Huvud
Strömförsörjning

Vitaprost Forte

Beskrivningen är aktuell på 17/12/2014

 • Latinska namn: Vitaprost forte
 • ATX-kod: G04BX
 • Aktiv beståndsdel: Extrakt av prostata (prostataxtrakt)
 • producent: NIZHFARM, OJSC (Ryssland)

struktur

Sammansättningen av ett ljus Vitaprost Forte är 100 mg extrakt av prostata.

Ytterligare ämnen: fett är fast för att få ett ljus som väger 1,25 gram.

Typ av problem

Rektala suppositorier Vitaprost Forte är vanligtvis torpedoformad, vitgul, vitkräm eller vitgrå färg; På ljusets yta kan en vit beläggning vara närvarande.

Fem sådana ljus i ett konturförpackning; ett eller två sådana paket i ett pappersark.

Farmakologisk aktivitet

Stearinlys Vitaprost Forte har antiinflammatorisk och prostatotropic åtgärd.

Farmakodynamik och farmakokinetik

farmakodynamik

Drogen Vitaprost Forte har a Organotropona effekt, är aktiv mot prostata (prostata). Sänker graden ödem, leukocytinfiltration av prostata, vilket leder till normal sekretorisk funktion av epitelceller, ökar antalet korn av lecitin hemliga acini, ökar muskeltonus av blåsväggen. Förbättrar mikrocirkulationen, minskar trombos, i vävnaderna i prostatakörteln, har trombocytaggregationshämmande aktivitet, hämmar utseendet av venös trombos i prostata.

Studier visar att dessa ljus för prostata måttligt minska volymen av prostata, svårighetsgraden av irritativa symptom och obstruktion på hyperplasi av prostata godartad natur.

ansökan Vitaprosta Forte minskar sannolikheten för exacerbation kronisk prostatit och ändrar inte indikatorerna för urin och blodprov.

Drogen normaliserar egenskaperna hos prostata och ejakulat. Minskar svårighetsgraden av smärta och graden av obehag som orsakas av kronisk prostatit, eliminerar fenomen dysuri, stimulerar den copulatoriska funktionen.

farmakokinetik

Det finns inga data om farmakokinetiken för Vitaprost Forte.

Indikationer för användning

 • Terapi brådskande urinering, trängningsinkontinens och täta urinträngningar med blås hyperaktivitet i post-menopausala och menopausala perioden hos kvinnor.
 • Före och efter operation på prostata.
 • Dprostata hyperplasi.
 • Kronisk prostatit.

Kontra

Sensibilisering till preparatets komponenter.

Biverkningar

Instruktioner för användning (Metod och dosering)

Vitaprost Forte Det är nödvändigt att använda rektalt ett ljus efter en tarmrörelse eller enema en gång om dagen. Efter användning av stearinljuset ska patienten ligga i en liggande position i 40 minuter.

Varaktigheten av behandlingen bestäms av läkaren. Minsta behandlingstid med godartad hyperplasi prostata - två veckor med kronisk inflammation i prostata - en och en halv vecka med hyperaktivitet hos blåsan - Tre veckor.

överdos

Det finns för närvarande inga rapporter om överdosfall.

interaktion

Interaktioner med andra droger har inte studerats.

Försäljningsvillkor

Detta läkemedel kan köpas utan recept.

Förvaringsförhållanden

 • Förvara på ett mörkt ställe vid en temperatur på mindre än 20 grader.
 • Förvaras borta från barn.

Utgångsdatum

Särskilda instruktioner

Detta verktyg påverkar inte förmågan att köra bil eller andra fordon.

analoger

Recensioner om Vitaprost Fort

Recensioner av Vitaprost Forte-ljus kännetecknas av ett stort antal positiva bedömningar och inga klagomål om biverkningar.

Pris Vitaprost Forte, var du kan köpa

Priset på Vitaprost Forte nr 10 ljus i Ryssland är 812-980 rubel, i Ukraina - 359 UAH.

VITAPROST FORTE

◊ Rektala suppositorier vit med en gulaktig, grädde eller gråaktig färgton, torpedoform; en vit beläggning på ytan är tillåten.

Hjälpämnen: fet fast substans (Witepsol, kvaliteter H15, W35, Supposir, markerar NA15, NAS50) - tillräcklig mängd för att få ett suppositorium med en massa av 1,25 g.

5 st. - Förpackningar av cellulär kontur (1) - Förpackningspapp.
5 st. - Förpackningar cellplanimetrisk (2) - Förpackningskartong.

Ett djur av animaliskt ursprung. Vitaprost forte har en organotropisk effekt på prostatakörteln. Minskar graden av svallning, leukocytisk infiltration prostata, normaliserar sekretoriska funktion av epitelceller, ökar antalet lecitin granuler hemliga acini, stimulerar muskeltonus i urinblåsan. Förbättrar mikrocirkulationen i prostata genom att reducera trombosbildning, trombocytaggregationshämmande aktivitet, förhindrar utvecklingen av trombos i prostatakörteln venoler.

Baserat på data från kliniska studier är det bevisat att Vitaprost forte reducerar volymen av prostatakörteln måttligt. Läkemedlet minskar svårighetsgraden av obstruktiva och irritativa symtom av benign prostatahyperplasi, vilket resulterar i ökning av den maximala och genomsnittliga flödeshastigheter av urinflöde och minska residualurin.

Vitaprost forte förbättrar blodcirkulationen i blåsväggen genom att expandera de intakta kärl (vasodilatation effekt), bidrar detta till att återställa syreleverans till vävnaderna upplever hypoxi som stimulerar fysiologisk skadestånd. Den har en antiinflammatorisk effekt genom att förbättra processerna av blåsans trofiska vägg och stimulera regenerativa processer. Aktivering av organs blodflöde förbättrar den adaptiva och kontraktila aktiviteten hos detrusor, vilket ökar blåsans kapacitet.

En minskning av detrusorischemi kan förklara den uttalade minskningen av blåsans hyperaktivitet, som fortsätter efter slutet av Vitaprost forte-applikationen.

Vitaprost forte främjar normaliseringen av prostatakörteln och ejakulatets parametrar. Minskar smärta och obehag, eliminerar dysursfenomen, förbättrar koagulationsfunktionen.

Godartad prostatahyperplasi;

- behandling av trängnings (imperativ) urininkontinens, brådskande (imperativ) urinering och pollakiuri i okomplicerade former av överaktiv blåsa i klimakteriska kvinnor och postmenopausala perioder;

- Före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

Applicera rektalt på 1 suppositorium efter spontan tömning eller rengöring av tarmkanalen för 1 soppa. 1 gång per dag. Efter införandet av suppositoriet borde patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Läkaren bestämmer varaktigheten av behandlingskursen individuellt. Minsta varaktigheten av behandlingen med Vitaprost forte suppositorier godartad prostatahyperplasi - 15 dagar, med kronisk prostatit - 10 dagar, kl hyperaktiv urinblåsan - 20 dagar.

Resultat av applicering av Vitaprost suppositorier i prostatit

Vitaprost-ljus är ett läkemedel som används för att behandla prostatit. Denna sjukdom drabbar mer än hälften av den manliga befolkningen i äldre ålder.

Prostatit ger stora hälsoproblem, med undantag för vanligt obehag, känner patienten stark brinnande känsla i urinröret, konstant uppmanar till toaletten, det är inte ovanligt för en sådan sjukdom att bryta erektionen. Därför är läkemedlet Vitaprost i form av ljus eller tabletter väldigt populärt bland män över 35 år.

Ingredienser Vitaproststearinljus

Vitaprost ljus anses inte vara en särskilt billig medicin - priset beror på en speciell komposition som väljs som ett komplex av naturliga ämnen. Detta skiljer läkemedlet från de liknande som i praktiken, eftersom kroppen lättare absorberar naturliga komponenter och visar dem utan biverkningar. Rektala suppositorier Vitaprost används ofta för behandling av prostatit, de är effektiva och lämpliga för nästan alla. Vitaprost-suppositorierna plus priset är något högre än för andra liknande produkter - det beror på naturen hos de komponenter som utgör kompositionen.

Men på effektiviteten av exponeringen finns det lite som kan jämföras med detta läkemedel. Alla organ av människor och djur producerar speciella ämnen som positivt påverkar funktionaliteten - detta bekräftas av många studier på detta område. Vitaprost forte ljus och andra former av läkemedlet utförs på grundval av ritning från nötkreatur prostata. Denna komponent har en positiv effekt på den mänskliga prostatan, så att vid behandling av inflammation i körteln kan uppnå en bra effekt.

Aktuellt detta läkemedel kommer att vara för hälften av den manliga befolkningen i reproduktiv ålder.

Läkemedelsföretag producerar många läkemedel för behandling av denna sjukdom. Men inte alla är effektiva och prisvärda, till skillnad från Vitaprost, vilket är lätt att hitta i apoteket om det behövs. Användbara egenskaper hos den kan listas enligt följande:

 1. Aktivering av cirkulation i blodkärl, minskning av sannolikheten för blodproppar. Efter att ha tagit läkemedlet noterar många patienter en snabb minskning av smärta och minskad obehag.
 2. Vitaprostmedicin har en bra effekt på kutens utsöndring, det hjälper till att normalisera urinering, vilket påverkar blåsans muskler. Genom att aktivera leptin, fyller utrymmet mellan celler, startas restaureringsprocessen.
 3. Med vanlig användning av Vitaprost minskar den förstorade prostaten gradvis och antar sina normala dimensioner.

Instruktioner för användning och effekter på kroppen

Detta läkemedel tillskrivs dem som snabbt kan återställa mäns erektilbalans. Dess formel innehåller naturliga ämnen som ger behandling för alla tillstånd av körteln, även med en försummad sjukdom finns det en chans att undvika många negativa konsekvenser. Med hjälp av läkemedlet enligt läkarens instruktioner kan du snabbt uppnå bra resultat.

Läkemedlet är tillgängligt i olika former:

 1. Vitaprost-tabletter kan vara 50 mg, 100 mg. Efter sväljning verkar de inte omedelbart, utan från upplösningstidpunkten i tarmarna. Producerad på basis av ett pulver, som framställs från prostata celler av stora tjurar. Som hjälpkomponenter tillsätts kalciumstearat, laktos, sackaros, cellulosa, crospovidon till dem.
 2. Den mer populära frisättningsformen är suppositorier. Med rektal administrering ger läkemedlet den bästa effekten, eftersom den verkar direkt på prostata. Framställd under namnen på stearinljus Vitaprost plus, suppositorier Vitaprost Forte. Utförs i form av torpedoformade ljus där innehållet av den aktiva substansen är 50 mg för konventionella suppositorier, för Vitaprost forte-sorten på 100 mg.

Om du var tvungen att jämföra Vitaprost-ljus eller tabletter - vilket är bättre kan du säga att någon form av medicin har en bra effekt på körtelorganet. När du tar en medicinåtgärd kan du förvänta dig följande:

 • Det finns en aktivering av mikrocirkulationen;
 • Minskar risken för blodproppar
 • Infiltrering av prostatavävnaden minskar.

Innan du använder Vitaprost-suppositorier kan man ta reda på återkopplingen om läkemedlets verkan. Kort efter procedurens början rapporterar många patienter en minskning av ödem, vilket framgår av en förbättring av urinröret. Tack vare toning av prostata och blåsans väggar, lindras patientens allmänna tillstånd och obehag minskar. Effekten av Vitaprost-behandling är 97%.

Vitaprost Forte ljus - instruktioner

Vitaprost forte ljus är av intresse för dem som kommer att fortsätta behandlingen med användning av detta läkemedel. Vid behandling av inflammatoriska processer hos manliga könsorganen kan detta läkemedel visas med inflammation i prostatakörteln, såväl som i fall då den förstoras eller vid diagnos av adenom.

Varianter av drogen och dess effekt på kroppen:

 1. De som har ordinerats vitaprost-suppositorier för att ta Vitaprost får läsa om hur man applicerar dem i anvisningarna. Lyset innehåller en aktiv substans i en mängd av 50 mg, kompletterad med vitessol;
 2. Vitaprost Forte har 100 mg aktiv substans, därför är effekten dubbel;
 3. Ljus som heter Vitaprost Plus innehåller 400 mg aktiv substans tillsammans med en hjälpämne. De skiljer sig från andra genom en stark handling.

Läkemedlet finns i förpackningar med 10 suppositorier. De är avlånga, med en något spetsig ände, färgen är ljusgul eller vit.

Mottagandet av Vitaprost-ljus visas:

 1. Med långvarig prostatakörtel, kroniska former;
 2. Radikala behandlingsalternativ - det kan behöva inträde före eller efter operationen.
 3. För förebyggande av inflammation.

Enligt instruktionerna används ljusen för att sätta patienten i anusen. Denna mottagningsmetod ger ett effektivare resultat på grund av glandulärorganets placering. De som är förlorade med frågan om hur man sätter på Vitaprost-suppositorier är det värt att samråda med läkaren om detta. Efter introduktionen av läkemedlet i anuset börjar det efter en tid att lösa upp sig. Under hans handling är blodcirkulationen i prostata etablerad, efter ett tag antar det normal storlek och form, upphör att komplicera urinprocessen. Läkemedlet kan också eliminera stillastående processer i organ och sakta ner inflammationen.

Stearinlys Vitaprost Forte minskar trombocytaggregation, lindrar svullnad och smärta, eliminerar obekväma känslor i perineum. Vitaprost Plus innebär komplex behandling. Här tillsätts antimikrobiella, antiseptiska effekter till den terapeutiska effekten. Det tillhandahålls av antibiotikakomponenten Lomefloxacin.

Alla typer av suppositorier Vitaprogress effektivt kan eliminera svullnad och manifestation av smärta, från vilken patienten kan lida länge. Återställd utsöndring av körteln påverkar positivt blåsans funktion. Det börjar fungera bättre, vilket hjälper till att minska obehag när man besöker patienter med toalett och förbättrar urinering.

Läkemedlets effektivitet indikeras om behandlingen utförs:

 • Förlängd kronisk sjukdom;
 • Operationen utfördes och läkemedelsbehandlingen visades (detta kan hända både före operation och efter);
 • När körteln är hyperplastisk, när ökningen i storlek är godartad.

Vitaprost 20 ljuspriset är inte särskilt lågt, det beror på komponenternas naturlighet. Syftet med läkemedlet kan utföras inte bara inom medicinsk, men också för förebyggande ändamål.

Vitaprost Forte är förskrivet i sådana fall:

 • Inflammation av prostatakörteln, som har gått in i kronisk form;
 • Godartad tumör
 • Preoperativ period och efter det;
 • Förseningar, problemlösning;
 • Hyperaktivitet i blåsan, kännetecknad av frekvent urinering.

Vitaprost Plus-ljus är förskrivet för antagning i följande fall:

 • Med inflammation i prostata lingering, med förvärring, om sjukdomen har ett infektiöst ursprung;
 • Förberedelse för drift och återhämtning efter det.

Biverkningar, kontraindikationer för användning

Vitaprost, som regel, är inte ordinerad för en patient under 18 år. Missa inte det om patienten har följande sjukdomar:

 • epilepsi;
 • Encefalopati cirkulatorisk;
 • Problem med centrala nervsystemet orsakat av epilepsi.

Kontraindicerade Vitaprost-ljus att använda om patienten har en individuell intolerans mot någon del av läkemedlet, såväl som vid sårbarhet för komponenterna.

Om du tar Vitaprost plus suppositorier, ska användningsanvisningarna observeras strikt av patienten.

Annars kan en överdos av läkemedlet noteras.

Det kännetecknas av sådana tecken som utseendet på akuta psykoser, visuella och auditiva hallucinationer, konvulsiva tillstånd, skakningar i benen, överdriven känslighet mot ljus, dumhet kan uppträda. Dessa fenomen indikerar behovet av att sluta behandlingen och att det är nödvändigt att omedelbart kontakta en läkare.

Hur man tar Vitaprost-ljus, dosering

När det gäller hur man ska behandlas med Vitaprost-preparat, skaffa en specialistkonsultation - ta läkemedlet enligt det schema som beräknats av läkaren. Kursperioden och dosen bestäms av urologen efter att patienten har undersökts. Under undersökningen tas hänsyn till sjukdommens ursprung och den nivå sjukdomen har uppnått. Möjliga komplikationer beräknas, samtidigt som sjukdomar identifieras, då läkaren har fått behandlingsplanen efter att ha fått all nödvändig information.

Enligt instruktionerna bör administrering av Vitaprost-preparat genom rektalväg utföras en gång om dagen - före sänggåendet ska patienten sätta in ett suppositorium i anusen. Före proceduren, tömma tarmarna nödvändigtvis - detta kan göras både naturligt och med hjälp av enema. Den vanliga behandlingen är ca 10 dagar. När stearinljuset är placerat i ändtarmen är det bättre att stanna i sängen i en timme. Därför rekommenderas att ta medicinen före sänggåendet.

Vitaprost ljus och alkohol

Studierna instruktionen för suppositorier Vitaprost, kan patienterna se indikationer för användning självständigt. Men det är inte alltid klart om alkohol kan konsumeras under behandling med läkemedlet. Eftersom Vitaprost-behandling endast utesluts för äldre män är det inte förvånande att de försöker klargöra denna fråga i förväg.

Alla läkare med god erfarenhet av att behandla läkemedelsbehandling rekommenderar patienten att ta alkohol under behandlingen av läkemedel. För att snabbt och effektivt bli av med sjukdomen kan kroppen behöva påverka alla krafterna. Och att bli av med de giftiga ämnena i alkoholhaltiga drycker kan förhindra och fördröja större delen av kroppens styrka på sig själv.

Vitaprost Plus och Vitaprost forte ljuskomposition innehåller inte ämnen som inte är kompatibla med alkohol. Instruktionen för användning av preparatet innehåller inga förbud mot att kombinera alkoholhaltiga drycker och suppositorier med innehållet i extraktet från prostata av djur.

Kroppen kommer att spendera energi för att inte hantera sjukdomen, utan att bli av med de ämnen som ingår i alkoholprodukter och som påverkar människans tillstånd.

Recensioner av män med prostatit

Användning av ljus Vitaprost för behandling har en annan effekt på kroppen. Patienter som får behandling i samband med Vitaprost-läkemedlet lämnar följande feedback på sitt arbete:

Vitaprost forte ljus

Vitaprost forte är ett läkemedel med uttalad organotropisk effekt på prostatakörteln. Sammansättningen av läkemedlet innehåller ett extrakt av prostatan av animaliskt ursprung som normaliserar körtelcellernas tillstånd, förbättrar sin sekretoriska förmåga, minskar inflammation i olika sjukdomar.

Vitaprost forte har ett antal farmakologiska effekter:

 • minskar svårighetsgraden av prostataets ödem;
 • normaliserar prostata och dess hemliga parametrar
 • minskar graden av bildning av inflammatoriska infiltrat;
 • reglerar epithelcellernas sekretoriska aktivitet;
 • ökar mängden lecitin i utsöndringen av acini;
 • stimulerar blåsans ton, minskar frekvensen och svårighetsgraden av dysursfenomen i olika sjukdomar;
 • ökar mikrocirkulationen i prostatakörteln som ett resultat av att minska bildandet av trombi och reducera deras aggregeringsegenskaper;
 • förhindrar utvecklingen av trombos av småår i prostata.
Forskare har visat att vid användning av drogen, normaliseringsvolymen hypertrophied körtelvävnad, hyperplasi, minskar svårighetsgraden av symtomen, manifesterad genom en ökning i urinflöde och minskning av den återstående mängden i urinblåsan.

Många kliniska data visar minskningen i antalet exacerbationer och förlängning av perioder av eftergift av kronisk icke-infektiös karaktär av prostatit med användning av läkemedlet.

Drogen har också en vasodilaterande effekt på blåsans intakta kärl, vilket bidrar till:

 • förbättring av mikrocirkulationen och trofismen hos blåsans väggar;
 • Återställandet av syretransport till celler som upplever hypoxi;
 • stimulering av fysiologisk regenerering av ischemisk vävnad;
 • öka aktiviteten hos detrusor-kontraktil funktionen, öka organets kapacitet.
Dessutom har den en antiinflammatorisk effekt och minskar hyperreaktiviteten hos blåsan.

Utformningsform och sammansättning

Sammansättningen av 1 suppositorium innehåller:

 • extrakt av prostata - 100 mg;
 • som suppositoriebas - Witepsol.
Läkemedlet tillhör gruppen korrigerande urodynamik och metabolism i prostatakörteln, den släpps utan receptbelagd läkare.

Indikationer för användning

 • prostatit i kronisk form;
 • hyperplasi i prostatakörteln, åtföljd av godartad tillväxt av fibrös vävnad;
 • hyperreaktiv blåsan i okomplicerad form, manifesterad av olika sjukdomar vid urinering hos kvinnor under klimakteriet och efter menopausala perioden;
 • Preoperativ eller rehabiliteringsperiod efter kirurgiska manipulationer på prostatakörteln.

Kontra

Metod för applicering

Efter introduktionen av läkemedlet måste bibehållas bäddstöd i en halvtimme.

Behandlingsperioden bestäms av läkaren. Minsta behandlingsperioden är:

 • med godartad hyperplasi - 15 dagar;
 • med kronisk prostatit - 10 dagar;
 • med ökad reaktivitet i blåsan - 20 dagar.

Vitaprost forte

Vitaprost forte: bruksanvisning och återkoppling

Latinnamn: Vitaprost forte

Aktiv substans: extrakt av prostata (prostataxtrakt)

Tillverkare: OAO Nizhpharm (Ryssland)

Uppdatera beskrivning och foto: 05/15/2018

Priserna på apotek: från 1197 rubel.

Vitaprost forte är ett läkemedel av animaliskt ursprung med antiinflammatorisk och prostatotropisk verkan.

Utformningsform och sammansättning

Dosformen frigöring Vitaprost forte - rektala suppositorier: torpedformade, vit med gulaktig eller gråaktig krämfärg, är det tillåtet för uppkomsten av vita plack yta (5 bitar i blistren, i en papp bundle av en eller två av paketet.).

Sammansättning av 1 suppositorium:

 • Aktiv substans: Extrakt av prostata - 100 mg (i fråga om vattenlösliga peptider - 20 mg);
 • ytterligare komponenter: fast fett [Witepsol (kvaliteter H15, W35), Supposir (märken NA15, NAS50)] - i tillräcklig mängd för att få ett suppositorium som väger 1250 mg.

Farmakologiska egenskaper

farmakodynamik

Vitaprost forte är ett av droger av animaliskt ursprung, som har en organotropisk effekt på prostatakörteln. Det främjar måttlig minskning av prostatavolymen normaliseringsparametrar ejakulat och prostata och återställa syretillförseln till vävnader upplever hypoxi som stimulerar fysiologisk reparation.

De viktigaste effekterna av drogen:

 • minskning av graden av ödem och leukocytinfiltrering av prostata, liksom smärta och obehag
 • förbättring av den sampulatoriska funktionen;
 • normalisering av sekretoriska funktionen hos epitelceller;
 • ökning i utsöndringen av acini av mängden lecitinkorn;
 • stimulering av muskeltonen i blåsan;
 • minskning i uttryck av irritativa och obstruktiva symptom på godartad prostatahyperplasi (manifesterad som en minskning av resturinvolym och en ökning av maximal och genomsnittlig volym urin flödeshastigheter);
 • förbättring av mikrocirkulationen i prostatakörteln (på grund av minskning av antiaggregantaktivitet och trombos) och i blåsans vägg (på grund av expansionen av intakta kärl);
 • eliminering av dysursfenomen;
 • förebyggande av venös trombos i prostatakörteln.

Vitaprost forte har en antiinflammatorisk effekt på grund av stimulering av regenerativa processer och förbättring av processer av blåsans trofiska vägg. Aktivering av blodflödet i orgeln bidrar till förbättring av kontraktil och adaptiv detrusoraktivitet, vilket leder till en ökning av blåsans kapacitet.

Den uttalade minskningen av blåsans ökade aktivitet, som fortsätter efter avslutad behandling, kan förklaras av en minskning av detrusorischemi.

Indikationer för användning

 • godartad prostatahyperplasi;
 • kronisk prostatit;
 • tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp som utförts på prostatakörteln;
 • okomplicerade former av överaktiv blåsa i kvinnor under den menopausala / post-menopausal, inklusive frekvent urinering, brådskande (obligatoriskt) uppmana att urinera Urge (imperativ) urininkontinens.

Kontra

Enligt instruktionerna är Vitaprost forte inte föreskriven vid individuell intolerans av dess komponenter.

Bruksanvisning Vitaprost forte: Metod och dosering

Vitaprost forte appliceras rektalt.

Det rekommenderade ansökningsformuläret är 1 gång per dag för 1 stötpiller. Läkemedlet ska administreras efter en spontan tömning eller rening av tarmen i tarmen. Efter introduktionen rekommenderas att stanna i sängen i 30-40 minuter.

Längden av ansökan av en läkare bestäms individuellt.

Rekommenderade minsta behandlingsperioder:

 • hyperaktiv blåsan - 20 dagar;
 • kronisk prostatit - 10 dagar;
 • godartad prostatahyperplasi - 15 dagar.

Biverkningar

I mycket sällsynta fall finns det en utveckling av allergiska reaktioner.

överdos

Rapporter om överdosering erhölls inte.

Särskilda instruktioner

Droginteraktioner

Fall av inkompatibilitet eller interaktion med Vitaprost forte med andra läkemedel beskrivs inte.

analoger

Vitaprost forte-analoger är Samprost, Prostacor, Prostatilen.

Villkor för lagring

Förvaras vid temperaturer upp till 20 ° C. Förvaras borta från barn.

Hållbarhet - 2 år.

Villkor för ledighet från apotek

Finns utan recept.

Recensioner om Vitaproste forte

Enligt några recensioner är Vitaprost forte ett effektivt läkemedel, speciellt i fall då det påbörjas i de tidiga skeden av sjukdomen.

Priset på Vitaprost forte på apotek

Det ungefärliga priset för Vitaprost forte (10 suppositorier i förpackningen) är 990-1300 rubel.

Vitaprost® forte (Vitaprost forte)

Aktiv beståndsdel:

innehåll

Farmakologisk grupp

Nosologisk klassificering (ICD-10)

3D-bilder

struktur

Beskrivning av doseringsform

Suppositorier rektal: från vit till vitt med en gulaktig eller gråbrun färgton, torpedoform.

Tarmbelagda tabletter: från blått till ljusblå, rund, bikonvex, tillät närvaron av inneslutningar.

Suppositorier rektal: vit med en gulaktig, kremovatym eller gråaktig färgton, torpedoform. Utseendet på en vit beläggning på ytan av suppositoriet är tillåtet.

Farmakologisk aktivitet

farmakodynamik

Formuleringar Vitaprost ® och Vitaprost forte ® Organotropona har effekt på prostatakörteln. Minska graden av ödem, leukocytisk infiltration prostata, normalisera den sekretoriska funktion av epitelceller, öka antalet lecitin granulat hemliga acini stimulera muskeltonus i urinblåsan, förbättrar mikrocirkulationen i prostata genom att reducera trombosbildning, trombocytaggregationshämmande aktivitet, förhindra utvecklingen av trombos venoler i prostata.

Förberedelser Vitaprost ® och Vitaprost ® forte minska smärta och obehag, eliminera dysuri, förbättra parningsfunktionen normalisera parametrar prostatakörteln och sperma.

Baserat på data från kliniska studier har det visat sig att Vitaprost ® -preparat i form av enteriska belagda tabletter och Vitaprost ® forte reducerar volymen av prostata. Läkemedel reducerar svårighetsgraden av obstruktiva och irritativa symtom av benign prostatahyperplasi, vilket resulterar i ökning av den maximala och genomsnittliga flödeshastigheter av urinflöde och minska residualurin.

Data från kliniska studier har visat att användningen Vitaprost ® formulering i form av tabletter, enteriskt överdragna, minskar sannolikheten för akut exacerbation av kronisk abakteriell prostatit, orsakade inga ändringsindikatorer av kliniska och biokemiska blodtestet, urinanalys. Effektiviteten av läkemedlet för förebyggande av exacerbationer av kronisk abakteriell prostatit uppskattas till 97,5% av forskarna.

Framställningen Vitaprost forte ® förbättrar blodcirkulationen i blåsväggen genom att expandera de intakta kärl (vasodilatation effekt), bidrar detta till att återställa syreleverans till vävnaderna upplever hypoxi som stimulerar fysiologisk skadestånd. Den har en antiinflammatorisk effekt genom att förbättra processerna av blåsans trofiska vägg och stimulera regenerativa processer. Aktivering av organs blodflöde förbättrar den adaptiva och kontraktila aktiviteten hos detrusor, vilket ökar blåsans kapacitet.

Reduktion av ischemi detrusor kan förklara den uttalade minskningen av hyperaktiviteten hos blåsan, som fortsätter efter slutet av användningen av läkemedlet Vitaprost® forte.

Indikationer av Vitaprost ® forte

Vitaprost ® (rektal suppositorier)

tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

Vitaprost ® (enteriskt belagda tabletter)

kronisk abakteriell prostatit;

förebyggande av exacerbationer av kronisk abakteriell prostatit;

godartad prostatahyperplasi;

tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

godartad prostatahyperplasi;

behandling av trängnings (imperativ) urininkontinens, brådskande (imperativ) urinering och pollakiuri i okomplicerade former av överaktiv blåsa i klimakteriska kvinnor och postmenopausala perioder;

tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

Kontra

Vitaprost ® (rektal suppositorier)

överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Vitaprost ® (enteriskt belagda tabletter)

överkänslighet mot läkemedlets komponenter;

laktasbrist, sukras / isomaltas, tål laktos, fruktos, glukos-galaktos-malabsorption (formulering innehåller laktos och sackaros).

överkänslighet mot läkemedlets komponenter.

Biverkningar

Mycket sällan - allergiska reaktioner.

interaktion

Fall av interaktion eller oförenlighet med andra droger beskrivs inte.

Dosering och administrering

Vitaprost ® (rektal suppositorier)

rektalt, för 1 soppa. 1 gång om dagen efter spontan tömning av tarmarna eller rensningsemaema. Efter införandet av suppositoriet är det önskvärt att stanna i sängen i 30-40 minuter. Varaktigheten av behandlingen med Vitaprost ® är minst 10 dagar.

Vitaprost ® (enteriskt belagda tabletter)

inuti, på 1 flik. 2 gånger om dagen.

Varaktigheten av behandlingstiden med Vitaprost ® i BPH - inte mindre än 30 dagar; med kronisk prostatit - inte mindre än 10 dagar.

För förebyggande av exacerbationer av kronisk prostatit - 1 flik. 2 gånger om dagen i minst 30 dagar - 1-2 gånger om året.

rektalt, för 1 soppa. 1 gång om dagen efter spontan tömning av tarmarna eller rensningsemaema. Efter introduktionen är det önskvärt att stanna i sängen i 30-40 minuter.

Varaktigheten av behandlingstiden bestäms av den behandlande läkaren. Minsta varaktigheten av behandlingstiden med Vitaprost ® fort med BPH är 15 dagar, med kronisk prostatit - 10 dagar, med hyperaktiv blåsning - 20 dagar.

överdos

Inga fall av överdosering av droger har rapporterats.

Särskilda instruktioner

Vitaprost ® (enteriskt belagda tabletter)

Behandling av kronisk prostatit och stater före och efter operation på prostatakörteln är att integreras tillsammans med uppdraget förutsätter Vitaprost ® tabletter använder olika grupper av läkemedel och icke-drogterapier.

Typ av problem

Suppositorier rektal, 10 mg. Med 5 soppor. i en plana cellförpackning av PVC-film eller PVC-film, laminerad PE. 1 eller 2 konturfält i ett kartongförpackning.

Tabletter belagda med enterisk beläggning, 20 mg. För 10 flikar. i konturcellspaketet. 1, 2 eller 3 konturfält i en kartongbunt.

Suppositorier rektal, 20 mg. Med 5 soppor. i konturcellspaketet. 1 eller 2 konturfält i ett kartongförpackning.

tillverkare

OAO Nizhpharm. 603950, Ryssland, Nizhny Novgorod, GSP-459, ul. Salgan, 7.

Tel: (831) 278-80-88; fax: (831) 430-72-28.

Ägaren till registreringsbeviset / organisationen som accepterar kraven: OJSC "Nizhpharm", Ryssland.

Villkor för ledighet från apotek

Villkor för lagring av Vitaprost ® forte

Förvaras oåtkomligt för barn.

Hållbarhet för Vitaprost ® forte

tabletter enteriska, belagda med 100 mg - 3 år.

Suppositorier rektal 20 mg - 3 år.

rektala suppositorier 50 mg - 2 år.

Använd inte efter utgångsdatumet på förpackningen.

Hur använder du Vitaprost forte korrekt, hur fungerar läkemedlet?

Vitaprost forte är ett läkemedel som används för att behandla prostata. I dess sammansättning koncentrerades extraktet av prostata, som har ett animaliskt ursprung. Det är denna komponent som får ta tillbaka körtelcellerna. Med hjälp av detta läkemedel finns en förbättring av sekretorisk funktion, den inflammatoriska processen elimineras i en mängd olika sjukdomar. En detaljerad instruktion i medicinen kommer att hjälpa till med bruksanvisningen. När är Vitaprost forte utsedd? Hur använder man det korrekt?

Vad är effekten av läkemedlet?

Vitaprost forte - ljus, som ordineras till personer med problem med prostata.

Var försiktig!

Innan jag läser vidare frågar jag dig en fråga. Letar du fortfarande efter en arbetsmetod för att förbättra styrkan?

Jag skyndar mig att varna dig, de flesta läkemedel för styrka är en fullständig skilsmässa av marknadsförare, som vindar hundratals procent på droger, vars kostnad närmar sig noll. Allt skulle vara ingenting, och som förberedelser på typen av Viagra-arbete. MEN.

Nästan alla tabletter för styrka orsakar omedelbar beroende.

Helt enkelt att ha druckit ett par gånger medel för att styrka, kommer du inte att kunna sängen absolut ingenting utan hjälp av detta verktyg. Detta är inte av misstag, eftersom apoteksmafia tjänar stora pengar på återkommande försäljning. Du sitter bara på nålen.

Men hur är det om din styrka inte räcker? Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att det enda läkemedlet som inte orsakar beroende och några biverkningar är Predstanol. Detta läkemedel säljs inte på apotek och annonseras inte på Internet, det består av naturliga komponenter och helt utesluter kemi. Här är en länk till den officiella hemsidan.

Efter användningen observeras följande effekter:

 • reduktion av svullnad i prostata;
 • prostatakörtelns parametrar kommer till normala
 • reduktion av inflammatorisk process;
 • återställande av sekretorisk funktion
 • ökning av antalet lecitin i acini;
 • stimulering av blåsans ton;
 • förbättring av blodcirkulationen i prostata;
 • skydd mot utveckling av blodproppar i venerna.

Specialister studerade noggrant läkemedlet, genomförde en rad olika studier. Som ett resultat fick de veta att efter användning av läkemedlet kommer volymen av körtelhypertrofierad vävnad att bli normal, manifestationen av symtom på hyperplasi minskar. Detta framgår av det faktum att urinflödet ökar, medan rester av urin som förblir i blåsan minskar.

Vitaprost forte har vasodilaterande egenskaper, vilket kännetecknas av en ökning i kärlens lumen.

Som ett resultat finns det sådana positiva förändringar i kroppen:

 • blodcirkulationen i bäckenregionen förbättras;
 • Tillförseln av syre till alla celler som lider av hypoxi återställs;
 • Kontraktsfunktionen ökar.

Förutom ovanstående egenskaper kan Vitaprost forte avlägsna inflammation, minska blåsans överdriven aktivitet.

I vilken form utfärdar läkemedlet vilken komposition?

På apotekshyllor kan du möta Vitaprost forte i form av suppositorier. De är förpackade i ett paket som sätter 10 bitar av ljus. Detta läkemedel produceras på Ryska federationens territorium.

Sammansättningen av läkemedlet koncentrerat extrakt av prostatan (100 mg). För ljusets botten används den vita potten.

För att köpa detta läkemedel behöver du inte läkares recept, eftersom det säljs utan det.

Vitaprost forte produceras också i tablettform, men det fick inte sådan popularitet som ljus. Det är suppositorierna som används oftast för att behandla prostatakörteln. Men ibland utser läkaren och piller. Det beror på patientens tillstånd.

Med detta läkemedel kan justeras prostata funktioner för att skydda sig mot stagnation sekretion, förbättra blodcirkulationen, minska svullnad och förbättra muskeltonus. Ofta ordinerar läkare Vitaprost forte i kombination med andra droger. Det är komplex terapi som kan visa önskat resultat under behandling av prostatit i kronisk form. Även med hjälp av detta läkemedel kan du skydda dig från det akuta skedet av denna sjukdom.

När föreskrivs medicinen?

Bruksanvisning visar att detta läkemedel används i sådana fall:

 • med prostatit, som är i ett kroniskt stadium
 • under utveckling av prostatahyperplasi, som åtföljs av utseende av en godartad tumör;
 • under blåsans överdriven aktivitet, medan formen ännu inte blivit komplicerad;
 • med olika sjukdomar i urinering hos kvinnor under klimakteriet, liksom efter det;
 • före operationen av prostata och efter operation som ett hjälpmedel för rehabilitering.

När kan inte Vitaprost användas?

Användningsanvisningarna innehåller ofta vissa kontraindikationer, vilka bör läsas innan produkten används. Men detta läkemedel kallas säkra droger, det framkallar sällan förekomsten av biverkningar. Läkemedlet kan inte användas av personer som har överdriven känslighet för dess beståndsdelar.

Hur korrekt tillämpar en förberedelse?

Det är värt att veta hur man korrekt använder Vitaprost forte. Läkare rekommenderar att du använder ljus när tarmen töms. För detta, ibland är det nödvändigt att sätta en svimma, som kommer att rena kroppen avföring. Suppositorier injiceras i anusöppningen en gång om dagen. Ett ljus ska användas.

Efter proceduren bör läkemedlet ligga ner i 30 minuter. För varje patient väljs hans behandlingsförlopp. Det beror på hans tillstånd, sjukdomens komplexitet. Därför bör en läkare ordinera behandlingens varaktighet.

Ofta är det nödvändigt att genomföra sådana kurser beroende på den specifika situationen:

 1. Om en godartad tumör finns, varar behandlingen två veckor.
 2. Med prostatit i kronisk form är kursen 10 dagar.
 3. Om blåsan är överaktiv, behöver du använda ljus i 20 dagar.

Det är värt att komma ihåg att kronisk prostatit behandlas på ett komplicerat sätt. Det bör också finnas en omfattande behandling före och efter operationen, som utförs på prostata. I denna situation används Vitaprost, liksom andra läkemedel. Dessutom är det inte förbjudet att använda traditionella recept. Men det är lämpligt att diskutera detta med din läkare i förväg.

När en person behandlas med Vitaprost, är han mindre sannolikt att vara i solen, såväl som att undvika artificiella ultravioletta strålar. Annars kan du stöta på fotosensibilisering. Detta tillstånd kännetecknas av brännskador, överdriven känslighet av huden, svullnad, utslag, klåda. Om det finns tecken på fotosensibilisering är det värt att stoppa användningen av läkemedlet. Behandlingen stoppas också om en person har rädsla för ljus, konvulsioner, förvirring, hallucinationer.

Läkare rekommenderas starkt att vara försiktig om en person kör bil när behandlingen utförs. Det är också nödvändigt att utföra omhändertagande, vilket kräver ökad uppmärksamhet.

Eventuella biverkningar

Liksom många läkemedel kan Vitaprost prova förekomsten av biverkningar. De uppträder som en allergisk reaktion. Men det händer sällan nog.

Interaktion med andra läkemedel

Om du matar in ljus och dricker tabletter, ökar läkemedlets verkan. När icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel används samtidigt kan en ökning av deras toxicitet observeras. Vitaprost verkar sämre om läkemedel som blockerar tubulär sekretion används.

analoger medicin

Det finns några analoger av Vitaprost. De har liknande beståndsdelar, men de har en annan form av produktion.

Här är deras lista:

 1. Prostatilen. Det förekommer som ett lyofilizat från vilket en injektionslösning framställs. Dessutom är detta läkemedel i form av suppositorier och pulver. Dosen av ljus är 30-50 mg. Drogen produceras också i Ryssland.
 2. Samprost. Detta medel har också ett prostataxtrakt i sin komposition. Det frigörs som ett lyofilizat, varav lösningar för injektioner är också beredda. Du kan träffa Samprost i pulverform.
 3. Uroprost. Detta läkemedel presenteras i form av suppositorier för rektal användning.

Patientrecensioner

På internet kan du hitta en mängd recensioner om detta läkemedel.

Här är några av dem:

 1. Dmitry, 37 år gammal. Till min förvåning blev jag diagnostiserad med bakteriell prostatit. Men doktorn förklarade att han behandlades på samma sätt som sjukdomen i kronisk form. Jag släpptes Vitaprost forte. Efter den avslutade behandlingstiden eliminerades problemet. Jag är nöjd med medicinen, för det viktigaste är att jag återhämtade mig. Jag ville notera fördelarna med drogen: frånvaron av biverkningar. Fullständig återhämtning. Jag rekommenderar detta läkemedel till alla som har ett liknande problem.
 2. Vitaliy, 43 år gammal. När han hörde en dålig diagnos började han leta efter ett effektivt botemedel. Och jag gjorde det. Jag använde Vitaprost i form av ljus. Efter en lång tid kände sig hjälplös kände jag mig igen som en frisk man. Därför rekommenderar jag alla att ta medicin.

Så Vitaprost forte är ett effektivt verktyg som kan hjälpa män. Med det kan du bli av med prostatit och andra problem. Men i första hand är det värt att studera instruktionerna för att inte möta obehagliga konsekvenser. Dessutom engagera sig inte i självmedicinering.

Rita slutsatser

Fick du ett missbrott? Döma av det faktum att du läser denna artikel - seger är inte på din sida.

Och självklart vet du inte av hearsay att ett brott mot styrka är:

 • Lågt självkänsla
 • Kvinnor kommer ihåg alla misslyckanden du gör, berätta för dina vänner och dina vänner
 • Sjukdom i prostata
 • Utvecklingen av depression, som negativt påverkar din hälsa

Och svara nu på frågan: GÖR DU DETTA? Kan detta tolereras? Kommer du ihåg den känslan när man tittar på en naken kvinna och inte kan göra någonting? Tillräckligt - det är dags att bli av med problem med styrka, en gång för alla! Håller du med?

Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att 100% av arbetsdrogen utan några biverkningar är Predstanol. Denna beredning består av naturliga komponenter som helt utesluter kemi.

VARNING! ACTION! Du kan prova drogen gratis, Vänligen följ länken eller fyll i formuläret nedan:

Vitaprost - instruktioner för användning, verkliga motsvarigheter och frigöra formen (tabletter 100 mg, suppositorier 50 mg, 100 mg forte Plus lomefloksatsin) läkemedel för behandling av akut och kronisk prostatit hos män. struktur

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Vitaprost. Det finns recensioner av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på användningen av Vitaprost i deras praktik. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analoger av Vitaprost i närvaro av befintliga strukturella analoger. Används för behandling av akut och kronisk prostatit hos män. Preparatets sammansättning.

Vitaprost - har en organotropisk effekt på prostatakörteln. Minskar graden av svallning, leukocytisk infiltration prostata, normaliserar sekretoriska funktion av epitelceller, ökar antalet lecitin granuler hemliga acini, stimulerar muskeltonus i urinblåsan. Minskar trombbildning, förbättrar mikrocirkulationen i prostatakörteln, har antiaggregant aktivitet, förhindrar utveckling av venös trombos i prostatakörteln.

Baserat på data från kliniska studier är det bevisat att Vitaprost reducerar volymen av prostatakörteln måttligt. Läkemedlet minskar svårighetsgraden av obstruktion och irriterande symtom vid godartad prostatahyperplasi, vilket uppenbaras av en ökning av de maximala och genomsnittliga volymena flödeshastigheterna för urinflödet och en minskning av volymen av kvarvarande urin.

Kliniska studier har visat att användningen av Vitaprost-läkemedlet minskar sannolikheten för exacerbation av kronisk antibakteriell prostatit, inte orsakar förändringar i parametrarna för klinisk och biokemisk blodanalys, allmän urinanalys. Effekten av Vitaprost-läkemedlet för förebyggande av exacerbationer av kronisk abakteriell prostatit uppskattas till 97,5% av läkareforskarna.

Vitaprost normaliserar parametrarna i prostata och ejakulat. Minskar smärta och obehag som orsakas av prostatit, eliminerar dysursfenomen, förbättrar copulatorisk funktion.

Lomefloxacin (Vitaprost Plus) är ett brett spektrum baktericidmedel från gruppen av fluorokinoloner. Den påverkar det bakteriella enzymet DNA-gyras, som ger supercoiling DNA-former ett komplex med dess tetramer (A2B2 subenheten av gyras) och ger transkription och DNA-replikation, leder till döden för de mikrobiella cellerna.

struktur

Extrakt av prostata + hjälpämnen.

Extrakt av prostata + Lomefloxacinhydroklorid + hjälpämnen (Vitaprost Plus).

vittnesbörd

 • kronisk prostatit;
 • akut prostatit (Plus);
 • förebyggande av exacerbationer av kronisk abakteriell prostatit (för tabletter);
 • godartad prostatahyperplasi (för tabletter);
 • tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

Blanketter för frisläppande

Tabletter belagda med 100 mg.

Rektala ljus 50 mg.

Stearin rectal 100 mg (Vitaprost Forte och Plus).

Instruktioner för användning och mottagning

Tabletter ska tas oralt 1 tablett 2 gånger om dagen. Behandlingstiden för godartad prostatahyperplasi är minst 30 dagar; med kronisk prostatit - inte mindre än 10 dagar.

För att förhindra exacerbationer av kronisk prostatit applicera 1 tablett 2 gånger om dagen i minst 30 dagar - 1-2 gånger om året.

Rektala suppositorier ska användas efter spontan tömning eller rengöring av tarmarna i tarmarna för en soppa. 1 gång per dag. Efter införandet av suppositoriet borde patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Varaktigheten av behandling med Vitaprost suppositorier är minst 10 dagar.

Applicera rektalt på 1 suppositorium efter spontan tömning eller rengöring av tarmkanalen för 1 soppa. 1 gång per dag. Efter införandet av suppositoriet borde patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Läkaren bestämmer varaktigheten av behandlingskursen individuellt. Minimiperioden av behandling med Vitaprost forte suppositorier för godartad prostatahyperplasi är 15 dagar, för kronisk prostatit 10 dagar, för hyperaktiv blåsan 20 dagar.

Läkemedlet ska appliceras rektalt till 1 suppositorie en gång om dagen efter enema eller självtömning av tarmarna.

Före användning ska suppositoriet avlägsnas från konturcellspaketet. Efter administrering av läkemedlet ska patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Behandlingsförloppet fortsätter tills patogenens försvinnande i prostata utsöndring och är från 10 till 30 dagar (individuellt för varje patient).

Bieffekt

Kontra

 • överkänslighet mot läkemedlets komponenter;
 • barn och ungdomar upp till 18 år (perioden för bildning och tillväxt av skelettet) (Vitaprost Plus).

Applicering under graviditet och amning

Läkemedlet används inte hos kvinnor.

Användning hos barn

Vitaprost Plus är kontraindicerat hos barn under 18 år (perioden för bildning och tillväxt av skelettet).

Applicering hos äldre patienter

Vitaprost formulering i suppositorier kan också rekommenderas som en komponent av komplex terapi av kroniska prostatit patienter i alla åldrar (inklusive i kombination med benign prostatahyperplasi), såväl som för rehabilitering av patienter efter akut prostatit.

Särskilda instruktioner

Genomföra ytterligare kliniska studier i syfte att bedöma graden av smärtlindring som ett resultat av behandling av kronisk prostatit narkotika Vitaprost möjligt att etablera effekt vid behandling av kronisk icke-bakteriell prostatit, främst för att minska smärtan.

Framställningen Vitaprost rektala suppositorier kan rekommenderas också som en komponent i komplex terapi av kroniska prostatit patienter i alla åldrar (inklusive i kombination med benign prostatahyperplasi), såväl som för rehabilitering av patienter efter akut prostatit.

Behandling av kronisk prostatit, anges före och efter operation på prostatakörteln är att integreras tillsammans med uppdraget förutsätter Vitaprost tabletter tillämpning av andra grupper av läkemedel och icke-drogterapier.

Kliniska studier som syftade till att bedöma effekten av Vitaprost på spermatogenes hos patienter med infertilitet, som utvecklats mot bakgrund av kronisk prostatit, fick en positiv effekt av läkemedlet på spermatogenes. Vitaprost kan rekommenderas för patienter med en sekretorisk toxisk form av infertilitet, utvecklad mot bakgrund av kronisk prostatit.

Droginteraktioner

Samtidig användning ökar aktiviteten av orala antikoagulantia och toxiciteten hos icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID) ökar.

Läkemedel som blockerar tubulär utsöndring, sakta ner läkemedlet.

Det finns ingen korsresistens med penicilliner, cefalosporiner, aminoglykosider, co-trimoxazol, metronidazol.

Analoger av läkemedlet Vitaprost

Strukturala analoger för den aktiva substansen:

 • Vitaprost plus;
 • Vitaprost forte;
 • prostatilen;
 • Samprost;
 • Uroprost.