Huvud
Symptom

Om det kinesiska urologiska gipset för män Zb Prostatic Navel Plaster: fusk eller inte, recensioner och pris

| | Nuvarande Visningar: 35 368

Män som lider av sådana sjukdomar som prostatit, prostata adenom, potensproblem och letar efter information om dessa sjukdomar, moderna metoder för behandling av Internet, förmodligen mer än en gång konfronteras med reklam kinesiska urologisk gips. Till exempel kan du hitta webbplatser där den kända TV-presentatören Elena Malysheva rekommenderar denna typ av behandling till alla, hävdar att sjukdomen går i 10-15 dagar.

Ubic Gips Zb Prostatic Navel Plaster. Vad är det - ett effektivt botemedel mot mans problem eller annan bedrägeri, bedrägeri? Gipsets sammansättning, sättet att applicera, pris, recensioner av män och läkare - prata om det idag.

Vad det består av

Enligt informationen på den officiella hemsidan, användningsanvisningar, innehåller sammansättningen av kinesiska urologiska patchar Zb Prostatic Navel Plaster en hel kombination av örter.

 • Camphor Bornean.
 • Plantain Asian.
 • Kanel, en två-tandig pärla och några andra växter.

Alla har länge framgångsrikt använts av kinesiska läkare för att behandla olika sjukdomar. Herbal samling ger följande terapeutiska effekter genom att använda ett gips för män:

 1. Eliminering av smärta, spasmer, inflammation och svullnad.
 2. En kraftfull antimikrobiell verkan (till exempel en två-tandig pärla anses vara ett naturligt antibiotikum).
 3. Förbättra blodcirkulationen, metaboliska processer i prostata.
 4. Toning effekt, ökad styrka och attraktion.
 5. Behandling av sjukdomar vid urinering.

Enligt uppgifterna från huvudsidan skapas Zb Prostatic Navel Plaster med nanoteknik, så de medicinska substanserna absorberas väl och når målen noggrant.

Innan du använder något läkemedel, till och med ett kosttillskott eller ett transdermalt läkemedel, var noga med att konsultera en läkare.

Tyvärr är kinesiska plåster registrerade i Ryssland inte som medicin och inte ens som kosttillskott, utan som "kosmetiska medel för att ta hand om kroppen" (RU 40.01.05.001.E 003936.06.12). Därför kontrollerades gipset för uppfyllandet av kriterierna för kosmetika och inte till läkemedlet. Detta förhindrar dock inte att han är i efterfrågan och har bra recensioner.

Indikation för användning och användningsmetod

Bruksanvisning visar att urologipatchen hjälper till med ett stort antal sjukdomar och obehagliga symtom, bland annat:

 • Inflammation av prostata (på vilket stadium som helst).
 • Brott mot styrka, reproduktiv funktion hos män.
 • Brottad urinering.
 • Smärta i perineal regionen.
 • Sjukdomar i njurarna, urinblåsa

Och det här är inte alla sjukdomar som behandlas med ett sådant intressant sätt. Kinesisk gips för prostatit för män - ett universellt botemedel! Med applikationsmetoden är allt väldigt enkelt: plåstret limmas på navelområdet var 2-3 dagar, då är en paus på 1 dag och nästa plåster är fast. Behandlingsförloppet kräver således ca 8 stycken. För att åtgärda effekten måste du gå igenom 2-3 kurser. Priset på ett paket av drogen är 1000 rubel (8 fläckar). Så flera kurser kostar omkring 2000-3000 rubel. Priset kan vara mindre om du köper ett större belopp eller köper ett föremål.

Det bör noteras: Internet har mycket positiv feedback om urologiska lapp, inklusive läkare. Huvudskälet till denna framgång, enligt de män som försökte bandet, är att det fungerar: lindrar smärta, ökar styrkan, löser problem med urinering. Också positiva recensioner är förenade med enkelheten och användarvänligheten av Zb Prostatic Navel Plaster.

Negativa kommentarer är sällsynta och som regel på grund av manifestation av allergiska reaktioner eller inköp av förfalskade varor är användningen inte för det avsedda ändamålet. Trots det naturliga ursprunget kan den urologiska transdermala fläcken orsaka allergier.

Användningen av urologiska lappar, även de bästa, kan inte ersätta en fullvärdig behandling, men är en bra hjälp i kampen mot sjukdomen.

Specialister i kommentarerna skriver ofta att de har patienter som börjar ta Zb Prostatic Navel Plaster på eget initiativ, och därmed förbättras indikatorerna betydligt. I många avseenden är det förenat med en hög vidhäftning till behandlingen, eftersom det är enkelt och bekvämt att använda en urologisk patch. Vissa urologer ordinerar aktivt Zb Prostatic Navel Plaster själva och föreställer sig inte behandling utan det.

Självklart finns det män som uppfattar en urologisk lapp som en "skilsmässa", och för dem personligen har de förmodligen skäl. Vi kan emellertid inte ignorera positiva recensioner av vanliga människor och praktiserande läkare.

Kinesisk medicin: reklamtrick eller frälsning?

Jag skulle vilja notera att vi inte har någon avsikt att diskreditera kinesisk traditionell medicin i allmänhet eller urologiska patchar i synnerhet. Östmedicin är en mycket speciell typ av kunskap, som självklart kan klara även med allvarliga sjukdomar. Verkningsmekanismen för sådana droger kanske inte är känd, men de fungerar helt enkelt. På Internet hittar du några fakta om Zb Prostatic Navel Plaster, som kan varna:

 1. Under omslaget till någon annans namn. Användningen av myndigheten i Elena Malysheva, som i luften från den första kanalen upprepade gånger har angett att den inte har något samband med sådana platser. Men detta kan betraktas som ett litet reklamtrick som inte förringar själva gipsets värdighet.
 2. Än bevisa? Producenter, bland andra fördelar, noterar den beprövade effektiviteten hos Zb Prostatic Navel Plaster enligt stora kliniska studier.
 3. Vi tror på myndigheterna! Läkarnas åsikter är säkert närvarande, men det finns ingen åsikt från andra myndigheter (Pushkar D. Yu, Rasner PI, etc.). Man kan komma överens om att deras åsikter om urologiska lappar från prostatit skulle vara överflödiga och detta är en liten försummelse av producenterna, som snart kommer att korrigeras.

Det bör påminnas att mer än ett läkemedel inte har tillräcklig terapeutisk effekt utan att normalisera näring och upprätthålla en hälsosam livsstil.

Självklart har många specialister med högre medicinsk, farmaceutisk utbildning flera frågor till tillverkare av olika kinesiska lappar än svar. Men det beror kanske på bristen på information och otillräckligt stor tillämpning av produkten i praktiskt medicin. Att köpa en prostata lapp, om du vill tro på recensionerna eller inte, är ditt val, men vi rekommenderar att du konsulterar din läkare i förväg för att undvika oönskade effekter och, viktigast av allt, att inte skada dig själv.

Zb prostatic navel plaster: som framgår av läkares recensioner

Förekomsten av prostatit ökar årligen. Om några årtionden sedan var sjukdomen vanligare hos män i åldern 45 år, diagnostiseras de nu även hos ungdomar, åldersgruppen 25-30 år. Konservativa behandlingsmetoder hjälper inte alltid. Det är inte förvånande att nya droger ständigt förekommer för att behandla prostatit.

Ett sådant botemedel är den prostata navelplasten av urologiska gipszb. Attityden till produkten är tvetydig både hos läkare och bland sjuka män. Inom ramen för artikeln kommer vi att ta reda på om zb prostatisk navelgips verkligen hjälper och varför läkarna har en sådan annan åsikt.

Verkningsmekanism, applicering och egenskaper hos gipset

Metoden för behandling, där örter i form av lotioner applicerades på magen, användes i Kina sedan antiken. Men vetenskapen står inte stilla. Kinesiska farmakologer lyckades ändra förberedelsemetoden och behålla formeln. Nivån på utveckling av kinesisk medicin gör det möjligt för dig att få de minsta partiklarna av användbara ämnen som lätt tränger in i huden i kapillärerna och sedan sprids i hela kroppen.

Den moderna gipszb prostatic navelgipset innehåller följande örter:

 1. Plantain Asiatisk - förbättrar blodcirkulationen, används för att normalisera processen med urinering.
 2. Khokhlatka tveksamt - tonar upp i kroppen, har en smärtstillande egenskap.
 3. Safflower färgning - förbättrar penetreringen av näringsämnen genom hudens porer. I kinesisk folkmedicin är ordinerad för sjukdomar i matsmältningssystemet och inflammation i prostata.
 4. Gem två-tand - anses vara ett naturligt antibiotikum, har hemostatisk effekt.
 5. Girchevnik vaginalis - en stark naturlig antispasmodisk.
 6. Kanel - krydda ökar styrkan, förbättrar blodcirkulationen och därigenom avlägsnar svullnad nära infektionsfokus.
 7. Borney kamfer - förbättrar mikrocirkulationen och lindrar smärtsamma symptom.

I gipszb prostatic navelplaster motsvarar alla komponenter och deras antal strikt med det gamla receptet. Därför, enligt kinesiska läkare, är läkemedlet effektivt för behandling av prostatit vid något tillfälle.

År 2013 genomförde forskare från Amsterdam Medical University forskning om gipszb prostatic navel-gips. Läkare observerade 1000 sjuka män som ordinerades ett bandhjälp. Resultaten chockade till och med skeptiska läkare i Europa. 95% av patienterna märkte förbättring på andra dagen och 49% av männen, efter att ha fullbordat hela behandlingen, överträffade prostatit.

Som ett resultat fick zb prostatic navel plaster de nödvändiga certifikaten och fick sälja.

Applikationsfunktioner

Plaster zb prostatic navelplaster är limmade till naveln. Denna plats är maximalt, enligt kinesiska läkarna, den mest lämpliga för penetration av näringsämnen genom huden. Det finns i den periapiska regionen att många kapillärer är belägna och funktionerna i cirkulationssystemet gör det möjligt att snabbt leverera de nödvändiga anslutningarna till prostata.

 1. Innan du använder plåstret, ta en dusch.
 2. Ta bort skyddsremsan.
 3. Fäst verktyget nära naveln.
 4. Bär tre dagar utan att ta av.

Efter att du har tagit bort plåstret - skölj huden, efter en dag kan du upprepa proceduren.

Plåstret värmer upp från kroppstemperaturen, ämnena löser upp och börjar absorberas i huden. Samtidigt spelar det ingen roll om personen har på sig kläder eller inte: produkten fungerar under alla förhållanden.

Vad hjälper produkten

Förutom behandling av prostatit, inklusive kronisk, hjälper zb prostatisk navelgips med njursjukdom. Det visade sig att komponenterna inte har en negativ effekt på levern och magen.

Att bära ett bandhjälp kommer att lindra sådana symptom och patologier som:

 • frekvent urinering tillsammans med smärta
 • erektil dysfunktion
 • smärta i ländryggen och ljummen;
 • tidig utlösning
 • infertilitet.

Fördelen med att använda zb prostatic navelplaster är uppenbart. Ta inte hela tiden medicin, inget obehag, osynlighet under kläder. Varför är några av läkarnas recensioner negativa?

Vilka är läkarens åsikter baserade på?

En produkt som uppträdde på marknaden, särskilt effektiv, blir förr eller senare ett föremål för diskussion. Och gips Zb prostatisk navelgips är inget undantag. Vad säger recensionerna av riktiga läkare?

 1. Gips, hjälper verkligen, det finns resultat av observationer.
 2. Biverkningar, som regel nr.
 3. Produkten hjälper inte bara till att eliminera symtom men påverkar också orsakerna.

Varför då så många negativa recensioner av läkare om Zb prostatic navel plaster? Som regel kommer de från skarpa anhängare av konservativ medicin. Sådana läkare känner inte igen folkmedicinering, oavsett det land där receptet föddes. Det är från läkare som talar negativt om behandling av örter, och sådan återkoppling hörs.

Under tiden använder officiellt läkemedel egenskaperna hos örter för behandling av sjukdomar, inklusive prostatit. Till exempel är kraterets kemiska ämnen tvivelaktiga, det finns alkaloider. Därför används växten i officiella läkemedel.

Om du tar en närmare titt på läkarens recensioner av det urologiska gips-Zb-prostata navelgipset, kan du se att kärnan i dem är narkotikamissbrukets värdelöshet. De flesta läkare säger att plåstret är ineffektivt eller inte värt pengarna. Faktum är att det finns vanliga fall då den inköpta produkten Zb prostatisk navelgips inte hade den lovade effekten. Men anledningen är inte att botemedlet är en skilsmässa.

Hur man inte köper en förfalskning

Sedan tidpunkten för en ny produkt blir popularitet blir det uppmärksammat på orena återförsäljare. Det finns fakes. Situationen förvärras eftersom Zb prostatic navel plaster säljs inte på apotek, bara i onlinebutiker. En oerfaren person finner det svårt att identifiera var platsen för den officiella leverantören, och var skilsmässan.

Vad ska man leta efter när man beställer varor:

 1. Möjlighet att betala kontant vid leverans - bedrägerier kräver förskottsbetalning.
 2. Förfrågningar, adress och andra uppgifter från säljaren - På skatteserviceens webbplats kan du kontrollera pålitligheten.
 3. Telefonnummer, eller möjligheten att beställa en återuppringning - svindlaren ger ett obefintligt nummer och du ringer inte tillbaka.

Utöver dessa villkor kommer en ärlig säljare att tillhandahålla fullständig information om produkten, inklusive komposition, syfte, tillämpning och tillverkarens land.

Den falska urologiska gipszb prostatiska navelgipset ger verkligen ingen kurativ effekt. Detta förklarar den negativa feedbacken från läkare och riktiga människor.

Var kan man köpa zb prostatic navel plaster

Många män frågar varför du inte kan köpa ett bandhjälp i ett apotek. Anledningen är att apotekskedjor inte kan sälja rätt mängd produkt. Att nå en stor publik är endast möjlig genom internetmarknadsföring.

Du kan köpa zb prostatic navel plaster genom att fylla i orderformuläret nedan. Chefen kommer att kontakta dig och klargöra uppgifterna. Leverans inom Ryssland sker inom 3-20 dagar, perioden beror på regionen.

Vår webbplats tillhandahåller informationstjänster till leverantören. För att undvika eventuella tvivel vid beställning, se säljarens uppgifter:

LLC "Practice", INN 7743128959, OGRN 5157746073580, Moskva, ul. Clara Zetkin, 29, byggnad. 1, sid. 6, com. 8.

Fyll i orderformuläret nu och få en rabatt på upp till 50%. Skynda, åtgärdstiden är begränsad!

Hur går det kinesiska gipset från prostatit

Det är nyfiken att den kinesiska gipsen från prostataitprostatiska navelplåster ska limmas i navelområdet.
Denna taktik bygger på gammal kinesisk doktrin. Enligt honom visas alla mänskliga organ på specifika punkter i kroppen - fötterna, palmerna, auriklarna. Man tror att navelzonen är ansvarig för människors hälsa. Använd en gips för behandling av prostatit, liksom andra sjukdomar hos könsorganen. Lösningen lindrar inte bara symptomen under en kort stund, men hjälper till att övervinna inflammationen. Påverka orsaken, det tar bort flödet och inflammationen i prostatakörteln. Tack vare detta märker man försvinnandet av smärta och obehag, förbättring av styrkan.

På denna sida kan du se kompositionen av detta verktyg, dess egenskaper, recensioner av läkare och män som använde zb prostatic navel. Även här kan du läsa om läkemedlets egenskaper och ta reda på hur du använder det och var du ska limma. Om du vill beställa en officiell produkt klicka på bilden nedan!

Vad är patchar?

Kinesisk urologisk lapp är en helt naturlig förberedelse, bestående av växtdelar. För sin grund tas vävnad impregnerad med extrakt av sju olika medicinska örter.

Läkemedlet är tillverkat med hjälp av nanoteknik, vilket gör att man kan krossa medicinska ämnen till nanopartiklar. På grund av detta kan aktiva ämnen penetrera djupt in i huden.

Gipsens sammansättning innehåller sådana örter:

 • kanel - har en stark antiseptisk effekt, bekämpar inflammation, förbättrar blodflödet i prostata-kärlens kärl, påverkar styrkan,
 • Bornean kamfer- Eliminerar smärta, lindrar inflammation och förbättrar mikrocirkulationen.
 • Gem två-tand - anses vara ett naturligt antibiotikum. Hjälper också till att återställa diurese, kämpar mot urolithiasis. Den har en återställande effekt.
 • Vaginal girchevnik -har antispasmodiska, lugnande effekter. Hjälper till att lösa blodproppar. Det används för att behandla inflammatorisk process i blåsan, prostatakörteln. Effektivt med hemorrojder, impotens, analfissurer, förstoppning.
 • Crested tvivelaktiga - Mycket effektiv för smärta i ljummen, skrotum. Har en toning, återställande, diuretisk effekt.
 • Plantain Asian - kunna återställa blodflödet till den patologiska förändrade prostatakörteln. Det är bra för problem med urinering, urolithiasis.
 • Safflor färgning - fungerar som en ledning Låt aktiva ingredienser penetrera djupt in i huden. Det är också ett bra blodrengöringsmedel.

Faktum! Zb prostatisk navel är 100% naturlig. Den består av 7 örter som påverkar genitourinary systemet. Aktiva ämnen tränger djupt in i huden och har en läkande effekt.

Var kan man köpa, hur mycket är det, vad ska man köpa?

Plaster är svåra att köpa på apotek, men på internet finns det många platser där man köper ett läkemedel inte kommer att bli ett problem.

Ungefärligt pris per paket i olika länder:

 • Ryssland - 990 rubel;
 • Ukraina - 450 hryvnia;
 • Vitryssland - 30 rubel;
 • Moldavien - 399 lei;
 • Kirgizistan - 1399som;
 • Azerbajdzjan - 24 manat;
 • Kazakstan - 5490 tenge.

Vid köp av ett stort antal plåster för behandling av prostatit är en betydande rabatt möjlig.

Tips! Innan du köper en produkt, bör du se till att den är äkta. När allt kommer omkring får ofta en negativ feedback från konsumenterna bara en falsk. Därför är beställning av läkemedlet bäst på den officiella hemsidan. Eller klicka på bilden nedan!

Det är nödvändigt att uppmärksamma Internetresursen: det måste finnas kontakter, en form av feedback. Du behöver också en beskrivning, en produktkod. Om det inte finns, ska du lämna webbplatsen så snart som möjligt. Mest sannolikt säljer det en förfalskning mot prostatit.

För att skilja den ursprungliga prostatiska naveln från Zb hjälper du också:

 • Närvaron av Bang De Li-logotypen i övre vänstra hörnet av paketet (på båda sidor);
 • Närvaron av inskriptionen, där tillverkaren anges - Shaanxi Zhongbang Pharma-TechCo., Ltd;
 • Tillgänglighet för tillverkningsdatum och utgångsdatum för produkten.

Det bör noteras att användningen av ett förfalskat läkemedel vanligen leder till ineffektiv behandling.

Resultat av kliniska prövningar

År 2013 genomförde Amsterdam Medical University i Nederländerna en klinisk studie, som involverade mer än tusen män med olika sjukdomar i genitourinary system. Alla under överinseende av läkare använde kinesiska plåster. Studiens varaktighet var tre veckor.

Resultaten av experimentet var fantastiska. Mer än 95 procent av patienterna noterade förbättring i sitt tillstånd inom några dagar. Vid provperiodens slut var omkring hälften av männen botade av de befintliga sjukdomarna. Resultaten av den kliniska studien visar effekten av plåstret för behandling av prostatit.

När ska jag använda drogen?

Förutom att använda en lapp för behandling av prostatit finns det ett antal andra indikationer för dess användning. Bland dem:

 • Försämring av blodcirkulationen i bäckenregionen;
 • Överträdelse av blåsans funktion, vilket leder till frekvent uppmaning att urinera;
 • Prostata adenom eller kronisk inflammatorisk process i prostatakörteln;
 • Nephritis, njurinsufficiens, smärta eller värk i ländryggsregionen;
 • Dålig erektion, tidig utlösning;
 • Brott mot styrka, smärta i pungen.

Och plåster från prostatit kan användas som ett självständigt verktyg, och i den komplexa behandlingen av inflammatoriska processer och andra sjukdomar i det genitourära systemet. I det andra fallet kompletterar den väl de huvudsakliga behandlingsmetoderna som föreskrivs av en läkare.

Instruktioner för användning

Hur man använder en plåster, var man ska limma och hur många förpackningar som behövs prostatit gav en plåster för hela behandlingen och en positiv effekt:

 • Det är nödvändigt att noggrant tvätta och torka den plats där den ska gjutas.
 • Navelområdet är önskvärt att raka - detta kommer att lindra de obehagliga känslorna när man tar bort Zb-prostatisk navel från huden.
 • Då ska du öppna paketet längs den angivna linjen, ta ut zb-patchen och ta bort skyddsremsan av papper;
 • För limning är det nödvändigt i naveln, varefter det inte är nödvändigt att avlägsna det i tre dagar.
 • Nästa gips får användas senast 24 timmar efter det att den föregående har avlägsnats.
 • För att uppnå önskad effekt krävs minst sex fläckar i 24 dagar;
 • Behandlingsförloppet bör upprepas 2-3 gånger.

Under behandlingsprocessen är det viktigt att följa sådana regler:

 • Ät hälsosam mat;
 • Undvik skarpa och salta livsmedel som orsakar vätskeretention i kroppen.
 • Överge användningen av alkohol;
 • Varna inkomsten av fukt i gipset för behandling av prostatit
 • Använd inte om det finns repor eller annan skada på huden.

Viktigt! Innan du använder Zb prostatic navel, bör du se till att det inte finns några allergiska reaktioner på läkemedelskomponenterna.

Fördelar och förväntade effekter

Användningen av prostatisk navel i Zb har flera fördelar jämfört med medicinska preparat för behandling av den inflammatoriska processen i prostata. Dessa är:

 • Enkelhet och användarvänlighet;
 • Komplet naturlig komposition av preparatet;
 • Möjlighet till långvarig användning av en plåstret (3 dagar);
 • Frånvaron av biverkningar;
 • Relativt snabb försvinnande av obehagliga symptom, vilket bekräftas av många recensioner av män.

Vid korrekt användning förväntas följande effekter:

 • Förbättring av blodflödet i prostatakörteln, på grund av vilket ödemet sjunker och den inflammatoriska processen upphör
 • Normalisering av tarmperistalitet;
 • Återställande av sexuell funktion, ökad libido;
 • Normalisering av urinering;
 • Normalisering av det endokrina systemet;
 • Minskar risken för komplikationer, utvecklingen av neoplastisk process i prostatakörteln.

Tips! Plaster kan inte användas samtidigt med alkoholhaltiga drycker - det leder till ineffektiv behandling!

Vad säger experter?

Läkare säger att Zb-gipset inte är ett panacea. Läkemedlet kan inte alltid botas med prostatit, nefrit, njursvikt eller andra patologiska processer i det genitourära systemet. Urologer och proktologer tror att det är mer effektivt i den komplexa terapin.

Därför rekommenderar experter att söka medicinsk hjälp vid de första tecknen på inflammation i prostatakörteln. Efter samråd kan patienten självständigt välja om det ska behandlas med traditionella metoder eller att köpa ett gips för kampen mot prostatit.

Vad gäller den kinesiska gipsen själv är doktorns kommentarer om honom positiva. Experter noterar de uppenbara fördelarna med anti-prostatit läkemedlet: naturlig sammansättning, lämplig form av frisättning, frånvaron av biverkningar och kontraindikationer (exklusive individuell intolerans av komponenter).

Urologer säger att läkemedlet minskar aktiviteten av den inflammatoriska processen i prostatakörteln. Det återställer också blodflödet till prostata och eliminerar obehagliga symptom.

Vad säger männen?

Владислав, 48 år gammal. För första gången hade jag problem med prostata vid 44 års ålder. Jag började märka problem med erektion, urinering. Jag kände mig inte som att gå till sjukhuset. Och min fru försökte gömma allt detta. Jag använde även piller som Viagra. Sedan blev uttråkad, gick till urologen. Han ordinerade en prostata massage och rekommenderade att köpa en kinesisk gips för att behandla prostatit. Recensioner på platserna är imponerande, trodde inte ens dem. Men bestämde sig fortfarande för att köpa. Han behandlades under en affärsresa så att hans fru inte kände igen. Han återvände hem helt frisk. Men min fru fick fortfarande erkänna. Jag blev för insatiabel i sängen, och det oroade henne. Jag går med entusiastiska recensioner om mirakelplastik för behandling av prostatit.

Michael, 57 år gammal. För att vara ärlig, jag lider av prostatit under lång tid. Det fanns ingen tid att behandlas. Ja, och hoppades att "det kommer att gå för sig själv". Passade bara inte. Hustru hittade ett verktyg på Internet, läs kompositionen, instruktion. Vi bestämde oss för att beställa tillsammans. Det behandlades ungefär en månad. Och när han gick till doktorn - fann han att jag inte längre har prostatit. Mirakler, och bara! Mitt råd till alla! Jag råder alla!

Du kan beställa en gips från den officiella butiken, bara fylla i formuläret från botten, och inom 5 minuter kommer operatören att ringa dig. Var noga med att inkludera rätt telefonnummer i det internationella formatet.

Video om kinesiska plåster

Video om Zb prostatic navel. Sammansättning, egenskaper, indikationer, recensioner.

Alternativ till plåster

Kinesiska örter fungerar som grunden för "Yumei" -kuddarna från företaget Meitan, som används av kvinnor för att behandla och förebygga många gynekologiska sjukdomar. Sanitärkuddar har också fått positiva recensioner bland män och tonåringar.

Sammansättningen av kuddarna i företaget Meitan inkluderar sådana örter:

 • Sophora, har mjukgörande effekt
 • mint, har en tonisk effekt
 • kamomill, känd för sina lugnande egenskaper;
 • Girchovnik, Det har antibakteriella, analgetiska effekter som förbättrar blodcirkulationen.

Hos män används Mathan pads för att behandla följande sjukdomar:

 • prostatit;
 • cystit;
 • hemorrojder;
 • Analfissurer etc.

Matans kuddar är en garanti för kvinnors skönhet och hälsa, eftersom de ger kvinnor en ny känsla och har även sådana effekter:

 • Förbättra blodcirkulationen i könsorganen;
 • Pakningar eliminerar smärta, klåda och brännande;
 • Har antiinflammatorisk effekt, som används vid komplex behandling av infektionssjukdomar i könsorganen
 • Ta bort ödemet
 • De har en tonisk effekt, de normaliserar mikrofloran.

Kvinnor använder Meitan packningar för en oregelbunden menstruationscykel, liksom för många sjukdomar:

 • Uterin fibroids, cervical erosion, endometriosis, ovarian cyster;
 • Vaginal dysbios (tröst eller gardnerella);
 • Matean packningar är effektiva för cystit, pyelonefrit, uretrit
 • Kroniska inflammatoriska sjukdomar i könsorganen.

Det bör noteras att dynorna inte rekommenderas för användning under graviditeten. Även pads är kontraindicerade för individuell intolerans av enskilda komponenter.

Började få problem med prostatan även efter 30 år, men de slipas endast på våren, och inte mycket förhindrar att leva, men en gång knackade 45, började det bli outhärdlig, smärta i ljumsken, ryggen, ingen nederbörd på natten, det gjorde bara inte försöka från folket medicin, blev det lättare att komma dit, men vid nästa höst eller vår var allt upprepande. Efter att ha besökt den privata kliniken i Moskva, rådde läkaren parallellt med piller mig att köpa ett bandhjälp. Jag trodde det, köpte det. Här har gått eller har genomgått en kursbehandling med läkemedel, massage och limmade ett gips under hela 2 månader, verksamheten var på sommaren. Och här är resultatet, vintern har redan börjat, och jag känner fortfarande inga symptom. Jag råder alla att köpa på denna sida. Lycka till och hälsa åt dig!

Kinesisk urologisk gips ZB Prostatic Navel Plaster

Sjukdomar i det genitourära systemet hos män, som inkluderar prostatit, har alltid funnits, mänskligheten söker ständigt efter nya behandlingsmetoder. Nu finns ett antal farmaceutiska preparat som klarar av prostatit, men orsakar ett antal biverkningar.

På sin bakgrund fördelas den urologiska patchen ZB Prostatic Navel Plaster fördelaktigt, vilken har en naturlig komposition, har en snabb effekt och är bekväm vid applicering.

Fördelar med ZB Prostatic Navel Plaster.

Problemet med prostatit

 • infektiös (patogena organismer som är sexuellt överförda eller tränger in i prostata med blod från foci av kronisk infektion);
 • icke-smitt (inflammation utvecklas mot bakgrund av cirkulationssjukdomar i prostatakörteln, som leder till en stillasittande livsstil, långvarig sexuell avhållsamhet, hypotermi osv.).

De viktigaste symptomen på sjukdomen omfattar smärta, lokaliserad i nedre delen av buken, blåsrubbningar, prostata område svullnad och erektil dysfunktion (ofta alla åtföljs av feber eller svåra brännskador), och ingen behandling av prostatit kan leda till skleros av prostata, bildandet av purulent abscess och även till manlig infertilitet.

Egenskaper och verkan av ZB Prostatic Navel Plaster

Behandling av prostatit urologisk lim utmärker sig genom sin enkelhet och effektivitet, eftersom denna formulering ger en medicinsk substans in i kroppen genom huden (transdermal), varefter de omedelbart släpps ut i blodomloppet, förbi magen och levern "hinder".

Gipset ger medicinska ämnen genom huden.

Plåstret fungerar på flera nivåer samtidigt:

 • tar bort ödem i prostatakörteln och normaliserar därigenom processen med urinutskiljning;
 • minskar inflammation och normaliserar mikrocirkulationen av blod i det lilla bäckens organ
 • effektivt reducerar smärt syndrom;
 • har en bakteriedödande och bakteriostatisk effekt;
 • eliminerar symptomen på erektil dysfunktion (ökar längden på samlag, förbättrar effekten).

Resultatet blir märkbart efter den första ansökan. På 3-4 dagar känns patienten bättre. Plåstret kan också användas för förebyggande.

Sammansättning av urologiskt gips för män

ZB Prostatic Navel Plaster är tillverkad av speciell vävnad på perforerad basis, på vars yta appliceras ett unikt komplex av aktiva ingredienser av vegetabiliskt ursprung med användning av en speciell teknik.

Tillverkaren behåller det exakta receptet för tillverkarens patchhemlighet, men kompositionen innehåller följande komponenter:

 • plantain asiatiska - mättar människokroppen med vitaminer och mikroelement, förbättrar immunsystemets funktion
 • Camphor Bornean - förbättrar blodcirkulationen i blodkärl, förhindrar bildandet av blodproppar
 • tvivelaktig spjälsäng - effektivt undertrycker smärtsyndrom, lindrar spasmer, utövar en tonisk effekt
 • kanel - har starka antiseptiska egenskaper, hjälper till att stoppa tillväxten och multiplikationen av patogena mikroorganismer i prostatakörteln
 • safflor färgning - normaliserar processen för urinutsöndring, förbättrar gallflödet;
 • gemstone bisect - aktiverar reparativ aktivitet av skadade vävnader, normaliserar blodcirkulationen i prostata
 • girchevnik vaginal - har en uttalad antispasmodisk och analgetisk effekt, förbättrar effekten.

Örter, extrakt av vilka ingår i gipset, skördas på ekologiskt rena ställen och vid strikt bestämda tider.

Var kan man köpa gips?

ZB Prostatic Navel Plaster urologiskt plaster kan beställas direkt från tillverkaren (länken till den officiella webbutiken finns nedan). Eftersom detta läkemedel tillhör traditionell medicin, kan den inte köpas på apotek.
Tillverkaren och leverantören är helt ansvarig för sina varor. Om produkten är av dålig kvalitet kan den returneras inom 14 dagar.

Pris, frakt och betalning

Priset på urologgipset är 990 rubel (köp inte dyrare). Du kan beställa den direkt på webbplatsen och fylla i ett specialformulär med ditt fullständiga namn och telefonnummer. Efter att ha skickat formuläret ringer operatören tillbaka och specificerar detaljerna i ordern.

Ordern skickas till kunden på dagen för registreringen, men leveransdatum, kontrollera med operatören - i genomsnitt 10-14 dagar beroende på bostadsort kunden (Ryssland, Kazakstan, Ukraina, Vitryssland). Paketet betalas på postkontoret vid mottagandet, du behöver ett pass, ett e-postmeddelande och, naturligtvis, pengar (du behöver inte betala någonting i förskott).

Fördelar med att köpa på den officiella hemsidan.

Kundrecensioner

"Under de senaste åren har jag just blivit torterad av problem med urinering, kraften lämnade också mycket att önska." Vid sexuellt intyg eller handling var det dyskomfort och till och med smärtsamma förnimmelser. Efter att jag började använda det kinesiska urologiska bandet, märkte jag en förbättring under den tredje veckan. Smärta och obehagliga symtom har gått, innan ens piller hjälpte inte. Att använda den är väldigt bekväm, klistrad - och 3 dagar behöver du inte oroa dig. "

"Efter att ha läst recensioner om zb prostatic navel plaster trodde jag inte i början, jag trodde att en annan skilsmässa, men jag misstog och det glädjer mig. Jag beställde ett bandhjälp på platsen för min man, han hade nyligen problem. Bokstavligen efter flera tillämpningar började obehagliga symptom passera, och han kände en förbättring. Nu går plåster till slut och mannen är redan i panik, förmodligen är det nödvändigt att beställa stilla just i fallet. »

"Verktyget är effektivt, det är mycket praktiskt att använda och hjälper snabbt. För en fullständig botemedel måste du slutföra en eller två kurser, detta kommer att kräva flera förpackningar av gips. "

Instruktioner för användning

Plåstret är fixerat i navelsträngen i buken. Det finns ett stort antal fartyg som bär blod i prostatakörteln, medicinska ämnen kan nå sitt mål på kortast möjliga tid.

Tack vare tygets perforering och en speciell vattenabsorberande beläggning svetter inte huden under den, så den kan inte avlägsnas inom 72 timmar.

Efter den angivna tiden kan du ta bort den, skölj webbplatsen väl med vatten och efter en dag klistra in ett nytt lim.

Behandlingsförloppet innebär att du använder fem patchar (20 dagar), om det behövs kan du upprepa det 2-3 gånger.

Specifika kontraindikationer för användning av plåstret inte är närvarande, men det kan inte användas av personer med allergi mot de örter som är en del av den, eller hålla sig till platser där huden inte är intakt (skrubbsår, repor, brännskador). Vid korrekt användning uppstår inte biverkningar.

Standardförpackning av urologiskt gips ZB Prostatic Navel Plaster.

Gips släpps i vakuumplastpåse en enhet per förpackning. Förvara på en torr, mörk plats. Hållbarhet - 2 år.

Ska jag beställa en manlig gips ZB Prostatic Navel Plaster?

Gips ZB Prostatic Navel gips behövs för att flyga inte bara för behandling och förebyggande av prostatit, kan den botas impotens, njursjukdomar (nefrit, njursvikt) och prostata-adenom. Fördelarna med att använda detta läkemedel är:

 • användarvänlighet;
 • frånvaro av toxisk effekt på kroppen (farmaceutiska preparat avsedda för oral administrering, ofta skadlig för leverans, mage och njurar);
 • kontinuerlig tillförsel av droger till prostata (dag och natt);
 • inga biverkningar.

Urologisk gips är ett unikt kinesiskt medel som inte har några analoger i världen och är en enkel men effektiv metod för behandling och förebyggande av manskador. Dess effektivitet bekräftas av tiotals år av framgångsrik användning och tusentals positiva recensioner från redan friska människor.

Köp urologisk gips ZB Prostatic Navel Plaster på den officiella webbplatsen.

12 tankar om "kinesisk urologisk gips ZB Prostatic Navel Plaster"

Jag med en prostatit led någonstans år, då bestämde jag mig alldeles för att gå till doktorn. Han skrev mycket för mig: massage, antibiotika, kost... Förresten vill jag inte prova en massage på mig själv, brrr. Och mer plaster Prostatik Navel. Kanske har det hjälpt tillsammans, eller kanske det verkligen är patchar så underbart. Förbättringen startade snabbt, nu är allt OK

Och jag har sett tillräckligt med reklam och låt oss tillämpa all denna nonsens dyr. Kort sagt, jag spenderade mycket pengar, masserade, vilket inte är ett trevligt minne, och problemen har inte gått någonstans. Och kinesiska plåster hjälpte. De tog också bad för dem för bättre cirkulation. Och jag vill berätta för alla att de inte ger upp ett helt liv med prostatit)

Jag har nyligen förvärvat ett urologiskt gips från prostata adenom. Och efter ett par dagar förändrades hälsotillståndet till det bättre. Jag märker den naturliga sammansättningen av fläckar.

Välkommen! Jag ville lämna ett positivt svar om detta bandhjälp. Jag hade prostatit, jag var väldigt rädd, och min fru ännu mer. Jag försökte olika sätt att hantera detta, men det hjälpte inte. Sedan på reklam såg jag det här mirakelmedlet och efter mottagandet kände jag lättnad och efter 2 veckor av att ta det alla passerade, är jag väldigt glad))) Jag ville därför rekommendera det till andra!

I samband med arbetet, vilket innebär ständiga patruller lång och inte alltid i komfort och värme för trettiofem år har tjänat sig en smittsam prostatit. Jag anser att det inte är nödvändigt att nämna igen med vilka obehagliga stunder en man möter i denna sjukdom, särskilt i så ung ålder som jag gör. Den behandlande läkaren har rekommenderat att uppmärksamma kinesisk medicin, som länge har varit känt för samtidig kombination av en månghundraårig tradition och nytänkande och köpa urologiska prostata patch ZB prostata, till förmån för priset på tusen rubel är mycket mindre än vad som efterfrågar utannonserade droger. Efter fyra dagars ansökan kände jag en stor lättnad. Jag lämnade en ständig önskan att besöka toaletten. Några veckor senare började han inse att jag var absolut inte orolig för någonting. Efter att ha uppnått en sådan effekt, kommer jag att passera periodiska förebyggande kurser utan misslyckande. Jag vill inte upprepa erfarenheten.

När man upptäcker symptom på prostatit i sig: (använde detta urologiska gips för män, fanns inga biverkningar, resultatet var nöjd ^)

Verkligen fungerar, på vintern har fryst i bilen och har fått en prostatit, en plats utan uppvärmning. Jag passerade kursen med transdermala urologiska lappar, nu är allt bra.

Gips ZB Prostatik är en kvalitet och pålitlig bit, fungerar effektivt, är nöjd med resultatet av behandlingen, i mitt fall är det början på prostatit.

Om Prostatics Navel Plaster hittade på rekommendationen, som finns på Internet, beställt, försökt! Gipset är bra, bekvämt och de viktigaste botemedlen.

Denna gips hjälpte mig att ta bort svullnad och inflammation. Resultatet från honom är otvetydigt. Jag känner mig mycket bättre.

Ännu inte försökt, men beställde. Min vän hjälpte till, jag hoppas att han hjälper mig, kompositionen är bra.

Hjälper under behandlingen och en månad efter, då kommer allt till var det började

Plaster ZB Prostatic Navel Plaster «Transdermalt urologiskt». Ett nytt liv utan prostatit!

Tyvärr ökar antalet patienter med prostatit hos män stadigt i dag. Anledningen till detta är mycket: ohälsosam livsstil, obehandlade sexuella infektioner, oregelbundet sexuellt liv.

Om du inte börjar rätt behandling i tid, då kan denna sjukdom leda till prostata adenom, infertilitet och till och med cancer.

På apotek hittar du hundratals droger, men är alla så effektiva? Det fanns ett unikt verktyg för en ny generation - transdermala urologiska patchar «ZB Prostatic Navel Plaster».

De är så snart som möjligt bli av med sjukdomen, och utan prostata massage, som är den stora majoriteten av män i denna studie, tabletter, inför en massa pengar och irriterande matsmältningssystemet, och viktigast av allt, utan att skada hälsan.

"Prostatic Nevel Gips" kämpar effektivt mot:

 • allvarlig prostatit
 • manlig impotens;
 • infertilitet på grund av dålig kvalitet och antalet spermatozoider;
 • tidig utlösning
 • frekvent och smärtsam urinering
 • smärta i bäckenorganen;
 • nefrit.

Vad består "ZB Prostatic Navel Plaster" av?

Plaster ger inte allergier, eftersom de har en helt naturlig komposition: utan syntetiska färgämnen, smaker och andra tillsatser.

Deras huvudkomponenter är sju örter, fördelarna med vilka de visste tillbaka i antiken:

 1. Bornean kamfer. Det är ett utmärkt analgetiskt och antiinflammatoriskt medel.
 2. Kanel. Det accelererar metaboliska processer, cirkulation och slagsmål med utvecklingen av inflammation i prostatakörteln.
 3. Vaginal Girche Vaginal. Lugnar, spädar blodet. Mycket ofta används denna anläggning för problem med blåsan, såväl som prostatit, hemorrojder, förstoppning och impotens.
 4. Ädelsten med två tänder. Det utför funktionen av ett antibiotikum av naturligt ursprung. Dessutom tar det bort stenar från blåsan, förhindrar uppkomsten av diurese.
 5. Safflor färgning. Dess funktion är att genomföra de återstående aktiva substanserna i läkemedlet i de djupa skikten i huden. De behandlas också ofta med njurar, böter och, naturligtvis, prostatakörteln.
 6. Crested tvivelaktiga. Toner, stärker, lindrar smärta.
 7. Plantain Asian. Det kan rena urinvägarna på ett naturligt sätt, har en återställande effekt.

Så här applicerar du Prostatics New Plaster?

Den presenterade åtgärden för prostatit är mycket enkel att använda. Någon man kan klara det!

Det är nog att observera dessa enkla regler:

 • Var noga med att fästa en lapp i underlivet (nära naveln). För att göra detta, skölj appliceringsplatsen med varmt vatten;
 • Öppna försiktigt förpackningen längs de streckade linjerna;
 • ta bort gipset därifrån;
 • klibbig sida av huden;
 • bära produkten i upp till 72 timmar;
 • upprepa hela processen exakt en dag senare.

Hur fungerar "ZB Prostatic Navel Plaster"?

Vet du varför du behöver fästa produkten på naveln? Det är på denna plats att det största antalet fartyg är koncentrerade, genom vilka blodet tränger in i det lilla bäckens organ och in i prostatakörteln, inklusive. Under värmen i kroppen värms plåstret upp och alla aktiva substanser tränger in i huden och når snabbt fokus på inflammation.

Var inte rädd att drogen på något sätt påverkar funktionen hos närliggande organ. Det här är helt otrevligt!

Tänk dig att ungefär 98% av männen efter en tre dagars ansökan av "Prostatics New Plaster" började märka signifikanta förbättringar: områdena i ljummen försvann, processen för urinering kom till normal.

Och hälften av användarna som har prostatit i de tidiga stadierna och helt botade! Inget läkemedel kan visa sådana fantastiska resultat som ett urologiskt plaster!

Översikt över urologisk patch ZB Prostatic Navel Plaster (med recensioner av specialister)

Prostatas sjukdom ger män inte bara fysisk, men också moraliskt lidande, eftersom brott mot sexuella funktioner leder till oenighet i familjen och omöjligheten att förlänga släktet. Den akuta formen av prostatit är mestadels sjuka ungdomar, sjukdoms kroniska stadium är hos män över 45 år, prostatets adenom drabbas främst av äldre. Ofta vill män inte gå till doktorn och förvärra problemet. Experter rekommenderar att du använder kinesiska urologiska gipszb prostatiska navelgipsföretaget Bang de Li vid de första signalerna av sjukdom.

Denna speciellt utvecklade patch används för sexuell impotens, njursjukdom, prostatit, inflammatoriska processer i urinvägarna. Efter flera kurser med användning av urologiska plåster kommer zb prostatiska navelgipsar att få ett konkret resultat.

Egenskaper för beredningen och egenskaper

Gipset från prostatit zb prostatiskt navelgips tillverkas i Kina, har naturliga komponenter och ett intyg som bekräftar läkemedlets kvalitet. Den består av växtextrakt, kräver inte extra intag av kemikalier som hämmar arbetet med inre organ. I östra medicinen antas att navelområdet är zonen där energikanalerna ligger. Genom dem påverkar gipszb prostatic navelgips den manliga organismen, som läker den sexuella sfären och förbättrar reproduktionssystemets funktioner. Den höga effektiviteten hos den urologiska plåstret bekräftas inte av ett hundras framgångsrikt tillämpning i Kina utan också av de många positiva svaren hos våra herrar som använde denna lösning.

Det är en vävnadsbas med en rund insats av växtbaserade extrakt från Kina. Den största fördelen är en långsiktig effekt på kroppen (72 timmar).

Idag är transdermala plåstret ett populärt, långverkande restaureringsmedel. De rostatic navelplasterna förbättrar blodtillförseln till de inre organen. I detta fall har prostata inga biverkningar och kontraindikationer.

Är det sant eller skilsmässa som de skriver om ett gips? Kommentarer från läkare, köpare och specialister om prostatakörteln finns i forumet som ägnas åt ämnet läkemedel för styrka. Här var åsikterna delade. Läkare tror att om prostata sjukdomen redan har inträffat, kommer gipset inte att eliminera orsaken som utlöste den. Endast en läkares samråd och en välvalad behandling garanterar patienten en fullständig återhämtning. I detta fall fungerar prostata som ett extra medel för snabb återhämtning av kroppen.

Kinesiska patchar i företaget Bang de Li - det här är en ambulans vid de första tecknen på manliga sjukdomar. Spektrum av inflytande på kroppen:

 • Lindra smärta i nedre delen av ryggen, prostata, med urinering.
 • Eliminera ödem, återställ normal urinström.
 • Stärka blodflödet i bäckenorganen.
 • Ha antimikrobiell effekt.
 • Öka sexuell aktivitet.

Aktiva komponenter i läkemedlet

Urologiska plaster zb prostatiska navelgips består av medicinska örter, som bandage av läkare i Tibet för många århundraden sedan. I vissa proportioner skapar komponenterna samma helande effekt som tidigare, vilket hjälper män att återställa förlorad hälsa.

Kinesisk urologisk gips ZB Prostatic Navel Plaster

80% av männen i alla åldrar är bekanta med sådana problem som prostatit. Den första "klockan" av denna manliga sjukdom är svårighet att urinera. Prostatit träffar inte bara hälsa utan också på självkänsla hos en man. I den här situationen är en man redo att ta några droger som lovar att snabbt lösa problemet. Men de flesta droger tar tillfälligt bort obehagliga symptom utan att eliminera orsaken till deras förekomst. Däremot behandlar kinesisk medicin i många århundraden inte manifestationer, men orsaken till sjukdomen. Det kinesiska urologiska gipset "ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER" är en utmärkt bekräftelse på detta.

Handlingssätt

Kinesiska läkare tror att varje inre organ återspeglas på olika delar av kroppen. De betraktar naveln som region för lokalisering av kroppens främsta energikanaler. Därför har läkare länge använt navelplåster med medicinska örter för behandling av inre organ.

Idag är den populära lösningen transdermala fläckar ZB Prostatic Navel Plaster

"ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER" avser de terapeutiska och profylaktiska transdermala beredningarna. Det fytostatiska medlet som appliceras på plåstret upphettas genom kroppsvärme och går in i de drabbade organen genom blodomloppet och kringgår GIT-systemet. En sådan metod för "leverans" av användbara substanser medger att man undviker många biverkningar samtidigt som man säkerställer en kontinuerlig kontinuerlig tillförsel av läkemedel direkt till inre organ. "Breathable" vävnadsbas i plåstret gör att du inte kan ta bort det i flera dagar, vilket säkerställer gradvis ackumulering av användbara ingredienser i kroppen.

Medicinska ämnen sipprar genom hudens porer i blodkärlen, dilaterar kapillärerna, förbättrar blodflödet. Cirkulerande i blodet har de en antiinflammatorisk effekt, minskar svullnad, lindrar smärta. Gipset påverkar positivt de inre organen, aktiverar kroppens regenerativa funktioner, ökar immuniteten.

Indikationer för användning

Den kinesiska urologiska prostata lappen har genomgått tvååriga kliniska prövningar vid Amsterdam Medical University.

Över 1000 patienter var övertygade om effektiviteten av behandlingen av sådana urologiska sjukdomar:

 • upprepad uppmaning att urinera tillsammans med smärta;
 • smärta i perineum och skrotum
 • prostatit;
 • brott mot erektil funktion, impotens
 • snabb utlösning
 • infertilitet hos män
 • njursvikt
 • nefrit.
Patienter noterar att bandaget verkligen hjälpte dem att klara alla symtom på prostatit: frekvent och smärtsam uppmaning att urinera, en känsla av ofullständig tömning av urinblåsan

Under försöksbehandlingen har mer än 50% av männen helt av med urologiska sjukdomar, och 95% kände en signifikant förbättring i staten redan i första skedet av att använda plåstret. Effektiviteten av behandlingen beror på kroppens allmänna fysiologiska egenskaper och svårighetsgraden av sjukdomen. Därför bör behandlingen påbörjas vid de första manifestationerna av sjukdomen.

De första tecknen på prostatit

Liksom varje sjukdom kan prostatit vara akut och kronisk. Varje form kännetecknas av vissa symtom:

 1. Akut form:
 • frekvent uppmaning att urinera
 • förhöjd kroppstemperatur (upp till 38-390С);
 • uttalad smärta i perineum, vilket ökar med urinering och avföring
 • svag erektion
 • ökad trötthet, apati
 • sträckningsutskiljning.
 1. Kronisk form:
 • frekvent smärtsam urinering
 • värkande smärta i perineum, nedåt i underlivet, rektum
 • förändring av samlagets varaktighet
 • svår utlösning;
 • viskös urladdning.

Den kinesiska gipsen från prostatit har visat sig väl i förebyggande åtgärder och behandling av prostatit av något stadium på grund av en balanserad växtkomposition.

struktur

Kinesisk medicin är ett av de äldsta medicinska systemen. I 3 000 år har kineserna aktivt använt örter i behandlingen av ett brett spektrum av sjukdomar. Under en så lång tid har den kinesiska Aesculapius verkligen nått toppen av behärskning i förmågan att kombinera olika växter, vilket ökar effektiviteten av deras gemensamma terapeutiska verkan. Den unika formeln av växtgipset patenterades 1899. Drogen innehåller inga kemiska ingredienser och är en 100% naturlig produkt.

Phytopreparation innehåller 7 medicinska örter:

 1. Girchevnik vaginal. Rengör blodet, förbättrar cirkulationen, förstör blodproppar. Har en uttalad antispasmodisk effekt. Eliminerar inflammation i blåsan och prostata.
 2. Camphor Bornean. Expanderar blodkärl, eliminerar blodproppar, förbättrar njure och blåsfunktion. Det används som en antiinflammatorisk och smärtstillande medel. I Kina används den som en hälsofrämjande agent.
 3. Kanel. Accelererar blodflödet, förbättrar styrkan, skyddar mot infektiös inflammation i prostatakörteln. Har en stark antimikrobiell och antiseptisk effekt.
 4. Plantain Asian. Har länge använts i tibetansk läkning med smärtsam urinering, njursjukdom, leversjukdomar och gallgångar. Förbättrar blodflödet, vilket minskar stillastående processer hos manliga reproduktionsorgan.

Hemligheten med effektiviteten av denna metod för läkning i medicinska nanopartiklar, som är så små att de kan tränga in i de djupaste skikten av huden

 • Pärla är tvåtandad. Det anses vara ett starkt antibiotikum i växten. Det används för inflammation i urinblåsan och urinröret, som ett diuretikum. Ökar kroppens styrka och allmänna tonen.
 • Safflor färgning. Rengör effektivt blod från toxiner. Det används som ett diuretikum och koleretiskt medel, det är effektivt mot inflammation i prostata sjukdomar.
 • Spjälsängen är tveksam. Toner och stärker kroppen som helhet. Det verkar som ett diuretikum, har uttalade antiinflammatoriska egenskaper, tar bort smärta i ljummen, skrotum, njurar.
 • Fördelar med den kinesiska urologiska gipsen

  Förutom den naturliga kompositionen har plåstret ett antal andra lika viktiga fördelar:

  1. Säkerhet. Även vid långvarig användning har kroppen inte en negativ effekt, så det är tillåtet att använda även för personer som har samtidiga patologier i mag-tarmkanalen och levern.
  2. Prisvärd pris. Det präglas av låg kostnad, vilket gör att du kan köpa flera kurser på en gång för effektivare behandling.
  3. Frånvaro av obehag. Gipsmaterialet har perforering, därför svetter inte huden under den, även när den bärs i flera dagar.
  4. Bekvämlighet. Tillförlitligt fäst på kroppen, så att du kan leda en välbekant livsstil.
  ZB Prostatic Navel Plaster vegetativa komponenter och bevisat av många års erfarenhet av kinesisk medicin

  Metod för användning

  "ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER" appliceras på den förrenade och torkade huden. Efter avlägsnande av skyddsfilmen appliceras plåstret med en klibbig sida i navelområdet, något jämnt och pressas i 30 sekunder. En plåster är effektiv i tre dagar, varefter det använda plåstret försiktigt avlägsnas, och ytan på huden tvättas med varmt vatten. Upprepade procedurer utförs varannan dag. Den minsta behandlingen är 5 patchar. För större effektivitet rekommenderas att du tar 2-3 kurser. Vid kroniska sjukdomar rekommenderar experter att genomföra en förebyggande kurs var sjätte månad.

  För bättre vidhäftning av den vidhäftande sidan till huden, rekommenderas att raka av för tjockt hår på platsen för plåstret.

  Kontra

  Kinesiskt urologiskt plaster från prostatit har inga kontraindikationer. Men det finns ett antal begränsningar i sin ansökan:

  • Gipset bör inte appliceras på den skadade huden (irritationer, nackdelar, repor, sår).
  • om det finns en allergi mot någon av komponenterna, är det värt att inte använda den;
  • Under behandlingen bör man inte dricka alkohol;
  • Det rekommenderas också att behandlingsperioden utesluter från kosten skarpa, salta och kryddiga rätter.

  Kan jag köpa en patch från prostatit i apoteket?

  På grund av dess effektivitet är urologiskt kinesiskt plaster mycket populärt bland männen. Tyvärr finns det också ett stort antal förfalskningar, som inte bara gynnar kroppen, men kan skada hälsan avsevärt. På apotek är denna plåstret inte till salu. För att undvika att köpa förfalskade, köp "zb prostatic navel plaster" på tillverkarens officiella hemsida. Kvaliteten på de ursprungliga produkterna bekräftas av GMP-standarder.