Huvud
Skäl

XXL Power Life (Power Life): kräm för att öka en medlem

Pratar om det faktum att kvinnor under sex är otroliga. Det är storleken på penis, enligt de flesta är den avgörande faktorn för att få sexuellt nöje.

Tyvärr kan inte varje man skryta en kanon mer än 15-20 cm, av det här finns det många komplex och starka psykiska störningar.

Lös det här själva verket kan du använda krämen för penisförstoring, varav en är en kräm XXL STRÖM LIFE, är priset attraktivt för många familjer. Denna grädde är verkligen en gudstjänst för dem som redan är desperata för att avhjälpa situationen.

Grundläggande information om produktion av grädde

Cream för att öka penisen XXL POWER LIFE - det är ett medel för amerikansk produktion. I sitt land är hll livets omväxling mycket populär tack vare dess multifunktionalitet och effektivitet.

Tillverkaren garanterar att tillämpningen av krämen i sex månader, kommer att märka betydande resultat för att öka penis, öka varaktigheten av samlag, förbättra erektion, minskad väntetid mellan sexuella handlingar kommer medlemmen att bli en ännu större elasticitet och fasthet. Naturligtvis med denna effekt blir attraktionen av en kvinna till en man ännu starkare, så detta faktum kan också noteras som den största fördelen med drogen.

Vi lär oss vad funktionerna i omvänd ansikte grädde xl cream:

 • Kompositionens absoluta naturlighet, vilket sällan orsakar allergiska reaktioner.
 • det långsiktiga resultatet och åtgärdens hållbarhet
 • De första resultaten kan noteras efter den första veckan av appliceringen;
 • lämplig för ägare av känslig hud;
 • kan förbrukas vid vilken ålder som helst;
 • kompatibilitet med smörjmedel
 • Prisvärd pris.

Principen för driften av anläggningen

Med hjälp av växtbaserade ingredienser "trängde troens grädde bokstavligen" sexuellt organ, vilket medförde att cellerna från vilka det består att aktivt dela.

struktur

Cream Composition består för det mesta av deras naturliga aktiva ingredienser, som är praktiskt taget säkra på hälsan, Det enda undantaget är allergiker.

Det är naturligheten hos krämens sammansättning på grund av dess effektivitet.

POWER LIFE XXL-komposition:

 1. ashwagandha - perfekt tonar upp och främjar tillväxten av den cavernösa kroppen, ökar styrkan.
 2. Ginseng, nål - Stärka processen med celldelning, vilket påskyndar processen för penistillväxt.
 3. Muira Puma - påverkar hormonerna i människokroppen och ökar frisättningen av testosteron, vilket kraftigt ökar manens önskan och erektion.
 4. Ginger, hästkastanj - Öka blodflödet till könsorganen, öka sexuell aktions varaktighet, göra vävnaderna mer elastiska.
 5. betain - förbättrar metabolismen, skyddar mot infektioner
 6. dimetikon - fungerar som smörjmedel, ökar glidning och samtidigt är ett bra skydd för sexuella organets hud.

Är det möjligt att öka penis med hjälp av en grädde?

Dessutom är det mycket viktigt att ta hänsyn till åldersaspekten - Efter 30 år i kroppen minskar eventuella metaboliska processer, så effekten av grädden kan vara något lägre än om en ung klient använde den. Dessutom är Internet fullt av positiva recensioner om detta läkemedel, det anses vara det mest effektiva och "fungerande".

POWER LIFE XXL pris har lockat många användare, eftersom det är mycket billigare än plastikkirurgi, men också mer och säkrare. Använda grädde hhl Pover Livet hela kursen priset för penisförstoring kommer att kosta endast 3-5 tusen rubel, medan plast kan vara dyrare än 200 tusen rubel.

Veckans prestanda

Genomförda tester av grädden visade att med långvarig användning av XXL POWER LIFE ger mycket bra resultat:

 1. Under första och andra veckan vi kan notera en ökning av känsligheten hos glanspenisen, på längden kan den lägga till till och med en centimeter! Allt beror på applikationens regelbundenhet.
 2. Från den tredje veckan du kan märka en signifikant ökning av penisens storlek. Du kan också se några förändringar i form på grund av ökningen i storlek. Varaktigheten av samlag blir dubbelt så lång.
 3. Från den fjärde veckan längden på penis kan öka med 3-4 cm! Kvaliteten på samlag förbättras, nöjet av det ökar, varaktigheten av orgasmen blir större.

I allmänhet får du följande fördelar:

 • penisförstoring för alltid;
 • god erektion när som helst på dagen;
 • förtjockning av penis
 • ökad varaktighet av samlag
 • större nöje från kön.

Steg-för-steg instruktion för användning

Cream XXL POWER LIFE kallas medicin, så när du använder den, bör du alltid följa bifogade instruktioner, det behöver inte någon speciell medicinsk kompetens, någon kommer att klara sin ansökan. För bästa effekt ska grädden användas två gånger om dagen.

 1. Innan du börjar programmet, ta en dusch.
 2. Sedan, med rena händer, massage försiktigt den lilla mängden grädde från basen till huvudet tills grädden börjar suga.
 3. För att förbättra erektionskrämmen kan appliceras i en halvtimme före samlag.

För att öka penisen är det bäst att använda det två gånger om dagen i flera veckor, medan det är väldigt viktigt att inte missa en enda procedur. Nuancer av att använda en kräm hittar du i den här artikeln.

 • MaxiSize (den har sin egen tillämpningsteknik, från vilken det är omöjligt att avvika);
 • Dominator (denna krämspray samtidigt stärker erektionen och normaliserar blodcirkulationen i bäckenorganen).

Kontra

Liksom alla droger har XXL POWER LIFE sina kontraindikationer. Individuell intolerans mot individuella växtdelar av grädden är den viktigaste kontraindikationen till dess användning. Och var uppmärksam på en av ingredienserna - ashwagandha.

Kontraindikationer är influensa med förkylningar.

Biverkningar

Som med någon produkt i den kemiska industrin har XXL POWER LIFE-kräm sina kontraindikationer.

Det rekommenderas inte att använda denna åtgärd om en person har en allergi mot minst en av krämens komponenter. Utseendet av allergier kan också prova felaktig användning, till exempel överdriven användning.

En stor roll i frågan om biverkningar pjäser och personlig hygien, otillräcklig efterlevnad av renhet en allergisk reaktion kan uppstå, alltför. Som en del av grädden högst närvarande steroider, som kan ha en negativ inverkan på den allmänna hormonella bakgrund av den mänskliga kroppen, så du bör noga instruktionerna för användning och inte överdriva.

Om du har några symptom på allergi, ska du omedelbart kontakta en hudläkare eller urolog för att undvika allvarliga konsekvenser.

Hur skiljer man en falsk från originalet?

XXL POWER LIFE: var att köpa? Du kan inte köpa en kräm med återkomst till livet i vanliga stormarknader och apotek, om du såg det bakom räknaren, så är det troligt att det är en falsk.

Cremen kan beställas endast på speciella webbplatser från officiella leverantörer och producenter. Ordern är tillgänglig för personer i alla åldrar, så det blir inte svårt att köpa XXL POWER LIFE.

Framgången för denna produkt beror till stor del på den manliga psykologin. Den moderna världen är full av krav på perfektionism, populariserar porrindustrin, där det knappast är möjligt att se män med liten värdighet.

Allt detta uppmuntrar den moderna mannen att utvärdera sin penis ur en kritisk synvinkel. Om det finns en längd är det nödvändigtvis inte tillräckligt med volym, och om det finns en volym, kommer det inte att finnas tillräckligt med längd. Och vissa människor kommer att vara oroade överallt med frågan om erektion och hur länge samlaget går.

Var kan jag köpa XXL POWER LIFE?

Den kan köpas i alla städer i Ryssland, Ukraina, Uzbekistan, Vitryssland och andra GS-länder. Du kan köpa XXL Belle Life även i Dnepropetrovsk (det är ofta bokat där), i Moskva, Minsk och andra städer.

Tja, bestämde du dig för att försöka? Äntligen! På första ordern ger vi dig 50% rabatt!

Det är dessa faktorer som gör XXL POWER LIFE-kräm populär. Med hans hjälp finns det en möjlighet att glömma dina intima problem för alltid.

Hur jag ökade penis med 5 cm!

Hej vänner! Jag heter Anton R., Jag är en populär bloggare och tills nyligen ägare av en penis på 13cm! Ja, ja - exakt 13cm! Men jag bestämde mig för att ändra min kuk och jag gjorde det! Jag ville berätta om detta.

När du har lite - Din tjej försöker naturligtvis lugna sig, säg att huvudämnet är inte sex, men själen och allt det. Men jag är en ung och frisk man, jag var 25 - och jag trodde på dessa nonsens. Fram till dess tills jag skickades en video, där hennes stav är två friska män. Här är för dig och "kön är inte viktigt."

Jag bestämde mig för att det var dags att avsluta med detta och började studera massor av litteratur om penisförstoring. Jag såg utländska videor, översatte engelsk litteratur på jakt efter en rad åtgärder som kan hjälpa mig. Jag började försöka jelqing, olika folkmetoder, krämer och geler, pompar och allt det.

I vissa är penisens struktur annorlunda - det är därför det är så svårt för vissa att öka det med hjälp av Titanium Gel. Men det finns en väg ut! Genetik och strukturen av penis inte är korrekt, men det är möjligt att använda olika övningar (jelqing) och en medlem av massagetekniker och tillsammans med Titanium Gel ger denna teknik verkliga resultat! Efter flera års sökning och ett stort antal metoder som jag har försökt hittade jag äntligen min metod som fungerar: TITAN GEL + JELKING kunde förstora min kuk med 3,5 cm, och efter några månaders träning för ytterligare 1,5.

Använd denna teknik och tillfredsställa dina kvinnor i sängen! Beställ Titaniumgel och börja applicera jelqing. Lycka till dig!

ENDAST I DAG! Vi gör 50% rabatt på Titanium Gel - Produkten är begränsad! Beställ det!

Manlig grädde XXL Power Life

Den moderna marknaden är bokstavligen full av alla slags medel, utformad för att lösa ett av de största manliga problemen: att öka storleken på den manliga penisen. Ett sådant medel är XXL Power Life-kräm. För tiden för dess existens har denna produkt blivit populär bland konsumenterna, som bara talar om det bara positivt.

Är det här ett mirakelbota? För att förstå detta, kommer vi att studera de viktigaste ögonblicken: en sammansättning med en kräm XXL driver Life, recensioner om produkten, dess funktionsprincip, tillämpningsföreskrifter, försäljningsstället och, naturligtvis, du vet hur mycket det kostar. Så, låt oss börja.

Sammansättning av produkt

Grädden för utvidgningen har bara naturliga komponenter i sin sammansättning. Totalt finns det 10 huvudingredienser:

 1. Tistlextrakt är en av huvudämnena i grädden. Det ökar koncentrationen av testosteron, vilket ökar männs sexuella styrka.
 2. Roten av den peruanska vallmo är en användbar växtrediens i drogen, vilket ökar libido och sexuell uthållighet. Med andra ord förvärvar en man förmågan att ha sex tillräckligt länge för att en kvinna ska uppleva mer än en orgasm. Dessutom ökar rotten av denna växt koncentrationen av spermier, vilket gör partnern mer omättlig i sängen. En viktig punkt är att en sådan ökning av sexuell lust inte påverkar funktionen hos andra kroppssystem.
 3. Hornets extrakt är en slags naturlig Viagra. Detta element ökar libido, och förbättrar också blodflödet till penis, vilket ger stenpotential. Förutom en positiv effekt på manliga sexuella förmågor, förbättrar hornets extrakt immunsystemet avsevärt.
 4. Lichen juice extrakt är ett element som ansvarar för avslappnande muskelvävnad och ökande blodflöde. Resultatet av denna effekt är en ökning av storleken på penisens cavernösa kroppar, vilket innebär att könsorganet själv också växer.
 5. Ginger - en annan komponent som förbättrar blodcirkulationen och som ett resultat gör en erektion maximal.
 6. Ginseng är en populär naturlig ingrediens som ger en ökning av penisvävnaden. Dessutom förbättrar ginseng markant metabolism.
 7. Hästkastanje - spelar rollen som naturlig stimulator för blodcirkulationen.
 8. Betain är en komponent som har en positiv effekt på ämnesomsättningen. Förutom denna funktion förhindrar betain också förekomsten av prostata adenom.
 9. Muira Puama - stimulerar produktionen av testosteron, vilket ger en ökning av sexuell lust.
 10. Dimetikon är den enda syntetiska komponenten i grädden. Det spelar rollen som smörjmedel för problemlös applicering av läkemedlet.

Förutom dessa 10 beståndsdelar innehåller den aktuella produkten speciella enzymer som möjliggör enkel sträckning av penisvävnaderna. Det är tack vare denna sträckning att både längden och diametern hos phaloce ökar.

Funktioner av åtgärden

Män måste följa vissa rekommendationer när de använder XXL Power Life-kräm; hur man ansöker det, vi kommer att prata mer detaljerat nedan. Det viktigaste att komma ihåg är att den maximala effekten kommer att uppnås endast om du applicerar grädden och även utför särskilda övningar parallellt. Dessutom bör du vara tålmodig. Resultatet blir inte märkbart bokstavligen nästa dag. Du måste vänta minst en vecka. En fullständig tillträde kan ta en månad (fördelen med ett rör är tillräckligt för denna period). Om vi ​​pratar om dynamiken för att erhålla resultaten, kan vi utesluta följande sekvens:

 • redan i början av andra veckan kan du känna en ökning av din värdighetens känslighet; Dessutom kommer dess längd och diameter att öka med en och en halv gång (ibland kan ökningen vara mindre, allt beror på organismens egenskaper).
 • vid 3: e veckan av användning, dimensionerna av penisen ökar redan märkbart, och den allmänna anatomiska formen av phalosis förbättras också; Resultatet av sådana omvandlingar är förlängningen av samlag (i vissa män ökar medeltiden för kön med 75%);
 • vid den 4: e veckan uppnås maximala resultat - längden ökar med 3-5 cm, diametern ökar också med några centimeter; som en följd - blir en man en sann sexuell jätte, som ger sin partner flera orgasmer åt gången.

Så vi fick reda på principen om produkten. Låt oss nu ta reda på hur du använder XXL Power Life-kräm.

Ansökningsregler

Om man ska tala om sådan förberedelse, som en kräm av människans heta XXL Power Life, är instruktionen på ansökan enkel nog. Du bör göra följande:

 • Först tvätta dina könsorgan och torka det torrt;
 • Applicera sedan en liten kräm på den spända penisen;
 • gnid det jämnt över penis
 • låt grädden blötläggas (för detta måste du vänta ca 5 minuter);
 • gör sedan följande - ta tag i basen av penis med tummen och pekfingret och börja dra ut det, tryck fingrarna från basen till kanten av huvudet;
 • utföra sådana manipuleringar i 10-15 minuter.

Var uppmärksam! Denna procedur bör utföras varje morgon.

Om du inte vill förlänga penis, så att säga, för hand kan du göra det rätt under sex. Applicera bara kräm på penis i en halvtimme före samlag. Att göra rörelser i kön ersätter manuell sträckning. Denna metod är väldigt populär, eftersom den låter dig kombinera affärer med nöje. Det bör dock komma ihåg att denna teknik kommer att vara effektiv om din partner har en smal vagina som kan ge optimal friktion. Naturligtvis, som ett alternativ, kan du ta till analsex, där kompression och friktion kommer definitivt att vara bäst, men världen är inte så många tjejer som är villiga att ta ett sådant steg.

fördelarna av läkemedlet

Bland de främsta fördelarna med grädden är följande:

 • hög effektivitet - du är garanterad att uppnå ett utmärkt resultat;
 • möjlighet att återanvändas - om resultatet efter den första kursen inte uppfyller resultatet fullt ut, kan du upprepa det efter en två veckors paus
 • naturligt - beredningen består av naturliga ingredienser, vilket gör det säkert för nästan alla,
 • hastighet - de första resultaten av ansökan är märkbara efter de första 7 dagarna av kursen;
 • användarvänlighet - genomföra ansökningsförfarandet endast en gång om dagen Dessutom har du möjlighet att kombinera användningen av grädde och ha sex (men för detta måste det finnas vissa villkor som anges ovan).
 • tillgänglighet - kostnaden för drogen är relativt låg, så att alla kan köpa den.

I själva verket är XXL Power Life en rekord bland annat för en liknande åtgärd. Det tar en månad att vända från en man till en riktig hingst. Dessutom, till skillnad från andra litet kända droger, garanterar denna grädde bra resultat.

Eventuella kontraindikationer

Många män kan ha en ganska legitim fråga: Vad är motsatta sidor av kräm XXL Power Life. Vi skyndar oss för att göra dig lycklig! Kontraindikationer för denna kräm är nästan ingen. Säkerheten garanterar en naturlig komposition, vilket bara ger en fördelaktig effekt.

Kom ihåg! Använd medel för att förstora penis med strikt överensstämmelse med instruktionerna.

Naturligtvis kan en grupp män ett sådant botemedel kontraindiceras. Förbudet kan bero på förekomst av allergier mot en av komponenterna i läkemedlet. För att undvika uppkomsten av komplikationer rekommenderas det att bli föremål för ett medicinsk samråd. Det är möjligt att en specialist kommer att kunna hitta dig ett alternativt sätt att öka penisen.

Vad sägs om produkten som folk säger?

Recensioner av många lyckliga par talar för sig själva

I en sådan läkemedelsprodukt som kräm av manlig Hot XXL Power Life är recensionerna ofta positiva. Många medlemmar av det manliga könet (och i alla åldrar) bekräftar att använda Power Life de kunde utöka sin fördel i två, tre eller till och med 5 cm. Ett intressant faktum är att den här krämen prisas även av kvinnor. Många av dem hävdar att deras killar och män blev riktiga monster i sängen (på ett bra sätt).

Naturligtvis finns det ett antal negativa recensioner där människor säger att grädden inte hjälpte dem på något sätt. Men frånvaron av effekt kan förklaras av tre faktorer:

 • kroppens egenskaper;
 • fel i ansökan
 • köp av ett förfalskat läkemedel.

Det vanligaste problemet är det senare. Det här är därför vi kommer att överväga en annan viktig punkt som bör övervägas om du väljer att köpa XXL Power Life-kräm: där du kan köpa ett äkta läkemedel.

Rekommenderade inköpsställen

Tyvärr attraherar den överdrivna populariteten hos produkten ofta charlataner. Krämen i fråga är inget undantag. Många bedragare tenderar att tjäna pengar på människors önskan att bli av med komplexa. Därför genomför de förfalskningar som liknar den verkliga produkten, men ger inte några resultat, och ibland gör det ännu mer skada.

OBS! För att skydda dig från inköp av ett farligt hantverk rekommenderas att du endast beställer XXL Power Life på den officiella hemsidan.

Också lämpliga butiker som har licens för att sälja den här produkten. Innan du köper är det värt att kontrollera informationen från online-resursen som säljer grädden XXL Power Life; instruktioner, videor och foton på andra webbplatser - allt detta kan hjälpa dig att välja leverantör som säljer dig till det verkliga läkemedlet. Du kan också identifiera bedrägerier genom att noggrant analysera följande punkter:

 • effektivitet - om webbplatsen lovar dig på lång sikt på en vecka, så bedrar den blatant dig (det maximala resultatet uppnås efter en månad);
 • Appliceringsregler - Applicera grädden endast en gång om dagen. Om webbplatsinstruktionen kräver fler applikationer är det redan något fel.
 • Kostnaden - om den är för hög eller för låg, kan du stänga sidan på ett säkert sätt (en sådan resurs kommer definitivt att sälja dig en surrogat).

Tala om kostnaden. I en produkt som XXL Power Life-kräm är priset 990 rubel. Avvikelser på 20-30 rubel (både stora och små) är tillåtna. Dessutom kan webbplatsen utföra en aktie, men information om denna åtgärd måste vara närvarande.

slutsats

Sammanfattningsvis alla ovanstående kan vi dra slutsatsen att kräm XXL Power Life är ett verkligt effektivt verktyg för att öka penisens storlek. Med detta läkemedel kan du uppnå bra resultat på relativt kort tid. Applicera grädden är mycket enkel; Ibland kan effekten förbättras genom kön (vilket är en särskild egenskap hos denna farmaceutiska produkt). Cremen har många fördelar och är praktiskt taget säker. Det är emellertid ofta förfalskad, så det rekommenderas att endast välja beprövade resurser för inköp. Tro mig, om du kommer att vara försiktig när du köper och tillämpar reglerna under kursen, kommer du att uppnå sådana resultat att du inte kommer att känna till reträtt av kvinnor. Allt är i dina händer. Vidta åtgärder!

Instruktioner för användning av XXL Power Life-kräm

VIKTIGT ATT VET! Ett effektivt verktyg för penisförstoring finns! Enkelt nog. Läs mer >>>

Bland läkemedlen för penisförstoring är den nyligen släppta XXL Power Life-krämen, som inte bara främjar penistillväxt utan också förlänger tiden för sexuell intimitet, populär. I detta fall har läkemedlet en helt naturlig komposition och kännetecknas av dess säkerhet. Resultatet efter dess tillämpning behålls länge, så att du kan njuta av ett intimt livskvalitet.

Sammansättningen av XXL Power Life-kräm innehåller endast naturliga ingredienser. Dessa inkluderar:

 • Berberis. Det är en källa till alkaloider och organiska syror. Påverkar kroppens tonic, ökar immuniteten och har milda antiinflammatoriska egenskaper.
 • Ashwagandha. Naturligt afrodisiakum. Föryngrar, bekämpar inflammation, ökar muskelstyrkan och ökar kroppens uthållighet.
 • Lignaner. Stimulera sexuell aktivitet och öka styrkan.
 • Maca är peruanska. Ökar styrkan hos män, främjar testosteron utveckling och användning vid behandling av infertilitet.
 • Hästkastanje, ginkgo biloba, ingefära. Utdrag av växter för att förbättra hjärt- och cirkulationssystemet. Stärka den sexuella funktionen och göra spermierna mer kvalitativa.
 • Thistle. Ökar produktionen av manliga könshormoner.
 • Dimetikon. Det är en silikon komponent som smörjer tyger och förbättrar glidning. Skyddar huden under övningar för att öka penis och under samlag.
 • Betain. Det förbättrar metabola processer och normaliserar blodcirkulationen.

I vissa proportioner ger dessa komponenter ökad erektion och penistillväxt. Absorberas i huden, gör de vävnaderna elastiska och främjar maximal utsträckning av den cavernösa kroppen utan skada. Ökningen i penis sker gradvis, utan att ge smärtsamma känslor.

Det finns flera sätt att applicera XXL Power Life-kräm beroende på de mål som mannen sätter. Om läkemedlet används för att förlänga samlag och öka känsligheten, appliceras den 30 minuter före fysisk intimitet. För dessa ändamål måste du applicera en liten mängd kräm. Efter en kort tid finns det en liten känsla av stickningar i könsorganen, vilket indikerar läkemedlets början. Samtidigt spelar det ingen roll hur ofta verktyget används.

Män som vill öka fallusens storlek, ska grädden användas regelbundet i 1-3 månader dagligen tills det uppnådda resultatet. På en dag används grädden en gång efter hygieniska förfaranden, enligt enkla regler:

1. Applicera rikligt massageanordningarna på den upprepa penisen.

2. Ge 5 minuter för att helt absorbera grädden.

3. Utför särskilda övningar för att öka penis.

För att uppnå det angivna resultatet ska kräm appliceras dagligen i minst 2 månader. Detta kommer att öka könsorganet med 3-5 cm. Dessutom ger krämen ökad erektil funktion, förkortar tiden mellan sexuella handlingar, förlänger orgasmens längd.

Cream XXL Power Life för penisförstoring rekommenderas för män under 30 år. På senare tid kommer läkemedlet inte att kunna säkerställa könsorganets tillväxt, men kommer att stärka erektionen och göra samlaget längre.

Du kan se de första resultaten i 2-3 veckor efter vanlig ansökan. Efter 1,5-2 veckors användning kommer penisens känslighet att förbättras avsevärt och sexuell handlingstid ökar. I genomsnitt ökar kroppens storlek med 0,5-1,5 cm. För att öka penis med 3 cm ska läkemedlet användas i minst 6 veckor. Efter 3 månader kan du uppnå en ökning med 5 cm.

Innan övningarna och applicera grädden, gör en komprimering. För att göra detta doppas en bit mjukvävnad i varmt vatten, pressas lite och bryts om penisstammen. För att upprätthålla en komprimering är det nödvändigt från 3 minuter. Därefter upprepas proceduren 3 gånger och väntar på att huden torkar. Detta förbättrar blodcirkulationen och gör vävnaderna mer elastiska.

Det finns flera övningstekniker som kan användas med XXL Power Life-kräm. Den första utförs stående eller sittande. Den består av följande steg:

 1. 1. Penis är i avslappnat tillstånd. Mannen klämmer fast sin hand och klämmer huvudet för att förbättra blodflödet.
 2. 2. Fallusen drar sig från sig själv till en känsla av lätt obehag. I denna position måste det vara minst 5 minuter. Smärtsamma känslor under träning bör undvikas.
 3. 3. Du måste göra en penismassage runt cirkeln cirka 30 gånger.
 4. 4. Penis sträcker sig igen, men redan i 4 riktningar - till höger, vänster, uppåt, nedåt. En kort paus görs och cirkulär massage upprepas 5 gånger.
 5. 5. Penis ska dras fram och hållas i sådant tillstånd i flera minuter, och tryck sedan försiktigt det flera gånger.

Den andra tekniken ska inte orsaka obehag och smärta. Den består av 2 övningar:

 1. 1. Penis greppas med handen så att fingrarna spänner huvudet. Efter det måste det komprimeras helt, vilket inte tillåter smärta.
 2. 2. Fallusen dras av sig själv rakt och håller den i detta tillstånd i 1 minut.
 3. 3. Strek igen penis, öka tiden och vila.

Den andra uppsättningen övningar utförs inom 20 minuter. Rörelserna ska vara så noggranna som möjligt - Krama inte penis mot smärta och rodnad så att det inte finns några problem i framtiden. Effekten kan märkas efter 2 veckor.

Cream för att öka fallus bidrar till smärtfri sträckning av vävnader och ökning av brosk. Det är effektivt endast med regelbunden motion under en lång period. Om syftet med att använda läkemedlet är att förbättra kvaliteten på sexuell intimitet appliceras krämen på penis utan några massagetekniker.

Hur man ökar penis hemma?

En ökning av penis hemma uppfattar många män skeptiskt. Faktum är att alla metoder inte fungerar som promo-löften. Huvuduppgiften här är att välja en metod som inte kommer att bli slöseri med tid och pengar. Den mest beprövade och arbetsmetoden, bekräftad av feedback från våra läsare är metoden som beskrivs i tidskriften MAXIM.

Skilsmässa eller sanningen om verkan av XXL Power Life och hur man använder grädden (med recensioner av läkare och män)

Man ska gratuleras om hans penis storlek har nått 20 cm, var han i tur kategori och 0,85% statistik som "en sällsynt exemplar." De flesta köpare som är intresserade av livslängdskräm i XXL har mycket blygsamma penisstorlekar - från 12 till 15 cm - och alla sina liv drömmar i hemlighet om att "öka" den saknade. Men hur kan det bli gjort? Överge till händerna på en plastikkirurg, köpa hjälpmedel som en vakuumpump eller extender? Det finns möjlighet att förstärka penis utan radikala metoder - ett modernt läkemedelstillbud, en kräm för män XXL livskraft.

Vad du behöver veta

Recensioner av män som redan har börjat använda krämen för större fallos XXL Ström Life (Life tror), för det mesta positiv, men den information som finns är att det är en skilsmässa, och tillverkaren uppenbart ljuger. Till vem att tro, låt oss försöka förstå!

Power Life som en naturlig penisförstoring uppträdde nyligen på marknaden för intima tjänster, men har redan blivit populär. Köparna tyckte om enkelhetens användning, tydliga instruktioner och fullständig säkerhet. Köp naturlig kräm för att öka manlighet bara för att priset på den är tillgänglig för en stor andel av män, inte slå för dyrt, och därför passar även den person med lägre inkomst.

Till skillnad från tabletter, kapslar, droppar eller förlängningsmedel ger Hot XXL Power Life en stabil och bestående effekt, vilket för män är mer än det önskade resultatet. Detta är inte en skilsmässa, uttalandet förklarar "mirakel" att krämen appliceras direkt på penis, stimulera tillväxten av dess vävnader.

Hur korrekt använder du XXL Power Life-gelén och vad säger instruktionen om detta?

Följande aspekter bör beaktas:

 • För att stärka erektionen appliceras läkemedlet på penis 30 minuter före "X-mötet", är det nödvändigt att det absorberas väl. Effekten av ansökan kan kännas, könsorganets hud börjar glädjas.
 • För att förstora penis måste du använda grädden och träna speciella övningskurser.

Genitalorganets tillväxt ges av speciella övningar och Power Life-kräm. Metoden är bevisad, många av männen på detta sätt kunde uppfylla sin dröm och förstora penis till önskad storlek. Men ibland innehåller recensioner nästan peremptory uttalanden att grädden för att öka den intima delen av kroppen är inget annat än en skilsmässa, eftersom det inte hjälpte. På vad bygger den på? Instruktionen säger tydligt att du bara kan uppnå resultat om du har tillräckligt med kräm och tålamod. I 1-3 månader, varje dag, penis smutsas rikligt med ett botemedel som får absorberas, varefter enkla övningar utförs. För att noggrant förstå hur man använder grädden korrekt kan du hitta och titta på en tematisk video. Lita inte på ett mirakel, använd verktyget från tid till annan - det kommer att bli slöseri med pengar och tid.

Med en strikt överensstämmelse med anvisningarna förblir den uppnådda effekten för män för livet, det ger dem förtroende, liksom förmågan att förlänga sexuell kontakt i flera timmar.

Hur man glömmer dina egna fobier

Det är ingen hemlighet att för många män bli lurade om den lilla storleken på penis - döden lika. Denna rädsla driver dem, men inte allt är beslutat att erkänna och göra någonting. Speciellt för män som inte vill gå under kirurgens kniv och vill stanna inkognito, 2013 det kanadensiska företaget började producera Power kräm har blivit för många en räddning.

Om du läser recensioner som lämnats av patienter, kan du skapa en lista med obestridliga fördelar:

 • I sammansättningen av enda växtkomponenter.
 • Krämen har en hög biologisk aktivitet.
 • Du kan uppnå ökad erektion.
 • Fallusen blir verkligen stor.
 • Säker, kompatibel med vattenbaserade smörjmedel.
 • Trevligt pris, jämn kursanvändning skadar inte smärtfritt på en ficka.

Glöm din fobi om intimitet och penisstorlek hjälper till med en kraftfull manlig stimulans, och det här är inte en skilsmässa, vilket bekräftas av många män runt om i världen. En bra naturlig komposition gör att du kan använda gelen säkert utan att först rådfråga en medicinsk specialist.

Vid en manlig individuell känslighet vid den första applikationen uppträder rodnad eller klåda, försvinner sig när produkten tvättas och avbrytas.

För och nackdelar: Endast fakta

Hur ser en enkel formel för framgång för kvinnor ut? På tematiska videon kan du visuellt lyssna på svaren från de män som fick den medlemmen, som de drömde om. Vad behövde du göra för detta? Använd regelbundet cremen XXL Hot, som är ledande för innovativa utvecklingar med bara naturliga ingredienser!

 • En enda ansökan per dag är tillräcklig.
 • Förstärkning av penis kompletteras med en ökning av samlagets varaktighet.
 • Stimulering av könsorganets tillväxt under kursansökan.
 • 100% garanti.
 • Positiva åsikter från användarna.
 • Prisvärd pris.

Men har grädden inga brister? Recensioner av läkare om XXL Power Life nämner bara en möjlig allergisk reaktion på en av komponenterna. Med fokus på kundens återkoppling kan vi säga att detta fenomen är sällsynt, så manens gel kan säkert förvärva absolut alla män.

Vad säger urologer?

Till yttranden från producenter som lovar sina produkter kan man vara skeptisk. Av särskilt värde är recensioner av utövare som observerar åtgärden av XXL (power) Power (liv) Livet (livet) hos sina patienter.

"Krämen fungerar", - En så kort beskrivning kan ges till alla yttranden från specialister, sammansatta. Även hos män med en liten penis (det är inte en Mikro vid behov kirurgi) uppstår när rätt kurs intaget redan märkbar efter 2-3 veckor.

Experter hävdar att en märkbar ökningseffekt endast kan uppnås med användning av den ursprungliga produkten. Tillverkaren kan inte hållas ansvarig för falska produkter. Du kan skilja originalet med namn. "XXL NOT NOT gel" anges på toppen av ett rör av 50 ml och "PowerLife" - längst ner. Apoteket kan hittas falska, där konstnären begått uppenbara misstag:.. HHL, XXI, Pover, etc. Skaffa ursprungliga drogen är bättre att besöka en auktoriserad distributör (följ denna länk), och vid leverans att noggrant läsa alla inskriptioner. Förvärv i ett apotek, kosmetikaffärer eller med händer undviks bäst.

Även om patienten har överskridit 50 år kan XXL (power) Power (liv) Livet (livet) stärka erektionen och göra penis starkare. Men den maximala tillväxten observeras i en ålder av upp till 30 år, och ungdomar 21 år lyckas uppnå riktigt kolossala resultat.

Men om effektiviteten är uppenbar, varför rekommenderar inte alla läkare XXL (power) Power (live) Life? Anledningen är banal: vinsten av kliniker av plastikkirurgi! Pris ligamentotomii ibland når otroliga höjder -. Mer än 200 000 rubel, medan hela kursen att använda XXL (kraften) Power (power metal) Life (Life) - cirka 2 000 till 5 000 rubel. Skillnaden är obestridlig.

Användning av XXL (ström) Effekt (sväng) Livet (livslängd) rekommenderas:

 • För att få en kortsiktig effekt.
 • Som ett hygieniskt medel.
 • Som den enda unika substansen som hjälper en man att uppnå den önskade storleken på fallusen.

Om du studerar i detalj den tematiska videon om verkan av XXL (power) Power (life) Life blir det tydligt varför de flesta män och läkare valde detta sätt. Det är effektivt, och priset är 990 rubel. tillgänglig för någon plånbok! För att beställa eller inte bestämmer alla sig själv, men många positiva recensioner gör utan tvekan ära till originalförpackningen med unikt innehåll! För mer information om produkten klicka här.

Jag är en androlog, så jag försöker hålla mig uppdaterad med de nya manliga nyheten. Jag försökte denna grädde personligen och bekräfta dess effekt.

Det här läkemedlet kan förlänga samlaget, liksom göra känslorna helt enkelt fantastiska. En underbar sak även för dem som har sina egna centimeter.

Hela tiden komplexiserade om sin storlek. Han skämdes över att klä sig med alla i omklädningsrummet, jag håller tyst om den allmänna duschen efter träning. Jag tog kursen med det här medlet. Nu är komplexa vänner.