Huvud
Analyser

Om det kinesiska urologiska gipset för män Zb Prostatic Navel Plaster: fusk eller inte, recensioner och pris

| | Nuvarande Visningar: 35 371

Män som lider av sådana sjukdomar som prostatit, prostata adenom, potensproblem och letar efter information om dessa sjukdomar, moderna metoder för behandling av Internet, förmodligen mer än en gång konfronteras med reklam kinesiska urologisk gips. Till exempel kan du hitta webbplatser där den kända TV-presentatören Elena Malysheva rekommenderar denna typ av behandling till alla, hävdar att sjukdomen går i 10-15 dagar.

Ubic Gips Zb Prostatic Navel Plaster. Vad är det - ett effektivt botemedel mot mans problem eller annan bedrägeri, bedrägeri? Gipsets sammansättning, sättet att applicera, pris, recensioner av män och läkare - prata om det idag.

Vad det består av

Enligt informationen på den officiella hemsidan, användningsanvisningar, innehåller sammansättningen av kinesiska urologiska patchar Zb Prostatic Navel Plaster en hel kombination av örter.

 • Camphor Bornean.
 • Plantain Asian.
 • Kanel, en två-tandig pärla och några andra växter.

Alla har länge framgångsrikt använts av kinesiska läkare för att behandla olika sjukdomar. Herbal samling ger följande terapeutiska effekter genom att använda ett gips för män:

 1. Eliminering av smärta, spasmer, inflammation och svullnad.
 2. En kraftfull antimikrobiell verkan (till exempel en två-tandig pärla anses vara ett naturligt antibiotikum).
 3. Förbättra blodcirkulationen, metaboliska processer i prostata.
 4. Toning effekt, ökad styrka och attraktion.
 5. Behandling av sjukdomar vid urinering.

Enligt uppgifterna från huvudsidan skapas Zb Prostatic Navel Plaster med nanoteknik, så de medicinska substanserna absorberas väl och når målen noggrant.

Innan du använder något läkemedel, till och med ett kosttillskott eller ett transdermalt läkemedel, var noga med att konsultera en läkare.

Tyvärr är kinesiska plåster registrerade i Ryssland inte som medicin och inte ens som kosttillskott, utan som "kosmetiska medel för att ta hand om kroppen" (RU 40.01.05.001.E 003936.06.12). Därför kontrollerades gipset för uppfyllandet av kriterierna för kosmetika och inte till läkemedlet. Detta förhindrar dock inte att han är i efterfrågan och har bra recensioner.

Indikation för användning och användningsmetod

Bruksanvisning visar att urologipatchen hjälper till med ett stort antal sjukdomar och obehagliga symtom, bland annat:

 • Inflammation av prostata (på vilket stadium som helst).
 • Brott mot styrka, reproduktiv funktion hos män.
 • Brottad urinering.
 • Smärta i perineal regionen.
 • Sjukdomar i njurarna, urinblåsa

Och det här är inte alla sjukdomar som behandlas med ett sådant intressant sätt. Kinesisk gips för prostatit för män - ett universellt botemedel! Med applikationsmetoden är allt väldigt enkelt: plåstret limmas på navelområdet var 2-3 dagar, då är en paus på 1 dag och nästa plåster är fast. Behandlingsförloppet kräver således ca 8 stycken. För att åtgärda effekten måste du gå igenom 2-3 kurser. Priset på ett paket av drogen är 1000 rubel (8 fläckar). Så flera kurser kostar omkring 2000-3000 rubel. Priset kan vara mindre om du köper ett större belopp eller köper ett föremål.

Det bör noteras: Internet har mycket positiv feedback om urologiska lapp, inklusive läkare. Huvudskälet till denna framgång, enligt de män som försökte bandet, är att det fungerar: lindrar smärta, ökar styrkan, löser problem med urinering. Också positiva recensioner är förenade med enkelheten och användarvänligheten av Zb Prostatic Navel Plaster.

Negativa kommentarer är sällsynta och som regel på grund av manifestation av allergiska reaktioner eller inköp av förfalskade varor är användningen inte för det avsedda ändamålet. Trots det naturliga ursprunget kan den urologiska transdermala fläcken orsaka allergier.

Användningen av urologiska lappar, även de bästa, kan inte ersätta en fullvärdig behandling, men är en bra hjälp i kampen mot sjukdomen.

Specialister i kommentarerna skriver ofta att de har patienter som börjar ta Zb Prostatic Navel Plaster på eget initiativ, och därmed förbättras indikatorerna betydligt. I många avseenden är det förenat med en hög vidhäftning till behandlingen, eftersom det är enkelt och bekvämt att använda en urologisk patch. Vissa urologer ordinerar aktivt Zb Prostatic Navel Plaster själva och föreställer sig inte behandling utan det.

Självklart finns det män som uppfattar en urologisk lapp som en "skilsmässa", och för dem personligen har de förmodligen skäl. Vi kan emellertid inte ignorera positiva recensioner av vanliga människor och praktiserande läkare.

Kinesisk medicin: reklamtrick eller frälsning?

Jag skulle vilja notera att vi inte har någon avsikt att diskreditera kinesisk traditionell medicin i allmänhet eller urologiska patchar i synnerhet. Östmedicin är en mycket speciell typ av kunskap, som självklart kan klara även med allvarliga sjukdomar. Verkningsmekanismen för sådana droger kanske inte är känd, men de fungerar helt enkelt. På Internet hittar du några fakta om Zb Prostatic Navel Plaster, som kan varna:

 1. Under omslaget till någon annans namn. Användningen av myndigheten i Elena Malysheva, som i luften från den första kanalen upprepade gånger har angett att den inte har något samband med sådana platser. Men detta kan betraktas som ett litet reklamtrick som inte förringar själva gipsets värdighet.
 2. Än bevisa? Producenter, bland andra fördelar, noterar den beprövade effektiviteten hos Zb Prostatic Navel Plaster enligt stora kliniska studier.
 3. Vi tror på myndigheterna! Läkarnas åsikter är säkert närvarande, men det finns ingen åsikt från andra myndigheter (Pushkar D. Yu, Rasner PI, etc.). Man kan komma överens om att deras åsikter om urologiska lappar från prostatit skulle vara överflödiga och detta är en liten försummelse av producenterna, som snart kommer att korrigeras.

Det bör påminnas att mer än ett läkemedel inte har tillräcklig terapeutisk effekt utan att normalisera näring och upprätthålla en hälsosam livsstil.

Självklart har många specialister med högre medicinsk, farmaceutisk utbildning flera frågor till tillverkare av olika kinesiska lappar än svar. Men det beror kanske på bristen på information och otillräckligt stor tillämpning av produkten i praktiskt medicin. Att köpa en prostata lapp, om du vill tro på recensionerna eller inte, är ditt val, men vi rekommenderar att du konsulterar din läkare i förväg för att undvika oönskade effekter och, viktigast av allt, att inte skada dig själv.

Översikt över urologisk patch ZB Prostatic Navel Plaster (med recensioner av specialister)

Prostatas sjukdom ger män inte bara fysisk, men också moraliskt lidande, eftersom brott mot sexuella funktioner leder till oenighet i familjen och omöjligheten att förlänga släktet. Den akuta formen av prostatit är mestadels sjuka ungdomar, sjukdoms kroniska stadium är hos män över 45 år, prostatets adenom drabbas främst av äldre. Ofta vill män inte gå till doktorn och förvärra problemet. Experter rekommenderar att du använder kinesiska urologiska gipszb prostatiska navelgipsföretaget Bang de Li vid de första signalerna av sjukdom.

Denna speciellt utvecklade patch används för sexuell impotens, njursjukdom, prostatit, inflammatoriska processer i urinvägarna. Efter flera kurser med användning av urologiska plåster kommer zb prostatiska navelgipsar att få ett konkret resultat.

Egenskaper för beredningen och egenskaper

Gipset från prostatit zb prostatiskt navelgips tillverkas i Kina, har naturliga komponenter och ett intyg som bekräftar läkemedlets kvalitet. Den består av växtextrakt, kräver inte extra intag av kemikalier som hämmar arbetet med inre organ. I östra medicinen antas att navelområdet är zonen där energikanalerna ligger. Genom dem påverkar gipszb prostatic navelgips den manliga organismen, som läker den sexuella sfären och förbättrar reproduktionssystemets funktioner. Den höga effektiviteten hos den urologiska plåstret bekräftas inte av ett hundras framgångsrikt tillämpning i Kina utan också av de många positiva svaren hos våra herrar som använde denna lösning.

Det är en vävnadsbas med en rund insats av växtbaserade extrakt från Kina. Den största fördelen är en långsiktig effekt på kroppen (72 timmar).

Idag är transdermala plåstret ett populärt, långverkande restaureringsmedel. De rostatic navelplasterna förbättrar blodtillförseln till de inre organen. I detta fall har prostata inga biverkningar och kontraindikationer.

Är det sant eller skilsmässa som de skriver om ett gips? Kommentarer från läkare, köpare och specialister om prostatakörteln finns i forumet som ägnas åt ämnet läkemedel för styrka. Här var åsikterna delade. Läkare tror att om prostata sjukdomen redan har inträffat, kommer gipset inte att eliminera orsaken som utlöste den. Endast en läkares samråd och en välvalad behandling garanterar patienten en fullständig återhämtning. I detta fall fungerar prostata som ett extra medel för snabb återhämtning av kroppen.

Kinesiska patchar i företaget Bang de Li - det här är en ambulans vid de första tecknen på manliga sjukdomar. Spektrum av inflytande på kroppen:

 • Lindra smärta i nedre delen av ryggen, prostata, med urinering.
 • Eliminera ödem, återställ normal urinström.
 • Stärka blodflödet i bäckenorganen.
 • Ha antimikrobiell effekt.
 • Öka sexuell aktivitet.

Aktiva komponenter i läkemedlet

Urologiska plaster zb prostatiska navelgips består av medicinska örter, som bandage av läkare i Tibet för många århundraden sedan. I vissa proportioner skapar komponenterna samma helande effekt som tidigare, vilket hjälper män att återställa förlorad hälsa.

Zb prostatic navel gips: recensioner av specialister om urologiska gips och skilsmässa är det?

Transdermala fläckar för förebyggande och behandling av sjukdomar hos den manliga urologiska sfären är ett nytt ord av antikens medicin i Kina. Hur hjälper zb prostatisk navelgips i behandlingen av prostata adenom, erektil dysfunktion, njursjukdom, prostatit? Skilsmässa eller ej skilsmässa? Hur mycket kostar det? Vilken typ av feedback lämnar kunder och läkare? Vi kommer att försöka svara på dessa frågor.

Yttranden av specialister

Kinesiska företag för produktion av läkemedel på fitoosnove - har länge setts som en ledare inom detta område. En av dem samlade kraften i den medicinska kunskapen om sitt hemland, hopar sig i århundraden, en intressant innovation för män: ex prostata navel gips - gips urologiska syften, behandla känsliga manliga urogenitala sjukdomar.

Kinesisk urologisk patch är särskilt intressant enligt följande:

 • Zb prostatic navel plaster fungerar transdermalt, det vill säga speciella mediciner kommer direkt genom huden utan att använda matsmältningssystemet - det här är ett mycket snabbare och effektivare sätt för medicinska åtgärder.
 • Verkan av de aktiva komponenterna i plåstret stoppas inte tills den är fäst på huden.
 • Säkerheten är obestridlig, detta bekräftas av läkarens recensioner: den urologiska lappen är certifierad av GMP som en högkvalitativ produkt som uppfyller internationella standarder.
 • 100% naturligt: ​​inga kemiska komponenter, varav andra syntetiska preparat är sammansatta. "En behandling, en annan - mutilera" - det här handlar definitivt inte om zb prostatic navel plaster.
 • Att applicera ett urologiskt gips för män är lätt: det kräver ingen speciell kompetens eller kunskap.
 • Recensioner av specialister och köpare hävdar att zb prostatic navel plaster är effektiv: återhämtningen av kroppen är snabbare än med användning av andra metoder.
 • De flesta urologiska droger lindrar tillfälligt sjukdomens symptom, men inte prostatisk navelgips: eliminering av orsakerna till urologiska sjukdomar är syftet med gipset.

Kinesiska medicinska traditionen känner till ett effektivt sätt att behandla patienter: navelområdet är centrum för vitalitet, det konvergerar alla energiflöden hos en person. Att sätta medicin på detta område innebär att skicka sina medicinska egenskaper genom blod till alla hörn av kroppen. Transdermala patchar (urologiska) tillverkas med hjälp av innovativ teknik:

 1. Gipsens grund: perforerad vävnad, som tillåter andning av huden - du kan bära några dagar utan att ta bort.
 2. Gipsens grund behandlas med en speciell förening som absorberar fukt - detta förhindrar blöjutslag och irritation på huden.
 3. På grundval av nanoteknikens hjälp läggs ett komplex av bioaktiva extrakt från medicinska växter.
 4. Mikropartiklar av härdande ämnen faller omedelbart in i blodströmmarna av djupa skikt av huden.

Plåstret kan köpas på apoteket.

Tack vare denna urologiska gips är prostatic navelplaster så effektiv för behandling, har gipset ett brett spektrum av åtgärder:

 • Stimulering av blodcirkulationen, ökad metabolism i vävnader och organ.
 • Eliminering av inflammatoriska processer och smärtsamma känslor i sjukdomar i prostata och hela urologiska sfären hos en man.
 • Förebyggande av prostataförstoring.
 • Urologgipset från prostatit har antibakteriella och antioxidantegenskaper.
 • Köra återställningsförfaranden med erektil dysfunktion.
 • Rehabilitering av reproduktiva möjligheter.
 • Förebyggande av onkologiska sjukdomar hos könsorganet hos män.

Den positiva effekten av behandling med en urologisk patch bekräftas. Läkare talar bara bra recensioner om resultaten av behandlingen av urologiska sjukdomar hos patienter. Det finns snabb lindring av sjukdomen hos män i alla åldrar, och det här är inte ett bedrägeri, men en riktig behandling. Urologer rekommenderar en patch för de första symptomen på urologiska sjukdomar, liksom för förebyggande åtgärder.

Vad finns i kompositionen?

Hoods av medicinalväxter - grunden ex prostata navel gips. En naturlig del av smärtstillande medel, minskar inflammation, svullnad, förhindrar tillväxten av patogena mikroorganismer på huden, öka blodcirkulationen, inte tillåter utvecklingen av stagnation processer i bäckenområdet.

På grund av denna komplexa flora förbättrar cirkulationen, bryta stagnerande processer i kärl, minskade kolesterolhalten i blodet, inte tilltäppta kärl plack, tromboser. Stimulerade njurutsöndrings aktiviteter: försvinna svullna prostata processer. Recensioner av läkare bekräftar effektiviteten av komplexet för behandling och prevention av tumörfenomen urologiska sfären. Läkemedlet reducerar svullnad, inflammation, har smärtstillande och antibakteriella egenskaper. Det är effektivt för behandling av sjukdomar i urinutsöndring bidrar till restaurering och förbättring av potens. Använd plåster så fort du känner obehag, avslag, - zb prostata navel gips bidrar till att minska obehagliga symptom och kroppen kommer att återhämta sig snabbare. Män Produkt Recensioner:

 1. Smärta i nedre delen har gått.
 2. Urinproduktionen var normal: volymen och frekvensen av uppmaningen.
 3. Smärtsamma känslor under samlag har gått.
 4. Smärtsamma känslor under urinering passerade.
 5. Ökad kvalitet på styrkan.

Sjukdomar i genito-urinområdet hos män - redan problem är inte för den äldre generationen blir prostata sjukdomar yngre. Vänta inte på försämringen, anmäla dig till ett möte med läkaren vid de första symptomen - detta kommer att hjälpa till i tid för att bedöma tillståndet och förskriva en fullgod effektiv behandling.

Plåstret baseras på extrakten av medicinska växter.

Hur man använder

Den kinesiska gipsen bör fixas på hudens navelområde: kroppstemperaturen kommer att värma upp och de terapeutiska komponenterna kommer att tilldelas. Läkemedlet säkerställer kontinuerligt penetrationen av aktiva substanser i blodet. Lägga till flera gånger rekommenderas inte, var försiktig! Steg-för-steg instruktion för användning:

 1. Raka en fläck av huden runt naveln.
 2. Tvätta med tvål.
 3. Torka huden torr.
 4. Ta bort skyddsfilmen från plåstret.
 5. Stick en klibbig sida till det valda hudområdet.
 6. Bär ett bandhjälp i tre dagar, men inte längre.
 7. Ta bort limet.
 8. Tvätta huden med tvål.

Hur många timmar kan jag använda produkten igen? Avbrott för nästa behandling är 24 timmar. Följ rekommendationerna som beskriver instruktionerna för att använda plåstret så att behandlingen är effektiv. Behandling innebär följande begränsningar:

 • Terapeutisk behandling är inkompatibel med alkohol.
 • Avvisa eller minimera de skarpa, salta matarna som stekas.
 • Avfetta sodavatten.
 • Använd inte på skadad hud.
 • Om allergier uppstår, sluta använda och kontakta en läkare.

Plåstret är effektivt för behandling:

 1. Prostatit.
 2. Tumörbildning i prostatakörteln.
 3. Njurinsufficiens.
 4. Inflammatoriska sjukdomar hos människans urologiska sfär.
 5. Erektil dysfunktion och impotens.

Den transdermala plåstret för behandling av urologiska sjukdomar hos män har bara naturliga naturliga komponenter, så det finns inga allvarliga kontraindikationer. Men på något ämne av naturligt ursprung kan det finnas en individuell allergisk reaktion, var därför vaksam vid första applikationen: vid uppvisande av allergi, ta bort ett gips.

Experts kommentarer rekommenderar prostata patch för alla män som förebyggande och behandling av prostata adenom. Tillverkare av limet använde följande principer:

 • Säkerhet - produkter av kemiskt ursprung föll inte i kompositionen: endast växtkomponenter. Kroppens organ och system har ingen negativ inverkan som påverkar deras prestanda.
 • Hastighet - transdermal leverans av ämnen av ett urologiskt medel till sjukdomsfokusen är det snabbaste.
 • Kontinuitet - behandling inom 72 timmar, utan återkallande.
 • Frihet från biverkningar - när det används kommer det inga obehagliga känslor eller biverkningar.
 • Behandling - främjar återhämtningen av kroppen som helhet och behandlingen av specifika manliga sjukdomar.

För att skydda din hälsa och pengar, låt dig inte luras: det finns många förfalskningar på marknaden, köp endast originalprodukten. När du köper urologiska lappar för män, studera noggrant förpackningen och låt dig inte luras. Läkemedlets terapeutiska effekt garanteras endast av tillverkaren vid köp av originalet. För att förvara gipset kommer en mörk torr plats att göra.

Gipset kan köpas på apotek eller på Internet.

Hur hittar man det på marknaden

Hur mycket är och hur man köper ett verktyg - frågor som är lätta att svara på. Ett medel för behandling av urologiska sjukdomar hos män är på Internet: på apotek och på en speciell tillverkares webbplats. Priset kommer att vara 200-300 rubel. för 1 st. Behandlingsförloppet är utformat i 24 dagar - det här är ungefär sex patchar. Det bästa resultatet noteras av patienter som har genomfört 2-3 kurser.

Den moderna rytmen i livet bidrar inte till god hälsa: Mat av dålig kvalitet, stillasittande arbete, otillräcklig sömn och de negativa följderna av rökning, alkohol. Allt detta gör en man sårbar för urologiska sjukdomar. Ingen gillar att diskutera problem på detta område: män är generad att gå till doktorn, det finns ibland ingen tid. Men sjukdomen kommer inte stå stilla och kommer inte att återta sig själv: Börja behandlingen av urologen med åtminstone en lapp. Var frisk och var män!

Recensioner av «ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER» urologiska patchar för prostatit, impotens och manlig infertilitet

Beskrivning av "ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER":

Denna lösning för män, så att du klarar av sjukdomar i genitourinary systemet. Det är ett unikt läkemedel, skapat enligt ett gammalt tibetanskt recept, och är känt i medicinska världen sedan 1899. Redan den första användningen av plåstret reducerar signifikant de obehagliga känslor som hör samman med sjukdomsförloppet.

Kinesisk patch rekommenderas för användning i följande fall:

 • med dålig erektion och brist på styrka;
 • i händelse av närvaro av prostatacancer (prostatit)
 • med tidig utlösning
 • för behandling av manlig infertilitet
 • med nephrite;
 • med frekvent och smärtsam urinering
 • vid smärta i skrot och perineum
 • med njurinsufficiens
 • med andra problem med genitourinary systemet.

struktur

Plåstret består helt av växtbaserade ingredienser: Asiatic groblad, girchevnika vaginala, kanel, Corydalis tvivel pärla tvådelad, borneyskoy kamfer och safflor. Deras kombinerad användning förbättrar egenskaperna hos var och en av dem.

effekt

Användningsmedel betyder konstant tillförsel av läkemedel under hela produktens livstid. Varaktigheten av den urologiska lappen är 3 dagar. Plåstret främjar återställande av blodcirkulationen på grund av det faktum att aktiva enzymer tränger in på platser med svår blodcirkulation, blodförsörjningen av inre organ återställs.

Instruktioner för användning

En behandling innebär att 5 patchar används. Avbrottet mellan användningen är en dag. För att uppnå maximal effekt rekommenderas det att gå igenom 3 kurser i följd. Att använda verktyget är enkelt nog, du behöver:

 • att tvätta naveln med varmt vatten och torka dess yta torrt;
 • ta ut gipset ur förpackningen, öppna det med haket;
 • ta bort skyddsklämman och lim den i naveln till den rena huden;
 • bära utan att avlägsnas i 3 dagar, skäll sedan av och skölj huden med vatten.

Kontra

Vid användning av plåstret är inte alkoholhaltiga drycker, kryddiga livsmedel och alltför salta livsmedel tillåtna. Det är också mycket önskvärt att utesluta mjölk och kött från din kost. Under inga omständigheter får man inte applicera en plåster på hudens skadade ytor. Det finns möjlighet till allergisk reaktion.


Har du fortfarande frågor? Använd sökningen!

Många moderna män, liksom jag lider av allvarliga manliga sjukdomar, som inte bara gör livet svårt och outhärdligt, men kan leda till bildandet av oönskade sjukdomar, särskilt onkologi. Att tänka på hur man tar väl hand om din hälsa, för att förlänga ditt fullfjädrade manliga liv, mötte jag ett förslag att använda en mängd olika droger. Jag blev uppmanad att använda en speciell urologisk patch, som är avsedd för behandling av manliga sjukdomar.

Urologisk gips "ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER" är ett effektivt verktyg vid behandling av prostatit, infertilitet, impotens och andra manliga sjukdomar. Efter att ha läst instruktionerna lärde jag mig att detta verktyg är kliniskt undersökt, därför är användningen helt säker, och det kan användas som en separat behandlingsmetod och samtidigt. Jag lärde mig också att när inte körs prostatit eller impotens, kan man undvika förödmjukande prostata massage produceras genom anus, som genomförs i en medicinsk anläggning med speciella medicinska apparater.

Jag började använda bandhjälpen regelbundet, men användningen orsakade inte svårigheter och orsakade inte skador på mitt liv. Jag vill notera att användningen av denna urologiska lapp är effektiv inte bara vid behandling av manliga sjukdomar utan också i frågan om förebyggande, vilket för många män blir en frälsning. Plåstret är effektivt vid behandling och förebyggande av många typer av manliga sjukdomar, såsom prostatit, impotens, manlig infertilitet, njursvikt, smärta i perineum och så vidare. Detta verktyg är mycket effektivt och helt säkert för hälsan, vilket för alla är en viktig faktor.

Jag hade ett bandhjälp i några månader, och det var bara med regelbunden användning jag fick det önskade positiva resultatet. Jag var botad. Jag lider inte längre av smärta, vilket var speciellt förvärrat när jag besökte toaletten. Läkemedlet består av flera naturliga ingredienser, så det har påverkat effektivt, inklusive min allmänna hälsa. Kostnaden för urologipatchen är inte hög, och jag kunde köpa den utan att gå hem, det vill säga den order jag utförde på platsen och leveransen genomfördes på kortast möjliga tid.

Killar! Alla som lider av prostatit har problem i styrka, göm inte, kom inte i diskbänken. Idag behandlas allt detta! Och inte så svårt som du tror. Jag vill berätta om min erfarenhet. Jag kan säga för alla att jag hörde att jag hade ett problem i den intima sfären. Allt slutade mycket snabbt, jag trodde inte på mig själv, jag undvikde tjejerna, jag gick inte till doktorn. Diskutera med någon blyg. Jag trodde, kanske det kommer att gå över sig själv, på något sätt kommer det att normaliseras. Men det normaliserade inte, det var bara en nutcase, alla upprevna ådror. Ingenting nöjd med livet.
Jag vet inte vad som skulle ha upphört om jag inte hade sett beskrivningen av kinesiska urologiska lappar på Internet. Det här är inte arbetsintensivt, och viktigast av allt behöver du inte gå någonstans och prata om ditt livs svårigheter. Enligt min mening, i denna mirakelbehandling bör den första platsen ges exakt till sättet att applicera fläckar. Det faktum att den kinesiska kompositionen ger effekt är förståelig. Jag tror på örter och extrakt. Särskilt i de föreningar som tillverkas i Kina. Där, för århundraden, var detta ämne utvecklat. Men att tänka upp, inte att gå till behandlingsrummet - det är JA! ))) Detta är toppen av perfektion!
Och du behöver inte dricka tabletter. Och injektioner gör! Du fastnar det på rätt ställe, som visas på bilden, och lev, vänta på resultatet. Men han vände sig inte. Tibetanska munkar använde inte av misstag sådana plåster. De visste det. Och nu i Kina används sådana tekniker, så att du inte kommer att bli förvånad över att efter 4 dagars användning av bandhjälpen insåg jag att jag inte har några problem med kvinnor. Med styrka är allt bra, med en erektion också, allt på högsta nivå! Flickorna är glada (förlåt för detaljerna, men hur man inte skryter, pah, pah, knackar på trädet.))))
Bara lite magi. Kamfer, plantain, kanel, pärla, safflor, hohlatka. Det här är vad jag minns. Sammansättningen är mycket väl genomtänkt, det finns tonic, ett antibiotikum och ett diuretikum och något för att medicinen ska komma in i de djupa lagren, vilket är särskilt viktigt. Så att inte arbeta på huden, men på nödvändiga organ av män. Kort sagt, ett komplex av alla plågor! Något visade tydligen inte mig, och allt kom tillbaka till det normala! Och plus - innovativ teknik tränger läkemedlet in djupt inuti! Kanske är det en så snabb effekt!
Ja, många av oss vet att våra läkare med diagnos inte är väldigt vänliga, så länge de utesluter detta och det, är patienten besviken och lämnar, desperat för behandling. Och kineserna gick motsatt: de erbjöd genast ett botemedel åt det här och det andra! Och resultatet är uppenbart! Jag hörde av andra män samma sak.

Hej alla. Jag vill berätta hur jag hjälpte mig av kinesiska urologiska patchar. Jag hörde om många andra pastorer från kineserna. Många pratade om miraklerna av kinesisk medicin. Jag trodde alltid på kinesisk medicin, men jag trodde att det bara var där, i Kina kan du hitta rätt medicin. Och här har vi urologiska lappar som har återupplivat mig till livet. Jag läste om dem på Internet. När allt kommer omkring, nu på nätverket kan du få både en väns råd och en läkares råd. Särskilt sedan i kliniken ser du sällan en sådan förståelse.

Urologi, andrologi - det här är inte ett trevligt problem. Vem vet hur detta kommer att förstå mina känslor. Många män sitter hemma i flera år, gå inte till läkare. Dessutom har vi fortfarande en sådan medicin att du inte alltid hittar en förstående läkare. Och pengar behövs för att göra diagnosen normal. Jag har klarat allt. Min ålder är inte gammal, jag ville verkligen inte falla ut ur det normala livet, att känna mig som en normal man, för att inte ta på mig de medkänsla av släktingar, min frus hopplösa syn. Trots allt går prostatit aldrig av sig själv, något annat går in i. Jag började ha problem i ett intimt liv. Det är klart att allt föll ifrån varandra!

Jag försökte magnetoterapi innan bandhjälpen, sessionerna tycktes göra min position lite enklare, men det varade inte länge. Läkaren berättade om intra-rectal laserterapi. Men han vågade inte. Och då lärde jag mig om patcherna. Självklart sticker ett bandage på magen i jämförelse med de intra-rectala procedurerna ingenting. Det skulle vara en effekt. Jag bestämde mig för att använda plaster först. Ju mer så att instruktionerna i detalj beskrev kompositionen. Ingenting skadligt. Och det kan vara till nytta. Vad i helvete är inte skojar. Kineserna vet hur man skapar ett mirakel! Kamfer, plantain, andra ämnen - de tränger genom porerna, genom huden.

Viktigt är att kineserna hittade ett helande komplex och ett sätt att införa läkemedel i kroppen. Inga biverkningar, obehagliga känslor! Sådan behandling är vad tusentals män har drömt om i många år! Det viktigaste är att tro! Inoga hjälper även en placebo! Och här - smärtstillande medel, vasodilatorer. Och kvittot av droger är långsamt och i rätt dos. Och effekten - efter 5 dagar. Och då - bara bättre! Inga medel för sådan kraft har! Idag är jag helt frisk! Inga problem! Varken med urinering eller i den intima sfären! Miracle! Och även om jag inte är en entusiastisk ung dam, kan jag inte avstå från beundran här! Tro, killar! Och det är så enkelt - köp ett bandhjälp!

Killar, hej jag tittar på många människor och jag tycker hur du ser ut som mig, men på mig igår! Jag led också, enligt andrologists och urologer gick, många tester överlämnas. Och varje besök till doktorn (många kommer att förstå mig) kostar hälften av sitt liv. Behandlingsprocedurer finns också på isen. Men när jag läste om bandet, tyckte jag att det skulle vara bra att prova det här verktyget. Men på något sätt inte allt inspirerat förtroende. Jag ryckte på Internet, läste om verktyget, undervisningen självt, självklart, imponerad. Kompositionen var klart inte heller skadlig.
Och jag försökte. Men eftersom jag är en skeptiker läste jag först allt, fick reda på. Vad är det i kompositionen, vad är dess effekt.
Så i ordning.
Först läser jag instruktionerna. För att vara säker på att bandet inte skadar mig åtminstone. Det visade sig att i kompositionen - alla kända växter, men de, naturligtvis, andra, som inte bearbetas i ryska förhållanden, samlas inte i Ryssland utan i Kina. Och kineserna vet mycket om örter. Under många år har kineserna tjänat stora helandeers ära. Och här är ett annat underbart bevis!
Transdermalt plåster innehåller läkemedelsimpregnering, där - kamfer, plantain. Vi känner till kamfer som en vasodilator, som hjälper till att förbättra blodcirkulationen. Med prostatit blir det inte skadligt, som jag trodde. Då - plantain, som jag förstod det, kommer att spela sin roll som en antiseptisk. Kort sagt, jag bestämde mig för att försöka få ett botemedel. Dessutom var det inte nödvändigt att gå någonstans, sitta i kö i behandlingsrum för att lyssna på de desperata patienternas historia.
Det var lätt att klistra in. Obehagliga känslor var inte, ritade inte, pressade inte, nypa inte, rodnade inte, utslaget var inte täckt, även om jag skulle drabbas av några negativa effekter, om det bara hjälpte. )))
Lyssnat på sensationerna. När min fru brukade simma plötsligt framför mig, låtsade jag inte att jag var upptagen, jag somnade, jag... kunde inte motstå... kvällen passerade perfekt. Tillströmningen av känslor var som första gången. Det fanns ingen uppdelning. Jag känner mig trygg och frisk.
Varför skriver jag? Det är synd om många gamla män. Allt är fixbart. Och problemet för många är elementärt. Kanske en infektion, kanske är något i mitt huvud. När allt kommer ibland hjälper en placebo. Och då känner jag att medicinen flyter direkt in i mig, och sättet att introducera det är så enkelt att hundratals män som lider av en kränkningsförmåga, kan prostatit försöka. Men jag trodde inte heller först. Tack vare skaparna, tack, att sådana skeptiker som jag kan skaka i sin vantro! )))

Om sådana problem som prostatit, ett brott mot styrka, berätta inte. Men jag bakom mig, därför vill jag dela framgången med behandlingen. Jag är orolig för andra män. Förtvivlan inte, metoden är, verktyget hittas! Jag var alltid intresserad av alla nyheter, allt som dök upp i vårt land för att lösa sina manliga problem. När jag läste om transdermala fläckar trodde jag inte riktigt på det. Jag hade en erfarenhet av att köpa plåster för smärta, för jag var försiktig, men bestämde mig fortfarande för att försöka. Det är inte så dyrt att inte försöka. Jag undrade hur detta gips kan hjälpa de inre organen. Och personalen talade inte heller om någonting. Camphor Bornean, kanel, asiatisk plantain. Kineserna känner till växternas egenskaper och kan tillämpa dem, det här tas inte bort från dem. Jag hoppades bara på detta. Dessutom hörde jag många gånger att alla som åkte till Kina för behandling, återvände alltid tillfredsställda. Och nu så kom det kinesiska verktyget till oss i Ryssland. Vad ska man inte försöka? Värre kommer säkert inte. När allt är för mannen, vad är det värsta? Naturligtvis problem i det intima livet, andrologiska problem. Och du kommer inte att berätta för alla, och det finns ingen att be om hjälp. Trött på vandring till urologen, andrologisten.
Kompositionen, som jag förstod det, kommer inte att skada. Kombinationen av medel lovade att lindra smärta, ta bort puffiness, förbättra blodcirkulationen, byta processer i prostata, normalisera urinering. Och som ett resultat - förbättring av libido och styrka.
Varje medel lovade individuellt mycket. Alla komponenter är riktigt bra. Jag bestämde mig för att prova verktyget på mig själv. Mina problem är långvariga, kroniska, och många behandlades. Från otrogen i framgång har händerna redan fallit.
Limmade till önskat område, som visas i diagrammet i instruktionerna. Jag läser anvisningarna igen. Jag förstod mekanismen. En komplex kinesisk kombination var inte förgäves skapad av kineserna! Hjälper verkligen i 15 dagar.
Jag vill måla mina känslor precis på dagen. Jag fastnade det och glömde det. Bekvämt och enkelt! Alla andra medel har uteslutits. Han åt normalt, drack, sov. En vecka insåg senare att allting med urinering började förbättras. Jag var glad att jag för första gången nyligen kände mig en ökad lust och mina försök blev kronade med framgång (du förstår mig). Ytterligare 7 dagar passerade. Jag leder ett normalt liv, jag går inte till läkare, jag glömde problemet! Jag tror inte på mig själv, stämningen är bättre, min fru kom överens om allt, allt går som urverk. Självförtroendet har ökat. Jag vill leva vidare, jag tror att allt är i ordning.

Zb prostatisk navelgips - urologisk gips

Kinesisk urologisk gips Zb prostatisk navelgips riktar sig till män som har problem med prostatakörteln. Denna urologiska sjukdom kan inträffa efter 30 år. Men processen förblir dåligt förstådd. Det finns många mediciner, men i de flesta fall har de alla en syntetisk komposition som orsakar olika biverkningar. Numera är ett bandhjälp det optimala alternativet. Det är utvecklat på grundval av naturliga ingredienser som hjälper till att hantera den känsliga manliga sjukdomen.

Egenskaper och driftsprincip

Effektiviteten av behandlingen är i plåstret, som helt enkelt tillämpas på vilken plats som helst runt naveln, eftersom kinesiska forskare tror att läkemedelsämnena i detta läkemedel kan tränga igenom epidermis. En sådan väg kallas transdermal. Ingredienser, absorberade genom huden, kommer in i blodet, vilket snabbt tar bort alla symtom och behandlar prostatit tillräckligt effektivt.

Principen för plåstret är väldigt enkelt. Avlägsnande av ödem normaliserar utsöndringen av urin, vilket minskar inflammationen. Det tar också bort smärtsyndromet så mycket som möjligt, men det har också en bakteriedödande och bakteriostatisk effekt som ökar varaktigheten av sexuell kontakt.

struktur

Komplexa medel består av komponenter som kompletterar varandra ökar effektiviteten:

 1. Kanel. Förhindrar inflammation, används som septiktank. Ökar effektiviteten i penis och korrigerar blodtillförseln.
 2. Plantain Asian. Förhindrar utvecklingen av förflyttningen av åldrandet av det manliga organs kärl.
 3. Höken är bedräglig. Har en anestetisk och diuretisk effekt. Toner och stärker kroppen.
 4. Jordgubbar är tvåkantiga. Har antiinflammatorisk effekt.
 5. Girvic Chinese. Stärker kroppen. Har antitumör och antiinflammatoriska egenskaper. Har också en antispasmodisk effekt.

Indikationer för användning

Indikationer för användning är sådana symptom som:

 • Smärta sensioner i perineum.
 • Sjukdomar i njurarna och urinblåsan.
 • Brott mot samlag.
 • Dålig urinering.
 • Inflammation av prostata vid något tillfälle.

Kliniska prövningar

Kliniska studier genomfördes vid Amsterdams medicinska universitet, vilket visade att hälften av patienterna helt botades med urologiska sjukdomar. Antalet personer som testades var cirka 900 personer. Förvånansvärt är detta ett ganska stort flöde av människor som började känna sig bra, vilket till och med slog läkare.

Den globala studien genomfördes i Nederländerna 2013, där prostatiska navelgipset Zb testades. Efter testen visade sig effekten av klistergipset. Kontrollen var över.

Funktioner av användning

Bruksanvisningen är ganska enkel. För en mer positiv effekt kommer vi att diskutera några grundläggande regler:

 1. Skölj med vatten och torka det torrt, där limet klistras.
 2. För att bli av med obehag är det önskvärt att välja navelområdet, vilket hjälper till att avlägsna smärtlindringen från huden.
 3. Plåstret öppnas endast med den angivna beteckningen. Samla det, du måste ta bort avskärmningsremsan.
 4. Håll fast vid naveln. Och efter det, ta inte bort i 3 dagar.
 5. Nästa användning är möjlig inte tidigare än 24 timmar efter det att den föregående har ersatts.
 6. För en mer positiv effekt kan du använda minst 6 patchar, inom 24 dagar.
 7. Kursen upprepas 2-3 gånger.
 8. Hållbarhet - 2 år.

nyanser

Funktionen av medel är att han:

 1. Producerad i Kina på ett unikt recept.
 2. Det är skapat på grundval av naturliga växtkomponenter.
 3. Certifierade.
 4. Den appliceras inte på insidan, utan limas utifrån.
 5. Den används endast i navelzonen.

Var kan man köpa och till vilket pris?

Du kan köpa en plåstre både i Ryssland, och i Ukraina och andra CIS-länder. Få produkten endast på tillverkarens officiella hemsida så att du skyddar dig mot förfalskning. Priset är 1980 rubel utan rabatt. Och på kampanjdagar kan ett paket beställas för 990 rubel.

Doktorens kommentarer

Kim Oleg Vladimirovich, urolog, staden Kazakstan

"Tidigare upptäcktes prostatit endast hos män efter 40 år, nu, kanske på grund av förändringar i ekologisk miljö och promiskuitet, inträffar det efter 30 år. Börja inte seyuya och ta inte med staten före operationen. Det är därför jag rekommenderar Zb prostatisk navelgips. Instruktionen är väldigt enkel. Testa inte din kropp. Behandlas vid de första symtomen. "

Boguspaev Daniyar Amankarimovych, urolog-andrologist, Almaty stad

"Män kommer ofta till mig med smärta i ljummen med prostata sjukdomar. De blev rädda för berättelser att de började visa en svag uppställning, att de helt enkelt inte kunde uppfylla kvinnan. Prostatit ska behandlas med en sås, vänta inte tills försämringen börjar. Nyligen hittade jag en Zb prostatisk navelgips, som jag nu rekommenderar alla mina patienter. Var inte rädd och rädd. Du behöver bara omedelbart ansöka om kvalificerade specialister. "

Kundrecensioner

Igor, Sankt Petersburg

"Jag trodde aldrig att det någonsin kommer att hända mig. Kvinnor älskar mig, och jag gillar att ge dem nöje. Men i ett ögonblick förändrades allt. En dag vaknade jag på morgonen och såg min "vän" sluta "vakna" med mig. Jag trodde att det var på grund av trötthet, för att jag jobbar mycket. Men det började återkomma ofta, och jag började ständigt springa på toaletten. Och då tänkte jag: "Jag måste ha kylt något." Efter att ha registrerat sig hos doktorn kom jag till receptionen. Jag passerade testen och blev obehagligt överraskad. Jag, en sådan ung, stilig, till synes energetisk man, blev sjuk med prostatit. Läkaren gav mig först en annan medicin, men det var inte särskilt effektivt. Och jag gick till en annan betalad läkare, där jag blev rekommenderad att prova en ny hypoallergisk botemedel, som jag minns just nu sa han Zb prostatisk navelgips. Jag bestämde mig för att försöka, och varför inte. Mycket lätt applicering, applicerad på buken och allt, voila, vänta. Efter en stund vaknade min "kompis". Och efter en viss tid började jag återigen leva ett helt liv. "

Yarika, 36, Bryansk

"Min pojkvän är 34 år gammal. Någonstans ca 2 år bor vi tillsammans. När vi träffades hade vi ofta sex. Det verkar som om allt var perfekt. Jag hittade min drömmans man. Men när vi kom ihop, efter lite mer än ett år började han flytta ifrån mig. Vi slutade nästan att ha sex, han var lite irriterad, började bli trött ofta, han sa att det var allting på grund av arbete. Jag försökte "få det", men han letade efter någon anledning. Det verkade mig, bytovuha äter oss. Jag trodde att han hade en älskarinna. Och senast började han ofta stiga temperaturen. Jag ringde honom till doktorn, men han vägrade att säga att han hade mycket arbete. Efter en tid kom han från arbetet tidigt och hörde honom på toaletten lite whining med smärta, och så förstod jag allt. Jag var helt rädd. Han när han kom ut var så blek. Jag ringde omedelbart en taxi, och vi gick till doktorn. Efter testning diagnostiserades han med prostatit. Vilken dåre jag var, trodde att han fuskade på mig. Han tömdes med antibiotika. Men på internet har vi hittat feedback om några kinesiska gips. Efter att ha läst fick jag veta att han klamrade sig på magen och mannen och allt passerar. Och viktigast av allt är den tillgänglig för försäljning i onlinebutiken på den officiella hemsidan. Vi beställde. Och verkligen, efter att ha provat det, såg vi till att det var effektivt. Nu är jag bra med killen. "

Alina, 25 år, Minsk

"Min man fick en prostatit, han försökte gömma den noggrant, men vilken omsorgsfull fru kommer inte märka en förändring i hans utvalda. Han gick ofta på toaletten, försökte dölja den frekventa smärtan i underlivet. Han blev ofta trött, ibland var han irriterad, vilket inte är märkligt för honom. Jag vände mig till råd till en vän, hon är en terapeut vid träning. Hon erbjöd sig att komma till test, för på symptom, som hon sa, var det antingen en inflammation i mag-tarmkanalen eller en prostata. Jag pratade med min man, vi passerade testerna och vi skickades till urologen. Det visade sig prostatit. Till honom har skrivit ut en massa mediciner. Och jag hörde igen med en vän. Hon erbjöd ett nytt intressant verktyg - det kinesiska urologiska gipset. Hon älskar allt detta nya läkemedel, ofta läser de senaste utgåvorna. Han går till alla medicinska utställningar. Jag bestämde verkligen, vi borde försöka. Applicera bandstöd som behövs någonstans 24 dagar för 2-3 fläckar, eftersom smärtan var stark nog för honom. Och han kände sig bättre. Efter en andra kurs återhämtade han sig. Jag är väldigt tacksam mot min vän. "

Semina Anna, 42, Voronezh

"Min fru och jag gick till vila i Salekhard, tydligen blev jag kall. Med min fru gömmer vi inte något från varandra. Men det här är första gången jag försökte gömma mig, tänker mig själv kommer att passera, men berättade för min fru, gick till doktorn. Det visade sig att sjukdomen i prostata. Makan subtraherade om prostata patchen. Vi trodde först att det var en fullständig skilsmässa. Vad kan inte någon patch bota en sådan sjukdom. Men efter att ha avslutat behandlingsförloppet insåg de att det fungerar, nu är allt redan bra. Ingen mer smärta när du urinerar och i ljummen. "

Gips ZB Prostatic Navel Plaster

Kinesiska urologiska patchar hjälper till att bli av med sådana sjukdomar som:
- Kronisk prostatit av något stadium,
- Dålig erektion och impotens,
- Tidig utlösning,
- Hyppig och smärtsam urinering,
- och andra sjukdomar hos det manliga genitourära systemet.

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

På grund av arbetet i det fria är jag lite chill, började störa problem med urinering, standard syndrom - alltför ofta och inte mycket trevlig.

Om det kinesiska folket har problem med varorna, når de närmar sig produktionen av läkemedel, uppenbarligen ansvarsfullt. Till att börja med var även förpackningen bra, även om allting finns i hieroglyferna, men både kartongpaketet och gipset i folien packas perfekt. Lukten var normalt också (kanske det bara försvann, jag vet inte, många människor är arg på lukten).
Nu om kvaliteten: kyskhet behandlade dem ungefär en och en halv. På huden hålls det bra, men vid slutet av den tredje dagen löser limet upp, hörnen håller inte alls, men det är inte så trevligt att riva av allt tidigt. Rezi läker väl med urinering, han blev av med dem medan han bär den första gipsen. Sedan tog jag ett par för att förebygga.
Ingen irritation från strumporna var allergi eller klåda observerades inte. I allmänhet fungerar kinesisk folkmedicin som alltid.

Problem förvärras i mina förkylningar, eller om njurarna fortfarande är anslutna, är jag inte säker. Men även med problemets styrka och gnidningen är oroliga, köpte jag fläckarna, eftersom det här är det mest optimala behandlingsalternativet, tror jag. De påverkar gradvis inflammerat område för bokstavligen tre dagar i rad, den första lappen avlägsnades på morgonen för att se hur kroppen reagerar på den. Sedan limmade jag det som det borde, i 72 timmar.
Vid slutet av 3 dagar hade bandhjälpen återhämtat sig själv i min själ, så jag nådde inte slutet på mitt begrepp. Rekommenderar att limma plåstret så långt som möjligt från hårfästet eller före applicering rakning plats under honom, hoppade jag direkt från plåstret av hår från buken, inte en mycket trevlig känsla. Efter tre dagar med att bära bandet blev det som en trasa, alla fibrer exfolierades, ett konstigt gråaktigt pulver med en mycket stark lukt av kryddor föll ner. Kompositionens naturlighet är uppenbar.

Jag beställer alltid sådana patchar för framtida användning. För att förhindra att många av mänens sjukdomar är bättre än du kan tänka dig. Dessutom förbättrar de sina erektioner, förbättrar deras sexliv.
Jag gillar den här typen av behandling / förebyggande mest av allt.
För det första, bara örter, ingen kemi. För det andra behöver du inte svälja tabletter eller slakta i en halvtimme på en massage med grädde. Jag klädde i bandet och glömde i tre dagar. Nåväl, om det bara blir avstickat, och det händer ofta med dem, då kommer jag ihåg. Leir runt naveln, där de flesta akupunkturpunkterna. Obehagliga upplevelser orsakar inte, först värmer mycket lätt, känner det inte alls. Storleken på en liten rörelse begränsar inte. Lukt - det enda negativa, som alla kineser, vildt stinkar av något som en asterisk. Men det är redan förvrängd av kvällens första dag. Unsticked lätt, hår med en rot drar inte. Jag gör profylakse med plåster var sjätte månad, den effekt jag försöker uppnå under en månad av användning räcker med ett huvud för denna period. På min kropp verkar de mer sexuellt. Inga problem med erektion, ibland ökar libido. Plus - en allmän förstärkning av genitourinary systemet.

Börjar att fungera under dagen. Det är inte värt att vänta på en snabb effekt. När det finns smärtsamma perioder använder jag bitar 2 i ett standardschema (det klistras in i tre dagar, sedan en dagsbrott, sedan vid behov ett andra gips). Ofta efter den första nödvändigheten i det andra finns det ingen, men det fanns fall då han faktade.

Jag använder gips under en längre tid, men inte så kurserna vidtagits, men bara från fall till fall, problemet förvärras av mig endast i stressade situationer, smärta, ofta lust och andra bekymmer. Jag klistrar i limet i ca 12 timmar, medan jag sover, har jag frukost och går till tjänst. På kvällen är det ingen smärta, i buken känns det en trevlig värme för en dag eller två, som om jag har en varmvattenflaska på. Jag är mycket nöjd med effekten, jag är glad att jag hittade ett botemedel som hjälper mig att snabbt hantera smärtan som verkligen förhindrar mig från att leva fridfullt. Att läka läkare som tidiga och liknande stunder torterar mig inte för ofta. Den enda gången limet på kanterna skäller av mycket snabbt. Bokstavligen om ett par timmar är det nödvändigt att fixera kanterna runt det vanliga limet.

Kinesiska patchar för styrka Jag använder 3 veckor. Först var det ovanligt, det var inte en kräm eller spray för dig. Men under drift orsakar obehag inte någonstans. Gillade inte hur det luktar!

Problemet är känsligt, jag, som många, inte skyndar på urologen. Och smärtan när urinering började plåga mer och oftare. Nästan på kvällen slutade jag sova. Jag bestämde mig för att prova ett bandhjälp och om jag inte hjälpte dig omedelbart till en specialist. Det är bra att bandhjälpen var effektiv och hjälpte mig. Jag kan inte säga att han behandlar orsaken, men han klarade de obehagliga symtomen helt bra och på ganska kort tid. Används lite mindre lim än rekommenderat. Har lyckats klistra in 5 stycken, varje gips hade en dag eller lite mer. Då så väl som det är nödvändigt en paus. Ibland var pausen försenad, sedan för en dag, då för två. Jag limmade alltid efter duscha, torkade försiktigt naveln och limmade den. Om du torkar huden dåligt, kommer fuktigheten inte att ge dig en ordentlig limpatch, och på morgonen blir den ojämn. Första gången genom okunnighet och det visade sig, blev jag van vid det och allt var bra. Gipset är mycket bekvämt att använda, var och en är förpackad i enskild förpackning, om det behövs kan du ta det på affärsresa eller resa, det tar inte mycket plats. Och bandhjälpen är mycket bekvämare, att ta tabletter är märkbart, frågorna börjar omedelbart och varför. Jag planerar att upprepa kursen genom tiden, den naturliga kompositionen inspirerar hoppas på möjligheten till en fullständig botemedel utan att tillgripa en specialist.

På grund av vanan att förläsa och noggrant följa instruktionerna och rekommendationerna lämnade urologisk patch ZB Prostatic Navel Plaster ett mycket bra intryck.
Rekommendationer är strikt sagt inte komplicerade: för behandlingstidpunkten att vägra från akut och salt, är det inte lämpligt att inte äta kött (minst fet) och mjölk, applicera gipset endast på opåverkade hudområden.
Först av allt vill jag nämna användarvänlighet när du använder depotplåster inte behöver injektioner är terapeutiskt läkemedel appliceras på tejp och in genom huden, som är smärtfri och utan kontakt med matsmältningssystemet. Mängden läkemedelssubstans som appliceras på gipset gäller i 72 timmar, det vill säga tre dagar utan att oroa sig för nästa medicinering eller "var att göra en injektion". Det finns inga obehagliga förnimmelser. Med avseende på terapeutiska medel, består av växtbaserade ingredienser, lång känd och beprövad kinesisk medicin, samma grichevnikom, solomotsvetom bidentat, Ulak port som tidigare använts i andra formuleringar och ett gott intryck. Samlingen av samlingen appliceras på plåstret, tyckte jag om (jag har länge varit intresserad av växtbaserade läkemedel). Vad gäller resultaten (baserat på resultaten från de två kurser) inspirerar de optimismen.
Jag kommer inte säga att jag brukade klättra från smärtan till väggen, men det fanns systematiska obehagliga känslor från närvaron av prostatit, ibland var det några exacerbationer (på grund av det och köpte det). Till följd av detta stannade smärtan, jag mår bra, det är en känsla att växtbaserad samling och kosten som applicerats på gipset hade en bra effekt på övergripande hälsa och speciellt matsmältningen.

Transdermala fläckar som används tidigare. För några månader sedan började man plåga vanliga önskningar, med erektionsproblem som uppstod mot bakgrunden av smärta. För min ålder är sådana symptom inte alls karaktäristiska, jag skyndade mig inte att se en läkare. Jag bestämde mig för att prova ett bandhjälp. Ta ingenting inuti, allt är naturligt och säkert. I sammansättningen av medicinska örter som på ett positivt sätt påverkar prostata och lindrar smärtsymptom. Förutom verbena, kanel, en två-tandad pärla, innehåller kompositionen en utmärkt naturlig antispasmodisk-Girchevnik. Jag märkte själv en vecka senare klistra patchen, att smärtan vid urinering inte var så stark. Innan jag klibbade, tog jag verkligen en dusch och för att förbättra effekten av att torka naveln med alkohol eller peroxid, för att rensa talg. Blev en plåster under dagen, då gjorde en dag en paus och limmade sedan en ny. Plåstret är tunt, även under skjortan är det osynligt, det fanns inget obehag när det var på sig, huden drog inte, kom inte ut, det höll fast hela dagen. Används inom 12 dagar, använd 6 patchar, enligt anvisningarna i instruktionerna. Med erektion av problem samtidigt uppstod inte. Effekten är ganska snabb, jag är nöjd med resultatet.

Mer än sex månader med problem med genitourinary systemet. Allt började med små problem: vanliga önskningar, sedan med smärtor. Vaknade flera gånger om natten, slutade sova normalt på grund av detta.
Lite senare började problem med erektion. Det visade mig att jag har kronisk prostatit. I rätt tid var det problem, jag var inte behandlad och som ett resultat var prostatan för ökad för min ålder. Gips "ZB Prostatic Navel Plaster" är en välkänd sak, det finns mycket analog. Efter den andra behandlingstiden uppträdde påtagliga resultat, uzi visade att prostata återvände till sin tidigare storlek och ärren kvarstod. Försvann vid urinering. Ingen mer smärta. Läkemedlet är bra.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.