Huvud
Massage

Extrakt av testikelserum

I. Allmän information

Ltd "A-biofabrika" för att återuppta genomförandet av läkemedlet enligt TU 9197-117-9249-2962-12, i hemmet kallas "Horse Pathogen" i samband med sin överföring till registret över läkemedel ryska fonderna (humanläkemedel).

"Horse patogen" är en kraftfull stimulans av sexuell lust hos människor, på grund av påverkan inte bara på sexualsystem för den person som helhet, men även i hjärnan centra som är ansvariga för sexuellt vozbudimost.Okazyvaet kraftfull effekt både på den manliga kroppen och honan.

II. Biologiska egenskaper

farmakokinetik: läkemedlet börjar agera efter 15-20 minuter med oral administrering (vnut). Har en aktiverande effekt på centrala nervsystemet och det autonoma nervsystemet, stärker det lokala blodflödet till könsorganen, vilket tillsammans leder till en skarp sexuell upphetsning.

Kontraindikationer: ökad känslighet för läkemedlets komponenter. Läkemedlets effektivitet för personer under 18 år är inte etablerad.

Biverkningar: hyperexcitability, frekventa och starka erektioner.

överdosering: långsiktig ökning av libido, obsessiv sexuell lust (symptomen passerar helt efter att läkemedlet har stoppats).

förpackning: vätska i 25 ml ampuller. Stor förpackning - en låda med 20 st.

Beskrivning: flytande ljusbrun eller brun färg, lukt av medium skärpa, smaken är bitter.

Förvaringsförhållanden: 2 år vid en temperatur av 2 ° C till 40 ° C.

Det är inte ett läkemedel. Läkemedlet är klassificerat som kosttillskott. Släppt utan läkares recept.

- orsakar levande sexuell upphetsning i båda könen;

- förlänger avsevärt varaktigheten av samlag

- ökar sexuell uthållighet

- förbättrar erektionens kvalitet

- orsakar multiorasm hos kvinnor

Metod för applicering: läggs till någon drink (te, juice, alkohol). 20 droppar av drogen orsakar en stark okontrollerad spänning. Den rekommenderade dosen på 5-10 droppar, som överskrider dosen, kan leda till att biverkningar uppträder som uppstår efter preparatets slutförande. Åtgärdstiden är 2-3 timmar.

Häst snabb exciter

Det finns många anledningar som har en negativ inverkan på vårt sexliv. Men det finns ett bevisat verktyg som kan om några minuter återvända manlig kraft och kvinnlig sexualitet. Idag köper ett hästkraftsagent i Moskva, priset är ganska acceptabelt, det är enkelt, du behöver bara beställa på vår hemsida och njuta av de köttliga nöjen igen, som i 18 år!

Ett magiskt botemedel som kommer att förvandla ditt liv!

Många kvinnor har svårt att helt slappna av under sex och anledningen är inte i partnern, men i komplex och stereotyper. Dessutom hävdar många sexterapeuter att inte alla representanter för det rättvisa könet upplever orgasm. Men lägg inte genast ett kors på ditt sexliv, det finns en väg ut du behöver bara köpa en kvinnlig häst orsakande agent! Det här verktyget hjälper inte bara till att avslöja sexualiteten hos ens den mest reserverade damen, med honom är du garanterad att uppleva en mångfald multi-orgasm!

Hästförare för kvinnor är en riktig hitta, förutom är botemedlet helt säkert, eftersom grunden är en naturlig produkt. Det är faktiskt ett biologiskt aktivt additiv, som har följande effekt:

 • gör nervsystemet bättre
 • bidrar till blodflödet till könsorganen;
 • förbättrar sexuell upphetsning.

Som ett resultat kommer du att uppleva en oemotståndlig längtan efter sex och avslöja hela din kvinnliga potential med 100%.

Hästförare för män är också oumbärlig om det finns problem med styrka. Efter detta läkemedel kan även en elev avundas. Ja, och dopens varaktighet ca 2 timmar, och under den här tiden kommer säkert att överraska din själsfrände.

Naturligtvis har läkemedlet vissa kontraindikationer, så ta droppar hästförare för kvinnor och män bör bara följa instruktionerna, inte överskrida dosen. Med försiktighet att dopa ska behandlas och människor som lider av sjukdomar i nervsystemet, kardiovaskulärt system, i strid med njurarna. Om det inte finns några problem med hälsan är manlig hästförare helt säker.

Fördelarna med produkten inbegriper dess mångsidighet, för att till skillnad från de flesta droger har kvinnors hästkorsande medel en effekt inte bara på företrädare för den vackra hälften av mänskligheten utan också på män. Naturligtvis, om orsaken till frigiditet eller manlig insolvens är sjukdomar, måste orsaken utrotas.

Varför oss?

Självklart kan du köpa hästförare för kvinnor i Moskva, besöka ett stort apotek, eller du kan helt enkelt beställa ett mirakelläkemedel på vår hemsida. Och i det senare fallet kommer du inte bara att spara pengar, men också dyrbar tid. När allt kommer omkring, samarbetar med oss, kan du göra en beställning när som helst som är bekvämt för dig. Du behöver inte gå någonstans och viktigast av allt kommer det att vara möjligt att göra inköpet helt konfidentiellt.

Tänk fortfarande var man ska köpa hästförare för män? Bekväm sökning på webbplatsen, leverans över Ryssland, fullständig anonymitet - inte alla våra plusser. Också vi har de trevligaste priserna och bara de ursprungliga högkvalitativa produkterna. Och det bästa beviset på vårt oklanderliga rykte är de tacksamma kunderna, som du kan hitta på webbplatsen.

Hästförare för kvinnor med snabb åtgärd kommer att öppna nya nöjen av nöje, och du kommer att lära dig vilken riktig orgasm som är. Din man kommer i sin tur att känna sig unik, önskad och älskad! Är det inte denna garanti för en lycklig och stark familj? Nog att springa bort från problemen, det är dags att upptäcka de oförglömliga glädjen i det jordiska livet!

Hästförare för män och kvinnor: priset i apoteket och åtgärden

Ursprungligen tillverkades hästkorsande medel för att inducera boskap att reproducera. Verktyget tillåter att inte slösa bort tid och energi och väntar på djurens utseende i motsvarande humör. Under forskningen sågs det att detta ämne har ett kraftfullt inflytande på hjärncentren hos personer som är ansvariga för sexuell upphetsning.

För närvarande är läkemedlet erkänt som säkert, anpassat för massanvändning och överfört till Rysslands drogregister, avsedd för mänsklig användning.

Åtgärd och tillämpning

Faktum är vad som vanligen kallas "hästens orsaksmedel för människor", VTS (ett testikulärt vasslextrakt). Det är allmänt trott att det endast används för förskoning till sexuell intimitet. Detta är inte så, stimulansen används ofta när det är nödvändigt att normalisera sexuellt liv i familjer som har stött på några problem.

Hästförare utfärdas i en form som inte medför några besvär vid användningen av produkten. Droppar löses lätt i alla drycker, vilket gör att du inte kan annonsera det faktum att du använder drogen. Detta är särskilt viktigt för män som värdesätter sitt rykte och inte vill dela metoder för att uppnå sina sexuella övergångar.

Att ge ett stimulerande medel till både alkoholhaltiga och alkoholfria vätskor orsakar ingen förändring i färg, smak eller smak. Enkel bitterhet kan bara känns i kombination med rent vatten.

Indikationer för användning:

 • om en av parterna är fysiskt trött, till exempel efter aktiv fysisk ansträngning, en hård arbetsdag;
 • återställa atmosfären av intimitet efter spänningen, konflikten, överfört stress;
 • förekomsten av olika komplex som förhindrar avkoppling
 • fysiskt obehag under samlag, associerat med muskelklämmor och otillräcklig frisättning av smörjmedel;
 • misslyckande i hormonsystemet;
 • sjukdomar som minskar sexuell lust (diabetes, cystit, inflammation i excretionssystemet etc.);
 • Personliga problem som hindrar ömsesidig förståelse mellan partner.

Hur påverkar patogen kvinnor?

Användning av stimulanter av kvinnor rekommenderas om de har problem med att uppnå tillräcklig upphetsning. Minskad libido leder till psykofysisk frigidhet, när de preliminära smärtan inte tillåter dig att koppla av och få det förväntade nöjet.

Eventuella biverkningar av läkemedlet:

 • stabil överexcited sinnestillstånd, otillräckligt beteende;
 • förlust av kontroll över sig själv;
 • handskakningar
 • illamående och kräkningar
 • yrsel.

För det rättvisare könet finns ett speciellt doseringsdos. För henne, damer med väger upp till 60 kg kan på en gång dricka upp till 7 droppar patogenen. Om kroppsmassan är större är det tillåtet att ta 10 droppar.

Överskridande dosering rekommenderas inte, för att inte provocera negativa reaktioner från de inre organen. Enligt anteckningen av effekten tar det inte lång tid att vänta - det visas efter 15-20 minuter. En kvinna börjar uppleva sexuell lust, hennes intresse för en man ökar kraftigt. Patogenens verkan fortsätter i 2-3 timmar, vilket är tillräckligt för förverkligandet av intimitet.

Hästförare för män

Den stimulerande effekten är baserad på den sympatolytiska effekten. Efter att ha använt läkemedlet börjar de sexuella organen att levereras intensivt med blod. Det autonoma såväl som centrala nervsystemet är aktiverat. Detta leder till en snabb uppstart av sexuell upphetsning.

Följande ändringar noteras:

 • förbättring av erektion
 • ökat blodtryck och ökad hjärtfrekvens
 • ökad motorisk aktivitet
 • möjligheten att förlänga tiden för samlag och en snabb återhämtning efter det
 • hög sexuell uthållighet.

En häst orsakande agent används ofta hos män med en impotensdiagnostik. Trots den höga effektiviteten kan man inte tala om ett 100% resultat, eftersom det finns en möjlighet att organismen kommer att vara immun mot läkemedlet. Lösningen används i enlighet med en persons vikt, men du kan inte använda mer än 16 droppar åt gången.

Hur mycket kostar VTC i apotek?

På apotek kan du köpa ett läkemedel som producerats av LLC "A-BIOFABRIKA". Stimulatorn är realiserad enligt TU 9197-117-9249-2962-12. Kostnaden för en flaska 25 ml, innehållande ca 30 doser - 900-1400 rubel. Läkemedlet är inte ett läkemedel och ges utan receptbelagt läkemedel. Det klassificeras som ett biologiskt aktivt tillsatsmedel.

De bästa manliga stimulanserna i tabletter och droppar: Läs här

Kvinnors feedback

Ekaterina, 27 år gammal, Volgograd. Efter flera års familjeliv blev vår intimitet mindre levande. Det var svårt att välja det ögonblick då lusten kommer att uppstå och jag och fruen. En vän, efter att ha läst om mitt problem, rekommenderade hästridaren. Med honom lärde jag mig vad en multi-orgasm är. Sensionerna är inte överförbara - huden reagerar till och med den minsta beröringen, och förspelet ger ett levande intryck.

Anna, 31 år, Moskva. Emosionell spänning, belastningen i samband med den nya positionen gjorde det inte möjligt för mig att slappna av, trötthet och irritabilitet samlades bara över tiden. Jag blev kall, svarade nästan inte på karies. Och en dag insåg jag att jag inte längre kunde tolerera detta. Efter att ha läst recensionerna på plats beställde jag hästridaren. Kön med honom - som i hans ungdom, när ingenting kan förhindra njutningen!

Ekaterina, 36 år, Ekaterinburg. Med ålder hade hennes man problem med styrka. En vän rådde om en naturlig botemedel - en häst orsakande agent. Drogen löste helt problemet, harmoni återvände till våra relationer.

I de flesta fall tillåter användningen av ett additiv att uppnå den förväntade effekten och öppna nya aspekter av intimitet. Det är viktigt att inte glömma att beslutet att använda stimulanser av sexuell lust ska tas oberoende, det är inte tillåtet att den omärkliga blandningen i partnerns drycker av droppar. Hästen orsaksmedlet kan snabbt hantera problemet, men vid allvarliga kränkningar är det nödvändigt att gå djupare in i lösningen av denna fråga, så att de sexuella hindren i framtiden inte påverkar det intima livet.

Vem kan hjälpa till att extrahera testikelvassan?

Extraktet av testikelserum används initialt i veterinärmedicin som ett stimulansmedel för sexdrivningen hos stora djur. Används huvudsakligen för parning av hästar. Detta var ursprunget till termen hästförare. Men mannen visade sig vara väldigt resursfull och började använda detta ämne själv. Det var detta experiment länge, men människor nekar inte att uppnå ökad libido med användningen av detta läkemedel. Men som du vet är människokroppen väldigt annorlunda än djuret. Och därför är det lämpligt att förstå huruvida ett sådant ämne inte är ett gift för människor.

Hästens orsaksmedel är yohimbin. Det är han som förorsakar djurets okontrollerade önskan. Detta är mycket effektivt när det gäller tid, och ägare av hovdjur behöver inte vänta länge efter reflexens naturliga utseende.

Internet hänger med kommentarer om hur man använder drogen för egna ändamål. Ibland i en helt oetisk och omoralisk. Men det är strängt förbjudet att tillämpa det på människan. Och det största problemet är inte en enorm överkänsla. Om du överskrider den tillåtna dosen (som inte anges någonstans), eller om kroppen inte kommer att kunna överföra den, finns det risk för stroke, hjärtattack och till och med ett dödligt utfall. För personer som använder en speciellt tillverkad analog (namnet bevaras detsamma), där koncentrationen av extraktet av testikelserum är mycket mindre. Ett sådant läkemedel säljs som en biologiskt aktiv tillsats, i apotek och butiker av intima varor.

Men valet av läkemedlet och hur det används ska behandlas med största försiktighet. Det finns många scammers på säljmarknaden som erbjuder okända produkter. En sådan patogen kan antingen vara en vanlig placebo eller ett livshotande kemiskt element.

Överstiger dosen och ignorerar rekommendationerna för användning kan en person få betydande hälsoproblem.

Användningen av extrakt av testikelserum har blivit en populär metod för att uppnå speciella sexuella förnimmelser. Trots den allmänna övertygelsen att läkemedlet är avsett att "gå till sängs" används det i stor utsträckning för att normalisera sexuellt liv i familjer om det finns några problem.

Innan du köper en huva är det värt att komma ihåg de befintliga varningarna:

 • Du kan bara köpa sådant ämne för personer som har uppnått vuxenlivet.
 • Det är inte tillåtet att använda personer som lider av kardiovaskulära sjukdomar och blodtrycksproblem.
 • Det rekommenderas inte för utmattning av kroppen och brist på vikt.
 • när centrala nervsystemet inte fungerar fungerar läkemedlet inte;
 • Det är förbjudet att använda för allergiska reaktioner på komponentkomponenter och njursvikt.

Baserat på ovanstående begränsningar är det värt att överväga att det är lämpligt att använda ämnet till andra personer utan deras kunskaper och samtycke. Dessutom kan eventuella biverkningar i form av snabba hjärtslag, yrsel, hopp av blodtryck, illamående och kräkningar.

En hästs orsaksmedel fungerar lika på män och kvinnor. Det är strängt förbjudet att kombinera det med alkoholhaltiga drycker och CNS-stimulansmedel.

I modern produktion används en lösning av extraktkoncentratet av testikelvassle.

Dopning används för att öka sexuell lust, längden på samlag, intensifieringen av känslor. Det används när nivån på libido har minskat märkbart. Detta kan hända av flera anledningar:

 • om en kvinna eller en man upplever fysisk trötthet (en hård arbetsdag, aktiv sport)
 • i händelse av konflikt, lidit stress, agitation, olika komplex
 • på grund av olika sjukdomar (önskan minskar med cystit, diabetes, inflammatoriska processer i organen i genitourinary system);
 • fysiskt obehag ur intima relationer
 • fel i hormonsystemet;
 • problem i familjen, spända relationer.

Alla ovanstående faktorer kräver samråd med en specialist.

Det rekommenderas att besöka en gynekolog, endokrinolog, urolog, psykolog, sexterapeut eller terapeut.

Medicinsk diagnostik hjälper till att identifiera och eliminera orsaken till problemet. Och för detta, för att leva ett helt sexuellt liv kan du använda Häststimulans.

Produkten säljs i en flaska. Innehåll - droppar för internt bruk. Lösningen tas i enlighet med personens vikt, men inte mer än 16 i taget. Han är uppfödd i en läsk. Lägg till juice, te, du kan och i vattnet, men du kommer att känna bitterhet. Förfarandet utförs cirka 20 minuter före samlag. Effekten varar i 2-3 timmar från mottagningstillfället.

Utdrag av testikelserum, som kan köpas på ett apotek

Ett hästrelaterat medel (extrakt av testikelserum) är ett homeopatiskt medel för stimulering, vilket inte bara påverkar de sexuella organen utan även hjärnområdena som är ansvariga för sexuell lust. Som ett resultat av att ta drogen finns ökad libido hos både män och kvinnor.

Produkten är tillgänglig i form av droppar, vilka bekvämt tillsätts till vilken som helst dryck. Aktiv komponent av hästkorsande medel Yohimbine tillhör kategorin alkaloider, och löser sig snabbt i alla vätskor, utan att ändra färg, lukt och smak. Yohimbine extraheras från samma träd av arten av Marenovs växer i Centralafrika. Till sexuella stimulanser är också VTS-analog av patogenen, som är baserad på en liten mängd extrakt av testikelserum.

Ursprungligen undersöktes denna alkaloid för skapandet av ett läkemedel för djur, så det kallas hästkorsande medel. Senare användes läkemedlet för att behandla erektil dysfunktion hos män. Men åtgärden handlar också aktivt om kvinnor. Du kan köpa hästförare på ett apotek eller i en onlinebutik. Du måste välja ett läkemedel som är utformat för människor. Det finns ett veterinärmedicin med samma namn och det kan orsaka irreparabel skada för människors hälsa. Eftersom veterinärversionen av läkemedlet har en annan komposition och dosering.

Effekterna av patogenen på kroppen

Efter att ha tagit drogen det finns förändringar i beteende och det allmänna läget för män och kvinnor. nämligen:

 • Allvarlig sexuell upphetsning
 • Ökad fysisk aktivitet;
 • Ökat blodtryck och hjärtklappning;
 • Sexuell uthållighet;
 • Förlängt samlag och upprepning av intimitet;
 • Stadig erektion
 • Manifestation av multi-orgasm hos vissa kvinnor.

Ett hästrelaterat medel, mer exakt, ett extrakt av testikelserum, påverkar de autonoma och centrala nervsystemet, vilket främjar blodflödet till könsorganen. Detta säkerställer snabb sexuell upphetsning. Det finns emellertid en möjlighet att patogenen inte påverkar kroppen om mängden aktiva substanser är liten.

Rekommendationer för användning

När du tar drogen kan det uppstå biverkningar. Innan du använder det är det också nödvändigt att studera kontraindikationer och recensioner. Ta patogenen vara dig själv. Det är oacceptabelt att hälla det i en partners drink utan samtycke. Män rekommenderas att ta ett hästkorsande medel för erektil dysfunktion och under komplex behandling av impotens. Kvinnor kommer att dra nytta av drogen i problem med sexuell upphetsning: en fullständig brist på sexuell lust och frigiditet. Detta verktyg kan ta och friska människor med ökad libido, för att få en ljusare och mer intensiv orgasm.

Biverkningar

 • Skakande i händerna;
 • Det starkaste generellt upphetsade tillståndet;
 • Yrsel och huvudvärk;
 • illamående;
 • Utveckling av ortostatisk hypotension
 • Otillräckligt beteende;
 • Okontrollerade åtgärder.

Acceptans av den medfödda patogenen är kontraindicerad i: kardiovaskulära sjukdomar, lever- och njursjukdomar, nedsatt centralnervesystem och vid en allergisk reaktion på läkemedlets komponenter. Men med manifestationerna av klimakteriet och atonien i blåsan kan du ta drogen.

Produkten säljs i form av droppar i 25 ml injektionsflaskor. Bedömning av recensionerna om beredningen av detta belopp är tillräckligt för 30 ansökningar. Du kan lägga till en agent för varje drink. Vid en dos på 20 droppar är en person så upphetsad att han inte kontrollerar sig själv. Därför är det förbjudet att överskrida dosen av 10 droppar, med det första intaget av högst 5 droppar. När dosen ökas uppträder biverkningarna som passerar oberoende i tre timmar.

Ett speciellt dosbord har utvecklats för kvinnor. Så till damer med en vikt mindre än 60 kg får ta upp till 7 droppar. Vid högre vikt tillåts 10 droppar. Effekten visas 15 minuter efter det att den tagits och varar 2-3 timmar. När det läggs till vanligt vatten kan en bitter smak förekomma. Orsaksmedlet är kompatibelt med alkohol, men det rekommenderas inte att blanda med starka drycker för att inte överbelasta hjärtat. Om du följer alla rekommendationer för att ta drogen kan du undvika negativa effekter på kroppen. Experiment med dosen av patogenen är förbjuden, eftersom överskottet av den aktiva substansen i kroppen kan orsaka långvarig onani, vilket har en negativ inverkan på mental och fysisk hälsa.

Vi bestämde oss för att diversifiera vårt sexliv med min fru. Vänner rekommenderade hästen orsaksmedlet. Effekten har glädjat. Vi kommer att fortsätta använda den.

Vi försökte en gång. Min favorit märkte att jag blev upphetsad mer än vanligt. Och känslor av intimitet var oförglömliga.

Orsaksmedlet verkar verkligen. Köpt på råd av vänner. Först lite tveksamt, namnet är inte särskilt sonoröst. Men sedan försökte de och var mycket nöjda. Vi kommer att använda det i framtiden.

Homeopati för förstärkning av effekten

Ett hästrelaterat medel, ett extrakt av testikelserum baserat på barken från Yohimbe-trädet, används för att öka styrkan. Det är uppfattningen att detta är ett veterinärmedicinskt läkemedel som tillverkats speciellt för kön i stor boskap. Ett sådant uttalande är dock absolut inte sant. För att öka manlig styrka och förbättra libido av båda könen används en homeopatisk lösning anpassad till människor - utspädd extrakt av växter används.

Preparatets struktur

Hästförare är en naturlig framkallare av sexuell attraktion hos människor. Han har en kraftfull effekt inte bara på det sexuella systemet utan även på sensualitet.

Huvuddelen av lösningen är läkemedelsextraktet från den centralafrikanska yohimbe-växten, som tillhör gruppen adrenoblocker som stimulerar hjärt- och nervsystemet. Stimulatorns sammansättning ger läkemedlet en bitter smak och en något hård lukt. I konsistens - ljusbrun vätska, snabbt löslig i vatten, te, juice, kaffe, etc.

Biologiskt aktiva egenskaper

Extraktet från testikelserum (MTC) aktiverar det centrala och autonoma nervsystemet. Ökar blodflödet till könsorganen, vilket i sin tur leder till sexuell upphetsning.

Equine patogen för människan påverkar kroppen baserat sympatolytisk effekt: signalöverförande nervimpulser i hjärnan nervceller, som tar kontroll över intimsfären. År, andningsorgan, kardiovaskulär avdelning är involverade, produktion av glykogen och lipider stimuleras.

På grund av de extra reserverna i centrala nervsystemet ökar excitabiliteten och effektiviteten, metabolism ökar. På så sätt:

 • Ökad motor muskler.
 • Öka sexuell lust.
 • Förstärkning av hjärtats arbete.
 • Ökad känslighet hos könsorganen.
 • Stabil erektil funktion.

Dessutom, genom att stimulera svettkörtorns funktion minskar urineringens frekvens, fettlagret metaboliseras, blodglukosnivån stiger.

Indikationer och kontraindikationer av läkemedlet

Huvudfaktorn vid användning av serum är aktiveringen av styrka hos män och libido av båda könen. PTS gäller inte medicintekniska produkter, behandlar inte kroniska och venerala sjukdomar, men klassificeras som ett biologiskt aktivt tillsatsmedel (BAD).

Bland de kontraindikationer som ska användas bör man ta hänsyn till möjliga manifestationer av hyperexcitabilitet och frekventa erektioner. Därför är läkemedlet oönskade när:

 • Förhöjt tryck.
 • Hjärtets ischemi.
 • Kroniska lever- och njursjukdomar.
 • Nervsystemet i nervsystemet.
 • Risken för att utveckla takykardi och hypotensiva hopp.
 • Juvenil typ 1-diabetes.

Utesluten mottagning av patogenen för personer under 18 år och med en allergisk reaktion på läkemedlets komponenter.

Inträdesregler

BAC av testikelserum frisätts i en flaska med 25 ml i form av droppar. Läkemedlet före användning rekommenderas att späda en dryck - te, juice, kaffe, svag alkohol. Den tillåtna dosen av en enstaka dos beror på konsumentens vikt och bör inte överstiga mer än 18 droppar för män och 15 droppar för kvinnor. Bruksanvisning rekommenderar följande doser:

 • Kvinnor som väger upp till 50 kg - 7 droppar, 51 till 65 - 8, 65-70 kg - upp till 10, över 71 kg - högst 15.
 • Till män från 55 till 74 kg vikt - 10 droppar, 85 - 12, 85 till 99 kg - 12-15, mer än 100 kg vikt - 15-18.

Hälsoskyddsagentens verkan börjar 20-25 minuter senare och varar cirka tre timmar. För att undvika biverkningar i samband med överdosering, öka inte det rekommenderade dagliga intaget. Öka antalet droppar kan leda till kräkningar, yrsel, tremor i extremiteterna och okontrollerbara blinkningar av nervositet.

En flaska serum beräknas för trettio doser.

Förpackning och produktkvalitet garanti

Läkemedlet "hästkärlande medel" eller extrakt av testikulär vassle produceras i olika variationer. För att köpa denna produkt bör du vara uppmärksam på ett antal faktorer:

 • Kvalitetsverktyg finns nu FSUE "Armavir biofabrika" och använder i produktionen av den register 9197-117-9249-292-12 droger Ryssland, eftersom det finns en försäkran om överensstämmelse №RU.77.99.11.003.E.066856.
 • Fasuetsya i glasflaskor med mörkbrun färg, volymen 25 ml, antalet 20 stycken per förpackning.
 • Den är stängd med ett plastlock med ett avtryck av varumärket "Armavir biofactory" och dupliceras på toppen av en aluminiumshuvud.
 • Sidglasytan är försedd med en holografisk bild av varumärket med informationen om det tilldelade numret och den officiella adressen till tillverkarens webbplats.
 • Nummerplattan på etiketten har en lättnad för visuell känsla.

Funktioner för användning av hästförare för kvinnor med priser och recensioner

Utdrag av testikelserum eller på ett populärt sätt "hästkärlande medel" är ett veterinärmedicinskt läkemedel som används för avelhästar, nötkreatur och grisar. Yohimbine, som går in i sin komposition, ger den nödvändiga graden av excitation hos män. Men vad måste orsakssambandet för djur ha till kvinnor? Låt oss försöka ordna alla punkter ovanför I. Specifikationen för användningen av patogenen och priset för det (hur mycket är läkemedlet) i vår artikel.

Blandat i en massa hästar, människor

Vissa recensioner på Internet innehåller information om att det är testikelserumet för djur som används för människor. Detta är fundamentalt fel! Om en kvinna eller en man får en drink med ett veterinärmedicin, då det mest "lätta" som kan vara - det här är den starkaste förgiften.

Sedan annonseras vad drog för kvinnor under ett så styggt namn? VTS - upprepade gånger utspädd extrakt, som kan köpas i apotek eller sexbutiker. Det här är ren homeopati och ger ingen hälsorisk eftersom den har en annan komposition. Ett hästskadande medel kan förbättra sexuell upphetsning hos en person, men under förutsättning att alla villkor i instruktionen är uppfyllda.

Internet är inte den bästa källan till information om kvinnliga patogener, men det hästen orsakssambandet rekommenderas för kvinnor beskrivs ganska bra. Informationen finns i papper och på en tematisk video.

När vi läser yttranden från specialister kan vi dra följande slutsatser:

 • Personen agerar effektivt och ökar sexuell upphetsning.
 • Detta är kosttillskott.
 • Hur man använder: inuti.
 • Volym: 25 ml (ca 30 doser).
 • Åtgärd: 15 minuter efter att ha tagit och upp till 2-3 timmar.

Horse patogen - är ett kraftfullt verktyg, inte bara fungerar på reproduktionssystemet av män och kvinnor, men även på det centrala nervsystemet, det är på "punkt", som är ansvarig för sexuell upphetsning.

Vad kan man förvänta sig

För älskare av modiga experiment i det intima livet är frågan akut: vad kan man förvänta efter att ha tagit häststimulansens dos? Läkemedlet för både män och kvinnor fungerar nästan identiskt, med oral administrering aktiverar det VNS-systemet och centrala nervsystemet, ökar blodflödet till könsorganen. Alla dessa reaktioner tillsammans och ger en stark sexuell upphetsning.

Drogen kan användas både för män och kvinnor samtidigt.

PTS verkar enligt följande:

 1. Ökar tiden för samlag.
 2. Flickan känner en ljus sexuell upphetsning.
 3. Kvaliteten på erektion hos män förbättras.
 4. En kvinna lär sig att det finns en multi-orgasm.

Några droppar hästpatogen kan tillsättas till vilken som helst dryck, men med alkohol, trots möjligheten att använda den, måste du vara försiktig. Överskridande doseringen av läkemedlet kan orsaka allvarliga fysiologiska och psykiska problem.

Finns det några garantier?

Om vi ​​betraktar "mänsklig drog", kan vi bara prata om 100% av effektiviteten efter fullskaliga kliniska studier. Det finns ingen information om officiella experiment på människor, därför är det svårt att säga hur användningen av hästkärlningsmedlet hjälpte kvinnor att diversifiera sitt intima liv.

Förutsättningar om effektivitet bygger framför allt på recensioner och videoklipp av personer som har upplevt ett spännande verktyg. Också omfattande information kan erhållas genom att konsultera en läkare, där han kommer att berätta i detalj hur man kan förvänta sig en viss person när han tar en hästpatogen.

"Catch" du behöver med sinnet

På World Wide Web hittar du recensioner av kortsiktiga ungdomar som, med hjälp av hästföraren, "skiljer kvinnor för sex". Såvitt dessa historier är troliga är det svårt att säga, men det som exakt kan anges är att dessa handlingar inte bara är etiska utan också medför straffrättsligt ansvar. Att komma in i ett intimt förhållande frivilligt för en kvinna som är under påverkan av droppar, kan inte kallas!

För att bättre förstå när dropparna är lämpliga måste du lära känna videon, där experter förklarar problemets art med spänning av representanter för båda könen. Det är värt att komma ihåg att detta är ett kosttillskott, så förvänta dig det kan en helande effekt i allvarlig sexuell dysfunktion inte. Verktyget gör ett bra jobb att klara av kortsiktiga problem eller med parternas gemensamma önskan att uppleva något mer när de är intima.

När hästpatogenens droppar inte kan tas kategoriskt:

 • Människor utsatta för allergiska reaktioner, särskilt komponenterna i kosttillskott.
 • Med kränkningar av centrala nervsystemet.
 • Med njursvikt.
 • Med patologier i hjärt-kärlsystemet.

Tillverkaren rekommenderar inte att använda tillsatsen "i mörkret", eftersom det inte är säkert vad damerna kan ha hälsoproblem. Som biverkningar kommer sådana symptom som illamående, takykardi och yrsel fram. I dessa fall är det bättre att avvisa användningen av en homeopatisk stimulans. För att undvika de negativa effekterna är det rekommenderat att göra en säkrare och lika effektiva metoder, såsom en droppe Erotisin (Horse patogen för människor), kan det köpas i specialiserade onlineapotek (till exempel på denna länk).

Läkemedlet ska inte diskret blandas med kvinnor, eftersom det inte är känt vilken typ av kvinna som har hälsoproblem.

Ett nyfiken ett ögonblick, ofta på videon, tillägnad Hästförarens handling på kvinnor. Vissa "experter" hävdar att om du överstiger dosen kan du få en "fantastisk" effekt - en kvinna som har förlorat kontrollen över sig själv. En sådan video med otillräckliga tjejer inspirerar inte förtroende, och experter tror att sådant beteende antingen är naigran eller orsakat av tunga droger.

Rekommenderade doser och kostnader

För att ta en lösning av hästaktivatorn måste både kvinnor och män vara inuti och lägga till vätska. Med alkohol, mycket noggrant, kommer det enkla vattnet med droppar av stimulant att vara bittert.

Varför, ursprungligen avsedd för djur, kommer hästföraren att vara användbar för män

Inledningsvis skapades en hästförare för djur för att stimulera dem att föröka sig. Med det här verktyget kan du spara och spara tid, pengar och energi, eftersom du inte behövde vänta på utseendet på ett motsvarande humör hos djur. Under kliniska studier visade det sig att extraktet i kompositionen av detta läkemedel har en stark effekt på de mänskliga hjärncentra, vilket orsakar en kraftfull sexuell upphetsning.

Hittills är läkemedlet erkänt som säkert, anpassat för massanvändning och överfört till läkemedelskategorin (registrerad i Rysslands drogregister), avsedd för människor.
Till exempel spännande droppar Erotizin, populärt känd som "Hästförare" - En sexuell stimulans för två!

Varför den unika sammansättningen av drogen kommer att hjälpa både män och kvinnor

I hjärtat av anläggningen är extraktet av testikelserum (VTS), men i en mycket låg koncentration i jämförelse med ett veterinärmedicin med ett liknande namn.

OBS! Veterinäranalogen är förbjuden för mänsklig förtäring. Medlet har en något annorlunda sammansättning och koncentration av extraktet, vilket kan leda till döden.

Det huvudsakliga innehållet i läkemedlet "häst patogen", utformad för personer är Yohimbine (Kvebrahin), som verkar specifikt på centrala nervsystemet. Ämnet extraheras från Marenovs familjens träd eller från slangen Rauwolfia.

Också innefattar orsaksmedlet andra aktiva och viktiga substanser, vilket ytterligare förbättrar effekten av yohimbin (extrakt av ginseng plus L-arginin).

Roten av ginseng är en utmärkt tonic. Närvaron av vitaminer, eteriska oljor, mineraler som samlas i växtens rot, är katalysatorn i nervsystemet. Förbättrar avsevärt kroppens fysiska uthållighet.

L-Arginin ökar blodcirkulationen, signifikant ökar uthålligheten i kroppen, har en stimulerande effekt på nervändar belägna i könsorganen, en fördubbling av koncentrationen av östrogen.

Hästförarens inverkan på kvinnor

Representanter för det fria könet kan också ha problem på området för sexuella relationer. Bristen på sexuell lust, oförmågan att uppnå orgasm - allt detta, i slutändan, gör en kvinna frigid.

Anledningarna till att en kvinna förlorade sin libido kan vara annorlunda:

 • minskad känslighet av intima zoner;
 • beroende av alkohol
 • psykiskt eller psykiskt trauma
 • depression;
 • rädsla för intimitet
 • depression;
 • fysisk aktivitet
 • gynekologiska sjukdomar;
 • vardagens dagliga rutin;
 • misslyckanden av hormonell bakgrund.

Den orsakande agenten är en afrodisiakum, dess användning kan hjälpa en kvinna att minska vissa symptom på frigiditet, öka libido och begär för det motsatta könet avsevärt.

Hur påverkar det tjejer och kvinnor? Vad händer när man använder en hästförare för kvinnor?

 1. Önskan och njutningen av kön ökar.
 2. Det finns en offensiv orgasm utan primärt slitage och för långa introduktionspreludier.
 3. Ökad motoraktivitet.
 4. Varaktigheten av samlag ökar.
 5. Det kommer en multi-orgasm.
 6. Överkänsligheten hos erogena områden ökar.
 7. På grund av den rikliga frisättningen av smörjmedel från vaginans väggar förbättras kvaliteten under samlag.
 8. Påtagligt ökar uthålligheten vid kontakt.

Även om läkemedlet kallas ett läkemedel, men i själva verket är det ett kosttillskott som kan orsaka några biverkningar i kvinnokroppen.

Det är värt att notera sådana symtom på överdosering av läkemedel:

 • förekomsten av individuell intolerans
 • orimliga humörsvängningar;
 • arytmi;
 • brinner i delar av intima organ
 • dåsighet;
 • en känsla av illamående kan det krävas kräkningar.
 • skillnader i blodtryck.

OBS! Det är förbjudet att ansluta hästföraren med alkohol.

Effekten av läkemedlet på det starka könet

Produkten är lämplig för det starkare könet, och har redan visat sin effektivitet. Bland män är ett av de vanligaste problemen minskningen i styrkan eller förlusten.

Vissa faktorer kan leda till impotens:

 • frånvaro av ett konstant sexuellt liv. Långtidsuppehåll leder till stagnation av blod och lymf, som orsakar inflammatoriska processer.
 • psykiska störningar. Konstant stress, följt av depressiva tillstånd en fixering på de misslyckade fallen av intimitet; bildning av ett stabilt inferioritetskomplex;
 • sjukdomar i det genitourära systemet. Dessa inkluderar hormonella misslyckanden, såväl som prostatit, prostata adenom;
 • användning av starka läkemedel. I synnerhet är det hormonella preparat, vissa antibiotika, narkotiska droger;
 • blåmärken eller trauma i reproduktionssystemet eller urinvägarna.

Användningen av hästkorsande medel eliminerar inte orsaken till sjukdomen, men under en kort period kommer attraktionen att öka och manen kommer att återupptas.

Enligt män leder denna patogen till några positiva förändringar i kroppen:

 • det finns en stadig erektion
 • expandera blodkärlen, vilket förbättrar blodcirkulationen i det lilla bäckens organ
 • ökad libido;
 • minskar urineringens frekvens (har en antidiuretisk effekt);
 • förlänger tiden för sexuell kontakt
 • stimulerar sexuell upphetsning
 • ökar uthållighet;
 • ökar hjärtfrekvensen;
 • snabbare fettbrännare bränns;
 • blodtrycket stiger.

Efter att ha tagit drogen sker aktivering av de centrala nervsystemet och de autonoma systemen. I könsorganen ökar blodflödet, vilket leder till en stark stimulans. Regelbunden användning av kosttillskott bota delvis bladets atoni (spontan urinering) och manlig klimakteriet.

Hästverkets verkningsvaraktighet kvarstår i en timme (3 timmar) i hankroppen. Effekten av läkemedlet kommer nästan direkt (maximalt efter 11 minuter) på grund av den höga absorptionshastigheten i magen. Läkemedlet kommer upp till maximal koncentration efter 1,5 timmar.

Biverkningar kommer endast att uppstå om dosen inte är uppfylld, blandar läkemedlet med alkohol eller vid individuell intolerans:

 • överdriven spänning
 • en känsla av illamående
 • tremor i händerna (darrande, snabba, ofrivilliga rörelser i händerna, orsakad av sammandragning av musklerna).

Hur mycket kostar produkten och var kan man köpa den?

Hästförare kan beställas och köpas i en onlinebutik och ta emot det på postkontoret eller med leverans till huset.

Den största och största fördelen med produkten är enkel åtkomst. Ett recept på ett köp är inte nödvändigt, eftersom det bara är ett kosttillskott.

Priset beror inte på leveransregionen. För online beställning är leveranstiden, som utförs via post i Ryssland, 7-14 dagar. Sändning av paketet utförs inom 24 timmar från tidpunkten för betalning av postkostnader. Ange taxan och tidpunkten för leverans av patogenen för din region kan vara på Rysslands postadress.

Priset på en flaska är i genomsnitt 900-3 500 rubel.

Formutsläpp och dosering

Produkten är endast tillgänglig i en glasbehållare i form av en 10 ml injektionsflaska. Denna mängd räcker för 30 mottagningar (med strikt genomförande av instruktioner).

Dosering för män. För det första intaget är det tillräckligt att tillsätta 5 droppar av agenten till någon alkoholfri vätska (till exempel juice, kaffe). Vid upprepad användning kan dosen ökas till 15 droppar.

OBS! En hästs orsaksmedel är kontraindicerad för personer i en tom mage, för att inte orsaka inflammation i magen i magen eller utseende av sår. Läkemedlet smakar bittert och svagt brinnande.

Dosering för kvinnor (tjejer). Antalet droppar beror direkt på kvinnornas parametrar. Vid en vikt på mindre än 60 kg, en enstaka dos - högst 7 droppar (det bästa alternativet - 5 droppar). Vid en massa över 60 kg, högst 10 droppar.

OBS! Hastighetshästförare till hans partner utan hans samtycke är inte tillåtet.

Kundrecensioner

Наталия, 38 år, Екатеринбург

2017/06/12

"I äktenskap, mer än 20 år. Sfären av intima relationer är inte längre så ljus och mättad. Det var svårt att hämta stunderna när min älskade person kommer att ha en önskan. Närmaste vän rådde hästföraren för män. Har köpt eller köpt i en apotek. Har försökt. Känslor är oförutsägbara. Huden blev känslig, reagerar omedelbart på någon beröring. Med honom fick han för första gången en multi-orgasm. Nästa gång jag beställer det med leverans till huset via posten i Ryssland - så är priset mindre än i apoteket. "

Ольга, 29 år, Тамбов

2017/02/23

"Jag fick en ny position på jobbet. Ansvar, emotionell spänning, konstant belastning hölls vid dygnsspänning. Har upphört att reagera på make av mannen, blev kall. Jag ser - jag började titta på de unga tjejerna, för att stanna lite på jobbet. Vad är det Så du kan helt och hållet förlora din man. Jag tittade i nätet, fick bekanta med kompositionen, ansökan, recensionerna, beställde och köpte ett hästkorsande medel via webbplatsen. Används som det borde, men resultatet väntade inte. Allt som i hans ungdom! "

Vad är ett hästkorsande medel från testikelserum?

Extraktet av testikelserum (VTS), som är ett hemopatiskt medel, påverkar centralnervsystemet, aktiverar kroppens funktioner, ökar hastigheten på blodrörelsen och som ett resultat en skarp sexuell lust och sexuell lust hos män och kvinnor. Ursprungligen utvecklades läkemedlet för att stimulera excitering hos djur, nämligen hästar, grisar och nötkreatur för en kontrollerad process av deras reproduktion. Därför det populära namnet "Horse anger", som inte har något att göra med militärt tekniskt samarbete för människor.

Huvuddelen av läkemedlet är substansen yohimbin, som stimulerar en hög grad av excitation, som verkar på vissa hjärncentrum. Men för människor har veterinärmedicinen inget att göra, det finns bara ett stort namn som spelar en mer reklamroll för att locka nya kunder. Vad är ett "hästkärlsmedel" från testikelserum undersöks mer detaljerat.

Det är nödvändigt att veta!

"Hästförare" för djur och med samma namn VTS för människor är helt olika droger. En veterinär, den andra - kosttillskott, gjorda på växtbasis, så fullständigt ofarligt för människor.

OBS! Om en veterinär ges till en person, är det möjligt att få ett dödligt utfall eller allvarlig förgiftning.


Vad är PTS och hur skiljer det sig från "Horse Exciter" för djur?

Huvudämnet för läkemedlet för djur - alkaloid - är av vegetabiliskt ursprung, det är tillverkat av familjen Marenov-familjen, som växer i Afrika. Lösningen löser sig väl i vätskan, har ingen lukt, smak och påverkar inte dess färg. PTS för människor är en analog i egenskaper och innehåller en mycket liten del av extraktet av testikelserum. En mer detaljerad studie av alkaloiden avslöjade positiva trender i behandlingen av erektil dysfunktion, och först då på grundval av detta skapades ett kosttillskott för personer som gav en bra effekt och hjälpte många kvinnor att bli av med frigid. Ett catchy namn förblir. Du kan köpa ett biologiskt aktivt tillskott både i enkla apotek och i sexbutiker.


Hur fungerar "hästföraren"?

Någon gång efter att ha tagit drogen (i olika människor är denna period något annorlunda) det är en skarp sexuell attraktion, som gradvis ökar. Detta faktum förklaras av det faktum att den aktiva substansen, som verkar på hjärnan, stimulerar nervsystemet och vegetativa vaskulära system, vilket medför att blodet börjar cirkulera snabbare och flyter till könsorganen.
Effekten av läkemedlet är som följer:

 • Båda sexpartnerna har en stark ömsesidig attraktion mot bakgrunden av sexuell upphetsning.
 • Flöde av energi, ökad hjärtfrekvens och ökat tryck.
 • Påtagligt ökar längden på samlag på grund av ökad uthållighet.
 • Ofta åtföljdes närheten av flera på varandra följande sexuella handlingar.
 • Stabilitet vid erektion och libido observerades.
 • Vissa kvinnor noterade förekomsten av multi-orgasm.

OBS! "Hästförare" passar bra med alla drycker utom alkohol. Samtidigt förändras inte smaken och lukten.
Det är förbjudet! En ökning av dosen förbättrar inte styrkan och libido, men kan orsaka allvarliga psykiska och fysiologiska problem. Därför, även med en god tolerans mot missbruk ska läkemedlet inte vara!


Dosering och administrering

"Hästförare" säljs i flaskor av mörkt glas av 25 ml i form av droppar. Volymen av lösningen är cirka 30 gånger. Maximal dos är 10 droppar, men det är nödvändigt att börja ta MTC med 3-5 droppar för att kontrollera kroppens reaktion. Den biologiska tillsatsen för varje person fungerar annorlunda, förutom närvaron av några sjukdomar kan ge en helt annan oförutsägbar reaktion. En enstaka dos beror också på vikt och kroppsbyggnad.

Det finns ett specialdesignat bord där alla doser är föreskrivna. Med en vikt på upp till 60 kg får maximal dos inte överstiga 7 droppar och med en högre vikt, högst 10 droppar. Men det är bättre att börja med en liten dos och lyssna på din kropp och inte ge onödig belastning på hjärtat. Genom att hålla tydliga rekommendationer kan du undvika negativa konsekvenser. En ökning av dosen av allt annat än en negativ effekt och psykiska störningar gör det inte.


I vilka fall rekommenderas drogen?

Att ta drogen kan ha biverkningar, så kontraindikationer bör övervägas. Det är förbjudet att hälla en droppe på en partner utan hans samtycke. Beslutet fattas av alla.
MTC rekommenderas för män före sexuell intimitet:

 • Med otillräcklig erektion.
 • Under behandling av erektil dysfunktion.
 • Med svår trötthet.
 • I avsaknad av attraktion och depression.
 • Vid snabb utlösning.
 • För kvinnor kommer läkemedlet att hjälpa till:
 • Bli av med frigidity och fullständig brist på libido.
 • Att känna mättnad och ljushet i orgasmen.
 • Få oförglömliga nya upplevelser.

Enligt dem som tog drogen finns det förändringar i bedömningen av den omgivande verkligheten. Livet är fyllt med positiva känslor.

Eventuella biverkningar är:

 • I tremor av händer och fötter.
 • I utseendet av ångest och allmän överexcitation.
 • Huvudvärk, illamående, yrsel kan uppstå.
 • Ett kraftigt hopp i blodtrycket.
 • Otillräcklighet beteende.

I dessa fall borde du sluta ta drogen i flera dagar och titta på din kropp. Enligt recensioner noteras det också att när sexuell aktivitet var aktiv, observerades i vissa fall återhämtningen av genitourinärsystemet.


Kontra

Godkännande av droppar är förbjudet:

 • Personer som lider av högt blodtryck.
 • Om det finns kränkningar av centrala nervsystemet.
 • Med njur- och leverinsufficiens.
 • Med hjärtsjukdom och hjärt-kärlsystem.
 • Med intolerans av komponenterna i läkemedlet.

I förekomst av sjukdomar före starten av mottagningen av "hästpatogen" bör rådfråga en läkare.
Detta biologiska tillskott är efterfrågat bland en bred publik som vill göra sina liv mer känslomässiga. Att köpa "Horse Exciter" (MTC) och andra pålitliga och beprövade droger som gör sexuellt liv mer känslomässigt känslomässigt kan du gå till onlineapoteket ShopStoyal.ru.