Huvud
Förebyggande

Tabletter och suppositorier Vitaprost: instruktioner, svar och priser

Vitaprost är ett preparat från naturliga komponenter av animaliskt ursprung som används i urologisk praxis för behandling av prostatiska sjukdomar.

Verkan av aktiva substanser syftar till att förbättra blodcirkulationen i prostata, vilket i sin tur underlättar urinering, eliminerar inflammatoriska och stillastående processer.

På denna sida hittar du all information om Vitaprost: fullständiga instruktioner för användning med denna drog, det genomsnittliga priset på apotek, komplett och ofullständiga analoger av läkemedlet, liksom vittnesmål från personer som redan har använt Vitaprost. Vill du lämna din åsikt? Vänligen skriv i kommentarerna.

Klinisk och farmakologisk grupp

Ett djur av animaliskt ursprung som används för sjukdomar i prostatakörteln.

Villkor för ledighet från apotek

Släppt utan läkares recept.

Hur mycket är Vitaprost? Medelpriset på apotek är på 1 100 rubel för tabletter och 950 rubel för ljus.

Utformningsform och sammansättning

Läkemedlet framställs i form av vätskebeloppade tabletter Vitaprost, rektala suppositorier Vitaprost, Vitaprost Forte och Vitaprost Plus.

Tablettsammansättningen innefattar:

 • 100 mg prostataxtrakt, som, vad gäller vattenlösliga peptider, är 20 mg;
 • Ytterligare komponenter: laktosmonohydrat, sackaros, kalciumstearatmonohydrat, mikrokristallin cellulosa, krospovidon.

Skalet av pillret är tillverkad av akryl, innefattande en sampolymer av etylakrylat och metakrylsyra (i förhållandet 1: 1), natriumlaurylsulfat, trietylcitrat, titandioxid, kolloidal kiseldioxid, talk, indigo, och natriumvätekarbonat.

10 tabletter säljs. i konturcellspaket, 1, 2 eller 3 st. i kartongförpackningar.

Vitaprost-suppositorier innehåller:

 • 50 mg prostataxtrakt (i form av vattenlösliga peptider - 10 mg);
 • Fast fett (supposir och vitepsol) som en hjälpkomponent..

Vitaprost Plus suppositorier innehåller:

 • 100 mg prostataxtrakt, som, vad gäller vattenlösliga peptider, är 20 mg;
 • 400 mg Lomefloxacinhydroklorid;
 • Fast fett.

Vitaprost Forte-suppositorier innehåller:

 • 100 mg prostataxtrakt, som, vad gäller vattenlösliga peptider, är 20 mg;
 • Fast fett (Supposir NA15 och NAS50, Witepsol H15 och W35).

Alla tre typer av suppositorier säljs för 5 st. i konturcellspaket, 1 eller 2 st. i en kartonglåda.

Farmakologisk effekt

Vitaprost är ett läkemedel som har en organotropisk effekt på prostatakörteln.

Förbättring av mikrocirkulationen i järn och som har förmågan att minska trombocytaggregationen, det block där trombos venoler. Genom att minska graden av ödem och leukocytinfiltration prostata, normalisera den sekretoriska funktion av epitelceller, leder läkemedlet till en måttlig minskning i prostatavolym, förbättring av sammansättningen av ejakulatet, främjar stimulering av muskeltonus i urinblåsan och hämmar utvecklingen av frekvent behov av att urinera.

Vitaprost plus, tack vare dess sammansättning mikrobicider med brett spektrum besitter inte bara anti-inflammatorisk, men de antimikrobiella egenskaper mot gramnegativa aeroba bakterier, stafylokocker, mykobakterier, Chlamydia, Proteus och andra.

Indikationer för användning

Läkare ordinerar Vitaprost till män vid följande indikationer:

 1. Kronisk prostatit;
 2. Preoperativ behandling av prostata;
 3. Postoperativ återhämtningsperiod
 4. Kronisk abakteriell prostatit;
 5. Profylax av prostatit;
 6. Godartad prostatahyperplasi;
 7. Hyperaktivitet hos urinblåsan hos kvinnor.

Kontra

Överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Dessutom Pill: laktasbrist, sukras / isomaltas, tål laktos, fruktos, glukos-galaktos-malabsorption (formulering innehåller laktos och sackaros).

Instruktioner för användning

I bruksanvisningen anges att Vitaprost-tabletterna ska tas 1 tablett inuti. 2 gånger per dag. Behandlingstiden för godartad prostatahyperplasi är minst 30 dagar; med kronisk prostatit - inte mindre än 10 dagar. För förebyggande av exacerbationer av kronisk prostatit gäller för 1 flik. 2 gånger per dag i minst 30 dagar - 1-2 gånger per år.

Rektala suppositorier ska appliceras efter spontan tömning eller rengöring av tarmkanalen i en soppa. 1 gång per dag. Efter införandet av suppositoriet borde patienten ligga i sängen i 30-40 minuter. Varaktigheten av behandling med Vitaprost suppositorier är minst 10 dagar.

Biverkningar

Biverkningar inkluderar framför allt drogerna Plus och Forte:

 1. Kardiovaskulärt system: arytmi, myokardiopati, fallande blodtryck
 2. Nervsystemet: yrsel, nervositet, ångest, asteni;
 3. Matsmältningssystemet: kolit, ökade leverenzym, dysbakteri
 4. Överkänslighetsreaktioner: klåda, Stevens-Johnsons syndrom, urtikaria, ökad känslighet mot solljus;
 5. Blodsystem: inflammation i lymfkörtlarna, blödning i matsmältningssystemet, ökning av aktiviteten hos det anti-föryngrande blodsystemet.

överdos

Vid överdosering kan symtom uppstå:

När symptom uppstår är ljus förbjudet, det är rekommenderat att konsultera en läkare för medicinsk hjälp

Särskilda instruktioner

Läkemedlet bör användas med extrem försiktighet vid sådana sjukdomar som epilepsi, CNS-sjukdom med epileptiskt syndrom, cerebral ateroskleros.

Behandling med Vitaprost är effektivare i ett integrerat tillvägagångssätt. Tillsammans med Vitaprost-tabletterna, föreskrivs andra läkemedel för behandling av kronisk prostatit. Behandlingen med medicinska örter och metoder för traditionell medicin tillämpas också.

Användning av Vitaprost Plus kräver ingen korrigering av dosering för levercirros, men det måste behandlas med försiktighet vid exponering för solljus. Fotosensitivitet uppenbarar sig i form av hyperemi, brännskador, utseende av blåsor på huden, förändringar i allmänhetens välbefinnande, inklusive nervös spänning, handskakningar, förvirring. I dessa fall måste användningen av läkemedlet omgående avbrytas.

Drogen påverkar koncentrationen av uppmärksamhet, så det är viktigt att vara försiktig när du kör fordon, när du arbetar med rörliga delar av maskiner och andra farliga aktiviteter.

Droginteraktioner

Funktionerna i interaktion med andra droger har inte studerats.

recensioner

Vi plockade upp några recensioner av män om Vitaprost:

 1. Andrew. När en icke-bakteriell prostatit detekteras mot bakgrund av hemorrojder, föreskrev läkaren ljus under Vitaprost-märket. Han sade att suppositorierna är effektiva och snabbt eliminerar sjukdomen. När jag fick reda på hur mycket Vitaprost var värd blev jag förvånad. Jag kunde inte ha råd med det, jag var tvungen att leta efter mer prisvärda analoger till salu. Om de inte hjälper, tar jag Vitaprost.
 2. Maxim. Jag har en kronisk prostatit av den icke-bakteriella typen. Det jag har just försökt för hans behandling - dyra, billiga ljus med antibiotika och utan dem, traditionell medicin, men ingenting hjälper. Det återstår att bara hoppas på operationen, eftersom min kropp inte uppfattar någon behandling med läkemedel och medicinska örter.
 3. Victoria. Problemet som är förknippat med prostatit, min familj oroade nyligen. Hennes man blev irriterad och aggressiv, efter att ha kommunicerat med honom erkände han sina känslor. Har riktat till doktorn och som ett resultat en dom - en prostatit. Jag kunde stödja min älskade make som jag kunde och insisterade på att ta medicin. Skrev till honom "Vitaprost". Bokstavligen om 3 veckor förbättrades makeens humör, skämt blev och hade kul. Jag var mycket glad över det här, eftersom hälsan hos nära människor är en riktig lycka. Vi blev av med den här sjukdomen. Och vad tror du... en månad senare blev jag gravid. Drogen jag rekommenderar. Han visade oss hans effektivitet.
 4. Sergey. Jag har en prostatit i många år. Läkaren rekommenderade till mig mot en exacerbation för att passera en behandlingskurs med ljus Витапаст forte, men tyvärr har jag på urticaria påbörjat. Min läkare ansvarade för en annan medicin för mig.
 5. Mikhail. Och det, bra medicin! Det fanns inga piller, men det finns en effekt på kort tid! Jag förväntade mig inte en sådan tur, jag trodde att ljusen är bara början, jag förberedde mig för en lång behandling. Lyckligtvis fick jag en adekvat läkare, han omedelbart föreskrev Vitaprost, förklarade att detta är en av de bästa drogerna mot prostatit under det senaste decenniet. Jag läser olika recensioner om olika piller och ljus, vissa lyckas dricka långa tabletter som afalas, inget händer, men de fortsätter att dricka dem. Med vitaprost är det enklare, 10 dagar behandlades och allt på den

analoger

Exakt i kompositioner av Vitaprost producerar inte, men det finns medel med liknande effekt:

 • ljus för rektal administrering av Superlymph;
 • tabletterade läkemedel Afal, Prostanorm;
 • medel från serien av homeopati-Renel, Solidigraph Compositum.

Innan du använder analoger, kontakta din läkare.

Förvaringsförhållanden och hållbarhet

Tabletterna ska förvaras på en plats skyddad mot ljus, otillgänglig för barn, vid en temperatur av högst 25 ° C. Suppositorier - på en torr plats, skyddad mot ljus, otillgänglig för barn, vid en temperatur som inte överstiger 20 ° С. Hållbarhet - 2 år.

Vitaprost ljus: bruksanvisningar

Vitaprost ljus - ett urologiska medel, vilka producerar en torrsubstans prostata RNC innehållande ett komplex av ett biologiskt aktivt protein och en excipient 3% ättiksyra.

Grund ingår i kompositionen av läkemedelssubstansen, den har en specifik effekt på humant prostata återupptar sin normala drift, återvinning av trofiska processer och mikrocirkulation, minskar vävnadsödem och leukocytantal, förhindrar trombos små ytliga vener, eliminerar orsakerna som leder till splittring av struktur och drift prostatacancer.

Dessutom är suppositorier effektiva för:

 • normalisering av sekretorisk aktivitet hos epidermala celler;
 • ökning av koncentrationen av lecitinkorn i acinusvätskan;
 • toning av blåsans smidiga muskler;
 • suspenderar bihålans utsträckning, förhindrar utsöndring av utsöndring i dem;
 • indirekt undertryckande av aktivitet och förmågan att propagera patogen mikroflora i sekretorisk vätska, fungerar som en antiaggregant;
 • trombos hinder.

Vitaprost leder till normal prostatafunktion, antalet och kvaliteten på spermier, bidrar till att minska smärta och andra obehag i prostata, återställer manliga libido, förbättrar erektion och utlösning.

Förpackningen innehåller 10 ljus, som innehåller en aktiv ingrediens - 50 mg saprost. Innehåller inte antibiotikum Lomefloxacin.

När ett ljus injiceras i ändtarmen (rektal administrationsväg) sker snabb absorption av de aktiva komponenterna utan att passera hepatiska barriären direkt in i blodomloppet. Eftersom läkemedlet inte passerar genom levern, förblir biotillgängligheten till skillnad från tabletterna på en hög nivå.

Indikationer för Entré: Vitaprost ljus indicerat för farmakoterapi av kroniskt förlopp av prostatit, godartad prostataförstoring (BPH), liksom i den förberedande perioden före operation på detta organ och under rehabilitering efter honom.

Under kliniska studier av specifika effekter av suppositorier på kroppen konstaterades det att läkemedlet med hög farmakologisk aktivitet inte orsakar förgiftning, överkänslighetsreaktioner uppträder i extremt sällsynta fall.

Enligt anvisningarna finns kontraindikationer för användning: rekommenderas inte för användning i pediatrisk Vitaprost och utvecklingen av en allergi mot det.

Läkemedlet används endast för insättning i rektum (rektal), som bör utföras efter en grundlig avföring, nämligen helt oberoende defekation eller rengöring lavemang.

Ta bort skyddsfilmen omedelbart före administrering med stötpiller. Stearinljuset injiceras djupt i anusen dagligen, i 5 till 15 dagar, varefter det rekommenderas att ligga i minst en halvtimme. Varaktigheten av farmakoterapi beror på diagnosen och det måste avtalas med läkaren. Enligt läkare är vanligtvis för behandling av kronisk prostatit tillräckligt i 10 dagar, och med BPH är en femton dagars kurs minimalt nödvändig.

Priset för Vitaprost är ganska högt, i apotekskedjan kan du köpa billigare billigare, till exempel Prostatilen, Prostec.

Vitaprost Forte ljus: varför är detta läkemedel förskrivet

Vitaprost Forte-ljus innehåller en större mängd extrakt erhållet från prostatakörteln än VITAPROST - 100 mg SSPROST.

Läkemedlet används om nödvändigt organotropa effekter på prostata, med syftet:

 • eliminering eller minskning av svullnad i körtelvävnaderna
 • en signifikant minskning av leukocytöverflödet i kroppen;
 • normalisering av epidermala celler producerar hemlighet;
 • ökning av antalet lecitinkorn i producenten av acini;
 • stimulera tonen i blåsans smidiga muskler och stärka dess förmåga att behålla urinen.

Läkemedlet leder till en signifikant förbättring av prostatacirkulationen, vilket är förknippad med en minskning av predispositionen mot trombos, normalisering av antiplateletaktivitet. Blodcirkulationen normaliseras, eftersom det under inverkan av läkemedlet inte finns någon venös trombos i prostatakörteln.

Suppositorier bidrar till att minska graden av prostatahyperplasi, därför minskas svårighetsgraden av symtom i samband med obstruktion och bevattning (frekvent urinering tillsammans med smärta, en stark uppmaning att urinera). Volymen av kvarvarande urin minskar och dess maximala och genomsnittliga volymström ökar.

Vitaprost forte ljus normaliserar alla egenskaper och funktioner i prostatakörteln, såväl som seminalvätska: eliminera eller minska svårighetsgraden av smärta och obehag, hjälp bli av med dysursfenomen, återställ sexuell funktion.

Läkemedlet används i medicin för:

 • behandling av kronisk form av prostatit;
 • reducera manifestationerna av godartad GAP;
 • innan de utför operation på prostatakörteln, liksom efter dem
 • akut urininkontinens, frekvent urinering och / eller frekvent urinering med ökad blåsaktivitet hos kvinnor under eller efter klimakteriet.

I sällsynta fall, när läkemedlet används, finns det en bieffekt i form av allergi, som brinner i tarmarna.

Läkemedlet släpps i form av torpedoformade rektala suppositorier av 5 stycken i en bikakepaket. Suppositorier är vita med grått, grädde eller gulaktigt snitt. Läkemedlet är dispenserat utan läkares recept, kostnaden varierar mellan 350 och 550grn.

Du kan ersätta läkemedlet först efter att ha hört en läkare, eftersom det inte finns några Vitaprost Forte-analoger i apoteket med identisk dosering. Det är möjligt att använda Prostatilen eller Vitaprost i ett stötpiller i stället för detta läkemedel.

Vitaprost Plus-ljus: indikationer för användning och fördelar vid behandling av prostatit

Lomefloxacin - fluorokinolon brett spektrum har en uttalad antibakteriella egenskaper som syftar till Neisseria, Escherichia coli, Klebsiella, tsitrobakter, Proteus, Salmonella, Enterobacteriaceae bakterien Morgan, Legionella, Haemophilus influenzae, och Pseudomonas aeruginosa. Förutom antibiotiska uppvisar en måttlig aktivitet mot mykobakterier, vissa arter av stafylokocker, inklusive Staphylococcus, klamydia, Serrat, hafnium och andra mikroorganismer.

Har ingen effekt på streptokocker, pneumokocker, mykoplasma, ureaplasma, treponem.

För att förstöra den patogena mikrofloran kräver en liten koncentration av läkemedlet finns det praktiskt taget ingen utveckling av resistens mot den. Lomefloxacin förmåga att döda bakterier exponeras för ett DNA-gyras mikroorganismer som stör mikroorganism multiplikation processen i samband med undertryckande av övertvinning, DNA-replikation och transkription.

Samprost minskar svullnad och antalet leukocyter i prostatavävnaden leder till normal sekretorisk funktion av epitelceller, ökar antalet korn i lecitinet och toner atsinusovoy fluidblåsan. Som ett resultat minskar tendensen till blodproppar, antiplatelet aktivitet normaliseras, prostata och ejakulatets parametrar blir fysiologiska. Smärta och obehag i prostatakörteln minskar, libido och ökning ökar.

Läkemedlet administreras, både akuta och kroniska former av prostatit har en bakteriell etiologi (om mottaglig för den patogena mikrofloran lomefloxacin), såväl som vid behandling av inflammationer i andra organ i det urogenitala området.

Applicera läkemedlet för sanering av prostatakörteln före och efter kirurgiska ingrepp på den.

Läkemedlet produceras i form av suppositorier, för rektal administrering, på apotek finns paket med 5 och 10 suppositorier.

Om det är nödvändigt att byta läkemedel, kan läkaren ordinera Vitaprost (Prostatilen) separat och ett lämpligt antibiotikum, eftersom motsvarande Vitaprost Plus inte har ett ljus. Detta kan vara nödvändigt om håret som orsakade prostatit är inte känslig för lomefloxacin, patienten har en allergi mot läkemedlet eller inte passar kostnaden för läkemedlet (Priset varierar från 400 till 600 UAH. Per förpackning).

Stearinljus för prostatit Vitaprost och deras användning i andra sjukdomar

För att testa hur effektivt och säkert ljus från prostatit Vitaprost agera på patienten, var Fas 4 klinisk studie genomförs i Ryssland. Studien varade i 36 dagar och bestod av 3 steg: en omfattande undersökning, en tio dagars behandling och medicinsk uppföljning efter avslutad behandling.

Patienter, män från 20 till 50 år injicerade dagligen 1 Suppository Vitaprost före sänggåendet.

Alla ämnen hade en diagnos av långvarig icke-bakteriell prostatit, som varade inte mindre än 3 månader.

Före behandlingen klagade patienterna om smärta i perineum, bäckenorganen, nedre delen av ryggen och yttre könsorgan.

Som ett resultat av terapi registrerades en signifikant minskning av smärta och obehag. Svårighetsgraden av sjukdomen på skalaen av NIH-CPSI minskade med 4 poäng. Den copulativa funktionen förbättrades avsevärt, vilket påverkade livskvaliteten hos män. Normalisering av nattsöm och urinering, ökad potens och libido noterades. Normalisering av alla parametrar av prostatakörteln och sekretoriska sekretioner registrerades. Tillståndet förbättrades hos 82% av patienterna, och endast 9 av de 50 deltagarna hade symtom på sjukdomen.

Enligt resultaten av testerna, drogs slutsatsen att Vitaprost kan användas för farmakoterapi av patienter med kronisk prostatit har bakteriellt ursprung, som ett medel för att minska svårighetsgraden av smärta, såsom den analgetiska effekten av läkemedlet sker relativt snabbt.

Som ett resultat av testen bekräftades inte bara effektiviteten, men också säkerheten hos anläggningen. Biverkningar registrerades hos endast 6% av patienterna, två personer klagade över att brinna i ändtarmen, en på en avföring i avföringen. Kommunikation med användningen av läkemedlet är sannolikt men inte bevisat. Oönskade symtom var måttliga, krävde inte medicinsk korrigering, patienter fortsatt behandling, det fanns inga andra allvarliga kliniska förändringar hos patienter - dessa data bekräftades genom laboratorietester.

Vitaprost rekommenderas för monoterapi, liksom vid komplex behandling av patienter med kronisk prostatit och under återhämtningsperioden för förebyggande av komplikationer efter akut inflammation i prostata.

För att uppnå en stabil positiv effekt av behandlingen är nödvändigt att ta läkemedlet för en månad, kan läkaren också förskriva införandet av stolpiller i 10 dagar för 3 - 6 månader med avbrott.

Utbredda behandlingssystem för andra prostata patologier, som inkluderar suppositorier för behandling av prostatit Vitaprost. Det finns kliniska studier som bekräftar effekten av Vitaprost Forte i kampen mot prostata adenom. Vid bedömningen av svårighetsgraden av sjukdomens symtom bestämdes dynamiken i sjukdomsutvecklingen enligt den internationella bedömningsskalan (IPSS-Q). Inklusive med hjälp av ultraljudsundersökning av graden av infektiös ocklusion, svårighetsgraden av inflammation i prostatavävnaden, volymen av kvarvarande urin, kränkning av urinfunktionen före och i slutet av behandlingen. Mycket uppmärksamhet gjordes för att bestämma toleransen för läkemedlet, förekomst av biverkningar och sannolikheten att ändra laboratoriedata.

I försöken deltog 120 män med AHD som genomgick poliklinisk behandling, med måttlig infravesikal obstruktion. Patienter som behövde prostataoperation eller annan kirurgiskt ingrepp, liksom med tillhörande sjukdomar (inklusive kronisk prostatit, leversjukdom, njure, hjärta), tar andra läkemedel till den kliniska studien tilläts inte.

Alla patienter delades in i tre lika grupper:

 1. Ta emot 1 suppositorie Vitaprost Forte 1 gång per dag.
 2. Konsumenterna på en tablett av Tamsulosin per dag.
 3. Ta emot placebo, i form av ljus 1 gång per dag.

Alla patienter genomgick behandling i en månad. Det registrerades frånvaron av abnormiteter i blodprov (klinisk och biokemisk) och urin från den fysiologiska normen. Enligt resultaten av ultraljud var det en minskning av inflammation och graden av hyperplasi hos patienter som tog Vitaprost Forte, prostatavolymen minskade från 46 cc. cm till 44 cu. cm, förutom att denna smärta minskade och kvaliteten på sexuellt liv förbättrades. Hos patienter som använde Omnic och fick placebo var det en liten ökning av prostatakörteln. Långtidsanvändning av läkemedlet rekommenderas för APH.

Goda resultat ges genom användning av Vitaprost för behandling av vissa sjukdomar i anus och rektum, inklusive hemorrojder. Med introduktionen av 1 stift för medicinering dagligen i 10 till 15 dagar minskar ödemet, klåda och blödningar från hemorrhoida noder, liksom gradvis läkning av sprickor.

Enligt patienter som lider av kronisk prostatit och BPH, som ett resultat av användningen av Vitaprost, observeras ett beständigt positivt resultat. Redan på den tredje dagen av läkemedelsapplikationen minskar smärtan i perineum signifikant, antalet urinering och obehag minskar med dem. Frånvaron av felaktighet att urinera, inklusive på natten, gör det möjligt att få normal sömn.

Efter 10-15 dagars behandling ökar libido och potens, smärta försvinner under samlag, det tar bort nervositet och återställer förtroendet för manlig livskraft. Läkemedlet är bekvämt att använda, eftersom det bara administreras en gång om dagen före sänggåendet, utesluter det att mottagning hoppas över och låter dig behandlas utom patienten utan att ändra den vanliga dagliga rutinen. Allt detta gör användningen av detta läkemedel till en populär behandlingsmetod bland medlemmarna i det starkare könet.

Resultat av applicering av Vitaprost suppositorier i prostatit

Vitaprost-ljus är ett läkemedel som används för att behandla prostatit. Denna sjukdom drabbar mer än hälften av den manliga befolkningen i äldre ålder.

Prostatit ger stora hälsoproblem, med undantag för vanligt obehag, känner patienten stark brinnande känsla i urinröret, konstant uppmanar till toaletten, det är inte ovanligt för en sådan sjukdom att bryta erektionen. Därför är läkemedlet Vitaprost i form av ljus eller tabletter väldigt populärt bland män över 35 år.

Ingredienser Vitaproststearinljus

Vitaprost ljus anses inte vara en särskilt billig medicin - priset beror på en speciell komposition som väljs som ett komplex av naturliga ämnen. Detta skiljer läkemedlet från de liknande som i praktiken, eftersom kroppen lättare absorberar naturliga komponenter och visar dem utan biverkningar. Rektala suppositorier Vitaprost används ofta för behandling av prostatit, de är effektiva och lämpliga för nästan alla. Vitaprost-suppositorierna plus priset är något högre än för andra liknande produkter - det beror på naturen hos de komponenter som utgör kompositionen.

Men på effektiviteten av exponeringen finns det lite som kan jämföras med detta läkemedel. Alla organ av människor och djur producerar speciella ämnen som positivt påverkar funktionaliteten - detta bekräftas av många studier på detta område. Vitaprost forte ljus och andra former av läkemedlet utförs på grundval av ritning från nötkreatur prostata. Denna komponent har en positiv effekt på den mänskliga prostatan, så att vid behandling av inflammation i körteln kan uppnå en bra effekt.

Aktuellt detta läkemedel kommer att vara för hälften av den manliga befolkningen i reproduktiv ålder.

Läkemedelsföretag producerar många läkemedel för behandling av denna sjukdom. Men inte alla är effektiva och prisvärda, till skillnad från Vitaprost, vilket är lätt att hitta i apoteket om det behövs. Användbara egenskaper hos den kan listas enligt följande:

 1. Aktivering av cirkulation i blodkärl, minskning av sannolikheten för blodproppar. Efter att ha tagit läkemedlet noterar många patienter en snabb minskning av smärta och minskad obehag.
 2. Vitaprostmedicin har en bra effekt på kutens utsöndring, det hjälper till att normalisera urinering, vilket påverkar blåsans muskler. Genom att aktivera leptin, fyller utrymmet mellan celler, startas restaureringsprocessen.
 3. Med vanlig användning av Vitaprost minskar den förstorade prostaten gradvis och antar sina normala dimensioner.

Instruktioner för användning och effekter på kroppen

Detta läkemedel tillskrivs dem som snabbt kan återställa mäns erektilbalans. Dess formel innehåller naturliga ämnen som ger behandling för alla tillstånd av körteln, även med en försummad sjukdom finns det en chans att undvika många negativa konsekvenser. Med hjälp av läkemedlet enligt läkarens instruktioner kan du snabbt uppnå bra resultat.

Läkemedlet är tillgängligt i olika former:

 1. Vitaprost-tabletter kan vara 50 mg, 100 mg. Efter sväljning verkar de inte omedelbart, utan från upplösningstidpunkten i tarmarna. Producerad på basis av ett pulver, som framställs från prostata celler av stora tjurar. Som hjälpkomponenter tillsätts kalciumstearat, laktos, sackaros, cellulosa, crospovidon till dem.
 2. Den mer populära frisättningsformen är suppositorier. Med rektal administrering ger läkemedlet den bästa effekten, eftersom den verkar direkt på prostata. Framställd under namnen på stearinljus Vitaprost plus, suppositorier Vitaprost Forte. Utförs i form av torpedoformade ljus där innehållet av den aktiva substansen är 50 mg för konventionella suppositorier, för Vitaprost forte-sorten på 100 mg.

Om du var tvungen att jämföra Vitaprost-ljus eller tabletter - vilket är bättre kan du säga att någon form av medicin har en bra effekt på körtelorganet. När du tar en medicinåtgärd kan du förvänta dig följande:

 • Det finns en aktivering av mikrocirkulationen;
 • Minskar risken för blodproppar
 • Infiltrering av prostatavävnaden minskar.

Innan du använder Vitaprost-suppositorier kan man ta reda på återkopplingen om läkemedlets verkan. Kort efter procedurens början rapporterar många patienter en minskning av ödem, vilket framgår av en förbättring av urinröret. Tack vare toning av prostata och blåsans väggar, lindras patientens allmänna tillstånd och obehag minskar. Effekten av Vitaprost-behandling är 97%.

Vitaprost Forte ljus - instruktioner

Vitaprost forte ljus är av intresse för dem som kommer att fortsätta behandlingen med användning av detta läkemedel. Vid behandling av inflammatoriska processer hos manliga könsorganen kan detta läkemedel visas med inflammation i prostatakörteln, såväl som i fall då den förstoras eller vid diagnos av adenom.

Varianter av drogen och dess effekt på kroppen:

 1. De som har ordinerats vitaprost-suppositorier för att ta Vitaprost får läsa om hur man applicerar dem i anvisningarna. Lyset innehåller en aktiv substans i en mängd av 50 mg, kompletterad med vitessol;
 2. Vitaprost Forte har 100 mg aktiv substans, därför är effekten dubbel;
 3. Ljus som heter Vitaprost Plus innehåller 400 mg aktiv substans tillsammans med en hjälpämne. De skiljer sig från andra genom en stark handling.

Läkemedlet finns i förpackningar med 10 suppositorier. De är avlånga, med en något spetsig ände, färgen är ljusgul eller vit.

Mottagandet av Vitaprost-ljus visas:

 1. Med långvarig prostatakörtel, kroniska former;
 2. Radikala behandlingsalternativ - det kan behöva inträde före eller efter operationen.
 3. För förebyggande av inflammation.

Enligt instruktionerna används ljusen för att sätta patienten i anusen. Denna mottagningsmetod ger ett effektivare resultat på grund av glandulärorganets placering. De som är förlorade med frågan om hur man sätter på Vitaprost-suppositorier är det värt att samråda med läkaren om detta. Efter introduktionen av läkemedlet i anuset börjar det efter en tid att lösa upp sig. Under hans handling är blodcirkulationen i prostata etablerad, efter ett tag antar det normal storlek och form, upphör att komplicera urinprocessen. Läkemedlet kan också eliminera stillastående processer i organ och sakta ner inflammationen.

Stearinlys Vitaprost Forte minskar trombocytaggregation, lindrar svullnad och smärta, eliminerar obekväma känslor i perineum. Vitaprost Plus innebär komplex behandling. Här tillsätts antimikrobiella, antiseptiska effekter till den terapeutiska effekten. Det tillhandahålls av antibiotikakomponenten Lomefloxacin.

Alla typer av suppositorier Vitaprogress effektivt kan eliminera svullnad och manifestation av smärta, från vilken patienten kan lida länge. Återställd utsöndring av körteln påverkar positivt blåsans funktion. Det börjar fungera bättre, vilket hjälper till att minska obehag när man besöker patienter med toalett och förbättrar urinering.

Läkemedlets effektivitet indikeras om behandlingen utförs:

 • Förlängd kronisk sjukdom;
 • Operationen utfördes och läkemedelsbehandlingen visades (detta kan hända både före operation och efter);
 • När körteln är hyperplastisk, när ökningen i storlek är godartad.

Vitaprost 20 ljuspriset är inte särskilt lågt, det beror på komponenternas naturlighet. Syftet med läkemedlet kan utföras inte bara inom medicinsk, men också för förebyggande ändamål.

Vitaprost Forte är förskrivet i sådana fall:

 • Inflammation av prostatakörteln, som har gått in i kronisk form;
 • Godartad tumör
 • Preoperativ period och efter det;
 • Förseningar, problemlösning;
 • Hyperaktivitet i blåsan, kännetecknad av frekvent urinering.

Vitaprost Plus-ljus är förskrivet för antagning i följande fall:

 • Med inflammation i prostata lingering, med förvärring, om sjukdomen har ett infektiöst ursprung;
 • Förberedelse för drift och återhämtning efter det.

Biverkningar, kontraindikationer för användning

Vitaprost, som regel, är inte ordinerad för en patient under 18 år. Missa inte det om patienten har följande sjukdomar:

 • epilepsi;
 • Encefalopati cirkulatorisk;
 • Problem med centrala nervsystemet orsakat av epilepsi.

Kontraindicerade Vitaprost-ljus att använda om patienten har en individuell intolerans mot någon del av läkemedlet, såväl som vid sårbarhet för komponenterna.

Om du tar Vitaprost plus suppositorier, ska användningsanvisningarna observeras strikt av patienten.

Annars kan en överdos av läkemedlet noteras.

Det kännetecknas av sådana tecken som utseendet på akuta psykoser, visuella och auditiva hallucinationer, konvulsiva tillstånd, skakningar i benen, överdriven känslighet mot ljus, dumhet kan uppträda. Dessa fenomen indikerar behovet av att sluta behandlingen och att det är nödvändigt att omedelbart kontakta en läkare.

Hur man tar Vitaprost-ljus, dosering

När det gäller hur man ska behandlas med Vitaprost-preparat, skaffa en specialistkonsultation - ta läkemedlet enligt det schema som beräknats av läkaren. Kursperioden och dosen bestäms av urologen efter att patienten har undersökts. Under undersökningen tas hänsyn till sjukdommens ursprung och den nivå sjukdomen har uppnått. Möjliga komplikationer beräknas, samtidigt som sjukdomar identifieras, då läkaren har fått behandlingsplanen efter att ha fått all nödvändig information.

Enligt instruktionerna bör administrering av Vitaprost-preparat genom rektalväg utföras en gång om dagen - före sänggåendet ska patienten sätta in ett suppositorium i anusen. Före proceduren, tömma tarmarna nödvändigtvis - detta kan göras både naturligt och med hjälp av enema. Den vanliga behandlingen är ca 10 dagar. När stearinljuset är placerat i ändtarmen är det bättre att stanna i sängen i en timme. Därför rekommenderas att ta medicinen före sänggåendet.

Vitaprost ljus och alkohol

Studierna instruktionen för suppositorier Vitaprost, kan patienterna se indikationer för användning självständigt. Men det är inte alltid klart om alkohol kan konsumeras under behandling med läkemedlet. Eftersom Vitaprost-behandling endast utesluts för äldre män är det inte förvånande att de försöker klargöra denna fråga i förväg.

Alla läkare med god erfarenhet av att behandla läkemedelsbehandling rekommenderar patienten att ta alkohol under behandlingen av läkemedel. För att snabbt och effektivt bli av med sjukdomen kan kroppen behöva påverka alla krafterna. Och att bli av med de giftiga ämnena i alkoholhaltiga drycker kan förhindra och fördröja större delen av kroppens styrka på sig själv.

Vitaprost Plus och Vitaprost forte ljuskomposition innehåller inte ämnen som inte är kompatibla med alkohol. Instruktionen för användning av preparatet innehåller inga förbud mot att kombinera alkoholhaltiga drycker och suppositorier med innehållet i extraktet från prostata av djur.

Kroppen kommer att spendera energi för att inte hantera sjukdomen, utan att bli av med de ämnen som ingår i alkoholprodukter och som påverkar människans tillstånd.

Recensioner av män med prostatit

Användning av ljus Vitaprost för behandling har en annan effekt på kroppen. Patienter som får behandling i samband med Vitaprost-läkemedlet lämnar följande feedback på sitt arbete:

Instruktioner för användning av Vitaprost-ljus

Smärta i underlivet och i perineum, sexuell svaghet, urinationer - alla dessa är tecken på prostatit, som i vår tid massivt påverkar en stark hälsa av mänskligheten. Enligt olika uppskattningar påverkar denna sjukdom trettio till sjuttio procent av vuxna män. Om du inte behandlar en fruktansvärd sjukdom, är risken för cancer stor som följd av impotens. Modern medicin erbjuder många alternativ för att bli av med sjukdomen, men det finns ett botemedel som läkare utser tre gånger oftare än någon annan. Detta erkännande av läkare och patienter fick ett effektivt läkemedel "Vitaprost" -stearinljus.

Den sparar medel

Huvuddelen av detta läkemedel är en produkt av naturligt ursprung - det är ett extrakt från celler från bovin prostata, som kallas prostatilen eller samprost. Extrakt från körteln av nötkreatur har en tropism till vävnaderna i den mänskliga prostata och låter dig framgångsrikt slåss med prostatit. I rollen som ett hjälpämne som förbättrar absorptionen av den härdande komponenten använder vi vitessol.

Vitaprost ljus är ett urologiskt medel som produceras från ett torrt extrakt av prostatakörteln

Tillverkaren erbjuder tre varianter av rektala suppositorier:

 1. Standarddosen förutsätter 50 mg prostatylen i ett ljus. En sådan medicin kallas "Vitaprost".
 2. Vitaprost Forte har en dubbel dos (100 mg) av den aktiva beståndsdelen i dess sammansättning.
 3. Om, förutom att extrahera prostata från prostatakörteln, använder ljus ett antibiotikum som syftar till att bekämpa infektioner i hankörteln, så kallas sådana suppositorier "Vitaprost Plus". 400 mg Lomefloxacin tillsattes till varje dos av läkemedlet.

På apoteket kommer du inte att bli ombedd för att köpa Vitaprost-läkemedlet, instruktionerna för att använda det verkar ge svar på alla frågor. Men vilket av de tre ljusalternativen är rätt för ditt specifika fall, självklart, bara läkaren ska bestämma.

Gynnsamt inflytande på "andra hjärtat"

På grund av sin naturliga sammansättning kan läkemedlet återställa nedsatta genitourära funktioner hos män.

Efter första behandlingstiden observeras positiva resultat:

 • Den hypertrophied prostata återgår till sina normala parametrar;
 • Blåsan kommer i tonen, dysuriska problem passerar;
 • normaliserade sekretoriska funktioner hos körteln, förbättring av spermiernas kvalitet;
 • reducerar signifikant risken för blodproppar i prostata
 • lokal blodcirkulation intensifieras.
Vitaprost normaliserar prostata, mängden och kvaliteten på ejakulatet, hjälper till att minska smärta och andra obehagliga upplevelser

Efter att ha gått igenom cykeln för att ta drogen finns det en långsiktig effekt från dess effekt:

 • symtomen på sjukdomen blir mindre uttalade;
 • Eftergivningsperioden ökar.
 • Försvåringen av sjukdomen är mindre smärtsam och akut.

Effektiviteten av läkemedlet framgår av sin välförtjänta popularitet bland urologer och deras patienter. Vitaprost, vars analoger finns i apoteksnätet, överstiger konfidentiellt användbarheten hos alla konkurrenter.

Visas, men inte alla

Cytomedines (Detta inkluderar ämnen som härrör från extrakt av bovint prostata), att komma in i människokroppen, påverkar urogenitalsystemet, hjälper den att bekämpa nedbrytning. Detta händer oavsett orsakerna till att dessa förändringar orsakas - genom åldersprocesser, genom kirurgiska operationer eller andra patologier.

Därför är spektret av indikationer på läkemedlet "Vitaprost" från prostata, sjukdomar eller dysfunktion i blåsan ganska bred:

 • prostatit både i inledningsskedet och i kronisk form;
 • nedsatt urinering - inkontinens, frekventa önskningar;
 • vid kirurgiska ingrepp;
 • adenom.
Vitaprostljus är föreskrivna för farmakoterapi vid kronisk behandling av prostatit

Ibland är läkemedlet ordinerat för kvinnor för att behandla blås hyperaktivitet under klimakteriet. Användningen av dessa rektala suppositorier hindras inte av närvaron av hemorrojder - tvärtom finns effekter av minskad blödning och svullnad, vävnadsläkning.

Användningen av läkemedlet har praktiskt taget inga kontraindikationer. Till fall där det inte är nödvändigt att utse ljus, är:

 • individuell immunitet, allergiska reaktioner mot enskilda komponenter;
 • allvarliga skador i nervsystemet (kramper, epilepsi, etc.) kräver samråd med en specialiserad läkare före användning
 • ungdomar under 18 år använder ljus "Vitaprost" rekommenderas inte.

Vid användning av läkemedlet för att förhindra exacerbationer av kronisk prostatit är den kliniska effekten 97%.

Så här ansöker du rätt

Sättet att använda Vitaprost-ljuset beskrivs i detalj i handboken för detta verktyg.

Det är dock värt att återkalla flera regler:

 1. Suppositorier injiceras i rektum efter avföring (du kan lägga en rengörande enema).
 2. Ligga på höger sida, tryck din vänstra fot i magen och gå in i ljuset.
 3. Ta ett horisontellt läge (bättre på magen) och lägg dig ner i ungefär tjugo minuter. Detta är nödvändigt för att förhindra förlust av medicin från anusen.
Ljuset injiceras djupt i anusen dagligen, i 5 till 15 dagar

I enlighet med läkares rekommendationer bör någon av varianterna av frisättningen av läkemedlet "Vitaprost" tas en gång om dagen med ett ljus. Varaktigheten av kursen ska bestämmas av läkaren, det beror på diagnos och svårighetsgrad av sjukdomen. Vanligen med prostatit är tio tekniker tillräckliga, samtidigt som man behandlar blåsdysfunktion - tjugo.

fallgropar

Vid användning av denna medicinering kan patienten uppleva biverkningar av suppositorier. Den mest sannolika är:

 • yrsel;
 • dysbacteriosis (mer typiskt vid användning av Vitaprost Plus);
 • allergiska reaktioner i form av klåda eller utslag;
 • ökad blödning på grund av minskad trombos
 • en liten minskning av blodtrycket.

Det är inte nödvändigt att kombinera behandling med alkoholintag, i vilket fall läkemedlets effektivitet minskas avsevärt. Vitaprost kan bidra till att minska reaktionen och skingra uppmärksamheten, så det rekommenderas att du under körning av kursen ger upp körning och kontroll av komplexa maskiner.

I vissa fall observerades följande biverkningar vid användning av suppositorier Vitaprost Plus hos patienter: yrsel, illamående

Om dosen som rekommenderas av urologen inte är uppfylld kan följande symptom uppstå:

 • konvulsiva muskelkontraktioner
 • tremor;
 • psykos;
 • rädsla för ljus;
 • stupor.

Om du har minst en av dessa tillstånd, bör du omedelbart kontakta en läkare för akutsjukvården.

Särskilda fall av upptagande

Om det finns allvarliga sammorbiditeter, bör instruktionerna läsas noggrant innan du använder Vitaprost.

Faktum är att med vissa läkemedel bör denna åtgärd inte kombineras:

 • antiinflammatoriska icke-steroider med samtidig mottagning med ljus ökar den toxiska effekten på kroppen;
 • Vitaprost ökar effekten av att ta koagulanter, vilket kan leda till bildandet av inre blödningar.
 • droger som förvärrar glomerulär filtrering av njurarna, rekommenderar inte att du tar med dessa suppositorier.

Närvaron av cirros kräver vanligtvis inte justering av doser och behandlingsregimer, men njursvikt är en sjukdom där den behandlande läkaren ska ordinera medicinen individuellt. Generellt sett bör du inte självmedicinera, förskriva droger på rekommendation av en granne, som "hjälpte". Det är endast den behandlande läkaren som kan avgöra eventuella negativa konsekvenser av interaktion med andra läkemedel efter en heltidsundersökning av patienten.

Hur och var att köpa

Rektala suppositorier "Vitaprost" hänvisar till en grupp läkemedel som ges på apotek utan recept. Glöm inte att bara den rätta ansökan säkerställer att du uppnår önskad terapeutisk effekt. Var noga med att konsultera en urolog på förhand - "utan recept" betyder inte "utan tidsbeställning". Effektiviteten hos det ursprungliga läkemedlet har påvisats upprepade gånger av många kliniska studier. Du kan köpa medicinen i någon läkemedelsbutik, priset, tro mig, kommer inte att överstiga kostnaden för din hälsa. Du kan lagra ljus i två år vid en temperatur av högst tjugo grader, så det är bättre att göra det i kylskåpet. Innan du använder den, håll dem i ungefär en halvtimme i en rymlig miljö. Det sista möjliga användningsdatumet för ljuset anges på förpackningen.

Vitaprost från prostatit

För närvarande drabbas 40-50% av männen i fertil ålder av manliga sjukdomar. Ett vanligt klagomål hos en specialist är prostatit. Innan du väljer ett läkemedel måste du bekräfta diagnosen: vissa sjukdomar i prostatakörteln kan ha liknande symptom.

Ofta ordinerar urologer Vitaprost-behandling - ett läkemedel baserat på tjurens prostatavävnad.

Beskrivning av beredningen

Vitaprost tillhör läkemedel av naturligt ursprung. Läkemedlet består av den huvudsakliga aktiva beståndsdelen - Samprost substans. Formen av frisättning - rektala suppositorier och tabletter med filmdäck.
Sammansättningen av läkemedlet i fast doseringsform innefattar prostata vävnader av klövdjur. Ytterligare komponenter: sackaros, kalciumstearat, laktos, cellulosa, croparovidon. Vitaprost-tabletter ger 50 och 100 mg vardera.
I form av rektala suppositorier är åtgärden gjord av 5 ljus i en kartong. Stearinljus innehåller 50 mg av huvudämnet i Witepsol.
Honung Vitaprost forte finns i form av rektala suppositorier som väger 100 mg i 5 stycken i en kartong.
Vitaprost plus tillverkas i form av suppositorier med en ytterligare komponent av lomefloxacinhydroklorid, med en dos av 400 mg.

Farmakologiska effekter

Vitaprost har följande egenskaper:

 • främjar mikrocirkulation av blod i prostata;
 • minskar sannolikheten för blodproppar, förhindrar utseende av tromboser;
 • avlägsnar svullnad av vävnaden;
 • stimulerar blåsans arbete;
 • förbättrar processen med urinering.

Dessutom kan läkemedlets förmåga att påverka prostataformen, liksom minska de smärtsamma syndrom som uppstår vid urinering. Drogen bidrar också till att tömma urin, minskar mängden kvarvarande vätska i blåsan. Medicinen visade hög effektivitet vid eliminering av inflammation i prostatakörteln. Nästan varje person som tog medicinen noterar förbättringen av hans tillstånd i 97% av fallen.
Läkemedlet Vitaprost forte förbättrar tillståndet i prostatakörteln, vilket minskar blåsans aktivitet.
Vitaprost plus har antiinflammatorisk och antimikrobiell effekt. Bakteriostatiska effekter bred spektrumkomponent som ingår i dess sammansättning - lomefloxacin, hjälper till att eliminera mikroorganismer minskar svullnad, normalisera produktionen utsöndring, stimulerar musklerna i urinorgan, eliminerar smärta vid urinering.

Indikationer för användning

Tablettmedlet Vitaprost är ordinerat för långvarig behandling av kroniska och akuta prostata sjukdomar. Tabletter hjälper inte bara till prostatit, men också med andra patologier i prostata: prostatit i akut stadium, BPH och andra.
Indikationer för användning är:

 • impotens. Läkemedlet förbättrar männs sexuella förmåga och kvaliteten på sexuellt liv, stimulerar produktionen av spermatozoa;
 • kronisk prostatit;
 • prostatit av mikrobiellt och icke-mikrobiellt ursprung
 • godartat adenom;
 • ofrivillig urinladdning;
 • efter kirurgiska operationer på bukhinnan;
 • att återställa funktionen av blåsan;
 • med kränkningar av urinutmatning
 • före och efter operativa manipuleringar på prostata
 • för att förebygga återkommande inflammation i prostata
 • med frekvent urininkontinens hos kvinnor under klimakteriet.

Oftast är prostatit bakteriell i naturen, så läkemedlet ordineras av läkaren i en kombinationsbehandling samtidigt med antibakteriella medel.

Instruktioner för användning

Läkemedelsberedning Vitaprost i tabletter för bästa resultat ska vara full efter att ha ätit, sköljt ner med mycket vatten. Avbryt inte behandlingen och självständigt ändra dosen som föreskrivs av din läkare.
Behandlingsförloppet med Vitaprost bestäms av en specialist. För att eliminera symtom på prostatit i kronisk form konsumeras Vitaprost-tabletter 10-15 dagar, beroende på individuella egenskaper. Vid rektal suppositorier bör rektum rengöras först med enema. När ljuset är nedsänkt är det nödvändigt att stanna i horisontellt läge i minst en halvtimme. Behandlingsschemat beror på svårighetsgraden av sjukdomen och sjukdomen.
Med en bakteriell form av prostatit kan en urolog öka behandlingen i 1 månad tills symptomen är helt eliminerad.
Hur man tar medicinen och varaktigheten av behandlingen bestäms av den behandlande läkaren.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Kontraindikationer och biverkningar

Läkemedlet ska inte användas av personer under 18 år. Försiktighet måste också vidtas:

 • med epilepsi och epileptiska anfall
 • ateroskleros;
 • med sjukdomar i nervsystemet
 • Läkemedlet ska kasseras med individuell intolerans mot komponenterna.

Vitaprost ökar giftiga egenskaper och ökar effekten av NSAID, antikoagulantia. Vissa läkemedel som blockerar tubulär utsöndring gör det svårt att ta bort Vitaprost från kroppen.

Allergisk reaktion i form av urtikaria

Av biverkningarna av medicinering kan du notera utseendet av allergiska reaktioner i form av urtikaria, hudutslag, klåda. I extremt sällsynta fall finns det: yrsel, ångest, dysbios, sänkning av blodtrycket, förändring av hjärtfrekvens, magont.
Under en överdos kan patienten ha konvulsioner, hallucinationer, ljuskänslighet, tremor i extremiteterna.
Kliniska studier har visat en lätt tolerans av läkemedlet av patienter och sällsynta komplikationer. Trots sin inte enkla komposition absorberas läkemedlet lätt och elimineras snabbt från kroppen.

Särskilda instruktioner

Med kombinationsbehandling visar Vitaprost-läkemedlet det bästa resultatet. Oftast används tillsammans med tabletter andra droger, liksom folkmedicinska lösningar.
Applicera suppositorier Vitaprost plus, stanna inte länge under solen, vilket kan leda till fotosensibilisering, hudförbränning, blåsor. Sådana tillstånd kräver återtagande av läkemedlet. Det bör också noteras den negativa effekten av Vitaprost på koncentrationen av uppmärksamhet. När du tar produkten ska du vara försiktig när du kör maskinen och arbetar med farlig maskin.
Det rekommenderas inte att dricka alkohol under behandlingen med läkemedlet. Det är förbjudet att använda Vitaprost för patienter med hemofili och lider av blodkoagulerbarhet.

Applicering av Vitaprost vid olika sjukdomar

Honungspreparat har hög effektivitet vid behandling av många sjukdomar i en prostata. Det är därför som urologerna rekommenderar Vitaprost 3 gånger oftare än något annat läkemedel. I de flesta fall, de medel som används för att eliminera manifestationer av kronisk prostatit resulterar från smittsam sjukdom, kolecystit, sinuit och andra, såväl som smärta vid urinering och urladdning från urinröret.

Dessutom är läkemedlet ordinerat för ett adenom av godartad natur, åtföljd av infertilitet. Drogen har anti-ödematös verkan, reducerar volymen av prostatakörteln eliminerar stillastående processer i urinorganen, främjar en snabb tömning, eliminerar smärta, stabilisera sexuella liv.
Vitaprost behandlas ofta med hemorrojder. Medicinen minskar blödningen från noderna, lindrar svullnaden i vävnaderna, eliminerar klåda, läker små sprickor i anusen. Vid behandling av hemorrojder används både suppositorier och Vitaprost-tabletter.
Ibland gör en specialist ett beslut om behovet av att ta medicinering i infertilitetsbehandling med efterföljande övervakning av blod och spermogram.
För att förhindra drogen ska tas 1-2 gånger om året i en månad.

analoger

Det finns inga direkta analoger av läkemedlet. Liksom de medicinska effekterna är droger:

Analog Vitaprost - Samprost

 • Afala;
 • prostatilen;
 • Bangshil;
 • Prostamol Uno;
 • prostakor;
 • Fortezh;
 • Samprost.

Prostatit och andra prostata sjukdomar kan förekomma hos en manlig representant som har fyllt 35 år. Vid de minsta förändringarna i ditt tillstånd borde du vara uppmärksam och kontakta en läkare. Varje 40-årig man borde genomgå en årlig undersökning av manliga reproduktionsorgan: endast en korrekt identifiering av problemet garanterar ett positivt resultat.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.