Huvud
Behandling

Vitaprost: analoger enligt handlings- och strukturprincipen

Läkemedelsberedning Vitaprost är en organotrop medication som påverkar prostatakörteln.

Huvudspektrumet av dess åtgärd är:

 • reduktion av svullnad i prostata;
 • normalisering av sekretorisk funktion
 • stimulering av muskeltonen i blåsan;
 • minskad trombogenes;
 • förbättring av mikrocirkulationen i körteln.

Denna medicin är en av de dyraste, därför har Vitaprost analoger som liknar deras effekter på människors hälsa, men de har en billig kostnad.

Beredningens egenskaper

Vitaprost avser medicinska preparat som har en restorativ effekt på det genitourära systemet. Som en del av medicinen är bara naturliga komponenter som positivt påverkar prostatakörteln i någon av dess sjukdomar och graden av komplikation. Trots det ganska brett spektrum av verkan av detta läkemedel, bör behandlingen med läkemedlet startas enbart av en specialists order och i inget fall bör det tilldelas sig själv.

Den huvudsakliga aktiva substansen i läkemedlet är prostataxtraktet. Former av frisättningen av läkemedlet är två: tabletter och rektala suppositorier, som skiljer sig i mängden aktiv ingrediens per ljus.

Strukturella analoger

Vitaprost har analoger som sammanfaller i struktur och handling:

 1. Vitaprost Forte - suppositorier med ökat saprostinnehåll
 2. Vitaprost Plus med antibakteriell komponent Lomefloxacin;
 3. Samprost. Preparatet är en flaska pulver för självberedning av en lösning för injektioner. Läkemedlet har en speciell effekt i sjukdoms akuta sjukdom. Det används ofta vid förberedande åtgärder före operationen.
 4. prostatilen. Inhemsk ersättare, som har en fördelaktig effekt på förbättringen av prostatakörtelns funktion.
 5. prostakor - En komplett analog av Samprost, som också används som injektioner.
 6. Uroprost - Suppositorier, som har praktiskt taget samma indikationer, liksom Vitaprost-suppositorier.

Det är viktigt att notera att Vitaprost också delas in i Vitaprost Plus och Vitaprost Forte. Den första medicinen finns i form av suppositorier. Förekomsten av ett antibiotikum i detta läkemedel lindrar sjukdomen i prostata av bakteriell natur. Den andra medicinen Forte görs också i form av suppositorier. På grund av den höga koncentrationen av extraktet, föreskrivs prostata när det finns ett problem med akuta inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Analoger enligt handlingsprincipen

För att behandla sjukdomen kan bara en läkare bestämma om man ska tilldela Vitaprost-analoger, eftersom varje fall har sina egna särdrag.

Bland de läkemedel som har en liknande verkningsprincip är:

 • prostatilen, ett billigare alternativ som kan lindra kronisk inflammation i prostata. Dessutom används det aktivt för att behandla sexuella störningar och infertilitet. Effektiv och med förebyggande åtgärder som syftar till att förebygga prostatit.
 • Samprost övervinner också kronisk prostatit. Oftast föreskrivs denna substitut för äldre män som har problem av åldersspecifik karaktär. Förutom den huvudsakliga effekten, kan Samprost normalisera processen med urinering, lindra smärta och kramper i perineum, förhindra frekventa önskningar.
 • Uroprost (Ryssland) behandlar antibakteriell prostatit i ett kroniskt stadium. Den används före driftsperioden och efter den. Formutsläpp: suppositorier, tabletter och pulver, för avel, används för injektionsvätskor.
 • Omnic Okas fungerar som ett läkemedel som föreskrivs för problem med urinering, vilket i sin tur utvecklades med prostata hyperplasi. Producerad i form av tabletter är den aktiva ingrediensen Tamsulosin-hydroklorid.
 • prostakor - Den generiska drogen Vitaprost är utrustad med egendomen för att stimulera prostata, blockera sinusväggarnas överbeläggning, eliminera manliga organsjukdomar. Att ta ett läkemedel under lång tid påverkar bättre alla prostata i prostata, på grund av vilket dess funktion förbättras flera gånger.

Billiga analoger

Bland billiga läkemedel har Vitaprost analoger indirekt och liknande i spektrumseffekter, vilka i ett stort antal är representerade i varje apotek.

Såsom:

 • Afalah - tabletter;
 • Laspeflan - tas internt som ett extrakt
 • Kanefron H - dragees;
 • Renel - tabletter homeopatisk effekt, placerad under tungan;
 • Prosterger N - tabletter;
 • Spem-tabletter;
 • Cyston - tabletter;
 • Rödrot plus - tinktur;
 • Solidify compositum C - homeopatisk lösning för injektion;
 • Rovatinex kapslar;
 • Tentex - tabletter;
 • Superlimf - suppositorier.

Vad är bättre Vitaprost eller Prostatilen: Jämförande egenskaper

När en man möter en sjukdom i prostata, är det naturligtvis en önskan att snabbare hantera sjukdomen. Läkemedlets effektivitet har redan visat sig kliniskt. Men fortfarande uppstår frågan: Vad är bättre är Vitaprost eller Prostatilen, eftersom båda drogerna snabbt lindrar symtom och påskyndar återhämtningen.

Urologer utser mestadels Vitaprost när det är nödvändigt att undertrycka inflammationen i prostata eller bota adenomen. Beslutet är sant, särskilt om patienten har en sjukdom i samband med en bakteriell infektion. I andra fall kan du föredra ett billigare läkemedel Prostatilen.

När en fråga uppstår, det som är bäst är Vitaprost eller Prostatilen, läkare brukar välja det första alternativet. Detta förklaras av det faktum att detta läkemedel ger en förbättrad effekt i behandlingen, eftersom den innehåller mer aktiv substans. Men denna egenskap betyder inte att Vitaprost kommer att bli bättre på alla behandlingsområden.

Vid behandling av till exempel enbart adenom, som inte har någon relation till infektionskontroll, ladda din kropp med antibiotika är inte nödvändigt, då läkaren kan besluta att det är bättre eller Vitaprost Prostatilen och ge företräde åt det andra alternativet. Endast på grundval av undersökningen väljas det bästa alternativet för patienten, vilket leder till en snabb återhämtning.

Ett otvetydigt svar om det bästa läkemedlet är svårt att ge, för dess syfte kommer att bero på den specifika situationen. Av denna anledning kommer läkaren att välja. I receptionen är det värt att fråga om att ersätta läkemedlet för billigare. Om en sådan ersättning är möjlig, kan läkaren rekommendera en analog. Oberoende urval av ett annat läkemedel rekommenderas inte, eftersom det kan provocera komplikationer och förvärra situationen.

Populära analoger

Vitaprost har populära analoger av sitt slag - Forte och Plus. Var och en av arten har speciella egenskaper.

Så i sammansättningen av Vitaprost Forte finns det huvudsakliga aktiva substansen sampro prost, vilket kommer att vara effektivt i sådana fall:

 • prostatit och dess kroniska kurs
 • urininkontinens
 • uppmanar till frekvent urinering;
 • postoperativ operationstid på prostata;
 • försummade fall av prostatit.

När det gäller Vitaprost Plus ingår en annan aktiv komponent - Lomefloxacin, som är ett antibakteriellt medel.

Detta är vad som tillåter att behandla:

 • akut och kronisk prostatit av bakteriell natur
 • sjukdomar i det genitourära systemet, som är associerade med närvaron av patogen mikroflora;
 • före och efter operation på prostata.

Det sägs att Prostatilen också tillgängliga i olika variationer, som i sin komposition innehåller förutom prostata extrakt även zink, tokoferol och vitamin E. Denna typ av rektala suppositorier kan gynnsamt påverka utsöndringen av prostatan, är den reproduktiva funktionen av innehållet i det zink.

Detta spårämne kan tränga från stolpiller i spermier och därmed positivt påverka en sund utveckling av ett befruktat ägg i hela processen fram till att stärka den i livmodern. De andra två komponenterna syftar också till att förbättra sekretionen av prostatakörteln. Tack vare dem, svullnad, smärta i perineum försvinner snabbare, blir utlösningsprocessen och erektionen normal.

Därför kan man säga att alla dessa preparat har helt olika handlingsspektrum och kommer att tilldelas beroende på situationen. Och i frågan om vad som är bättre Vitaprost Forte eller Prostatilen finns inget enkelt svar, eftersom ett visst fall innebär användning av ett visst läkemedel.

Billiga inhemska och utländska analoger av ljus och tabletter Vitaprost

Enligt statistiska studier står varje fjärde man i åldern 20 till 40 inför problemet med prostatit personligen.

Och under årens lopp växer denna indikator, och prostatakörteln hos pensionärer är ungefär 60%.

Läkare slutar inte att informera sina patienter om farorna med denna sjukdom och varna att i avsaknad av terapi kan det orsaka allvarliga komplikationer från genitourinary sfären.

Modern medicin har en stor mängd korrigeringsverktyg för patologisk inflammation av prostata. Men det viktigaste sättet att behandla sjukdomen är dess läkemedelsbehandling med ljus och tabletter.

Läkare utse sina patienter höggradigt stolpiller och tabletter Vitaprost analoger billiga (inrikes) och dyrare (utländsk härkomst), och de kombinerade läkemedel med en liknande princip operativsystem. Så, vad är Vitaprost och vad är dess generika känt för? Dessa och andra frågor kommer att besvaras i den här artikeln.

Ett unikt läkemedel med en uttalad effekt

Vitaprost är ett läkemedel av naturligt ursprung som används vid behandling av prostatit och prostata adenom.

Basen av drogen är ett torrt extrakt av prostata av representanter för olika arter av stor boskap. Medicinen klarar helt och hållet de uppgifter som gör det möjligt för patienten att snabbt glömma de obehagliga symptomen på sjukdomen.

Läkemedlets effektivitet beror på dess farmakologiska egenskaper, på grund av vilket det bidrar till förbättringen av ett antal biologiska processer i tjockleken tjock:

 • stimulering av blodfyllning och normalisering av mikrocirkulationen i bäckenorganen, inklusive prostata och blåsan;
 • förebyggande av oschemalagd blodkoagulering och bildning av trombotiska blodproppar genom att reducera koagulationssystemets aktivitet;
 • återupptagande av adekvat utsöndring av prostatiska epitelceller.

Samma egenskaper ägs av de flesta generika Vitaprost, ett torrt extrakt av prostata av stor boskap, där det ersätts av en komponent av vegetabiliskt ursprung. Dessutom är alla läkemedel, naturliga ingredienser Vitaprost grupper har komplex terapeutisk effekt på de sjukdomsorsakande faktorer, stärka immunitet, eliminera symtom på inflammation och svullnad i den mjuka vävnaden och därmed bidra till en minskning i smärtintensitet.

Regelbundet intag av Vitaprost och dess analoger möjliggör en bestående effekt, vilket uttrycks i följande:

 • reduktion av ödem i prostata;
 • lindring av smärtsyndrom;
 • eliminering av problem med spermatogenes;
 • förnyelse av styrka och libido;
 • normalisering av urineringsfunktionen och förebyggande av enuresis.

Indikationer för användning

Tabletter och suppositorier Vitaprost, analoger är billigare och dyrare visas för användning i förhållande till patienter som diagnostiseras med följande störningar:

 • inflammatoriska processer i prostatakörteln;
 • prostata adenom och organdreplasi;
 • preoperativ förberedelse för behovet av kirurgiskt ingrepp på prostata;
 • rehabilitering i postoperativ period efter kirurgisk korrigering av defekter av prostata;
 • förebyggande av utvecklingen av kroniska former av prostatit och förebyggande av återkommande sjukdom
 • störningar i urinfunktionen, behandling av ofrivillig urinering hos män och kvinnor i klimakteriet.

De huvudsakliga formerna av drogen

Läkemedlet är tillgängligt i form av rektala suppositorier och tabletter, ändamålsenlighet destination som bör engageras av den behandlande läkaren under beaktande den aktuella utföringsformen sjukdom, svårighetsgraden av patologiska symptom i en människokropp, comorbidities och kontraindikationer för användning av en särskild typ av medicinskt medel.

Förutom Vitaprost tillverkar tillverkaren också suppositorier Vitaprost Forte och Vitaprost Plus (analoger är billigare och dyrare för varje läkemedel). Dessa läkemedel skiljer sig åt i kvantitativ och kvalitativ sammansättning, därför är de inte synonymt med monopreparation.

Vitaprost Forte - suppositorier, som var och en innehåller 20 mg torrt extrakt av bovint prostata. En liknande dos av ljus skapades speciellt för patienter som behöver en engångsbehandling av ett läkemedel eller användningen av dess ökade koncentrationer. Oftast är indikationer på användning av Vitaprost Forte en akut inflammatorisk process i prostatakörteln med uttalade symtom.

Vitaprost Plus är en kombinerad beredning innehållande 20 mg torrt extrakt av tjurens prostata och 400 mg lomefloxacidhydroklorid. Den senare komponenten är ett antibakteriellt medel som är aktivt mot de flesta bakteriella medel. Vitaprost Plus används vid behandling av prostatit av bakteriellt ursprung, åtföljd av en signifikant försämring av funktionen hos det genitourära systemet, och även som ett förebyggande medel för kronisk prostatit.

Prostatilen - den mest populära generiska

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Prostatilen hör till en grupp läkemedel av inhemsk produktion, som enligt deras terapeutiska effekt kan ersätta Vitaprost. Det är en billigare ersättning för Vitaprost, vilket gör det populärt för patienter med låg inkomstnivå.

Prostatilen innehåller, liksom huvuddrogen, ett torrt extrakt av prostata av naturligt ursprung. Produkten är tillgänglig i form av ljus på 30 mg och 50 mg samt injektionsflaskor för injektionsvätskor. Behandlingsförloppet Prostatilenom är från 5 till 10 dagar, beroende på patientens behov och förekomsten av komplikationer av den underliggande patologiska processen.

Läkemedlet är effektivt mot godartade prostatatumörer och prostatit, inte av bakteriellt ursprung. I vissa CIS-länder är Prostatilen Zinc certifierad, som förutom huvudkomponenten innehåller zinksalt.

De mest kända analogerna

Prostatilen är inte den enda generiska Vitaprost. På marknaden för farmakologiska produkter kan du också hitta örtberedningar med liknande effekt, bland annat Prostamol Uno, Prostanorm, Prostaplant.

Alla dessa läkemedel har relativ effektivitet i förhållande till sjukdomar, som åtföljs av inflammation i prostata och en överträdelse av sexuell funktion. De är ett utmärkt alternativ för patienter som är begränsade i pengar, så de används ofta i modern urologisk träning.

Samprost är en annan ersättning för Vitaprost inhemsk produktion. Läkemedlet är till injektionsvätska, vilket är tillgängligt i flaskor. Läkemedlet har en uttalad antiinflammatorisk effekt. Detta gör det möjligt att använda det som en preoperativ förberedelse och i den postoperativa perioden för att förhindra utvecklingen av den smittsamma processen.

Omnik Okas är ett unikt botemedel mot kampen mot prostatit. Detta är en analog av Vitaprost i tabletter. Det är en alfa-adrenoblocker som avkopplar mjuk muskler i prostatakörteln, vilket bidrar till att minska de patologiska manifestationerna av inflammation och hyperplasi. Omnik Okas rekommenderas oftast för patienter med svåra sjukdomar i urinering. Vitaprost eller Omnik - vilket är bättre? Båda läkemedlen är mycket effektiva, och vilken som är bättre att ta i detta eller så fall, kan endast rådas av en specialist.

Omnic Okas

Pravenor fann sin breda tillämpning i urologisk praxis som ett medel för att behandla alla former av prostatit, såväl som ett förfarande för att förhindra förvärringar av den inflammatoriska processen vid kronisk sjukdomsförlopp.

Pravenor är särskilt effektivt vid sjukdomstillväxt mot bakgrund av dåliga vanor hos en äldre person eller ständigt lever under stress. Detta läkemedel klarar sig väl av kroniska varianter av patologin och hjälper till att förhindra dess försämring.

Relaterade videoklipp

Recensioner av läkare om effektiviteten av tabletter och suppositorier Vitaprost, analoger av billiga och dyrare:

För närvarande är prostatit och prostatahyperplasi inte en dom, men ganska behandlingsbara patologiska tillstånd. Därför är det inte nödvändigt att försumma råd från en specialist, och på kortast möjliga tid för att göra en tid och börja behandla vid utseendet av de första tecken på sjukdom.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Vilka analoger kan ersätta drogen Vitaprost?

Vitaprost är ett läkemedel i form av suppositorier för rektal administrering eller tabletter, som har antiinflammatoriska och antiaggregatoriska egenskaper. Vitaprost plus kännetecknas av närvaron av ett antibiotikum i dess komposition, därför har den en antibakteriell egenskap. Ljus eller tabletter kan ta bort puffiness och minska leukocytinfiltrering av prostataceller.

Läkemedlet hjälper till att stabilisera sekretoriska funktionen, ökar mängden lecitinintegrationer i hemlighet, och påverkar också blåsans glattmuskel positivt. Men det kommer att handla om vad som kan ersätta läkemedlet och vilka analoger Vitaproz läkaren kan ge råd om om något av orsakerna inte passar patienten eller om patienten vill köpa analoga läkemedel billigare.

prostatilen

En av de mest effektiva analogerna av Vitaprost-suppositorier är Prostatilen. Denna medicin finns i form av ljus. De tas för behandling av prostatit och tillhandahållande av prostata-projektiv effekt. Bruksanvisningen säger att ersättaren också kan produceras i form av ett pulver. Den viktigaste aktiva ingrediensen i läkemedlet är prostatilen.

Indikationer för användning

Prostatilen visar den mest effektiva aktiviteten i kampen mot följande sjukdomar:

 1. Kronisk prostatit.
 2. Komplikationer efter operation som visas på prostatakörteln.
 3. Godartad prostatahyperplasi.
 4. För förebyggande av kronisk prostatit, om det finns en predisposition.
 5. Interreceptiv copulatorisk dysfunktion.
 6. Det används från början av inflammation i prostata orsakad av ålder.

Vem är kontraindicerad med Prostatilen?

Läkare förskriver inte denna Vitaprost-analog för patienter som kan drabbas av allergiska reaktioner på läkemedlets komponenter och personer under 18 år.

Uroprost

Uroprost är en annan analog som kan ersätta de rektala Vitaprost-ljusen. Priserna på Uroprost startar från 750 rubel, så det är också placerat som en billig analog Vitaprost. Medicinen avser kombinerade beredningar, är verkan av vilken riktas mot att minska svullnad, normalisering av den sekretoriska funktionen hos epitelceller, ökning av antalet lecitin granuler hemliga acini, och används för att stimulera muskeltonus i urinblåsan.

När ska Uroprost tas?

Varje man borde ta Uroprost om han lider av kronisk abakteriell prostatit, har ett postoperativt tillstånd på prostatakörteln eller med godartad prostatahyperplasi.

Var uppmärksam!

Läkemedlet är förbjudet för användning om patienten kan drabbas av ökad känslighet mot substitutionsbeståndsdelarna.

Doseringsform av frisättning

Produkten är gjord i form av ljus, såväl som lyofilizat, som används för att förbereda lösningen och ytterligare intramuskulär injektion. Uroprost i tabletter tillverkas med en speciell enterisk beläggning.

prostanorm

Prostanorm är ett läkemedel som kan ersätta Vitaprost-tabletter. Detta läkemedel hänvisar till växtbaserade läkemedel, och är ordinerat av läkare för att behandla problem med prostatakörteln. Läkemedlet kan köpas i form av tabletter eller flytande extrakt, det tas oralt. Den innehåller en mängd olika örter, nämligen:

 • lakritsrot;
 • St John's wort;
 • Kanadensiska goldenrod;
 • rhizomer av lila echinacea.

Angivanden för antagning

Instruktionen säger att Prostanorm endast ska användas för behandling av kronisk icke-specifik prostatit och infertilitet, som utvecklas mot bakgrunden.

Läkemedlet används också i stor utsträckning om patienten har inflammation i prostata, såväl som om patienten har symtom på svårighet att urinera eller andra problem med genitourinärsystemet är möjliga. Kundernas recensioner tyder på att läkare ofta föreskriver Prostanorm för att normalisera diurese.

Vem är kontraindicerad Prostanorm?

Innan läkaren använder sig av läkemedlet ska läkaren ta reda på om patienten är intolerant mot läkemedelets komponenter. Behandling Prostanorm är förbjudet för personer med akut glomerulonefrit och patienter som inte är 18 år.

Viktigt!

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt förekomsten av Echinacea i drogen. Patienter med progressiva sjukdomar måste vara försiktiga, eftersom under behandling med Prostanorm kan användas immunostimulerande läkemedel.

Om du uppmärksamma de recensioner av internet, kan vi se att många patienter säga den mest positiva effekten, om en patient går till prostata massage och om behandlingen åtföljs av en extra intag av antibiotika (som kommer att uppnå nästan samma effekt som från receptionen plus Vitaprost), vitaminer och biogena stimulanser. Massage kan också åtföljas av andra fysioterapiprocedurer.

Under behandlingen är alkohol absolut utesluten, och för fullständig återhämtning och frånvaron av sådana problem i framtiden är det bättre att ge upp alkohol helt och hållet.

Prostamol Uno

Prostamol Uno innehåller komponenter av vegetabiliskt ursprung, vilket gör det effektivt i kampen mot prostata adenom. Ryssland levererar det ofta till Tyskland. Trots detta är priset inte orimligt, ryska köpare kan köpa 30 kapslar för 750-800 rubel. Många importerade droger är mycket dyrare. Därför kan den placeras som en billig analog.

Farmakologiska egenskaper

Prostata adenom är inte det enda fallet när Prostamol Uno kan ha en positiv effekt. Läkemedlet används ofta för att bekämpa funktionsnedsättning av urinering.

Läkemedlet inhiberar syntesen av DHT och dess vidhäftning till den cytosoliska receptorn, ett hormon som krävs för att penetrera hinder i kärnan, vilket kommer att framkalla en minskning i proteinsyntes. Och vasoprotektiv och antiandrogena åtgärder bidrar till att undertrycka symptomen på adenom.

vittnesbörd

För alla fall där behandling ska åtföljas av att denna substitutions Vitaprost tas, inkludera följande sjukdomar i det genitourinära systemet:

 • funktionell försämring av urinering, vilket provoceras genom godartad hyperplasi i första och andra etappen;
 • bli av med symtomen på nattlig pollakiuri och smärt syndrom;
 • med kronisk prostatit.

Var uppmärksam!

Som biverkningar som inkluderar andra billiga analoger som presenteras ovan, kan det i sällsynta fall uppstå smärta i magen eller illamående. Innan du tar medicinen är det nödvändigt att kontrollera om det finns en möjlig manifestation av allergiska reaktioner.

Likoprofit

Likoprofit - är den ryska motsvarigheten, som kostar mycket billigare (bara 400-500 rubel) än Vitaprost Plus eller bara en rektal stolpiller Vitaprost pris som kommer att vara i halkade från 1000 till 1600 rubel, beroende på mängden av stolpiller.

Resten av billiga analoger, förutom priset, kan inte heller skryta med profylaktiska egenskaper hos prostatacancer. En annan egenskap hos drogen är att den tjänar som en extra källa till vitaminer D3, E och C. Det används aktivt för att behandla någon form av prostatit eller om adenomen får sig att känna sig.

Vem är kontraindicerad med lycoprofi?

Innan du byter Vitaprost plus ljus eller Vitaprost Forte analoga data, bör du läsa instruktionerna, efter som det står klart att Likoprofit förbjudet att ta människor som lider av följande avvikelser:

 • sömnlöshet;
 • högt blodtryck;
 • under graviditet eller amning
 • kränkning av hjärtats rytm;
 • uttalad ateroskleros;
 • hög nervös excitabilitet
 • överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Vad är de möjliga biverkningarna?

Läsa recensioner, du kan hitta människors åsikter att ibland läkemedlet kan orsaka halsbränna och kräkningar, det händer om du tar medicinen på tom mage. I sällsynta fall kan ett hudutslag av allergiskt ursprung uppträda, det kan vara kliande och åtföljas av svullnad, men omedelbart efter att läkemedlet har tagits bort försvinner tecken på biverkningar.

Var uppmärksam!

Patienternas vittnesbörd visar att läkemedlet börjar fungera en månad efter den första administreringen, och en stabil effekt uppnås inom 4-6 månader.

Bioprost

Den sista analoga som kan ersätta Vitaprost Forte-ljus är Bioprost. Liksom många Vitaprost-analoger är den tillgänglig i form av ett stötpiller. Det innehåller komponenter av naturligt ursprung, liksom tymol och hjälpämnen.

Vid vilka sjukdomar ska Bioprost tas?

Liknande Vitaprost-analoger ordineras för män som lider av följande sjukdomar:

 1. Godartade tumörer i prostata.
 2. Erection disorder, provocerad av inflammatoriska processer.
 3. Brännande känsla i perinealzonen.
 4. Obehag vid urinering, liksom en känsla av att inte tömma blåsan helt.
 5. Inflammation av prostatakörteln mot bakgrund av kronisk kurs.

Kontra

Virkningen av Vitaprost och analoger kan åtföljas av vissa förbud. I fråga om Bioprost innefattar de:

 • maligna tumörer i ändtarmen
 • allergi mot läkemedlets komponenter;
 • blodig urladdning ur ändtarmen av oförståeligt ursprung
 • förstoppning;
 • individuell intolerans mot läkemedlets kropp.

En viktig punkt!

Noggrant läsa recensioner om drogen kan vi dra slutsatsen att sådana billiga droger, som inkluderar Bioprost, blandat med alkohol, leder till negativa konsekvenser för kroppens män.

slutsats

Oavsett om det är en rysk eller ukrainsk analog Vitaprogress, varje gång innan du väljer det, är det alltid nödvändigt att konsultera en läkare och läsa varje indikation och en kontraindikation för användningen av läkemedlet. Även om var och en av dem har liknande farmakologiska egenskaper skiljer sig agenterna alltid i sina individuella egenskaper. Var och en, inte ens för allvarlig vid första anblicken sjukdom, när man tar fel drog, kan som ett resultat vara en stor fara.

Vitaprost: analoger, indikationer för användning och användning

Inflammation av prostatakörteln (prostatit) är ett brådskande problem för män över 40 år.

Med klagomål om symptom på patologi dras mer än hälften av den starkare kön av denna ålder.

De vanligaste metoderna för behandling av sjukdomen är suppositorier och tabletter.

Läkare utser huvudsakligen Vitaprost, analoger av inhemsk och importerad produktion.

Läkemedlets huvudsakliga aktiva substans är ett torrt extrakt av nötkreaturs prostata. Formen av suppositorier ges med hjälp av lättlösliga fettvita. Vid tillverkning av tabletter, stärkelse, sackaros och andra stabilisatorer som är säkra för kroppen används dessutom.

Indikationer för användning av droger är:

 • svåra symptom på prostatit;
 • godartat adenom;
 • för förebyggande av exacerbation vid kronisk inflammation i prostata;
 • Preoperativ förberedelse och rehabilitering efter kirurgisk ingrepp på detta organ;
 • mindre ofta används Vitaprost och dess analoger vid störningar vid urinering hos kvinnor i klimakteriet och under klimakteriet.

Den farmakologiska effekten av Vitaprost och analoger är som följer:

 • förbättring av blodtillförseln till prostata och urinblåsan;
 • reduktion av blodkoagulering, förebyggande av blodproppar;
 • stimulering av sekretorisk aktivitet av prostatiska epitelceller.

Med den vanliga tillämpningen av Vitaprost och dess analoger noteras det:

 • reduktion av ödem i prostata;
 • normalisering av urinering
 • förbättring av spermatogenesfunktionen;
 • återställande av styrka;
 • minskning av smärtssyndrom.

Som anges i anvisningarna för användning av denna medicinering är den enda biverkningen en möjlig allergi mot en av komponenterna.

På apotek presenteras analoger Vitaprost med samma sammansättning, som kan bli ett alternativ till prostatitbehandling:

 • Sampropro inhemsk produktion. Preparatet finns i form av flaskor med pulver för beredning av injektionsvätska. Med tanke på användningsmetoden används den för att förbereda sig för operation och har en uttalad antiinflammatorisk effekt vid sjukdoms akuta sjukdom.
 • Prostatilen från det ryska företaget Tsitomed.
 • Prostakor, som också produceras i vårt land. Detta läkemedel är en komplett analog av Samprost och används i form av injektioner.
 • Uroprost i form av suppositorier. Indikationer och användning liknar Vitaprost.

Substitut för torrt extrakt av prostata kan också bli växtbaserade komponenter som innehåller Prostamol Uno, Prostanorm, Prostaplant, Cernilton och andra. Det bör också noteras att förutom tabletter och suppositorier, Vitaprost Company - tillverkaren producerar Vitaprost Forte och Vitaprost Plus. Dessa är inte synonymer av samma läkemedel, deras jämförande egenskaper anges i tabellen.

Det finns vanliga tecken på prostata sjukdom. Inflammad prostatakörtel påverkar hela kroppen som helhet, vilket orsakar trötthet, trötthet, förlust av effektivitet, dålig sömn, irritabilitet och konstant missnöje.

Bildningsmetoder:

Trots tillräcklig mängd information om Vitaprost och dess analoger, bör endast en läkare ordinera dem. Före behandlingens början är det nödvändigt att bestämma svårighetsgraden av sjukdomsförloppet, att utesluta maligna neoplasmer, att utvärdera metaboliska processer och innehållet av hormoner i blodet.

Vad är bättre, Vitaprost eller Prostatilen: jämförande egenskaper hos droger

Urologer föredrar Vitaprost vid behandling av inflammation i prostata och godartat prostata adenom. I vissa fall, till exempel med bakteriell infektion, är detta berättigat, men ibland kan du välja en billigare, liknande i komposition till drogen.

Sådana läkemedel inkluderar Prostatilen, som också innehåller ett torrt extrakt av prostata. Det produceras i Ryssland och Ukraina i form av suppositorier med en massa av 30 och 50 mg och i ampuller kan köpas flaskor med pulver för beredning av injektionsvätska, lösning. Priset för ett paket med 10 ljus Prostatilena 50 mg är nästan hälften av Vitaprost 20 mg.

Ofta bestämmer kostnaden patientens preferenser när man väljer vilket är bättre: Vitaprost eller Prostatilen. Behandlingsförloppet med ljus Prostatilen är minst 5 - 10 dagar. Nödvändigheten av dess vidare applicering bestäms av läkaren beroende på sjukdoms svårighetsgrad. Prostatilen Zink produceras i Ukraina (i Ryssland har läkemedlet ännu inte registrerats).

Denna komponent bidrar till normaliseringen av spermatogenesen och den tidiga återställandet av styrka hos män. Ibland behandlas Prostamol Uno som en analog till Vitaprost suppositorier. Detta är emellertid inte helt korrekt, eftersom det senare endast är tillgängligt i form av kapslar. Trots de vegetativa komponenterna i kompositionen utförs dess utsöndring av organen i excretionssystemet, vilket utökar listan över kontraindikationer och biverkningar.

Vitaprost-tabletter: billiga analoger, deras särdrag

I vilka fall är utnämning av kapslar för behandling av inflammatoriska processer och prostata adenom? Först och främst är det omöjligheten av rektal administrering av läkemedlet på grund av psykiskt obehag för en man eller hans fysiska tillstånd. Dessutom bör det noteras att vissa aktiva substanser inte tekniskt kan produceras i form av suppositorier.

Vitaprost-substitut med identisk formulering i form av tabletter är inte närvarande. Marknaden erbjuder många förberedelser i form av kapslar på växtbasen. Det är dock värt att notera att vissa av dem refererar till biologiskt aktiva tillsatser (BAA).

De är helt säkra, men har genomgått färre kliniska studier jämfört med droger.

Så en billigare analog av Vitaprost-tabletterna är Prostamol Uno kapslar. De innehåller ett extrakt av palm sabal frukt. Denna komponent har en antiinflammatorisk effekt och lindrar symtomen på prostatahyperplasi.

Även billiga analoger av Vitaprost-tabletterna är Prostanorm kapslar, Prostaplant, Mens Formula Prostate Forte. Deras fördelar inkluderar en viss systemisk effekt på kroppen. Grönsakskomponenter bidrar till en allmän ökning av ton och förbättrad hälsa.

Principen om "arbete" av en annan billig analog av Vitaprost-tabletterna, Omnik Okas, är kardinalt annorlunda än alla beskrivna läkemedel. Det tillhör gruppen α-adrenoblockers och slappnar av mjukvarorna i prostatakörteln, vilket underlättar symptomen på inflammation och hyperplasi.

Därför är Omnik Okas mer lämplig om prostata sjukdomar åtföljs av en uttalad urineringstörning. När man väljer ett läkemedel för behandling av inflammation i prostata, styrs många av kostnaden. Jämförande prisegenskaper för Vitaprost och dess analoger ges i tabellen.

Vitaprost-analoger

Billiga analoger av Vitaprogress

Vid beräkning av kostnaden billiga analoger av Vitaprogress minimipriset togs i beaktande, vilket återfinns i de prisblad som tillhandahålls av apotek

Populära Vitaprost-analoger

den lista över analoga läkemedel baseras på statistiken över de mest efterfrågade medicinerna

Alla analoger av Vitaprogress

Analoger i sammansättning och indikationer för användning

Ovanstående lista över läkemedel analoger, i vilka ersätter Vitaprost, är lämpligast, eftersom de har samma sammansättning av aktiva substanser och sammanfaller enligt indikationen på ansökan

Vitaprost tabletter: bruksanvisningar

Vitaprost är ett läkemedel, vars terapeutiska effekt syftar till att förbättra arbetet med prostatakörteln hos män.

Formulering och beredningens sammansättning

Vitaprost finns i form av suppositorier och tabletter för oral administrering. Tabletterna är täckta från utsidan med ett skyddande skal av blå färg. Varje tablett innehåller 100 mg prostataxtrakt och ett antal extrakomponenter. Läkemedlet är förpackat i blåsor av 10 stycken i en kartongbunt.

Farmakologiska egenskaper hos läkemedlet

Vitaprost-tabletter är avsedda för oral administrering. Efter användning av tabletten observeras absorptionen av aktiva substanser i blodet redan i 1 timme. Läkemedlet förbättrar blodflödet till prostatakörteln hos män, vilket bidrar till bättre näring av körteln och är förebyggande av stillastående fenomen.

Extrakt av prostata, som är en del av läkemedlet, förhindrar limning av blodplättar med varandra, vilket är att förebygga trombos i körteln. Under påverkan av drogen i patienter att fungera bättre i urinblåsan, sådana obehagliga fenomen försvinner som svårigheter med urinering, en känsla av tyngd och obehag i perineum, känslan av ofullständig tömning av blåsan, täta uppmaning och smärta.

Patienter som tagit Vitaprost-tabletter vid kursen noterade att sannolikheten för återfall eller exacerbation av kronisk prostatit minskades signifikant mot bakgrund av terapin.

Regelbunden användning av tabletter av detta läkemedel förbättrade erektilfunktionen hos män och kvaliteten på spermier hos patienter av reproduktiv ålder, enligt forskning.

Indikationer för användning

Tabletter administreras till manliga patienter för behandling och förebyggande av följande tillstånd:

 • Förebyggande och behandling av exacerbation av kronisk inflammation i prostata är inte av bakteriellt ursprung.
 • Godartade tumörer i prostatakörteln, i synnerhet prostata adenom;
 • Förebyggande underhåll av störningar i urinorganens arbete mot bakgrund av de överförda urologiska operationerna.
 • Symtomatisk behandling av sådana fenomen som svårighet med urinering, en känsla av ofullständig tömning av blåsan, gnidning och smärta vid urinering.

Kontraindikationer mot användningen av läkemedlet

Vitaprostabletter är inte föreskrivna för behandling av patienter i närvaro av sådana tillstånd:

 • Maligna progressiva sjukdomar i prostatakörteln, som åtföljs av metastaser
 • Individuell intolerans av tablettens beståndsdelar.
 • Laktasinsufficiens;
 • Ålder till 18 år;
 • Allvarlig leverdysfunktion.

Drogen är inte heller föreskriven för behandling av kvinnor och barn!

Administreringssätt och dosering

Den dagliga dosen av tabletter och varaktigheten av läkemedelsterapi bestäms av läkaren beroende på sjukdomens svårighetsgrad, de individuella egenskaperna hos organismen, förekomsten av komplikationer och comorbidities, och andra saker.

Enligt instruktionerna ska patienten ta 1 Vitaprost-tablett 2 gånger om dagen, oavsett mat. Tabletten ska sväljas omedelbart, utan att tugga, pressas med tillräckligt med vätska.

Vid akut inflammatorisk process i järn är behandlingsperioden med läkemedlet 7-10 dagar. Om under denna tid fenomenen prostatit inte avtar och patienten inte känner någon förbättring, bör du kontakta en läkare igen.

För att förhindra exacerbationer med kronisk prostatit, ordineras patienten 1 tablett 2 gånger om dagen i 1 månad. Den förebyggande kursen är 2 gånger om året - på våren och hösten.

Biverkningar

Tabletter tolereras i de flesta fall normalt av patienter, men med enskild överkänslighet eller långvarig okontrollerad användning av läkemedlet kan följande biverkningar utvecklas:

 • illamående;
 • Ökad salivation;
 • Smärta i magen;
 • flatulens;
 • Avföring
 • Allergiska reaktioner i huden - hudutslag, hyperemi, urtikaria;
 • Ökad levertransaminasaktivitet vid blodanalys.

Om sådana fenomen uppstår ska patienten konsultera en läkare.

En överdos av läkemedlet

I medicin har fall av överdosering med Vitaprost inte beskrivits, men för att förhindra utvecklingen av negativa effekter på grund av terapi rekommenderas det inte att överskrida den dos som anges i anvisningarna.

Interaktion av läkemedlet med andra droger

Med samtidig användning av Vitaprost-tabletter och suppositorier av detta läkemedel, förbättras den terapeutiska effekten av båda medlen, men tillsammans med detta ökar risken för biverkningar också.

Om patienten redan tar något botemedel som fungerar för att förbättra prestationen hos prostata, bör du definitivt informera läkaren.

Vid samtidig användning av tabletter med droger från gruppen icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel ökar patientens risk för blödning, vilket bör beaktas vid utnämningen.

Särskilda instruktioner

Vitaprostabletter vid behandling av kronisk eller akut prostatit bör ordineras tillsammans med fysioterapiska förfaranden eller andra läkemedel. Således kommer tabletternas verkan att bli starkare. Förutom behandling rekommenderas patienten att undvika hypotermi, förstoppning, leda en livligare livsstil och utesluta promiskuellt samlag.

Aktiva aktiva ingredienser av läkemedlet inte har några negativa effekter på det centrala nervsystemet, så tabletterna kan användas för att behandla patienter eller förare som kör komplexa mekanismer och bör vara mycket försiktig på jobbet.

Analoger av tabletter Vitaprost

Liknande i terapeutiska effekter med Vitaprost är följande läkemedel:

 • Prostalin forte;
 • Likoprofit;
 • Bioprost;
 • Garbiol;
 • Apiprost;
 • Kommer att uttrycka det;
 • Prostagol;
 • prostanorm;
 • Prostasabal.

Lämna och lagringsförhållanden

Vitaprost-tabletter ges i apotek utan receptbelagda läkemedel. Läkemedlet ska skyddas från barn vid en temperatur av högst 25 grader. Tablettens hållbarhet är 3 år från tillverkningsdatum, i slutet av vilket läkemedlet inte kan tas oralt.

Tabletter Vitaprost pris

Den genomsnittliga kostnaden för drogen Vitaprost i form av tabletter i apotek i Moskva är 515-530 rubel.

Billiga analoger och ersättare för Vitaprost: lista med priser

Vitaprost är ett populärt läkemedel av naturligt ursprung. Det är baserat på ett prostataxtrakt, som tas från prostata av sexuellt mogna tjurar. Dess funktioner är användbara för att påverka mängden av ödem, stimulering av muskeltonus i urinblåsan, förbättra blodcirkulationen i prostata, hindrar utvecklingen av trombos.

Vitaprost eliminerar smärt syndrom och andra obehagliga symptom på prostatit - brännande, klåda, ejaculationssjukdomar, problemlösning, svullnad. Indikationer för användning inkluderar akut, kronisk, bakteriell prostatit, godartad prostatahyperplasi, perioder före och efter operativa ingrepp på detta organ.

Förberedelsen av den ryska tillverkningen har 2 former av utsläpp - ljus och tabletter. Genomsnittliga priser är 850-1200 rubel. Det finns billiga analoger av drogen, och liknande droger är dyrare.

Analoger av rysk produktion

Tabellen innehåller en lista över mediciner från den inhemska tillverkaren som har en liknande sammansättning av läkemedlet eller samma indikationer.

Medlet är tillgängligt i form av suppositorier rektalt och har en ökad dos av den aktiva beståndsdelen.

Läkemedlet är mer effektivt i fall med avancerad prostata sjukdom.

Förutom extraktet av prostata finns en annan aktiv ingrediens här - lomefloxacin, som har en uttalad antibakteriell effekt.

Användningen av suppositorier är relevant för bakteriell prostatit, sjukdomar i det urinvägar som orsakas av patogena mikroorganismer.

Läkemedlet säljs som en lösning för intramuskulär injektion.

Antiinflammatoriska, prostatoprotektornoe, trombocytaggregationshämmande läkemedel för behandling av prostatit, kopulativ dysfunktion, utsöndrings-toxisk sterilitet.

Tabletter indikeras vid behandling av prostatit, dysursjukdomar, godartad prostatahyperplasi.

Billig läkemedel med liknande indikationer.

Ukrainska ersättare

Billiga nära substitut av vitaprost gjord i Ukraina hjälper dig att bestämma vad du ska ersätta drogen.

Listan presenteras nedan:

 • Prostatosept. Stearinljus med prostataxtrakt hittar deras användning vid behandling av prostatit, prostatahyperplasi, manlig infertilitet, sexuella störningar. Utnämna inte barn under 18 år. Genomsnittspriset är 330-390 rubel.
 • prostatilen. Suppositorier rektal med identisk aktiv substans. Har liknande indikationer och farmakologiska egenskaper. Drogen tillverkas också av ryska tillverkare. Genomsnittspriset är 320-820 rubel.
 • Prosteks. Utformningsformen - ett ljus. Läkemedlet har en prostatobeskyttande egenskap, har en organotropisk effekt på prostata. Den aktiva komponenten är extraktet av prostata hos sexuellt mogna tjurar. Det genomsnittliga priset är 300-320 rubel.

Vitryska generiker

Vitryska generiker är moderna läkemedel, från samma farmakologiska grupp, som fungerar som ersättning för en billig medicinering. Vitaprostgenerika anges i tabellen:

Den är tillgänglig som injektionsvätska.

Läkemedlet är indicerat för milda urinproblem, godartad prostatahyperplasi.

Andra utländska analoger

Importera analoger av vitaprost har hög effekt vid behandling av prostatit. Läkemedlets sammansättning innefattar andra aktiva substanser, men användningsområdet liknar det aktuella läkemedlet.

 • Prostamol Uno. Den aktiva substansen är ett serenoiskt krypande extrakt. Det bästa främmande läkemedlet för behandling av kronisk eller akut prostatit, godartad prostatahyperplasi, dysursjukdomar och deras symtom.

Ursprungsland - Tyskland. Genomsnittspriset är 820-930 rubel.

 • Prostaplant. Phyto är ett läkemedel i kapslar, föreskrivet för prostatit, dysursjukdomar, inflammatoriska processer i prostatakörteln. Läkemedlet tillverkas i Tyskland. Genomsnittspriset är 500-590 rubel.
 • Permikson. Importera synonym för behandling av prostatit från priskategori "billigare" baserat på frukterna av serenoidkrypning.

  Läkemedlet har antiinflammatorisk, anti-ödem, anti-androgen, antiproliferativ effekt. Ursprungsland - Frankrike. Det genomsnittliga priset är 300-380 rubel.

 • Obehagliga symptom ignoreras ofta på grund av det upplevda obehaget vid undersökningen och under behandlingen. Ofta leder detta beteende till en kronisk fas av sjukdomen.

  Kör inte problemet, eftersom den aktuella behandlingen kommer att hjälpa på mycket kort tid för att bli av med sjukdomen. Det är förbjudet att ordinera droger och ändra receptet.

  Analoger av läkemedlet Vitaprost

  Inflammation av prostata är ett allvarligt och vanligt problem bland mogna män i det moderna samhället. Till läkaren med klagomål om obehag i ljumskan appellerar ungefär hälften av männen som fyllt 40 år. Läkare föredrar att använda bevisade medel, inklusive analoger av drogen Vitaprost.

  Våra läsare rekommenderar

  Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

  Den aktiva substansen i läkemedlet är ett torkat proteinextrakt av nötkreaturs prostata. För framställning av suppositoriet används lätt lösliga fetter, och tabletterna framställs med tillsats av stärkelse, sackaros och olika stabilisatorer. Ofta föreskriver urologläkare sina patienter analoger av ett läkemedel av inhemsk eller importerad produktion.

  Vitaprost används för att behandla prostatit och prostata adenom.

  Medlet är ofta ordinerat för förebyggande åtgärder vid exacerbation, förberedelse för kirurgisk ingrepp och postoperativ rehabiliteringstid. Ibland används drogen av kvinnor i sjukdomar vid urinering eller under klimakteriet.

  Analoger och substitut Vitaprost är utformade för att förbättra blodtillförseln i prostata, minska blodkoagulering för att minska risken för trombos och stimulera utsöndring av sekret. Konstant mottagning hjälper till att minska svullnad i prostata, minska smärta, normalisera urinprocessen, förbättra spermatbildning och öka styrkan.

  I anvisningarna till läkemedlet noteras att komponenterna i läkemedlet kan orsaka en allergisk reaktion, det finns inga andra biverkningar som är hälsofarliga.

  Vitaprost-analoger presenteras i ett stort sortiment och kan övervägas av patienter för behandling av inflammation i prostata:

  • Samprost - produceras i flaskor innehållande ett pulver, som används vid tillverkning av en injektionsvätska, lösning. Oftast används den under förberedelsefasen för operationen.
  • Prostatilen - ett verktyg hos den inhemska tillverkaren, tillverkas i form av ljus och pulver, används för att behandla prostatit.
  • Uroprost - liknande preparat inhemsk produktion, produceras i form av rektalt suppositorium, indicerat för behandling av BPH och kronisk prostatit, såväl som rekommenderas efter prostataoperation.

  Det finns läkemedel där proteinet extraktet ersätts med komponenter av vegetabiliskt ursprung, sådana verktyg inkluderar Prostamol Uno, Cernilton och Prostanorm.

  Utnämning av läkemedel som gjorts av en läkare, eftersom det är vad läkaren bestämmer formen av sjukdomen, utesluter möjligheten att malignitet, utvärderar och studerar metabola nivå av hormoner som finns i patientens blod.

  prostatilen

  Läkare, när man diagnostiserar en patient med prostata-inflammation eller en godartad tumör, föredrar att ordinera Vitaprost till patienter. I händelse av att det finns en bakteriell infektion är syftet med ett sådant läkemedel inte alltid lämpligt. På grund av förekomsten av en analog, identisk i sin farmakologiska sammansättning, används Prostatilen. Det innehåller komponenter i det torra extraktet av prostata körteln hos nötkreatur och produceras i form av suppositorier.

  Prostatil-flaskor kan köpas på apoteket och självständigt förbereda en lösning för injektioner. Kostnaden för drogen är nästan hälften av Vitaprost. Ofta är denna faktor avgörande för valet av medicinering.

  Terapeutisk behandling med ljus Prostatilen varar cirka 10 dagar. Beslutet att fortsätta behandlingen tas av läkaren, med hänsyn till sjukdoms lämplighet, form och omfattning. Komponenterna i läkemedlet hjälper till att återställa spermatogenesen och förbättra erektilfunktionen hos män.

  Ofta, som analog, tilldelas patienten Prostamol Uno i form av kapslar. En signifikant skillnad i detta fall är faktumet av förekomsten av växtkomponenter i den, men samtidigt ökar listan över kontraindikationer av läkemedlet och dess biverkningar.

  Uroprost

  Uroprost är ett annat modernt läkemedel som kan ersättas med Vitaprost. Priset på medicinen varierar i nivå med 750 rubel och det betraktas som en billig analog. Läkemedlet är kombinerat och används för att minska ödem, förbättra kvaliteten på den seminala vätskan, återställa prostatafunktionerna och städa blåsans muskelton.

  Uroprost ordineras när det finns en kronisk form av prostatit, prostatahyperplasi eller vid det förberedande stadiet av kirurgisk ingrepp. Preparatet tillverkas i form av ljus och lyofilizat, som används vid framställning av en infusionslösning. Preparatet är också tillgängligt i tablettform med en lättlöslig beläggning. Det rekommenderas inte att ta drogen till patienter om det finns en allergi mot dess komponenter.

  Ljus Uroprost innehåller komponenter av animaliskt ursprung som har en terapeutisk effekt vid behandling av prostatit. Läkemedlet består av proteinämnen som har en organotropisk effekt. Läkemedlet används för att minska svullnad, eliminera leukocytos och normalisera arbetet i prostatakörteln och läkemedlet hjälper till att stabilisera urinprocessen.

  På grund av dess egenskaper läkemedlet har en trombolytisk effekt på bäcken fartyg och lindrar inflammation i prostatan, så att produkten används för behandling av sjukliga förändringar i prostata och urinblåsa.

  Användningen av läkemedlet gör att patienten kan:

  • återställande av prostata-funktionen
  • avlägsnande av smärta i perineum;
  • eliminering av svullnad av körtelvävnad;
  • förbättring av utsädeutsläpp
  • minskad leukocytos;
  • eliminering av stillastående processer;
  • förstörelse av smittsamma medel i prostata
  • förbättra kvaliteten på halvflödet.

  Läkemedlet är effektivt för behandling av kronisk och akut prostatit, prostatahyperplasi och postoperativa komplikationer. Suppositorier rekommenderas för kombinationsbehandling för behandling av urinproblem, prostata dysfunktion, infertilitet och prostata adenom. Läkemedlet ska inte användas till patienter med allergier mot läkemedelskomponenterna.

  Samprost

  Läkemedlet Samprost är en inhemsk analog av Vitaprost. Produkten är till injektionsvätska och finns i form av flaskor. Det används mot inflammation i prostatakörteln. Det används oftast under patientens förberedelse för kirurgisk ingrepp och under rehabilitering av patienten såväl som förebyggande ändamål. Kostnaden för drogen är 400 rubel - 1 ampull. Du behöver inte recept för att köpa ett läkemedel.

  Sammansättningen av läkemedlet innefattar också proteinxtrakt av nötkreatur, så detta ämne:

  • förbättrar blåsans muskelton;
  • normaliserar styrkan
  • Eliminerar stillastående processer i körteln;
  • förbättrar blodflödet i bäckenet;
  • eliminerar leukocytos
  • återställer erektilfunktionen
  • normaliserar urinprocessen.

  Läkemedlet används för kronisk prostatit, copulatorisk dysfunktion och prostata adenom. Användningen av läkemedlet innebär att den blandas med en lösning av novokain eller destillerat vatten. Ampuller bör steriliseras utan misslyckande. Behandlingsförloppet är från 5 till 10 dagar. Dagen är 5-10 mg av substansen, vilken administreras intramuskulärt.

  Införandet av läkemedlet i gluteusmuskeln måste göras noggrant, för att utesluta ingreppet av substansen i subkutan vävnad. Använd inte drogen om det finns en allergi mot dess beståndsdelar. Vid överdosering är en allergisk reaktion också möjlig.

  Omnic Okas

  Medel Omnic Okas kan klassificeras som unika preparat för behandling av prostatit och behandla det som ett substitut Vitaprost. Medicinering tillhör kategorin av alfa - blockerare, det hjälper att slappna av glatta muskulaturen i prostata, blåshalsen och urinröret, vilket bidrar till att minska inflammation. Tack vare detta är det en förbättring av urinutflödet. I ett sådant fall, en minskning manifestationer störningar tömning och fyllning av urinblåsan, vilka ofta föra rör patienter som lider av prostatahyperplasi, på grund av överaktiv detrusor, och läkemedlet förskrivas till patienter med urinvägar.

  Läkemedlet i nivå med Vitaprost är mycket effektivt. Omnic produceras i form av tabletter och innehåller som huvudämne tamsulosinhydroklorid. Ytterligare komponenter är makrogol och magnesiumstearat. Läkemedlet påverkar inte patienternas arteriella tryck på grund av sin höga selektivitet. Omnik utses för att eliminera dysursjukdomar som uppträder mot bakgrund av prostatahyperplasi.

  prostakor

  En annan känd analog Vitaprost används för behandling av prostata sjukdomar. Läkemedlet produceras i Bashkortostan och innehåller ett protein extrakt av animaliskt ursprung. På grund av detta läkemedel minskar blodkoagulerbarheten i kärlen i det lilla bäcken, den erektila funktionen förbättras och inflammationen i prostata minskar. Läkemedlet används ofta för förebyggande ändamål. Den terapeutiska behandlingsförloppet är från 5 till 10 dagar. På kort tid kan patienten bli av med sexuell dysfunktion och återställa arbetet i prostatakörteln.

  Läkemedlet är i form av en lösning för intramuskulär injektion. Medlet är ordinerat till män enligt doktors indikation högst 1 gång per dag. Före användning blandas läkemedlet med en lösning av novokain eller destillerat vatten. Injektionerna görs inom 10 dagar. På instruktioner från den behandlande läkaren kan kursen upprepas efter sex månader.

  Läkemedlet används för att behandla postoperativa komplikationer och med prostatit, orsakar det inte hälsoprelaterade komplikationer och har inga kontraindikationer. Kanske bara utseendet på en allergisk reaktion på läkemedlets beståndsdelar.

  Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

  Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

  • konstant smärta i underlivet, skrotum;
  • svårighet att urinera
  • sexuell dysfunktion.

  Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.