Huvud
Symptom

Billiga inhemska och utländska analoger av ljus och tabletter Vitaprost

Enligt statistiska studier står varje fjärde man i åldern 20 till 40 inför problemet med prostatit personligen.

Och under årens lopp växer denna indikator, och prostatakörteln hos pensionärer är ungefär 60%.

Läkare slutar inte att informera sina patienter om farorna med denna sjukdom och varna att i avsaknad av terapi kan det orsaka allvarliga komplikationer från genitourinary sfären.

Modern medicin har en stor mängd korrigeringsverktyg för patologisk inflammation av prostata. Men det viktigaste sättet att behandla sjukdomen är dess läkemedelsbehandling med ljus och tabletter.

Läkare utse sina patienter höggradigt stolpiller och tabletter Vitaprost analoger billiga (inrikes) och dyrare (utländsk härkomst), och de kombinerade läkemedel med en liknande princip operativsystem. Så, vad är Vitaprost och vad är dess generika känt för? Dessa och andra frågor kommer att besvaras i den här artikeln.

Ett unikt läkemedel med en uttalad effekt

Vitaprost är ett läkemedel av naturligt ursprung som används vid behandling av prostatit och prostata adenom.

Basen av drogen är ett torrt extrakt av prostata av representanter för olika arter av stor boskap. Medicinen klarar helt och hållet de uppgifter som gör det möjligt för patienten att snabbt glömma de obehagliga symptomen på sjukdomen.

Läkemedlets effektivitet beror på dess farmakologiska egenskaper, på grund av vilket det bidrar till förbättringen av ett antal biologiska processer i tjockleken tjock:

 • stimulering av blodfyllning och normalisering av mikrocirkulationen i bäckenorganen, inklusive prostata och blåsan;
 • förebyggande av oschemalagd blodkoagulering och bildning av trombotiska blodproppar genom att reducera koagulationssystemets aktivitet;
 • återupptagande av adekvat utsöndring av prostatiska epitelceller.

Samma egenskaper ägs av de flesta generika Vitaprost, ett torrt extrakt av prostata av stor boskap, där det ersätts av en komponent av vegetabiliskt ursprung. Dessutom är alla läkemedel, naturliga ingredienser Vitaprost grupper har komplex terapeutisk effekt på de sjukdomsorsakande faktorer, stärka immunitet, eliminera symtom på inflammation och svullnad i den mjuka vävnaden och därmed bidra till en minskning i smärtintensitet.

Regelbundet intag av Vitaprost och dess analoger möjliggör en bestående effekt, vilket uttrycks i följande:

 • reduktion av ödem i prostata;
 • lindring av smärtsyndrom;
 • eliminering av problem med spermatogenes;
 • förnyelse av styrka och libido;
 • normalisering av urineringsfunktionen och förebyggande av enuresis.

Indikationer för användning

Tabletter och suppositorier Vitaprost, analoger är billigare och dyrare visas för användning i förhållande till patienter som diagnostiseras med följande störningar:

 • inflammatoriska processer i prostatakörteln;
 • prostata adenom och organdreplasi;
 • preoperativ förberedelse för behovet av kirurgiskt ingrepp på prostata;
 • rehabilitering i postoperativ period efter kirurgisk korrigering av defekter av prostata;
 • förebyggande av utvecklingen av kroniska former av prostatit och förebyggande av återkommande sjukdom
 • störningar i urinfunktionen, behandling av ofrivillig urinering hos män och kvinnor i klimakteriet.

De huvudsakliga formerna av drogen

Läkemedlet är tillgängligt i form av rektala suppositorier och tabletter, ändamålsenlighet destination som bör engageras av den behandlande läkaren under beaktande den aktuella utföringsformen sjukdom, svårighetsgraden av patologiska symptom i en människokropp, comorbidities och kontraindikationer för användning av en särskild typ av medicinskt medel.

Förutom Vitaprost tillverkar tillverkaren också suppositorier Vitaprost Forte och Vitaprost Plus (analoger är billigare och dyrare för varje läkemedel). Dessa läkemedel skiljer sig åt i kvantitativ och kvalitativ sammansättning, därför är de inte synonymt med monopreparation.

Vitaprost Forte - suppositorier, som var och en innehåller 20 mg torrt extrakt av bovint prostata. En liknande dos av ljus skapades speciellt för patienter som behöver en engångsbehandling av ett läkemedel eller användningen av dess ökade koncentrationer. Oftast är indikationer på användning av Vitaprost Forte en akut inflammatorisk process i prostatakörteln med uttalade symtom.

Vitaprost Plus är en kombinerad beredning innehållande 20 mg torrt extrakt av tjurens prostata och 400 mg lomefloxacidhydroklorid. Den senare komponenten är ett antibakteriellt medel som är aktivt mot de flesta bakteriella medel. Vitaprost Plus används vid behandling av prostatit av bakteriellt ursprung, åtföljd av en signifikant försämring av funktionen hos det genitourära systemet, och även som ett förebyggande medel för kronisk prostatit.

Prostatilen - den mest populära generiska

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Prostatilen hör till en grupp läkemedel av inhemsk produktion, som enligt deras terapeutiska effekt kan ersätta Vitaprost. Det är en billigare ersättning för Vitaprost, vilket gör det populärt för patienter med låg inkomstnivå.

Prostatilen innehåller, liksom huvuddrogen, ett torrt extrakt av prostata av naturligt ursprung. Produkten är tillgänglig i form av ljus på 30 mg och 50 mg samt injektionsflaskor för injektionsvätskor. Behandlingsförloppet Prostatilenom är från 5 till 10 dagar, beroende på patientens behov och förekomsten av komplikationer av den underliggande patologiska processen.

Läkemedlet är effektivt mot godartade prostatatumörer och prostatit, inte av bakteriellt ursprung. I vissa CIS-länder är Prostatilen Zinc certifierad, som förutom huvudkomponenten innehåller zinksalt.

De mest kända analogerna

Prostatilen är inte den enda generiska Vitaprost. På marknaden för farmakologiska produkter kan du också hitta örtberedningar med liknande effekt, bland annat Prostamol Uno, Prostanorm, Prostaplant.

Alla dessa läkemedel har relativ effektivitet i förhållande till sjukdomar, som åtföljs av inflammation i prostata och en överträdelse av sexuell funktion. De är ett utmärkt alternativ för patienter som är begränsade i pengar, så de används ofta i modern urologisk träning.

Samprost är en annan ersättning för Vitaprost inhemsk produktion. Läkemedlet är till injektionsvätska, vilket är tillgängligt i flaskor. Läkemedlet har en uttalad antiinflammatorisk effekt. Detta gör det möjligt att använda det som en preoperativ förberedelse och i den postoperativa perioden för att förhindra utvecklingen av den smittsamma processen.

Omnik Okas är ett unikt botemedel mot kampen mot prostatit. Detta är en analog av Vitaprost i tabletter. Det är en alfa-adrenoblocker som avkopplar mjuk muskler i prostatakörteln, vilket bidrar till att minska de patologiska manifestationerna av inflammation och hyperplasi. Omnik Okas rekommenderas oftast för patienter med svåra sjukdomar i urinering. Vitaprost eller Omnik - vilket är bättre? Båda läkemedlen är mycket effektiva, och vilken som är bättre att ta i detta eller så fall, kan endast rådas av en specialist.

Omnic Okas

Pravenor fann sin breda tillämpning i urologisk praxis som ett medel för att behandla alla former av prostatit, såväl som ett förfarande för att förhindra förvärringar av den inflammatoriska processen vid kronisk sjukdomsförlopp.

Pravenor är särskilt effektivt vid sjukdomstillväxt mot bakgrund av dåliga vanor hos en äldre person eller ständigt lever under stress. Detta läkemedel klarar sig väl av kroniska varianter av patologin och hjälper till att förhindra dess försämring.

Relaterade videoklipp

Recensioner av läkare om effektiviteten av tabletter och suppositorier Vitaprost, analoger av billiga och dyrare:

För närvarande är prostatit och prostatahyperplasi inte en dom, men ganska behandlingsbara patologiska tillstånd. Därför är det inte nödvändigt att försumma råd från en specialist, och på kortast möjliga tid för att göra en tid och börja behandla vid utseendet av de första tecken på sjukdom.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Vitaprost: analoger, indikationer för användning och användning

Inflammation av prostatakörteln (prostatit) är ett brådskande problem för män över 40 år.

Med klagomål om symptom på patologi dras mer än hälften av den starkare kön av denna ålder.

De vanligaste metoderna för behandling av sjukdomen är suppositorier och tabletter.

Läkare utser huvudsakligen Vitaprost, analoger av inhemsk och importerad produktion.

Läkemedlets huvudsakliga aktiva substans är ett torrt extrakt av nötkreaturs prostata. Formen av suppositorier ges med hjälp av lättlösliga fettvita. Vid tillverkning av tabletter, stärkelse, sackaros och andra stabilisatorer som är säkra för kroppen används dessutom.

Indikationer för användning av droger är:

 • svåra symptom på prostatit;
 • godartat adenom;
 • för förebyggande av exacerbation vid kronisk inflammation i prostata;
 • Preoperativ förberedelse och rehabilitering efter kirurgisk ingrepp på detta organ;
 • mindre ofta används Vitaprost och dess analoger vid störningar vid urinering hos kvinnor i klimakteriet och under klimakteriet.

Den farmakologiska effekten av Vitaprost och analoger är som följer:

 • förbättring av blodtillförseln till prostata och urinblåsan;
 • reduktion av blodkoagulering, förebyggande av blodproppar;
 • stimulering av sekretorisk aktivitet av prostatiska epitelceller.

Med den vanliga tillämpningen av Vitaprost och dess analoger noteras det:

 • reduktion av ödem i prostata;
 • normalisering av urinering
 • förbättring av spermatogenesfunktionen;
 • återställande av styrka;
 • minskning av smärtssyndrom.

Som anges i anvisningarna för användning av denna medicinering är den enda biverkningen en möjlig allergi mot en av komponenterna.

På apotek presenteras analoger Vitaprost med samma sammansättning, som kan bli ett alternativ till prostatitbehandling:

 • Sampropro inhemsk produktion. Preparatet finns i form av flaskor med pulver för beredning av injektionsvätska. Med tanke på användningsmetoden används den för att förbereda sig för operation och har en uttalad antiinflammatorisk effekt vid sjukdoms akuta sjukdom.
 • Prostatilen från det ryska företaget Tsitomed.
 • Prostakor, som också produceras i vårt land. Detta läkemedel är en komplett analog av Samprost och används i form av injektioner.
 • Uroprost i form av suppositorier. Indikationer och användning liknar Vitaprost.

Substitut för torrt extrakt av prostata kan också bli växtbaserade komponenter som innehåller Prostamol Uno, Prostanorm, Prostaplant, Cernilton och andra. Det bör också noteras att förutom tabletter och suppositorier, Vitaprost Company - tillverkaren producerar Vitaprost Forte och Vitaprost Plus. Dessa är inte synonymer av samma läkemedel, deras jämförande egenskaper anges i tabellen.

Det finns vanliga tecken på prostata sjukdom. Inflammad prostatakörtel påverkar hela kroppen som helhet, vilket orsakar trötthet, trötthet, förlust av effektivitet, dålig sömn, irritabilitet och konstant missnöje.

Bildningsmetoder:

Trots tillräcklig mängd information om Vitaprost och dess analoger, bör endast en läkare ordinera dem. Före behandlingens början är det nödvändigt att bestämma svårighetsgraden av sjukdomsförloppet, att utesluta maligna neoplasmer, att utvärdera metaboliska processer och innehållet av hormoner i blodet.

Vad är bättre, Vitaprost eller Prostatilen: jämförande egenskaper hos droger

Urologer föredrar Vitaprost vid behandling av inflammation i prostata och godartat prostata adenom. I vissa fall, till exempel med bakteriell infektion, är detta berättigat, men ibland kan du välja en billigare, liknande i komposition till drogen.

Sådana läkemedel inkluderar Prostatilen, som också innehåller ett torrt extrakt av prostata. Det produceras i Ryssland och Ukraina i form av suppositorier med en massa av 30 och 50 mg och i ampuller kan köpas flaskor med pulver för beredning av injektionsvätska, lösning. Priset för ett paket med 10 ljus Prostatilena 50 mg är nästan hälften av Vitaprost 20 mg.

Ofta bestämmer kostnaden patientens preferenser när man väljer vilket är bättre: Vitaprost eller Prostatilen. Behandlingsförloppet med ljus Prostatilen är minst 5 - 10 dagar. Nödvändigheten av dess vidare applicering bestäms av läkaren beroende på sjukdoms svårighetsgrad. Prostatilen Zink produceras i Ukraina (i Ryssland har läkemedlet ännu inte registrerats).

Denna komponent bidrar till normaliseringen av spermatogenesen och den tidiga återställandet av styrka hos män. Ibland behandlas Prostamol Uno som en analog till Vitaprost suppositorier. Detta är emellertid inte helt korrekt, eftersom det senare endast är tillgängligt i form av kapslar. Trots de vegetativa komponenterna i kompositionen utförs dess utsöndring av organen i excretionssystemet, vilket utökar listan över kontraindikationer och biverkningar.

Vitaprost-tabletter: billiga analoger, deras särdrag

I vilka fall är utnämning av kapslar för behandling av inflammatoriska processer och prostata adenom? Först och främst är det omöjligheten av rektal administrering av läkemedlet på grund av psykiskt obehag för en man eller hans fysiska tillstånd. Dessutom bör det noteras att vissa aktiva substanser inte tekniskt kan produceras i form av suppositorier.

Vitaprost-substitut med identisk formulering i form av tabletter är inte närvarande. Marknaden erbjuder många förberedelser i form av kapslar på växtbasen. Det är dock värt att notera att vissa av dem refererar till biologiskt aktiva tillsatser (BAA).

De är helt säkra, men har genomgått färre kliniska studier jämfört med droger.

Så en billigare analog av Vitaprost-tabletterna är Prostamol Uno kapslar. De innehåller ett extrakt av palm sabal frukt. Denna komponent har en antiinflammatorisk effekt och lindrar symtomen på prostatahyperplasi.

Även billiga analoger av Vitaprost-tabletterna är Prostanorm kapslar, Prostaplant, Mens Formula Prostate Forte. Deras fördelar inkluderar en viss systemisk effekt på kroppen. Grönsakskomponenter bidrar till en allmän ökning av ton och förbättrad hälsa.

Principen om "arbete" av en annan billig analog av Vitaprost-tabletterna, Omnik Okas, är kardinalt annorlunda än alla beskrivna läkemedel. Det tillhör gruppen α-adrenoblockers och slappnar av mjukvarorna i prostatakörteln, vilket underlättar symptomen på inflammation och hyperplasi.

Därför är Omnik Okas mer lämplig om prostata sjukdomar åtföljs av en uttalad urineringstörning. När man väljer ett läkemedel för behandling av inflammation i prostata, styrs många av kostnaden. Jämförande prisegenskaper för Vitaprost och dess analoger ges i tabellen.

Vitaprost ljus: bruksanvisningar

Läkemedlet Vitaprost är ett läkemedel som innehåller naturliga komponenter. Vitaprost ordineras i urologi och andrologi för behandling och förebyggande av prostatiska sjukdomar hos män.

Formulering och beredningens sammansättning

Läkemedlet är tillgängligt i form av tabletter för oral administrering och suppositorier för rektal administrering.

Suppositorier, beroende på mängden av den huvudsakliga aktiva beståndsdelen i stearinljuset, är uppdelade i Vitaprost, Vitaprost forte och Vitaprost Plus. Ljus packas i 5 stycken i cellerna i en kartong. Preparatet är en fast substans i avlång form av vit eller gulaktig färg.

Ett stearinljus av preparatet innehåller 50 mg av den huvudsakliga aktiva beståndsdelen - extraktet av prostata och hjälpämnet vitessol. Candle vitaprost forte innehåller 100 mg prostataextrakt och suppositorium Vitaprost Plus innehåller i sin sammansättning 400 mg av den aktiva strömkomponenten och lomefloxacin hydrochloride.

Farmakologiska egenskaper hos läkemedlet

Suppositorier Vitaprost är avsedda för introduktion i ändtarmen. Aktiva aktiva ingredienser i läkemedlet förbättrar blodcirkulationen i prostatakörteln hos män, vilket hjälper till att eliminera stillastående processer, underlätta urinering, lindra inflammation.

Vitaprost-forte suppositorier bidrar till att minska blodplättsaggregeringen, vilket är att förebygga trombos i prostata. Under påverkan av drogen hos män elimineras ödem i prostatakörteln, obehagliga symtom som känslan av en främmande kropp i perinealområdet och frekvent smärtsam urineringskort.

Framställningen Vitaprost Plus är en omfattande läkemedel som förutom dess huvudsakliga terapeutiska egenskaper har en stark antimikrobiella och antiseptiska effekter på prostatan, på grund införlivad i en gnista lomefloxacin - ett brett spektrum antibiotikum. Suppositorier Vitaprost Plus är mycket effektiva mot gram-negativa aeroba mikroorganismer. Streptokocker, stafylokocker, ureplazmy, klamydia är resistenta mot de aktiva komponenterna i suppositoriet.

Extraktet av prostata som ingår i varje ljus har en uttalad anti-edematös och smärtstillande egenskap. Under inverkan av detta extrakt normaliserar utsöndringen av prostata, blåsans arbete, vilket bidrar till att eliminera smärta vid urinering och påskynda urinsöndring.

Indikationer för användning

Suppositorier Vitaprost är ordinerat till män rektalt i syfte att behandla och förebygga följande patologier:

 • Känsla av ofullständig tömning av blåsan, frekvent uppmaning att urinera;
 • Erektil dysfunktion som en del av komplex terapi;
 • Försämring av spermiernas kvalitet;
 • Inflammation av prostatakörteln av kronisk kurs;
 • Godartad neoplasma av prostata;
 • För att förhindra urinproblem mot bakgrund av de överförda urologiska operationerna.
 • Behandling av urininkontinens som en del av komplex terapi;
 • Akut prostatit.

Kontraindikationer för användning

Vitaprost suppositorier är inte föreskrivna för behandling av prostata sjukdomar i närvaro av sådana tillstånd i patienten:

 • Individuell intolerans mot någon del av läkemedlet;
 • Ålder till 18 år;
 • Maligna neoplasmer av prostata;
 • epilepsi;
 • Atherosclerosis.

Dosering och administrering

Suppositorier Vitaprost kan endast användas enligt instruktioner från en läkare. Dosen och behandlingens varaktighet naturligtvis bestäms av läkaren beroende på ett antal fakta: orsakerna till den inflammatoriska processen av prostata, svårighetsgraden av den patologiska processen, förekomsten av komplikationer, patientens ålder, individuell tolerans, närvaron av åtföljande sjukdomar i det urogenitala systemet, och andra.

Enligt instruktionerna för preparatet, föreskriver suppositorier Vitaprost för patienter en gång dagligen ett ljus per natt. Innan läkemedlet introduceras i endotarmen är det nödvändigt att tömma tarmarna, om det inte kan ske självständigt, görs en rengörande emalj till patienten. Varaktigheten av behandlingen är minst 7-10 dagar.

Vitaprost forte suppositorier ordineras till patienter 1 gång per dag i rektum efter avföring. Behandlingsförloppet är 10-14 dagar, beroende på svårighetsgraden av den patologiska processen.

Suppositorier Vitaprost Plus enligt instruktionerna är föreskrivna för patienter 1 gång per dag efter tarmrörelsen rektalt. Efter att ljuset är administrerat rekommenderas patienten att stanna i sängen i minst 1 timme. Varaktigheten av behandlingen med denna medicinering bestäms av läkaren i en strikt individuell ordning.

Biverkningar

Vitaprost-suppositorier tolereras väl av patienterna när de används korrekt enligt instruktionerna. I vissa fall observerades följande biverkningar vid användning av Vitaprost Plus-suppositorier hos patienter på grund av verkan av antibiotikumet lomefloxacin:

 • Nässelfeber på huden;
 • Klåda och hyperemi i huden;
 • fotosensitivitet;
 • Ökning av levertransaminaser;
 • dysbacteriosis;
 • Avföring
 • lymfadenopati;
 • Irritabilitet och ångest.

En överdos av läkemedlet

Om den rekommenderade dosen i instruktionerna överskrids, observerades följande symtom på överdosering hos patienter med Vitaprost Plus-suppositorier:

 • konvulsioner;
 • Tremor av lemmar;
 • illamående;
 • diarré;
 • Smärta i buken och tarmarna;
 • Överkänslighet mot ljus.

Om sådana symptom uppstår, sluta behandlingen omedelbart och kontakta en läkare.

Interaktion av läkemedlet med andra droger

Med samtidig användning av Vitaprost-suppositorier med icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel ökar risken för biverkningar dramatiskt.

Parallellt med användningen av Vitaprost antikoagulant suppositorier ökar risken för inre blödning.

Den terapeutiska effekten av suppositorier Vitaprost förbättras med samtidig användning av Vitaprost-tabletter.

Särskilda instruktioner

Behandlings suppositorier Vitaprost utföras i samband med andra terapier, exempelvis prostatamassage, sjukgymnastik förfaranden. Stearinljus kan användas samtidigt med njurteor eller andra örter som förbättrar blodtillförseln till prostata och lindrar inflammation.

Patienter med nedsatt lever- eller njurfunktion behöver inte dosjustering av Vitaprost i form av suppositorier, och behandlingen bör utföras under överinseende av en läkare.

Detta läkemedel hämmar inte centrala nervsystemet, så det kan användas för att behandla bilförare.

Analoger av Vitaprost-ljus

Analoger av Vitaprost-ljus, liknande i deras terapeutiska effekt, är följande droger:

 • Tinktur av den röda roten;
 • Afala - tabletter för resorption;
 • Prostanorm - tabletter för oral användning;
 • Renel är ett homeopatiskt medel.
 • Kanefron N.

Villkor för dosering och lagring av läkemedlet

Vitaprost-suppositorier ges ut på apotek utan receptbelagda läkare. Läkemedlet ska förvaras i kylskåp från barn. Hållbarhetstid är 2 år från produktionsdatum.

Ljus Vitaprost pris

Den genomsnittliga kostnaden för Vitaprost i form av suppositorier i apotek i Moskva är 790-800 rubel.

Billiga analoger och ersättare för Vitaprost: lista med priser

Vitaprost är ett populärt läkemedel av naturligt ursprung. Det är baserat på ett prostataxtrakt, som tas från prostata av sexuellt mogna tjurar. Dess funktioner är användbara för att påverka mängden av ödem, stimulering av muskeltonus i urinblåsan, förbättra blodcirkulationen i prostata, hindrar utvecklingen av trombos.

Vitaprost eliminerar smärt syndrom och andra obehagliga symptom på prostatit - brännande, klåda, ejaculationssjukdomar, problemlösning, svullnad. Indikationer för användning inkluderar akut, kronisk, bakteriell prostatit, godartad prostatahyperplasi, perioder före och efter operativa ingrepp på detta organ.

Förberedelsen av den ryska tillverkningen har 2 former av utsläpp - ljus och tabletter. Genomsnittliga priser är 850-1200 rubel. Det finns billiga analoger av drogen, och liknande droger är dyrare.

Analoger av rysk produktion

Tabellen innehåller en lista över mediciner från den inhemska tillverkaren som har en liknande sammansättning av läkemedlet eller samma indikationer.

Medlet är tillgängligt i form av suppositorier rektalt och har en ökad dos av den aktiva beståndsdelen.

Läkemedlet är mer effektivt i fall med avancerad prostata sjukdom.

Förutom extraktet av prostata finns en annan aktiv ingrediens här - lomefloxacin, som har en uttalad antibakteriell effekt.

Användningen av suppositorier är relevant för bakteriell prostatit, sjukdomar i det urinvägar som orsakas av patogena mikroorganismer.

Läkemedlet säljs som en lösning för intramuskulär injektion.

Antiinflammatoriska, prostatoprotektornoe, trombocytaggregationshämmande läkemedel för behandling av prostatit, kopulativ dysfunktion, utsöndrings-toxisk sterilitet.

Tabletter indikeras vid behandling av prostatit, dysursjukdomar, godartad prostatahyperplasi.

Billig läkemedel med liknande indikationer.

Ukrainska ersättare

Billiga nära substitut av vitaprost gjord i Ukraina hjälper dig att bestämma vad du ska ersätta drogen.

Listan presenteras nedan:

 • Prostatosept. Stearinljus med prostataxtrakt hittar deras användning vid behandling av prostatit, prostatahyperplasi, manlig infertilitet, sexuella störningar. Utnämna inte barn under 18 år. Genomsnittspriset är 330-390 rubel.
 • prostatilen. Suppositorier rektal med identisk aktiv substans. Har liknande indikationer och farmakologiska egenskaper. Drogen tillverkas också av ryska tillverkare. Genomsnittspriset är 320-820 rubel.
 • Prosteks. Utformningsformen - ett ljus. Läkemedlet har en prostatobeskyttande egenskap, har en organotropisk effekt på prostata. Den aktiva komponenten är extraktet av prostata hos sexuellt mogna tjurar. Det genomsnittliga priset är 300-320 rubel.

Vitryska generiker

Vitryska generiker är moderna läkemedel, från samma farmakologiska grupp, som fungerar som ersättning för en billig medicinering. Vitaprostgenerika anges i tabellen:

Den är tillgänglig som injektionsvätska.

Läkemedlet är indicerat för milda urinproblem, godartad prostatahyperplasi.

Andra utländska analoger

Importera analoger av vitaprost har hög effekt vid behandling av prostatit. Läkemedlets sammansättning innefattar andra aktiva substanser, men användningsområdet liknar det aktuella läkemedlet.

 • Prostamol Uno. Den aktiva substansen är ett serenoiskt krypande extrakt. Det bästa främmande läkemedlet för behandling av kronisk eller akut prostatit, godartad prostatahyperplasi, dysursjukdomar och deras symtom.

Ursprungsland - Tyskland. Genomsnittspriset är 820-930 rubel.

 • Prostaplant. Phyto är ett läkemedel i kapslar, föreskrivet för prostatit, dysursjukdomar, inflammatoriska processer i prostatakörteln. Läkemedlet tillverkas i Tyskland. Genomsnittspriset är 500-590 rubel.
 • Permikson. Importera synonym för behandling av prostatit från priskategori "billigare" baserat på frukterna av serenoidkrypning.

  Läkemedlet har antiinflammatorisk, anti-ödem, anti-androgen, antiproliferativ effekt. Ursprungsland - Frankrike. Det genomsnittliga priset är 300-380 rubel.

 • Obehagliga symptom ignoreras ofta på grund av det upplevda obehaget vid undersökningen och under behandlingen. Ofta leder detta beteende till en kronisk fas av sjukdomen.

  Kör inte problemet, eftersom den aktuella behandlingen kommer att hjälpa på mycket kort tid för att bli av med sjukdomen. Det är förbjudet att ordinera droger och ändra receptet.

  Vilka analoger kan ersätta drogen Vitaprost?

  Vitaprost är ett läkemedel i form av suppositorier för rektal administrering eller tabletter, som har antiinflammatoriska och antiaggregatoriska egenskaper. Vitaprost plus kännetecknas av närvaron av ett antibiotikum i dess komposition, därför har den en antibakteriell egenskap. Ljus eller tabletter kan ta bort puffiness och minska leukocytinfiltrering av prostataceller.

  Läkemedlet hjälper till att stabilisera sekretoriska funktionen, ökar mängden lecitinintegrationer i hemlighet, och påverkar också blåsans glattmuskel positivt. Men det kommer att handla om vad som kan ersätta läkemedlet och vilka analoger Vitaproz läkaren kan ge råd om om något av orsakerna inte passar patienten eller om patienten vill köpa analoga läkemedel billigare.

  prostatilen

  En av de mest effektiva analogerna av Vitaprost-suppositorier är Prostatilen. Denna medicin finns i form av ljus. De tas för behandling av prostatit och tillhandahållande av prostata-projektiv effekt. Bruksanvisningen säger att ersättaren också kan produceras i form av ett pulver. Den viktigaste aktiva ingrediensen i läkemedlet är prostatilen.

  Indikationer för användning

  Prostatilen visar den mest effektiva aktiviteten i kampen mot följande sjukdomar:

  1. Kronisk prostatit.
  2. Komplikationer efter operation som visas på prostatakörteln.
  3. Godartad prostatahyperplasi.
  4. För förebyggande av kronisk prostatit, om det finns en predisposition.
  5. Interreceptiv copulatorisk dysfunktion.
  6. Det används från början av inflammation i prostata orsakad av ålder.

  Vem är kontraindicerad med Prostatilen?

  Läkare förskriver inte denna Vitaprost-analog för patienter som kan drabbas av allergiska reaktioner på läkemedlets komponenter och personer under 18 år.

  Uroprost

  Uroprost är en annan analog som kan ersätta de rektala Vitaprost-ljusen. Priserna på Uroprost startar från 750 rubel, så det är också placerat som en billig analog Vitaprost. Medicinen avser kombinerade beredningar, är verkan av vilken riktas mot att minska svullnad, normalisering av den sekretoriska funktionen hos epitelceller, ökning av antalet lecitin granuler hemliga acini, och används för att stimulera muskeltonus i urinblåsan.

  När ska Uroprost tas?

  Varje man borde ta Uroprost om han lider av kronisk abakteriell prostatit, har ett postoperativt tillstånd på prostatakörteln eller med godartad prostatahyperplasi.

  Var uppmärksam!

  Läkemedlet är förbjudet för användning om patienten kan drabbas av ökad känslighet mot substitutionsbeståndsdelarna.

  Doseringsform av frisättning

  Produkten är gjord i form av ljus, såväl som lyofilizat, som används för att förbereda lösningen och ytterligare intramuskulär injektion. Uroprost i tabletter tillverkas med en speciell enterisk beläggning.

  prostanorm

  Prostanorm är ett läkemedel som kan ersätta Vitaprost-tabletter. Detta läkemedel hänvisar till växtbaserade läkemedel, och är ordinerat av läkare för att behandla problem med prostatakörteln. Läkemedlet kan köpas i form av tabletter eller flytande extrakt, det tas oralt. Den innehåller en mängd olika örter, nämligen:

  • lakritsrot;
  • St John's wort;
  • Kanadensiska goldenrod;
  • rhizomer av lila echinacea.

  Angivanden för antagning

  Instruktionen säger att Prostanorm endast ska användas för behandling av kronisk icke-specifik prostatit och infertilitet, som utvecklas mot bakgrunden.

  Läkemedlet används också i stor utsträckning om patienten har inflammation i prostata, såväl som om patienten har symtom på svårighet att urinera eller andra problem med genitourinärsystemet är möjliga. Kundernas recensioner tyder på att läkare ofta föreskriver Prostanorm för att normalisera diurese.

  Vem är kontraindicerad Prostanorm?

  Innan läkaren använder sig av läkemedlet ska läkaren ta reda på om patienten är intolerant mot läkemedelets komponenter. Behandling Prostanorm är förbjudet för personer med akut glomerulonefrit och patienter som inte är 18 år.

  Viktigt!

  Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt förekomsten av Echinacea i drogen. Patienter med progressiva sjukdomar måste vara försiktiga, eftersom under behandling med Prostanorm kan användas immunostimulerande läkemedel.

  Om du uppmärksamma de recensioner av internet, kan vi se att många patienter säga den mest positiva effekten, om en patient går till prostata massage och om behandlingen åtföljs av en extra intag av antibiotika (som kommer att uppnå nästan samma effekt som från receptionen plus Vitaprost), vitaminer och biogena stimulanser. Massage kan också åtföljas av andra fysioterapiprocedurer.

  Under behandlingen är alkohol absolut utesluten, och för fullständig återhämtning och frånvaron av sådana problem i framtiden är det bättre att ge upp alkohol helt och hållet.

  Prostamol Uno

  Prostamol Uno innehåller komponenter av vegetabiliskt ursprung, vilket gör det effektivt i kampen mot prostata adenom. Ryssland levererar det ofta till Tyskland. Trots detta är priset inte orimligt, ryska köpare kan köpa 30 kapslar för 750-800 rubel. Många importerade droger är mycket dyrare. Därför kan den placeras som en billig analog.

  Farmakologiska egenskaper

  Prostata adenom är inte det enda fallet när Prostamol Uno kan ha en positiv effekt. Läkemedlet används ofta för att bekämpa funktionsnedsättning av urinering.

  Läkemedlet inhiberar syntesen av DHT och dess vidhäftning till den cytosoliska receptorn, ett hormon som krävs för att penetrera hinder i kärnan, vilket kommer att framkalla en minskning i proteinsyntes. Och vasoprotektiv och antiandrogena åtgärder bidrar till att undertrycka symptomen på adenom.

  vittnesbörd

  För alla fall där behandling ska åtföljas av att denna substitutions Vitaprost tas, inkludera följande sjukdomar i det genitourinära systemet:

  • funktionell försämring av urinering, vilket provoceras genom godartad hyperplasi i första och andra etappen;
  • bli av med symtomen på nattlig pollakiuri och smärt syndrom;
  • med kronisk prostatit.

  Var uppmärksam!

  Som biverkningar som inkluderar andra billiga analoger som presenteras ovan, kan det i sällsynta fall uppstå smärta i magen eller illamående. Innan du tar medicinen är det nödvändigt att kontrollera om det finns en möjlig manifestation av allergiska reaktioner.

  Likoprofit

  Likoprofit - är den ryska motsvarigheten, som kostar mycket billigare (bara 400-500 rubel) än Vitaprost Plus eller bara en rektal stolpiller Vitaprost pris som kommer att vara i halkade från 1000 till 1600 rubel, beroende på mängden av stolpiller.

  Resten av billiga analoger, förutom priset, kan inte heller skryta med profylaktiska egenskaper hos prostatacancer. En annan egenskap hos drogen är att den tjänar som en extra källa till vitaminer D3, E och C. Det används aktivt för att behandla någon form av prostatit eller om adenomen får sig att känna sig.

  Vem är kontraindicerad med lycoprofi?

  Innan du byter Vitaprost plus ljus eller Vitaprost Forte analoga data, bör du läsa instruktionerna, efter som det står klart att Likoprofit förbjudet att ta människor som lider av följande avvikelser:

  • sömnlöshet;
  • högt blodtryck;
  • under graviditet eller amning
  • kränkning av hjärtats rytm;
  • uttalad ateroskleros;
  • hög nervös excitabilitet
  • överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

  Vad är de möjliga biverkningarna?

  Läsa recensioner, du kan hitta människors åsikter att ibland läkemedlet kan orsaka halsbränna och kräkningar, det händer om du tar medicinen på tom mage. I sällsynta fall kan ett hudutslag av allergiskt ursprung uppträda, det kan vara kliande och åtföljas av svullnad, men omedelbart efter att läkemedlet har tagits bort försvinner tecken på biverkningar.

  Var uppmärksam!

  Patienternas vittnesbörd visar att läkemedlet börjar fungera en månad efter den första administreringen, och en stabil effekt uppnås inom 4-6 månader.

  Bioprost

  Den sista analoga som kan ersätta Vitaprost Forte-ljus är Bioprost. Liksom många Vitaprost-analoger är den tillgänglig i form av ett stötpiller. Det innehåller komponenter av naturligt ursprung, liksom tymol och hjälpämnen.

  Vid vilka sjukdomar ska Bioprost tas?

  Liknande Vitaprost-analoger ordineras för män som lider av följande sjukdomar:

  1. Godartade tumörer i prostata.
  2. Erection disorder, provocerad av inflammatoriska processer.
  3. Brännande känsla i perinealzonen.
  4. Obehag vid urinering, liksom en känsla av att inte tömma blåsan helt.
  5. Inflammation av prostatakörteln mot bakgrund av kronisk kurs.

  Kontra

  Virkningen av Vitaprost och analoger kan åtföljas av vissa förbud. I fråga om Bioprost innefattar de:

  • maligna tumörer i ändtarmen
  • allergi mot läkemedlets komponenter;
  • blodig urladdning ur ändtarmen av oförståeligt ursprung
  • förstoppning;
  • individuell intolerans mot läkemedlets kropp.

  En viktig punkt!

  Noggrant läsa recensioner om drogen kan vi dra slutsatsen att sådana billiga droger, som inkluderar Bioprost, blandat med alkohol, leder till negativa konsekvenser för kroppens män.

  slutsats

  Oavsett om det är en rysk eller ukrainsk analog Vitaprogress, varje gång innan du väljer det, är det alltid nödvändigt att konsultera en läkare och läsa varje indikation och en kontraindikation för användningen av läkemedlet. Även om var och en av dem har liknande farmakologiska egenskaper skiljer sig agenterna alltid i sina individuella egenskaper. Var och en, inte ens för allvarlig vid första anblicken sjukdom, när man tar fel drog, kan som ett resultat vara en stor fara.

  Vitaprost-analoger

  Billiga analoger av Vitaprogress

  Vid beräkning av kostnaden billiga analoger av Vitaprogress minimipriset togs i beaktande, vilket återfinns i de prisblad som tillhandahålls av apotek

  Populära Vitaprost-analoger

  den lista över analoga läkemedel baseras på statistiken över de mest efterfrågade medicinerna

  Alla analoger av Vitaprogress

  Analoger i sammansättning och indikationer för användning

  Ovanstående lista över läkemedel analoger, i vilka ersätter Vitaprost, är lämpligast, eftersom de har samma sammansättning av aktiva substanser och sammanfaller enligt indikationen på ansökan

  5 analoger av Vitaprost-läkemedel

  En av de viktigaste faktorerna för manlig makt är hanehälsa, och därför måste man vara uppmärksam på den. För närvarande är sjukdomar som prostata adenom och prostatit viktiga. Det här är en rent manlig sjukdom som enligt statistiken började förekomma oftare ca 2 gånger. Även om du tar statistik som ett exempel är sjukdomen mottaglig för hälften av den manliga befolkningen i åldrarna 20-50 år. Behandling av dessa sjukdomar ska inte skjutas upp till fjärrlådan, eftersom båda sjukdomar är farliga för människors hälsa. Men det är också värt att notera att dessa sjukdomar bättre förebyggs än botas. För att göra detta finns det många läkemedel som är utformade speciellt för förebyggande åtgärder, och om plötsligt inflammationen uppträder, då för behandling av dessa sjukdomar.

  Vitaprost plus - ljus som sparar situationen

  Detta är en av de mest kända läkemedlen för prostata körtel och prostata adenom, har form av frisättning i form av tabletter och som ljus.

  Vitaprost plus ljus är ett återställande medel av naturligt ursprung, nämligen det består av polypeptidfraktioner som utsöndras av prostata hos en ung tjurkalva. Läkemedlet har en organotropisk effekt, vilket indikerar att läkemedlets effekt är selektiv, det vill säga ett visst organ.

  Ljus är inte bara lämpliga för behandling, det används för att förebygga sjukdom, såväl som tillägg till terapi. Men det finns dess analoger.

  Framgång i terapi kan endast uppnås om alla faktorer beaktas och behandlingen kommer att inriktas på att bekämpa dessa problem:

  • Inflammation och svullnad;
  • Infektioner av olika genes;
  • Återställande av sexuell funktion;
  • Eliminering av stagnation i prostata;
  • Återställande av blodcirkulationen;
  • Underhåll av lokal immunitet.

  Och bara om du överväger alla dessa faktorer, då är det bara möjligt att besegra den obehagliga sjukdomen helt. Hjälp i detta och analoger av drogen.

  Vitaprost Plus-åtgärden har flera former av frisättning:

  • Vitaprost-belagda tabletter;
  • Rektala ljus 50 mg;
  • Ljusrektal 100 mg (Vitaprost Plus och Forte).

  0 av 13 jobb avslutade

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13

  I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

  Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

  Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

  Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

  Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

  1. Ingen rubrik 0%
  2. Prostatitest 0%

  Det är allt bra.

  Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

  Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

  Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

  Det är bråttom att se en läkare!

  Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  1. Med svaret
  2. Med ett märke om visning

  Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

  Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

  Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

  Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

  Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

  • Ja
  • ingen

  Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

  • Ja
  • ingen

  Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

  • Detta var inte
  • sällan
  • ibland
  • Mycket ofta
  • vanligtvis
  • Förlorat mitt konto

  Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

  Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

  • Var inte
  • sällan
  • ibland
  • Mycket ofta
  • alltid

  Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

  • aldrig
  • sällan
  • ibland
  • Mycket ofta
  • alltid

  Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

  • Påverka inte
  • Nästan stör inte
  • Till viss del påverkar de
  • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

  Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

  • Jag tänkte inte alls
  • Jag tänkte nästan inte
  • ibland
  • Mycket ofta

  Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

  • Jag skulle inte uppmärksamma
  • Normalt skulle leva
  • tillfredsställande
  • Blandade känslor
  • Jag skulle känna mig otillfredsställande
  • Mycket dåligt
  • fruktansvärt

  Analoger av Vitaprost plus

  Det finns analoger av det välkända läkemedlet, vilket också kommer att bidra till att bekämpa obehagliga symptom:

  • Testis compositum. Läkemedlet har ett brett spektrum av åtgärder, indikationer för dess användning är: dåligt fungerande gonaderna för prostataproblem, impotens (impotens), metabola sjukdomar, nattlig enures, diabetes och många andra sjukdomar.
  • Prostafit - används för behandling och förebyggande åtgärder av inkontinens och prostata problem.
  • Cernilton - ofta används som en av komponenterna i prostatit terapi, tumörbärande godartad, såväl som genom ökning av antalet av strukturelement genom deras överflödig vävnad neoplasm i samband med prostataproblem.
  • Phytolite Forte-N - ordineras med terapi och förebyggande åtgärder för bäckens organiska patologiska tillstånd.
  • Prostatilen används som preparat före ett operativt ingripande, och även efter operativa åtgärder i samband med en prostatit, som behandling av en avvikelse i arbetet i en prostatakörtel i form av ett återfall.
  • Fytol, används för behandling av urolitiasis, såväl som förebyggande av dess förekomst inte bildar urin tandsten efter kirurgiskt avlägsnande eller frigör naturligt, såsom en behandling av pyelonefrit, kronisk bärarens View.
  • Pravenor. Tillämpat på healing prostatit olika ursprung, i ett försök att förhindra uppkomsten och förvärrade problem med prostatakörteln, under omständigheterna, som skulle kunna påverka sjukdomsförloppet som nikotinberoende, oordnad sexliv, alkoholism, brist på motion, stress, sexuellt överförbara sjukdomar, ålder över 40 år, såväl som en sjukdom som har ett kroniskt utseende.
  • Ofloksin (ofloxacin), används endast i det spektrum av sjukdomar som är mottagliga för den aktiva substansen (ofloxan), nämligen:
  • Sjukdomar i nedre luftvägarna.
  • Smittsamma sjukdomar i ben, mjuka vävnader och leder.
  • Sjukdomar hos en smittsam art enligt ENT-delen (utom angina).
  • Shigellos och akuta tarmsjukdomar.
  • Infektioner är tillgängliga med syndromet av immunbrist.
  • Sexuellt överförbara sjukdomar.
  • Sjukdomar i bäckenorganens infektiösa karaktär, parade bönliknande organ samt bukhålan.
  • Sårinfektioner (komplikationer både postoperativa och avslappnade).
  • SARS på bakgrund av lungcancer, tuberkulos.

  Vad mer lämpar sig för ersättning

  Det ordineras vid dezuriska sjukdomar med ett godartat utseende i prostatakörteln i stadium 1-2, prostatit med återkommande karaktär.

  Används vid urinrör, prostatit, såväl som i fall av akuta och kroniska infektioner i genito-urinvägarna.

  Det är oersättligt under behandling och förebyggande åtgärder av kronisk inflammation i prostata, manlig infertilitet och sexuella störningar av olika slag.

  Läkemedlet är ett kosttillskott (biologiskt aktivt tillsatsmedel), det kan användas för att förhindra funktionsstörningar i urinvägarna under klimakteriet hos personer i förtidspension och senil ålder. Läkemedlet förbättrar effektiviteten av behandling av enuresis, kronisk prostatit och prostata adenom, regelbunden avvikelse från blåsan.

  Läkemedlet syftar till behandling av öka antalet strukturella element vävnader genom deras överskjutande benigna neoplasmer karaktär 1 och 2 grader, vilket medför en störning i urogenitalsystemet, känslan av inte tömma blåsan fullständigt och regelbunden urinering.

  Delas för avvikelser i de urogenitala infektions genes som har akut eller permanent art, som orsakas av bakterier instabila för inverkan av en aktiv läkemedelssubstans, inklusive:

  • Inflammation av njurarna och binjurarna akuta eller kroniska;
  • epididymit;
  • Problem med blåsan och urinröret;
  • Prostatit och prostata adenom, karcinom (malign tumör).

  Också, är NOC-5 användas som en förebyggande åtgärd infektiöst ursprung manifestationer av urinvägarna och njurarna i den postoperativa perioden, och efter de olika manipulationer såsom kateterisering och cystoskopi.

  • Inflammation i prostatakörteln akut och kronisk;
  • Adenom av prostata;
  • Manlig impotens (impotens);
  • Urinflammens inflammation både hos män och kvinnor.
  • tuberkulos;
  • Problem med bronkier;
  • Astma, som har en bronkial karaktär
  • pleurit;
  • lunginflammation;
  • Sjukdomar i bröstkörtlar hos kvinnor (inklusive mastopati och neoplasm);
  • pyelonefrit;
  • cystit;
  • Avvikelser från njurarna (jade);
  • Låg nivå av hemoglobin;
  • Epi-attacker;
  • migrän;
  • Herpesvirus;
  • Blödning gynekologisk hos kvinnor.
  • Fleksid.
  • Infektioner i nedre luftvägarna.
  • ENT-infektion.
  • Inflammation av prostata.
  • Problem med urinvägarna och njurarna, både utan komplikationer och komplicerad natur.
  • Manifestationer på huden, orsakad av atypiska bakterier och olika mjukvävnadsskador.
  • Vitaprost Forte.

  En art Vitaprost frisättningsberedningen har också en effekt i synnerhet på den kroppsdel, men frisätts som rektala suppositorier, till skillnad Vitaprost tabletter. Läkemedlet på grund av rektal administrering absorberas bättre och har en snabb medicinsk egenskap som gör att du snabbt kan påverka det önskade organet.

  Indikationer: prostatainflammation kronisk natur, vilket ökar antalet strukturella element av deras överskotts neoplasmer vävnads godartad natur, som en profylax före kirurgiskt ingrepp och efter operativa händelser.

  Kombinerat läkemedel i form av suppositorier, täcker ett omfattande handlingssätt på grund av dess aktiva substanser. Liksom hans motsvarigheter har en organotropisk effekt.