Huvud
Förebyggande

Kinesisk urologisk gips ZB Prostatic Navel Plaster

Sjukdomar i det genitourära systemet hos män, som inkluderar prostatit, har alltid funnits, mänskligheten söker ständigt efter nya behandlingsmetoder. Nu finns ett antal farmaceutiska preparat som klarar av prostatit, men orsakar ett antal biverkningar.

På sin bakgrund fördelas den urologiska patchen ZB Prostatic Navel Plaster fördelaktigt, vilken har en naturlig komposition, har en snabb effekt och är bekväm vid applicering.

Fördelar med ZB Prostatic Navel Plaster.

Problemet med prostatit

 • infektiös (patogena organismer som är sexuellt överförda eller tränger in i prostata med blod från foci av kronisk infektion);
 • icke-smitt (inflammation utvecklas mot bakgrund av cirkulationssjukdomar i prostatakörteln, som leder till en stillasittande livsstil, långvarig sexuell avhållsamhet, hypotermi osv.).

De viktigaste symptomen på sjukdomen omfattar smärta, lokaliserad i nedre delen av buken, blåsrubbningar, prostata område svullnad och erektil dysfunktion (ofta alla åtföljs av feber eller svåra brännskador), och ingen behandling av prostatit kan leda till skleros av prostata, bildandet av purulent abscess och även till manlig infertilitet.

Egenskaper och verkan av ZB Prostatic Navel Plaster

Behandling av prostatit urologisk lim utmärker sig genom sin enkelhet och effektivitet, eftersom denna formulering ger en medicinsk substans in i kroppen genom huden (transdermal), varefter de omedelbart släpps ut i blodomloppet, förbi magen och levern "hinder".

Gipset ger medicinska ämnen genom huden.

Plåstret fungerar på flera nivåer samtidigt:

 • tar bort ödem i prostatakörteln och normaliserar därigenom processen med urinutskiljning;
 • minskar inflammation och normaliserar mikrocirkulationen av blod i det lilla bäckens organ
 • effektivt reducerar smärt syndrom;
 • har en bakteriedödande och bakteriostatisk effekt;
 • eliminerar symptomen på erektil dysfunktion (ökar längden på samlag, förbättrar effekten).

Resultatet blir märkbart efter den första ansökan. På 3-4 dagar känns patienten bättre. Plåstret kan också användas för förebyggande.

Sammansättning av urologiskt gips för män

ZB Prostatic Navel Plaster är tillverkad av speciell vävnad på perforerad basis, på vars yta appliceras ett unikt komplex av aktiva ingredienser av vegetabiliskt ursprung med användning av en speciell teknik.

Tillverkaren behåller det exakta receptet för tillverkarens patchhemlighet, men kompositionen innehåller följande komponenter:

 • plantain asiatiska - mättar människokroppen med vitaminer och mikroelement, förbättrar immunsystemets funktion
 • Camphor Bornean - förbättrar blodcirkulationen i blodkärl, förhindrar bildandet av blodproppar
 • tvivelaktig spjälsäng - effektivt undertrycker smärtsyndrom, lindrar spasmer, utövar en tonisk effekt
 • kanel - har starka antiseptiska egenskaper, hjälper till att stoppa tillväxten och multiplikationen av patogena mikroorganismer i prostatakörteln
 • safflor färgning - normaliserar processen för urinutsöndring, förbättrar gallflödet;
 • gemstone bisect - aktiverar reparativ aktivitet av skadade vävnader, normaliserar blodcirkulationen i prostata
 • girchevnik vaginal - har en uttalad antispasmodisk och analgetisk effekt, förbättrar effekten.

Örter, extrakt av vilka ingår i gipset, skördas på ekologiskt rena ställen och vid strikt bestämda tider.

Var kan man köpa gips?

ZB Prostatic Navel Plaster urologiskt plaster kan beställas direkt från tillverkaren (länken till den officiella webbutiken finns nedan). Eftersom detta läkemedel tillhör traditionell medicin, kan den inte köpas på apotek.
Tillverkaren och leverantören är helt ansvarig för sina varor. Om produkten är av dålig kvalitet kan den returneras inom 14 dagar.

Pris, frakt och betalning

Priset på urologgipset är 990 rubel (köp inte dyrare). Du kan beställa den direkt på webbplatsen och fylla i ett specialformulär med ditt fullständiga namn och telefonnummer. Efter att ha skickat formuläret ringer operatören tillbaka och specificerar detaljerna i ordern.

Ordern skickas till kunden på dagen för registreringen, men leveransdatum, kontrollera med operatören - i genomsnitt 10-14 dagar beroende på bostadsort kunden (Ryssland, Kazakstan, Ukraina, Vitryssland). Paketet betalas på postkontoret vid mottagandet, du behöver ett pass, ett e-postmeddelande och, naturligtvis, pengar (du behöver inte betala någonting i förskott).

Fördelar med att köpa på den officiella hemsidan.

Kundrecensioner

"Under de senaste åren har jag just blivit torterad av problem med urinering, kraften lämnade också mycket att önska." Vid sexuellt intyg eller handling var det dyskomfort och till och med smärtsamma förnimmelser. Efter att jag började använda det kinesiska urologiska bandet, märkte jag en förbättring under den tredje veckan. Smärta och obehagliga symtom har gått, innan ens piller hjälpte inte. Att använda den är väldigt bekväm, klistrad - och 3 dagar behöver du inte oroa dig. "

"Efter att ha läst recensioner om zb prostatic navel plaster trodde jag inte i början, jag trodde att en annan skilsmässa, men jag misstog och det glädjer mig. Jag beställde ett bandhjälp på platsen för min man, han hade nyligen problem. Bokstavligen efter flera tillämpningar började obehagliga symptom passera, och han kände en förbättring. Nu går plåster till slut och mannen är redan i panik, förmodligen är det nödvändigt att beställa stilla just i fallet. »

"Verktyget är effektivt, det är mycket praktiskt att använda och hjälper snabbt. För en fullständig botemedel måste du slutföra en eller två kurser, detta kommer att kräva flera förpackningar av gips. "

Instruktioner för användning

Plåstret är fixerat i navelsträngen i buken. Det finns ett stort antal fartyg som bär blod i prostatakörteln, medicinska ämnen kan nå sitt mål på kortast möjliga tid.

Tack vare tygets perforering och en speciell vattenabsorberande beläggning svetter inte huden under den, så den kan inte avlägsnas inom 72 timmar.

Efter den angivna tiden kan du ta bort den, skölj webbplatsen väl med vatten och efter en dag klistra in ett nytt lim.

Behandlingsförloppet innebär att du använder fem patchar (20 dagar), om det behövs kan du upprepa det 2-3 gånger.

Specifika kontraindikationer för användning av plåstret inte är närvarande, men det kan inte användas av personer med allergi mot de örter som är en del av den, eller hålla sig till platser där huden inte är intakt (skrubbsår, repor, brännskador). Vid korrekt användning uppstår inte biverkningar.

Standardförpackning av urologiskt gips ZB Prostatic Navel Plaster.

Gips släpps i vakuumplastpåse en enhet per förpackning. Förvara på en torr, mörk plats. Hållbarhet - 2 år.

Ska jag beställa en manlig gips ZB Prostatic Navel Plaster?

Gips ZB Prostatic Navel gips behövs för att flyga inte bara för behandling och förebyggande av prostatit, kan den botas impotens, njursjukdomar (nefrit, njursvikt) och prostata-adenom. Fördelarna med att använda detta läkemedel är:

 • användarvänlighet;
 • frånvaro av toxisk effekt på kroppen (farmaceutiska preparat avsedda för oral administrering, ofta skadlig för leverans, mage och njurar);
 • kontinuerlig tillförsel av droger till prostata (dag och natt);
 • inga biverkningar.

Urologisk gips är ett unikt kinesiskt medel som inte har några analoger i världen och är en enkel men effektiv metod för behandling och förebyggande av manskador. Dess effektivitet bekräftas av tiotals år av framgångsrik användning och tusentals positiva recensioner från redan friska människor.

Köp urologisk gips ZB Prostatic Navel Plaster på den officiella webbplatsen.

12 tankar om "kinesisk urologisk gips ZB Prostatic Navel Plaster"

Jag med en prostatit led någonstans år, då bestämde jag mig alldeles för att gå till doktorn. Han skrev mycket för mig: massage, antibiotika, kost... Förresten vill jag inte prova en massage på mig själv, brrr. Och mer plaster Prostatik Navel. Kanske har det hjälpt tillsammans, eller kanske det verkligen är patchar så underbart. Förbättringen startade snabbt, nu är allt OK

Och jag har sett tillräckligt med reklam och låt oss tillämpa all denna nonsens dyr. Kort sagt, jag spenderade mycket pengar, masserade, vilket inte är ett trevligt minne, och problemen har inte gått någonstans. Och kinesiska plåster hjälpte. De tog också bad för dem för bättre cirkulation. Och jag vill berätta för alla att de inte ger upp ett helt liv med prostatit)

Jag har nyligen förvärvat ett urologiskt gips från prostata adenom. Och efter ett par dagar förändrades hälsotillståndet till det bättre. Jag märker den naturliga sammansättningen av fläckar.

Välkommen! Jag ville lämna ett positivt svar om detta bandhjälp. Jag hade prostatit, jag var väldigt rädd, och min fru ännu mer. Jag försökte olika sätt att hantera detta, men det hjälpte inte. Sedan på reklam såg jag det här mirakelmedlet och efter mottagandet kände jag lättnad och efter 2 veckor av att ta det alla passerade, är jag väldigt glad))) Jag ville därför rekommendera det till andra!

I samband med arbetet, vilket innebär ständiga patruller lång och inte alltid i komfort och värme för trettiofem år har tjänat sig en smittsam prostatit. Jag anser att det inte är nödvändigt att nämna igen med vilka obehagliga stunder en man möter i denna sjukdom, särskilt i så ung ålder som jag gör. Den behandlande läkaren har rekommenderat att uppmärksamma kinesisk medicin, som länge har varit känt för samtidig kombination av en månghundraårig tradition och nytänkande och köpa urologiska prostata patch ZB prostata, till förmån för priset på tusen rubel är mycket mindre än vad som efterfrågar utannonserade droger. Efter fyra dagars ansökan kände jag en stor lättnad. Jag lämnade en ständig önskan att besöka toaletten. Några veckor senare började han inse att jag var absolut inte orolig för någonting. Efter att ha uppnått en sådan effekt, kommer jag att passera periodiska förebyggande kurser utan misslyckande. Jag vill inte upprepa erfarenheten.

När man upptäcker symptom på prostatit i sig: (använde detta urologiska gips för män, fanns inga biverkningar, resultatet var nöjd ^)

Verkligen fungerar, på vintern har fryst i bilen och har fått en prostatit, en plats utan uppvärmning. Jag passerade kursen med transdermala urologiska lappar, nu är allt bra.

Gips ZB Prostatik är en kvalitet och pålitlig bit, fungerar effektivt, är nöjd med resultatet av behandlingen, i mitt fall är det början på prostatit.

Om Prostatics Navel Plaster hittade på rekommendationen, som finns på Internet, beställt, försökt! Gipset är bra, bekvämt och de viktigaste botemedlen.

Denna gips hjälpte mig att ta bort svullnad och inflammation. Resultatet från honom är otvetydigt. Jag känner mig mycket bättre.

Ännu inte försökt, men beställde. Min vän hjälpte till, jag hoppas att han hjälper mig, kompositionen är bra.

Hjälper under behandlingen och en månad efter, då kommer allt till var det började

Recensioner av «ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER» urologiska patchar för prostatit, impotens och manlig infertilitet

Beskrivning av "ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER":

Denna lösning för män, så att du klarar av sjukdomar i genitourinary systemet. Det är ett unikt läkemedel, skapat enligt ett gammalt tibetanskt recept, och är känt i medicinska världen sedan 1899. Redan den första användningen av plåstret reducerar signifikant de obehagliga känslor som hör samman med sjukdomsförloppet.

Kinesisk patch rekommenderas för användning i följande fall:

 • med dålig erektion och brist på styrka;
 • i händelse av närvaro av prostatacancer (prostatit)
 • med tidig utlösning
 • för behandling av manlig infertilitet
 • med nephrite;
 • med frekvent och smärtsam urinering
 • vid smärta i skrot och perineum
 • med njurinsufficiens
 • med andra problem med genitourinary systemet.

struktur

Plåstret består helt av växtbaserade ingredienser: Asiatic groblad, girchevnika vaginala, kanel, Corydalis tvivel pärla tvådelad, borneyskoy kamfer och safflor. Deras kombinerad användning förbättrar egenskaperna hos var och en av dem.

effekt

Användningsmedel betyder konstant tillförsel av läkemedel under hela produktens livstid. Varaktigheten av den urologiska lappen är 3 dagar. Plåstret främjar återställande av blodcirkulationen på grund av det faktum att aktiva enzymer tränger in på platser med svår blodcirkulation, blodförsörjningen av inre organ återställs.

Instruktioner för användning

En behandling innebär att 5 patchar används. Avbrottet mellan användningen är en dag. För att uppnå maximal effekt rekommenderas det att gå igenom 3 kurser i följd. Att använda verktyget är enkelt nog, du behöver:

 • att tvätta naveln med varmt vatten och torka dess yta torrt;
 • ta ut gipset ur förpackningen, öppna det med haket;
 • ta bort skyddsklämman och lim den i naveln till den rena huden;
 • bära utan att avlägsnas i 3 dagar, skäll sedan av och skölj huden med vatten.

Kontra

Vid användning av plåstret är inte alkoholhaltiga drycker, kryddiga livsmedel och alltför salta livsmedel tillåtna. Det är också mycket önskvärt att utesluta mjölk och kött från din kost. Under inga omständigheter får man inte applicera en plåster på hudens skadade ytor. Det finns möjlighet till allergisk reaktion.


Har du fortfarande frågor? Använd sökningen!

Många moderna män, liksom jag lider av allvarliga manliga sjukdomar, som inte bara gör livet svårt och outhärdligt, men kan leda till bildandet av oönskade sjukdomar, särskilt onkologi. Att tänka på hur man tar väl hand om din hälsa, för att förlänga ditt fullfjädrade manliga liv, mötte jag ett förslag att använda en mängd olika droger. Jag blev uppmanad att använda en speciell urologisk patch, som är avsedd för behandling av manliga sjukdomar.

Urologisk gips "ZB PROSTATIC NAVEL PLASTER" är ett effektivt verktyg vid behandling av prostatit, infertilitet, impotens och andra manliga sjukdomar. Efter att ha läst instruktionerna lärde jag mig att detta verktyg är kliniskt undersökt, därför är användningen helt säker, och det kan användas som en separat behandlingsmetod och samtidigt. Jag lärde mig också att när inte körs prostatit eller impotens, kan man undvika förödmjukande prostata massage produceras genom anus, som genomförs i en medicinsk anläggning med speciella medicinska apparater.

Jag började använda bandhjälpen regelbundet, men användningen orsakade inte svårigheter och orsakade inte skador på mitt liv. Jag vill notera att användningen av denna urologiska lapp är effektiv inte bara vid behandling av manliga sjukdomar utan också i frågan om förebyggande, vilket för många män blir en frälsning. Plåstret är effektivt vid behandling och förebyggande av många typer av manliga sjukdomar, såsom prostatit, impotens, manlig infertilitet, njursvikt, smärta i perineum och så vidare. Detta verktyg är mycket effektivt och helt säkert för hälsan, vilket för alla är en viktig faktor.

Jag hade ett bandhjälp i några månader, och det var bara med regelbunden användning jag fick det önskade positiva resultatet. Jag var botad. Jag lider inte längre av smärta, vilket var speciellt förvärrat när jag besökte toaletten. Läkemedlet består av flera naturliga ingredienser, så det har påverkat effektivt, inklusive min allmänna hälsa. Kostnaden för urologipatchen är inte hög, och jag kunde köpa den utan att gå hem, det vill säga den order jag utförde på platsen och leveransen genomfördes på kortast möjliga tid.

Killar! Alla som lider av prostatit har problem i styrka, göm inte, kom inte i diskbänken. Idag behandlas allt detta! Och inte så svårt som du tror. Jag vill berätta om min erfarenhet. Jag kan säga för alla att jag hörde att jag hade ett problem i den intima sfären. Allt slutade mycket snabbt, jag trodde inte på mig själv, jag undvikde tjejerna, jag gick inte till doktorn. Diskutera med någon blyg. Jag trodde, kanske det kommer att gå över sig själv, på något sätt kommer det att normaliseras. Men det normaliserade inte, det var bara en nutcase, alla upprevna ådror. Ingenting nöjd med livet.
Jag vet inte vad som skulle ha upphört om jag inte hade sett beskrivningen av kinesiska urologiska lappar på Internet. Det här är inte arbetsintensivt, och viktigast av allt behöver du inte gå någonstans och prata om ditt livs svårigheter. Enligt min mening, i denna mirakelbehandling bör den första platsen ges exakt till sättet att applicera fläckar. Det faktum att den kinesiska kompositionen ger effekt är förståelig. Jag tror på örter och extrakt. Särskilt i de föreningar som tillverkas i Kina. Där, för århundraden, var detta ämne utvecklat. Men att tänka upp, inte att gå till behandlingsrummet - det är JA! ))) Detta är toppen av perfektion!
Och du behöver inte dricka tabletter. Och injektioner gör! Du fastnar det på rätt ställe, som visas på bilden, och lev, vänta på resultatet. Men han vände sig inte. Tibetanska munkar använde inte av misstag sådana plåster. De visste det. Och nu i Kina används sådana tekniker, så att du inte kommer att bli förvånad över att efter 4 dagars användning av bandhjälpen insåg jag att jag inte har några problem med kvinnor. Med styrka är allt bra, med en erektion också, allt på högsta nivå! Flickorna är glada (förlåt för detaljerna, men hur man inte skryter, pah, pah, knackar på trädet.))))
Bara lite magi. Kamfer, plantain, kanel, pärla, safflor, hohlatka. Det här är vad jag minns. Sammansättningen är mycket väl genomtänkt, det finns tonic, ett antibiotikum och ett diuretikum och något för att medicinen ska komma in i de djupa lagren, vilket är särskilt viktigt. Så att inte arbeta på huden, men på nödvändiga organ av män. Kort sagt, ett komplex av alla plågor! Något visade tydligen inte mig, och allt kom tillbaka till det normala! Och plus - innovativ teknik tränger läkemedlet in djupt inuti! Kanske är det en så snabb effekt!
Ja, många av oss vet att våra läkare med diagnos inte är väldigt vänliga, så länge de utesluter detta och det, är patienten besviken och lämnar, desperat för behandling. Och kineserna gick motsatt: de erbjöd genast ett botemedel åt det här och det andra! Och resultatet är uppenbart! Jag hörde av andra män samma sak.

Hej alla. Jag vill berätta hur jag hjälpte mig av kinesiska urologiska patchar. Jag hörde om många andra pastorer från kineserna. Många pratade om miraklerna av kinesisk medicin. Jag trodde alltid på kinesisk medicin, men jag trodde att det bara var där, i Kina kan du hitta rätt medicin. Och här har vi urologiska lappar som har återupplivat mig till livet. Jag läste om dem på Internet. När allt kommer omkring, nu på nätverket kan du få både en väns råd och en läkares råd. Särskilt sedan i kliniken ser du sällan en sådan förståelse.

Urologi, andrologi - det här är inte ett trevligt problem. Vem vet hur detta kommer att förstå mina känslor. Många män sitter hemma i flera år, gå inte till läkare. Dessutom har vi fortfarande en sådan medicin att du inte alltid hittar en förstående läkare. Och pengar behövs för att göra diagnosen normal. Jag har klarat allt. Min ålder är inte gammal, jag ville verkligen inte falla ut ur det normala livet, att känna mig som en normal man, för att inte ta på mig de medkänsla av släktingar, min frus hopplösa syn. Trots allt går prostatit aldrig av sig själv, något annat går in i. Jag började ha problem i ett intimt liv. Det är klart att allt föll ifrån varandra!

Jag försökte magnetoterapi innan bandhjälpen, sessionerna tycktes göra min position lite enklare, men det varade inte länge. Läkaren berättade om intra-rectal laserterapi. Men han vågade inte. Och då lärde jag mig om patcherna. Självklart sticker ett bandage på magen i jämförelse med de intra-rectala procedurerna ingenting. Det skulle vara en effekt. Jag bestämde mig för att använda plaster först. Ju mer så att instruktionerna i detalj beskrev kompositionen. Ingenting skadligt. Och det kan vara till nytta. Vad i helvete är inte skojar. Kineserna vet hur man skapar ett mirakel! Kamfer, plantain, andra ämnen - de tränger genom porerna, genom huden.

Viktigt är att kineserna hittade ett helande komplex och ett sätt att införa läkemedel i kroppen. Inga biverkningar, obehagliga känslor! Sådan behandling är vad tusentals män har drömt om i många år! Det viktigaste är att tro! Inoga hjälper även en placebo! Och här - smärtstillande medel, vasodilatorer. Och kvittot av droger är långsamt och i rätt dos. Och effekten - efter 5 dagar. Och då - bara bättre! Inga medel för sådan kraft har! Idag är jag helt frisk! Inga problem! Varken med urinering eller i den intima sfären! Miracle! Och även om jag inte är en entusiastisk ung dam, kan jag inte avstå från beundran här! Tro, killar! Och det är så enkelt - köp ett bandhjälp!

Killar, hej jag tittar på många människor och jag tycker hur du ser ut som mig, men på mig igår! Jag led också, enligt andrologists och urologer gick, många tester överlämnas. Och varje besök till doktorn (många kommer att förstå mig) kostar hälften av sitt liv. Behandlingsprocedurer finns också på isen. Men när jag läste om bandet, tyckte jag att det skulle vara bra att prova det här verktyget. Men på något sätt inte allt inspirerat förtroende. Jag ryckte på Internet, läste om verktyget, undervisningen självt, självklart, imponerad. Kompositionen var klart inte heller skadlig.
Och jag försökte. Men eftersom jag är en skeptiker läste jag först allt, fick reda på. Vad är det i kompositionen, vad är dess effekt.
Så i ordning.
Först läser jag instruktionerna. För att vara säker på att bandet inte skadar mig åtminstone. Det visade sig att i kompositionen - alla kända växter, men de, naturligtvis, andra, som inte bearbetas i ryska förhållanden, samlas inte i Ryssland utan i Kina. Och kineserna vet mycket om örter. Under många år har kineserna tjänat stora helandeers ära. Och här är ett annat underbart bevis!
Transdermalt plåster innehåller läkemedelsimpregnering, där - kamfer, plantain. Vi känner till kamfer som en vasodilator, som hjälper till att förbättra blodcirkulationen. Med prostatit blir det inte skadligt, som jag trodde. Då - plantain, som jag förstod det, kommer att spela sin roll som en antiseptisk. Kort sagt, jag bestämde mig för att försöka få ett botemedel. Dessutom var det inte nödvändigt att gå någonstans, sitta i kö i behandlingsrum för att lyssna på de desperata patienternas historia.
Det var lätt att klistra in. Obehagliga känslor var inte, ritade inte, pressade inte, nypa inte, rodnade inte, utslaget var inte täckt, även om jag skulle drabbas av några negativa effekter, om det bara hjälpte. )))
Lyssnat på sensationerna. När min fru brukade simma plötsligt framför mig, låtsade jag inte att jag var upptagen, jag somnade, jag... kunde inte motstå... kvällen passerade perfekt. Tillströmningen av känslor var som första gången. Det fanns ingen uppdelning. Jag känner mig trygg och frisk.
Varför skriver jag? Det är synd om många gamla män. Allt är fixbart. Och problemet för många är elementärt. Kanske en infektion, kanske är något i mitt huvud. När allt kommer ibland hjälper en placebo. Och då känner jag att medicinen flyter direkt in i mig, och sättet att introducera det är så enkelt att hundratals män som lider av en kränkningsförmåga, kan prostatit försöka. Men jag trodde inte heller först. Tack vare skaparna, tack, att sådana skeptiker som jag kan skaka i sin vantro! )))

Om sådana problem som prostatit, ett brott mot styrka, berätta inte. Men jag bakom mig, därför vill jag dela framgången med behandlingen. Jag är orolig för andra män. Förtvivlan inte, metoden är, verktyget hittas! Jag var alltid intresserad av alla nyheter, allt som dök upp i vårt land för att lösa sina manliga problem. När jag läste om transdermala fläckar trodde jag inte riktigt på det. Jag hade en erfarenhet av att köpa plåster för smärta, för jag var försiktig, men bestämde mig fortfarande för att försöka. Det är inte så dyrt att inte försöka. Jag undrade hur detta gips kan hjälpa de inre organen. Och personalen talade inte heller om någonting. Camphor Bornean, kanel, asiatisk plantain. Kineserna känner till växternas egenskaper och kan tillämpa dem, det här tas inte bort från dem. Jag hoppades bara på detta. Dessutom hörde jag många gånger att alla som åkte till Kina för behandling, återvände alltid tillfredsställda. Och nu så kom det kinesiska verktyget till oss i Ryssland. Vad ska man inte försöka? Värre kommer säkert inte. När allt är för mannen, vad är det värsta? Naturligtvis problem i det intima livet, andrologiska problem. Och du kommer inte att berätta för alla, och det finns ingen att be om hjälp. Trött på vandring till urologen, andrologisten.
Kompositionen, som jag förstod det, kommer inte att skada. Kombinationen av medel lovade att lindra smärta, ta bort puffiness, förbättra blodcirkulationen, byta processer i prostata, normalisera urinering. Och som ett resultat - förbättring av libido och styrka.
Varje medel lovade individuellt mycket. Alla komponenter är riktigt bra. Jag bestämde mig för att prova verktyget på mig själv. Mina problem är långvariga, kroniska, och många behandlades. Från otrogen i framgång har händerna redan fallit.
Limmade till önskat område, som visas i diagrammet i instruktionerna. Jag läser anvisningarna igen. Jag förstod mekanismen. En komplex kinesisk kombination var inte förgäves skapad av kineserna! Hjälper verkligen i 15 dagar.
Jag vill måla mina känslor precis på dagen. Jag fastnade det och glömde det. Bekvämt och enkelt! Alla andra medel har uteslutits. Han åt normalt, drack, sov. En vecka insåg senare att allting med urinering började förbättras. Jag var glad att jag för första gången nyligen kände mig en ökad lust och mina försök blev kronade med framgång (du förstår mig). Ytterligare 7 dagar passerade. Jag leder ett normalt liv, jag går inte till läkare, jag glömde problemet! Jag tror inte på mig själv, stämningen är bättre, min fru kom överens om allt, allt går som urverk. Självförtroendet har ökat. Jag vill leva vidare, jag tror att allt är i ordning.

Översikt över urologisk patch ZB Prostatic Navel Plaster (med recensioner av specialister)

Prostatas sjukdom ger män inte bara fysisk, men också moraliskt lidande, eftersom brott mot sexuella funktioner leder till oenighet i familjen och omöjligheten att förlänga släktet. Den akuta formen av prostatit är mestadels sjuka ungdomar, sjukdoms kroniska stadium är hos män över 45 år, prostatets adenom drabbas främst av äldre. Ofta vill män inte gå till doktorn och förvärra problemet. Experter rekommenderar att du använder kinesiska urologiska gipszb prostatiska navelgipsföretaget Bang de Li vid de första signalerna av sjukdom.

Denna speciellt utvecklade patch används för sexuell impotens, njursjukdom, prostatit, inflammatoriska processer i urinvägarna. Efter flera kurser med användning av urologiska plåster kommer zb prostatiska navelgipsar att få ett konkret resultat.

Egenskaper för beredningen och egenskaper

Gipset från prostatit zb prostatiskt navelgips tillverkas i Kina, har naturliga komponenter och ett intyg som bekräftar läkemedlets kvalitet. Den består av växtextrakt, kräver inte extra intag av kemikalier som hämmar arbetet med inre organ. I östra medicinen antas att navelområdet är zonen där energikanalerna ligger. Genom dem påverkar gipszb prostatic navelgips den manliga organismen, som läker den sexuella sfären och förbättrar reproduktionssystemets funktioner. Den höga effektiviteten hos den urologiska plåstret bekräftas inte av ett hundras framgångsrikt tillämpning i Kina utan också av de många positiva svaren hos våra herrar som använde denna lösning.

Det är en vävnadsbas med en rund insats av växtbaserade extrakt från Kina. Den största fördelen är en långsiktig effekt på kroppen (72 timmar).

Idag är transdermala plåstret ett populärt, långverkande restaureringsmedel. De rostatic navelplasterna förbättrar blodtillförseln till de inre organen. I detta fall har prostata inga biverkningar och kontraindikationer.

Är det sant eller skilsmässa som de skriver om ett gips? Kommentarer från läkare, köpare och specialister om prostatakörteln finns i forumet som ägnas åt ämnet läkemedel för styrka. Här var åsikterna delade. Läkare tror att om prostata sjukdomen redan har inträffat, kommer gipset inte att eliminera orsaken som utlöste den. Endast en läkares samråd och en välvalad behandling garanterar patienten en fullständig återhämtning. I detta fall fungerar prostata som ett extra medel för snabb återhämtning av kroppen.

Kinesiska patchar i företaget Bang de Li - det här är en ambulans vid de första tecknen på manliga sjukdomar. Spektrum av inflytande på kroppen:

 • Lindra smärta i nedre delen av ryggen, prostata, med urinering.
 • Eliminera ödem, återställ normal urinström.
 • Stärka blodflödet i bäckenorganen.
 • Ha antimikrobiell effekt.
 • Öka sexuell aktivitet.

Aktiva komponenter i läkemedlet

Urologiska plaster zb prostatiska navelgips består av medicinska örter, som bandage av läkare i Tibet för många århundraden sedan. I vissa proportioner skapar komponenterna samma helande effekt som tidigare, vilket hjälper män att återställa förlorad hälsa.

Hur går det kinesiska gipset från prostatit

Det är nyfiken att den kinesiska gipsen från prostataitprostatiska navelplåster ska limmas i navelområdet.
Denna taktik bygger på gammal kinesisk doktrin. Enligt honom visas alla mänskliga organ på specifika punkter i kroppen - fötterna, palmerna, auriklarna. Man tror att navelzonen är ansvarig för människors hälsa. Använd en gips för behandling av prostatit, liksom andra sjukdomar hos könsorganen. Lösningen lindrar inte bara symptomen under en kort stund, men hjälper till att övervinna inflammationen. Påverka orsaken, det tar bort flödet och inflammationen i prostatakörteln. Tack vare detta märker man försvinnandet av smärta och obehag, förbättring av styrkan.

På denna sida kan du se kompositionen av detta verktyg, dess egenskaper, recensioner av läkare och män som använde zb prostatic navel. Även här kan du läsa om läkemedlets egenskaper och ta reda på hur du använder det och var du ska limma. Om du vill beställa en officiell produkt klicka på bilden nedan!

Vad är patchar?

Kinesisk urologisk lapp är en helt naturlig förberedelse, bestående av växtdelar. För sin grund tas vävnad impregnerad med extrakt av sju olika medicinska örter.

Läkemedlet är tillverkat med hjälp av nanoteknik, vilket gör att man kan krossa medicinska ämnen till nanopartiklar. På grund av detta kan aktiva ämnen penetrera djupt in i huden.

Gipsens sammansättning innehåller sådana örter:

 • kanel - har en stark antiseptisk effekt, bekämpar inflammation, förbättrar blodflödet i prostata-kärlens kärl, påverkar styrkan,
 • Bornean kamfer- Eliminerar smärta, lindrar inflammation och förbättrar mikrocirkulationen.
 • Gem två-tand - anses vara ett naturligt antibiotikum. Hjälper också till att återställa diurese, kämpar mot urolithiasis. Den har en återställande effekt.
 • Vaginal girchevnik -har antispasmodiska, lugnande effekter. Hjälper till att lösa blodproppar. Det används för att behandla inflammatorisk process i blåsan, prostatakörteln. Effektivt med hemorrojder, impotens, analfissurer, förstoppning.
 • Crested tvivelaktiga - Mycket effektiv för smärta i ljummen, skrotum. Har en toning, återställande, diuretisk effekt.
 • Plantain Asian - kunna återställa blodflödet till den patologiska förändrade prostatakörteln. Det är bra för problem med urinering, urolithiasis.
 • Safflor färgning - fungerar som en ledning Låt aktiva ingredienser penetrera djupt in i huden. Det är också ett bra blodrengöringsmedel.

Faktum! Zb prostatisk navel är 100% naturlig. Den består av 7 örter som påverkar genitourinary systemet. Aktiva ämnen tränger djupt in i huden och har en läkande effekt.

Var kan man köpa, hur mycket är det, vad ska man köpa?

Plaster är svåra att köpa på apotek, men på internet finns det många platser där man köper ett läkemedel inte kommer att bli ett problem.

Ungefärligt pris per paket i olika länder:

 • Ryssland - 990 rubel;
 • Ukraina - 450 hryvnia;
 • Vitryssland - 30 rubel;
 • Moldavien - 399 lei;
 • Kirgizistan - 1399som;
 • Azerbajdzjan - 24 manat;
 • Kazakstan - 5490 tenge.

Vid köp av ett stort antal plåster för behandling av prostatit är en betydande rabatt möjlig.

Tips! Innan du köper en produkt, bör du se till att den är äkta. När allt kommer omkring får ofta en negativ feedback från konsumenterna bara en falsk. Därför är beställning av läkemedlet bäst på den officiella hemsidan. Eller klicka på bilden nedan!

Det är nödvändigt att uppmärksamma Internetresursen: det måste finnas kontakter, en form av feedback. Du behöver också en beskrivning, en produktkod. Om det inte finns, ska du lämna webbplatsen så snart som möjligt. Mest sannolikt säljer det en förfalskning mot prostatit.

För att skilja den ursprungliga prostatiska naveln från Zb hjälper du också:

 • Närvaron av Bang De Li-logotypen i övre vänstra hörnet av paketet (på båda sidor);
 • Närvaron av inskriptionen, där tillverkaren anges - Shaanxi Zhongbang Pharma-TechCo., Ltd;
 • Tillgänglighet för tillverkningsdatum och utgångsdatum för produkten.

Det bör noteras att användningen av ett förfalskat läkemedel vanligen leder till ineffektiv behandling.

Resultat av kliniska prövningar

År 2013 genomförde Amsterdam Medical University i Nederländerna en klinisk studie, som involverade mer än tusen män med olika sjukdomar i genitourinary system. Alla under överinseende av läkare använde kinesiska plåster. Studiens varaktighet var tre veckor.

Resultaten av experimentet var fantastiska. Mer än 95 procent av patienterna noterade förbättring i sitt tillstånd inom några dagar. Vid provperiodens slut var omkring hälften av männen botade av de befintliga sjukdomarna. Resultaten av den kliniska studien visar effekten av plåstret för behandling av prostatit.

När ska jag använda drogen?

Förutom att använda en lapp för behandling av prostatit finns det ett antal andra indikationer för dess användning. Bland dem:

 • Försämring av blodcirkulationen i bäckenregionen;
 • Överträdelse av blåsans funktion, vilket leder till frekvent uppmaning att urinera;
 • Prostata adenom eller kronisk inflammatorisk process i prostatakörteln;
 • Nephritis, njurinsufficiens, smärta eller värk i ländryggsregionen;
 • Dålig erektion, tidig utlösning;
 • Brott mot styrka, smärta i pungen.

Och plåster från prostatit kan användas som ett självständigt verktyg, och i den komplexa behandlingen av inflammatoriska processer och andra sjukdomar i det genitourära systemet. I det andra fallet kompletterar den väl de huvudsakliga behandlingsmetoderna som föreskrivs av en läkare.

Instruktioner för användning

Hur man använder en plåster, var man ska limma och hur många förpackningar som behövs prostatit gav en plåster för hela behandlingen och en positiv effekt:

 • Det är nödvändigt att noggrant tvätta och torka den plats där den ska gjutas.
 • Navelområdet är önskvärt att raka - detta kommer att lindra de obehagliga känslorna när man tar bort Zb-prostatisk navel från huden.
 • Då ska du öppna paketet längs den angivna linjen, ta ut zb-patchen och ta bort skyddsremsan av papper;
 • För limning är det nödvändigt i naveln, varefter det inte är nödvändigt att avlägsna det i tre dagar.
 • Nästa gips får användas senast 24 timmar efter det att den föregående har avlägsnats.
 • För att uppnå önskad effekt krävs minst sex fläckar i 24 dagar;
 • Behandlingsförloppet bör upprepas 2-3 gånger.

Under behandlingsprocessen är det viktigt att följa sådana regler:

 • Ät hälsosam mat;
 • Undvik skarpa och salta livsmedel som orsakar vätskeretention i kroppen.
 • Överge användningen av alkohol;
 • Varna inkomsten av fukt i gipset för behandling av prostatit
 • Använd inte om det finns repor eller annan skada på huden.

Viktigt! Innan du använder Zb prostatic navel, bör du se till att det inte finns några allergiska reaktioner på läkemedelskomponenterna.

Fördelar och förväntade effekter

Användningen av prostatisk navel i Zb har flera fördelar jämfört med medicinska preparat för behandling av den inflammatoriska processen i prostata. Dessa är:

 • Enkelhet och användarvänlighet;
 • Komplet naturlig komposition av preparatet;
 • Möjlighet till långvarig användning av en plåstret (3 dagar);
 • Frånvaron av biverkningar;
 • Relativt snabb försvinnande av obehagliga symptom, vilket bekräftas av många recensioner av män.

Vid korrekt användning förväntas följande effekter:

 • Förbättring av blodflödet i prostatakörteln, på grund av vilket ödemet sjunker och den inflammatoriska processen upphör
 • Normalisering av tarmperistalitet;
 • Återställande av sexuell funktion, ökad libido;
 • Normalisering av urinering;
 • Normalisering av det endokrina systemet;
 • Minskar risken för komplikationer, utvecklingen av neoplastisk process i prostatakörteln.

Tips! Plaster kan inte användas samtidigt med alkoholhaltiga drycker - det leder till ineffektiv behandling!

Vad säger experter?

Läkare säger att Zb-gipset inte är ett panacea. Läkemedlet kan inte alltid botas med prostatit, nefrit, njursvikt eller andra patologiska processer i det genitourära systemet. Urologer och proktologer tror att det är mer effektivt i den komplexa terapin.

Därför rekommenderar experter att söka medicinsk hjälp vid de första tecknen på inflammation i prostatakörteln. Efter samråd kan patienten självständigt välja om det ska behandlas med traditionella metoder eller att köpa ett gips för kampen mot prostatit.

Vad gäller den kinesiska gipsen själv är doktorns kommentarer om honom positiva. Experter noterar de uppenbara fördelarna med anti-prostatit läkemedlet: naturlig sammansättning, lämplig form av frisättning, frånvaron av biverkningar och kontraindikationer (exklusive individuell intolerans av komponenter).

Urologer säger att läkemedlet minskar aktiviteten av den inflammatoriska processen i prostatakörteln. Det återställer också blodflödet till prostata och eliminerar obehagliga symptom.

Vad säger männen?

Владислав, 48 år gammal. För första gången hade jag problem med prostata vid 44 års ålder. Jag började märka problem med erektion, urinering. Jag kände mig inte som att gå till sjukhuset. Och min fru försökte gömma allt detta. Jag använde även piller som Viagra. Sedan blev uttråkad, gick till urologen. Han ordinerade en prostata massage och rekommenderade att köpa en kinesisk gips för att behandla prostatit. Recensioner på platserna är imponerande, trodde inte ens dem. Men bestämde sig fortfarande för att köpa. Han behandlades under en affärsresa så att hans fru inte kände igen. Han återvände hem helt frisk. Men min fru fick fortfarande erkänna. Jag blev för insatiabel i sängen, och det oroade henne. Jag går med entusiastiska recensioner om mirakelplastik för behandling av prostatit.

Michael, 57 år gammal. För att vara ärlig, jag lider av prostatit under lång tid. Det fanns ingen tid att behandlas. Ja, och hoppades att "det kommer att gå för sig själv". Passade bara inte. Hustru hittade ett verktyg på Internet, läs kompositionen, instruktion. Vi bestämde oss för att beställa tillsammans. Det behandlades ungefär en månad. Och när han gick till doktorn - fann han att jag inte längre har prostatit. Mirakler, och bara! Mitt råd till alla! Jag råder alla!

Du kan beställa en gips från den officiella butiken, bara fylla i formuläret från botten, och inom 5 minuter kommer operatören att ringa dig. Var noga med att inkludera rätt telefonnummer i det internationella formatet.

Video om kinesiska plåster

Video om Zb prostatic navel. Sammansättning, egenskaper, indikationer, recensioner.

Alternativ till plåster

Kinesiska örter fungerar som grunden för "Yumei" -kuddarna från företaget Meitan, som används av kvinnor för att behandla och förebygga många gynekologiska sjukdomar. Sanitärkuddar har också fått positiva recensioner bland män och tonåringar.

Sammansättningen av kuddarna i företaget Meitan inkluderar sådana örter:

 • Sophora, har mjukgörande effekt
 • mint, har en tonisk effekt
 • kamomill, känd för sina lugnande egenskaper;
 • Girchovnik, Det har antibakteriella, analgetiska effekter som förbättrar blodcirkulationen.

Hos män används Mathan pads för att behandla följande sjukdomar:

 • prostatit;
 • cystit;
 • hemorrojder;
 • Analfissurer etc.

Matans kuddar är en garanti för kvinnors skönhet och hälsa, eftersom de ger kvinnor en ny känsla och har även sådana effekter:

 • Förbättra blodcirkulationen i könsorganen;
 • Pakningar eliminerar smärta, klåda och brännande;
 • Har antiinflammatorisk effekt, som används vid komplex behandling av infektionssjukdomar i könsorganen
 • Ta bort ödemet
 • De har en tonisk effekt, de normaliserar mikrofloran.

Kvinnor använder Meitan packningar för en oregelbunden menstruationscykel, liksom för många sjukdomar:

 • Uterin fibroids, cervical erosion, endometriosis, ovarian cyster;
 • Vaginal dysbios (tröst eller gardnerella);
 • Matean packningar är effektiva för cystit, pyelonefrit, uretrit
 • Kroniska inflammatoriska sjukdomar i könsorganen.

Det bör noteras att dynorna inte rekommenderas för användning under graviditeten. Även pads är kontraindicerade för individuell intolerans av enskilda komponenter.

Började få problem med prostatan även efter 30 år, men de slipas endast på våren, och inte mycket förhindrar att leva, men en gång knackade 45, började det bli outhärdlig, smärta i ljumsken, ryggen, ingen nederbörd på natten, det gjorde bara inte försöka från folket medicin, blev det lättare att komma dit, men vid nästa höst eller vår var allt upprepande. Efter att ha besökt den privata kliniken i Moskva, rådde läkaren parallellt med piller mig att köpa ett bandhjälp. Jag trodde det, köpte det. Här har gått eller har genomgått en kursbehandling med läkemedel, massage och limmade ett gips under hela 2 månader, verksamheten var på sommaren. Och här är resultatet, vintern har redan börjat, och jag känner fortfarande inga symptom. Jag råder alla att köpa på denna sida. Lycka till och hälsa åt dig!

Zb prostatic navel gips: recensioner av specialister om urologiska gips och skilsmässa är det?

Transdermala fläckar för förebyggande och behandling av sjukdomar hos den manliga urologiska sfären är ett nytt ord av antikens medicin i Kina. Hur hjälper zb prostatisk navelgips i behandlingen av prostata adenom, erektil dysfunktion, njursjukdom, prostatit? Skilsmässa eller ej skilsmässa? Hur mycket kostar det? Vilken typ av feedback lämnar kunder och läkare? Vi kommer att försöka svara på dessa frågor.

Yttranden av specialister

Kinesiska företag för produktion av läkemedel på fitoosnove - har länge setts som en ledare inom detta område. En av dem samlade kraften i den medicinska kunskapen om sitt hemland, hopar sig i århundraden, en intressant innovation för män: ex prostata navel gips - gips urologiska syften, behandla känsliga manliga urogenitala sjukdomar.

Kinesisk urologisk patch är särskilt intressant enligt följande:

 • Zb prostatic navel plaster fungerar transdermalt, det vill säga speciella mediciner kommer direkt genom huden utan att använda matsmältningssystemet - det här är ett mycket snabbare och effektivare sätt för medicinska åtgärder.
 • Verkan av de aktiva komponenterna i plåstret stoppas inte tills den är fäst på huden.
 • Säkerheten är obestridlig, detta bekräftas av läkarens recensioner: den urologiska lappen är certifierad av GMP som en högkvalitativ produkt som uppfyller internationella standarder.
 • 100% naturligt: ​​inga kemiska komponenter, varav andra syntetiska preparat är sammansatta. "En behandling, en annan - mutilera" - det här handlar definitivt inte om zb prostatic navel plaster.
 • Att applicera ett urologiskt gips för män är lätt: det kräver ingen speciell kompetens eller kunskap.
 • Recensioner av specialister och köpare hävdar att zb prostatic navel plaster är effektiv: återhämtningen av kroppen är snabbare än med användning av andra metoder.
 • De flesta urologiska droger lindrar tillfälligt sjukdomens symptom, men inte prostatisk navelgips: eliminering av orsakerna till urologiska sjukdomar är syftet med gipset.

Kinesiska medicinska traditionen känner till ett effektivt sätt att behandla patienter: navelområdet är centrum för vitalitet, det konvergerar alla energiflöden hos en person. Att sätta medicin på detta område innebär att skicka sina medicinska egenskaper genom blod till alla hörn av kroppen. Transdermala patchar (urologiska) tillverkas med hjälp av innovativ teknik:

 1. Gipsens grund: perforerad vävnad, som tillåter andning av huden - du kan bära några dagar utan att ta bort.
 2. Gipsens grund behandlas med en speciell förening som absorberar fukt - detta förhindrar blöjutslag och irritation på huden.
 3. På grundval av nanoteknikens hjälp läggs ett komplex av bioaktiva extrakt från medicinska växter.
 4. Mikropartiklar av härdande ämnen faller omedelbart in i blodströmmarna av djupa skikt av huden.

Plåstret kan köpas på apoteket.

Tack vare denna urologiska gips är prostatic navelplaster så effektiv för behandling, har gipset ett brett spektrum av åtgärder:

 • Stimulering av blodcirkulationen, ökad metabolism i vävnader och organ.
 • Eliminering av inflammatoriska processer och smärtsamma känslor i sjukdomar i prostata och hela urologiska sfären hos en man.
 • Förebyggande av prostataförstoring.
 • Urologgipset från prostatit har antibakteriella och antioxidantegenskaper.
 • Köra återställningsförfaranden med erektil dysfunktion.
 • Rehabilitering av reproduktiva möjligheter.
 • Förebyggande av onkologiska sjukdomar hos könsorganet hos män.

Den positiva effekten av behandling med en urologisk patch bekräftas. Läkare talar bara bra recensioner om resultaten av behandlingen av urologiska sjukdomar hos patienter. Det finns snabb lindring av sjukdomen hos män i alla åldrar, och det här är inte ett bedrägeri, men en riktig behandling. Urologer rekommenderar en patch för de första symptomen på urologiska sjukdomar, liksom för förebyggande åtgärder.

Vad finns i kompositionen?

Hoods av medicinalväxter - grunden ex prostata navel gips. En naturlig del av smärtstillande medel, minskar inflammation, svullnad, förhindrar tillväxten av patogena mikroorganismer på huden, öka blodcirkulationen, inte tillåter utvecklingen av stagnation processer i bäckenområdet.

På grund av denna komplexa flora förbättrar cirkulationen, bryta stagnerande processer i kärl, minskade kolesterolhalten i blodet, inte tilltäppta kärl plack, tromboser. Stimulerade njurutsöndrings aktiviteter: försvinna svullna prostata processer. Recensioner av läkare bekräftar effektiviteten av komplexet för behandling och prevention av tumörfenomen urologiska sfären. Läkemedlet reducerar svullnad, inflammation, har smärtstillande och antibakteriella egenskaper. Det är effektivt för behandling av sjukdomar i urinutsöndring bidrar till restaurering och förbättring av potens. Använd plåster så fort du känner obehag, avslag, - zb prostata navel gips bidrar till att minska obehagliga symptom och kroppen kommer att återhämta sig snabbare. Män Produkt Recensioner:

 1. Smärta i nedre delen har gått.
 2. Urinproduktionen var normal: volymen och frekvensen av uppmaningen.
 3. Smärtsamma känslor under samlag har gått.
 4. Smärtsamma känslor under urinering passerade.
 5. Ökad kvalitet på styrkan.

Sjukdomar i genito-urinområdet hos män - redan problem är inte för den äldre generationen blir prostata sjukdomar yngre. Vänta inte på försämringen, anmäla dig till ett möte med läkaren vid de första symptomen - detta kommer att hjälpa till i tid för att bedöma tillståndet och förskriva en fullgod effektiv behandling.

Plåstret baseras på extrakten av medicinska växter.

Hur man använder

Den kinesiska gipsen bör fixas på hudens navelområde: kroppstemperaturen kommer att värma upp och de terapeutiska komponenterna kommer att tilldelas. Läkemedlet säkerställer kontinuerligt penetrationen av aktiva substanser i blodet. Lägga till flera gånger rekommenderas inte, var försiktig! Steg-för-steg instruktion för användning:

 1. Raka en fläck av huden runt naveln.
 2. Tvätta med tvål.
 3. Torka huden torr.
 4. Ta bort skyddsfilmen från plåstret.
 5. Stick en klibbig sida till det valda hudområdet.
 6. Bär ett bandhjälp i tre dagar, men inte längre.
 7. Ta bort limet.
 8. Tvätta huden med tvål.

Hur många timmar kan jag använda produkten igen? Avbrott för nästa behandling är 24 timmar. Följ rekommendationerna som beskriver instruktionerna för att använda plåstret så att behandlingen är effektiv. Behandling innebär följande begränsningar:

 • Terapeutisk behandling är inkompatibel med alkohol.
 • Avvisa eller minimera de skarpa, salta matarna som stekas.
 • Avfetta sodavatten.
 • Använd inte på skadad hud.
 • Om allergier uppstår, sluta använda och kontakta en läkare.

Plåstret är effektivt för behandling:

 1. Prostatit.
 2. Tumörbildning i prostatakörteln.
 3. Njurinsufficiens.
 4. Inflammatoriska sjukdomar hos människans urologiska sfär.
 5. Erektil dysfunktion och impotens.

Den transdermala plåstret för behandling av urologiska sjukdomar hos män har bara naturliga naturliga komponenter, så det finns inga allvarliga kontraindikationer. Men på något ämne av naturligt ursprung kan det finnas en individuell allergisk reaktion, var därför vaksam vid första applikationen: vid uppvisande av allergi, ta bort ett gips.

Experts kommentarer rekommenderar prostata patch för alla män som förebyggande och behandling av prostata adenom. Tillverkare av limet använde följande principer:

 • Säkerhet - produkter av kemiskt ursprung föll inte i kompositionen: endast växtkomponenter. Kroppens organ och system har ingen negativ inverkan som påverkar deras prestanda.
 • Hastighet - transdermal leverans av ämnen av ett urologiskt medel till sjukdomsfokusen är det snabbaste.
 • Kontinuitet - behandling inom 72 timmar, utan återkallande.
 • Frihet från biverkningar - när det används kommer det inga obehagliga känslor eller biverkningar.
 • Behandling - främjar återhämtningen av kroppen som helhet och behandlingen av specifika manliga sjukdomar.

För att skydda din hälsa och pengar, låt dig inte luras: det finns många förfalskningar på marknaden, köp endast originalprodukten. När du köper urologiska lappar för män, studera noggrant förpackningen och låt dig inte luras. Läkemedlets terapeutiska effekt garanteras endast av tillverkaren vid köp av originalet. För att förvara gipset kommer en mörk torr plats att göra.

Gipset kan köpas på apotek eller på Internet.

Hur hittar man det på marknaden

Hur mycket är och hur man köper ett verktyg - frågor som är lätta att svara på. Ett medel för behandling av urologiska sjukdomar hos män är på Internet: på apotek och på en speciell tillverkares webbplats. Priset kommer att vara 200-300 rubel. för 1 st. Behandlingsförloppet är utformat i 24 dagar - det här är ungefär sex patchar. Det bästa resultatet noteras av patienter som har genomfört 2-3 kurser.

Den moderna rytmen i livet bidrar inte till god hälsa: Mat av dålig kvalitet, stillasittande arbete, otillräcklig sömn och de negativa följderna av rökning, alkohol. Allt detta gör en man sårbar för urologiska sjukdomar. Ingen gillar att diskutera problem på detta område: män är generad att gå till doktorn, det finns ibland ingen tid. Men sjukdomen kommer inte stå stilla och kommer inte att återta sig själv: Börja behandlingen av urologen med åtminstone en lapp. Var frisk och var män!