Huvud
Strömförsörjning

Intim-varor City-M-stimulerande tuggummi "Detonator" - återkallelse

Tyvärr kan ingen vara säker på styrkan i hans erektion. Ibland finns det i kroppen "störningar" som stör att nå den önskade nivån av sexuell upphetsning. Detsamma gäller för kvinnor som har sexuell libido nivå beroende på många faktorer.

Trött på jobbet? Ingen styrka efter att ha spelat sport? Är du nervös eller blyg? Tar du och tar antibiotika? Dessa och andra skäl kan förhindra en varm natt. För att säkra, kan du använda det spännande tuggummi detonatorn. Att döma av recensionerna hjälpte hon många män och kvinnor. Men är dessa kommentarer sanna eller inte? Låt oss förstå.

Allmän information

Låt oss namnge läkemedlets allmänna egenskaper:

 • Handelsnamn: Detonator
 • Kategori: En naturlig stimulans för bättre sex
 • Konsumenter: lämplig för unga killar och tjejer, och för vuxna män och kvinnor
 • Typ: tuggummi i rundformade pellets
 • Förpackning: Den ursprungliga förpackningen är förpackad i en vit plastflaska med lock (bild)
 • Pris: från 900 till 1400 rubel.
 • Försäljning: endast i onlinebutiker utan receptbelagda läkare
 • Analoger: Tuggummi för män och kvinnor - Mega Ecstasy, Sexgummi, Sexkärlek

Effektivitet: sanning eller fiktion

Ökad manlig och kvinnlig spänning genom tuggummi - sant eller skilsmässa? För att förstå detta är det först och främst nödvändigt att studera preparatets sammansättning och att ta reda på hur varje komponent fungerar.

Tuggummikompositionen innehåller naturliga växtkomponenter.

 1. Eleutherococcus är en utmärkt örtmedel som hjälper till att förbättra kvinnlig libido och erektil funktionalitet hos män; hjälper till att hantera nervsystemet, förlust av styrka efter långvarig behandling, arteriell hypotension, diabetes mellitus.
 2. Leuzea (maralrot) - är en källa till naturligt insulin, askorbinsyra, karoten, gummi och ett antal tanniner. Främjar förstärkning av immunitet, reglerar kardiovaskulärsystemet, normaliserar blodtrycket, ökar blodflödet i kvinnliga och manliga könsorganen, vilket ökar nivån av sexuell upphetsning.
 3. Pomeranets (bitter orange) - har lugnande egenskaper, som används för att behandla depression, apati, deprimerat tillstånd. Toner och gör män och kvinnor mer aktiva.
 4. Rhodiola rosea är ett naturligt orsaksmedel, det påverkar den manliga och kvinnliga libido genom att slappna av blodkärlens väggar och öka blodflödet i bäckenorganen.
 5. Menthol - tonar upp och friskar andan.
 6. Euricom - en växtpatogen som positivt påverkar libido hos män och kvinnor ökar känsligheten hos receptorerna.
 7. Guarana - kraftfull nog tonic, hjälper till att lindra nervös spänning, förbättra humör, ger ansvar för livskraft.
 8. Yohimbe - stimulerar blodflödet i de kavala kropparna hos könsorganen hos män, vilket leder till ökad erektion.

Det är lätt att använda

Instruktioner för användning av tuggummi Detonatorn är extremt enkel, vilket bekräftas av recensionerna. Åtminstone är detonatorn mycket lättare att applicera än stimulerande tabletter, sprayer, krämer, geler och andra patogener.

Allt som är värt att göra en kille eller en tjej - tugga botemedlet 15-20 minuter före det planerade könet. Med den här metoden kan du "överföra" komponenterna i saliven, då kommer de in i magen och genom detta organs väggar - in i blodet. Aktiviteten för aktiva substanser är ungefär 40-80 minuter.

Aktiva substanser ger kroppen mer än en timme av sexuell upphetsning av kvalitet.

Fördelar och nackdelar

Här är en lista över fördelar som noteras i sina recensioner av nästan alla som har försökt denna metod att öka spänningen:

 1. Spännande tuggummi Detonatorn rättfärdigar sitt namn - effekten kommer snabbt. Efter 15-20 minuter ökar nivån på manlig och kvinnlig sexuell upphetsning.
 2. Tuggummi passar inte bara för män - den här spänningssättet kan användas och vackra damer för att förbättra nivån av kvinnlig spänning.
 3. Läkemedlet är kompatibelt med alkohol, vilket är viktigt, eftersom många besök åtföljs av mottagande av vin, champagne eller annan dryck.
 4. Detonatorn har en naturlig komposition, så den passar alla män och kvinnor, förutom de som har allergier mot komponenter.

I recensioner är detonatorn inte bara berömd, men också skälld, tro att dessa tuggummin inte är mer än en skilsmässa för pengar. Missnöje orsakas av två funktioner i drogen:

 1. Läkemedlet kan inte ha samma effekt på alla människor som någon annan produkt med en helt naturlig komposition. Allt beror på organismens mottaglighet för komponenterna. På någon har de en snabb och mycket stark effekt, och någon märker små förändringar. Detta är normalt.
 2. Hur mycket är drogen - priset på produkten är ganska stort. För packning är det nödvändigt att lägga ut utan små 1200 rbl. (detta är genomsnittspriset). Det finns dock 33 tuggummin i injektionsflaskan, och detta kommer att vara i mer än en månad. Det visar sig att en bit stimulant kommer att vara billigare än andra patogener för män och kvinnor.

Om du vill köpa en spännande tuggummi Detonator, kom ihåg noggrant hur det ser ut. Bilden visar originalprodukten. Om du får en produkt med namnet "Detonator", men annorlunda i utseende, är det säkert förfalskat. För att inte bli en falsk, köp inte drogen i tvivelaktiga butiker, studera noga kompositionen och läs recensionerna av personer som redan har provat ett spännande tuggummi. Användningen av förfalskningar kan skada män och kvinnor.

Spännande tuggummi Detonator: skilsmässa eller inte, kostnaden och åtgärden på videon

Män och kvinnor står ofta inför problem med låg libido, kan inte uppfylla en partner och njuta av sig själva. Det här är inte förvånande, eftersom livets raka rytm inte lämnar någon moralisk och fysisk styrka för kroppsliga smärtor. Dessutom har par som levt länge i en familjeunion förlorat varandras passion, känner till alla handlingar i förväg, och det exciterar inte alls. Hur man hittar den zest som kommer att rädda en förskräcklig situation, lägga till känslor av känslor och hjälpa till att stärka familjen? För dessa ändamål finns det ett bra orsaksmedel - tuggummidetonator. Med tanke på de många recensionerna är det mycket populärt bland kvinnor och män.

Yttrande från specialister

Spännande tuggummi Detonator hjälper en man att snabbt komma i stridsberedskap, få en bra erektion för att begå intima prestationer. Kvinnan börjar också känna en stark spänning och en energiöverskott. Normalt sexliv är alltid ett val av två, och en liten hjälpare i form av tuggummi kommer att stämma dig till rätt våg och göra sex oförglömligt.

Excitatoriskt tuggummi har gått kliniska tester och har fått kvalitetsbeviset. Detta indikerar att läkemedlet kan användas utan hälsorisk. Otroligt orsaksmedelsdetonator hjälper dig att få glädje, men kommer inte bli av med allvarliga patologier. Om en erektion uppträder först efter att ha tagit stimulanter, är det värt att se en läkare och leta efter orsaken till den intima sjukdomen tillsammans. Läkaren kommer välja dig rätt medicin, och tuggummi kommer att bli en av de extra alternativen, för ett speciellt tillfälle.

Vad består tuggummi av och hur fungerar det?

Denna universella stimulans är avsedd för män och kvinnor. I processen att tugga, är dessa små mirakel kuddar aktiva ingredienser absorberas i blodet, ger hjärnan en impuls för att öka sexuell upphetsning och libido, och sedan fallet för små - att njuta av processen och få en 100% orgasm.

Resultaten från tuggummi, som deklarerats av tillverkaren, är imponerande, så det finns många tvister och diskussioner kring det. Det finns både bra och dåliga recensioner, men vad som är sant och vad som är falskt, kan förstås först efter detonator känner själv. Läkemedlets hastighet och varaktighet beror på organismens individuella egenskaper.

Ett verktyg kan användas av både män och kvinnor

Kompositionen innehåller endast naturliga ingredienser och afrodisiakum:

Ett riktigt tips om det spännande tuggummi Detonator

Min berättelse kommer att vara lite ledsen och rolig, men i allmänhet med en bra slut. Och jag ska berätta om hur det vanliga tuggummiet med det underhållande namnet "Detonator" räddade vårt blekande liv med år av äktenskap. Högst sannolikt är någon bara ledsen, eftersom den gradvisa minskningen av den sexuella önskan hos partners till varandra - det här är en välkänd sanning. Jag tror att många läsare kommer att känna igen sig själva och vår make i våra karaktärer.

Native, älskade, men oönskade...

Jag heter Alexandra. Jag är 39 år gammal. Vi lever i äktenskap med sin man Dmitry 15 goda år. Vårt familjeliv är verkligen snällt, eftersom det inte gjorde mig besviken. Dima tittade aldrig på andra kvinnor, tjänade bra, hjälpte sina barn med ledig tid, körde oss att resa. Vi har många gemensamma intressen, vanor, önskningar. Till exempel älskar vi båda att åka motorcyklar och titta på filmer i regnigt väder, inslagna i en plaid. Idyll? Inte exakt...

Någonstans under det 13: e året av att bo tillsammans, började jag märka att sex inte är något som är sällsynt, men helt enkelt nej. Allt enligt ordningen, ur vana, längs och över kroppen studeras. Det var inte intressant för mig att gå och lägga mig med Dimka. Jag ville ha något nytt, skarpt, fjärilar i min mage, erövringar, lustar othellovskih. Och han är så märklig för mig varje kväll: "Sashul, ja, Che, låt oss gå." Och blinkar, bastard. Native, älskade, men han ville inte ha det, det är inte lite rakt. Jag vet inte ens när jag rev i mitt huvud.

Jag ville inte ändra, även om mina flickvänner regelbundet blev slagna. Den enda gången jag tog blommor från pojkvännen, och sedan slängde den i närmaste sopor, så avskynad med mig själv, skräck. Jag föreställde mig att min Dimych nu väntar på mig hemma, brukar mina favoritmåsar, gav barnen mina mormor, filmaren söker efter kvällarna. Du vet, hur speciellt, han, tvärtom, ville ha mig oftare än tidigare, och jag var redo att sätta en sådan gris till honom. Även nu skriver jag och avskyar min själ.

Chew Detonator - Frälsning från förräderi

Jag började smyg se alla forum där familjeliv veteraner som lider av samma problem. Huvuddelen av rådgivare skrika att det är nödvändigt att hitta en ny pojkvän och inte bry. Ta allt från livet, som de säger. Bara en tjej bland dem antydde om en annan väg ut ur situationen. Hon skrev om spännande idisslar "Detonator", hon insisterade på att hon upplevt från hennes vilda önskan att killen som han bodde i 9 år, och länkar till de bästa recensioner på den officiella webbplatsen. Hon skrattade och moderatorn skickade till förbudet för påstådd annonsering. Jag trodde på något sätt henne.

Så jag hittade information om denna produkt och började studera den noggrant. Det första som fångade mitt öga - ett block av text om kompositionen. Allt är naturligt, användbart och så vidare. Jag gick in i denna fluga, och då var det inte ens en önskan att bli etsad, även för att spara familjes sex.

Sammansättningen och funktionen av detonatorn

 • Guarana. Stimulerar särskilt trött och deprimerande att utnyttja.
 • Leuzea. Det uppfriskar och lägger till styrka för intima affärer.
 • Evrikoma. En naturlig afrodisiakum, som ökar styrkan och ger uthållighet (för sex marathoner mest det).
 • Pomeranets. Ökar sexuell aktivitet.
 • Yohimbe. En annan kraftfull stimulans av manlig och kvinnlig libido.
 • Mentol. Alla vet om friskt andetag, vilket underlättar förståelsen.

Det fanns också andra komponenter och vitaminer med mineraler, men jag kommer inte ihåg deras namn, så jag kommer inte att ljuga.

Tillverkaren presenterar tuggummi "Detonator" som en universell stimulant, det vill säga du kan tugga på det och öva erotiska scener från melodrama. Paketet erbjuder 33 drager med mint smak och en liten smak av peppar. Ett intyg för varorna finns där, men jag har inte hittat några kontraindikationer.

Min riktiga feedback om åtgärden av detta spännande tuggummi

Hela veckan tillbringade jag i väntan på. När mitt inlägg kom på postkontoret, sprang jag genast för att ta emot den. Externt var tuggummet något annorlunda än det vanliga, eftersom det var större och hade en rundad form. Först ville jag äta det ensam, men då tänkte jag på en gemensam tuggning. På lördag kväll, när barnen fick till mor- och farföräldrar, halkade jag min man tuggummi detonator, säger att vissa nyfunna på butikshyllorna. Vi satt på soffan, tuggas mint tuggummi, såg en film, och jag var på väg att bli upprörd, när Dimych drog tillbaka omslag och sa: "Alexander, hur mycket kan du förvänta dig, kom igen nu poshurshim bit" Vanligtvis tittade han alltid på filmer och skadade sedan.

Han rörde min axel med handen och jag kände en kraftfull våg av lust, som genom strömmen genomträngde mig från platsen för beröring till botten av min mage. Belysningen var dämpad, och för mig i dimmen verkade Dimkin silhuettad obaldenno förförisk (även om han såg bra ut i alla fall). Sedan gick galen kemi. Fjärilar, lustar, hans viskning, lukten av en svett svettande kropp - allt detta blandas i min uppfattning. Jag flög någonstans... Jag kommer inte sitta ner längre, annars kommer det att visa sig bra.

Därefter lägger vi en timme i tystnad, var och en tänker på någonting av sig själv. Hans ord innan du sovnade var följande: "Sasha, jag har inte sett dig så här länge. Vad hände med dig? Jag trodde att jag var uttråkad med dig i 13 år, och idag snurrade du och rev mig som en tigress. Jag själv var likadan som första gången. Vilken typ av tuggummi tog du med? Sätta de åren här? "Han skakade i slutet, och jag tänkte på mig själv:" Ja, naturligtvis min kära, faunan och vad mer? "

Hur jag var tacksam mot den tjejen med ett svar som slängde en länk till tuggningen "Detonator". Tror inte på det, men jag gick till forumet där det var förbjudet, och alla bekräftade sannolikheten för hennes ord. Jag, förresten, började ingen att förbjuda, även om inget fel i svaret inte var hänt. Du har nog redan åt samma "mintpeppar".

Om du hittar familjesjuka tråkigt, skynd dig inte för att ändra en beprövad person till en spöklik äktenskapsbrott. Som de säger, klockan på trosorna... Tja, du vet vad jag menar. Och gör en beställning på en vanlig webbplats, som här, till exempel.

De handlar inte förfalskad och svarar alltid på frågor:

Jag önskar alla par av passionerat utseende, fjärilar i magen och oväntade beslut i sängen! Hitta nya ansikten i varandra även efter 20 års äktenskap!

Alexandra, 39 år gammal. Administratör av sjukhuset, Kaluga.

Spännande tuggummi "Detonator": recensioner, priser och egenskaper

Detonatorn är ett effektivt stimulerande tuggummi. Detta är ett verktyg som hjälper till att uppnå fullständig harmoni i sexuellt liv. När allt kommer omkring har tuggummi-detonatorn egenskapen att förbättra sexuell attraktion hos kvinnor, vilket bekräftas av vissa recensioner. Tuggummit har blivit ett försäljningsslag i många apotek, där detonatorn kan köpas utan hinder. Men testen om verktyget är mycket kontroversiella: någon är glad och någon säger att det här är en skilsmässa. Låt oss försöka lista ut vad tuggummi detonatorn är. Är det en skilsmässa eller ett riktigt bra botemedel?

Gum har egenskapen att öka sexuell attraktion hos kvinnor

Sammansättning och verkningsmekanism

Tuggummikompositionen är ett komplex av växtdelar, vitaminer, mineraler. Instruktionen säger att naturliga afrodisiakum finns i grunden. Till exempel, såsom:

Detta är en av de mest kraftfulla afrodisiakum. Det används ofta i droger som ökar styrkan, sexuell energi.

Guarana-extraktet lindrar utmattning, ökar uthållighet. Och det här låter dig njuta av sexuella njutningar i flera timmar.

Det har länge varit känt som en naturlig energi. Växten tonar väl, låter dig slappna av och koppla av.

Pomeranian ger intima krafter och orsakar också stark upphetsning hos män och kvinnor.

En växt som förbättrar sexlivet. Män påverkas av ökad uthållighet, libido och hos kvinnor orsakar spänning.

Menthol har en dubbel effekt. För det första kan du slappna av så mycket som möjligt. För det andra, det ger en trevlig myt smak.

Euricom - en av de mest kraftfulla afrodisiakum

Fördelar med tuggummi är:

 • Endast naturliga ingredienser.
 • Innehåller inte kemi.
 • En unik kombination av växtkomponenter.
 • På samma sätt påverkar både kvinnor och män.

Låt oss överväga mer i detalj hur tuggummi fungerar. Vad är dess hemlighet och är det inte skilsmässa? Orsaksmedlet verkar enligt följande:

 1. Ökad styrka hos män.
 2. Ökad libido, sexuell lust hos representanter för båda könen.
 3. Stimulering av uppkomsten av orgasm hos kvinnor.
 4. Förhindrar för tidig utlösning hos män.
 5. Ger självförtroende, kämpar med avskildhet.

Metoden för applicering är enkel - tugga det som ett vanligt tuggummi

Gum kan du koppla av, glömma vardagliga problem, svårigheter på jobbet, helt överge till nöje. Men vissa recensioner säger att botemedlet bara är en skilsmässa. Och om den positiva effekten uppkommer, då som ett resultat av automatisk förslag.

Metod för applicering

Sättet att använda tuggummit är väldigt enkelt. Det är nog att tygga kvinnlig patogen inom fem minuter. Efter detta kommer ett positivt resultat inte att ta lång tid att vänta. Recensioner visar att smaken av stimulanten inte skiljer sig från det vanliga tuggummit. Du kommer inte ens märka skillnaden. Kompositionen bekräftar att detta inte är en skilsmässa, det borde inte finnas någon ovanlig smaksättning.

Instruktionen säger att varaktigheten av en sådan effekt är cirka 4-5 timmar. Dock är recensionerna olika. Detta tyder på att tuggummi fungerar annorlunda för alla. Det vill säga tidpunkten för en effekt, dess längd beror direkt på organismens individuella egenskaper. Och några recensioner säger att orsaksmedlet är en skilsmässa, det vill säga, du borde inte spendera pengar på det. Särskilt priset är inte billigt.

kostnaden för

Köp det här verktyget kan vara i vanliga apotek, där detonatorn är relativt billig. Priset på tuggummi varierar från 900 rubel. upp till 2000 rubel. Förpackningen innehåller 33 tuggummi i form av små kuddar.

Spännande tuggummi Detonatorn har passerat alla nödvändiga kliniska prövningar. Detta indikerar att botemedlet är helt säkert.

Och det här är ingen skilsmässa, tuggummi fick verkligen den nödvändiga certifieringen. Men innan du köper ett mirakelcud i apotek, bör du konsultera en läkare. En kvalificerad specialist hjälper till att identifiera orsaken till ditt tillstånd. Och även denna möjlighet att utesluta allvarligare patologi.

Med tanke på den enkla metoden att ta ett positivt resultat, förtjänar detta sätt att behandla intima problem ganska popularitet. Men de många recensionerna, där detonatorn dyker upp, ger en bra grund för att tänka på dess effektivitet. Vissa recensioner säger att resultatet är nästan omedelbart, och vissa talar tvärtom om ineffektivitet och att det här är en skilsmässa. Försök därför att göra egna slutsatser. Läkemedlet är säkert, och det kommer inte att skada sig efter att ha tagit det.

EREKTSIYA.RF

detaljer om läkemedel, preparat och tabletter för behandling av erektil dysfunktion

Spännande tuggummi - 100% skilsmässa

Jag tror att många män som funderar på att köpa sådana tuggummi som detonatorn, köttgommen, Mega Ecstasy, Extaz Gum, Sex Love, frågar sig först och främst en fråga om det spännande tuggummit fungerar?

Kostnaden för spännande tuggummi varierar från 990 till 2000 rubel, de vanligaste priserna: 990, 1190 och 1490 rubel!

Om jag helt enkelt berättade för dig att det här är en skilsmässa av trovärdiga män för pengar, skulle du verkligen inte tro på mig. När allt såg såg du en massa positiva recensioner på webbplatsen som säljer dessa tuggummi. Och på samma plats tuggummi detonatorn, kan du se den påstådda rekommendationen av en kvalificerad läkare från Institute of Nutrition Tkachenko AS.

Jag citerar: Det vetenskapliga samfundet har länge känt de otroliga egenskaperna hos växter som ingår i tuggummi producerat i Ryssland och CIS under varumärket "Detonator". För några år sedan, för att sammanställa alla komponenter som växte bokstavligen i olika ändar av världen var för arbetsintensiva för massproduktion genom yrke. Medicinska företag hade inget annat val än att rikta sin forskning mot skapandet av "kemiska analoger" av de komponenter som utgör tuggummiet. Resultaten av utvecklingen är nu kända över hela världen som ledande medel för att förbättra libido av båda könen.

Men jag gör en stor insats på att hjälpa kroppen med bara naturliga ingredienser och rekommendera till mina patienter tuggummi "Detonator"

Det är uppenbart att läskunnighet på webbplatsen lider, men det är okej, låt oss ringa NII Nutrition och fråga Tkachenko att ringa. Så, samtalet, det finns ingen sådan anställd, men hur kan det vara att du kan glömma, han är också läkare i medicinska vetenskaper.

Kort sagt, i Institutet för näring, vid mina samtal svarade de otvetydigt att det inte fanns någon med ett liknande efternamn. I princip tror jag inte tvivlar på att detta är en banal skilsmässa, för att ge större tyngd och trovärdighet i ögonen på köparen, men du kan aldrig säga, kanske brytt sig om att indikera en verklig person, och därför beslutades att kontrollera.

I allmänhet vet jag inte vad en man kan förvänta sig att köpa ett spännande tuggummi för en kvinna. Troligen tror han att allt kommer att hända, som han lovas att genom att ge henne en spjut med en spännande effekt, kommer hon helt enkelt att ta sig för att slå på honom och våldta de fattiga på alla tänkbara och inte tänkbara sätt. Låt oss återvända till verkligheten en stund och tänka logiskt. Om ens flickan var väldigt exalterad och bara blödar vaginaljuice, för att kunna ha sex med dig, skulle hon åtminstone vilja, för annars hindrar hon henne från att göra onani?

Jag tycker att du bara läser trevliga artiklar om hur spännande tyggegummi plötsligt förändrat mitt liv och nu gör tjejer mig blowjob när och där jag vill. Internet förresten är bara fullt av kommentarer som:

Jag jobbar som en enkel taxichaufför. En vanlig kille. Nyligen bestämt sig för att köpa ett tuggummi med en spännande effekt. Resultatet: att bära tjejer väldigt coolt - jag behandlar dem med stimulerande tuggummi och börjar ha sex! Alla skriver SMS för en ny möte! Flickorna runt mig har nu mer än hundra! Jag rekommenderar!

Nu sätta på realisten och föreställ dig en posh tjej som Uncle Ashot försöker köpa tuggummi, 99% ger att hon inte ens skulle ta det! 100 tjejer hmm, om du inte passerade särskild träning på förförelse, tänker jag på dig och 10 kommer att bli mycket.

Därför är alla beröm som du kan se på webbplatserna för spännande cud detonator - detta är ren bluff (och jag skulle inte när du inte litar de recensioner som är placerade på samma sida med knappen beställa och köpa!). Om du spenderar lite och ser recensionerna på auktoritativa resurser kommer du förmodligen också att hitta riktiga recensioner och berättelser från "sorg" hos köpare som redan har haft tid att prova det spännande tuggummit i aktion:

Vladimir skriver: Början betyder super recensioner, bara försöker förstå att detta är ett ersättare för rent vatten. Effekten var inte någon, av hänsyn till renheten av experimentet alla köpte tuggummi efter ingen effekt på min fru, jag gav till kvinnliga kollegor, och sedan ombedd att dela sina intryck. Och de ljusaste av dem var det, ja, en söt söt cud. Jag är bara rasande, jag förstår fortfarande inte hur jag blev full och köpte den här skytten. Nu här tror jag, hur skulle du straffa, så det är inte längre som inte fångas, förmodligen kommer jag att skriva ett brev till programmet provköp, låta världen säga att du säljer den dyraste tuggummit i Ryssland - 20 chewables för 1500 rubel - det är coolt! VAR INTE LÖSNINGARNA!

Jag hoppas att Vladimir och jag kunde varna dig mot slöseri med pengar. Och dåligt att många hjärnan börjar arbeta först efter köpet, som i fallet ovan, men enligt statistiken 30-40%, lika väl som gör sitt första köp, och sedan inte litar på onlineapotek och butiker som inte återspeglar inte dåligt på vår verksamhet i framtiden.

Jag tror att kommentaren ovan är tillräckligt, men om jag gick att ange exakt vad det står på tandköttet detonator webbplatsen du förmodligen kommer att gå till och från, det vill säga är det början till slutet, eller slutet till början.

Det är skrivet att tugga detonator rekommenderar sådana publikationer som PlayBoy, Men's Health, Cosmopolitan. Har du personligen sett deras reklam där? Jag läser regelbundet Mäns hälsa från dessa tidningar och jag tror att det inte kommer att vara en egen respektgivande publikation, även för pengar, att annonsera "luft".

Därför är frågan om hur spännande tuggummi fungerar på tjejer och kvinnor?

Svaret är bara en - inte hur! Och skydda inte ens mot råtta efter att ha ätit! =)

Egentligen bekräftas detta också på de flesta webbplatser som säljer dem:

Tuggummi "Detonator" är inte ett läkemedel. Produkterna har certifierats och har inga kontraindikationer Dessutom, förutom naturliga aktiva ingredienser (radiola ros, levsea, eleutherococcus spiny och pomeranian), tuggummi innehåller vitaminer och mineraler, ha en positiv effekt på kroppen som helhet.

Jag tycker att en del av detta kan vara helt trodde. Åtminstone det faktum att tuggummit inte är ett läkemedel, men om certifikat, tvivlar jag på att de har något alls, eftersom de inte är representerade på en sida. Jag antar inte att döma på effekten av en komponent som förmodligen kommer in i en komposition utan en specialiserad kemisk sammansättning, men att deras inflytande på människokroppen inte bevisas och där det inte beskrivs av den vetenskapliga världen är ett faktum.

Och det faktum att det är skrivet att tuggummi hjälper till att lösa både manliga och kvinnliga problem på ett komplicerat sätt är en annan anledning att tänka på, eftersom manliga och kvinnliga organismen är helt olika. Och i många avseenden kan det faktum att en man drar, en kvinna tvärtom göra skada. Det är ömtålig nonsens är inte annorlunda. Jag undrar bara att det finns män som inte köpte tuggummi för att få tjejen till sängs, men för sig själva, istället för Viagra, om det finns sådana, var god och skriv av dig i kommentarerna till artikeln.

PS: Allt som är skrivet om tuggstiftet, sträcker sig till andra typer av stimulerande tuggummi, de är alla 100% skilsmässa för pengar, om du inte har någon där att sätta dem, så är du redo att acceptera dem gratis =)

Och kom ihåg att det bästa spännande tuggummit för kvinnor ser ut så här:

Och låt oss sammanfatta de små totalerna, per typ en spännande tuggummi myt eller verklighet?

Verkligheten i det är att det är tuggummi och du kan tugga det. Allt annat hänfört till hennes effekter på kvinnans kropp, det här är en myt.

Finns det ett effektivt stimulerande tuggummi, vilket skulle verkligen ge en sådan effekt?

Ärligt talat har jag aldrig träffat en sådan tuggummi, och att kvinnor får den önskade dosen av tuggummi ämnen i sådana preparat, som den spanska flugan eller silver räv, skulle ha haft sin tid att tugga hela paketet. Därför ser jag inte analoger mot dessa två ovannämnda kvinnliga patogener.

Uppdaterad (en av våra vanliga läsare (vars namn jag lämnar i hemlighet, som lovat) skickade din recension):

Jag fick detta tuggummi av vänner som ett skämt. De har en sådan övertygelse om att ett par efter ett par år i ett äktenskap bara är skyldigt att diversifiera sitt sexliv. Jag är glad att vi fick tuggummi, men något värre.

Tuggummi i princip från det vanliga tuggummit är inte mycket annorlunda, och som sådan kände jag mig inte alls alls. Tja, ett elastiskt band, som ett elastiskt band. Tugga och spat Och att vänta på henne är några mirakulösa egenskaper inte värda det, såväl som från tuggummi Duet Gum. Skriv tugga och tunna, jag hade antagligen massor av massor av dem, men bara jag har inte gått ner i vikt.

Den mest obehagliga saken är att för vanligt tjugo-tjockt tuggummi betalar du många gånger mer, nämligen 1200 rubel. Trots den stora reklamkampanjen betalar den sig fortfarande med intresse av tuggummiets skapare, roddpengar med naiva shoppare.

Förresten, helgdagar är på näsan, jag tror att många kommer att vilja skämta på bekanta och ge en sådan cud. Men är det värt att stödja Internetbedrägerier? Ju mer du beställer från dem desto mer gör de sådana produkter med tvivelaktig effekt. Detta och mirakel spray för hår, goji bär och flytande kastanj, granatäpple emulsion och depilatory cream. Alla dessa produkter har ganska vanliga egenskaper och ett riktigt pris och 50-100 rubel, och vi köper för 1000-1500. Självklart kommer de att skapa sådana webbplatser om och om igen. Medan det finns naiva människor!

Vill du ha mina kvinnors råd, inget bättre än webbplatsen Erection.RF - NO! (inte bra reklam, men trevligt!)

Spännande tuggummi "Detonator"

Ett annat spännande tuggummi som verkar på både män och kvinnor. Tugga och bli upphetsad för hälsa.

Pris: 2990 RUR

beskrivning

I idén, orsakar sexuell upphetsning inom 5 minuter efter att ha tagits. På samma sätt påverkar både män och kvinnor. Enligt tillverkarna har "Detonatorn" ett helt naturligt ursprung.

Ingredienser av tuggummi

 • Evrikoma;
 • Leuzea;
 • yohimbe;
 • pomerans;
 • mentol;
 • Eleutherococcus är spiny;
 • Guarana.

Men vad är känt om dessa växter? Har de verkligen en positiv effekt på libido?

Låt oss börja med det faktum att evrikoma skrivs genom bokstaven "e" och inte "e" (som i skärmdumpen). Denna växt används inte bara i medicin, men också av idrottare. Hon krediteras ofta med egenskaperna hos en afrodisiakum - dvs excitatorisk substans. Även om det inte finns några officiella bekräftelser (såväl som avslag) av sådana egenskaper.

tillverkare lefthium saffran hävda om dess positiva påverkan på styrkan och avlägsnandet av konsekvenserna av överarbete. yohimbe betraktas också som en afrodisiakum, Eleutherococcus spiny - En stark tonic, liksom guarana. Menthol, tydligen för friskhet och pomeraneter, kanske för lukt.

Tja, kompositionen är väl genomtänkt - du kommer inte att skämma bort. En annan sak är att förekomsten av afrodisiakum inte har vetenskapligt bevisats. Även om en specialist Tkachenko A.S. argumenterar motsatsen. Visst, "multifacetedness" Tkachenko skäms lite och tvivlar på hans rekommendationer.

Recensioner om verktyget

För att äntligen förstå om det spännande tuggummiet "Detonator" är på libido, kommer vi att övergå till recensioner av riktiga människor. Finns det någon som är missnöjd med förvärvet?

Resultatet var förutsägbart: en annan skilsmässa på ett intimt ämne.

Resultatet

Spännande tuggummi "Detonator" har ingen signifikant effekt på sexuell lust. Även om det innehåller alla deklarerade medicinska växterna, bedöma själv: vilken obetydlig del av dessa komponenter kommer in i kroppen tillsammans med saliv?

Allt resten tuggar du och spitar ut, betalar för en anständig summa. Och även om placebo-effekten kan fungera och hjälpa någon att känna sig mer avslappnad, är det bortom kraften att utöva en verklig inverkan på fysiologin hos "Detonatorn".

Spännande tuggummi Detonator: skilsmässa eller inte, kostnaden och åtgärden på videon

Chewing Detonator är ett effektivt stimulansmedel som kan hjälpa till att återställa sexuellt liv. Denna elastik har unika egenskaper - det ökar sexuell aktivitet hos kvinnor och förbättrar erektion hos män. Nivån på libido hos kvinnor och män beror på många faktorer - trötthet, vedhållande stress, postpartum depression, återhållsamhet eller aktiv fysisk aktivitet bidrar inte till en stark sexuell lust. Det innebär att du enkelt kan säkra eller använda det hela tiden.

Hur man väcker önskan

Naturlig vitaminaktivator - Tuggummi Detonatorn - består uteslutande av naturliga komponenter av vegetabiliskt ursprung. Sammansättningen av anläggningen är unik, den omfattar:

 • Extract evrikomy - anses vara en av de mest kraftfulla afrodisiaka som ökar sexuell aktivitet, ökar styrkan hos män.
 • Extrakt Guarana - fungerar som en stimulant. Det kan öka uthållighet, ta bort den ackumulerade tröttheten.
 • Eleutherococcus extrakt - har länge varit känt som en lugnande och toning växtbaserad botemedel. Det slappnar av och gör det möjligt att befrias.

Dessutom stärker extraktet från apelsin och leuzea libido, vilket medför stark sexuell lust i båda könen. Menthol spelar rollen som smak och ger en mint smak åt botemedlet.

Åtgärd & Fördelar

Spännande tuggummi Detonatorn har ett antal obestridliga fördelar. Det innehåller inte kemiska ingredienser, dess sammansättning är helt naturlig. En unik kombination av aktiva ingredienser gör det möjligt att utöva en stark stimulerande effekt på en person. Lika starkt påverkar män och kvinnor. I processen att tugga i saliv, och då får kroppen aktiva substanser, vilket ger den önskade effekten.

Till följd av verktyget:

 1. Hos män ökar effekten.
 2. Erektion blir fast och bestående.
 3. Problemet med otillräcklig eller för tidig utlösning avtar.
 4. En kvinna känner en känsla av återhållsamhet.
 5. Sexuell lust intensifieras.
 6. Det finns löshet och självförtroende.

Ett botemedel är sämre om kvinnans komplex är associerade med psykiska störningar. Då krävs en specialistrådgivning i förväg.

Funktioner av appliceringen av elastisk

Spännande tuggummi Detonatorn används extremt enkelt. Produkten sätts i munnen och tuggas. Tugga bör inte vara mer än 5 minuter, varefter spänningen kommer att öka gradvis. Tuspatogenens smak är inte annorlunda än det vanliga gummit - märket "Orbit" eller "Dirol" med en mint smak är känd för varje person.

Produkten är bekväm att använda.

I varje förpackningsreparat finns en bruksanvisning som anger att effektens varaktighet är minst 5 timmar. Användarnas recensioner av detonatorn är dock något annorlunda. Många säger att tiden för väckande lust och hur länge handlingens medel är olika. Mest troligt beror det på personens individuella fysiologiska egenskaper.

Externa egenskaper

I vanliga apotek kan köpa denna otroliga agent vara fri tillgänglig - utan läkares recept. Gum säljs Detonator i plast vita bubblor (som på bilden) med ett vikningslock.

Det finns 33 stycken tuggummi i burken - de är runda, vita, glänsande, liknar tabletter. Kostnaden för en bubbla - från 1000 till 2000 rubel, beroende på vilken säljare du köper den från. På internet kan köpmedlet vara billigare.

Tuggummi har tjänat många positiva recensioner.

I nätverket kan du hitta dåliga recensioner av användarna om detonatorn. Det bör dock noteras att tuggummi inte är avsett att behandla allvarliga problem med styrka eller andra störningar i sexplanen. Det är ett orsakande medel som hjälper människor att känna alla färger av virulent sex. För svåra frågor, bör du kontakta din läkare.

Vegetabiliska sammansättning Dominator, dess snabba åtgärder och rensa libido stimulerande effekter har tjänat en hel del positiva recensioner på Internet. Att läsa yttrandet uttryckt av en kvinna eller en man kan se att alla talar lika om verktyget - det fungerar verkligen. Som majoriteten försäkrar - sådant kön, som efter Dominator, har de aldrig varit tidigare. Ljus, mättad, frenzied och unbridled - det är hur de karakteriserar effekten av Dominator.

Spännande tuggummi Detonator - kommer att ge ett oförglömligt nöje

Unika egenskaper och fördelar med produkten

Tuggummi "Detonator" - Universal, det kan användas av både kvinnor och män. Många människor känner sig obekväm framför det motsatta könet, men när du verkligen vill, och sunt förnuft säger - kan det? Med henne ingen erfarenhet att det i det mest oupphörliga ögonblicket någonting inte kommer att träna. Detta verktyg höjer både önskan och varaktigheten.

Sensornas ljushet är på en högre nivå. Glädje av det inte bara blir ensam kille eller en tjej, men även par som har varit bakom mer än ett dussin år levde tillsammans, när alla går någonstans och avtrubbade. "Detonator" är motorn av sexuella njutningar, med fantasier och önskningar som är förkroppsliga i livet.

I sammansättningen av endast naturliga ingredienser

Det passar alla, eftersom det bara omfattar naturliga produkter. Det är inte nödvändigt att ha utmärkt hälsa för att äta glädjen av tuggummi, eftersom det inte finns några biverkningar. Tuggummi består av sådana komponenter:

 1. Gyllene rot - har en lugnande effekt Det används också för sjukdomar i reproduktionssystemet, skador, infektioner. Vissa experter hävdar även att det botar cancer. Denna växt finns i Urals, Sibirien, Fjärran Östern.
 2. Marals gräs - ökar kroppens arbetsförmåga, lugnande och fördelaktig effekt på tonen, under reducerat tryck - normaliserar. De används vid behandling av diabetes mellitus. Den växer i Altai, Öst och Väst i Sibirien, och även i Centralasien.
 3. Eleutherococcus - normaliserar mentala och allmänna känslomässiga tillstånd, förbättrar metabolismen, ökar längden på samlag och har en positiv effekt på immunitet. Den växer i Primorsky, Khabarovsk Krai, liksom Amurregionen och i södra Sakhalin.
 4. Apelsinträd - antiinflammatorisk, lugnande, förbättrar ämnesomsättningen, påverkar hjärtats arbete väsentligt. För Ryssland växer de i Kaukasus.
 5. mentol - lugnande, antiseptisk, bedövningsmedel. I Ryssland växer det nästan överallt.
 6. Guarana - Förbättrar minne, uppmärksamhet, uppfattning, fantasi. Det växer i Brasilien.

Hur effektivt är botemedlet

Som du kan se innehåller tuggummit ämnen som:

 • koppla av, och det här är särskilt viktigt, eftersom all vår hud är kopplad, det är med nervös överbelastning och stress.
 • Komponenterna odlas utan ytterligare gödselmedel, in vivo. Detta kan bara drömma om, för om du tar andra droger, innehåller de kemikalier för att göra produkten billigare.
 • Hjälp sensationer för att få ljusare färger. Det märkligt nog låter det, men majoriteten av befolkningen är van vid vanligt kön, och innovationer finns kvar någonstans. Den vanliga beröringen blir till något annat, ojämnt, fjärilarna börjar fladdra i sina bäckar.
 • Samlag blir längre. Vem använde den spännande tuggningen "Detonator", säger de att varaktigheten var ungefär fyra timmar, och det här är ganska mycket, med tanke på den nuvarande galna rytmen. Mer vanligt nu är en tidig utlösning, kvinnlig frigidhet.
 • Många av ingredienserna i kompositionen hjälper också vårt immunförsvar att motstå miljön och stärka kroppen. När allt kommer omkring, förutom aphrodisiacs, finns det fortfarande vitaminer och mineraler.

Hur man använder drogen

I färg och form är det inte annorlunda än "Dirol" eller "Orbit" i dynorna. Det smakar som mint med peppar. Det appliceras helt enkelt, som vanligt tuggummi. Sätt i munnen, tugga och allt - resultatet kommer inte ta lång tid. Fem minuters förväntan, men det är ingenting jämfört med vad som kommer att bli. Känslor blir mycket ljusare, sexet varar längre, fantasier är mer verkliga.

En annan skilsmässa eller en effektiv lösning?

Självklart finns det pessimister som kommer att hävda att det här är en skilsmässa. Gilla hur kan ett sådant litet tuggummi ha en fantastisk effekt. Det är inte möjligt att sätta in ett sådant pris så mycket användbart och inga biverkningar. Det finns trots allt en hel del budgetdroger som fungerar. Det finns inte en enda person som bara spenderat sina pengar på något som orsakar även det minsta tvivel. Men de vanliga människornas svar talar för sig själva. Därför låter rätt visdom - tills du försöker vet du inte hur det är.

Tillverkare av tuggummi "Detonator" arbetar för resultatet. För företaget som är involverat i utveckling och produktion av detta verktyg är den första platsen rykte. Varje separat komponent som ingår i tuggummi fungerar strikt för det avsedda ändamålet. Och även smaken plockas inte upp av påträngande, men lugn och avkopplande.

Kundtjänst på tuggummi

Låt oss se svar från människor:

Alexander.

Efter 15 år bodde tillsammans med sin man, känslorna kyldes till varandra. Kön har blivit en vana, ingen mångfald och känslor, passion. Mina vänner rådde mig att byta min partner. Jag var tvungen att söka svaret på Internet, och sedan kom jag över tuggummi "Detonator". Han hjälpte till att rädda familjen och skydda dem från fel beslut.

Nikolai.

Jag gick en gång med en gammal vän i bilen. Alltid trodde att hon hade gamla moraliska åsikter om många saker och sedan bestämde sig för att köpa ett tuggummi. Mindre än 10 minuter senare pounced hon på mig. Den här jungfruen stod upp med mig att hon fortfarande kastar upp minnen. Jag hade inte så galenskap än.

Dmitry berättar att han nästan beklagade sin nya erfarenhet, när han bestämde sig för att försöka sig själv, började effekten, men partnern är inte i närheten. Men ändå bestämde jag mig för att gå till en underhållningsklubb för att lära känna det motsatta könet. Där behandlade han sin nya bekantskap. Hon förstod inte först, men vid utseendet av kryp, återföll alla skammen och tvivel in i bakgrunden. Och precis i bilen upplevde de redan alla härligheterna på denna produkt. Här är hans ord: "Med det här verktyget kan du erövra någon tjej. Och känslan kan inte förmedlas i ord. "

Catherine.

En oförutsägbar känsla. Efter användning, bara några minuter senare blev min make och jag upphetsad. Jag rekommenderar det till alla.

Sergey.

Skilsmässa för pengar. Vanligt tuggummi, endast med ovanlig smak. Det fungerade inte för mig. Visst, jag tog henne bra tipsig. På kompatibilitet med alkohol i anvisningarna ett ord.

Var kan man köpa produkten och vad är priset?

Det viktigaste är att det säljs utan recept på vanliga apotekspunkter, och du kan också göra en online-order via den officiella hemsidan. Leverans är snabb nog. kostnaden för tuggummi är från 490 rubel för förpackning. Banken har 33 stycken. Bruksanvisningen innehåller en detaljerad beskrivning av användningen. Enig, det här är billigt. Om vi ​​tar hänsyn till vilket resultat det ger. För fullheten av känslor är det bättre att ta det tillsammans. Tvärtom förtjänar båda parter att möta deras behov.

Om du värdesätter din hälsa och en person nära dig, köper du säkert "Detonatorn" - det här är helt naturligt botemedel, vilket gör ditt intima liv mer intressant, rik och rikare. Hon kommer att befria dig och en person som är kära för dig. Tvivla inte - agera. Ta allt från livet, det är vackert. Utan sinnena fyller färgerna.

Spännande tuggummi Detonator: skilsmässa eller inte, kostnaden och åtgärden på videon

Med problem med libido behandlas de relevanta proffs av både kvinnor och män. Och bristen på sexuell lust kan inte påverka styrkan hos medlemmarna i det starkare könet. Anledningen till bristen på lust är hormonella störningar, stress, kronisk trötthet, immunförsvar. Enligt tillverkaren, att återvända sexuell attraktion och aktivitet i sängen till män och kvinnor kommer att hjälpa tuggummi detonatorn, som skiljer sig från andra medel för att förbättra libido med sin naturliga sammansättning och användarvänlighet.

Hur det fungerar

Den otvivelaktiga fördelen med tuggummi Detonatorn är dess mångsidighet. Tuggummi påverkar både män och kvinnor lika effektivt. Vilken är grunden för det här verktyget? Tillverkaren hävdar att huvudhemligheten av tuggummiets aktivitet är detonatorn i växtföreningen. Tuggummit innehåller:

 • Frukt av guarana.
 • Rhizomes av Leuzea safflor.
 • Juice av apelsin frukter.
 • Rötter av rhodiola rosea.
 • Essentiell olja av pepparmynta.
 • Eurycomas rötter är långlövade.
 • Rhizomes av Eleutherococcus spiny.
 • Koru yohimbe.

Frukterna av guarana utmärks av en hög koncentration av koffein. Men i kombination med vitaminer PP, grupp B, och alkaloid guaranin det släpps mycket långsamt, vilket förhindrar de skadliga effekterna av denna tonic substans till slemhinnan i mag-tarmkanalen. Tack vare detta verkar koffein i guaranaxtraktet gradvis, och dess stimulerande effekt varar mycket längre.

Rhizomer Leuzea, som också är en del av den spännande tuggummi detonatorn innehåller inulin, kalciumsalt av fosforsyra, tanniner, alkaloider, vitamin C, och eteriska oljor. I folkmedicin används Leuzeum i många år med en allmän nedgång i styrka, svaghet, mental och fysisk utmattning, nervositet. Dessutom är anläggningen kända egenskapen att öka sexuell lust hos kvinnor och styrka hos män genom att stimulera blodflödet i underlivet och aktivering av utsöndringen av endokrina körtlarna.

Appelsinens frukter ser ut som en mandarin, och som andra citrusfrukter har de trevliga smakegenskaper. Dessutom innehåller växter en blandning av eteriska oljor, som har en stimulerande och toning effekt. Orans doft påverkar försiktigt emotionellt tillstånd, förbättrar humör. Frukt har en vasodilaterande effekt, vilket ökar blodflödet till könsorganen.

Dessutom innehåller tuggummit extrakt från rhodiola-rötterna. Ingår i dess sammansättning fenoler, glykosider, tanniner, organiska syror, mangansalter och eteriska oljor. Växten används ofta i officiell medicin som en kraftfull adaptogen. Indikationer för utnämning av ett extrakt av rhodiola är nervös och fysisk överansträngning, försvagning av immunitet, minskad effektivitet, asteni. På grund av dess toningegenskaper stimulerar växten sexuell stimulans och sexuell aktivitet.

Menthol har en uttalad vasodilatoreffekt, men i tuggummidetonatorn ger det inte bara en trevlig mytismak, utan också ett uppfriskande andetag. Därför kan du oändligt njuta av kyssar och sedan smidigt gå till sex utan att distraheras av hygienprocedurer. Menthol maskerar också den bittra smaken av rhodiola och andra komponenter i tuggummidetonatorn.

Roten av long-leaved eurycoma används för att göra biologiskt aktiva tillsatser för att öka styrkan. Denna växt har kliniskt bevisad effektivitet i förhållande till sexuell aktivitet på grund av reglering av koncentrationen av könshormoner. Euricom är också en stark immunmodulator och antioxidant, som väsentligt expanderar spektrumet av det excitatoriska tuggummi-detonatorn.

Stamstocken av eleutherococcus innehåller glykosider, som har en unik struktur. På grund av det faktum att de endast finns i denna växt kallas föreningarna eleuterosider. Roten extraktet har en stimulerande effekt på centrala nervsystemet, tar bort symptomen på nervös överexperation och depression. I officiell medicin används preparat med eleutherococcus vid samma indikationer som extraktet av rhodiola rosea.

Yohimbe-extrakt innehåller yohimbinhydroklorid. Han har en unik förmåga att slappna av i nervcentralerna i hjärnan, ansvarig för sexuell attraktion. Resultatet av denna åtgärd är en uttalad erektion hos män och en stark sexuell lust hos kvinnor.

Tuggummit "plus" Detonatorn är frisättningsformen. Under växtens tuggaktivitet avslöjas fullständigt. Deras aktiva föreningar blandas med saliv och går in i den systemiska cirkulationen. Koncentrationer av aktiva substanser är tillräckliga för tuggummiens spännande aktivitet. Detonatorn har helt utvecklats. Men samtidigt, växtutdrag i tuggummi orsakar inte biverkningar och komplikationer, vilket inte kan sägas om patogener sämre.

Metod för applicering och effekt

Använd tuggummi detonator är mycket lättare än andra tabletter, kapslar och droppar har en stimulerande effekt, detonator bara tugga på i 15-20 minuter före samlag. Och det faktum att verktyget påverkar män och kvinnor gör att du kan göra det kommande könet till ett gemensamt spännande nöje. När det används i enlighet med rekommendationer från experter garanterar tillverkaren tuggummiets effektivitet:

 • Den snabba inledningen av resultatet, tidvattnen av sexuell lust uppstår om 10-15 minuter.
 • Åtgärdens varaktighet, libido kvarstår i minst en och en halv timme.
 • Tuggummi kan användas utan begränsningar, det är tillåtet upp till 2-3 gånger om dagen.
 • Full kompatibilitet med alkoholhaltiga drycker, utan vilka vanligtvis det inte finns en enda romantisk kväll.

Möjligheten till ömsesidig användning ger en samtidig uppkomst av spänning hos män och kvinnor. Detta garanterar bra sex, en livlig orgasm och trevlig trötthet efter ett oerhört nöje. Enligt experter är dåliga recensioner om tuggummi-detonatorn förknippade med missbruk. Kontraindikation för användning av tuggummi är en hög risk för allergisk reaktion, graviditet, amningstiden, ungdomar i 18 år.

Det pris som tillverkaren fastställt för tuggningsdetonatorn är 990 rubel. Lådan innehåller 33 bollar av tuggummi. Vissa säljare erbjuder medvetet förfalskade produkter till en lägre kostnad, så för att undvika att köpa en falsk måste du vara uppmärksam på förpackningen på bilden på tillverkarens officiella hemsida. Ett garanterat sätt att köpa denna certifierade produkt är att beställa beställningen direkt från en auktoriserad återförsäljare.

Som experter säger kan användningen av tuggummidetonator hjälpa paret att upprätta sexuella relationer, introducera spännande sort i sexlivet. Användningen av medel från båda parter ger en ömsesidig lust för olika experiment. Innehållet i tugga detonator växtextrakt, förutom spänning, ger livskraft och ton, vilket gör att du kan stå emot många timmar av sexuella maraton.