Huvud
Strömförsörjning

Gratis Urologist konsultation

urolog Är en specialist som behandlar problem med genitourinary system, både hos män och kvinnor, liksom med reproduktionssystemet hos män. Dessutom är läkare diagnoser och behandlar sjukdomar i urinorganen, externa och inre organ, kongenitala anomalier, och infektioner som överförs genom sexuell kontakt. Det är allmänt trott att denna specialist är inblandad, bara mänens problem, men det här är långt ifrån fallet. Han behandlar också njurar, urinblåsare, urinblåsor och så vidare.

För att kontakta en läkare, är vi alltid tvungna att mäta, associerad med uppkomsten av olika symptom på någon sjukdom. Men inte alla människor vänder sig till en specialist för förebyggande undersökning. Men oftast försenade besök på sådana läkare som: tandläkare, urolog. Det är uppenbart att vi i det första fallet har en förening med smärta, men i andra med skam och förlägenhet. Och det är absolut dumt att tveka och ju mer skjuta upp sitt besök till en specialist, eftersom tillståndet i urogenitalsystemet bestämmer fullständighet och livskvalitet.

Urologisk konsultation Det kommer att behövas i följande symtom: uppkomsten av ödem, muntorrhet, urinvägar, smärta i buken och uppkomsten av slem i urinen, blod eller pus. Naturligtvis en tid besök till en läkare förhindra uppkomsten av effekterna, och viktigast sjukdomen kan vara framgångsrikt och snabbt läka, att inte tala om uppkomsten av kronisk löpning form. Det rekommenderas speciellt att noga överväga förekomst av dessa symtom hos män i åldern 50 år. Också en viktig punkt - att passera en förebyggande undersökning, både för vuxna män och pojkar.

Att lansera och, ju mer, överflödigt att behandla din hälsa är inte i något fall omöjligt, särskilt om det gäller kroppens genitourinary system. Sådan frivolitet leder vanligen till utvecklingen av olika patologier, till exempel: prostatit, cystit, erektil dysfunktion och många andra. etc. Om du har några frågor om detta, urolog online kan hjälpa dig, och vid behov förskriva en behandling eller till och med en checkup. Kom ihåg att framgångsrik behandling av allvarliga urologiska sjukdomar är möjlig endast med snabb behandling, försök inte, även om du inte kan se en läkare personligen kan du alltid ställ en fråga till urologen.

Online samråd med urologen

Urologist är en högspecialiserad läkare som utför diagnostik, terapi och förebyggande av genitourära sjukdomar hos män och urinvägar hos kvinnor.

Ofta utvecklas sjukdomar i det genitourinära systemet på grund av närvaron av sexuellt överförbara sjukdomar, så det behövs dessutom en samråd med en venerolog. Om du har erektil dysfunktion hos män, gå till en andrologists råd. För effektiv behandling av cystit hos kvinnor krävs en gynekolog.

Vad läkaren botar en urolog

Inte många vet vad urologen behandlar och vilka problem som kan adresseras till honom. Först och främst bland urologiska sjukdomar är man prostatit. Dessutom producerar läkaren terapi för urin och urinvägar.
Online konsultation av en urolog i realtid hjälper till att lösa dina problem, bland annat som:

 • om det under lång tid finns smärtsamma känslor i nedre delen av ryggen, perineum, underlivet, ljummen och vid tidpunkten för urinering
 • för ofta / sällan en uppmaning att urinera;
 • urininkontinens
 • närvaro av purulenta och blodiga föroreningar i urinen;
 • sänkning av sexuell funktion, omöjlighet för reproduktion av sexuellt intyg eller handling - för en mans hälft.

Ställ en fråga till en specialist

Betalt och kostnadsfritt samråd med en läkare på vår hemsida hjälper till att få tillförlitlig information om ditt problem, samt detaljerade rekommendationer för eliminering. Ta hand om din hälsa just nu.

Forum / Online konsultation

Du kan ta en bild av problemet och fråga läkaren vad det kan vara. Ett forum för dem som har en konstig rodnad, utslag, finnar, fläckar, papler, finnar, isolering och andra avvikelser i underlivet, som kan visa doktorn.

Förklaring av resultat och förklarings sperma, blod och urin, prostata sekretion, PSA, ELISA, PCR, PIF, FIF, bakposeve, röntgenundersökning, datortomografi, MRI, ultraljud diagnostiskt verktyg.

Frågor till urologen om modern verksamhet på könsorganen. Blodlösa, smärtfria, plastiska kirurgiska metoder som inte lämnar ärr. Postoperativ uppföljning av opererade patienter.

Frågor om andra progressiva, urologiska operationer som inte är relaterade till könsorganen. Minimalt invasiva operationer på njurarna, urinledarna, prostata, urinblåsan, urinröret utan snitt och ärr.

Frågor till urologen om korrigering av en korsning av en sexuell medlem, medfödda patologier och behandling av sjukdom Peyroni. Den nyaste verksamheten för att räta ut penis. Faktisk konservativ behandling.

Frågor till läkare urolog-kirurg om ökningen av penisens storlek. Här är ämnet "Hur man ökar penis?" Är upphöjd. Forum för samråd om genomförande av en operation för att öka medlemmens storlek.

Sektion för de som frågar frågan "Varför slutar jag snabbt" och "Hur förlänger du samlag?". Moderna metoder för behandling av tidig utlösning. Frågor om operationen "Denervation av penisens huvud" med snabb utlösning.

En sektion för män som är oroliga för en svag erektion. Det diskuterar frågorna "Hur man stärker styrkan", "Hur man höjer en erektion, om inte en medlem?". Urologis råd om behandling av impotens.

Sektion för män som lider av phimosis. Här kan du rådfråga på bilden, klargöra diagnosen, samt ta reda på all information om nya kirurgiska operationer på plast och omskärning av förhuden när den är inskränkt.

Samråd för de män som har "Kort frenulum av förhuden av penis". Här uppstår frågor om modern verksamhet på sömlös plastfasi genom laser- och radiovågsmetoder. Och ge också råd till urologen, hur man beter sig i den postoperativa perioden.

I det här avsnittet diskuteras allt relaterat till könsvårtor på könen hos män och kvinnor. Frågan om förebyggande, behandling och permanent avlägsnande av genitala vårtor på moderna sätt väckts. On-line samråd med urologen på ett foto.

Detta avsnitt behandlar inflammatoriska sjukdomar i huvudet och förhudet. Balanit, fastande, balanopostit. Orsaker, moderna metoder för undersökning, behandling och förebyggande. Urologisk konsultation på bilden.

Frågor till urologen om behandling av sklerotrofisk lava. Diagnos på bilden. Förebyggande hos män.

I denna del av forumet diskuterar vi ämnet - varicocele (åderbråck i testikeln). Ställ frågor till urologkirurgen om moderna kirurgiska behandlingsmetoder, som helt eliminerar varicocelen utan att lämna ärr, ärr och konsekvenser.

Frågor relaterade till dropsy testikel (hydrocele) hos män. Konsultation av en urolog - en kirurg för foton och symtom. Orsaker, klagomål, diagnos av hydrocele. Moderna operationer för att ta bort dropsy.

En sektion för män som är oroliga av testikelcysten (spermatocele - cyst appendage av testikeln). Kirurgiska behandlingsmetoder. Modern operation för att ta bort cysten av epididymis. Postoperativt samråd med en urolog.

Sektion för män som har en cyst av spermatkabel (funikolocele). Konsultation av urologen - kirurg på moderna tekniker som syftar till att ta bort cyst i spermatkabeln. Postoperativa problem diskuteras också här.

Konsultation om manlig infertilitet - tecken, orsaker, test för infertilitet, infertilitetsbehandling, avkodning av spermogram.

Konsultationer relaterade till akut och kronisk inflammation i prostata. Metoder för behandling, komplikationer, diagnos, symptomatologi. Patientfrågor och läkarmottagning.

Godartad prostatahyperplasi är en neoplasma i prostata som kräver kirurgisk ingrepp. Frågor om planering och genomförbarhet av verksamheten.

Frågor relaterade till diagnos och avlägsnande av prostatacancer - multifokal biopsi, PSA-tumörmarkör, abdominal och transuretral tumörresektioner, planeringsoperationer.

Uretrit - inflammation i urinröret. Sektion för samråd om manlig uretrit och behandling av denna sjukdom.

Urinsträngning är en patologisk minskning av urinröret hos män, vilket kräver omedelbar behandling (inklusive kirurgisk ingrepp) från en kvalificerad urolog.

Cystit - inflammation i blåsan finns lika i både kvinnor och män. Forum för behandling av blåsor.

Frågor relaterade till urininkontinens hos kvinnor: orsaker, behandling, åldersegenskaper. Diskussion om behandlingsmetoder och operationer.

Utseendet av stenar i blåsan är en följd av urolithiasis (IBD). Stora stenar ska avlägsnas eller krossas. Fråga dina frågor till läkaren.

Samråd om inflammation i njurarna och urinledarna. Behandling av akut och kronisk pyelonefrit hos kvinnor och män.

Forum om urolithiasis. Kirurgisk borttagning, krossning och upplösning av njurstenar och urinledare.

Senaste frågor

Om läkaren

Läs mer om doktorn →

recensioner

Kommentarer och feedback från patienter →

konsultation

Fråga en online fråga till läkaren →

Urolog, andrologist Smernitsky Vladimir Sergeyevich, medan regionalt i Mykolayiv, ger professionell urologi stöd till både staden Nikolayev patienter och Mykolayiv region (Snigurivka, Pervomaisk, Ochakov, Nova Odessa, New Bug, Crooked Lake, Kazanka, Yelanets, Voznesensk, Vradievka, Veselinovo, Bratsk, Bereznegovatoe, Berezanka, Bashtanka, Arbuzynka), såväl som hemmahörande i andra ukrainska städer, såsom Kiev (den vita kyrkan, Brovary, Boryspil, Fastow, Irpin), Dnepropetrovsk, Dnepr (Krivoy Rog, Dneprodzerzhinsk, Kamenka, Nikopea eh, Novomoskovsk), Kharkov (Lozova, russin, Chuguev), Zaporozhye (Melitopol, Berdyansk, Tokmak, Energodar), Odessa (Izmail, Ilyichevsk, Belgorod-Dnjestr, Kotovsk, South), Kherson (New Kakhovka, Tsyurupinsk, Alyosha) Chernihiv (Nizhin, Priluky) Cherkassi (Uman Smela) Exakt (Berdichiv, Korosten, hagel Volynskyy) Vinnitsa (Jmerinka, Kazatin, Ladyzhin, Chmilnyk Moguilev-Podolsky) Poltava (Krementjuk, Komsomolsk, Gorishnii smidigt Lubni, Myrgorod), Sumi (Konotop, Shostka, Romney, Romney, Gluhov) Chernovci (Novodnistrovsk) Kirovograd Kropyvnytskyi (Alexa driya, Svitlovods'k) Lvov (Drogobic Cervonograd, Striy, Borislav, Sambor, Novoyavorivsk, Truskavec) Khmel'nyts'kyi (Kamenets, Sjepetivka Rep, Netisjin, Starokostiantiniv) Exakt (Dubno Kostopil, Kuznetsovs'k), Ivano-Francovsk ( Kalush, Coloma), Uzhgorod, Ternopil, Lutsk, Donetsk (Mariupol, Makiïvka, Gorlovka, Kramatorsk, Jenakijeve, slaviskt), Lugansk (Severodonetsk, Alchevsk, Lisichansk, Krasny Luch, Crystal, Stachanov, Kadievka), Krim (Simferopol, Sevastopol, Kertj, Yevpatoriya, Jalta, Feodosia, Djankov, Krasnoperekopsk, Jana Kapu, Alushta, meloner isaray, Saki). Urolog i Nikolaev Smernitsky VS tillhandahåller gratis online råd till alla som är i behov av medicinsk vård.

Samråd med urologen online

Ställ en fråga

Fråga nr 109029

2 dagar sedan var inte skyddad samlag, efter en dag fanns kliar och hudutslag i form av små prishchikov. Förutom klåda av andra symtom observeras inte. Jag är tacksam för hjälpen.

Fråga nr 108939

Välkommen! Oavsett om du är snäll, snälla, förmodligen att bli gravid med sådan spermogrammoj (en fil i ett hölje) och vilken behandling är nödvändig?

Fråga nr 108883

Hallå För mig 23. Sedan vinter började jag märka att jag ofta går på toaletten. Det är som följer: gick på toaletten, gick ut och återigen vill gå på toaletten (ca 5-15 minuter, ibland ibland omkring 30 minuter). Mängden urin kan vara annorlunda, ibland ganska, ibland den vanliga volymen. Jag dricker inte något vatten innan jag går ut. En liknande situation när man förbereder sig för sängen. Jag går på toaletten, lägger mig, efter 5-10 minuter igen vill jag gå på toaletten. Till exempel, i teatrar samma sak. Innan sessionen gick (inget vatten dränktes också), efter 10-20 minuter känner man igen "uppmaningen" att gå på toaletten. Först trodde jag det på grund av förkylningen. Men det är nästan sommar, och den här situationen fortsätter. Jag känner ingen smärta när jag vandrar. Berätta med vad det kan kopplas till? Och om det är möjligt att bota på något sätt?

Fråga nr 108881

Jag har typ 2-diabetes, högt blodtryck. Jag lider av erektil dysfunktion. Berätta lösningen på problemet.

Fråga nr 108869

God eftermiddag! 1.06.18 var en sexuell handling i grov form. 4.06.18 vaknade med obehag och under dagen förändrades inget. När hon gick på toaletten blev det mycket smärtsamt, i slutet av dagen var det en sjukdom. uppmanar till toaletten med ett snitt och en droppe blod (märks endast en gång). Jag åt en natts sömn och gick och sov. för morgonen fortsatte symtomen. började dricka mycket vätska, nämligen te med currants och kamille. drack 2 tabletter av kanefron och efter ett tag blev det lättare, det var inte så ofta att toaletten var så ofta och smärtan minskade. P / S. 3 månader sedan började leda ett sexuellt liv, partnern den första och konstanta. efter det första samlaget hade efter 2 dagar samma symptom som jag beskrev ovan. hon drack också mycket vätskor och allt gick bort på en dag. En månad senare, 3 dagar före menstruationen, fanns en törst, som behandlades 5 dagar med suppositorier och tabletter "pimafucin". Berätta för mig, tack vare min historia, vad kan det vara? Skulle du få panik eller är det bara mekanisk skada på grund av grovt samlag?

Fråga nr 108884

God eftermiddag. Min ålder är 37 år, höjd 184 cm, vikt 98 kg, aktivt engagerad i bodybuilding. En lång tid, förmodligen inom 14 år från tid till annan - en gång om året, drar förnimmelser känns i nedre delen av magen och nedre delen av ryggen värker. allt sker vanligen under veckans två och det fanns när det frös eller kom från vila. Den här gången gick jag till urologen och gjorde ett TRUSI ultraljudstest. Avslöjade inflammation i prostatan 33 cc, singel lakunär förkalkning till 0,11 cm. I båda njurar isolerade hyperechoic inneslutningar, utan en tydlig akustisk skugga. Diagnosen. ofullständig fördubbling av vänster njure, urinsyra diatese, CP prostatit. Sådd prostata juice för att bestämma känsligheten för antibiotika har visat Staphylococcus haemolyticus och Candida albicans. Behandlingen är föreskriven. Dagligen under 30 dagar - 0,5 g levofloxacin 1 per dag och 4 gånger per dag en tablett Nystatin. Detraleks 1000 mg per dag under 15 dagar och ljus Longidaza 10 ljus i en dag och sedan 10 ljus var tredje dag. Dessutom läkare föreskrivna 10 sessioner prostatamassage, lasermagnetisk massage (såsom ett rör med rött ljus och kastas typ massera och värmer) och silverinstillation i urinröret via katetern. Snälla snälla inte mycket antibiotika och alla slags massage? Och instillation. Alla säger att det används för problem med urinblåsan och urinvägarna. Skriv i mitt fall är det i allmänhet inte nödvändigt, men en vanlig antibiotikabehandling. Och att resten av terrapien är en skilsmässa för extra utgifter.? Jag ser fram emot ditt svar.

Fråga nr 108837

För ungefär ett år sedan fanns det starka smärtor i bihang av vänster testikel, hittade palpation en tät avrundad utbildning, ca 1 cm. De sista 3 dagar av frekvent smärta, kolit och nedskärningar, ger till hans vänstra ben smärta när man går. Jag hade en ultraljud. Hur farligt är det här? Vilken behandling, utfall och prognos? Tack för svaret.

Fråga nr 108765

God eftermiddag! min man har infertilitet. Flera spermogram utfördes. 1 - kryptozoospermi, efter det att centrifugens enda grupper hittades. D. 2 - azospermi. test för Inhibin B 38,19, FSH-12,15 inlämnades. Enligt genetikens slutsats hittades inga patologier. LH - 7.15, Testosteron - 11.15 levereras också. Det var en ultraljud, varicocele hittades inte. Mannen påminner om att han i åldern 6 år togs till samråd med en urolog, men inga medicinska handlingar behölls. Dessutom hade han inga sexuella relationer tills han var 43 år gammal. Orsaker till infertilitet flera läkare kunde inte etablera. Finns det några chanser att min man blir far?

Fråga nr 108758

Jag bor utomlands med min fru, vi försöker bli gravid, för det andra året har vi försökt. Min fru tog testen, allt är i ordning som. Idag passerade jag spermierna för test, fick test, och det finns ingen läkare här, jag lämnade. Hjälp, tack. Jag bifogar fotot med resultaten.

Fråga nr 108691

Hej, jag vände mig till urologen med problemet med uppfattningen. På mig började höga leukocyter i en sperma på 7 miljoner överlämna analyser på en infektion, allt är rent eller rent. bestämde sig för att passera androflor, allt är rent, utom Anaerococcus spp. 10 till kraften av 3,1 och Eubacterium spp. 10 till kraften av 3,2. Kan dessa bakterier vara syndarna av leukocyter? Innan tillträde en vecka, och du vill veta. tack.

Ställ en fråga till urologen gratis

fråga: Trevlig tid på dagen. Jag heter Vladimir. Efter att ha köpt en prenumeration på gymmet och efter två månaders klass började jag märka att jag slutade titta på tjejerna i salen.

Frågan. Välkommen! Jag heter Olga, 22 år gammal. Vi hade ett sådant problem - min pojkvän under närhet börjar drastiskt förlora en erektion, innan det inte var det. För honom på 26 år, leder en aktiv livsstil

Frågan. God eftermiddag! Jag heter Andrew, jag är 38 år gammal. Nyligen märker jag att lusten efter intimitet med min make började dyka upp mindre, och erektionen är på något sätt trög och ofullständig. Detta tillstånd varar mer än sex månader.

Frågan. God eftermiddag! Jag heter Yuri, jag är 38 år gammal. I fyra år bor jag med diagnosen diabetes mellitus. Jag går igenom all föreskriven behandling, jag ser specialisterna, jag följer deras rekommendationer.

Frågan. God eftermiddag, kära experter! Jag är 42, namnet är Pavel. I många år har jag hjärtproblem. Jag försöker följa alla läkares rekommendationer, jag leder en hälsosam livsstil, dricker inte eller röker.

Hur många gånger under den senaste månaden kände du ofullständig tömning av urinblåsan efter urinering?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden ville du gå på toaletten varannan timme och oftare?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden har du en urholkande urinering?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden har det varit svårt för dig att hålla din uppmaning att urinera?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden kände du det lätta trycket i strålen?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur många gånger under den senaste månaden måste du spänna dina muskler för att börja urinera?

 • aldrig
 • I ett av fem fall (och mindre ofta)
 • Mindre än hälften av fallen
 • I ungefär hälften av fallen
 • Mer än hälften av fallen
 • Nästan alltid

Hur ofta går du på toaletten på natten?

Av dina svar följer att du inte har några symtom på prostata sjukdom. Om du är osäker, se en läkare för en korrekt diagnos. Kom ihåg att prostatacancer inträffar utan några synliga symptom i de tidiga skeden av sjukdomen.

Av dina svar följer att du har symptom på prostataförstoring.

Vi rekommenderar att du konsulterar en läkare för en noggrann diagnos.
Du kan också ställa en fråga på vår hemsida

Av dina svar följer att du har symptom på prostataförstoring.

Vi rekommenderar att du konsulterar en läkare för en noggrann diagnos.
Du kan också ställa en fråga på vår hemsida

Samråd med en urolog online

Lämna ett svar

En urolog är en läkare som specialiserar sig på behandling av sjukdomar som är associerade med genitropin. Urologist är engagerad i diagnostik, förebyggande och terapi av någon typ av dysfunktion. Nu, för att få en specialistråd, behöver du inte göra ett avtal med en läkare. På vårt perinatala centrum kan du få ett gratis samråd med en urolog online.

Urolog vår klinik behandlar inte bara manliga utan också kvinnliga sjukdomar i urogenital systemet, så be dina bekymmer dig, oavsett din ålder och kön.

När ska jag söka hjälp från en urolog online?

Om du börjar lägga märke till även de minsta oregelbundenheter i fortplantningsorganen och urinblåsan, bör du så snart som möjligt för att få online läkare samråd urolog för att påbörja behandlingen. Ställ en fråga till en urolog i följande fall:

 • om du märker en ökning av urinering eller ofullständig tömning av blåsan;
 • observera smärtsamma manifestationer i ljummen;
 • lider av sexuellt dysfunktion (det finns ingen lutning, obehagliga förnimmelser i samband med samlag, svaghet i erektion, etc.);
 • mer än 12 månader utan framgång, försöker att bli barn
 • detektera frekvent urladdning ur urinröret.

Hjälp av en urolog online kan inte ge ett 100% korrekt svar på din fråga. För att kunna diagnostisera en patient och därefter tilldela lämplig behandling, urolog vår perinatal centrum bör genomföra en grundlig diagnos, som inte kan göras på distans.

Gratis specialistrådgivning

Kan jag ersätta det on-line samrådet med en heltidsläkare?

Onlinekonsultationer av vår kliniks urolog är mycket populära på grund av att patienten kan behålla sin anonymitet. Själva sättet att få medicinsk rådgivning på nätet är det mest praktiska för patienten, för i det här fallet behöver du inte lämna husets väggar för hjälp från en urolog. Konsultation gratis och utan registrering kommer att spara din tid och låta dig i god tid fastställa svårighetsgraden av sjukdomen.

Urolog vårt center 24 timmar om dygnet, redo att ge expertråd på nätet, oavsett hur långt du är från detta ögonblick kliniken. Online samråd urolog gratis kommer inte att kunna göra en korrekt diagnos, men kommer att resultera i patientens motivation, om nödvändigt, i tid för att boka tid hos urolog till vår klinik för en korrekt diagnos av sjukdomen och förebyggande av livshotande komplikationer.

Samråd med urologer

Urolog samråd är nödvändigt när du har problem med urinering, förändringar i lukt, färg och volym av urin, urin utsläpp, sveda och klåda, obehag i området för könsorgan, mage och nedre delen av ryggen, med skador på könsorganen. Professionell hjälp kan också krävas om du har problem i sexuallivet, smärta vid samlag och när du ändra utseendet på könsorganen, utseende av tumörer, rattar eller andra tumörer.

Samråd med en urolog hos oss är möjlig på vilken som helst dag i veckan, inklusive helger och helgdagar.

Andrologist online konsultation

Dygnet runt samråd med andrologist

Andrologists hjälp på Internet: Ställ en fråga gratis, garanterat svar är betalt (samråd med ett omedelbart svar). Du ställer en fråga på webbplatsen, väntar sedan på ett svar på posten eller i en chatt. Hör ett samråd och ställ en fråga till andrologen. : utan registrering, utan telefon, snabbt, utan sms. Dr. Androlog online.

 • 1 skriva
  fråga till läkaren
 • 2 Klicka på
  ställ en fråga
 • 3 Förvänta
  svara på posten

Skriv en läkare - andrologist hjälp

Fråga andrologist - Fyll i formuläret nedan, beskriv problemet i detalj, i det här fallet kommer vi att kunna hjälpa så mycket som möjligt med ditt problem.

Konsultationer | Urologi och andrologi

I det här avsnittet kan du få ett gratis samråd med läkare av olika medicinska specialiteter (listan över konsulter). Om du har ett bonuskonto kan du också tacka konsulten för hans svar. Nu finns samråd tillgängliga från applikationen för smarttelefonen (mer).

Vill du kolla på portalen? Läs anvisningarna "Så här blir du konsult".

Självmedicinera inte. Endast ett ansvarsfullt tillvägagångssätt och samråd med en medicinsk specialist hjälper till att undvika de negativa följderna av självbehandling. All information på Medihost-portalen är endast avsedd för informationsändamål och kan inte ersätta läkarbesök. Vid eventuella symtom på sjukdomen eller sjukdomen ska du konsultera en läkare i en medicinsk institution.

Val och recept på läkemedel kan endast utföras av en sjukvårdspersonal. Indikationer för användning och dosering av läkemedel måste överenskommas med läkaren.

Medihost Medical Portal är en informationsresurs och innehåller endast bakgrundsinformation. Material om olika sjukdomar och behandlingsmetoder kan inte användas av patienter för obehöriga förändringar i behandlingsplanen och läkemedelsföreskrifter.

Portalens administration ansvarar inte för materiella skador och hälsorisker som orsakas av användningen av information som publiceras på webbplatsen Medihost.

Din läkare har rätt, efter att läkemedlet har avbrutits, ska allting återställas, du måste slutföra den föreskrivna behandlingssättet helt.

Hej, efter slutet av att ta drogen kommer att återhämta sig, oroa dig inte, ejaculation kommer tillbaka

Gratis samråd med en doktor inom specialitet Urologi och andrologi

5163 frågor

Ruslan Basanov

Ämne: Ketonal overdosering

"Hej, körde en lång ras; Har inte läst ett sätt att applicera från Ketonala, har accepterat 5 tabletter. »- Användare

Ämne: Misstanke om klamydos

"För en vecka sedan fanns det symptom - Obehag i nedre delen av ryggen - Vid urinering av en liten brännande känsla - en liten urladdning. »- Användare

Ämne: Uppbyggnad under penisens huvud

"Vad är det? Det gör inte ont, lite obehag. Mikturition är normalt" - Användare

Ämne: Analys

"God eftermiddag. Hjälp, snälla, för att dechiffrera analysen av min MCH. Vita blodkroppar: vita blodkroppar till 0-1 slem upp till 6 pinnar av Gram (+): ej upptäckta pinnar Gram (-): not found Koki Gram (+): Koki enda gram (-): Jag gör inte. »- Användare

Ämne: Det är inte trevligt att gå på toaletten

"God eftermiddag, ett sådant problem, när det inte fanns någonstans att gå på toaletten på floden, varade länge. »- Användare

Ämne: Popped upp på könsdelens huvud

"God dag, ungefär 10 dagar sedan, stod något på penisens huvud, som liknar en pimple, stör inte, n. »- Användare

Ämne: Orkoepididymit och HIV

"Hej älskling Ruslan! Idag, efter att ha besökt den behandlande läkaren och återförde min analys för hiv, började jag misstänka att jag var i ett extremt deprimerat tillstånd. Hustrun sade (i hysterik) att hon var ledsen för sin son, han var fortfarande liten. (Innebar som återstår utan en mamma är i huvudsak en fråga: - Förra året i maj - en månad har gått antibiotikabehandling (dropp och injektioner av ceftriaxon, 14 dagar), i vilken återfinns i blodet hos hepatit C och HIV-testning - i. (formuleringen är obekant?). det var på en affärsresa. efter hemkomsten gjorde kliniken inte gå på grund av misstro, som i de flesta kommentarer till ceftriaxon läsa om falskt positiva symptom. ren kropp absorber "Polisorb-MP" och efter 14 dagar, avföring stabiliserad, ämnesomsättning och allmänhet.. Stående problem inom "- Kund

Tema: Oförståliga byxor

"Hej! För ungefär ett år sedan hade jag 2 fläckar (små bucklor) - som liknar burstfettfickiklarna. Vad kan det vara? Aldrig med problem av detta slag är det inte byggt. »- Användare

Ämne: Spermogram

"Hjälp dekryptera spermogrammu: volym 5 ml, levereras utspädning, 1b närvaro av slem viskositet av 0,2 cm, grumlig, vit färg, homogenitet, edin.sgustki, lukt-Spec.. »- Användare

Ämne: Ihållande trängsel att urinera

"Zdravstuyte.2 år oroade sig för den ständiga uppmaningen att mochespuskaniyu.sdal tester på ippp hittade ureaplazmu.prolechil.prochel botemedel. »- Användare

På den här sidan av avsnittet kan du ställa alla frågor du är intresserad av på "Urologi och Andrologi". Ledande konsult på nätet är en professionell läkare - urolog Ruslan Basanov. För att påbörja kommunikation med en specialist måste du registrera dig på webbplatsen. Läkaren har hög kompetens inom flera arbetsområden (urologi-andrologi, onkologi, kirurgi).

Hur man ställer en fråga till en urolog online?

Om du redan är registrerad måste du vara auktoriserad och följ sedan den angivna åtgärdssekvensen. När du beskriver problemet, försök att ge noggrann och fullständig information.

Om du har resultatet av tester eller andra undersökningar, skanna dem och skicka doktorn tillsammans med frågan. Vad du behöver göra: Öppna formuläret "Filer", klicka på "Browse" och välj önskad fil i fönstret. Dess storlek bör inte överstiga 1 MB.

Inom kortast möjliga tid efter att du skickat frågan, kommer läkaren att svara på dig via e-post.

Enligt resultaten från ett online-samråd med en urolog kan du bestämma om du behöver hjälp av andra specialister (kardiologi, psykologi), vilka test ska ges och om ett personligt besök till läkaren är nödvändigt.

OBS! Urologiska online-konsultationer kan inte ersätta ansikte mot ansikte med en läkare. För att få korrekt information om ditt tillstånd måste du kontakta vårdcentralen. På vår portal förskriver specialister inte mediciner och avskaffar inte de terapeutiska kurser som föreskrivs av behandlingsläkarna. I avsaknad av personlig kommunikation med läkaren kan överträdelsen av dessa enkla regler leda till komplikationer.

Urologist: Konsultation online med tillhandahållande av fullständig information

Om ett svar på en specialist inte räcker till (du har testresultat, det fanns nya symtom), då kan du ställa nya frågor. För att göra detta, öppna ämnet och klicka på "Fortsätt samråd". Om du har fått uttömmande information klickar du på "Avsluta samrådet".

I det här avsnittet finns det redan svar på olika ämnen. Titta på dem - kanske hittar du användbar information för dig själv. För att göra detta kan du använda formuläret "söka efter frågor". Försök att formulera problemet specifikt, till exempel: prostata adenom.

När du behöver ett online-samråd med en urolog?

Vi rekommenderar att du ställer frågor till urologen online om du inte har möjlighet att besöka sjukhuset inom en snar framtid eller det finns ingen kvalificerad urolog i din stad. Online rådgivning är möjligheten att snabbt få professionell hjälp utan att lämna ditt hem eller kontor.

De första signalerna att du behöver en specialistråd är:

Konsultation av urologen online och med hjälp av andra specialister

På vår portal kan du kontakta inte bara urologen utan också andra läkare: gynekolog, dermatovenerolog, neurolog. Samråd med urologen online och samråd med andra specialister är gratis.

Alla läkare har höga kvalifikationer och omfattande arbetslivserfarenhet. Information om var och en av dem du hittar på portalen "PulsPlus". För att göra detta, gå till önskad sektion och välj namnet på läkaren.