Huvud
Strömförsörjning

Hur man applicerar en spännande tuggummi detonator och vad är recensionerna på patogenen

Författare: Elena Polyakova, läkare-terapeut,

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(1 röst, genomsnitt: 5 av 5)

Många vuxna människor möter på vissa punkter i sina liv med försämring eller brist på libido. Stora arbetsbelastningar, kronisk trötthetssyndrom, sömnbrist, dålig ekologi - alla dessa faktorer har en negativ inverkan på absolut alla män och kvinnor, vilket minskar sexuell lust. Koppla av och återvända attraktionen till en partner i en liknande situation kommer att hjälpa den spännande tuggummi detonatorn. Flera recensioner av tjejer och representanter för det starkare könet indikerar att användningen av tuggummi hjälper dem att befrias i sängen, få en laddning av livskraft och energi från underbart sex. Funktionerna hos verkan av ett specifikt tuggummi diskuteras i artikeln.

komponenter

Instruktioner för användning av tuggummi säger att orsaksmedlet är en helt naturlig förberedelse gjord av högkvalitativa grönsaksråvaror. Recensioner av kvinnor och män säger att en sådan komposition verkligen kan stimulera sexuell aktivitet. Effekten på organismen av det spännande gummit hos detonatorn beror på närvaron i dess sammansättning av följande komponenter:

 • Leuzea. Det har en toning effekt på kvinnor och män, ökar sexuell uthållighet.
 • Pomeranets. Neroliolja, erhållen från frukterna av detta träd, använder många kvinnor i världen som en afrodisiakum.
 • Eleutherococcus. Har en återställande effekt på nervsystemet, ökar känsligheten.
 • Yohimbe-extrakt. Sedan antiken har det använts för män och kvinnor som stimulant och patogen.
 • Mentol.
 • Guarana. Stimulerar sexuell aktivitet. Mängden koffein i bären i denna växt är 2 gånger högre än dess innehåll i kaffebönor, vilket talar för sig själv.
 • Evrikoma. Ökar sexuell uthållighet.

Videon på Internet visar att denna kombination av aktiva komponenter gör det möjligt att få den mest stimulerande effekten. Detta framgår också av recensioner av tjejer och ungdomar som använde tuggummi-detonatorn. Du behöver inte betala dubbelt priset för patogenen, köpa ingredienserna separat, för att korrekt välja förhållandet mellan aktiva substanser, eftersom kompositionen av växtextrakt i tuggummi redan är korrekt gjord och dess effektivitet bevisas. Dessutom finner köpare att priset på elastik är ganska acceptabelt.

Om vi ​​pratar om fördelarna med stimulant, har det spännande tuggummen följande fördelar:

 • Naturen hos komponenterna, och det här är ingen annan skilsmässa.
 • Köpdisken köp.
 • Kan användas som kvinnlig orsaksmedel och för att lösa problem med styrka hos män.
 • Enkel mottagningsmetod.
 • Det finns inga kategoriska kontraindikationer.
 • Detonatorn är relativt billig.
 • Tuggummikomponenterna har en positiv effekt inte bara på kön, men också på hur många interna organ och mänskliga system fungerar.

Dessutom kommer effekten efter appliceringen av stimulerande tandkött gradvis och varar så länge som nödvändigt.

När man ska tugga

Enligt experter används spännande detonatorn för att eliminera de problem som redan har uppstått med libido, men ibland är det möjligt att använda orsaksmedlet och att ge mångfald till kön. Instruktionerna och videon indikerar följande indikationer för användning av stimulerande tuggummi:

 • Minskad önskan om en partner.
 • Frigiditet hos kvinnor. Enligt statistiken är kvinnlig orgasm inte alltid beroende av partnerens erfarenhet. Ibland kan kvinnors osäkerhet och komplex inte tillåta en kvinna att koppla av och ha kul. Patogener på naturliga komponenter, enligt experter, i sådana situationer den bästa lösningen. Deras kostnader är ganska godtagbara, och biverkningar är sällsynta.
 • Problem med varaktigheten av samlag (tidig utlösning).
 • Otillräcklig känslighet vid kön.
 • Osäkerhet i egen styrka. Använd syntetiska stimulanser till ett högt pris i liknande situationer där det inte finns något behov. Det rätta beslutet är att studera med psykologer, och innan effekten uppnås kommer appliceringen av en spännande tugggasgenerator att hjälpa till att maskera komplexet.

Kön kan vara ett test av styrkan hos partners känslor. Utan denna viktiga komponent är harmoniska relationer omöjliga. Testimonials av kvinnor och män som har provat suddgummi säger att säkra sexuella experiment gör känslorna starkare, höjer stämningen och påverkar ditt välbefinnande positivt.

Allt är möjligt, om noggrant

Oavsett om du använder ett tuggummi som en kvinnlig eller manlig stimulant, är appliceringsmetoden densamma: det rekommenderas att lösa upp kudden på 5-7 minuter. till intimitet. Att svälja det helt är inte nödvändigt - det kommer att sakta absorptionen av aktiva komponenter, och den stimulerande effekten kommer att manifesteras senare. Det idealiska sättet att använda för kvinnor och män är resorption.

Enligt köparens, distributörernas och fotomaterialets och bildmaterialets inledande natur presenteras detonatorn som orsakar suddgummi inga kontraindikationer för applikationen. Vi påminner oss om att manliga eller kvinnliga stimulanser ska användas med försiktighet i sådana situationer:

 1. Sjukdomar eller tillstånd där könet är kontraindicerat. Ofta talar vi om hjärtpatologi, när det är nödvändigt att väsentligt begränsa fysisk ansträngning.
 2. Läkarnas vittnesbörd visar att varje växtberedning bör tas med försiktighet i närvaro av allergier mot någon av komponenterna i läkemedlet.
 3. Som ett kvinnligt stimulansmedel bör stimulerande tuggummi användas strikt i närvaro av indikationer för amning. Tuggummets effekt på gravida kvinnor har inte studerats.

Om du har några frågor om lämpligheten att använda ett detonatortuggummi, är det lämpligt att samråda med en specialist före användning och inte att formulera din egen åsikt, med fokus på återkoppling av personer på Internet.

Var att titta

Hur mycket är ett spännande tuggummi, kan du hitta på Internet genom att gå till distributörsföretagets hemsida. Det genomsnittliga priset på tuggummi är enligt följande:

Hur man applicerar en spännande tuggummi Detonator och vilka svar på patogenen

Tyvärr kan ingen vara säker på styrkan i hans erektion. Ibland finns det i kroppen "störningar" som stör att nå den önskade nivån av sexuell upphetsning. Detsamma gäller för kvinnor som har sexuell libido nivå beroende på många faktorer.

Trött på jobbet? Ingen styrka efter att ha spelat sport? Är du nervös eller blyg? Tar du och tar antibiotika? Dessa och andra skäl kan förhindra en varm natt. För att säkra, kan du använda det spännande tuggummi detonatorn. Att döma av recensionerna hjälpte hon många män och kvinnor. Men är dessa kommentarer sanna eller inte? Låt oss förstå.

Allmän information

Låt oss namnge läkemedlets allmänna egenskaper:

 • Handelsnamn: Detonator
 • Kategori: En naturlig stimulans för bättre sex
 • Konsumenter: lämplig för unga killar och tjejer, och för vuxna män och kvinnor
 • Typ: tuggummi i rundformade pellets
 • Förpackning: Den ursprungliga förpackningen är förpackad i en vit plastflaska med lock (bild)
 • Pris: från 900 till 1400 rubel.
 • Försäljning: endast i onlinebutiker utan receptbelagda läkare
 • Analoger: Tuggummi för män och kvinnor - Mega Ecstasy, Sexgummi, Sexkärlek

Effektivitet: sanning eller fiktion

Ökad manlig och kvinnlig spänning genom tuggummi - sant eller skilsmässa? För att förstå detta är det först och främst nödvändigt att studera preparatets sammansättning och att ta reda på hur varje komponent fungerar.

Tuggummikompositionen innehåller naturliga växtkomponenter.

 1. Eleutherococcus är en utmärkt örtmedel som hjälper till att förbättra kvinnlig libido och erektil funktionalitet hos män; hjälper till att hantera nervsystemet, förlust av styrka efter långvarig behandling, arteriell hypotension, diabetes mellitus.
 2. Leuzea (maralrot) - är en källa till naturligt insulin, askorbinsyra, karoten, gummi och ett antal tanniner. Främjar förstärkning av immunitet, reglerar kardiovaskulärsystemet, normaliserar blodtrycket, ökar blodflödet i kvinnliga och manliga könsorganen, vilket ökar nivån av sexuell upphetsning.
 3. Pomeranets (bitter orange) - har lugnande egenskaper, som används för att behandla depression, apati, deprimerat tillstånd. Toner och gör män och kvinnor mer aktiva.
 4. Rhodiola rosea är ett naturligt orsaksmedel, det påverkar den manliga och kvinnliga libido genom att slappna av blodkärlens väggar och öka blodflödet i bäckenorganen.
 5. Menthol - tonar upp och friskar andan.
 6. Euricom - en växtpatogen som positivt påverkar libido hos män och kvinnor ökar känsligheten hos receptorerna.
 7. Guarana - kraftfull nog tonic, hjälper till att lindra nervös spänning, förbättra humör, ger ansvar för livskraft.
 8. Yohimbe - stimulerar blodflödet i de kavala kropparna hos könsorganen hos män, vilket leder till ökad erektion.

Det är lätt att använda

Instruktioner för användning av tuggummi Detonatorn är extremt enkel, vilket bekräftas av recensionerna. Åtminstone är detonatorn mycket lättare att applicera än stimulerande tabletter, sprayer, krämer, geler och andra patogener.

Allt som är värt att göra en kille eller en tjej - tugga botemedlet 15-20 minuter före det planerade könet. Med den här metoden kan du "överföra" komponenterna i saliven, då kommer de in i magen och genom detta organs väggar - in i blodet. Aktiviteten för aktiva substanser är ungefär 40-80 minuter.

Aktiva substanser ger kroppen mer än en timme av sexuell upphetsning av kvalitet.

Fördelar och nackdelar

Här är en lista över fördelar som noteras i sina recensioner av nästan alla som har försökt denna metod att öka spänningen:

 1. Spännande tuggummi Detonatorn rättfärdigar sitt namn - effekten kommer snabbt. Efter 15-20 minuter ökar nivån på manlig och kvinnlig sexuell upphetsning.
 2. Tuggummi passar inte bara för män - den här spänningssättet kan användas och vackra damer för att förbättra nivån av kvinnlig spänning.
 3. Läkemedlet är kompatibelt med alkohol, vilket är viktigt, eftersom många besök åtföljs av mottagande av vin, champagne eller annan dryck.
 4. Detonatorn har en naturlig komposition, så den passar alla män och kvinnor, förutom de som har allergier mot komponenter.

I recensioner är detonatorn inte bara berömd, men också skälld, tro att dessa tuggummin inte är mer än en skilsmässa för pengar. Missnöje orsakas av två funktioner i drogen:

 1. Läkemedlet kan inte ha samma effekt på alla människor som någon annan produkt med en helt naturlig komposition. Allt beror på organismens mottaglighet för komponenterna. På någon har de en snabb och mycket stark effekt, och någon märker små förändringar. Detta är normalt.
 2. Hur mycket är drogen - priset på produkten är ganska stort. För packning är det nödvändigt att lägga ut utan små 1200 rbl. (detta är genomsnittspriset). Det finns dock 33 tuggummin i injektionsflaskan, och detta kommer att vara i mer än en månad. Det visar sig att en bit stimulant kommer att vara billigare än andra patogener för män och kvinnor.

Om du vill köpa en spännande tuggummi Detonator, kom ihåg noggrant hur det ser ut. Bilden visar originalprodukten. Om du får en produkt med namnet "Detonator", men annorlunda i utseende, är det säkert förfalskat. För att inte bli en falsk, köp inte drogen i tvivelaktiga butiker, studera noga kompositionen och läs recensionerna av personer som redan har provat ett spännande tuggummi. Användningen av förfalskningar kan skada män och kvinnor.

Spännande tuggummi Detonator: skilsmässa eller inte, kostnaden och åtgärden på videon

Män och kvinnor står ofta inför problem med låg libido, kan inte uppfylla en partner och njuta av sig själva. Det här är inte förvånande, eftersom livets raka rytm inte lämnar någon moralisk och fysisk styrka för kroppsliga smärtor. Dessutom har par som levt länge i en familjeunion förlorat varandras passion, känner till alla handlingar i förväg, och det exciterar inte alls. Hur man hittar den zest som kommer att rädda en förskräcklig situation, lägga till känslor av känslor och hjälpa till att stärka familjen? För dessa ändamål finns det ett bra orsaksmedel - tuggummidetonator. Med tanke på de många recensionerna är det mycket populärt bland kvinnor och män.

Yttrande från specialister

Spännande tuggummi Detonator hjälper en man att snabbt komma i stridsberedskap, få en bra erektion för att begå intima prestationer. Kvinnan börjar också känna en stark spänning och en energiöverskott. Normalt sexliv är alltid ett val av två, och en liten hjälpare i form av tuggummi kommer att stämma dig till rätt våg och göra sex oförglömligt.

Excitatoriskt tuggummi har gått kliniska tester och har fått kvalitetsbeviset. Detta indikerar att läkemedlet kan användas utan hälsorisk. Otroligt orsaksmedelsdetonator hjälper dig att få glädje, men kommer inte bli av med allvarliga patologier. Om en erektion uppträder först efter att ha tagit stimulanter, är det värt att se en läkare och leta efter orsaken till den intima sjukdomen tillsammans. Läkaren kommer välja dig rätt medicin, och tuggummi kommer att bli en av de extra alternativen, för ett speciellt tillfälle.

Vad består tuggummi av och hur fungerar det?

Denna universella stimulans är avsedd för män och kvinnor. I processen att tugga, är dessa små mirakel kuddar aktiva ingredienser absorberas i blodet, ger hjärnan en impuls för att öka sexuell upphetsning och libido, och sedan fallet för små - att njuta av processen och få en 100% orgasm.

Resultaten från tuggummi, som deklarerats av tillverkaren, är imponerande, så det finns många tvister och diskussioner kring det. Det finns både bra och dåliga recensioner, men vad som är sant och vad som är falskt, kan förstås först efter detonator känner själv. Läkemedlets hastighet och varaktighet beror på organismens individuella egenskaper.

Ett verktyg kan användas av både män och kvinnor

Kompositionen innehåller endast naturliga ingredienser och afrodisiakum:

Ett riktigt tips om det spännande tuggummi Detonator

Min berättelse kommer att vara lite ledsen och rolig, men i allmänhet med en bra slut. Och jag ska berätta om hur det vanliga tuggummiet med det underhållande namnet "Detonator" räddade vårt blekande liv med år av äktenskap. Högst sannolikt är någon bara ledsen, eftersom den gradvisa minskningen av den sexuella önskan hos partners till varandra - det här är en välkänd sanning. Jag tror att många läsare kommer att känna igen sig själva och vår make i våra karaktärer.

Native, älskade, men oönskade...

Jag heter Alexandra. Jag är 39 år gammal. Vi lever i äktenskap med sin man Dmitry 15 goda år. Vårt familjeliv är verkligen snällt, eftersom det inte gjorde mig besviken. Dima tittade aldrig på andra kvinnor, tjänade bra, hjälpte sina barn med ledig tid, körde oss att resa. Vi har många gemensamma intressen, vanor, önskningar. Till exempel älskar vi båda att åka motorcyklar och titta på filmer i regnigt väder, inslagna i en plaid. Idyll? Inte exakt...

Någonstans under det 13: e året av att bo tillsammans, började jag märka att sex inte är något som är sällsynt, men helt enkelt nej. Allt enligt ordningen, ur vana, längs och över kroppen studeras. Det var inte intressant för mig att gå och lägga mig med Dimka. Jag ville ha något nytt, skarpt, fjärilar i min mage, erövringar, lustar othellovskih. Och han är så märklig för mig varje kväll: "Sashul, ja, Che, låt oss gå." Och blinkar, bastard. Native, älskade, men han ville inte ha det, det är inte lite rakt. Jag vet inte ens när jag rev i mitt huvud.

Jag ville inte ändra, även om mina flickvänner regelbundet blev slagna. Den enda gången jag tog blommor från pojkvännen, och sedan slängde den i närmaste sopor, så avskynad med mig själv, skräck. Jag föreställde mig att min Dimych nu väntar på mig hemma, brukar mina favoritmåsar, gav barnen mina mormor, filmaren söker efter kvällarna. Du vet, hur speciellt, han, tvärtom, ville ha mig oftare än tidigare, och jag var redo att sätta en sådan gris till honom. Även nu skriver jag och avskyar min själ.

Chew Detonator - Frälsning från förräderi

Jag började smyg se alla forum där familjeliv veteraner som lider av samma problem. Huvuddelen av rådgivare skrika att det är nödvändigt att hitta en ny pojkvän och inte bry. Ta allt från livet, som de säger. Bara en tjej bland dem antydde om en annan väg ut ur situationen. Hon skrev om spännande idisslar "Detonator", hon insisterade på att hon upplevt från hennes vilda önskan att killen som han bodde i 9 år, och länkar till de bästa recensioner på den officiella webbplatsen. Hon skrattade och moderatorn skickade till förbudet för påstådd annonsering. Jag trodde på något sätt henne.

Så jag hittade information om denna produkt och började studera den noggrant. Det första som fångade mitt öga - ett block av text om kompositionen. Allt är naturligt, användbart och så vidare. Jag gick in i denna fluga, och då var det inte ens en önskan att bli etsad, även för att spara familjes sex.

Sammansättningen och funktionen av detonatorn

 • Guarana. Stimulerar särskilt trött och deprimerande att utnyttja.
 • Leuzea. Det uppfriskar och lägger till styrka för intima affärer.
 • Evrikoma. En naturlig afrodisiakum, som ökar styrkan och ger uthållighet (för sex marathoner mest det).
 • Pomeranets. Ökar sexuell aktivitet.
 • Yohimbe. En annan kraftfull stimulans av manlig och kvinnlig libido.
 • Mentol. Alla vet om friskt andetag, vilket underlättar förståelsen.

Det fanns också andra komponenter och vitaminer med mineraler, men jag kommer inte ihåg deras namn, så jag kommer inte att ljuga.

Tillverkaren presenterar tuggummi "Detonator" som en universell stimulant, det vill säga du kan tugga på det och öva erotiska scener från melodrama. Paketet erbjuder 33 drager med mint smak och en liten smak av peppar. Ett intyg för varorna finns där, men jag har inte hittat några kontraindikationer.

Min riktiga feedback om åtgärden av detta spännande tuggummi

Hela veckan tillbringade jag i väntan på. När mitt inlägg kom på postkontoret, sprang jag genast för att ta emot den. Externt var tuggummet något annorlunda än det vanliga, eftersom det var större och hade en rundad form. Först ville jag äta det ensam, men då tänkte jag på en gemensam tuggning. På lördag kväll, när barnen fick till mor- och farföräldrar, halkade jag min man tuggummi detonator, säger att vissa nyfunna på butikshyllorna. Vi satt på soffan, tuggas mint tuggummi, såg en film, och jag var på väg att bli upprörd, när Dimych drog tillbaka omslag och sa: "Alexander, hur mycket kan du förvänta dig, kom igen nu poshurshim bit" Vanligtvis tittade han alltid på filmer och skadade sedan.

Han rörde min axel med handen och jag kände en kraftfull våg av lust, som genom strömmen genomträngde mig från platsen för beröring till botten av min mage. Belysningen var dämpad, och för mig i dimmen verkade Dimkin silhuettad obaldenno förförisk (även om han såg bra ut i alla fall). Sedan gick galen kemi. Fjärilar, lustar, hans viskning, lukten av en svett svettande kropp - allt detta blandas i min uppfattning. Jag flög någonstans... Jag kommer inte sitta ner längre, annars kommer det att visa sig bra.

Därefter lägger vi en timme i tystnad, var och en tänker på någonting av sig själv. Hans ord innan du sovnade var följande: "Sasha, jag har inte sett dig så här länge. Vad hände med dig? Jag trodde att jag var uttråkad med dig i 13 år, och idag snurrade du och rev mig som en tigress. Jag själv var likadan som första gången. Vilken typ av tuggummi tog du med? Sätta de åren här? "Han skakade i slutet, och jag tänkte på mig själv:" Ja, naturligtvis min kära, faunan och vad mer? "

Hur jag var tacksam mot den tjejen med ett svar som slängde en länk till tuggningen "Detonator". Tror inte på det, men jag gick till forumet där det var förbjudet, och alla bekräftade sannolikheten för hennes ord. Jag, förresten, började ingen att förbjuda, även om inget fel i svaret inte var hänt. Du har nog redan åt samma "mintpeppar".

Om du hittar familjesjuka tråkigt, skynd dig inte för att ändra en beprövad person till en spöklik äktenskapsbrott. Som de säger, klockan på trosorna... Tja, du vet vad jag menar. Och gör en beställning på en vanlig webbplats, som här, till exempel.

De handlar inte förfalskad och svarar alltid på frågor:

Jag önskar alla par av passionerat utseende, fjärilar i magen och oväntade beslut i sängen! Hitta nya ansikten i varandra även efter 20 års äktenskap!

Alexandra, 39 år gammal. Administratör av sjukhuset, Kaluga.

Intim-varor City-M-stimulerande tuggummi "Detonator" - återkallelse

Chewing WILDER, detta var inte förr

En av dessa dagar har bekantat med spännande tuggummi "Detonator". Det mest intressanta är att det lika påverkar både kvinnor och män.

Redan i 5-7 minuter efter tuggningen börjar detonatorn fungera, en känsla av spänning, frigörelse kommer, tankar om det dagliga livet försvinner någonstans, det är fortfarande en galen önskan att ha din man.

Många kommer att förstå varför jag använde det här sättet att älska, 15 års äktenskap har länge utrotat romantik från våra liv. För mig visade det sig vara ett bra alternativ. Jag kämpade också för det faktum att tuggummi är bekant i bruk, innehåller många växtkomponenter, såsom Eurikoma, Leuzea, Pomeranian, menthol, yohimbe, guarana och Eleutherococcus spiny.

Jag ryckte via Internet och såg på att dessa örter påverkar kroppen, och det är vad Naryla.

Evrikoma - ökar nivån på testosteron, ökar sexuell lust och fysisk uthållighet, används för att få muskelmassa och öka uthållighet. Detta beror på rottextraktets förmåga att öka produktionen av testosteron.

Leuzea - Det rekommenderas med minskad styrka, mental och fysisk överbelastning.

pomerans - påverkar känslomässig uppfattning, används som en tonic och stimulant.

yohimbe - För sexuell attraktion, sexuell aktivitet.

Alla växter som utgör tuggummi är toniska och ökar potensen.

Naturligtvis var det inte svårt för mig att inte bara tugga detta tuggummi själv, utan också att ge ingenting till min intet ont anande man.

Under lång tid tyckte vi inte om varandra. Tuggummiets verkan varade ca 4 timmar, men tro mig, det här räcker för dig.

Tuggummit säljs i en burk, jag vet inte varför ett udda nummer, men det har 33 stycken i form av en drage.

Jag hittade detta spännande tuggummi på Internet, där jag beställde det på platsen. Det är värt 1190 rubel, lite dyrt, naturligtvis, men ibland kan du bli bortskämd.

EREKTSIYA.RF

detaljer om läkemedel, preparat och tabletter för behandling av erektil dysfunktion

Spännande tuggummi - 100% skilsmässa

Jag tror att många män som funderar på att köpa sådana tuggummi som detonatorn, köttgommen, Mega Ecstasy, Extaz Gum, Sex Love, frågar sig först och främst en fråga om det spännande tuggummit fungerar?

Kostnaden för spännande tuggummi varierar från 990 till 2000 rubel, de vanligaste priserna: 990, 1190 och 1490 rubel!

Om jag helt enkelt berättade för dig att det här är en skilsmässa av trovärdiga män för pengar, skulle du verkligen inte tro på mig. När allt såg såg du en massa positiva recensioner på webbplatsen som säljer dessa tuggummi. Och på samma plats tuggummi detonatorn, kan du se den påstådda rekommendationen av en kvalificerad läkare från Institute of Nutrition Tkachenko AS.

Jag citerar: Det vetenskapliga samfundet har länge känt de otroliga egenskaperna hos växter som ingår i tuggummi producerat i Ryssland och CIS under varumärket "Detonator". För några år sedan, för att sammanställa alla komponenter som växte bokstavligen i olika ändar av världen var för arbetsintensiva för massproduktion genom yrke. Medicinska företag hade inget annat val än att rikta sin forskning mot skapandet av "kemiska analoger" av de komponenter som utgör tuggummiet. Resultaten av utvecklingen är nu kända över hela världen som ledande medel för att förbättra libido av båda könen.

Men jag gör en stor insats på att hjälpa kroppen med bara naturliga ingredienser och rekommendera till mina patienter tuggummi "Detonator"

Det är uppenbart att läskunnighet på webbplatsen lider, men det är okej, låt oss ringa NII Nutrition och fråga Tkachenko att ringa. Så, samtalet, det finns ingen sådan anställd, men hur kan det vara att du kan glömma, han är också läkare i medicinska vetenskaper.

Kort sagt, i Institutet för näring, vid mina samtal svarade de otvetydigt att det inte fanns någon med ett liknande efternamn. I princip tror jag inte tvivlar på att detta är en banal skilsmässa, för att ge större tyngd och trovärdighet i ögonen på köparen, men du kan aldrig säga, kanske brytt sig om att indikera en verklig person, och därför beslutades att kontrollera.

I allmänhet vet jag inte vad en man kan förvänta sig att köpa ett spännande tuggummi för en kvinna. Troligen tror han att allt kommer att hända, som han lovas att genom att ge henne en spjut med en spännande effekt, kommer hon helt enkelt att ta sig för att slå på honom och våldta de fattiga på alla tänkbara och inte tänkbara sätt. Låt oss återvända till verkligheten en stund och tänka logiskt. Om ens flickan var väldigt exalterad och bara blödar vaginaljuice, för att kunna ha sex med dig, skulle hon åtminstone vilja, för annars hindrar hon henne från att göra onani?

Jag tycker att du bara läser trevliga artiklar om hur spännande tyggegummi plötsligt förändrat mitt liv och nu gör tjejer mig blowjob när och där jag vill. Internet förresten är bara fullt av kommentarer som:

Jag jobbar som en enkel taxichaufför. En vanlig kille. Nyligen bestämt sig för att köpa ett tuggummi med en spännande effekt. Resultatet: att bära tjejer väldigt coolt - jag behandlar dem med stimulerande tuggummi och börjar ha sex! Alla skriver SMS för en ny möte! Flickorna runt mig har nu mer än hundra! Jag rekommenderar!

Nu sätta på realisten och föreställ dig en posh tjej som Uncle Ashot försöker köpa tuggummi, 99% ger att hon inte ens skulle ta det! 100 tjejer hmm, om du inte passerade särskild träning på förförelse, tänker jag på dig och 10 kommer att bli mycket.

Därför är alla beröm som du kan se på webbplatserna för spännande cud detonator - detta är ren bluff (och jag skulle inte när du inte litar de recensioner som är placerade på samma sida med knappen beställa och köpa!). Om du spenderar lite och ser recensionerna på auktoritativa resurser kommer du förmodligen också att hitta riktiga recensioner och berättelser från "sorg" hos köpare som redan har haft tid att prova det spännande tuggummit i aktion:

Vladimir skriver: Början betyder super recensioner, bara försöker förstå att detta är ett ersättare för rent vatten. Effekten var inte någon, av hänsyn till renheten av experimentet alla köpte tuggummi efter ingen effekt på min fru, jag gav till kvinnliga kollegor, och sedan ombedd att dela sina intryck. Och de ljusaste av dem var det, ja, en söt söt cud. Jag är bara rasande, jag förstår fortfarande inte hur jag blev full och köpte den här skytten. Nu här tror jag, hur skulle du straffa, så det är inte längre som inte fångas, förmodligen kommer jag att skriva ett brev till programmet provköp, låta världen säga att du säljer den dyraste tuggummit i Ryssland - 20 chewables för 1500 rubel - det är coolt! VAR INTE LÖSNINGARNA!

Jag hoppas att Vladimir och jag kunde varna dig mot slöseri med pengar. Och dåligt att många hjärnan börjar arbeta först efter köpet, som i fallet ovan, men enligt statistiken 30-40%, lika väl som gör sitt första köp, och sedan inte litar på onlineapotek och butiker som inte återspeglar inte dåligt på vår verksamhet i framtiden.

Jag tror att kommentaren ovan är tillräckligt, men om jag gick att ange exakt vad det står på tandköttet detonator webbplatsen du förmodligen kommer att gå till och från, det vill säga är det början till slutet, eller slutet till början.

Det är skrivet att tugga detonator rekommenderar sådana publikationer som PlayBoy, Men's Health, Cosmopolitan. Har du personligen sett deras reklam där? Jag läser regelbundet Mäns hälsa från dessa tidningar och jag tror att det inte kommer att vara en egen respektgivande publikation, även för pengar, att annonsera "luft".

Därför är frågan om hur spännande tuggummi fungerar på tjejer och kvinnor?

Svaret är bara en - inte hur! Och skydda inte ens mot råtta efter att ha ätit! =)

Egentligen bekräftas detta också på de flesta webbplatser som säljer dem:

Tuggummi "Detonator" är inte ett läkemedel. Produkterna har certifierats och har inga kontraindikationer Dessutom, förutom naturliga aktiva ingredienser (radiola ros, levsea, eleutherococcus spiny och pomeranian), tuggummi innehåller vitaminer och mineraler, ha en positiv effekt på kroppen som helhet.

Jag tycker att en del av detta kan vara helt trodde. Åtminstone det faktum att tuggummit inte är ett läkemedel, men om certifikat, tvivlar jag på att de har något alls, eftersom de inte är representerade på en sida. Jag antar inte att döma på effekten av en komponent som förmodligen kommer in i en komposition utan en specialiserad kemisk sammansättning, men att deras inflytande på människokroppen inte bevisas och där det inte beskrivs av den vetenskapliga världen är ett faktum.

Och det faktum att det är skrivet att tuggummi hjälper till att lösa både manliga och kvinnliga problem på ett komplicerat sätt är en annan anledning att tänka på, eftersom manliga och kvinnliga organismen är helt olika. Och i många avseenden kan det faktum att en man drar, en kvinna tvärtom göra skada. Det är ömtålig nonsens är inte annorlunda. Jag undrar bara att det finns män som inte köpte tuggummi för att få tjejen till sängs, men för sig själva, istället för Viagra, om det finns sådana, var god och skriv av dig i kommentarerna till artikeln.

PS: Allt som är skrivet om tuggstiftet, sträcker sig till andra typer av stimulerande tuggummi, de är alla 100% skilsmässa för pengar, om du inte har någon där att sätta dem, så är du redo att acceptera dem gratis =)

Och kom ihåg att det bästa spännande tuggummit för kvinnor ser ut så här:

Och låt oss sammanfatta de små totalerna, per typ en spännande tuggummi myt eller verklighet?

Verkligheten i det är att det är tuggummi och du kan tugga det. Allt annat hänfört till hennes effekter på kvinnans kropp, det här är en myt.

Finns det ett effektivt stimulerande tuggummi, vilket skulle verkligen ge en sådan effekt?

Ärligt talat har jag aldrig träffat en sådan tuggummi, och att kvinnor får den önskade dosen av tuggummi ämnen i sådana preparat, som den spanska flugan eller silver räv, skulle ha haft sin tid att tugga hela paketet. Därför ser jag inte analoger mot dessa två ovannämnda kvinnliga patogener.

Uppdaterad (en av våra vanliga läsare (vars namn jag lämnar i hemlighet, som lovat) skickade din recension):

Jag fick detta tuggummi av vänner som ett skämt. De har en sådan övertygelse om att ett par efter ett par år i ett äktenskap bara är skyldigt att diversifiera sitt sexliv. Jag är glad att vi fick tuggummi, men något värre.

Tuggummi i princip från det vanliga tuggummit är inte mycket annorlunda, och som sådan kände jag mig inte alls alls. Tja, ett elastiskt band, som ett elastiskt band. Tugga och spat Och att vänta på henne är några mirakulösa egenskaper inte värda det, såväl som från tuggummi Duet Gum. Skriv tugga och tunna, jag hade antagligen massor av massor av dem, men bara jag har inte gått ner i vikt.

Den mest obehagliga saken är att för vanligt tjugo-tjockt tuggummi betalar du många gånger mer, nämligen 1200 rubel. Trots den stora reklamkampanjen betalar den sig fortfarande med intresse av tuggummiets skapare, roddpengar med naiva shoppare.

Förresten, helgdagar är på näsan, jag tror att många kommer att vilja skämta på bekanta och ge en sådan cud. Men är det värt att stödja Internetbedrägerier? Ju mer du beställer från dem desto mer gör de sådana produkter med tvivelaktig effekt. Detta och mirakel spray för hår, goji bär och flytande kastanj, granatäpple emulsion och depilatory cream. Alla dessa produkter har ganska vanliga egenskaper och ett riktigt pris och 50-100 rubel, och vi köper för 1000-1500. Självklart kommer de att skapa sådana webbplatser om och om igen. Medan det finns naiva människor!

Vill du ha mina kvinnors råd, inget bättre än webbplatsen Erection.RF - NO! (inte bra reklam, men trevligt!)

Spännande tuggummi "Detonator"

Ett annat spännande tuggummi som verkar på både män och kvinnor. Tugga och bli upphetsad för hälsa.

Pris: 2990 RUR

beskrivning

I idén, orsakar sexuell upphetsning inom 5 minuter efter att ha tagits. På samma sätt påverkar både män och kvinnor. Enligt tillverkarna har "Detonatorn" ett helt naturligt ursprung.

Ingredienser av tuggummi

 • Evrikoma;
 • Leuzea;
 • yohimbe;
 • pomerans;
 • mentol;
 • Eleutherococcus är spiny;
 • Guarana.

Men vad är känt om dessa växter? Har de verkligen en positiv effekt på libido?

Låt oss börja med det faktum att evrikoma skrivs genom bokstaven "e" och inte "e" (som i skärmdumpen). Denna växt används inte bara i medicin, men också av idrottare. Hon krediteras ofta med egenskaperna hos en afrodisiakum - dvs excitatorisk substans. Även om det inte finns några officiella bekräftelser (såväl som avslag) av sådana egenskaper.

tillverkare lefthium saffran hävda om dess positiva påverkan på styrkan och avlägsnandet av konsekvenserna av överarbete. yohimbe betraktas också som en afrodisiakum, Eleutherococcus spiny - En stark tonic, liksom guarana. Menthol, tydligen för friskhet och pomeraneter, kanske för lukt.

Tja, kompositionen är väl genomtänkt - du kommer inte att skämma bort. En annan sak är att förekomsten av afrodisiakum inte har vetenskapligt bevisats. Även om en specialist Tkachenko A.S. argumenterar motsatsen. Visst, "multifacetedness" Tkachenko skäms lite och tvivlar på hans rekommendationer.

Recensioner om verktyget

För att äntligen förstå om det spännande tuggummiet "Detonator" är på libido, kommer vi att övergå till recensioner av riktiga människor. Finns det någon som är missnöjd med förvärvet?

Resultatet var förutsägbart: en annan skilsmässa på ett intimt ämne.

Resultatet

Spännande tuggummi "Detonator" har ingen signifikant effekt på sexuell lust. Även om det innehåller alla deklarerade medicinska växterna, bedöma själv: vilken obetydlig del av dessa komponenter kommer in i kroppen tillsammans med saliv?

Allt resten tuggar du och spitar ut, betalar för en anständig summa. Och även om placebo-effekten kan fungera och hjälpa någon att känna sig mer avslappnad, är det bortom kraften att utöva en verklig inverkan på fysiologin hos "Detonatorn".

Spännande tuggummi Detonator: skilsmässa eller inte, pris och handling på video

Gum detonator - en modern, naturläkemedel, vilket gör män och kvinnor för att öka sexuell upphetsning, väcka passion, att ta in deras intima liv nya färger och sensationer. Den starkare könet tuggummi bidrar till att uppnå ett bevis på långvarig erektion och vackra damer - att bli en sensuell och lära sig att uppnå färgstarka, multipla orgasmer. Vad är hemligheten för en sådan universell handling? Och är tuggummi lika effektivt som tillverkaren beskriver det? Låt oss förstå och studera feedbacken.

En naturlig förstärkare av sexuella förnimmelser

Detonatorn är en naturlig stimulans för män och kvinnor. Bedömning av beskrivningen hjälper det här verktyget till att uppnå följande resultat:

 1. Förbättra styrkan och förhindra för tidig utlösning i det starkare könet.
 2. Öka känsligheten hos kvinnliga erogena zoner och stimulera processen för att börja orgasmen.
 3. Att höja den sexuella önskan hos båda parter.

Under tuggningen kan plattan koppla av, anpassa sig till en romantisk stämning och uppnå ett tillstånd av uttalad sexuell upphetsning. Effekten uppnås på grund av de unika växtelementen som utgör detta mirakelkudde:

 • Euricom är en naturlig afrodisiakum som stimulerar sexuell energi.
 • Menthol - ger maximal avslappning, ger tuggummi en trevlig smak och arom.
 • Pomeraneter - stimulerar spänning i representanter för båda könen, ökar sexuell uthållighet, vilket gör det möjligt att älska länge och obevekligt.
 • Eleuterokocker - har en tonisk effekt, ger en energisk laddning, främjar maximal frigörelse.
 • Guarana extrakt - tar bort tecken på trötthet, ökar libido, hjälper till att öka varaktigheten av intim kontakt.
 • Yohimbe - stimulerar libido, förbättrar erektilfunktionen hos män.

I ett komplex hjälper alla komponenter i denna produkt till att uppnå ett tillstånd av trevlig spänning, uppleva ljusa orgasmiska känslor för att bli av med ett antal intima problem. Enligt läkare är denna komposition helt säker för hälsan, dessutom har tuggummi en positiv effekt på nervsystemet och immunsystemet, tonar upp och stärker kroppen.

Medlet kan vara användbart vid olika störningar

För en förändring i intima relationer

Spännande tuggummi kan rekommenderas till alla som vill harmonisera eller diversifiera ett intimt liv. Specialister-sexterapeuter rekommenderas speciellt att prova detta verktyg i följande fall:

 1. Frigiditet, problem med att uppnå orgasm hos kvinnor.
 2. Brott mot erektil funktion, för tidig utlösning hos män.
 3. Försvagad sexuell lust, minskat intresse för sexpartnern.
 4. Inte tillräckligt ljusa känslor under kön.
 5. Korta intima kontakter.

Tuggummi är idealiskt för par som redan har förlorat sina sinnen av sex på grund av vanan hos varandra. Medhjälpen hjälper till att återvända till ett intimt förhållande en tidigare passion och en gnista.

På grund av dess avslappnande effekt tuggummi bidrar till att återhämta sig snabbt efter en hård, stressig dag, eliminera effekterna av trötthet, psyko-känslomässigt kaos, lyssna på kärlekens väg och njuta av intimitet. För moderna människor som lever i den galna rytmen i en storstad är detta mycket viktigt.

Det finns inga absoluta kontraindikationer

Eftersom denna åtgärd är helt naturlig är enligt instruktionen absolut kontraindikationer, med undantag för individuell intolerans av beståndsdelarna och barndomen, frånvarande.

Men läkare rekommenderar ändå med försiktighet att använda patogener mot personer som lider av hjärt-kärlsjukdomar, som äger rum i svår form, allvarliga nerv- och psykiska störningar. Avstå från användningen av patogen rekommenderas för kvinnor som förväntar sig en baby och ammande mödrar.

Att döma av kommentarerna från folk för att kontrollera arbetet spännande tugga på sig själva, fungerar verktyget försiktigt och fint, utan några biverkningar och oönskade symptom. Mycket sällan med ökad individuell känslighet är allergiska reaktioner möjliga.

Läkemedlet har en mild effekt

Tvivlar är motiverade

Vissa tvivlar på detonatorns effektivitet och försäkrar att detta tuggummi bara är en annan skilsmässa. Men produktdetonatorn har alla nödvändiga licenser och kvalitetscertifikat, och dess resultatindikatorer har bekräftats av ett antal experiment och kliniska prövningar. Det faktum att botemedlet verkligen hjälper, som hjälper till att uppnå toppen av spänningen i kön, och det här inte är en skilsmässa, framgår också av många recensioner av köpare som har upplevt detonatorns verkan.

Men var kommer då dåliga svar från att säga att denna åtgärd är helt värdelös eller till och med värre? Typiskt är författarna till sådana recensioner människor som har blivit offer för svindlarar och köpt en falsk, som inte har något att göra med den ursprungliga produkten. Tyvärr är denna situation utbredd.

Slutsats: du måste vara försiktigare och noggrannare, först se vad den ursprungliga förpackningsdetonatorn ser ut (du kan se bilden). Experter rekommenderar att du studerar prispolitiken och kom ihåg att för låga frestande priser är det vanliga betet av svindlare, där skilsmässan ligger. Den ursprungliga och naturliga produkten har en fast kostnad.

Den ideala lösningen för användningsreglerna

Enligt instruktionerna måste tuggplattan på detonatorn tuggas, rassosat ca 15-20 minuter före den påstådda intima kontakten. Det är nödvändigt att avstå från att svälja tuggummit, eftersom detta kan minska effektiviteten och sakta ner absorptionen av aktiva substanser. Mer detaljer kan hittas genom att titta på videoinstruktionen.

Om du drömmer om ljust, svimlande kön, är den ideala lösningen att använda tuggummi på en gång till båda parter. Resultatet kommer att börja manifestera sig efter 5-10 minuter, och patogenens effekt kommer att bestå i 5 timmar.

Läkemedlet börjar fungera snabbt

Att döma av kommentarerna från par som använde detta tuggummi, snart efter agenternas mottagning, börjar uppenbara tecken på spänning komma fram. Puls och andning blir vanligare, kvinnor har bröstvårtor härdning, vaginalsmörjning frigörs aktivt. Företrädarna för det starkare könet upplever en kvalitativ erektion. Ökad känslighet hos receptorer och erogena zoner leder till det faktum att även en liten beröring orsakar en våg av passionerad lust.

Sex efter att ha använt tuggummi detonator varar mycket längre än vanligt, båda parter har ett utmärkt tillfälle att njuta av processen, för att uppleva nya sensationer mer levande, för att nå maximal njutning av intimitet.

Explicit fördelar och mindre brister

Tuggummi med en spännande effekt Detonatorn, som sexopatologer anser, kännetecknas av närvaron av följande uppenbara fördelar:

 1. Naturlighet och säkerhet för hälsan.
 2. Mångsidighet (lämplig för både män och tjejer).
 3. Minsta kontraindikationer och frånvaron av biverkningar.
 4. En enkel och bekväm form av applikation (tuggummi med mentol smak).
 5. Kompatibilitet med alkoholhaltiga drycker.
 6. Snabba och varaktiga åtgärder.

Läkemedlet säljs i nätbutiker

Bland de möjliga bristerna kan vissa notera att verktyget inte har tillräcklig effektivitet. Vanligtvis beror detta på förvärv av förfalskningar eller överdrivna krav. Det är naivt att förvänta sig från en växtbearbetning samma effekt som från kraftfulla kemiska stimulanser. Men detonatorn är säker för hälsan, och du är skyddad från många ogynnsamma konsekvenser.

Du kan köpa tuggummi Detonator på Internet på specialiserade resurser. Den genomsnittliga förpackningspriset Detonator (33 dragees) är ca 1300 rubel. Ganska rimlig kostnad för 33 oförglömliga, ljusa intima datum.

Detonatorn är ett tuggummi med en spännande effekt. Detta enligt läkarna, en universalmedel för män och kvinnor för att uppnå största möjliga excitation befriade och få glädje av intimitet utan hälsorisker.

Valeria Yakulova, en köttterapeut:

Att minska sexuell lust observeras ofta hos par som har varit gifta i mer än 6 år. Kvinnor är särskilt utsatta för detta. Chew Detonator - ett underbart verktyg för att återvända till förhållandet mellan tidigare passion och harmoni. Jag rekommenderar ofta detta läkemedel till mina klienter! Det är viktigt att detonatorn tillsammans med hög effektivitet har en naturlig sammansättning och kan tas ofta, utan risk för negativa konsekvenser.

Victoria Selyukova, 33 år gammal:

Jag hade alltid problem med att uppnå orgasm. Ärligt talat trodde jag inte ens att det här problemet någonsin kommer att lösas. Men nyligen försökte jag tuggummi-detonatorn, det gav mig av en ung man i form av ett vanligt tuggummi. Efter 15 minuter upplevde jag en stark spänning och lust att älska. Närheten var otroligt trevlig, för första gången i mitt liv upplevde jag en orgasm och inte ensam! Höll en hemlighet från killen och nu håller jag alltid tuggummi-detonatorn med mig.

Sergey Shevchuk, 40 år gammal:

På mig med makan nyligen var det komplexitet på den intima fronten. Förmodligen, på grund av ålder och vana hos varandra, är passion för relationer borta, kön var sällsynt och unemotional. Jag bestämde mig för att rätta till situationen! Jag köpte tuggummi Detonator med en spännande effekt, ordnade en romantisk kväll. Tuggade med sin fru på tallriken, drack vin och drog in i en passionspool. Ett sådant levande kön var förmodligen bara under smekmånaden! Nu använder vi ofta detonatorn, det är bra att det är naturligt och utan biverkningar!

Spännande tuggummi Detonator: skilsmässa eller inte, kostnaden och åtgärden på videon

Chewing Detonator är ett effektivt stimulansmedel som kan hjälpa till att återställa sexuellt liv. Denna elastik har unika egenskaper - det ökar sexuell aktivitet hos kvinnor och förbättrar erektion hos män. Nivån på libido hos kvinnor och män beror på många faktorer - trötthet, vedhållande stress, postpartum depression, återhållsamhet eller aktiv fysisk aktivitet bidrar inte till en stark sexuell lust. Det innebär att du enkelt kan säkra eller använda det hela tiden.

Hur man väcker önskan

Naturlig vitaminaktivator - Tuggummi Detonatorn - består uteslutande av naturliga komponenter av vegetabiliskt ursprung. Sammansättningen av anläggningen är unik, den omfattar:

 • Extract evrikomy - anses vara en av de mest kraftfulla afrodisiaka som ökar sexuell aktivitet, ökar styrkan hos män.
 • Extrakt Guarana - fungerar som en stimulant. Det kan öka uthållighet, ta bort den ackumulerade tröttheten.
 • Eleutherococcus extrakt - har länge varit känt som en lugnande och toning växtbaserad botemedel. Det slappnar av och gör det möjligt att befrias.

Dessutom stärker extraktet från apelsin och leuzea libido, vilket medför stark sexuell lust i båda könen. Menthol spelar rollen som smak och ger en mint smak åt botemedlet.

Åtgärd & Fördelar

Spännande tuggummi Detonatorn har ett antal obestridliga fördelar. Det innehåller inte kemiska ingredienser, dess sammansättning är helt naturlig. En unik kombination av aktiva ingredienser gör det möjligt att utöva en stark stimulerande effekt på en person. Lika starkt påverkar män och kvinnor. I processen att tugga i saliv, och då får kroppen aktiva substanser, vilket ger den önskade effekten.

Till följd av verktyget:

 1. Hos män ökar effekten.
 2. Erektion blir fast och bestående.
 3. Problemet med otillräcklig eller för tidig utlösning avtar.
 4. En kvinna känner en känsla av återhållsamhet.
 5. Sexuell lust intensifieras.
 6. Det finns löshet och självförtroende.

Ett botemedel är sämre om kvinnans komplex är associerade med psykiska störningar. Då krävs en specialistrådgivning i förväg.

Funktioner av appliceringen av elastisk

Spännande tuggummi Detonatorn används extremt enkelt. Produkten sätts i munnen och tuggas. Tugga bör inte vara mer än 5 minuter, varefter spänningen kommer att öka gradvis. Tuspatogenens smak är inte annorlunda än det vanliga gummit - märket "Orbit" eller "Dirol" med en mint smak är känd för varje person.

Produkten är bekväm att använda.

I varje förpackningsreparat finns en bruksanvisning som anger att effektens varaktighet är minst 5 timmar. Användarnas recensioner av detonatorn är dock något annorlunda. Många säger att tiden för väckande lust och hur länge handlingens medel är olika. Mest troligt beror det på personens individuella fysiologiska egenskaper.

Externa egenskaper

I vanliga apotek kan köpa denna otroliga agent vara fri tillgänglig - utan läkares recept. Gum säljs Detonator i plast vita bubblor (som på bilden) med ett vikningslock.

Det finns 33 stycken tuggummi i burken - de är runda, vita, glänsande, liknar tabletter. Kostnaden för en bubbla - från 1000 till 2000 rubel, beroende på vilken säljare du köper den från. På internet kan köpmedlet vara billigare.

Tuggummi har tjänat många positiva recensioner.

I nätverket kan du hitta dåliga recensioner av användarna om detonatorn. Det bör dock noteras att tuggummi inte är avsett att behandla allvarliga problem med styrka eller andra störningar i sexplanen. Det är ett orsakande medel som hjälper människor att känna alla färger av virulent sex. För svåra frågor, bör du kontakta din läkare.

Vegetabiliska sammansättning Dominator, dess snabba åtgärder och rensa libido stimulerande effekter har tjänat en hel del positiva recensioner på Internet. Att läsa yttrandet uttryckt av en kvinna eller en man kan se att alla talar lika om verktyget - det fungerar verkligen. Som majoriteten försäkrar - sådant kön, som efter Dominator, har de aldrig varit tidigare. Ljus, mättad, frenzied och unbridled - det är hur de karakteriserar effekten av Dominator.

Spännande tuggummi Detonator: skilsmässa eller inte, kostnaden och åtgärden på videon

Många män letar efter sätt att göra och upphetsa en kvinna med en halvturnering. Och de flesta tjejer är inte vilda för att uppleva nya känslor. En av de sensationella i nätverket av stimulanter, som diskuteras aktivt på forumet, är tuggummi-detonatorn. Är det sant eller skilsmässa? Låt oss titta på denna recension på bekostnad av vilka komponenter det fungerar och hur är det med recensionerna.

Produktfördelar

Tuggummi Detonator är väldigt populärt. Det är utformat för att stimulera den sexuella lusten, för att stärka sinnena, för att avlägsna styvhet. Det verkar på både män och kvinnor. Detonatorn har ett antal fördelar jämfört med andra stimulerande medel:

 • Ger fyrverkerier med nya känslor till båda parter.
 • Förbättrar styrkan.
 • Förlängt samlag.
 • Komplexen lämnar.
 • Agerar snabbt
 • Det är bekvämt att ta med dig.
 • Helt säkert.
 • Har en smak av konventionellt tuggummi, så att du kan behandla någon.
 • Friskar andan.

På grund av det som excites

Spännande tuggummi är en unik produkt som stimulerar sexuell attraktion. Kärnan i naturliga stimulerande komponenter, så du kan tugga det utan rädsla för din hälsa. Vad ingår i kompositionen:

 • Eleutherococcus. Hjälper till att lindra spänningar, stimulerar försiktigt, stimulerar.
 • Leuzea. Växten är en afrodisiakum, stärker libido. Har en vasodilaterande effekt, vilket positivt påverkar kvaliteten på erektionen och de upplevda upplevelserna.
 • Rhodiola rosea. Stimulerar sexuell lust hos både män och kvinnor.
 • Pomeranets. Ökar känsligheten hos nervändarna.
 • Guarana. Ökar tonen, ger uthållighet, vilket gör att du kan ha ett långt samlag utan en trötthet.
 • Yohimbe. Har en stimulerande effekt på den hormonella bakgrunden. Stärker styrkan.
 • Evrikoma. En naturlig afrodisiakum, som ger sexuell energi.
 • Mentol. Ger en trevlig myt smak, slappnar av.
 • Vitaminer och mineraler. Positivt påverka hela kroppens tillstånd.

När du tuggar vill ingredienserna snabbt in i blodet. Åtgärden börjar på 5 minuter och växer inom en timme. Effekten varar i ca 4-5 timmar. Tuggummens grönsakskomponenter är helt ofarliga. Allergiska reaktioner på det är extremt sällsynta.

Skilsmässa eller inte?

Så är det sant att ett litet tuggummi hjälper till att bli upphetsad eller är det en skilsmässa? Det mest korrekta sättet är att referera till recensioner från riktiga köpare. På forumet kan du verkligen hitta både bra och dåliga åsikter om den här produkten.

Negativa recensioner är huvudsakligen förknippade med överdrivna förväntningar. Naturligtvis, vänta inte på tuggummi Detonator effekten av Viagra. Det botar inte erektil dysfunktion. Till skillnad från orsaksmedlet är tuggummit säkert och fungerar mycket mjukare på grund av bättre blodtillförsel till könsorganen.

Förpackningens originalförpackning.

Det finns användare som bestämde att någon tjej som tuggar detonator tuggummi kommer rusar i sina armar. Inte ser en sådan effekt, de skriver negativa recensioner. Självklart, om en man tar en vänta och se passiv position eller är han helt oattraktiv mot en kvinna, är det osannolikt att hon kommer att riva kläder på honom i passform. Inget orsakssamband kan ge ett sådant resultat.

Det måste förstås att lämpliga förhållanden måste skapas för en fullständig excitation. Tuggummet hjälper till att slappna av, för att starta mekanismerna för naturlig stimulering, kommer att ge blodkörning till könsorganen, avslöja sensualitet, lägga till en sällsynt aura av sexualitet. Sex efter tuggummi kommer att fyllas med nya känslor.

Positiva och till och med entusiastiska recensioner skrivs av dem som förstod principen om dess verksamhet. För många par och även makar som har avkyldats till sex, hjälpte hon till att skapa relationen till en ny nivå av sensualitet. Tuggummiet är högt berömd av män och kvinnor, som på grund av naturlig modesty länge inte vågade ha sexuell kontakt. Gum hjälper till att befria och inse långvariga sexuella fantasier. Man kan dra slutsatsen att tuggummi Detonator inte är en skilsmässa alls, du behöver bara korrekt bedöma dess kapacitet.

Hur man använder och kostar

Att smaka och utseendet tuggummi Detonatorn skiljer sig lite från populära märken "Dirol" och "Orbit" i kuddar, endast formen på detta tuggummi avrundas. Applicera en otrolig patogen är mycket enkel. Du behöver bara tugga den i minst 5 minuter. Du kan behandla din partner för att dela glädjen av nya känslor.

Åtgärden börjar snabbt. Redan under tuggningen växer attraktionen mot det motsatta könet, stivheten tas bort, sensualitet och spänning förstärks, sexuella fantasier realiseras. Sex lovar att vara minnesvärd. Hur riktigt gummi fungerar, du kan titta på videon.

Priset på spännande tuggummi Detonatorn är tillgänglig för nästan alla konsumenter. På tillverkarens hemsida är det 1490 rubel för en burk med 33 cuds. Samtyck, mindre än 50 rubel för en kärlekshandling, full av nya otroliga förnimmelser - det är lite.

På tredje parts webbplatser och på apotek kan tuggummi kosta lite mer. Var uppmärksam när du köper en matchande produktbild, för att inte köpa en falsk. Vi rekommenderar att du köper tuggummi på tillverkarens officiella hemsida. Detta är en garanti för både kvalitet och lågt pris. Leverera det snabbt, ingen förskottsbetalning krävs.

Tuggummi Detonatorn är verkligen en unik produkt. Många beskriver sex efter tuggummi som våldsam, vild, passionerad. Men, självklart, än att höra hundra gånger, är det bättre att försöka en gång och få en riktig uppfattning om sina spännande egenskaper.

recensioner

Pojkar, det fungerar verkligen. Jag förväntade mig själv först en värre effekt. Lera tjejer i klubbar precis som det! En ens zhmzh upplöst!

Med min man letar efter något nytt för det olika sexlivet och snubblat på detta spjut. Först skrattade de, och då tänkte de: Tja, vad förlorar vi? Och beställde. Det visade mig att min man hade några fantasier, som han tvekade säga. Det visar sig att han kan vara så passionerad! Nu har vi sex varje dag)))

Jag brukade gilla en tjej på jobbet under en lång tid. Men på något sätt leende vi generat i varandra och verksamheten gick inte längre. Han började behandla henne med tuggummi under pauser, märkte hur hennes ögon förändrades. Och då var företaget, där vi äntligen kom närmare verkligen. Vi har redan träffat sex månader. Jag tror att tuggummi har spelat en roll här!