Huvud
Förebyggande

Online samråd med urologen

Urologist är en högspecialiserad läkare som utför diagnostik, terapi och förebyggande av genitourära sjukdomar hos män och urinvägar hos kvinnor.

Ofta utvecklas sjukdomar i det genitourinära systemet på grund av närvaron av sexuellt överförbara sjukdomar, så det behövs dessutom en samråd med en venerolog. Om du har erektil dysfunktion hos män, gå till en andrologists råd. För effektiv behandling av cystit hos kvinnor krävs en gynekolog.

Vad läkaren botar en urolog

Inte många vet vad urologen behandlar och vilka problem som kan adresseras till honom. Först och främst bland urologiska sjukdomar är man prostatit. Dessutom producerar läkaren terapi för urin och urinvägar.
Online konsultation av en urolog i realtid hjälper till att lösa dina problem, bland annat som:

 • om det under lång tid finns smärtsamma känslor i nedre delen av ryggen, perineum, underlivet, ljummen och vid tidpunkten för urinering
 • för ofta / sällan en uppmaning att urinera;
 • urininkontinens
 • närvaro av purulenta och blodiga föroreningar i urinen;
 • sänkning av sexuell funktion, omöjlighet för reproduktion av sexuellt intyg eller handling - för en mans hälft.

Ställ en fråga till en specialist

Betalt och kostnadsfritt samråd med en läkare på vår hemsida hjälper till att få tillförlitlig information om ditt problem, samt detaljerade rekommendationer för eliminering. Ta hand om din hälsa just nu.

Gratis Urologist konsultation

urolog Är en specialist som behandlar problem med genitourinary system, både hos män och kvinnor, liksom med reproduktionssystemet hos män. Dessutom är läkare diagnoser och behandlar sjukdomar i urinorganen, externa och inre organ, kongenitala anomalier, och infektioner som överförs genom sexuell kontakt. Det är allmänt trott att denna specialist är inblandad, bara mänens problem, men det här är långt ifrån fallet. Han behandlar också njurar, urinblåsare, urinblåsor och så vidare.

För att kontakta en läkare, är vi alltid tvungna att mäta, associerad med uppkomsten av olika symptom på någon sjukdom. Men inte alla människor vänder sig till en specialist för förebyggande undersökning. Men oftast försenade besök på sådana läkare som: tandläkare, urolog. Det är uppenbart att vi i det första fallet har en förening med smärta, men i andra med skam och förlägenhet. Och det är absolut dumt att tveka och ju mer skjuta upp sitt besök till en specialist, eftersom tillståndet i urogenitalsystemet bestämmer fullständighet och livskvalitet.

Urologisk konsultation Det kommer att behövas i följande symtom: uppkomsten av ödem, muntorrhet, urinvägar, smärta i buken och uppkomsten av slem i urinen, blod eller pus. Naturligtvis en tid besök till en läkare förhindra uppkomsten av effekterna, och viktigast sjukdomen kan vara framgångsrikt och snabbt läka, att inte tala om uppkomsten av kronisk löpning form. Det rekommenderas speciellt att noga överväga förekomst av dessa symtom hos män i åldern 50 år. Också en viktig punkt - att passera en förebyggande undersökning, både för vuxna män och pojkar.

Att lansera och, ju mer, överflödigt att behandla din hälsa är inte i något fall omöjligt, särskilt om det gäller kroppens genitourinary system. Sådan frivolitet leder vanligen till utvecklingen av olika patologier, till exempel: prostatit, cystit, erektil dysfunktion och många andra. etc. Om du har några frågor om detta, urolog online kan hjälpa dig, och vid behov förskriva en behandling eller till och med en checkup. Kom ihåg att framgångsrik behandling av allvarliga urologiska sjukdomar är möjlig endast med snabb behandling, försök inte, även om du inte kan se en läkare personligen kan du alltid ställ en fråga till urologen.

Samråd med urologen online

Ställ en fråga

Fråga nr 109029

2 dagar sedan var inte skyddad samlag, efter en dag fanns kliar och hudutslag i form av små prishchikov. Förutom klåda av andra symtom observeras inte. Jag är tacksam för hjälpen.

Fråga nr 108939

Välkommen! Oavsett om du är snäll, snälla, förmodligen att bli gravid med sådan spermogrammoj (en fil i ett hölje) och vilken behandling är nödvändig?

Fråga nr 108883

Hallå För mig 23. Sedan vinter började jag märka att jag ofta går på toaletten. Det är som följer: gick på toaletten, gick ut och återigen vill gå på toaletten (ca 5-15 minuter, ibland ibland omkring 30 minuter). Mängden urin kan vara annorlunda, ibland ganska, ibland den vanliga volymen. Jag dricker inte något vatten innan jag går ut. En liknande situation när man förbereder sig för sängen. Jag går på toaletten, lägger mig, efter 5-10 minuter igen vill jag gå på toaletten. Till exempel, i teatrar samma sak. Innan sessionen gick (inget vatten dränktes också), efter 10-20 minuter känner man igen "uppmaningen" att gå på toaletten. Först trodde jag det på grund av förkylningen. Men det är nästan sommar, och den här situationen fortsätter. Jag känner ingen smärta när jag vandrar. Berätta med vad det kan kopplas till? Och om det är möjligt att bota på något sätt?

Fråga nr 108881

Jag har typ 2-diabetes, högt blodtryck. Jag lider av erektil dysfunktion. Berätta lösningen på problemet.

Fråga nr 108869

God eftermiddag! 1.06.18 var en sexuell handling i grov form. 4.06.18 vaknade med obehag och under dagen förändrades inget. När hon gick på toaletten blev det mycket smärtsamt, i slutet av dagen var det en sjukdom. uppmanar till toaletten med ett snitt och en droppe blod (märks endast en gång). Jag åt en natts sömn och gick och sov. för morgonen fortsatte symtomen. började dricka mycket vätska, nämligen te med currants och kamille. drack 2 tabletter av kanefron och efter ett tag blev det lättare, det var inte så ofta att toaletten var så ofta och smärtan minskade. P / S. 3 månader sedan började leda ett sexuellt liv, partnern den första och konstanta. efter det första samlaget hade efter 2 dagar samma symptom som jag beskrev ovan. hon drack också mycket vätskor och allt gick bort på en dag. En månad senare, 3 dagar före menstruationen, fanns en törst, som behandlades 5 dagar med suppositorier och tabletter "pimafucin". Berätta för mig, tack vare min historia, vad kan det vara? Skulle du få panik eller är det bara mekanisk skada på grund av grovt samlag?

Fråga nr 108884

God eftermiddag. Min ålder är 37 år, höjd 184 cm, vikt 98 kg, aktivt engagerad i bodybuilding. En lång tid, förmodligen inom 14 år från tid till annan - en gång om året, drar förnimmelser känns i nedre delen av magen och nedre delen av ryggen värker. allt sker vanligen under veckans två och det fanns när det frös eller kom från vila. Den här gången gick jag till urologen och gjorde ett TRUSI ultraljudstest. Avslöjade inflammation i prostatan 33 cc, singel lakunär förkalkning till 0,11 cm. I båda njurar isolerade hyperechoic inneslutningar, utan en tydlig akustisk skugga. Diagnosen. ofullständig fördubbling av vänster njure, urinsyra diatese, CP prostatit. Sådd prostata juice för att bestämma känsligheten för antibiotika har visat Staphylococcus haemolyticus och Candida albicans. Behandlingen är föreskriven. Dagligen under 30 dagar - 0,5 g levofloxacin 1 per dag och 4 gånger per dag en tablett Nystatin. Detraleks 1000 mg per dag under 15 dagar och ljus Longidaza 10 ljus i en dag och sedan 10 ljus var tredje dag. Dessutom läkare föreskrivna 10 sessioner prostatamassage, lasermagnetisk massage (såsom ett rör med rött ljus och kastas typ massera och värmer) och silverinstillation i urinröret via katetern. Snälla snälla inte mycket antibiotika och alla slags massage? Och instillation. Alla säger att det används för problem med urinblåsan och urinvägarna. Skriv i mitt fall är det i allmänhet inte nödvändigt, men en vanlig antibiotikabehandling. Och att resten av terrapien är en skilsmässa för extra utgifter.? Jag ser fram emot ditt svar.

Fråga nr 108837

För ungefär ett år sedan fanns det starka smärtor i bihang av vänster testikel, hittade palpation en tät avrundad utbildning, ca 1 cm. De sista 3 dagar av frekvent smärta, kolit och nedskärningar, ger till hans vänstra ben smärta när man går. Jag hade en ultraljud. Hur farligt är det här? Vilken behandling, utfall och prognos? Tack för svaret.

Fråga nr 108765

God eftermiddag! min man har infertilitet. Flera spermogram utfördes. 1 - kryptozoospermi, efter det att centrifugens enda grupper hittades. D. 2 - azospermi. test för Inhibin B 38,19, FSH-12,15 inlämnades. Enligt genetikens slutsats hittades inga patologier. LH - 7.15, Testosteron - 11.15 levereras också. Det var en ultraljud, varicocele hittades inte. Mannen påminner om att han i åldern 6 år togs till samråd med en urolog, men inga medicinska handlingar behölls. Dessutom hade han inga sexuella relationer tills han var 43 år gammal. Orsaker till infertilitet flera läkare kunde inte etablera. Finns det några chanser att min man blir far?

Fråga nr 108758

Jag bor utomlands med min fru, vi försöker bli gravid, för det andra året har vi försökt. Min fru tog testen, allt är i ordning som. Idag passerade jag spermierna för test, fick test, och det finns ingen läkare här, jag lämnade. Hjälp, tack. Jag bifogar fotot med resultaten.

Fråga nr 108691

Hej, jag vände mig till urologen med problemet med uppfattningen. På mig började höga leukocyter i en sperma på 7 miljoner överlämna analyser på en infektion, allt är rent eller rent. bestämde sig för att passera androflor, allt är rent, utom Anaerococcus spp. 10 till kraften av 3,1 och Eubacterium spp. 10 till kraften av 3,2. Kan dessa bakterier vara syndarna av leukocyter? Innan tillträde en vecka, och du vill veta. tack.

Forum / Online konsultation

Du kan ta en bild av problemet och fråga läkaren vad det kan vara. Ett forum för dem som har en konstig rodnad, utslag, finnar, fläckar, papler, finnar, isolering och andra avvikelser i underlivet, som kan visa doktorn.

Förklaring av resultat och förklarings sperma, blod och urin, prostata sekretion, PSA, ELISA, PCR, PIF, FIF, bakposeve, röntgenundersökning, datortomografi, MRI, ultraljud diagnostiskt verktyg.

Frågor till urologen om modern verksamhet på könsorganen. Blodlösa, smärtfria, plastiska kirurgiska metoder som inte lämnar ärr. Postoperativ uppföljning av opererade patienter.

Frågor om andra progressiva, urologiska operationer som inte är relaterade till könsorganen. Minimalt invasiva operationer på njurarna, urinledarna, prostata, urinblåsan, urinröret utan snitt och ärr.

Frågor till urologen om korrigering av en korsning av en sexuell medlem, medfödda patologier och behandling av sjukdom Peyroni. Den nyaste verksamheten för att räta ut penis. Faktisk konservativ behandling.

Frågor till läkare urolog-kirurg om ökningen av penisens storlek. Här är ämnet "Hur man ökar penis?" Är upphöjd. Forum för samråd om genomförande av en operation för att öka medlemmens storlek.

Sektion för de som frågar frågan "Varför slutar jag snabbt" och "Hur förlänger du samlag?". Moderna metoder för behandling av tidig utlösning. Frågor om operationen "Denervation av penisens huvud" med snabb utlösning.

En sektion för män som är oroliga för en svag erektion. Det diskuterar frågorna "Hur man stärker styrkan", "Hur man höjer en erektion, om inte en medlem?". Urologis råd om behandling av impotens.

Sektion för män som lider av phimosis. Här kan du rådfråga på bilden, klargöra diagnosen, samt ta reda på all information om nya kirurgiska operationer på plast och omskärning av förhuden när den är inskränkt.

Samråd för de män som har "Kort frenulum av förhuden av penis". Här uppstår frågor om modern verksamhet på sömlös plastfasi genom laser- och radiovågsmetoder. Och ge också råd till urologen, hur man beter sig i den postoperativa perioden.

I det här avsnittet diskuteras allt relaterat till könsvårtor på könen hos män och kvinnor. Frågan om förebyggande, behandling och permanent avlägsnande av genitala vårtor på moderna sätt väckts. On-line samråd med urologen på ett foto.

Detta avsnitt behandlar inflammatoriska sjukdomar i huvudet och förhudet. Balanit, fastande, balanopostit. Orsaker, moderna metoder för undersökning, behandling och förebyggande. Urologisk konsultation på bilden.

Frågor till urologen om behandling av sklerotrofisk lava. Diagnos på bilden. Förebyggande hos män.

I denna del av forumet diskuterar vi ämnet - varicocele (åderbråck i testikeln). Ställ frågor till urologkirurgen om moderna kirurgiska behandlingsmetoder, som helt eliminerar varicocelen utan att lämna ärr, ärr och konsekvenser.

Frågor relaterade till dropsy testikel (hydrocele) hos män. Konsultation av en urolog - en kirurg för foton och symtom. Orsaker, klagomål, diagnos av hydrocele. Moderna operationer för att ta bort dropsy.

En sektion för män som är oroliga av testikelcysten (spermatocele - cyst appendage av testikeln). Kirurgiska behandlingsmetoder. Modern operation för att ta bort cysten av epididymis. Postoperativt samråd med en urolog.

Sektion för män som har en cyst av spermatkabel (funikolocele). Konsultation av urologen - kirurg på moderna tekniker som syftar till att ta bort cyst i spermatkabeln. Postoperativa problem diskuteras också här.

Konsultation om manlig infertilitet - tecken, orsaker, test för infertilitet, infertilitetsbehandling, avkodning av spermogram.

Konsultationer relaterade till akut och kronisk inflammation i prostata. Metoder för behandling, komplikationer, diagnos, symptomatologi. Patientfrågor och läkarmottagning.

Godartad prostatahyperplasi är en neoplasma i prostata som kräver kirurgisk ingrepp. Frågor om planering och genomförbarhet av verksamheten.

Frågor relaterade till diagnos och avlägsnande av prostatacancer - multifokal biopsi, PSA-tumörmarkör, abdominal och transuretral tumörresektioner, planeringsoperationer.

Uretrit - inflammation i urinröret. Sektion för samråd om manlig uretrit och behandling av denna sjukdom.

Urinsträngning är en patologisk minskning av urinröret hos män, vilket kräver omedelbar behandling (inklusive kirurgisk ingrepp) från en kvalificerad urolog.

Cystit - inflammation i blåsan finns lika i både kvinnor och män. Forum för behandling av blåsor.

Frågor relaterade till urininkontinens hos kvinnor: orsaker, behandling, åldersegenskaper. Diskussion om behandlingsmetoder och operationer.

Utseendet av stenar i blåsan är en följd av urolithiasis (IBD). Stora stenar ska avlägsnas eller krossas. Fråga dina frågor till läkaren.

Samråd om inflammation i njurarna och urinledarna. Behandling av akut och kronisk pyelonefrit hos kvinnor och män.

Forum om urolithiasis. Kirurgisk borttagning, krossning och upplösning av njurstenar och urinledare.

Senaste frågor

Om läkaren

Läs mer om doktorn →

recensioner

Kommentarer och feedback från patienter →

konsultation

Fråga en online fråga till läkaren →

Urolog, andrologist Smernitsky Vladimir Sergeyevich, medan regionalt i Mykolayiv, ger professionell urologi stöd till både staden Nikolayev patienter och Mykolayiv region (Snigurivka, Pervomaisk, Ochakov, Nova Odessa, New Bug, Crooked Lake, Kazanka, Yelanets, Voznesensk, Vradievka, Veselinovo, Bratsk, Bereznegovatoe, Berezanka, Bashtanka, Arbuzynka), såväl som hemmahörande i andra ukrainska städer, såsom Kiev (den vita kyrkan, Brovary, Boryspil, Fastow, Irpin), Dnepropetrovsk, Dnepr (Krivoy Rog, Dneprodzerzhinsk, Kamenka, Nikopea eh, Novomoskovsk), Kharkov (Lozova, russin, Chuguev), Zaporozhye (Melitopol, Berdyansk, Tokmak, Energodar), Odessa (Izmail, Ilyichevsk, Belgorod-Dnjestr, Kotovsk, South), Kherson (New Kakhovka, Tsyurupinsk, Alyosha) Chernihiv (Nizhin, Priluky) Cherkassi (Uman Smela) Exakt (Berdichiv, Korosten, hagel Volynskyy) Vinnitsa (Jmerinka, Kazatin, Ladyzhin, Chmilnyk Moguilev-Podolsky) Poltava (Krementjuk, Komsomolsk, Gorishnii smidigt Lubni, Myrgorod), Sumi (Konotop, Shostka, Romney, Romney, Gluhov) Chernovci (Novodnistrovsk) Kirovograd Kropyvnytskyi (Alexa driya, Svitlovods'k) Lvov (Drogobic Cervonograd, Striy, Borislav, Sambor, Novoyavorivsk, Truskavec) Khmel'nyts'kyi (Kamenets, Sjepetivka Rep, Netisjin, Starokostiantiniv) Exakt (Dubno Kostopil, Kuznetsovs'k), Ivano-Francovsk ( Kalush, Coloma), Uzhgorod, Ternopil, Lutsk, Donetsk (Mariupol, Makiïvka, Gorlovka, Kramatorsk, Jenakijeve, slaviskt), Lugansk (Severodonetsk, Alchevsk, Lisichansk, Krasny Luch, Crystal, Stachanov, Kadievka), Krim (Simferopol, Sevastopol, Kertj, Yevpatoriya, Jalta, Feodosia, Djankov, Krasnoperekopsk, Jana Kapu, Alushta, meloner isaray, Saki). Urolog i Nikolaev Smernitsky VS tillhandahåller gratis online råd till alla som är i behov av medicinsk vård.

Ställ en fråga till urologen gratis

fråga: Trevlig tid på dagen. Jag heter Vladimir. Efter att ha köpt en prenumeration på gymmet och efter två månaders klass började jag märka att jag slutade titta på tjejerna i salen.

Frågan. Välkommen! Jag heter Olga, 22 år gammal. Vi hade ett sådant problem - min pojkvän under närhet börjar drastiskt förlora en erektion, innan det inte var det. För honom på 26 år, leder en aktiv livsstil

Frågan. God eftermiddag! Jag heter Andrew, jag är 38 år gammal. Nyligen märker jag att lusten efter intimitet med min make började dyka upp mindre, och erektionen är på något sätt trög och ofullständig. Detta tillstånd varar mer än sex månader.

Frågan. God eftermiddag! Jag heter Yuri, jag är 38 år gammal. I fyra år bor jag med diagnosen diabetes mellitus. Jag går igenom all föreskriven behandling, jag ser specialisterna, jag följer deras rekommendationer.

Frågan. God eftermiddag, kära experter! Jag är 42, namnet är Pavel. I många år har jag hjärtproblem. Jag försöker följa alla läkares rekommendationer, jag leder en hälsosam livsstil, dricker inte eller röker.

Hur många gånger under den senaste månaden kände du ofullständig tömning av urinblåsan efter urinering?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden ville du gå på toaletten varannan timme och oftare?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden har du en urholkande urinering?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden har det varit svårt för dig att hålla din uppmaning att urinera?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden kände du det lätta trycket i strålen?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden måste du spänna dina muskler för att börja urinera?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta går du på toaletten på natten?

Av dina svar följer att du inte har några symtom på prostata sjukdom. Om du är osäker, se en läkare för en korrekt diagnos. Kom ihåg att prostatacancer inträffar utan några synliga symptom i de tidiga skeden av sjukdomen.

Av dina svar följer att du har symptom på prostataförstoring.

Vi rekommenderar att du konsulterar en läkare för en noggrann diagnos.
Du kan också ställa en fråga på vår hemsida

Av dina svar följer att du har symptom på prostataförstoring.

Vi rekommenderar att du konsulterar en läkare för en noggrann diagnos.
Du kan också ställa en fråga på vår hemsida

Urologist - konsultation online

Totalt samråd: 56 853

sperma

No. 51 570 Urologist 06/07/2018

Hallå 4 år blir inte gravid. Min man gjorde ett spermogram. Läkaren sade att i hans fall är allt bra. Är det så? Jag förstod inte om testet som passerat mig är sparat på din webbplats. I alla fall tack för svaret. ytterligare

Problemet med urologi vet inte ens vad jag ska göra

№ 24 874 Urologist 10/26/2015

Hej doktor Jag är 30 år gammal. Jag ber om din hjälp, sedan under denna tidsperiod
Jag hade problem, och möjligheten att gå till doktorn är inte alls. Av T. Jag är i en förort, där endast en FAP i hela byn och närmaste vårdcentral är 70 km bort i stadsdelen centrum och urolog med det tar bara en gång per vecka. Faktum är att efter urinering jag känner inte en trevlig sdavlivayusche-gnagande smärta i penis och testiklar samt dessa känslor är bara out of the blue IE. ytterligare

Олег 30 år, Киев

Hur handlar urologen?

№ 34 444 Urologist Datum 03.07.2016

Behövs undersökning för blåsor? Kan läkaren bestämma orsaken helt enkelt genom att testa och ordinera en behandling? I min klinik är alla läkare urologer till en man, jag vill verkligen inte ha något att undersöka. ytterligare

urolitiasis

№ 51 486 Urologist 05/30/2018

Hi häri CT sa rätt urinledaren utökats till 7 mm, vid mynningen av uretra tandsten storlek 6h5mm densitet + 200 + 988HU. Urinen är ofta närvarande blod, säg om det är nödvändigt att hoppas att stenen själv kommer att hållas i urinblåsan, eftersom sitter där i över en vecka, vilket innebär densiteten, som jag fick höra att det är skriven för läkare, och om det är möjligt att bryta denna sten fjärr chock -wave-metod, erbjuda kontaktlaser litotripsy, men som det är läskigt. ytterligare

Jag har inte möjlighet att få samråd med en urolog för att få behandling för klamydia

№ 26 233 Urologist 11/25/2015

Välkommen! Jag har följande problem. För några månader sedan, efter en akut manifestation av symtom, vände jag mig till en urolog på ett lokalt sjukhus, han rekommenderade test. Analyser avslöjade närvaron av Chlamidia trachomatis DNA-fragment. Efter att ha fått den begärda analyserar senaste partner att göra samma tester hon Chlamidia har trachomatis hittades ej, men har visat sig Ureplasma urealyticum. Problemet är att efter att ha hört en urolog, behövde jag snabbt lämna. ytterligare

Igor, med. sol

Är graviditet möjlig?

№ 10 806 Urologist 11/29/2013

Välkommen! Vi planerar en graviditet, min man har spermogram 2 gånger på olika ställen och de är så olika. (1: a gången skrivs helt enkelt "morfologi" och den andra passerade i mitten av eco "Kruger"!) Är en naturlig graviditet är möjlig genom? 1)
Volym 3 ml
Viskositeten är 0,2 cm
Mängden i ml är 100 miljoner. I alla ejaculera 300 miljoner. Aktiv rörlighet. - 17%
stillasittande. 25%
med ett manege. Dve. 1%
med vibrationerna. Motion. 10%
fast 47%
Morfologiska. Normal - 77%
Potologen. Blanketter: huvud 14%
nacke 6%
HVO. ytterligare

Frekvent urinering smärtfri

№ 51 459 Urologist 05/27/2018

Hej, jag har frekvent urinering, smärtfri, för en kvinna allt är normalt (gör bäcken ultraljud, vseianalizy bra urolog utsedd urinanalys i bakteriologiska laboratorium analys visade bakterien Escherichia coli, den andra graden av bakteriuri. Vad göra, än att behandla, urolog gick på semester. jag har ingen smärta, bara en dag och natt ofta gå på toaletten. berättade urolog två dagar för att fira vad tid och antal. under dagen, gick 21 gånger. etc.

Samråd med en urolog online

18+ Online-konsultationer är informativa och ersätter inte en doktors interna samråd. Användaravtal

Dina personuppgifter är säkert skyddade. Betalningar och arbete på en webbplats utförs med hjälp av det skyddade protokollet SSL.

Samråd med en urolog online

Lämna ett svar

En urolog är en läkare som specialiserar sig på behandling av sjukdomar som är associerade med genitropin. Urologist är engagerad i diagnostik, förebyggande och terapi av någon typ av dysfunktion. Nu, för att få en specialistråd, behöver du inte göra ett avtal med en läkare. På vårt perinatala centrum kan du få ett gratis samråd med en urolog online.

Urolog vår klinik behandlar inte bara manliga utan också kvinnliga sjukdomar i urogenital systemet, så be dina bekymmer dig, oavsett din ålder och kön.

När ska jag söka hjälp från en urolog online?

Om du börjar lägga märke till även de minsta oregelbundenheter i fortplantningsorganen och urinblåsan, bör du så snart som möjligt för att få online läkare samråd urolog för att påbörja behandlingen. Ställ en fråga till en urolog i följande fall:

 • om du märker en ökning av urinering eller ofullständig tömning av blåsan;
 • observera smärtsamma manifestationer i ljummen;
 • lider av sexuellt dysfunktion (det finns ingen lutning, obehagliga förnimmelser i samband med samlag, svaghet i erektion, etc.);
 • mer än 12 månader utan framgång, försöker att bli barn
 • detektera frekvent urladdning ur urinröret.

Hjälp av en urolog online kan inte ge ett 100% korrekt svar på din fråga. För att kunna diagnostisera en patient och därefter tilldela lämplig behandling, urolog vår perinatal centrum bör genomföra en grundlig diagnos, som inte kan göras på distans.

Gratis specialistrådgivning

Kan jag ersätta det on-line samrådet med en heltidsläkare?

Onlinekonsultationer av vår kliniks urolog är mycket populära på grund av att patienten kan behålla sin anonymitet. Själva sättet att få medicinsk rådgivning på nätet är det mest praktiska för patienten, för i det här fallet behöver du inte lämna husets väggar för hjälp från en urolog. Konsultation gratis och utan registrering kommer att spara din tid och låta dig i god tid fastställa svårighetsgraden av sjukdomen.

Urolog vårt center 24 timmar om dygnet, redo att ge expertråd på nätet, oavsett hur långt du är från detta ögonblick kliniken. Online samråd urolog gratis kommer inte att kunna göra en korrekt diagnos, men kommer att resultera i patientens motivation, om nödvändigt, i tid för att boka tid hos urolog till vår klinik för en korrekt diagnos av sjukdomen och förebyggande av livshotande komplikationer.

Andrologist online konsultation

Dygnet runt samråd med andrologist

Andrologists hjälp på Internet: Ställ en fråga gratis, garanterat svar är betalt (samråd med ett omedelbart svar). Du ställer en fråga på webbplatsen, väntar sedan på ett svar på posten eller i en chatt. Hör ett samråd och ställ en fråga till andrologen. : utan registrering, utan telefon, snabbt, utan sms. Dr. Androlog online.

 • 1 skriva
  fråga till läkaren
 • 2 Klicka på
  ställ en fråga
 • 3 Förvänta
  svara på posten

Skriv en läkare - andrologist hjälp

Fråga andrologist - Fyll i formuläret nedan, beskriv problemet i detalj, i det här fallet kommer vi att kunna hjälpa så mycket som möjligt med ditt problem.

Konsultationer | Urologi och andrologi

I det här avsnittet kan du få ett gratis samråd med läkare av olika medicinska specialiteter (listan över konsulter). Om du har ett bonuskonto kan du också tacka konsulten för hans svar. Nu finns samråd tillgängliga från applikationen för smarttelefonen (mer).

Vill du kolla på portalen? Läs anvisningarna "Så här blir du konsult".

Självmedicinera inte. Endast ett ansvarsfullt tillvägagångssätt och samråd med en medicinsk specialist hjälper till att undvika de negativa följderna av självbehandling. All information på Medihost-portalen är endast avsedd för informationsändamål och kan inte ersätta läkarbesök. Vid eventuella symtom på sjukdomen eller sjukdomen ska du konsultera en läkare i en medicinsk institution.

Val och recept på läkemedel kan endast utföras av en sjukvårdspersonal. Indikationer för användning och dosering av läkemedel måste överenskommas med läkaren.

Medihost Medical Portal är en informationsresurs och innehåller endast bakgrundsinformation. Material om olika sjukdomar och behandlingsmetoder kan inte användas av patienter för obehöriga förändringar i behandlingsplanen och läkemedelsföreskrifter.

Portalens administration ansvarar inte för materiella skador och hälsorisker som orsakas av användningen av information som publiceras på webbplatsen Medihost.

Din läkare har rätt, efter att läkemedlet har avbrutits, ska allting återställas, du måste slutföra den föreskrivna behandlingssättet helt.

Hej, efter slutet av att ta drogen kommer att återhämta sig, oroa dig inte, ejaculation kommer tillbaka

Frågor och svar

Hej, kära Alexander!

Dina specialister du helt orienterad i termer av tidpunkten för ytterligare undersökning på rätt sätt. Men som ett alternativ utan att slösa tid att ta itu med den interna samråd för att klara alla undersökningar för antagning, samt att genomföra en översyn av färdig steklopreparatov vid vårt universitet, och en månad senare en MRI av bäckenorganen. Inom urologi klinik höll Sechenovskiy univesitet alla typer av behandling av prostatacancer (laparoskopisk eller robot). Laparoskopisk prostatektomi utförs av MHI policy eller som en del av kvoten. Robotisk prostatektomi utförs för närvarande för betalda tjänster (kvoter utarbetas).

För att göra ett möte eller få ett elektroniskt samråd kan du vara online i avsnittet Urologisk konsultation eller genom att ringa vår +7 (495) 258-06-03

Få mer information om sjukdomen "Prostatacancer"

Nyckelfraser: avlägsnande av prostatacancer pris, MRI för prostatacancer, prostatacancerdiagnos, fusion biopsi av prostatakörteln, prostatacancer kirurgi robot Da Vinci

Victor

Hej, kära Victor!

prostata biopsi på kliniken för urologi vid universitetet Sechenovskiy hölls den betalda sjukvården. Det är möjligt att utföra både traditionell transrektal prostata biopsi och kolsyra eller fusionsbiopsi. För att bestämma indikationerna för att utföra denna eller en enskild typ av biopsi rekommenderar vi att du registrerar dig för ett heltidsförfarande. För att bedöma bevis som krävs för att få information om nivån av PSA, prostata TRUS data, digital rektal undersökning, om nödvändigt, även utföras MRT av bäckenorganen med kontrast.

För att göra ett möte eller få ett elektroniskt samråd kan du vara online i avsnittet Urologisk konsultation eller genom att ringa vår +7 (495) 258-06-03

Få mer information om sjukdomen "Prostatacancer"

Nyckelfraser: fbyuzhn prostata biopsi, prostata biopsityper, förhöjda PSA-nivåer, prostatacancer behandling, prostata-adenokarcinom, prostata biopsi under politik för obligatorisk medicinsk försäkring, behandling i kliniken för urologi Sechenov

Leonchenko Julia

Hej, kära Julia!

Ja, verksamheten i sådana fall i vår klinik utförs både laparoskopisk och robotåtkomst. För att utvärdera valet av volym, omdirigera hela dokumentationen till vårt e-mail [email protected] Ange dina kontaktuppgifter på samma sätt som vår specialist kontaktar dig. Vid behov kan någon form av undersökning ske på bosättningsorten och komma överens om datum för sjukhusvistelse.

För att göra ett möte eller få ett elektroniskt samråd kan du vara online i avsnittet Urologisk konsultation eller genom att ringa vår +7 (495) 258-06-03

Få mer information om sjukdomen "Hydronephrosis"

Nyckelfraser: strykning av urinledaren, ureteral plast, plasty av det beräknade segmentet, operation för hydronephrosis, laparoskopisk LMS

Nikolats

Hej, kära Nicholas!

I Urologikliniken vid Sechenovuniversitetet utförs alla typer av prostatacancerbehandling. Du måste anmäla dig till ett heltids samråd med vår specialist. Var noga med att ta med hela paketet av dokument och färdiga glasberedningar för revisionen. Efter att ha mottagit data för alla undersökningar bestäms kula typen och volymen av behandlingen. Kliniken utför både laparoskopiska och robotoperationer.

För att göra ett möte eller få ett elektroniskt samråd kan du vara online i avsnittet Urologisk konsultation eller genom att ringa vår +7 (495) 258-06-03

Få mer information om sjukdomen "Prostatacancer"

Nyckelfraser: prostatacancerbehandling, prostatacanceroperation, biopsi visade cancer, biopsi Gleason 7 poäng, prostatacancerdiagnos

Olga

Michael

Hej, kära Michael!

att börja, för att förstå hur din blås fungerar, måste du utföra cystometri (studien avgör om blåsan fungerar bra eller inte), liksom ett antal tester och ultraljud. Om testet finner en minskning av blåsans funktion, kommer det att behövas en tid att fortsätta tömma blåsan med cystostomisk dränering. Ja, för närvarande är en av de bästa behandlingsalternativen laser enukleation av prostatahyperplasi, som kan utföras av dig. Denna operation kan utföras med kvot, om det finns några.

För att göra ett möte eller få ett elektroniskt samråd kan du vara online i avsnittet Urologisk konsultation eller genom att ringa vår +7 (495) 258-06-03

Få mer information om sjukdomen "Prostata adenom"

Nyckelfraser: kvot för laser elukleatsiyu BPH, kostnaden för driften av BPH symptom av BPH, stadiet av BPH, BPH behandling priset på laser enukleation av prostata adenom

Hej, kära Yegor!

Du kan göra operation för att avlägsna adenom, om din hälsa tillåter dig att göra detta och om det finns indikationer för kirurgi - låg hastighet av urinering, minskad livskvalitet, en stor mängd av kvarvarande urin och / eller urinretention historia. Med förhöjd PSA är det nödvändigt att klara test för att utesluta prostatit - inflammation i prostata. Om ingen inflammation detekteras indikeras en biopsi av prostatakörteln. Verksamheten i vår klinik bedrivs inom ramen för OMC politik, kvot, kan du beställa med vår hjälp (om några kvoter tillgängliga) eller i den regionala avdelningen av hälsoministeriet.

För att göra ett möte eller få ett elektroniskt samråd kan du vara online i avsnittet Urologisk konsultation eller genom att ringa vår +7 (495) 258-06-03

Få mer information om sjukdomen "Prostata adenom"

Nyckelfraser: kostnaden för drift av BPH, priset på laser enucleation, laserkirurgi på en adenom kvot, HoLEP BPH, TURP kirurgi, laserkirurgi av prostata adenom, förhöjt PSA, prostata biopsi, en biopsi fusions BPH, PSA 11 ng / ml

Paul

Hej, kära Pavel!

I vår klinik laser-enukleationer av prostatahyperplasi, förångning av prostata, utförs TUR av prostata. För att utföra TUR-prostata enligt rekommendationerna från European Association of Urologists är körtelvolymen mindre än 80 cm3. De senaste åren använder avancerade urologiska kliniker i allt större utsträckning prostatakörtelns laser-enukle-ringsmetod på grund av dess effektivitet och höga funktionella resultat. Från förångning av prostatakörteln går gradvis bort med tanke på uttalade postoperativa komplikationer.

För att göra ett möte eller få ett elektroniskt samråd kan du vara online i avsnittet Urologisk konsultation eller genom att ringa vår +7 (495) 258-06-03

Få mer information om sjukdomen "Prostata adenom"

Nyckelfraser: prostatahyperplasi, laser enukleation av prostata adenom, TURP, kostnaden för TURP, laser enukleation av kostnaden för behandling av prostata adenom, Thulep enucleation, laser HoLEP

Svetlana

Hej, kära Svetlana!

Taktiken bestäms utifrån den kliniska bilden och bilderna - MSCT. Vanligtvis kan inte sinuscystor punkteras. Mest sannolikt, i ditt fall måste du fortsätta att övervaka eller utföra laparoskopisk excision av cysten.

För att göra ett möte eller få ett elektroniskt samråd kan du vara online i avsnittet Urologisk konsultation eller genom att ringa vår +7 (495) 258-06-03

Få mer information om sjukdomen "Kista av njuren"

Nyckelfraser: cyste av renal sinus, operation av njurcystret, laparoskopisk excision av njurens cyste, punktering av njurcystret, symtom på njurcystret

Evgeny Borisov

Hej, kära Eugene!

För att bestämma behovet av en operation rekommenderar vi att du registrerar dig hos oss för en heltidskonsultation för att granska biopsins glasberedningar. Om i tredje plats (dvs. på vår klinik) Gleason poängen är 6 eller högre, kommer frågan om operationen att uppstå. Om Gleason-poängen är 5, kommer vi att bestämas med ytterligare taktik beroende på slutsatserna i bäckenorganens MR med kontrast. Om vi ​​talar om valet av metod för operativ behandling på kliniken för urologi vid universitetet Sechenovskiy möjligt att genomföra både laparoscopic och robotic prostatectomy. Robotisk prostatektomi utförs på betald sjukvård, kostnaden är cirka 400-450 tusen rubel. Efter att ha passerat det inledande samrådet, och avgöra vilken typ av behandling (om vi diskuterar möjligheten att kirurgisk behandling), sedan omedelbart efter beredning (leverans av analyser och passerar terapeut samråd och narkosläkare) i 2-3 dagar redo att sätta dig i verksamhetsplanen. Om du vill genomgå undersökningar på vårdplatsen erbjuder vi dig en lista över tester och undersökningar: 1. Ett allmänt blodprov 2. Ett biokemiskt blodprov. Om du har en diabeteshistoria måste du också vidarebefordra det glykosylerade hemoglobinet 3. Koagulogram (PI, AChTV, fibrinogen). Om du tar blodförtunnande läkemedel (acetylsalicylsyra, Cardiomagnyl, etc.), är det nödvändigt att avbryta ett möte för en vecka före operation 4. RW (syfilis), HIV, hepatit B och C (HBsAg, HCV) 5. Urinanalys sådd + känslighet mot antibiotika 6. EKG (med detaljer) + ekokardiogram 7. röntgen av bröstkorgen 8. UZDG nedre extremiteterna 9. 10. gastroskopi extern andning funktion

För att göra ett möte eller få ett elektroniskt samråd kan du vara online i avsnittet Urologisk konsultation eller genom att ringa vår +7 (495) 258-06-03

Få mer information om sjukdomen "Prostatacancer"

Nyckelfraser: prostatacancer, prostatacancer behandling på Krim, robot prostatektomi i Moskva, kostnaden för operation på da Vinci robot, roboten pris da Vinci i Moskva, symptom av prostatacancer, laparoskopisk prostatektomi, Klinik urologi Sechenov University