Huvud
Analyser

Antiinflammatorisk läkemedel Vitaprost - feedback

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Vitaprost. Det finns recensioner av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på användningen av Vitaprost i deras praktik. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analoger av Vitaprost i närvaro av befintliga strukturella analoger. Används för behandling av akut och kronisk prostatit hos män. Preparatets sammansättning.

Vitaprost - har en organotropisk effekt på prostatakörteln. Minskar graden av svallning, leukocytisk infiltration prostata, normaliserar sekretoriska funktion av epitelceller, ökar antalet lecitin granuler hemliga acini, stimulerar muskeltonus i urinblåsan. Minskar trombbildning, förbättrar mikrocirkulationen i prostatakörteln, har antiaggregant aktivitet, förhindrar utveckling av venös trombos i prostatakörteln.

Baserat på data från kliniska studier är det bevisat att Vitaprost reducerar volymen av prostatakörteln måttligt. Läkemedlet minskar svårighetsgraden av obstruktion och irriterande symtom vid godartad prostatahyperplasi, vilket uppenbaras av en ökning av de maximala och genomsnittliga volymena flödeshastigheterna för urinflödet och en minskning av volymen av kvarvarande urin.

Kliniska studier har visat att användningen av Vitaprost-läkemedlet minskar sannolikheten för exacerbation av kronisk antibakteriell prostatit, inte orsakar förändringar i parametrarna för klinisk och biokemisk blodanalys, allmän urinanalys. Effekten av Vitaprost-läkemedlet för förebyggande av exacerbationer av kronisk abakteriell prostatit uppskattas till 97,5% av läkareforskarna.

Vitaprost normaliserar parametrarna i prostata och ejakulat. Minskar smärta och obehag som orsakas av prostatit, eliminerar dysursfenomen, förbättrar copulatorisk funktion.

Lomefloxacin (Vitaprost Plus) är ett brett spektrum baktericidmedel från gruppen av fluorokinoloner. Den påverkar det bakteriella enzymet DNA-gyras, som ger supercoiling DNA-former ett komplex med dess tetramer (A2B2 subenheten av gyras) och ger transkription och DNA-replikation, leder till döden för de mikrobiella cellerna.

struktur

Extrakt av prostata + hjälpämnen.

Extrakt av prostata + Lomefloxacinhydroklorid + hjälpämnen (Vitaprost Plus).

vittnesbörd

 • kronisk prostatit;
 • akut prostatit (Plus);
 • förebyggande av exacerbationer av kronisk abakteriell prostatit (för tabletter);
 • godartad prostatahyperplasi (för tabletter);
 • tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

Blanketter för frisläppande

Tabletter belagda med 100 mg.

Rektala ljus 50 mg.

Stearin rectal 100 mg (Vitaprost Forte och Plus).

Instruktioner för användning och mottagning

Tabletter ska tas oralt 1 tablett 2 gånger om dagen. Behandlingstiden för godartad prostatahyperplasi är minst 30 dagar; med kronisk prostatit - inte mindre än 10 dagar.

För att förhindra exacerbationer av kronisk prostatit applicera 1 tablett 2 gånger om dagen i minst 30 dagar - 1-2 gånger om året.

Rektala suppositorier ska användas efter spontan tömning eller rengöring av tarmarna i tarmarna för en soppa. 1 gång per dag. Efter införandet av suppositoriet borde patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Varaktigheten av behandling med Vitaprost suppositorier är minst 10 dagar.

Applicera rektalt på 1 suppositorium efter spontan tömning eller rengöring av tarmkanalen för 1 soppa. 1 gång per dag. Efter införandet av suppositoriet borde patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Läkaren bestämmer varaktigheten av behandlingskursen individuellt. Minimiperioden av behandling med Vitaprost forte suppositorier för godartad prostatahyperplasi är 15 dagar, för kronisk prostatit 10 dagar, för hyperaktiv blåsan 20 dagar.

Läkemedlet ska appliceras rektalt till 1 suppositorie en gång om dagen efter enema eller självtömning av tarmarna.

Före användning ska suppositoriet avlägsnas från konturcellspaketet. Efter administrering av läkemedlet ska patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Behandlingsförloppet fortsätter tills patogenens försvinnande i prostata utsöndring och är från 10 till 30 dagar (individuellt för varje patient).

Bieffekt

Kontra

 • överkänslighet mot läkemedlets komponenter;
 • barn och ungdomar upp till 18 år (perioden för bildning och tillväxt av skelettet) (Vitaprost Plus).

Applicering under graviditet och amning

Läkemedlet används inte hos kvinnor.

Användning hos barn

Vitaprost Plus är kontraindicerat hos barn under 18 år (perioden för bildning och tillväxt av skelettet).

Applicering hos äldre patienter

Vitaprost formulering i suppositorier kan också rekommenderas som en komponent av komplex terapi av kroniska prostatit patienter i alla åldrar (inklusive i kombination med benign prostatahyperplasi), såväl som för rehabilitering av patienter efter akut prostatit.

Särskilda instruktioner

Genomföra ytterligare kliniska studier i syfte att bedöma graden av smärtlindring som ett resultat av behandling av kronisk prostatit narkotika Vitaprost möjligt att etablera effekt vid behandling av kronisk icke-bakteriell prostatit, främst för att minska smärtan.

Framställningen Vitaprost rektala suppositorier kan rekommenderas också som en komponent i komplex terapi av kroniska prostatit patienter i alla åldrar (inklusive i kombination med benign prostatahyperplasi), såväl som för rehabilitering av patienter efter akut prostatit.

Behandling av kronisk prostatit, anges före och efter operation på prostatakörteln är att integreras tillsammans med uppdraget förutsätter Vitaprost tabletter tillämpning av andra grupper av läkemedel och icke-drogterapier.

Kliniska studier som syftade till att bedöma effekten av Vitaprost på spermatogenes hos patienter med infertilitet, som utvecklats mot bakgrund av kronisk prostatit, fick en positiv effekt av läkemedlet på spermatogenes. Vitaprost kan rekommenderas för patienter med en sekretorisk toxisk form av infertilitet, utvecklad mot bakgrund av kronisk prostatit.

Droginteraktioner

Samtidig användning ökar aktiviteten av orala antikoagulantia och toxiciteten hos icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID) ökar.

Läkemedel som blockerar tubulär utsöndring, sakta ner läkemedlet.

Det finns ingen korsresistens med penicilliner, cefalosporiner, aminoglykosider, co-trimoxazol, metronidazol.

Analoger av läkemedlet Vitaprost

Strukturala analoger för den aktiva substansen:

 • Vitaprost plus;
 • Vitaprost forte;
 • prostatilen;
 • Samprost;
 • Uroprost.

Vitaprost

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Jag är på ett personligt exempel övertygade pengar som tack vare honom, jag äntligen blev av prostatit, som jag på allvar har brytt och därefter, sedan kom han tillbaka och så cirkeln, även om läkare att förskriva mycket allvarliga och dyra piller, men resultatet blev en - botas, och igen återfall. Läkemedlet hjälpte mig också bokstavligen om en månad, tog 2 tabletter om dagen, men redan bokstavligen en vecka senare noterade att all smärta hade gått, så det fanns ingen plats att vara och frekvent uppmaning att gå på toaletten. Nu har det varit mer än ett halvt år sedan inträdet och vintern har gått, även om det ibland frös, men det fanns inga problem med prostata, för mig är Vitaprost en hitta.

Nyligen, på grund av stress på jobbet, började problem med maskulin hälsa, prostatit är en mycket obehaglig öm. Det fanns obehag i perineum och det fanns periodiska smärtor medan man gick på toaletten. Jag försökte behandla den med Vitaprost. Jag köpte den i tabletter - det är bekvämare att ta det och det är mer lönsamt till ett pris. Ett gott resultat upplevdes vid slutet av den första veckan av behandlingen. Allting gick tillbaka till det normala. Smärta med urinering upphörde, erektionen förbättrades. Så började jag igen att leva ett normalt fullt sexliv. Upplevde det i ungefär en månad och nu finns det inga problem alls, så jag rekommenderar starkt att botemedlet är bra!

Vitaprost hjälpte mig att bota prostatit. Det bör omedelbart ta hänsyn till att läkemedlet kan ge reaktioner. Personligen var jag överens med läkaren.
Jag drack en månad, 2 tabletter om dagen. Denna kurs är lämplig för kronisk prostatit. När de första symptomen uppträder kan 10 dagar räcka. Oavsett att öka doseringen är inte nödvändig, eftersom det är osäkert.
Tabletter fungerar snabbt. Personligen, efter bara 5 dagar, kände jag en signifikant lindring av tillståndet. En månad senare var prostatit helt borta.

Utvecklad prostatit sedentär livsstil och Malehaw frostat på vintern, förvärrar situationen. Inflammation diagnostiserad av läkaren, men lycklig, situationen var långt ifrån försummad, han kastade alternativ, massager svepte bort omedelbart, ljus ville inte, men gick med på p-piller. Jag började ta emot, när även den sexuella funktionen, även tänkandet var obehagligt, och även resor till toaletten gav inte nöje. Tog strikt enligt anvisningarna.
Totalt var 2 veckor tillräckliga för att förbättra hälsan, men eftersom jag köpte 2 paket piller och den andra var bara hälften konsumerad fixade de övriga 6 dagarna effekten. Smärtan var helt borta, toaletten slutade springa varje minut, och processen med urinering var normal. I en sexuell plan har stasis avlägsnats, han började kön redan efter en och en halv och en halv sedan starten av upptagandet, där stimulerade prostata redan i vissa sexuella handlingar, förutom effekten av tabletter. Kort sagt, det här är det sätt jag behandlades, jag gjorde inga skamliga procedurer, det fanns ingen smärta från behandlingen, även om jag inte skulle bli förvånad över att ljus och massage skulle fungera snabbare. Vid pillerstyrkan påverkades inte, om endast sperma blev mer, men det här igen på grund av stimulering av prostatakörteln.

Förutom Vitaprost-tabletterna finns det också suppositorier - en mycket bra sak, agera snabbt och pålitligt. Tabletter i detta avseende ligger lite bakom, men fungerar fortfarande lika bra. Reaktionshastigheten är klar, absorptionen i tarmen är bättre. Tja, plus de behöver inte sättas någonstans så att människor med fördomar kommer att närma sig 100%. Och tabletterna är billigare, paketet med 20 stycken inuti kostar ca 1500 rubel., Medan 10 ljus 1200 rubel.
De ska tas två gånger om dagen, så att förpackningen är tillräckligt i 10 dagar, och samma behandlingskurs varar för kronisk prostatit. Och i själva verket tar ingen mening, inflammation avlägsnas, smärtan försvinner. Och om du börjar dricka dem så snart symptom uppstår, kommer tillståndet att normaliseras ännu snabbare. Det är sant att effekten inte är evig, jag har använt dessa piller i några år, 1 pack är tillräckligt för 4-6 månaders tyst liv, så återkommer symptomen. Men det är redan kroniskt, det är bara att du inte kan bota det en gång för alla, så jag gör det enklare efter behov. Men varje gång hjälper säkert, så två gånger / tre gånger om året för att ge ett och ett halvt tusen för ett paket, är jag klart redo.

Kolliderade med produkterna av NizhFarm tre gånger, för första gången han behandlade inflammation med piller, tog behandlingen lång tid, för att normalisera staten det tog en månad. Andra gången samma tabletter gjorde förebyggande underhåll så snart jag misstänkte symptom - här arbetade de på högsta nivå. Situationen lättade mycket snabbt, där mindre än en vecka gick och de första smärtan var borta länge. Men tredje gången, när han inte lyckades förhindra symtomen och fick inflammation igen, behandlades han redan med ljus. De går inte till någon jämförelse med tabletter, de stod inte ens i närheten. Spasms avlägsnas om 3 dagar, och effekten av tabletter ska i bästa fall vänta i ungefär en vecka. Enligt min åsikt är skillnaden uppenbar. Men piller kostar mindre, plus de är bekväma att ta och från ljuset brinnas något. I allmänhet har alla sina egna gyllene medelvärden. Jag föredrar personligen att ta piller med profylakse, och jag kommer att behandlas i framtiden som ljus.
Bad jag kan inte säga tillräckligt om tabletterna, de är säkra, pobochek dem inte, under loppet fortfarande gäller, och effekten av saknade nästan ett halvt år, så om du inte missa tillfället kan p-piller hindra utvecklingen.

Med prostatit led i 2 år. Jag såg annonsen av Vitaprost-läkemedlet och beställde det via Internet. Snart fick jag en låda med blå, inuti 20 tabletter och instruktioner. Beskrivningen av kompositionen sa inte mycket till mig, men uppgifterna om kliniska prövningar indikerade att effekten av botemedlet visat sig så mycket som 97% av fallen gav mig förtroende för mig.
Det finns inga kontraindikationer, så jag började använda drogen utan rädsla. När det gäller dosering, där det sägs att du måste ta 2 tabletter om dagen i en månad, insåg jag att ett paket inte räcker för mig. Jag beställde 2 fler förpackningar - de kom också snabbt och utan problem.
Ungefär från den andra veckan av att ta piller, började smärtan i ljummen minska, frekvent nattvattning i toaletten minskade till 2-3 besök, och under urinering blev mindre besvärande vid urinering. Vid slutet av 3: e veckan kände jag mig bättre, så jag bestämde mig för att träffa läkaren. Han noterade att min tumör somnade och jag är på väg till återhämtning. Till slut drack jag hela kursen. Helt från prostatit var inte nödvändigt för att bli av med, men resultatet var utmärkt. För att konsolidera den positiva effekten och förbättra den - började ta ett medel för att förebygga: Jag tar en månadskurs 2 gånger om året. Varje gång effekten är bättre.

Vitaprost med prostatit

Idag på marknaden kan du hitta ett stort antal droger mot inflammation i prostata. Recensioner av män om ljus Vitaprost i prostatit kan visa för andra köpare att detta är ett av de bästa verktygen för att bekämpa symptomen och orsaken till sjukdomen. Läkemedlet är lämpligt för män med något stadium av sjukdomen, av vilken ålder som helst. Den har en helande effekt på prostata, vilket ger extraktet av prostatakörteln av nötkreatur - den viktigaste delen av ljus.

Ämnet är harmlöst, så det har inga kontraindikationer. Vitaprost har ett mycket större antal applikationer än enkel användning med prostatit. Om detta, liksom hur man använder stearinljus, om de har biverkningar och vad som kan ersättas i vår artikel.

Vem är ljusen för?

Stearinljus från prostatit Vitaprost är ett sätt att behandla en kronisk form av patologi. Förutom form av suppositorier frigörs de i form av tabletter, men de senare har mer negativa reaktioner på patientens kropp. Beroende på kompositionen är produkten också uppdelad i Vitaprost, Vitaprost Forte och Vitaprost Plus. De två första är lämpliga för de första skeden av sjukdomen och dess förebyggande, den tredje - att bli av med den försummade prostatit. Ett ljus innehåller 10 eller 50 mg av den aktiva substansen, prostataxtraktet, medan Forte och Plus har ytterligare 100 mg.

För att fullständigt bota den inflammatoriska sjukdomen, måste män utnyttja inte bara rektala medel, men också andra läkemedel, som inkluderar antibiotika, muskelavslappnande medel, alfa-blockerare och andra.

Enligt instruktionerna för att använda läkemedlet får personer som har:

 • Kronisk prostatit
 • Godartad proliferation av prostatavävnad
 • Fördjupning till prostatit
 • Skick före eller efter operation på prostatakörteln
 • Låg kvalitet av spermier

Läkaren kan också ordinera läkemedlet för att förhindra patologi, såväl som brott som uppträder mot bakgrunden. Priset på ljus från prostatit Vitaprost forte varierar beroende på hur många bitar av suppositorier finns i ett paket. För 20 st. för 20 g kan du ge ca 1200 rubel, för 10 st. 10 mg - ca 950 rubel. Du kan köpa läkemedlet utan läkares recept, det passar varje man - bland kontraindikationerna finns inga sjukdomar listade, men om de undantag som vi skriver nedan.

Läkemedlets positiva egenskaper

Recensioner av ljus med prostatit Vitaprost kan visa för vanliga konsumenter att de kan lita på detta läkemedel. De hanterar helt och hållet alla de åtgärder som föreskrivs i anvisningen, lindra symtomen på sjukdomen på bara några dagar. Bland de positiva egenskaperna hos fonderna kan noteras:

 1. Normalisering av körtelvävnaden, utsöndring
 2. Toning av blåsans vävnader
 3. Förbättring av blodmikrocirkulationen
 4. Minskar risken för trombos
 5. Reduktion av smärtssyndrom
 6. Avlägsnande av inflammatoriska processer

Med regelbunden användning av läkemedlet normaliseras urinering, obehag i anuset försvinner, speciellt med avföring. eftersom Vitaprost är ett komplext ämne, förutom de vanliga egenskaperna för ljus har det antibakteriella och antiseptiska effekter. Om du väljer "Forte" -vyn kan du dessutom eliminera svullnaden och minska aggregeringen av blodplättar. För Plus-gruppen finns en ytterligare antimikrobiell effekt, som ger en särskild komponent - lomefloxacin. Det är ett antibiotikum av ett brett spektrum och klarar helt med gram-negativa parasiter.

Behandling av prostatit med Vitaprost-ljus kan vara effektiv om sjukdomen har en icke-infektiös natur. Förbättring av blodcirkulationen kommer att säkerställa mättnad av kroppen med syre och användbara ämnen, inflammatoriska vävnader börjar återställas. Tack vare den antiinflammatoriska effekten kommer prostatakörteln att minska och spermatogenesen kommer att normaliseras. När prostata börjar arbeta i föregående regim, stabiliserar erektilfunktionen också.

Dessutom stoppar läkemedlet spridningen av prostatavävnad, reducerar smärta och förhindrar organs överlappning av urinröret. Den frekventa önskan att gå på toaletten försvinner avbrytningen av strålen. Hastigheten av urinering ökar, urininkontinens elimineras.

Metod för applicering

Bruksanvisningen beskriver hur man korrekt använder rektala suppositorier. De har en torpedoform, vit med en gulaktig eller gräddespets, liten storlek. Läkemedlet administreras först efter tarmens tömning - naturligt eller med hjälp av en rengörande enema. Innan du tar in läkemedlet i ändtarmen, smörj alltid anuset med vaselin eller fettkräme. Med den skarpa änden trycks suppositoriet i anuset och försöker att inte skada den rektala slemhinnan. Du bör också veta följande:

 • Rektalt kan Vitaprost vara 1 gång per dag, ett ljus
 • Efter introduktionen är det nödvändigt att spendera omkring 30-40 minuter i vila
 • Ansökningsperiod - högst 10 dagar

Instruktioner för användning av suppositorier Vitaprost Forte prostatit är exakt samma som det beskrivna läkemedlet - endast ett suppositori om dagen, helst vid sänggåendet. För typen "Plus" är multipliciteten av administreringen densamma, men behandlingens varaktighet väljs strikt av den behandlande läkaren individuellt. I den bakre positionen håller du efter det rekommenderas inte mindre än en timme. Att använda ett läkemedel som är längre än den angivna tiden rekommenderas inte, eftersom biverkningar kan uppstå.

I allmänhet tolereras läkemedlet väl. Män som botade prostatit med det hjälpte bara positivt, även om vissa klagade över en lätt brinnande känsla. Andra skrev att ljuset hjälpte inte bara att avlägsna inflammation från prostatakörteln, men också löst från hemorrojder, reducerade klåda från närvaron och deras blödning.

Kontra

Trots det faktum att det inte finns några farliga ämnen i kompositionen för behandling av prostatit, har Vitaprost ett antal begränsningar. För det första är de kontraindicerade att använda kvinnor, för i kompositionen finns ett element som härrör från prostata körteln av nötkreatur. För det andra är det förbjudet att köpa ett läkemedel för minderåriga. För dem finns det säkrare medel. Även kontraindikationerna av suppositorier är:

 1. Överkänslighet mot komponenter
 2. Intolerans mot laktos och fruktos (närvarande i ljus som hjälpämnen)
 3. Prostata onkologi

Det är också oönskat att behandla dem med representanter för det starkare könet med neurologiska sjukdomar (epilepsi), sjukdomar i cirkulationssystemet (ateroskleros). Negativet kan vara belagt med deras förvärringar och komplikationer.

Biverkningar

Oavsett om du använder Vitaprost för att förebygga prostatit eller dess behandling, ska doseringen som läkaren ordinerat inte överskridas. För vanliga ljus kan den farligaste negativa effekten vara en brännande känsla i anus och en allergisk reaktion. För Forte är sidreaktionerna ungefär lika. För Vitaprost Plus är konsekvenserna av en överdosning mycket farligare, eftersom det finns ett antibiotikum i det.

Oftast kan det finnas illamående och kräkningar, en minskning av blodtrycket, utseendet av urtikaria på huden. Det kan också finnas en störning av hjärtritmen, yrsel, ökad ångest, ljuskänslighet. Allergiska reaktioner från "Plus" -arten är extremt sällsynta. Om något av dessa symptom uppstår, sluta ta medicinen och fråga läkaren om att ersätta den med en annan.

Interaktion med andra medel

Om du hittar på Internet om vittnesbörd om läkemedlet för prostatit Vitaprost Forte ser du att folk talar om dem bra. Men många människor varnar för att när man behandlar Vitaprost plus människor inte uppmärksamma det faktum att de är oönskade att kombinera med vissa läkemedel. Således ökar förmågan att späda blod från antikoagulantia mångfaldigt, toxiciteten för levern av icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel ökar. Både den första och den andra används ofta vid behandling av inflammation i prostata, så du bör vara försiktig.

Läkemedel som blockerar utsöndringen av prostatakörteln sänker utsöndringen av ämnen som kommer in i ljuset och skadar dem bara. Om du tar några mediciner, är det bättre att informera läkaren i förväg. Han kan helt enkelt ändra Vitaprost Plus på Fort, vilket skyddar patienten mot oönskade reaktioner. Till skillnad från droger får man kombinera användningen av suppositorier med prostata-massage, fysioterapiprocedurer.

Kundrecensioner

På specialiserade webbplatser och forum är det lätt att hitta information om vem och hur Vitaprost vann prostatit. Män skriver att den snabbaste effekten av behandlingen erhålls när man kombinerar en uppsättning åtgärder - droger, träningsbehandling, lämplig näring etc. Du kan hitta kommentarer där män skrev att de kände en liten brännande känsla efter introduktionen. Någon först behandlades med mindre effektiva läkemedel - på växtbasen men bytte till detta och kunde återhämta sig. Det noterades också att ljuset inte smälter under injektionen, hjälper till att bli av med smärta snabbare än analoger.

I recensionerna nämns att män behandlade med detta läkemedel inte bara prostatit, men också prostata adenom och hemorrojder. Även om de inte är föreskrivna i instruktionerna, tack vare deras handlingar kan ljus hantera både bildandet av hemorrojder och spridningen av vävnader.

Experter säger om Vitaprost är också positivt. Det är dock inte föreskrivet för alla. försök alltid att bota sjukdomen med minimala konsekvenser för patientens kropp. Omedelbart utse det kan, om en man behöver rätta till spermogramdata, tk. suppositorium påverkar positivt reproduktiv funktion.

Expertens synpunkter på drogen kan ses i videorecensionerna nedan. Att öva dermatovenereologen Makarchuk Vyacheslav Vasilyevich kommer att berätta hur effektiv medicinen är, huruvida den är lämplig för förebyggande av prostatit och kommer att svara på många andra frågor.

Analoger av Vitaprost

Direkt direkta analoger av läkemedlet från prostatit Vitaprost kan endast kallas 2 droger - Samprost och Uroprost. Liknande aktiviteter har andra suppositorier, men deras komposition kommer att vara helt annorlunda. Tänk på dessa läkemedel:

 • Superlymph. Rektala suppositorier, vars huvudkomponent är superlymph - en kombination av naturliga peptider och cytokiner. Förknippas med gruppen immunmodulatorer, minska inflammatoriska fenomen och förstöra patogena mikroorganismer. Används endast för infektiös artsprostat. För behandling och förebyggande behandling kan du applicera 1 ljus en gång om dagen
 • Prostatilen. Liksom den lösning som beskrivs i artikeln innehåller den ett extrakt av en hemlighet från nötkreaturs prostata. Det frigörs i form av en lösning och suppositorier, är inte lämplig för att bli av med en förvärmning av sjukdomen. Intramuskulärt administrerad 1 gång per dag, kan rektalta suppositorier administreras 2 gånger - på morgonen och på kvällen. Efter det sista krävs det att ligga ner ungefär en halvtimme. Kontraindikationer inkluderar endast individuell intolerans av komponenter
 • Afala. Tabletter för resorption, som har antiinflammatoriska och diuretiska effekter. Lämplig för att bli av med både akut och kronisk prostatit. Pillerna tas oralt för 2 st. Hålls till fullständig upplösning. Ta inte det medan du äter, 2 gånger om dagen. Den rekommenderade varaktigheten av behandlingen är 4 månader
 • Samprost. Det är en lösning för intramuskulär injektion, vars huvudkomponent är prostataxtraktet av tjurar som når puberteten. Det kan lindra även av den startade prostatit, dess komplikationer. Injektioner bör vara önskvärda dagligen i 5-10 dagar. Kontraindikationer för att ta, förutom överkänslighet mot ingredienserna, finns det ingen
 • Uroprost. Rektala suppositorier med samma sammansättning som i Vitaprost. Reglera prostata och blåsans aktivitet, lindra symtomen på prostatit. De är säkra för hälsa, endast vissa kan orsaka allergiska reaktioner. Fall av överdoser noteras inte heller. Använd rekommenderas för 1 ljus om dagen

Förutom traditionell behandling kan en man lägga till traditionell medicin. Dekoktioner av örter har inte mindre stark effekt än tabletter. Men innan du använder sådana mediciner är det bättre att konsultera en läkare i förväg.

stearinljus vitaprost forte

moderator: DVD-RW

stearinljus vitaprost forte

# 1 Meddelande Vadim222 »Thu 04 Jun, 2015 2:12 pm

# 2 Meddelande redaktor »Thu 04 Jun, 2015 2:16 pm

# 3 Meddelande Vetal224 »Lör 20 jun 2015 kl 22:09

Jag fick hjälp av Vitaprost, för en dag. för flera dagar och tider

# 4 Meddelande shamanflygning »Lör 30 Apr, 2016 11:26

Jag fick hjälp av Vitaprost, för en dag. för flera dagar och tider

# 5 Meddelande AnthonyC »Fre 13 maj 2016 1:25

Vitaprost ljus

# 6 Meddelande Easy-P10h »Sön 26 juni 2016 10:56

Vitaprost ljus

# 7 Meddelande allihomanov »Lör 16 juli 2016 17:05

Vitaprost ljus

# 8 Meddelande Nadin 57 »Lör 16 juli 2016 18:08

Vitaprost ljus

# 9 Meddelande andreykaa »Lör 16 juli 2016 21:09

Vitaprost ljus

# 10 Meddelande Zimushka »Sön 17 juli 2016 11:54

Vitaprost ljus

# 11 Meddelande Arche911 »Torsdag 16 februari 2017 21:26

stearinljus vitaprost forte

# 12 Meddelande Viktoriya0404 »Tis 17 april 2018 15:53

Lär dig hur man bota prostatit

Återhämtningen börjar idag.

Detaljerad och tillgänglig på moderna sätt
diagnos och behandling av prostata sjukdomar

 • - Avslöja orsakerna
 • - Undertryck av infektioner i prostata
 • - Metoder för behandling
 • - Hur man inte blir sjuk igen och andra

Vitaprost recensioner

Den medicinska kompositionen ingår i gruppen av läkemedel av animaliskt ursprung. Läkemedlet används vid behandling av prostata sjukdomar.

Är läkemedlet registrerat?: kolla in ☜

Läkemedlet tillsattes: 2010-11-05.
Instruktioner uppdaterad: 2017-01-30

Analoger och substitut

☠ OBS! Läkemedel pacifiers - hur man uppfödar ryssarna eller vad du inte kan spendera pengar på!

Korta instruktioner för användning, kontraindikationer, komposition

Indikationer (från vad hjälper?)
Den medicinska kompositionen används vid behandling av följande sjukdomar i människokroppen:
• Om patienten har prostatit i kronisk form.
• Om förebyggande åtgärder vidtas för att förhindra utveckling av bakteriell prostatit.
• Om patienten har godartad prostatahyperplasi.
• Om det finns förberedelser för operation i prostatakörteln, såväl som efter operationen.

Kontra
Läkemedlet kan inte ordineras till de patienter vars organism är särskilt känslig för minst en av de viktigaste delarna av läkemedlet.

Metod för applicering (dosering)
Läkemedelskompositionen används två gånger om dagen. En engångsdos medicin ska vara lika med 1 tablett. Om godartad hyperplasi av prostata behandlas, bör kursen vara från 1 månad och uppåt. Om en kronisk prostatitbehandling ges, är minsta behandlingssätt 10 dagar.
För att förhindra bakteriell kontaminering måste du använda p-pillerens medicinska komposition två gånger dagligen i 1 månad. Du måste göra det en eller två gånger per år.

Särskilda instruktioner
Det är möjligt att applicera läkemedlet i terapi hos äldre patienter om behandling av prostatit är kronisk och även som ett postinflammatoriskt medel efter akut sjukdom.

Typ av problem
Den medicinska kompositionen i tabletter framställs. 1 stycke innehåller 100 mg. extrakt av prostata och 20 mg. vattenlösliga peptider. Som hjälpämnen ingår: sackaros, kalciumstearat, krospovidon, cellulosa, monohydrat.
Varje enskild tablett är innesluten i en cell av ett blisterhölje konstruerat från en sampolymer, palladiumoxid, talk, natriumvätekarbonat, titandioxid och andra komponenter.
Förpackade tabletter i en kartong. Totalt kan det finnas 10, 20 eller 30 tabletter. I ett skal innehåller 10 tabletter.
Regler av tabletter i medicinska skåpet
Den medicinska kompositionen placeras i ett skal, som löser sig oberoende i tarmarna. En sådan tablett bör endast hållas på en mörk plats vid en temperatur som inte överstiger 25 grader.

Rekommendationer / recensioner av läkare: Vi har en stor del av konsultationer på webbplatsen, där Vitaprost diskuteras 55 gånger av patienter och läkare.