Huvud
Symptom

Varför är Tongkat Ali Platinum utestängt av Rospotrebnadzor och är det möjligt att köpa det på ett apotek i Ryssland?

Tongkat Ali Platinum annonseras aktivt på Internet och på tv som ett effektivt verktyg för att återställa manlig styrka.

Det hävdades att det bygger på en naturlig komponent - roten till malaysisk ginseng, som verkligen fungerar som en afrodisiakum och en generell stimulans.

Men på senare tid har ingenting höras om detta läkemedel. Med vad det kan anslutas, huruvida Tongkat Ali säljs i drogister? Läs mer.

Varför är Tongkat Ali Platinum utestängt?

Analys av sammansättningen av Tongkat Ali Platinum visade att den inte innehåller rötter eller andra delar av malaysisk ginseng, och för stimulans effekten av svaret Tadalafil.

Detta ämne är huvudkomponenten i många läkemedel som stimulerar aktiviteten hos det manliga könsystemet, inklusive den ökända Sialecks.

Biverkningar och kontraindikationer

Problemet är det Tadalafil, som har en mycket stark effekt, har många biverkningar och kontraindikationer, även om den tillämpas i strikt överensstämmelse med instruktionerna. Därför tillgripa detta verktyg är bäst först efter att ha hört en läkare som kommer att ordinera individuella doser.

Enligt representanter för Rospotrebnadzor, Tongkat Ali Platinum är långt ifrån det enda läkemedlet i kedjan av hälsofarliga produkter. På marknaden finns flera liknande läkemedel som är maskerade av kosttillskott, men i själva verket är potenta kemiska droger.

På kort sikt konsumtion av sådana resurser den manliga befolkningen (målgrupp och tongkat motsvarigheter - män i åldern 30-60 år) kan leda till en betydande försämring i den nationella hälsa, en ökning av antalet hjärtinfarkter, njur sjukdomar och dödsfall på grund av andra systemiska sjukdomar.

Omsättningen av biologiskt aktiva tillsatser regleras av första delen av artikel 238 i Ryska federationens strafflag. I synnerhet står det att det förbjuder import och distribution av läkemedel och medicinska produkter på Ryska federationens territorium, som innehåller kemiska föreningar som inte registrerats under registrering.

Det var under den 238: e artikeln som Tongkat Ali Platinum fick - det fanns ingen indikation på förekomsten av Tadalafil i dess sammansättning.

 • bruksanvisning;
 • skilsmässa är det eller är det sant? Vi lär oss i den här artikeln.
 • om du är från Ukraina - läs den här artikeln, om från Ryska federationen - den här.

Detta läkemedel kan inte köpas på apotek. Varför? Vi svarar på frågan här.

Är det möjligt att köpa Tongkat Ali Platinum i ett apotek?

Nej, Tongkat Ali Platinum Pharmacy är inte till salu. Men trots att Tongkat Ali är förbjudet, Ett farligt läkemedel distribueras fortfarande via Internet. Scammers använder alla möjliga metoder för att lura personer som tror på reklam och inskriptioner på manschetten, även efter det officiella förbudet. Tyvärr är det mycket svårare att undertrycka Internethandel till staten än apotekets distribution.

Eftersom Tongkat Ali Platinum förbjudna för försäljning i Ryska federationen, råder vi dig att inte bryta mot lagen och använder beprövade verktyg, som vi skrev om i artikeln: Topp 5 bästa verktygen för penisförstoring.

Och se till att du tittar på videon, som berättar hur man skiljer originalet från en falsk:

Hur jag ökade penis med 5 cm!

Hej vänner! Jag heter Anton R., Jag är en populär bloggare och tills nyligen ägare av en penis på 13cm! Ja, ja - exakt 13cm! Men jag bestämde mig för att ändra min kuk och jag gjorde det! Jag ville berätta om detta.

När du har lite - Din tjej försöker naturligtvis lugna sig, säg att huvudämnet är inte sex, men själen och allt det. Men jag är en ung och frisk man, jag var 25 - och jag trodde på dessa nonsens. Fram till dess tills jag skickades en video, där hennes stav är två friska män. Här är för dig och "kön är inte viktigt."

Jag bestämde mig för att det var dags att avsluta med detta och började studera massor av litteratur om penisförstoring. Jag såg utländska videor, översatte engelsk litteratur på jakt efter en rad åtgärder som kan hjälpa mig. Jag började försöka jelqing, olika folkmetoder, krämer och geler, pompar och allt det.

I vissa är penisens struktur annorlunda - det är därför det är så svårt för vissa att öka det med hjälp av Titanium Gel. Men det finns en väg ut! Genetik och strukturen av penis inte är korrekt, men det är möjligt att använda olika övningar (jelqing) och en medlem av massagetekniker och tillsammans med Titanium Gel ger denna teknik verkliga resultat! Efter flera års sökning och ett stort antal metoder som jag har försökt hittade jag äntligen min metod som fungerar: TITAN GEL + JELKING kunde förstora min kuk med 3,5 cm, och efter några månaders träning för ytterligare 1,5.

Använd denna teknik och tillfredsställa dina kvinnor i sängen! Beställ Titaniumgel och börja applicera jelqing. Lycka till dig!

ENDAST I DAG! Vi gör 50% rabatt på Titanium Gel - Produkten är begränsad! Beställ det!

Cream Tongkat Ali Platinum Forte för förlängning av samlag

Cream Tongkat Ali Platinum Forte - ett oumbärligt verktyg för män som upplever både tillfälliga och allvarliga svårigheter i det intima livet. Produkten kan köpas på ett internetapotek på den officiella hemsidan. Drogens höga effektivitet säger expertrecensioner och kommentarer från riktiga köpare som har upplevt effekten av denna lösning på sig själva. Du kan köpa grädden på tillverkarens hemsida till ett speciellt pris med 65% rabatt.

Tongkat Ali Platinum - säker och effektiv förstärkning av erektion

Tongat Ali Platinum ökar penisens storlek i ett lugnt tillstånd och med erektion. Tack vare användningen av detta verktyg har en ökning av penislängden blivit verklig med 30%. Effekten inträffar endast 5 minuter efter appliceringen av läkemedlet och varar länge. Efter regelbunden användning av Tongkat Ali Platinum är det en förbättring av erektion - det blir mer motståndskraftigt och långsiktigt, och mannen finner förmågan att självständigt kontrollera ejakulationen. Detta är viktigt hos patienter som har en sexterapeut för tidig utlösning och erektil dysfunktion. Läkemedlet kan användas och helt friska människor för att öka längden på coitus och uppnå orgasm.

Gå till leverantörens hemsida

Verkliga kunders omdömen om Tongkat Ali Platinum

Effekten av kapslarna Tongkat Ali Platinum och den eponymösa krämen visar återkopplingen av personer som upplevt dessa läkemedel ur sin egen erfarenhet.

Vid 25-30 år tänkte jag inte på mina manliga förmågor. Innan kunde jag ge min kvinna så mycket sex som hon ville ha. Med ålder började antalet sexuella handlingar per natt minska. När det kom till en gång i veckan, tänkte jag seriöst på stimulansen. Till en början bestämde jag mig för att lyssna på mina ålders åsikter om detta problem. Vi stod i rökrummet, och jag började prata om ett intimt ämne. Jag frågade hur du kan stärka styrkan. Min förman, som på byggarbetsplatsen ansågs vara en erkänd macho, sa att han skylde hans framgång till Tangatali Platinum.

Nu använder jag denna grädde själv, och intim intimitet varar så länge jag vill. Jag glömde överraskningar som den för tidiga utlösningen som hände med mig före appliceringen av denna åtgärd.

Oleg, 43 år, Moskva.

Min fru och jag har aldrig haft problem i sängen. I år började jag märka att erektionen blev svagare än vanligt, och varaktigheten av lagen har minskat. Min fru och jag bestämde mig för att söka ett möte med en sexterapeut. Från läkaren lärde jag mig att hjälp med kränkningsbrist kan vara hjälpmedicin, och från hela utbudet av pengar rekommenderade han Tongkat Ali Platinum. Jag läste anvisningarna för användning, gick sedan till den officiella webbplatsen och beställde ett läkemedel med en bra rabatt till ett pris av 990 rubel. Jag gillade effekten av grädden och min fru.

Stepan, 46, Omsk.

Jag träffar en man som är 15 år äldre. Först var jag rädd att han inte skulle tillfredsställa mig intimt. Efter det första kön slog mina tvivel bort. Jag hade ingen aning om vad hemligheten var, tills jag såg Tongkat Ali-kräm på sin nattduksbord. Efter att ha läst instruktionerna förstod jag allt. Vad kan jag säga, effekten är fantastisk!

Olga, 28 år, Ekaterinburg.

Recensioner av läkare om Tongkat Ali Platinum

Cream Tongkat Ali Platinum gjorde en riktig revolution i behandlingen av sexuell patologi, detta bekräftas av recensioner av specialister som ordinerat läkemedlet till sina patienter.

Användning av Tangatali Cream Platinum hjälper till att lösa problem med potens. En positiv effekt observeras om några minuter efter appliceringen av grädden och varar länge. Jag förskriver detta läkemedel som en del av komplex terapi och är nöjd med resultatet som observeras hos mina patienter. Erektioner blir mer kvalitativa, varaktiga är problemet med för tidig utlösning löst. Drogen hjälper en man att bli mästare i situationen, för att återfå förtroendet för sina förmågor, att bli av med sexuella problem. Varaktigheten och antalet sexuella handlingar som en man kan begå ökar.

Vladimir Zatsepin, specialist på urologi. Erfarenhet - 15 år.

Jag vet inte nu, men samtidigt läkemedlet förbjöds av Rospotrebnadzor, varför det hände, jag vet inte, men hört talas om det faktum att sammansättningen av kosttillskott distribueras i Ryssland, var inte en del av en av de viktigaste komponenterna - roten av malaysiska ginseng. Därför är en lång tid var jag skeptisk till sådana medel, men efter att ha lyssnat till recensioner av läkare om användningen av grädde Tongkat Ali Platinum, började jag att rekommendera det själv. Kontraindikationer för utnämningen av läkemedlet lite, en positiv effekt observeras i 95% av fallen. Läkemedlet tillhör gruppen kosttillskott, det är inte ett läkemedel. Krämen kan med framgång användas vid behandling av erektil dysfunktion och effekt av den märkbara inom 5 minuter efter applicering, och regelbunden användning av preparatet den positiva effekten på potensen blir mer stabil, effektiv. Biverkningar på grund av användningen av läkemedlet är sällsynta, men de överlåter sig själv efter avbokningen.

Timur Vartanov, en andrologist. Erfarenhet - 21 år.

Pris och var du kan köpa Tongkat Ali Platinum

Cream Tongkat Ali Platinum kan köpas i ett apotek till ett speciellt pris, men köpare rekommenderar att du beställer läkemedlet på den officiella hemsidan (i ett apotek) där det finns bra rabatter. För att göra detta måste du utfärda en ansökan, varefter du kommer att ringa tillbaka för att förtydliga detaljerna i inköpet.

Tangatali Platinum gör en man starkare i sexuella termer, ökar styrkan, vilket bekräftas av recensioner om drogen. Förberedelsen är gjord på grundval av naturliga ingredienser, inklusive roten av ginseng. Du kan köpa produkten med 65% rabatt till 990 rubel.

Hur mycket kostar Tongkat Ali Platinum i apotek:

 • Moskva - 990 rubel.
 • St Petersburg - 990 rubel.
 • Vladivostok - 990 rubel.
 • Omsk - 990 rubel.
 • Ukraina, Kiev - 399 UAH.
 • Odessa - 399 UAH.
 • Vitryssland, Minsk - 23 rubel
 • Kazakstan - 5600 tenge.

Gå till leverantörens hemsida

analoger

Analoger av Tongkat Ali Platinum på verkningsmekanismen är preparat Titan gel, Sealex Forte, Viagra, Vuka-Vuka. De är också gjorda på en naturlig basis och används för att förbättra styrkan.

Bruksanvisning för Tongkat Ali Platinum

För att uppnå den bästa effekten av applikationen är Tongkat Ali Platinum ordinerat med hänsyn till indikationer och kontraindikationer för användningen av komponenter som utgör grädden. Enligt användningsanvisningarna ska kräm appliceras jämnt över hela penisens längd, gnid det och massera penis. Män i deras recensioner erkänner skämt att det bästa resultatet kan uppnås om dessa handlingar produceras av en kvinna.

Manlig libido växer tillsammans med penisens storlek. Mot bakgrund av användningen av grädden ökar sannolikheten för att samtidigt nå orgasm av sexpartner.

Kontra

Kontraindikationer för upptagandet av Tongkat Ali Platinum hos män:

 1. Arteriell hypertoni;
 2. Sjukdomar i nervsystemet.

Hos kvinnor är läkemedlet kontraindicerat vid graviditet och amning.

Eftersom produktens sammansättning innehåller roten på ginseng finns det biverkningar vid användning av läkemedlet: Utseendet på utslag på huden, ökat blodtryck, sömnlöshet, nervösa störningar. Om oönskade händelser utvecklas ska läkemedlet avbrytas. Det är också möjligt att ersätta läkemedlet med en analog när man samordnar efterföljande åtgärder med en specialist.

Indikationer för användning

Tongkat Ali Platinum är en förberedelse gjord på grundval av naturliga komponenter. Och är känd för närvaron av ginsengrot i sin komposition.

 • Indikationer för att ta drogen på män: sexuella störningar i form av minskad potens, erektil dysfunktion. Regelbunden användning av läkemedlet leder till en ökning av manlig kraft.
 • Hos kvinnor är Tongkat Ali ordinerad för: frigiditet, anorgasmi, livmoderns myom.

BAA kan skapa en ny era av sexuella relationer, vilket ger mer sensualitet i dem, förbättrar orgasm. Detta bekräftas av de många recensionerna av dem som redan har använt botemedlet. Du kan applicera grädden inte bara med de listade sjukdomarna, utan också friska människor för att förbättra kvaliteten på det intima livet.

Effekten av komponenter i ett verktyg

Strukturen i Tongkat Ali Platinum innehåller en lista över naturliga komponenter:

 1. Roten av ginseng - stimulerar immunitet, ökar sexuell aktivitet, förbättrar erektionens kvalitet.
 2. Naturliga oljor - öka hudens elasticitet
 3. pektin - kunna öka penisens storlek flera gånger.
 4. Mikroelement (Fe, Na, Zn, Ca) - ansvarar för erektionens beständighet och säkerställer en bestående effekt

I allmänhet ökar läkemedlet manpoten, ökar upprepad sexuell energi.

Varför är "Tongkat Ali Platinum" bannad av Rospotrebnadzor?

Tongkat Ali Platinum är förbjudet av Rospotrebnadzor för genomförande sedan 2015. Den biologiskt aktiva tillsatsen Tongkat var det första läkemedlet som förbjudits av konsumentskyddsbyrån. Under det senaste året har Alicaps, Tongkat Ali Platinum Forte och Sealex lagt till en lista över sådana mediciner.

Tongkat Ali: Vad är det och hur fungerar det?

Tillförsel av kosttillskott till den ryska marknaden hanterades av det malaysiska företaget Polens SDn. Läkemedlet såldes i cirka fem år (sedan 2009). Tillägget av Tongkat annonseras aktivt på tv och tryckmedia under 2010. Och efter det kommersiella, som spelade ryska sångaren Anna Semenovich, har läkemedlet blivit det mest igenkännliga tillsatsen på drogbutikerna. Detta gjorde det möjligt för Tongkata Platinum att uppta sin nisch på landets farmakologiska marknad.

Namnet Thongkat Ali är översatt från malaysiska som roten till ginseng. Växten själv kallas långvävd euryctic, växer på Malaysia och Sydostasien. Det är ett dwarfträd som liknar en buske.

Malaysia och Singapore invånare kallar buske Tongkat Ali, Thailand - Tung eller Piak, Indonesien - Pasak Bumi. Österländsk medicin använder alla delar evrikomy terapi. Men den vanligaste användningen är att eliminera roten av växterna och effekterna av malaria, ökad libido (sexlust).

Varför BAA kom under förbudet Rospotrebnadzor?

När genomförs i Ryssland Tongkat Ali den var placerad som ett läkemedel för behandling av erektil dysfunktion och manlig sexuell potens och libido stimulerande. Men den huvudsakliga aktiva komponenten i BUD var inte ett ginsengroten, och syntetisk förening sildenafilcitrat, känd som den andra namn - tadalafil.

Således var den allmänt reklamerade massmedia grönsaksberedningen en banal fejk. Den har redan blivit bannad i de flesta stater, men fortsätter att säljas via Internet.

Det bör noteras att det terapeutiska resultatet av botemedlet annars skulle Tongkat inte vara efterfrågan. Endast i mars 2015 på Ryska federationens territorium såldes flera tusen paket av biologiskt aktiva tillsatser. Effekten av läkemedlet är lätt att förklara: tadalafil är en potent syntetisk inhibitor som tillhör gruppen PDE-5 kemiska föreningar. Överdosering av denna komponent i farmakologi är förbjuden. Drogen har ett stort antal biverkningar:

 • Ett kraftigt hopp i blodtrycket;
 • Störning i matsmältningsorganet (dyspepsi, illamående, kräkningar, smärtstillande smärta);
 • Andningssvårigheter (andfåddhet, ödmjuk andningstryck);
 • yrsel;
 • Dödligt utfall.

Övervakning av tillägget initierades av Föreningen för tillverkare av kosttillskott. Och de fick ett solidt bevis på konsumenternas bedragande. Undersökning av läkemedlet utfördes av tre oberoende laboratorier. Som jämförelse har flera kosttillskott analyserats för att stärka styrka hos män. Resultaten av undersökningen visade att sammansättningen av läkemedlet Tongkat Ali Platinum innehåller en kemisk förening som inte specificerats av tillverkaren. Resultaten av undersökningen lämnades in med lämplig ansökan till åklagarmyndigheten, polisen och Rospotrebnadzor.

Den allmänna kontrollen av kosttillskottets leverantör tog sex månader. Över ett tusen organisationer deltog i revisionen.

Baserat på resultaten av inspektioner som utförts av brottsbekämpande organ, beslagtagna Rospotrebnadzor fyrtio satser droger och införde 600 straff på 600 säljare. Företaget "RIA Panda", som implementerar Tongkat på den ryska farmakologiska marknaden, uppskattar sina förluster i beloppet av tre miljarder rubel. Detta är mängden påstådda skador på företaget med fullständigt försvinnande tillsats från ryska apotek. Ledningen för "RIA Panda" motbevisar närvaron av den syntetiska komponenten av tadalafil i kosttillskott.

Händelsen med Tongkat blev orsaken till en omfattande revision av Rospotrebnadzor av andra kosttillskott, sålda på ryska apotek. Leverantörer är skyldiga att tillhandahålla dokumentation av de använda råvarorna, och experter kontrollerar överensstämmelse med instruktionerna för läkemedlets faktiska sammansättning. Om en förbjuden ingrediens hittas, dras tillsatsen tillbaka, och dess genomförande avslutas.

Experter uppskattar risken för "RIA Panda" att störta beslut Rospotrebnadzor och tillbaka Tongkat Ali Platinum på apotek räknare Ryssland är extremt liten. Denna situation förlängs i tiden, och för att förutsäga dess resultat kan ingen. På grund av de inställda tillstånd för genomförandet av BUD, kommer leverantörerna behöver omstrukturera all dokumentation för att bevisa att sammansättningen av läkemedels farmakologiska standarder.

Tongkat ali platinum är förbjuden av Rospotrebnadzor?

Tongkat ali platinum är förbjuden av Rospotrebnadzor? Det är vad man frågar nu. I själva verket förbjöd Rospotrebnadzor försäljningen av "Tongkat ali Platinum" på Rysslands territorium. Eftersom faktiskt i det dåliga, som såldes i Ryssland under detta namn, fanns det ingen aktiv substans som borde ha varit.

Namnlösa - Malaysisk ginseng, som kallas tongkat ali, och som snabbt och stadigt ökar manlig styrka. Det vill säga, Rospotrebnadzor förbjöd inte försäljningen av Mayan ginseng, men förbjöd försäljningen av de kosttillskott som går under detta namn med prefixet "Platinum" i Ryssland.

Vad är en tongkat ali

Tongkat ali är roten till malaysisk ginseng (Eurycoma longifolia Root Extract). Långbladig eurycoma är ett ganska litet träd, praktiskt taget en buske. Det här trädet hittades i djunglerna över hela Malaysia och Sydostasien.

I Malaysia och Singapore är det känt som Tongkat Ali, i Thailand kallas det Piak eller Tung, och i Indonesien heter Pasak Bumi. Lokala människor använder varje del av trädet i medicin. Traditionellt används long-leaved eurycoma som ett botemedel mot behandling mot malaria och som afrodisiakum.

Varför tongkat ali platina är förbjuden av Rospotrebnadzor

I Ryssland erbjuds läkemedlet "Tongkat ali platinum" endast den manliga befolkningen - och inte av en slump. Eftersom i detta preparat, i stället för roten av eurycoma, används en kemisk beredning av sildenafilcitrat, annars kan det finnas tadalafil. Det är helt enkelt sålt drog - en falsk. Denna förfalskning var bannad i många länder, men säljs fortfarande via Internet.

Detta innebär - kemisk produktion, för att eliminera erektil dysfunktion hos män, inget plantmaterial hittas inte där. Effekten är dock fortfarande kvar - annars skulle de inte ha köpt denna förfalskade.

Men hon har många biverkningar - till exempel problem med hjärt-kärlsystemet, uppenbaras mycket dödsfall efter att ha tagit detta läkemedel.

Nu är det klart varför kosttillskott som säljs i Ryssland under varumärket "Tongkat ali Platinum" annonseras endast för män?

Vad är användningen av malaysiska ginseng tongkat ali

I själva verket är den verkliga tongkat ali används inte bara av män, men även kvinnor - för det första ökar energi, fysisk uthållighet ökar sexuell lust hos både män och kvinnor.

Och för det andra, för kvinnor med blekning och en minskning av sexuell libido och hypotyreos - Malaysian ginseng förskrivs av läkare i länder där roten växer.

Den verkliga roten

Att använda long-leaved eurycoma (malaysisk ginseng) som en afrodisiakum och för att öka energi - det är nödvändigt att använda sin rot. Den högsta kvalitativa roten kommer att vara när den når 7 års ålder. Roten är skuren och pulveriserad.

Självklart förstår du att det inte kan vara billigt. Eftersom den industriella produktionen av denna växt fortfarande inte är etablerad.

Var kan man köpa riktiga tonkat ali

Köp Tongkat Ali på Iherb. En trevlig sak är pris och kvalitet. Stort förtroende för iherb. Recensioner på tongkat ali direkt på sidan. Olika kompositioner. Kan acceptera och kvinnor. Var tonad, frisk och glad.

Titta, i kompositionen av vilka förberedelser kan du hitta riktiga tonkat ali:

Om du gör ett köp för första gången anger du rabattkoden OPI710 i rutan i korgen, så får du rabatt på $ 5.

I händelse av leverans är det möjligt att inte oroa sig - leveransen går nu från bolaget Boxberry och du får ditt paket inom 5 dagar efter beställningen.
Kom ihåg att alla tokkat ali, som säljs i Ryssland - är förbjuden från försäljning, ta hand om din hälsa.

Tongkat ali platinum är inte tillåtet

+7 (383) 239-11-46

Dagligen: från 10 till 20

Tongkat Ali Platinum. Varför var det förbjudet?

Tongkat Ali Platinum är ett kosttillskott som nyligen uppträdde på läkemedelsmarknaden. Tillverkaren positionerar det som tillsats till mat, vilket ökar styrkan och förbättrar könets kvalitet. Produkten är i form av kapslar, som innehåller roten till tongkat, royal gelé och rottextrakt av Ginseng.

Hur läkemedlet fungerar

Det är viktigt att komma ihåg att Tongkat Ali Platinum inte är ett läkemedel, utan en biologiskt aktiv tillsats. Den innehåller biologiskt aktiva föreningar som reglerar metaboliska processer. Man tror att ingredienserna i sammansättningen av Tongkat Ali Platinum bidrar till ökad produktion av testosteron i kroppen. Det är känt att den äldre en man, desto lägre nivå av hormonet som är ansvarigt för sexuell aktivitet och erektion faller.

analoger

Tack vare mottagandet av Tongkat Ali Platinum börjar testosteron produceras med hämnd. Med ökningen av hormonets nivå ökar inte en mans sexuell kapacitet utan också sin fysiska uthållighet, sin förmåga att arbeta. Långvarig användning av läkemedlet leder till tillväxten av muskelmassa.

struktur

Basen av kosttillskott är roten till tongkat. Denna anläggning används i Malaysia för att uppnå erektion från antiken. De gamla healers behandling av erektil dysfunktion med hjälp av en tinktur av roten ökar styrkan ökar sexuell lust och varaktighet samlag.

Men med noggrann testning av läkemedlet hittades Tadalafil i sin komposition. Detta ämne, vars egenskaper har länge studerats. Tadalafil är trots allt det viktigaste aktiva ämnet i "day off tabletterna" - Cialis. Cialis är ett effektivt och tillförlitligt botemedel mot sexuell dysfunktion. Läkemedlet fungerar nästan direkt. Det är tillräckligt att ta det 15 minuter före samlag, så att du inte har problem med erektion inom en och en halv dag.

Hur man tar

Förutom att stärka styrkan mot bakgrunden av långvarig användning av läkemedlet Tongkat Ali Platinum, måste andra förändringar ske i patientens kropp. Förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen och som en konsekvens minskar risken för prostatit, uretrit, infektioner i det genitourinära systemet. Immunitet stimuleras och välbefinnandet förbättras.

Tongkat Ali Platinum accepteras som en kurs och det har ingen omedelbar effekt, som efter användning av Viagra, Cialis eller Levitra. Tillverkaren rekommenderar att man släcker 1-2 kapslar kosttillskott under måltiderna och inte binder tiden för antagning till möjlig sexuell aktivitet. Resultatet ska bara visas efter en tid. det är nödvändigt att använda botemedlet i en månad.

Kontra

Bland de kontraindikationer för Tongkat Ali Platinum kallas intolerans av komponenter, högt blodtryck, nervös irritabilitet, oregelbundna hjärtslag och sömnlöshet. Och även visat anti-sexuella lista dysfunktion kontra som det är, kan vi med säkerhet säga att de hade fått det efter noggrann kontroll av läkemedel och tester med riktiga patienter. Det är osannolikt att ett biologiskt aktivt kosttillskott har utsatts för samma allvarliga studie.

Hittills har i Ryssland Tongkat Ali Platinum förbjudits att sälja. Mot försäljningen av den malaysiska drogen "Tongkat Ali Platinum" Rospotrebnadzor. Avdelningen har slutat registreringen av det biologiskt aktiva tillsatsen på grund av närvaron i det av en olöst substans-tadalafil, tk. tadalafil är ett receptbelagt läkemedel, inte ett kosttillskott.

Vi i nätbutiken har en diet som liknar åtgärden på Tongat Ali Platinum, till exempel: Viagra Boss Royal.

Granskning och tillämpning av Tongkat Ali Platinum i tabletter (med recensioner och priser)

Reduktion av manlig styrkan är förknippad med en minskning av hormon testosteron. Förbättra kvaliteten på sexuellt liv i alla åldrar hjälper Tongkat Ali Platinum. Tillverkaren säger att användningen av denna unika naturliga beredning ökar styrkan, stimulerar produktionen av testosteron, hjälper till att klara många geniturinära sfärsproblem. Det faktum att Tongkat Ali Platinum är förbjudet av Rospotrebnadzor är inte sant. Detta framgår av läkares recensioner och användarnas uppfattning om officiella medicinska resurser.

Det återstår att ta reda på om detta är sant, om de negativa egenskaperna hos läkemedlet? För att göra detta, ta reda på vad den består av en tablett tongkat ali platina, deras kontra, läkemedel, eller om det är alla samma tillskott som det verkar på kroppen av män och kvinnor.

Vad är inuti kapseln

Sammansättningen av Tongkat Ali Platinum är stark i sin effekt. Varje tablett innehåller rotextrakt tongkat ali 120 mg, 120 mg drottninggelé, ginseng 60 mg, 82 mg ytterligare komponenter. Apoteket dessa tabletter placerade såsom fitodrug därför inte i den grupp läkemedel.

Tongkat Ali Platinum forte - denna köns kräm som innehåller extrakt av fem (damiana, evrikomy rot, ginseng rot, Cordyceps Sinensis, Gotu kola), som bidrar till att öka manlig potens.

Röda av long-leaved eurycoma (root tongkat)

 • Ökar uthållighet i kön.
 • Ökar testosteron.
 • Ökar libido.
 • Förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen.
 • Tar tillbaka metabolismen.
 • Upprätta arbetet med endokrina körtlar.
 • Förbättrar sexuell lust.
 • Stärker immuniteten.

Extrakt av ginsengrot

 • Effektiv afrodisiakum.
 • Ökar energinivån.
 • Startar mekanismen för erektion.
 • Stödjer uthållighet.

Som hjälpkomponenter tillsätts kapseln vatten, glycerin, cellulosa och potatis.

Funktioner av drogen

Detta är ett kosttillskott. På grund av den unika tillverkningsprocessen sker fullständig splittring och absorption av dess beståndsdelar. Kliniska studier har visat att användningen av tabletter ökar sexuell aktivitet efter 1,5-2 timmar efter tillträde, och effekten kan bestå i upp till 7 dagar.

Feedback från specialister är följande:

 • När du använder kapseln förbättras Tongkat Ali-kraften, känner man känslan av ljusa känslor under sexuell intimitet.
 • Application tongkat testosteron ökar nästan fyra gånger, förbättra blodtillförsel corpus cavernosum förstärkt erektion, ökar mängden av effektiva sexuella handlingar.
 • Användningen av läkemedlet är säker för hälsan, kan användas utan att ordinera en läkare. Leder inte till missbruk
 • Det finns ett kvalitetscertifikat.
 • Effektiv med den första kapseln.

Indikationer för användning

Med Tongkat Ali löses de flesta problem som är relaterade till maskulin hälsa snabbare, så indikationerna för att använda denna produkt är väldigt breda. Att leda ett aktivt sexuellt liv är nödvändigt för att förhindra uppkomsten av stillastående processer i det lilla bäckens organ.

Läkemedlet används för för tidig utlösning.

Män använder framgångsrikt läkemedlet med för tidig utlösning, svag sexuell aktivitet, brist på styrka, svårigheter att uppnå orgasm. Det används också som ett adjuvans vid behandling av prostata patologier, pyelonefrit, uretrit, infertilitet, urinvägsinfektioner.

Kvinnor använder tongkat med frigiditet, låg sexuell aktivitet, svårigheter att uppnå orgasm, trötthet efter intimitet. Det är effektivt som ett extra verktyg vid behandling av infertilitet, inflammatoriska processer i bäckenorganen.

Användningen av läkemedel är att vägra är överkänsliga mot den aktiva substansen, graviditet, hög nervös upphetsning, amning, hjärtsjukdomar, åderförkalkning, hypertoni, sömnlöshet.

Av vad man ska välja

Analoger av Tongkat Ali Platinum presenteras i tabellen nedan. Alla droger har en liknande farmaceutisk effekt. Hur mycket kostar Tongkat, se tillverkarens officiella hemsida. Priset kan variera betydligt beroende på vilken stad du befinner dig i. Även Tongkat Ali Platinum kan köpas på apotek.

Tongkat Ali Jack

 • Producerad i form av tabletter.
 • Ökar testosteron i blodet upp till 4,5 gånger.
 • Den naturliga basen låter dig ta drogen för personer med diabetes.
 • Ökar sexuell aktivitet efter 1,5-2 timmar efter tillträde.
 • Stärker immuniteten.
 • Avlägsnar mental och fysisk stress.
 • Effekten varar från 3 till 7 dagar.
 • 1900 gnidning

Tongkat Ali Platinum forte

 • Framställd i form av en grädde.
 • Cremen innehåller aloe för mjukgöring av huden och L-arginin för att öka männens värdighet.
 • Stärker erektion.
 • Förbättrar känslor under samlag.
 • 3200 gnidning för 60 ml.

Tongkat Ali Plus

 • Producerad i form av tabletter.
 • Innehåller en dubbel mängd aktiv substans
 • Syftar till att behandla prostatit, adenom och andra manliga sjukdomar som ett tillägg till huvudrätten av behandlingen.
 • 2200 gnidning.

Svart vallmo (extrakt av tongkat ali)

 • Pulver från roten.
 • Ett unikt verktyg för ökad styrka.
 • Hjälper till produktion av testosteron.
 • Förbättrar livliga känslor under sex.
 • Du kan dricka som örtte.
 • 1400 gnidning.

Tongkat Ali Pasak Bumi

 • Finns i form av kapslar.
 • För kvinnor och män.
 • Hjälper till att lösa problemet med manlig infertilitet.
 • Förbättrar styrkan.
 • Bra förebyggande av frigidighet för kvinnor.
 • Hjälper med erektil dysfunktion och för tidig utlösning.
 • Hjälper med inflammatoriska processer i genitourinary systemet.
 • Det går bra med olika läkemedelsgrupper.
 • 1600 rubel.
 • Framställd i form av en balsam för oral administrering.
 • Innehåller 10 aktiva ingredienser.
 • Främjar behandling av urinvägs och njursjukdom.
 • Hjälper med minskad styrka, infertilitet.
 • Förhindrar utseende av cancer.
 • Analog av läkemedlet Tongkat Ali Platinum, innehåller mycket mindre eurycoma.
 • Åtgärd efter 15 dagars inträde.
 • 1100 gnidning

Tongkat Ajimat Madura

(Tankata Ajimar Madura)

 • Formen av frisättning - vaginala pinnar.
 • Basen av drogen är 100% medicinska örter.
 • Stärker musklerna i slidan.
 • Eliminerar den vaginala lukten.
 • Ökar sexuella känslor.
 • Det återställer hormonbalansen.
 • Ej lämplig för gravida kvinnor.
 • 800 rubel. / Stycke.

Läkemedlet Tongkat Ali Platinum jämfört med Tongkat Ali Platinum Fort och Tongkat Ali Jack leder marknaden. Detta framgår av recensioner på medicinska forum och webbplatser för specialiserade onlinebutiker. Men det finns också de som vill förbjuda utsläpp av sådana droger. Kanske köpte de en falsk och fick inte den önskade effekten. Var inte för billig.

Kapslar Tongkat Ali finns i blister för 2 och 10 kapslar (382 mg vardera)

Användning av läkemedlet

Instruktioner för användning av Tongkat Ali Platinum kräver noggrann förtrogenhet, eftersom metoden och varaktigheten av läkemedlet är beroende av diagnosen och det specifika syftet. Utför tydliga instruktioner, du kommer att få bra resultat.

 • Män för bättre sexuell upphetsning och uthållighet tar inte mer än 1-2 kapslar om dagen med måltider var tredje dag.
 • För behandling av prostata adenom och kronisk prostatit tas som en ytterligare åtgärd, enligt instruktioner från läkaren.
 • Kvinnor för att eliminera frigiditet, öka sexuell lust, med infertilitet ta 1 kapsel var tredje dag i en kurs på 1 till 6 månader.

Det rekommenderas att ta 1-2 kapslar per dag.

Tongkat Ali Jack tar 1 kapsel i 90-120 minuter före samlag. Behandlingstiden för män med prostatit och impotens är från 90 till 180 dagar. Tillsätt 1 kapsel var tredje dag.

Tongkat Ali Platinum forte bör appliceras på ett rent sexuellt organ flera minuter före koalitionen. Kan användas under kondom. Förbättrar styrkan och kvaliteten på erektion.

Säkert såg du reklam på internet av Tongkat Ali Platunim, där förförisk Anna Semyonovich representerar detta mirakelläkemedel och antydar på sin supermakt. Efter en sådan demonstration kommer män sannolikt att känna effekten på sig själva och rusa för att studera beskrivningen och göra en order. Priset för Tongkat Ali är ganska överkomligt.

Tongkat Ali Platinum är en kraftfull naturlig stimulans som har en fördelaktig effekt på hela kroppen. Detta är ett snabbt och problemfritt sätt för en man att bli mer självsäker med en partner. Det viktigaste är att produkten är helt ofarlig, och därför är det lämpligt för idrottare att öka proteinhalten. Utvärdering av alla fördelar och nackdelar, en bestämmer sig själv om huruvida man ska ansöka eller inte.

Tongkat Ali Platinum och Tadalafil

Förutom de testade och pålitliga drogerna för att förbättra styrkan, visas marknaden varje år på många okända bioadditiver, som är utformade för att klara av erektionsproblem. En av dem - Tongkat Ali Platinum. Denna åtgärd gäller inte för läkemedel och är ett kosttillskott. Konsumenten rekommenderas att använda den i en månad för att permanent glömma erektil dysfunktion av varierande svårighetsgrad. Om det här är så ska vi försöka förstå.

På tillverkarens försäkran, fungerar Tongkat Ali Platinum inte bara på styrka, men läker också kroppen som en helhet. Bioadditiv stärker erektionen, bidrar till dess tidiga prestation och ökar varaktigheten av sexuell kontakt. Dessutom, under påverkan av läkemedlet, måste andra förändringar inträffa: könsorganens känslighet ökar, lusten intensifieras, cirkulationen i bäckenorganen förbättras. Tongkat Ali Platinum påverkar också andra aspekter av livet. Efter starten av upptagningen stärks en människans immunitet, fysisk trötthet och stress tas bort, och arbetsförmågan ökar. Genom att öka frekvensen av sexuella kontakter uppträder stagnation i genitourinary systemet, och läkemedlet är också förebyggande av prostatit, infektioner och infertilitet.

Analoger av Tongkat Ali Platinum

Om du jämför Tongkat Ali Platinum med droger mot sexuell dysfunktion, kommer deras lista med effekter på kroppen inte vara så lång. Viagra, Cialis och Levitra bidrar till uppkomsten av en kraftfull och långvarig erektion. Detta är allt som deras producenter lovar oss. Men detta resultat testas av ingen miljon män. Drogerna fungerar praktiskt taget smidigt, för I deras sammansättning finns en viss komponent som utlöser en reaktionskedja som leder till erektion.

I sammansättningen av Tongkat Ali Platinum deklareras följande komponenter: ginsengrot, royal gelé och malaysiska roten Tongkat Ali. Dessa växter används traditionellt i Asien för att behandla sexuell impotens. Tillverkaren hävdar att tongkat alioten växer endast i subtropiska skogar orörda av människor. Dess längd är 3 meter, och den äter energi av miljömässigt ren mark i Malaysia.

Varför förbjöd de Tongkat Ali Platinum

Förutom de mirakulösa växterna upptäckte Tangkat Ali Platinum Tadalafil, som inte kan hänföras till naturliga ämnen. Det är värt att överväga om det finns behov av att ta kosttillskott med Tadalafil, om du kan köpa ett testat läkemedel Cialis, där ämnet officiellt anges i kompositionen.

Effektiviteten hos Tongkat Ali Platinum beror på ökningen av testosteronnivåerna i den mänskliga kroppen som har tagit kapslar. Halten av hormonet ökar inom de fysiologiska möjligheterna på grund av syntesen av könkörtlarna. Dessutom frisätts testosteron, bunden till globulin. En ökning av hormonets nivå leder till bättre blodtillförsel till könsorganen och ökad erektion. Men denna process är lång och att känna effekten, det är nödvändigt att genomgå flera kurser av drogen. Tongkat Ali Platinum ska tas enligt ordningen: 1 kapsel varje dag, 1-2 kapslar, då är det nödvändigt att ta en paus och starta mottagningen igen.

Traditionella droger mot sexuell dysfunktion (Cialis, Viagra, Levitra) agerar genast. Det är nödvändigt att ta ett piller 30-50 minuter före samlag, så att de cavernösa kropparna är fyllda med blod och en erektion har uppstått. När du tar certifierade läkemedel finns det ingen risk att skada hälsan och det är kanske det viktigaste argumentet till deras fördel.

Men sommaren 2015 var Tongkat Ali Platinum utestängt av Rospotrebnadzor. de hittade en tadalafil, som du kan köpa från oss.

Tongkat Ali Platinum - löser problem med styrka

Tongkat Ali Platinum är ett läkemedel som skapats på grundval av naturliga komponenter, genom vilka män i alla åldrar kan lösa problem som är förknippade med brott mot sexuell funktion.

Det är ett biologiskt tillskott som kan eliminera problem i genitourinary systemet och stödja sexuellt liv. Läkemedlets funktion är unik. Det tvingar kroppen att självständigt producera det nödvändiga hormonet för människors hälsa.

Är det förbjudet av Tongkat Ali Platinum Rospotrebnadzor

Trots alla läkemedelets positiva egenskaper förbjöds Tangkat Ali Platinum för försäljning i Ryska federationen. Förbudet beror på det faktum att tillsatsen inte innehöll faktiskt den huvudsakliga aktiva substansen, roten till Euricom. I samband med detta fick alla förberedelser med namnet Platinum under förbudet.

Effekten av ett förfalskat läkemedel är detsamma, det återställer en manlig erektion. Men, till skillnad från den naturliga beredningen, har det ett stort antal kontraindikationer som negativt påverkar kardiovaskulärsystemet, har många dödsfall diagnostiserats efter att ha tagit detta läkemedel.

Kom ihåg att Tongkat Ali Platinum, i den form som det säljs i Ryssland, är förbjudet. Akta dig för förfalskningar, använd endast officiella webbplatser för beställning.

Hur tillsatsen fungerar

Med ålder reducerar mannen den naturliga produktionen av det nödvändiga manliga hormonet. Det är testosteron som påverkar haneffekten och dess minskning leder till försämring av styrkan.

Detta beror på det faktum att produktionen av protein globulin ökar i kroppen. Detta protein tar bort de nödvändiga hormonerna från hankörten.

Tongkat Ali Platinum kan uppnå en permanent erektion, vilket leder till ökade känslor i samlagsprocessen. Denna effekt uppnås genom att höja nivån av hormon testosteron i blodet.

Det ökar fyrfaldigt. Detta leder till blodcirkulationen hos könsorganen och en ökad efterfrågan. Dessutom ökar det könsorganet i storlek.

Kosttillskott kan användas inte bara av män, men också av kvinnor. För kvinnor rekommenderas det i följande fall:

 1. Problem med att uppnå orgasm;
 2. frigiditet;
 3. Ålder där sexuell lust försvinner
 4. Minskning av makt efter kön;
 5. Inflammatoriska processer i urinvägarna.

Eyed eyes: Vad kan du göra för att lära av vår publikation.

Hur man snabbt kan minska högt blodtryck hemma kan du lära av den här artikeln.

Här kan du läsa instruktionerna för beredning av Ceraxon.

Preparatets struktur

Receptet på ett unikt läkemedel kom till oss från antika Asien. Energiska och hårda infödingar slog representanter för den vita rasen. De kunde jaga hela dagen och på kvällen njuta av kärleksglädje. Hemligheten var gömd i en säd som heter Tongat. De infödda drack regelbundet infusion från hans rot.

Idag tjänar traditionerna hos de gamla infödingarna män över hela världen. Anläggningens struktur omfattar:

 1. Roten till Euricom - denna rot är känd för malaysierna som en växt som heter Tongkat Ali. Det är huvudkomponenten i verktyget. Dess effekt är så stark att tillsatsen inte har någon effekt lika med styrka. Roten av Euricoma stärker och läker kroppen, det ökar hormonet testosteron i en mans blod. En man kan återigen finna styrka i sängen, sexuell attraktion kommer att återhämta sig, styrkan ökar. Han kan hantera sin egen erektion;
 2. Nästa del av läkemedlet är royal gelé. Detta är en riktig skatt av mineraler och näringsämnen. Det påverkar hälsan positivt, både män och kvinnor. Molochko aktiverar könkörtlarna, vilket i sin tur orsakar ökad sexuell lust. Dessutom ökar mjölken immunitet, laddar kroppen med energi.
 3. Roten av ginseng. Stödjer uthållighet och kroppsaktivitet. Det kan aktivera produktionen av hormoner som kan skydda mot negativa effekter.

Alla komponenter ingår i kosttillskott, naturligt ursprung. Deras balans är så perfekt att det inte existerar i naturen. Läkemedlet kan normalisera metabolismen, stärker kroppens skyddande funktioner i kampen mot negativa miljöpåverkan. Ökar arbetsförmågan och förbättrar den övergripande hälsan.

Fördel av Tongkat Ali Platinum

Tongkat Ali Platinum är ett biologiskt tillskott som kan kombineras med alla läkemedel som syftar till att förbättra manlig styrka. När du tar drogen i flera dagar kommer kroppen att ackumulera testosteron och släppa den i blodet vid rätt tidpunkt. Detta kommer att främja en bestående erektion.

Läkemedlet kombineras med alkohol. Detta är mycket viktigt för många män som är rädda för att komma in i en pinsam situation efter de festliga händelserna.

Tongkat kan inte bara förbättra manlig sexuell förmåga utan också förbättra kroppens övergripande tillstånd:

 1. Förbättrar synen;
 2. Immuniteten ökar;
 3. Mannen blir mer hård, effektiv;
 4. Fysisk och mental utmattning reduceras.

Indikationer och kontraindikationer för användning

Som något läkemedel har Tongkat Ali Platinum sina kontraindikationer:

 1. Individuell intolerans av komponenterna i formuleringen;
 2. Sömnstörningar, sömnlöshet;
 3. Nervärt överarbete
 4. ateroskleros;
 5. Brott mot kardiovaskulärsystemet.

Indikationer för användning av läkemedlet är följande:

 1. Minskad sexuell aktivitet i samband med ålder
 2. impotens;
 3. Tidig ägglossning;
 4. Adenom av prostata;
 5. Prostatit är av kronisk form.

Typ av problem

Tongkat Ali Platinum finns i kapslar om 382 mg i förpackningar nr 2,5 och 10. På apotek varierar kostnaden för förpackning nr 2 inom 850 rubel och priset på förpackning nr 10 är i genomsnitt 4.200 rubel.

Läkemedlet kan köpas på den officiella hemsidan. Valet till förmån för den officiella representanten ger många fördelar. Du kan få kompetent råd från chefen, du kommer att svara på alla frågor av intresse, förklara handlingsprincipen och indikationer för användning.

Webbplatsen presenterar certifikat för överensstämmelse av produkter.

Specialister håller för dig ett gratis samråd och hjälper till att identifiera orsakerna till problemet, samt erbjuda dig de bästa sätten att lösa det.

Den officiella webbplatsen garanterar fullständig konfidentialitet av information. Ingen kommer någonsin att veta om ditt problem och om att köpa ett läkemedel.

Du är garanterad fri leverans i Ryssland.

Instruktioner för användning

Läkemedlet tas 40 minuter före samlag. Kapseln ska tvättas med mycket vatten. För att fullständigt smälta produkten ska du inte äta feta livsmedel.

Schema för läkemedelsadministration:

 1. För att förbättra kvaliteten på sperma rekommenderas att man tar en tillsats i tre månader, en kapsel var tredje dag.
 2. För att återställa sexuell lust tas en kapsel 40 minuter före samlag.
 3. För att öka kroppens ton och fysiska förmåga tar tillägget tre månader en kapsel var tredje dag;
 4. För att öka penisen är läkemedlet ordinerat i 3 månader med intag av en kapsel var tredje dag;
 5. Med prostataadenom och kronisk sjukdom rekommenderas att ta läkemedlet 1 månad var tredje dag för en kapsel;
 6. För kvinnor med kränkningar av sexuell lust är behandlingen upp till 6 månader, en kapsel var tredje dag.

Cream Tongkat Ali Platinum

Denna produkt kan köpas i form av en kräm. Den tillverkas i rör på 60 ml. Genomsnittspriset för drogen är 3200 rubel.

Detta är ett av de mest effektiva sätten att öka sexuell lust och förbättra kvaliteten på sexuella handlingar. Läkemedlet är inte bara en omedelbar åtgärd. Effekten har egenskapen att ackumulera.

Användningen av bioadditiver och en tonic i komplexet kommer att möjliggöra att lösa det befintliga problemet så snabbt som möjligt.

Funktionerna av kräm är att den innehåller bara naturliga ingredienser:

 1. Acetyldipeptid - minskar irritation av nervceller, förlänger orgasmen;
 2. Isopropylmyristat är en komponent som överför de aktiva substanserna till önskat djup. Detta har en omedelbar effekt efter applicering av läkemedlet;
 3. Aloextrakt är ett ämne som innehåller ett stort antal vitaminer och mineraler. Det har en tonisk sårläkningseffekt, i närvaro av epidermis mikrokretsar. Dessutom kan aloe ta bort inflammation;
 4. Lecitin - aktiverar produktionen av testosteron. Det väcker cellerna i nervsystemet.
 5. E-vitamin - huvudkomponenten, som påverkar den manliga potensen positivt. Det stärker kroppen, ökar effektiviteten;
 6. L-Arginin - reglerar blodcirkulationen. Hjälper till att bli av med stillastående blod i bäckenorganen;
 7. Niacin är ett ämne som deltar i produktionen av könshormoner.

Cremen har tjänat många positiva recensioner från män:

Recensioner av läkare och köpare

Trots det faktum att tillsatsen har nästan inga kontraindikationer är det bäst att köpa, konsultera med specialister och lära känna läkares åsikter.

Enligt experter kan detta biologiskt aktiva tillsats rekommenderas till ett stort antal konsumenter. Detta blev möjligt på grund av läkemedlets naturliga sammansättning och minimala kontraindikationer.

Urologer säger dock att om orsaken till problemet ligger i en allvarlig sjukdom, är läkemedlets effekt svår att uppnå. Anledningen måste utrotas från insidan, efter att ha gått igenom provet.

Enligt läkare, tror inte på recensioner av män som hävdar att de botade allvarlig patologi av genitourinary system med hjälp av kosttillskott. Dessa sjukdomar kräver oftast kirurgisk ingrepp, de kan inte elimineras med ett biologiskt aktivt tillskott.

Kosttillskott ska användas tillsammans med läkemedel som föreskrivs av specialister. I detta fall kommer maximal effekt att uppnås.

Läkemedlet har en positiv effekt på hankroppen i form av:

 1. Eliminering av erektionsproblem
 2. Förbättring av styrka oavsett ålder;
 3. Förstärkning av immunitet
 4. Har en positiv effekt i den komplexa behandlingen av impotens.

Det är inte giftigt, det kan tas av män även i ålderdom.

Många positiva recensioner förtjänar kapslar, både från män och från kvinnor.

Nästa video berättar hur man skiljer det verkliga läkemedlet från en falsk.