Huvud
Symptom

Tabletter och suppositorier Vitaprost: instruktioner, svar och priser

Vitaprost är ett preparat från naturliga komponenter av animaliskt ursprung som används i urologisk praxis för behandling av prostatiska sjukdomar.

Verkan av aktiva substanser syftar till att förbättra blodcirkulationen i prostata, vilket i sin tur underlättar urinering, eliminerar inflammatoriska och stillastående processer.

På denna sida hittar du all information om Vitaprost: fullständiga instruktioner för användning med denna drog, det genomsnittliga priset på apotek, komplett och ofullständiga analoger av läkemedlet, liksom vittnesmål från personer som redan har använt Vitaprost. Vill du lämna din åsikt? Vänligen skriv i kommentarerna.

Klinisk och farmakologisk grupp

Ett djur av animaliskt ursprung som används för sjukdomar i prostatakörteln.

Villkor för ledighet från apotek

Släppt utan läkares recept.

Hur mycket är Vitaprost? Medelpriset på apotek är på 1 100 rubel för tabletter och 950 rubel för ljus.

Utformningsform och sammansättning

Läkemedlet framställs i form av vätskebeloppade tabletter Vitaprost, rektala suppositorier Vitaprost, Vitaprost Forte och Vitaprost Plus.

Tablettsammansättningen innefattar:

 • 100 mg prostataxtrakt, som, vad gäller vattenlösliga peptider, är 20 mg;
 • Ytterligare komponenter: laktosmonohydrat, sackaros, kalciumstearatmonohydrat, mikrokristallin cellulosa, krospovidon.

Skalet av pillret är tillverkad av akryl, innefattande en sampolymer av etylakrylat och metakrylsyra (i förhållandet 1: 1), natriumlaurylsulfat, trietylcitrat, titandioxid, kolloidal kiseldioxid, talk, indigo, och natriumvätekarbonat.

10 tabletter säljs. i konturcellspaket, 1, 2 eller 3 st. i kartongförpackningar.

Vitaprost-suppositorier innehåller:

 • 50 mg prostataxtrakt (i form av vattenlösliga peptider - 10 mg);
 • Fast fett (supposir och vitepsol) som en hjälpkomponent..

Vitaprost Plus suppositorier innehåller:

 • 100 mg prostataxtrakt, som, vad gäller vattenlösliga peptider, är 20 mg;
 • 400 mg Lomefloxacinhydroklorid;
 • Fast fett.

Vitaprost Forte-suppositorier innehåller:

 • 100 mg prostataxtrakt, som, vad gäller vattenlösliga peptider, är 20 mg;
 • Fast fett (Supposir NA15 och NAS50, Witepsol H15 och W35).

Alla tre typer av suppositorier säljs för 5 st. i konturcellspaket, 1 eller 2 st. i en kartonglåda.

Farmakologisk effekt

Vitaprost är ett läkemedel som har en organotropisk effekt på prostatakörteln.

Förbättring av mikrocirkulationen i järn och som har förmågan att minska trombocytaggregationen, det block där trombos venoler. Genom att minska graden av ödem och leukocytinfiltration prostata, normalisera den sekretoriska funktion av epitelceller, leder läkemedlet till en måttlig minskning i prostatavolym, förbättring av sammansättningen av ejakulatet, främjar stimulering av muskeltonus i urinblåsan och hämmar utvecklingen av frekvent behov av att urinera.

Vitaprost plus, tack vare dess sammansättning mikrobicider med brett spektrum besitter inte bara anti-inflammatorisk, men de antimikrobiella egenskaper mot gramnegativa aeroba bakterier, stafylokocker, mykobakterier, Chlamydia, Proteus och andra.

Indikationer för användning

Läkare ordinerar Vitaprost till män vid följande indikationer:

 1. Kronisk prostatit;
 2. Preoperativ behandling av prostata;
 3. Postoperativ återhämtningsperiod
 4. Kronisk abakteriell prostatit;
 5. Profylax av prostatit;
 6. Godartad prostatahyperplasi;
 7. Hyperaktivitet hos urinblåsan hos kvinnor.

Kontra

Överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Dessutom Pill: laktasbrist, sukras / isomaltas, tål laktos, fruktos, glukos-galaktos-malabsorption (formulering innehåller laktos och sackaros).

Instruktioner för användning

I bruksanvisningen anges att Vitaprost-tabletterna ska tas 1 tablett inuti. 2 gånger per dag. Behandlingstiden för godartad prostatahyperplasi är minst 30 dagar; med kronisk prostatit - inte mindre än 10 dagar. För förebyggande av exacerbationer av kronisk prostatit gäller för 1 flik. 2 gånger per dag i minst 30 dagar - 1-2 gånger per år.

Rektala suppositorier ska appliceras efter spontan tömning eller rengöring av tarmkanalen i en soppa. 1 gång per dag. Efter införandet av suppositoriet borde patienten ligga i sängen i 30-40 minuter. Varaktigheten av behandling med Vitaprost suppositorier är minst 10 dagar.

Biverkningar

Biverkningar inkluderar framför allt drogerna Plus och Forte:

 1. Kardiovaskulärt system: arytmi, myokardiopati, fallande blodtryck
 2. Nervsystemet: yrsel, nervositet, ångest, asteni;
 3. Matsmältningssystemet: kolit, ökade leverenzym, dysbakteri
 4. Överkänslighetsreaktioner: klåda, Stevens-Johnsons syndrom, urtikaria, ökad känslighet mot solljus;
 5. Blodsystem: inflammation i lymfkörtlarna, blödning i matsmältningssystemet, ökning av aktiviteten hos det anti-föryngrande blodsystemet.

överdos

Vid överdosering kan symtom uppstå:

När symptom uppstår är ljus förbjudet, det är rekommenderat att konsultera en läkare för medicinsk hjälp

Särskilda instruktioner

Läkemedlet bör användas med extrem försiktighet vid sådana sjukdomar som epilepsi, CNS-sjukdom med epileptiskt syndrom, cerebral ateroskleros.

Behandling med Vitaprost är effektivare i ett integrerat tillvägagångssätt. Tillsammans med Vitaprost-tabletterna, föreskrivs andra läkemedel för behandling av kronisk prostatit. Behandlingen med medicinska örter och metoder för traditionell medicin tillämpas också.

Användning av Vitaprost Plus kräver ingen korrigering av dosering för levercirros, men det måste behandlas med försiktighet vid exponering för solljus. Fotosensitivitet uppenbarar sig i form av hyperemi, brännskador, utseende av blåsor på huden, förändringar i allmänhetens välbefinnande, inklusive nervös spänning, handskakningar, förvirring. I dessa fall måste användningen av läkemedlet omgående avbrytas.

Drogen påverkar koncentrationen av uppmärksamhet, så det är viktigt att vara försiktig när du kör fordon, när du arbetar med rörliga delar av maskiner och andra farliga aktiviteter.

Droginteraktioner

Funktionerna i interaktion med andra droger har inte studerats.

recensioner

Vi plockade upp några recensioner av män om Vitaprost:

 1. Andrew. När en icke-bakteriell prostatit detekteras mot bakgrund av hemorrojder, föreskrev läkaren ljus under Vitaprost-märket. Han sade att suppositorierna är effektiva och snabbt eliminerar sjukdomen. När jag fick reda på hur mycket Vitaprost var värd blev jag förvånad. Jag kunde inte ha råd med det, jag var tvungen att leta efter mer prisvärda analoger till salu. Om de inte hjälper, tar jag Vitaprost.
 2. Maxim. Jag har en kronisk prostatit av den icke-bakteriella typen. Det jag har just försökt för hans behandling - dyra, billiga ljus med antibiotika och utan dem, traditionell medicin, men ingenting hjälper. Det återstår att bara hoppas på operationen, eftersom min kropp inte uppfattar någon behandling med läkemedel och medicinska örter.
 3. Victoria. Problemet som är förknippat med prostatit, min familj oroade nyligen. Hennes man blev irriterad och aggressiv, efter att ha kommunicerat med honom erkände han sina känslor. Har riktat till doktorn och som ett resultat en dom - en prostatit. Jag kunde stödja min älskade make som jag kunde och insisterade på att ta medicin. Skrev till honom "Vitaprost". Bokstavligen om 3 veckor förbättrades makeens humör, skämt blev och hade kul. Jag var mycket glad över det här, eftersom hälsan hos nära människor är en riktig lycka. Vi blev av med den här sjukdomen. Och vad tror du... en månad senare blev jag gravid. Drogen jag rekommenderar. Han visade oss hans effektivitet.
 4. Sergey. Jag har en prostatit i många år. Läkaren rekommenderade till mig mot en exacerbation för att passera en behandlingskurs med ljus Витапаст forte, men tyvärr har jag på urticaria påbörjat. Min läkare ansvarade för en annan medicin för mig.
 5. Mikhail. Och det, bra medicin! Det fanns inga piller, men det finns en effekt på kort tid! Jag förväntade mig inte en sådan tur, jag trodde att ljusen är bara början, jag förberedde mig för en lång behandling. Lyckligtvis fick jag en adekvat läkare, han omedelbart föreskrev Vitaprost, förklarade att detta är en av de bästa drogerna mot prostatit under det senaste decenniet. Jag läser olika recensioner om olika piller och ljus, vissa lyckas dricka långa tabletter som afalas, inget händer, men de fortsätter att dricka dem. Med vitaprost är det enklare, 10 dagar behandlades och allt på den

analoger

Exakt i kompositioner av Vitaprost producerar inte, men det finns medel med liknande effekt:

 • ljus för rektal administrering av Superlymph;
 • tabletterade läkemedel Afal, Prostanorm;
 • medel från serien av homeopati-Renel, Solidigraph Compositum.

Innan du använder analoger, kontakta din läkare.

Förvaringsförhållanden och hållbarhet

Tabletterna ska förvaras på en plats skyddad mot ljus, otillgänglig för barn, vid en temperatur av högst 25 ° C. Suppositorier - på en torr plats, skyddad mot ljus, otillgänglig för barn, vid en temperatur som inte överstiger 20 ° С. Hållbarhet - 2 år.

Vitaprost

Blanketter för frisläppande

Vitaprost instruktion

Vitaprost är ett inhemskt läkemedel av animaliska råvaror som används för att behandla kroniska prostata sjukdomar. Problemet med att behandla prostatit genom åren har inte förlorat sin relevans. För närvarande är den terapeutiska algoritmen baserad på den sekundära naturen hos den infektiösa lesionen av prostata med de redan befintliga morfologiska förändringarna. Såsom visas av studier som genomförts under senare år, är ett nyckel orsaken till kronisk inflammation i prostatakörteln en kränkning av blodflödet genom kärlen i bäckenorganen - minskning av blodcirkulationen i intensiteten av kapillärbädden grund av venös trombos. I detta avseende är doktorens huvudmål i detta fall normaliseringen av mikrocirkulationen i det drabbade organet, för vilket organotropa droger används. En av dessa läkemedel är Vitaprost. Dess funktion är ett brett spektrum av terapeutiska effekter. Vitaprost återställer den störda mikrocirkulationen och förhindrar bildandet av blodproppar i kärl i den venösa bädden. Efter korrigering av cirkulationssjukdomar börjar fokusen på inflammation att försvinna, smärta sensioner elimineras, erektil funktion återställs. Samtidigt aktiveras sekretoriska epitelceller i körteln, vilket eliminerar stillastående fenomen. Hemligheten hos prostata återhämtar bakteriedödande egenskaper, som säkerställer renheten från mikroorganismer och normaliserar nivån av vita blodkroppar.

Användning av Vitaprost kan eliminera störningen i urinfunktionen genom att undertrycka den inflammatoriska processen och återföra körteln till dess tidigare storlek. En av fördelarna med Vitaprost är utvecklingen av den terapeutiska effekten. Den rekommenderade varaktigheten av läkemedelsförloppet är 5-10 dagar med möjlighet till förlängning eller återkommande beroende på svårighetsgraden av sjukdomen. Enligt de kliniska studierna är läkemedlets effektivitet för behandling av kronisk prostatit 82% för förebyggande av exacerbationer - 97%. Vitaprost kombineras väl med någon form av antibiotikabehandling och ökar effektiviteten. En av fördelarna med drogen är frånvaron av så kallade. "Effekten av den första passagen", som säkerställer absorptionen av den aktiva komponenten i blodomloppet, omger levern och ökar biotillgängligheten. Multiplikation med Vitaprost - En gång om dagen (suppositorier), 2 gånger om dagen (tabletter), medan det inte finns något behov av att välja en dos. Drogen påverkar positivt och inte kvaliteten på spermier, normaliserande parametrarna för ejakulatet. Innan du använder ljus tömma tarmet spontant eller rengör det med en lavemang. Biverkningar när du använder Vitaprost är mycket sällsynta och går inte utöver ramen för milda allergiska reaktioner. Läkemedlet är lämpligt för användning hos patienter i alla åldersgrupper.

Vitaprost tabletter: bruksanvisningar

Vitaprost är ett läkemedel, vars terapeutiska effekt syftar till att förbättra arbetet med prostatakörteln hos män.

Formulering och beredningens sammansättning

Vitaprost finns i form av suppositorier och tabletter för oral administrering. Tabletterna är täckta från utsidan med ett skyddande skal av blå färg. Varje tablett innehåller 100 mg prostataxtrakt och ett antal extrakomponenter. Läkemedlet är förpackat i blåsor av 10 stycken i en kartongbunt.

Farmakologiska egenskaper hos läkemedlet

Vitaprost-tabletter är avsedda för oral administrering. Efter användning av tabletten observeras absorptionen av aktiva substanser i blodet redan i 1 timme. Läkemedlet förbättrar blodflödet till prostatakörteln hos män, vilket bidrar till bättre näring av körteln och är förebyggande av stillastående fenomen.

Extrakt av prostata, som är en del av läkemedlet, förhindrar limning av blodplättar med varandra, vilket är att förebygga trombos i körteln. Under påverkan av drogen i patienter att fungera bättre i urinblåsan, sådana obehagliga fenomen försvinner som svårigheter med urinering, en känsla av tyngd och obehag i perineum, känslan av ofullständig tömning av blåsan, täta uppmaning och smärta.

Patienter som tagit Vitaprost-tabletter vid kursen noterade att sannolikheten för återfall eller exacerbation av kronisk prostatit minskades signifikant mot bakgrund av terapin.

Regelbunden användning av tabletter av detta läkemedel förbättrade erektilfunktionen hos män och kvaliteten på spermier hos patienter av reproduktiv ålder, enligt forskning.

Indikationer för användning

Tabletter administreras till manliga patienter för behandling och förebyggande av följande tillstånd:

 • Förebyggande och behandling av exacerbation av kronisk inflammation i prostata är inte av bakteriellt ursprung.
 • Godartade tumörer i prostatakörteln, i synnerhet prostata adenom;
 • Förebyggande underhåll av störningar i urinorganens arbete mot bakgrund av de överförda urologiska operationerna.
 • Symtomatisk behandling av sådana fenomen som svårighet med urinering, en känsla av ofullständig tömning av blåsan, gnidning och smärta vid urinering.

Kontraindikationer mot användningen av läkemedlet

Vitaprostabletter är inte föreskrivna för behandling av patienter i närvaro av sådana tillstånd:

 • Maligna progressiva sjukdomar i prostatakörteln, som åtföljs av metastaser
 • Individuell intolerans av tablettens beståndsdelar.
 • Laktasinsufficiens;
 • Ålder till 18 år;
 • Allvarlig leverdysfunktion.

Drogen är inte heller föreskriven för behandling av kvinnor och barn!

Administreringssätt och dosering

Den dagliga dosen av tabletter och varaktigheten av läkemedelsterapi bestäms av läkaren beroende på sjukdomens svårighetsgrad, de individuella egenskaperna hos organismen, förekomsten av komplikationer och comorbidities, och andra saker.

Enligt instruktionerna ska patienten ta 1 Vitaprost-tablett 2 gånger om dagen, oavsett mat. Tabletten ska sväljas omedelbart, utan att tugga, pressas med tillräckligt med vätska.

Vid akut inflammatorisk process i järn är behandlingsperioden med läkemedlet 7-10 dagar. Om under denna tid fenomenen prostatit inte avtar och patienten inte känner någon förbättring, bör du kontakta en läkare igen.

För att förhindra exacerbationer med kronisk prostatit, ordineras patienten 1 tablett 2 gånger om dagen i 1 månad. Den förebyggande kursen är 2 gånger om året - på våren och hösten.

Biverkningar

Tabletter tolereras i de flesta fall normalt av patienter, men med enskild överkänslighet eller långvarig okontrollerad användning av läkemedlet kan följande biverkningar utvecklas:

 • illamående;
 • Ökad salivation;
 • Smärta i magen;
 • flatulens;
 • Avföring
 • Allergiska reaktioner i huden - hudutslag, hyperemi, urtikaria;
 • Ökad levertransaminasaktivitet vid blodanalys.

Om sådana fenomen uppstår ska patienten konsultera en läkare.

En överdos av läkemedlet

I medicin har fall av överdosering med Vitaprost inte beskrivits, men för att förhindra utvecklingen av negativa effekter på grund av terapi rekommenderas det inte att överskrida den dos som anges i anvisningarna.

Interaktion av läkemedlet med andra droger

Med samtidig användning av Vitaprost-tabletter och suppositorier av detta läkemedel, förbättras den terapeutiska effekten av båda medlen, men tillsammans med detta ökar risken för biverkningar också.

Om patienten redan tar något botemedel som fungerar för att förbättra prestationen hos prostata, bör du definitivt informera läkaren.

Vid samtidig användning av tabletter med droger från gruppen icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel ökar patientens risk för blödning, vilket bör beaktas vid utnämningen.

Särskilda instruktioner

Vitaprostabletter vid behandling av kronisk eller akut prostatit bör ordineras tillsammans med fysioterapiska förfaranden eller andra läkemedel. Således kommer tabletternas verkan att bli starkare. Förutom behandling rekommenderas patienten att undvika hypotermi, förstoppning, leda en livligare livsstil och utesluta promiskuellt samlag.

Aktiva aktiva ingredienser av läkemedlet inte har några negativa effekter på det centrala nervsystemet, så tabletterna kan användas för att behandla patienter eller förare som kör komplexa mekanismer och bör vara mycket försiktig på jobbet.

Analoger av tabletter Vitaprost

Liknande i terapeutiska effekter med Vitaprost är följande läkemedel:

 • Prostalin forte;
 • Likoprofit;
 • Bioprost;
 • Garbiol;
 • Apiprost;
 • Kommer att uttrycka det;
 • Prostagol;
 • prostanorm;
 • Prostasabal.

Lämna och lagringsförhållanden

Vitaprost-tabletter ges i apotek utan receptbelagda läkemedel. Läkemedlet ska skyddas från barn vid en temperatur av högst 25 grader. Tablettens hållbarhet är 3 år från tillverkningsdatum, i slutet av vilket läkemedlet inte kan tas oralt.

Tabletter Vitaprost pris

Den genomsnittliga kostnaden för drogen Vitaprost i form av tabletter i apotek i Moskva är 515-530 rubel.

VITAPROST instruktioner för användning, pris

På den här sidan hittar du den mest omfattande informationen om Vitaprost medicin, vi har utarbetat instruktioner för varje tablett, recensioner eller du kan lämna din åsikt om detta läkemedel. Du kan köpa den online eller hitta den i apoteket i din stad.

Grundläggande information

Instruktioner för Vitaprost-applikation

Läkemedlet är godkänt för användning som en OTC-produkt.

Tabletter, täckta med en enterisk beläggning, bör förvaras utom räckhåll för barn, skyddade mot ljus vid en temperatur av högst 25 ° C.

Suppositorier rektala bör förvaras utom räckhåll för barn, torra, skyddade mot ljus vid en temperatur av högst 20 ° C. Hållbarhet - 2 år.

Dosering och administrering

Tabletterna ska tas oralt 1 tablett. 2 gånger per dag. Behandlingstiden med godartad prostatahyperplasi inte mindre än 30 dagar; vid kronisk prostatit - inte mindre än 10 dagar.

för förebyggande av exacerbationer av kronisk prostatit gäller för 1 flik. 2 gånger per dag i minst 30 dagar - 1-2 gånger per år.

Rektala suppositorier ska appliceras efter spontan tömning eller rengöring av tarmkanalen i en soppa. 1 gång per dag. Efter införandet av suppositoriet borde patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Varaktigheten av behandlingen med Vitaprost ® suppositorier är minst 10 dagar..

- förebyggande av exacerbationer av kronisk abakteriell prostatit (för tabletter)

- godartad prostatahyperplasi (för tabletter)

- Före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

De fullständiga användningsanvisningarna är: biverkningar, kontraindikationer, användning under graviditet, information om interaktioner med andra droger och speciella anvisningar.
Visa fullständig instruktion

Du kan också ladda ner bruksanvisningen på din dator: nedladdning

Vitaprost

 • Nizhpharm, Ryssland
 • Hållbarhet: fram till 01.11.2019
 • Nizhpharm, Ryssland
 • Hållbarhet: fram till 01.04.2020
 • Nizhpharm, Ryssland
 • Hållbarhet: fram till 01.05.2020
 • Nizhpharm, Ryssland
 • Hållbarhet: fram till 01.11.2019

Vitaprost instruktioner för användning

Kunder som köpt denna produkt

Typ av problem

Rektala suppositorier, tabletter

struktur

  1 suppositorie rektal innehåller:
  aktiv substans: prostataxtrakt ("Samprost" -ämne) 10 och 50 mg (i termer av vattenlösliga peptider),
  konstituens: fet fast substans (Witepsol, grad H15, W35, Supposir, grad NA 15, NAS 50) - tillräcklig mängd för att producera ett suppositorium med en massa av 1,25 g
  1 tablett, belagd med enterisk beläggning innehåller:
  aktiv substans: prostataxtrakt 100 mg (i form av vattenlösliga peptider - 20 mg),
  hjälpämnen: sackaros - 28,5 mg; laktosmonohydrat - 7,125 mg; kalciumstearatmonohydrat - 2,5 mg; krospovidon - 9,275 mg; MCC - upp till 102,6 mg
  skal: Acryl-av (metakrylsyra och etylakrylatsampolymer 1: 1, titandioxid, talk, trietylcitrat, kolloidal kiseldioxid, natriumvätekarbonat, natriumlaurylsulfat, indigokarmin) - 25 mg

Farmakologisk aktivitet

Vitaprost har en organotropisk effekt på prostatakörteln. Minskar graden av svallning, leukocytisk infiltration prostata, normaliserar sekretoriska funktion av epitelceller, ökar antalet lecitin granuler hemliga acini, stimulerar muskeltonus i urinblåsan. Förbättrar mikrocirkulationen i prostata genom att reducera trombosbildning, trombocytaggregationshämmande aktivitet, förhindrar utvecklingen av trombos i prostatakörteln venoler.

Vitaprost normaliserar parametrarna för sekretionen av prostata och ejakulat. Minskar smärta och obehag, eliminerar dysursfenomen, förbättrar koagulationsfunktionen.

Vitaprost, indikationer för användning

Vitaprost (suppositorier rectal): kronisk prostatit; tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

Vitaprost (tabletter, belagda med enterisk beläggning)

 • kronisk abakteriell prostatit;
 • förebyggande av exacerbationer av kronisk abakteriell prostatit;
 • godartad prostatahyperplasi;
 • tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

Kontra

Vitaprost (suppositorier rectal): överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Vitaprost (tabletter, belagda med enterisk beläggning):

 • överkänslighet mot läkemedlets komponenter;
 • laktasbrist, sukras / isomaltas, tål laktos, fruktos, glukos-galaktos-malabsorption (formulering innehåller laktos och sackaros).

Dosering och administrering

Vitaprost (suppositorier rectal)

rektalt, 1 stiftpiller en gång om dagen efter spontan tömning av tarmarna eller rensningsemaema. Efter införandet av suppositoriet är det önskvärt att stanna i sängen i 30-40 minuter. Varaktigheten av behandlingen med Vitaprost är minst 10 dagar.

Vitaprost (tabletter, belagda med enterisk beläggning)

inuti, 1 tablett 2 gånger om dagen.

Varaktigheten av behandlingstiden med Vitaprost med BPH är minst 30 dagar; med kronisk prostatit - inte mindre än 10 dagar.

För förebyggande av förvärringar av kronisk prostatit - 1 tablett 2 gånger om dagen i minst 30 dagar - 1-2 gånger om året.

Biverkningar

Särskilda instruktioner

Behandling av kronisk prostatit och tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln bör vara omfattande och föreslår tillsammans med utnämningen av Vitaprost användningen av andra droger och icke-medicinska behandlingsmetoder.

Droginteraktioner

Om patienten tar andra droger ska han konsultera en läkare innan behandlingen påbörjas.

Vitaprost

Vitaprost instruktioner för användning

Vitaprost indikationer för användning

Akut och kronisk prostatit.

Klinisk farmakologi

Vitaprost har en organotropisk effekt på prostatakörteln. Minskar graden av svallning, leukocytisk infiltration prostata, normaliserar sekretoriska funktion av epitelceller, ökar antalet lecitin granuler hemliga acini, stimulerar muskeltonus i urinblåsan. Förbättrar mikrocirkulationen i prostata genom att reducera trombosbildning, trombocytaggregationshämmande aktivitet, förhindrar utvecklingen av trombos i prostatakörteln venoler.

Vitaprost normaliserar parametrarna för sekretionen av prostata och ejakulat. Minskar smärta och obehag, eliminerar dysursfenomen, förbättrar koagulationsfunktionen.

Utformningsform och sammansättning

1 suppositorie rektal innehåller:
aktiv beståndsdel: prostataxtrakt ("Samprost" -ämne) 50 mg (i termer av vattenlösliga peptider - 10 mg),
konstituens: fast fetthalt (Witepsol, grad H15, W35, Supposir, grad NA 15, NAS 50) - tillräcklig mängd för att producera ett suppositorium med en massa av 1,25 g;
i förpackningen av 10 och 20 suppositorier.

1 tablett, belagd med enterisk beläggning innehåller:
aktiv beståndsdel: prostataxtrakt 100 mg (i form av vattenlösliga peptider - 20 mg),
hjälpämnen: sackaros - 28,5 mg; laktosmonohydrat - 7,125 mg; kalciumstearatmonohydrat - 2,5 mg; krospovidon - 9,275 mg; MCC - upp till 102,6 mg
skal: Acryl-av (metakrylsyra och etylakrylatsampolymer 1: 1, titandioxid, talk, trietylcitrat, kolloidal kiseldioxid, natriumvätekarbonat, natriumlaurylsulfat, indigokarmin) - 25 mg,
i förpackningen 10, 20 och 30 tabletter.

Särskilda instruktioner

Vitaprost (tabletter, belagda med enterisk beläggning)

Behandling av kronisk prostatit och stater före och efter operation på prostatakörteln är att integreras tillsammans med uppdraget förutsätter Vitaprostprimenenie tabletter av olika grupper av läkemedel och icke-drogterapier.

interaktion

Vitaprost (tabletter, belagda med enterisk beläggning)

Om patienten tar andra droger ska han konsultera en läkare innan behandlingen påbörjas.

Hur man tar, intag och dosering

Vitaprost (suppositorier rectal)

rektalt,1 stiftpiller en gång om dagen efter spontan tömning av tarmarna eller rensningsemaema. Efter införandet av suppositoriet är det önskvärt att stanna i sängen i 30-40 minuter. Varaktigheten av behandlingen med Vitaprost är minst 10 dagar.

Vitaprost (tabletter, belagda med enterisk beläggning)

inuti,1 tablett 2 gånger om dagen.

Varaktigheten av behandlingstiden med Vitaprost med BPH är minst 30 dagar; med kronisk prostatit - inte mindre än 10 dagar.

För förebyggande av förvärringar av kronisk prostatit - 1 tablett 2 gånger om dagen i minst 30 dagar - 1-2 gånger om året.

Kontra

Vitaprost (suppositorier rectal): överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Vitaprost (tabletter, belagda med enterisk beläggning):

 • överkänslighet mot läkemedlets komponenter;
 • laktasbrist, sukras / isomaltas, tål laktos, fruktos, glukos-galaktos-malabsorption (formulering innehåller laktos och sackaros).

Använd inte när

Ökad känslighet mot Vitaprost.

Vitaprost indikationer för användning

Vitaprost (suppositorier rectal): kronisk prostatit; tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

Vitaprost (tabletter, belagda med enterisk beläggning)

 • kronisk abakteriell prostatit;
 • förebyggande av exacerbationer av kronisk abakteriell prostatit;
 • godartad prostatahyperplasi;
 • tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

Förvaringsförhållanden

Vid en temperatur av högst 25 ° C. Förvaras oåtkomligt för barn.

Vitaprost - anvisningar för användning och kostnaden för läkemedlet

Idag lider över 70% av den manliga befolkningen av erektil dysfunktion. En sådan situation är orsakad av dålig ekologi, hög strålningsbakgrund och svåra arbetsförhållanden.

Läkemedlet Vitaprost hjälper till att hantera sjukdomen på kortast möjliga tid och återställa kroppshållfastheten.

Om det faktum att det här betyder är vad är dess sammansättning och hur man tar det rätt, hur mycket behandling kommer att kosta, kommer artikeln att berätta.

Allmänna egenskaper hos läkemedlet

Tänk på Vitaprost - från vilken det hjälper, vilka komponenter det innehåller. Detta är en beredning av animaliskt ursprung. Hjälper effektivt i kampen mot prostatit, vilket framgår av många recensioner av patienter och läkare.

Suppositorier rektal Vitaprost

Läkemedlet har en positiv effekt på prostatakörteln på grund av den rika kompositionen och närvaron av ett antal näringsämnen: fosfoladadater, aminosyror, extrakt av prostatakörteln. Kompositionen är helt naturlig, det finns inga antibiotika.

I vilka former säljs det?

Läkemedlet är tillgängligt i ljus och kapslar. Tabletter säljs i förpackningar med 20 och 10 stycken. De är täckta med ett lösligt blått skal.

Kapslarnas aktiva substans är samprost, som extraheras från vävnaderna från bovin prostata. Det finns också ett antal hjälpkomponenter.

Suppositorier säljs för 5 stycken. De är torpedformade, målade gråbrun eller gulaktig i färg. Sammansättningen av ljus representeras av samprost och fetthaltiga fetter. Vissa människor letar efter Vitaprost salva, men i den här formen avhjälps inte.

Vad är effekten av läkemedlet?

Vitaprost har flera positiva effekter på prostatakörteln:

 • har en kraftfull antiinflammatorisk och prostatotropisk effekt;
 • tar bort edematöst syndrom
 • tar bort infiltreringen av prostata genom leukocyter;
 • är förebyggande av blodproppar;
 • har antiplatelet egenskaper
 • tar bort smärta, obehag
 • stimulerar samverkan;
 • normaliserar sekretorisk aktivitet hos epitelceller;
 • stimulerar aktiviteten hos musklerna i blåsans väggar;
 • förhindrar stasis av utsöndring.

Indikationer för användning

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Tabletter och suppositorier Vitaprost är mycket populära, läkare utser dem i sådana situationer:

 • kronisk prostatit, som är icke-infektiös i naturen. Används för att förhindra exacerbationer
 • hyperplasi av prostata godartad kurs
 • minskning i prostatakörtelns volym;
 • förberedelse för operation på prostatakörteln;
 • återhämtningsperiod efter kirurgisk ingrepp
 • rehabilitering efter akut prostatit;
 • infertilitet på bakgrund av störningar i prostatakörteln.

Behandlas med ett sådant medel är tillåtet för alla åldersgrupper, vilket inte kan hänföras till fördelarna med vitaprogress.

Vad är Vitaprost-preparatet, indikationer för användning - allt detta diskuterades ovan. Detta verktyg rekommenderas av många läkare, medan patienter noterar en signifikant förbättring av tillståndet.

Men som något läkemedel har Vitaprost vissa kontraindikationer. I allmänhet är de förenade med överkänslighet mot vissa komponenter.

Det finns en allergisk reaktion i hudens rodnad, klåda, uppkomsten av svullnad.

I detta fall ska behandlingen avbrytas omedelbart och rådfråga en läkare. Information om de negativa följderna av överdosering vid användning av läkemedlet har inte rapporterats.

Hur använder du rätt?

Att Vitaprost hjälpte, måste dess användning vara litterat.

När det gäller tabletter, de är fulla dagligen för en bit. Behandlingsförloppet fastställs av läkaren.

Varaktigheten av behandlingen beror till stor del på diagnosen, tillståndets svårighetsgrad. Om det finns hyperplasi i prostata, så är läkemedlet ordinerat i minst en månad.

För att bli av med den kroniska formen av prostatit måste du använda medicinen i två veckor. Att använda Vitaprost för förebyggande av exacerbationer vid kronisk inflammation i prostata rekommenderas en eller två gånger om året med en kurs på 30 dagar.

När det gäller ljus appliceras de rektalt en gång om dagen efter avföring. Med förstoppning rekommenderas att lägga enemas.

Efter administrering av läkemedlet bör ligga ner ungefär en halvtimme. Behandling av prostatit bör inte vara mindre än 10 dagar. Varaktighet bestäms av läkaren för varje patient individuellt.

Vid behandling av prostatit med Vitaprost måste man ta hänsyn till dess interaktion med andra läkemedel. Således ökar läkemedlet den toxiska effekten av antiinflammatoriska icke-steroida läkemedel och aktiviteten av orala antikoagulantia.

Om patienten samtidigt tar mediciner som minskar tubulats utsöndring, elimineras läkemedlet långsammare från kroppen. De mest effektiva suppositorierna och tabletterna arbetar med en hälsosam livsstil.

Så, under förebyggande åtgärder och behandling rekommenderas det inte att dricka alkohol. Särskilt dåligt för arbetet med det genitourära systemet för öl. Det är inte nödvändigt att dricka det en gång, annars kommer alla resultat att gå fel.

Hur mycket kostar behandlingen?

I genomsnitt kostar tabletter i mängd 600 till 1500 rubel per förpackning.

Detta pris är ganska motiverat, eftersom det är mycket svårt att extrahera extraktet från olika växter, extraktet från nötkreaturens prostata, för tillverkningen av produkten.

Kostnaden för suppositorier är ca 900 rubel per förpackning. Den totala kostnaden för behandlingen bestäms av kursens varaktighet. Hög effektivitet kombinerat med ett överkomligt pris gör läkemedlet väldigt populärt. Gör ett val till förmån för Vitaprost, och prostatit kommer snart att sluta störa dig.

Drops Thor's Hammer

Trots att det inte har några analoger finns andra naturliga effektiva preparat till salu, till exempel:

 • M16 Spray. Förbättrar erektionen;
 • Thors Hammer. Det är avsett att bli av med problem med svag erektion, abnormaliteter i prostata, prostatit,
 • Sealeks. Detta är en mycket kraftfull medicin. Producerad i form av kapslar.

Vilket är bättre: Vitaprost i ljus eller tabletter?

Vad Vitaprost med prostatit är bättre, bara en specialist kan bestämma.

Både tabletter och suppositorier ordineras för kronisk prostatit vid planering av en operation.

Om det finns en infektiös infektion i urinvägarna, rekommenderas att använda en lomefloxacin i kompositionen. Om du föredrar ett annat läkemedel, ska antibiotikumet ordineras som en extra metod.

När det gäller Vitaprost Plus är recensionerna ganska motsägelsefulla. Å ena sidan är dess effektivitet mycket högre på grund av förekomsten av lomefloxacin. Å andra sidan orsakar tabletter ofta en allergisk reaktion. Så inte alla kan behandlas. Vitaprost Plus rekommenderas inte förrän 18 år. Med försiktighetsutnämning och med sjukdomar i centrala nervsystemet, epilepsi, ateroskleros.

Kapslar Vitaprost från prostatit ska användas med försiktighet för personer som har intolerans mot fruktos och laktos, eftersom dessa ämnen finns i tabletter.

Det aktiva ämnets ljus är något mindre. Men efter att ha läst recensionerna kan vi dra slutsatsen att detta inte påverkar återhämtningshastigheten och resultatet av behandlingen.

Att veta vad Vitaprost är, varför det behövs, många förskriva det självständigt, utan att ha råd med en läkare. Detta kan inte ske kategoriskt. När allt kommer omkring bör kampen mot prostatit utföras under övervakning av behandlingsläkaren, för att vara av komplex natur.

Relaterade videoklipp

Läkarens åsikt om Vitaprost-drog och rekommendationer angående ansökan:

Således är Vitaprost ett populärt läkemedel som aktivt föreskrivs av läkare för att behandla problem med erektion, med prostatit. Det ger ett snabbt resultat, förlänger förlängningsperioden vid kronisk sjukdom. Men för att uppnå maximal effekt måste man ha en uppfattning om vad Vitaprost är, om funktionerna i dess användning, varaktigheten av behandlingen. Medlet ger inga biverkningar, men har ett antal kontraindikationer. Därför är det viktigt att konsultera en läkare före användning.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Stearinljus från prostatit Vitaprost

Lite om själva prostatit. Urologisk sjukdom. Prostatakörteln ökar naturligtvis sjukdomen uppstår endast hos män. Det åtföljs av smärta, svullnad, en ökning av körtelns storlek och, naturligtvis, musklerna och vävnaderna runt den drabbade organismen blir urineringsprocessen svårare. Det här är vanliga symptom, och det finns naturligtvis ett behov av att besöka en urolog. Stearinljus från prostatit Vitaprost hjälper till med kronisk och vanlig manifestation av prostatit.

Farmakologiska effekter

Vitaprost - kvalitativt och snabbt eliminerar symtomen på smärta, obehagligt obehag i perinealområdet med några få tricks förbättrar ditt välbefinnande. Det tar bort prostataens inflammatoriska process inom tre, fyra dagar från början av användningen av suppositoriet, syre kommer genom blodet till organet och hjälper till att normalisera urinering. Ökar en mans potential för reproduktiv verkan. Med fullständig och korrekt behandling med drogen kommer du inom 10 dagar att känna en hälsa i detta område av thalahen och i allmänhet

vittnesbörd

Vitaprost är ordinerad för behandling som den ursprungliga formen, eller vid de första tecknen på sjukdomen, och redan ganska försummat och framsteg prostatit. Och även med kirurgiska ingrepp på körteln. Vid de första symptomen kan du gå igenom den första kursen av självbehandling utan rädsla för försämring av välbefinnandet, men om symtomen fortsätter och försämringen omedelbart uppstår till en specialist

struktur

Ett suppositorium innehåller 50 mg samprost, i enkla termer, ett användbart extrakt av prostata som erhållits vid laboratorieförhållanden (proteinkomplex) av klövdjur, stora hornedjur

Dosering och administrering

Stearinljus från prostatit Vitaprost används: rektalt, ett suppositorium 1 (en) en gång om dagen, om möjligt på natten. Utan att misslyckas, före proceduren för att komma in i analområdet, behöver du ett rengörande emalj. Efter proceduren vilar bädden i 20 ti-40 minuter. Behandlingen utförs vanligtvis från 5 till 10 dagar. Efter en tid, kanske en upprepning av behandlingsförloppet, men inte före fyra veckor och alltid under överinseende av en specialist. Läkemedlet skadar inte, om du gör en behandlingskurs för förebyggande syfte

Kontra

Med ökad känslighet, till några komponenter. Behandling med detta läkemedel rekommenderas inte till 18 års ålder. Observera noggrannheten i beskrivningen i anteckningen för användning vid epilepsi och cerebral ateroskleros

Bieffekt

Allergiska reaktioner är mycket sällsynta. Yrsel i nervsystemet, om du har brutit förutom prostata sjukdomar i matsmältningssystemet, är det nödvändigt att göra komplicerade justeringar, och se till att stödja kroppens stolpiller behandling läkemedel för behandling av mag-tarmkanalen. I vissa fall kan hosta eller andfåddhet vara möjlig, det kan finnas ljud i trumhinnorna och nedsatt synfunktion. Vitaprost - en mycket effektiv och pålitlig medicinering, men alltid komma ihåg, den mänskliga kroppen varje individ och det är inte känt som någon av de organ eller systemet kommer att bete sig i en given situation. För din del måste du vara försiktig, under användning, för eventuella överträdelser från ovanstående bör du omedelbart sluta behandlingen

Priserna på Vitaprost och Vitaprost Forte

Prispolitiken beror på tillverkaren och försäljningsområdet, läkemedlet kan köpas från 600 rubel och över. Bilden nedan visar medelpriset på läkemedlet.

Priserna på Vitaprost och Vitaprost forte

Specialorder

Med leversjukdomar är dosjustering inte nödvändig. Under perioden att ta drogen ska du undvika att köra bilen. Använd inte efter utgångsdatumet som anges på förpackningen

Beskrivning av preparatet (doseringsform)

Formen är torpedformad. Färg, beroende på de fetttillsatser som ingår i kompositionen, kan suppositorier vara: vit, gul, grå och kan vara brun i färg. Utformningsformen, nätformad - laminerad till 5 stycken, beroende på förpackningen.

Fall av en överdos av detta läkemedel hittills har inte observerats.
Förvaringsförhållanden

Vid +3, +5 grader Celsius, men inte högre; hindrar inte barn i barnens händer
Hållbarhet är i allmänhet upp till två år
Föll i apotek utan recept

Hur mycket är Vitaprost

Neisseria, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella, pseudomonas, E. coli, enterobakterier, cytobakterier, Proteus-bakterier.

Terapeutiska effekter av Vitaprost:
 • Antiinflammatoriska;
 • trombocytaggregationshämmande;
 • antibakteriella;
 • antiedematous;
 • analgetikum;
 • Förbättring av ejakulatsammansättning;
 • Stabilisering av sekretorisk funktion.

Indikationer för användning

Vitaprost eller Vitaprost Forte utses för:
 • Behandling av kronisk prostatit;
 • Prophylax av komplikationer efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

Vitaprost Plus utses för:
 • Behandling av akut, kronisk och aseptisk prostatit i kombination med urinvägsinfektioner eller hotet om infektiösa komplikationer;
 • Förebyggande underhåll av komplikationer före och postoperativ period.

Metod för applicering

Den rekommenderade dosen av läkemedlet:
 • 1 tablett 2 gånger om dagen i minst 10 dagar.

Den rekommenderade dosen av Vitaprost Forte och Vitaprost Plus:
 • 1 stiftpiller en gång om dagen efter rengöring av enema eller avföring verkar i 10-30 dagar.

Funktioner av ansökan:
 • Efter applicering av suppositoriet är det nödvändigt att en halvtimme är i ett horisontellt läge;
 • Enligt instruktionen, patienter som lider av levercirros, förutsatt att njurarnas normala funktion upprätthålls, behövs ingen förändring i doseringen av läkemedlet.

Biverkningar

yrsel, nervositet, ångest, asteni

arytmi, myokardiopati, fallande blodtryck

hud klåda, Stevens-Johnsons syndrom, urtikaria, ökad känslighet mot solljus;

kolit, en ökning i leverenzym, dysbios;

inflammation i lymfkörtlarna, blödning av gastrointestinala organ, ökning av blodets antikoagulanssystems aktivitet.

Kontra

 • Användning hos patienter yngre än 18 år;
 • Individuell intolerans eller överkänslighet mot Vitaprost eller dess komponenter.

Använd försiktighet:
 • Kör trafik eller hantera komplexa maskiner;
 • Epilepsi och cerebral ateroskleros.

Vid graviditet och amning

Interaktion med andra droger

Samtidig applicering av Vitaprost med:
 • NSAID: ökad toxicitet;
 • Blockers av tubulär sekretion: ökad utsöndring av Vitaprost från kroppen;
 • Orala antikoagulanter: förbättra deras effektivitet.

överdos

symptom:
 • Nervsystemet: tremor, psykos, dumhet, kramper, fotofobi, hallucinationer.

Specifik motgift: nej.
Behandling av en överdos av Vitaprost:
 • Stopp av att ta drogen
 • Applicering av tubulära sekretionsblockerare;
 • Symtomatisk behandling.

Hemodialys: Det finns inga data.

Typ av problem

 • Suppositorier (suppositorier) rektal - 5 eller 10 st.
 • Tabletter, 100 mg - 10, 20 eller 30 st.

Förvaringsförhållanden

 • Torka mörkt ställe utan tillgång till barn.

Rekommenderad förvaringstemperatur på Vitaprost

- inte högre än 20 grader.

Rekommenderad hållbarhet

- olika, beror på tillverkarens firma och doseringsformen anges på förpackningen.

struktur

1 stiftpiller
 • extrakt av prostata - 50 mg;
 • när det gäller vattenlösliga peptider - 10 mg;
 • Hjälpämnen: fet fast substans (Witepsol, kvaliteter H15, W35, supposir, markerar NA15, NAS50) - en tillräcklig mängd tills ett suppositorium erhålls i massa.

1 tablett:
 • extrakt av prostata - 100 mg;
 • i form av vattenlösliga peptider - 20 mg;
 • Hjälpämnen: sackaros, laktosmonohydrat, kalciumstearatmonohydrat, krospovidon, mikrokristallin cellulosa.

Villkor för ledighet från apotek

Vi rekommenderar också

Priset på "Vitaprost" på ryska apotek

Dela i sociala. nätverk

kategori
annons
Kort adress på webbplatsen

konsumenterna

apotek

Sektioner av webbplatsen

sjukdom

Sekretesspolicy

Vårt företag åtar sig att skydda din konfidentiella information. Vår integritetspolicy förklarar vilken information vi samlar om dig, hur vi använder informationen vi samlar om dig, som du kan berätta om du föredrar att begränsa användningen av sådan information.

Genom att ge din information godkänner du användningen av sådan information i enlighet med denna sekretesspolicy. Om vi ​​ändrar vår integritetspolicy kommer eventuella ändringar att läggas ut på denna sida utan föregående meddelande.

Vi samlar in information om användare av vår hemsida på flera sätt, bland annat användning av cookies som lagras på klientsystemet, genom att registrera, samt genom e-postmeddelanden som skickas till oss via vår hemsida. Informationen som samlas in innehåller följande: Om du skickar ett e-postmeddelande kommer du automatiskt att meddela oss om din mailboxadress, liksom annan personlig information som ingår i texten i ditt meddelande.

Om du ringer vår support center, eller lämna ett röstmeddelande godkänner du att låta oss veta ditt namn, nummer (s), kontakt telefon, e-postadress och annan personlig information som du är överens om att ge våra tekniker med sikte så att våra tekniska specialister kan svara på din ansökan.

Vi samlar in och lagra information från alla besökare på vår hemsida, de antingen aktivt till vårt förfogande, antingen i deras enkla visa vår hemsida: adressen till den dator i nätverket (IP), typ av webbläsare, operativsystem, datum och Tid för åtkomst till vår webbplats, adressen till Internet-resursen från vilken användaren omdirigerades till vår hemsida. Vi använder den här informationen för att spåra närvaro på vår hemsida, räkna antalet besökare på olika delar av webbplatsen och också göra vår webbplats mer användbar.

Vi använder personuppgifter för att förse dig med de tjänster som du ber oss att tillhandahålla. Om du inte meddelar oss att du inte längre vill få denna typ av information, kan vi regelbundet informera dig om våra produkter och tjänster. Genom att informera oss via e-post eller telefon om din personliga information, godkänner du därför användningen av vår information av dig på det sätt som beskrivs i denna paragraf.

Vi kan utföra statistiska analyser av användarnas beteende (t.ex. analysera data om användningen av webbplatsen, passivt från alla användare) för att bestämma den relativa nivån av konsumenternas intresse i de olika delarna av vår webbplats. En sådan analys kommer att hjälpa oss i våra ansträngningar att ytterligare förbättra produkten.

Vi kommer att lämna ut din personliga information om det krävs enligt lag, inklusive, på begäran av de rättsliga myndigheterna, genom beslut av domstolen, när kallas till domstol som vittne, eller i enlighet med andra krav i federala, statliga eller kommunala lagar.

Vi kan överföra statistiska data till tredje part i summarisk form utan att avslöja personliga uppgifter från våra användare.

Om du inte vill att vi ska kontakta dig angående våra produkter eller tjänster kan du berätta om det eller när vi ger oss din kontaktinformation, eller när som helst genom att skicka ett mail till [email protected]

Som en tjänst kan vi erbjuda dig länkar till webbplatser som drivs och drivs av tredje part. Sådana tredje parter använder sitt eget datainsamlingssystem. Vi är inte ansvariga för deras insamlingsmetoder eller för innehållet på deras webbplatser. Vi rekommenderar dig att noggrant studera sekretessgraden på alla webbplatser, inklusive länkar som är tillgängliga från den här sidan.

All information om dig som lagras på vår webbserver lagras i slutna databaser och skyddas av ett antal tekniska åtkomstkontrollenheter.

Cookies policy

För att vår webbplats ska fungera optimalt och att alla sidor ska visas korrekt måste du ha din webbläsare för att acceptera cookies. Filer, cookies används för att säkerställa att platsen kunde känna igen besökaren baserat på hans tidigare besök, eller för att ge besökare tillgång till olika funktioner eller tjänster på webbplatsen, och för att tillhandahålla statistiska uppgifter till webbplatsägare. Om du inte vill ta emot cookies från våra eller andra webbplatser kan du ändra inställningarna för din webbläsare.

En cookie är en liten textfil som en webbplats sparar på din dator. Olika cookies har sitt eget syfte. Till exempel används cookies för att lagra anpassade inställningar för en webbplats. Cookies kan också användas för att upprätthålla statistik för besök på webbplatsen.

I enlighet med lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor informeras om följande:
- Att webbplatsen innehåller cookies
- Vad används dessa cookies för?
- Hur man undviker att ladda ner cookies

Det finns två typer av cookie-filer: session cookies och permanenta cookies. Sessionscookies lagras på din dator, men försvinna så fort du lämnar webbplatsen. Hållbara cookies lagras på din dator fram till det datum då cookiefilen anses vara använd.

Vill du ha mer information?

Vill du lära dig mer om vilka kakfiler som finns och vad man ska göra för att undvika dem? Besök webbplatsen för post- och telekommunikationsnyhetsbyrån på www.allaboutcookies.org.

Välj en stad

Genom att ange en stad kommer du att kunna:

 • Gå till den angivna regionen från sidhuvudet genom att klicka på ikonen
 • Se information som specifikt hänför sig till den angivna regionen, till exempel närmaste objekt och priser på apotek

Börja skriva in namnet på staden och välj sedan det från listan

När du väljer en stad, lämnar du den aktuella sidan och flyttar till stadens grenar

Populära städer:

 • Moskva
 • St Petersburg
 • Nizhny Novgorod
 • Krasnodar
 • Rostov-on-Don
 • Khabarovsk
 • Voronezh
 • Astrakhan
 • Volgograd