Huvud
Symptom

Vitaprost från prostatit: effekten av läkemedlet på sjukdomen

Prostatit är en sjukdom som täcker olika åldersgrupper av män.

Sedan 20 års ålder drabbas cirka 25% av männen i en grupp av 40 år tenderar att öka andelen patienter till 50%.

En sådan sjukdomskala bidrog till det faktum att läkemedelsindustrin utvecklar nya läkemedel för att bekämpa prostatit.

Bland en stor lista över läkemedel som är värda att notera är ett läkemedel som Vitaprost. Formutsläpp av läkemedlet är ett tablettalternativ och rektala suppositorier.

Vitaprost från prostatit har följande egenskaper: antiaggregation, på grund av att tumörer är suspenderade. Denna åtgärd uppnås genom att åderna förmår att koagulera. Antiinflammatorisk, såväl som antibakteriell. Antibiotiska substanser som är effektiva mot gramnegativa aerober grupper såsom Neisseria, Haemophilus, Klebsiella, Pseudomonas, Moraxella, Citrobacter, Enterobacter.

Baserat på kliniska studier har man funnit och bekräftat att läkemedlet Vitaprost inte ändrar uppgifterna, resultaten av klinisk och biokemisk blodanalys, allmänt urinanalys, samt, viktigast av allt, en positiv effekt på dynamiken i att minska risken för akut sjukdom, kronisk form av antibiotika.

Tack vare alla ovanstående egenskaper, främjar Vitaprost mottagning enligt schemat:

 • minskning av ödem;
 • impregnering av prostata vävnad med leukocyter;
 • stabilisering av sekretorisk funktion
 • öka tillväxten av lecitinföreningar i den sekretoriska substansen;
 • stimulering av blåsans glattmuskel, vilket underlättar urinprocessen
 • reduktion av smärtssyndrom;
 • eliminering av obehag
 • förbättra ejakulatets sammansättning.

Hur man tar Vitaprost?

Väg av Vitaprost från prostatit beror på sådana faktorer som formen av frisättning av läkemedlet och graden av utveckling av sjukdomen. De aktiva formerna där produkten kommer in på marknaden är rektala och orala tabletter.

Instruktionen ger följande alternativ för antagning:

 1. Ett ljus en gång om dagen. Uppehållstid 15 dagar med akut sjukdom. Sätta läkemedlet efter en rengörande lavemang eller naturlig defekation, efter administrering av läkemedlet till patienten för att överleva det horisontella läget i minst en halvtimme till läkemedlet absorberas.
 2. I tablettformen tas läkemedlet två gånger om dagen. Behandlingsperioden är 15 dagar, om det är en akut form av sjukdomen.

Skillnaden i appliceringen av Vitaprost, Vitaprost Forte och naturligtvis Vitaprost Plus är följande:

 • Vitaprost Forte indikeras för att bli av med prostata adenom. Den har en högre dos av aktiva substanser, Vitaprost innehåller 50 mg, och Vitaprost Forte har en 100 mg-komponent, varför dosen av detta läkemedel kommer att vara lägre.
 • Vitaprost Plus - ett läkemedel av en kombinerad typ, förutom extraktet från prostata ingår också en antibiotikakomponent av levofloxacin. Det är ett effektivt botemedel mot bakteriell prostatit.

Vitaprost som Vitaprost Plus Forte och används i kronisk prostatit är anordnad liknande den akuta formen av doseringsregimen, endast perioden av behandling i detta fall 10 dagar i stället för 15. tabletterna visas att mottaga två gånger under dagen, och rektala suppositorier är placerade 1 per dag.

Vitaprost behandling är ordinerad för följande sjukdomar:

 • Kronisk icke-bakteriell prostatit, för behandling av bakteriella sjukdomar, är Vitaprost Plus ordinerad.
 • Hyperplasi av prostata av godartat ursprung.
 • Före operationen och efter det.
 • För förebyggande av kroniska former av prostatit.

Hur man använder Vitaprost för att förhindra prostatit?

Effektivitet innebär Vitaprost bekräftades i förebyggandet av exacerbationer av kronisk icke-bakteriell prostatit, 97% lyckats undvika återfall av sjukdomen när du tar emot pengar på recept. För förebyggande åtgärder föreskrivs endast suppositorier Vitaprost och Vitaprost Forte. Vitaprost Plus-formuläret, på grund av innehållet av lomefloxacin, används vid behandling av en bakteriell form av prostatit, men inte för profylax.

Recensioner av drogen Vitaprost finns på Internet i stort antal. En högre andel av människor lämnar positiv feedback, bekräftar högpresterande verktyg vid behandling av kronisk prostatit, en del av patienterna sade att läkemedlet inte kan bota sjukdomen, så att de blev besvikna i dess effektivitet.

Oavsett vilket läkemedel som används för att behandla prostatit, måste du ange det tydligt enligt anvisningarna. Dessutom är det komplicerade tillvägagångssättet viktigt här, när det förutom tabletter och ljus är nödvändigt att uppfylla andra recept av läkaren - massage, fysisk utbildning, rätt näring.

Priset på packning Vitaprost med 10 ljus är i genomsnitt 500 rubel på den inhemska farmakologiska marknaden.

Vitaprost med prostatit

I frågor som påverkar problem i samband med prostatit är ett integrerat tillvägagångssätt viktigt. Därför är det, förutom att uppmärksamma livsstil och rätt fysisk aktivitet, nödvändigt och kompetent läkemedelsförebyggande.

Ett exempel är kursanvändningen av droger baserat på extraktet från prostata av djur. Så, på rekommendation av den behandlande läkaren, kan förebyggande av prostatit med Vitaprost anges.

Trots att läkemedlet har inga kontraindikationer och dess användning fall av överdosering eller biverkningar av utbildning är inte avslöjas, att utse dosering, duration av kursen och vilken typ av medicinering bör vara en specialist.

Verkan av läkemedlet Vitaprost

Medel av animaliskt ursprung syftar till att stimulera prostataarbetet i en hälsosam regim. Först och främst är detta en förbättring av blodcirkulationen. Det är den svaga blodcirkulationen som leder till stillastående fenomen och oförmågan att bekämpa infektionen på egen hand, med hjälp av immunitetsresurser.

Vitaprost från prostatit främjar förnyelsen av muskelvävnad, som för det mesta består av prostataorganet. Reduktion av muskelfibrer stimulerar den aktuella och fullständiga frisättningen av prostats utsöndring i vas-deferenserna.

Detta utesluter möjligheten att skapa förutsättningar för bakteriernas liv. Och prostatens hälsosamma funktion gör att du kan styra biologiska processer utan att använda aggressiva läkemedel i klassen antibiotika.

Samtidigt påverkar Vitaprost inte blodets kemiska sammansättning, det vill säga det ackumuleras inte i den. Och därför är förekomsten av biverkningar omöjlig. Det bekräftas kliniskt.

Vitaprost från prostatit kan inte bara effektivt förhindra men även påverka dess speciella manifestationer. Vid sjukdoms kroniska lopp kan medlet utesluta möjligheten till exacerbation. Det tar bort ödem i prostata och påverkar positivt den inflammatoriska processen, vilket gradvis minskar aktiviteten.

Vad är Vitaprosts särdrag?

Biologins fokus på läkemedlet gör att du kan tilldela det till ett brett spektrum av patienter. Det har inga kontraindikationer, förutom en individuell allergisk reaktion på samprost - ett extrakt av animaliskt ursprung. I alla andra fall finns det en god tolerans för läkemedlet och en hög andel positiva svar.

Profylax av prostatit Vitaprost kan utföras vid vilken ålder som helst. Naturligtvis fungerar läkemedlet så effektivt som möjligt i kombination med en hälsosam livsstil. Det är oacceptabelt att dricka alkohol under perioden att ta den profylaktiska. Särskilt deprimerande på det genitourära systemet är öl. Därför kan hela resultatet av förebyggande åtgärder minska bokstavligen på grund av en kväll.

Läkemedlets effektivitet för att förhindra sjukdomen har bevisats kliniskt. Detta gör det möjligt att vara säker på resultatet. Det skulle emellertid också vara fel att betrakta botemedlet som ett medel.

Individuella egenskaper hos kroppen och livsstilen återspeglas alltid i läkemedlets effektivitet. Därför bör utnämningen av Vitaprost som förebyggande åtgärd utföras av den behandlande läkaren.

Profylax av prostatit med Vitaprost utförs på grund av läkemedlets inriktade verkan. Detta, för det första, normaliseringen av biologiska funktioner i prostatakörtelns organ. Stimulering av blodcirkulationen förbättrar vävnadens andning och normaliserar metaboliska processer. Och därför blir kroppen stark för den naturliga regenereringen av friska celler.

Det är mycket viktigt för prostata att ha en snabb och regelbunden utlösning. Även när de administreras aktiva sexliv möjliga funktionella förändringar i prostata, vilket resulterar i dålig erektion och fördröjd frisättning prostatiska sekret i sädesledaren. Vitaprost löser detta problem genom att stimulera kontraktila rörelser av muskelvävnad i en hälsosam regim.

Formulär och pris

Tabletterna, täckta med en löslig beläggning från blå till ljusblå, bikonvexa, får inkluderas. Paket med 10 och 20 stycken tillverkas. Priset på drogen är från 1200 rubel per förpackning.

Suppositorier rektal från vit till vit med en gulaktig eller gråbrun färgton, torpedformad. Tillverkad i ett paket med 5 st. Pris för förpackning från 900 rubel.

Kursen tar Vitaprost

Vitaprost för förebyggande av prostatit gäller en gång om året (maximalt två gånger) - en kurs utformad i 30 dagar. Det kan vara tabletter (1 bit på kvällen och på morgonen). De är täckta med en lättlöslig kappa, som frigör aktiva komponenter vid förtäring i magen. Men det är också möjligt att använda rektala suppositorier (1 enhet per dag i 1,5 veckor).

Emellertid är användningen av ljus associerad med vissa besvär. Innan du använder dem visas en rening av enema och efter administrering rekommenderas att du spenderar 30-40 minuter uteslutande i ett horisontellt läge, bäst av allt på baksidan.

Vitaprost finns i flera format. Vanligtvis är den vanliga Vitaprost ordinerad. För att förhindra förvärring av kronisk prostatit kan en läkare ordinera Forte-ljus. Användningsförloppet är längre - vanligtvis 20 dagar.

Biverkningar

Allergiska reaktioner är extremt sällsynta.

Vitaprost med prostatit

Idag på marknaden kan du hitta ett stort antal droger mot inflammation i prostata. Recensioner av män om ljus Vitaprost i prostatit kan visa för andra köpare att detta är ett av de bästa verktygen för att bekämpa symptomen och orsaken till sjukdomen. Läkemedlet är lämpligt för män med något stadium av sjukdomen, av vilken ålder som helst. Den har en helande effekt på prostata, vilket ger extraktet av prostatakörteln av nötkreatur - den viktigaste delen av ljus.

Ämnet är harmlöst, så det har inga kontraindikationer. Vitaprost har ett mycket större antal applikationer än enkel användning med prostatit. Om detta, liksom hur man använder stearinljus, om de har biverkningar och vad som kan ersättas i vår artikel.

Vem är ljusen för?

Stearinljus från prostatit Vitaprost är ett sätt att behandla en kronisk form av patologi. Förutom form av suppositorier frigörs de i form av tabletter, men de senare har mer negativa reaktioner på patientens kropp. Beroende på kompositionen är produkten också uppdelad i Vitaprost, Vitaprost Forte och Vitaprost Plus. De två första är lämpliga för de första skeden av sjukdomen och dess förebyggande, den tredje - att bli av med den försummade prostatit. Ett ljus innehåller 10 eller 50 mg av den aktiva substansen, prostataxtraktet, medan Forte och Plus har ytterligare 100 mg.

För att fullständigt bota den inflammatoriska sjukdomen, måste män utnyttja inte bara rektala medel, men också andra läkemedel, som inkluderar antibiotika, muskelavslappnande medel, alfa-blockerare och andra.

Enligt instruktionerna för att använda läkemedlet får personer som har:

 • Kronisk prostatit
 • Godartad proliferation av prostatavävnad
 • Fördjupning till prostatit
 • Skick före eller efter operation på prostatakörteln
 • Låg kvalitet av spermier

Läkaren kan också ordinera läkemedlet för att förhindra patologi, såväl som brott som uppträder mot bakgrunden. Priset på ljus från prostatit Vitaprost forte varierar beroende på hur många bitar av suppositorier finns i ett paket. För 20 st. för 20 g kan du ge ca 1200 rubel, för 10 st. 10 mg - ca 950 rubel. Du kan köpa läkemedlet utan läkares recept, det passar varje man - bland kontraindikationerna finns inga sjukdomar listade, men om de undantag som vi skriver nedan.

Läkemedlets positiva egenskaper

Recensioner av ljus med prostatit Vitaprost kan visa för vanliga konsumenter att de kan lita på detta läkemedel. De hanterar helt och hållet alla de åtgärder som föreskrivs i anvisningen, lindra symtomen på sjukdomen på bara några dagar. Bland de positiva egenskaperna hos fonderna kan noteras:

 1. Normalisering av körtelvävnaden, utsöndring
 2. Toning av blåsans vävnader
 3. Förbättring av blodmikrocirkulationen
 4. Minskar risken för trombos
 5. Reduktion av smärtssyndrom
 6. Avlägsnande av inflammatoriska processer

Med regelbunden användning av läkemedlet normaliseras urinering, obehag i anuset försvinner, speciellt med avföring. eftersom Vitaprost är ett komplext ämne, förutom de vanliga egenskaperna för ljus har det antibakteriella och antiseptiska effekter. Om du väljer "Forte" -vyn kan du dessutom eliminera svullnaden och minska aggregeringen av blodplättar. För Plus-gruppen finns en ytterligare antimikrobiell effekt, som ger en särskild komponent - lomefloxacin. Det är ett antibiotikum av ett brett spektrum och klarar helt med gram-negativa parasiter.

Behandling av prostatit med Vitaprost-ljus kan vara effektiv om sjukdomen har en icke-infektiös natur. Förbättring av blodcirkulationen kommer att säkerställa mättnad av kroppen med syre och användbara ämnen, inflammatoriska vävnader börjar återställas. Tack vare den antiinflammatoriska effekten kommer prostatakörteln att minska och spermatogenesen kommer att normaliseras. När prostata börjar arbeta i föregående regim, stabiliserar erektilfunktionen också.

Dessutom stoppar läkemedlet spridningen av prostatavävnad, reducerar smärta och förhindrar organs överlappning av urinröret. Den frekventa önskan att gå på toaletten försvinner avbrytningen av strålen. Hastigheten av urinering ökar, urininkontinens elimineras.

Metod för applicering

Bruksanvisningen beskriver hur man korrekt använder rektala suppositorier. De har en torpedoform, vit med en gulaktig eller gräddespets, liten storlek. Läkemedlet administreras först efter tarmens tömning - naturligt eller med hjälp av en rengörande enema. Innan du tar in läkemedlet i ändtarmen, smörj alltid anuset med vaselin eller fettkräme. Med den skarpa änden trycks suppositoriet i anuset och försöker att inte skada den rektala slemhinnan. Du bör också veta följande:

 • Rektalt kan Vitaprost vara 1 gång per dag, ett ljus
 • Efter introduktionen är det nödvändigt att spendera omkring 30-40 minuter i vila
 • Ansökningsperiod - högst 10 dagar

Instruktioner för användning av suppositorier Vitaprost Forte prostatit är exakt samma som det beskrivna läkemedlet - endast ett suppositori om dagen, helst vid sänggåendet. För typen "Plus" är multipliciteten av administreringen densamma, men behandlingens varaktighet väljs strikt av den behandlande läkaren individuellt. I den bakre positionen håller du efter det rekommenderas inte mindre än en timme. Att använda ett läkemedel som är längre än den angivna tiden rekommenderas inte, eftersom biverkningar kan uppstå.

I allmänhet tolereras läkemedlet väl. Män som botade prostatit med det hjälpte bara positivt, även om vissa klagade över en lätt brinnande känsla. Andra skrev att ljuset hjälpte inte bara att avlägsna inflammation från prostatakörteln, men också löst från hemorrojder, reducerade klåda från närvaron och deras blödning.

Kontra

Trots det faktum att det inte finns några farliga ämnen i kompositionen för behandling av prostatit, har Vitaprost ett antal begränsningar. För det första är de kontraindicerade att använda kvinnor, för i kompositionen finns ett element som härrör från prostata körteln av nötkreatur. För det andra är det förbjudet att köpa ett läkemedel för minderåriga. För dem finns det säkrare medel. Även kontraindikationerna av suppositorier är:

 1. Överkänslighet mot komponenter
 2. Intolerans mot laktos och fruktos (närvarande i ljus som hjälpämnen)
 3. Prostata onkologi

Det är också oönskat att behandla dem med representanter för det starkare könet med neurologiska sjukdomar (epilepsi), sjukdomar i cirkulationssystemet (ateroskleros). Negativet kan vara belagt med deras förvärringar och komplikationer.

Biverkningar

Oavsett om du använder Vitaprost för att förebygga prostatit eller dess behandling, ska doseringen som läkaren ordinerat inte överskridas. För vanliga ljus kan den farligaste negativa effekten vara en brännande känsla i anus och en allergisk reaktion. För Forte är sidreaktionerna ungefär lika. För Vitaprost Plus är konsekvenserna av en överdosning mycket farligare, eftersom det finns ett antibiotikum i det.

Oftast kan det finnas illamående och kräkningar, en minskning av blodtrycket, utseendet av urtikaria på huden. Det kan också finnas en störning av hjärtritmen, yrsel, ökad ångest, ljuskänslighet. Allergiska reaktioner från "Plus" -arten är extremt sällsynta. Om något av dessa symptom uppstår, sluta ta medicinen och fråga läkaren om att ersätta den med en annan.

Interaktion med andra medel

Om du hittar på Internet om vittnesbörd om läkemedlet för prostatit Vitaprost Forte ser du att folk talar om dem bra. Men många människor varnar för att när man behandlar Vitaprost plus människor inte uppmärksamma det faktum att de är oönskade att kombinera med vissa läkemedel. Således ökar förmågan att späda blod från antikoagulantia mångfaldigt, toxiciteten för levern av icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel ökar. Både den första och den andra används ofta vid behandling av inflammation i prostata, så du bör vara försiktig.

Läkemedel som blockerar utsöndringen av prostatakörteln sänker utsöndringen av ämnen som kommer in i ljuset och skadar dem bara. Om du tar några mediciner, är det bättre att informera läkaren i förväg. Han kan helt enkelt ändra Vitaprost Plus på Fort, vilket skyddar patienten mot oönskade reaktioner. Till skillnad från droger får man kombinera användningen av suppositorier med prostata-massage, fysioterapiprocedurer.

Kundrecensioner

På specialiserade webbplatser och forum är det lätt att hitta information om vem och hur Vitaprost vann prostatit. Män skriver att den snabbaste effekten av behandlingen erhålls när man kombinerar en uppsättning åtgärder - droger, träningsbehandling, lämplig näring etc. Du kan hitta kommentarer där män skrev att de kände en liten brännande känsla efter introduktionen. Någon först behandlades med mindre effektiva läkemedel - på växtbasen men bytte till detta och kunde återhämta sig. Det noterades också att ljuset inte smälter under injektionen, hjälper till att bli av med smärta snabbare än analoger.

I recensionerna nämns att män behandlade med detta läkemedel inte bara prostatit, men också prostata adenom och hemorrojder. Även om de inte är föreskrivna i instruktionerna, tack vare deras handlingar kan ljus hantera både bildandet av hemorrojder och spridningen av vävnader.

Experter säger om Vitaprost är också positivt. Det är dock inte föreskrivet för alla. försök alltid att bota sjukdomen med minimala konsekvenser för patientens kropp. Omedelbart utse det kan, om en man behöver rätta till spermogramdata, tk. suppositorium påverkar positivt reproduktiv funktion.

Expertens synpunkter på drogen kan ses i videorecensionerna nedan. Att öva dermatovenereologen Makarchuk Vyacheslav Vasilyevich kommer att berätta hur effektiv medicinen är, huruvida den är lämplig för förebyggande av prostatit och kommer att svara på många andra frågor.

Analoger av Vitaprost

Direkt direkta analoger av läkemedlet från prostatit Vitaprost kan endast kallas 2 droger - Samprost och Uroprost. Liknande aktiviteter har andra suppositorier, men deras komposition kommer att vara helt annorlunda. Tänk på dessa läkemedel:

 • Superlymph. Rektala suppositorier, vars huvudkomponent är superlymph - en kombination av naturliga peptider och cytokiner. Förknippas med gruppen immunmodulatorer, minska inflammatoriska fenomen och förstöra patogena mikroorganismer. Används endast för infektiös artsprostat. För behandling och förebyggande behandling kan du applicera 1 ljus en gång om dagen
 • Prostatilen. Liksom den lösning som beskrivs i artikeln innehåller den ett extrakt av en hemlighet från nötkreaturs prostata. Det frigörs i form av en lösning och suppositorier, är inte lämplig för att bli av med en förvärmning av sjukdomen. Intramuskulärt administrerad 1 gång per dag, kan rektalta suppositorier administreras 2 gånger - på morgonen och på kvällen. Efter det sista krävs det att ligga ner ungefär en halvtimme. Kontraindikationer inkluderar endast individuell intolerans av komponenter
 • Afala. Tabletter för resorption, som har antiinflammatoriska och diuretiska effekter. Lämplig för att bli av med både akut och kronisk prostatit. Pillerna tas oralt för 2 st. Hålls till fullständig upplösning. Ta inte det medan du äter, 2 gånger om dagen. Den rekommenderade varaktigheten av behandlingen är 4 månader
 • Samprost. Det är en lösning för intramuskulär injektion, vars huvudkomponent är prostataxtraktet av tjurar som når puberteten. Det kan lindra även av den startade prostatit, dess komplikationer. Injektioner bör vara önskvärda dagligen i 5-10 dagar. Kontraindikationer för att ta, förutom överkänslighet mot ingredienserna, finns det ingen
 • Uroprost. Rektala suppositorier med samma sammansättning som i Vitaprost. Reglera prostata och blåsans aktivitet, lindra symtomen på prostatit. De är säkra för hälsa, endast vissa kan orsaka allergiska reaktioner. Fall av överdoser noteras inte heller. Använd rekommenderas för 1 ljus om dagen

Förutom traditionell behandling kan en man lägga till traditionell medicin. Dekoktioner av örter har inte mindre stark effekt än tabletter. Men innan du använder sådana mediciner är det bättre att konsultera en läkare i förväg.

Vitaprost från prostatit

För närvarande drabbas 40-50% av männen i fertil ålder av manliga sjukdomar. Ett vanligt klagomål hos en specialist är prostatit. Innan du väljer ett läkemedel måste du bekräfta diagnosen: vissa sjukdomar i prostatakörteln kan ha liknande symptom.

Ofta ordinerar urologer Vitaprost-behandling - ett läkemedel baserat på tjurens prostatavävnad.

Beskrivning av beredningen

Vitaprost tillhör läkemedel av naturligt ursprung. Läkemedlet består av den huvudsakliga aktiva beståndsdelen - Samprost substans. Formen av frisättning - rektala suppositorier och tabletter med filmdäck.
Sammansättningen av läkemedlet i fast doseringsform innefattar prostata vävnader av klövdjur. Ytterligare komponenter: sackaros, kalciumstearat, laktos, cellulosa, croparovidon. Vitaprost-tabletter ger 50 och 100 mg vardera.
I form av rektala suppositorier är åtgärden gjord av 5 ljus i en kartong. Stearinljus innehåller 50 mg av huvudämnet i Witepsol.
Honung Vitaprost forte finns i form av rektala suppositorier som väger 100 mg i 5 stycken i en kartong.
Vitaprost plus tillverkas i form av suppositorier med en ytterligare komponent av lomefloxacinhydroklorid, med en dos av 400 mg.

Farmakologiska effekter

Vitaprost har följande egenskaper:

 • främjar mikrocirkulation av blod i prostata;
 • minskar sannolikheten för blodproppar, förhindrar utseende av tromboser;
 • avlägsnar svullnad av vävnaden;
 • stimulerar blåsans arbete;
 • förbättrar processen med urinering.

Dessutom kan läkemedlets förmåga att påverka prostataformen, liksom minska de smärtsamma syndrom som uppstår vid urinering. Drogen bidrar också till att tömma urin, minskar mängden kvarvarande vätska i blåsan. Medicinen visade hög effektivitet vid eliminering av inflammation i prostatakörteln. Nästan varje person som tog medicinen noterar förbättringen av hans tillstånd i 97% av fallen.
Läkemedlet Vitaprost forte förbättrar tillståndet i prostatakörteln, vilket minskar blåsans aktivitet.
Vitaprost plus har antiinflammatorisk och antimikrobiell effekt. Bakteriostatiska effekter bred spektrumkomponent som ingår i dess sammansättning - lomefloxacin, hjälper till att eliminera mikroorganismer minskar svullnad, normalisera produktionen utsöndring, stimulerar musklerna i urinorgan, eliminerar smärta vid urinering.

Indikationer för användning

Tablettmedlet Vitaprost är ordinerat för långvarig behandling av kroniska och akuta prostata sjukdomar. Tabletter hjälper inte bara till prostatit, men också med andra patologier i prostata: prostatit i akut stadium, BPH och andra.
Indikationer för användning är:

 • impotens. Läkemedlet förbättrar männs sexuella förmåga och kvaliteten på sexuellt liv, stimulerar produktionen av spermatozoa;
 • kronisk prostatit;
 • prostatit av mikrobiellt och icke-mikrobiellt ursprung
 • godartat adenom;
 • ofrivillig urinladdning;
 • efter kirurgiska operationer på bukhinnan;
 • att återställa funktionen av blåsan;
 • med kränkningar av urinutmatning
 • före och efter operativa manipuleringar på prostata
 • för att förebygga återkommande inflammation i prostata
 • med frekvent urininkontinens hos kvinnor under klimakteriet.

Oftast är prostatit bakteriell i naturen, så läkemedlet ordineras av läkaren i en kombinationsbehandling samtidigt med antibakteriella medel.

Instruktioner för användning

Läkemedelsberedning Vitaprost i tabletter för bästa resultat ska vara full efter att ha ätit, sköljt ner med mycket vatten. Avbryt inte behandlingen och självständigt ändra dosen som föreskrivs av din läkare.
Behandlingsförloppet med Vitaprost bestäms av en specialist. För att eliminera symtom på prostatit i kronisk form konsumeras Vitaprost-tabletter 10-15 dagar, beroende på individuella egenskaper. Vid rektal suppositorier bör rektum rengöras först med enema. När ljuset är nedsänkt är det nödvändigt att stanna i horisontellt läge i minst en halvtimme. Behandlingsschemat beror på svårighetsgraden av sjukdomen och sjukdomen.
Med en bakteriell form av prostatit kan en urolog öka behandlingen i 1 månad tills symptomen är helt eliminerad.
Hur man tar medicinen och varaktigheten av behandlingen bestäms av den behandlande läkaren.

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

Kontraindikationer och biverkningar

Läkemedlet ska inte användas av personer under 18 år. Försiktighet måste också vidtas:

 • med epilepsi och epileptiska anfall
 • ateroskleros;
 • med sjukdomar i nervsystemet
 • Läkemedlet ska kasseras med individuell intolerans mot komponenterna.

Vitaprost ökar giftiga egenskaper och ökar effekten av NSAID, antikoagulantia. Vissa läkemedel som blockerar tubulär utsöndring gör det svårt att ta bort Vitaprost från kroppen.

Allergisk reaktion i form av urtikaria

Av biverkningarna av medicinering kan du notera utseendet av allergiska reaktioner i form av urtikaria, hudutslag, klåda. I extremt sällsynta fall finns det: yrsel, ångest, dysbios, sänkning av blodtrycket, förändring av hjärtfrekvens, magont.
Under en överdos kan patienten ha konvulsioner, hallucinationer, ljuskänslighet, tremor i extremiteterna.
Kliniska studier har visat en lätt tolerans av läkemedlet av patienter och sällsynta komplikationer. Trots sin inte enkla komposition absorberas läkemedlet lätt och elimineras snabbt från kroppen.

Särskilda instruktioner

Med kombinationsbehandling visar Vitaprost-läkemedlet det bästa resultatet. Oftast används tillsammans med tabletter andra droger, liksom folkmedicinska lösningar.
Applicera suppositorier Vitaprost plus, stanna inte länge under solen, vilket kan leda till fotosensibilisering, hudförbränning, blåsor. Sådana tillstånd kräver återtagande av läkemedlet. Det bör också noteras den negativa effekten av Vitaprost på koncentrationen av uppmärksamhet. När du tar produkten ska du vara försiktig när du kör maskinen och arbetar med farlig maskin.
Det rekommenderas inte att dricka alkohol under behandlingen med läkemedlet. Det är förbjudet att använda Vitaprost för patienter med hemofili och lider av blodkoagulerbarhet.

Applicering av Vitaprost vid olika sjukdomar

Honungspreparat har hög effektivitet vid behandling av många sjukdomar i en prostata. Det är därför som urologerna rekommenderar Vitaprost 3 gånger oftare än något annat läkemedel. I de flesta fall, de medel som används för att eliminera manifestationer av kronisk prostatit resulterar från smittsam sjukdom, kolecystit, sinuit och andra, såväl som smärta vid urinering och urladdning från urinröret.

Dessutom är läkemedlet ordinerat för ett adenom av godartad natur, åtföljd av infertilitet. Drogen har anti-ödematös verkan, reducerar volymen av prostatakörteln eliminerar stillastående processer i urinorganen, främjar en snabb tömning, eliminerar smärta, stabilisera sexuella liv.
Vitaprost behandlas ofta med hemorrojder. Medicinen minskar blödningen från noderna, lindrar svullnaden i vävnaderna, eliminerar klåda, läker små sprickor i anusen. Vid behandling av hemorrojder används både suppositorier och Vitaprost-tabletter.
Ibland gör en specialist ett beslut om behovet av att ta medicinering i infertilitetsbehandling med efterföljande övervakning av blod och spermogram.
För att förhindra drogen ska tas 1-2 gånger om året i en månad.

analoger

Det finns inga direkta analoger av läkemedlet. Liksom de medicinska effekterna är droger:

Analog Vitaprost - Samprost

 • Afala;
 • prostatilen;
 • Bangshil;
 • Prostamol Uno;
 • prostakor;
 • Fortezh;
 • Samprost.

Prostatit och andra prostata sjukdomar kan förekomma hos en manlig representant som har fyllt 35 år. Vid de minsta förändringarna i ditt tillstånd borde du vara uppmärksam och kontakta en läkare. Varje 40-årig man borde genomgå en årlig undersökning av manliga reproduktionsorgan: endast en korrekt identifiering av problemet garanterar ett positivt resultat.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Vitaprost med prostatit

Prostatit är en inflammatorisk sjukdom i prostata, vilket påverkar de flesta äldre män. Patologi finns också hos unga patienter, oftast mot bakgrund av att komma in i prostatainfektionen. De första symptomen på prostatit: en överträdelse av urinprocessen, smärta i ljummen, speciellt vid urinering och erektion.

Prostatit kräver snabb behandling. Om orsaken är infektion, föreskrivs antibiotika, symptomatisk behandling är också indicerad. Vid komplex behandling kan du använda preparat av vegetabiliskt och animaliskt ursprung, till exempel Vitaprost forte ljus.

Ljus Vitaprost: Sammansättning och egenskaper

Vitaprost-suppositorier från prostatit görs med tillsats av en substans som erhålls från prostata hos tjurarna, som nått puberteten. Läkemedlet har en selektiv effekt på prostata, tar bort ödemet, normaliserar sekretorisk funktion hos epitelvävnaden och förhindrar också bildandet av trommoobrazovaniyu.

Behandling av prostatit med suppositorier Vitaprost kommer att påskynda återhämtningen, eftersom läkemedlet på ett jämnt sätt minskar storleken på prostatakörteln, vilket normaliserar urinprocessen. Drogen förbättrar också mikrocirkulationen av blodet i körteln, så antibiotika eller andra aktiva läkemedel kommer att vara mer inom området för inflammatorisk process och återhämtningen kommer att ske snabbare.

Enligt resultaten av kliniska studier visades det att användningen av läkemedlet som profylax av prostatit och prostatahyperplasi väsentligt minskade sannolikheten för återkommande sjukdom. Omkring 97,5% av patienterna behandlades framgångsrikt och upplevde inte återfall.

Med Vitaprost med prostatit får patienten följande fördelaktiga effekter:

 • Prostatan krymper i storlek, svullnaden kommer av.
 • Smärta försvinner vid utlösning och urinering.
 • Eliminerar retentionen av urin, normaliseringen av urineringsprocessen.
 • Läkemedlet främjar normal erektion, eftersom blodcirkulationen förbättras.
 • Sätt att stimulera blåsväggen, vilket minskar sannolikheten för urin stasis.
 • Med tiden förbättras spermatets kvalitet, blir det möjligt att tänka sig om spermatogenes har blivit störd under loppet av kronisk prostatit.

Det är viktigt att notera att studier har utförts som har visat effektiviteten av läkemedlet för smärtlindring vid kronisk abakteriell prostatit. Men enligt användningsanvisningarna bör behandling av prostatit vara omfattande. Förutom tabletter och suppositorier ska Vitaprost användas och andra läkemedel som föreskrivs av en läkare.

Indikationer för användning

Tabletter och suppositorier Vitaprost är ordinerat i följande fall:

 • med kronisk prostatit;
 • för förebyggande av prostatit;
 • med godartad prostatahyperplasi - adenom;
 • under rehabilitering efter operation på prostata.

Vid behandling av prostatit i akut stadium är Vitaprost vanligtvis inte ordinerat. Läkemedlet kan användas efter huvudterapin av en akut sjukdom för att återställa funktionen hos genitourinärsystemet snabbare och för att förhindra återfall.

Vitaprost i prostatit: behandlingsförlopp

Vid behandling av kronisk prostatit administreras läkemedlet i form av rektala suppositorier. Varaktigheten av behandlingstiden är 2 veckor, med varje dag innan du lägger dig, sätt in ett ljus i ändtarmen. Det är bättre att gå på sängen på en gång, så att drogen absorberas bättre, eller lägger sig i 30-40 minuter. Före införandet av ett ljus rekommenderas att tömma ändtarmen eller göra en lavemang.

Tabletter förskrivs för prostataadenom, efter operation och som profylax för prostatit. Standardbehandlingsperioden är 2 veckor. Det är nödvändigt att ta Vitaprost tabletter på morgonen och på kvällen, utan att tugga, pressas med tillräckligt med vatten.

Nu i apoteket kan du köpa ett läkemedel Vitaprost plus, som innehåller ett antimikrobiellt medel - Lomefloxacin. Sådana ljus är föreskrivna för akut bakteriell prostatit. Drogen och dosens form rekommenderas vanligen av en läkare. Det är inte nödvändigt att ta Vitaprost ensam utan undersökning, det är nödvändigt att korrekt identifiera orsaken till inflammation.

Kontraindikationer och biverkningar

Vitaprost kan inte användas vid allergisk reaktion på komponenterna i produkten. Även läkemedlet rekommenderas inte för patienter med åderförkalkning av cerebrala kärl, i närvaro av en cancerous tumör, med svåra lever- och njurepatologier. Läkemedlet är kontraindicerat hos patienter yngre än 18 år.

 • Allergiska reaktioner. Typiskt uppträder det när patienten överskrider dosen, särskilt systematiskt.
 • Smärta i magen och uppblåsthet.
 • Diarré och förstoppning.
 • När du tar piller kan illamående utvecklas.
 • ALT och AST i blodet ökar, så när du ger analysen måste du informera läkaren om att ta botemedlet.

Instruktioner för användning säger att biverkningar är sällsynta. För att undvika deras utveckling måste du följa dosen som din läkare föreskriver.

slutsats

Vitaprost från prostatit är ett effektivt läkemedel, vilket bekräftas av recensioner av läkare och patienter. Men det hjälper bara i sjukdomens komplexa terapi. Därför är det inte värt att använda sådana ljus som huvudterapi, det är osannolikt att den förväntade effekten erhålls.

Vitaprost: behandling och recensioner om drogen

Sjukdomar i samband med prostatakörteln har ökat de senaste åren. Enligt statistiken lider 40-50% av männen av reproduktionssystemets sjukdomar. Urologer och sexologer är oroade över ökningen av antalet manliga sjukdomar.

Förekomsten av prostata sjukdomar

Runt detta problem finns det många fiktioner, tvivelaktiga uppgifter, sammanflätade med sanningen. Orden "prostatit", "adenom" hörs ofta i annonser. Behandling av prostatit blev liknande kommersiell aktivitet. Konsumenten erbjuds ett stort antal olika metoder och läkemedel för att eliminera de sjukdomar som är förknippade med maskulin hälsa.

Svårigheten ligger i det faktum att de annonserar droger, av vilka det inte finns tillförlitlig information, till exempel om deras effektivitet vid användning och säkerhet. Reklam via media riktar sig till en potentiell patient som inte kan bedöma de fulla fördelarna eller nackdelarna med den föreslagna behandlingsmetoden. Vissa medicinska centra som främjar botemedel mot prostatit har inte ens en urolog.

Allt detta leder till komplikationer i patientens beslutsfattande, vid kvalitetsbehandling. Efter att ha upplevt ineffektiviteten hos olika metoder, tar ofta dyra droger som ramar budgeten, är patienten i ett problem.

Därför, innan du godkänner behandling, är det nödvändigt att konsultera en läkare, ställa frågor som inte bara gäller medicinering utan även effektiviteten i deras användning. Om möjligt samla in tillförlitlig information om själva sjukdomen. Samråd med olika läkare hjälper till att göra en allmän klinisk bild.

Vad är prostatit?

Män som inte tidigare haft problem med en intim natur förstår inte helt vad ordet "prostatit" handlar om. När läkaren efter diagnosen diagnostiserar "inflammation i prostatakörteln" eller "adenom", kan patienten gå förlorad i formodling om allvaret av hans sjukdom.

Prostatakörteln är ett manligt muskulärt organ som ligger i ett litet bäcken. Hon utvecklar en speciell hemlighet som går in i spermierna. Genom prostatakörteln passerar urinröret, liksom kanalerna genom vilka fröet släpps. Formen av prostata liknar en kastanj.

Prostata körs hemligheter hela tiden. Men han går in i urinröret endast vid utlösning. I spermien finns 40% av denna hemlighet. På grund av sin funktion är spermatozoa mobila och det är möjligt att ägget befrukas.

Förutom hemlig vätskeproduktion tillhandahåller prostatakörteln en utbyte av hormoner för det manliga sexuella systemet. Denna process är mycket viktig för kroppens normala liv som helhet och det reproduktiva systemets fulla funktion.

Prostatit innebär en kombination av sjukdomar i prostatakörteln. Denna sjukdom påverkar det nedre urinvägarna. Flera typer av prostatit klassificeras:

 • bakteriell, med ett akut stadium;
 • bakteriell - kronisk läckage;
 • icke-bakteriell;
 • stagnerande;
 • skleros av prostata;
 • atony (prostatauros).

Prostatit kan utvecklas hos män från 20 års ålder. Men oftast uppenbarar sig denna sjukdom hos män efter 45 år. Därför rekommenderar läkare att en gång om året ska testas av alla, och de som är över 40, måste det göras. Tidig upptäckt av problemet bidrar till att helt eliminera det.

Vad är symptomen på prostatit?

Symtom på prostatit kan variera beroende på dess typ. Oftast finns det:

 • Förekomsten av blod i urinen och sperma;
 • smärta i underlivet med nedskärningar under urinering
 • smärta i perineum
 • allvarlig smärta i pungen
 • en försvagad erektion
 • omöjlighet av ett fullständigt samlag
 • frånvaro av en morgon eller natt erektion som uppträder spontant;
 • frekvent uppmaning att urinera
 • en svag ström av urin, en känsla av ofullständig frisättning av blåsan.

Sådana symtom på akut prostatit kan manifesteras samtidigt eller en i taget. Men det finns alltid ett brott mot erektilfunktionen. Men en man som har upplevt detta, får inte begära hjälp. Och det här är väldigt dåligt.

Efter 4-5 dagar passerar den akuta prostatit smidigt i kronisk form. Symtomatologin försämras, smärtor minskar eller minskar helt, och en man kan vara säker på att allt gick i sig. Att vara i detta tillstånd upphör den inflammatoriska körteln att fungera normalt. Behandling av kronisk prostatit kan ta lång tid.

Med avancerade stadier av prostatit kan leda till BPH (benign prostata hyperplasi), prostatacancer. Akut prostatit visar som regel en ökad kroppstemperatur upp till 39 grader, smärtan kan vara mycket stark, bestrålning i ljummen, penis. Vid avföring ofta finns det ont i anus, vilket kan leda till tanken på hemorrojder.

Själva frasen "bakteriell prostatit" påminner redan om att sjukdomen orsakas av bakterier. Att leva ett promiskuöst sexliv kan en man få chlamydia, trichomoniasis, ureaplasmos. Med tiden leder patogena bakterier till inflammation i det urogenitala systemet, skadar prostatakörteln.

I början kan bakteriell prostatit inte manifestera sig som svår smärta. Obehag med urinering, mild smärta i perineum, utmatningen orsakar inte särskilt ångest. Därför finns det i de flesta fall ohindrad reproduktion av virus som är skadliga för människors hälsa.

Efter ett tag börjar svårigheter med erektion. Den inflammatoriska processen påverkar nerverna som är ansvariga för mannens erektilfunktion. Allmän hälsa börjar försämras. Patienten kan bli mer irritabel, nervös, olycklig med sin hälsotillstånd. Det finns problem av psykologisk natur.

En man som känner sig svag i ett intimt liv kan vara rädd för att misslyckas i sängen. Detta leder ibland till avslag på sexuell intimitet. Därför bör urologer som är involverade i behandlingen av manliga problem också vara bra psykologer. Det är nödvändigt att förklara för mannen orsaken till erektil dysfunktion och att inspirera honom att manlig hälsa kan stabiliseras med korrekt behandling.

Orsakerna till prostatit

De vanligaste orsakerna till inflammation i prostatakörteln med efterföljande negativa manifestationer är:

 • stillasittande, kontorsarbete;
 • nedsatt cirkulation i bäckenet;
 • traumat i könsorganen eller de områden som är ansvariga för prostatens funktion
 • mindre bäckenskada
 • rökning;
 • alkoholmissbruk
 • flera samlag
 • användningen av narkotiska ämnen;
 • oregelbundet sexuellt liv (stagnation uppstår);
 • dålig näring
 • övervikt.

Detta är bara en beskrivning av orsakerna och typerna av prostatit. Undersökning i vårdinstitutet hjälper läkaren att berätta mer om sjukdomen och orsaken till varje enskilt fall. Vissa patienter skämmar sig för att söka läkarvård. De läser diskussioner om dessa känsliga ämnen i olika forum.

Men detta tillvägagångssätt löser inte problemet, men förvärrar bara staten. Självmedicinering som erbjuds av besökare på forumet, och kan alls vara farligt. De populära metoder som erbjuds av dem som påstås uppleva sig själva för deras räkning är bara uppfattningen av personer som inte har medicinsk utbildning.

Att enas om tvivelaktiga förfaranden kan en man förvärra sin sjukdom så mycket att då blir det svårt att återställa hälsan och behandlingen blir dyr och tidskrävande. Därför måste du visa sunt förnuft i den här frågan och skaka av skam, undersökas av en specialist på modern utrustning.

Översikt över formuläret för drogen Vitaprost

Vitaprost är ett läkemedel för behandling av det manliga genitourinära systemet. I samband med det faktum att antalet patienter som lider av inflammation i prostata ökar, är det möjligt att bekanta sig med instruktionerna och beskrivningen av Vitaprost. Den givna anvisningen ges i syfte att generellt bekanta sig med ett läkemedel.

Sammansättning och form av läkemedlet. Den aktiva substansen i läkemedlet Vitaprost är ett prostataxtrakt med tillsats av Vitessol. Namnet på läkemedlet kan vara Vitaprost plus eller Vitaprost forte. Utgåvan av utgåvan erbjuder flera alternativ.

Vitaprost i tabletter: Sammansättningen innehåller ett samoprostpulver. Det produceras från vävnaderna i tjurens prostatakörtel. Läkemedlet doseras vid 50 och 100 gram. Tabletten fylls med hjälpmedel: sackaros, laktos, cellulosa, kalciumstearat. Tabletten är täckt med ett membran som lätt löser sig i magen.

Vitaprost-tabletter har en blå färg på grund av färgämnena. En tablettberedning framställs i 10 stycken i en kartong. En tablett innehåller 0,01 g samoprosta.

Den andra formen av frisättningen erbjuds i form av rektal (injicerad i anus) suppositorier (suppositorier). Innehåller 0,05 gram samoprosta. Vitaprostljus placeras i speciella celler för 5 st. I ett paket finns två celler. Totalt antal 10 stycken.

Färgen på ljusen kan vara vit, ibland med en gulaktig eller grå färg.

Terapeutisk verkan. Vitaprost har en antiinflammatorisk effekt, minskar ödem i prostatakörteln och förbättrar blodtillförseln. Förhindrar trombos i vener. Normaliserar funktionen hos prostata. Förbättrar processerna i urinvägarna.

Denna åtgärd, som eliminerar stagnation i prostata och inflammatoriska processer, hindrar frekvent urinering, samtidigt som obehag och smärta i perineum, ljumsken minskas.

Därför återställs det manliga reproduktionssystemet när man tar Vitaprost.

Vitaprost används vid behandling:

 • akut prostatit;
 • kronisk inflammation i prostata
 • att förbereda sig för operationen
 • under återhämtningsperioden efter operationen;
 • för förebyggande av prostata sjukdomar;
 • att förbättra sexuella funktioner.

Det finns bevis för att användningen av Vitaprost hjälper till vid behandling av infertilitet, eftersom kvaliteten på spermatozoa och deras rörlighet förbättras.

Instruktioner för användning av tabletter: Vitaprost använder en tablett 2 gånger om dagen. Behandlingen ska vara minst 10 dagar.

Vitaprost-suppositorier injiceras i anusen 1 gång per dag efter rening av enema eller naturlig avföring. Det är nödvändigt att gå in i suppositoriet på natten. Men om det inte finns någon möjlighet, då är införandet i horisontellt läge 40-50 minuter för bättre effekt. Behandlingsförloppet utförs från 5 till 10 dagar.

Ljus ska hållas på ett kallt ställe för att undvika upplösning. Du kan lägga den i kylskåpet. De måste vara i fast form, annars kommer de inte att gå in.

Kontraindikationer: Vitaprost ljus eller piller inte användas av personer under 18 år, och i händelse av överkänslighet mot komponenterna i verktyget.

Ytterligare information: användning av suppositorier är acceptabelt i kombinationsterapi vid behandling av prostatit. Vitaprost intag kan minska koncentrationen av uppmärksamhet och påverka reaktionshastigheten. Det är viktigt att komma ihåg personer som arbetar med förvaltning av fordon eller på höjd. Med epilepsi utsedd med försiktighet, efter samråd med din läkare.

Vitaprost kan inte döda patogener. Vid behandling av infektiös inflammation i prostata bör antibakteriell behandling inkluderas. Patienten själv kan inte göra det, så urologens samråd anges.

Biverkningar. Vid behandling med Vitaprost forte och Vitaprost plus sällan finns biverkningar. Men ibland, med speciell känslighet kan allergiska reaktioner, yrsel, labilitet i känslomässigt system, hypotoni (lågt blodtryck), arytmi förekomma.

Vad är bättre att ta för att förbättra effekten: ett ljus eller ett piller? Specialisten kan svara på denna fråga efter undersökning och analys av patientens klagomål. Sammansättningen av tabletter och ljus är densamma. Men ibland på grund av sjukdomar i matsmältningssystemet är användningen av ljus mer lämplig.

Många män har använt Vitaprost behandling. Deras positiva återkoppling från Vitaprost forte visar att läkemedlet är mycket effektivt. Varje granskning är baserad på personligt bruk av läkemedlet. Nedan följer några recensioner av dem som på råd av läkare som använde Vitaprost.

Recensioner Vitaprost forte

"Vitaprost är ett bra verktyg. Effektivare än andra droger. Med behandling av folkmedicin kan inte jämföras. Efter ansökan gick symptomen på prostatit genom månaden, medan styrkan och attraktionen ökade. Max. "

"Läkaren föreskrev Vitaprost. Men före användningen var han intresserad av åsikt av vänner som använde det. Feedbacken på Vitaprost forte har alltid varit annorlunda. Någon var nöjd, vissa sa att de föredrog att förbli impotenta. Jag ville inte vara, så behandlingen med piller startades.

Under den första veckan av tillträde fanns inga speciella ändringar. Eftersom effekten inte kändes, var det önskan att sluta ta. På grund av fruens uthållighet fortsatte terapin. Efter ett årtionde började smärtan att gå bort. Vid avslutad behandling fanns en fullständig clearing från en prostatit. Nu känner jag mig som en riktig man, min fru är lycklig. Tack för hjälpen. Boris ".

"Jag använder stearinljus i 5 år. Först behandlade han prostatit. Nu använder jag mig för profylakse. Efter det andra ljuset användes uppmärksammades förbättring. Det var lättare att urinera, och effekten normaliserades. Inga biverkningar observerades. Artem ".

Trots det stora antalet bra recensioner från patienterna är det nödvändigt att konsultera en läkare och behandlas enligt anvisningarna. Då ökar effektiviteten av behandlingen.

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast: