Huvud
Skäl

Prickles Prostacore

Prostor är ett läkemedel som används för att behandla prostatakörteln hos en man. Det har ett animaliskt ursprung - det erhålls genom att bearbeta komponenter från nötkreaturs prostata.

Dess användning minskar ödem i prostata, förbättrar funktionen av prostatasekretionsceller och återställandet av skadade blåsväggar.

I denna artikel kommer vi att överväga varför läkare utser Prostacor, inklusive bruksanvisningar, analoger och priser för detta läkemedel i apotek. REAL KOMMENTARER av män som redan har använt Prostakor kan läsas i kommentarerna.

Sammansättning och form av frisättning

Läkemedelsprostacor finns i form av en injektionslösning (5 eller 10 ampuller per förpackning) och lyofilizat (5 eller 10 flaskor per förpackning).

  • 5 mg av prostataxtraktet är en aktiv substans.
  • Ytterligare ingredienser: glycin, för lyofilizat.

Klinisk-farmakologisk grupp: ett preparat av animaliskt ursprung, som används för sjukdomar i prostatakörteln.

Indikationer för användning

Prostacor används för behandling av kronisk prostatit och för komplikationer efter operation på prostatakörteln.

Farmakologisk aktivitet

Prostakor är en polypeptidberedning av animaliskt ursprung. Råmaterialet för dess produktion är det renade extraktet av prostata nötkreatur. Läkemedlet normaliserar metaboliska processer i prostatakörteln, bidrar till att organet fungerar väl, vilket ger följande effekter:

  1. Blodcirkulationen normaliseras och risken för utveckling av trombos av småår i prostata minskar.
  2. Stimulerar muskeltonen i blåsan, vilket leder till eliminering av symtom på nedsatt urinering (frekventa önskningar).
  3. Betennandet och ödemet är borta, vilket leder till eliminering av smärta.
  4. Sekretoriska funktionen förbättras, och därmed minskar stagnerande fenomen i körteln.
  5. Förbättrar kvaliteten på prostatajuice genom ökad utsöndring och därmed reproduktiv funktion hos män.

Glycin är ett hjälpämne som är en icke-essentiell aminosyra som har en lugnande effekt och har en positiv effekt på de metaboliska processerna som sker i hjärnan.

Instruktioner för användning

Enligt instruktionerna för användning, proceduren för användning av Prostacor:

  • Utspädning av pulver-lyofilizat i 1 ml lösningsmedel. Rekommenderade lösningsmedel är: vatten d / injektion, saltlösning, novokainlösning (0,25-0,5%). Vid val av lösningsmedel kräver p-poc novokain ett prov för att utesluta en allergisk reaktion.
  • Kontrollera Prostakor-lösningen för frånvaro av mekaniska partiklar, för transparens och för brist på okarakteristisk färg.
  • En uppsättning Prostacore-lösning i en spruta med iakttagande av reglerna för asepsis.
  • Formulering av intramuskulär injektion.

En enstaka dos av 5-10 mg. Administreringen utförs dagligen. Kurs - 10 injektioner. Den upprepade kursen kan utses på 1-6 månader.

Hittade svurit fiende Svampspik! Nails kommer att rengöras om 3 dagar! Ta det.

prostakor

Blanketter för frisläppande

Recensioner av läkare om prostacor

Riktigt bra parenteralt läkemedel från prostatakörteln av bullheads. Hjälper patienter med kronisk prostatit, lindrar svullnad i prostata, förbättrar trofiska + kraftfull psykologisk effekt (utsedd inte bara en massa piller, men något annat och "kolyat"!), Bekväm beredningsform (inte spädas).

Drogen fungerar verkligen, men någon kommer att förklara sin verkliga mekanism? Så, för att ha en man som arbetar prostata, måste du använda prostatakörteln hos ett djur (äta som en kock?) Shamanism är direkt någon slags vår upplyst ålder!

Kan utnämnas som urolog i den komplexa behandlingen av kronisk prostatit.

Prickles Prostacore

moderator: DVD-RW

Prickles Prostacore

# 1 Meddelande Higuain »Fre 22 mar 2013 08:35

# 2 Meddelande megalucker »Lör mar 23, 2013 6:36 pm

# 3 Meddelande angel777 »Sun Mar 24, 2013 10:08 pm

# 4 Meddelande Higuain »Mån 25 mar 2013 08:26

# 5 Meddelande angel777 »Fre mar 29, 2013 6:54 pm

# 6 Meddelande mike_msk »Måndag 22 Apr 2013 17:11

# 7 Meddelande fallbrick »Måndag 22 Apr 2013 20:17

# 8 Meddelande mike_msk »Måndag 22 Apr, 2013 10:38

Testimonials om Prostacor

Vi har samlat in reell feedback om Prostacor, som våra användare publicerar. Svaret är oftast skrivet av mödrar till små patienter, men de beskriver också den personliga historien om användningen av läkemedlet på sig själva.

kronisk prostatit;
komplikationer efter operation på prostatakörteln.

diskussion

. försök att diskutera med sin läkare alternativen för att ersätta: Vitaprost, lomefloksatsin + Gerbion, Urtika, Kanefron H Lespenefril, Predstatin, Prostavern, Prostagerb H prostakor, Prostanorm, Prostatilen, Samprost, Tentex Forte, Uroprost, Urtiron, Flaronin, Himcolin. "Och en annan:" Network Consultant Pharmacy IFKprovizor-redaktorZdravstvuyte, Natalia. Synonymer på Speman nr. Analoger, såsom MEH-C FORMULA SPERMAKTIN "och även" Mamma Masha och Mitya |. 4 feb 2011 15:59 Speman inte har hjälpt oss. Det hjälpte oss Verona och pchilinaya Pilz "allmän typ i en sökmotor" analog Speman "det resurface svar, men i alla fall över.

. men inte otvetydigt lyssna på en. Om min operation inte var klar skulle jag inte vara gravid! Och utan dessa två år försökte de bli gravid. Från prostata tilldelades han pricks, 10, ljus Vitaprost nr 10. Och något annat. lycka till dig! Sneezy!

. th alkohol, snacks och t.p.2. Vitaminer: zink, E och C, selen, A, folsyra, karniton3. är mycket bra prostata massage (fråga andrologist) 4. Vi tecknade även prostakor injektioner, stolpiller med metiluratsilom, flebodia, Verona et al.5. regelbunden sexliv - en gång i tre dagar, ett måste! 6. Gångavstånd (åtminstone vnedelyu flera gånger..) Förbered nödvändiga morozte varje del, sedan ha embryologer var vad du ska välja! Du tror det, allt du får! SG - mycket icke-konstant.

. denie naturligtvis prostatotropic, protivospaechnoy gonadotroficheskoy och terapi för att förbättra funktionen hos prostatakörteln, seminal plasma kvalitet och leverera sädesepitelet. -Prostakor 5 mg en ampull / m 1 gånger om dagen i 10 dagar fram till dag -Aloe en ampull / m (eller subkutant) 1 gånger om dagen i 10 dagar varannan dag (omväxlande med prostakor) plus -seltsink 1 tablett 2 gånger per dag i en månad -karniton en tablett 2 gånger per dag under en månad -vazoton 500 mg en tablett per dag för månaden 2:a steg: en kurs av stimulering av spermatogenes (Verona, och askorbinsyra SpermaPlant ångra ). -androdoz 2 tabletter 2 gånger dagligen i Techa.

prostakor

1 ml - ampuller (10) - kartongförpackningar.
1 ml - ampuller (5) - konturplastförpackning (1) - kartongförpackningar.
1 ml - ampuller (5) - konturplastförpackning (2) - kartongförpackningar.

Det bidrar till att minska ödem, leukocytinfiltration och trombos venoler prostata, normaliserar sekretoriska funktion av epitelceller, ökar mängden lecitin granuler hemliga acini, stimulerar muskeltonus i urinblåsan. Minskar trombbildning, har antiaggregantaktivitet.

Komplikationer efter operation på prostatakörteln.

- barn och ungdomar under 18 år

Med försiktighet Relativa kontraindikationer beskrivs inte.

Intramuskulärt 5-10 mg en gång om dagen i 5-10 dagar. Om det behövs, upprepa kursen (i 1-6 månader).

Kliniskt signifikanta följder av interaktionen mellan Prostacor och andra läkemedel har inte avslöjats.

Maltos, som ingår i Prostacor-preparatet, kan påverka blodglukos och urinlukosnivåer vid laboratorietestning.

I torr, mörk plats vid en temperatur av 4 till 8 ° C. Förvaras oåtkomligt för barn. Hållbarhet - 2 år.

prostakor

Beskrivningen är aktuell på 22/10/2014

  • Latinska namn: Prostacor
  • ATX-kod: G04CX
  • Aktiv beståndsdel: Prostataxtrakt
  • producent: FGUP NPO Microgen, Ryssland

struktur

Lösning för applikationen / m:

  • 5 mg extrakt av prostata - Aktiv substans.
  • 50 mg - maltosmonohydrat;
  • upp till 1 ml - vatten d / in.

Lyofilizat för framställning av / m-lösningen:

  • 5 mg extrakt av prostata - Aktiv substans.

Typ av problem

Läkemedelsprostacor finns i form av en injektionslösning (5 eller 10 ampuller per förpackning) och lyofilizat (5 eller 10 flaskor per förpackning).

Farmakologisk aktivitet

normalisering funktioner av prostata.

Farmakodynamik och farmakokinetik

Drogen extrakt av prostata av animaliskt ursprung, visas organotropisk aktivitet i förhållande till prostatakörteln (prostata), hjälper minskning av ödem, minskad trombos och leukocytinfiltrering av venoler i prostata, deltar i processen att normalisera sekretoriska funktionen hos cellerna i epitelet, eliminerar känslan av obehag och smärtsamma förnimmelser. I sekretion av acini ökar antalet lecitinkorn, stimulerar tonen i muskelvävnaden i urinblåsan, förhindrar bildandet av trombi, och har också antiaggregant effekt.

Indikationer för användning

  • kronisk prostatit;
  • komplikationer i postoperativ period, efterprostatektomi eller andra kirurgiska ingrepp på prostatakörteln;
  • funktionella störningar i prostata(oftast av åldern).

I komplex terapi:

Kontra

Biverkningar

Sällan kan stavar av prostakor orsaka ett allergiskt svar i form av klåda, hudutslag, anafylaxi, bronkospasm, angioödem.

Prostakoranvisningar för användning (Metod och dosering)

Prostacore, både i form av en injektionslösning och i form av ett pulver (förupplöst) administreras intramuskulärt, i en dos av 5-10 mg en gång om dagen. Behandlingsperioden är 5-10 dagar.

Bruksanvisning Prostakor i form av lyofilizat, rekommenderar användning som lösningsmedel: novokain (0,5% eller 0,25%), vatten d / in. eller 0,9% NaCl-lösning.

Vid behov, efter ett intervall på 1-6 månader, föreskrivs en ytterligare behandlingskurs.

överdos

Vid behandling med Prostakor fanns inga fall av överdosering.

interaktion

Kliniskt signifikant prostacorverkan på andra droger och vice versa avslöjas inte.

Försäljningsvillkor

Förvaringsförhållanden

Lösningen är från 4 till 8 ° C.

Lyofilizat - från 2 till 10 ° C.

Utgångsdatum

Lösningen är 24 månader gammal.

Lyofilizat - 36 månader.

Särskilda instruktioner

Preparatets ampuller innehåller maltos, vilket i laboratoriedefinitionen kan påverka indikatorerna koncentration av glukos i urin och blod.

analoger

Om det är omöjligt, av vilket skäl som helst, att använda detta läkemedel, utses dess analoger:

Med alkohol

Rekommendera inte att kombinera behandling med intag av alkoholhaltiga drycker.

Recensioner om Prostakor

I medicinsk praxis har preparatet Prostacor använts under lång tid och har visat sig vara ett pålitligt och effektivt läkemedel. Recensioner för Prostacor i ampuller och i ampuller, vid behandling av patologier som anges i indikationerna för dem, är mest positiva och visar positiva resultat av behandlingen. Notera också den praktiska frånvaron av biverkningar och kontraindikationer till dess användning.

Till nackdelarna med terapi ingår några ömhet av injektionerna själva, vilket återspeglas i svaren på Prostakor-injektioner. I detta avseende föredrar vissa patienter tabletterade analoger droger som inte har effekten av injektioner.

Prostakor pris, var att köpa

Priset på injektioner beror på antalet ampuller eller ampuller i förpackningen. När du väljer detta läkemedel måste du betala cirka 250-300 rubel för 10 ampuller Prostacor. Priset på 10 flaskor lyofilizat varierar inom 300 rubel.

Prostakor: bruksanvisningar och analoger

Läkemedlet "Prostacor" används för att behandla sjukdomar i prostata. Dess effektivitet verifierades av personlig erfarenhet för män som stött på abnormiteter i prostataarbetet. Läkemedlet påverkar positivt organen i det genitourära systemet och människors hälsa i allmänhet.

Beskrivning av preparatet "Prostacor"

"Prostakor" är ett modernt läkemedel som är avsett för behandling av prostata. Det tillhör gruppen av polypeptidmedel. Den baseras på råvaror av animaliskt ursprung. Vid produktionen av prostata används prostatakörtel extrakt, vilket absorberas väl av människokroppen. Läkemedlet kämpar med tecken på prostata sjukdom. Det klarar sig snabbt med smärtssyndrom och inflammation.

struktur

Följande komponenter ingår i läkemedlet:

  • Extrakt från prostatakörteln;
  • Maltosmonohydrat;
  • Beredat vatten;
  • Glycin.

Dessa komponenter passar perfekt och kompletterar varandras åtgärder.

Huvudkomponenten är extraktet från tjurens prostata

Typ av problem

Apoteksläkemedel säljs i olika former:

  1. Pulver, som är avsedd för beredning av lösningar;
  2. Vätskekomposition.

I liknande former presenteras analoger av "Prostakor".

Pulveriserad medicin är ett torkat extrakt av prostatakörteln av nötkreatur. Den har en gulaktig eller vit färg. Pulver säljs i separata ampuller om 5 mg vardera. Förpackningen innehåller också ett lösningsmedel på 1 ml. När de två komponenterna blandas bildar de en klar vätska utan sediment. I sällsynta fall har den färdiga lösningen en gulaktig tinge.

Vätskekomposition i ampuller är avsedd för intramuskulär injektion. Den har samma färg som pulvret. I varje kon på 1 ml innehåller 5 mg extrakt.

"Prostakor", placerad i ampuller, finns i kartongförpackningar. I var och en av dem finns 5-10 ampuller. En speciell kniv kommer i satsen, som är utformad för bekväm öppning av glasflaskor.

Före injektion måste pulvret lösas

Farmakologisk aktivitet

Läkemedlet från det renade extraktet av prostata hos nötkreatur leder till normala metaboliska processer i prostatakörteln. Tack vare honom börjar kroppen fungera ordentligt. Som ett resultat kan patienten observera sådana terapeutiska effekter:

  • Normalisering av blodcirkulationen och minskning av risken för blodproppar i de små venerna i körteln;
  • Stimulering av blåsans muskelton;
  • Förbättra kvaliteten på sekretorisk funktion;
  • Försvinnandet av stillastående processer i prostatakörteln;
  • Försvinnande av ödem och inflammation;
  • Förbättra kvaliteten på saften som produceras av körteln.

På grund av innehållet av glycin i dess komposition ger beredningen dessutom en lugnande effekt på kroppen. Det har också en positiv effekt på de metaboliska processer som äger rum i hjärnan.

Absorption och eliminering från kroppen

Prostakor, som några av dess analoger, injiceras i kroppen genom intramuskulära vägar. Därför visas dess aktiva komponenter omedelbart i blodet. I fri form överförs de till prostatazonen. Under transporten bryts kompositionens protein- och polypeptidstrukturer ned i individuella aminosyror. De är nödvändiga för att kroppen ska kompensera för de saknade spårämnena. I själva verket liknar hela processen med absorption av användbara enzymer stadierna av matsmältningen.

Läkemedlet administreras intramuskulärt

Drogen ackumuleras inte i kroppen. Det är i rätt tid härledt från det på ett naturligt sätt. I detta fall används alla spårämnen för sitt avsedda ändamål.

Indikationer för användning

För att förstå exakt om Prostakor är lämplig för en patient eller inte, måste han på förhand genomgå en diagnos. Specialisten kan förskriva patienten denna beredning för intramuskulär injektion med sådana diagnoser:

  • Kronisk prostatit. Med en långsam form av sjukdomen kan läkemedlet fungera som huvuddrogen;
  • Akut prostatit. Om en man störs av tecken på en akut inflammatorisk process i prostatakörteln, kommer "Prostacor" att användas som hjälpmedel;
  • Med komplikationer efter operation.

Oftast används "Prostakor" i form av en lösning, vilka injektioner gör i komplex terapi. Läkare kan rekommendera detta verktyg inte bara med prostatit, men också andra avvikelser:

  1. Brott mot urinering
  2. Hyperplasi av prostata benign;
  3. Olika typer av infertilitet.

"Prostakor" hjälper till att lösa problem som förhindrar genomförandet av ett fullständigt samlag.

Prostacore är ordinerat för många patologier av prostata

Instruktioner för användning

Innan du använder Prostacor är det nödvändigt att bekanta dig med informationen som innehåller instruktioner för användning för denna beredning.

Läkemedlet är avsett för injektioner. Om det inköptes i form av ett pulver, måste det före lösningen lösas upp i ett speciellt vatten för injektion, fysiologisk lösning eller novokain i en volym av 1 ml all substans som finns i ampullen. När du använder novokain måste du se till att patienten inte har någon allergisk reaktion på denna förening.

Så snart lösningen från pulvret erhålls trycks den försiktigt in i sprutan och injiceras. Denna behandling bör följas i ca 1 vecka. En dag rekommenderas att använda 1-2 ampuller med en terapeutisk komposition. Ange dem en gång. Om 1-3 månader är det möjligt att fortsätta till nästa behandlingsstadium om läkaren anser det nödvändigt. Valet av det optimala tidsintervallet mellan kurser bestäms av effektiviteten av behandlingen.

Kontraindikationer och biverkningar

Prostorprojektioner är inte lämpliga för alla patienter som har upplevt patologiska förändringar i prostatakörteln. Terapeutisk komposition är kontraindicerad för män som lider av följande tillstånd:

  • Allergiska reaktioner på ämnets komponenter. Ökad känslighet för denna komposition är extremt sällsynt;
  • Intolerans mot organismen av novokain. Det här är inte en anledning att avbryta drogen. Det behöver helt enkelt planteras i en annan komposition, vilket är mer lämpligt för patientens kropp.

Detta avslutar listan över kontraindikationer. På grund av det faktum att det inte finns så många av dem, kallas Prostacor ett universellt botemedel mot behandling av prostatit och andra liknande sjukdomar.

I vissa fall orsakar läkemedlet biverkningar. De kan manifestera sig i form av sådana sjukdomar:

  1. Allergy. Disturbs patienter i närvaro av känslighet för komponenterna i läkemedelsbutiken;
  2. Illamående och kräkningar. Det uppstår på grund av samtidig administrering av medicin och alkohol.

En annan fördel med Prostakor är den minsta listan med biverkningar. Dessutom bör det noteras att dessa villkor endast uppstår på grund av att patienten inte följer reglerna för injektion.

Om du dricker alkohol under behandlingen, kan du uppleva illamående

överdos

Läkare och läkemedelsföretag noterade inte ett enda fall av överdosering med detta läkemedel.

Dricker med alkohol

Oavsett vad en person behandlas för och vilka läkemedel de tar för detta, är alkoholhaltiga drycker i alla fall utestängda under behandlingsperioden. Prostakor är inget undantag. Den terapeutiska kursen för detta läkemedel är endast 5-10 dagar. Om en man inte har möjlighet att, för en eller annan anledning, sluta dricka alkohol, ska han göra det minst 1,5 timmar efter injektionen. Det är bäst att tillfälligt föredra låga alkoholprodukter, som är av naturligt ursprung. Utmärkt passform öl och vin.

analoger

Många patienter som inte är nöjda med prispolitiken för "Prostakor" eller dess effekt är intresserade av analoger av drogen. Möjligheten att byta ut det med en annan medicinering ska alltid diskuteras med den behandlande läkaren.

Analoger av "Prostakor" kan vara utländsk eller inhemsk produktion.

"Samprost"

Den första i listan över analoger av "Prostakor" är "Samprost". Detta är en av de mest prisvärda drogerna. Den innehåller extraktet av prostata körteln, som fungerar som huvudkomponenten i den. På grund av detta är läkemedlet utmärkt för behandling av prostatit i kronisk form.

"Samprost" ska också användas intramuskulärt. Behandlingen varar i genomsnitt 10 dagar. Tillåtet att gå in i kroppen endast 1 dos av läkemedlet. Som ett resultat av denna terapi normaliseras patientens sekretoriska funktion av epitelcellerna. Mot denna bakgrund minskar sannolikheten för blodproppar flera gånger.

Medicinering om den används felaktigt kan orsaka allergisk reaktion. För att undertrycka det, föreskriver läkare dessutom lämpliga antihistaminer.

Samprost är överkomligt

"Prostanorm"

I strukturen av "Prostanorm" är uteslutande naturliga komponenter. Bland dem är:

För att undvika negativa reaktioner efter att du tagit detta läkemedel måste du följa ett antal krav:

  • Använd den medicinska kompositionen strikt enligt anvisningarna. Godkännande av 2 tabletter 3 gånger om dagen. Om läkemedlet väljs i form av en lösning, är dess dos endast 0,5 tsk. i taget
  • Behandlingen ska vara 2-3 månader. Det är omöjligt att minska eller förlänga varaktigheten av behandlingen utan en giltig anledning.

"Prostanorm" hjälper till att bli av med inflammatoriska processer i prostata och förbättra kvaliteten på spermierna. Han återställer också nedsatt urinering.

"Prostatilen"

"Prostatilen" säljs i form av rektala suppositorier. Trots att det inte produceras i formsprutning anses det fortfarande vara en tillgänglig analog av "Prostakor".

Preparatet innehåller prostataxtrakt och glycin. Bäst av allt hanterar han prostata hyperplasi av godartad karaktär.

Medicinen tillåter dig att bli av med ödem. Det stimulerar blåsans muskelton, så att problem med nedsatt urinering löses. Det rekommenderas att använda drogen 2 gånger om dagen.

Till skillnad från tidigare analoger av Prostacor frisätts Prostatilen i form av ljus

"Vitaprost"

En annan effektiv analog av Prostakor. Den är tillgänglig i form av rektala suppositorier. De innehåller extrakt av prostata och lomefloxacinhydroklorid. Detta medel är mer lämpat för behandling av bakteriella och smittsamma lesioner i prostata i akut eller kronisk form.

"Prostopin"

Ett populärt läkemedel som ordineras för prostatit. Därför är det ett utmärkt alternativ för Prostakor. Läkemedlet har en icke-standardkomposition som innehåller:

"Prostopin" återställer den regenerativa funktionen av prostata vävnad. På grund av den här egenskapen rekommenderas läkemedlet att användas även i kampen mot hemorrojder. Med båda diagnoserna ger läkemedlet bra åtgärd och har en positiv effekt på det genitourära systemet.

Läkemedlet rekommenderas att tas vid sänggåendet i 15-30 dagar. I sällsynta fall, om den används felaktigt, orsakar produkten allergier. Andra biverkningar, som vanligen uppstår på grund av drogister, har han inte.

Prostopin innehåller biprodukter

Prostakor har inte ett fast pris. Kostnaden för drogen beror på apotekets prispolitik och tilläggsbeloppet. I genomsnitt kostar förpackningen av ampuller med en färdigberedning 190-300 rubel. Om kompositionen innehåller lyofilizat, så ökar priset till 300-400 rubel. För att spara på köp bör du leta efter apotek med demokratiska priser. Detta hjälper dig att inte betala för läkemedel igen.

Om patienten som ordinerades "Prostamol" inte gillar hans pris, kan han alltid få en mer tillgänglig analog injektioner.

recensioner

Till adressen till läkemedlet "Prostakor" är recensionerna mest positiva. De lämnas av patienter som har botat prostatit eller andra sjukdomar i prostata med den.

När jag stötte på akut prostatit utsåg doktorn efter provet mig "Prostakor". Han varnade omedelbart att dessa injektioner var mycket smärtsamma. Faktum är att jag inte märkte det här. Det enda som stör mig är den svaga effekten av medicinen. Åtminstone helade han helt, jag hjälpte inte. Jag var tvungen att ta mer kraftfulla droger.

Jag trodde aldrig att jag skulle utveckla kronisk prostatit. För att klara inflammationen började han applicera prostata. Den första var mycket smärtsam. Men då var obehaget under proceduren nästan helt förlorat, då han började blanda pulvret med novokain. Läkemedlet hjälpte till att bli av med symptomen på prostatit. Men efter 4 månader återvände de igen. Läkaren erbjöd sig att gå tillbaka till Prostakor-kursen. Jag var överens. Den här gången visade sig läkemedlet inte vara mindre effektivt. Jag hoppas att sjukdomen inte stör mig snart igen.

Varje läkare kommer att erbjuda dig ett antal sätt att behandla prostatit, från trivial och ineffektiv, till radikal

  • du kan regelbundet ta en behandling med tabletter och rektalmassage, gå tillbaka var sjätte månad;
  • du kan lita på människornas medel och tro på ett mirakel;
  • gå till operation och glöm sexlivet...

Hur effektivt är prostacoreinjektioner vid behandling av prostatit?

Jag vet inte, jag hjälpte mig mycket för tre år sedan. Sant i kombination med andra droger. Jag fick en kall på något sätt den dyraste på våren, fick en inflammation i prostata. Det tog två månader att bli full och ta piller. En tusen 15-20 bara för läkemedel är borta. Nu har jag hittat det gamla receptet. Jag kan skriva vad jag använde.

Prostacor, Celebrex, Uro-vax, Omnic, Palin, Cycloferon, Nimulid. Jag kommer ihåg att det fanns något annat, men en av recepten någonstans var förlorad. Det verkar att det fortfarande fanns några droger, ljus och vitaminer.

Och det är bäst att konsultera en urolog. Oberoende bör inte behandlas. Prostaten är en allvarlig sak.

Prostacore (injektion)

Prostacore är ett läkemedel som syftar till att eliminera problem i samband med prostata sjukdomar. Den är tillgänglig som en lösning för introduktion i muskeln och pulveret för beredning av lösningar. Läkemedlet tillverkas av ett ryskt läkemedelsföretag och har länge använts framgångsrikt inom medicinsk praxis.

Indikationer för användning av läkemedlet

Prostacor pricks ordineras av en läkare som en del av komplex terapi för att bekämpa akut inflammation i prostata och adenom i prostata. Vid monoterapi används medlet:

  • för att bli av med kronisk prostatit;
  • att återställa nedsatt prostatafunktioner som uppträder i ålderdom
  • med uppkomsten av postoperativa komplikationer på prostata.

Drogen verkar bara på prostata och normaliserar sin funktion.

Farmakologisk verkan av läkemedlet

Viktigt! Prostacore har etablerat sig som ett effektivt verktyg för behandling av prostatit.

Foto 1: Många säger att tillsammans med den snabba försvinnandet av obehagliga symptom förbättras kvaliteten på det sexuella livet. Källa: flickr (Andrea).

Ofta föreskriver urologer detta läkemedel i dosering enligt individuella indikationer, eftersom positiv dynamik noteras mycket snabbt.

Läkemedlet är populärt på grund av frånvaron av biverkningar.

Preparatets struktur

Huvuddelen av läkemedlet är ett extrakt av prostata av animaliskt ursprung. Den tillverkas genom att extrahera biologiska ämnen från prostatakörteln av unga tjurkalvar.

Lösningen innehåller en extra ingrediens - maltosmonohydrat och specialvatten.

I pulvret är en ytterligare komponent glycin.

Förpackning av preparatet består av 5 eller 10 flaskor (för pulver) och 5 eller 10 ampuller (för injektioner).

Instruktioner för användning med prostatit

Injektioner av Prostacore ges intramuskulärt med 5-10 dagar, dagligen för 5-10 mg, det vill säga 1 till 2 ampuller en gång om dagen.

Pulvret späds i en vätska för injektioner, en lösning av novokain eller natriumklorid. Administreringen av medicinen kan vara smärtsam.

Längden på kursen beror på komplexiteten hos den inflammatoriska processen, patientens individuella egenskaper.

Om det behövs kan kursen upprepas, intervallet är från 30 dagar till 6 månader. Innan den andra kursen kommer det att bli nödvändigt att genomgå en undersökning och regelbundet ge prostats hemlighet för analys.

Medicinen bidrar till att normalisera sekretoriska funktionen hos celler i prostata vävnader, minska trombos och minska ödem. Under sitt inflytande minskar smärtintensierna eller helt försvinner, urineringsprocessen normaliseras, muskelvävnadens tonus stimuleras.

Kontraindikationer för användning

Viktigt! Läkemedlet kan endast ordineras till vuxna patienter.

Det bör beaktas att individuell känslighet för läkemedelskomponenten kan bli en kontraindikation.

I form av biverkningar från receptionen kan allergiska reaktioner uppstå i form av utslag på huden, klåda, svullnad, bronkospasm.

Foto 2: Under behandlingen bör alkohol helt uteslutas. Brott mot förbudet mot användning av alkohol under behandling leder till att terapi inte ger den önskade effekten. Källa: flickr (Lazaros Papadopoulos).

Prostacoranaloger för behandling av prostatit

Läkemedel som Prostacore innehåller samma aktiva beståndsdel. Dessa läkemedel inkluderar:

  • prostatilen. Producerad i form av injektioner och ljus. Stearinljus innehåller förutom den aktiva ingrediensen, zink och vitamin E. På grund av kompositionen har antiinflammatoriska, antioxidanta och immunostimulerande egenskaper. Indikationer för upptagande inkluderar infertilitet, hemorrojder, sexuella störningar.
  • Samprost. Extrakt av prostata i form av lyofilizat i injektionsflaskor har indikationer som är identiska med Prostacore och samma dos och injektionsväg.
  • Uroprost. Har formen av rektala suppositorier, har en skyddande och antiinflammatorisk effekt. Förutom de viktigaste indikationerna som sammanfaller med Prostakor, används de för att förbättra spermatets kvalitet, för behandling av copulativ dysfunktion.
  • Vitaprost plus. Förutom extraktet av prostata som en aktiv substans innehåller lomefloksatsin, detta antibakteriella medel. På grund av läkemedlets sammansättning används för att behandla akut och kronisk prostatit av infektiös natur.

Även för droger med liknande effekt, men olika kompositioner kan innefatta:

Var uppmärksam! Alla dessa verktyg är baserade på växtbaserade ingredienser och syftar till att återställa funktionen av prostata, borttagande av stagnation i kroppen och obehag i samband med inflammation i prostatan, liksom för att förbättra livskvaliteten för män.

I vilka fall är Prostacor effektiv?

Prostakor uppträdde nyligen på läkemedelsmarknaden, men meddelade sig snabbt och blev populär. Det används för prostata patologier, det vill säga det är ett manligt läkemedel. Prostakor är endast tillverkad av naturliga råvaror, som syntetiseras från prostatakörteln av nötkreatur. För att extrahera råmaterial används extraktion av proteiner biologiskt aktiva substanser.

Drogens huvudsakliga effekt är normaliseringen av penis hos en man på grund av effekten på prostatakörteln.

Hög effektivitet av läkemedlet uppnås på grund av naturliga komponenter som har liknande vävnader som i hankörteln. Polypeptidkedjor har också en positiv effekt.

Det stora pluset är en uttalad skyddsåtgärd när de aktiva substanserna inte bara återupptar det sjuka organs arbete utan också skyddar mot ytterligare negativa yttre påverkan.

På grund av stimulering av T- och B-lymfocyter ökar lokal immunitet i prostatakörteln.

Om du använder en tid förberedelse, sedan gradvis dras inflammation i prostatan, är långsammare att koagulera blodkärlen i bäckenet och könsorgan. Läkemedlet hjälper till att minska antalet uppmaningar att urinera hos män, om problemet orsakades av prostatit.

Aktiviteten av prostataceller ökar, puffiness sjunker, inflammation elimineras, leukocytinfiltration minskar, smärta och obehag går bort.

Prostacor pricks ordineras för män med följande sjukdomar:

  • akut prostatit;
  • kronisk prostatit;
  • postoperativ period på prostata;
  • prostata adenom;
  • åldersrelaterade sjukdomar i prostata.

Instruktioner för användning

Prostacore tillverkas i Ryssland, men det används ofta för att behandla prostatakörtelproblem och utanför CIS. Det finns i två former: injektion och lösligt pulver. Pulver (lyofilizat) har en vit eller något gul färg, lösningen för injektioner från den erhålls också antingen genomskinlig eller gulaktig.

Prostakoranvisningar för användning inkluderar regler för pulverutspädning och dosering. Lyofilizatet späds i 1 ml lösningsmedel. Eftersom lösningsmedlet använde fysiologisk saltlösning eller speciellt vatten för injektion, en lösning av novokain. Hos vissa människor kan novokain orsaka allergiska reaktioner hos män.

Följ sedan noggrant lösningen för frånvaron av främmande mekaniska partiklar, vätskans färg. Därefter kan lösningen skrivas in i en spruta och injiceras. Injektion administreras intramuskulärt till en man, en enstaka dos på 5-10 mg. Injektionen utförs en gång om dagen i 10 dagar. Kursen upprepas efter flera månader, beroende på sjukdomens allvar och behandlingsdynamiken.

Stenan är smärtsam men mycket effektiv. Alla nödvändiga droger faller omedelbart in i blodomloppet och levereras till prostatakörteln. Drogen ackumuleras inte i en mans kropp, så det ger ett minimum av negativa effekter och biverkningar.

I sällsynta fall verkar män:

  • hudutslag och klåda;
  • bronkospasm;
  • angioödem;
  • anafylaxi.

Prostakor prick är kontraindicerad hos män som har överkänslighet mot glycin och preparat av extraktet av prostata av nötkreatur. Därför måste du genomgå lämpliga laboratorietester innan du ordinerar läkemedlet.

När det gäller intag av alkohol, bör det under pågående behandling av alla alkoholhaltiga drycker kasseras, även från små doser. Kursen Prostakor kort, varar bara 5-10 dagar, så det kommer inte att orsaka svårigheter. Vi antar mottagandet av öl eller vin, det vill säga låg alkoholhaltiga drycker av naturligt ursprung 1,5 timmar efter injektionen.

Terapeutisk verkan

Prostakor har en komplex handling, det återställer arbetet i prostata hos en man, normaliserar ämnesomsättningen och gör att kroppen kan arbeta i föregående regim. Läkemedlet påverkar inte hela kroppen, men påverkar bara prostata, eliminerar eventuella patologier och återställer dess funktion.

Prostakors verkan är svår att överskatta, den terapeutiska effekten är extremt diversifierad och representerar ett komplex av biologiska och fysiologiska processer. Med hjälp av Prostakor är det möjligt att eliminera smärta, svullnad, återställande av genitalernas effektivitet, eliminering av smärta i prostata.

Blodceller i prostatakörteln klibbar inte, risken för blodproppar elimineras, blodet rör sig bättre och cirkulationen förbättras i små kärl. Processen med blodkoagulering återställs, kärlens väggar växer starkare och förbättrar deras funktioner. Tonus av blåsans väggar är också återställd.

Skadliga mikroorganismer i utsöndringen av prostatakörteln elimineras, spermaproduktion och dess kvalitet ökar signifikant. Antalet spermier i spermierna och deras rörlighet ökar, och de defekta spermierna elimineras.

Under inverkan av de aktiva komponenterna i läkemedlet på prostatan förbättras utsöndringen av utsöndringen av epitelceller av bihålorna, deras trängsel förhindras, bihålan sträcker sig. Antalet leukocyter i utsöndringen av prostatakörteln och direkt i dess vävnader reduceras.

Cytomediner - molekyler i proteinstrukturen överför signaler mellan celler, utan att påverka människans cirkulations- och lymfatiska system. Varje cell i prostatakörteln återställs och föryngras.

Recensioner om drogen

Läkarnas kommentarer om Prostacor är strikt positiva. Det visar hög effektivitet, påverkar inte resten av kroppen, utom prostata, praktiskt taget inte orsaka biverkningar. Alla huvudproblemen i prostatakörteln löses med hjälp av Prostakor, människornas hälsa återställs.

Det har kliniskt bevisats att det är omöjligt att överdosera med Prostakor-injektioner, det har inte sett någon annan man. Under behandlingen av prostata kan du ta andra läkemedel med Prostacore. Det finns bara en faktor att komma ihåg om - närvaron av en glycinaminosyra i lösningen.

Preparatet har analoger:

Alla har i sin komposition ett extrakt av prostata körteln av nötkreatur.

Läkarens recensioner sammanfaller med patienternas åsikter. Läkemedlet har visat sig vara effektivt och säkert. Sjukdomen försvinner snabbt, och dess inflytande kan ses efter den första injektionen.

Många män vägrar injektioner av Prostacore och väljer dess analoger i form av tabletter, eftersom injektionen är mycket smärtsam.

Ibland talar män om Prostacors ineffektivitet. Detta beror på det faktum att de inte kan bedöma prestationen av prostata från insidan, det kan bara ske med hjälp av laboratoriemetoder. Män tror att ingenting har förändrats i sina liv, men dessa patienter hade sannolikt inte så stor utsträckning av problemet eller kände sig inte obehag i prostata, så det finns inget uppenbart resultat.

Men de flesta recensionerna om Prostacor pricks är positiva. Män säger att deras hälsa har förbättrats, behandlingens dynamik är positiv.