Huvud
Massage

Ställ en fråga till urologen gratis

fråga: Trevlig tid på dagen. Jag heter Vladimir. Efter att ha köpt en prenumeration på gymmet och efter två månaders klass började jag märka att jag slutade titta på tjejerna i salen.

Frågan. Välkommen! Jag heter Olga, 22 år gammal. Vi hade ett sådant problem - min pojkvän under närhet börjar drastiskt förlora en erektion, innan det inte var det. För honom på 26 år, leder en aktiv livsstil

Frågan. God eftermiddag! Jag heter Andrew, jag är 38 år gammal. Nyligen märker jag att lusten efter intimitet med min make började dyka upp mindre, och erektionen är på något sätt trög och ofullständig. Detta tillstånd varar mer än sex månader.

Frågan. God eftermiddag! Jag heter Yuri, jag är 38 år gammal. I fyra år bor jag med diagnosen diabetes mellitus. Jag går igenom all föreskriven behandling, jag ser specialisterna, jag följer deras rekommendationer.

Frågan. God eftermiddag, kära experter! Jag är 42, namnet är Pavel. I många år har jag hjärtproblem. Jag försöker följa alla läkares rekommendationer, jag leder en hälsosam livsstil, dricker inte eller röker.

Hur många gånger under den senaste månaden kände du ofullständig tömning av urinblåsan efter urinering?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden ville du gå på toaletten varannan timme och oftare?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden har du en urholkande urinering?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden har det varit svårt för dig att hålla din uppmaning att urinera?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden kände du det lätta trycket i strålen?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden måste du spänna dina muskler för att börja urinera?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta går du på toaletten på natten?

Av dina svar följer att du inte har några symtom på prostata sjukdom. Om du är osäker, se en läkare för en korrekt diagnos. Kom ihåg att prostatacancer inträffar utan några synliga symptom i de tidiga skeden av sjukdomen.

Av dina svar följer att du har symptom på prostataförstoring.

Vi rekommenderar att du konsulterar en läkare för en noggrann diagnos.
Du kan också ställa en fråga på vår hemsida

Av dina svar följer att du har symptom på prostataförstoring.

Vi rekommenderar att du konsulterar en läkare för en noggrann diagnos.
Du kan också ställa en fråga på vår hemsida

Samråd med urologen online

Ställ en fråga

Fråga nr 109029

2 dagar sedan var inte skyddad samlag, efter en dag fanns kliar och hudutslag i form av små prishchikov. Förutom klåda av andra symtom observeras inte. Jag är tacksam för hjälpen.

Fråga nr 108939

Välkommen! Oavsett om du är snäll, snälla, förmodligen att bli gravid med sådan spermogrammoj (en fil i ett hölje) och vilken behandling är nödvändig?

Fråga nr 108883

Hallå För mig 23. Sedan vinter började jag märka att jag ofta går på toaletten. Det är som följer: gick på toaletten, gick ut och återigen vill gå på toaletten (ca 5-15 minuter, ibland ibland omkring 30 minuter). Mängden urin kan vara annorlunda, ibland ganska, ibland den vanliga volymen. Jag dricker inte något vatten innan jag går ut. En liknande situation när man förbereder sig för sängen. Jag går på toaletten, lägger mig, efter 5-10 minuter igen vill jag gå på toaletten. Till exempel, i teatrar samma sak. Innan sessionen gick (inget vatten dränktes också), efter 10-20 minuter känner man igen "uppmaningen" att gå på toaletten. Först trodde jag det på grund av förkylningen. Men det är nästan sommar, och den här situationen fortsätter. Jag känner ingen smärta när jag vandrar. Berätta med vad det kan kopplas till? Och om det är möjligt att bota på något sätt?

Fråga nr 108881

Jag har typ 2-diabetes, högt blodtryck. Jag lider av erektil dysfunktion. Berätta lösningen på problemet.

Fråga nr 108869

God eftermiddag! 1.06.18 var en sexuell handling i grov form. 4.06.18 vaknade med obehag och under dagen förändrades inget. När hon gick på toaletten blev det mycket smärtsamt, i slutet av dagen var det en sjukdom. uppmanar till toaletten med ett snitt och en droppe blod (märks endast en gång). Jag åt en natts sömn och gick och sov. för morgonen fortsatte symtomen. började dricka mycket vätska, nämligen te med currants och kamille. drack 2 tabletter av kanefron och efter ett tag blev det lättare, det var inte så ofta att toaletten var så ofta och smärtan minskade. P / S. 3 månader sedan började leda ett sexuellt liv, partnern den första och konstanta. efter det första samlaget hade efter 2 dagar samma symptom som jag beskrev ovan. hon drack också mycket vätskor och allt gick bort på en dag. En månad senare, 3 dagar före menstruationen, fanns en törst, som behandlades 5 dagar med suppositorier och tabletter "pimafucin". Berätta för mig, tack vare min historia, vad kan det vara? Skulle du få panik eller är det bara mekanisk skada på grund av grovt samlag?

Fråga nr 108884

God eftermiddag. Min ålder är 37 år, höjd 184 cm, vikt 98 kg, aktivt engagerad i bodybuilding. En lång tid, förmodligen inom 14 år från tid till annan - en gång om året, drar förnimmelser känns i nedre delen av magen och nedre delen av ryggen värker. allt sker vanligen under veckans två och det fanns när det frös eller kom från vila. Den här gången gick jag till urologen och gjorde ett TRUSI ultraljudstest. Avslöjade inflammation i prostatan 33 cc, singel lakunär förkalkning till 0,11 cm. I båda njurar isolerade hyperechoic inneslutningar, utan en tydlig akustisk skugga. Diagnosen. ofullständig fördubbling av vänster njure, urinsyra diatese, CP prostatit. Sådd prostata juice för att bestämma känsligheten för antibiotika har visat Staphylococcus haemolyticus och Candida albicans. Behandlingen är föreskriven. Dagligen under 30 dagar - 0,5 g levofloxacin 1 per dag och 4 gånger per dag en tablett Nystatin. Detraleks 1000 mg per dag under 15 dagar och ljus Longidaza 10 ljus i en dag och sedan 10 ljus var tredje dag. Dessutom läkare föreskrivna 10 sessioner prostatamassage, lasermagnetisk massage (såsom ett rör med rött ljus och kastas typ massera och värmer) och silverinstillation i urinröret via katetern. Snälla snälla inte mycket antibiotika och alla slags massage? Och instillation. Alla säger att det används för problem med urinblåsan och urinvägarna. Skriv i mitt fall är det i allmänhet inte nödvändigt, men en vanlig antibiotikabehandling. Och att resten av terrapien är en skilsmässa för extra utgifter.? Jag ser fram emot ditt svar.

Fråga nr 108837

För ungefär ett år sedan fanns det starka smärtor i bihang av vänster testikel, hittade palpation en tät avrundad utbildning, ca 1 cm. De sista 3 dagar av frekvent smärta, kolit och nedskärningar, ger till hans vänstra ben smärta när man går. Jag hade en ultraljud. Hur farligt är det här? Vilken behandling, utfall och prognos? Tack för svaret.

Fråga nr 108765

God eftermiddag! min man har infertilitet. Flera spermogram utfördes. 1 - kryptozoospermi, efter det att centrifugens enda grupper hittades. D. 2 - azospermi. test för Inhibin B 38,19, FSH-12,15 inlämnades. Enligt genetikens slutsats hittades inga patologier. LH - 7.15, Testosteron - 11.15 levereras också. Det var en ultraljud, varicocele hittades inte. Mannen påminner om att han i åldern 6 år togs till samråd med en urolog, men inga medicinska handlingar behölls. Dessutom hade han inga sexuella relationer tills han var 43 år gammal. Orsaker till infertilitet flera läkare kunde inte etablera. Finns det några chanser att min man blir far?

Fråga nr 108758

Jag bor utomlands med min fru, vi försöker bli gravid, för det andra året har vi försökt. Min fru tog testen, allt är i ordning som. Idag passerade jag spermierna för test, fick test, och det finns ingen läkare här, jag lämnade. Hjälp, tack. Jag bifogar fotot med resultaten.

Fråga nr 108691

Hej, jag vände mig till urologen med problemet med uppfattningen. På mig började höga leukocyter i en sperma på 7 miljoner överlämna analyser på en infektion, allt är rent eller rent. bestämde sig för att passera androflor, allt är rent, utom Anaerococcus spp. 10 till kraften av 3,1 och Eubacterium spp. 10 till kraften av 3,2. Kan dessa bakterier vara syndarna av leukocyter? Innan tillträde en vecka, och du vill veta. tack.

Online samråd med urologen

Urologist är en högspecialiserad läkare som utför diagnostik, terapi och förebyggande av genitourära sjukdomar hos män och urinvägar hos kvinnor.

Ofta utvecklas sjukdomar i det genitourinära systemet på grund av närvaron av sexuellt överförbara sjukdomar, så det behövs dessutom en samråd med en venerolog. Om du har erektil dysfunktion hos män, gå till en andrologists råd. För effektiv behandling av cystit hos kvinnor krävs en gynekolog.

Vad läkaren botar en urolog

Inte många vet vad urologen behandlar och vilka problem som kan adresseras till honom. Först och främst bland urologiska sjukdomar är man prostatit. Dessutom producerar läkaren terapi för urin och urinvägar.
Online konsultation av en urolog i realtid hjälper till att lösa dina problem, bland annat som:

 • om det under lång tid finns smärtsamma känslor i nedre delen av ryggen, perineum, underlivet, ljummen och vid tidpunkten för urinering
 • för ofta / sällan en uppmaning att urinera;
 • urininkontinens
 • närvaro av purulenta och blodiga föroreningar i urinen;
 • sänkning av sexuell funktion, omöjlighet för reproduktion av sexuellt intyg eller handling - för en mans hälft.

Ställ en fråga till en specialist

Betalt och kostnadsfritt samråd med en läkare på vår hemsida hjälper till att få tillförlitlig information om ditt problem, samt detaljerade rekommendationer för eliminering. Ta hand om din hälsa just nu.

Gratis Urologist konsultation

urolog Är en specialist som behandlar problem med genitourinary system, både hos män och kvinnor, liksom med reproduktionssystemet hos män. Dessutom är läkare diagnoser och behandlar sjukdomar i urinorganen, externa och inre organ, kongenitala anomalier, och infektioner som överförs genom sexuell kontakt. Det är allmänt trott att denna specialist är inblandad, bara mänens problem, men det här är långt ifrån fallet. Han behandlar också njurar, urinblåsare, urinblåsor och så vidare.

För att kontakta en läkare, är vi alltid tvungna att mäta, associerad med uppkomsten av olika symptom på någon sjukdom. Men inte alla människor vänder sig till en specialist för förebyggande undersökning. Men oftast försenade besök på sådana läkare som: tandläkare, urolog. Det är uppenbart att vi i det första fallet har en förening med smärta, men i andra med skam och förlägenhet. Och det är absolut dumt att tveka och ju mer skjuta upp sitt besök till en specialist, eftersom tillståndet i urogenitalsystemet bestämmer fullständighet och livskvalitet.

Urologisk konsultation Det kommer att behövas i följande symtom: uppkomsten av ödem, muntorrhet, urinvägar, smärta i buken och uppkomsten av slem i urinen, blod eller pus. Naturligtvis en tid besök till en läkare förhindra uppkomsten av effekterna, och viktigast sjukdomen kan vara framgångsrikt och snabbt läka, att inte tala om uppkomsten av kronisk löpning form. Det rekommenderas speciellt att noga överväga förekomst av dessa symtom hos män i åldern 50 år. Också en viktig punkt - att passera en förebyggande undersökning, både för vuxna män och pojkar.

Att lansera och, ju mer, överflödigt att behandla din hälsa är inte i något fall omöjligt, särskilt om det gäller kroppens genitourinary system. Sådan frivolitet leder vanligen till utvecklingen av olika patologier, till exempel: prostatit, cystit, erektil dysfunktion och många andra. etc. Om du har några frågor om detta, urolog online kan hjälpa dig, och vid behov förskriva en behandling eller till och med en checkup. Kom ihåg att framgångsrik behandling av allvarliga urologiska sjukdomar är möjlig endast med snabb behandling, försök inte, även om du inte kan se en läkare personligen kan du alltid ställ en fråga till urologen.

Forum / Online konsultation

Du kan ta en bild av problemet och fråga läkaren vad det kan vara. Ett forum för dem som har en konstig rodnad, utslag, finnar, fläckar, papler, finnar, isolering och andra avvikelser i underlivet, som kan visa doktorn.

Förklaring av resultat och förklarings sperma, blod och urin, prostata sekretion, PSA, ELISA, PCR, PIF, FIF, bakposeve, röntgenundersökning, datortomografi, MRI, ultraljud diagnostiskt verktyg.

Frågor till urologen om modern verksamhet på könsorganen. Blodlösa, smärtfria, plastiska kirurgiska metoder som inte lämnar ärr. Postoperativ uppföljning av opererade patienter.

Frågor om andra progressiva, urologiska operationer som inte är relaterade till könsorganen. Minimalt invasiva operationer på njurarna, urinledarna, prostata, urinblåsan, urinröret utan snitt och ärr.

Frågor till urologen om korrigering av en korsning av en sexuell medlem, medfödda patologier och behandling av sjukdom Peyroni. Den nyaste verksamheten för att räta ut penis. Faktisk konservativ behandling.

Frågor till läkare urolog-kirurg om ökningen av penisens storlek. Här är ämnet "Hur man ökar penis?" Är upphöjd. Forum för samråd om genomförande av en operation för att öka medlemmens storlek.

Sektion för de som frågar frågan "Varför slutar jag snabbt" och "Hur förlänger du samlag?". Moderna metoder för behandling av tidig utlösning. Frågor om operationen "Denervation av penisens huvud" med snabb utlösning.

En sektion för män som är oroliga för en svag erektion. Det diskuterar frågorna "Hur man stärker styrkan", "Hur man höjer en erektion, om inte en medlem?". Urologis råd om behandling av impotens.

Sektion för män som lider av phimosis. Här kan du rådfråga på bilden, klargöra diagnosen, samt ta reda på all information om nya kirurgiska operationer på plast och omskärning av förhuden när den är inskränkt.

Samråd för de män som har "Kort frenulum av förhuden av penis". Här uppstår frågor om modern verksamhet på sömlös plastfasi genom laser- och radiovågsmetoder. Och ge också råd till urologen, hur man beter sig i den postoperativa perioden.

I det här avsnittet diskuteras allt relaterat till könsvårtor på könen hos män och kvinnor. Frågan om förebyggande, behandling och permanent avlägsnande av genitala vårtor på moderna sätt väckts. On-line samråd med urologen på ett foto.

Detta avsnitt behandlar inflammatoriska sjukdomar i huvudet och förhudet. Balanit, fastande, balanopostit. Orsaker, moderna metoder för undersökning, behandling och förebyggande. Urologisk konsultation på bilden.

Frågor till urologen om behandling av sklerotrofisk lava. Diagnos på bilden. Förebyggande hos män.

I denna del av forumet diskuterar vi ämnet - varicocele (åderbråck i testikeln). Ställ frågor till urologkirurgen om moderna kirurgiska behandlingsmetoder, som helt eliminerar varicocelen utan att lämna ärr, ärr och konsekvenser.

Frågor relaterade till dropsy testikel (hydrocele) hos män. Konsultation av en urolog - en kirurg för foton och symtom. Orsaker, klagomål, diagnos av hydrocele. Moderna operationer för att ta bort dropsy.

En sektion för män som är oroliga av testikelcysten (spermatocele - cyst appendage av testikeln). Kirurgiska behandlingsmetoder. Modern operation för att ta bort cysten av epididymis. Postoperativt samråd med en urolog.

Sektion för män som har en cyst av spermatkabel (funikolocele). Konsultation av urologen - kirurg på moderna tekniker som syftar till att ta bort cyst i spermatkabeln. Postoperativa problem diskuteras också här.

Konsultation om manlig infertilitet - tecken, orsaker, test för infertilitet, infertilitetsbehandling, avkodning av spermogram.

Konsultationer relaterade till akut och kronisk inflammation i prostata. Metoder för behandling, komplikationer, diagnos, symptomatologi. Patientfrågor och läkarmottagning.

Godartad prostatahyperplasi är en neoplasma i prostata som kräver kirurgisk ingrepp. Frågor om planering och genomförbarhet av verksamheten.

Frågor relaterade till diagnos och avlägsnande av prostatacancer - multifokal biopsi, PSA-tumörmarkör, abdominal och transuretral tumörresektioner, planeringsoperationer.

Uretrit - inflammation i urinröret. Sektion för samråd om manlig uretrit och behandling av denna sjukdom.

Urinsträngning är en patologisk minskning av urinröret hos män, vilket kräver omedelbar behandling (inklusive kirurgisk ingrepp) från en kvalificerad urolog.

Cystit - inflammation i blåsan finns lika i både kvinnor och män. Forum för behandling av blåsor.

Frågor relaterade till urininkontinens hos kvinnor: orsaker, behandling, åldersegenskaper. Diskussion om behandlingsmetoder och operationer.

Utseendet av stenar i blåsan är en följd av urolithiasis (IBD). Stora stenar ska avlägsnas eller krossas. Fråga dina frågor till läkaren.

Samråd om inflammation i njurarna och urinledarna. Behandling av akut och kronisk pyelonefrit hos kvinnor och män.

Forum om urolithiasis. Kirurgisk borttagning, krossning och upplösning av njurstenar och urinledare.

Senaste frågor

Om läkaren

Läs mer om doktorn →

recensioner

Kommentarer och feedback från patienter →

konsultation

Fråga en online fråga till läkaren →

Urolog, andrologist Smernitsky Vladimir Sergeyevich, medan regionalt i Mykolayiv, ger professionell urologi stöd till både staden Nikolayev patienter och Mykolayiv region (Snigurivka, Pervomaisk, Ochakov, Nova Odessa, New Bug, Crooked Lake, Kazanka, Yelanets, Voznesensk, Vradievka, Veselinovo, Bratsk, Bereznegovatoe, Berezanka, Bashtanka, Arbuzynka), såväl som hemmahörande i andra ukrainska städer, såsom Kiev (den vita kyrkan, Brovary, Boryspil, Fastow, Irpin), Dnepropetrovsk, Dnepr (Krivoy Rog, Dneprodzerzhinsk, Kamenka, Nikopea eh, Novomoskovsk), Kharkov (Lozova, russin, Chuguev), Zaporozhye (Melitopol, Berdyansk, Tokmak, Energodar), Odessa (Izmail, Ilyichevsk, Belgorod-Dnjestr, Kotovsk, South), Kherson (New Kakhovka, Tsyurupinsk, Alyosha) Chernihiv (Nizhin, Priluky) Cherkassi (Uman Smela) Exakt (Berdichiv, Korosten, hagel Volynskyy) Vinnitsa (Jmerinka, Kazatin, Ladyzhin, Chmilnyk Moguilev-Podolsky) Poltava (Krementjuk, Komsomolsk, Gorishnii smidigt Lubni, Myrgorod), Sumi (Konotop, Shostka, Romney, Romney, Gluhov) Chernovci (Novodnistrovsk) Kirovograd Kropyvnytskyi (Alexa driya, Svitlovods'k) Lvov (Drogobic Cervonograd, Striy, Borislav, Sambor, Novoyavorivsk, Truskavec) Khmel'nyts'kyi (Kamenets, Sjepetivka Rep, Netisjin, Starokostiantiniv) Exakt (Dubno Kostopil, Kuznetsovs'k), Ivano-Francovsk ( Kalush, Coloma), Uzhgorod, Ternopil, Lutsk, Donetsk (Mariupol, Makiïvka, Gorlovka, Kramatorsk, Jenakijeve, slaviskt), Lugansk (Severodonetsk, Alchevsk, Lisichansk, Krasny Luch, Crystal, Stachanov, Kadievka), Krim (Simferopol, Sevastopol, Kertj, Yevpatoriya, Jalta, Feodosia, Djankov, Krasnoperekopsk, Jana Kapu, Alushta, meloner isaray, Saki). Urolog i Nikolaev Smernitsky VS tillhandahåller gratis online råd till alla som är i behov av medicinsk vård.

Ställ en fråga till urologen gratis

fråga: Trevlig tid på dagen. Jag heter Vladimir. Efter att ha köpt en prenumeration på gymmet och efter två månaders klass började jag märka att jag slutade titta på tjejerna i salen.

Frågan. Välkommen! Jag heter Olga, 22 år gammal. Vi hade ett sådant problem - min pojkvän under närhet börjar drastiskt förlora en erektion, innan det inte var det. För honom på 26 år, leder en aktiv livsstil

Frågan. God eftermiddag! Jag heter Andrew, jag är 38 år gammal. Nyligen märker jag att lusten efter intimitet med min make började dyka upp mindre, och erektionen är på något sätt trög och ofullständig. Detta tillstånd varar mer än sex månader.

Frågan. God eftermiddag! Jag heter Yuri, jag är 38 år gammal. I fyra år bor jag med diagnosen diabetes mellitus. Jag går igenom all föreskriven behandling, jag ser specialisterna, jag följer deras rekommendationer.

Frågan. God eftermiddag, kära experter! Jag är 42, namnet är Pavel. I många år har jag hjärtproblem. Jag försöker följa alla läkares rekommendationer, jag leder en hälsosam livsstil, dricker inte eller röker.

Hur många gånger under den senaste månaden kände du ofullständig tömning av urinblåsan efter urinering?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden ville du gå på toaletten varannan timme och oftare?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden har du en urholkande urinering?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden har det varit svårt för dig att hålla din uppmaning att urinera?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden kände du det lätta trycket i strålen?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden måste du spänna dina muskler för att börja urinera?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta går du på toaletten på natten?

Av dina svar följer att du inte har några symtom på prostata sjukdom. Om du är osäker, se en läkare för en korrekt diagnos. Kom ihåg att prostatacancer inträffar utan några synliga symptom i de tidiga skeden av sjukdomen.

Av dina svar följer att du har symptom på prostataförstoring.

Vi rekommenderar att du konsulterar en läkare för en noggrann diagnos.
Du kan också ställa en fråga på vår hemsida

Av dina svar följer att du har symptom på prostataförstoring.

Vi rekommenderar att du konsulterar en läkare för en noggrann diagnos.
Du kan också ställa en fråga på vår hemsida

Urologist - konsultation online

Totalt samråd: 56 853

sperma

No. 51 570 Urologist 06/07/2018

Hallå 4 år blir inte gravid. Min man gjorde ett spermogram. Läkaren sade att i hans fall är allt bra. Är det så? Jag förstod inte om testet som passerat mig är sparat på din webbplats. I alla fall tack för svaret. ytterligare

Problemet med urologi vet inte ens vad jag ska göra

№ 24 874 Urologist 10/26/2015

Hej doktor Jag är 30 år gammal. Jag ber om din hjälp, sedan under denna tidsperiod
Jag hade problem, och möjligheten att gå till doktorn är inte alls. Av T. Jag är i en förort, där endast en FAP i hela byn och närmaste vårdcentral är 70 km bort i stadsdelen centrum och urolog med det tar bara en gång per vecka. Faktum är att efter urinering jag känner inte en trevlig sdavlivayusche-gnagande smärta i penis och testiklar samt dessa känslor är bara out of the blue IE. ytterligare

Олег 30 år, Киев

Hur handlar urologen?

№ 34 444 Urologist Datum 03.07.2016

Behövs undersökning för blåsor? Kan läkaren bestämma orsaken helt enkelt genom att testa och ordinera en behandling? I min klinik är alla läkare urologer till en man, jag vill verkligen inte ha något att undersöka. ytterligare

urolitiasis

№ 51 486 Urologist 05/30/2018

Hi häri CT sa rätt urinledaren utökats till 7 mm, vid mynningen av uretra tandsten storlek 6h5mm densitet + 200 + 988HU. Urinen är ofta närvarande blod, säg om det är nödvändigt att hoppas att stenen själv kommer att hållas i urinblåsan, eftersom sitter där i över en vecka, vilket innebär densiteten, som jag fick höra att det är skriven för läkare, och om det är möjligt att bryta denna sten fjärr chock -wave-metod, erbjuda kontaktlaser litotripsy, men som det är läskigt. ytterligare

Jag har inte möjlighet att få samråd med en urolog för att få behandling för klamydia

№ 26 233 Urologist 11/25/2015

Välkommen! Jag har följande problem. För några månader sedan, efter en akut manifestation av symtom, vände jag mig till en urolog på ett lokalt sjukhus, han rekommenderade test. Analyser avslöjade närvaron av Chlamidia trachomatis DNA-fragment. Efter att ha fått den begärda analyserar senaste partner att göra samma tester hon Chlamidia har trachomatis hittades ej, men har visat sig Ureplasma urealyticum. Problemet är att efter att ha hört en urolog, behövde jag snabbt lämna. ytterligare

Igor, med. sol

Är graviditet möjlig?

№ 10 806 Urologist 11/29/2013

Välkommen! Vi planerar en graviditet, min man har spermogram 2 gånger på olika ställen och de är så olika. (1: a gången skrivs helt enkelt "morfologi" och den andra passerade i mitten av eco "Kruger"!) Är en naturlig graviditet är möjlig genom? 1)
Volym 3 ml
Viskositeten är 0,2 cm
Mängden i ml är 100 miljoner. I alla ejaculera 300 miljoner. Aktiv rörlighet. - 17%
stillasittande. 25%
med ett manege. Dve. 1%
med vibrationerna. Motion. 10%
fast 47%
Morfologiska. Normal - 77%
Potologen. Blanketter: huvud 14%
nacke 6%
HVO. ytterligare

Frekvent urinering smärtfri

№ 51 459 Urologist 05/27/2018

Hej, jag har frekvent urinering, smärtfri, för en kvinna allt är normalt (gör bäcken ultraljud, vseianalizy bra urolog utsedd urinanalys i bakteriologiska laboratorium analys visade bakterien Escherichia coli, den andra graden av bakteriuri. Vad göra, än att behandla, urolog gick på semester. jag har ingen smärta, bara en dag och natt ofta gå på toaletten. berättade urolog två dagar för att fira vad tid och antal. under dagen, gick 21 gånger. etc.

Samråd med en urolog online

18+ Online-konsultationer är informativa och ersätter inte en doktors interna samråd. Användaravtal

Dina personuppgifter är säkert skyddade. Betalningar och arbete på en webbplats utförs med hjälp av det skyddade protokollet SSL.

Andrologist online konsultation

Dygnet runt samråd med andrologist

Andrologists hjälp på Internet: Ställ en fråga gratis, garanterat svar är betalt (samråd med ett omedelbart svar). Du ställer en fråga på webbplatsen, väntar sedan på ett svar på posten eller i en chatt. Hör ett samråd och ställ en fråga till andrologen. : utan registrering, utan telefon, snabbt, utan sms. Dr. Androlog online.

 • 1 skriva
  fråga till läkaren
 • 2 Klicka på
  ställ en fråga
 • 3 Förvänta
  svara på posten

Skriv en läkare - andrologist hjälp

Fråga andrologist - Fyll i formuläret nedan, beskriv problemet i detalj, i det här fallet kommer vi att kunna hjälpa så mycket som möjligt med ditt problem.

Konsultationer | Urologi och andrologi

I det här avsnittet kan du få ett gratis samråd med läkare av olika medicinska specialiteter (listan över konsulter). Om du har ett bonuskonto kan du också tacka konsulten för hans svar. Nu finns samråd tillgängliga från applikationen för smarttelefonen (mer).

Vill du kolla på portalen? Läs anvisningarna "Så här blir du konsult".

Självmedicinera inte. Endast ett ansvarsfullt tillvägagångssätt och samråd med en medicinsk specialist hjälper till att undvika de negativa följderna av självbehandling. All information på Medihost-portalen är endast avsedd för informationsändamål och kan inte ersätta läkarbesök. Vid eventuella symtom på sjukdomen eller sjukdomen ska du konsultera en läkare i en medicinsk institution.

Val och recept på läkemedel kan endast utföras av en sjukvårdspersonal. Indikationer för användning och dosering av läkemedel måste överenskommas med läkaren.

Medihost Medical Portal är en informationsresurs och innehåller endast bakgrundsinformation. Material om olika sjukdomar och behandlingsmetoder kan inte användas av patienter för obehöriga förändringar i behandlingsplanen och läkemedelsföreskrifter.

Portalens administration ansvarar inte för materiella skador och hälsorisker som orsakas av användningen av information som publiceras på webbplatsen Medihost.

Din läkare har rätt, efter att läkemedlet har avbrutits, ska allting återställas, du måste slutföra den föreskrivna behandlingssättet helt.

Hej, efter slutet av att ta drogen kommer att återhämta sig, oroa dig inte, ejaculation kommer tillbaka

Kortläkare för läkare genom specialisering

Kolosov Dmitry Anatolyevich

 • urolog

högskola eller universitet: Voronezh State Medical Academy

Arbetslivserfarenhet: 14 år gammal

Receptionstid: från måndag till fredag ​​kl 8-14

Lyulko Sergey Vladimirovich

 • urolog

Maxim Ponomarenko

 • urolog

Rysbaev Maxet Mamadiyarovich

 • urolog

högskola eller universitet: Tashkent Medical Academy, Bachelor, Allmänläkare, 2011.
JSC "Medical University of Astana", urologi och andrologi, 2013.

Arbetslivserfarenhet: från 19/04/2013.

Receptionstid: 09:00 till 17:00

Reva Sergey Alexandrovich

 • urolog

högskola eller universitet: Militärmedicinska akademin. Kirov

Arbetserfarenhet: Urologi - 6 år, onkologi - 2 år

Receptionstid: öppettider - 8.00-18.00

Kornienko Alexey Mikhailovich

 • andrologist
 • urolog

Specialiseringar: Urolog, Androlog, Sexolog

Läkaren är en urolog av högsta klass.
Kandidat i medicinsk vetenskap.
Seniorforskare, Institutionen för sexopatologi och andrologi, Urologiska institutet, National Academy of Medical Sciences of Ukraine.
Utbildad från Moscow Medical Academy. I.P. Sechenov 1992.
Författaren till mer än 80 tryckta vetenskapliga verk, 20 publikationer i utländska publikationer och rapporter på internationella konferenser.

Kniga Oleksandr Vladimirovich

 • urolog

Arbetslivserfarenhet: 15 år inom urologi och andrologi

Prioriterade arbetsområden:

 • Behandling av manlig infertilitet, erektil dysfunktion, prostatit och STD.
 • Operationer i pungen och penis: operationen Marmara med varicocele falloprotezirovanie penis expanderar plast buckala slemhinnan i urinröret, töjning och förtjockning av penis.

Arbetsplats:

Kharkiv regionala centrum för urologi och nefrologi dem. VI Shapoval, andrologiska avdelningen.

Kharkov National Medical University (KhNMU), Problemlaboratoriet för Andrologi och Mänsklig Reproduktion, Institutionen för Urologi, Nefrologi och Andrologi

utbildning:

Ytterligare information:

Chumak Alexander Anatolievich

 • urolog

Lysenko Nikolay Nikolaevich

 • urolog

specialisering Urolog, sexopatolog, den högsta kategorin.

Receptionstid: från 9 00 -12 00

Om läkaren Oberoende utför högteknologiska, minimalt invasiva operationer på njurarna, urinblåsorna, urinblåsa, prostata, urinrör, yttre och inre könsorgan. En av de första i Ukraina behärskades (2009) och införde i klinisk praxis en metod för laserförångning av prostata adenom. Han fick certifikatet för AMS (AmericanMedicalSystem) för att genomföra mästerklasser på minimalt invasiva operationer för att ta bort prostatisk adenom, penisproteser, installation av slingsystem och artificiell sfinkter av blåsan. Han deltar ständigt i vetenskapliga och praktiska konferenser, internationella seminarier och klinisk analys av patienter i syfte att hitta innovativa, lågtraumatiska, moderna medicintekniker.

· Praktik på grundval av det centrala sjukhuset i Ukrainas inrikesministerium.

· Läkare-urolog av Kiev-Svyatoshinsky Central Regional Hospital.

· Ordinator för urologikliniken i det centrala militära kliniska centrumet "GVCG".

· Urologist Urologi Institutet för Akademin för medicinska vetenskaper i Ukraina.

Operationer på prostatakörteln

· Laserförångning av prostata adenom

· TUR och incidens av prostata adenom

Cryodestruktion av prostata adenom

· Radioväggen termoterapi av prostata adenom

Radikal prostatektomi etc.

Operationer på penis

· Förlängning, förtjockning, korrigering av penisens krökning

Phimosis - operativt och icke-kirurgiskt

· Plastöverdrag, strängningar (smalning av urinröret).

· Kirurgisk behandling av prematur utlösning, etc.

Operationer på blåsan

· Avlägsnande av neoplasmer, stenar, främmande kroppar.

· Avlägsnande av leukoplaki hos blåsan.

· Korrigering av urininkontinens (installation av slingsystem, implantering av artificiell sfinkter, injektion av droger etc.)

Operationer på skrotens organ

Korrigering varicocele (Marmar, Ivanisevich, laparoskopisk)

· Eliminering av testikeltorsion

· Biopsi, borttagning och protes av testiklarna

· Avlägsnande av dropsy, cystor av epididymis.

· Avlägsnande av neoplasmer i huden och slemhinnorna etc.

Operationer på njurarna och urinledarna

· Laparoskopisk borttagning av tumörer, cyster, strikturer, stenar

· Laseravlägsnande av stenar

· Inflammatoriska sjukdomar i det genitourära systemet för män och kvinnor

· Sexuellt överförbara sjukdomar

· Sexuella störningar (accelererad ejakulation, minskad potens)

· Manlig infertilitet etc.

Andreev Andrey Alexandrovich

 • urolog
 • andrologist

Arbetslivserfarenhet: 30 år gammal

Prioriterade arbetsområden:

Minimalt invasiv behandling MCU (extrakorpo litotripsi, kontakt litotripsi), transuretral prostata resektion, endoskopisk behandling av urinrörsförträngningar, operationer på njure, övre och nedre urinvägarna, kirurgi på de yttre könsorganen, konservativ behandling av BPH, den operativa och terapeutisk andrologi.

Arbetsplats:

Chef för Urologiska institutionen vid Centrala sjukhuset i Ukrainas inrikesministerium (Kiev, 1, Berdychivska St., 6: e våningen, Urologiska institutionen)

utbildning:

 • Juli 2014 - kurser i specialiteten "Perkutan njuroperation" vid Institutet för National Academy of Medical Sciences of Ukraine (Kiev)
 • Oktober 2010 - kurs av praktisk träning "Laparoskopisk urologi", Dnepropetrovsk
 • September 2010 - kurser i specialen "Barn urologi" vid Urologiska institutet vid Akademin för medicinska vetenskaper i Ukraina (Kiev)
 • Juni 2010 - kurser i specialitet "Oncourology" vid Urologiska institutet vid Akademin för medicinska vetenskaper i Ukraina (Kiev)
 • Januari 2010 - Internship kurser vid Urology Institute of Academy of Medical Sciences i Ukraina (Kiev), specialitet "Endourology"
 • April 2009 - praktik kurser vid Urologiska institutet vid Akademin för medicinska vetenskaper i Ukraina (Kiev), specialiserat på "Litotripsy"
 • December 2008 - kurser "Laparoscopy in Urology" - Rostov State Medical University
 • Oktober 2008 - kurser "Endovideosurgery i urologi" - GOU VPO SPbMU dem. Acad I.P.Pavlova från det ryska hälsovårdsministeriet (Sankt Petersburg)
 • 1998, 2003, 2008, 2013 - Avancerade kurser i urologi vid Kiev Medical Academy of Postgraduate Education.
 • November 2007 - kurser om endourologi vid Federal Research Institute of Urology of Rosmedtechnology (Moskva).
 • November 2006 - monotematisk cykel för implantation av penisproteser inom ramen för International Master Class "World of Andrology-3", Moskva.
 • April 2003 - praktik kurser inom andrologi och sexopatologi vid Urologiska institutet vid Akademin för medicinska vetenskaper i Ukraina (Kiev).
 • April 1997 - praktik i urologi vid Yale University School of Medicine (New Haven).
 • Mars 1997 - praktik i urologi vid College of Physicians and Surgeons of Columbia University (New York).
 • Augusti 1988 - examen från det kliniska hemvistet i specialet "Urologi" vid Kievforskningsinstitutet för urologi och nefrologi.
 • Juni 1986 - examen från medicinska fakulteten i Kiev Medical Institute, huvudämne i "Medicine" med ett examensbevis med hedersbetygelser.

Ytterligare information:

Aksyonov Pavel Valerievich

 • urolog

Kandidat i medicinsk vetenskap, läkare av högsta klass.

Arbetslivserfarenhet: 15 år gammal

Prioriterade arbetsområden:

1. behandling och diagnos urologiska sjukdomar: Urolithiasis, prostatisk hyperplasi, njurcystor, hydronefros, pyelonefrit, cystit, prostatit, kronisk bäckensmärtsyndrom, uretrit, epididymit, orchiepididymitis, vesiklar, balanit, balanopostit, uretral striktur, varicocele, phimosis, kort tygel, hydrocele, epididymala cystor, Aterom pungen et al.,

- Manlig infertilitet (återställande av deferensens patentering (epididymo - vasoanastomos, vaso-vasoanastomos), testikelbiopsi),
- kongenital penile avvikelse, medfödd penis krökning (plast tunica albuginea i penis: Nesbit drift och dess modifieringar, Yachia drift Essed-Schroede operation "teknik 16 punkter" och andra.)
- Peyronies sjukdom (ympning tunica albuginea i penis, korporoplastika - plack excision ersättningsdefekt tunica albuginea i penis syntetiskt eller biologiskt material; endofalloprotezirovanie Peyronies sjukdom, med eller utan samtidig korporoplastikoy den)
- erektil dysfunktion (endoplastoprosthetik - implantering av hydrauliska och plastiska endoplastoprosteser)
- operation för förlängning av penis (ligamentotomi),
- operation för att tjockna penis (användning av implantat av polypropenmask)
- Förtjockning av glanspenisen (introduktion till gelens huvud baserat på hyaluronsyra),
- Enstegsöjning och förtjockning av penis,
- Kirurgisk behandling av prematur ejakulation (partiell eller fullständig penileurotomi / denervering av penis, introduktion till gelens huvud baserat på hyaluronsyra),
- kirurgisk behandling av monarkism och anarkism (protetisk testis)
- Rekonstruktiv genital kirurgi
- Förstoring av urinröret (buccal urinrör / buccal ympning av urinröret)
- hypospadier (buccal urinrör / buccal ympning av urinröret)
- priapism (punktering / öppen distal, proximal bypass, anastomos med lårets subkutan vena)
- vasektomi (manlig sterilisering),
- testikulär protetik, monarkism, anarkism,
- en penisbrott, bristning av penis gallblåsan,
- prostata hyperplasi (prostatektomi, TUR, grön laser),
- urolithiasis,
- Förminskning av LMS,
- Varicocele,
- hydrocele,
- phimosis, cicatricial phimosis
- Kort penis av penis (plast av kort frenulum, frenulotomi),
- scrotum atherom
- Kondylom i penisens hud,
- cyst av epididymis

Arbetsplats:

Kiev, Urologiska institutet, National Academy of Medical Sciences of Ukraine, ul. Vladimir Vinnichenka, 9, byggnad nr 2, kontor. 201.

utbildning:

NMU dem. A. A. Bogomolets, 2002

Ytterligare information:

 • Medlem av European Society of Sexual Medicine (ESSM),
 • Medlem av Förbundet av Androloologer och Sexopatologer i Ukraina,
 • Medlem av den europeiska föreningen för urologi,
 • Författare och medförfattare av mer än 40 tryckta vetenskapliga verk, 10 publikationer i utländska publikationer och rapporter på internationella och regionala vetenskapliga och praktiska konferenser,
 • Jag har ett patent för en uppfinning,
 • Specialisering och utbildning i ledande utländska kliniker vid urogenitalt plastrekonstruktiv kirurgi,
 • Praktikplatser i israeliska kliniker på moderna sätt att behandla erektil dysfunktion.