Huvud
Behandling

Kegel övningar: funktioner, recensioner av män

Inlagd av: admin on För dig 12/13/2017 0 508 Betyg

Vad säger Kegel övningar, vad säger männen om dem?

Många har redan hört talas om Kegelövningar, men inte alla vet att de är avsedda inte bara för kvinnor utan också för män. Regelbunden träning kan positivt påverka sexlivet hos en representant för det starkare könet utan användning av medicinering. De kan bli en riktig hjälpare för män som har problem med urininkontinens. På internet kan du ofta möta positiva recensioner. Kegelövningar kommer att provocera en förstärkning av bäckensmusklerna, som stöder blåsan och tarmarna. Dessutom kan sexuella funktioner på detta sätt förbättras.

Den främsta fördelen är att du kan göra övningar hemma utan att behöva använda speciella enheter. De kan utföras även när de sitter på arbetsplatsen.

Innan jag läser vidare frågar jag dig en fråga. Letar du fortfarande efter en arbetsmetod för att förbättra styrkan?

Jag skyndar mig att varna dig, de flesta läkemedel för styrka är en fullständig skilsmässa av marknadsförare, som vindar hundratals procent på droger, vars kostnad närmar sig noll. Allt skulle vara ingenting, och som förberedelser på typen av Viagra-arbete. MEN.

Nästan alla tabletter för styrka orsakar omedelbar beroende.

Helt enkelt att ha druckit ett par gånger medel för att styrka, kommer du inte att kunna sängen absolut ingenting utan hjälp av detta verktyg. Detta är inte av misstag, eftersom apoteksmafia tjänar stora pengar på återkommande försäljning. Du sitter bara på nålen.

Men hur är det om din styrka inte räcker? Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att det enda läkemedlet som inte orsakar beroende och några biverkningar är Predstanol. Detta läkemedel säljs inte på apotek och annonseras inte på Internet, det består av naturliga komponenter och helt utesluter kemi. Här är en länk till den officiella hemsidan.

Kegelövningar är till stor nytta för män.

Om du regelbundet utför dem kan du uppnå detta resultat:

 • blodflödet i bäckenregionen kommer att återgå till det normala, så att en man skyddar sig mot utvecklingen av olika sjukdomar;
 • Det finns en ökning i muskeltonen, och från denna känsla under samlag blir ljusare;
 • en erektion blir bättre;
 • Sexuellt organ lutar i rätt vinkel när mannen är upphetsad;
 • Sexuell attraktion blir starkare;
 • En representant för det starkare könet kan bättre styra sig under samlag.

Om du inte är lat och tränar Kegel regelbundet, så tar det ca 6 veckor, och resultatet blir märkbart. Men om du fortsätter träna, blir träningens verkan ännu mer märkbar. 3-månaders klasser kommer att ha en positiv inverkan på olika funktioner och organ.

I den moderna världen flyttar ett stort antal män lite, vilket leder en stillbildsbild. Detta leder till det faktum att blodet stagnerar i bäckenområdet. Som ett resultat börjar andra problem att utvecklas. För att inte möta detta är det redan nödvändigt att börja med Kegel-övningar idag, vilket kommer att återställa normalt blodflöde. Som ett resultat kommer hälsan hos det genitourinära systemet att förbättras markant, och kroppen kommer att skyddas genom utveckling av olika sjukdomar.

Om musklerna inte rör sig och tränar, kommer de efter en viss tid att atrofi. Detta gäller hela muskulaturen, inklusive pubic-coccygeal. Men detta kan undvikas, det är tillräckligt att ägna lite tid att göra Kegel övningar.

För män är det viktigt att göra Kegel övningar, eftersom de ger stor nytta till styrka. När musklerna är kontraherade förbättras kärltillståndet, så det reproduktiva organet levereras bäst med blod. Detta leder till att uppkomsten av erektion sker snabbare.

Om musklerna är utbildade, har penis bättre stöd. När en representant för det starkare könet kommer att vara upphetsad, kommer en lämplig lutningsvinkel av penis att bildas, detta bekräftas av mänens svar.

Eftersom det ökar blodflödet till penis, är det en markant ökning av sexuell lust. Tyvärr är libido direkt relaterad till reproduktionssystemets tillstånd.

Kegel övningar förbättrar musklernas prestanda hos män, detta provocerar det faktum att partnern bättre kan kontrollera början av utlösningen.

Som ett resultat blir samlaget längre, vilket säkert kommer att uppskattas av en kvinna.

Kegelövningar utförs enkelt hemma. Detta kräver ingen speciell utrustning eller stora färdigheter. De får ske överallt, eftersom komplexprocessen är osynlig. Experter säger att muskelkontraktion är till stor nytta när en person skrattar eller utför hårt arbete.

Komplex Kegel för män innehåller 3 övningar, som måste utföras 10 gånger.

 1. Det är nödvändigt att försöka genomföra en sammandragning av musklerna som fördröjer urinering. Att räkna till fem, du kan koppla av, och sedan minska muskulaturen igen.
 2. Nästa övning innebär samma muskler. Till att börja med krymper de inte mycket. I den här positionen är det värt att hålla ut i några sekunder, så komprimeras de ännu mer. Dessa manipuleringar upprepas tills en fullständig reduktion uppträder.
 3. Det är nödvändigt att snabbt påkänna och slappna av muskulaturen.

Det är nödvändigt att följa sådana regler under utövandet av klasserna:

 • håll inte andan;
 • inandas och andas bör vara jämn och jämn.

Detta komplex för män kan göras i en liggande eller sittande position. Men innan du börjar utföra dem behöver du koppla av, eftersom musklerna i buken inte bör vara ansträngda. Om en man bestämmer sig för att göra övningar som ligger ner, är det värt att komma ihåg att ryggen ska vara platt och knäna åtspända.

Du kan träffa recensioner där män inte är nöjda med Kegel-komplexet. Men detta händer ofta om de gör övningarna felaktigt. Därför bör du noga studera alla detaljer.

För att göra detta, glöm inte dessa regler:

 • Det är viktigt att hitta de nödvändiga musklerna.
 • över tiden är det värt att förbättra dina egna färdigheter;
 • när uppmärksamhet bör koncentreras på övningar
 • komplexet bör utföras regelbundet.

Hur hittar du musklerna som du behöver träna? De stoppar urinering. Därför är det värt att försöka stoppa denna process när du tömmer urinblåsan. De muskler som har ansträngt sig och behöver användas under komplexet.

När alla nödvändiga hittades är det värt att börja träna. Det rekommenderas att initialt göra dem i ljugande läge. Du behöver inte spänna för mycket. Någon gång kommer att passera, och muskulaturen blir starkare, så kan du fortsätta att utföra komplexet i en annan position. Det kan göras inte bara sittande, utan också stående.

För att göra resultatet ännu trevligare är det värt att koncentrera sig på det faktum att de nödvändiga musklerna är ansträngda. Alla andra delar av kroppen ska vara avslappnad. Andning spelar en viktig roll, som redan nämnts ovan.

Endast den som utför övningarna regelbundet och systematiskt kommer att kunna uppnå ett bra resultat. Det rekommenderas att upprepa dem mer än en gång om dagen. Om det finns frågor, eller om mannen inte får använda de nödvändiga musklerna, är det värt att besöka en läkare som kommer att berätta allt.

Trots fördelarna med gymnastik har hon vissa kontraindikationer.

Det rekommenderas inte att studera Kegel-komplexet i sådana fall:

 • om i bäckenområdet finns purulenta processer och inflammation;
 • med prostata sjukdom;
 • om en tumör eller blodpropp uppträdde.

Sådana övningar kan förvärra dessa problem. Dessutom delta inte i detta komplex till dem som nyligen har upplevt en operation på bäckenorganen. Du kan fortsätta till det när återhämtningsperioden går.

Vad händer om jag inte kan behärska det här komplexet?

Om en representant för det starkare könet inte kan göra dessa övningar, och anledningen till detta är oerfarenhet, obehag, smärtsamma känslor, måste han gå till doktorn. Hjälp i denna situation kan en andrologist eller urolog.

Det finns också situationer där en man på ett otillbörligt sätt utför övningar, vilket ofta observeras hos dem som inte vet hur man kontrollerar lämpliga muskler. Men doktorn kommer att kunna ge professionellt stöd. För detta ändamål utförs ett speciellt förfarande som inte kan vädja till representanter för det starkare könet. Det innebär införandet av ett speciellt paraply i anuset. På så sätt kan du kontrollera övningarnas korrekthet.

Också, vänta inte på en positiv effekt om övningarna görs oregelbundet. Det kommer bara att visas efter lång träning. Ibland behöver du vänta ett par månader. Men det viktigaste är att sådan gymnastik kan göras var som helst. Läkare råder att komma ihåg om övningar även på arbetsplatsen.

På internet kan du hitta en rad recensioner om detta komplex, men ofta har de en positiv natur. Det viktigaste är att inte sluta i det första skedet, eftersom resultatet inte omedelbart visas, det tar tid. Undersökningar genomfördes som visade att den första effekten kan ses inom några veckor, men det blir mer märkbart om några månader.

Här är några av herrarnas recensioner:

 1. Vladimir, 40 år gammal. På internet lärde jag mig om Kegels övningar. De intresserade mig, så jag bestämde mig för att prova det. Jag har tränat en månad och ser subjektiva resultat. Jag kommer att fortsätta träna.
 2. Dmitry, 35 år gammal. Ursprungligen stötte jag på för tidig utlösning, men då fanns det problem med könsorganets fasthet, som jag bryter mot min fru. Men jag blev rekommenderad att prova Dr. Kegels komplex. Jag är en ansvarsfull man, så jag bestämde mig för att starta verksamheten och ta det till slutet. Regelbundna övningar. Det tog mig lite tid att tydligt känna den nödvändiga muskeln. Som rekommenderat gjorde jag en gradvis ökning av lasten. Jag upprepade övningarna 3 gånger om dagen. Efter att ha fått tålamod fortsatte jag mina studier, vilket snart visade ett utmärkt resultat. Nu har sexualitetens längd ökat, det intima livet har blivit ljusare. Det viktigaste är att konflikterna med hans fru försvann. Jag bestämde mig för att inte sluta ladda ner denna muskel, jag rekommenderar att alla män försöker komplexet.
 3. Egor, 38 år gammal. Min fru talade ofta om Kegels övningar, men jag uppmärksammade inte i början av hennes konversationer. Hon tränar dem efter vår bebiss födelse. Jag såg hur hon gladde sig över de uppnådda resultaten. Efter det fick jag veta att det finns ett liknande komplex för representanterna för det manliga könet. Jag bestämde mig för att prova på mig själv. Jag gör denna gymnastik i 1,5 månader, men till min förvåning är effekten redan märkbar, så jag fortsätter.

Kegelövningar ökar popularitet, detta beror på deras effektivitet. Varje man bör tänka på deras prestation, inte bara för behandling, men också för förebyggande.

Fick du ett missbrott? Döma av det faktum att du läser denna artikel - seger är inte på din sida.

Och självklart vet du inte av hearsay att ett brott mot styrka är:

 • Lågt självkänsla
 • Kvinnor kommer ihåg alla misslyckanden du gör, berätta för dina vänner och dina vänner
 • Sjukdom i prostata
 • Utvecklingen av depression, som negativt påverkar din hälsa

Och svara nu på frågan: GÖR DU DETTA? Kan detta tolereras? Kommer du ihåg den känslan när man tittar på en naken kvinna och inte kan göra någonting? Tillräckligt - det är dags att bli av med problem med styrka, en gång för alla! Håller du med?

Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att 100% av arbetsdrogen utan några biverkningar är Predstanol. Denna beredning består av naturliga komponenter som helt utesluter kemi.

VARNING! ACTION! Du kan prova drogen gratis, Vänligen följ länken eller fyll i formuläret nedan:

Rekommenderad läsning:

Jag har provat så många saker och bara det här verktyget bidrog till att återställa en erektion för alltid. Nu är jag redo för sex när som helst.. Jag råder, killar, från hjärtat! Bara här är jag från staden

FORUM

Navigationsmenyn

Användarreferenser

Användarinformation

Du är här »FORUM» Hälsa »Kegel övningar

Kegel övningar

Inlägg 1 sida 10 av 10

Dela det här12006-01-24 22:28:14

 • Författare: Зина
 • gäst

Beslutade att göra övningar Kegel, stärka musklerna.
Kanske gör jag något fel, jag börjar göra dessa övningar och hur man säger. En livlig önskan uppstår att ha sex. Jo det skulle vara bra en eller två gånger, och sedan permanent, här före klasserna finns ingen sådan önskan. Jag försökte göra på olika tider på dagen, det på morgonen, det på dagarna, igen samma effekt.
Här var en fråga, det kan finnas en sådan bieffekt eller gör jag något fel ?? Eller tvärtom borde det vara så?

ÖVNING KEGEL: övningar för att öka tonen i musklerna i perineum och förbättra hela sexuella sfärens funktion. Denna muskel bildar basen av perineum och ligger mellan coccyge och pubic ben. Huvudmuskeln är pubic-coccus. Vid djur kontrollerar dessa muskler också svansen.

Kegel övningar stärker och stramar de sexuella musklerna själva, utan yttre störningar. Dessutom kan de förbättra vaginans ton, vilket gör det möjligt för dig att nå kulminationen snabbare och lättare - intensiv orgasm. De utbildade musklerna i slidan kommer att ge en bättre omkrets av penis under samlag. Detta är särskilt viktigt om partnerens erektion inte är tillräckligt stark.

Kegelövningar är användbara för män. De förbättrar kontrollen av för tidig utlösning, hjälper till att överleva orgasmen starkare, och också för att övervinna problem med erektion.

Redigerad: Langysta (2007-01-05 00:11:56)

Dela det här22006-01-24 22:29:28

 • Författare: Зина
 • gäst

Kegel övningar för kvinnor

Den huvudsakliga sexuella muskeln är pubic-coccus. Dess fibrer börjar från skönbenet, omger ingången till slidan och når coccyxen.

I många kvinnor minskar tonus av Loelea hos bicocupi-muskeln med ålder, vilket är särskilt märkbart efter leveransen. Om processen gick för långt, för hjälp av kirurgiska metoder, som dock i de flesta fall kan framgångsrikt undvikas genom att använda en uppsättning av enkla fysiska övningar.

Övningar utvecklades av Dr. Arnold Kegel för att hjälpa kvinnor att stärka bäckensmusklerna och övervinna urininkontinens som uppträder ibland efter förlossning.

Kvinnor är det enklaste att känna sin pubic muskler när de urinerar. Om du försöker sluta med att urinera, kan du omedelbart känna sammandragningen av denna muskel. Utvärdera styrkan kan vara om du anger fingret i slidan och upprepa insatsen som stoppade urinering. Om muskeltonen är tillräcklig, ska vagina försiktigt linda runt fingret.

När det blev klart hur denna sammandragning av denna muskel ser ut, kan du försöka träna i några minuter. Ligga i ett bekvämt läge på sängen, dra och slappna av denna muskel tio gånger i rad. Varje dag öka gradvis antalet nedskärningar, vilket ger dem totalt femtio gånger.

Lite mastering av denna övning, utföra den när som helst och helt osynlig för andra, till exempel när du kör, sitta vid bordet, prata i telefon.

Lär dig att enkelt utföra femtio nedskärningar, börja komplicera träningen. Först kläm din muskel tätt, och slapp sedan av det, ha tid att göra tio stopp under denna tid. Lägg till en gradvis avkoppling till dina femtio nedskärningar per dag.

Nästa övning är en snabb kompression och samma snabb avkoppling - det verkar vara en accelererad version av vad som har gjorts tidigare. Använd det här alternativet för några av dina femtio nedskärningar.

Ett annat alternativ är en mycket, mycket långsam sammandragning av pubokockmuskeln. Titta på hur djupt denna vagina sprider sig. Att känna att hela bäckenregionen är helt spänd, slappna av snabbt. Naturligtvis, för att behärska denna övning, kommer vissa färdigheter att krävas, så var inte avskräckt om du inte får det direkt.

För att förbättra effekten, under träningen, kan du lägga i vagina några predmytta. Förutom fingrarna kan du använda en vibrator som har en penisform. Införandet av en vibrator kommer att ge en behaglig känsla till trycket.

När styrkan i muskelmuskulaturen är så stark att du enkelt kan utföra dessa övningar och även känna ett märkbart tryck på det infogade fingret i slidan, minska antalet övningar som utförts till tjugo per dag. Det betyder att en bra ton och kontroll av muskeln redan har uppnåtts, vilket innebär att det bara är nödvändigt att behålla sin styrka. Vissa kvinnor fortsätter dock att göra femtio eller fler övningar per dag, kanske de gillar att öka sin sexuella engagemang på detta sätt, och kanske vill de lära sig att tätt omsluta sin partners penis under samlag.

Resultatet av dessa övningar är lättare att uppnå orgasm, och dessutom finns det en förstärkning av dess intensitet och testet samtidigt roligt. En man kommer säkert att tycka om förmågan i samlagsförloppet att greppa och pressa sin penis skede.

Och sist men inte minst, inte övning bara öka nöjet att kvinnan får från sina sexuella relationer, men också i mycket gott skick för sin reproduktiva systemet och bäckenorganen.

Redigerad av Zina (2006-01-24 22:33:52)

Dela det här32006-01-24 22:30:47

 • Författare: Зина
 • gäst

Kegel övningar för män

Män drar också nytta av Kegel-övningar, även om erektionen inte beror på minskning av någon muskel, utan på grund av fyllningen av penisens klyfösa kroppar med blod. Det finns ingen muskel i penis själv, men basen är tätt omgiven av muskelfibrer. Hittills har inga stränga vetenskapliga bevis erhållits beträffande den positiva effekten av att stärka den pubokockala muskeln på människans sexuella sfär, men det finns redan mycket empiriskt bevis på detta ämne som bekräftar detta antagande.
För det första bidrar övningarna själva och den resulterande ökningen i tonen i bäckensmusklerna som omger penisens botten, till ökad blodtillförsel till dessa muskler och hela bäckenregionen, inklusive penis. Teoretiskt sett bör detta förbättra blodtillförseln till penis, och därför främja erektion.

För det andra är det ganska uppenbart att musklerna inte genomgår tillräcklig träning, vilket också gäller för muskelmuskulaturen. Samtidigt är det känt att orgasm orsakar en rytmisk sammandragning av denna muskel. Följaktligen kommer dess atrofi att minska flödet av känslor och njutning härrörande från orgasm.

Således leder träning av pubic-coccygeal muskler till en mer levande och trevlig orgasm. Du kan också bättre kontrollera din utlösning, eftersom du börjar bli mer medveten om dina sexuella reaktioner. Med tiden kommer du att behärska processen med frivillig sammandragning och avslappning av denna muskel, vilket blir din önskan att sakta ner början av utlösningen.

Positiv effekt av Kegels övningar på prostata noterades. Tyvärr, ännu inte forskat om effekterna av Kegel övningar till inflammatoriska processer i prostatakörteln, men som muskelsammandragning lobkovokopchikovoy förbättra prostata dränering och dess blodtillförsel, är det möjligt att tala om fördelarna med dessa övningar. Under alla omständigheter är övningarna extremt enkla, de kan utföras oberoende när som helst som är lämpliga för dem. För närvarande finns det många rapporter som visar deras användbarhet, medan de är helt ofarliga.

En man kan hitta skönhetsmuskeln på samma sätt som en kvinna. Försök att stoppa och släppa ut strålen igen under urinering. Eller föreställ dig att du vill innehålla avfekningsprocessen. Muskler, som är ansträngda samtidigt, representerar bara samma bäckenmuskulatur.

Efter att ha fastställt förekomsten av nödvändiga muskler, försök att förkorta och slappna av dem femton gånger två gånger om dagen. Sedan, från dag till dag, öka antalet nedskärningar tills du kan utföra femtio övningar åt gången.

Nu kan träningen bli komplicerad. Klipp muskeln, håll den i spänning i tre sekunder innan du slappar av. Fortsätt träning tills du lär dig att utföra femtio så långa Kegelövningar två gånger om dagen. Försök också att alternera en serie långa övningar med en serie korta övningar.

Det kan ta en månad innan träningens effekt verkar, men det är bättre att fortsätta att göra sådan gymnastik i minst sex veckor för att bedöma hur användbart det är.

LiveInternetLiveInternet

-kategorier

 • VALYANIE (10)
 • Intressant (5)
 • Stickning (686)
 • Leksaker (17)
 • Brioche Stitch - Beskrivning av stickningsteknik (5)
 • Stickade idéer till hemmet. (40)
 • JOURNALS om Stickning (142)
 • INSPIRATIONSMODELLER (33)
 • Jag planerar att ansluta mig och mina kära. (253)
 • Användbar om garn och stickning, taggar, pris. (64)
 • Garn / gör det själv (6)
 • Webbplatser för fordon (24)
 • STRÄDNING TILL BARN / HOOKING (161)
 • KRIMPNING (1862)
 • PINEAS (81)
 • TRANSPARENCIES, VARREZHKI (11)
 • ARANS virka (mönster, mönster) (2)
 • MÖJLIGT BONDING (11)
 • LOADING (3)
 • BEWST (1)
 • Videolektioner (61)
 • Fordon (12)
 • stickade mattor (71)
 • CROSS JUGGETS (74)
 • ZIGZAG (tekniker / modeller / tips) (11)
 • Border, CROSS, canvas, VINTAGE (83)
 • Täcker (118)
 • Bandspets (10)
 • Män: tröjor, pullovers, virkade jackor. (3)
 • SOCKS (16)
 • binder produktens kant (16)
 • PALANTINA (14)
 • KLÄDER, TUNER, SANAPHANER (187)
 • TROUSERS, PILLOWS, COVERED (117)
 • PULVER, JACKETS, CARDIGANS, BOLERO (242)
 • Raglan med virka (11)
 • Hjärtan (2)
 • Väskor (28)
 • SANDWICHES (48)
 • TUNISCOAT VIKTIGHET (8)
 • HÖGKROWN (125)
 • lektioner (40)
 • Filén (245)
 • Sjalar, kepsar, ponchos (202)
 • SKOR (78)
 • HATCHES TO MEN (5)
 • SCARVES (41)
 • HATS (23)
 • SKIRTS (63)
 • HOOK HOOK / motiv (1342)
 • Farmors Square (372)
 • Farmors Square ON SPIRAL. (17)
 • Stickade leksaker (14)
 • TABLEWARE BLOMMOR (214)
 • Stickat lapptäcke (11)
 • IRLAND (270)
 • HUR DU ANSLUTER MOTIVER med hakning (17)
 • KNAPPAR (55)
 • Tröjor med rund oke (24)
 • ROUND MOTIVES (92)
 • MOTIVER (328)
 • TRACKS (252)
 • damtröja (13)
 • SKATERTY - servetter (76)
 • Scrambles Free Form (1)
 • ÄMNEN (43)
 • FRIFORM (34)
 • CORDLES (12)
 • BACKWARD BY SPICES (1023)
 • ARANS FOR MEN (52)
 • Strumpor, rockor, jackor. (47)
 • REGLAN (23)
 • MISSON'S PATTERNS (3)
 • VARIETY (47)
 • Stickning med mitten / motiv / modeller (3)
 • Stickat lapptäcke (9)
 • barn jackor, pullovers, jackor. (52)
 • JACQUARD (skisser, modeller) (86)
 • Damtröja, jackor (171)
 • För kvinnor / ARANS (49)
 • CLOSING OF THE LOOP (11)
 • Hur man syr en dragkedja. (3)
 • Tröjor med rund oke (24)
 • MOTIVER / ekrar (9)
 • Tröjor för män, tröjor, jackor (35)
 • För män (21)
 • LOOP SET (27)
 • SOCKS (47)
 • HARDWOOD PROCESSING, PLANE OCH PROTESTS (55)
 • Klänningar och tunikor (34)
 • TROUTER med ekrar (21)
 • KUSSOR (31)
 • Mönster, mönster / ekrar (75)
 • BLOMMOR (1)
 • PARTIELLA KONSEKVENSER (22)
 • SHALI (189)
 • Barnmössor (20)
 • Mössor och kepsar / för kvinnor (80)
 • SCARVES (55)
 • SKIRTS (6)
 • Dagbok (148)
 • Kalendrar (13)
 • Bilder, Animering. (26)
 • Ramar (5)
 • SCHEMES FOR DIARY (111)
 • MÅLNING (1)
 • HÄLSA (332)
 • MOTOR (4)
 • HERPES (1)
 • Dieter (30)
 • Syn (6)
 • Behandling av hosta (10)
 • Massage (8)
 • SOAP HISTORY (2)
 • NASMORK (4)
 • Hjälp dig själv (142)
 • Frisyrer (1)
 • Cancer (8)
 • Soda läker (5)
 • leder (17)
 • Vi tar bort magen. (48)
 • hårvård (15)
 • Ansiktsvård (72)
 • Vård för hälsan (5)
 • Hushållsåp / folkrecept. (3)
 • FÖRTECKNING FÖR LYMPOR (2)
 • Inredning (140)
 • REMOTE, DECOR och mer. (22)
 • BADRUM (7)
 • Vardagsrum (6)
 • Idéer för köket (17)
 • Entréhallen (1)
 • Restaurering av möbler (46)
 • SOVRUM (4)
 • Vi dekorerar vårt hus. (67)
 • Bevarande (79)
 • АДЖИКА / recept. (4)
 • äggplanter (18)
 • BADRUM (3)
 • Tankning (6)
 • CUCUMBERS (12)
 • PEPPER / Lecho (7)
 • TOMATOR (17)
 • SALADS (11)
 • Skönhet i kroppen (4)
 • CULINARY (372)
 • Pannkakor / Fritter / Pannkakor (10)
 • Drycker (3)
 • Äggplantskål (6)
 • Rätter från courgetter (10)
 • SKADOR FRÅN POTATO (5)
 • Rätter från ägg (3)
 • GJÄLSTEN FÖR GIRLEN (11)
 • Smörgåsar är heta och inte bara. (3)
 • Baking (74)
 • BAKA / pajer (60)
 • BLUEBOWS (1)
 • MUSHROOMS (1)
 • Vi gör köttsaker (9)
 • Hemgjord majonnäs (4)
 • Stenbotten (6)
 • CLAYERS (1)
 • BUCKETS (32)
 • Mastik för att dekorera kakor (3)
 • Kötträtter (29)
 • PELMENI och MUNTA (4)
 • KOKOR (40)
 • RECIPER FÖR MICROWAVES (1)
 • SALADS (5)
 • Söt (33)
 • saltad fisk (9)
 • SAUSER (4)
 • Soppor. (5)
 • TEST FÖR PELMENI (2)
 • CAKES (51)
 • Dekoration FAT (18)
 • KALLSTARTER, Skivning (8)
 • KALLA SOUPAR (1)
 • MAGIC (15)
 • FASHION (8)
 • kläder i en böhmisk stil (3)
 • HUR TIE PLATEAU, PALANTINE (4)
 • MY ARBETAR. (21)
 • Böner (13)
 • MUSIK (21)
 • HÅRDHETSPROCEDURE OCH KROSS-AVSNITT (0)
 • NÖDVÄNDIGT (5)
 • DICTIONARIES (2)
 • NÖDVÄNDIGT RÅD (147)
 • Vi hoppas att det hjälper dig planera din resa.
 • IDEER för lanthus (4)
 • COMP (32)
 • I köket. (13)
 • GARDEN (25)
 • Tvätta / bleka (27)
 • Tvätt / flytande mjukmedel (5)
 • vård av tvättmaskinen (2)
 • RENGÖRINGSBILAR (5)
 • HOLIDAYS / ADDICTIONS (2)
 • PSYKOLOGI (6)
 • RELIGION (0)
 • HANDICRAFT (400)
 • VINTAGE IDEAS (30)
 • BRODERING (47)
 • Broderi med band. (13)
 • Avgång (30)
 • FÖR HEM (63)
 • Kinusayga lapptäcke utan nål (12)
 • Mattor med egna händer (20)
 • VACKERT GARN (2)
 • Dockor med egna händer (31)
 • Förnya gamla möbler (33)
 • VIBRATIONAL BRODERING (3)
 • Vävning från tidningar. (46)
 • PAPPERSKREV (23)
 • MÄRKNING AV STONERNA (4)
 • Målning, bilder för handarbete. (31)
 • LÄNKAR genom att sy (1)
 • TILDA (8)
 • Smycken med egna händer (27)
 • Kallt porslin och annat (23)
 • blommor av papper (7)
 • blommor av tyg och spetsar (12)
 • POEMS som rör själen. (16)
 • FILMER (89)
 • Den goda maten (54)
 • SEWING (209)
 • ADDITIONAL FELT (2)
 • Tidningar på patchwork sy. (3)
 • fickor (3)
 • FÄRGVÄG! (2)
 • SHOE SEWING, PECHOCHRK (92)
 • Mannequins (1)
 • Konsult (19)
 • Redo bältet på jeans (3)
 • PILLAR (26)
 • BAG / Sömnad (37)
 • syteknik (31)
 • Tunika och klänning. (12)
 • blommor av tyg och spetsar (3)
 • HATS (6)
 • Det behöver lära känna (23)

-musik

-okänt

-Sök via dagbok

-Prenumerera via e-post

-intressen

-Vanliga läsare

-gemenskap

-statistik

Kegel övningar för riktiga män

Kegel övningar för riktiga män

I mitten av förra seklet utvecklade den framstående amerikanska gynekologen Arnold Kegel ett övningssystem för sina patienter - gravid och redan föder kvinnor som lider av bäckensmuskulaturens svaghet. Fosterfödsel och förlossning sträckte maximalt de redan inte alltför snäva musklerna i underdelen, vilket ledde till urininkontinens och förlust av nöje från kön, så livskvaliteten diskuterades inte längre. Kegel, som redan var professor i medicin vid den tiden, utvecklade en uppsättning enkla övningar som effektivt reducerade bäckens muskler och gjorde kvinnans intima zon ännu mer elastisk än före födseln. Därför glömde damerna inte bara problemen med toaletten på ett litet sätt, utan förvånade också sina män med framgångar i amorösa nöjen.

Vad är bra för en kvinna och en man

Efter döden av en underbar läkare, som återvände glädjen av tusentals kvinnor runt om i världen har kommit till slutsatsen att när muskelstrukturen i området för könsorgan hos båda könen är likartade, då Kegel övningar för män kommer att bli någon mindre användbar. Om fina hälften i första hand att lösa problem i urinblåsan, och även sexuell aktivitet var en bonus, har intima gymnastik män behärskar det för att öka styrkan och förbättra alla aspekter av den sexuella akten och de visade sig mycket väl. Som ett resultat av regelbunden träning enligt Kegels metod, anpassad för män, kan du uppnå anständiga resultat i flera riktningar samtidigt.

 • Stark erektion, inte försvagad under hela samlaget.
 • En ljus, explosiv orgasm, och inte en blek känsla att det hela slutade.
 • Kontroll över utlösningen - Jag ville ha länge och med känsla, men det visade sig ett par gånger och det kommer inte att hända igen.
 • Förlängning av sexuell kontakt - i timmar är det inte nödvändigt att jaga, men beundran i partnerens ögon garanteras.
 • Förebyggande av prostata adenom och hemorrojder, på grund av normalisering av blodcirkulationen - bröt upp stagnanta juicer, bevarade deras hälsa.
 • Flera orgasmer - det är mer som reklam, och varför många svaga känslor, om du i slutet av maratonet kan överleva en, men en rasande explosion.

Kegelprincipen övningar

Membranet i bäckenbotten - en bunt liknande muskelkorsett, mattor hela bukhålan och stödorganen som leder muskeln kallas blygd-svans, eftersom det börjar från pubis, och dess slut är fäst på baksidan av bäckenet svanskotan. Muskeln är ansvarig för urin-: styr ändtarmen, urinledare och blodflödet i penis, det vill säga på grund av det, är du i god tid för att uträtta sina behov, kissa och ha en erektion. Huvud muskel ansvarig för innehållet i blodet av corporacavernosaen och snabb "blockering" ven, det är allt du behöver blod nalilos är helt klar arbetet och utflödet kommer att ske först efter den logiska slutsatsen - utlösning. När bäckenbottenmuskulatur är svag eller början podrasteryal elasticitet över tiden eller på grund av passion stillasittande och säng vila för ett par med libations är blodcirkulationen svag, liksom erektion. Utflöde av makt kan förekomma vid något, mest oupphörligt ögonblick, vilket garanterar, om det inte fiasko, så säkert, pinsamt.

Utvecklat av den skickliga doktorn Dr. Kegel, tekniken låter dig träna den viktigaste manliga muskeln och självständigt kontrollera intensiteten av erektion och dess varaktighet. Eftersom de flesta av pubis svanskotan muskler och är ansvarig för att tömma blåsan, eftersom även de mest våldsamma män gå på toaletten är fortfarande mer än kärlek och utbildning knuten till avbryta urinering efter behag. Det betyder inte att övningarna utförs endast på toaletten, men att känna muskeln och börja kontrollera det är lättare när du kissar. Du gör det regelbundet, "dodavlivaya" de sista droppen eller, väntar, när det inte finns möjlighet att lindra. När du tränar kommer du att lära dig att sträcka muskeln, klämma i urinkanalen och samtidigt, venerna som matar in penis när det behövs.

Praktisk del av mäns gymnastik från professor Kegel

För att lära sig Kegel övningar för män måste du först erkänna den pubic-coccygeal muskeln, för inte alla känner till deras anatomi, bulken njuter helt enkelt av naturens gåvor utan att fördjupa sig i detaljer. Det finns två sätt att säkert hitta ett springbräda för träning:

 • Vid urinprocessen avbryts strålen - allt som är ansträngt från utsidan och insidan, och det finns rätt muskler. För vissa är det svårt eller omöjligt, sedan träna tills det fungerar, det är redan förberedelse för grundkomplexet, utan vilket det är meningslöst att gå vidare, endast den helt avslappnade muskeln kan inte styras.
 • Med en erektion försök att göra en medlem av pendelrörelsen, men inte i sidan, men upp och ner. Hoppa inte till penis för att svänga, men för att påkänna bäckensmusklerna, tvinga dem att kontrollera rörelser.

Efter att du har hittat träningsobjektet, växlar och slappnar av musklerna ett tag, så kommer du att känna de inre sammandragningarna och därefter reproducera under sessionerna. Komplexet består av flera sekventiellt utförda åtgärder, men alla är baserade på växlande spänning och vila av pubic-coccyge muskeln med olika intervall. Du kan börja med den första träningen, och lär dig senare, när muskeln redan är lite utbildad.

Övning 1

Rytmiskt spänna och slappna av muskeln och sätta maximal ansträngning utan att försena i vilken position som helst. Till att börja med är tio till femton repetitioner tillräckligt, eftersom elasticiteten ökar är det nödvändigt att ta upp till hundra. Om det är för svårt, gör minst femtio. På en dag måste du utföra två eller bättre tre metoder, med lika stora intervaller.

Övning 2

Stram långsamt muskeln och håll i några sekunder, slappna av, repetera. Till att börja med är tre sekunders intervall tillräckligt, men senare är det nödvändigt att ta tiden i spänning och i vila till tjugo sekunder. Det är osannolikt att varje metronomhus räddas av ett barns räkning: en gång, två gånger och tre, och tills det stannar. Utför minst tio repetitioner, vilket leder till femtio, minst två tillvägagångssätt om dagen. Du kan växelvis göra cyklar av rytmiska och långvariga övningar eller växelvis, när du drar.

Övning 3

Börja långsamt sätta på muskeln, håll i några sekunder, dra lite hårdare, stanna, spänna ännu mer, håll uppe. Koppla av också i etapp, med förseningar, liksom ansträngda. Helst måste du dela muskelspänningen i fem till sex intervaller tills du når en topp, som avkoppling. Tio upprepningar i två tillvägagångssätt är tillräckliga. Övningen är ganska komplicerad, den borde behärskas efter de två tidigare, och efter ett tag är det möjligt att utföra hela komplexet i en godtycklig sekvens.

Finesserna av Kegels gymnastik för modiga och sensuella

Effekten av komplexet uppnås med regelbunden prestanda, men förvänta dig inte resultat tidigare än sex veckor, denna "stopp" piller tryck vid tiden för plocka upp, och på samma gång, och hjärtat av kistan, och musklerna byggs upp gradvis. Genom att utföra komplexet är det värt att följa flera regler för att träna rätt muskler och inte runt de intilliggande ytorna.

 • Andning - stress på andningen, avkoppling på utandningen, syre full av bröstet, så att blodet är mättat och näring muskler, kommer bristen på syre minska alla ansträngningar för nr.
 • Förändring av position - du behöver träna, inte bara stående, utan också ligga och sitta, hemma, på jobbet, i bilen, så småningom kommer det att bli en användbar vana, och det tar inte mycket tid.
 • Arbetsområde - endast skönhetscykler, bäckenmuskel, höfter, press och skinkor bör vara ansträngda i processen bör inte delta.
 • Lätt - det är bättre att träna med en tom urin, avbrottet av strålen är nödvändigt i de första stegen, tills de har behärskat processen. Även om vissa rekommenderar att du kontinuerligt utövar urinering, kan det leda till problem med stagnation av urin och störning av blåsan.

Kegel övningar för män kommer att kräva både tid och ansträngning, men de är helt säkra, hjälper till att förhindra farliga sjukdomar och kommer att återvända ungdomlig livskraft när "alltid redo". För normalisering av blodcirkulationen kommer hjärt-kärlsystemet "tacka", och nerverna som en hand kommer att ta bort segrar på sängens framsida och förtroende för sin solvens.

Topphemligheter om hur man korrekt utför Kegel övningar för män

Tänk i detalj hur du utför Kegel-träning för män korrekt.

Förutom vem har tänkt upp, är en liten historia

Detta utbildningssystem uppfanns av den amerikanska doktorn Arnold Kegel. Initialt var det ett mål att få bäckensmusklerna och de intima zonen till en tonus hos de som födde kvinnor och gravida kvinnor.

Efter alla dräktighetsprocedurer och sedan barnets födelse i honan blev bäckensgolvets muskler blöta. Det fanns problem med urinering, förlorade tidigare nöjen under sammansättningen.

På grund av den komplexa professor i motion dam återvände till sin forna elasticitet och tonen musklerna i din kärlek, och även gör dem mer motståndskraftig än de var innan barnet är fött.

Efter professorns död insåg man att med tanke på likheten hos den sexuella strukturen i könsområdet skulle doktorns träningssystem också vara mycket effektivt för män.

Alla plusser från konstant träning

Vad är användningen av Kegel övningar för män och resultaten efter daglig träning:

 1. ökar uthållighet i sängen och visas kontroll över en förtidig finish;
 2. förbättrar blodflödet i det ihåliga orgelet, vilket ökar dess stridsberedskap och styvhet;
 3. pumpas genom tekniken av "muskel av kärlek" kan du få mer nöje och förnimmelser i sängen;
 4. risken för prostata sjukdom, prostata adenom försvinner;
 5. förhindra risken för prostatit;
 6. eliminerar risken för sjukdomar i samband med inkontinens eller urinering;
 7. förbättra cirkulation blod i det lilla bäckenet
 8. ökad libido och kvalité av sexuellt liv;
 9. Höjningsvinkeln hos den manliga värdigheten i förhållande till kroppen återställs, det blir mer akut som i unga år;
 10. risken för utveckling av hemorrojder försvinner.

Vad är den här kroppen

Detta är huvudmuskeln i bäckenbotten och kallas för pubic-coccygeal. Det börjar i pubicområdet och slutar på coccyxens plats, därav namnet.

Andra termer och dess synonymer

 • LK-muskel;
 • membran i bäckenbotten;
 • kärlekens muskel
 • den pubic-coccygeal muskel;
 • pubic-coccygeal muscle;
 • Kegelmuskel;
 • PC-muskel.

För vilka funktioner i bäckenet är ansvarig

 1. korrekt funktion av det urogenitala området
 2. blodcirkulation i könsorganet, inflytande och utflöde;
 3. kontroll över tömningen av tarmarna.

Med tillräcklig träning uppnår bonden medveten spänning, avkoppling och imitation av tryckande rörelser i denna muskel.

Och dessa åtgärder görs när det är nödvändigt för människan, och inte godtyckligt.

Vad händer om du inte följer sin ton

flabbiness

Om du ofta sitta, inte leder en aktiv livsstil, lite drag, stöder inte tonen musklerna i bäckenbotten och träna PC muskeln, de blir slapp, och blodcirkulationen i detta område blir många gånger värre.

Dåligt blodflöde till kroppen

Då människans värdighet illa fylld med blod, det är svårt att uppnå sin kampberedskap. Och om det visar sig att uppnås kan utflödet från könsorganet, även med koalition, inträffa vid något oväntat ögonblick.

Och då börjar det allvarligt begränsa personen, för han vet inte varför erektionen försvinner.

Problem med ändtarmen

Dessutom, på grund av svaghet och slaphet i lumbosakralmuskulaturen minskar retentionstid rektal kraft.

Dålig uthållighet i sängen

En annan populär minus är oförmågan att begränsa den för tidiga finishen i sängen med en älskad och frustrerad kärleksspel. Tidigare talade vi också om sätt att hantera en snabb finish här.

För att börja studera instruktionerna om hur man gör Kegel övningar för män korrekt måste du alltid alltid hitta platsen för vår muskel.

Hur man bestämmer platsen för denna muskel

1 metod att hitta

 • När du går på toaletten lite, koncentrera dig på att se till att stoppa urinflödet. För detta spänner du alltid på samma muskel som ligger inom bäckenområdet.
 • Kom ihåg platsen för detta område, vilken typ av muskel du anstränger för att stoppa vätskan i toaletten. Det är du som behöver träna.
 • "Kram ut" resterna av strålen du tillåter också denna muskel. Prova nu upprepning liknande spänningar och kompression redan utanför toaletten.
 • Om du inte lyckades sluta jet, så tills din muskel är för svag och det finns ett större incitament att arbeta med det.
 • Liknande kompressioner som på toaletten kommer att användas av dig i sängen med din älskare för att undvika för tidig finish.

2 metod att hitta

 • När ditt sexuella organ är i kampberedskap och har maximal erektion, behöver du inducera honom börja studs. Detta kommer att ske med hjälp av stammen bara lapanniokockmuskeln.
 • Med en sådan "studsande" kan du lägga handen på skrotet för att fullt ut uppleva muskelspänningen och dess exakta position.
 • Muskeln som kontraherar, rör sig och stammar är den du söker. Det är det vi ska pumpa och träna. Utövandet av sådana hopp i framtiden är ett av svaren på frågan om hur man utför Kegels metod för män. Ta den här metoden själv. Liknande metoder för styrka som vi har beskrivit här.

Börja träna i tre steg

Vår muskel, som vi kommer att arbeta, omger prostata.

Förmågan att medvetet slappna av och stretch "Love muskler" kan du fördröja eller stoppa förväg avsluta i sängen med en favorit, samt ge dig en hel del andra fördelar, som vi skrev om i artikeln.

För detta är det nödvändigt att börja förstärka det och hålla det i gott skick dagligen.

Steg 1. Stress och avkoppling

 1. Stram kärlekens muskel med all sin kraft och behåll den i sådan spänning för 3 sekunder.
 2. Stopp komprimering, slappna av helt i 3 sekunder. Dessa två första steg är 1 cykel.
 3. Sådana cykler du behöver göra 20-30 under dagen.
 4. Gradvis, vid slutet av veckan, öka antalet cykler till 50 per dag.
 5. Du måste utföra dessa övningar varje dag i två veckor. Det är inte alltid nödvändigt att träna Kegel-träningen för män hemma, eftersom det kan göras var som helst och var som helst.

Steg 2. Lär dig att isolera från andra muskelgrupper

 1. Först kommer du att ha en tendens stammen tillsammans med lk-muskeln och andra muskler i bäckenet: skinkor, press, mage, ben, tår, muskler i ansiktet. I början kommer det att vara normalt för en nybörjare.
 2. Men din uppgift är att lära dig att komprimera och slappna av den pubic-coccygeal muskel isolerade från andra muskler. Lär dig att arbeta bara med det. Detta kommer att ge en större effekt.
 3. Det är viktigt att gradvis öka belastningen och antalet cykler när du tränar denna speciella kärlekskärl. Det är som i gymmet när du kom för att svänga. De gjorde sin norm på 15-30 minuter och lämnade sig för att vila. Allt behöver vila.
 4. Constancy - bestäm framgångsfaktorn. Bestäm ditt minimum, vilket du enkelt och utan mycket arbete utför. Och hädanefter börja gradvis öka belastningen. Det är som i gymmet. Denna typ av måttlig och daglig Kegel gymnastik för män och en uppsättning övningar för kompression och avkoppling ger sina frukter.

Steg 3. Komprimering görs längre i tid och avkoppling är kortare

 1. Nu strävar kärlekens muskel med all sin kraft och hålls i sådan kompression för 10 sekunder.
 2. Koppla av den här muskeln på 4 sekunder. Sådana första två nya steg utgör 1 ny cykel.
 3. Sådana cykler du behöver göra 20-30 på en dag och öka gradvis deras antal till 70-100 per dag.
 4. Det är möjligt att bryta övningen att utföra cykler på 2 delar: 50 på morgonen och 50 på kvällen. Till exempel, 50 när du går till jobbet på morgonen och samma kväll på vägen hemma.
 5. Det tredje steget ska genomföras inom 4 veckor. Och då behöver du bara hålla muskeln tonad, släng inte i träningspasserna, och repetera dem regelbundet och återvända till dem.

Titta på följande video om Kegels övning för män och lektioner om hur man förbättrar det.

När det gäller ökad uthållighet i sängen med en älskad man talade vi också i en annan artikel med intressanta uppenbarelser.

Efter avslutad 3 steg

När du går igenom alla 3 steg, är du redan du kan experimentera och hitta vad som fungerar bäst för dig individuellt.

Exempel på individuella preferenser

 • Någon kommer att vara bekväm att göra 2-3 lång kompression i 15 sekunder med en 2 sekunders paus mellan dem.
 • För andra kommer det att finnas en idealisk serie korta klämningar i 5 sekunder.
 • Någon kommer att använda 2-3 korta pressar (för att det ska vara enkelt och utan stor ansträngning), en paus för återhämtning, och igen 2-3 korta pressningar.
 • Vissa människor kommer att göra först om 40 mycket kort kompression som uppvärmning, och sedan 15 långa. Hur bekvämt.
 • Vissa börjar med lätt komprimering på 10-15 sekunder, och gradvis med nästa steg ökar styrkan. När de når maximal kompression, minskar de också gradvis lasten utan att gå i ett avslappnat tillstånd. Endast 3-5 steg med kompressionskraft. Med frekvent träning börjar Kegels muskler hos män vid varje steg att öka kompressionstiden.

Hur man testar styrkan hos musklerna erfarna män efter långa rutiner

 1. När du redan lär dig hur du gör din värdighet i ett spännande tillstånd lätt och utan belastning, sätter erfarna män en handduk på den.
 2. Här är din kropp redan lätt studsa med en liten handduk, draperad ovanpå. Detta kommer inte mycket att komplicera uppgiften, särskilt om du har praktiserat länge.

Det rekommenderas att du gör det med en handduk på morgonen. Återigen krävs det konsekvens. Således kommer du vara mindre benägna att ställa frågor om hur man ökar männs styrka.

Användningen av teknik i sängen för att förlänga närheten

I sängen med din favoritapplikation av tekniken för långvarig kompression av musklerna hjälper Kegel till att fördröja finishen.

 1. Spänning med maximal kraft. När du känner att en flock hästar transporteras bort i fjärran, och målet är oundviklig när tåget närmar sig sitt slut station, börjar du anstränga pubococcygeal muskel med all den maximala effekt som du har. Precis som du lärde dig under träning. Cirka 20-30 sekunder räcker, någon behöver och mer.
 2. Vet hur man känner igen tillvägagångssättet till den kritiska punkten. Vid en kritisk gräns börjar någon att rulla ögonen. I det här fallet börjar din prostata som regel regelbundet minska, sådana vibrationer uppträder i könet. Alla borde tydligt förstå omfattningen av excitationen i hans kropp och förstå början av detta kritiska ögonblick i förväg. Många har inte lärt sig att känna igen den toppen när lokomotivet bär bort, och därför frågar de ofta varför en man snabbt slutar sin verksamhet.
 3. Komprimering är bättre att börja tidigare än vanligt. Du kommer aldrig att förlora din säd, oavsett hur önskvärt och fortsätta att hålla en spänning pubococcygeal muskler, behöver du inte ge slack och inte slappna av för en sekund. Det är bättre att hålla en lång pressning i några sekunder innan det är för sent. Gör precis som nämnts i artikeln och visades för nybörjare i videon lektionen om Kegel träning för män hemma. När vibrationen stannar kan du koppla av.
 4. Dra ut vid rätt tidpunkt. Underlätta tekniken genom att det är bättre att dra ut sin värdighet och därigenom hålla pressen. Fortsätt friktion efter att de släppts och det finns inget behov av muskelspänningar.
 5. Använd små knep. Om det under övning du arbetat med pubococcygeal muskel isolering, redan en partner i sängen, kan du fuska och hjälpa sig själva omfatta andra muskler för att bevara fröet (någon ansträngande press, någon skinkor, ben, muskler i munnen, käken, eller fingrar på benen). Men det här är bara i sängen för att förlänga intimiteten. Under den utbildning som krävs för att göra komprimeringen separat från andra muskler, som beskrivs i steg 2. Det är det enda sättet att verkligen pumpar.

Om vilka subtiliteter som är glömda

1. Förväxla inte träningspraxis med den första fasen att hitta en muskel

 1. Varje gång stoppar vätskestrålen i toaletten inte nödvändigt! Detta är en metod som endast är utformad för att ta reda på var kärlekens muskel ligger i kroppen. Gäller endast vid inledning i nybörjare.
 2. Kärnan i själva tekniken är att lära sig att slappna av och komprimera denna muskel under alla förhållanden och inte bara i en toalett.
 3. När du redan har hittat och känt det, är den mycket steg-för-steg-övningen av kompression och avkoppling bäst utförd med en tom bubbla. Att det inte fanns något övertryck på prostata.
 4. Det är på toaletten att det kommer att vara lämpligt att träna Kegel-träningen för män med inkontinens efter operationen.

2. Applicera de finaste andningsandningarna

 1. Att andas bättre än magen, det måste finnas en sådan bukspray under träning. I detta fall ska luften inandas av näsan, inte genom munnen.
 2. Subtilitet av andning. Inspirationen gör vanligtvis muskelspänningen, och vid en lugn utandning är avslappningen redan klar. Förvirra inte.

3. Kompression görs i olika former och även när man går

Kanske är det lättast för en nykomling att påkalla en muskel när han ligger ner.

Men med erfarenhet och övning borde en person komma till det faktum att stressen av vilken tid som helst ska uppnås och sitta, stå och jämnt under gång. Utan begränsningar i poses.

4. Felaktig tro

 • För många okunniga människor orsakar teknikkens namn ett missförstånd eller skandal, vilket är ett stort misstag på grund av inkompetens.
 • Denna övning är för riktiga män som vill bli bättre bland andra.
 • Önskan att träna manliga Kegel övningar för att stärka bäckenbottenmuskulaturen ger dig ytterligare kunskaper i sängen, är inte inneboende i de vanliga killar.

5. När resultaten är synliga

Beroende på hur mycket muskeln försvagades först före början av alla metoder, kommer resultaten fram till följande termer:

 • 1-2 månader;
 • eller om ett halvt år (om membranet i bäckensgolvet var initialt särskilt svagt).

Till exempel finns det förändringar i sängen när det gäller muskelpumpning och uppskjutning av för tidig finish

Det bestäms mycket av din uthållighet och önskan att ta itu med problemet vid roten. Det viktigaste är att inte ge upp och ge tid varje dag att utveckla sig själv.