Huvud
Strömförsörjning

Beekeeping produkter för att öka den manliga medlemmen

Bee produkter används för att behandla många sjukdomar. Inte bara honung, pergas, pollen, propolis, men också bipågift har värdefulla terapeutiska egenskaper. Detta ämne, som produceras av speciella körtlar av insekter. Användning av gift för medicinska ändamål kallas apitherapy.

Bland representanterna för det starkare könet finns det en åsikt att man ens kan öka en medlem av en bi om den sätter sig i en hemlig plats. Är det så? Vad förväntas en man som bestämde sig för att ta ett så farligt steg?

Är det möjligt att förstärka penis med bietillbehör?

Insektförgiften har speciella farmakologiska egenskaper. Först och främst är det ett starkt naturligt antibiotikum och antiseptiskt medel. Ämnet bekämpar patogena mikroorganismer, som snabbt eliminerar dem.

Särskilt användbart är apitherapy för män. När allt kommer omkring, förutom att förstärka penisen, kan bita biet återställa en permanent erektion, eftersom insektets gift verkar i sådana riktningar:

 • Främjar snabbt blodflöde till biten.
 • Expanderar blodkärl.
 • Liquefies blod.

När en medlem växer med bin, om insektsbett produceras exakt i huvudgenitalorganet, kommer blodflödet till denna plats att öka. Tack vare detta kommer alla kavernösa kroppar att expandera så mycket som möjligt, uppförandet blir komplett och varaktigt.

Många män är oroliga över huruvida penisförhöjningen bidrar till en bi eller en varp? De företrädare för det starkare könet, som i praktiken har försökt apitherapy, noterar att efter insektens bett växer manlig värdighet inför våra ögon. Men det bör noteras att endast biets gift har medicinska egenskaper, därför rekommenderas det inte att använda os för detta ändamål.

Hur man ökar en medlem av en bipågift: detaljerade instruktioner

Innan en sådan farlig och smärtsam procedur bör man överväga om det är värt att tillgripa penisförstoring med bin? Det handlar framför allt om de män som har genomsnittliga kroppstorlekar, eftersom det i det här fallet inte är alla risker som kan motiveras. Innan du börjar apitherapy är det nödvändigt att samråda med en specialist.

Förfarandet för ökning av penis med bieting bör börja från definitionen av förekomst av en allergisk reaktion. Om en person är överkänslig mot insektsgiften, är tillämpningen av denna teknik strängt förbjuden. Eftersom det är möjligt att öka penis med hjälp av bin endast i avsaknad av sensibilisering av kroppen, rekommenderas det att utföra ett relativt enkelt test. Det är nödvändigt att fånga en bie, lägg den på insidan av handen och tryck ner den lite för att bita den. Efter det är det nödvändigt att ta bort stinget och behandla bettplatsen med ett antiseptiskt medel. En normal reaktion i kroppen kommer att bli en svullnad, rodnad i detta område, en liten klåda. Sådana manifestationer måste passera självständigt. Om bita, och stora delar av kroppen täcks med ett utslag, svullen hand tecken på syrebrist är närvarande, bör du se till att ta ett antihistamin, och, om nödvändigt, söka hjälp från en läkare.

Om det inte finns någon allergi mot bihåne kan du öka penis på följande sätt. Det är nödvändigt att fånga en insekt och lägga den i en väska. Där behöver du också sätta en penis. Efter en bit är det nödvändigt att få ett sting (du kan använda en liten pincett). För att förbättra effekten rekommenderas att du utför en bra kroppsmassage för att jämnt fördela giften.

Förfarandet för ökning av penis med bin är rekommenderat inte mer än 2-3 gånger i veckan, vilket gradvis leder till antalet insekter i förpackningen till 10.

De män som har beslutat om en ökning av penis (penis) noterade att mycket bee sting skadar bara i den första eller andra gången, då känslan kommer att vara mindre smärtsamt.

Hur man ökar en medlem med honung: De mest effektiva recepten

Honung för män är en oumbärlig produkt. Det är ett lagerhus av inte bara vitaminer, det har i sin sammansättning ett stort antal afrodisiakum - ämnen som har en positiv effekt på styrkan. Det finns flera effektivaste recept:

 • Det rekommenderas att en liten mängd av den söta produkten (ungefär en sked) blandas med riven valnötter i lika stora proportioner. Att äta bäst före sänggåendet.
 • Följande recept består av många komponenter: valnöt (10 st.), Hasselnötter (100 g.), Rosenrot och nypon (50 gram pulver.), Vitlök huvud 1, 1 kg honung. Nötter är bäst huggade. Därefter ska du blanda alla ingredienser noggrant. Förvara denna näringsblandning i kylskåpet. Ta en matsked.
 • Eftersom det är möjligt att öka medlemmen av honung inte bara genom att äta det, erbjuder folkläkare ett sådant recept. Det rekommenderas att blanda den söta produkten med natriumbikarbonat i lika stora proportioner. Den resulterande pastaen ska användas som en skrubb under penisens massage.

Varje man bör själv bestämma vilken sorts biodlingsprodukter som ska användas för att ändra storleken på det främsta reproduktionsorganet. Men i alla fall måste du vara extremt försiktig, särskilt när det gäller apitherapy.

Ökning av manlig värdighet. Okonventionell metod

För att bättre förstå en man måste man se på sin själ, gå igenom hjärnans svängande hörn, komma till sin väsentligaste väsen. Vad ska en vuxen tjej hitta sig för en sådan studie? Hon kommer att se vad en man är redo för henne: från geni gustas till hänsynslös dumhet.

Denna nästan anekdotiska incident inträffade för mig och min vän Garik.

Kvinna med sin man vid en läkares reception. man:
- Doktor, jag var stuck vid dacha, in i penis. Han är mycket svullen och värkande.
läkare:
- Här är en salva, du kommer att salva, i en timme och smärta, och svullnaden kommer att passera.
fru:
- Doktor, du förstår inte. Du tar av smärtan och lämnar tumören.

Förargelse Garik på mig var nästa dag, tillsammans med en tumör. Och även om mer än ett decennium har passerat (vi är redan under trettio) kan han fortfarande inte tolerera honung, bin och allt som är kopplat till dem. Jag ger regelbundet honom på hans födelsedag, som Winnie the Pooh, en kruka med honung. Och varje gång vi skrattar, kom ihåg sommaren, när vi "slog" från armén...

Behandling av prostatit med bi-sting - stingterapi

Prostatit hör till kategorin sjukdomar, vilka människor är redo att behandla med alla befintliga metoder. En av dem är apitherapy. Detta är behandlingen av prostatit hos bietstingarna.

Healing Poison

Det visar sig att binens gift består av den rikaste uppsättningen ämnen och element som är användbara för människokroppen. En komplett lista över dem, som består av mer än 240 objekt, som leder lång och meningslös, och nämner därför de viktigaste av dem:

 • syra;
 • mineraler;
 • proteiner, aminosyror och fetter med kolhydrater;
 • histamin, acetylkolin etc.

För behandling av prostatit spelas huvudrollen specifikt av peptider, syror av oorganisk typ och histamin.

Bee - "Doctor" som sticks

De som har beslutat att uppleva behandling av prostatit med bietgift är oroade över det stora antalet frågor. Till exempel, hur smärtsam denna behandling är, vad den bygger på, hur lång tid det tar att gå igenom och mycket mer.

Apitherapy är liknande i dess effekter på massage, och är baserad på två "valar":

 • biologiska, det vill säga på påverkan av alla ovan nämnda ämnen.
 • reflex, eftersom insekter tvingas sticka exakt i biologiskt aktiva punkter som ligger på människokroppen.

Hur man förbereder apitherapy för prostatakörteln?

För behandling krävs bara honungplantor, som är i aktiv uppsamling av pollen. Terapi hanteras exklusivt av en kandidat, men inte av en biodlare. Före bett måste du genomgå testning för brist på stark allergi mot bietgift.

Behandlingsprocessen är som följer: biet är klämd med pincett, applicerat på en specifik punkt, och stingen är kvar i epidermis i 10-15 minuter. Den här tiden är tillräcklig för att säkerställa att allt gift försvinner från insekten i patientens kropp. För ett tillvägagångssätt är det tillåtet att ansöka från 3 till 35 personer, vilket är helt beroende av personens personliga reaktion.

Jag är säker på att du kommer att vara intresserad av att läsa om behandlingen med blåsor prostatit.

Scheman för behandling av prostatit med bietrådar

Med undantag för allvarliga allergier är apitherapy ofarlig. Samtidigt kan behandlingen åtföljas av en ökning av kroppstemperaturen, varför det är lämpligt att träna på semester eller på helgerna.

Enligt recensionerna är behandlingen av prostatit med bin mycket smärtsam endast den första och andra sessionen, men det betalar för lindring av symtomen på sjukdomen.

Endast specialist i apitherapy bestämmer vilket specifika system som ska behandla patienten. Det finns totalt två:

 • I det första fallet appliceras bin på förhuden av penis, men inte till huvudet. Alla användbara ämnen kommer in i inflammerad prostata genom kavernösa kroppar. I sjukdomen försvinner infektion "dör", blodstasis, blodcirkulationen och blodtillförseln i det vaskulära nätverket förbättras.
 • I den andra versionen skickas betten exakt till akupunkturpunkterna på armbågar, coccyx, solar plexus, i ljumsken etc.

Akupunkturpunkter för bikors

Om du tror på dem som har upplevt terapi på sig, så återkommer prostatit för evigt efter ett sådant förfarande. Läkare är naturligtvis inte så optimistiska, men fördelen med "bi-terapi" är inte alls nekad av modern medicin. Om det inte finns kontraindikationer, är det möjligt att testa denna metod av behandling på sig själv.

Läkaren är en sexopatolog och andrologist i den första kategorin.
Erfarenhet av arbete: 27år

Hem »Behandling av prostatit med bietstänger - stingande behandling

Vad man ska göra om du blev biten av en bi

Bin är användbara insekter, som är engagerade i pollinering, varför varje person kan äta grönsaker, bär, frukter, njuta av vackra blommor. Glöm inte om en sådan fantastisk, söt och läcker produkt, som honung, som är resultatet av ett långt och hårt arbete med bin. När det gäller medicin finns det en särskild sektion - apitherapy, vilken hjälp används vid behandling av vissa sjukdomar.

Men trots alla fördelar, från bin är det också skador i samband med deras bett. Bett åtföljs av skarp och långvarig smärta, svullnad, svullnad och allergiska reaktioner. Många människor är allergiska mot bietgift, vilket kan leda till döden. I sådana fall är det nödvändigt att tydligt veta vad man ska göra om biet har bett, vilka mediciner hjälper till vid en allergisk reaktion. Man bör också komma ihåg fördelarna med bietbett för medicinska ändamål (apitherapy).

Sammansättning av bietgift

Innan vi pratar om skadorna eller fördelarna med bi-sting, är det nödvändigt att förstå vad deras gift består av. Den största fördelen är att i giftens sammansättning finns viktiga makrodelar och spårämnen, till exempel fosfor, kalcium och magnesium. Dessutom innehåller den fosfor- och saltsyra, kolhydrater, fetter och proteiner.

Det bör noteras att giftet innehåller följande biologiskt aktiva substanser och orsakar stor skada:

 • histamin - kan orsaka en allvarlig allergisk reaktion, blir den skyldige i bronkitkramper, ödem, blodtryckssprängningar;
 • apamin - kan påverka en persons negativa system negativt
 • melittin - anses vara det farligaste toxinet, som stör metabolism och framkallar inflammation;
 • fosfolipas A2 - har en skadlig effekt på cellväggarna och förstör dem.

Användbara egenskaper

Trots de smärtsamma förnimmelserna och puffinessen, bidrar bikens sting till människokroppen:

 • förbättrar ämnesomsättningen
 • arbetet med hormonella / enzymsystem normaliseras;
 • blodtryck minskar
 • inflammatoriska processer avlägsnas;
 • Hjärtans normala arbete, sin rytm;
 • förbättrar blodmikrocirkulationen;
 • benvävnad regenereras;
 • immunitet stimuleras
 • det finns en anti-strålningseffekt.

Skadliga effekter

Om biet är enstaka, har offeret en vanlig lokal reaktion. Ett konstant symptom är en stark och brännande smärta, som åtföljs av svår svullnad och rodnad, svullnad. Det är nödvändigt att komma ihåg att om bin har bett ett offer i ett huvud, så är det nödvändigt att vänta på de allvarligaste konsekvenserna, upp till ett dödligt utfall.

Om insekten sticks in i ögat, då som en följd av svår svullnad kommer den att brista, smärtsam smärta dyker upp och lachrymation börjar.

Det finns följande komplikationer:

Särskild skada uppnås som ett resultat av skador på insekterna i mun och läppar, vilket orsakar svullnad och problem med full andning. Detta alternativ kan inträffa när en insekt kommer in i sylt eller sitter på en frukt / bär. Det finns fall där en bit uppträder i ljummen, i en mans eller barns penis.

Med hjälp av apitherapy kan du behandla sjukdomar i penis, men mycket noggrant, med tanke på kontraindikationerna. Annars, om en man har en allergi kan en vanlig bett provocera de allvarligaste konsekvenserna, ganska smärtsamma. När det gäller en bit behandlas penis med en speciell salva som hjälper till att lindra smärta och svullnad, vilket orsakar mycket obehag.

Det bör noteras att under graviditeten och i barndomen är möten med stingande insekter svåra och svåra att tolerera. Faran för en gravid kvinna är att de flesta droger är kontraindicerade under denna period.

Hos barn är reaktionen mer akut och snabbare än hos vuxna

symtomatologi

När sådana insekter påverkas i stora antal observeras följande symtom på förgiftning, vid upptäckt bör första hjälpen tillhandahållas:

 • svimning, yrsel
 • illamående och kräkningar
 • huvudvärk;
 • bränning;
 • feber, frossa;
 • temperaturökning
 • tryckreducering och så vidare.

Allergin mot en biet stickas upp:

 • nässelfeber;
 • ödem Quincke;
 • anafylaktisk chock.

Hjälp och behandling

Vad ska man göra om en biet har bett? Första hjälpen med en biksticka bör tillhandahållas i rätt tid. Observera följande algoritm:

 1. Det är nödvändigt att dra ut stinget.
 2. Behandla lesionsplatsen (mangan / tvållösning).
 3. Fäst isen.
 4. En antihistaminmedicinering - Suprastin Tablets, Cetrin, Zodak.
 5. Förutom läkemedel kan du använda salvor eller krämer, till exempel: Fenistil Gel eller Advantan.
 6. Riklig dryck

Intressant information

Intressanta fakta om bin:

 1. Dessa insekter är resenärer, eftersom de kan hitta sitt eget hus på ett avstånd av upp till åtta kilometer.
 2. Ett kilo honung kräver cirka 4500 avgångar av insekter, nektar med tio miljoner blommor. Till exempel: En stor familj för en dag samlar upp till tjugo kilo nektar, vilket ger tio kilo honung.
 3. För att få en sked full av honung behöver du ungefär fyra hundra bin.
 4. Ceylonas invånare använder bin för mat.
 5. I en svärm finns omkring sextio tusen bin och deras totala vikt är sju kilo.
 6. Med hjälp av bipens gift kan man stoppa spridningen av HIV genom blod.
 7. Insektens hastighet är 70 km / h.

Bitesbitt används i medicin. Med hjälp av apitherapy kan du behandla olika sjukdomar, till exempel prostatit. Med tanke på att insektsgifet kan orsaka allergier och anafylaktisk chock, utförs test först. Om det inte finns kontraindikationer kan du börja behandla penis.

Metod för proceduren: En specialist tar bina och gäller förhuden, men inte till huvudet, lämnar i 15 minuter. Du måste börja med tre bett, upp till 40. Efter penis behandlas med ett specialverktyg. Det är endast möjligt att hålla i en specialiserad medicinsk institution. Gör inte det själv.

Kom ihåg att när du kontaktar bin måste du vara försiktig så att du inte gör plötsliga rörelser för att inte orsaka aggression i insekter.

Vilka är fördelarna med bin för människors hälsa och styrka. recept

Recept med honung

För att stödja kroppen behöver du en stor uppsättning mat. Det finns en mat av största vikt, innehållande proteiner, kolhydrater och fetter. Andra produkter har användbara egenskaper för kroppen - blodcirkulation, normalisering av tryck, syn, minne, hjärnaktivitet etc. I kemiska detaljer bör man inte gå in, eftersom "hjältar" av ett givet material kallas ämnen afrodisiaka. De har en positiv effekt på männs sexuella aktivitet.

Innan du går till recepten är det värt att nämna om kontraindikationer. Det rekommenderas inte att äta mat med nötter med en sjukt lever eller med en bruten fettmetabolism. Det är värt att se till att allergin inte bara är på nötter utan också på honung. Du måste konsumera blandningen i den angivna mängden, eftersom vid överträdelse, allergi.

Hjärtsvikt eller akut myokardit är ibland oförenlig med sådana mediciner, så innan du använder det rekommenderas att konsultera en läkare. I vissa fall är honung oönskad för gastrit, hög feber, urolitisk eller kolelitiasis, akut pankreatit och allvarlig feber.

Honung för män - speciella sorter

Följande sorter av honung går bra och utan tillsatser:

Du kan ta en biprodukt på många sätt - som du vill. Det viktigaste, överdriv inte det - Två matskedar om dagen kommer att räcka. Honung kan läggas till smak i alla drycker.

Valnötter och honung för styrka

Nötter med honung är en kraftfull afrodisiakum.

Receptet är ganska enkelt:

 1. Det är nödvändigt att ta valnötter och krossa dem till tillståndet av pulver.
 2. Andelen är som följer: en full matsked per 100 gram nötter.
 3. Blandningen tar bäst före sänggåendet.

Om det finns en allergi mot valnöt kan den ersättas med hasselnötter, pistaschötter, skogsnötter av nötter eller jordnötter. Dosering och proportioner förändras inte. Det finns människor som inte kan äta nötter alls. För dem kommer ett utmärkt ersättningsämne att vara sesamfrön, svampfrön eller solrosfrön. Lång väntan på att effekten inte kommer att ha som regel kommer den på 7-10 dagar.

Honung och nötkött mjölk

Detta recept syftar till att normalisera styrkan hos äldre. Här, till skillnad från det föregående receptet, används valnötmjölk. Den helande tinkturen är gjord enligt följande:

 1. Omkring 10 kärnor av valnötter males till ett pulver.
 2. Denna mängd nötter kräver en halv kopp kokt kallt vatten.
 3. Strimlad nötter fylls med vatten. Efter 2 timmar kan tinkturen filtreras genom gasbindning.
 4. I den mottagna nötmjölken är det nödvändigt att lägga till 2 bordsskedar av en biprodukt.
 5. Använd rekommenderas före sänggåendet.

Honungscocktail

Honung recept för smekmånaden.

Denna mängd bör räcka för länge, så lagra blandningen på en sval plats. Efter 2 timmar efter att ha ätit kan du ta en matsked av en cocktail. Effekten kommer att märkas om blandningen tvättas ned med avkok baserat på en stor groblad.

Ingenting och vin

Detta verktyg kan hänföras till det mest effektiva. För att förbereda blandningen, ta roten av ingefära, som i framtiden måste krossas. Blanda det med honung i lika stora proportioner. Ett sådant verktyg förbättrar inte bara styrkan, men påverkar också minskar och hjärnans aktivitet positivt. Använd blandningen före varje måltid i en mängd ½ matsked - det rekommenderas att dricka det med vatten.

En mer behaglig smak av det medicinerade läkemedlet bereds på basis av rött vin. Receptet är som följer:

Du kan också lägga till lite persilja, ingefära och rosa höfter. För att bättre assimilera ingredienserna är värda slipning. Efter en 10-dagars sträckan kan denna trevlig drink i mängden 1 matsked konsumeras en halvtimme före måltiderna. Blandningen hjälper inte bara till att förbättra styrkan, utan också att kämpa med en så obehaglig sjukdom som prostatit.

Bites av bin och prostatit

Prostatit återkommer före bipågift.

Biten borde vara på förhudet, inte på huvudet av penis. Genom de cavernösa kropparna, kommer apitoxin (ett ämne som finns i en bies sting) att vara snabbast i prostata.

Ett slag gör det självklart inte. Behandlingsförloppet börjar med 3-5 biter, i slutändan är beloppet bragt till 40 bett. Förutom förhuden finns tekniker med bett vid speciella punkter på benen, höfterna och andra delar av kroppen. Det är självklart inte lätt att gå till ett sådant steg, men människor som bestämmer sig för kursen, säger att smärtan bara är med de första 2-3 biterna.

Trots den obehagliga förfarandet, biter i en medlem få en hel del positiv utveckling i kampen mot sjukdomen: svullnad försvinner, lindras smärtan, skingra stagnation.

Video. Prostatit. Behandling med bin

Lämna dina kommentarer, om något inte är klart kommer vi att försöka förstå:

Bee sting till penis som en metod för penisförstoring - hur effektivt

Apitherapy började nyligen användas av många män i stor utsträckning för att öka sin penis. Ett stort antal representanter för det starkare könet vill utan kostnad för att öka storleken på deras maskulinitet. Men är det så säkert att bita en bi i penis?

Vilken mekanism utlöses i den manliga kroppen efter en insektsbit? För att undvika problem och inte komma i händerna på läkare behöver du veta alla funktioner i denna metod för ökning och dess huvudsakliga väsen.

Fördelar och nackdelar med apitherapy

Apitherapy är en okonventionell metod att behandla många sjukdomar. Den är baserad på den helande effekten av bipågift på kroppens organiska strukturer.

Särskilt effektiv är behandling av bin för patienter med radikulit, infertilitet och sjukdomar i det genitourinära systemet.

Behandlingen påminner om leechterapi, endast bin används istället. Insekten sticker i mindre än en minut och injicerar sitt gift i de organiska vävnaderna. I metoden kan ett stort antal bin inte användas. Annars kan anafylaktisk chock utvecklas.

Om det i början av procedurerna verkar som det är smärtsamt och obehagliga känslor uppstår, så blir människokroppen i vanligt förekommande behandling vid bee stings. Idag använder den moderna farmakologiska industrin stor användning av bipågift som huvudkomponent i många läkemedel.

Efter flera apitherapyprocedurer diagnostiserar läkare en signifikant förbättring av hälsan och avlägsnande av symptom på olika sjukdomar.

Om en person inte är rädd för kortvarig smärta och syftar till att få ett positivt resultat, kan han lätt ta bin som hjälpmedel för att rätta till sin hälsa.

Särskilt användbart är apitherapy för män. Många representanter för det starkare könet placerar bin direkt på könsorganet för att säkerställa en permanent och långvarig erektion. Läkande insektsbett förbättrar också kraften och ökar penisens storlek.

Medlemmen växte med + 3,5 cm. Det riktiga sättet!

Hur kan en bi hjälpa till med en penisförstoring?

Även i Galen och Hippokrates dagar använde män bietgift för att förbättra styrka och erektion. Vad händer om insekten smärtsamt biter reproduktionsorganet?

Biet är gift av naturen för att skydda sin bikupa från fienden. Forntida läkare var väl medvetna om dess antiinflammatoriska egenskaper.

Särskilt storskalig bipågift användes för att behandla radikulit och nervsystemet.

För 50 år sedan avslöjades sammansättningen av bipågift. Dess huvudsakliga ingrediens är melittin. Denna komponent sänker koagulerbarheten hos blodmassorna och aktiverar blodflödet. Under det senaste århundradet isolerade forskarna en polypeptid med stark aktivitet från bietgift. Det konstaterades också att bipåven positivt påverkar kärlväggarna.

Först och främst är det nödvändigt att förstå att bihopen har många medicinska egenskaper.

Ämnet katalyserar de biokemiska processerna i människokroppen, stärker försvaret och eliminerar sjukdomen.

Det är anmärkningsvärt att i många salvor avsedda att öka penisen innehåller kompositionen bihåla. Ämnet bidrar också till att bli av med:

 • prostatit;
 • adenomer av prostata;
 • erektil dysfunktion.

Naturligtvis är det nödvändigt att använda apitherapy kompetent. Innan du börjar måste du försäkra dig om att biodlingsprodukterna och biergiften inte har någon allergisk reaktion. Apitherapy bör utföras under överinseende av en specialist.

Vad är egenskaperna hos bietgift? Kärnan är ett kraftfullt antiseptiskt naturligt ursprung. Det dödar den patogena mikrofloran och stoppar den inflammatoriska processen.

Bee venom utsöndrad av en insektsbit:

 • ger snabb blodflöde till könsorganen;
 • återställer en erektion
 • flytande blodmassorna;
 • dilaterar blodkärlen och kroppens cavernösa kroppar.

Ökning av penis under inverkan av bi-sting sker gradvis. I det här fallet bör effekten av bipågift utföras i den högra delen av fallusen. Tack vare expansionen av kavernösa kroppar sker en långvarig och ihållande erektion.

Förfarande för manipulering

För att hjälpa kroppen att bli större krävs en bi. Wasp för detta ändamål är inte lämplig, eftersom den här insekten inte innehåller bipågift.

I början bör du utföra ett test för en allergisk reaktion. Biet planteras på armen och väntar på vinäger. Därefter avlägsnas insektsens sting omedelbart.

För detta ändamål, använd pincett. Nu behöver du titta på biten en dag.

Experter hävdar att klåda och rodnad av huden efter en biet är en normal biologisk reaktion av kroppen. Allergi indikeras av helt olika symptom:

 • ett litet utslag i stället för ättika och i närheten av det;
 • svullnad i ansiktet;
 • utveckling av kvävning.

I detta fall är det nödvändigt att snabbt ta ett antiallergiskt medel. Med en normal reaktion i kroppen kan du följa.

Penisen bör bli större efter flera procedurer. Den fångade biet placeras i en påse, varefter penis placeras i den.

 • Det är nödvändigt att vänta på en insektsbit. Det spelar ingen roll vart biet sticker - i orgel eller bagagehuvudets huvud.
 • Om en man vill öka huvudet, läggs biet på det och trycks lite ned och provar en insektsbit.

Efter biten blir kroppen fylld med blod och svullnad. Utvidgad och förstorad fallus är resultatet av en bietsting. Bakteriet som kommer in i de organiska strukturerna ger ett kraftfullt blodflöde till de cavernösa delarna.

Börja apitherapy krävs med en enda bit. Efter bettning är det viktigt att omedelbart avlägsna insektsens sting från penisvävnaden.

En vecka borde vara 2-3 biter. Antalet bior ökar gradvis. I inget fall kan du börja apitherapy med flera insekter.

Detta är fylld av kroppens smärta och utvecklingen av komplikationer. Efter proceduren kan du använda en speciell grädde för manliga könsorgan, vars åtgärder också syftar till att öka manliga medlemmen.

För att snabbt öka medlemmen rekommenderar våra läsare Cream "Titan Gel". Detta är en naturlig lösning som bidrar till att öka en medlem med 3,5 cm på bara 2 veckor! Sammansättningen av Titanium Gel innehåller endast naturliga komponenter som har maximal effektivitet. På grund av dess sammansättning är läkemedlet helt säkert, har inga kontraindikationer och biverkningar.

Obligatorisk träning under apitherapy

Under kursens gång är det viktigt att inte glömma träningen som främjar ökningen av sexuellt organ.

Olika övningar hjälper till att aktivera nödvändiga cellulära strukturer av cavernous kroppar. Mycket bra hjälper träning, där penis rullas ut med en rullande stift.

En sådan unik massage främjar bättre resorption av bietförgift i organiska vävnader. För att utföra det måste du lägga orgeln på bordet och rulla ut det med en rullande stift. Rörelsen bör upprepas cirka 17 gånger.

Utbildning hjälper dig att uppnå önskat resultat av apitherapy och öka din penis. Det tar minst en månad varje dag. Regelbundna övningar på att sträcka fallusen tillsammans med apitherapy kommer säkert att ge ett positivt resultat och bidra till att nå den önskade storleken på fallusen.

Olika övningar används för att öka penis. Det hjälper till att sträcka massageens organiska strukturer med båda händerna.

 • Det är nödvändigt att förlänga kroppen med palmerna, utföra en slags "mjölkning". Denna övning hjälper till att förlänga orgeln med 2-3 cm.
 • Experter rekommenderar att man inte kastar bin när man gör övningar. Ett gemensamt komplex av olika åtgärder kommer säkert att ge ett positivt resultat.

Alla manipuleringar med sexuella organ bör utföras noggrant och noga, för att undvika skador. Behandling med bin behöver endast ske under överinseende av en specialist. Kom ihåg de möjliga biverkningar som en insektsbit kan orsaka.

Om en man vill minska dosen av bietgift, bör insektsstinget extraheras 1 sekund efter "injektionen". Älskaren av stora doser av ämnet kan eliminera bröstet efter 5 sekunder. Under denna period kommer alla nödvändiga biologiska aktiva ämnen att komma in i organiska strukturer hos sexuella organ.

Döma av det faktum att du nu läser dessa linjer - en seger med en liten penisstorlek är inte på din sida.

Och det här problemet ger dig inte vila? Det är förståeligt, för en liten medlem känner sig inte bekväm i sängen och lever ett helt sexuellt liv. Tappning av flickor, förlust av självförtroende. Allt detta är bekant för dig inte av hearsay.

Men kan det vara nödvändigt att lösa ett problem en gång för alla, istället för att söka efter tidsbeslut? Vi rekommenderar att du läser historien om Vlad Enochin om hur han lyckades öka storleken på hans penis med 3,5 cm om 2 veckor.

Fäst en bi på penis - vad händer? experiment

Videon undersöker hemligheterna hos kvinnors erotiska känslighet. Otroligt nog är videoserien ganska anständigt. Nästan hela videoserien är hämtad från mästerverket i världsfilmen "Basic Instinct".

Tja, då visar damen vad ett starkt intryck det gör för den här eller den här medlemmen.

Tja, vad händer faktiskt? Låt oss göra ett experiment med vagina. Mycket viktigt experiment. Detta kommer att ersätta slidan. Här. " En medlem som ersätter förklaringen av experimentets princip kan också tas. Säg nacken på en flaska öl. Banan är också lämplig. Dildo, ledsen, nu på lager där. Och i allmänhet... oanständigt. Så, låt oss använda en liknande analog - ett handtag från en stekpanna. Färgen är trevlig. Och formuläret är mer original än banans. Enig, wow form. Lämpliga. Så skjut handtaget från stekpannan i slidan. Nej, lite djupare. Här så. Och då, plus till stekpannan, skjuter vi ett annat finger där. Det är intressant: om en kvinna i förväg, det vill säga innan du pekar på ett finger, säg inte att du nu, efter att du tryckt på faloimmitatorn och skjutit fingret, känner det inte någonting. No-Th-th. Kommer inte märka. Men om du efter att du sätter dildo, säg det nu, slå det med ett finger så kommer hon att berätta om en hel rad erfarenheter. Vissa kommer att säga att det gör ont, säger de, enheten är liten, elegant, inte designad... andra kommer att berätta om vågliknande nöje, och några även om flera orgasmer från denna händelse. Plural.

Detta experiment görs bäst av dig själv. Säkerställ personligen: säg inte damen - känner inte någon shisha, men varnade - känner. Oavsett hur mycket du experimenterar med en enda dam, samma resultat. Känner inte. Hur mycket du skulle ge olika damer i detta experiment, eller involverade - är också samma resultat. Det vill säga information från specialmedicinsk litteratur bekräftas. Och information från populära publikationer för folket är inte bekräftad. När allt är som i medierna för folket, eller vad som är samma sak för väljarna, skriver de: mer som en dam mer än tunnare. Ja, och damerna diskuterar med varandra, vilka av dem är mer som de uppreparna, och vilka - de halvhjärtade. Det är roligt. Till skräck. Och här försöker väljaren över sin otänkbara, rasa kropp: vem bryr sig över henne till utmattning, hoppas att imponera på vem som håller bollarna i penis, vem annars håller penis. Några före processen av en bi på en medlem podsazhivaet. Typ sväller - och damerna gillar.

Du kanske tror att damerna luras att de känner sig implanterade bollar eller en medlem svullna efter att ha blivit böjda av en bi. Faktum är att damerna verkligen känner, eller snarare, känner, om de varnar för att vara shuffed där. Fantasi heter. Känn inte, men fantasera att de känner. Mycket uppriktig. I allmänhet kan deras fantasi inte särskiljas från verkligheten genom verkligheten. Och då, om du bestämmer dig för att damerna lurar, visar det sig att damerna, jävla, så snygga, ja så snygga, ja, alla grabbarna lurade. Tja, så listiga, dessa damer! Men kanske blev själva männen lurade?

För att testa detta antagande, låt oss gå till ett område där damer inte har något att göra med det.

Här anser väljare att under Stalin fanns en fruktansvärd despotism, och landets enorma framgångar baserades på miljoner slavars slavarbete - de nattmarska GULAGENS fångar. Det var en hemsk despotism som var intresserad av ett stort antal slavar. Det vill säga fångarna var hundratals gånger större än de som sköt. Den här låten lärdes till hela väljaren.

Men låt oss räkna. Væljarna informeras om antalet siffror som skjutits vid Stalins tid, en sämre än den andra. Vissa säger att 8 miljoner sköts, andra som 40 miljoner, den tredje, som i allmänhet 66 miljoner. Låt oss ta den genomsnittliga siffran på 40 miljoner. Slavar, som de säger, var hundratals gånger större än de skott. Låt oss ta den mest blygsamma bilden - inte hundratals men bara 100 gånger mer. 40 miljoner multipliceras med 100 är 4 miljarder. Om 40 miljoner multipliceras med 200, då 8 miljarder. Om på 300 - det 12 miljarder. Fruktansvärda figurer, hemsk despotism, blodtörstig Stalin. Crimson Crimson.

Men i Sovjetunionen var i alla republiker av den kombinerade befolkningen 190 miljoner. I ett land med en befolkning på 190 miljoner kunde det inte vara 4 miljarder slavar, och ännu mer 12 miljarder. Vem var då vakterna? Martiansna eller vad? Idioti. Undernäring. Kretinism. Det är som i fallet med vagina, att väljarna igen visar sig vara en massa kretiner. Tja, vem gjorde det här valet lurar - är de kvinnor? Det är uppenbart att de inte är kvinnor. Ja, och vilken typ av bedrag kan diskuteras, om alla siffror är tillgängliga: och 190 miljoner och 4 miljarder. Så i fallet med vagina finns inga krokiga bedragare, och det finns en väljare - kretiner, som inte kan analysera de tre figurerna. Tja, okej tre siffror - de behöver fortfarande hittas, så många som 10 minuter att spendera, men efter allt är vagina varje dag framför näsan.

Det är naturligtvis intressant att det inte är omkring en idiotisk folk, det är intressant att bland idioternas folkmassor finns få som kan förstå både med skeden och med Stalin.

Du kan självklart studera skeden, lägga ett helt liv på det. Du kan naturligtvis, för årtionden att förstå att det i själva verket var under Stalin, varför nu nördar hatar Stalin och tänkande, tvärtom, Stalin är mycket respekterad. Och du kan försöka lista ut varifrån det kommer - masskretinism? Och viktigast av allt, var kommer de få tänkarna från. Det här är trots allt det mest intressanta. Det viktigaste är att förstå den tillgängliga metoden genom vilken kretiner blir tänkande. Och skeden med Stalin kommer att fästas.

Men det här är bara början. Ytterligare mer och mer sofistikerad. Och förmågan att se det viktigaste - maträtten är extremt god.

Hälsosam prostata

Forum om diagnostik, behandling och profylax av prostatit

 • Forum om prostatakörtelsjukdom
 • Ändra teckensnittstorlek
 • Utskriftsversion
 • FAQ
 • Registreringsformulär
 • Logga in

Behandling av prostatit med bietstickor

Behandling av prostatit med bietstickor

Metronik »25 aug 2014, 14:08

Re: Behandling av prostatit med bietrådar

Veragulida »26 augusti 2014, 11:43

Re: Behandling av prostatit med bietrådar

Nika »28 aug 2014, 14:22

Re: Behandling av prostatit med bietrådar

Tarle »29 aug 2014, 16:13

Re: Behandling av prostatit med bietrådar

fan181 »30 aug 2014, 20:38

Uppkallad till den mest smärtsamma platsen för en bietsting

Forskare Michael Smith (Michael Smith) utsatte sig för flera veckors plågor för att ta reda på vilken plats på människokroppen är den mest smärtsamma för en bikupa.

Resultaten av studien kan kasta ljus på känsligheten hos människokroppen till smärta i allmänhet.

under 38 dagar Herr Smith of Cornell University i USA tog han bin med pincett och applicerade dem på olika delar av kroppen. Han väntade tills biet satte honom och lät högen stanna en minut. varje han bedömde biet på en skala från 1 till 10. Så en bit i armen i området från handen till armbågen betygsattes till 5 poäng.

Var och en av de 25 valda delar av kroppen, stack han 3 gånger under studien, vägrar att bita den 26: e delen - ögongloben, som han varnade för att han kunde förlora sin syn.

Bee Bite

Enligt resultaten Den känsligaste platsen att bita bina var näsborrarna, som fick 9 av 10 poäng. I andra hand var överläppen - 8,7 poäng och penis - 7,3 poäng.

Lägst känsliga platser var skallen, spetsen av mellitå och underarm, tjänade 2,3 poäng.

Trots det faktum att mr Smith regelbundet utsatte sig för bietstänger, bekände han att när han applicerade biet till näsborre för tredje gången tänkte han: "Jag vill verkligen inte att biet ska bita mig i näsan igen - lite trevligt. Din kropp svarar verkligen. Du nysnar, sniffar, tårar flyter från dina ögon".

Forskaren anser att resultaten kan vara tillämpas inte bara på bett bin.

Han tillade också att bin oftast inte är aggressivt mot människor. Han rådde om det rör sig om att en bee flyger och börjar växa, behöver du lugna dig ner, försök att inte andas och rör dig långsamt.

Hjälpa med ett biet eller en biet

När bin eller varv sting, de injicera gift genom stinget i offrets hud. Till skillnad från bin, har sting inte något, så de kan sticka flera gånger. Bina har ett sting med en jag, som förblir i huden tillsammans med en påse av gift.

· Det första du ska göra när du biter är ta bort stinger (svart punkt vid stingpunkten). Du kan göra det med ett platt hårt föremål, skrapa stingeren med ett kreditkort, eller du kan bara försöka göra det med fingrarna.

· Fäst på bettplatsen is, för att lindra symtomen. Du kan också använda: tandkräm, en uppslamning av läsk och vatten, halv potatis.

· Cirka 3 procent av personerna har en allergisk reaktion mot biet eller veps. Symptom på allergier är som följer: nässelfeber, rodnad, svullnad av kroppsdelar i den icke-bite, kräkningar, illamående, diarré, yrsel, andnöd.

· Vid en allergisk reaktion Ring omedelbart till en ambulans och ta någon antihistamin.

impotens

2018/05/31 Apitherapy för gastrit
Kronisk gastrit är en sjukdom som gör att den inflammatoriska processen i magslemhinnan stör detektionen av saltsyra, vilket leder till degenerering av skalet, spasmer, till den icke-stabiliteten i matsmältningen. Orsakar irritabilitet, trötthet, en störning av magasinets sekretoriska, motoriska och endokrina funktioner.

2018/05/23 Biodlingsprodukter - en panacea för ischemi
Idag förblir antalet patienter som lider av hjärntekemi vid en förhöjd nivå med alla de olika medicinerna som används. Detta problem stimulerar modern medicin att anta nya idéer i förebyggande och behandling av sådan patologi. En av de dominerande roll här kan tillhöra biprodukter, god effekt på åderförkalkning, hjälper till att förbättra egenskaperna hos blodet, vidgar kranskärlen, adaptogenic effekt.

2018/05/17 Biodlingsprodukter för åderbråck
Vid behandling av åderbråck spelar biodlingsprodukter en viktig roll. De har en antikoagulerande effekt som bidrar till normalisering av ånarnas ton, påverkar positivt hemodynamiken hos de drabbade områdena.

2018/05/10 Apitherapy vid behandling av hypertoni
Hypertoni är vår tids svaghet. Bland faktorerna vid sjukdomsuppkomsten är konstanta påfrestningar, mellanmål med fettsaltad snabbmat, dåliga vanor. För att förebygga sjukdom och behandlas från det är det möjligt att naturliga beredningar skapas av naturen - biodlingsprodukter.

2018/05/03 Apitherapy för diabetes mellitus
Diabetes mellitus är en sjukdom där nivån av glukos i blodet stiger, på grund av att kroppen saknar insulin. Vid behandling av diabetes används en särskild diet som syftar till att minska kolhydrater i kosten.

Moskva, Prospect Mira 150 (Metro VDNH)
Järnvägsst. Mayakovskogo-byggnaden 12
Lyubertsy
Arbetstid