Huvud
Strömförsörjning

Kinesisk urologisk gips ZB Prostatic Navel Plaster

Sjukdomar i det genitourära systemet hos män, som inkluderar prostatit, har alltid funnits, mänskligheten söker ständigt efter nya behandlingsmetoder. Nu finns ett antal farmaceutiska preparat som klarar av prostatit, men orsakar ett antal biverkningar.

På sin bakgrund fördelas den urologiska patchen ZB Prostatic Navel Plaster fördelaktigt, vilken har en naturlig komposition, har en snabb effekt och är bekväm vid applicering.

Fördelar med ZB Prostatic Navel Plaster.

Problemet med prostatit

 • infektiös (patogena organismer som är sexuellt överförda eller tränger in i prostata med blod från foci av kronisk infektion);
 • icke-smitt (inflammation utvecklas mot bakgrund av cirkulationssjukdomar i prostatakörteln, som leder till en stillasittande livsstil, långvarig sexuell avhållsamhet, hypotermi osv.).

De viktigaste symptomen på sjukdomen omfattar smärta, lokaliserad i nedre delen av buken, blåsrubbningar, prostata område svullnad och erektil dysfunktion (ofta alla åtföljs av feber eller svåra brännskador), och ingen behandling av prostatit kan leda till skleros av prostata, bildandet av purulent abscess och även till manlig infertilitet.

Egenskaper och verkan av ZB Prostatic Navel Plaster

Behandling av prostatit urologisk lim utmärker sig genom sin enkelhet och effektivitet, eftersom denna formulering ger en medicinsk substans in i kroppen genom huden (transdermal), varefter de omedelbart släpps ut i blodomloppet, förbi magen och levern "hinder".

Gipset ger medicinska ämnen genom huden.

Plåstret fungerar på flera nivåer samtidigt:

 • tar bort ödem i prostatakörteln och normaliserar därigenom processen med urinutskiljning;
 • minskar inflammation och normaliserar mikrocirkulationen av blod i det lilla bäckens organ
 • effektivt reducerar smärt syndrom;
 • har en bakteriedödande och bakteriostatisk effekt;
 • eliminerar symptomen på erektil dysfunktion (ökar längden på samlag, förbättrar effekten).

Resultatet blir märkbart efter den första ansökan. På 3-4 dagar känns patienten bättre. Plåstret kan också användas för förebyggande.

Sammansättning av urologiskt gips för män

ZB Prostatic Navel Plaster är tillverkad av speciell vävnad på perforerad basis, på vars yta appliceras ett unikt komplex av aktiva ingredienser av vegetabiliskt ursprung med användning av en speciell teknik.

Tillverkaren behåller det exakta receptet för tillverkarens patchhemlighet, men kompositionen innehåller följande komponenter:

 • plantain asiatiska - mättar människokroppen med vitaminer och mikroelement, förbättrar immunsystemets funktion
 • Camphor Bornean - förbättrar blodcirkulationen i blodkärl, förhindrar bildandet av blodproppar
 • tvivelaktig spjälsäng - effektivt undertrycker smärtsyndrom, lindrar spasmer, utövar en tonisk effekt
 • kanel - har starka antiseptiska egenskaper, hjälper till att stoppa tillväxten och multiplikationen av patogena mikroorganismer i prostatakörteln
 • safflor färgning - normaliserar processen för urinutsöndring, förbättrar gallflödet;
 • gemstone bisect - aktiverar reparativ aktivitet av skadade vävnader, normaliserar blodcirkulationen i prostata
 • girchevnik vaginal - har en uttalad antispasmodisk och analgetisk effekt, förbättrar effekten.

Örter, extrakt av vilka ingår i gipset, skördas på ekologiskt rena ställen och vid strikt bestämda tider.

Var kan man köpa gips?

ZB Prostatic Navel Plaster urologiskt plaster kan beställas direkt från tillverkaren (länken till den officiella webbutiken finns nedan). Eftersom detta läkemedel tillhör traditionell medicin, kan den inte köpas på apotek.
Tillverkaren och leverantören är helt ansvarig för sina varor. Om produkten är av dålig kvalitet kan den returneras inom 14 dagar.

Pris, frakt och betalning

Priset på urologgipset är 990 rubel (köp inte dyrare). Du kan beställa den direkt på webbplatsen och fylla i ett specialformulär med ditt fullständiga namn och telefonnummer. Efter att ha skickat formuläret ringer operatören tillbaka och specificerar detaljerna i ordern.

Ordern skickas till kunden på dagen för registreringen, men leveransdatum, kontrollera med operatören - i genomsnitt 10-14 dagar beroende på bostadsort kunden (Ryssland, Kazakstan, Ukraina, Vitryssland). Paketet betalas på postkontoret vid mottagandet, du behöver ett pass, ett e-postmeddelande och, naturligtvis, pengar (du behöver inte betala någonting i förskott).

Fördelar med att köpa på den officiella hemsidan.

Kundrecensioner

"Under de senaste åren har jag just blivit torterad av problem med urinering, kraften lämnade också mycket att önska." Vid sexuellt intyg eller handling var det dyskomfort och till och med smärtsamma förnimmelser. Efter att jag började använda det kinesiska urologiska bandet, märkte jag en förbättring under den tredje veckan. Smärta och obehagliga symtom har gått, innan ens piller hjälpte inte. Att använda den är väldigt bekväm, klistrad - och 3 dagar behöver du inte oroa dig. "

"Efter att ha läst recensioner om zb prostatic navel plaster trodde jag inte i början, jag trodde att en annan skilsmässa, men jag misstog och det glädjer mig. Jag beställde ett bandhjälp på platsen för min man, han hade nyligen problem. Bokstavligen efter flera tillämpningar började obehagliga symptom passera, och han kände en förbättring. Nu går plåster till slut och mannen är redan i panik, förmodligen är det nödvändigt att beställa stilla just i fallet. »

"Verktyget är effektivt, det är mycket praktiskt att använda och hjälper snabbt. För en fullständig botemedel måste du slutföra en eller två kurser, detta kommer att kräva flera förpackningar av gips. "

Instruktioner för användning

Plåstret är fixerat i navelsträngen i buken. Det finns ett stort antal fartyg som bär blod i prostatakörteln, medicinska ämnen kan nå sitt mål på kortast möjliga tid.

Tack vare tygets perforering och en speciell vattenabsorberande beläggning svetter inte huden under den, så den kan inte avlägsnas inom 72 timmar.

Efter den angivna tiden kan du ta bort den, skölj webbplatsen väl med vatten och efter en dag klistra in ett nytt lim.

Behandlingsförloppet innebär att du använder fem patchar (20 dagar), om det behövs kan du upprepa det 2-3 gånger.

Specifika kontraindikationer för användning av plåstret inte är närvarande, men det kan inte användas av personer med allergi mot de örter som är en del av den, eller hålla sig till platser där huden inte är intakt (skrubbsår, repor, brännskador). Vid korrekt användning uppstår inte biverkningar.

Standardförpackning av urologiskt gips ZB Prostatic Navel Plaster.

Gips släpps i vakuumplastpåse en enhet per förpackning. Förvara på en torr, mörk plats. Hållbarhet - 2 år.

Ska jag beställa en manlig gips ZB Prostatic Navel Plaster?

Gips ZB Prostatic Navel gips behövs för att flyga inte bara för behandling och förebyggande av prostatit, kan den botas impotens, njursjukdomar (nefrit, njursvikt) och prostata-adenom. Fördelarna med att använda detta läkemedel är:

 • användarvänlighet;
 • frånvaro av toxisk effekt på kroppen (farmaceutiska preparat avsedda för oral administrering, ofta skadlig för leverans, mage och njurar);
 • kontinuerlig tillförsel av droger till prostata (dag och natt);
 • inga biverkningar.

Urologisk gips är ett unikt kinesiskt medel som inte har några analoger i världen och är en enkel men effektiv metod för behandling och förebyggande av manskador. Dess effektivitet bekräftas av tiotals år av framgångsrik användning och tusentals positiva recensioner från redan friska människor.

Köp urologisk gips ZB Prostatic Navel Plaster på den officiella webbplatsen.

12 tankar om "kinesisk urologisk gips ZB Prostatic Navel Plaster"

Jag med en prostatit led någonstans år, då bestämde jag mig alldeles för att gå till doktorn. Han skrev mycket för mig: massage, antibiotika, kost... Förresten vill jag inte prova en massage på mig själv, brrr. Och mer plaster Prostatik Navel. Kanske har det hjälpt tillsammans, eller kanske det verkligen är patchar så underbart. Förbättringen startade snabbt, nu är allt OK

Och jag har sett tillräckligt med reklam och låt oss tillämpa all denna nonsens dyr. Kort sagt, jag spenderade mycket pengar, masserade, vilket inte är ett trevligt minne, och problemen har inte gått någonstans. Och kinesiska plåster hjälpte. De tog också bad för dem för bättre cirkulation. Och jag vill berätta för alla att de inte ger upp ett helt liv med prostatit)

Jag har nyligen förvärvat ett urologiskt gips från prostata adenom. Och efter ett par dagar förändrades hälsotillståndet till det bättre. Jag märker den naturliga sammansättningen av fläckar.

Välkommen! Jag ville lämna ett positivt svar om detta bandhjälp. Jag hade prostatit, jag var väldigt rädd, och min fru ännu mer. Jag försökte olika sätt att hantera detta, men det hjälpte inte. Sedan på reklam såg jag det här mirakelmedlet och efter mottagandet kände jag lättnad och efter 2 veckor av att ta det alla passerade, är jag väldigt glad))) Jag ville därför rekommendera det till andra!

I samband med arbetet, vilket innebär ständiga patruller lång och inte alltid i komfort och värme för trettiofem år har tjänat sig en smittsam prostatit. Jag anser att det inte är nödvändigt att nämna igen med vilka obehagliga stunder en man möter i denna sjukdom, särskilt i så ung ålder som jag gör. Den behandlande läkaren har rekommenderat att uppmärksamma kinesisk medicin, som länge har varit känt för samtidig kombination av en månghundraårig tradition och nytänkande och köpa urologiska prostata patch ZB prostata, till förmån för priset på tusen rubel är mycket mindre än vad som efterfrågar utannonserade droger. Efter fyra dagars ansökan kände jag en stor lättnad. Jag lämnade en ständig önskan att besöka toaletten. Några veckor senare började han inse att jag var absolut inte orolig för någonting. Efter att ha uppnått en sådan effekt, kommer jag att passera periodiska förebyggande kurser utan misslyckande. Jag vill inte upprepa erfarenheten.

När man upptäcker symptom på prostatit i sig: (använde detta urologiska gips för män, fanns inga biverkningar, resultatet var nöjd ^)

Verkligen fungerar, på vintern har fryst i bilen och har fått en prostatit, en plats utan uppvärmning. Jag passerade kursen med transdermala urologiska lappar, nu är allt bra.

Gips ZB Prostatik är en kvalitet och pålitlig bit, fungerar effektivt, är nöjd med resultatet av behandlingen, i mitt fall är det början på prostatit.

Om Prostatics Navel Plaster hittade på rekommendationen, som finns på Internet, beställt, försökt! Gipset är bra, bekvämt och de viktigaste botemedlen.

Denna gips hjälpte mig att ta bort svullnad och inflammation. Resultatet från honom är otvetydigt. Jag känner mig mycket bättre.

Ännu inte försökt, men beställde. Min vän hjälpte till, jag hoppas att han hjälper mig, kompositionen är bra.

Hjälper under behandlingen och en månad efter, då kommer allt till var det började

Om det kinesiska urologiska gipset för män Zb Prostatic Navel Plaster: fusk eller inte, recensioner och pris

| | Nuvarande Visningar: 35 368

Män som lider av sådana sjukdomar som prostatit, prostata adenom, potensproblem och letar efter information om dessa sjukdomar, moderna metoder för behandling av Internet, förmodligen mer än en gång konfronteras med reklam kinesiska urologisk gips. Till exempel kan du hitta webbplatser där den kända TV-presentatören Elena Malysheva rekommenderar denna typ av behandling till alla, hävdar att sjukdomen går i 10-15 dagar.

Ubic Gips Zb Prostatic Navel Plaster. Vad är det - ett effektivt botemedel mot mans problem eller annan bedrägeri, bedrägeri? Gipsets sammansättning, sättet att applicera, pris, recensioner av män och läkare - prata om det idag.

Vad det består av

Enligt informationen på den officiella hemsidan, användningsanvisningar, innehåller sammansättningen av kinesiska urologiska patchar Zb Prostatic Navel Plaster en hel kombination av örter.

 • Camphor Bornean.
 • Plantain Asian.
 • Kanel, en två-tandig pärla och några andra växter.

Alla har länge framgångsrikt använts av kinesiska läkare för att behandla olika sjukdomar. Herbal samling ger följande terapeutiska effekter genom att använda ett gips för män:

 1. Eliminering av smärta, spasmer, inflammation och svullnad.
 2. En kraftfull antimikrobiell verkan (till exempel en två-tandig pärla anses vara ett naturligt antibiotikum).
 3. Förbättra blodcirkulationen, metaboliska processer i prostata.
 4. Toning effekt, ökad styrka och attraktion.
 5. Behandling av sjukdomar vid urinering.

Enligt uppgifterna från huvudsidan skapas Zb Prostatic Navel Plaster med nanoteknik, så de medicinska substanserna absorberas väl och når målen noggrant.

Innan du använder något läkemedel, till och med ett kosttillskott eller ett transdermalt läkemedel, var noga med att konsultera en läkare.

Tyvärr är kinesiska plåster registrerade i Ryssland inte som medicin och inte ens som kosttillskott, utan som "kosmetiska medel för att ta hand om kroppen" (RU 40.01.05.001.E 003936.06.12). Därför kontrollerades gipset för uppfyllandet av kriterierna för kosmetika och inte till läkemedlet. Detta förhindrar dock inte att han är i efterfrågan och har bra recensioner.

Indikation för användning och användningsmetod

Bruksanvisning visar att urologipatchen hjälper till med ett stort antal sjukdomar och obehagliga symtom, bland annat:

 • Inflammation av prostata (på vilket stadium som helst).
 • Brott mot styrka, reproduktiv funktion hos män.
 • Brottad urinering.
 • Smärta i perineal regionen.
 • Sjukdomar i njurarna, urinblåsa

Och det här är inte alla sjukdomar som behandlas med ett sådant intressant sätt. Kinesisk gips för prostatit för män - ett universellt botemedel! Med applikationsmetoden är allt väldigt enkelt: plåstret limmas på navelområdet var 2-3 dagar, då är en paus på 1 dag och nästa plåster är fast. Behandlingsförloppet kräver således ca 8 stycken. För att åtgärda effekten måste du gå igenom 2-3 kurser. Priset på ett paket av drogen är 1000 rubel (8 fläckar). Så flera kurser kostar omkring 2000-3000 rubel. Priset kan vara mindre om du köper ett större belopp eller köper ett föremål.

Det bör noteras: Internet har mycket positiv feedback om urologiska lapp, inklusive läkare. Huvudskälet till denna framgång, enligt de män som försökte bandet, är att det fungerar: lindrar smärta, ökar styrkan, löser problem med urinering. Också positiva recensioner är förenade med enkelheten och användarvänligheten av Zb Prostatic Navel Plaster.

Negativa kommentarer är sällsynta och som regel på grund av manifestation av allergiska reaktioner eller inköp av förfalskade varor är användningen inte för det avsedda ändamålet. Trots det naturliga ursprunget kan den urologiska transdermala fläcken orsaka allergier.

Användningen av urologiska lappar, även de bästa, kan inte ersätta en fullvärdig behandling, men är en bra hjälp i kampen mot sjukdomen.

Specialister i kommentarerna skriver ofta att de har patienter som börjar ta Zb Prostatic Navel Plaster på eget initiativ, och därmed förbättras indikatorerna betydligt. I många avseenden är det förenat med en hög vidhäftning till behandlingen, eftersom det är enkelt och bekvämt att använda en urologisk patch. Vissa urologer ordinerar aktivt Zb Prostatic Navel Plaster själva och föreställer sig inte behandling utan det.

Självklart finns det män som uppfattar en urologisk lapp som en "skilsmässa", och för dem personligen har de förmodligen skäl. Vi kan emellertid inte ignorera positiva recensioner av vanliga människor och praktiserande läkare.

Kinesisk medicin: reklamtrick eller frälsning?

Jag skulle vilja notera att vi inte har någon avsikt att diskreditera kinesisk traditionell medicin i allmänhet eller urologiska patchar i synnerhet. Östmedicin är en mycket speciell typ av kunskap, som självklart kan klara även med allvarliga sjukdomar. Verkningsmekanismen för sådana droger kanske inte är känd, men de fungerar helt enkelt. På Internet hittar du några fakta om Zb Prostatic Navel Plaster, som kan varna:

 1. Under omslaget till någon annans namn. Användningen av myndigheten i Elena Malysheva, som i luften från den första kanalen upprepade gånger har angett att den inte har något samband med sådana platser. Men detta kan betraktas som ett litet reklamtrick som inte förringar själva gipsets värdighet.
 2. Än bevisa? Producenter, bland andra fördelar, noterar den beprövade effektiviteten hos Zb Prostatic Navel Plaster enligt stora kliniska studier.
 3. Vi tror på myndigheterna! Läkarnas åsikter är säkert närvarande, men det finns ingen åsikt från andra myndigheter (Pushkar D. Yu, Rasner PI, etc.). Man kan komma överens om att deras åsikter om urologiska lappar från prostatit skulle vara överflödiga och detta är en liten försummelse av producenterna, som snart kommer att korrigeras.

Det bör påminnas att mer än ett läkemedel inte har tillräcklig terapeutisk effekt utan att normalisera näring och upprätthålla en hälsosam livsstil.

Självklart har många specialister med högre medicinsk, farmaceutisk utbildning flera frågor till tillverkare av olika kinesiska lappar än svar. Men det beror kanske på bristen på information och otillräckligt stor tillämpning av produkten i praktiskt medicin. Att köpa en prostata lapp, om du vill tro på recensionerna eller inte, är ditt val, men vi rekommenderar att du konsulterar din läkare i förväg för att undvika oönskade effekter och, viktigast av allt, att inte skada dig själv.

Översikt över urologisk patch ZB Prostatic Navel Plaster (med recensioner av specialister)

Prostatas sjukdom ger män inte bara fysisk, men också moraliskt lidande, eftersom brott mot sexuella funktioner leder till oenighet i familjen och omöjligheten att förlänga släktet. Den akuta formen av prostatit är mestadels sjuka ungdomar, sjukdoms kroniska stadium är hos män över 45 år, prostatets adenom drabbas främst av äldre. Ofta vill män inte gå till doktorn och förvärra problemet. Experter rekommenderar att du använder kinesiska urologiska gipszb prostatiska navelgipsföretaget Bang de Li vid de första signalerna av sjukdom.

Denna speciellt utvecklade patch används för sexuell impotens, njursjukdom, prostatit, inflammatoriska processer i urinvägarna. Efter flera kurser med användning av urologiska plåster kommer zb prostatiska navelgipsar att få ett konkret resultat.

Egenskaper för beredningen och egenskaper

Gipset från prostatit zb prostatiskt navelgips tillverkas i Kina, har naturliga komponenter och ett intyg som bekräftar läkemedlets kvalitet. Den består av växtextrakt, kräver inte extra intag av kemikalier som hämmar arbetet med inre organ. I östra medicinen antas att navelområdet är zonen där energikanalerna ligger. Genom dem påverkar gipszb prostatic navelgips den manliga organismen, som läker den sexuella sfären och förbättrar reproduktionssystemets funktioner. Den höga effektiviteten hos den urologiska plåstret bekräftas inte av ett hundras framgångsrikt tillämpning i Kina utan också av de många positiva svaren hos våra herrar som använde denna lösning.

Det är en vävnadsbas med en rund insats av växtbaserade extrakt från Kina. Den största fördelen är en långsiktig effekt på kroppen (72 timmar).

Idag är transdermala plåstret ett populärt, långverkande restaureringsmedel. De rostatic navelplasterna förbättrar blodtillförseln till de inre organen. I detta fall har prostata inga biverkningar och kontraindikationer.

Är det sant eller skilsmässa som de skriver om ett gips? Kommentarer från läkare, köpare och specialister om prostatakörteln finns i forumet som ägnas åt ämnet läkemedel för styrka. Här var åsikterna delade. Läkare tror att om prostata sjukdomen redan har inträffat, kommer gipset inte att eliminera orsaken som utlöste den. Endast en läkares samråd och en välvalad behandling garanterar patienten en fullständig återhämtning. I detta fall fungerar prostata som ett extra medel för snabb återhämtning av kroppen.

Kinesiska patchar i företaget Bang de Li - det här är en ambulans vid de första tecknen på manliga sjukdomar. Spektrum av inflytande på kroppen:

 • Lindra smärta i nedre delen av ryggen, prostata, med urinering.
 • Eliminera ödem, återställ normal urinström.
 • Stärka blodflödet i bäckenorganen.
 • Ha antimikrobiell effekt.
 • Öka sexuell aktivitet.

Aktiva komponenter i läkemedlet

Urologiska plaster zb prostatiska navelgips består av medicinska örter, som bandage av läkare i Tibet för många århundraden sedan. I vissa proportioner skapar komponenterna samma helande effekt som tidigare, vilket hjälper män att återställa förlorad hälsa.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • kväve för vårtor köpa (50)
 • pris för flytande kvävewarts (49)
 • avlägsna vätska med flytande kväve (49)
 • vårdsak och behandling (49)
 • avlägsnande av vårtor efter kväve (48)
 • moxibustion med flytande kväve (48)
 • bränna vargen med kväve (48)
 • vårtor efter flytande kväve (48)
 • väta efter bränning med kväve (48)
 • att stoppa vägen med kväve (48)
 • behandling av vartor recensioner (48)
 • plattviktbehandling (48)
 • vårtor vid fotbehandling (48)
 • behandling av vårtor med folkmekanismer (48)
 • Wart behandlingsverktyg (48)
 • behandling av vårtor foto (48)
 • Folk behandling av vårtor (48)
 • behandling av vorter hos barn (48)
 • behandling av vårtor hemma (48)
 • hem behandling för vårtor (48)
 • vårtor i händerna på orsakerna och behandlingen (48)
 • växtbehandling av växter (48)
 • vårtor på handbehandling (48)
 • behandling av vårtor (48)
 • avlägsna vätska med kväve (48)
 • där du kan ta bort vårtor (48)
 • ta bort vårtet ett barn (48)
 • hur man tar bort en varma hemma (48)
 • hur man tar bort en varma hemma (48)
 • ta av vass av laser (48)
 • var att ta bort vargen (48)
 • botemedel mot örter på händer (48)
 • hur man tar bort vårtor på händer (48)
 • hur man tar bort vårtor på händer (48)
 • våga på barnets arm (48)
 • vartor på händer foto (48)
 • hur bli av med vårtor på händer (48)
 • Våror i orsakerna till orsakerna (48)
 • vajrar på händer (48)
 • vrida på fingret hur man blir av med (48)
 • vårtor på fingrarna (48)
 • vrida på fingret (48)
 • vartor på fotens sålar (48)
 • Våror på benen hos barn (48)
 • vårtor på benen foto (48)
 • vårtor på benbehandlingen (48)
 • våga på tåen (48)
 • vorter på benen (48)
 • ett botemedel mot vårtor och papillom i ett apotek (48)
 • folkmedicin för örter (48)
 • ett botemedel mot vårtor i apoteket (48)
 • ett botemedel mot papillom och vårtor (48)
 • ett botemedel mot vårtor (48)
 • avlägsnande av papillom med laser i Moskva (0)
 • ta bort papillomen med laser (0)
 • avlägsnande av papillomas laserpriser (0)
 • avlägsnande av papillom med laser (0)
 • Utseendet av papillom på kroppen (0)
 • varför på papillomens kropp (0)
 • papillom på orsakets kropp (0)
 • papillom på kroppen (0)
 • köpa ett botemedel mot papillom (0)
 • hur bli av med papillom folk remedies (0)
 • folkmekanismer för papillom (0)
 • ett botemedel mot papillom i ett apotek (0)
 • ett botemedel mot papillom (0)
 • hur man tar bort papillom hemma (0)
 • hur man tar bort papillomas video (0)
 • hur man tar bort papillom folk remedies (0)
 • hur man tar bort papillomen på ögat (0)
 • hur man tar bort papillom i ansiktet (0)
 • hur man tar bort papillom på ögonlocket (0)
 • hur man tar bort papillom på nacken (0)
 • papillom på en intim plats hos män (0)
 • papillom på intim hos män (0)
 • papillom hos män behandling (0)
 • papillombilder på män (0)
 • human papillomavirus hos män (0)
 • mänsklig papillom hos män (0)
 • papillomvirus hos män (0)
 • papillom hos män (0)
 • papillom gynekologi hos kvinnor (0)
 • papillomas foto på kvinnor (0)
 • human papillomavirus hos kvinnor (0)
 • human papillom hos kvinnor (0)
 • papillomvirus hos kvinnor (0)
 • papillom hos kvinnor (0)

-Sök via dagbok

-Prenumerera via e-post

-statistik

Urologisk kinesisk gips för prostata för män ZB Prostatic Navel Plaster

Urologisk kinesisk gips för prostata för män ZB Prostatic Navel Plaster

Vad är fällt med manliga sjukdomar?

Många män är generad att erkänna för sig själva, till fruen, till läkaren att deras sexuella system är sjuk. Någon försöker lösa problemet på det slöta, andra är trött på det faktum att sjukdomen självt över tiden kommer att passera, eftersom kroppen kommer att kunna besegra den. Det här är inget annat än egen illusion, som snart kommer att leda till komplikationer och fullständig sexuell impotens, om den inte ska börja kämpa med de uppenbara sjukdomarna.

Kinesisk urologgips, som bäst köps på säljarens officiella hemsida, kommer att hjälpa till med följande mänsjukdomar:


 1. Manlig infertilitet orsakad av otillräcklig fertilitet hos spermier
 2. jade
 3. Frekvent urinering
 4. Kronisk och akut prostatit
 5. Tidigare utlösning
 6. Smärta vid urinering
 7. Smärta sensioner i skrot och perineum
 8. Otillräcklig erektion och impotens
 9. Njurinsufficiens

Du kan använda ett urologiskt depotplåster för män för nästan alla sjukdomar i genitourinary systemet. Denna universella botemedel kan besegra någon sjukdom i den mest försummade formen, eftersom det inte tar bort symptom ett tag, vilket ger tillfällig lättnad, men kämpar med orsakerna till sjukdomsuppkomsten, återupplivar och återställer kroppen. Efter en fullständig behandling med kinesiska lappar, prostatit och andra sjukdomar går oåterkalleligt, kroppen blir frisk och sexuellt liv är fullt.

Hur fungerar urologisk gips ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER?

Egenskaper och fördelar med ZD PROSTATIC NAVEL PLASTER depotplåster från prostata adenom och prostatit:

Sammansättning av gips för män

Sammansättningen av kinesiska urologiska patchar för män måste innehålla minst sju örter som är effektiva vid bekämpning av sjukdomar i det genitourära systemet.


 1. Plantain Asian mer än ett århundrade i östmedicin används som hjälpmedel för behandling av sjukdomar i genito-urinvägarna. Det stoppar utvecklingen av sand och stenar i urinvägarna. Växtextraktet förbättrar blodcirkulationen.
 2. Crested tvivelaktiga Har hittat ansökan vid räddning från en impotens. Dessutom har den en smärtstillande, stärkande och toning effekt, därför används det för att eliminera smärta i skrot, ljumskan. Vid behandling av knölar.
 3. Safflor färgning Det har använts i folkmedicin i Kina sedan 1061. Växten är känd som en blodrengöring. En gång användes det även för behandling av syfilis.
 4. Ädelsten med två tänder är ett av de mest effektiva naturliga antibiotika, därför är det nödvändigt för behandling av inflammatoriska sjukdomar i det genitourära systemet. Återställer snabbt styrka, kämpar med urolithiasis.
 5. Vaginal Girche Vaginal tillhör antalet plantor som kan flytta blod och bekämpa sin stagnation, med bildandet av blodproppar. Effektiv vid behandling av en hel bukett av manliga sjukdomar, även om den har ett sådant namn. Vinnande prostatit, impotens, hemorrojder, blåsesjukdomar.
 6. kanel Sedan antiken har den använts som ett medel för att öka styrkan och öka manlig styrka. Dessutom stannar den prostatakörteln och stärker blodcirkulationen.
 7. Bornean kamfer används ofta i traditionell kinesisk medicin. Hon kan aktivera Ian. Män rekommenderas för blåsans sjukdomar, hjälper till med reumatism.

Hur man använder urologiskt gips för män?

Vi är vana vid att applicera salva, kräm eller komprimera till den plats som gör ont, så många är förbryllade hur man använder urologiska lapp för behandling av manliga sjukdomar, som vi så aktivt rekommenderar till alla att köpa. Försvinn inte i gissning, eftersom dessa frågor har svar från tillverkaren av detta värdefulla verktyg. Paketet ska ha instruktioner för användningen av plåstret, men låt oss dela hemligheterna med dem som ännu inte har haft tid att köpa denna universella botemedel.

Transdermalt urologiskt plaster från prostatan appliceras inte på sårpunkten. Det är fast i naveln på buken. Denna plats valdes inte av en slump, eftersom det finns ett stort antal arterier genom vilka blod rusar till könsorganens organ, så alla näringsämnen kommer snabbt att levereras till det sjuka organet. Östliga läkarna anser att naveln är en av de mest kraftfulla zonerna, där hälsopunkter är centrerade.

Vid användning av detta läkemedel bör flera rekommendationer observeras:


 1. Hud, där läkemedlet ska fästas, måste rengöras och torkas rent. Om det finns mycket hår på denna plats, är det bättre att raka dem.
 2. Ta bort skyddsfilmen från plåstret.
 3. Limplåten klibbar på huden med en klibbig del. Det kan inte klistras, eftersom det inte kommer att ligga på en ny plats.
 4. Du kan bära gips på huden i upp till 48 timmar.
 5. Efter att du har tagit bort plåstret från huden, ska dess yta tvättas.

Begränsningar vid användning av urologgips för män:


 1. att inte dricka alkohol
 2. vägra akuta och salta livsmedel;
 3. Lim inte på platser där det finns öppna sår, färska repor;
 4. Använd inte om du har allergier mot någon av ingredienserna.

Var kan jag köpa kinesiskt urologiskt gips från prostatit? Beställningsformulär för patchar.

Recensioner av experter eller vad läkare och läkare säger om användningen av kinesiska plaster från prostatit?

Den mest fruktansvärda sjukdomen hos män anses vara prostatit. Rädsla för att stöta på denna sjukdom är helt berättigad. Trots allt orsakar inflammation i prostatakörteln en försvagning av erektionen, accelererad ejakulation och till och med impotens. Vill inte bli offer för denna sjukdom, leda en hälsosam livsstil, titta på ditt sexhälsa, rensa bort vana dåliga vanor. Med de första symptomen på prostata sjukdom kan du använda en kinesisk gips mot prostatit, vilket hjälper till att snabbt hantera den inflammatoriska processen. Det är effektivt att använda och behandla kroniska former av sjukdomen och som ett förebyggande medel hos de män som har problem med det genitourära systemet.

Prostatakörteln är ett organ extremt känsligt. Det är med sin inflammation hos män kan utveckla adenom, prostatit, att hantera vilket inte är lätt. Metoder för behandling är många, men män kommer ofta inte till läkaren. Oavsett om de är generad av sin sjukdom, oavsett om de är upptagna på jobbet eller likgiltiga för sig själva, men till slut förlorar sin manliga makt, familjer, kärlek, självförtroende. Var uppmärksam på de symptom som indikerar prostata sjukdomar. Vid det första tecknet av besvär, skynda på doktorn, och om du inte kan besöka det, börja omedelbart behandling med kinesiska plaster från prostatit, vilket snabbt återställer körteln, stoppar alla inflammatoriska processer.

Sanning recensioner av patienter som redan använder en kinesisk gips från prostata adenom! Hjälper det med prostatit eller inte?

Har köpt eller köpt en gips från en prostatit för mannen som periodiskt klagade över en inflammation i en prostata. Jag litade inte på mitt köp, men jag bestämde mig för att prova det. Hans kurs var 5 poster. Nu känner han sig underbar och uppskattar mig och älskar mig ännu mer, eftersom han ser att jag bryr mig om sin hälsa med omsorg.

Jag började ha problem med prostatakörteln efter 43 år. Uppnå smärta, smärta vid urinering och sedan tillsatt och problem med erektion. Först jag skämde mig till och med för att erkänna det, och för att dölja det faktum från min fru försökte jag köpa piller som ökar styrkan. Det visar sig att droger bara i reklam är så bra och ofarliga. I själva verket upplevde jag något helt annat. Ja, lusten intensifieras, möjligheterna blir också lite högre, men hjärtat börjar fungera så att du inte alltid vill tänka på sex. Kort sagt vägrade jag från piller och gick till doktorn. Han rekommenderade mig en prostatastation och kinesiska plaster för prostatit. Han beställde kardborre före sin affärsresa och behandlades där så att hans fru inte visste. Hemmet blev hälsosamt. Nu är allt bra med oss. För en tid sedan tog han emot sin fru i behandlingen, då hon blev väldigt nyfiken på varför jag var så aktiv och omättlig.

I 5 år har vi behandlat hans prostatit med min man. Vad har du inte försökt under den här tiden. Att läkaren ska vägra, därför behandlar vi i princip en massage, folkmedicin. Jag började regelbundet träna fysisk terapi. Senast läste jag om kinesiska plaster från prostatit. Visade artikeln till honom. Under en lång tid gav de, läste användarfeedback och bestämde sig för att försöka. Och nu är vi, eller snarare mina förlovade, också bland de som mår bra. Vi gick igenom endast en behandlingstid, alla problem var borta. Hon berättade för en vän om ett underbart bandhjälp från mäns sår, eftersom deras män redan vid den tiden började få problem också.

När jag hörde om plåster från prostatit trodde jag inte på deras styrka. Jag bestämde mig, en annan skilsmässa och bedrägeri, så jag beställde inte. Om läkemedlet glömde, med inflammation i prostata kämpade med hjälp av ljus. Jag hörde om det här igen från min vän när jag efter jobbet gick hem tillsammans och berättade för mig om mitt problem. Här förbryllade han mig och sa att han i ett halvår inte hade komma ihåg sjukdomen, för att han var botad med plåster från Kina, som hans fru köpte honom. Då gick han inte hem, men flydde. Jag hittade platsen, gjorde en order och inställde hopp. Hon lät mig inte, som de magiska patcherna. Killar, var mer självsäker! Även om du inte litar på, kolla själv. Att avvisa är aldrig för sent, men att vara frisk och i form är väldigt trevlig!Kinesiska urologiska plaster zb prostatic navel plaster pris

Recensioner av «ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER» urologiska patchar för prostatit, impotens och manlig infertilitet

Beskrivning av "ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER":

Denna lösning för män, så att du klarar av sjukdomar i genitourinary systemet. Det är ett unikt läkemedel, skapat enligt ett gammalt tibetanskt recept, och är känt i medicinska världen sedan 1899. Redan den första användningen av plåstret reducerar signifikant de obehagliga känslor som hör samman med sjukdomsförloppet.

Kinesisk patch rekommenderas för användning i följande fall:

 • med dålig erektion och brist på styrka;
 • i händelse av närvaro av prostatacancer (prostatit)
 • med tidig utlösning
 • för behandling av manlig infertilitet
 • med nephrite;
 • med frekvent och smärtsam urinering
 • vid smärta i skrot och perineum
 • med njurinsufficiens
 • med andra problem med genitourinary systemet.

struktur

Plåstret består helt av växtbaserade ingredienser: Asiatic groblad, girchevnika vaginala, kanel, Corydalis tvivel pärla tvådelad, borneyskoy kamfer och safflor. Deras kombinerad användning förbättrar egenskaperna hos var och en av dem.

effekt

Användningsmedel betyder konstant tillförsel av läkemedel under hela produktens livstid. Varaktigheten av den urologiska lappen är 3 dagar. Plåstret främjar återställande av blodcirkulationen på grund av det faktum att aktiva enzymer tränger in på platser med svår blodcirkulation, blodförsörjningen av inre organ återställs.

Instruktioner för användning

En behandling innebär att 5 patchar används. Avbrottet mellan användningen är en dag. För att uppnå maximal effekt rekommenderas det att gå igenom 3 kurser i följd. Att använda verktyget är enkelt nog, du behöver:

 • att tvätta naveln med varmt vatten och torka dess yta torrt;
 • ta ut gipset ur förpackningen, öppna det med haket;
 • ta bort skyddsklämman och lim den i naveln till den rena huden;
 • bära utan att avlägsnas i 3 dagar, skäll sedan av och skölj huden med vatten.

Kontra

Vid användning av plåstret är inte alkoholhaltiga drycker, kryddiga livsmedel och alltför salta livsmedel tillåtna. Det är också mycket önskvärt att utesluta mjölk och kött från din kost. Under inga omständigheter får man inte applicera en plåster på hudens skadade ytor. Det finns möjlighet till allergisk reaktion.


Har du fortfarande frågor? Använd sökningen!

Många moderna män, liksom jag lider av allvarliga manliga sjukdomar, som inte bara gör livet svårt och outhärdligt, men kan leda till bildandet av oönskade sjukdomar, särskilt onkologi. Att tänka på hur man tar väl hand om din hälsa, för att förlänga ditt fullfjädrade manliga liv, mötte jag ett förslag att använda en mängd olika droger. Jag blev uppmanad att använda en speciell urologisk patch, som är avsedd för behandling av manliga sjukdomar.

Urologisk gips "ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER" är ett effektivt verktyg vid behandling av prostatit, infertilitet, impotens och andra manliga sjukdomar. Efter att ha läst instruktionerna lärde jag mig att detta verktyg är kliniskt undersökt, därför är användningen helt säker, och det kan användas som en separat behandlingsmetod och samtidigt. Jag lärde mig också att när inte körs prostatit eller impotens, kan man undvika förödmjukande prostata massage produceras genom anus, som genomförs i en medicinsk anläggning med speciella medicinska apparater.

Jag började använda bandhjälpen regelbundet, men användningen orsakade inte svårigheter och orsakade inte skador på mitt liv. Jag vill notera att användningen av denna urologiska lapp är effektiv inte bara vid behandling av manliga sjukdomar utan också i frågan om förebyggande, vilket för många män blir en frälsning. Plåstret är effektivt vid behandling och förebyggande av många typer av manliga sjukdomar, såsom prostatit, impotens, manlig infertilitet, njursvikt, smärta i perineum och så vidare. Detta verktyg är mycket effektivt och helt säkert för hälsan, vilket för alla är en viktig faktor.

Jag hade ett bandhjälp i några månader, och det var bara med regelbunden användning jag fick det önskade positiva resultatet. Jag var botad. Jag lider inte längre av smärta, vilket var speciellt förvärrat när jag besökte toaletten. Läkemedlet består av flera naturliga ingredienser, så det har påverkat effektivt, inklusive min allmänna hälsa. Kostnaden för urologipatchen är inte hög, och jag kunde köpa den utan att gå hem, det vill säga den order jag utförde på platsen och leveransen genomfördes på kortast möjliga tid.

Killar! Alla som lider av prostatit har problem i styrka, göm inte, kom inte i diskbänken. Idag behandlas allt detta! Och inte så svårt som du tror. Jag vill berätta om min erfarenhet. Jag kan säga för alla att jag hörde att jag hade ett problem i den intima sfären. Allt slutade mycket snabbt, jag trodde inte på mig själv, jag undvikde tjejerna, jag gick inte till doktorn. Diskutera med någon blyg. Jag trodde, kanske det kommer att gå över sig själv, på något sätt kommer det att normaliseras. Men det normaliserade inte, det var bara en nutcase, alla upprevna ådror. Ingenting nöjd med livet.
Jag vet inte vad som skulle ha upphört om jag inte hade sett beskrivningen av kinesiska urologiska lappar på Internet. Det här är inte arbetsintensivt, och viktigast av allt behöver du inte gå någonstans och prata om ditt livs svårigheter. Enligt min mening, i denna mirakelbehandling bör den första platsen ges exakt till sättet att applicera fläckar. Det faktum att den kinesiska kompositionen ger effekt är förståelig. Jag tror på örter och extrakt. Särskilt i de föreningar som tillverkas i Kina. Där, för århundraden, var detta ämne utvecklat. Men att tänka upp, inte att gå till behandlingsrummet - det är JA! ))) Detta är toppen av perfektion!
Och du behöver inte dricka tabletter. Och injektioner gör! Du fastnar det på rätt ställe, som visas på bilden, och lev, vänta på resultatet. Men han vände sig inte. Tibetanska munkar använde inte av misstag sådana plåster. De visste det. Och nu i Kina används sådana tekniker, så att du inte kommer att bli förvånad över att efter 4 dagars användning av bandhjälpen insåg jag att jag inte har några problem med kvinnor. Med styrka är allt bra, med en erektion också, allt på högsta nivå! Flickorna är glada (förlåt för detaljerna, men hur man inte skryter, pah, pah, knackar på trädet.))))
Bara lite magi. Kamfer, plantain, kanel, pärla, safflor, hohlatka. Det här är vad jag minns. Sammansättningen är mycket väl genomtänkt, det finns tonic, ett antibiotikum och ett diuretikum och något för att medicinen ska komma in i de djupa lagren, vilket är särskilt viktigt. Så att inte arbeta på huden, men på nödvändiga organ av män. Kort sagt, ett komplex av alla plågor! Något visade tydligen inte mig, och allt kom tillbaka till det normala! Och plus - innovativ teknik tränger läkemedlet in djupt inuti! Kanske är det en så snabb effekt!
Ja, många av oss vet att våra läkare med diagnos inte är väldigt vänliga, så länge de utesluter detta och det, är patienten besviken och lämnar, desperat för behandling. Och kineserna gick motsatt: de erbjöd genast ett botemedel åt det här och det andra! Och resultatet är uppenbart! Jag hörde av andra män samma sak.

Hej alla. Jag vill berätta hur jag hjälpte mig av kinesiska urologiska patchar. Jag hörde om många andra pastorer från kineserna. Många pratade om miraklerna av kinesisk medicin. Jag trodde alltid på kinesisk medicin, men jag trodde att det bara var där, i Kina kan du hitta rätt medicin. Och här har vi urologiska lappar som har återupplivat mig till livet. Jag läste om dem på Internet. När allt kommer omkring, nu på nätverket kan du få både en väns råd och en läkares råd. Särskilt sedan i kliniken ser du sällan en sådan förståelse.

Urologi, andrologi - det här är inte ett trevligt problem. Vem vet hur detta kommer att förstå mina känslor. Många män sitter hemma i flera år, gå inte till läkare. Dessutom har vi fortfarande en sådan medicin att du inte alltid hittar en förstående läkare. Och pengar behövs för att göra diagnosen normal. Jag har klarat allt. Min ålder är inte gammal, jag ville verkligen inte falla ut ur det normala livet, att känna mig som en normal man, för att inte ta på mig de medkänsla av släktingar, min frus hopplösa syn. Trots allt går prostatit aldrig av sig själv, något annat går in i. Jag började ha problem i ett intimt liv. Det är klart att allt föll ifrån varandra!

Jag försökte magnetoterapi innan bandhjälpen, sessionerna tycktes göra min position lite enklare, men det varade inte länge. Läkaren berättade om intra-rectal laserterapi. Men han vågade inte. Och då lärde jag mig om patcherna. Självklart sticker ett bandage på magen i jämförelse med de intra-rectala procedurerna ingenting. Det skulle vara en effekt. Jag bestämde mig för att använda plaster först. Ju mer så att instruktionerna i detalj beskrev kompositionen. Ingenting skadligt. Och det kan vara till nytta. Vad i helvete är inte skojar. Kineserna vet hur man skapar ett mirakel! Kamfer, plantain, andra ämnen - de tränger genom porerna, genom huden.

Viktigt är att kineserna hittade ett helande komplex och ett sätt att införa läkemedel i kroppen. Inga biverkningar, obehagliga känslor! Sådan behandling är vad tusentals män har drömt om i många år! Det viktigaste är att tro! Inoga hjälper även en placebo! Och här - smärtstillande medel, vasodilatorer. Och kvittot av droger är långsamt och i rätt dos. Och effekten - efter 5 dagar. Och då - bara bättre! Inga medel för sådan kraft har! Idag är jag helt frisk! Inga problem! Varken med urinering eller i den intima sfären! Miracle! Och även om jag inte är en entusiastisk ung dam, kan jag inte avstå från beundran här! Tro, killar! Och det är så enkelt - köp ett bandhjälp!

Killar, hej jag tittar på många människor och jag tycker hur du ser ut som mig, men på mig igår! Jag led också, enligt andrologists och urologer gick, många tester överlämnas. Och varje besök till doktorn (många kommer att förstå mig) kostar hälften av sitt liv. Behandlingsprocedurer finns också på isen. Men när jag läste om bandet, tyckte jag att det skulle vara bra att prova det här verktyget. Men på något sätt inte allt inspirerat förtroende. Jag ryckte på Internet, läste om verktyget, undervisningen självt, självklart, imponerad. Kompositionen var klart inte heller skadlig.
Och jag försökte. Men eftersom jag är en skeptiker läste jag först allt, fick reda på. Vad är det i kompositionen, vad är dess effekt.
Så i ordning.
Först läser jag instruktionerna. För att vara säker på att bandet inte skadar mig åtminstone. Det visade sig att i kompositionen - alla kända växter, men de, naturligtvis, andra, som inte bearbetas i ryska förhållanden, samlas inte i Ryssland utan i Kina. Och kineserna vet mycket om örter. Under många år har kineserna tjänat stora helandeers ära. Och här är ett annat underbart bevis!
Transdermalt plåster innehåller läkemedelsimpregnering, där - kamfer, plantain. Vi känner till kamfer som en vasodilator, som hjälper till att förbättra blodcirkulationen. Med prostatit blir det inte skadligt, som jag trodde. Då - plantain, som jag förstod det, kommer att spela sin roll som en antiseptisk. Kort sagt, jag bestämde mig för att försöka få ett botemedel. Dessutom var det inte nödvändigt att gå någonstans, sitta i kö i behandlingsrum för att lyssna på de desperata patienternas historia.
Det var lätt att klistra in. Obehagliga känslor var inte, ritade inte, pressade inte, nypa inte, rodnade inte, utslaget var inte täckt, även om jag skulle drabbas av några negativa effekter, om det bara hjälpte. )))
Lyssnat på sensationerna. När min fru brukade simma plötsligt framför mig, låtsade jag inte att jag var upptagen, jag somnade, jag... kunde inte motstå... kvällen passerade perfekt. Tillströmningen av känslor var som första gången. Det fanns ingen uppdelning. Jag känner mig trygg och frisk.
Varför skriver jag? Det är synd om många gamla män. Allt är fixbart. Och problemet för många är elementärt. Kanske en infektion, kanske är något i mitt huvud. När allt kommer ibland hjälper en placebo. Och då känner jag att medicinen flyter direkt in i mig, och sättet att introducera det är så enkelt att hundratals män som lider av en kränkningsförmåga, kan prostatit försöka. Men jag trodde inte heller först. Tack vare skaparna, tack, att sådana skeptiker som jag kan skaka i sin vantro! )))

Om sådana problem som prostatit, ett brott mot styrka, berätta inte. Men jag bakom mig, därför vill jag dela framgången med behandlingen. Jag är orolig för andra män. Förtvivlan inte, metoden är, verktyget hittas! Jag var alltid intresserad av alla nyheter, allt som dök upp i vårt land för att lösa sina manliga problem. När jag läste om transdermala fläckar trodde jag inte riktigt på det. Jag hade en erfarenhet av att köpa plåster för smärta, för jag var försiktig, men bestämde mig fortfarande för att försöka. Det är inte så dyrt att inte försöka. Jag undrade hur detta gips kan hjälpa de inre organen. Och personalen talade inte heller om någonting. Camphor Bornean, kanel, asiatisk plantain. Kineserna känner till växternas egenskaper och kan tillämpa dem, det här tas inte bort från dem. Jag hoppades bara på detta. Dessutom hörde jag många gånger att alla som åkte till Kina för behandling, återvände alltid tillfredsställda. Och nu så kom det kinesiska verktyget till oss i Ryssland. Vad ska man inte försöka? Värre kommer säkert inte. När allt är för mannen, vad är det värsta? Naturligtvis problem i det intima livet, andrologiska problem. Och du kommer inte att berätta för alla, och det finns ingen att be om hjälp. Trött på vandring till urologen, andrologisten.
Kompositionen, som jag förstod det, kommer inte att skada. Kombinationen av medel lovade att lindra smärta, ta bort puffiness, förbättra blodcirkulationen, byta processer i prostata, normalisera urinering. Och som ett resultat - förbättring av libido och styrka.
Varje medel lovade individuellt mycket. Alla komponenter är riktigt bra. Jag bestämde mig för att prova verktyget på mig själv. Mina problem är långvariga, kroniska, och många behandlades. Från otrogen i framgång har händerna redan fallit.
Limmade till önskat område, som visas i diagrammet i instruktionerna. Jag läser anvisningarna igen. Jag förstod mekanismen. En komplex kinesisk kombination var inte förgäves skapad av kineserna! Hjälper verkligen i 15 dagar.
Jag vill måla mina känslor precis på dagen. Jag fastnade det och glömde det. Bekvämt och enkelt! Alla andra medel har uteslutits. Han åt normalt, drack, sov. En vecka insåg senare att allting med urinering började förbättras. Jag var glad att jag för första gången nyligen kände mig en ökad lust och mina försök blev kronade med framgång (du förstår mig). Ytterligare 7 dagar passerade. Jag leder ett normalt liv, jag går inte till läkare, jag glömde problemet! Jag tror inte på mig själv, stämningen är bättre, min fru kom överens om allt, allt går som urverk. Självförtroendet har ökat. Jag vill leva vidare, jag tror att allt är i ordning.