Huvud
Skäl

"Tykveol": recensioner av drogen

Bedömning av recensionerna, "Tyqveol" är en effektiv biologiskt aktiv tillsats, som innehåller olja från pumpa frön. Kompositionen innehåller ett stort antal mycket olika ämnen som kan ha en komplex effekt på människokroppen. Dessa är till exempel vitaminerna B, C, A och E. Dessutom är fleromättade fettsyror, väsentliga fosfolipider, spårämnen och liknande närvarande i tillsatsen.

Det bör noteras att koncentrationen av dessa komponenter i beredningen är sådan att mängden av dem i en tesked av läkemedlet är lika med mängden av dessa substanser i tre kilo rå rå pumpa. I denna artikel kommer vi att överväga bruksanvisningen, pris, recensioner och analoger till Tykveol.

Förberedelsernas egenskaper

Läkemedlet "Tykveol" är representerat i apoteket med följande tre former:

 • Olja, som är avsedd för internt bruk. Det är en vätska, vars nyans kan variera från brun-grön till brunrött, har en trevlig smak och lukt. Det kan finnas ett sediment. Det flaskas i flaskor av mörkt glas i en volym på hundra milliliter. Den är förpackad i en kartonglåda.
 • Rektala suppositorier innehållande kakaosmör. Vikten av varje ljus är 0,5 g. Suppositorier är gjorda i form av cylindrar med spetsiga ändar. Färgen är från ljusgrön till grön. Fem stycken placeras i konturförpackningen, och två tallrikar med ljus placeras i en kartongbunt.
 • Gelatin-mjuka kapslar, vars massa är fyrahundra och femtio milligram. Har avlång eller oval form med halvsfäriska ändar. Kapslar, i mängder av femtioåtta stycken, finns i polymerburkar, vilka i sin tur placeras i kartongförpackningar.

Varje förpackning innehåller instruktioner för "Tykveolu". I svaren noterar mottagarna att botemedlet fungerar effektivt, oavsett form av frisättning.

struktur

Något annorlunda beroende på doseringsform:

 • Varje flaska olja i volymen av hundra milliliter innehåller en uppsättning biologiskt aktiva substanser härrörande från pumpafrön. Det vill säga, den komplexa som inkluderar tokoferoler, karotenoider, steroler, fosfolipider, mättade, omättade och fleromättade fettsyror (palmitinsyra, linolsyra, oljesyra, linolensyra, stearin).
 • Kapslarna innehåller också en identisk komplex i en mängd av fyra hundra femtio milligram, samt ämnen från vilken skalet bildas: sorbitol, medicinsk gelatin, glycerol och renat vatten.
 • Stearinljus eller suppositorier inkluderar inte bara en kombination av biologiskt aktiva substanser härrörande från pumpafrön, men också kakaosmör.

Farmakologisk specificitet

Den komplexa effekten av läkemedlet, enligt recensioner om "Tykveol" är mycket effektivt, tillhandahålls av biologiskt aktiva substanser. Ett stort antal av fordonet innehåller tokoferoler och karotenoider, som producerar väl utmärkta antioxidanteffekter och inhiberar mekanismerna för lipidperoxidation i biologiska membran. Essentiella fosfolipider har en hepatoprotektiv effekt, hjälper till att regenerera hepatocytcellmembranet, vilket förbättrar gallkanalens tillstånd.

Essentiella fettsyror är involverade i lipidmetabolism, triglycerid och kolesterol, såväl som att reglera processen för metabolismen av arakidonsyra, som är en biokemisk föregångare till prostaglandiner. Detta tar bort inflammation i levern och förbättrar gallflödet. Därför bör du, före användning, klargöra dosen av "Tyqveola" i bruksanvisningen. Patientens feedback innehåller många positiva bedömningar av denna åtgärd.

Farmakologiska egenskaper hos biologiskt aktiva substanser i beredningen i dess aggregerade aggregat bestämmer dess cytoprotektiva och antiinflammatoriska effekt när de appliceras lokalt. Innebär antiandrogena tecken, "Tyqveol" minskar den cellulära proliferationen av prostatakörteln, normaliserar sin funktion på grund av antiinflammatoriska effekter och förbättrad mikrocirkulation.

Farmakokinetiska egenskaper

Handlingen av "Tykveola", enligt de recensioner som märks efter några dagars inträde, grundar sig på det allmänna inflytandet av dess beståndsdelar. I detta sammanhang är det omöjligt att genomföra kinetiska observationer. Det är omöjligt att spåra elementen i sin helhet genom bioanalyser eller markörer. Av samma anledning detekteras de metaboliter som ingår i preparatet inte.

När används den och har kontraindikationer?

"Tykveol" tas in med:

 • levercirros;
 • fet leverdegenerering;
 • hepatit i kronisk eller infektiös form;
 • Leverskador av giftig natur (alkohol, industriella giftmedel, droger);
 • icke-beräknad cholecystit
 • gastrit;
 • kolestas;
 • biliär dyskinesi;
 • oskleroze;
 • ateroskleros;
 • hyperplasi av prostata godartad;
 • prostatit.

Indikationer för användning anges i instruktionerna för "Tykveolu". Recensioner och pris ges nedan.

Rektal administrering är föreskriven för:

 • hyperplasi av prostata i första etappen av den godartade typen med prostatit, som åtföljer den;
 • prostatit i kronisk form.

Yttre och aktuella förberedelser används när de är tillgängliga:

 • herpes;
 • psoriasis;
 • dermatit;
 • brännskador och brännskador
 • eksem;
 • erosion av livmodern halsen;
 • periodontala sjukdomar;
 • endocervicit, kolpit.

Den enda kontraindikationen att använda är hög känslighet för komponenterna i den.

dos

Enligt recensioner är "Tykveol" lätt att ta. I form av olja föreskrivs det inom en halvtimme före måltiden i mängden en tesked tre till fyra gånger om dagen i en till tre månader. Endera fyra kapslar tre gånger om dagen under måltiden eller efter.

Vid applicering av de lokala (externa) områdena smörjs två till tre gånger om dagen. Med prostatit och hemorrojder kräver oral administrering också mikroclyster två gånger om dagen.

Patienter med periodontit är föreskrivna lokal användning av läkemedlet.

I praktiken används gynekologiska vaginala tamponger, vilka först impregneras med tio milliliter av läkemedlet.

Rektala suppositorier måste injiceras i rektum, fuktad med vatten före detta. Detta görs från en till tre gånger om dagen. Varaktigheten av kursen kan variera från tio dagar till tre månader, eller korta behandlingskurser kan utföras i tio till femton dagar på ett halvt år.

Positiva resultat bekräftar återkopplingen på "Tykveolen". Instruktioner för användning och priset på drogen är av intresse för många.

Biverkningar, överdosering och interaktion med andra droger

På matsmältningssidan är följande biverkningar möjliga: allergiska reaktioner, i sällsynta fall, diarré och dyspepsi. Vid överdosering blir avföring flytande och frekvent, i vilket fall det är nödvändigt att minska dosen av läkemedlet.

Kliniskt signifikant störning av Tykveol och andra läkemedel har inte fastställts.

rekommendationer

Om det finns några biverkningar bör dosen av läkemedlet minskas.

"Tyqveol" används i form av monoterapi, och som en del av en omfattande behandling.

Denna produkt kan kombineras med alla livsmedelsprodukter.

Om patienten kan spåras degenerativa och inflammatoriska processer i slemhinnan i den övre mag-tarmkanalen, ta "Tykveol" rekommenderas i dess oljeform, men användningen av medel i form av kapslar bör undvikas.

I barnläkemedel används läkemedlet inte, eftersom det inte finns några kliniska data om säkerheten och framgången för detta läkemedel för behandling av barn. Detsamma gäller graviditeten och tiden för amning.

Än att ersätta?

Analoger "Tykveol" anses populära gepatoprotektory "Karsil", "Ovesol", "Essentiale Forte", "Milk", "Hofitol", "holosas", "Gepabene", "Pumpkin fröolja."

Följande preparat är också kända för att ha en liknande effekt:

"Holosas" är en mjuk kolagogue. Denna söta sirap, som är gjord på basis av rosa höfter. Mättar också kroppen med vitamin C och R. "Gepabene" är en örtberedning, som innehåller frön av mjölktistel och örtlinser. Används för behandling av leversjukdomar. Han har en stark koleretisk effekt.

kostnaden för

Priset på drogen ligger i intervallet 200-300 rubel per förpackning. Det beror på regionen och apoteksnätverket. Det blir inte svårt att köpa ett botemedel, en recept på en läkare kommer inte att krävas.

Patientuppskattningar

Enligt recensioner är "Tyqeol" för män en av de bästa och säkraste lösningarna för behandling av prostatit. Rektala suppositorier används för detta ändamål.

Om vi ​​analyserar svaren på detta biologiska tillskott kan vi dra slutsatsen att det inte exakt medför någon skada. Många patienter som har leverpatologier, till exempel viral hepatit, använder "Tykveol" och tror att det hjälper till att optimera kroppens aktivitet.

På internet finns det olika forum där människor som aktivt stöder läkningens idéer kommunicerar. Det finns också dem som särskilt älskar att rengöra sina kroppar genom olika oljor. Ofta, för det här ändamålet använder de bara "Tykveol". Inga biverkningar noterades. Men problemet med förstoppning löses framgångsrikt. Och patienter noterar att de började känna sig mycket bättre.

Tillsatser som kapslar "Tykveol", enligt de som mottog, tillåter inte att bestämma exakt var inflytningsfältet för komponenterna i dem, och var funktionerna i den mänskliga psykologin. Men eftersom läkemedlet inte orsakar någon skada, och patienten är övertygad om dess fördelar, finns det ingen anledning att frukta dess användning för en allmän förstärkning av ens hälsa. Det viktigaste är att komma ihåg att Tykveol inte bör ersätta den nödvändiga riktiga behandlingen där det verkligen behövs.

Det noteras också att denna åtgärd bidrar till att normalisera hälsotillståndet efter att ha druckit alkoholhaltiga drycker. Det hjälper till att mildra deras effekt på ett så viktigt organ som levern.

Dessutom kan det tas i kapslar, vilket är mycket trevligare än att dricka pumpaolja i sin rena form. Det faktum att kompositionen är 100% naturlig passar också patienter. Detta gynnar inte bara levern utan även huden. Det fungerar som en bra förebyggande åtgärd för att upprätthålla välbefinnandet i allmänhet.

I artikeln övervägdes: bruksanvisningar och pris på "Tyqveola", recensioner och analoger av detta läkemedel.

tykveol

◊ kapslar mjuk, gelatinös, oval, med en längsgående söm.

50 st. - polymerburkar (1) - kartongförpackningar.
84 st. - polymerburkar (1) - kartongförpackningar.

◊ Olja för oral administrering i form av en oljig vätska från en grönbrun till en rödbrun färg med en karakteristisk lukt; sediment är tillåtet.

100 ml - flaskor mörkt glas (1) - kartongförpackningar.

◊ Rektala suppositorier från ljusgrön till mörkgrön, cylindrisk, med spetsig eller rundad ände.

Hjälpämnen: Kakaosmör.

5 st. - Förpackningar cellplanimetrisk (2) - Förpackningskartong.

Komplexpreparat innehållande biologiskt aktiva substanser erhållna från pumpa frön.

Det höga innehållet av tokoferoler (alfa, beta, gamma, sigmaisomerer) och karotenoider utövar en uttalad antioxidant effekt, som hämmar processerna för lipidperoxidering i biologiska membran.

Essentiella fosfolipider har en hepatoprotektiv effekt, bidrar till restaureringen av cellmembranet av hepatocyter, dess struktur och funktion.

Essentiella fettsyror är involverade i lipidmetabolism, vid reglering av kolesterol och triglyceridmetabolism, i ämnet metabolism av arakidonsyra (som en biokemisk prekursor för prostaglandiner).

Den totala uppsättningen farmakologiska egenskaper hos biologiskt aktiva substanser i läkemedlet Tykveol bestämmer dess antiinflammatoriska och cytoprotektiva effekter när de appliceras topiskt.

Tykveol förbättrar gallgångens funktionella tillstånd, förändrar gallens kemiska sammansättning, har en liten koleretisk effekt, minskar inflammatoriska fenomen i epitelet i gallutskiljningssystemet.

Tyqveol, som har antiandrogena egenskaper, minskar proliferationen av prostataceller, normaliserar sin funktion genom att förbättra mikrocirkulationen och antiinflammatorisk verkan.

För oral administrering:

- fet leverdegeneration

- Toxiska leverskador (droger, industriella gifter, alkohol).

biliär dyskinesi

- kolit, enterokolit (icke-infektiös genesis);

Godartad prostatahyperplasi.

För rektal administrering:

- godartad prostatahyperplasi i I-II-scenen med samtidig prostatit.

För extern och lokal användning:

- Brännskador och brännskador

inuti ordinera läkemedlet 30 minuter före måltid för 1 tsk olja 3-4 gånger per dag i 1-3 månader eller 4 kapslar 3 gånger per dag under eller efter måltider.

vid extern och lokal applikation smutsade drabbade områden 2-3 gånger per dag.

vid hemorrojder och prostatit (tillsammans med oral administrering) föreskrivs mikroclyster 2 gånger per dag.

vid periodontal sjukdom föreskriva lokala tillämpningar av läkemedlet.

I gynekologisk övning Applicera vaginala tamponger impregnerade med läkemedlet i en dos av 10 ml.

Rektala suppositorier Gå in i endotarmen (tidigare fuktad med vatten) till 1 soppa. 1-3 gånger per dag. Behandlingsförloppet är från 10 dagar till 3 månader, eller tillbringa korta behandlingskurser i 10-15 dagar i 6 månader.

Från matsmältningssystemet: sällan - matsmältningsbesvär, diarré.

annat: allergiska reaktioner.

behandling: Det är nödvändigt att minska dosen av läkemedlet.

Kliniskt signifikant interaktion mellan Tykveol och andra läkemedel har inte fastställts.

Vid biverkningar är det nödvändigt att minska dosen av läkemedlet.

Tyqveol används i form av monoterapi, liksom i komplex terapi.

Läkemedlet är kompatibelt med alla livsmedel.

Vid inflammatoriska och degenerativa processer i slemhinnan i den övre gastrointestinala Tykveol rekommendera att ta i oljeform, för att undvika läkemedlet i kapselform.

Användning i barnläkemedel

Kliniska data om läkemedlets effekt och säkerhet är frånvarande.

Recensioner om läkemedlet Tyqveol

Vi har samlat in reell feedback om läkemedlet Tyqeol, som publiceras av våra användare. Svaret är oftast skrivet av mödrar till små patienter, men de beskriver också den personliga historien om användningen av läkemedlet på sig själva.

För oral administrering:
levercirros
- kronisk hepatit
- fet leverdegeneration
- infektiös hepatit
- Toxiska leverskador (droger, industriella gifter, alkohol).
- kolecystit (icke-beräknande)
kolestas
biliär dyskinesi
gastrit
- kolit, enterokolit (icke-infektiös genesis);
- hemorrojder
- åderförkalkning
prostatit
Godartad prostatahyperplasi. För rektal administrering:
- kronisk prostatit
- godartad prostatahyperplasi i I-II-scenen med samtidig prostatit. För extern och lokal användning:
- Herpes;
dermatit
psoriasis
- eksem
- Brännskador och brännskador
- Cervikal erosion
- Kolpit, endocervicit
- Periodontal sjukdom.

diskussion

Jag blev väl hjälpt av pumpa och havtornsolja

. vilka fall med allergier hos spädbarn, förskriver jag behandling främst till min mamma. Och laktofiltrum (eftersom det finns en dysbacteriosis på de flesta mödrar), och majs silke och tykveol (eftersom du vill förbättra separationen av galla, där massan av ämnet för att hjälpa matsmältningen) och samma enzymer - först nominera min mor, och endast då, kan du tänka på om behandlingen av barn... och att mata på något sätt povinnogo barn antihistaminer och smetar hans hudsalva av allergier - det är inte avsett för behandling av allergier, det betyder bara lindra symptomen! För att börja är det nödvändigt med korrigering av matsmältning av mödrar. Detta, om du vill, är min kostposition. I det mest störande fallet (det här är n.

. användbar "(förresten, är detta förfarande utan CTP politik vi) drack hela året :. Speman, Spermaplant, Speroton, Wobenzym, Inofert utgör Androdoza, Profertil, ljus Vitaprost, Tykveol, L karnitin vid 2000ed, vit.S, vit.!.E, vit.D, folk, Selmevit intensivt coenzym Q10, L arginin lista sooooo mycket gott resultat var bara Profertila nu andra året av behandling är det största problemet låg viskositet morfologi nu och i varje fall om det finns prostatit.. - behandling, vitaminer och massage krävs! du har gjort en analys och TRUS prostata juice. UZ inte informativ, och viktigast för prostatit - stillasittande liv (jogging, gå mer, ingen ba.

. I fall av allergier hos spädbarn förskriver jag behandlingen främst till min mamma. Och laktofiltrum (eftersom det finns en dysbacteriosis på de flesta mödrar), och majs silke och tykveol (eftersom du vill förbättra separationen av galla, där massan av ämnet för att hjälpa matsmältningen) och samma enzymer - först nominera min mor, och endast då, kan du tänka på om behandlingen av barn... och att mata på något sätt povinnogo barn antihistaminer och smetar hans hudsalva av allergier - det är inte avsett för behandling av allergier, det betyder bara lindra symptomen! För att börja är det nödvändigt med korrigering av matsmältning av mödrar. Detta, om du vill, är min kostposition.

Vi är en "pumpa" smurt, mycket väl hjälpt oss

. vilka fall med allergier hos spädbarn, förskriver jag behandling främst till min mamma. Och laktofiltrum (eftersom det finns en dysbacteriosis på de flesta mödrar), och majs silke och tykveol (eftersom du vill förbättra separationen av galla, där massan av ämnet för att hjälpa matsmältningen) och samma enzymer - först nominera min mor, och endast då, kan du tänka på om behandlingen av barn... och att mata på något sätt povinnogo barn antihistaminer och smetar hans hudsalva av allergier - det är inte avsett för behandling av allergier, det betyder bara lindra symptomen! För att börja är det nödvändigt med korrigering av matsmältning av mödrar. Detta, om du vill, är min kostposition. I de flesta trev.

hjälper helt ofarlig pumpaolja Tykveol

Yulechka, hej, jag blev mycket hjälpt av zigenare i tabletter, håret blev mycket större och inte så klättra. Ett annat bra botemedel säger pumpboll.

den första B drick inte något, inte sätta in. bröt sig in i den brittiska flaggan. och före den andra födelsen drack Tykveol för att mjuka livmoderhalsen - knäckt den gamla sömmen och allting. Jag vet inte, Tykveol hjälpte mig eller mer korrekt födelse när det gäller andning och turgor.

. vilka fall med allergier hos spädbarn, förskriver jag behandling främst till min mamma. Och laktofiltrum (eftersom det finns en dysbacteriosis på de flesta mödrar), och majs silke och tykveol (eftersom du vill förbättra separationen av galla, där massan av ämnet för att hjälpa matsmältningen) och samma enzymer - först nominera min mor, och endast då, kan du tänka på om behandlingen av barn... och att mata på något sätt povinnogo barn antihistaminer och smetar hans hudsalva av allergier - det är inte avsett för behandling av allergier, det betyder bara lindra symptomen! För att börja är det nödvändigt med korrigering av matsmältning av mödrar. Detta, om du vill, är min kostposition. I det mest störande fallet (et.

. I fall av allergier hos spädbarn förskriver jag behandlingen främst till min mamma. Och laktofiltrum (eftersom det finns en dysbacteriosis på de flesta mödrar), och majs silke och tykveol (eftersom du vill förbättra separationen av galla, där massan av ämnet för att hjälpa matsmältningen) och samma enzymer - först nominera min mor, och endast då, kan du tänka på om behandlingen av barn... och att mata på något sätt povinnogo barn antihistaminer och smetar hans hudsalva av allergier - det är inte avsett för behandling av allergier, det betyder bara lindra symptomen! För att börja är det nödvändigt med korrigering av matsmältning av mödrar. Detta, om du vill, är min kostposition.

Han är inte lämplig för oss alla läkare vypsal Tsinkit Beroka Supradin här är det och dricker dessa vitaminer för män att ta bort agglutinationen Tykveol han hjälpt oss väldigt mycket

. vilka fall med allergier hos spädbarn, förskriver jag behandling främst till min mamma. Och laktofiltrum (eftersom det finns en dysbacteriosis på de flesta mödrar), och majs silke och tykveol (eftersom du vill förbättra separationen av galla, där massan av ämnet för att hjälpa matsmältningen) och samma enzymer - först nominera min mor, och endast då, kan du tänka på om behandlingen av barn... och att mata på något sätt povinnogo barn antihistaminer och smetar hans hudsalva av allergier - det är inte avsett för behandling av allergier, det betyder bara lindra symptomen! För att börja är det nödvändigt med korrigering av matsmältning av mödrar. Detta, om du vill, är min kostposition. I det mest störande fallet (e.

Jag tror att vi hjälpte tykveol vi verkligen drack en hel del saker bra, någonstans vytchitala att pumpafrön olja hjälper denna dryck mer duavit män Viardot Verona Speman forte testis-kompazitum en ampull i veckan

. utse) och säg att de nazanchayut specifikt, så att senare graviditet uppstår snabbare. Men jag såg bara tre månader, sedan en månad såg chimes - att mogna livmoderslemhinnan, och mannen drack Tykveol - väl hjälper rörlighet spermikov! Det är tillrådligt att inte bli gravid efter ett missfall i ett halvt år! Men jag anser att månaden 4-5 är tillräcklig! I själva verket då förvisso, inte omedelbart blir du gravid. (det är jag själv erfarenhet). Fortfarande har vi överlämnat analysen av en infektion för att utesluta sannolikhet och lutning till missfall! Så fixa den lilla vännen. Gör något intressant som kommer att distrahera dig från denna smärta. Vi är.

Jag vill dela om ALT och AST, min man överskattade dessa indikatorer för lite, men fortfarande. Vi hjälpte Tyqeol (bara nu kom det till mig att han kan gilla en pumpa och oss för endometrium är användbar) och vägran av fett och stekt.

. vilka fall med allergier hos spädbarn, förskriver jag behandling främst till min mamma. Och laktofiltrum (eftersom det finns en dysbacteriosis på de flesta mödrar), och majs silke och tykveol (eftersom du vill förbättra separationen av galla, där massan av ämnet för att hjälpa matsmältningen) och samma enzymer - först nominera min mor, och endast då, kan du tänka på om behandlingen av barn... och att mata på något sätt povinnogo barn antihistaminer och smetar hans hudsalva av allergier - det är inte avsett för behandling av allergier, det betyder bara lindra symptomen! För att börja är det nödvändigt med korrigering av matsmältning av mödrar. Detta, om du vill, är min kostposition. I det mest störande fallet (det här är n.

. på grund av vad exakt kinderna gör. Kanske är hon själv i takt som hennes kropp behöver. Skynda inte på det, försök att äta för att minimera problem, det finns fortfarande alla slags pumpor och saker som kan hjälpa till. Trots allt kan hennes kropp lära sig att klara det som överförs från dig. Naturligtvis har vi olika fall, men jag har alltid tenderat att amning så mycket och ofta som frågade hennes dotter, och inte insistera på drag, som ett resultat av en dotter på två år mycket lite ätit, förutom bröstet, och faktiskt GW räddar oss och när det gäller näring, och psykologiskt: hennes menys sparsamhet (för allergier) kompenseras av bröstmjölk (hon får alla nödvändiga ämnen från mina.

. vilka fall med allergier hos spädbarn, förskriver jag behandling främst till min mamma. Och laktofiltrum (eftersom det finns en dysbacteriosis på de flesta mödrar), och majs silke och tykveol (eftersom du vill förbättra separationen av galla, där massan av ämnet för att hjälpa matsmältningen) och samma enzymer - först nominera min mor, och endast då, kan du tänka på om behandlingen av barn... och att mata på något sätt povinnogo barn antihistaminer och smetar hans hudsalva av allergier - det är inte avsett för behandling av allergier, det betyder bara lindra symptomen! För att börja är det nödvändigt med korrigering av matsmältning av mödrar. Detta, om du vill, är min kostposition. I det mest störande fallet (det här är n.

. det är inte nödvändigt); bioporoks (det är en bra sak, men jag har försökt förut och jag var allergisk mot det, så att läkaren har skrivit en ganska harmlös drog - kameton) - bevattning av slemhinnan; tykveol - 2 pipetter på 2 gånger om dagen under tre veckor (mycket märkligt, manuell säger att gravida kvinnor är kont, gick jag för att se henne igen, höjde hon med.spravochnik av läkemedel under det senaste året och det var skrivet att contra - Endast intolerans drog, trodde och användes). Jo, jag har fortfarande droppar i min näsa-pinosol. Allt detta hjälpte. Var inte rädd. Allt kommer att bli bra;). Allt på dig kommer det att visa sig och du kommer att föda den fina lila. Ta hand om dig själv.

tykveol

Beskrivningen är aktuell på 2014/08/01

 • Latinska namn: Tycveolum
 • ATX-kod: A05AX
 • Aktiv beståndsdel: Pumpa frön
 • producent: NGO EUROPA-BIOFARM CJSC (Ryssland)

Sammansättning av Tykveol

Kompositionen beror delvis på frisättningsformen:

 • I varje en flaska olja (100 ml) är komplexet biologiskt aktiva substanser, isolerad från pumpa frön, - ett komplex bestående av karotenoider, tokoferoler, fosfolipider, steroler, mättade, omättade och fleromättade fettsyror (palmitinsyra, stearinsyra, oljesyra, linolsyra, linolensyra).
 • Kapslar Pumpa innehåller samma komplex (450 mg) och ämnen från vilka kapselskalet är tillverkat: medicinsk gelatin,sorbitol, glycerol och renat vatten.
 • Rektala suppositorier, eller ljus Tykveol, innehåller ett komplex av biologiskt aktiva substanser isolerade från pumpa frön - ett komplex bestående av karotenoider, tokoferoler, fosfolipider, steroler, mättade, omättade och fleromättade fettsyror (palmitinsyra, stearinsyra, oljesyra, linolsyra, linolensyra) samt kakaosmör.

Typ av problem

Tyqveol har tre former av frisättning:

 • Olja avsedd för oral administrering. Det är en oljig vätska, vars färg kan vara från en grönbrun till en rödbrun nyans, kännetecknad av en karakteristisk behaglig lukt och smak. Det kan finnas en insättning. Oljan hälls i flaskor med ett mörkt glas på 100 ml. Varje flaska är packad i en kartonglåda.
 • Mjuka gelatinkapslar 450 mg vardera, ha en oval eller avlång form, halvklotformiga ändar. Kapslar om 50 och 80 stycken placeras i polymerburkar, varje burk placeras i en kartonglåda.
 • Suppositorier rektal för 0,5 g på basis av kakaosmör. Suppositorier har en cylindrisk form, spetsiga spetsar. Färg från ljusgrön till grön. Placera 5 stycken i ett konturmaskpaket, 2 förpackningar i en kartong.

Farmakologisk aktivitet

Tyqveol stimulerar metabolisk och Regenerating processer, hindrar utvecklingen inflammation och aterosklerotiska processer, har koleretic, antioxidant, antiproliferativ, såväl som leverskyddande handling.

Farmakodynamik och farmakokinetik

farmakodynamik

På grund av dess höga innehåll tokoferoler och karotenoider Tyqveol har en märkbar antioxidant åtgärd, hämmar processerna för peroxidoxidation av lipider som finns i biologiska membran.

Hepatobeskyttande verkan förklaras av åtgärden av väsentliga fosfolipider, som har membranstabiliserande egenskaper och saktar utvecklingen av skador på hepatocytmembran och accelererar också deras återhämtning.

Rollen som essentiella fettsyror är att delta i lipidmetabolism och utbytesreglering triglycerider och kolesterol, de är nödvändiga för en korrekt metod för metabolism arakidonsyra, vilken är en biokemisk föregångare prostaglandiner.

Tykveol förbättrar signifikant gallretillståndet, på grund av en förändring i gallans kemiska sammansättning, har en liten koleretisk effekt, lindrar inflammation som uppstått i epitelcellerna i gallutskiljningssystemet.

Även Tyqveol har antiandrogena egenskaper, så det kan minska proliferation celler i prostata med godartade hyperplasi, Det kan normalisera sin funktion genom att förbättra blodcirkulationen genom kapillärer och antiinflammatorisk verkan. På grund av detta elimineras smärtsyndromet hos prostatit.

Med långvarig användning av läkemedlet i blodet, nivån kolesterol - gipolipidemicescoe handling.

farmakokinetik

Inverkan på läkemedlets kropp Tykveol beror på den gemensamma verkan av dess beståndsdelar, därför är det omöjligt att genomföra kinetiska observationer av läkemedlet medan det är i kroppen. På grund av detta finns det inga uppgifter om läkemedlets metaboliter.

Indikationer för användning

Indikationer för upptag Tyqveola inuti som en olja eller kapslar är närvaron av:

 • hyperlipidemi IIa ochIIb-typ;
 • ateroskleros(eller behovet av att förebygga)
 • kronisk hepatit, hepatit A (läkemedlet är en viktig del av komplexet av nödvändig terapi), giftig leverskade, levercirros, fet leversjukdom, dyskinesi i gallblåsan och gallgångarna;
 • hyperplasi av prostata, kronisk prostatit;
 • hemorrojder;
 • gastrit;
 • kolit, enterokolit(i fall där de har en icke infektiös orsak till förekomst).

Indikationer för lokal användning av Tykveol i form av olja är närvaron av:

 • herpetisk skador på huden, dermatit, diatese, psoriasis, eksem;
 • brännskador och brännskador;
 • sår, inklusive skottskador
 • erosion av livmoderhalsen, endocervicit;
 • sjukdomar periodontal sjukdom, gingivit, stomatit.

Rektal Tyqveol i form av suppositorier används för:

 • godartad hyperplasi av prostata (för förebyggande och behandling av I- och II-stadier adenom);
 • kroniskprostatit, Sexuella störningar med prostatit;
 • hemorrojder, analfissurer;
 • pre- och postoperativ behandling i proctology.

Kontra

Kontraindikationer för administrering av någon form av läkemedlet är närvaron av överkänslighet mot läkemedlet och ålder yngre än 12 år.

Kontraindikationer för att ta Tykveol inuti inkluderar magsår i mage och tolvfingertarmen, om det befinner sig i ett försvårande stadium, och kolelitiasis.

Biverkningar

Möjlig förekomst dyspepsi, diarré, allergiska reaktioner.

Instruktioner för användning Tyqveola (Metod och dosering)

Metoden för applicering och dosering av läkemedlet beror på vilken doseringsform av läkemedlet som används.

Instruktioner för användning oljor Tykveol rekommenderar sådana sätt att använda drogen:

 • Inuti ta 1 tsk i en halvtimme före måltiden 3-4 gånger om dagen. Den fullständiga behandlingsförloppet varar inte mindre än 3-4 veckor. Om det finns ett behov. Kursen bör upprepas 3-4 gånger om året. Före användning måste oljan skaka;
 • när de appliceras externt, oljerade drabbade områden i huden 2-3 gånger om dagen;
 • för mikroklizm 5 ml olja injiceras i anuset en gång varannan dag. Efter proceduren behöver patienten ligga ner i 10-15 minuter);
 • intravaginalApplicera i gynekologi i form av vaginala tamponger 2 gånger om dagen.

Tyqveol i form av kapslar Applicera inuti. Dosering och behandlingstiden beror på patientens sjukdom eller tillstånd:

 • hyperplasi av prostata - 1-2 kapslar 3 gånger om dagen i 3-4 månader
 • kronisk prostatit - 1-2 kapslar 3 gånger om dagen under en tidsperiod från 10 dagar till 3 månader;
 • hyperlipidemi - 1-2 kapslar 3 gånger om dagen i 3-4 månader
 • Behovet av förebyggande åtgärder ateroskleros - 1-2 kapslar per dag under en lång tid;
 • diffusa lesioner i levern, kronisk cholecystit, gallisk dyskinesi - 3-4 kapslar 3 gånger om dagen efter måltid i minst 3-4 veckor.

Ljus Tykveol Applicera rektalt till 1 suppositorium 1 eller 2 gånger om dagen. Behandlingskurs:

 • godartad prostatahyperplasi - En lång kurs från 1 till 3 månader eller några korta kurser i 10-15 dagar på ett halvår.
 • hemorrojder - från 10 dagar till 1 månad.

överdos

När en överdosering uppstår, diarré. I detta fall måste du minska dosen av läkemedlet.

interaktion

Ingen interaktion mellan Tyqveol och andra läkemedel har fastställts, vilket skulle vara av klinisk betydelse.

Försäljningsvillkor

Finns utan recept.

Förvaringsförhållanden

Förvara på ett mörkt ställe vid en temperatur av högst 25 ° C.

Utgångsdatum

Särskilda instruktioner

Om det finns inflammation eller degenerativa processer på slemhinnan i övre matsmältningsorganet rekommenderas att ta läkemedlet i form av olja, i stället för kapslar.

Tyqveol Analogues

Analoger av Tykveol är Peponen och Pumpa fröolja.

Vid graviditet och amning

Klinisk information om hur effektiv och säker användning av Tyqveola under graviditet och amning är frånvarande.

recensioner

Recensioner av läkare om olja Tykveol, kapslar och ljus, såväl som testimonials om Tykveol-patienter som postas på forumet är nästan alla positiva. Tyqveol skadar inte kroppen, eftersom det är en naturlig förberedelse, men samtidigt på kort tid hjälper det att klara problemen med leverfunktionen, är det mycket effektivt vid prostatit. De flesta av recensionerna på Tyqeol i kapslar, på Tykveololja och på rektala suppositorier indikerar att det är mildt men effektivt.

Pris Tykveola, var man kan köpa

pris oljor Tykveol på apotek - ca 350 rubel, kapslar kostar ca 200 rubel och rektala suppositorier - ca 400 rubel

Pris Tykveola i Ukraina för kapslar är i intervallet 250-300 hryvnia, för rektala suppositorier - 300-315 UAH, olja kostar upp till 100 hryvnia.

tykveol

Tyqveol - en växtprodukt baserad på pumpa frön, som är källan till många användbara ämnen och spårämnen.

Preparatet framställs i form av kapslar, olja och rektala suppositorier. I stora mängder finns vitamin A, B, E, kalium och magnesium, vilket är särskilt användbart för hjärtmuskulärens normala funktion.

I denna artikel kommer vi att överväga varför läkare ordinerar Tykveol, inklusive bruksanvisningar, analoger och priser för detta läkemedel i apotek. REAL KOMMENTARER från personer som redan har använt Tyqeol kan läsas i kommentarerna.

Sammansättning och form av frisättning

Tyqveol är tillgängligt i form av gelatinkapslar, oljor för oral administrering och rektala suppositorier.

 • Som en del av beredningen är aktiva substanser isolerade från pumpa frön. Dessa inkluderar fosfolipider, steroler, karotenoider, tokoferoler (vitamin E) och ett antal syror med olika fettinnehåll: stearinsyra, oleinsyra, palmitinsyra, linolensyra.

Klinisk-farmakologisk grupp: fytopreparation med hepatoprotektiv, koleretisk, antioxidant och antiinflammatorisk verkan.

Indikationer för användning Tykveol

 • levercirros;
 • hemorrojder;
 • ateroskleros;
 • prostatit;
 • giftig leverskade; kronisk och infektiös hepatit; fettdegenerering av levern
 • cholecystit, bilär dyskinesi;
 • gastrit, magsår och duodenalsår, kolit, enterokolit (icke-infektiöst ursprung), intestinal dyskinesi, gastroenterocolitis, duodeno-gastrisk reflux.
 • Herpes, dermatit, psoriasis, eksem, brännskador;
 • parodontos, gingivit, stomatit.
 • adenom i prostata (förebyggande och behandling), kronisk prostatit
 • hemorrojder, rektala sprickor.
 • erosion av livmoderhalsen, kolpit, endocervicit, vulvovaginit.

Farmakologisk aktivitet

Tyqveol är en komplex läkemedel baserad på biologiskt aktiva komponenter härrörande från pumpa frön.
Ämnen som ingår i pumpafrön:

 • Zink - finns i huden, användbart för immunsystemet, gonader, bukspottkörteln, nervsystemet, stimulerar sekretoriska funktioner och puberteten.
 • Cucubritin är ett ämne som är säkert för människor och har en kraftfull antihelminthisk effekt;
 • Tocopheroler - E-vitamin, har en immunmodulerande effekt, bildandet av sexuell funktion, skydd av cellemembran.
 • Neuroprotector, en stimulator för syntesen av proteiner, enzymer, bindemedelskollagen och benvävnad.
 • Linolensyra och lenoliska syror är nödvändiga lipider som är nödvändiga för bildandet och restaureringen av väggstrukturen hos celler och kärl;
 • Karotenoider är naturliga pigmentföreningar som har antioxidantaktivitet, förhindrar skadliga effekter av fria radikaler och stimulerar det endokrina systemet.
 • Kalium, kalcium - mineraler som ger myokardkontraktilitet, ledningsförmåga i musklerna, är den normala funktionen av hjärtat kalcium ett koenzym för många biokemiska reaktioner i kroppen, är inblandade i koagulationssystemet.

Tyqveol förbättrar funktionen i gallvägarna. Läkemedlet förändrar gallens kemiska sammansättning, har en mild koleretisk effekt och minskar inflammation i epitelvävnaden i gallutskiljningssystemet.

Instruktioner för användning Tykveol

Inuti, förskriv läkemedlet 30 minuter före måltiden för 1 tesked 3-4 gånger per dag i 1-3 månader eller 4 kapslar 3 gånger per dag under eller efter måltider.

Med extern och lokal applikation smörjs de berörda områdena 2-3 gånger per dag.

Med hemorrojder och prostatit (tillsammans med oral administrering) ordineras mikrocykler 2 gånger per dag.

Med periodontal sjukdom föreskrivs lokal användning av läkemedlet.

Vid gynekologisk övning används vaginala tamponger impregnerade med ett läkemedel i en dos av 10 ml.

Suppositorier injiceras i ändtarmen. Före administrationen bör suppositoriet fuktas med vatten. 1 st. från 1 till 3 gånger om dagen. Behandlingsförloppet: 10 - 90 dagar. Inom sex månader kan korta kurser hållas i upp till 15 dagar vardera.

Hittade svurit fiende Svampspik! Nails kommer att rengöras om 3 dagar! Ta det.

Hur snabbt normaliserar artärtrycket efter 40 år? Receptet är enkelt, skriv ner.

Trött på hemorrojder? Det finns en väg ut! Det kan botas hemma om några dagar, det är nödvändigt.

Närvaron av maskar säger SMELL från munnen! En gång dagligen dricker du vatten med en droppe.

Kontra

Tyqveol är kontraindicerat i närvaro av överkänslighet mot läkemedlets komponenter. Data om säkerheten och effekten av Tyqveols användning vid omvårdnad och gravida, såväl som barn, är inte tillgängliga.

Biverkningar

Läkemedlet Tyqveol tolereras väl av patienter, och biverkningar förekommer i sällsynta fall hos individer med ökad individuell känslighet för läkemedlet. De vanligaste biverkningarna av läkemedlet är:

 • illamående;
 • buksmärtor;
 • i sällsynta fall kräkningar;
 • smärta i rätt hypokondrium
 • utslag på huden av allergisk natur
 • diarré.

Om sådana effekter uppstår bör du helt enkelt minska frekvensen av att ta och dosen av Tyqueol.

analoger

Analoger av Tykveol är Pepon och Pumpkin fröolja.

Kostnaden för Tyqwayol beror på frisättningsform:

 • Kapslar (50 st): 350 - 425 rubel.
 • Kapslar (84 st): 505 - 580 rubel.
 • Olja (100 milliliter): 733 - 1007 rubel.
 • Olja (20 ml) - 326 rubel.
 • Suppositorier rektal (10 st): 388 - 545 rubel.

Villkor för ledighet från apotek

Läkemedlet är godkänt för användning som en OTC-produkt.

tykveol

Beskrivning och instruktioner Tykveola

Tyqveol är ett biologiskt aktivt tillsats innehållande olja från pumpa frön. Det innehåller ett stort antal olika ämnen som kan ha olika effekter på människokroppen. De är till exempel vitaminer i grupp B, liksom vitaminerna A, C och E. Fleromättade fettsyror, mikroelement, väsentliga fosfolipider och så vidare finns också här. Dessutom är dessa komponenter i Tukweole koncentrerade så mycket att deras mängd i en tesked av läkemedlet är lika med mängden av dessa samma ämnen i tre kilo rå, obehandlad pumpa. Komplexet av biologiskt aktiva komponenter i detta läkemedel ger sitt inflytande, såsom:

 • Antioxidant och ett medel för att skydda celler från skadliga effekter av toxiner;
 • Stimulator av metabolism, antiinflammatorisk och läkningsmedel;
 • Ett läkemedel som normaliserar de vaskulära väggarnas tillstånd, en antisklerotisk
 • Hepatoprotector och cholagogue - här används Tykveol tillsammans med Essential Forte, Phosphoglivum och så vidare;
 • Ett läkemedel som tar bort dysuri, det vill säga sjukdomar i urinering i samband med konstant trängsel, ömhet, skärningar;
 • Antiseptika och immunmodulator;
 • Avmaskningsmedel.

Innehåll Tyqeol tar med olika skador i lever och mag-tarmkanalen, hypovitaminos, asteni och ateroskleros. Rektalt, i form av suppositorier, indikeras detta läkemedel för prostatiska sjukdomar, spermbildningsstörningar, hemorrhoida noder och sprickor. Utåtriktad Tykveol följs av behandling av skador, infektiösa och allergiska lesioner av integumentära vävnader, till exempel med brännskador, livmoderhalsenosion, herpes och så vidare.

Följaktligen produceras Tyqeol i olika farmakologiska former som säkerställer den mest framgångsrika penetreringen av de aktiva komponenterna i denna tillsats till skadedelen: i form av kapslar, olja, suppositorier. Eftersom denna åtgärd är en hjälp, beror metoderna för dess tillämpning först och främst på grundterapin. Instruktionen för användningen av beredningen beskriver olika varianter av dess användning. Behandling med Tyqveol är inte visad för individuell överkänslighet mot någon av komponenterna i detta komplex, i den akuta fasen av magsår, såväl som i gallstenar. Effekten av detta tillskott på hälsan under graviditet och amning har inte undersökts. Allergiska och dyspeptiska reaktioner kan bli biverkningar av Tyquaols mottagning, om det är värt att stoppa användningen av tillägget.

analoger

Tykveol har flera analoger. Dessa är beredningarna: "Pumpa fröolja", "Vitalorm", "Peponen", "Hofitol", "Holiver", "Artichol" och andra. Priset på de analoga som presenteras är praktiskt taget detsamma som Tykveols pris.

Recensioner av Tukweole

Bedömning av recensionerna av detta biologiska tillskott kan antas att de åtminstone inte skadar sig. Många människor med leversjukdom, såsom viral hepatit, ta Tykveol och är övertygade om att det optimerar driften av organismen.

I det globala nätverket kan du hitta forum för människor som är starkt engagerade i tanken på återhämtning. Bland dem finns det de som speciellt gillar att "rensa" med olika oljor. Ofta tar de det Tyqeol. Läs deras recensioner om Tykveola, du kan se att ingen har några biverkningar. Men problemet med förstoppning är löst, människor mår bättre.

För sådana tillsatser som Tykveol är det omöjligt att tydligt avgöra var inflytningsområdet för dess komponenter ligger och var - mänsklig psykologi. Men om detta läkemedel inte skadar och personen är övertygad om användbarheten - finns det ingen anledning att frukta användningen för att främja hälsan. Det viktigaste: glöm inte att användningen av Tykveol inte ska ersätta den verkliga behandlingen, när det är nödvändigt.

Tyqveol: bruksanvisning, pris, recensioner, analoger

Tyqveol är ett medel som används för ett brett spektrum av indikationer på olika terapeutiska områden. Ämnet av ämnet beror på närvaron i dess sammansättning av substanser som förekommer i pumpafrön. Läkemedlet administreras både som en monoterapi och som en del av en kombinationsbehandling. Bland frisättningsformerna finns olja, kapslar och suppositorier Tykveol. Upp till 12 års ålder är användning av läkemedel kontraindicerad. Gravid och omvårdnad bör rådfråga läkare innan de tas.

Doseringsform

Det finns flera former av läkemedlet Tykveol. Bland dem, olja för oral administration, kapslar och rektala suppositorier.

Olje Tykveol finns i mörka glasflaskor (100 ml). Flaskorna placeras i kartongförpackningar.

Ljus Tyqeol säljs i konturcellspaket med 5 stycken vardera. I ett paket kartong, två cellpaket.

Kapslar för oral administrering säljs i polymerburkar på 50 och 84 stycken. Sådana banker placeras också i kartongförpackningar.

Beskrivning och sammansättning

Förteckningen över aktiva ingredienser representeras av Tykveol biologiskt aktiva substanser härrörande från pumpafrön, vilka inkluderar:

 • tokoferoler;
 • stearinsyra;
 • karotenoider;
 • palmitinsyra;
 • linolsyra;
 • fosfolipider;
 • linolensyra;
 • steroler.

Tykveol oljeintag är en vätska som är kännetecknad smörjförmåga, en angenäm smak, arom och grön-brun färg (nyans kan också varieras till rödbrun). Slam kan falla ut under lagring.

Kapslar Tyqveol har en oval form, preparatets enhet är mjuk och gelatinös.

Ljus Tyqeol har en cylindrisk form, en spetsig ände. Deras färg varierar från ljusgrön till grön.

Farmakologisk grupp

Bland de egenskaper som läkemedlet har:

 • metabolisk;
 • antiinflammatoriska;
 • regenererande;
 • leverskyddande;
 • antioxidant;
 • galla;
 • antiaterosklerotisk;
 • antiproliferativa.

Tyqveol producerar en antioxidant effekt, hämmar peroxidationen av fetter i cellmembran.

Gepotoprotektornoe effekt förklaras med hjälp av membranstabiliserande verkan, som yttrar sig i reduktionshastigheten för hepatocyt membranskada och deras regenerering.

Medicinska medel Tykveol reglerar också metaboliska processer i kroppen, hjälper till att eliminera inflammation, retardation påverkar utvecklingen av bindväv. Medicinering främjar återställandet av parenkymen i den skadade leveren. Tykveol visar förmågan hos produkten till choleretic effekt av läkemedlet på en bakgrund av de funktionella egenskaperna hos gallblåsan återställs, och sannolikheten för cholelithiasis minskas.

Fosfolipider, som ingår i läkemedlets sammansättning, är en strukturell komponent i cellmembranen, de reglerar denna membranpermeabilitet och oxidativa processer. Även fosfolipider gynnar regenerering av cellmembranernas funktioner och struktur.

Medikamentet Tykveol direkt påverka strukturen av de epitelceller, vilket minskar ödematösa betingelser och förbättrar mikrocirkulationen i närvaro av trofiska sjukdomar i steg epitelisering.

Tyqveol ger en skyddande effekt på granuleringen och stimulerar metabolism i vävnader.

Bland åtgärderna observeras även undertryck av proliferation av prostataceller i godartad hyperplasi. Vid användning av läkemedlet reduceras inflammationens svårighetsgrad.

Med hypertrofi av prostata hjälper läkemedlet till att eliminera dysursjukdom. Tyqveol har en bakteriostatisk effekt och minskar smärtssyndromet hos dem som lider av prostatit.

Långtidsanvändning av läkemedlet hjälper till att minska kolesterol i blodet.

Indikationer för användning

För varje form av frigöring av organet finns ett antal indikationer.

för vuxna

Kapslar används för följande sjukdomar:

 • ateroskleros (för profylaktiska ändamål);
 • Prostatisk hyperplasi, prostatit i kronisk form;
 • hyperlipidemi IIa och Iib typer
 • hemorrojder;
 • kronisk hepatit (som en del av en kombinationsbehandling);
 • hepatit A (som en del av en omfattande behandling);
 • fettdegenerering av levern
 • dyskinesi i gallblåsan och gallvägarna;
 • holetsistoholangit;
 • levercirros;
 • giftig leverskada.

Oljan för oral administrering har följande indikationer för användning:

 • brännskador;
 • erosiv lesion av livmoderhalsen;
 • lindad;
 • herpes;
 • endocervite;
 • dermatit;
 • eksem;
 • gingivit;
 • psoriasis;
 • periodontal sjukdom;
 • stomatit;
 • diates.

Rektala suppositorier Tykveol används för:

 • kronisk prostatit;
 • geromoroe;
 • godartad prostatahyperplasi;
 • preoperativt och postoperativt tillstånd i proctology;
 • sexuella störningar på grund av prostatit;
 • analfissurer.

för barn

Vid 12 års ålder är användningen av produkten förbjuden i någon form av frisättning. För barn äldre gäller samma indikationer som för vuxna patienter.

för gravida kvinnor och under amning

Vid gravida och ammande kvinnor används Tyqeol enbart för läkens recept.

Kontra

Denna medicinering tas inte ifall patienten har speciell känslighet mot en eller flera av läkemedlets komponenter. Det finns också en åldersgräns: Barn under 12 år är inte ordinerade Tyqeol.

Ovanstående kontraindikationer är giltiga för alla tre doseringsformer. Du kan inte heller ta Tykveol i form av olja och kapslar, om patienten har förvärrat magsår eller tolvfingertarmen eller gallsten.

Ansökningar och doser

Mängden doseringsformer ger en stor mängd olika sätt att ta drogen.

Oljan måste skakas före användning.

för vuxna

Ett av sätten att använda olja är oral: i 1 timme ska drogen druckas en halvtimme före måltid i minst 3-4 veckor. En andra kurs är möjlig.

Extern applikation: från 2 till 3 gånger om dagen smörjs de berörda områdena med olja.

Används med hjälp av mikroclystia: 5 ml av läkemedlet injiceras i anus. Efter introduktionen behöver du 10-15 minuter att vila i ett benäget läge.

Intravaginalt administreringssätt: Tamponger fuktas i olja och administreras intravaginalt två gånger om dagen.

Kapslarna används för oral användning. Vanligtvis är dosen 4 kapslar under eller efter måltider från 3 till 4 gånger om dagen. Behandlingsförloppet är från en månad till fyra.

Hyperplasi av prostata: från 1 till 2 kapslar 3 gånger om dagen i 3-4 månader.

Förebyggande av ateroskleros: 1-2 kapslar.

Prostatit i kronisk form: 1-2 kapslar tre gånger om dagen under 10 dagar till 3 månader.

Hyperlipidemi: 1 till 2 kapslar tre gånger om dagen i 3-4 månader.

Suppositorier Tyqeol används rektalt. För behandling av hemorrojder och prostatit, injicerar 1 ljus från 1 till 2 gånger om dagen.

Hemorrojder behandlas med perioder från 10 dagar till 30 dagar, och godartad prostatahyperplasi kräver behandling i 1 till 3 månader.

för barn

Barn under 12 år är kontraindicerade. För användning hos barn äldre är det nödvändigt att specificera doseringsregimen hos behandlingsspecialisten.

för gravida kvinnor och under amning

Om du behöver använda under barnets eller laktationsperioden, kontakta en läkare. Endast han kan tilldela rätt användningssätt och bedöma möjligheten till ansökan i allmänhet.

Biverkningar

Som den enda möjliga biverkan är ökningen av avföringen. För att eliminera ett obehagligt symptom är det vanligtvis tillräckligt att minska dosen.

Interaktion med andra droger

Information om interaktioner med andra läkemedel har inte lämnats.

Särskilda instruktioner

Läkemedlet ska användas både i kombination med andra medel och som en monoterapi.

överdos

Som ett symptom på överdos kan det finnas en tarmstörning.

Förvaringsförhållanden

Läkemedlet ska hållas på ett torrt, mörkt ställe otillgängligt för barn. Förvaringstemperaturen ska vara från 15 till 25 grader. Perioden under vilken läkemedlet kan användas är 24 månader från utsläppsdatumet.

analoger

Denna beredning har inte indirekta analoger.

Pepon innehåller en pumpafröolja. Produkten är tillgänglig i kapselform. Medicin tillhör en grupp läkemedel vars verkan riktar sig mot behandling av prostata. Läkemedlet är en direkt analog av Tykveol. Peponon gäller inte kvinnor och barn.

Produktens genomförande sker i form av olja, ljus och kapslar. Medicin hänvisar till hepatoprotektiva läkemedel. Holenol används för samma indikationer som gäller för Tykveol. Läkemedlet används inte hos gravida kvinnor eller barn.

Denna lösning är också gjord på basis av pumpa fröolja. Han hänvisas till ett antal droger för behandling av prostata adenom. Bland formerna för frisättning finns också kapslar, olja och ljus. Graviditet och barndom är kontraindikationer att använda.

Kostnaden för Tykveol är i genomsnitt 441 rubel. Priserna varierar från 147 till 1010 rubel.