Huvud
Strömförsörjning

Pumpa frön med honung från prostatit: ett recept

Prostatit (inflammation i prostata) orsakar mycket problem för män. Inledningsvis led de av en stark halva 45-55 år. Men nyligen har urologer noterat att sjukdomen är mycket "yngre".

Nu, med klagomål om frekvent smärtsam urinering, feber, smärta i perineum, minskar libido män från 30-35 år. Situationen kompliceras ytterligare av det faktum att denna sjukdom är ganska intim och delikat.

Inte alla vill omedelbart gå och se en läkare och genomgå undersökningar, för att senast neka sin ohälsa. Som en följd avhjälper urologen sjukdomen som redan har börjat och vissa komplikationer (impotens, prostata adenom och i sällsynta fall prostatacancer).

Pumpa frön från prostatit

I kampen mot prostatit är behandling med folkmedicin av stor betydelse. De är mer tillgängliga, kontraindikationer begränsas till individuell tolerans, och hanterar även framgångsrikt sjukdomen.

Men du måste förstå att behandlingen inte bör begränsas endast till buljonger av örter och medicinska tinkturer. I grund och botten är detta en ytterligare underhållsbehandling, och grunden bör utses av en specialist.

Pumpa med honung från prostatit

En intressant kombination av pumpa och honung kom upp i antiken. Handlingsprincipen var då oförståelig, men många noterade den helande effekten på inflammerad prostata. Anledningen till den positiva dynamiken ligger i kompositionen av pumpa och honung.

Fröer av pumpa med honung från prostatit: komposition

Med hjälp av ett sådant verktyg kunde många kvinnor aktivt gå ner i vikt på pumpan och männen kunde bli av med minskningen av sexuell aktivitet och inflammation i prostata.

Den innehåller:

Pumpa frön med honung från prostatit: användbara egenskaper

 1. Ett komplex av vitaminer och mikroelementer mättar kroppen, förbättrar ämnesomsättningen och eliminerar stillastående fenomen.
 2. Dessutom är pumpafrön med honung användbara inte bara för män, men också för kvinnor i en "intressant situation" och barn, särskilt de som lider av säsongens vitaminbrist.
 3. De minskar kolesterol i blodet, lindrar njursten och normaliserar gallret.
 4. Läkare utnämner pumpa frön med honung till personer som har genomgått en allvarlig sjukdom och som behöver extra krafter och ökar immuniteten.
 5. Det är också en utmärkt mat för vegetarianer: utsökt och näringsrik.
 6. Eliminera inflammation i prostata, ett utmärkt förebyggande medel mot prostata adenom, prostatacancer och impotens.
 7. Prisvärd behandling med honung och pumpa frön med prostatit.
 8. Frånvaron av kontraindikationer, förutom allergisk reaktion, till en av komponenterna av läkande infusion.

Trots alla positiva egenskaper hos pumpa frön med honung, bör du inte missbruka deras mottagning.

Med överdriven användning kan problem med ämnesomsättningen börja, eftersom pumpafrön är ganska tung mat, men med rätt tillvägagångssätt kan det påverka viktjusteringen, bli grunden för kostnäring på pumpa frön.

Behandling av prostatit med pumpa frön och honung: ett recept

Det enklaste och mest utsökta sättet att undvika prostatit är att ta 30 pumpa frön per dag som en profylax. Tja, om prostatit redan äventyrar livet hos en man - kommer mer allvarliga receptioner att behövas.

Pumpa bollar med honung från prostatit

Den härdande effekten uppnås endast om pumpafrön tas som livsmedel orenad och utan artificiell behandling.

Förbered bollarna av pumpa och honung är väldigt enkelt:

 • hugga pumpa frön (500 gram);
 • Blanda dem med honung (200 gram);
 • Vänta tills blandningen är tjock (för detta ändamål sätta i kylskåpet);
 • rulla små bollar;
 • ta en månad för en boll om dagen på morgonen;
 • Bollen måste lösas långsamt och smaka på smaken.
 • Behandling är önskvärt att upprepa efter 6 månader.

Dessa bollar har inte bara en trevlig smak, men förbättrar också kroppens försvar, normaliserar metaboliska processer och lindrar naturligtvis inflammation i prostatakörteln.

I kombination med avvisandet av dåliga vanor (särskilt alkohol) och rätt hälsosam diet fungerar bokstavligen underverk.

Stimulatorn av immunitet på grundval av pumpa och honung

Följande blandning är önskvärd för drickskurser: på våren och hösten. Det stärker och ökar immuniteten och är en utmärkt profylaktisk mot prostatit.

 • Grind pumpa frön;
 • Innan du äter ta detta pulver 2 gånger om dagen, drick ett glas vatten med 2 tsk honung;
 • Tillträde till kursen - 1 månad.

Torkad pumpa med honung

Pumpa frön att slipa, förvandlas till ett pulver och späds gradvis med rent vatten till läget. Den erhållna mängden blandas med samma mängd naturlig honung. Ta 2 gånger om dagen i en månad. Detta läkemedel kan inte lagras i mer än tre dagar i kylskåpet, och det är önskvärt att förbereda en ny dagligen. Ett utmärkt verktyg som fungerar som en profylax av prostatit och dess terapi.

resultat

Behandling av prostatit med pumpa frön och honung är en kombination av smak och användbara helande egenskaper. Vanligtvis blir effekten av sådan behandling märkbar efter en månad efter starten av upptagandet.

Men trots alla fördelar med att använda pumpa frön med honung bör de inte helt ersätta den korrekta och aktuella diagnosen av en sådan farlig sjukdom som prostatit.

Fördelar och skador för män i behandling av prostatit med pumpafrön, recept och tips för att äta

Pumpa frön - naturmedicin

Detta verktyg användes av forntida healers.

Konsumerar dem varje dag, en person stärker immunförsvaret, hindrar utvecklingen av prostatit och andra sjukdomar.

Behandling av prostatit med pumpa frön

För att behandla prostatit använd råa förskalade nyskördade pumpa frön.
Effektivt också pressas ut ur dessa fröolja.

Pumpa frön: nytta och skada för män med prostatit

Pumpa frön behandlar prostatit på grund av zink som finns i dem.

Utöver det är pumpafrön halva sammansatta av användbart fett, mättat med fettsyror Omega 3, en tredjedel av proteinet med en komplett uppsättning humana aminosyror. Innehåller ett komplett utbud av vitaminer (A, E, D...), karotenoider.

I en fjärdedel av ett glas pumpa frön finns spårämnen:

 • mangan - 74 mg;
 • tryptofan - 53 mg;
 • magnesium - 48 mg;
 • fosfor - 38 mg;
 • koppar - 22 mg;
 • protein - 20 mg;
 • zink - 17 mg;
 • järn - 16 mg.

effekt

Innehållet zinkfrön påverkar syntesen av manliga hormoner: testosteron, androgener; proteiner; kollagenfibrer; deltar i processen med celldelning.

Användbara fröämnen avbryter proliferation av prostataceller, överdriven stimulering av prostatautveckling med testosteron; rena blodet stärka immunförsvaret minska kolesterolhalten lugnar nerverna, särskilt hos barn.

De lindrar inflammation i prostatakörteln, seminalblåsor, eliminerar stagnation i könsorganen, urinvägarna, skapar en möjlighet för bättre urinproduktion, stärker blåsans muskel.

Fördelar och nackdelar

Fröer av pumpaprostatit behandlas försiktigt, gradvis, utan sidosegment. De är bra i den stagnerande fasen av sjukdomen, förhindrar utvecklingen av prostata adenom.

I förbrukning bidrar deras användning till att behandla eller förebygga följande sjukdomar: inflammation i lederna (artrit), osteoporos, diabetes mellitus, inflammationer av olika ursprung, virusinfektioner. Patienter förbättrar minne, uppmärksamhet, matsmältningssystemet, ökar motståndet mot stress, förkylningar.

Ät pumpa frön också ha ett hälsosamt utseende, öm hud, lyxigt hår. Ett glas solrosfrön en dag är tillräckligt för detta ändamål. För detta ändamål rekommenderas de av kosmetologer.

Nackdelarna uppstår om

 • Vid behandlingen kommer patienten att förlita sig endast på frön;
 • kommer att applicera frön i närvaro av kontraindikationer

Mottagningssystem

Hur tar man pumpa frön från prostatit?

 • Sypem köpte på marknaden råa pumpa frön i en burk med vatten,
 • desinficera med mangankorn
 • stängt med lock, skakat.
 • Låt i en halvtimme, tills skalet mjuknar.
 • Vi häller ut på en handduk, torka den.
 • Skala fröet av fröna lätt av med sax. Kantarna hos varje frö är snyggt snittade längs konturen.
 • Folkmedel för prostatit med pumpafrön: recept

  Recept 1. Innan måltider, ta 30 solrosfrön varje dag till frukost, lunch, eftermiddagste, middag. 100-150 råa renade frön per dag för behandling (400 kalorier), sextio till sjuttio för förebyggande (200 kalorier). Detta är en daglig dos av zink, järn, mangan. Vi följer det i andra recept.

  Recept 2. Mala frön i pulver. Sikta. Vi tar två st. matskedar för en dag. Med vatten med honung (två ch. Skedar för ett glas) tvättar vi ner. Vi håller pulvret i kylskåpet.

  Recept 3. Vi pressar ut oljan från frön. Drick 3 gånger om dagen för 2 tsk. Kurs - två veckor.

  Recept 4. Vi gör en emulsion: Vi gnuggar frön i en mortel, i portioner, lägger till kallt vatten. Vi tar en emulsion på en matsked dagligen på morgonen, på kvällen.

  Recept 5. Vi gör microclysters från pumpa olja. Sked smöret i 1/4 kopp kokt vatten. Ligger på magen, lägger vi enema. Vi vilar i tio minuter.

  Recept 6. Våt tampongen med pumpafröolja. Sätt försiktigt in i ändtarmen.

  Kontra

  • personlig intolerans mot några av ämnena i frön;
  • gastrit;
  • sår i matsmältningssystemet (mag, tolvfingertarm).

  Om det inte finns sådana sjukdomar, borde de flesta inte vara rädda för ett negativt resultat.

  Med vad kan du kombinera?

  Beroende uteslutande på pumpa frön när behandling av prostatit är inte värt det. Speciellt när det gäller stadierna av akut prostatit, prostata adenom, farorna med tumörer. Om sjukdomen är smittsam, kommer frön inte att hjälpa till.

  Läkaren utser patienten med prostatit traditionell behandling: antibiotika, fysioterapi. I ett extremt fall, kirurgisk ingrepp. Pumpa frön kompletterar dessa medel.

  Vilka typer av prostatit är pumpa frön effektiva?

  Fröer är i de flesta fall effektiva som en extra resurs vid tillämpning av traditionella medicinmetoder.

  Samtidigt, som ett sätt att förebygga, med de första mindre symtomen på sjukdomen, har deras äta ibland en självständig betydelse.

  Detta kan förväntas om orsaken till abakteriell prostatit är en stagnation i lymfkroppens lilla bäcken på grund av:

  • berusning,
  • rökning
  • hormonella obalanser
  • stillasittande arbete,
  • låg fysisk aktivitet,
  • påkänningar,
  • brist på kön,
  • hypotermi.

  Kursens längd

  Termisk behandling av prostatit med pumpa frön: Vanligtvis missar patienterna en tvåveckors kurs en gång per år.

  Om symptomen inte försvinner, upprepa kursen efter en veckoskydd.

  När det är möjligt, kontakta en läkare.

  slutsats

  Fröer av pumpa - Ett alternativ till piller i de tidiga skeden av sjukdomen. Genom att använda dem är det möjligt att minska mängden administrering av tabletter som har många biverkningar i andra fall.

  Användbar video

  Vi erbjuder att se en video om behandling av prostatit med pumpa frön:

  De mest effektiva recepten från pumpa frön med honung från prostatit

  Smärtan hos många medelålders män - prostatit, kan härdas av konventionella produkter. Sjukdomen är farlig, för om den lämnas för sig själv kan det bli allvarliga komplikationer. En blandning av honung och pumpafrön hjälper till att lösa ett sådant känsligt manligt problem, om du regelbundet tar botemedlet från formlerna nedan.

  Sammansättning av läkemedlet för prostatit

  Oberoende att själv välja ett läkemedel är det omöjligt, även hemföreningar är det nödvändigt att acceptera med överenskommelse med läkaren. En effektiv blandning av honung och pumpa frön är helt tillgänglig för alla och kan användas inte bara som ett individuellt medel, men också i kombination med läkemedel för prostatit. Varje del av läkemedlet innehåller viktiga ämnen för människors hälsa. Huvuddelen är zink, som, om inte tillräcklig, kan orsaka allvarliga problem i den manliga delen.

  Sammansättning av frönkärnor

  Bland de viktigaste komponenterna är:

  • Arginin. En av huvudämnena, hänför sig till aminosyror, fungerar som ett förebyggande medel för infertilitet och olika neoplasmer i prostata. Arginin främjar muskel tillväxt och muskelmassa, det används ofta av kroppsbyggare, samtidigt som man återställer hormonella störningar av manlig typ. Det stoppar också inflammatoriska processer.
  • Alfa-linolensyra komponent - fleromättad syra, som förhindrar avsättning av fetter, stimulerar metaboliska processer, accelererar hjärnan och motoraktiviteten. Det kan också rensa blodkärl.
  • Fosfor. Detta ämne förbättrar spermiernas sammansättning och är inblandad i syntesen av manliga hormoner.
  • Zink. Elementet har en gynnsam effekt på styrkan, och ger också en hög kvalité av spermier.
  • Vitamin K. En sällsynt substans som finns i ett litet antal livsmedel. Detta element är inblandat i bildandet av benvävnad, samtidigt som man förhindrar osteoporos och hjälper till att stärka benen.

  I pumpafrön innehåller många andra användbara element som förbättrar människokroppens tillstånd, bland dem:

  • Mikronäringsämnen: magnesium, kalcium, kalium, natrium;
  • Vitaminer: tiamin, vitamin PP, beta-karoten, askorbinsyra, riboflavin, tokoferol, pyridoxin, vitamin B9;
  • Fettsyror: omega 6 och omega 3;
  • Mikrodelar: mangan, järn, selen, koppar.

  Struktur av honung

  Några av dess komponenter är helt enkelt avgörande för människors hälsa. Bland de viktigaste skiljer sig:

  • Treonin. Elementet honung proteinsyntesen, utan att det kostar kollagensyntesen som förbättrar elasticiteten i vävnaden och muskeltonus. Denna aminosyra är ett kraftfullt naturligt antidepressivt medel.
  • Proline. Stoffet förstärker brosk och benvävnad, eftersom det ökar muskelmassan.
  • Vitamin B6. Utan detta element kan den manliga organismen inte uppfylla sin naturliga produktiva funktion.

  Förutom ovanstående ämnen innehåller den söta produkten:

  • Mineraler: kalcium, kalium, magnesium, fosfor, klor, natrium;
  • Organiska syror: ättiksyra, oljig, citron, oxalsyra, mjölksyra, myrsyra, maleinsyra och glukonsyra;
  • Hormon - acetylkolin;
  • Socker: glukos, maltos, sackaros och fruktos;
  • Vitaminer: riboflavin, vitamin A, C, D och E, folacin, nikotinsyra, pyridoxin, cyanokobalamin, tiamin, kolin och biotin;
  • Enzymer: diastas, fosfatas, invertas, glukosoxidas och katalas;
  • Phytoncides: florizin, juglon, pinosulfan och tanniner.

  Användbara egenskaper hos komponenter

  En sådan kombination av produkter är användbar inte bara för män, utan för hela befolkningen, speciellt med säsongsbetonad vitaminbrist. Detta effektiva verktyg med korrekt användning gör att du snabbt kan bota för prostatit, samt förhindra komplikationer efter det. Dessutom har verktyget följande användbara egenskaper:

  • Öka immuniteten
  • De främjar resorption av stenar i njurarna, främjar den normala utsöndringen av gallan från kroppen.
  • Minskar kolesterol i blodet;
  • Eliminerar venös trängsel i organ som finns i det lilla bäckenet;
  • Det är ett utmärkt botemedel mot prostata adenom och impotens;
  • Eliminerar inflammatoriska processer på prostatakörteln och runt omkring det;
  • Ökar styrkan och manens styrka;
  • Det förbättrar metaboliska processer och tar samtidigt bort alla ackumulerade toxiner från kroppen.
  • Ger produktion av rätt mängd testosteron;
  • Normalisera hormonella misslyckanden;
  • Förbättra kvaliteten på människans intima liv.

  Honung tillsammans med pumpafrön hindrar processerna av stagnation och ökning i patologiska formationer.

  Hur man tar pumpa frön

  Medicinsk honung-pumpa medicin tas mot bakgrunden av läkemedelsbehandling för prostatit. Även om pumpa frön och har helande egenskaper som eliminerar sjukdomen, kan de inte hjälpa sig själva under akuta manifestationer av sjukdomen.

  Dessutom bör behandlingstiden inte överstiga sex månader, då måste du ta en paus och vid behov återta behandlingen.

  Pumpa frön med honung kan användas för att förhindra exacerbationer av prostatit, och förhindrar också övergången till kronisk form. De aktiva substanserna i detta ämne kommer att bidra till att öka kroppens motståndskraft mot olika sjukdomar.

  Kontra

  Om du själv har valt ett recept, är det nödvändigt att förstå att det är nödvändigt att strikt följa proportionerna av de komponenter som beskrivs i den och ta den angivna tiden. Överdriven konsumtion av pumpafrön kan orsaka problem med kränkningen av metaboliska processer, eftersom de, trots de helande egenskaperna, är en allvarlig mat.

  De kan inte behandla prostatit för personer som har följande abnormiteter:

  • Magsår eller gastrit
  • Allergiska reaktioner mot ett av de beståndsdelar som ingår
  • Infektiös eller kronisk prostatit.

  Populära Recept

  Honung-pumpa medicin ökar effektiviteten av behandlingen och minskar belastningen av potenta läkemedel på kroppen. Det finns flera effektiva recept som har testats i flera år, som alla listas nedan.

  Pumpa frön bollar

  De är förberedda i form av en drage, som gör det möjligt att noggrant dosera läkemedlet. Förberedelsen börjar med rengöring av pumpafrön, då bollarna framställs enligt följande:

  1. Renade frön mals eller krossas på ett annat sätt, deras ungefärliga antal är en halv kilo;
  2. Strimlad pumpkärnor för att skiftas med 200 gram honung;
  3. Placera lösningen i kylskåpet för att göra det svårare;
  4. Från en tjock blandning bildas bollar, de borde vara små i storlek.

  Bollar ätas i kvantiteter av två stycken en halvtimme före måltiderna. De måste lösa upp sig. Behandlingen varar i 6 månader.

  Tvåkomponentpasta

  Ett halvt kilo skalade frön ska blandas med 400 gram honung i flytande form. Detta verktyg tas för 1 tsk. två gånger om dagen. Behandlingsförloppet varar från 3 till 4 veckor, det utförs två gånger om året.

  Pulver av frön

  Det är lätt att förbereda hemma. Frön bör torkas i en ugn, sedan skalas och slipas. Pulver ta 1 tsk. tillsammans med honung, löst i vatten några minuter innan man äter huvudmåltiden.

  Pumpkinemulsion

  Den är gjord på basis av ett pulver, vars framställning beskrivs i föregående recept. Pulver utspädd med vatten, du måste ta det till konsistensen av tjock gröt. I den här formen kombineras den med honung och håller andelen 1 till 1.

  Läkemedlet används en månad 2 gånger om dagen. Preparatet framställs var tredje dag, det förvaras i kylskåp, med en längre applicering av emulsionen, dess medicinska egenskaper förloras. Under idealiska förhållanden är det bättre att förbereda detta läkemedel dagligen.

  cocktail

  I en burk honung med en liten mängd tillsatta renade och krossade pumpa frön skulle det vara optimalt att klara det förhållande vid vilket den flytande komponenten kommer att behöva dubbelt så mycket som kärnorna. Läkemedlet ska tas dagligen, men inte mer än 3 msk. skedar per dag.

  Effektiviteten av folkmedicin kommer att märkas om en månad om det tas regelbundet med andra droger från prostatit. För att påskynda återhämtningen parallellt med mottagandet av ett botemedel bör följa en hälsosam diet (att komma i kosten linser, vitlök, persilja, selleri, nötter), att ge upp dricka alkohol och rökning, motion.

  Pumpa frön med prostatit: recept för män

  Sedan antiken har pumpa frön använts av människor som botemedel mot många sjukdomar. Det naturliga botemedlet bidrog till att naturligt stärka immunsystemet och framgångsrikt motstå virus eller bakterier. Prostatit är en av de sjukdomar där det rekommenderas att använda pumpafrön, men även folkmetoder är inte alltid effektiva. I vissa fall kommer denna metod inte att ha den korrekta terapeutiska effekten, så traditionell medicin erbjuder speciella läkemedel för "manlig kraft".

  Vad är prostatit?

  Enligt vetenskapliga uppgifter kallas all inflammation i prostatakörteln vanligen som prostatit. Sjukdomen påverkar alla män äldre än 20 år, de flesta patienterna leder en stillasittande livsstil. Prostatit avser infektionssjukdomar. Den främsta orsaken till patologi ligger i multiplikationen av bakterier som tränger in i kroppen genom urinväggen. Sjukdomsskapande mikroorganismer väntar på ett lämpligt ögonblick för utvecklingen av vital aktivitet, så kränkningen av mikrocirkulationen i det lilla bäcken anses vara det mest fördelaktiga ögonblicket.

  Processen för försämring av blodflödet i reproduktionssystemet sker gradvis. Att vara i sittande läge i mer än sex timmar leder till stagnation av blod, vilket orsakar problem med styrka. Detta är dock inte den enda orsaken till prostatit. Enligt medicinsk statistik är sjukdomar i prostatakörteln karakteristiska för de företrädare för den starka hälften av mänskligheten som saknar regelbunden intimitet. Riskgruppen inkluderar patienter som lever i promiskuitet eller har dåliga vanor.

  Sjukdomen har flera sorter, sjukdomsformen beror på patogenens natur. Det finns två huvudtyper av prostatit - akut och kronisk, som är uppdelade i asymptomatisk, bakteriell och icke-bakteriell. Den vanligaste formen av sjukdomen är bakteriell kronisk prostatit, som förekommer i varje åttonde man efter fyrtio år. Karakteristiska tecken på utvecklingen av den patogena processen är följande symptomatologi: brist på sexuella begär, problem med erektion, urinering eller styrka.

  Det finns tre stadier av utveckling av sjukdomar i prostatakörteln. I avsaknad av snabb behandling kan patienten få allvarliga hälsoproblem. I det sista skedet av prostatit finns det en ersättning av mjuk bindväv, vilket leder till rynkningen av hankönens könsorgan. Börjad sjukdom leder ofta till sådana negativa konsekvenser som kronisk urinretention eller impotens.

  Behandling av prostatit med pumpa frön

  Pumpa frön med prostatit är en av de mest populära metoderna för att återställa manlig styrka. Den främsta orsaken till läkemedlets framgång är dess unika sammansättning, rik på vitaminer och spårämnen. Produkten innehåller oersättliga komponenter som har en positiv effekt inte bara på immunitet utan också på reproduktionssystemet. Under behandling av prostatit är zink ledande roll eftersom detta element har en positiv effekt på "manlig styrka".

  Ämnet förhindrar spridning av prostatavävnad, sådana sjukdomar i medicin brukar kallas hyperplasi eller prostata adenom. Pumpa frön med honung för män - det här är helt säkert verktyg, eftersom metoden inte har kontraindikationer att använda. Den naturliga produkten hjälper till att hantera inte bara med urologiska sjukdomar utan också med diabetes mellitus, artrit, osteoporos. På detta sätt slutar de terapeutiska egenskaperna hos växtfrön inte. Fröer av pumpa har följande effekter på människokroppen:

  • förbättra tillståndet för hår och hud;
  • stabilisera blodtrycket
  • förstöra parasiter
  • lägre kolesterol;
  • aktivera mental aktivitet
  • stimulera produktionen av gemensam vätska;
  • eliminera effekterna av toxicos.

  Terapi med användning av denna lösning är mycket lätt att tolerera av patienter, tack vare den gradvisa mättnaden av kroppen med näringsämnen. Pumpkinsfrön från prostatit är en överkomlig behandling som är en extra fördel med traditionell medicin. Produkten kan köpas i vilken butik som helst, och priset på produkten är mycket lägre än kostnaden för något genomsnittligt läkemedel. Om emellertid inflammation av prostata upptäcks, bör du alltid söka hjälp av en läkare för att bestämma sjukdomsfasen.

  Sammansättning av frön

  Pumpa frön är inte förgäves kallas en av de mest användbara livsmedel, eftersom de innehåller en stor mängd näringsämnen. Växtfrön är rika på vitaminer, mikro och makroelement, som är nödvändiga för människokroppen för normal funktion. I kompositionen av pumpafrön är fosfor, zink, magnesium, järn, koppar, mangan, selen och andra användbara ingredienser. Produkten anses vara rekordhållare för innehållet av vitamin C, B1, A, E, K.

  I pumpafrön är 12 viktiga och 8 utbytbara aminosyror, inklusive omega 3. Förbrukning av 100 gram av denna produkt kan du nästan helt uppfylla det dagliga kravet på organiska ämnen. Planteras frön tar bort gifter och toxiner från kroppen, vilket förbättrar tarmarnas arbete. Produkten stimulerar arbetet i det muskuloskeletala, kardiovaskulära och reproduktiva systemet, det har en fördelaktig effekt på den visuella apparaten. Regelbunden konsumtion av frön minskar risken för prostatacancer väsentligt.

  Merparten av produktens sammansättning är representerad av fetter, vilket förbättrar hårets, nagels och hudens tillstånd. Sådana egenskaper hos frön är speciellt användbara för den vackra halvan av mänskligheten. Pumpa frön innehåller vatten, proteiner och kolhydrater, liksom glycerider av palmitinsyra, oljesyra, stearinsyra och linolensyror. Oljor från pumpa frön innehåller en naturlig sorbent - pektiner, som tar bort skadliga ämnen från kroppen. Dessutom innehåller produkten även andra föreningar:

  • eteriska oljor;
  • kollagenfibrer;
  • karoten;
  • tryptofan;
  • hormoner;
  • hartser;
  • tokoferol;
  • fytosteroler;
  • karotenoider.

  Pumpa frön har antiinflammatoriska, koleretiska och anthelmintiska effekter på människokroppen. Produkten rekommenderas för användning i sängvätning hos små barn. Planteras frön visas som ett förebyggande medel för inflammation i prostatakörteln. Produkten har ett lågt kaloriinnehåll, så det kommer att vara användbart även för personer som lider av urolithiasis, gastrit, lungblödning.

  Kontra

  Enligt dieten är det absolut inga ofarliga produkter. Även livsmedel från naturliga ingredienser kan vara skadliga under vissa förhållanden. Pumpa frön med prostatit kommer endast att gynnas om deras användning är strikt kontrollerad. Den optimala mängden av en produkt som får äta per dag är 100 gram. Överskridande av de rekommenderade doserna kan orsaka hälsoproblem, till exempel förvärring av magsår.

  Människor med sjukdomar i mag-tarmkanalen får inte äta pumpafrön. Gravida kvinnor, allergier, kärnor och hypertensive patienter bör använda denna produkt med försiktighet. Extrahera den maximala fördelen av pumpafröterapi kan tillhandahållas genom bekantskap med några viktiga faktorer som påverkar produktens egenskaper. Till exempel, när värmebehandlad, fröer förlorar de flesta vitaminerna, så de rekommenderas att äta råa.

  Det är förbjudet att äta en förlorad produkt eftersom farliga svampar börjar bildas på den. Dessa organismer producerar aflatoxiner, vilket kan skada människors hälsa. Under stekning förstörs inte svampar. För att bekämpa maskarna bör du konsumera fröna, innan du rengör dem från skalet. Detta villkor måste följas för att bevara beläggningsprodukten som innehåller ett maskförgiftning. Rengör inte fröet med tänderna, för att du kan skada emaljen allvarligt.

  Hög kaloriinnehåll av pumpafrön är ett verkligt problem för personer med övervikt. Sådana patienter bör välja produkter för menyer med färre kalorier. Experter rekommenderar inte att äta saltade eller friterade frön i mat, eftersom de kan orsaka svullnad. Salicylsyra i produkten kan leda till en kraftig ökning av surhetsgraden i magen, så det är värt att begränsa mängden pumpafrön som konsumeras med prostatit.

  De bästa recepten från prostatit baserat på pumpa frön

  Fröer av pumpa med prostatit anses vara ett av de mest effektiva sätten att bekämpa sjukdomen. Aktiva komponenter i läkemedlet bidrar till utflödet av utsöndring, eliminera hormonell obalans och förbättra mikrocirkulationen av prostata. Traditionell medicin kan erbjuda ett stort antal metoder för att behandla inflammation i prostata, allt från att ta antibiotika och sluta med rektalmassage.

  I alla folkliga behandlingsmetoder används pumpa frön med honung från prostatit, dessa recept är mycket enkla att genomföra. Kombinera naturliga produkter kan du skapa en effektiv medicin som klarar av eventuella sjukdomar. Ofta kompletteras sådana recept med honung eller propolis, eftersom dessa ingredienser har betydande egenskaper för människors hälsa. Ämnen i sammansättningen av dessa produkter har en positiv effekt på styrkan, ökar muskeltonen och stärker broskvävnaden.

  Det är bara en person med en medicinsk bakgrund som korrekt kan välja receptet, du bör inte experimentera med de metoder som presenteras på Internet. Experter rekommenderar att man går till en doktors samråd och får en noggrann diagnos, varefter man bestämmer sig för användningen av folkmedicinska lösningar. Användningen av pumpafrön med prostatit i sjukdoms sista skede är slöseri med tid, eftersom försummade sjukdomar kan botas endast genom en operativ väg.

  Pumpa frön används bäst för att förhindra inflammation i prostata. Produkten innehåller ämnen som är involverade i syntesen av manliga könshormoner - testosteron och androgen. Det påverkar spermatogenes och embryonisk utveckling. Dessutom visas folkrecept som använder pumpafrön till personer som lider av njurstenar.

  Honungskulor

  Pumpa frön med honung från prostatit är ett universellt botemedel som hjälper till att stoppa utvecklingen av den patologiska processen i prostata. För framgångsrikt avlägsnande av inflammation är det viktigt att följa några enkla regler. För det första måste frön som används vara oraffinerade. Denna rekommendation är obligatorisk för genomförande, eftersom skalen innehåller de flesta näringsämnena. Utsätt inte produkten för förvärmningsbehandling, hög temperatur förstör vitaminer och spårämnen.

  Det rekommenderas inte att tillsätta salt, socker eller andra kryddor till blandningen, eftersom sådana manipuleringar i hög grad kan minska den terapeutiska effekten av produkten. Förbereda honungskulor är mycket lätt, för det här behöver du bara två ingredienser - honung och pumpa frön. Antalet ingredienser väljs utifrån patientens tillstånd, den normala behandlingstiden varar en månad. För receptet bör du förbereda ett halvt kilo frön och 200 gram honung. Ingredienserna blandas med varandra och males i en bländare tills en homogen massa erhålles.

  Sedan placeras den resulterande blandningen i kylskåpet i några timmar före förtjockning. När produkten har nått den önskade konsistensen kan småbollar rullas från den, som rekommenderas dagligen i en månad. Det är bäst att använda blandningen på morgonen på en tom mage för att mätta kroppen med näringsämnen. Pärlorna ska lösas långsamt, tyg eller inte svälja hela. På sex månader är det önskvärt att upprepa behandlingsförloppet för att åtgärda resultatet.

  Naturmedicin har en trevlig smak, så det njutes med glädje inte bara av vuxna, men även av barn. En sådan delikatess förbättrar humör, främjar produktivt arbete i alla organ och system. Honungskulor normaliserar naturligt ämnesomsättningen, försiktigt avlägsnar eventuella inflammatoriska processer i kroppen. Under behandlingen rekommenderas att överge alla dåliga vanor och byta till en hälsosam kost, vilket avsevärt ökar risken för återhämtning.

  Pumpa pulver

  Recept baserade på pumpa frön med prostatit är känt mycket, var och en av metoderna har fördelar och nackdelar. Inte alla människor gillar att krossa i köket, även om det är nödvändigt för beredning av läkemedel. Mest populära läkemedel innehåller flera komponenter på en gång, vilket måste förberedas i förväg. Detta recept är ett undantag, så det är idealiskt för patienter som värdesätter sin egen tid.

  För att förbereda läkemedlet behöver du bara pumpafrön och en hjälpanordning för slipning av produkten. Det är mest lämpligt att använda en mixer, men en kaffekvarn, kvarn eller murbruk kommer att göra. Det är väldigt enkelt att göra pumpa pulver, och effektiviteten av produkten bevisas av många anhängare av traditionell medicin. Enligt receptet är det nödvändigt att torka lite ett halvt kilo frön, och sedan slipa dem till melstillståndet. Det resulterande pulvret kan siktas med en sikt och hällas i vilken behållare som helst.

  Produkten förvaras i kylskåp. Pumpa pulver används två gånger om dagen före måltiden i en månad. Standarddosen är 2 matskedar, med ett glas vatten. Vätskan förtunnas med två teskedar honung. Terapi med detta läkemedel stärker immunsystemet och blir av med prostatit.

  Pumpkinemulsion

  För behandling av prostatit kan du köpa specialutvecklade läkemedel som säljs i varje apotek. Bland dem finns ibland naturliga botemedel som är nära sammansättning till folkrecept. Det är dock bäst att göra en medicin för dig själv om inflammation i prostata, eftersom det garanterar ett positivt resultat av terapi. En av de mest populära lösningarna för prostatit är en pumpaemulsion. Lösningen är lätt och snabbt förberedd, och den terapeutiska effekten av en sådan lösning hjälper till att bli av med sjukdomen.

  Den enda nackdelen med folkrecept är en lång behandlingstid. De första resultaten kommer att märkas inte tidigare än i en månad. Av denna anledning överger många människor halvvägs behandling till återhämtning. Pumpkinemulsion är rik på mikro- och makroelement, vilket förbättrar hela organismens arbete. Aktiva komponenter i produkten har en fördelaktig effekt på prostatens funktion, vilket ökar produktionen av manliga könshormoner. Behandlingsförloppet med emulsionen varar 30 dagar och tar 2 portioner dagligen.

  För att förbereda ett läkemedel måste du förbereda pumpa pulver. Växtfrön males i en mortel och siktas därefter. Pulvret späds sedan med vatten tills en mild konsistens erhålles. Därefter blandas den pumpa-baserade lösningen med honung i ett 1: 1-förhållande. Detta läkemedel ska förvaras i kylskåp, hållbarheten är tre dagar. Läkare rekommenderar varje dag att förbereda en ny emulsion för att säkerställa maximal helande effekt.

  Pumpaolja

  Officiell medicin erkänner den obestridliga effekten av pumpaolja vid behandling av prostatit. Medlet är ofta ordinerat som en del av komplex terapi tillsammans med fysioterapi och hårdmetall. Pumpa-produkten har en uttalad antiinflammatorisk effekt, så att ödem i prostatafollikeln minskar snabbt. Hos patienter observeras snabb regression av sjukdomen på grund av utflöde av venöst blod från det lilla bäckenet.

  Pumpaolja hjälper till att starta återvinningsprocesser i kroppen, på grund av vilket återhämtningsprocessen accelereras. Produkten får användas på flera sätt: att göra mikroclysters, att ta kapslar, för att sätta in tamponger eller att dricka olja i ren form. Självförberedelse är en mycket arbetsintensiv process, det är mycket lättare att köpa olja i en butik eller ett apotek.

  Behandlingsförloppet är 10-15 dagar, oljan tas två gånger om dagen före måltiden. En man borde konsumera minst 2 teskedar av produkten åt gången. Terapi kan upprepas var sjätte månad. För mikrokryssare måste du förbereda lösningen genom att lösa en matsked pumpaolja i ett glas kokt vatten. Den färdiga produkten injiceras i den tidigare rengjorda ändtarmen.

  video

  Informationen som presenteras i denna artikel är endast avsett för informationsändamål. Materialet i artikeln kräver inte självständig behandling. Endast en kvalificerad läkare kan diagnostisera och ge råd om behandling baserat på individuella patienters individuella egenskaper.

  Hur man behandlar prostatit med pumpa frön med honung?

  Inflammation av prostata är ett vanligt problem för det starkare könet i olika åldrar. Prostatit kan ha infektiös eller icke-infektiös ursprung och kräver i alla fall medicinska manipuleringar som syftar till att avlägsna det akuta tillståndet och förhindra att det återkommer. Huvudskylten på adenom eller inflammation i prostatakörteln är ett brott mot urinering. För män är det svårt att ta upp ett sådant klagomål till en läkare, så de försöker hantera problemet på egen hand och letar efter effektiva recept.

  Baserat på många recensioner är påståendet att fördelarna med pumpafrön med honung från prostatit är mycket högre än från vissa mediciner. Det är viktigt att veta hur man förbereder ett okonventionellt botemedel, vilken dos som ska användas och vad man kan förvänta sig av behandlingen.

  Produktfördelar

  Pumpa frön med honung från prostatit har använts i icke-traditionell medicin sedan antiken. Under en längre tid förbättrades och justerades recepten. Moderna metoder för att laga medicinska drycker kännetecknas av den bästa proportionella kombinationen av terapeutiska ämnen. Pumpa frön med honung har följande effekt vid behandling av prostatit:

  • påskynda metaboliska processer i kroppen, eliminera stillastående fenomen och mätta med mikronäringsämnen tack vare det komplexa innehållet av vitaminer;
  • sänka blodkolesterolnivåerna om den är förhöjd;
  • bidra till fragmenteringen av njurstenar, vilket förbättrar mikrocirkulationen av excretionssystemet;
  • reglera gallbladderens arbete
  • öka kroppens övergripande motstånd än att visa ett bra resultat med prostatit av infektiös ursprung;
  • aktivera den sexuella lusten, öka längden på sexuell kontakt;
  • förbättra kvaliteten på spermatozoa, vilket ökar möjligheten till uppfattning
  • har en föryngrande effekt på prostatavävnad.

  Dessutom behandling av prostatit med pumpa frön med tillsats av honung är mycket billigare än att använda populära mediciner och annonserade droger.

  Folkmekanismen maskerar inte bara tecknen på problemet, utan försöker eliminera dess orsaker. Som ett resultat av användningen av pumpa från prostatit observeras en gradvis terapeutisk effekt på grund av det faktum att utrotningen av symtom uppstår på grund av långsam men säker förstöring av provokerande faktorer.

  Vad ingår i kompositionen?

  Resultatet av behandling av prostatit med pumpafrön och honung beror på sammansättningen av de produkter som ingår i det icke-traditionella läkemedlet. I en kombination av frön förstärker pumpor och honung varandras handlingar. Fröer av pumpa med honung från prostatit är värdefulla följande komponenter:

  • arigin - en proteinprovokerare av muskelvävnadstillväxt och en regulator av hormonell bakgrund hos män, förhindrar bildning av prostataadenom och komplikation av prostatit;
  • zink - ett element som är involverat i utvecklingen av testosteron, utan vilken de karaktäristiska egenskaperna hos den manliga kroppen förloras;
  • alfa-linolensyra är en av de sammansatta kedjorna av fleromättade ämnen som är nödvändiga för att kroppen ska metaboliseras korrekt och ha bra hjärnaktivitet.
  • vitamin K - är nödvändigt för syntes av proteiner och bildandet av koagulation, är ett bra förebyggande av osteoporos.
  • fosfor - ett element utan vilket det inte finns någon riktig produktion av könshormoner, särskilt en ytterligare fosforkälla för individer efter 40 år;
  • selen - är en kraftfull antioxidant, tar en direkt del i reproduktionsorganens funktion och stöder sköldkörtelns funktion.
  • magnesium - en man med prostatit är nödvändig för att organisera stabila nervimpulser, samt upprätthålla det centrala och perifera nervsystemet.
  • mangan - stöder lokal och systemisk immunitet, på grund av den goda absorptionen av C-vitamin, spelar en viktig roll i nervsystemets metaboliska processer;
  • niacin eller nikotinsyra - spelar en viktig roll i oxidations-reduktionsreaktioner som förekommer i prostatakörteln;
  • tryptofan - en aminosyra som påverkar produktionen av hormonella ämnen i hjärnan, vilket oundvikligen påverkar prostatens funktion.

  Honung i terapin av prostatit kompletterar de användbara egenskaperna hos pumpkorn. Biodlingsprodukten innehåller i sin sammansättning de flesta kemiska element som finns närvarande i människans cirkulationssystem. Honung anses vara en extremt användbar substans för kroppen, lätt att smälta och snabbt smälta. Produkten har en immunmodulerande, antioxidant, regenererande, förstärkande effekt på inflammerad prostata vävnad.

  Recept med innehållet av honung i behandlingen av manliga sjukdomar upptar den ledande positionen. Ett okonventionellt terapeutiskt medel ökar den kvalitativa och kvantitativa sammansättningen av spermatozoa i ejakulatet, förbättrar trofisk vävnad. Tillsammans med honung i behandlingen av prostatit används andra biodlingsprodukter: propolis och perg. Regelbunden applicering av dessa näringskomponenter har en effektivare effekt på hankroppen än kött, ägg och surmjölkprodukter.

  Kontra

  Det första som kan intressera representanter för det starkare könet är säkerheten att använda ett folkmedicin för prostatit med pumpafrön. Som sådan finns inga kontraindikationer för dess användning. Den enda inofficiella begränsningen är en allergisk reaktion. Om en person har intolerans mot biodlingsprodukter eller tidigare har haft ödem från en insektsbit bör man inte behandlas oberoende. Det bästa alternativet är att komma överens om möjligheten att använda detta verktyg med en läkare, när intensiteten och risken för allergi kommer att beräknas tidigare.

  Pumpa frön med prostatit har en positiv effekt på körteln. Denna produkt är dock ganska tung och hög i kalorier för kroppen. Det är önskvärt att använda det under första halvan av dagen, sedan efter 15-16 timmar sänks de metaboliska processerna med matsmältning och hjärnan förbereder sig gradvis för en vila på natten. Vid överdriven användning av pumpa frön kan det finnas en svårighetsgrad i magen, halsbränna eller till och med en ökning av kroppsvikt. Personer med matsmältningssjukdomar och diabetes mellitus ska inte använda den här medicinen ensam.

  Metod för framställning

  Behandling av prostatit med pumpafrön med tillsats av biprodukter kan utföras på många sätt. Från råvaran är beredda bollar, cocktails, oljor, ämnen för oral användning och mikrocykler. Att pumpa frön hjälpte i kampen mot prostatit, måste du välja en kvalitetsprodukt.

  Pumpa, huvudsakligen, odlas i Volga, Södra och Nord-Kaukasiska federala distrikt. Det är också viktigt att hitta högkvalitativ honung för beredning av läkemedlet. Den som säljs i butiker innehåller ofta socker och andra extra ämnen som inte kommer att gynna den manliga kroppen. Det är tillrådligt att köpa honung på gårdar eller på beprövade punkter.

  Receptet på prostatit och användningen av pumpa frön med honung kan väljas efter eget gottfinnande. Från de föreslagna alternativen rekommenderas att var och en väljer rätt och lämpligt. Använd pumpa frön varje dag i minst en månad. Därefter görs en kort paus och om det behövs upprepas kursen.

  bollar

  Pumpa frön från kronisk prostatit har en förebyggande effekt. Folkemedicinen används för återkommande bakteriell inflammation, liksom för stillastående fenomen i det lilla bäckenet. Bollar kan tas av män som har en låg aktiv livsstil. Även om de inte redan har symtom på prostatit är det säkert stagnation av blod i bäckenhålan. Ta bollarna ska vara 1-2 stycken under dagen. Efter detta rekommenderas att man avstår från att äta och dricka i 30-60 minuter. Produkten löses långsamt i munnen eller tuggas.

  För att förbereda en folkmedicin för prostatit, måste du rensa 0,5 kg pumpa frön. Därefter mals växtprodukten i en bländare eller murbruk. Råmaterialet produceras i en volym upp till ett glas. När arbetsstycket är jordat är det nödvändigt att värma honung i en mängd av 150 ml i ett vattenbad. Om en flytande produkt används kan detta steg hoppas över och omedelbart bytas till blandning. Pumpa frön och honung blandas noggrant, hälls i en kopp och placeras i kylskåp i en halvtimme. När arbetsstycket härdar, är det nödvändigt att forma bollarna inte mer än 1-2 cm i diameter från den. Pumpa frön i enlighet med receptet förvaras i kylskåp.

  pulver

  Användningen av pumpafrön kan ske utan att bollarna förformas. Denna metod är lämplig för upptagna personer som inte vill stör. För matlagning, ta 1 kg pumpa frön, skölj, sätt på ett bakplåt och skicka för att torka i ugnen i 2 timmar vid en temperatur på 50-90 grader. När fröna torkar, bör du rengöra dem från skalet. Därefter mals produkten till ett pulver av en bländare.

  Efter slipning bör pumpa frön lagras på ett torrt ställe, helst i en glasburk som inte tillåter fukt. Detta recept förutsätter användning av honung, utspädd i vatten. På morgonen och kvällen en halvtimme före måltiden måste du ta en tesked pulverformad frön och dricka ett glas vatten med en tesked honung.

  Vid beredning av pulveret är det nödvändigt att ta hänsyn till det faktum att fröet inte kan males med en mortel, eftersom det kommer att avge en oljig vätska som klibbar partiklarna och tillåter inte bildning av damm.

  Användningen i originalformen

  Behandling av prostatit med pumpafrön kan ske genom direkt förtäring av produkten utan föregående behandling. Denna metod tar mer tid, eftersom det innebär att rengöra och tugga frön. Den genomsnittliga dagliga dosen av en växtprodukt för en vuxen man är 30-40 stycken. Pumpa med prostatit kommer att ha en positiv effekt på kroppen, men det måste backas upp med recept, som inkluderar honung. Biodlingsprodukten kan konsumeras i sin ursprungliga form, läggas till efterrätter eller dricka honungsvatten på morgonen. Den senare metoden påverkar inte bara prostatakörteln, men har också en positiv effekt på matsmältningskanalen.

  Om en man inte är redo att informera sitt hushåll om sitt känsliga problem, så är den här metoden idealisk för honom. Liknande användning av honung och pumpa vid behandling av prostatit kan dölja ditt problem och föreställa dig allt som vanligt lusbanding av solrosfrön och konsumtion av sött vatten.

  Honungscocktail

  Om du behöver hitta ett enkelt recept för att laga pumpa frön från prostatit, kan du göra en honungscocktail. För att skapa den behöver du renade pumpa frön, förfryst utan tillsats av salt eller socker. Mängden växtråvara bör vara dubbelt så mycket som honung.

  I en förrenad glasburk måste frön hällas. I det här fallet, om det inte finns någon pumpa, kan du använda solroskärnorna. Effekten av att använda sådana korn är inte så uttalad, det finns fortfarande en bra. Frön och honung bör täckas med lock i burk och skakas noggrant. För att förbereda en cocktail är det önskvärt att använda flytande sorter, annars är det svårt att blanda ingredienserna. Strax innan du tar en pumpa-cocktail med pumpa frön, kan du inte skaka den igen. På en dag ska du använda drogen tre gånger i en volym av högst en matsked varje gång.

  Olja för mikroclysstrar eller ljus

  Om du torterade prostatit och oral administrering av pumpafrön inte hjälper, kan du göra mikroclyster eller rektala suppositorier. I detta fall verkar läkemedlets aktiva komponenter direkt på järnet, absorberat i dess vävnader.

  Ta pumpa frön med prostatit i form av ljus kan bara vara efter förbehandling. För att få oljan måste du ta 200 g skalade frön, slipa dem i mjöl och steka i en panna. Så snart råmaterialet torkas, är det nödvändigt att tillsätta ett glas vatten och koka i 3-5 minuter. Därefter måste produkten kylas och vrids ut. Tillsätt samma mängd honung till den erhållna oljan och blanda noggrant. Innan du bildar ljus, måste du svalna arbetsstycket något. Du kan forma suppositorier med speciella formar eller manuellt. Längden på ett ljus är 1,5 mm och diametern överstiger inte 5 mm. För att förbereda mikroclysters måste du smälta ljuset i ett vattenbad och sätta det in i rektum med en spruta. Förfarandet utförs en gång om dagen före sänggåendet och efter en preliminär rengöring av tarmarna.

  Äter pumpa frön och hoppas på en botemedel mot prostatit, men detta ersätter inte den standardbehandling som doktorn ordinerat.