Huvud
Analyser

Pumpa med prostatit

Pumpa är mycket användbar inte bara för en frisk person som vill behålla sitt utmärkta fysiska tillstånd, men också för sjuka som har diagnostiserats med ett brett utbud av sjukdomar. Det är möjligt och behandling av prostatitpumpa, detta är känt för många människor. Så hur hjälper pumpa med prostatit och hjälper det alls?

Denna grönsak är särskilt användbar för människors hälsa, även om det starkare könet inte har några problem med genitourinary systemet. Men vi får inte glömma att prostatit är en allvarlig sjukdom som kräver ett integrerat tillvägagångssätt, även om det behandlas relativt snabbt.

Är pumpan användbar för prostatit?

Oftast används behandling av prostatit, olja och pumpa frön. Faktum är att båda dessa produkter innehåller samma användbara ämnen. Det här är de mycket komponenter som utgör pumpan och information om vad de är användbara vid behandling av prostatit:

 • Zink - det viktigaste för människors hälsa, det är i denna produkt. Det påverkar styrkan, stärker immunförsvaret och är också en utmärkt antioxidant.
 • B-grupp vitaminer som har en lugnande effekt - B1, B9, B6, B2, B
 • Vitaminer C, A, E, K, T, PP - främja förstärkning av immunitet, förbättra metaboliska processer i kroppen. Förresten är vitamin K ganska sällsynt, och pumpa är den enda grönsaken som innehåller den (förbättrar blodkoagulerbarheten).
 • Karoten är ett utmärkt antitumörmedel, det erkändes även officiellt som ett antibiotikum.

Inte mindre viktigt är mineralämnena i pumpkompositionen:

Alla dessa komponenter förbättrar blodcirkulationen och ämnesomsättningen, hjälper till att eliminera vätskeutsöndring, stärka immunförsvaret, aktiverar hormoner som hjälper kroppen kampen inflammation, eliminera stagnation.

Hur man behandlar prostatit med pumpa frön?

Det största antalet recept med vilka terapi utförs innefattar behandling av prostatit med pumpa frön. Och du kan inte gå djupt in i receptet, men bara ett år att äta solrosfrön, cirka 1 glas om dagen.

Du kan laga mer "seriösa rätter". Ta ett pund frön, rengör dem och skicka dem genom köttkvarn. Lägg sedan till ett glas honung, rör om och blanda bollarna, storleken på en valnöt.

Det är nödvändigt att äta en sådan delikatess en dag, på morgonen, på en tom mage. En halvtimme efter frukost. När alla bollar har löpt ut, slutar kursen. Det rekommenderas att upprepa det en gång per år.

Ett annat sätt att förbereda en typ av medicin innebär en preliminär torkning av fröerna. Då måste de slipas i pulver och siktas. Håll i kylskåpet, ta två måltider om dagen före måltider, 2 matskedar, var noga med att tvätta med en vattenmugg.

Det är bättre om ett par skedar av en sötbiprodukt i förväg löses i glaset, eftersom behandlingen av prostatit med pumpafrön och honung är effektivare.

Behandling av prostatit med pumpaolja

Dessutom är behandlingen av prostatitpumpa möjlig, om du använder olja. Det säljs i alla apotek. Utformad för lokala förfaranden. Det kommer att vara användbart att massera prostata med dess användning - det kommer att bidra till att ta bort puffiness.

Du kan också fukta tamponger i olja och injicera dem i ändtarmen, eller gör det med enemas eller sprutor med en kateter. Förresten, om jag inte vill bråka med tamponger, kan du köpa "Tykveol" - rektala stolpiller är en ovärderlig effekt på prostatakörteln. De ordineras ofta av urologer till sina patienter.

Inte bara frön och olja kan användas vid behandling av inflammation i prostata - köttet i grönsaken kommer inte att vara mindre användbart. Det rekommenderas att göra färsk juice från den - söt och mycket välsmakande. I folkmedicin sägs att det är nödvändigt att dricka 1 kopp två gånger om dagen och en halvtimme efter det att äta.

För att förbättra effekten kan du lägga till honung till saften, vilket gör det inte bara smakigare men också mer användbart.

Vad är viktigt att veta om att behandla pumpa med prostatit?

Inflammation i prostatakörteln gäller inte sjukdomar som behandlas helt enkelt och hemma. Detta är en allvarlig process i manlig könsdel, vilket kräver intervention och övervakning av läkaren. Och den behandlingen hjälpte faktiskt, det är nödvändigt att arbeta på körteln på ett komplicerat sätt.

Detta tyder på att pumpafrön eller olja inte kan bota sjukdomen på egen hand, eftersom det viktigaste är att eliminera orsaken till prostatit. Men som ett extra botemedel kommer det att vara mycket användbart för en mans kropp.

Pumpa med prostatit ger följande fördelar:

 • Absolut harmlöshet mot kroppen
 • Billig behandling.

Fördelar och skador för män i behandling av prostatit med pumpafrön, recept och tips för att äta

Pumpa frön - naturmedicin

Detta verktyg användes av forntida healers.

Konsumerar dem varje dag, en person stärker immunförsvaret, hindrar utvecklingen av prostatit och andra sjukdomar.

Behandling av prostatit med pumpa frön

För att behandla prostatit använd råa förskalade nyskördade pumpa frön.
Effektivt också pressas ut ur dessa fröolja.

Pumpa frön: nytta och skada för män med prostatit

Pumpa frön behandlar prostatit på grund av zink som finns i dem.

Utöver det är pumpafrön halva sammansatta av användbart fett, mättat med fettsyror Omega 3, en tredjedel av proteinet med en komplett uppsättning humana aminosyror. Innehåller ett komplett utbud av vitaminer (A, E, D...), karotenoider.

I en fjärdedel av ett glas pumpa frön finns spårämnen:

 • mangan - 74 mg;
 • tryptofan - 53 mg;
 • magnesium - 48 mg;
 • fosfor - 38 mg;
 • koppar - 22 mg;
 • protein - 20 mg;
 • zink - 17 mg;
 • järn - 16 mg.

effekt

Innehållet zinkfrön påverkar syntesen av manliga hormoner: testosteron, androgener; proteiner; kollagenfibrer; deltar i processen med celldelning.

Användbara fröämnen avbryter proliferation av prostataceller, överdriven stimulering av prostatautveckling med testosteron; rena blodet stärka immunförsvaret minska kolesterolhalten lugnar nerverna, särskilt hos barn.

De lindrar inflammation i prostatakörteln, seminalblåsor, eliminerar stagnation i könsorganen, urinvägarna, skapar en möjlighet för bättre urinproduktion, stärker blåsans muskel.

Fördelar och nackdelar

Fröer av pumpaprostatit behandlas försiktigt, gradvis, utan sidosegment. De är bra i den stagnerande fasen av sjukdomen, förhindrar utvecklingen av prostata adenom.

I förbrukning bidrar deras användning till att behandla eller förebygga följande sjukdomar: inflammation i lederna (artrit), osteoporos, diabetes mellitus, inflammationer av olika ursprung, virusinfektioner. Patienter förbättrar minne, uppmärksamhet, matsmältningssystemet, ökar motståndet mot stress, förkylningar.

Ät pumpa frön också ha ett hälsosamt utseende, öm hud, lyxigt hår. Ett glas solrosfrön en dag är tillräckligt för detta ändamål. För detta ändamål rekommenderas de av kosmetologer.

Nackdelarna uppstår om

 • Vid behandlingen kommer patienten att förlita sig endast på frön;
 • kommer att applicera frön i närvaro av kontraindikationer

Mottagningssystem

Hur tar man pumpa frön från prostatit?

 • Sypem köpte på marknaden råa pumpa frön i en burk med vatten,
 • desinficera med mangankorn
 • stängt med lock, skakat.
 • Låt i en halvtimme, tills skalet mjuknar.
 • Vi häller ut på en handduk, torka den.
 • Skala fröet av fröna lätt av med sax. Kantarna hos varje frö är snyggt snittade längs konturen.
 • Folkmedel för prostatit med pumpafrön: recept

  Recept 1. Innan måltider, ta 30 solrosfrön varje dag till frukost, lunch, eftermiddagste, middag. 100-150 råa renade frön per dag för behandling (400 kalorier), sextio till sjuttio för förebyggande (200 kalorier). Detta är en daglig dos av zink, järn, mangan. Vi följer det i andra recept.

  Recept 2. Mala frön i pulver. Sikta. Vi tar två st. matskedar för en dag. Med vatten med honung (två ch. Skedar för ett glas) tvättar vi ner. Vi håller pulvret i kylskåpet.

  Recept 3. Vi pressar ut oljan från frön. Drick 3 gånger om dagen för 2 tsk. Kurs - två veckor.

  Recept 4. Vi gör en emulsion: Vi gnuggar frön i en mortel, i portioner, lägger till kallt vatten. Vi tar en emulsion på en matsked dagligen på morgonen, på kvällen.

  Recept 5. Vi gör microclysters från pumpa olja. Sked smöret i 1/4 kopp kokt vatten. Ligger på magen, lägger vi enema. Vi vilar i tio minuter.

  Recept 6. Våt tampongen med pumpafröolja. Sätt försiktigt in i ändtarmen.

  Kontra

  • personlig intolerans mot några av ämnena i frön;
  • gastrit;
  • sår i matsmältningssystemet (mag, tolvfingertarm).

  Om det inte finns sådana sjukdomar, borde de flesta inte vara rädda för ett negativt resultat.

  Med vad kan du kombinera?

  Beroende uteslutande på pumpa frön när behandling av prostatit är inte värt det. Speciellt när det gäller stadierna av akut prostatit, prostata adenom, farorna med tumörer. Om sjukdomen är smittsam, kommer frön inte att hjälpa till.

  Läkaren utser patienten med prostatit traditionell behandling: antibiotika, fysioterapi. I ett extremt fall, kirurgisk ingrepp. Pumpa frön kompletterar dessa medel.

  Vilka typer av prostatit är pumpa frön effektiva?

  Fröer är i de flesta fall effektiva som en extra resurs vid tillämpning av traditionella medicinmetoder.

  Samtidigt, som ett sätt att förebygga, med de första mindre symtomen på sjukdomen, har deras äta ibland en självständig betydelse.

  Detta kan förväntas om orsaken till abakteriell prostatit är en stagnation i lymfkroppens lilla bäcken på grund av:

  • berusning,
  • rökning
  • hormonella obalanser
  • stillasittande arbete,
  • låg fysisk aktivitet,
  • påkänningar,
  • brist på kön,
  • hypotermi.

  Kursens längd

  Termisk behandling av prostatit med pumpa frön: Vanligtvis missar patienterna en tvåveckors kurs en gång per år.

  Om symptomen inte försvinner, upprepa kursen efter en veckoskydd.

  När det är möjligt, kontakta en läkare.

  slutsats

  Fröer av pumpa - Ett alternativ till piller i de tidiga skeden av sjukdomen. Genom att använda dem är det möjligt att minska mängden administrering av tabletter som har många biverkningar i andra fall.

  Användbar video

  Vi erbjuder att se en video om behandling av prostatit med pumpa frön:

  5 recept av pumpa frön med honung från prostatit

  Inflammation av prostata utvecklas som ett resultat av långvariga stillastående processer i det lilla bäckens vävnader. Behandling av sjukdomen innebär en behandling av läkemedelsmedicin, vilket ofta kompletteras med folkmedicin. Effektiv, användbar och testad är recept från pumpafrön, inklusive honung, som inte bara räddar från prostatit, utan också renar blodet, stärker immuniteten och återställer arbetet i genitourinary systemet.

  Metoder för behandling av sjukdomen

  Sjukdomsbehandling innefattar nödvändigtvis användning av mediciner och fysioterapi. I det första skedet av patologin ordineras antibiotika och symtomatiska mediciner. I det försummade fallet av sjukdomen utförs en rektalmassage av körteln och terapeutisk gymnastik rekommenderas.

  Ibland kommer människors recept att hjälpa till. De stöder erektilfunktionen, förhindrar utveckling av adenom och onkologi. Populär behandling av prostatit med pumpa frön. Läkande egenskaper har fräscha frön, frilagda från skalen, liksom olja som pressas ut av värk.

  Fördelar med frön

  Behandling av prostatit med pumpa frön visar hög effektivitet på grund av innehållet i dem av ett viktigt element för mäns hälsa - zink. Produkten inkluderar också lipider, omega-3 fettsyror, proteiner, karotenoider, vitaminer. I 50 g frön finns följande ämnen som är användbara för hankroppen:

  • proteiner - 20 mg;
  • tryptofan - 55 mg;
  • magnesium - 50 mg;
  • mangan - 75 mg;
  • fosfor - 40 mg;
  • koppar - 20 mg;
  • zink - 15 mg;
  • järn - 15 mg.

  Zink aktiverar syntesen av manliga könshormoner, reglerar bildningen av proteiner och kollagenfibrer, kontrollerar bildandet av nya celler.

  Fröer av pumpa har många fördelar:

  1. De absorberas lätt av kroppen och ger inte biverkningar.
  2. terapi är billig, kostnaden för solrosfrön är låg;
  3. produkten är inte bara lämplig för behandling av prostatit, men också för förebyggande av erektil dysfunktion och adenom.

  Kontraindikationer för användning

  Det är förbjudet att ta pumpa frön i följande patologier:

  • kronisk pankreatit
  • magsår;
  • hemorrojder;
  • hyperplasi;
  • proktit.

  Om folkmedicinen används överdrivet, kan matsmältningsfunktionen förvärras och diarré kan uppstå. Hos vissa män orsakar pumpkärnor med prostatit förstoppning och ökar surheten i magen.

  Hur man tar solrosfrön

  Använd pumpa frön med prostatit bör inte vara längre än en vecka. Ytterligare behandling är önskvärt att avbrytas under 2 veckor, och sedan kan den återupptas.

  Stekt och saltat nukleol för behandling är inte lämpliga. De gagnar inte kroppen, men kan orsaka skada. Det är bäst att äta hela nukleolen fräsch i sin helhet.

  Den dagliga dosen av frön passar i en knytnäve - det är cirka 30 stycken. Denna mängd måste delas in i 3 mottagningar. Denna mängd förbrukning är tillräcklig för att förhindra sjukdomar i det genitourära systemet för män. För att ta bort symptomen på prostatit måste du använda särskilda recept baserat på en kombination av honung och frön.

  Populära recept baserade på pumpa frön

  Alla recept baserade på pumpafrön antar ett avslag på värmebehandling, vilket överensstämmer med reglerna för användning av honung - en produkt vars uppvärmning också är mycket oönskad.

  1. Honungskulor. 500 g av nukleolerna blandas med 200 g naturlig honung med en flytande konsistens. Den resulterande massan sätts i kylskåpet, hålles tills den förtorkar. Från den förtjockade massan rullar storleken på en druva. Varje morgon bör du lösa upp en boll. Behandlingsförloppet varar i en månad, då är det nödvändigt att avbryta i sex månader.
  2. Pumpa pulver. Friska frön torkas, males i ett pulver, som ätas 2 gånger om dagen för 1 tesked. För att kunna dricka en torr produkt, beredas en dryck: I ett glas varmt vatten löses 2 tsk honung.

  Terapi av prostatit med pumpa frön med honung rekommenderas att utföras två gånger om året: en månad på våren och en - på hösten.

  1. Pumpkinemulsion. Råfrön är grundligt triturerade i en murbruk med en gradvis tillsats av vatten. Den beredda emulsionen blandas i lika delar med honung och tas av en tesked två gånger om dagen: morgon och kväll.
  2. Pumpa olja. Denna produkt kan köpas gratis i en butik eller apotek. Män rekommenderas att dricka 2 tsk mediciner före måltid 2 gånger om dagen. Oljeintag utförs 10 dagar i månaden, då är det nödvändigt att avbryta i 20 dagar. Terapeutiska kursen varar i sex månader.
  3. Oljemikroenema. En matsked pumpaolja löses i 50 ml kokt vatten. Den beredda lösningen införs i den fördröjda tarmarna. Efter proceduren ska du ligga på magen i ca 10 minuter.

  Pumpa frön är mycket effektiva inte bara i kampen mot prostatit, men också med samtidiga sjukdomar. Många recensioner av män bekräftar att när de används sänker frekvensen av katarralsjukdomar, metabolism normaliserar, nervsystemet lugnar ner, koncentration av uppmärksamhet och mental effektivitet förbättras. Det bör dock komma ihåg att några nationella recept endast används som ett extra medel. Huvudterapin är att ta mediciner.

  recensioner

  Alexey, 52 år gammal

  Någonstans hörde jag att pumpafrön är ett bra medel för att odla maskar, men jag blev mycket förvånad över att de också används för att behandla prostatit. Det visade sig att jag också var tvungen att använda detta recept. Jag gjorde ett avkok av frön, tillsatte honung till det, drack 2 matskedar 3 gånger om dagen. Under månadens behandling förbättrades tillståndet, jag går inte på toaletten så ofta som tidigare. Jag hoppas att mitt recept är användbart för någon.

  Fröer av pumpa - ett riktigt bra verktyg inte bara från prostatit, men i allmänhet för att stärka kroppen. Jag vet, för att jag behandlade min man. Det viktigaste är att de måste lagas rätt. Jag rekommenderar inte frön att steka, det är bättre att äta dem i rå form. Om du gör ett pulver måste du mala frön tillsammans med skalen. Den innehåller de mest användbara ämnena.

  Pumpa frön med honung för prostatit

  Anmäl dig för att lämna en recension.
  Det tar mindre än 1 minut.

  Min fru drog ett recept och till och med beredde ett läkemedel för det för mig. Och det hjälpte. Jag var tvungen att ta det länge, och nu använder jag det regelbundet. Receptet är enkelt. Det är nödvändigt att städa ett glas pumpafrön och slipa dem i en kaffekvarn eller i köttkvarn. Lägg 1/2 kopp honung (helst fräsch och inte sugared), försiktigt ät och bild bollar med en diameter av 2-3 cm, sätt dem i kylskåpet. Ta sådana bollar för 1-2 bitar om dagen. De är mycket välsmakande och jag genast skulle äta några, en gång förresten var det. Detta är oönskade, eftersom den laxerande effekten uppenbaras.
  I dessa bollar finns det många vitaminer och näringsämnen, inte bara för prostata, men för hela organismen. Jag tror inte att detta recept kan lindra akut tillstånd, men att behandla prostatit i första skedet är ganska verkligt.

  På ett tidigt stadium eller för att förebygga pumpa frön kan användas, men inte hoppas att de kommer att bli av med sjukdomen. Jag har länge känt om de medicinska egenskaperna hos nya pumpafrön och jag äter 15-20 av dem varje dag. Recept med honung också, regelbundet gör. Han är väldigt enkel. I en burk med färsk honung lägger jag till lite hackade, skalade pumpa frön. Denna blandning ska blandas och läggas på ett mörkt ställe, kylskåpet behöver inte ställas in.
  Ett stort antal omedelbart bättre att inte göra - du måste försöka, som en sådan honungscocktail. Jag brukar göra en halv liter burk och sedan äta på en matsked 3 gånger om dagen före måltiderna. Det är läckert, befästt. Denna blandning kan tas både för kvinnor och barn för att bara förbättra immuniteten. Om det finns en allergi mot honung, kommer en sådan cocktail inte att passa dig.

  Förberedd med sin fru för ett recept av pumpa bollar. För att göra detta köpte vi från en pålitlig säljare på marknaden goda pumpa frön. Jag var tvungen att arbeta hårt för att befria dem från skalen - det tog 1 glas skalade, friterade frön. Färsk honung köptes från en biodlingsvän ännu tidigare. Jag malade frön på en vanlig köttkvarn. I jordblandningen tillsattes ett halvt glas färsk honung. Från denna blandning rullades bollar och placerades i kylskåp.
  De behöver äta varje dag i 1-2 stycken - lösa långsamt i munnen och tugga inte. Gjorde det en månad, men jag märkte inte någon medicinsk effekt från receptionen. Kanske på förebyggande stadium fungerar denna recept, men det är ineffektivt för behandling av kronisk prostatit.

  Pumpa frön är rika på spårämnen och vitaminer som kan ta bort inflammation i prostata och hämmar tillväxten av patogena bakterier, vilket minskar inflammatoriska processen. Det viktigaste - får inte bäras iväg, du kan äta högst 60 gram pumpa frön om dagen. Om fallet försummas, som jag, ska en sådan efterrätt tas tillsammans med antibakteriell behandling. Om du behandlar prostatit med bara pumpa frön med honung, kan processen försenas. Huvudförmågan hos ett sådant läkemedel är att stärka kroppens skyddande funktioner, öka immuniteten och som ett resultat organismerens oberoende kamp med sjukdomen.

  Pumpa och honung innehåller ett stort antal vitaminer och mineraler som eliminerar inflammation i prostatakörteln, hjälper till med prostata adenom och till och med onkologi. Bollarna var läckra. De är helt enkelt, jag lärde mig själv att skulptera dem. Pumpens frön måste krossas, du kan täcka med en vävnad eller ett papper och pokoloch av något tungt. Till dem, lägg till ett glas flytande honung, blanda bra och sätt i kylskåpet i en timme eller två. Sedan rulla små bollar med 3 centimeter i diameter, och varje morgon innan du äter ta en sådan boll och lösa långsamt.
  I ungefär en månad gjorde jag det och som ett resultat var det några små förbättringar. Smärtor som blev lättare och inte så ofta drogs på toaletten, men före återhämtning var jag långt borta. När jag gick till doktorn godkände hon den här metoden, sa att pumpan med honung stärker immunsystemet, och under behandlingen kommer det att vara användbart, men det är overkligt att botas på detta sätt.

  Pumpa frön med prostatit, 5 huvudsakliga recept

  Prostatit, det här är exakt den urologiska sjukdomen som de flesta män är rädda för över 35 år gammal.

  Vad leder ignoreringen av problemet till?

  Med den nuvarande nivån av informationsspridning kan alla lära sig att obehandlad prostatit leder till adenom och impotens och i allvarliga fall till prostatacancer.

  Behandling av prostatit med pumpafrön erbjuds ofta på motsvarande platser av traditionell medicin.

  Kan denna metod lindra inflammation, obehag och förbättra sexlivet eller är det en annan, otestad myt?

  För att förstå detta är det nödvändigt att veta vad som orsakar prostatit och vad som behöver vidtas för att eliminera både orsaker och konsekvenser av denna patologi.

  Är det möjligt att behandla prostatit med pumpa frön?

  Prostatit utvecklas hos män av flera skäl. Uppkomst av sjukdomen bidrar till sexuella infektioner, stillasittande livsstil, metaboliska störningar, överkylning av bäckenorganen.

  Allt detta återspeglas nödvändigtvis negativt på prostatakörtelns tillstånd, eftersom det orsakar inflammation och stagnation.

  Resultatet av denna process är ett brott mot urinering, det finns smärtor, det finns en obalans i könsorganet.

  Prostatit kan inte uteslutas med folkmedicin ensam, och en man måste fullt ut förstå detta.

  I de första stadierna kan injiceringar förskrivas, antibakteriell och symptomatisk behandling tillämpas, ytterligare rektalmassage av prostata och ett komplex av terapeutiska gymnastiska övningar visas.

  Traditionella behandlingsmetoder används som en extra terapi, men de tillåter dig ibland att förlänga sexuell aktivitet fram till slutet av livet och förhindra utseende av adenom och cancer. Därför är det inte värt att kassera farmors recept.

  Pumpa frön används för att återställa manlig hälsa sedan antiken. Då kunde de inte bestämma deras komposition exakt, men alla som använde medicinen på deras grund noterade positiv dynamik.

  Eliminering av inflammation och ökade metaboliska processer i prostatas vävnader under påverkan av pumpafrö förklaras av deras mest användbara komposition.

  Pumpa frön innehåller i den optimala volymen ett sådant spårelement som zink, förebygger detta ämne hyperplasi, det vill säga spridningen av prostatavävnad och påverkar positivt sexuell funktion.

  Fördelaktig effekt på könsorganen hos män och frön av pumpafrön, selen, magnesium, niacin.

  Dessutom har de pumpa frön som används i prostatit en mild diuretisk effekt och sålunda tillåter denna behandling inte utvecklingen av stillastående fenomen.

  Pumpa frön - den positiva sidan av användning för prostatit

  Pumpa frön med prostatit och recept baserade på dem, som används av män, har många fördelar.

  • För det första tolereras sådan behandling lugnt av kroppen, alla seriösa kontraindikationer utesluts.
  • För det andra är det mycket billigt, eftersom pumpafrön inte hör till kategorin dyra produkter.

  Användningen av pumpafrö är ett slags förebyggande av impotens och utvecklingen av adenom.

  Dessutom, om recepten baserade på pumpafrö används före utvecklingen av patologiska processer i vävnaderna i prostatakörteln, är det i de flesta fall möjligt att förhindra uppkomsten av akut prostatit.

  Med hjälp av pumpa frön, glöm inte att deras överdrivna användning inte heller visas, det vill säga om du äter frön med glasögon kan du störa funktionen hos andra organ.

  I alla viktiga åtgärder och det är bättre om pumpa frön med prostatit gäller för vissa system.

  Flera recept har utvecklats utifrån denna unika produkt och därför kommer alla männen att kunna välja det lämpligaste behandlingsalternativet för sig själva.

  Recept av medicinska kompositioner baserade på pumpa frön

  Det enklaste sättet att använda pumpa frön i sin rena form, det vill säga män rekommenderas att äta ca 30 frön om dagen.

  Men detta alternativ är endast lämpligt som ett förebyggande verktyg för att förhindra manliga urologiska problem.

  Om prostatit redan existerar, måste du använda de recept som är gjorda specifikt för restaurering av prostatavävnad och celler i prostatit.

  Nästan alla medicinska substanser är koncentrerade i det orenade och inte rostade pumpafröet, därför framställs den valda kompositionen på basis av hela produkten utan förbehandling.

  Bollar baserade på frön av pumpa och honung återställer inte bara prostatakörteln, utan påverkar också hela organismens tillstånd, förbättrar immuniteten och förbättrar metaboliska processer.

  För att förbereda detta läkemedel kommer det att vara nödvändigt att slipa ett halv kilo färsk pumpa frön i ett pulver, varefter de blandas med 200 gram flytande honung.

  Den resulterande kompositionen bör placeras i kylskåpet för förtjockning, varefter små bollar av hasselnötternas storlek framställs från den.

  Ta en honung-pumpa boll rekommenderas på morgonen och måste sakta lösas upp i munnen.

  Positiva förändringar män märker efter en vecka av sådan behandling, och hela kursen ska inte vara mindre än en månad.

  Upprepa behandlingen med honungskulor råd om sex månader.

  Från färska, torkade frön av en pumpa är det nödvändigt att förbereda ett mjöl i en mixer eller på köttkvarn.

  Det resulterande torra pulvret äts före måltid med en sked 2 gånger om dagen.

  Drick det med ett glas vatten med två skedar honung. Det rekommenderas att utföra sådan behandling på hösten och våren i en månad.

  Det finns färdiga lösningar som finns i apoteket, till exempel, honung med pumpafrön och propolis.

  Friska grönsaksfrön i skalet måste slipas i en murbruk, hälla vatten gradvis.

  Den erhållna emulsionen blandas med en lika stor mängd honung i maj.

  Att äta en sked av detta läkemedel rekommenderas på morgonen och kvällen.

  Olja erhållen från en pumpa, har en massa användbara substanser, varav några hjälper till med prostatit och adenom.

  Män kan äta två tsk smör innan de äter minst två gånger om dagen.

  Den allmänna behandlingen är 10-15 dagar, upprepa det varje månad i ett halvt år.

  Mikroklyschor baserade på pumpaolja.

  Pumpaolja kan användas för att behandla prostatit och i mikroclyster.

  En sked stor pumpaolja bör omröras i ett glas varmt kokt vatten.

  Den resulterande kompositionen införs i den tidigare rengjorda ändtarmen. Efter mikroclystationen i magen måste du ligga ner i minst 10 minuter.

  Microclysters kan ersättas med installation av tamponger doppade i olja. Ungefär en halv liter olja krävs för denna behandling. Efter denna behandling kan man upprepa igen efter sex månader.

  Sammanfattning

  Behandling av prostatit med pumpa frön hjälper till att bli av med andra problem samtidigt.

  Efter sådan folkterapi förbättras minne och uppmärksamhet, förkylningar är mindre fasta, metabolism upprättas och stressmotståndet ökar.

  Det är bara nödvändigt att alltid komma ihåg att folkmedicin endast används som en extra behandling.

  Huvudrätten är trots allt mottagningen av väl valda farmaceutiska preparat.

  Kan jag bota prostatit med pumpa eller frön?

  Enligt statistiken lider ungefär 60% av männen över 40 år av prostatit. Denna sjukdom åtföljs av smärtsamma känslor och gör en persons liv väldigt obekväma.

  För att eliminera obehagliga symptom och förbättra livskvaliteten tillgodoser många män till hjälp av traditionell medicin. Och hon erbjuder dem behandling av prostatit med pumpa. Hur hjälper denna växt att bekämpa denna sjukdom? Och är det verkligen effektivt? För att ge svar på dessa frågor måste du först komma ihåg vilka faktorer som orsakar utvecklingen av prostatit.

  skäl

  Prostatakörteln ligger i det lilla bäckenet under blåsan. Inflammation av detta organ avses i medicin som prostatit. Olika faktorer kan provocera sin utveckling, till exempel:

  • alkoholmissbruk
  • kränkningar av den hormonella bakgrunden
  • frekvent nervstam;
  • stillasittande livsstil;
  • oregelbundet sexliv;
  • hypotermi;
  • infektion.

  Symtom på prostatit

  För prostatit är följande symptomatiska mönster karakteristiskt:

  • smärta och brännande i underlivet
  • smärtsam och frekvent urinering
  • minskning av mängden urin som frigörs;
  • erektil dysfunktion
  • obehagliga symptom vid utlösning;
  • minskning av mängden producerat ejakulat
  • sömnstörning.

  Hur påverkar en pumpa prostata?

  Pumpa från prostatit används ganska ofta i folkmedicin. Bara inte hennes kött, men frön som har en antiinflammatorisk effekt. De förbättrar inflödet / utflödet av blod i det lilla bäckenet och bidrar till regelbunden utsöndring av prostatainnehållet och har också en återställande effekt på hela kroppen.

  Denna produkt innehåller också en stor mängd karotenoider och omega 3 fetter, vars brist i hankroppen leder till en ökning av prostata. Pumpa frön är rika på mineraler och vitaminer. De är särskilt rika på zink, som tar en aktiv roll i männs sexuella funktion. Brist på detta ämne leder till ett brott mot erektion och en minskning av produktionen av ejakulat.

  Dessa pumpa frön har också en positiv effekt på hela genitourinary systemet av män. Det är av denna anledning att de används från prostatit för både terapeutiska och förebyggande ändamål.

  Det bör noteras att användningen av pumpafrön vid behandling av denna sjukdom inte alltid är effektiv. Om sjukdomen orsakades av infektioner, hjälper den här produkten inte till att avlägsna inflammatorisk process. I detta fall krävs en särskild behandling, som inkluderar antibakteriella medel och en speciell diet.

  Profylax av en pumpa med solrosfrön

  För förebyggande ändamål kan pumpa frön användas enligt följande:

  • du behöver varje dag på en tom mage för att äta en handfull råa pumpafrön;
  • daglig användning 1 tsk. pumpa olja;
  • I färdiga rätter är det nödvändigt att tillsätta krossade pumpa frön utan någon skal i vilken mängd som helst;
  • Innan du äter behöver du dricka 1 msk. pumpa juice.

  Behandling av prostatit med pumpa frön

  Det bör noteras att pumpa frön med prostatit är mest effektiva vid de första skeden av sjukdomen. De är ett utmärkt alternativ till läkemedel. Så snart du har de första symptomen på inflammation i prostata, måste du äta 40-60 pumpa frön varje dag på en tom mage. Om det finns en önskan kan du använda dem under dagen.

  Du kan också använda pumpa frön enligt följande recept: ta fröet och skäll inte av skalen till ett pulverformigt tillstånd (du kan använda en kaffekvarn eller en mixer). Det mottagna pulvret ska tas oralt 2 gånger om dagen i en halvtimme före en måltid i en mängd av 2 matskedar. Drick det med honungsvatten (i ett glas varmt vatten 2 tsk honung är uppfödd).

  Om du gillar sötsaker, kan du förbereda dig från pumpa frön terapeutiska sötsaker, som du då kommer att använda 2 gånger om dagen i en halvtimme före måltiderna. De är beredda så här: först måste du steka pumpa fröet och skala, medan den gröna filmen ska lämnas. Därefter måste fröna slipas och blandas med honung. Från den resulterande blandningen bör bildas bollar, inte större än en valnöt, och sedan sätta dem i kylskåpet för att göra dem frusna.

  Kontraindikationer mot användningen av pumpa frön

  Behandling av prostatit med pumpafrön har kontraindikationer. Innan du använder den här folkmedicinen rekommenderas att du rådgör med din läkare, eftersom pumpafrön inte alltid kan kombineras med samtidig mottagning av mediciner.

  Dessutom är deras mottagning kontraindicerad i närvaro av en allergisk reaktion mot pumpafrö (i ett av de recept vi nämnde honung, det kan också prova utseendet av allergier). De rekommenderas inte för gastrit och peptiska sår i mage och tolvfingertarmen, eftersom fröerna innehåller ämnen som orsakar irritation av slemhinnorna och kan leda till förvärmning.

  Det är viktigt att veta!

  Behandling av prostatit kräver ett omfattande tillvägagångssätt, som innehåller ett särskilt näringsprogram, liksom användningen av antiinflammatoriska, antibakteriella, antiseptiska och analgetika. Pumpa frön, givetvis, ger positiva resultat, men bara i de första stadierna av sjukdomsutvecklingen och i händelse av att det inte finns någon infektion.

  Med kronisk och infektiös prostatit producerar pumpa frön ingen effekt. Men i stället för dem kan du använda andra folkmekanismer för behandling av prostatit hemma.

  Det är nödvändigt att förstå allvaret av sjukdomen. Det kan trots allt leda inte bara till brott mot styrkan, utan också för att slutföra infertilitet. Därför behöver du inte vidta några åtgärder ensam. För att lyckas bli av med denna sjukdom behöver du kvalificerad hjälp från en specialist.

  Pumpa frön med prostatit: kemisk sammansättning och egenskaper

  De oumbärliga egenskaperna hos pumpafrön har varit kända sedan antiken.

  Och det är inte oavsiktligt, eftersom pumpa och frön i synnerhet är ett verkligt förråd av användbara och nödvändiga ämnen för människokroppen, mikroelementen och vitaminerna som kan förhindra många sjukdomar i tid och också påverka den snabba återhämtningen.

  Råpumpa frön är rika på fettsyror. I 100 gram frön tas hälften upp av fetter. När det gäller protein är dess innehåll i samma mängd 30 g. Kompositionen innefattar också dietfibrer, ca 6 gram, vatten 5,2 gram, kolhydrater och aska ämnen av 5 gram vardera.

  Antalet naturliga aminosyror som finns i frön, varav 12 är oföränderliga och 8 kan ersättas, kan fullt ut uppfylla det dagliga kravet på människokroppen i denna produkt. Och för detta är det nödvändigt att äta under dagen bara 100 gram frön.

  Dessutom är denna produkt mättad med ett stort antal vitaminer, vars fördelar för människor är obestridliga. Nästan hela sortimentet från A till PP är representerat här och mängden av den senare i 100 gram frön är 14,6 mg, vilket gör att vår kropp nästan helt (73%) fylls på.

  Plommonfrön är rekordet för sammansättningen av mikro- och makroelement. Så innehåller den fjärde delen av glaset fröer praktiskt taget hela den användbara delen av det periodiska tabellen i procent av de nödvändiga dagskurserna, nämligen:

  • mangan - 73,5%;
  • tryptofan - 53,1%;
  • magnesium - 47,7%;
  • fosfor - 39,7%;
  • koppar - 21,5%;
  • protein - 19,5%
  • zink - 16,8%;
  • järn - 15,7%.

  Alla ovanstående fördelar med denna produkt kan inte bättre bekräftas med massanvändning av pumpafrön i både traditionell och traditionell medicin.

  Så det rekommenderas att ta dem för sjukdomar i samband med inflammation i lederna och särskilt med artrit.

  Det är anmärkningsvärt att denna behandlingsmetod nästan inte leder till biverkningar, vilket inte kan sägas om behandling med användning av traditionella läkemedel.

  På grund av det stora innehållet av zink i dess sammansättning är fröna också ett utmärkt verktyg i kampen mot osteoporos.

  Dessutom har användningen av pumpafrön kan stärka immunförsvaret, rena blodet, minskar risken för diabetes, skydda mot virusinfektioner och inflammationer, klara höga kolesterolhalten i blodet, har en lugnande effekt, särskilt på kroppen av ett barn.

  Med tanke på att fröets sammansättning innehåller ett ämne som cucurbitin, används de effektivt för att behandla maskar och andra parasitära maskar som påverkar mänskliga organ. Det rekommenderas att denna åtgärd används för förebyggande ändamål, särskilt för barn. För dem, nog för 10-15 bitar per dag eller 1 matsked renade frön.

  En gynnsam effekt på övergripande hälsa och utseende är en annan obestridlig plus av denna produkt. Därför används pumpa frön ofta i kosmetologi, och för att en kvinna alltid ska se bra ut och ha en delikat ung hud och lyxigt hår, är det användbart att äta 1 kopp frön om dagen.

  Inte mindre användbara är pumpa frön och för män. Förutom att vara naturliga vitaminer för män, kan denna produkt också nästan helt förhindra framväxten och utvecklingen av en sådan ganska vanlig manlig sjukdom, som prostata adenom. Det är därför de ofta använder pumpafrön med prostatit, i synnerhet så behandling bestäms av traditionella medicinmetoder.

  En del av deras komposition är ett slags substrat som påverkar den korrekta konstruktionen av sådana manliga hormoner, som testosteron och androgener. De hjälper också till att delvis lindra den inflammatoriska processen i prostata, sällsynta vesiklar och eliminera olika stagnationer i urin- och reproduktionssystemet, bättre urskilja urin och därmed förhindra förekomsten av symtom på kronisk prostatit.

  Trots många positiva egenskaper hos denna produkt, bör pumpafrön med prostatit inte användas ensam utan att först rådfråga en läkare på fältet. Bara efter att ha studerat den kliniska bilden, scenen i den inflammatoriska processen och orsaken till sjukdomen kan du få en effektiv korrekt behandling. Patienten föreskrivs som regel traditionell terapi som består av användning av mediciner, fysioterapiprocedurer och det brådskande behovet av kirurgiska ingrepp, i kombination med folkrecept, förberedelser och mottagningsprocesser är möjliga hemma.

  När det gäller förebyggande är det inga begränsningar, det är tillräckligt att äta minst 100-150 gram renade pumpafrön en gång om dagen på morgonen eller på kvällen eller flera gånger om dagen för att glömma förekomsten av en sådan sjukdom för alltid.

  Det bör också noteras att samråd med den behandlande läkaren för användning som hjälpbehandling av pumpafrön också är nödvändig på grund av möjliga kontraindikationer, vilka innefattar:

  • individuell intolerans av ett eller flera ämnen som ingår i pumpafrön;
  • patienten har en sådan sjukdom som gastrit
  • sår i magen och tolvfingertarmen.

  I de flesta fall går behandlingstiden med pumpa frön utan några komplikationer och ger bra resultat, vilket påverkar inte bara sjukdomsförloppet och patientens hela liv, vilket framgår av många positiva recensioner. Det är viktigt att komma ihåg att allt detta endast är möjligt med fullständig och noggrann överensstämmelse med doktors recept, samt korrekt förberedelse av receptet på folkmedicinen och hur det används.

  Hur man behandlar prostatit med pumpa frön

  Såsom redan nämnts innehåller pumpa frön i sin sammansättning i stora mängder en sådan substans som zink, vars brist på det i hankroppen leder till en ökning av prostatakörteln. Som en följd av detta uppstår en obehaglig och mycket allvarlig sjukdom, som påverkar de flesta män i åldern 50 år och äldre - prostata adenom.

  Om man dagligen tar pumpa frön från prostatit för profylaktiska ändamål, och för detta är det tillräckligt med 60-70 korn, då kommer det inga problem med en sådan sjukdom.

  För de som redan har drabbats av denna sjukdom, förtvivla inte, men det är bättre att omedelbart gå till en läkare och ta hand om lämplig behandling. I detta fall kommer pumpa frön med honung att hjälpa, båda ingredienserna ska vara i lika stora proportioner. Denna blandning kan snabbt och effektivt avlägsna inflammationen i prostata hos män. Dessutom kommer pumpa frön hjälpa till att eliminera problemet med urinering, vilket ofta uppstår, särskilt mot bakgrund av kronisk prostatit.

  Denna mirakelprodukt kan bara ha en bra hjälpverkan i huvudterapin. Lita inte enbart på honom, helt överge traditionell medicin, särskilt om det kommer till framväxten av tumörer.

  För att behandla prostatit med pumpa frön var effektiv, behöver du veta hur man korrekt förbereder och tar detta botemedel. Det finns flera grundläggande recept som har bevisat sig och är mycket populära bland män som lider av denna sjukdom.

  För det första, du kan göra speciella honungsbollar. För att göra detta bör du ta ett glas tidigare skalade raka pumpafrön och slipa dem med köttkvarn.

  Då måste den resulterande massan kombineras med ett halvt glas naturlig färsk honung, blanda allt grundligt och bilda små bollar, storleken på ett godis från en blandning. Förvara denna produkt endast i kylskåp och ta en bit om dagen 40 minuter innan du äter. Att tugga eller tvätta med vattenbollar rekommenderas inte, de borde hållas i munnen och långsamt lösas tills de är helt upplösta.

  Efter att ha tagit den första kursen av en sådan folkmedicin, bör du ta en paus i 7-10 dagar, varefter du kan upprepa ytterligare en kurs.

  För det andra, bör mala de råa pumpa frön till tillståndet av pulvret och sikta den. Då är det nödvändigt att ta det beredda pulvret 2 msk två gånger om dagen, tvätta ett glas vatten med två skedar naturlig honung som tidigare upplösts i den. Det rekommenderas att lagra sådant pumpa pulver i kylskåpet.

  tredje, Fröer av pumpa från prostatit kan tas i form av en emulsion. För att göra detta måste fröskördade frön gnidas ihop med skalet i en liten stupa och gradvis tillsätta kallt vatten till dem i små portioner. Därefter späds den resulterande emulsionen i lika stora kvantiteter med naturlig, helst honung i maj och tar den på en matsked dagligen på morgonen och kvällen.

  fjärde, Oljan erhållen från pumpafrön är också oumbärlig vid behandling av prostatit hos män. För att göra detta rekommenderas att ta två teskedar av läkemedlet 2-3 gånger om dagen i två veckor.

  Fortfarande på grundval av pumpaolja är det möjligt att göra mikroclysters. Typiskt, i detta fall, är oljan späddes i en sked fjärdedel kopp kokande vatten och lösningen införes i en i förväg rengjord rektum och ligger på magen i vilotillståndet i minst 10 minuter.

  Även en tampong fuktad i olja från pumpafrön injiceras i ändtarmen. Denna metod är ett slags alternativ till microclysters.

  Dra nytta av pumpa frön med honung i folkmedicin

  Det är anmärkningsvärt att, efter att ha avslöjat prostatit, ger behandlingen med pumpafrön unikt resultat och inte bara för den underliggande sjukdomen.

  Patienter noterar ofta att de lyckades bli av med andra mindre allvarliga problem samtidigt. Till exempel, stärker avsevärt immunsystemet, mycket mindre orolig förkylningar och virussjukdomar, förbättrar minnet, koncentration, uppslutnings organ, finns det ett motstånd mot stress fungerar perfekt.

  Därför är det väldigt viktigt att äta pumpafrön inte bara under förvärring av en sjukdom utan även som förebyggande åtgärder. För att göra detta, förbered inte nödvändigtvis något av ovanstående sätt, använd bara en liten mängd råa pumpafrön eller olja dagligen.

  Använder folkmedicinpumpasfrön och för andra ändamål, nedan ger dig några av dessa recept.

  Recept # 1

  För att öka den manliga libido, samt att eliminera svaghet orsakad av viss stress eller åldersrelaterade förändringar i kroppen, är det rekommenderat att mala 100 g rå skalade pumpafrön och 100 gram av pre-rostat rå ris i vikt, som liknar pulver. Sedan tillsätt 150 gram smör och 150 gram naturlig honung, blanda och ta 2 teskedar varje timme under hela dagen.

  Recept nr 2

  Om det finns kränkningar av blåsan, bör du ta de skalade råa pumpa frön och ta dem 2-3 matskedar dagligen. De kan också tas som förebyggande, pumpa frön förstärker musklerna i blåsan och lugnar irriterade slemhinnor.

  Recept # 3

  Pumpa frön är oersättliga i folkmedicin och vid behandling av maskar och andra parasiter. I detta fall är det nödvändigt att ta 300 gram av torkade och behandlade korn och mala dem i en mortel i små portioner, gradvis tillsätta 50 milliliter kokande vatten. Sedan tillsätts 15 gram söt honung till blandningen och tas till barn 30-75 gram per dag, beroende på ålder och vuxna 150-300 gram.

  Hur korrekt att ta pumpa frön med prostatit?

  Du kan behandla sjukdomen medicinskt, men ofta används folkmedicin som ett extra hjälpmedel. Den mest kända av allt för denna sjukdom är ett recept baserat på pumpa frönkärnor med honung.

  Varför kan vi inte ignorera problemet hos män?

  Den som står inför prostataproblem bör förstå att det är omöjligt att ignorera, och inte bara för att det kan få lite besvär, men också för att konsekvenserna kan vara farligare än själva problemet. Till exempel kan de mest populära omvandlingar som kan hända med konventionell prostatit vara omvandlingen av den till adenom i prostata, impotens och i värsta fall - till cancer.

  Många platser av alternativ medicin erbjuder män detta alternativ och behandling av inflammation.

  Vad är prostatit?

  Innan du svarar på frågan, huruvida den givna sjukdomen avlägsnas av pumpa frön med honung, är det nödvändigt att förstå vad som orsakar denna sjukdom, hur det manifesterar sig och vad det kan leda till.

  Först och främst är det viktigt att notera att någon inflammatorisk sjukdom i prostata kallas prostatit.

  Varför utsätts han främst för män vars arbete för det mesta ligger i sittande ställning? Detta är den främsta orsaken till prostatit hos män från 20 år och mer. Faktum är att det för det mesta är en smittsam sjukdom, så det är i bakteriell fara att den främsta orsaken till den patologi vi överväger är dold. Oftast överförs infektionen till prostatakörteln genom urinväggen. De sjukdomsbildande bakterier som är uppmärksam väntar bara på den tid som är gynnsam för avel och livsaktivitet. Vanligtvis sker det när patienten sitter i upp till 6 timmar. Därför är prostatit en sjukdom som ofta påverkar kontorsarbetare.

  Denna sjukdom kan presenteras i olika former och former.

  Akut bakteriell akut prostatit och kronisk form - bakteriell, icke-bakteriell och asymptomatisk. Av dessa är den vanligaste bakteriekronan, vilken påverkar en på åtta män till fyrtio, kvart efter fyrtio och en tredjedel efter femtio.

  De viktigaste symptomen är problem med styrka, urinering, brist på sexuell traktion, problem med erektion.

  Behandling av prostatit består av medicinering, en uppsättning speciella övningar, möjlig rektalmassage av prostata. Folkmedicin kan också utgöra en viktig del av behandlingen.

  "Farmors recept" spelar fortfarande en viktig roll och behandlar olika sjukdomar, inklusive sjukdomen vi överväger. Då, då dessa recept började tillämpas, kunde ingen definitivt förklara varför de hjälper. Men det faktum att i de flesta fall har en positiv trend observer - ett obestridligt faktum, och, därför, alternativa medicinska recept är viabla och praktisk tillämpning som en komponent i omfattande behandling av olika sjukdomar.

  0 av 13 jobb avslutade

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13

  I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

  Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

  Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

  Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

  Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

  1. Ingen rubrik 0%
  2. Prostatitest 0%

  Det är allt bra.

  Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

  Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

  Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

  Det är bråttom att se en läkare!

  Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  1. Med svaret
  2. Med ett märke om visning

  Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

  Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

  Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

  Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

  Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

  • Ja
  • ingen

  Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

  • Ja
  • ingen

  Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

  • Detta var inte
  • sällan
  • ibland
  • Mycket ofta
  • vanligtvis
  • Förlorat mitt konto

  Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

  Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

  • Var inte
  • sällan
  • ibland
  • Mycket ofta
  • alltid

  Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

  • aldrig
  • sällan
  • ibland
  • Mycket ofta
  • alltid

  Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

  • Påverka inte
  • Nästan stör inte
  • Till viss del påverkar de
  • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

  Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

  • Jag tänkte inte alls
  • Jag tänkte nästan inte
  • ibland
  • Mycket ofta

  Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

  • Jag skulle inte uppmärksamma
  • Normalt skulle leva
  • tillfredsställande
  • Blandade känslor
  • Jag skulle känna mig otillfredsställande
  • Mycket dåligt
  • fruktansvärt

  Varför hjälper pumpa frön med honung till behandling av prostatit hos många män och hur man tar dem?

  Hemligheten bakom framgången för denna produkt i manliga patienter på grund av det faktum att denna produkt har en unik kemisk sammansättning, balanserad innehåller olika spårämnen välgörande för människokroppen, har en positiv effekt, särskilt på manlig sexuell hälsa. Bland dessa ämnen är det värt att nämna zink. Frön från prostatit inkluderar det. Detta grundämne, utan tvekan, har en positiv effekt på män sexuella hälsa, som varnar tillväxten av bröstvävnad (andra namn: prostata adenom, prostatahyperplasi), men andra än att utmärkt effekt på sexuell funktion, urologi män.

  Det finns så många av dem i en fjärdedel av ett vanligt glas, det vill säga i 33 gram:

  • 73,5 procent av den dagliga dosen av mangan;
  • 53 procent av tryptofan;
  • 47 procent magnesium;
  • 40 procent fosfor;
  • 21,5 procent koppar;
  • 19, 5 procent protein;
  • 17 procent av zink;
  • 15,7 procent av järn;
  • 10% av energin (180 kcal).

  De innehåller också magnesium, niacin, selen, som också behövs för att fortplantningssystemet ska fungera korrekt för en stark hälsa av befolkningen, så att ta solrosfrön från prostatit är det bästa alternativet. Pumpa med sjukdomen av prostatit är oersättlig. Dess egenskaper talar för sig själva.

  Fördelar med behandling mot prostatit med pumpa frön och honung

  • Inga bevis mot användning.

  Denna faktor är en signifikant fördel, och behandlingen av prostatit med recept från "farmorens första hjälpen kit" hjälper. Ja, och nätverket, en liknande behandling tolereras av alla kroppssystem väldigt lätt, kontraindikationer och biverkningar utesluts, eftersom pumpafrön med honung är en 100% naturlig produkt. Den enda kontraindikationen kan kanske bara vara enskilda manifestationer av allergiska reaktioner på en av komponenterna, oftast är det honung. Biverkningar ges inte heller, och är sällsynta, nästan fängslade, de kan tas av alla.

  Men ändå, om du observerar symptomen på prostatit, behöver du se en läkare för att bestämma graden av sjukdomen. Oftast är detta recept från pumpkärnor och honung tillämpligt för att förebygga sjukdomen, det är till stor nytta vid förebyggande av manliga sjukdomar.

  För att undvika utvecklingen av svåra former kommer intermittent förebyggande användning av detta verktyg hjälper till att bibehålla hälsan länge i alla åldrar, även vid 20, även i 50. En uppsättning av spårämnen i pumpafrön hindrar utvecklingen av patologi prostatavävnaden.

  Med allt detta är det alltid värt att komma ihåg att om du använder överdriven produkt av något slag, oavsett hur användbart det kan vara kan obehagliga följder inträffa. På samma sätt kommer honung inte att vara ett undantag med pumpkärnor.

  Om du äter för mycket av denna produkt regelbundet kan det leda till störningar i olika organs funktioner, och fördelarna med det kommer att minska. Det är mycket viktigt att observera åtgärden i allt.

  Honung och recept för hjälp

  Det första receptet är det enklaste och kräver ingen ansträngning - bara äta 30-40 pumpa frön varje dag. Behandling i detta alternativ är ineffektivt, men för förebyggande ändamål - vad du behöver. Genom att behandla urologiska patologier är det bättre att använda andra mer komplexa recept baserade på frön och honung.

  Det är viktigt att komma ihåg att endast råa, inte stekta frön är användbara. Det är på deras grund att alla verkligen effektiva recept är byggda. Obehandlade skinn och oroade kärnor har egenskaper för att återställa prostata vävnad, har en positiv effekt på kroppens celler.

  Ett intressant, användbart och mycket gott recept kommer att vara för dig honungskulor från pumpa frön. För att förbereda detta mirakel behöver du ett halvt kilo orostade pumpafrön och honung - 200 gram. Honung måste vara flytande, annars fungerar det inte. Om honung är kandad kan den smälta i ett vattenbad och därefter kan du fortsätta att laga mat på recept.

  Det är bäst att göra detta på morgonen, bollarna måste sakta lösas upp i munnen tills de är upplösta.

  Behandling utförs var sjätte månad, och varaktigheten av en kurs är inte mindre än 30 dagar.

  Som ett resultat kan vi säga att pumpafrön med honung, liksom själva pumpan med prostatit, är ett utmärkt recept för förebyggande. Plus, den användbara kemiska sammansättningen av denna produkt kommer att rädda dig från många andra hälsoproblem som du inte ens misstänker. Men ändå, som det är känt, i allt du behöver veta omfattningen, inklusive vid behandling av detta medel för traditionell medicin.