Huvud
Symptom

Kegel övningar för män

Artikeln beskriver hur man gör Kegel övningar rätt hemma.
Denna effektiva teknik gör det möjligt för dig att övervaka längden och känsligheten hos den sexuella handlingen, öka erektionen hos män, förebygga prostatit, inkontinens i urinen, minska risken för hemorrojder...

Ursprungligen utvecklades Kegel övningar för kvinnor

Amerikanska gynekologen A. Kegel under det senaste århundradet utvecklade ett övningssystem för att stärka bäckensgolvets muskler, vilket var avsett för kvinnor med inkontinensproblem. Snart uppmärksammade forskaren, tillämpningen av hans system förbättrar tydligt arbetet i hela genitourinary systemet. Så hos kvinnor som lider av frigiditet började ljusa upplevelser av glada ögonblick av intimt liv framträda. Sedan dess har Kegelsystemet förbättrats och även olika simulatorer har utvecklats.

Sedan rekommenderades Kegel övningar till män

Till skillnad från den kvinnliga versionen av gymnastik behöver män inte en simulator. Övningar kan göras obemärkt, på något ställe och villkor. Samtidigt är effektiviteten av detta systems inflytande på människors hälsa helt enkelt fantastiskt! Det finns många fall där Kegel övar med prostatit om några månader gav en signifikant förbättring av tillståndet, upp till fullständig botning av kronisk prostatit. Huvudförhållandet - metodiskt och uthållighet.

Gamla östliga övningar utgjorde grunden för helande övningar

Tibetanska metoder, de underliggande övningarna, fick ackumulera en stor mängd energi för en man, som bokstavligen föryngrade hela kroppen. Utövare styrde adekvat ejakulationen och trodde att utlösningsuppgiften endast skulle kunna vara när det finns ett syfte att få ett barn. I andra fall förvandlade de urladdningen till en kraftfull energiinsprutning i kroppen.
Moderna övningar är anpassade för "genitourinary" problem och innehåller inte energipraxis.

Kegels teknik syftar till att träna LC-muskeln (pubic coccygeal), om platsen som säger sitt namn, beläget i ljummen, mellan anus och pungen.
LK-musklerna kan kännas med starkt vilande av urinering, eller utstrykning av de sista droppen urin.

Forskare har märkt en ytterligare positiv effekt av aktivering av hjärnan i spänningen i denna muskel. Mer detaljer finns på vår hemsida potencia-100.ru i artikeln "LK-muskeln ändrar hjärnan..."
Systematiskt utförande av åtminstone en av de övningar som föreslås nedan kan vi förvänta oss en ökning av erektion på grund av att de muskler som är involverade i förekomsten av dem förstärks.

Utbildning av denna muskel rekommenderas speciellt för män som leder en stillasittande eller ganska stillesittande livsstil, till exempel förare, programmerare, kontorsarbetare och alla män som vill förbättra sin manliga prestanda oberoende av ålder.

Inga kontraindikationer, så att de kan praktiseras var som helst, inklusive hemma.

Hur man gör Kegel övningar

Innan muskeln är utbildad måste den hittas och kännas. Och det är lätt att hitta det, men det är svårare att känna, eftersom det vanligtvis är i ett "försummat" semi-atrofierat tillstånd.
Det enklaste sättet att känna det är med en stark urinretention, medan du kan känna vid beröring att mellan pungen och anusen "något" är ansträngd. Det här är vad vi ska träna.

Känna till hur man kontrollerar LC-muskeln, du kan börja göra 15 av sina sammandrag tre gånger om dagen. Andas genom din näsa. Under sammandragningen andas vi in, medan vi kopplar av och andas ut. Försök, så att gluteal musklerna och pressen inte belastar. Om du inte får det direkt, är det okej, kroppen behöver tid för att komma ihåg den glömda muskeln. Därefter öka varje dag gradvis antalet nedskärningar, upp till 50 repetitioner, och tiden för varje sammandragning och avkoppling till 3 sekunder.

Under träning kan du ändra rytmen av sammandragningar. Det finns inga speciella regler här, precis som om du tränade någon annan muskel. Det finns många variationer av Kegels gymnastik, en av sina uppgifter är att utveckla LK-muskeln.

Effekten av sådana studier kommer inte att komma snart, efter ungefär en månad av dagliga lektioner. Sluta inte för tillfället, du drog bara denna muskel ur atrofi, och riktiga övningar som du kommer att känna till fullo för övningarna börjar bara.

Övningar Kegel kan rekommenderas för förebyggande av prostatit. Denna extremt vanliga sjukdom blir yngre varje år, dess behandling är svår, inte mycket effektiv, och enligt den deprimerande effekten på en mans aktivitet är den till och med satt på en nivå med hjärtinfarkt. Lyckligtvis är förebyggandet av prostatit enkelt och visar bra resultat!

Ovanstående övningar bidrar till utvecklingen av LC-muskeln, bekämpa kroniska sjukdomar, stärka erektionen och tjäna som en utmärkt profylax för ejakulationsproblem.

1. "Awakening of Fire"

Denna övning visas helt för alla, både män och kvinnor.
Vad är kärnan i övningen?
I det faktum att vi lär oss att spänna skrotet där LC är belägen, för vilket vi drastiskt spänner musklerna, hela botten, mer exakt, dra uppåt, på inspiration.
Det är obligatoriskt i denna övning att vara närvarande i två etapper: spänning (vass andning), avslappning (jämn utandning).
Spetsen av tungan vid denna tidpunkt ligger vid övre himmelen, glöm inte bort det, det är viktigt för korrekt omfördelning av energi i kroppen, annars är det möjligt, huvudvärk.

Du kan göra denna övning när du står i bilen, framför TV: n...
Antalet upprepningar är minst sju gånger. Tempot i prestanda från långsamt till mycket snabbt, precis som du kan diversifiera, till exempel vid inandning, gör några snabba energiska pull-ups, hennes utandning är avkopplande.
Övning riktas mot stillastående och kroniska fenomen i prostata och i hela genitourinary systemet.

2. "Paus"

Detta är en extremt viktig Kegelövning för både män och kvinnor. Det aktiverar hela genitourinary systemet som bidrar till kroppens intima hälsa. Mästare i Tao tror att de som har behärskat denna övning, för alltid blir av med intima problem. Dessutom är denna övning ett anmärkningsvärt förebyggande av urininkontinens.

Vid urinering är det nödvändigt att kraftigt och fullständigt tvinga musklerna i hela muskelgruppen i det lilla bäcken för att blockera det för att blockera trickle, utan att nödvändigtvis tillåta partiell överlappning.
Det viktigaste i denna övning är att lära sig att drastiskt och fullständigt täcka dricksen, vilket inte tillåter läckage.
Efter en sådan överlappning finns det viss fördröjning och sedan avkoppling.
Sådana avbrott under en urinering bör vara från tre till sju.

Kegel video övningar för män

För mer detaljerad studie av ovanstående övningar, se två korta, men uttömmande videor.

Tillägg till gymnastik enligt Kegel

Det handlar om prostata massage.
Amerikansk statistik visade att förekomsten av den här smutsiga sjukdomen föll flera gånger med penetration av prostata massagerare i människornas personliga hygien. Dessutom läkar prostasmassagen i profylaktiska ändamål hela genitourinary systemet, stärker nervsystemet, ökar erektilpotentialen, ökar styrkan hos den manliga kroppen. Du kan läsa mer i artikeln "Hur man gör en prostata massage själv"

Gymnastik Kegel för män: historia av förekomst, indikationer, effektivitet

Inte alla moderna män kan hitta tid att göra sport eller åtminstone göra övningar. Även om var och en av dem förstår vikten av yrken för hela kroppens hälsa, dess system och organ.

Ett alternativ till gym kan vara gymnastik Kegel för män.

Det har visat sig att enkla övningar ger otroliga fördelar, främst för att öka sexuella förmågor hos det starkare könet.

Vad är Kegel gymnastik?

Innan dechiffrera metoden för träning för hanen är det värt att nämna historien om utseendet på gymnastik. Så utvecklade Arnold Kegel, en gynekolog, en övningsövning för kvinnor efter födseln. Faktum är att många av hans mödrar hade problem med vävnadens elasticitet och följaktligen inkontinens. Det här komplexet syftade till att stärka bäckensgolvets muskelsystem. Därefter började Kegels patienter tala om det faktum att efter en övning av övningar förändrade de känslorna som mottogs under sex, nämligen en ljusare orgasm observerades, libido blev många gånger starkare.

Därefter bestämde doktorn att Kegels gymnastik för män också kan vara ett bra sätt att få sexliv och det starkare könet till normalt. Faktum är att den fysiska belastningen, som tillfälligt produceras hemma, förhindrar patologier och förbättrar erektilfunktionen. Utbildningen baseras på spridda blod i bäckenet, vilket inte bara bidrar till att förbättra könets kvalitet utan också utan medicinering hjälper till att bli av med inkontinens av urin och hemorrojder. Klassens huvudregler är korrekthet, klarhet, systematiskt genomförande av övningarna.

Än intim gymnastik för män är användbart för män

Om du regelbundet utför Arnold Kegels enkla gymnastik för män, kommer resultaten inte att vara långa när du kommer:

 • blodflödet i det lilla bäckenet normaliseras, som ett resultat av könsorganen, det kvalitativt förses med syre och blodflöde;
 • muskelton ökar;
 • minskar trötthet och ökar effektiviteten, inklusive i den intima planen;
 • penisens lutningsvinkel under erektionsperioden återställs.

De flesta av de mest akuta manliga problemen kan lösas med effektiv Kegel gymnastik för män: återställa kraft, bota prostatit, stärka musklerna när man urinerar inkontinens, lindrar hemorrojder.

 • För styrka
  Toning för penis är ett oumbärligt villkor för manlig fysisk hälsa, för faktum är att medlemmen är samma muskel. Att se positiva resultat verkligen redan i 2 veckors månad av anställning med hjälp av en teknik. Så, samlaget kommer att bli helt kontrollerat, mannen kommer att kunna observera ejakulation självständigt, i rätt ögonblick att avstå för att fullt ut tillfredsställa partnern. Dessutom tillåter en så enkel simulator att du får en orgasm flera gånger längre och ljusare under kön.
 • Vid urininkontinens
  Positiv effekt gymnastiska övningar har på muskelsystemet, nämligen bäckensgolvet, som en följd av hela urinprocessen. Urin håller inte och "läcker" efter att ha gått på toaletten "på en liten" på grund av problem med sfinkteren. Korrekt valda övningar kommer att återställa och stärka intima muskler. Dessutom kommer kursen av gymnastik att hjälpa till även efter att prostatan har avlägsnats kirurgiskt.
 • Med prostatit
  Kegels verkliga övningar och vid en prostatit, trots allt de är inriktade på undertryckande av stillastående bildskärmar i ett adenom, förbättrar blodcirkulationen i organen i ett litet bassäng. Bland annat stärka den pubic-coccygeal muskel, som ligger mellan skrot och anus. Dessutom kan dessa övningar även bidra till en ökning av penis, vilket är viktigt för det starkare könet. En effektiv kurs är inte bara för dem som redan lider av prostata sjukdom, men också för män i riskzonen som leder en stillasittande livsstil, till exempel, det är användbart för förare, programmerare, kontorspersonal. Även återvinningsprocesser efter avlägsnande av prostata förekommer snabbare. Fullständigt övervinna patologin, förhindra utseende av impotens, förbättra erektion kan regelbundet använda gymnastik.
 • Med hemorrojder
  Med hemorrojder och dess förebyggande är den mest effektiva lösningen fysisk träning. Därför rekommenderade Kegel att utföra sina gymnastiska övningar för att stärka anusens muskler och förbättra tillståndet hos anusens kärl. Också viktig i kampen mot hemorrojder är ett normalt utflöde av venöst blod som kan förhindra även den akuta sjukdomen, det är möjligt att rätta till situationen när man utövar Kegels metod. Efter procedurförloppet kan du märka en minskning av hemorrojder, en varning för deras förlust.

Kegelövningar för män: genomförandebestämmelserna

Speciella övningar Kegel för män syftar till att stärka bäckens golv, så att de har en positiv effekt på förstärkning, så att du kan återhämta sig efter prostatektomi, det vill säga operation för att ta bort prostata.

Enligt forskarna är kraftbelastningarna som är ganska möjliga att utföra hemma användbara för medlemmar i det svagare könet som har problem med sexuell aktivitet.

Studier har visat att mer än 50% av patienterna som led av impotens återvände till det normala livet på bara 2-3 veckor med en vanlig träningscykel.

Det är värt att notera att före experimentet, män kunde inte behålla en erektion mer än en minut, men efter månader av övningar dess varaktighet ökade med 5 gånger eller mer.

Det är viktigt att förstå när metodiken ger sina resultat.

Så, Kegel övningar för män kommer att vara effektiva om:

 • minskar eller försvinner intresset för kön
 • i det exciterade tillståndet har penisen otillräcklig hårdhet;
 • när det inte finns någon okontrollerad erektion på natten och på morgonen, vilket är normalt för män;
 • låg excitability i intim närhet;
 • tidig och för tidig utlösning.

Orsaken, som framkallar mildheten hos den manliga penisen, är den otillräckliga fyllningen av dess cavernösa kroppar.

Detta leder till otillräcklig elasticitet, även under en period av intensiv spänning.

Korrekt och ovillkorligt styrd av teknik kan du återfå kontrollen över utlösningen och förlänga erektionen.

Hur man utför Kegel övningar för män

Så effektiva Kegel övningar för män består av fyra steg. Det är viktigt att följa lektionens etablerade sekvens efter lektionen.

 1. På den första etappen Spänningen och avslappningen av muskeln görs, övningen upprepas 10 gånger. Första gången är mer korrekt att utföra det 2-3 gånger om dagen, så öka antalet gånger. Som ett resultat är det nödvändigt att komma till 150 nedskärningar om dagen.
 2. Under andra fasen följt av muskelspänning i 3 sekunder, följt av avkoppling under samma period. Det är viktigt att börja med 10 repetitioner, så småningom öka antalet till 50 per dag, och spänningen ska vara 20 sekunder - en halv minut.
 3. Den tredje etappen Det är markerat med en muskelbelastning i 5 sekunder, då är det en ökad spänning också i 5 sekunder. Upprepa övningen för 4-5 steg. På en dag måste du spendera det upp till 10 gånger.
 4. Den sista fjärde etappen Är en snabb sammandragning och avslappning av muskeln. Det är viktigt att uppnå effekten av awe. Upprepa träningen upp till 10 gånger om dagen.

Varje gymnastik har sina egna egenskaper. Så, Kegels fysiska övningar för män är utrustade med ett antal villkor:

 • regelbundet utförande av komplexet;
 • Under träning ska andningen vara djup och stabil. När muskelspänningen är gjord, görs en inandning vid avslappning - utandning;
 • otillåtet är en fördröjning av andning, eftersom brist på syre kommer att förhindra ett positivt resultat;
 • Behandling av manipulation rekommenderas på en tom blåsan;
 • Det är viktigt att byta positioner under träning, till exempel hemma - ligga ner, på jobbet - sittande;
 • Det är nödvändigt att bara arbeta med pubic-coccygeal muskler, andra ska inte delta i gymnastik.

Kontra

De allmänna förbuden att utföra övningar med Kegel-metoden är:

 1. Inflammation i bäckenorganen, speciellt akut.
 2. Vaskulära störningar i nedre extremiteterna och bäckenorganen.
 3. Blödning efter operationen.
 4. Oncology.

Innan du börjar göra Kegel övningarna är det viktigt att besöka en specialist, som kommer att godkänna eller förbjuda klasser beroende på funktionerna i det specifika fallet och sjukdom.

Kegel övningar för män

I medicinens historia mitten XX-talet amerikansk läkare Arnold Kegel in som författare till gymnastik för kvinnor, vilket underlättar leverans och påskyndar återhämtningen av kroppen efter dem. Men många decennier senare, visade det sig att muskel övningar är användbara för män - i privatlivet, behandling av prostatit, hemorrojder, enures.

Vad är Kegel gymnastik?

I kroppen finns det muskler som vanligtvis kallas intima. Dessa muskler är så viktiga för att det mänskliga sexuella systemet fungerar som de gamla kinesiska läkarna betraktade dem "livets och dödens portar". Hos män är mellan testiklarna och anus den pubic-coccygeal muskel. Denna lilla muskel kontrollerar processen med urinering, erektion (penisstimulering) och ejakulation (utstötning av fröet). Dessutom, tillsammans med närliggande muskler, skyddar det bäckensgolvorganen från nedåtgående.

Fysiologiskt är en erektion hos män en rush av blod till penisens klyfösa kroppar, vilket leder till att penis ökar och förvärvar fasthet. Det innehåller emellertid bara en del av de ihåliga cellerna, den andra ligger i bäckens djup. För en kvalitativ erektion ska blodet fylla alla klyfösa kroppar. Detta beror till stor del på den pubic-coccygeal muskel, som utför tre huvudfunktioner: kompression, sammandragning och utstötning.

Gymnastik Kegel för män är utformad för att lära sig hur man mentalt hanterar denna muskel. Han bör stressa eller slappna av inte själv, men när hans herre behöver det. Grunden för Kegel övningar är förmågan att avsiktligt begränsa urineringens verkan. Utbildning av intima muskler syftar till att förstärka den pubic-coccygeal muskeln och öka blodflödet till bäckenområdet.

Än intim gymnastik för män är användbart för män

Hem övningar med hjälp av Kegel övningar hjälp:

 • öka libido (sexuell lust);
 • stärka erektion
 • förbättra kvaliteten på sexuella handlingar, eliminera prematur utlösning hos män;
 • öka orgasmens känsla
 • förhindra utvecklingen av prostatit, hemorrojder, urininkontinens, avföring.

Särskilt värdefull är att Kegel övningar för män påverkar prostatakörteln. Rollen av denna gymnastik i behandling och förebyggande av prostatit, prostata adenom är stor. Efter träning minskar stillastående fenomen i bäckenorganen. På grund av detta upplever patienter med hemorrojder, enuresis och encopresis (inkontinens av avföring) också lättnad.

För styrka

Om den pubic-coccygeal muskeln försvagas, har män ett problem med erektion, så det är nödvändigt att stärka den. Den sexuella handlingen regleras av ett komplex av komplexa neurofysiologiska reflexer. Först stimulerar den intima muskeln en erektion. Då fyller blodet i penisens klyfösa kroppar, och så snart trycket når maximalt utlöses ejakulationsmekanismen. Övning för att öka styrkan bidrar till att normalisera denna process.

En annan effekt av gymnastikkegel - förvärring av penisens känslighet, vilket kan stärka orgasmens ljusstyrka avsevärt. Den ökade excitabiliteten hos penisens huvud kan emellertid leda till för tidig utlösning. Penis anpassar emellertid till ett nytt tröskelvärde efter 2-3 veckor. Utveckla en intim muskel, utför övningar Kegel, det är vettigt och att uppleva seriella orgasmer.

Vid urininkontinens

Hos män uppträder enuresis ofta efter operation på prostatakörteln, urologiska infektioner, stroke. Träning av bäckensgolvsmusklerna med Kegel övningar hjälper till att behärska deras spänningar och avkoppling. Som ett resultat blir trängseln att urinera hos män mindre vanlig. Efter att ha lärt sig att dra på baksidan av bäckenbotten, kan du bli av med handlingar av ofrivillig avföring.

Med prostatit

Eftersom en av de främsta orsakerna till inflammation i "andra hjärtat" av moderna kvinnor, särskilt i städerna - deprimerande fysisk inaktivitet, bäcken svårt utflöde av venöst blod. Hennes stasis orsakar en inflammatorisk process i den ömma prostatakörteln. När man utför övningar Kegel för män normaliseras blodcirkulationen, prostata återhämtar sig.

Med hemorrojder

De främsta orsakerna till denna sjukdom - stagnation i bäckenregionen, lyfter överdrivna vikter, frekvent förstoppning. Kegel övningar med fysisk aktivitet, balanserad näring effektivt kan hjälpa muskler och kärl i anus att återställa normal funktion. Förbättringen av blodflödet avlägsnar sjukdomens svårighetsgrad, de hemorroida noderna minskar med tiden, upphör att falla ut.

Hur man utför Kegel övningar för män

Vid daglig träning kan gymnastik förbättra hälsan i några månader. Övningar är enkla, det finns ingen specifik instruktion för deras genomförande. Du kan träna muskler varhelst och när som helst - för andra är det helt osynligt. Det enda villkoret är att genomförandet av komplexet ska vara regelbundet, och det ska göras korrekt.

Det svåraste är att känna var den pubic-coccygeal muskeln är. När du urinerar bör du försöka avbryta lagen. Den muskeln, som i dessa sekunder stammar, och du behöver träna. Den första uppgiften att behärska Kegels metod är att lära sig att avbryta urinflödet. Då kan du övervinna och kontrollera utlösning. Det tar dock tid och tålamod.

Så, hur man gör Kegel övningar korrekt? Först med en tom blåsan. För det andra, utan att musklerna i buken och skinkorna medverkar. Kegelövningar för män utgör ett sådant komplex:

 1. Först måste du spänna muskeln i 1-2 sekunder och sedan slappna av.
 2. Samma, men i en snabb takt (med rätt prestanda, rinner penis).
 3. Räkna från 1 till 5, komprimera gradvis muskeln och sedan räkna från 5 till 1 släppa.
 4. Håll muskeln i spänning, varje gång förlänga tiden.
 5. Raging, stoppa jet 5 eller flera gånger.
 6. Tryck, som med förstoppning (utstötning).
 7. Att tvinga penis i ett tillstånd av erektion att fluktuera upp och ner.

Det rekommenderas att starta Kegel övningar för män med 10 stammar, avslappningar och poppar och lägger till en varje dag. Om musklerna är betydligt trötta måste du ta en paus för en dag eller två. Effektiviteten av övningar med metoden av Kegel ökar om parallellt med att applicera universella anal-tränare. De kan användas av män, tjejer, kvinnor. Luften pumpas in i kammaren, vilken expanderar och, genom att utöva tryck, tränar bäckensmusklerna. Detta är särskilt användbart vid behandling av kronisk prostatit.

Kontra

Innan du börjar träna dina muskler med hjälp av Kegels metod måste du vara säker på att det saknas ett antal sjukdomar och tillstånd i männas bäckenorgan. Dessa är:

 • prostatit, hemorrojder - i exacerbationsstadiet
 • purulenta, inflammatoriska patologier;
 • tumörer, tromboser;
 • postoperativt tillstånd vid avlägsnande av prostata adenom.

Video: hur man gör övningar för att stärka bäckens golvmuskler

recensioner

Michael, 25 år: Svag erektion, för tidig utlösning - idag är det här ett problem för många män, även unga. Försök Kegels teknik är värt det. Skada kommer inte att hända, men fördelarna för män är uppenbara. Bekant försökt, säger de, ger bra resultat. Bara det är svårt att omedelbart hitta rätt muskel. Det viktigaste är att det här inte är en fiktion, det hjälper verkligen att skapa sex.

Dmitry, 33 år gammal: En vän berättade för mig hur han plockade upp svampen, tvekade länge, men var tvungen att gå till doktorn. Det visade sig att prostatit redan uppträdde. Läkaren först skrev starka läkemedel, och sedan Kegel övningar. Jag vet inte vad som hjälpte mer - medicin eller gymnastik, men mannen botades helt. Mest troligt påverkades det både i komplexet.

Andrew, 22 år gammal: Min bror lärde mig på internet att för män finns en sådan gymnastik Kegel. Jag bestämde mig för att prova det, tränade varje dag. Innan dess var hans intima liv med sin fru inte särskilt bra. När de kränktes var erektionen förlorad. Sedan säger han att samlaget förbättrats, kön började känns på något sätt på ett nytt sätt, skarpare. Överraskande verkar detta vara en väldigt effektiv metod för män.

Topphemligheter om hur man korrekt utför Kegel övningar för män

Tänk i detalj hur du utför Kegel-träning för män korrekt.

Förutom vem har tänkt upp, är en liten historia

Detta utbildningssystem uppfanns av den amerikanska doktorn Arnold Kegel. Initialt var det ett mål att få bäckensmusklerna och de intima zonen till en tonus hos de som födde kvinnor och gravida kvinnor.

Efter alla dräktighetsprocedurer och sedan barnets födelse i honan blev bäckensgolvets muskler blöta. Det fanns problem med urinering, förlorade tidigare nöjen under sammansättningen.

På grund av den komplexa professor i motion dam återvände till sin forna elasticitet och tonen musklerna i din kärlek, och även gör dem mer motståndskraftig än de var innan barnet är fött.

Efter professorns död insåg man att med tanke på likheten hos den sexuella strukturen i könsområdet skulle doktorns träningssystem också vara mycket effektivt för män.

Alla plusser från konstant träning

Vad är användningen av Kegel övningar för män och resultaten efter daglig träning:

 1. ökar uthållighet i sängen och visas kontroll över en förtidig finish;
 2. förbättrar blodflödet i det ihåliga orgelet, vilket ökar dess stridsberedskap och styvhet;
 3. pumpas genom tekniken av "muskel av kärlek" kan du få mer nöje och förnimmelser i sängen;
 4. risken för prostata sjukdom, prostata adenom försvinner;
 5. förhindra risken för prostatit;
 6. eliminerar risken för sjukdomar i samband med inkontinens eller urinering;
 7. förbättra cirkulation blod i det lilla bäckenet
 8. ökad libido och kvalité av sexuellt liv;
 9. Höjningsvinkeln hos den manliga värdigheten i förhållande till kroppen återställs, det blir mer akut som i unga år;
 10. risken för utveckling av hemorrojder försvinner.

Vad är den här kroppen

Detta är huvudmuskeln i bäckenbotten och kallas för pubic-coccygeal. Det börjar i pubicområdet och slutar på coccyxens plats, därav namnet.

Andra termer och dess synonymer

 • LK-muskel;
 • membran i bäckenbotten;
 • kärlekens muskel
 • den pubic-coccygeal muskel;
 • pubic-coccygeal muscle;
 • Kegelmuskel;
 • PC-muskel.

För vilka funktioner i bäckenet är ansvarig

 1. korrekt funktion av det urogenitala området
 2. blodcirkulation i könsorganet, inflytande och utflöde;
 3. kontroll över tömningen av tarmarna.

Med tillräcklig träning uppnår bonden medveten spänning, avkoppling och imitation av tryckande rörelser i denna muskel.

Och dessa åtgärder görs när det är nödvändigt för människan, och inte godtyckligt.

Vad händer om du inte följer sin ton

flabbiness

Om du ofta sitta, inte leder en aktiv livsstil, lite drag, stöder inte tonen musklerna i bäckenbotten och träna PC muskeln, de blir slapp, och blodcirkulationen i detta område blir många gånger värre.

Dåligt blodflöde till kroppen

Då människans värdighet illa fylld med blod, det är svårt att uppnå sin kampberedskap. Och om det visar sig att uppnås kan utflödet från könsorganet, även med koalition, inträffa vid något oväntat ögonblick.

Och då börjar det allvarligt begränsa personen, för han vet inte varför erektionen försvinner.

Problem med ändtarmen

Dessutom, på grund av svaghet och slaphet i lumbosakralmuskulaturen minskar retentionstid rektal kraft.

Dålig uthållighet i sängen

En annan populär minus är oförmågan att begränsa den för tidiga finishen i sängen med en älskad och frustrerad kärleksspel. Tidigare talade vi också om sätt att hantera en snabb finish här.

För att börja studera instruktionerna om hur man gör Kegel övningar för män korrekt måste du alltid alltid hitta platsen för vår muskel.

Hur man bestämmer platsen för denna muskel

1 metod att hitta

 • När du går på toaletten lite, koncentrera dig på att se till att stoppa urinflödet. För detta spänner du alltid på samma muskel som ligger inom bäckenområdet.
 • Kom ihåg platsen för detta område, vilken typ av muskel du anstränger för att stoppa vätskan i toaletten. Det är du som behöver träna.
 • "Kram ut" resterna av strålen du tillåter också denna muskel. Prova nu upprepning liknande spänningar och kompression redan utanför toaletten.
 • Om du inte lyckades sluta jet, så tills din muskel är för svag och det finns ett större incitament att arbeta med det.
 • Liknande kompressioner som på toaletten kommer att användas av dig i sängen med din älskare för att undvika för tidig finish.

2 metod att hitta

 • När ditt sexuella organ är i kampberedskap och har maximal erektion, behöver du inducera honom börja studs. Detta kommer att ske med hjälp av stammen bara lapanniokockmuskeln.
 • Med en sådan "studsande" kan du lägga handen på skrotet för att fullt ut uppleva muskelspänningen och dess exakta position.
 • Muskeln som kontraherar, rör sig och stammar är den du söker. Det är det vi ska pumpa och träna. Utövandet av sådana hopp i framtiden är ett av svaren på frågan om hur man utför Kegels metod för män. Ta den här metoden själv. Liknande metoder för styrka som vi har beskrivit här.

Börja träna i tre steg

Vår muskel, som vi kommer att arbeta, omger prostata.

Förmågan att medvetet slappna av och stretch "Love muskler" kan du fördröja eller stoppa förväg avsluta i sängen med en favorit, samt ge dig en hel del andra fördelar, som vi skrev om i artikeln.

För detta är det nödvändigt att börja förstärka det och hålla det i gott skick dagligen.

Steg 1. Stress och avkoppling

 1. Stram kärlekens muskel med all sin kraft och behåll den i sådan spänning för 3 sekunder.
 2. Stopp komprimering, slappna av helt i 3 sekunder. Dessa två första steg är 1 cykel.
 3. Sådana cykler du behöver göra 20-30 under dagen.
 4. Gradvis, vid slutet av veckan, öka antalet cykler till 50 per dag.
 5. Du måste utföra dessa övningar varje dag i två veckor. Det är inte alltid nödvändigt att träna Kegel-träningen för män hemma, eftersom det kan göras var som helst och var som helst.

Steg 2. Lär dig att isolera från andra muskelgrupper

 1. Först kommer du att ha en tendens stammen tillsammans med lk-muskeln och andra muskler i bäckenet: skinkor, press, mage, ben, tår, muskler i ansiktet. I början kommer det att vara normalt för en nybörjare.
 2. Men din uppgift är att lära dig att komprimera och slappna av den pubic-coccygeal muskel isolerade från andra muskler. Lär dig att arbeta bara med det. Detta kommer att ge en större effekt.
 3. Det är viktigt att gradvis öka belastningen och antalet cykler när du tränar denna speciella kärlekskärl. Det är som i gymmet när du kom för att svänga. De gjorde sin norm på 15-30 minuter och lämnade sig för att vila. Allt behöver vila.
 4. Constancy - bestäm framgångsfaktorn. Bestäm ditt minimum, vilket du enkelt och utan mycket arbete utför. Och hädanefter börja gradvis öka belastningen. Det är som i gymmet. Denna typ av måttlig och daglig Kegel gymnastik för män och en uppsättning övningar för kompression och avkoppling ger sina frukter.

Steg 3. Komprimering görs längre i tid och avkoppling är kortare

 1. Nu strävar kärlekens muskel med all sin kraft och hålls i sådan kompression för 10 sekunder.
 2. Koppla av den här muskeln på 4 sekunder. Sådana första två nya steg utgör 1 ny cykel.
 3. Sådana cykler du behöver göra 20-30 på en dag och öka gradvis deras antal till 70-100 per dag.
 4. Det är möjligt att bryta övningen att utföra cykler på 2 delar: 50 på morgonen och 50 på kvällen. Till exempel, 50 när du går till jobbet på morgonen och samma kväll på vägen hemma.
 5. Det tredje steget ska genomföras inom 4 veckor. Och då behöver du bara hålla muskeln tonad, släng inte i träningspasserna, och repetera dem regelbundet och återvända till dem.

Titta på följande video om Kegels övning för män och lektioner om hur man förbättrar det.

När det gäller ökad uthållighet i sängen med en älskad man talade vi också i en annan artikel med intressanta uppenbarelser.

Efter avslutad 3 steg

När du går igenom alla 3 steg, är du redan du kan experimentera och hitta vad som fungerar bäst för dig individuellt.

Exempel på individuella preferenser

 • Någon kommer att vara bekväm att göra 2-3 lång kompression i 15 sekunder med en 2 sekunders paus mellan dem.
 • För andra kommer det att finnas en idealisk serie korta klämningar i 5 sekunder.
 • Någon kommer att använda 2-3 korta pressar (för att det ska vara enkelt och utan stor ansträngning), en paus för återhämtning, och igen 2-3 korta pressningar.
 • Vissa människor kommer att göra först om 40 mycket kort kompression som uppvärmning, och sedan 15 långa. Hur bekvämt.
 • Vissa börjar med lätt komprimering på 10-15 sekunder, och gradvis med nästa steg ökar styrkan. När de når maximal kompression, minskar de också gradvis lasten utan att gå i ett avslappnat tillstånd. Endast 3-5 steg med kompressionskraft. Med frekvent träning börjar Kegels muskler hos män vid varje steg att öka kompressionstiden.

Hur man testar styrkan hos musklerna erfarna män efter långa rutiner

 1. När du redan lär dig hur du gör din värdighet i ett spännande tillstånd lätt och utan belastning, sätter erfarna män en handduk på den.
 2. Här är din kropp redan lätt studsa med en liten handduk, draperad ovanpå. Detta kommer inte mycket att komplicera uppgiften, särskilt om du har praktiserat länge.

Det rekommenderas att du gör det med en handduk på morgonen. Återigen krävs det konsekvens. Således kommer du vara mindre benägna att ställa frågor om hur man ökar männs styrka.

Användningen av teknik i sängen för att förlänga närheten

I sängen med din favoritapplikation av tekniken för långvarig kompression av musklerna hjälper Kegel till att fördröja finishen.

 1. Spänning med maximal kraft. När du känner att en flock hästar transporteras bort i fjärran, och målet är oundviklig när tåget närmar sig sitt slut station, börjar du anstränga pubococcygeal muskel med all den maximala effekt som du har. Precis som du lärde dig under träning. Cirka 20-30 sekunder räcker, någon behöver och mer.
 2. Vet hur man känner igen tillvägagångssättet till den kritiska punkten. Vid en kritisk gräns börjar någon att rulla ögonen. I det här fallet börjar din prostata som regel regelbundet minska, sådana vibrationer uppträder i könet. Alla borde tydligt förstå omfattningen av excitationen i hans kropp och förstå början av detta kritiska ögonblick i förväg. Många har inte lärt sig att känna igen den toppen när lokomotivet bär bort, och därför frågar de ofta varför en man snabbt slutar sin verksamhet.
 3. Komprimering är bättre att börja tidigare än vanligt. Du kommer aldrig att förlora din säd, oavsett hur önskvärt och fortsätta att hålla en spänning pubococcygeal muskler, behöver du inte ge slack och inte slappna av för en sekund. Det är bättre att hålla en lång pressning i några sekunder innan det är för sent. Gör precis som nämnts i artikeln och visades för nybörjare i videon lektionen om Kegel träning för män hemma. När vibrationen stannar kan du koppla av.
 4. Dra ut vid rätt tidpunkt. Underlätta tekniken genom att det är bättre att dra ut sin värdighet och därigenom hålla pressen. Fortsätt friktion efter att de släppts och det finns inget behov av muskelspänningar.
 5. Använd små knep. Om det under övning du arbetat med pubococcygeal muskel isolering, redan en partner i sängen, kan du fuska och hjälpa sig själva omfatta andra muskler för att bevara fröet (någon ansträngande press, någon skinkor, ben, muskler i munnen, käken, eller fingrar på benen). Men det här är bara i sängen för att förlänga intimiteten. Under den utbildning som krävs för att göra komprimeringen separat från andra muskler, som beskrivs i steg 2. Det är det enda sättet att verkligen pumpar.

Om vilka subtiliteter som är glömda

1. Förväxla inte träningspraxis med den första fasen att hitta en muskel

 1. Varje gång stoppar vätskestrålen i toaletten inte nödvändigt! Detta är en metod som endast är utformad för att ta reda på var kärlekens muskel ligger i kroppen. Gäller endast vid inledning i nybörjare.
 2. Kärnan i själva tekniken är att lära sig att slappna av och komprimera denna muskel under alla förhållanden och inte bara i en toalett.
 3. När du redan har hittat och känt det, är den mycket steg-för-steg-övningen av kompression och avkoppling bäst utförd med en tom bubbla. Att det inte fanns något övertryck på prostata.
 4. Det är på toaletten att det kommer att vara lämpligt att träna Kegel-träningen för män med inkontinens efter operationen.

2. Applicera de finaste andningsandningarna

 1. Att andas bättre än magen, det måste finnas en sådan bukspray under träning. I detta fall ska luften inandas av näsan, inte genom munnen.
 2. Subtilitet av andning. Inspirationen gör vanligtvis muskelspänningen, och vid en lugn utandning är avslappningen redan klar. Förvirra inte.

3. Kompression görs i olika former och även när man går

Kanske är det lättast för en nykomling att påkalla en muskel när han ligger ner.

Men med erfarenhet och övning borde en person komma till det faktum att stressen av vilken tid som helst ska uppnås och sitta, stå och jämnt under gång. Utan begränsningar i poses.

4. Felaktig tro

 • För många okunniga människor orsakar teknikkens namn ett missförstånd eller skandal, vilket är ett stort misstag på grund av inkompetens.
 • Denna övning är för riktiga män som vill bli bättre bland andra.
 • Önskan att träna manliga Kegel övningar för att stärka bäckenbottenmuskulaturen ger dig ytterligare kunskaper i sängen, är inte inneboende i de vanliga killar.

5. När resultaten är synliga

Beroende på hur mycket muskeln försvagades först före början av alla metoder, kommer resultaten fram till följande termer:

 • 1-2 månader;
 • eller om ett halvt år (om membranet i bäckensgolvet var initialt särskilt svagt).

Till exempel finns det förändringar i sängen när det gäller muskelpumpning och uppskjutning av för tidig finish

Det bestäms mycket av din uthållighet och önskan att ta itu med problemet vid roten. Det viktigaste är att inte ge upp och ge tid varje dag att utveckla sig själv.

Vi utför Kegel övningar för män för en mångfacetterad organism

Den amerikanska gynekologen Alfred Kegel har kommit upp med övningar som har blivit kända runt om i världen - för kvinnor. De utformades inte bara för att förbättra slidan i slidan, utan också att återföra prenatal tillstånd till kvinnliga organ.

Dessutom ökar träningens inre väggar för att övervinna urininkontinens, vilka kvinnor ofta möter efter att ha fött. Senare insåg uppfinnaren att det utövar en positiv effekt på alla kvinnors hälsa, hjälpa dem inte bara att dra interna muskler, men också för att begränsa vagina för att ta emot och ge mer njutning under sex och uppleva en mycket mer levande orgasm.

Med tiden uppfanns även speciella simulatorer som möjliggjorde kvinnor att träna musklerna i slidan så att de kunde få sex utan friktionsrörelser, vilket gav nöje till mannen.

Över tiden, övningar liknande kvinnor, rekommenderades till män. De har ingenting att göra med sammandragningen av musklerna i anusen, men syftar till att träna den pubic-coccygeal muskeln. Men i en är de liknande - för båda könen förbättrar minskningen av pubic muskler kvaliteten på det intima livet, stärker orgasmen och gör dem till en önskvärd partner.

Så för att försumma övningarna med kvinnors historia, gör män också det, och förutom Kegels teknik för män lovar den senare förmågan att uppleva flera orgasmer, även om han vanligtvis anses vara en kvinnlig prerogativ.

Historia av Kegel övningar

Idag kan vi lugnt säga att Kegel, skapar hans berömda övning för att utbilda de mest intima muskler, baserad på yogaställningar, av vilka några innebär påfrestning bäckenbottenmuskulaturen på detta område.

I yoga är det traditionellt trodde att bäckenregionen är förknippad med energi, och muskelspänningen i detta område är ett sätt att bevara det. Det är sålunda osannolikt att östlig undervisning handlade om ren fysiologi och köttliga nöjen.

Kegel presenterade sina prestationer under 40-talet av förra seklet, presenterade han sina övningar som utformade för att förbättra födelseprocessen, eliminera komplikationer, brott och övergripande förbättringar i hälsan.

De utbildade musklerna i detta område hjälper kvinnor att födas säkert utan att riskera att barnet skadas. Redan under de första testerna blev det tydligt att Kegel övar på kortast möjliga tid, inte bara med uppgiften att underlätta förlossningen, men också med många andra.

Lång tid senare betraktades dessa övningar uteslutande feminin. Medan uppfinnaren själv inte erbjöd dem för män, hade han fastställt hur användbar denna övning var för den kvinnliga hälften. Och jag måste säga, han misstog inte.

Gymnastik för män enligt Kegel kan skapa verkliga mirakel, vilket ger möjlighet att självständigt styra uppkomsten av erektion, varaktigheten av samlag och till och med uppleva flera orgasmer.

Komplexa Kegel övningar för starkare sex

Så vi har redan upptäckt att denna övning är användbar för representanter för båda könen. Om den kvinnliga versionen av övningen är tydlig och förklarad under en längre tid, så kan det inte sägas om männen.

Om kvinnor drabbas av perineum, måste män leta efter sig inte mer eller mindre - den pubic-coccyx-muskeln. Det hör inte till kategorin vanliga, och vanliga människor kan inte ens gissa hur man upptäcker det. Det är denna muskel som stammar under orgasmen.

Utförandeknik

För att känna muskeln själv och dess längd, måste män spänna perineum, samtidigt som man försöker dra upp det, inhalerar luften med en full bröstkorg. Detta är en mycket viktig punkt, vid exekveringstillfället, se din egen andning, för själva träningen är uppdelad i två steg, som görs vid inandning och utandning.

Och du måste få luften kraftigt och andas ut motsatt, smidigt. Detta bestämmer också graden av muskelspänning i LC. Det är, under en långsam inspiration, du sakta och lugnt slappna av.

Överdriv det inte med en viss spänning. I annat fall kan huvudet vara sjuk, tungan pressas till övre himmelen, men utan ansträngning, endast något. Till skillnad från konventionella övningar kan du göra det var som helst, liksom kvinnor.

Det är inte alls nödvändigt att förklara för hemmafru att du kommer att gå för att träna den pubic-coccygeal muskeln och gå med en gympatta till nästa rum. På något sätt kan du göra detta medan du sitter ner, trots det. Även vid det viktigaste mötet kan du sitta framför chefen med ett imperturbable utseende för att öva skönhetsmuskeln och tänka på de kommande nöjen.

Det enda villkoret - börjar en gång, du måste göra minst sju repetitioner, medan du kan laga mat med snabbheten för körning. Att andas in några kompressioner utan att koppla av den tidigare. En sådan implementeringsnivå kräver emellertid en viss nivå av förberedelse, så i början är det bättre att inte experimentera.

Den kvinnliga versionen av övningen förutsätter förebyggande av urininkontinens, men vem sa att det är irrelevant för män? Ingenting av det slaget. Därför kan du göra en annan version av Kegel-träningen. Vid urinering, när strålen redan har blivit tillräckligt kraftfull, försök att skära ur urinkanalen och urinera kraftigt.

Det är inte möjligt omedelbart. För detta måste muskelstyrkan vara starkare än trycket på den emitterade vätskan. Träna tills det visar sig kraftigt och utan läckage av urin, i den här positionen räcker det att hålla ut i tre till sju sekunder.

Det är värt att notera att i denna övning deltar muskelgrupperna i LK och många andra som är involverade i bäckens arbete. Denna övning kombineras idealiskt med den tidigare, och det är bättre att starta den andra, efter att du har fått lite träning med den första.

När är det bättre att träna

Antalet upprepningar och tillvägagångssätt är inte begränsat, gör så mycket du vill och när du kan. Det finns ingen begränsning i detta. Den enda gången att lyssna är regelbundenhet. Om du gör dem från tid till annan kommer resultatet inte att vara antingen en vecka eller en månad. Så var beredd att göra övningarna varje dag.

Om du är orolig att du helt enkelt kommer att glömma bort en sådan ömtålig lektion, bli vana att göra dem varje gång du sitter i en bil, prata i telefon eller något annat som du gör hela tiden. Denna övning kommer snabbt att bli en vana.

Med detta tillvägagångssätt bör resultatet visas någonstans på en och en halv månad, inte tidigare. När allt kommer omkring, när du går till gymmet, förväntar du dig inte omedelbara resultat, här är samma princip - regelbundenhet och tålamod - nyckeln till framgång.

En annan viktig punkt är att ändra positionen. Om du alltid gör sittande träning, blir effekten mindre än om du periodiskt byter position.

En viss tid på dagen, när det vore bäst att göra en sådan särskild träning - nej. Ändå är det inte bara en morgon motion och studera mycket intima muskler, så se upp för, så att under genomförandet av du inte har varit en full blåsa eller mage, men vara hungrig också, inte bör ingrepp med stift. Du borde känna dig bekväm, det är allt.

Var uppmärksam på att det är nödvändigt att spänna endast muskeln i LC, och inte pressen, inte den gluteal muskeln, inte höften.

För att Kegel övningar för män i hemmet ska ge en synlig fördelaktig effekt på din hälsa och förbättra ditt sexliv, måste du strikt följa utförandetstekniken. Det kan hända att du kommer att ägna mycket tid och ansträngning, men du kommer inte att få ett resultat, bara för att exekveringstekniken inte utarbetades i detalj.

Det är bäst att förstå Kegel övningar för män på video. Upprepa för vad du ser på skärmen är alltid lättare att förstå vad som exakt krävs av dig. Det är nog att spendera några minuter för att behärska hela Kegel-övningen för män på video.

Helst måste du gå upp utan tvätten framför spegeln och försök att repetera vad du såg på videon, så att du kan se om du gör allt rätt och känner vilken muskelsmärta som spänner samtidigt. När du har behärskat Kegel övningar för män på videolektioner kan du göra dem vart du vill, när som helst på dagen och var som helst.

Om efter att ha tittat på videon du har några frågor, prova följande teknik: under en stark erektion göra sådana rörelser som orsakar en medlem att nicka, är det möjligt att de flesta män, om du får det, kan du vara säker på - att du hjälpte lobkovo- coccyge muskel.

Börja med att göra Kegel övningar, kom ihåg att huvudämnet i den här verksamheten är inte bara regelbundenhet och systemativitet utan också gradvishet. Till att börja med kommer det att finnas tillräckligt med 10-15 repetitioner ett par gånger om dagen. I en vecka kan antalet enkla upprepningar ökas till 50. "Master" -nivån är mer än trehundra kompressioner.

Därefter kan du arbeta på tiden för att hålla muskeln i spänning. Först i några sekunder, sedan minst tre, fem, tio och sedan trettio. Förresten bör avslappningstiden vara lika med spänningen. För att bestämma tiden, använd stopuret ett par gånger.

Som redan nämnts går Kegels övningar tillbaka till orientaliska metoder, där det finns en tro på att pubicmusiken är källa till koncentrationen av energi av kön. Och inte bara. Den utbildade muskeln hos LC påverkar positivt många områden i det mänskliga livet, så att du kan expandera dina förmågor, inte bara i sängen.

Så den idealiska tiden att återigen dra muskeln LK är:

 • Sysselsättning med vanlig verksamhet. Till exempel kan du träna ut när du rakar, eller under en rökbrytning.
 • Om du måste flytta något tungt. I sådana fall kommer träningen att vara särskilt användbar.
 • På toaletten.
 • Under sex. Då beordrade Gud sig själv, som de säger.

Kegel träningsresultat

Om vi ​​pratar om de förväntade resultaten av träning, bör det noteras att det inte är nödvändigt att vänta på dem fram till två eller tre veckor.

Om du gör allt rätt, kommer ändringarna att ske i nästa.

 • Blodcirkulationen i bäckenorganen förbättras, varigenom risken att utveckla hudsjukdomar minskas många gånger.
 • På grund av att musklerna förbättras blir orgasmen ljusare, mer intensiv och mer minnesvärd.
 • Kvaliteten på erektion ökar betydligt. Det kommer att komma snabbare, förlora slöhet, behovet av ytterligare stimulans före samlag.
 • Ett skämt ungefär hälften av den sjätte kommer att vara olämpligt, eftersom musklerna som stöder penis normaliseras, och därför blir vinkeln på den upprätta penisen mindre, som i ungdomar.
 • Ökar sexuell lust, förbättrar märkbart sexlivet.
 • För tidig utlösning, slöhet vid sex, förlust av erektion - det handlar inte om dig. En säker, stark erektion, förmågan att ha ett långt, fullständigt samlag - det är vad du kan förvänta dig som ett resultat av dessa övningar.
 • Om träningen varar mer än en och en halv och en, kan du förvänta dig en signifikant förbättring av inkontinens. Ofta klagar män, i vilken ålder som helst, urin efter urinering av läckor, smutsiga underkläder. Detta symptom reduceras gradvis och försvinner helt.

Dessa förändringar kan förväntas inom en snar framtid, efter att du startat övningarna. Ju längre du arbetar, förutsatt att tekniken observeras, systematisk, regelbunden och gradvis ökar belastningen. Om du gör en uppsättning övningar kegel för män korrekt, då efter tre månader i din kropp kommer att börja mer allvarliga positiva förändringar.

Orsaken till ett stort antal sjukdomar, inklusive det genitourära systemet, är hypodynami. Särskilt om ditt arbete förutsätter att du ständigt sitter, kan du efter några år av en sådan rytm komma in i en riskgrupp för utveckling av prostatit, minskad styrka och andra lilla trevliga diagnoser.

Faktum är att när en person är en lång tid i sittande ställning, börjar blodet att cirkulera genom den ändrade rutten, exklusive könsorganen, vilket innebär att de inte får tillräckliga nivåer av näring och syretillförsel, som en konsekvens - utveckling av olika typer av sjukdomar.

Muskler som inte används i rörelse, så småningom kommer till funktionsfel, fungerar LCS muskler på samma princip. Om du inte träna den, så småningom kommer det att atrofi, så bli inte förvånad om tiden är ljusstyrkan minskas orgasm, erektion och blir värre och värre, är det banal blekning muskler.

Övningar Kegel hemma kan avsevärt förbättra erektionen på grund av det faktum att förbättra patenen hos även små fartyg. På grund av detta kommer erektionen snabbare, eftersom blodet växer snabbare och bättre.

Tack vare välutvecklade muskler är ställningen för den upprätta penis stabilare. Detta ger också ökad libido, eftersom den normala blodcirkulationen i detta område är en pant av ökad sexualitet.

Ökningen av samlagets varaktighet beror på det faktum att du bättre kan styra graden av din egen spänning och njutning. Denna indikator anses otsenonchnym när en man som sägs vara en älskare - möjlighet att tillbringa en hel samlag och avsluta det inte bara hans egen orgasm, men också ta hand om din partner njutning.

Fördelar med en speciell simulator

Kegelövningar för män i hemmet kan vara ännu mer effektiva om speciella simulatorer används för träning. Om i den kvinnliga versionen används överallt, är den manliga versionen inte så utbredd.

Den mest populära och acceptabla är Magic Kegel Master. Den är gjord av två bollar med olika diametrar, vilka är anslutna ihop. Bollarna är gjorda av ett allergivänligt silikonmaterial, vilket är bekvämt och lätt att använda hemma.

Enheten är utrustad med en sensor som låter dig styra svårighetsgraden i klassen. Naturligtvis, att använda enheten någonstans, sitta i en trafikstockning eller ett kontor på jobbet - fungerar inte. Klasser ska endast utföras hemma.

Observera att den moderna installationen kräver ett program som kan laddas ner till din smartphone och automatiskt övervaka nivån på arbetsbelastning och systematisk utbildning. Bekväm och effektiv nog, med ett minimum av ansträngning från din sida. Men du kan göra utan ett program och lita bara på personliga känslor och preferenser.

I det här fallet måste du själv räkna antalet tillvägagångssätt och komma ihåg resultatet för att driva lastens dynamik. Simulatorn är utformad för både nybörjare och erfarna män. Det är dock värt att överväga en sak - att gå till simulatorn bäst efter att du har behärskat alla nivåer av oberoende studier och är ganska redo att öka belastningen.

Efter att ha bestämt sig för att börja lektioner på Kegel, kom ihåg att det här är först och främst bidraget till din framtida hälsa, vänta inte på resultaten i ett steg, fortsätt att träna, även om du inte märker någonting än.

Var säker på att förändringar i din kropp redan äger rum. Mycket snart påfrestning skönhet ben-coccyx kommer att gå in i din vana, om du först påminner dig om detta, till och med ett banalt larm på din telefon eller på klockan. Att göra dessa enkla övningar varje morgon när du borstar tänderna, kan du redan om några veckor få en användbar vana. Och du kommer att kombinera användbar och användbar information.

Oavsett hur gammal du är, även om du fortfarande är ung nog, hjälper Kegel övningar dig att behålla den önskade attityden under de kommande åren, undvika de vanligaste och farliga manliga sjukdomarna, inklusive impotens och prostatit.

Om du är en ålder, regelbunden, ännu mer korrekt, kommer permanent utbildning att hjälpa dig att återställa en säker erektion och avsevärt förbättra kvaliteten på sexuellt liv, för att inte tala om sjukdomarna i det genitourära systemet.

Som det visat sig finns det inte bara ålder, utan också könsskillnader för att träna pubic-coccyx-muskeln och ta hand om din sexuella hälsa.