Huvud
Strömförsörjning

Vitafon för prostatit

Komplex behandling av prostatit innebär användning av olika fysioterapiprocedurer. För detta ändamål har specifika enheter skapats som framgångsrikt används både i kliniker och för egen applikation hemma. En av dessa enheter är Vitafon.

Användningsprincipen för enheten

Initialt utvecklades Vitafon som en anordning för behandling av olika traumatiska skador. Under de terapeutiska experimenten visade anordningen en positiv effekt på olika vävnader, vilket gjorde det möjligt att använda det för andra medicinska och kosmetiska ändamål.

Enheten är kapabel, genom den förändrade frekvensen (20-18000 Hz) och amplitud (3-13mKm) effekter skapar microvibration i vävnaderna, som distribueras till 10 cm. Ändring av driftparametrar som fastställts i amplituden av programmet och kräver inte ytterligare justering.

Vitafonbehandling är baserad på den ständigt växlande vibrationella rörelsen hos vävnader, vilket påverkar tillståndet för blodflöde och lymfflöde. På grund av förbättrade ledningsförmåga hos olika fartyg skapas gynnsamma förhållanden för:

 • minskning av smärtsamma känslor;
 • eliminering av spasmer
 • avlägsnande av inflammatoriska reaktioner
 • leverans av läkemedel till ett skadat organ.

Sådana terapeutiska egenskaper hos Vitafon-enheten gör det möjligt att använda det i hemterapi av prostatit. Variabla vibrationer bidrar till eliminering av stillastående processer i lilla bäckenet, vilket är viktigt vid behandling av prostatit.

OBS! Med patologins infektiösa karaktär avbryts inte användningen av fysioterapianordningar antibakteriell medicinering.

Instruktioner för användning

Enheten är ganska enkel för hemmabruk, kräver inga allvarliga ytterligare inställningar. De medföljande anvisningarna beskriver program som måste användas för att behandla vissa patologier. I varje program ingår automatisk reglering av förändringen i vibrationssignaler.

Tillverkaren rekommenderar följande regler:

 1. Starta behandlingen först efter samråd med läkaren.
 2. Applicera inte vibrationsfästanordningar på hjärtområdet.
 3. Innan vibrophones appliceras på kroppen torkas alla ytor av munstyckena med alkohol.
 4. En användbar Vitafon ändrar inte ljudsignalen under den första halvminuten av operationen.

Om ingen förbättring observeras eller om det finns en obehaglig eller smärtsam symtomatologi efter appliceringen av apparaten, ska behandlingen stoppas och konsulteras av läkare.

Kontra

Vitafon är strängt förbjudet för terapeutiska ändamål:

 • om patienten har en malign eller okänd etiologi av tumörer;
 • vid infektiösa patologier i ett stadium av en exacerbation;
 • med uttalad ateroskleros hos några kärl;
 • under förhöjd temperatur;
 • med tromboflebit
 • om patienten har en pacemaker.

Individuell intolerans mot anordningens funktion är möjlig. Därför är det nödvändigt att iaktta hälsotillståndet under de första procedurerna.

Behandlingsregim för prostatit

Behandling av prostatit utförs i två steg. Förberedande terapi innebär användning av program för att påverka den sakrala ländryggen i osteokondros. Förloppet av sådant inflytande varar ca 10 dagar.

Huvudterapin kan utföras med standard eller förbättrade regimer. Under manipulation ligger patienten ner. Direkt under skinkorna har en liten kudde.

Vibrafoner ska vara placerade på området:

 • underlivet;
 • skrotet under pungen.

Under standardplanen utförs hemterapieringen i 17 dagar. Effekten utförs dagligen på morgonen. Exponeringstiden bör vara cirka 15 minuter.

Behandlingsregimen möjliggör tillämpning av olika regimer

 1. De första två dagarna måste du aktivera läge 1.
 2. Från 3 till 8 dagar använd 2-läget.
 3. För 9-11 dagarna, gå till 4-läget. När obehagliga känslor uppstår, gå tillbaka till läge 2.
 4. Från och med dag 12 utförs terapi med 2 regimer.

I avsaknad av positiv dynamik rekommenderas att byta till intensivvård. Det förstärkta systemet tillhandahåller användningen av läkemedlet för behandling av prostatit två gånger om dagen enligt följande schema:

 • De första tre dagarna inkluderar läge 2;
 • De närmaste 5 dagarna utförs terapi vid den 4: e behandlingen;
 • På den 9: e dagen på morgonen använder de 4, och före sänggåendet, 2 regimer;
 • från 10 dagars behandling utförs i 2 lägen.

För att förhindra sjukdom används enheten en gång i veckan.

Med kronisk artsprostatit bör flera behandlingskurser utföras med vissa avbrott. Den första pausen är ca 5 dagar, nästa - ungefär ett par veckor.

Med denna behandling kan du minska smärta och förbättra erektilfunktionen. I avsaknad av resultat på den andra tredjedagen från användningen av enheten ska kasseras och hänvisas till läkare.

Vad är Vitafon-enheten och hur man använder den - det här hittar du nedan:

Instruktioner för behandling av prostatit med Vitafon

Apparatur "Vitafon" uppfann av en rysk forskare i slutet av förra seklet. Ursprungligen var det avsett att använda det för att lindra tillståndet hos patienter med trauma. Därefter användes enheten framgångsrikt för att bli av med ett antal sjukdomar, inklusive prostatit.

Hur fungerar läkemedlet?

"Vitafon" är en anordning för kontaktåtgärder. Det påverkar vävnaderna och inre organen och stimulerar mikrovibrationer. Exponeringsfrekvensen varierar från 20 Hz till 18 kHz, oscillationsens amplitud varierar från 3 till 13 μm. Läkemedlets effektivitet manifesteras i det faktum att ledningsförmågan hos stora och små blodkärl och lymfkärl förbättras.

Åtgärden sträcker sig till både kapillärer och huvudkärl. Lokal lymfdränering och blodflöde normaliseras, spasmer, inflammationer och smärtsamma känslor minskar. Med läkemedelsbehandling i kombination med användningen av en vibrafon tränger läkemedlet bättre till sjuka organ.

Effekten av "Vitafon" främjar en mer aktiv blodtillförsel till hjärnan och ryggmärgen, klämda nervfibrer. Också, som ett resultat av att använda denna enhet, frigörs stamceller från benmärgen och träder in i cirkulationssystemet. Det finns förstärkning av immunsystemet och förbättring av kroppens försvarsvar. Ibland märker patienterna kortsiktiga smärtsamma känslor. Som regel går de vidare på andra eller tredje dagen, men om det inte händer måste du sluta sessionerna och konsultera en urolog.

Behandling av prostatit med apparaten "Vitafon"

Hårdmetodmetoden för behandling för prostatit anses vara okonventionell, men officiell medicin förbjuder inte användningen av en vibrafon. Patienter kan behandlas både i en medicinsk anläggning och hemma. Även apparaten används framgångsrikt i sanatorier och automater. Som ett resultat av anordningen på kroppen, normaliseras blodcirkulationen och metabolism förbättras.

Metoden att använda anordningen är enkel. Det förberedande skedet består av flera sessioner där effekten liknar den som rekommenderas för patienter med lumbosakral osteokondros.

Anordningen, som består av ett block och en frekvensomvandlare, appliceras på prostatakörteln. Patienten bör ligga på ryggen. Under ländryggen bör en kudde placeras så att kroppen tar en jämn position och blodcirkulationen normaliseras. En anordning pressas mot benet i underkroppen, och den andra ligger mellan könsorganets rot och anus.

Den rekommenderade kursen är 2 till 3 veckor. Varje dag måste du spendera 1 eller 2 sessioner, inte mer än 15 minuter vardera. Enheten har flera lägen. I standardförfarandet utfört de första 3-4 sessionerna i läge 1 och sedan till 8: e session används inklusivt läge 2 och det nya försöket utförs i läget 3. specialister har utvecklats och andra lägen schemaändringar, är en av dem mindre intensiv, och den andra - förstärkas.

En mindre intensiv teknik föreslår att:

 • 1: a och 2: a sessioner hålls i läge 1;
 • från det tredje till det 8: e förfarandet utförs i läget för två;
 • från 10: e till 11: e passet i fyra
 • På den 12: e till den 17: e behandlingsdagen används två regimer.

I vissa fall kan det fjärde läget prova obehag och obehag, då måste du byta enhet till läge två.

Om behandling av prostatit under detta system inte ledde till förbättring, bör en intensiv metod användas. Det innebär en daglig två sessioner, varje session bör vara en varaktighet på 15 minuter. Den första proceduren utförs på morgonen, den andra - på kvällen. Från dag 1 till dag 3 används läge 2, på dag 4 slås läge 4 på och tillämpas tills den 8: e dagen ingår. På den 9: e dagen i morgonläget används 4, på kvällen - 2. De följande 8 dagarna (från 10 till 17) utförs procedurerna i läge 2.

Effekten av behandlingen är märkbar efter flera sessioner: prostatan börjar fungera bättre, eftersom det förbättrar blodcirkulationen. Vid en tidpunkt då enheten arbetar på kroppen känns patienten behaglig värme och ljusvibration. Om vibrophoneen verkar på nervänden kan det vara smärta. Sedan ska behandlingen med "Vitafon" stoppas omedelbart och kontakta en läkare.

Hur man använder "Vitafon" för behandling av kronisk prostatit?

Att behandla denna form av sjukdomen bör utföras från 2 till 4 kurser. Först utföra flera dagliga procedurer, ta sedan en paus i 4-5 dagar. Då utförs en annan kurs, varefter en paus från 14 dagar till 2 veckor ordnas också. Med den kroniska formen av prostatit har enheten inte bara en botande, men också en förebyggande effekt.

Bland annat ökar varaktigheten av samlag, smärta i inguinalregionen och perineumminskningar. Om inflammation i prostatan åtföljs av cystit effekt manifesteras i det faktum att urinen blir transparent, och antalet håligheter reduceras.

Kontraindikationer för användningen av enheten

Fall när "Vitafon" är kontraindicerat är ganska liten. En av dem handlar bara om kvinnor: det här är graviditet. Den andra är närvaron av cancer. Den tredje är närvaron av implanterade enheter. Det är också mycket avskräckt att använda enheten med svår ateroskleros, tromboflebit och hög temperatur orsakad av olika orsaker.

I andra fall används enheten bäst som en hjälpmetod för läkning. Observera att den akuta formen av prostatit kräver ett obligatoriskt besök till doktorn och överensstämmelse med alla rekommendationer!

Behandling av prostatit med apparaten "Vitafon"

Vitaphone - Vibroakustisk enhet, uppfann för 20 år sedan av den ryska forskaren VA. Fedorov. Det var ursprungligen tänkt för att använda anordningen för att behandla effekterna av skada, men i en efterföljande behandlingsanordning, "Vitaphone" har gett positiva resultat i andra situationer (cerebral pares terapi, kosmetika, kroniska inflammatoriska sjukdomar).

Mekanism för terapeutisk effekt av anordningen

Vitafonkontakt exciterar mikrovibration i vävnader i en radie på upp till 10 cm med en ständigt växlande frekvens - från 20 till 18000 Hz och amplitud från 3 till 13 mikron. Konstant vibration av vibrationsfrekvensen ger en ökad ledningsförmåga hos både blod och lymfkärl med vilken diameter som helst - från huvud till kapillär. Förbättring av lokala blodflödet och lymfa flödet hjälper till att lindra smärta, spasm, minska inflammation, och även förbättrar avgivning av läkemedlet i det skadade organet med kombinerad terapi, för att uppnå effekten av tillämpningen av lägre doser. Enheten förbättrar blodtillförseln i hjärnan och ryggmärgen, komprimerade nervfibrer, återställer deras ledningsförmåga. Dessutom ökar Vitafon utbytet av stamceller från benmärgen till blodomloppet och främjar också aktiveringen av immunceller i skyddande reaktioner.

Kontraindikationer för användningen av enheten

Kontraindikationer för användning av "Vitafon" small: feber, akuta infektionssjukdomar, graviditet, tumörer, tromboflebit, pacemaker uttryckte cerebral åderförkalkning.

Applikation av enheten med prostatit

Använd enheten "Vitafon" med prostatit är möjlig inte bara i medicinska och förebyggande institutioner (sanatorier, kliniker), men också självständigt - hemma. I fonationsprocedurerna är det vanligtvis inga känslor, men hos vissa patienter finns det en känsla av behaglig värme eller vibration. Om ett nervcenter kommer in i exponeringsområdet för mikrovibration, kan kortvarig värk uppstå. Om smärtan inte går inom 2-3 dagar, sluta använda enheten och kontakta en urolog. Ibland på 2: e-4: e behandlingsdagen märker patienterna en minskning av erektilfunktionen, som sedan återställs till den 8: e-14: e dagen. Med denna variant av sjukdomsförloppet behövs antibiotika.

Förloppet av behandling av prostatit består av 2 steg: förberedande och grundläggande. Förberedande stadium varar upp till 10 dagar och utförs enligt schemat för behandling av osteokondros hos lumbosakral ryggraden. Huvudstadiet utförs enligt en standard eller förstärkt ordning. Förfarandet för fonation utförs i den bakre positionen på baksidan, om nödvändigt, placerar en liten kudde under sakral ryggrad. En vibrafon monterad på den nedre buken (suprapubisk), den andra - på grenen mellan anus och basen av penis, skrotum under. Den normala behandlingen är utformad i 17 dagar. Förfaranden utförs en gång om dagen på morgonen, varaktigheten av var 15 minut. Modes ändras enligt följande:

 • 1-2 dagar. - läge 1;
 • 3-8 dagar. - Läge 2;
 • 9-11th-mode 4;
 • 12-17: e - läge 2.

Om användningen av regimen 4 leder till obehagliga känslor, måste du gå till dos 2. Om det inte finns någon förbättring efter standardbehandlingstiden, gå till det förstärkta systemet. I detta förfarande som varar i 15 minuter spenderas på morgonen och på kvällen, och regimer ändras enligt följande:

 • 1-3 dagar. - Läge 2;
 • 4-8 dagar. - Läge 4;
 • Den 9: e dagen. - på morgonen - läge 4, på kvällen - läge 2;
 • 10-17 dagar. - Läge 2.

För behandling av kronisk prostatit är det nödvändigt att genomföra 2-4 procedurer. Efter första kursen måste du ta en paus i 3-5 dagar, efter den andra och tredje - ca 2-3 veckor.

Behandling av prostatit med apparaten "Vitafon" leder till en markant minskning av smärta i perineum och en ökning av samlagets varaktighet. När det kombineras med prostatit och cystit efter 1-2 veckor minskar antalet urinering och urinen blir transparent. Det är viktigt att komma ihåg att användningen av Vitafon i kronisk prostatit ger en bra förebyggande effekt.

Enheten används i läge 2 i 15 minuter en gång i veckan.

Enhet Vitafon för behandling av prostatit - Funktionsegenskaper

Hur man använder Vitafonen i prostata, patientåterkoppling. Inflammation av prostatakörteln är en ganska vanlig sjukdom, vars behandling kräver ett integrerat tillvägagångssätt. En av metoderna för behandling är behandling av prostatit med hjälp av Vitafon. Denna anordning har en terapeutisk effekt på patientens kropp, som ett resultat av vilket han kan behandla sjukdomar i olika riktningar. Ursprungligen skapades enheten för att återställa levande vävnad efter skadan. Men med tiden märktes att Vitafons behandling har en positiv effekt på ett stort antal sjukdomar, varav en är prostatit.

Enhets- och driftsprincipen för enheten

Enhetens konstruktion, som fungerar från elnätet, innefattar en elektrisk enhet, till vilken två vibrofoder är anslutna. Dessa element omvandlar aktuella laddningar till speciella ljudpulser. När de produceras förekommer kontakt som skapar mikrovibration av vävnaderna.

Genom att använda enheten för att behandla olika sjukdomar är det möjligt att uppnå följande positiva resultat:

 • minskning av smärta
 • reduktion av inflammation;
 • eliminering av spasmer.

Vidare accelererar Vitafon effekten av de använda läkemedlen, vilket tillhandahålls genom att förbättra blodcirkulationen.

Eftersom Vitafon har en positiv effekt på hematopoiesisystemet, förbättras kvaliteten på blodflödet i människans hjärna (både i huvudet och ryggmärgen). På grund av den ökade "utstötningen" av stamceller från kroppen under påverkan av impulser skapade av enheten, aktiveras kroppens försvar, och immuniteten stärks.

Baserat på de ovan beskrivna egenskaperna hos anordningen blir det klart att Vitafon med prostatit kommer att vara ganska effektivt, särskilt om det kombineras med användning av läkemedel.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Applikation av Vitafon

Som moderna forskare har upptäckt, kommer vibrationsbehandling att vara ganska effektiv och snabb under behandling av prostatit eftersom denna enhet förbättrar blodcirkulationen i kroppen på den plats där den kommer att utföra sitt arbete. Tack vare denna åtgärd återställs funktionaliteten hos nervfibrerna, kvaliteten på blodflödet förbättras - i detta fall börjar prostata att arbeta igen i full kraft.

Vitafon är en speciell inhemsk enhet som verkar på prostata på grund av ljudfrekvenser, vilket skapar mikrovibrationer som är säkra på hälsan inom detta område av kroppen.

Huvudprincipen för Vitafon, som används vid inflammation i prostata, är att minska motståndet i kärlen, vilket leder till att lymf och blod kan cirkulera fritt i prostata.

Många patienter som använder Vitafon med prostatit vittnar om positiva resultat av användningen, vilket är möjligt om följande regler följs:

 1. Innan du använder Vitafon måste mannen ligga ner.
 2. Under huvudet på en man måste du lägga på en kudde eller filt, vilket innebär att patientens kropp borde ligga horisontellt.
 3. Vibrophones ska appliceras på det sjuka organet. Den första vibrafonen är belägen i kroppen mellan anus och könsorganets rot, och den andra - på benet i en sådan position att den inte kan falla.

Den positiva effekten av anordningen beror helt på kraften att trycka på vibrophonen på inflammerad yta. Pressa vibrophones till kroppen ska vara stark, men det borde inte ge någon smärta.

Innan du börjar använda Vitafon, ska den behandlande läkaren ge de nödvändiga rekommendationerna och tala om procedurens regler, vars längd är högst 15 minuter. För bästa resultat, är en dag bäst tillbringade 2 sessioner.

Mestadels Vitafonbehandling är 2 veckor, men det kan finnas andra villkor - det är därför det är bättre att konsultera en läkare i förväg.

Är prostatitbehandling effektiv med Vitafon?

Fler och fler män under de senaste årtiondena står inför en sjukdom som prostata adenom. Skälen till patologins progression är massa. Detta är dålig ekologi, undernäring, ärftlighet, andra associerade sjukdomar. Även prostata adenom förekommer i varje andra man efter 40 år. Ledande specialister försöker utveckla den senaste tekniken och tekniker för behandling av denna sjukdom. Men, som statistik visar, finns det lite som kan jämföras med Vitafon.

Teknik för bakgrundsbild: en egenskap

Denna metod för behandling utvecklades tillbaka 1994. Sedan var frisläppandet av Vitafon rekommenderat av hälsovårdsministeriet. Initialt var planerna att använda enheten för andra ändamål. Men övning har visat att Vitafon vid en prostatit ger positiva resultat.

Adenomen i prostata verkar inte plötsligt. Sjukdomen har alltid några grundläggande orsaker. De vanligaste är oförändrad, ofullständig utlösning eller urinering. Dödcellerna är grunden för tumörernas tillväxt. Det är från dem att du behöver bli av med patienten. Med ålder, genomgår lymfsystemet, som uppvisar negativa trängselar, förändringar. Därför kan kroppen inte klara sig med problemet på egen hand. Vitafon med prostatit kan hjälpa din kropp. Enheten avverkar patienten hos de ackumulerade döda cellerna utan att störa urinsystemet.

Behandlingens effektivitet: Kan kirurgi undvikas?

Adenom av prostata bör under alla omständigheter behandlas. Antag inte att sjukdomen kommer att försvinna ensam. Metoder för behandling väljs av en specialist. Ofta ges patienten en operation, under vilken resektion av prostata körs utförs. Detta ingripande är fyllt med inte bara obehagliga konsekvenser för människors hälsa. Sådan behandling kan orsaka allvarligt psykiskt trauma.

Apparat Vitafon med prostatit hjälper dig att förbättra livskvaliteten avsevärt. Dessutom kommer du att kunna undvika kirurgisk behandling. Om några dagar visar proceduren positiva resultat. Effektiviteten av Vitafon vid behandling av prostataadenom har bekräftats i flera år. Men tyvärr väljer inte alla patienter att använda det, det är därför antalet kirurgiska ingrepp som behandlar prostatit minskar inte.

Hur fungerar Vitafon?

Hur fungerar enheten?

Denna enhet kan skapa vibrationer som tränger igenom vävnaderna i artärerna. Denna effekt hjälper till att förbättra blodcirkulationen, upprätthåller tonen i lymfkärlen. Behandling av prostatit på detta sätt gör det möjligt att dra tillbaka de döda cellerna som finns och förhindra deponering av nya. Ofta kombineras den beskrivna behandlingsmetoden vid användning av läkemedel. Läkemedel, som påverkas av mikrovibrationer, tränger bättre in i vävnaderna. Denna effekt möjliggör användning av mindre doser av läkemedel.

Vitafon förbättrar blodflödet, med inflammationen gradvis avlägsnas, smärta försvinner och spasmer uppträder mindre ofta. Mikrovibreringsmetoder för behandling ökar immunitet och övergripande motstånd hos kroppen. Detta tillåter i sin tur inte utvecklingen av bakteriekomplikationer. Vibrationens frekvens och amplitud kan variera (upp till 13 μm och 18 000 Hz). Aktivitetsradie av anordningen vid behandling av prostatiska sjukdomar är 10 cm.

Behöver du använda

Eftersom Vitafon används i prostatit, innehåller indikationer på användningen av enheten följande symtom:

 • obehag i perineum, brännande eller smärta
 • obehagliga känslor under avföring
 • erektil dysfunktion
 • frekvent uppmaning att urinera, inkontinens
 • ovanlig urladdning ur urinröret, en tillsats av fibrer i urinen;
 • ökad kroppstemperatur;
 • minskad längtan, libido.

Bestäm att en manlig prostata adenomedoktor kan genom manuell undersökning. Diagnosen görs också genom ultraljudsdiagnos. Alla dessa tillstånd indikerar närvaron av en progressiv sjukdom. I tillägg till behandlingen av prostata, är Vitaphone används för deformering av rörelseapparaten, ÖNH sjukdomar, sjukdomar i mag-tarmkanalen, trauma, njur krämpor och många andra indikationer.

Behandla inte prostatit med denna enhet vid förhöjd kroppstemperatur och akuta infektionssjukdomar. Om du har kroniska sjukdomar, bör du alltid rådgöra med en läkare innan du tar den terapeutiska kursen. Vitafon ökar blodcirkulationen. Detta kan vara skadligt för en patient som lider av tromboflebit eller vissa sjukdomar i blod och blodkärl.

Metod för applicering

Vitofonbehandling

Apparat Vitafon med prostatit används för behandling och förebyggande. I det senare fallet ökar procedurens effektivitet många gånger, eftersom utrustningen inte tillåter att celler deponeras där det inte behövs. Behandling av prostata adenom utförs av Vitafon-enheten i flera dagar. Förfarandet omfattar två stadier av applicering: förberedande och terapeutisk.

Förberedelsekursen varar i 10 dagar. Denna enhet används vid behandling av lumbosakralavdelningen. Förfarandet antar en horisontell position hos patienten. Lägg på en tunn servett i midjan och fäst vibrafonen på toppen. Behandling av prostatakörteln kräver efterföljande vila. Patienten ska hålla sig varm i minst en timme. Det är nödvändigt att blodflödet och lymfflödet i prostataområdet förblir detsamma som under manipuleringen.

Terapeutisk kurs (behandling med Vitafon) varar i 17 dagar. Du bör gå till det direkt efter att de förberedande sessionerna har slutförts. Enhet Vitafon vid behandling av prostata adenom är överlagd på området av underdelen av buken och under pungen. Om det behövs kan denna position korrigeras med en kudde. Det är tillrådligt att installera Vitafon med prostatit på morgonen. Patienter är ofta intresserade av hur mycket tid att hålla enheten och i vilket läge som ska sättas på det. Behandling av prostatit innefattar användningen av följande:

 • under de första 2 dagarna - Läge 1;
 • från 3 till 8 dagar - regimen 2;
 • 9-11 dagar - regimen 4;
 • från 12 dagar till slutet av behandlingen - 2 behandling.

Om du känner smärta under terapi av prostatit, då från 9 till 11 dagar måste du inkludera inte 4, men 2-läget.

Om drogen inte hjälper

Sällan, men det finns fall där patienten har svårt att använda Vitafon-enheten. Behandling av prostata adenom följt av en minskning av erektion indikerar att mannen behöver antibiotika. En liknande bild rapporterar bakteriell infektion i prostata. Tillskott med medicinering ger det bästa resultatet.

I avsaknad av positiv dynamik enligt standardprogrammet är det meningsfullt att tillämpa förstärkt terapi. Det innebär korrigering av prostata adenom följande lägen:

 • upp till 3 dagar - 2;
 • från 4 till 8 dagar - 4;
 • från 9 dagar till slutet - 2.

Effekten av mikrovibration utförs två gånger om dagen.

Utlåtanden som utvecklats av konsumenterna

Vilken typ av feedback har Vitafon? Med prostata adenom visar enheten sin verkliga effektivitet. Konsumenterna säger att de första sessionerna kan ge lite obehag. Men som sådan finns det ingen smärta i prostata. Efter en veckas användning kan du uppleva en märkbar effekt som ökar vid varje session. Symtom på prostatit kommer gradvis till intet. Eliminerar ofta urinering, försvinner känslan av ofullständig tömning av blåsan. Många män har ett sexliv, en ökad attraktion.

Om du fortfarande lider av symtom på prostatit - försök använda metoden för fonation. Sådan behandling förbättrar livskvaliteten och hjälper till att undvika kirurgisk behandling.

Hur man använder Vitafonen i prostata, patientåterkoppling. Inflammation av prostatakörteln är en ganska vanlig sjukdom, vars behandling kräver ett integrerat tillvägagångssätt. En av metoderna för behandling är behandling av prostatit med hjälp av Vitafon. Denna anordning har en terapeutisk effekt på patientens kropp, som ett resultat av vilket han kan behandla sjukdomar i olika riktningar. Ursprungligen skapades enheten för att återställa levande vävnad efter skadan. Men med tiden märktes att Vitafons behandling har en positiv effekt på ett stort antal sjukdomar, varav en är prostatit.

Enhets- och driftsprincipen för enheten

Enhetens konstruktion, som fungerar från elnätet, innefattar en elektrisk enhet, till vilken två vibrofoder är anslutna. Dessa element omvandlar aktuella laddningar till speciella ljudpulser. När de produceras förekommer kontakt som skapar mikrovibration av vävnaderna.

Om vibrafonerna är i kontakt med människokroppen förbättrar dessa fluktuationer lymfkörtelns och blodcellernas tillstånd och ledningsförmåga, vilket medför blodcirkulationen som accelereras av Vitafons vibrationer.

Genom att använda enheten för att behandla olika sjukdomar är det möjligt att uppnå följande positiva resultat:

 • minskning av smärta
 • reduktion av inflammation;
 • eliminering av spasmer.

Vidare accelererar Vitafon effekten av de använda läkemedlen, vilket tillhandahålls genom att förbättra blodcirkulationen.

Eftersom Vitafon har en positiv effekt på hematopoiesisystemet, förbättras kvaliteten på blodflödet i människans hjärna (både i huvudet och ryggmärgen). På grund av den ökade "utstötningen" av stamceller från kroppen under påverkan av impulser skapade av enheten, aktiveras kroppens försvar, och immuniteten stärks.

Baserat på de ovan beskrivna egenskaperna hos anordningen blir det klart att Vitafon med prostatit kommer att vara ganska effektivt, särskilt om det kombineras med användning av läkemedel.

Vid behandling av kronisk prostatit, blir denna enhet ett bra alternativ massage, som genomfördes på prostata, eftersom det tillåter dig att uppnå samma effekt, men fungerar mycket snabbare och anses vara den mest restriktiva i det mentala planet.

Applikation av Vitafon

Som moderna forskare har upptäckt, kommer vibrationsbehandling att vara ganska effektiv och snabb under behandling av prostatit eftersom denna enhet förbättrar blodcirkulationen i kroppen på den plats där den kommer att utföra sitt arbete. Tack vare denna åtgärd återställs funktionaliteten hos nervfibrerna, kvaliteten på blodflödet förbättras - i detta fall börjar prostata att arbeta igen i full kraft.

Vitafon är en speciell inhemsk enhet som verkar på prostata på grund av ljudfrekvenser, vilket skapar mikrovibrationer som är säkra på hälsan inom detta område av kroppen.

Huvudprincipen för Vitafon, som används vid inflammation i prostata, är att minska motståndet i kärlen, vilket leder till att lymf och blod kan cirkulera fritt i prostata.

Många patienter som använder Vitafon med prostatit vittnar om positiva resultat av användningen, vilket är möjligt om följande regler följs:

 1. Innan du använder Vitafon måste mannen ligga ner.
 2. Under huvudet på en man måste du lägga på en kudde eller filt, vilket innebär att patientens kropp borde ligga horisontellt.
 3. Vibrophones ska appliceras på det sjuka organet. Den första vibrafonen är belägen i kroppen mellan anus och könsorganets rot, och den andra - på benet i en sådan position att den inte kan falla.

Den positiva effekten av anordningen beror helt på kraften att trycka på vibrophonen på inflammerad yta. Pressa vibrophones till kroppen ska vara stark, men det borde inte ge någon smärta.

Innan du börjar använda Vitafon, ska den behandlande läkaren ge de nödvändiga rekommendationerna och tala om procedurens regler, vars längd är högst 15 minuter. För bästa resultat, är en dag bäst tillbringade 2 sessioner.

Mestadels Vitafonbehandling är 2 veckor, men det kan finnas andra villkor - det är därför det är bättre att konsultera en läkare i förväg.

Man måste komma ihåg att Vitaphone - det är ytterligare ett sätt för behandling av prostatit, som ensam inte kan bota det, men det kommer att minska obehagliga känslor i fältet och påskynda läkningsprocessen.

Apparatur "Vitafon" uppfann av en rysk forskare i slutet av förra seklet. Ursprungligen var det avsett att använda det för att lindra tillståndet hos patienter med trauma. Därefter användes enheten framgångsrikt för att bli av med ett antal sjukdomar, inklusive prostatit.

Hur fungerar läkemedlet?

"Vitafon" är en anordning för kontaktåtgärder. Det påverkar vävnaderna och inre organen och stimulerar mikrovibrationer. Exponeringsfrekvensen varierar från 20 Hz till 18 kHz, oscillationsens amplitud varierar från 3 till 13 μm. Läkemedlets effektivitet manifesteras i det faktum att ledningsförmågan hos stora och små blodkärl och lymfkärl förbättras.

Åtgärden sträcker sig till både kapillärer och huvudkärl. Lokal lymfdränering och blodflöde normaliseras, spasmer, inflammationer och smärtsamma känslor minskar. Med läkemedelsbehandling i kombination med användningen av en vibrafon tränger läkemedlet bättre till sjuka organ.

Effekten av "Vitafon" främjar en mer aktiv blodtillförsel till hjärnan och ryggmärgen, klämda nervfibrer. Också, som ett resultat av att använda denna enhet, frigörs stamceller från benmärgen och träder in i cirkulationssystemet. Det finns förstärkning av immunsystemet och förbättring av kroppens försvarsvar. Ibland märker patienterna kortsiktiga smärtsamma känslor. Som regel går de vidare på andra eller tredje dagen, men om det inte händer måste du sluta sessionerna och konsultera en urolog.

Behandling av prostatit med apparaten "Vitafon"

Hårdmetodmetoden för behandling för prostatit anses vara okonventionell, men officiell medicin förbjuder inte användningen av en vibrafon. Patienter kan behandlas både i en medicinsk anläggning och hemma. Även apparaten används framgångsrikt i sanatorier och automater. Som ett resultat av anordningen på kroppen, normaliseras blodcirkulationen och metabolism förbättras.

Metoden att använda anordningen är enkel. Det förberedande skedet består av flera sessioner där effekten liknar den som rekommenderas för patienter med lumbosakral osteokondros.

Anordningen, som består av ett block och en frekvensomvandlare, appliceras på prostatakörteln. Patienten bör ligga på ryggen. Under ländryggen bör en kudde placeras så att kroppen tar en jämn position och blodcirkulationen normaliseras. En anordning pressas mot benet i underkroppen, och den andra ligger mellan könsorganets rot och anus.

Den rekommenderade kursen är 2 till 3 veckor. Varje dag måste du spendera 1 eller 2 sessioner, inte mer än 15 minuter vardera. Enheten har flera lägen. I standardförfarandet utfört de första 3-4 sessionerna i läge 1 och sedan till 8: e session används inklusivt läge 2 och det nya försöket utförs i läget 3. specialister har utvecklats och andra lägen schemaändringar, är en av dem mindre intensiv, och den andra - förstärkas.

En mindre intensiv teknik föreslår att:

 • 1: a och 2: a sessioner hålls i läge 1;
 • från det tredje till det 8: e förfarandet utförs i läget för två;
 • från 10: e till 11: e passet i fyra
 • På den 12: e till den 17: e behandlingsdagen används två regimer.

I vissa fall kan det fjärde läget prova obehag och obehag, då måste du byta enhet till läge två.

Om behandling av prostatit under detta system inte ledde till förbättring, bör en intensiv metod användas. Det innebär en daglig två sessioner, varje session bör vara en varaktighet på 15 minuter. Den första proceduren utförs på morgonen, den andra - på kvällen. Från dag 1 till dag 3 används läge 2, på dag 4 slås läge 4 på och tillämpas tills den 8: e dagen ingår. På den 9: e dagen i morgonläget används 4, på kvällen - 2. De följande 8 dagarna (från 10 till 17) utförs procedurerna i läge 2.

Effekten av behandlingen är märkbar efter flera sessioner: prostatan börjar fungera bättre, eftersom det förbättrar blodcirkulationen. Vid en tidpunkt då enheten arbetar på kroppen känns patienten behaglig värme och ljusvibration. Om vibrophoneen verkar på nervänden kan det vara smärta. Sedan ska behandlingen med "Vitafon" stoppas omedelbart och kontakta en läkare.

Hur man använder "Vitafon" för behandling av kronisk prostatit?

Att behandla denna form av sjukdomen bör utföras från 2 till 4 kurser. Först utföra flera dagliga procedurer, ta sedan en paus i 4-5 dagar. Då utförs en annan kurs, varefter en paus från 14 dagar till 2 veckor ordnas också. Med den kroniska formen av prostatit har enheten inte bara en botande, men också en förebyggande effekt.

Bland annat ökar varaktigheten av samlag, smärta i inguinalregionen och perineumminskningar. Om inflammation i prostatan åtföljs av cystit effekt manifesteras i det faktum att urinen blir transparent, och antalet håligheter reduceras.

Kontraindikationer för användningen av enheten

Fall när "Vitafon" är kontraindicerat är ganska liten. En av dem handlar bara om kvinnor: det här är graviditet. Den andra är närvaron av cancer. Den tredje är närvaron av implanterade enheter. Det är också mycket avskräckt att använda enheten med svår ateroskleros, tromboflebit och hög temperatur orsakad av olika orsaker.

I andra fall används enheten bäst som en hjälpmetod för läkning. Observera att den akuta formen av prostatit kräver ett obligatoriskt besök till doktorn och överensstämmelse med alla rekommendationer!

Komplex behandling av prostatit innebär användning av olika fysioterapiprocedurer. För detta ändamål har specifika enheter skapats som framgångsrikt används både i kliniker och för egen applikation hemma. En av dessa enheter är Vitafon.

Effektiv terapi för prostatit utförs med hjälp av enheten Vitafon

Användningsprincipen för enheten

Initialt utvecklades Vitafon som en anordning för behandling av olika traumatiska skador. Under de terapeutiska experimenten visade anordningen en positiv effekt på olika vävnader, vilket gjorde det möjligt att använda det för andra medicinska och kosmetiska ändamål.

Enheten är kapabel, genom den förändrade frekvensen (20-18000 Hz) och amplitud (3-13mKm) effekter skapar microvibration i vävnaderna, som distribueras till 10 cm. Ändring av driftparametrar som fastställts i amplituden av programmet och kräver inte ytterligare justering.

Vitafonbehandling är baserad på den ständigt växlande vibrationella rörelsen hos vävnader, vilket påverkar tillståndet för blodflöde och lymfflöde. På grund av förbättrade ledningsförmåga hos olika fartyg skapas gynnsamma förhållanden för:

 • minskning av smärtsamma känslor;
 • eliminering av spasmer
 • avlägsnande av inflammatoriska reaktioner
 • leverans av läkemedel till ett skadat organ.

Vitafon används för hembehandling

Sådana terapeutiska egenskaper hos Vitafon-enheten gör det möjligt att använda det i hemterapi av prostatit. Variabla vibrationer bidrar till eliminering av stillastående processer i lilla bäckenet, vilket är viktigt vid behandling av prostatit.

OBS! Med patologins infektiösa karaktär avbryts inte användningen av fysioterapianordningar antibakteriell medicinering.

Instruktioner för användning

Enheten är ganska enkel för hemmabruk, kräver inga allvarliga ytterligare inställningar. De medföljande anvisningarna beskriver program som måste användas för att behandla vissa patologier. I varje program ingår automatisk reglering av förändringen i vibrationssignaler.

Tillverkaren rekommenderar följande regler:

 1. Starta behandlingen först efter samråd med läkaren.
 2. Applicera inte vibrationsfästanordningar på hjärtområdet.
 3. Innan vibrophones appliceras på kroppen torkas alla ytor av munstyckena med alkohol.
 4. En användbar Vitafon ändrar inte ljudsignalen under den första halvminuten av operationen.

Läs anvisningarna innan du använder enheten

 • Exponeringstiden för en punkt bör vara cirka 5 minuter.
 • I en session påverkas 7-10 poäng.
 • Procedurens totala varaktighet bör inte överstiga 1 timme.
 • Upprepa proceduren kan vara tidigast 5 dagar.
 • Med medicinsk behandling borde det inte vara obehag, och ännu mer smärtsamma känslor.
 • Om ingen förbättring observeras eller om det finns en obehaglig eller smärtsam symtomatologi efter appliceringen av apparaten, ska behandlingen stoppas och konsulteras av läkare.

  Kontra

  Vitafon är strängt förbjudet för terapeutiska ändamål:

  • om patienten har en malign eller okänd etiologi av tumörer;

  I närvaro av en pacemaker får enheten inte användas

  • vid infektiösa patologier i ett stadium av en exacerbation;
  • med uttalad ateroskleros hos några kärl;
  • under förhöjd temperatur;
  • med tromboflebit
  • om patienten har en pacemaker.

  Individuell intolerans mot anordningens funktion är möjlig. Därför är det nödvändigt att iaktta hälsotillståndet under de första procedurerna.

  Behandlingsregim för prostatit

  Behandling av prostatit utförs i två steg. Förberedande terapi innebär användning av program för att påverka den sakrala ländryggen i osteokondros. Förloppet av sådant inflytande varar ca 10 dagar.

  Huvudterapin kan utföras med standard eller förbättrade regimer. Under manipulation ligger patienten ner. Direkt under skinkorna har en liten kudde.

  Vitafon kan behandlas med olika system

  Vibrafoner ska vara placerade på området:

  • underlivet;
  • skrotet under pungen.

  Under standardplanen utförs hemterapieringen i 17 dagar. Effekten utförs dagligen på morgonen. Exponeringstiden bör vara cirka 15 minuter.

  Behandlingsregimen möjliggör tillämpning av olika regimer

  1. De första två dagarna måste du aktivera läge 1.
  2. Från 3 till 8 dagar använd 2-läget.
  3. För 9-11 dagarna, gå till 4-läget. När obehagliga känslor uppstår, gå tillbaka till läge 2.
  4. Från och med dag 12 utförs terapi med 2 regimer.

  Med hjälp av läkemedlet kan sjukdomsförebyggande genomföras

  I avsaknad av positiv dynamik rekommenderas att byta till intensivvård. Det förstärkta systemet tillhandahåller användningen av läkemedlet för behandling av prostatit två gånger om dagen enligt följande schema:

  • De första tre dagarna inkluderar läge 2;
  • De närmaste 5 dagarna utförs terapi vid den 4: e behandlingen;
  • På den 9: e dagen på morgonen använder de 4, och före sänggåendet, 2 regimer;
  • från 10 dagars behandling utförs i 2 lägen.

  För att förhindra sjukdom används enheten en gång i veckan.

  Med kronisk artsprostatit bör flera behandlingskurser utföras med vissa avbrott. Den första pausen är ca 5 dagar, nästa - ungefär ett par veckor.

  Med denna behandling kan du minska smärta och förbättra erektilfunktionen. I avsaknad av resultat på den andra tredjedagen från användningen av enheten ska kasseras och hänvisas till läkare.

  Vad är Vitafon-enheten och hur man använder den - det här hittar du nedan:

  Varje läkare kommer att erbjuda dig ett antal sätt att behandla prostatit, från trivial och ineffektiv, till radikal

  • du kan regelbundet ta en behandling med tabletter och rektalmassage, gå tillbaka var sjätte månad;
  • du kan lita på människornas medel och tro på ett mirakel;
  • gå till operation och glöm sexlivet...

  Apparat "Vitafon" för behandling av prostatit

  Viktigt!

  Ingen mer temperatur och frekvent smärtsam urinering, bränning och urladdning ur urinröret, liksom andra symptom på PROSTATIT! Våra läsare tar råd från Rysslands ledande urolog. Läs mer >>>

  Bedömning av recensioner av patienter som har behandlats med prostatit "Vitafon", fungerar detta läkemedel verkligen. Spektrumet av Vitafons påverkan på människokroppen är så bred att apparaten kan bekämpa sjukdomar i flera riktningar.

  Ursprungligen skapades den för en viss typ av åtgärd - härdning av konsekvenserna av traumatiserande levande vävnader. Med tiden beskrev "Vitafon" sig som en enhet som har positiva terapeutiska och förebyggande effekter på antalet sjukdomar mer än trettio.

  Enhet av "Vitafon" -enheten

  Enheten drivs av hushålls elektricitet. Den består av ett elektriskt block, som är kopplat till tvåparade vibrafoner. De fungerar som ström-omvandlare för ljudpulser som, när de kontaktas, skapar effekten av mikrovibration av vävnader.

  Vid kontakt med patientens kropp bidrar fluktuationer till en ökad ledningsförmåga hos blod och lymfatiska celler av vilken storlek som helst. Således är det en förbättring och acceleration av blodflödet som provoceras av vibrerande signaler av anordningen. Till följd av detta observeras:

  • minskad smärta
  • bli av med spasmer
  • minskning av inflammation.

  "Vitafon" främjar accelereringen av läkemedel av konservativ terapi på grund av ökad blodcirkulation.

  Princip för verksamheten

  I allmänhet kan "Vitafon" förbättra stabiliteten i blodflödet i hjärnan och ryggmärgen. Det stärker också immuniteten genom att ytterligare aktivera skyddssystemet och öka utbytet av stamceller från benmärgen. Enheten rehabiliterar nervcellernas väg genom nervfibrer, vilket ibland uttrycks inte bara genom att minska eller lindra smärtsamma förnimmelser, men också av avslappnande verkan.

  Därför är apparaten "Vitafon" vid behandling av prostatit mycket användbar, särskilt i en duett med läkemedelsterapi. Det kan till och med bli ett alternativ till prostata massage, eftersom den har samma syfte i fallet med denna sjukdom, men det verkar mer sparsamt psykiskt för en man.

  Kontraindikationer för användning

  Kontraindikationer är tillgängliga för alla enheter som har fysioterapeutiska egenskaper eller terapeutiska ändamål för användning. "Vitafon" är inget undantag, dess användning rekommenderas inte av läkare vid ett antal av följande indikatorer:

  Sjukdomen kommer att vara omedelbar om den används.

  Vladimir Levashov: "Hemligheten med att bli av med prostatit"