet.
 5. Mentol. Ger en trevlig myt smak.
 6. Schisandra kinesiska Påverkar centrala nervsystemet, respiratoriska, kardiovaskulära system. Har en tonisk effekt.

Schisandra Chinese - har en toning effekt på kroppen

Vanliga sorter

Beställa spännande tuggummi är inte svårt. På Internet kan du beställa ett stort antal olika typer av spännande tuggummi. De vanligaste excitatory cuds är följande.

 • Detonatorn (MegaExstaz, Mega Exstaz) är en kvinnlig patogen. Tuggummens namn anger huvudaktiviteten. Enligt anvisningarna till läkemedlet ökas excitationen till 30%. Som en del av detonatorn - rhodiola rosa, pomeranian, levsea, euterococcus. Alla ökar libido hos kvinnor. Effekten börjar 20 minuter efter intag.
 • Sex kärlek. Tuggummitens namn är utbrett i nätverket. Spännande tuggummi från Kina. Den består av rhodiola rosea, ginseng, rotkuddar. Grönsaker ökar flickornas attraktion. En egenskap hos detta tuggummi är dess användning i 10-15 minuter i 6 månader. Tuggummikomponenterna förbättrar kvinnans libido och påverkar genitourinärsystemet, vilket ökar kvinnans naturliga stimulans.

Fördelar och nackdelar

Enligt recensioner om användningen av tuggummi finns det flera huvudfördelar och nackdelar. Recensioner för det mesta negativa. De är avgörande för att förvärva den.

Tänk på fördelarna. När du väljer ett tuggummi att excitera kvinnor och tjejer styrs av dess olika egenskaper, vilket speglar effektiviteten. Stimulerande tuggummi har många fördelar.

 1. Bara köpa. Tuggummi säljs utan recept.
 2. Ganska snabb effekt.
 3. Naturliga komponenter.
 4. En enkel instruktion.
 5. Praktiskt taget inga biverkningar.
 6. Läkemedlet kan konsumeras med alkoholhaltiga drycker.

Vi kommer att beskriva bristerna. Negativa egenskaper är inte många. Men de är viktiga parametrar när man väljer en produkt.

 • Det höga priset.
 • Individuell effekt.
 • Restriktioner för att ta drogen. Läkemedlet är kontraindicerat för gravida kvinnor, personer under 18 år, personer som är allergiska mot någon komponent. En tjej eller en tonåring kan inte ta denna medicinering.

Den största nackdelen med drogen är dess effekt, beroende på många faktorer. Det är omöjligt att avgöra om det kommer någon effekt av läkemedlet på en kvinnas libido. Excitatoriskt tuggummi avser biologiskt aktiva tillsatser. Det har inte direkt effekt på kvinnans libido, på könsorganens kärl. Tuggummi kan öka libido genom att minska nervspänningen, avkopplingen och en liten effekt på könsstyckets smidiga muskler.

Utvecklingen av en positiv effekt kan antas om kroppen har naturliga afrodisiakum, såsom choklad, kalk och andra. Om en kvinna och en tjej ökar libido orsakar choklad, kommer stimulerande tuggummin sannolikt att leda till samma effekt. Men det finns ingen garanti för ökad libido.

Du kan öka den positiva effekten av naturliga afrodisiakum, inklusive kalk

När tuggummi tas, kommer ämnen in i blodet omedelbart efter intag. Med tanke på att koncentrationen av ämnen är ganska liten, kommer effekten inte att märkas. Den positiva effekten hos vissa män och kvinnor kan förklaras av placebo-effekten.

Med nervös overexcitation kan en brist på vissa mikrodelar och vitaminer stimulera tuggummin normalisera sådana störningar. Om orsaken till låg libido var dessa störningar, då när de korrigeras, kommer libido att återhämta sig.

Om en överträdelse av libido orsakas av vissa sjukdomar, kommer stimulantgummit inte att hjälpa till. För att utesluta dem behöver du rådfråga en sexterapeut.

Allt är så enkelt som möjligt

Det finns inga svårigheter med användningen av gummi. Det ser ut som det vanligaste tuggummiet. För effekten är det tillräckligt att ta 1 kudde 15-20 minuter före sexuell intimitet. Förpackningen kan lagras i en liten handväska. Om drogen kan användas av både män och kvinnor, då före samlag kan cud appliceras båda, vilket kanske kommer att förbättra effekten.

I drogbutikerna i staden kostar spännande tuggummi från 1000 till 3000 rubel. Priset är ganska högt, mycket ofta på grund av detta, vägrar kvinnor att använda det. Du kan välja produkter till ett pris, men det speglar inte alltid en bra produkt.

Enligt ett stort antal recensioner, litar många inte på afrodisiakum. Negativ feedback kan bero på en produkt av dålig kvalitet. När du använder det kommer det säkert inte att vara en ökning av libido.

Således är afrodisiakum en ganska kontroversiell metod för att öka libido hos kvinnor och tjejer. Tuggummets effekt beror på kvinnornas och flickans individuella egenskaper.

EREKTSIYA.RF

detaljer om läkemedel, preparat och tabletter för behandling av erektil dysfunktion

Spännande tuggummi - 100% skilsmässa

Jag tror att många män som funderar på att köpa sådana tuggummi som detonatorn, köttgommen, Mega Ecstasy, Extaz Gum, Sex Love, frågar sig först och främst en fråga om det spännande tuggummit fungerar?

Kostnaden för spännande tuggummi varierar från 990 till 2000 rubel, de vanligaste priserna: 990, 1190 och 1490 rubel!

Om jag helt enkelt berättade för dig att det här är en skilsmässa av trovärdiga män för pengar, skulle du verkligen inte tro på mig. När allt såg såg du en massa positiva recensioner på webbplatsen som säljer dessa tuggummi. Och på samma plats tuggummi detonatorn, kan du se den påstådda rekommendationen av en kvalificerad läkare från Institute of Nutrition Tkachenko AS.

Jag citerar: Det vetenskapliga samfundet har länge känt de otroliga egenskaperna hos växter som ingår i tuggummi producerat i Ryssland och CIS under varumärket "Detonator". För några år sedan, för att sammanställa alla komponenter som växte bokstavligen i olika ändar av världen var för arbetsintensiva för massproduktion genom yrke. Medicinska företag hade inget annat val än att rikta sin forskning mot skapandet av "kemiska analoger" av de komponenter som utgör tuggummiet. Resultaten av utvecklingen är nu kända över hela världen som ledande medel för att förbättra libido av båda könen.

Men jag gör en stor insats på att hjälpa kroppen med bara naturliga ingredienser och rekommendera till mina patienter tuggummi "Detonator"

Det är uppenbart att läskunnighet på webbplatsen lider, men det är okej, låt oss ringa NII Nutrition och fråga Tkachenko att ringa. Så, samtalet, det finns ingen sådan anställd, men hur kan det vara att du kan glömma, han är också läkare i medicinska vetenskaper.

Kort sagt, i Institutet för näring, vid mina samtal svarade de otvetydigt att det inte fanns någon med ett liknande efternamn. I princip tror jag inte tvivlar på att detta är en banal skilsmässa, för att ge större tyngd och trovärdighet i ögonen på köparen, men du kan aldrig säga, kanske brytt sig om att indikera en verklig person, och därför beslutades att kontrollera.

I allmänhet vet jag inte vad en man kan förvänta sig att köpa ett spännande tuggummi för en kvinna. Troligen tror han att allt kommer att hända, som han lovas att genom att ge henne en spjut med en spännande effekt, kommer hon helt enkelt att ta sig för att slå på honom och våldta de fattiga på alla tänkbara och inte tänkbara sätt. Låt oss återvända till verkligheten en stund och tänka logiskt. Om ens flickan var väldigt exalterad och bara blödar vaginaljuice, för att kunna ha sex med dig, skulle hon åtminstone vilja, för annars hindrar hon henne från att göra onani?

Jag tycker att du bara läser trevliga artiklar om hur spännande tyggegummi plötsligt förändrat mitt liv och nu gör tjejer mig blowjob när och där jag vill. Internet förresten är bara fullt av kommentarer som:

Jag jobbar som en enkel taxichaufför. En vanlig kille. Nyligen bestämt sig för att köpa ett tuggummi med en spännande effekt. Resultatet: att bära tjejer väldigt coolt - jag behandlar dem med stimulerande tuggummi och börjar ha sex! Alla skriver SMS för en ny möte! Flickorna runt mig har nu mer än hundra! Jag rekommenderar!

Nu sätta på realisten och föreställ dig en posh tjej som Uncle Ashot försöker köpa tuggummi, 99% ger att hon inte ens skulle ta det! 100 tjejer hmm, om du inte passerade särskild träning på förförelse, tänker jag på dig och 10 kommer att bli mycket.

Därför är alla beröm som du kan se på webbplatserna för spännande cud detonator - detta är ren bluff (och jag skulle inte när du inte litar de recensioner som är placerade på samma sida med knappen beställa och köpa!). Om du spenderar lite och ser recensionerna på auktoritativa resurser kommer du förmodligen också att hitta riktiga recensioner och berättelser från "sorg" hos köpare som redan har haft tid att prova det spännande tuggummit i aktion:

Vladimir skriver: Början betyder super recensioner, bara försöker förstå att detta är ett ersättare för rent vatten. Effekten var inte någon, av hänsyn till renheten av experimentet alla köpte tuggummi efter ingen effekt på min fru, jag gav till kvinnliga kollegor, och sedan ombedd att dela sina intryck. Och de ljusaste av dem var det, ja, en söt söt cud. Jag är bara rasande, jag förstår fortfarande inte hur jag blev full och köpte den här skytten. Nu här tror jag, hur skulle du straffa, så det är inte längre som inte fångas, förmodligen kommer jag att skriva ett brev till programmet provköp, låta världen säga att du säljer den dyraste tuggummit i Ryssland - 20 chewables för 1500 rubel - det är coolt! VAR INTE LÖSNINGARNA!

Jag hoppas att Vladimir och jag kunde varna dig mot slöseri med pengar. Och dåligt att många hjärnan börjar arbeta först efter köpet, som i fallet ovan, men enligt statistiken 30-40%, lika väl som gör sitt första köp, och sedan inte litar på onlineapotek och butiker som inte återspeglar inte dåligt på vår verksamhet i framtiden.

Jag tror att kommentaren ovan är tillräckligt, men om jag gick att ange exakt vad det står på tandköttet detonator webbplatsen du förmodligen kommer att gå till och från, det vill säga är det början till slutet, eller slutet till början.

Det är skrivet att tugga detonator rekommenderar sådana publikationer som PlayBoy, Men's Health, Cosmopolitan. Har du personligen sett deras reklam där? Jag läser regelbundet Mäns hälsa från dessa tidningar och jag tror att det inte kommer att vara en egen respektgivande publikation, även för pengar, att annonsera "luft".

Därför är frågan om hur spännande tuggummi fungerar på tjejer och kvinnor?

Svaret är bara en - inte hur! Och skydda inte ens mot råtta efter att ha ätit! =)

Egentligen bekräftas detta också på de flesta webbplatser som säljer dem:

Tuggummi "Detonator" är inte ett läkemedel. Produkterna har certifierats och har inga kontraindikationer Dessutom, förutom naturliga aktiva ingredienser (radiola ros, levsea, eleutherococcus spiny och pomeranian), tuggummi innehåller vitaminer och mineraler, ha en positiv effekt på kroppen som helhet.

Jag tycker att en del av detta kan vara helt trodde. Åtminstone det faktum att tuggummit inte är ett läkemedel, men om certifikat, tvivlar jag på att de har något alls, eftersom de inte är representerade på en sida. Jag antar inte att döma på effekten av en komponent som förmodligen kommer in i en komposition utan en specialiserad kemisk sammansättning, men att deras inflytande på människokroppen inte bevisas och där det inte beskrivs av den vetenskapliga världen är ett faktum.

Och det faktum att det är skrivet att tuggummi hjälper till att lösa både manliga och kvinnliga problem på ett komplicerat sätt är en annan anledning att tänka på, eftersom manliga och kvinnliga organismen är helt olika. Och i många avseenden kan det faktum att en man drar, en kvinna tvärtom göra skada. Det är ömtålig nonsens är inte annorlunda. Jag undrar bara att det finns män som inte köpte tuggummi för att få tjejen till sängs, men för sig själva, istället för Viagra, om det finns sådana, var god och skriv av dig i kommentarerna till artikeln.

PS: Allt som är skrivet om tuggstiftet, sträcker sig till andra typer av stimulerande tuggummi, de är alla 100% skilsmässa för pengar, om du inte har någon där att sätta dem, så är du redo att acceptera dem gratis =)

Och kom ihåg att det bästa spännande tuggummit för kvinnor ser ut så här:

Och låt oss sammanfatta de små totalerna, per typ en spännande tuggummi myt eller verklighet?

Verkligheten i det är att det är tuggummi och du kan tugga det. Allt annat hänfört till hennes effekter på kvinnans kropp, det här är en myt.

Finns det ett effektivt stimulerande tuggummi, vilket skulle verkligen ge en sådan effekt?

Ärligt talat har jag aldrig träffat en sådan tuggummi, och att kvinnor får den önskade dosen av tuggummi ämnen i sådana preparat, som den spanska flugan eller silver räv, skulle ha haft sin tid att tugga hela paketet. Därför ser jag inte analoger mot dessa två ovannämnda kvinnliga patogener.

Uppdaterad (en av våra vanliga läsare (vars namn jag lämnar i hemlighet, som lovat) skickade din recension):

Jag fick detta tuggummi av vänner som ett skämt. De har en sådan övertygelse om att ett par efter ett par år i ett äktenskap bara är skyldigt att diversifiera sitt sexliv. Jag är glad att vi fick tuggummi, men något värre.

Tuggummi i princip från det vanliga tuggummit är inte mycket annorlunda, och som sådan kände jag mig inte alls alls. Tja, ett elastiskt band, som ett elastiskt band. Tugga och spat Och att vänta på henne är några mirakulösa egenskaper inte värda det, såväl som från tuggummi Duet Gum. Skriv tugga och tunna, jag hade antagligen massor av massor av dem, men bara jag har inte gått ner i vikt.

Den mest obehagliga saken är att för vanligt tjugo-tjockt tuggummi betalar du många gånger mer, nämligen 1200 rubel. Trots den stora reklamkampanjen betalar den sig fortfarande med intresse av tuggummiets skapare, roddpengar med naiva shoppare.

Förresten, helgdagar är på näsan, jag tror att många kommer att vilja skämta på bekanta och ge en sådan cud. Men är det värt att stödja Internetbedrägerier? Ju mer du beställer från dem desto mer gör de sådana produkter med tvivelaktig effekt. Detta och mirakel spray för hår, goji bär och flytande kastanj, granatäpple emulsion och depilatory cream. Alla dessa produkter har ganska vanliga egenskaper och ett riktigt pris och 50-100 rubel, och vi köper för 1000-1500. Självklart kommer de att skapa sådana webbplatser om och om igen. Medan det finns naiva människor!

Vill du ha mina kvinnors råd, inget bättre än webbplatsen Erection.RF - NO! (inte bra reklam, men trevligt!)

Granskning av spännande tuggummi med priser och recensioner

Ingenting ger mer känsla än en natt av kärlek, fylld av passion och lust. Men vad ska man göra om ett sådant efterlängtat ögonblick kommer att fördärvas för evigt genom brist på lust eller problem med styrka? Utbyte: Spännande tuggummi för kvinnor och män, det är enkelt, snabbt och överkomligt. Men har det någon effekt på det och vem passar det bättre: en kvinna eller en man? Läser recensioner om detta eller det spännande tuggummi, man kan förstå en sak: effekten av den är och det moderna sättet motiverar förväntningarna hos dem som köper det. Dessutom är priset på produkter från något företag ganska rimligt även för en person med små inkomster.

Detta tuggummi kan komma till räddning i stunder av trötthet eller brist på lust

Villkor för användning av stimulanter

Den moderna marknaden erbjuder ett brett utbud av verktyg som kan rätta till situationen på några minuter. Fonder kan snabbt beställas online (till exempel på denna länk) och köpa till ett överkomligt pris. Att inte misstas med valet tillåter denna artikel. Dess uppgift: En kort genomgång av de unika kosttillskotten - stimulerande tuggummi.

Oavsett företag i de flesta fall rekommenderar experter att ta tuggummi i 10-20 minuter före samlag. Detta kommer att lösa ett antal viktiga problem som följer med intimitet, både hos män och kvinnor. Gum blir en assistent i sådana ögonblick:

 • Eliminering av erektil dysfunktion.
 • Öka penisens elasticitet och öka känsligheten.
 • Förlängning av samlag.
 • Förbättra känslor under orgasm.
 • Förtroende för sina förmågor och förmågan att leverera en partner till ett oförglömligt nöje.

Kvinnor, vars hjärna alltid är upptagen med vardagliga problem, stimulerar tuggummi hjälper inte bara slappna av, utan känner sig också avslappnadare. Om du läser recensionerna av kvinnor blir det tydligt att tuggummi gör det möjligt för dem att inte bara göra det intima livet ljusare, utan också att se nya färger i gamla relationer. Köpeskillingen för många kommer inte först, för att få förtroende för sexuella relationer kan spenderas.

Tuggummiets funktion gör det möjligt för en kvinna att känna sig mer attraktiv och önskvärd

Dessutom tillåter tuggummens stimulerande lust att:

 1. Öka libido.
 2. Stärka orgasmiska sammandragningar och förläng dem avsevärt på grund av blodflödet till könsorganen.
 3. Titta mer attraktiv och önskvärt i en partners ögon.
 4. Öka utsöndringen av vaginal smörjning.

Översikt över populära produkter

Så vad är "charmen" av det spännande tuggummit? Läs recensioner av experter, kan vi se att: för det första är det 100%, men ett naturligt kosttillskott som tillåter vem som helst att uppleva i nära relationer, nya och outforskade sensationer. För det andra: den huvudsakliga effekten - ökad lust och ökad libido!

 • Mega Exstaz, eller "Detonator"

Recensioner om "Mega Ecstasy" läs: Det här är en spännande önskan att tugga tyget gummi, vilket kan återställa den tidigare fervor även till det mest utdöda förhållandet. Priset är tillgängligt, BAA kommer att kosta köparen inom 1000 rubel för ett standardpaket med 20 stycken. När det gäller en dag för en oförglömlig sex måste du betala ut 30-50 rubel. Men hur mycket är känslan av obehindrad attraktion för en partner och upprepad intensifierad orgasm? Recensioner från de som försökte cud, säger: Effekten av "Detonatorn" vid det inledande skedet varar ungefär en timme och med vanlig applikation kan nå flera timmar.

Detta tuggummi kan återvända till och med till de mest utdöda relationerna.

"Mega Ecstasy", som de flesta liknande preparat, innehåller uteslutande naturliga komponenter, mestadels av vegetabiliskt ursprung:

 1. Leuzea.
 2. Spiny eleutherococcus.
 3. Pomeranets.
 4. Den rosa radioen.

På grund av detta är det i stor efterfrågan, åtföljd av positiv feedback från de flesta konsumenterna. Kosttillskott är lämpliga för både män och kvinnor.

För att tugga effekten på män, tar det 20-30 minuter, för kvinnor - 15-20. För ett fullständigt samlag, är en kudde tillräcklig för att excitera lusten efter tuggummi. Dubbeldosering är endast i extrema fall av sexuell kyla. Enligt tillverkarens uttalanden har läkemedlet inga kontraindikationer och biverkningar.

 • Super Lowing Tuggummi (för män)

Priset på produkterna från den franska tillverkaren Jaguar Power - ca 600 rubel för 20 stycken. Effekten av behandlingen varar ungefär fyra timmar, vilket i sig kommer att vara en utmärkt present till någon som vill få maximal njutning från intimitet. Konsumentrecensioner är mest positiva, män är glada att läkemedlet är så enkelt som möjligt utan biverkningar.

Detta kosttillskott bör inte tas med allvarliga sjukdomar i hjärt-kärlsystemet

Super Lowing Tuggummi innehåller:

 1. Extrakt av ginseng, vallmo och gräs Epimedium.
 2. Vitaminer E och B6.
 3. Naturlig sötningsmedel.

Till de vanliga fördelarna med spännande tuggummi, enligt tillverkarens uttalanden, har sådana positiva effekter som:

 1. Förebyggande av urolithiasis och kolelithiasis.
 2. Positiv effekt på hela det genitourära systemet.
 3. Tänderblekning.

Använd detta tuggummi 30 minuter före samlag genom noggrant tuggning i 8 minuter. Det är viktigt att komma ihåg att den dagliga dosen av drogen inte får överstiga fyra kuddar. Vid överdosering kontakta omedelbart läkare. Experts recensioner av detta tuggummi innehåller information som Super Lowing Tuggummi inte ska tas vid allvarliga hjärt-kärlsjukdomar.

 • Sexkärlek - Spännande tuggummi för kvinnor

Priset på kosttillskott varierar inom 600 rubel för 10 tuggummi. Tillverkaren av denna lösning är det kinesiska företaget Zhin Yuan Na Lu, som har studerat excitatoriska ämnen i många år och har fått utmärkta recensioner om sina produkter.

För att uppnå en hållbar effekt rekommenderas Sex Love för användning i 6 månader

Tuggummikompositionen innefattar:

 1. Rhodiola rosea.
 2. Niacin.
 3. Ginseng.
 4. L-arginin.
 5. Lakritsrot och ytterligare element av naturligt ursprung.

För att uppnå en hållbar effekt rekommenderar tillverkaren att använda tuggummi i sex månader. För att göra detta är det tillräckligt att tygla tallriken 15 minuter före samlaget. Läkemedlet har inga biverkningar och kontraindikationer. Dessutom är han perfekt anpassad till kvinnors hälsa.

Tabell 1. Jämförande priser för populärt tuggummi