Huvud
Behandling

Beekeeping produkter för att öka den manliga medlemmen

Bee produkter används för att behandla många sjukdomar. Inte bara honung, pergas, pollen, propolis, men också bipågift har värdefulla terapeutiska egenskaper. Detta ämne, som produceras av speciella körtlar av insekter. Användning av gift för medicinska ändamål kallas apitherapy.

Bland representanterna för det starkare könet finns det en åsikt att man ens kan öka en medlem av en bi om den sätter sig i en hemlig plats. Är det så? Vad förväntas en man som bestämde sig för att ta ett så farligt steg?

Är det möjligt att förstärka penis med bietillbehör?

Insektförgiften har speciella farmakologiska egenskaper. Först och främst är det ett starkt naturligt antibiotikum och antiseptiskt medel. Ämnet bekämpar patogena mikroorganismer, som snabbt eliminerar dem.

Särskilt användbart är apitherapy för män. När allt kommer omkring, förutom att förstärka penisen, kan bita biet återställa en permanent erektion, eftersom insektets gift verkar i sådana riktningar:

 • Främjar snabbt blodflöde till biten.
 • Expanderar blodkärl.
 • Liquefies blod.

När en medlem växer med bin, om insektsbett produceras exakt i huvudgenitalorganet, kommer blodflödet till denna plats att öka. Tack vare detta kommer alla kavernösa kroppar att expandera så mycket som möjligt, uppförandet blir komplett och varaktigt.

Många män är oroliga över huruvida penisförhöjningen bidrar till en bi eller en varp? De företrädare för det starkare könet, som i praktiken har försökt apitherapy, noterar att efter insektens bett växer manlig värdighet inför våra ögon. Men det bör noteras att endast biets gift har medicinska egenskaper, därför rekommenderas det inte att använda os för detta ändamål.

Hur man ökar en medlem av en bipågift: detaljerade instruktioner

Innan en sådan farlig och smärtsam procedur bör man överväga om det är värt att tillgripa penisförstoring med bin? Det handlar framför allt om de män som har genomsnittliga kroppstorlekar, eftersom det i det här fallet inte är alla risker som kan motiveras. Innan du börjar apitherapy är det nödvändigt att samråda med en specialist.

Förfarandet för ökning av penis med bieting bör börja från definitionen av förekomst av en allergisk reaktion. Om en person är överkänslig mot insektsgiften, är tillämpningen av denna teknik strängt förbjuden. Eftersom det är möjligt att öka penis med hjälp av bin endast i avsaknad av sensibilisering av kroppen, rekommenderas det att utföra ett relativt enkelt test. Det är nödvändigt att fånga en bie, lägg den på insidan av handen och tryck ner den lite för att bita den. Efter det är det nödvändigt att ta bort stinget och behandla bettplatsen med ett antiseptiskt medel. En normal reaktion i kroppen kommer att bli en svullnad, rodnad i detta område, en liten klåda. Sådana manifestationer måste passera självständigt. Om bita, och stora delar av kroppen täcks med ett utslag, svullen hand tecken på syrebrist är närvarande, bör du se till att ta ett antihistamin, och, om nödvändigt, söka hjälp från en läkare.

Om det inte finns någon allergi mot bihåne kan du öka penis på följande sätt. Det är nödvändigt att fånga en insekt och lägga den i en väska. Där behöver du också sätta en penis. Efter en bit är det nödvändigt att få ett sting (du kan använda en liten pincett). För att förbättra effekten rekommenderas att du utför en bra kroppsmassage för att jämnt fördela giften.

Förfarandet för ökning av penis med bin är rekommenderat inte mer än 2-3 gånger i veckan, vilket gradvis leder till antalet insekter i förpackningen till 10.

De män som har beslutat om en ökning av penis (penis) noterade att mycket bee sting skadar bara i den första eller andra gången, då känslan kommer att vara mindre smärtsamt.

Hur man ökar en medlem med honung: De mest effektiva recepten

Honung för män är en oumbärlig produkt. Det är ett lagerhus av inte bara vitaminer, det har i sin sammansättning ett stort antal afrodisiakum - ämnen som har en positiv effekt på styrkan. Det finns flera effektivaste recept:

 • Det rekommenderas att en liten mängd av den söta produkten (ungefär en sked) blandas med riven valnötter i lika stora proportioner. Att äta bäst före sänggåendet.
 • Följande recept består av många komponenter: valnöt (10 st.), Hasselnötter (100 g.), Rosenrot och nypon (50 gram pulver.), Vitlök huvud 1, 1 kg honung. Nötter är bäst huggade. Därefter ska du blanda alla ingredienser noggrant. Förvara denna näringsblandning i kylskåpet. Ta en matsked.
 • Eftersom det är möjligt att öka medlemmen av honung inte bara genom att äta det, erbjuder folkläkare ett sådant recept. Det rekommenderas att blanda den söta produkten med natriumbikarbonat i lika stora proportioner. Den resulterande pastaen ska användas som en skrubb under penisens massage.

Varje man bör själv bestämma vilken sorts biodlingsprodukter som ska användas för att ändra storleken på det främsta reproduktionsorganet. Men i alla fall måste du vara extremt försiktig, särskilt när det gäller apitherapy.

Behandling av prostatit med bi-sting - stingterapi

Prostatit hör till kategorin sjukdomar, vilka människor är redo att behandla med alla befintliga metoder. En av dem är apitherapy. Detta är behandlingen av prostatit hos bietstingarna.

Healing Poison

Det visar sig att binens gift består av den rikaste uppsättningen ämnen och element som är användbara för människokroppen. En komplett lista över dem, som består av mer än 240 objekt, som leder lång och meningslös, och nämner därför de viktigaste av dem:

 • syra;
 • mineraler;
 • proteiner, aminosyror och fetter med kolhydrater;
 • histamin, acetylkolin etc.

För behandling av prostatit spelas huvudrollen specifikt av peptider, syror av oorganisk typ och histamin.

Bee - "Doctor" som sticks

De som har beslutat att uppleva behandling av prostatit med bietgift är oroade över det stora antalet frågor. Till exempel, hur smärtsam denna behandling är, vad den bygger på, hur lång tid det tar att gå igenom och mycket mer.

Apitherapy är liknande i dess effekter på massage, och är baserad på två "valar":

 • biologiska, det vill säga på påverkan av alla ovan nämnda ämnen.
 • reflex, eftersom insekter tvingas sticka exakt i biologiskt aktiva punkter som ligger på människokroppen.

Hur man förbereder apitherapy för prostatakörteln?

För behandling krävs bara honungplantor, som är i aktiv uppsamling av pollen. Terapi hanteras exklusivt av en kandidat, men inte av en biodlare. Före bett måste du genomgå testning för brist på stark allergi mot bietgift.

Behandlingsprocessen är som följer: biet är klämd med pincett, applicerat på en specifik punkt, och stingen är kvar i epidermis i 10-15 minuter. Den här tiden är tillräcklig för att säkerställa att allt gift försvinner från insekten i patientens kropp. För ett tillvägagångssätt är det tillåtet att ansöka från 3 till 35 personer, vilket är helt beroende av personens personliga reaktion.

Jag är säker på att du kommer att vara intresserad av att läsa om behandlingen med blåsor prostatit.

Scheman för behandling av prostatit med bietrådar

Med undantag för allvarliga allergier är apitherapy ofarlig. Samtidigt kan behandlingen åtföljas av en ökning av kroppstemperaturen, varför det är lämpligt att träna på semester eller på helgerna.

Enligt recensionerna är behandlingen av prostatit med bin mycket smärtsam endast den första och andra sessionen, men det betalar för lindring av symtomen på sjukdomen.

Endast specialist i apitherapy bestämmer vilket specifika system som ska behandla patienten. Det finns totalt två:

 • I det första fallet appliceras bin på förhuden av penis, men inte till huvudet. Alla användbara ämnen kommer in i inflammerad prostata genom kavernösa kroppar. I sjukdomen försvinner infektion "dör", blodstasis, blodcirkulationen och blodtillförseln i det vaskulära nätverket förbättras.
 • I den andra versionen skickas betten exakt till akupunkturpunkterna på armbågar, coccyx, solar plexus, i ljumsken etc.

Akupunkturpunkter för bikors

Om du tror på dem som har upplevt terapi på sig, så återkommer prostatit för evigt efter ett sådant förfarande. Läkare är naturligtvis inte så optimistiska, men fördelen med "bi-terapi" är inte alls nekad av modern medicin. Om det inte finns kontraindikationer, är det möjligt att testa denna metod av behandling på sig själv.

Läkaren är en sexopatolog och andrologist i den första kategorin.
Erfarenhet av arbete: 27år

Hem »Behandling av prostatit med bietstänger - stingande behandling

Behandling av prostatit med bietrådar, apitherapy

Officiell medicin försöker alltmer hitta ett alternativ till läkemedel, vilket ibland orsakar irreparabel hälsorisk. Detta gäller för sjukdomar i det manliga genitourinära systemet, i synnerhet prostata.

Behandling av prostatit med bietrådar, den så kallade apitherapyen, blir allt populärare på grund av metodens säkerhet och dess höga resultat. Den är baserad på apitoxins unika helande egenskaper. Så vetenskapligt kallad bietgift. Skadan och nyttan av bibehandlingen idag kommer att diskuteras i artikeln.

Sammansättning och egenskaper hos bihäxa

Bee gift krävs av insekter för yttre skydd mot fiender. Bara en bit är tillräckligt för att slå några fågel eller små djur på plats. För människokroppen behöver de 250 för att orsaka omedelbar död.

Men tillsammans med den dödliga effekten har apitoxin livgivande, helande egenskaper. Och våra förfäder märkte detta för många århundraden sedan. Behandling med honungsbi användes för många sjukdomar, för att öka styrkan och föryngra kroppen.

Som en av metoderna för naturopatisk behandling har apitherapy inga biverkningar, det är försiktigt på kroppen som har milda egenskaper.

En av dess viktigaste styrkor är förstärkningen av en persons defensiva styrkor, vilka är nödvändiga för att han ska intensifiera kampen mot varje krämpa.

Nästan hälften av jordens manliga befolkning lider av prostata sjukdomar. Och större delen faller på de som är i främsta delen av sin fertilitets- och arbetsålder. Ofta förekommer problem med inflammatorisk natur i prostata och associerad erektil dysfunktion av skäl som inte på något sätt är beroende av personen.

För dem är det möjligt att bära:

 • aggressiva miljöfaktorer och dålig ekologi;
 • Matvaror av dålig kvalitet som odlas på förorenade jordar och innehåller mycket cancerframkallande ämnen, GMO och konserveringsmedel.
 • ärftliga faktorer
 • hypotermi och hårt fysiskt arbete;
 • stress, mental överbelastning
 • infektion och andra patogena mikroorganismer och obehandlade sjukdomar associerade med dem;
 • stillasittande livsstil och dåliga vanor;
 • icke-iakttagande av elementära hygienregler och hälsosam sex.

Brott mot erektion och styrka har en väldigt negativ inverkan på människans psykologiska tillstånd, gör honom osäker och tvingar varje gång att komplexa i sängen.

Och här kommer okonventionella behandlingsmetoder till hjälp, inklusive apitherapy, som ofta ger fördelar mer och snabbare än någon annan terapi.

Så vad är fördelen med apitherapy? Vad händer i kroppen under denna process? Utan tvekan är de unika egenskaperna hos bietförgift förknippade med sin inte mindre unika sammansättning. Den innehåller så många komponenter att det är långt och meningslöst att lista dem.

Jag vill bara betona att det finns mer än tvåhundra fyrtiotal. Och var och en har sin egen, individuella hälsoeffekterande effekt på människokroppen, inklusive på genito-urinorganen.

Kortfattat, i giftens sammansättning:

 • högt innehåll av fosforsyra, ortofosforsyra, saltsyra och myrsyra;
 • sällsynta aminosyror, många fettsyror, proteiner och kolhydrater, inklusive glukos och fruktos
 • närvaro av föreningar av mangan, magnesium, koppar, kalcium och fosfor;
 • neurotransmittorn acetylkolin, vilken är nödvändig för en person för neuromuskulär överföring;
 • histamin;
 • många peptider som spelar en viktig roll för att förbättra kroppen. Bland dem: apamin, kardiopeptid, melittin och adolapin. De deltar i normaliseringen av tryck- och kolesterolnivåer i blodet, förbättra prestanda och öka blodkärl, rena kärlväggarna och öka deras lumen.

Tack vare insektsgifets sammansättning:

 • har antibakteriella och antiseptiska egenskaper;
 • anestetika och vasodilatatorer;
 • antispasmodic och decongestant;
 • reducerar nivån av socker och kolesterol;
 • höjer hemoglobin i blodet;
 • förbättrar metaboliska och matsmältningsförfaranden;
 • eliminerar kramper.

Insekten behöver mycket energi och tid för att samla in en unik substans som ofta sparar inte bara sitt liv, men som det visar sig, människoliv.

Användningen av apitherapy vid behandling av prostatit

De som redan är mentalt förberedd att bearbeta pchelouzhalivaniya, är intresserade av många frågor: vad skulle hända om ett bi bita i penis, hur smärtsamt är det förfarande för hur mycket de behöver, har någon att göra det, var att sätta ett bi i behandlingen.

Vill bara betona att detta borde göras av en doktorand, en doktor. Inga biodlare litar på sin hälsa är inte värt det.

Apitherapy bygger på två huvudpunkter: effekten av terapeutiska komponenter i komplexiteten och effekten av reflexbehandling. När allt hålls hålls det exakt, därför är professionalism och djup kunskap mycket viktig här.

Innan behandlingen startas ska läkaren kontrollera patienten för allergier. Detta är viktigt eftersom giftet är ett mycket starkt allergen och kan orsaka en anafylaktisk chock som ibland slutar med patientens död.

För detta får insekten sticka och lämnar ett sting i några sekunder i människokroppen. Om allergiska reaktioner efter en kort tid inte observeras, är det möjligt att påbörja kursförfaranden.

De utförs med hjälp av individer som aktivt samlar honung, under samling pollen och honung, det vill säga på vårsäsongens höjd.

Förfarandet ser tillräckligt enkelt ut. Läkaren använder pincett för att plantera insekten vid en förutbestämd punkt, vänta tills den sticks och drar ut stinget i minst femton minuter. Den här tiden är tillräckligt för att allt gift ska migrera till människokroppen.

Förfaranden börjar med ett eller två stingar, och de kan hamna trettiofem i taget. Det beror på behandlingsregimen och individuella patientegenskaper.

Biodling har ackumulativa egenskaper, så det borde utföras i minst sex månader. Detta är bara tiden för honungskörden, tiden för aktivt arbete av biet. Efter sex månader bör apiperapidens gång upprepas.

Under sessionerna måste du följa flera regler:

 • Använd inte produkter som orsakar allergier.
 • överge alkoholhaltiga drycker;
 • Gå inte till offentliga bad och bastur.

Grundläggande åtgärder med prostatit:

 • returnerar manlighet, återställa erektion och potens - kör från alla håll, vilket eliminerar de psykologiska faktorer och funktioner i det urogenitala organ, förbättrar lokalt blodflöde, expanderar och renar fartygen. I diameteren av tio centimeter i området för stickning ökar blodtillförseln sju gånger. Dessutom är den kapabel att eliminera många andra orsaker till impotens - att sänka kolesterol och socker, stress och kronisk trötthet, hjälper till att snabbt återställa uthållighet, speciellt under manliga klimakteriet och hormonella störningar;
 • kommer att eliminera stillastående fenomen i lilla bäcken och penis, vilket är mycket viktigt för att bli av med inflammatoriska processer i prostatakörteln med prostatit och prostata adenom;
 • återställa och optimera de processer som förekommer i hypofysen, ge honom alla nödvändiga spårämnen för normal och full utveckling av manliga könshormoner. Och detta betyder att testiklarna kommer att vara fullt fungerande, hormonbalansen kommer att normaliseras och arbetet hos alla organ i det endokrina systemet kommer att normaliseras. Reproduktiva problem kommer att uppstå, eftersom produktionen av högkvalitativ seminalvätska möjliggör reproduktion av friska, livskraftiga spermier.
 • aktivt kämpar mot någon patogen mikroflora som har fastnat i kroppen i många år, vilket orsakar kroniska infektionssjukdomar, inklusive prostatit;
 • med hjälp av ett unikt enzym hyaluronidas kämpar med prostata adenom, som åtminstone sex procedurer av apitherapy minskar i storlek, återställer dess funktioner och stör inte längre. Mannen har smärta, normaliserar processen med urinering och sexuella funktioner.

Hur man lägger ett bi: behandlingsschema

Själv skulle vara kategoriskt fel att göra detta, så lita på en professionell. Men förfarandena varierar beroende på målet. Med prostatit, till exempel, använd bee stings i penis:

 • medan de skyddar penisens huvud och endast genomförs på förhuden;
 • Kontrollera först patienten för allergiska reaktioner;
 • börja sedan med tre till fem bett i en session, men inte mer;
 • för en viss tid kan de vara upp till fyrtio åt gången;
 • Detta eliminerar överbelastning i prostata, bigift kommer in i mullrande kroppen av penis direkt, omedelbart förstöra infektioner, svampar och virus och tar bort dem från kroppen, har en positiv effekt på den vaskulära väggen, rensa dem och öka gapen, för att därigenom öka den lokala blodtillförseln.

Det andra programmet för prostatit och återställa erektil potens och har en mer komplex och kräver kunskap om akupunkturpunkter i området armbågar, svanskotan, ljumskarna och solar plexus.

Det ser ungefär ut som följer:

 • på den första dagen - ena ens en gång på höger sida i tummen och pekfingret
 • Den andra dagen - på sin vänstra hand tillåter hon biet att göra två bett på samma plats;
 • tredje dagen - höger armbåge, tre gånger
 • den fjärde dagen - den vänstra armbågen, fyra gånger
 • den femte dagen - solar plexus, en mer;
 • den sjätte dagen - ljumsområdet, sex gånger;
 • den sjunde dagen - coccyxens område, en gång än på sjätte dagen;
 • den åttonde dagen - det vänstra benet, insidan av roen, åtta stavar;
 • den nionde dagen - högerbenet, också platsen, ytterligare en bit;
 • den tionde dagen - det vänstra benet, 10 gånger i hälens sena;
 • den elfte dagen - det högra benet där, 11 sting.

Därefter upprepas sessionerna för lika antal dagar på ett nedstigande schema. För en säsong är det nödvändigt att passera minst tre sessioner av sådan apitherapy.

Var inte rädd om det under denna period har feber, det här är en normal reaktion av kroppen. Använd inte läkemedel. Och om det är nödvändigt, då bara efter överenskommelse och under överinseende av en läkare.

Den bästa tiden för apitherapy sessioner är på kvällen, före sänggåendet.

Försök att följa rekommendationer från en specialist, det här är mycket viktigt. Patienter som redan har upplevt effekten av insektsgif på sig noterar att de viktigaste obehagliga symptomen går bort om några dagar, och smärtan, när bietstängerna, inte alls känns vid den tredje proceduren.

Många av dem har permanent av med en prostatit och behöver redan inte medicinska preparat, inklusive starka antibiotika.

Fördelarna med bietgift är nu officiellt erkända av modern medicin. Därför, om det inte finns kontraindikationer för detta, kan du prova den här effektiva metoden på dig själv. Förutom att läka av många sjukdomar kommer du att känna en kraftfull explosion av energi och energi, utmärkt humör och nöje från din kropps starka hälsa.

Hur man bete sig i nödläge i sängen

Det viktigaste du behöver är ett mål, mål, mål! En smal hudveck, som förbinder förhuden och penishuvudet, står emellertid inte alltid emot spelarnas entusiasm. Särskilt om kvinnans vagina inte är tillräckligt fuktig.

HUR DU SKAL GÖRA: Även om brudets rygg är fylld med blödning, har ingen dött av blodförlusten i detta trauma. En steril bomullsplatta från en väns kosmetiska väska, som inte skadar för att fukta med några antiseptiska medel, hjälper till att stoppa blödningen. Sedan, om hela natten är fortfarande framåt, är det nödvändigt att införa ett måttligt tätt bandage på penis (för hårt kan det orsaka ischemi i glanspenisen) och försöka somna. På morgonen, troligen, kommer trauman att verka som en bagatell, men det är bättre att inte skjuta upp besöket till urologen. Ärrvävnad lägger inte ihop ett tyg till elasticitet, och det kan börja bryta med en avundsvärd regelbundenhet. Samtidigt tar plastikkirurgi inte längre än 10 minuter och utförs under lokalbedövning.

Fallet av penis captivus, eller fångar av penis i slidan, är så sällsynta att de tillhör exotiken av sexologi. Vi måste dock varna dig - plötsligt kommer du att vinna denna olyckliga jackpot. Faktum är att under samlag, vissa kvinnor oförutsägbara och ofrivilligt spända musklerna i slidan (berättelser att detta sker endast om kvinnan var mycket rädd, - en myt), så mycket så att man inte bara kan släppa medlem, men upplever också smärta. Denna spasm orsakar en sällsynt typ av vaginismus, och en kvinna kan inte hjälpa hennes partner.

VAD DU TILLGÅR: Tveka inte att ringa en ambulans. I en sådan situation kommer den tredje med medicinsk utbildning inte vara överflödig. På en sträckare "smörgås" för glädjen på hela gården kommer du och din partner inte att lida. För att frigöra från fångenskap är en insprutning av ett antikonvulsivmedel tillräckligt.

Du vet att en medlem är det enda orgel utan ett ben som du kan bryta, men tror inte att det här kan hända dig? Förgäves - det händer allt. Särskilt om din flickvän gillar att ställa "från ovan". Enligt statistiken, inträffar 60% av tunica penisfodral diskontinuiteter (medicinska definitionen medlem fraktur) under sex, den största faran representerar ryttare spolas, när det går in i skrika galopp innan mål. Bråk är svårt att inte märka - någon, även en liten bristning av proteinplattan, åtföljs alltid av skarp smärta och upphörande av erektion. En allvarlig brud på penis åtföljs också av en ganska hög kram (ja, jag flinched vid denna punkt i artikeln.) - Redaktörens anteckning.

HUR DU SKAL GÖR: Om penis är allvarligt skadad blir det så smärtsamt och skrämmande att du kallar ambulansen själv utan några aning. Torka inte, även om din penis har ökat flera gånger och svartnat som en stormig himmel (läkare kallar det "äggplanta deformation"). Modern medicin, sådana fall är kända, på sjukhuset kommer du snabbt att repareras. Under tiden kom du inte dit, den "skadade" ska svalna ordentligt - till exempel med is från frysen under de första 15-20 minuterna efter skadan. Men även om svullnaden är liten eller det är inte alls, är det fortfarande värt att gå till doktorn. "Konsekvensen av obehandlat trauma hos proteinhöljet, även obetydligt, kan vara ett ärr som kommer att orsaka starka obehagliga känslor under erektion. Varje paus ska undersökas av en specialist som bestämmer huruvida det ska sys upp eller inte, förklarar den medicinska direktören för Rysslands professionella förening av Andria Ryssland Badri Gvasalia.

RINGAR PÅ MEDLEMET

En erektion är ibland, och ibland är det inte. Och ibland kommer män upp med ganska dumma sätt att hjälpa naturen. Till exempel, bärs på basen av penis, gummi-, plast- eller metallringar att nypa venen och att därigenom förhindra utflöde av blod från mullrande kroppselementet (talar inte om anordningar av kön butiken). Agera på detta meningslöst och farligt eftersom fel med storleken på ringen är lätt, men om den är gjord av exempelvis metall, sedan bort adaptern från svullna medlem kan endast ske via skruvverktyg. Dessutom ryska playboys experimentera så ofta med ringmunstycken (kursen är något - ibland till och med mutter stor diameter) som medicinsk utrustning, bemannas av urologer, obligatoriskt köps av speciell flexibel sågning - särskilt för frälsning "ringat" penisar.

VAD DU SKALL GÖRA: Det är angeläget att ringa en ambulans och förklara ärlighetens kärna ärligt. Ju längre du övervinnar blyghet, ju mer svullna penis, och desto mer tid tar operationen för att släppa den. Och du har inte mycket tid - fyra timmar efter att ringen misslyckats, kan nekros av penisens vävnader börja, och där och före amputationen nära.

MEDLEMEN BEEED BEE

Här är nepruhaen. Det finns dock inga skäl att oroa sig för maskulin hälsa - bieträk är helt ofarlig för ditt reproduktionssystem. Men om biet sitter i förhudet, gör dig redo - den här delen av din kropp är svullnad. Ibland är det så starkt att det gör det svårt eller omöjligt det hygieniska "underhållet" av glanspenisen. Det finns inga speciella läkemedel för behandling av bietstickor. För att förhindra bettskador bör du dock gå till apoteket för eventuella icke-steroida antiinflammatoriska tabletter eller salvor som säljs utan recept. Samtidigt köpa något antihistamin läkemedel - plötsligt orsakas en stark svullnad av penis främst av en allergisk reaktion?

1. Hur sparar man en flickvän?

Det handlar inte om hur du hjälper flickan du smittat, till exempel med gonorré. Vi är säkra på att du aldrig kommer att få sex (även i kondom) om du redan har fått dramatiska testresultat. Kärnan i problemet: hur man förhindrar en planerad graviditet, om en kondom i ett kritiskt ögonblick gav en läcka.

VAD DU GÖR: Att tvätta sodavatten eller försöka stryka en citron i en vagina är meningslöst. Som förklaras av en gynekolog, PhD Lina Shugusheva, föråldrade metoder påverkar endast innehållet i vagina, medan spermier efter utlösning tar endast 60 sekunder att penetrera livmoderhalsen. Efter lugnande tjejen, klä på sig och blås till apoteket för piller. Du behöver de så kallade akut preventivmedel som förhindrar graviditet inom de första 72 timmarna efter samlag, och ju tidigare flickan dricker pillen, desto mindre sannolikt är det att bli gravid. Det är värt att komma ihåg att dessa tabletter kan tas oftare än två gånger om året och en gång i en enda menstruationscykel. Dessutom är förebyggande medel mot preventivmedel kontraindicerade hos kvinnor med cykelstörningar. I det senare fallet är det nödvändigt att springa till gynekologen, som sannolikt kommer att erbjuda en nödinjektion av den intrauterinanordningen. Det kan göras under de första fem dagarna efter flygningen.

2. Hur räddar du dig själv?

Ett brev kom till redaktören: "Det var ett hemskt fall, bröt med en vietnamesisk prostituerad... Kan du föreställa dig? Jag gick till baren, köpte en hel flaska vodka och bad om ett halm. Han tog en handduk i munnen och började vattna en medlem av vodka. Och inuti hällde också... Skräck. Sedan flög han in, kollade upp - allt är bra. Fråga: Har jag handlat rätt i den här situationen och vilka andra alternativ kan det finnas? "Vi svarar - han gjorde fel sak.

HUR DU SKAL GÖRA: Att hälla vodka i urinröret är inte nödvändigt - du kommer att få en förbränning av slemhinnan, och detta ökar sannolikheten för infektion med sådana blodburna infektioner som syfilis, hepatit och HIV. Först, urinera och noggrant tvätta penisens huvud (vatten). Därefter desinficeras penis från utsidan med ett antiseptiskt innehållande antingen klorhexidin eller miramistin som aktiv ingrediens. Jag avslutade? Häll desinfektionslösningen i urinröret - vanligtvis finns det en speciell täppa på flaskan. Att läkemedlet inte har uppstått bör urinröret pressas runt huvudet och vänta minst en minut. För allt om allt du har två timmar - efter denna tid kommer hjälpmedlet att inte hjälpa till att minska risken för sjukdomen. Det är att minska, men inte minska till noll. Därför måste du ta prov från en venerolog i minst sex månader - för att du säkert ska kunna se till att du inte fångar syfilis eller ett immunbristvirus.

Vilka är fördelarna med bin för människors hälsa och styrka. recept

Recept med honung

För att stödja kroppen behöver du en stor uppsättning mat. Det finns en mat av största vikt, innehållande proteiner, kolhydrater och fetter. Andra produkter har användbara egenskaper för kroppen - blodcirkulation, normalisering av tryck, syn, minne, hjärnaktivitet etc. I kemiska detaljer bör man inte gå in, eftersom "hjältar" av ett givet material kallas ämnen afrodisiaka. De har en positiv effekt på männs sexuella aktivitet.

Innan du går till recepten är det värt att nämna om kontraindikationer. Det rekommenderas inte att äta mat med nötter med en sjukt lever eller med en bruten fettmetabolism. Det är värt att se till att allergin inte bara är på nötter utan också på honung. Du måste konsumera blandningen i den angivna mängden, eftersom vid överträdelse, allergi.

Hjärtsvikt eller akut myokardit är ibland oförenlig med sådana mediciner, så innan du använder det rekommenderas att konsultera en läkare. I vissa fall är honung oönskad för gastrit, hög feber, urolitisk eller kolelitiasis, akut pankreatit och allvarlig feber.

Honung för män - speciella sorter

Följande sorter av honung går bra och utan tillsatser:

Du kan ta en biprodukt på många sätt - som du vill. Det viktigaste, överdriv inte det - Två matskedar om dagen kommer att räcka. Honung kan läggas till smak i alla drycker.

Valnötter och honung för styrka

Nötter med honung är en kraftfull afrodisiakum.

Receptet är ganska enkelt:

 1. Det är nödvändigt att ta valnötter och krossa dem till tillståndet av pulver.
 2. Andelen är som följer: en full matsked per 100 gram nötter.
 3. Blandningen tar bäst före sänggåendet.

Om det finns en allergi mot valnöt kan den ersättas med hasselnötter, pistaschötter, skogsnötter av nötter eller jordnötter. Dosering och proportioner förändras inte. Det finns människor som inte kan äta nötter alls. För dem kommer ett utmärkt ersättningsämne att vara sesamfrön, svampfrön eller solrosfrön. Lång väntan på att effekten inte kommer att ha som regel kommer den på 7-10 dagar.

Honung och nötkött mjölk

Detta recept syftar till att normalisera styrkan hos äldre. Här, till skillnad från det föregående receptet, används valnötmjölk. Den helande tinkturen är gjord enligt följande:

 1. Omkring 10 kärnor av valnötter males till ett pulver.
 2. Denna mängd nötter kräver en halv kopp kokt kallt vatten.
 3. Strimlad nötter fylls med vatten. Efter 2 timmar kan tinkturen filtreras genom gasbindning.
 4. I den mottagna nötmjölken är det nödvändigt att lägga till 2 bordsskedar av en biprodukt.
 5. Använd rekommenderas före sänggåendet.

Honungscocktail

Honung recept för smekmånaden.

Denna mängd bör räcka för länge, så lagra blandningen på en sval plats. Efter 2 timmar efter att ha ätit kan du ta en matsked av en cocktail. Effekten kommer att märkas om blandningen tvättas ned med avkok baserat på en stor groblad.

Ingenting och vin

Detta verktyg kan hänföras till det mest effektiva. För att förbereda blandningen, ta roten av ingefära, som i framtiden måste krossas. Blanda det med honung i lika stora proportioner. Ett sådant verktyg förbättrar inte bara styrkan, men påverkar också minskar och hjärnans aktivitet positivt. Använd blandningen före varje måltid i en mängd ½ matsked - det rekommenderas att dricka det med vatten.

En mer behaglig smak av det medicinerade läkemedlet bereds på basis av rött vin. Receptet är som följer:

Du kan också lägga till lite persilja, ingefära och rosa höfter. För att bättre assimilera ingredienserna är värda slipning. Efter en 10-dagars sträckan kan denna trevlig drink i mängden 1 matsked konsumeras en halvtimme före måltiderna. Blandningen hjälper inte bara till att förbättra styrkan, utan också att kämpa med en så obehaglig sjukdom som prostatit.

Bites av bin och prostatit

Prostatit återkommer före bipågift.

Biten borde vara på förhudet, inte på huvudet av penis. Genom de cavernösa kropparna, kommer apitoxin (ett ämne som finns i en bies sting) att vara snabbast i prostata.

Ett slag gör det självklart inte. Behandlingsförloppet börjar med 3-5 biter, i slutändan är beloppet bragt till 40 bett. Förutom förhuden finns tekniker med bett vid speciella punkter på benen, höfterna och andra delar av kroppen. Det är självklart inte lätt att gå till ett sådant steg, men människor som bestämmer sig för kursen, säger att smärtan bara är med de första 2-3 biterna.

Trots den obehagliga förfarandet, biter i en medlem få en hel del positiv utveckling i kampen mot sjukdomen: svullnad försvinner, lindras smärtan, skingra stagnation.

Video. Prostatit. Behandling med bin

Lämna dina kommentarer, om något inte är klart kommer vi att försöka förstå:

Ökning av manlig värdighet. Okonventionell metod

För att bättre förstå en man måste man se på sin själ, gå igenom hjärnans svängande hörn, komma till sin väsentligaste väsen. Vad ska en vuxen tjej hitta sig för en sådan studie? Hon kommer att se vad en man är redo för henne: från geni gustas till hänsynslös dumhet.

Denna nästan anekdotiska incident inträffade för mig och min vän Garik.

Kvinna med sin man vid en läkares reception. man:
- Doktor, jag var stuck vid dacha, in i penis. Han är mycket svullen och värkande.
läkare:
- Här är en salva, du kommer att salva, i en timme och smärta, och svullnaden kommer att passera.
fru:
- Doktor, du förstår inte. Du tar av smärtan och lämnar tumören.

Förargelse Garik på mig var nästa dag, tillsammans med en tumör. Och även om mer än ett decennium har passerat (vi är redan under trettio) kan han fortfarande inte tolerera honung, bin och allt som är kopplat till dem. Jag ger regelbundet honom på hans födelsedag, som Winnie the Pooh, en kruka med honung. Och varje gång vi skrattar, kom ihåg sommaren, när vi "slog" från armén...

WebFermer-VebFermer

penisens huvud kan ökas

 • 21469 visningar

Inoperabel ganska nej än ja. Det är bara möjligt ett tag. och detta är bara genom tekniken för den berömda anekdoten. När en man lider av en biet, som biter honom strax bakom penisens huvud. Den här killen vänder sig till doktorn och frågar honom att han skulle ta av smärtan och lämna tumören. Hustrun tyckte verkligen om det svullna tillståndet. Här så.

Och varför gillar du inte sin storlek, undrar jag? Han passar dig inte personligen eller någon annan? Det verkar bara för mig att det här är lite konstigt. Och det finns inga speciella medel för sådana fall. Vill bara säga att män ofta tänker på ett problem, medan det i princip inte finns. Om huvudets storlek inte passar dig långt, så är mitt råd till dig, hitta en annan tjej som kommer att älska dig och ordna allt för henne, tro mig.

Trevlig tid på dagen. Det finns inga nationella medel för att lösa ditt så kallade problem. Endast om du kontaktar en plastikkirurg. men jag tror att du inte borde göra det här. Har du ett komplex? Eller sa någon till dig?

Trevlig tid på dagen. Det finns inga nationella medel för att lösa ditt så kallade problem. Endast om du kontaktar en plastikkirurg. men jag tror att du inte borde göra det här. Har du ett komplex? Eller sa någon till dig?

Jag kände (inte personligen) en ung man som enligt hans mening hade ett litet sexuellt organ. Han var en professionell basketspelare. Någon rådde honom att injicera retabolil i huvudet på penis. Till slut, efter många tvivel, gjorde han det, jag vet inte hur det är förmodligen en hemsk smärta. Vidare, när de gick till tävlingarna, ja, de spelade också en syndig affär med tjejer på hotell, sistnämnda ropade bara med smärta och fasan när den här killen slappna av. Det blev berättat för mig av sina vänner. Och när han gifte sig, hustrun på bröllopsnatt (han är från en strikt familj), såg hans värdighet, vägrade att gå och lägga sig till honom tills han korrigerade den. Jag var tvungen att gå till operation för att minska huvudets storlek. Före operationen, enligt hans vänner, passade hans sexuella huvud inte in i ett 200 gram sovjetiskt glas. Här så.

Kära gäst. För sådana frågor som på dig är det nödvändigt mycket! försiktigt. Riskera inte "folkmedicin" för att öka könsorganen för att spara ett par hundra dollar. Om du verkligen vill ändra penisvolymen, gå till kliniken och ta till sig folkmedicin skulle inte ge råd på något sätt. Behandling av konsekvenser kan vara mycket dyrare!

Fäst en bi på penis - vad händer? experiment

Videon undersöker hemligheterna hos kvinnors erotiska känslighet. Otroligt nog är videoserien ganska anständigt. Nästan hela videoserien är hämtad från mästerverket i världsfilmen "Basic Instinct".

Tja, då visar damen vad ett starkt intryck det gör för den här eller den här medlemmen.

Tja, vad händer faktiskt? Låt oss göra ett experiment med vagina. Mycket viktigt experiment. Detta kommer att ersätta slidan. Här. " En medlem som ersätter förklaringen av experimentets princip kan också tas. Säg nacken på en flaska öl. Banan är också lämplig. Dildo, ledsen, nu på lager där. Och i allmänhet... oanständigt. Så, låt oss använda en liknande analog - ett handtag från en stekpanna. Färgen är trevlig. Och formuläret är mer original än banans. Enig, wow form. Lämpliga. Så skjut handtaget från stekpannan i slidan. Nej, lite djupare. Här så. Och då, plus till stekpannan, skjuter vi ett annat finger där. Det är intressant: om en kvinna i förväg, det vill säga innan du pekar på ett finger, säg inte att du nu, efter att du tryckt på faloimmitatorn och skjutit fingret, känner det inte någonting. No-Th-th. Kommer inte märka. Men om du efter att du sätter dildo, säg det nu, slå det med ett finger så kommer hon att berätta om en hel rad erfarenheter. Vissa kommer att säga att det gör ont, säger de, enheten är liten, elegant, inte designad... andra kommer att berätta om vågliknande nöje, och några även om flera orgasmer från denna händelse. Plural.

Detta experiment görs bäst av dig själv. Säkerställ personligen: säg inte damen - känner inte någon shisha, men varnade - känner. Oavsett hur mycket du experimenterar med en enda dam, samma resultat. Känner inte. Hur mycket du skulle ge olika damer i detta experiment, eller involverade - är också samma resultat. Det vill säga information från specialmedicinsk litteratur bekräftas. Och information från populära publikationer för folket är inte bekräftad. När allt är som i medierna för folket, eller vad som är samma sak för väljarna, skriver de: mer som en dam mer än tunnare. Ja, och damerna diskuterar med varandra, vilka av dem är mer som de uppreparna, och vilka - de halvhjärtade. Det är roligt. Till skräck. Och här försöker väljaren över sin otänkbara, rasa kropp: vem bryr sig över henne till utmattning, hoppas att imponera på vem som håller bollarna i penis, vem annars håller penis. Några före processen av en bi på en medlem podsazhivaet. Typ sväller - och damerna gillar.

Du kanske tror att damerna luras att de känner sig implanterade bollar eller en medlem svullna efter att ha blivit böjda av en bi. Faktum är att damerna verkligen känner, eller snarare, känner, om de varnar för att vara shuffed där. Fantasi heter. Känn inte, men fantasera att de känner. Mycket uppriktig. I allmänhet kan deras fantasi inte särskiljas från verkligheten genom verkligheten. Och då, om du bestämmer dig för att damerna lurar, visar det sig att damerna, jävla, så snygga, ja så snygga, ja, alla grabbarna lurade. Tja, så listiga, dessa damer! Men kanske blev själva männen lurade?

För att testa detta antagande, låt oss gå till ett område där damer inte har något att göra med det.

Här anser väljare att under Stalin fanns en fruktansvärd despotism, och landets enorma framgångar baserades på miljoner slavars slavarbete - de nattmarska GULAGENS fångar. Det var en hemsk despotism som var intresserad av ett stort antal slavar. Det vill säga fångarna var hundratals gånger större än de som sköt. Den här låten lärdes till hela väljaren.

Men låt oss räkna. Væljarna informeras om antalet siffror som skjutits vid Stalins tid, en sämre än den andra. Vissa säger att 8 miljoner sköts, andra som 40 miljoner, den tredje, som i allmänhet 66 miljoner. Låt oss ta den genomsnittliga siffran på 40 miljoner. Slavar, som de säger, var hundratals gånger större än de skott. Låt oss ta den mest blygsamma bilden - inte hundratals men bara 100 gånger mer. 40 miljoner multipliceras med 100 är 4 miljarder. Om 40 miljoner multipliceras med 200, då 8 miljarder. Om på 300 - det 12 miljarder. Fruktansvärda figurer, hemsk despotism, blodtörstig Stalin. Crimson Crimson.

Men i Sovjetunionen var i alla republiker av den kombinerade befolkningen 190 miljoner. I ett land med en befolkning på 190 miljoner kunde det inte vara 4 miljarder slavar, och ännu mer 12 miljarder. Vem var då vakterna? Martiansna eller vad? Idioti. Undernäring. Kretinism. Det är som i fallet med vagina, att väljarna igen visar sig vara en massa kretiner. Tja, vem gjorde det här valet lurar - är de kvinnor? Det är uppenbart att de inte är kvinnor. Ja, och vilken typ av bedrag kan diskuteras, om alla siffror är tillgängliga: och 190 miljoner och 4 miljarder. Så i fallet med vagina finns inga krokiga bedragare, och det finns en väljare - kretiner, som inte kan analysera de tre figurerna. Tja, okej tre siffror - de behöver fortfarande hittas, så många som 10 minuter att spendera, men efter allt är vagina varje dag framför näsan.

Det är naturligtvis intressant att det inte är omkring en idiotisk folk, det är intressant att bland idioternas folkmassor finns få som kan förstå både med skeden och med Stalin.

Du kan självklart studera skeden, lägga ett helt liv på det. Du kan naturligtvis, för årtionden att förstå att det i själva verket var under Stalin, varför nu nördar hatar Stalin och tänkande, tvärtom, Stalin är mycket respekterad. Och du kan försöka lista ut varifrån det kommer - masskretinism? Och viktigast av allt, var kommer de få tänkarna från. Det här är trots allt det mest intressanta. Det viktigaste är att förstå den tillgängliga metoden genom vilken kretiner blir tänkande. Och skeden med Stalin kommer att fästas.

Men det här är bara början. Ytterligare mer och mer sofistikerad. Och förmågan att se det viktigaste - maträtten är extremt god.

Hälsosam prostata

Forum om diagnostik, behandling och profylax av prostatit

 • Forum om prostatakörtelsjukdom
 • Ändra teckensnittstorlek
 • Utskriftsversion
 • FAQ
 • Registreringsformulär
 • Logga in

Behandling av prostatit med bietstickor

Behandling av prostatit med bietstickor

Metronik »25 aug 2014, 14:08

Re: Behandling av prostatit med bietrådar

Veragulida »26 augusti 2014, 11:43

Re: Behandling av prostatit med bietrådar

Nika »28 aug 2014, 14:22

Re: Behandling av prostatit med bietrådar

Tarle »29 aug 2014, 16:13

Re: Behandling av prostatit med bietrådar

fan181 »30 aug 2014, 20:38

Behandling av prostatit med bietrådar, apitherapy

Officiell medicin försöker alltmer hitta ett alternativ till läkemedel, vilket ibland orsakar irreparabel hälsorisk. Detta gäller för sjukdomar i det manliga genitourinära systemet, i synnerhet prostata.

Behandling av prostatit med bietrådar, den så kallade apitherapyen, blir allt populärare på grund av metodens säkerhet och dess höga resultat. Den är baserad på apitoxins unika helande egenskaper. Så vetenskapligt kallad bietgift. Skadan och nyttan av bibehandlingen idag kommer att diskuteras i artikeln.

Sammansättning och egenskaper hos bihäxa

Bee gift krävs av insekter för yttre skydd mot fiender. Bara en bit är tillräckligt för att slå några fågel eller små djur på plats. För människokroppen behöver de 250 för att orsaka omedelbar död.

Men tillsammans med den dödliga effekten har apitoxin livgivande, helande egenskaper. Och våra förfäder märkte detta för många århundraden sedan. Behandling med honungsbi användes för många sjukdomar, för att öka styrkan och föryngra kroppen.

Som en av metoderna för naturopatisk behandling har apitherapy inga biverkningar, det är försiktigt på kroppen som har milda egenskaper.

En av dess viktigaste styrkor är förstärkningen av en persons defensiva styrkor, vilka är nödvändiga för att han ska intensifiera kampen mot varje krämpa.

Nästan hälften av jordens manliga befolkning lider av prostata sjukdomar. Och större delen faller på de som är i främsta delen av sin fertilitets- och arbetsålder. Ofta förekommer problem med inflammatorisk natur i prostata och associerad erektil dysfunktion av skäl som inte på något sätt är beroende av personen.

För dem är det möjligt att bära:

 • aggressiva miljöfaktorer och dålig ekologi;
 • Matvaror av dålig kvalitet som odlas på förorenade jordar och innehåller mycket cancerframkallande ämnen, GMO och konserveringsmedel.
 • ärftliga faktorer
 • hypotermi och hårt fysiskt arbete;
 • stress, mental överbelastning
 • infektion och andra patogena mikroorganismer och obehandlade sjukdomar associerade med dem;
 • stillasittande livsstil och dåliga vanor;
 • icke-iakttagande av elementära hygienregler och hälsosam sex.

Brott mot erektion och styrka har en väldigt negativ inverkan på människans psykologiska tillstånd, gör honom osäker och tvingar varje gång att komplexa i sängen.

Och här kommer okonventionella behandlingsmetoder till hjälp, inklusive apitherapy, som ofta ger fördelar mer och snabbare än någon annan terapi.

Så vad är fördelen med apitherapy? Vad händer i kroppen under denna process? Utan tvekan är de unika egenskaperna hos bietförgift förknippade med sin inte mindre unika sammansättning. Den innehåller så många komponenter att det är långt och meningslöst att lista dem.

Jag vill bara betona att det finns mer än tvåhundra fyrtiotal. Och var och en har sin egen, individuella hälsoeffekterande effekt på människokroppen, inklusive på genito-urinorganen.

Kortfattat, i giftens sammansättning:

 • högt innehåll av fosforsyra, ortofosforsyra, saltsyra och myrsyra;
 • sällsynta aminosyror, många fettsyror, proteiner och kolhydrater, inklusive glukos och fruktos
 • närvaro av föreningar av mangan, magnesium, koppar, kalcium och fosfor;
 • neurotransmittorn acetylkolin, vilken är nödvändig för en person för neuromuskulär överföring;
 • histamin;
 • många peptider som spelar en viktig roll för att förbättra kroppen. Bland dem: apamin, kardiopeptid, melittin och adolapin. De deltar i normaliseringen av tryck- och kolesterolnivåer i blodet, förbättra prestanda och öka blodkärl, rena kärlväggarna och öka deras lumen.

Tack vare insektsgifets sammansättning:

 • har antibakteriella och antiseptiska egenskaper;
 • anestetika och vasodilatatorer;
 • antispasmodic och decongestant;
 • reducerar nivån av socker och kolesterol;
 • höjer hemoglobin i blodet;
 • förbättrar metaboliska och matsmältningsförfaranden;
 • eliminerar kramper.

Insekten behöver mycket energi och tid för att samla in en unik substans som ofta sparar inte bara sitt liv, men som det visar sig, människoliv.

Användningen av apitherapy vid behandling av prostatit

De som redan är mentalt förberedd att bearbeta pchelouzhalivaniya, är intresserade av många frågor: vad skulle hända om ett bi bita i penis, hur smärtsamt är det förfarande för hur mycket de behöver, har någon att göra det, var att sätta ett bi i behandlingen.

Vill bara betona att detta borde göras av en doktorand, en doktor. Inga biodlare litar på sin hälsa är inte värt det.

Apitherapy bygger på två huvudpunkter: effekten av terapeutiska komponenter i komplexiteten och effekten av reflexbehandling. När allt hålls hålls det exakt, därför är professionalism och djup kunskap mycket viktig här.

Innan behandlingen startas ska läkaren kontrollera patienten för allergier. Detta är viktigt eftersom giftet är ett mycket starkt allergen och kan orsaka en anafylaktisk chock som ibland slutar med patientens död.

För detta får insekten sticka och lämnar ett sting i några sekunder i människokroppen. Om allergiska reaktioner efter en kort tid inte observeras, är det möjligt att påbörja kursförfaranden.

De utförs med hjälp av individer som aktivt samlar honung, under samling pollen och honung, det vill säga på vårsäsongens höjd.

Förfarandet ser tillräckligt enkelt ut. Läkaren använder pincett för att plantera insekten vid en förutbestämd punkt, vänta tills den sticks och drar ut stinget i minst femton minuter. Den här tiden är tillräckligt för att allt gift ska migrera till människokroppen.

Förfaranden börjar med ett eller två stingar, och de kan hamna trettiofem i taget. Det beror på behandlingsregimen och individuella patientegenskaper.

Biodling har ackumulativa egenskaper, så det borde utföras i minst sex månader. Detta är bara tiden för honungskörden, tiden för aktivt arbete av biet. Efter sex månader bör apiperapidens gång upprepas.

Under sessionerna måste du följa flera regler:

 • Använd inte produkter som orsakar allergier.
 • överge alkoholhaltiga drycker;
 • Gå inte till offentliga bad och bastur.

Grundläggande åtgärder med prostatit:

 • returnerar manlighet, återställa erektion och potens - kör från alla håll, vilket eliminerar de psykologiska faktorer och funktioner i det urogenitala organ, förbättrar lokalt blodflöde, expanderar och renar fartygen. I diameteren av tio centimeter i området för stickning ökar blodtillförseln sju gånger. Dessutom är den kapabel att eliminera många andra orsaker till impotens - att sänka kolesterol och socker, stress och kronisk trötthet, hjälper till att snabbt återställa uthållighet, speciellt under manliga klimakteriet och hormonella störningar;
 • kommer att eliminera stillastående fenomen i lilla bäcken och penis, vilket är mycket viktigt för att bli av med inflammatoriska processer i prostatakörteln med prostatit och prostata adenom;
 • återställa och optimera de processer som förekommer i hypofysen, ge honom alla nödvändiga spårämnen för normal och full utveckling av manliga könshormoner. Och detta betyder att testiklarna kommer att vara fullt fungerande, hormonbalansen kommer att normaliseras och arbetet hos alla organ i det endokrina systemet kommer att normaliseras. Reproduktiva problem kommer att uppstå, eftersom produktionen av högkvalitativ seminalvätska möjliggör reproduktion av friska, livskraftiga spermier.
 • aktivt kämpar mot någon patogen mikroflora som har fastnat i kroppen i många år, vilket orsakar kroniska infektionssjukdomar, inklusive prostatit;
 • med hjälp av ett unikt enzym hyaluronidas kämpar med prostata adenom, som åtminstone sex procedurer av apitherapy minskar i storlek, återställer dess funktioner och stör inte längre. Mannen har smärta, normaliserar processen med urinering och sexuella funktioner.

Hur man lägger ett bi: behandlingsschema

Själv skulle vara kategoriskt fel att göra detta, så lita på en professionell. Men förfarandena varierar beroende på målet. Med prostatit, till exempel, använd bee stings i penis:

 • medan de skyddar penisens huvud och endast genomförs på förhuden;
 • Kontrollera först patienten för allergiska reaktioner;
 • börja sedan med tre till fem bett i en session, men inte mer;
 • för en viss tid kan de vara upp till fyrtio åt gången;
 • Detta eliminerar överbelastning i prostata, bigift kommer in i mullrande kroppen av penis direkt, omedelbart förstöra infektioner, svampar och virus och tar bort dem från kroppen, har en positiv effekt på den vaskulära väggen, rensa dem och öka gapen, för att därigenom öka den lokala blodtillförseln.

Det andra programmet för prostatit och återställa erektil potens och har en mer komplex och kräver kunskap om akupunkturpunkter i området armbågar, svanskotan, ljumskarna och solar plexus.

Det ser ungefär ut som följer:

 • på den första dagen - ena ens en gång på höger sida i tummen och pekfingret
 • Den andra dagen - på sin vänstra hand tillåter hon biet att göra två bett på samma plats;
 • tredje dagen - höger armbåge, tre gånger
 • den fjärde dagen - den vänstra armbågen, fyra gånger
 • den femte dagen - solar plexus, en mer;
 • den sjätte dagen - ljumsområdet, sex gånger;
 • den sjunde dagen - coccyxens område, en gång än på sjätte dagen;
 • den åttonde dagen - det vänstra benet, insidan av roen, åtta stavar;
 • den nionde dagen - högerbenet, också platsen, ytterligare en bit;
 • den tionde dagen - det vänstra benet, 10 gånger i hälens sena;
 • den elfte dagen - det högra benet där, 11 sting.

Därefter upprepas sessionerna för lika antal dagar på ett nedstigande schema. För en säsong är det nödvändigt att passera minst tre sessioner av sådan apitherapy.

Var inte rädd om det under denna period har feber, det här är en normal reaktion av kroppen. Använd inte läkemedel. Och om det är nödvändigt, då bara efter överenskommelse och under överinseende av en läkare.

Den bästa tiden för apitherapy sessioner är på kvällen, före sänggåendet.

Försök att följa rekommendationer från en specialist, det här är mycket viktigt. Patienter som redan har upplevt effekten av insektsgif på sig noterar att de viktigaste obehagliga symptomen går bort om några dagar, och smärtan, när bietstängerna, inte alls känns vid den tredje proceduren.

Många av dem har permanent av med en prostatit och behöver redan inte medicinska preparat, inklusive starka antibiotika.

Fördelarna med bietgift är nu officiellt erkända av modern medicin. Därför, om det inte finns kontraindikationer för detta, kan du prova den här effektiva metoden på dig själv. Förutom att läka av många sjukdomar kommer du att känna en kraftfull explosion av energi och energi, utmärkt humör och nöje från din kropps starka hälsa.