Huvud
Behandling

Granskning av Hadji Dyusupovs unika teknik "I namnets namn" (recensioner, effektivitet, priser)

"I namnet på livet" - detta är namnet på den unika tekniken för Haji Bazylkhan Dyusupov, som framgångsrikt har sålts på Internet i flera år och har olika recensioner, mestadels positiva. Naturligtvis, som någon healer, har han sina beundrare och de som kallar skivan "I livets namn" är ingenting annat än charlatanry.

Läkning av en person uppstår på grund av korrigering av auraen, när det kommer tillbaka till det normala börjar kroppen att själv reparera. Alla sjukdomar försvinner, även de patienter som avvisats av traditionell medicin står på fötterna.

Några ord om den kazakiska healen

Haji Bazylkhan Dyusupov är en legendarisk man som har fått erkännande både hemma och långt bortom. Med sin heliga gåva delar han det med lidandet, med sina unika metoder kan människor bli av med många sjukdomar. Bazylkhan Dyusenbievich gjorde ett ovärderligt bidrag till läkemedelsutveckling, tilldelades titeln akademiker, hedersnämnare till Republiken Kazakstan. Dessutom är han bland de få som har den högsta rankingen av den internationella kategorin.

För referens. Haji - en person som har begått hajj (pilgrimsfärd), är högt respekterad i muslimska länder. Ordet "Haji" förenas med sitt eget namn, i muslimernas ögon är den här personen klädd med helighet.

Många, personligen bekant med läkaren, talar om honom som en samvetsgrann, human, ansvarig för sina ord och handlingar. Hadji Dusupov arbetade i många år och perfekta sin egen metod för att läka "I livets namn", vars syfte är att bota de människor som traditionell medicin har övergivit. Grunden för metoden "I livets namn" är den långsiktiga undersökningen av Bazylkhan Dyusenbievich, liksom information som samlas in av hans föregångares korn. Kunskap som uppnåtts under många århundraden har en ovärderlig inverkan på den moderna mannen.

Högskolans huvudmål:

 • Uteslut eventuell riskvariant för patientens hälsa.
 • 100% effektiv behandling.
 • Vägran att använda droger som skadar människans immunförsvar.

De svar som tacksamma patienter lämnar på den officiella hemsidan anges bäst om charlatan av Dyusupov Bazylkhan Dyusenbievich eller inte. Många försöker följa healarens väg, men de misslyckas på grund av många faktorer. Metoden "I livets namn" räddades inte av ett dussin desperat folk som har en historia med hemska diagnoser.

Hälsa hos moderna människor

Moderna städer och en spänd rytm av livet, som inte bara läkarna anser, utan också doktorander, är de främsta orsakerna till befolkningens dåliga hälsa.

På den allmänna bakgrunden av den ökade genomsnittliga livslängden är det faktum att hälsan hos människor som helhet lämnar mycket att önska, särskilt bland invånarna i stora megaciteter, ledsen. Dålig ekologi, liv i konstant stress, påverkan av miljöföroreningsfaktorer - allt detta påverkar negativt människans immunförsvar och leder till framväxten av allvarliga patologier.

De viktigaste faktorer som bidrar till utvecklingen av patologi:

 • Minsta rörelse. Den moderna mannen slutade gå, hans väg "fodrad" med hissar, bilar, tunnelbana. Det är utan tvekan praktiskt, men brist på motion är säker.
 • Stressfaktorer Spänningen där människor permanent vistas negativt påverkar nervsystemet och leder till funktionsstörningar.
 • Defekt mat. Halvfabrikat, snabbmat, substitut för proteiner, fetter och kolhydrater ingår väl i kosten, även om det inte kan kallas användbart.
 • Dåliga vanor.

Haji Bazylkhan Dyusupov i sina videofilmer "I namnet på livet" betonar mer än en gång att alla ovanstående faktorer är skadliga för kroppen, men många människor är maktlösa eller helt enkelt inte vill förändra sin livsstil. Särskilt starkt undergräva immunförsvaret och hälsan följande vanor:

 • Oregelbunden och defekt sömn.
 • Ensamhet i kroppen och hjärnan.
 • Full avslag på sport och fysiska aktiviteter.
 • Alkohol, tobak, droger.
 • Slumpmässigt och oskyddat sex.

Dyusupov Bazylkhan Dyusenbievich anser att alla problem av den moderna mannen är nästan 90% på grund av försummelse av de grundläggande reglerna i livet. Huvudpostulatet för metoden "I livets namn" är kampen mot alla uppenbarelser av oegentligheter, näring eller livsstil som kraftigt undergräver hälsan.

Vad är den största skillnaden mellan metoderna?

"I livets namn" är det viktigaste sättet att en person kan gå igenom och bli frisk igen. Bazylkhan Dyusenbievich blev grundaren av det unika programmet "In the Name of Life", som fungerar omedelbart i flera riktningar, avlägsnar negativa yttre influenser. Läkarnas åsikter - representanter för officiell medicin om tekniken för Bazylkhan Dyusupov "I livets namn" är olika, men alla noterar att detta tillvägagångssätt till behandling ger ett fantastiskt resultat av läkning.

Dusupovs sessioner ser inte ut som andra kurser i många figurer som föreslår utrotning av alla sjukdomar. I hjärtat av "I livets namn" är inte behandlingen av en viss sjukdom, men utrotningen av alla orsaker som ledde till försämring av välbefinnandet. Bazylhana Dyusupova video som spelats in kursen kan du stärka patientens allmänna hälsa genom att köra de sovande mekanismer för självreglering, vilket helt eliminera sjukdomen och förebygga återfall upprepa.

Detta tillvägagångssätt är grunden för tekniken: Dyusupov "I namnet på livet", som helt kan ses på video. Du kan beställa det genom att gå till läkarens officiella hemsida. På samma plats ses också videosamtal av riktigt helade människor.

Vad är det här och hur fungerar tekniken?

En av lägena av helande är återställandet av den mänskliga auraens styrka, som skyddar och läker personen.

Disk Dyusupova är en värdefull samling, baserat på en unik metod för att läka alla sjukdomar. Detta är inte en kaotisk film, eftersom de som lämnar negativa recensioner säger. Det finns inget överflödigt, bara läkarens tal, klädd i speciellt valda fraser och ord, som påverkar människans undermedvetna och tvingar att glömma att förfölja sina plågor. Att bli av med obsessiva tankar startar kroppen själv ett läkningsprogram, patienten känner sig bättre en gång ibland.

Vem är Dyusupov Bazylkhan Dusenbievich: En annan charlatan eller en stor healare av vår tid? Vad är en film på skivan: en panacea för alla sjukdomar eller ett tomt ljud?

Självklart är "I livets namn" inte ett paradis, och läkaren själv talar om det, det är nog att besöka hans officiella hemsida och läsa också recensioner om metodiken. Först och främst hjälper sessioner dem som tror på dem och vill bli friska. Det finns ingen anledning att ge till att titta och lyssna på Bazylkhan Dyusupovs film, till exempel en stark dricksperson som kategoriskt inte vill dela med sig av hans missbruk. Viktiga punkter:

 • Patienten ska vara fast besluten att klara sig av någon sjukdom!
 • "I livets namn" är en teknik som fungerar för obotliga sjukdomar, och inte för obotliga patienter.
 • Filmen neutraliserar det undermedvetna programmet för att vara sjuk, vilket personen själv inte misstänker, och stoppar hjärnans handling som syftar till självförstöring av kroppen.

Mycket ofta kommer patienten med hjärtklappar, tryck, generell sjukdom, genomgår ett test som inte visar några organiska förändringar. Och det visar sig att en person har ett psykologiskt problem, och han kommer inte att hjälpa klonidin, utan en bra psykoterapeut. Filmen innehåller helande sessioner, och det finns en psykologisk hjälp till en person, intrasslad i externa och interna problem, som ett resultat av vilket han utvecklade sjukdomar.

Om du har organiska förändringar i kroppen, svåra sjukdomar, där läkare ordinerat allvarliga mediciner, sluta behandlingen och gå till Bazylkhan Dyusenbievitchs film "In the Name of Life". Det rekommenderas att fortsätta behandlingen och titta på en video, och i tid kommer du att känna att du inte längre behöver piller, du kommer att bli helt frisk!

Varför läker moderna mediciner inte alltid?

Många motståndare av Bazylkhan Dusupov lämnar otroliga kommentarer om healen, som hävdar att han är en charlatan och det finns ingen mening att köpa och titta på filmen "I livets namn" med helande sessioner. Men då finns det en annan fråga: varför modern medicin kan inte alltid hjälpa till? Människor som har försökt många sätt att bota, vet förmodligen svaret.

Det generella huvudproblemet med medicin är att det behandlar sjukdomen, inte personen, som inte alltid är effektiv.

Problemet är att traditionell medicin i regel eliminerar symtomen, konsekvenserna av patologi, men inte orsaken till patologier i kroppen.

Ett exempel på hur vi behandlar förkylning, influensa och förkylning:

 • Vi går till apoteket.
 • Vi köper anti-influensa, antivirala och andra medel.
 • Vi adresserar till "farmors recept".

Som ett resultat försvinna symtomen på akuta luftvägsinfektioner (ARI), en person tror att han har återhämtat sig, men en viss tid går och tecken på förkylning dyker upp igen. Upprepa terapi... Den onda cirkeln upprepas om och om igen. Som ett resultat blir kroppen inte av med sjukdomen, men driver bara den djupt inuti. Immunsystemet vägrar gradvis att arbeta: och varför, om syntetiska lösningar alltid kommer till räddning? En person blir gisslan av modern läkemedelsindustri.

Det verkar som om det inte finns något sätt, men alternativ medicin erbjuder tekniken till Bazylkhan Dyusenbievich, som helt kommer att läka och förhindra att sjukdomen utvecklas igen. Disk Dyusupova, som spelade in filmfilmen "In the Name of Life", och metoden för läkning är mestadels positiva recensioner. Det finns inga personer som inte hjälpte till när de besökte healaren Bazylkhan Dusupov (Ust-Kamenogorsk), och ingen av dem kallade honom en "charlatan".

Huvuddelen är att folkläkaren inte insisterar på sin terapeutiska metod. Men, efter att ha gått igenom läkarkretsar och inte fått den behövliga hjälpen, kommer folk till Bazylkhan Dusupov och lämnar det förnyat och hälsosamt. Du kan beställa en skiva med terapeutiska sessioner av Bazylkhan Dyusupov för 3450 rubel. Tror i kraften av alternativ läkning eller inte, bestämmer alla för sig själv!

Metoden för läkning av Bazylkhan Dyusupov "I livets namn"

Bra hälsa, kära läsare! Innan du, information som kan ge dig en radikal förändring i ditt liv. Ordet "kan" innebär förekomsten av ett sådant tillfälle, men det måste vara enighet om att personen i många fall själv bestämmer sitt öde. Vi gör ständigt val, och det finns mycket i vårt liv som det är bättre att inte göra, och vice versa - några saker du kan göra och behöver.

Bazylkhan Dyusupov

Metoden för läkning av Bazylkhan Dyusupov "I livets namn"

Skriva och publicering av dessa material har lett studien av information som finns på en DVD-skiva. Det faktum att metoden för att läka i fråga lappar till stor del med våra Internet Project material, och i synnerhet med rubriken "Hantering av verkligheten" (se artikeln "Själv helande kraften i sinnet"). Vi skrev en hel del om hur tankar och ord påverka hälsan och resten av våra liv som helhet.

Samma idé går genom systemet för läkning av Bazylkhan Dyusupov "I livets namn". På skivan finns video, ljudmaterial och texter. Bazylkhan talar och skriver om arbetet med medvetande och undermedvetande, sambandet mellan andliga, (energi) och fysiska kroppar, hjärnans roll. Detta framgår av publikationsrubriken "Hantera verkligheten".

Författaren till den tillämpade metoden "I livets namn" garanterar faktiskt läkning från alla sjukdomar med få undantag. Eftersom vi får många brev från läsare kan vi belysa orsaken till att många inte får läkning.

Varför blir inte folk botade?

Problemet är inte ens i frånvaro av troen, men i mycket mer banala saker. Bazylkhan Dyusupov hävdar att helande sessioner, som han personligen utvecklat och spelat in på DVD, är garanterade att hjälpa oavsett tro och önskningar hos personen. Anledningen till bristen på positiva resultat i läkning av vissa människor är att de inte gör någonting, fortsätter sökningen efter "magiska medel".

Tyvärr måste vi ange följande faktum: "Om du är allvarligt sjuk, men hör till kategorin av dessa individer, är du troligtvis dömd!" Många människor som har blivit sjuk, efter att ha hört "hemska" diagnoser av läkare, släpper händerna och gör nästan ingenting för att rädda sig själva. Och nu gå tillbaka till början av publikationen och läs igen Bazylkhan Dyusupovs ord om människans obegränsade möjligheter.

Förresten, ett intressant ögonblick! Fråga dig själv frågan: "Var du lydig nu när författaren föreslog att du läste artikelns början eller inte?" Det här är viktigt! Om du inte gjorde det, är det troligt att det finns en upplopp som kan orsaka sjukdomar inom dig.

När det gäller Bazylkhan Dusupov är han en auktoritativ läkare, erkänd som ett folk- och traditionellt läkemedel. Han är chef för den gren av Public Association "republikanska Association of Professional traditionella healers" i Ust-Kamenogorsk staden, akademiker, hedrade andliga healer Kazakstan, har fått många utmärkelser.

På webben kan du hitta relevant information och bekanta dig med det, men det finns inga tvivel om att hundratals och till och med tusentals människor läktes från olika sjukdomar på grund av "In the Name of Life" -systemet. Det är ett ordstäv: "Den drunkande mannen tar ett halm." Tyvärr är det ofta nödvändigt att se till att sjuka människor helt enkelt inte gör någonting för att rädda sig själva.

När problem kommer kommer en person ihåg om Gud. Men vet du vad som står i den Heliga Skriften till stöd för författarens ord i denna artikel?

Lydighet, förstår du? Du letar efter information som kan hjälpa, men när du hittar den, tillämpar du det inte praktiskt. Ett enkelt exempel: Du läser vår artikel "Bakpulver botar sjukdomar" och ställer frågor i kommentarerna och bokstäverna. Vi rekommenderar att du läser andra artiklar och kommentarer om ämnet, eftersom de redan innehåller svar på frågor, men många gör det inte.

Du spenderar mycket pengar på läkemedel och läkare, men du är ledsen för att köpa böcker som inspirerar dig och hjälper till att läka. Till exempel boken Louise Hay "Du kan läka ditt liv, läka din kropp och driver inom oss" vi tror inte bara användbart, men obligatorisk i mänsklig bibliotek, söker healing.

Mottar den som frågar, öppnar knackningen och finner bara sökanden! I Louise Hays böcker (särskilt ovanstående) beskriver hon hur hon själv var väldigt sjuk med cancer, och också om hur och varför hon var botad.

Mina intryck av Bazylkhan Dusupovs DVD "I livets namn"

När det gäller mig personligen (att lära känna författaren), vet jag om obotliga sjukdomar på första hand. Lyckligtvis i många år lever jag i god hälsa, men det var inte alltid så. Nu föredrar jag en hälsosam livsstil, jag gör fysisk och energisk gymnastik, och om jag hittar något intressant i ämnet "Hälsa och helande", kommer jag inte att gå vidare.

Många saker som publiceras på webbplatsen kontrollerade jag personligen. Detta gäller artiklar som "Mat soda botemedel sjukdomar", och nu till systemet av Bazylkhan Dyusupov "I livets namn." Vårt mål är att hjälpa många människor att läka inte bara själen och kroppen utan också livet själv.

Redan i början säger healaren Bazylkhan att hans läkningssystem inte har världsanaloger. I processen förklarar han kärnan i metoden "I livets namn", som vi talade lite om i början. Sedan finns det videomaterial som innehåller många vittnesbörd om de helade människorna från de närmaste länderna och i utlandet. Nästa är ett fragment av lektionen som Bazylkhan Dusupov håller i sitt center och slutligen helande sessioner.

Jag lyssnade på allt och jag måste erkänna att jag var inspirerad av trovärdigheten av metoden "I livets namn". Den ekar med mina övertygelser och förståelse för universums struktur. Vad sägs om nackdelarna med en DVD-skiva? Enligt min åsikt tilldelas vittnesbördens vittnesmål för mycket tid, men för vissa kan det vara viktigt.

Naturligtvis betalas disken, även om priset för kurser på denna nivå är ganska acceptabelt. Dessutom garanterar läkaren en retur av pengar till de kunder som inte kommer att läktas inom en viss tid. När jag skrev den här artikeln lyssnade jag på huvudsessionen två gånger, och jag behövde sju. I rättvisa bör jag notera några positiva effekter på min kropp.

Att utesluta de detaljer som kan läggas till i kommentarerna, kommer jag att säga att redan efter den första sessionen känner jag mig i hela kroppen en kraftfull energibrist, en ökning av kroppens allmänna tonen. Stämningen som jag hade är så bra, det var generellt magnifik och under den andra hörseln av sessionen "I livets namn" kände jag tydligt hur en varm ström av energi sprider sig genom ryggraden, som sprider sig genom hela kroppen. Också i båda fallen föll jag i ett dåsighetstillstånd, och i slutet kände jag mig väl utvilad. Hela processen åtföljs av en inre säkerhet om effektiviteten av metoden "I livets namn". Idag kommer jag att lyssna på tredje gången och beskriva intryck och tillägg i kommentarerna. Jag önskar er god hälsa!

  Fler artiklar
  • Mänsklig visdom, kärlek och sanningen av helande
  • Akupunkturpunkter - snabb utmattning
  • Hur snabbt tar du ut trötthet?
  • Extraordinär användning av ridning
  • Hur man tar bort huvudvärk

23 kommentarer

Sergey - 22/09/2013 19:02

Vänner, jag bestämde mig för att skriva den första recensionen för denna publikation. Faktum är att jag själv är frisk, och bara nyligen träffade jag Bazylkhan Dusupovs läkningssystem "I livets namn". Det verkar som att jag inte behöver det? Saken är att jag själv tittar på livet med olika ögon. Nu verkar det som att många människor behöver läkning, och jag får mycket e-postmeddelanden.

Inklusive de skriver från var healaren Bazylkhan lever. Innan jag skrev denna recension lyssnade jag personligen på skivan med läkningssystemet "I livets namn". Observera att handel inte är tillgänglig i det här fallet. Vi säljer inte en skiva, vi distribuerar inte den. På denna sida är dock sådan information ganska lämplig.

Värt att uppmärksamma och det faktum att Bazylkhan Dyusupov garanterar återbetalning av pengar till de kunder som inte kommer att läktas inom en viss tid. Personligen, efter att ha lyssnat på skivan, kände jag en uppenbar energiutbrott, vilket också är mycket viktigt.
Jag kan inte heller säga något om undantaget från rökning och alkoholism. I systemet är denna aspekt närvarande, men jag försöker bara leda en hälsosam livsstil.

Vad ska jag rekommendera läsare? Är du bara intresserad av läkning med bakpulver? I det här kanske ditt problem. Vi förväntar oss att varje artikel i vårt projekt kommer att läsas och en översyn kommer att överlåtas till den.

Kaiyrbolat - 10/13/2013 17:23

Jag bor i Taldykorgan, Kazakstan. Jag skulle vilja köpa skivan i Bazylkhan Dyusupovs läkningssystem och jag vill veta alla sätt att köpa en diskbetalning och leverans. Jag väntar på svar *

Paul svarade:
13 oktober 2013 kl 20:37

Kaiyrbolat hej! Vi kommer säkert att kontakta administrationen och meddela dig om ordern att köpa disken "I livets namn".

kaptenens svar var:
21 januari 2014 kl 17:59

väldigt enkelt, gå till webbplatsen "I livets namn" och allt är klart, läs och beställ

Elena - 11/30/2013 01:48

Hej, också intresserad av var du kan köpa en enhet i läkningssystemet? Jag bor i Petersburg.

Paul svarade:
30 november 2013 vid% I:% M% p

Elena hej! För att beställa en skiva, klicka på den här länken - dusupov.com

Kapitalina - 12/28/2013 8:26 PM

Jag köpte Dyusupova ringa tills huvud session inte var ute, men jag är säker på att kommer att hjälpa mig att bli av med min ömma, viktigast måste ha tro, som det står skrivet i Biblii- "utan tro är det omöjligt att behaga Gud" och Bazylhan skiljer sig mycket från andra healers där du hört att om du inte hjälper, så kommer det att lämna tillbaka pengarna, även om sådana fall ingen mängd disk jag finner acceptabelt, så lycka och healing, inte Gud glömma!

Galina - 01/04/2014 10:36 PM

För sex månader sedan köpte jag CD: n "In the name of life" av Bazylkhan Dyusupov. Vi lyssnar på allt i familjen. Resultaten är positiva.

artem - 6/18/2014 10:42 PM

Hej Pavel, jag köpte en CD för livets skull och lyssnade på det enligt anvisningarna... det var en förbättring av energi och tröghet efter att ha lyssnat på en gång! Naturligtvis är allt i disken förklarat som allt händer så det finns inga frågor. det faktum att läkarna har diagnostiserat hr prostatit 4 år av medicineringen under en lång tid är inte tillräckligt och det är ingen mening av dem du kan säga.. efter att lyssna redan har passerat 7-8 månader lyssnade på nytt sessioner. Jag tror att det kommer att bli en fullständig sjukdom, eftersom åldern fortfarande är ung 30 år, kanske behöver du ge mer? Eller skivan från denna sjukdom kan inte bli kvitt? Eller gå till receptionen till dusupov personligen? Hur är det?

Paul svarade:
20 juni 2014 kl 19:52

Artem hej! Min åsikt är att skivan inte är ett paradis för alla sjukdomar. För dem som vet hur man lyssnar på sin kropp kommer det att vara mycket användbart, som avvisar möjligheten till drogfri behandling - vägen bara till apoteket. Men i alla fall måste det uppfattas som ett extra verktyg vid behandling av sjukdomen och glöm inte bort traditionell medicin.
Speciellt i ditt fall, om det finns en möjlighet - ett personligt möte med healer, om detta inte är möjligt - att fortsätta att hjälpa kroppen att anpassa sig till kampen mot sjukdomar: normalisera kost, motion, undvika stressiga situationer och vara säker på att genomgå en fullständig läkarundersökning.

Gulfiya svarade:
5 oktober 2015 kl. 20:52

Artem! Vi började hela familjen ta soda och väteperoxid, och så blev överfaren på 78 år försvunnen kronisk prostatit. Alltför än de blev inte behandlade, så mycket pengar föll och botade vanligt läsk

Maria - 4 juli 2014 21:29

God eftermiddag! Jag skulle vilja köpa den här cd-skivan, jag bor i Kazakstan

kapten mikhailovna svarade:
9 juli 2014 kl 14:22

Gå till webbplatsen "i livets namn" och där är allt målat och indikerat hur man köper en skiva

Gennady - 6 augusti 2014 13:24

Förutom Dyusupova metoden för dess energisystem, som är någonstans i det undermedvetna, det är helt klart en vetenskaplig metod för att bli av med många sjukdomar i AK. N.Drusyaka, i sin bok "Hur förlänger det flyktiga livet". Boken kan laddas ner gratis. Men det är inte så enkelt som Bazylkhan s - sätt CD och lyssna. Det finns tre obligatoriska villkor -. Vägran av mjölk och mejeriprodukter (de mycket kalcium), försurning av blod och tillämpning av vatten filtreras av filter för omvänd osmos (kommersiellt tillgängliga många olika modeller) med tillägg av det salter av kalium, magnesium och andra (även har till salu). Jag har redan använt denna metod för ett år. Den allmänna tonen i kroppen har förbättrats avsevärt, men här AD (morgon), även om den minskar, men mycket långsamt. Han köpte också disken av Dyusupov. Det är för tidigt att skriva om resultaten (endast en månad gått), men makan är redan nöjd med resultaten. Så att driv är giltigt, men på olika sätt, beroende naturligtvis på svårighetsgraden av sjukdomen, ja, förmodligen, och på det mänskliga psyket, även om Dyusupov och skriver att om lyssnat på träningspass, du "vill eller inte", men alla samma process återhämtningen kommer att gå (kanske med tillfällig försämring av välbefinnandet). Men dess metod är tyvärr inte klart för mig. Det är känt att elektromagnetiska vågor verkar på det undermedvetna (på hjärnan i allmänhet). Hur man ska agera på hjärnan ljudvågorna och deras verkningsmekanism på läkningsprocessen - det Dyusupov inte skriva något, och Druzyak sätter allt i detalj.

Gennady - 02/23/2015 17:40

Hallå I samband med det faktum att jag använder två metoder som syftar till att läka kroppen - N. Friends och B. Dyusupov, kan jag helt klart säga att båda jobbar. Vilken som är effektivare är svår att säga. Förmodligen läggs deras handlingar över varandra och bidrar till gradvis eliminering av existerande störningar i kroppen. Men mycket beror naturligtvis på ålder (Dusupov skriver om detta) och på sjukdomsfysiologin. Så i mina år (jag är 81 år) hoppas jag inte särskilt på en snabb framgång (och jag hoppas inte alls på medicin). Men jag upprepar än en gång att båda dessa tekniker fungerar. Som det händer i mitt fall i praktiken - jag kommer inte att måla, men ungefär allt är som sagt av Friends och Dyusupov. Sammanfattningsvis följer deras råd, kunde jag nästan bli av med mycket, mycket svår situation, med uppkomsten av natt blodtryck i samband med livmoderhalscancer osteokondros, som min uppriktiga tacksamhet till dessa underbara människor.

татьяна - 21.03.2015 17:11

Denna skiva är en ren skilsmässa! Jag köpte och min vän gjorde allt som skrivet och mer än en gång! Ingen mening alls! Hur kan någon typ av rekord härdas av sjukdomar, och ja, någon, praktiskt taget? Alla lögner, målet - att få mer pengar, råna sådana älskvärda människor!

kaptenens svar var:
21 mars 2015 kl 19:58

Tatiana då du inte hjälpa, det betyder inte att det är en bluff, en hel del uppskattning och skrift som botas, inklusive jag själv, och alla ni gjorde som Dyusupov varningar och viktigast måste ha tro och vara andligt utvecklad person, vänlighet och anständighet bör vara närvarande, tydligen något i dig måste sökas orsak, inom ett år kommer återhämtning

татьяна svarade:
22 mars 2015 kl. 20:32

Ja, de gjorde allt som det var skrivet i en brevfästning på skivan och de trodde verkligen! Det var 3 år sedan, de behandlades hela sommaren: de lyssnade, lyssnade... hoppades, men inget förändrats, även om det bara var lite! Varken jag eller min vän! Jag tror lätt att sådan behandling kan hjälpa i många fall, men bara med direktkontakt med läkaren!

Gennady svarade:
18 april 2015 kl 18:56

Tatyana, om skivan av Bazylkhan inte hjälpte dig, börja bli bättre av N.Drusyaks system. Jag började använda det här systemet ett år tidigare innan jag köpte Bazylkhan-skivan och kände mig mycket bättre om tre eller fyra månader. Där är allt klart till gränsen och du behöver inte tro på någonting, men du behöver bara följa ganska enkla rekommendationer. Vad - ovanstående skrev jag. Ladda ner boken "Hur förlänger det flyktiga livet" och börja återhämta sig. Metoden arbetar för förbättring av hela organismen, eftersom den först och främst riktar sig till försurning av blod, med andra ord - till en ökning i blodet av vätejoner, utan vilka kroppens celler inte kan fungera normalt.

Gennady svarade:
21 mars 2015 vid% I:% M% p

Tatiana, du borde inte döma så skarpt och kategoriskt. Till exempel har jag en sektion som heter "Charlatanism" på webbplatsen (pomnimvse.com/sharl.html) och om jag insåg att Dusupovs metod är charlatanry, skulle han ha varit där. Men det här är inte så. När allt kommer omkring finns det enheter som avger infrasounds som kan döda en person. Så varför kan det inte finnas ljud som läker människor? Denna metod används av Dyusupov i hans skivor eller inte, jag vet inte, men det faktum att de har en positiv effekt på kroppen är utan tvekan. Förmodligen. det alls på olika sätt.

KOGAI VICTOR PETROVICH - 4/18/2015 17:18

Kära herrar, bra dag till dig!

Jag, Kogai Victor Petrovich, födelsedatum: 8 april 1940, som bor i Astana, är tvungen att adressera dig på följande fråga.
I tjugotalet i mars i år beställde jag en skiva "I livets namn". Den 25, ca 20 timmar ringde budan mig och erbjöd mig att leverera disken. Jag svarade att jag inte har pengar nu, det är tillrådligt att leverera det imorgon, på eftermiddagen.
Den 26 mars ringde han igen och levererade disken, klockan klockan 13.00. Jag bad om betalning för leveransen - 15 000 tenge. Jag blev förvånad, sa att de berättade för mig att jag var tvungen att betala 15430 (jag kommer inte ihåg exakt). Och han sa: "Åh, ja...". Kazakstan, 25 år gammal, tunn, ca 1 - 70 cm lång.
Cirka två timmar senare ringde en annan kurir och erbjöd sig att leverera skivan! Jag svarade att skivan redan hade tagits emot. Då kallade kvinnan (uppenbarligen chefen) och frågade varför jag hade vägrat disken. Jag svarade att skivan redan hade tagits emot.
Med stort hopp använde jag den här skivan två gånger om dagen (på morgonen och på kvällen) i två veckor. Men det fanns inga förändringar (varken bra eller dåliga) i min kropp. Detta strider mot alla recensioner jag läste på din webbplats.
Jag började tvivla på skivans äkthet. Vid mottagandet uppmärksammade jag inte cellofanpaketets integritet, det var skadat. Sedan uppmärksammade han uppspelning av dålig kvalitet, bakgrundsbrus (som om någon slags motor, avlägsen åska rullar), inte talarens tydliga tal etc. Jag tittade på videon på Internet. Noterade skillnaden.
Det faktum att jag beställde en skiva och min telefon, som jag gav i order att beställa, kunde bara känna företrädarna för företaget, inklusive kurirer. Så jag tror att det var någon från företagets anställda.
Kontrollera tillgängligheten av min ansökan till disken den tjugonde mars). Om det är tillgängligt, byt ut skivan. För mig är en pensionär, 15 tusen pengar stor.
Förresten, på insatsen där skivan är innesluten, också porträttet av Haji och inskriften "I livets namn. Upplaga 2014 ». Emellertid skiljer sig inskriften från de som anges på Internet.
Än en gång frågar jag - var god, byt ut disken, om möjligt, eller ge råd, vad ska jag göra? Jag tycker att det inte är överflödigt för bilden av företaget.

Jag önskar er framgång i din ädla sak,
Med vänliga hälsningar,
Kogai Viktor Petrovich, pensionär, född 1940. 18 april 2015

Telefon: 701 415 0205; E-post: [email protected]

av huvudstaden - 18 april 2015 17:45

Viktor Petrovich, eftersom du kan stöta på en bluff, är första skivan levereras kostnadsfritt, var det nödvändigt att noggrant läsa på den officiella webbplatsen för villkoren för beställning och leverans, är det tydligt skriven vilket företag levererar och från Bazylhana varnar för att en hel del bedrägerier på beställning och leverans, kan bara vara du meddela om det finns några som adress du levereras och som äkta, inte behövde betala för sjöfarten, det är det, att du är en skurk Okrut, kondoleanser till dig

Paul (administratör) - 06/24/2016 16:07

Kära läsare! Bedrägerifrågor har blivit vanligare! Vi rekommenderar starkt att du noggrant kontrollerar informationen om säljaren. Om du beställer en enhet via vår hemsida kan du vara säker på dess äkthet. På alla frågor kan du skriva till [email protected]

I namnet på basalkhan dyusupovs liv

Healing DVD-sessioner av Haji Bazylkan Dyusenbievich Dyusupov

Sedan den 1 juli 2014, nya diskar "i livets namn"

Om du vill ge dig själv och dina nära och kära ett helt och gott liv där det inte finns något utrymme för sjukdom, ta bara 10 minuter av din tid och jag hjälper dig!

Varje person kommer förr eller senare inför sjukdom, och då
börja "smärtor":

 • Endelös smärta i ryggen och lederna;
 • Minskad immunitet och konstant trötthet;
 • Impotens mot rökning och alkohol;
 • Olika kroniska
  sjukdom

Det här är bara en liten del av vad du tidigare eller senare måste möta ALL, som tror inte om din hälsa!

Ta bara 10-15 minuter av din värdefulla
tid och se den här sidan.
Det är trots allt det som verkligen kan förändras
hela ditt liv och livet för dina nära och kära.

* Video överklagande av Haji Bazylkan Dyusupov

Hej, kära besökare!

Till att börja med, låt mig presentera mig själv.
Jag heter Haji Bazylkhan Dyusupov - Akademiker, hederslig andlig nationell healer i Kazakstan, läkare av den internationella kategorin.

jag regissören gren av LLC "Republikanska föreningen av professionella folkläkare".

Och äntligen är det jag har utvecklat den unika behandlingsmetoden, om vilken du absolut inte kan vänta med att ta reda på. Jag vet inte hur du kommer till denna sajt - någon rekommenderade dig, eller om du tycker att det själv - men om du är här, betyder det att du eller dina nära och kära har vissa hälsoproblem, och du är desperat att hitta ett botemedel.

Men viktigast av allt - din strävan är över. Eftersom det du lär dig på denna webbplats har redan sparat tusentals människor från olika sjukdomar och gav dem ett nytt liv.

Recensioner av mina patienter
av den 4 mars 2012

Evigt borta prostata, ledvärk, ländryggsbesvär, diabetes, ryggmärgsbråck, bihåleinflammation, magsår, myom, högt blodtryck, struma stamning, dövhet. Och också, personen upp efter en stroke och nikotinberoende var borta.

Bazylkhan är en man med ett stort hjärta. Mycket snyggt med sjuka människor. Bazylkhan har kunskap om medicin, han har en enorm gåva från Allah. Min bror led, såg inte bra, och med hörsel fanns det problem. Nu är han tacksam, 5 gånger var han på sessionen på Bazylkhan, han kände sig bra: han hör, och med sikte blev det bättre. Mitt barnbarn spenderade 10 år i glasögon, var den enda gången i sessionen på Bazylkhan. Nu går han utan glasögon. Min nära vän som bor i Altai Territory, hon hade en stor goiter, var 7 gånger behandlad på Bazylkhan, hennes goiter försvann.

Jag går själv till en session med Bazylkhan. Jag har en massa sjukdomar, fick jag bättre: hemorrojder har beslutat, polyartrit försvunnit, tryckstötar långt borta, dricker inte tabletter, arbetet i magen och gallblåsa normalt. Idag, 30 april 2000, accepterar jag den 7: e sessionen. Starkt (tre dagar i rad), den högra sidan var sjuk, jag kunde inte sova på natten, men jag kände mig bättre. Må Allah ge vår Kazakas son hälsa och framgång, som hjälper alla de sjuka, ger oss en förståelse för vad vi borde vara. Jag önskar er bäst, son Bazylkhan.

Varför modern medicin
kan inte hjälpa dig?

Du vet förmodligen svaret på den här frågan, eftersom du redan har provat ett stort antal behandlingar.

För objektivitetens skull bör det noteras att många sjukdomar som brukade låta som dödsstraff med anledning av modern medicin inte orsakar sådana rädslor och behandlas utan problem.

Behandling av vissa speciella sjukdomar
löser inte problemet med hälsa i allmänhet!

Människor blir inte mer friska från år till år, snarare motsatt. och detta, trots de senaste framstegen inom modern medicin, trots att läkemedelsbutikerna spricker med överflöd av "mirakelläkemedel".

Varför är statistiken så ledsen?

Problemet är att modern medicin eliminerar endast konsekvenserna och symtomen på sjukdomen,
MEN inte mest orsak för sjukdomar.

Ta till exempel en oskadlig kyla och en efterföljande rinnande näsa. Många människor, vid de första tecknen på det, flyger till apotek, klättrar upp i sina hem medicinska kit eller försöker bota sjukdomen av "farmors recept".

Faktum är att läkemedel underlättar återhämtningsprocessen och till och med accelererar det vid första anblicken. Men det här är bara ett tag. När en person är "återhämtad" tar det lite tid, och han blir kall igen, behandlas igen... och blir kall igen. Du vet det här.

Och tillsammans med sådan "behandling" förgiftar du din kropp med kemi, dödar levern, "planterar" den på dessa läkemedel och gör den beroende av dem. Gradvis lär ditt immunförsvar inte hur man klarar sig även med mindre sjukdomar. En person blir gisslan av dessa droger: han kommer att bli tvungen att köpa dem regelbundet.

Modern medicin kan inte bara, men vill aldrig göra dig helt frisk

Medicinsk verksamhet som alla andra företag, främst inriktad på pågående och ständigt ökande vinster (och det är värt att notera att läkemedelsbranschen - en av de mest lönsamma företagen med miljarder i omsättning).

Tycker du att drogtillverkare, såväl som deras säljare, är intresserade av att alla människor är hälsosamma?

Vem ska då köpa sina läkemedel.

De är förstörda. Detta är uppenbart.

Och vad sägs om kostnaden för droger?

Det är ingen hemlighet för alla att goda läkemedel är dyra, och det är - för att uttrycka det mildt! Många människor har helt enkelt inte råd med dem (särskilt folk i åldern).

Och priserna på hela behandlingskursen för allvarliga sjukdomar är ofta jämnviktiga för tiotals, om inte hundratusentals dollar!

Var från vanliga människor
kommer att ta sådana pengar?

Naturligtvis är medicinen nödvändigt, men vi måste erkänna att det väldigt ofta är det inte särskilt effektivt, i andra fall - bara maktlös, och ibland - bara skadligt för både din plånbok och din hälsa.

"En rån kräver: en handväska - eller ett liv.
Läkaren tar bort väskan och livet "
W. Shakespeare

Om modern medicin inte kan hjälpa dig, uppstår den uppenbara frågan: vad är i så fall alternativen och.

Bara och för alltid bli av med
irriterande sjukdomar?

 • Att alltid vara tonad
 • Att du inte längre störs av olika sjukdomar;
 • Att känna sig som en riktigt frisk person.

"För två år sedan läste jag tidningen" Altai Truth "i Ryssland. Där skrev doktorn att hennes vatten, som dödat från cancer, hjälpte sig av vatten, som rekryterades för dopet i kyrkan. Poudivlyavshis, jag skrev fortfarande på dopet av vatten och insåg att det hjälper mig i svåra stunder i mitt hårda liv.

Jag är förvånad, men jag gör det. Bara en månad (inte mer) var ännu mer förvånad när hon hörde skratt hennes granne, en ung kvinna 45 år min förvåning fanns det ingen gräns, eftersom det ofta barnen krävde en ambulans (särskilt efter sin mors död). Men igen är hon en glad person. När hon frågade, vad är det då? Hon berättade för mig att hon skulle behandla Bazylkhan. Och hon rådde mig att gå. Det var inte nödvändigt att tvivla, titta på sin blomstrande sort. Men jag funderade fortfarande på att jag fick en liten artikel av Ivan Polovinkin i NAF den 24 september 1998, och jag bestämde mig för att gå till en session och se. Vad såg jag?

Det var något, allt hände oväntat. Före mina ögon började ett barn som stotterade och inte kunde uttala sitt namn (Antosha) rent upprepade Pushkin dikt "Lukomorya ekgrön". Och den kvinna som slog sin fot, som om hon inte var henne, började gå och ropade med glädje. Tack vare den gamle mannen, som efter stroke inte kunde röra sin hand, och plötsligt efter sessionen började handen förstås fungera. Jag är själv en sjuk person, efter min mans död och en stulen bil blev jag sjuk med diabetes och mycket press. Jag vet inte om det hjälper mig?

Men trots allt, inte en enda professor har botat diabetes. Titta på hur denna person hjälper till med en liten avgift till den allvarligt sjuk - redan framsteg i våra svåra tider. Särskilt för barn som efter en session slutar stammar, sover tyst och blir igen gladlynt. Jag tittade på detta och tänkte: låt 50 eller 30 procent av de som behandlas vara friska och glada - det här är framsteg.

Jag går och jag tänker fortfarande varför folk går för att koda från alkohol, från att röka och fett. Och de betalar mycket pengar. Men det här är samma kodning, men nästan helt gratis! Naturligtvis gillar det inte någon. Men från botten av mitt hjärta önskar jag de som vill hjälpa sig själva och deras barn, barnbarn, gå så länge som möjligt, du kommer inte ångra! "

Chuvayeva, Claudia Semyonovna.

Jag vet inte vilka andra alternativ som finns i världen idag, och om det finns något alls, men en (och förmodligen, bara), ett mycket effektivt, bevisat och enkelt sätt jag kan erbjuda dig just nu.

Detta är min unika utveckling, som HAR INTE ANALOGER I VÄRLDEN! Arbetar för Tio år! Wellness-effekten testades också på djur - resultaten var helt enkelt häpnadsväckande.

Alla videorecensioner
mina patienter

I namnet på basalkhan dyusupovs liv

Sår efter svåra brännskador läktes på två veckor, och inte i 2 månader som doktorer förutspådde.

Hur metoden fungerar, och varför en person
återhämtar sig efter sessionerna?

Låt mig berätta för mig hur jag kom till denna behandlingsmetod.

Jag föddes i byn Vysokogorka i Kurchum-distriktet i östra Kazakstanregionen den 1 januari 1956. Han började läka 1995, och när han såg resultaten började han speciellt studera detta fall.

Han studerade i Moskva, i Petersburg, i allmänhet - överallt där det fanns en sådan möjlighet. Till slut kombinerade jag all information jag fick, och jag fick min människors hälsa system.

Vid den här tiden Jag är regissör den officiella registrerade filialen av den offentliga föreningen "Republikanska föreningen av professionella folkläkare" i staden Ust-Kamenogorsk.

Min väg att läka var väldigt intressant! Och nu är jag känd i Kazakstan och bortom folkläkare, akademiker och chef för det officiella registrerade centrumet för professionella folkläkare.

Jag har en licens och jobbar ganska lagligt! upprepade gånger Tilldelas med utmärkelser och order på statsnivå.

Varje dag besöker mitt centrum 50-100 personer. Alla kommer för att läka och hitta den.

Hittills har behandlingen redan passerat TUSENTER AV MÄNNISKA, som noterade fullständigt bortskaffande av olika sjukdomar och från "dåliga vanor", en betydande förbättring av hälsa och välbefinnande i allmänhet.

Dessa människor lämnar sin feedback och skriver mig tack brev. Till exempel är dessa:

Jag behöver inte längre piller!

Jag hörde om dig från min mamma. Hon tog 7 sessioner. Hon tror inte särskilt på oss. Hon är 60 år gammal. Under mycket lång tid behandlades jag av läkare. Men det fanns inga speciella förbättringar. Efter dina sessioner normaliserades trycket och levern rensades. Minskad vikt. Det var glädje, glädje.

Hon är mycket tacksam för dig. Tror på dig Berättar allt om dig.

Efter henne behandlade du hennes syster med sitt sonson, min flickvän och dotter. Och idag, jag - hennes dotter - kom med min son.

Tack så mycket! Var hälsosam, lev länge! Ta med oss ​​på många sätt oupplysta människor, ditt hjärtas kunskap och vänlighet!

Varje berättelse är unik. Men alla människor är förenade med en sak - de var i min behandling och läkte.

Varför erbjuder jag sessioner
på dvd-skivor?

Jag har redan läkt tusentals människor, men de som behöver min hjälp - MILJONER. Och inte alla kommer att kunna komma till mig personligen till mitten. Och jag själv kan inte acceptera ett så stort antal människor.

Men tack Gud, moderna sätt att sprida information gav oss en chans: mig - för att hjälpa dig, och du - helt botad.

Dessutom har sessionerna på DVD-ROM-skivan mer flera fördelar:

Sessionerna har inga biverkningar. Till skillnad från traditionella läkemedel, som ger ett stort antal biverkningar, behöver du inte längre frukta för din hälsa. Allt är helt 100% säkert.
Jag är övertygad om att DVD-skivan med sessionerna ska vara i alla och i alla familjer.

En DVD-ROM kommer alltid att vara till hands. Även om någon inte behöver den här skivan för tillfället kommer det en tid när det kommer att behövas. Och det är otroligt synd om det inte är till hands, när det verkligen kommer att bli nödvändigt.

Denna teknik har inga analoger över hela världen. Och det är osannolikt att dessa analoger kommer att visas inom en snar framtid.

Dessutom får du 2 bonusar
helt gratis!

Lättnad från sådana sjukdomar noteras:

 • prostatit;
 • Diabetes mellitus;
 • hemorrojder;
 • epikondylit;
 • huvudvärk;
 • hypertoni;
 • Ischemisk hjärtsjukdom;
 • Angina pectoris;
 • Ateroskleros av cerebrala kärl;
 • Ateroskleros av hjärt-aortan;
 • osteochondrosis;
 • Stenar i gallblåsan;
 • allergier;
 • Hjärtritning
 • Åderbråck;
 • Händerens eksem
 • ischias;
 • gastrit;
 • Högt blodtryck;
 • Starkt uttryckt cervikal osteokondros;
 • polyartrit;
 • polyper;
 • sinusit;
 • tromboflebit;
 • struma;
 • enures;
 • fibroider;
 • pankreatit;
 • Navelbråck;
 • Astma.
 • Smärta i hjärtat;
 • Njursmärta
 • Smärta i bukspottkörteln;
 • Smärta i benen;
 • Smärta i levern
 • Smärta i lederna;
 • Högt tryck;
 • Lågt tryck;
 • Brott mot menstruationscykeln;
 • Njurkolik;
 • Ett sår på benet;
 • förstoppning;
 • Papillom på huden.

Och även folk kasta DRICK OCH RÖKNING! Efter att ha lyssnat på speciella ljud sessioner för att bli av med alkohol och nikotinberoende

Hur mycket kostar kursen?

Till skivorna med sessioner publicerades, jag var tvungen att gå långt i livet och göra ett fantastiskt jobb. Under de 15 åren, där jag forskar inom hälsoförbättring och alternativ medicin, där jag aldrig har varit och som jag bara har studerat. Jag genomförde många experiment, tusentals människor räddade från olika sjukdomar.

Bara för att förbereda och utveckla dessa videosessioner tog jag mer än ett år. Och ändå kostar kostnaden för en DVD med video och ljud sessioner

gamla priset 6790 rubel

I det här fallet är det enda som är av värde den information du får tillsammans med denna DVD-läsande video- och ljudsession som hjälper dig och dina nära och kära att bli riktigt hälsosam man, och också bli av med "Dåliga vanor", om någon. Information som inte längre är tillgänglig INGENSTANS.

Denna teknik HAR INTE ANALOGER I VÄRLDEN! Och det är osannolikt att dessa analoger kommer att visas inom en snar framtid.

I slutändan får du inte bara en DVD-ROM, och inte bara någon form av information, ljud och video material. Du förvärvar HÄLSA, men det är, som det är känt, ovärderliga i ordets ordalydelse.

I vår tid, en bra medicin för en viss sjukdom och då kostar det mer. Tänk på att du kommer att kunna använda den bara under en viss tid, men samtidigt få en massa biverkningar (som genom åren kommer att göra sig kända och leda till nya hälsoproblem). Inte konstigt att efter ett tag kommer du troligen att bli sjuk igen. Jag håller tyst på kostnaden för hela behandlingskurser (det är inte för mig att berätta om detta).

Du kan använda detta material alltid (när och hur mycket du vill), betala för det EN TID! De kan dra nytta av människor nära dig - vänner, släktingar, föräldrar - ja någon. Kostnaden för detta material, i jämförelse med värde, vad du får är bara obetydligt.

Varför, med tanke på allt ovan, säljer jag det här materialet så billigt? När allt kommer omkring kan du sätta priset och 10 gånger mer, och det skulle vara mer än motiverat, med tanke på resultaten du får.

Vill du tro det eller inte, men mitt första och enda mål är att hjälpa människor. Att skapa dessa skivor ledde till en stor önskan att hjälpa alla som behöver det, men kan inte delta i sessioner av någon anledning (lev långt borta, inget sätt att komma eller är i ett icke transportabelt tillstånd).

Därför försökte jag göra priset för diskar så tillgängligt för alla som möjligt (med tanke på skatter, kostnader för skivproduktion, porto etc.).

Kundpresentationer
av 30 december 2012:

Härdade hemorrojder. Trycket normaliserades. Det fanns en nummenhet i händerna. Foten av foten minskade avsevärt, det fanns en känslighet i tårna på foten.

Organismen renades. Återställd syn. Det var grått.

Folkläkaren Bazylkhan Dyusupov

* Denna skiva är inte en medicinsk eller medicinsk apparat, men är en informationsprodukt

Bazylkhan Dyusupov

disk "i livets namn"

utgåva av 2014

Det följer inte av det här skivor Dyusupova är en panacea, läka allt och allt. själv Hajji Dyusupov varnar att du måste tänka noga innan du köper en skiva och ger en garanti för läkning, med förbehåll för enkla användningsregler DVD "I livets namn". Dessa regler är mycket enkla och kräver inte faktiskt någonting från en person. Vi pratar om läget för visning av Dyusupov-skivan, såväl som periodiciteten. Alla som följde dessa instruktioner fick det önskade resultatet. I fall där "I livets namn" av någon anledning fungerade inte, och folk förtvivlade inte, men gav det till sina vänner eller släktingar, de var övertygade om effektiviteten av läkningstiderna av Bazylkhzan Dyusupov, arbetade på de personer som disken gavs till.

Bazylkhan Dyusupov "I livets namn"

Titta inte hur хаджи Базылхана Дюсупова ladda ner gratis, Han väger, jag tror, ​​inte mindre än 70 kg, och med tanke på det bor Bazylkhan Dyusupov i Kazakstan, då ladda ner det själv kommer att bli extremt svårt. Också, liksom disk Bazylkhan Dyusupov "I livets namn". Men det är inte meningen. Det finns högsta lagar som reglerar lönesätten och pantet. När du får en sak som Bes betalar, det vill säga i den populära "gratis", Du måste fortfarande betala, men inte längre med pengar, men oftare, tyvärr, med ditt välbefinnande. Det har varit fall då en person betalade hälsan hos sina nära och kära eller ens deras liv. Och det handlar inte om hot, men om metod för Bazylkhan Dyusupov. Faktum är det helande sessioner av Bazylkhan Dyusupov arbeta ensidigt, det vill säga de är endast avsedda för returnera hälsan till en person. Inte ens för att ge hälsa, utan att återvända förlorad hälsa. Och om du letar efter en betald betalning, är du som avstått från investeringsbeslutet disk av Dyusupov, och vidare, gå till förmyndarskap av andra styrkor, de som betalat gratis. Följaktligen erhålles resultatet.