Huvud
Strömförsörjning

Cream Tongkat Ali Platinum Forte för förlängning av samlag

Cream Tongkat Ali Platinum Forte - ett oumbärligt verktyg för män som upplever både tillfälliga och allvarliga svårigheter i det intima livet. Produkten kan köpas på ett internetapotek på den officiella hemsidan. Drogens höga effektivitet säger expertrecensioner och kommentarer från riktiga köpare som har upplevt effekten av denna lösning på sig själva. Du kan köpa grädden på tillverkarens hemsida till ett speciellt pris med 65% rabatt.

Tongkat Ali Platinum - säker och effektiv förstärkning av erektion

Tongat Ali Platinum ökar penisens storlek i ett lugnt tillstånd och med erektion. Tack vare användningen av detta verktyg har en ökning av penislängden blivit verklig med 30%. Effekten inträffar endast 5 minuter efter appliceringen av läkemedlet och varar länge. Efter regelbunden användning av Tongkat Ali Platinum är det en förbättring av erektion - det blir mer motståndskraftigt och långsiktigt, och mannen finner förmågan att självständigt kontrollera ejakulationen. Detta är viktigt hos patienter som har en sexterapeut för tidig utlösning och erektil dysfunktion. Läkemedlet kan användas och helt friska människor för att öka längden på coitus och uppnå orgasm.

Gå till leverantörens hemsida

Verkliga kunders omdömen om Tongkat Ali Platinum

Effekten av kapslarna Tongkat Ali Platinum och den eponymösa krämen visar återkopplingen av personer som upplevt dessa läkemedel ur sin egen erfarenhet.

Vid 25-30 år tänkte jag inte på mina manliga förmågor. Innan kunde jag ge min kvinna så mycket sex som hon ville ha. Med ålder började antalet sexuella handlingar per natt minska. När det kom till en gång i veckan, tänkte jag seriöst på stimulansen. Till en början bestämde jag mig för att lyssna på mina ålders åsikter om detta problem. Vi stod i rökrummet, och jag började prata om ett intimt ämne. Jag frågade hur du kan stärka styrkan. Min förman, som på byggarbetsplatsen ansågs vara en erkänd macho, sa att han skylde hans framgång till Tangatali Platinum.

Nu använder jag denna grädde själv, och intim intimitet varar så länge jag vill. Jag glömde överraskningar som den för tidiga utlösningen som hände med mig före appliceringen av denna åtgärd.

Oleg, 43 år, Moskva.

Min fru och jag har aldrig haft problem i sängen. I år började jag märka att erektionen blev svagare än vanligt, och varaktigheten av lagen har minskat. Min fru och jag bestämde mig för att söka ett möte med en sexterapeut. Från läkaren lärde jag mig att hjälp med kränkningsbrist kan vara hjälpmedicin, och från hela utbudet av pengar rekommenderade han Tongkat Ali Platinum. Jag läste anvisningarna för användning, gick sedan till den officiella webbplatsen och beställde ett läkemedel med en bra rabatt till ett pris av 990 rubel. Jag gillade effekten av grädden och min fru.

Stepan, 46, Omsk.

Jag träffar en man som är 15 år äldre. Först var jag rädd att han inte skulle tillfredsställa mig intimt. Efter det första kön slog mina tvivel bort. Jag hade ingen aning om vad hemligheten var, tills jag såg Tongkat Ali-kräm på sin nattduksbord. Efter att ha läst instruktionerna förstod jag allt. Vad kan jag säga, effekten är fantastisk!

Olga, 28 år, Ekaterinburg.

Recensioner av läkare om Tongkat Ali Platinum

Cream Tongkat Ali Platinum gjorde en riktig revolution i behandlingen av sexuell patologi, detta bekräftas av recensioner av specialister som ordinerat läkemedlet till sina patienter.

Användning av Tangatali Cream Platinum hjälper till att lösa problem med potens. En positiv effekt observeras om några minuter efter appliceringen av grädden och varar länge. Jag förskriver detta läkemedel som en del av komplex terapi och är nöjd med resultatet som observeras hos mina patienter. Erektioner blir mer kvalitativa, varaktiga är problemet med för tidig utlösning löst. Drogen hjälper en man att bli mästare i situationen, för att återfå förtroendet för sina förmågor, att bli av med sexuella problem. Varaktigheten och antalet sexuella handlingar som en man kan begå ökar.

Vladimir Zatsepin, specialist på urologi. Erfarenhet - 15 år.

Jag vet inte nu, men samtidigt läkemedlet förbjöds av Rospotrebnadzor, varför det hände, jag vet inte, men hört talas om det faktum att sammansättningen av kosttillskott distribueras i Ryssland, var inte en del av en av de viktigaste komponenterna - roten av malaysiska ginseng. Därför är en lång tid var jag skeptisk till sådana medel, men efter att ha lyssnat till recensioner av läkare om användningen av grädde Tongkat Ali Platinum, började jag att rekommendera det själv. Kontraindikationer för utnämningen av läkemedlet lite, en positiv effekt observeras i 95% av fallen. Läkemedlet tillhör gruppen kosttillskott, det är inte ett läkemedel. Krämen kan med framgång användas vid behandling av erektil dysfunktion och effekt av den märkbara inom 5 minuter efter applicering, och regelbunden användning av preparatet den positiva effekten på potensen blir mer stabil, effektiv. Biverkningar på grund av användningen av läkemedlet är sällsynta, men de överlåter sig själv efter avbokningen.

Timur Vartanov, en andrologist. Erfarenhet - 21 år.

Pris och var du kan köpa Tongkat Ali Platinum

Cream Tongkat Ali Platinum kan köpas i ett apotek till ett speciellt pris, men köpare rekommenderar att du beställer läkemedlet på den officiella hemsidan (i ett apotek) där det finns bra rabatter. För att göra detta måste du utfärda en ansökan, varefter du kommer att ringa tillbaka för att förtydliga detaljerna i inköpet.

Tangatali Platinum gör en man starkare i sexuella termer, ökar styrkan, vilket bekräftas av recensioner om drogen. Förberedelsen är gjord på grundval av naturliga ingredienser, inklusive roten av ginseng. Du kan köpa produkten med 65% rabatt till 990 rubel.

Hur mycket kostar Tongkat Ali Platinum i apotek:

 • Moskva - 990 rubel.
 • St Petersburg - 990 rubel.
 • Vladivostok - 990 rubel.
 • Omsk - 990 rubel.
 • Ukraina, Kiev - 399 UAH.
 • Odessa - 399 UAH.
 • Vitryssland, Minsk - 23 rubel
 • Kazakstan - 5600 tenge.

Gå till leverantörens hemsida

analoger

Analoger av Tongkat Ali Platinum på verkningsmekanismen är preparat Titan gel, Sealex Forte, Viagra, Vuka-Vuka. De är också gjorda på en naturlig basis och används för att förbättra styrkan.

Bruksanvisning för Tongkat Ali Platinum

För att uppnå den bästa effekten av applikationen är Tongkat Ali Platinum ordinerat med hänsyn till indikationer och kontraindikationer för användningen av komponenter som utgör grädden. Enligt användningsanvisningarna ska kräm appliceras jämnt över hela penisens längd, gnid det och massera penis. Män i deras recensioner erkänner skämt att det bästa resultatet kan uppnås om dessa handlingar produceras av en kvinna.

Manlig libido växer tillsammans med penisens storlek. Mot bakgrund av användningen av grädden ökar sannolikheten för att samtidigt nå orgasm av sexpartner.

Kontra

Kontraindikationer för upptagandet av Tongkat Ali Platinum hos män:

 1. Arteriell hypertoni;
 2. Sjukdomar i nervsystemet.

Hos kvinnor är läkemedlet kontraindicerat vid graviditet och amning.

Eftersom produktens sammansättning innehåller roten på ginseng finns det biverkningar vid användning av läkemedlet: Utseendet på utslag på huden, ökat blodtryck, sömnlöshet, nervösa störningar. Om oönskade händelser utvecklas ska läkemedlet avbrytas. Det är också möjligt att ersätta läkemedlet med en analog när man samordnar efterföljande åtgärder med en specialist.

Indikationer för användning

Tongkat Ali Platinum är en förberedelse gjord på grundval av naturliga komponenter. Och är känd för närvaron av ginsengrot i sin komposition.

 • Indikationer för att ta drogen på män: sexuella störningar i form av minskad potens, erektil dysfunktion. Regelbunden användning av läkemedlet leder till en ökning av manlig kraft.
 • Hos kvinnor är Tongkat Ali ordinerad för: frigiditet, anorgasmi, livmoderns myom.

BAA kan skapa en ny era av sexuella relationer, vilket ger mer sensualitet i dem, förbättrar orgasm. Detta bekräftas av de många recensionerna av dem som redan har använt botemedlet. Du kan applicera grädden inte bara med de listade sjukdomarna, utan också friska människor för att förbättra kvaliteten på det intima livet.

Effekten av komponenter i ett verktyg

Strukturen i Tongkat Ali Platinum innehåller en lista över naturliga komponenter:

 1. Roten av ginseng - stimulerar immunitet, ökar sexuell aktivitet, förbättrar erektionens kvalitet.
 2. Naturliga oljor - öka hudens elasticitet
 3. pektin - kunna öka penisens storlek flera gånger.
 4. Mikroelement (Fe, Na, Zn, Ca) - ansvarar för erektionens beständighet och säkerställer en bestående effekt

I allmänhet ökar läkemedlet manpoten, ökar upprepad sexuell energi.

Inga obehagliga överraskningar i sängen: en naturlig förberedelse för att förbättra kraften hos Tongkat Ali Platinum

Problem i det sexuella livet kan inte bara påverka människans sinnesstämning, utan också hans allmänna hälsotillstånd.

Orsaken till försämring av erektion hos män blir ofta allvarliga patologier i det genitourära systemet, vilket kräver omedelbar behandling.

För att återställa mäns styrka och återvända till ett helt liv kan medlemmarna i det starkare könet inte bara ta potenta läkemedel, utan också naturliga botemedel baserade på medicinska växter som ger en utmärkt terapeutisk och förebyggande effekt.

En av de mest populära drogerna för ökad potens är den biologiskt aktiva tillsatsen Tongkat Ali Platinum. Med korrekt tillämpning kan detta verktyg hjälpa män att återställa erektion, öka sexuell lust och glömma problem i den intima sfären.

Sammansättning och handlingsprincip

Läkemedlet Tongkat Ali Platinum-kompositionen har en naturlig. Den innehåller tre huvudsakliga aktiva beståndsdelar av vegetabiliskt ursprung i form av koncentrerade extrakt:

 • root eurycoma (root ali), 120 mg: har en återställande effekt på kroppen, ökar sexuell lust, stimulerar produktionen av testosteron i människors blod, förbättrar blodcirkulationen i det lilla bäckenet,
 • kunglig gelé, 120 mg: normaliserar sexuella körtlar, stärker libido, stärker immuniteten, fyller på brist på vitaminer och mineraler i kroppen, accelererar ämnesomsättningen, ökar effektiviteten, förbättrar den övergripande hälsan.
 • ginseng rot, 60 mg: fungerar som en afrodisiakum, ökar energi och reserverar styrka, tonar upp, stimulerar, lindrar utmattning, normaliserar hormonhalten.

Som hjälpämnen i sammansättningen av en biologiskt aktiv additiv finns sådana komponenter som vatten, melass, cellulosa, glycerin. Läkemedlet Tongkat finns i kapslar om två, fem eller tio stycken per förpackning. På grund av dess sammansättning har naturliga kosttillskott många användbara egenskaper.

Med regelbunden användning av kosttillskott har följande effekter på människokroppen:

 • Eliminerar erektil dysfunktion
 • återställer styrka;
 • ökar varaktigheten av samlag
 • normaliserar nivån av manliga hormoner;
 • förbättrar kvaliteten och kvantiteten av spermier;
 • ökar förmågan att bli gravid;
 • stimulerar blodflödet till bäckenorganen;
 • normaliserar immunsystemets arbete;
 • ökar penisens storlek (på grund av blodfyllningen av de cavernösa kropparna);
 • ökar uthållighet och styrka;
 • minskar tiden att återhämta sig mellan sexuella handlingar;
 • i ett komplex med medicinska preparat bidrar till att bota sjukdomar i genitourinary sfären.

Indikationer för användning för män

Använd drogen kan män som har sådana sjukdomar i genitourinary sfären och problem i sexuellt liv, såsom:

 • erektil dysfunktion
 • impotens;
 • brist på orgasm;
 • för tidig utlösning;
 • infertilitet;
 • försämring av spermiernas kvalitet
 • prostatit;
 • prostata adenom;
 • cystit;
 • ökad trötthet efter samlag
 • åldersrelaterad försvagning av sexuell aktivitet
 • pyelonefrit och liknande.

Dessutom, även de som representerar det starkare könet som inte har allvarliga abnormaliteter och störningar i den intima sfären, och bara vill förbättra kvaliteten på sitt sexuella liv, använder drogen.

Indikationer för användning för kvinnor

Många tror att drogen endast kan användas av medlemmar av det starkare könet, men det är det faktiskt inte. I vissa fall får det här verktyget användas och kvinnor som har problem med sexuellt liv och olika gynekologiska sjukdomar.

Läkare kan förskriva sina patienter en naturlig bioaktiv tillsats med sådana indikationer som:

 • frigiditet (brist på sexuell lust);
 • åldersrelaterad minskning av sexuell lust;
 • trötthet efter samlag
 • infertilitet;
 • livmoderfibroider;
 • inflammatoriska processer i det lilla bäckenet;
 • nedgången av krafter;
 • omöjlighet att få en orgasm under samlag.

Tongkat: instruktion

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

För att använda biologiskt aktiv additiv är det nödvändigt i enlighet med följande rekommendationer:

 • Ta drogen med mat, kapslarna tuggas inte, men tvättas helt enkelt med rent vatten;
 • för bättre assimilering av näringsämnen under intaget av läkemedlet bör kasseras från feta livsmedel;
 • När du tar kapslar kan du ta alkoholhaltiga drycker, eftersom tillverkarna av Tongkat Ali Platinum inte förbjuder samtidig användning av drogen och alkoholen.

Dosering, tid och varaktighet av läkemedelsintag väljs i enlighet med diagnosen.

Läkare kan ordna följande behandlingsregimer till sina patienter:

 • för att öka samlagets varaktighet, öka libido och få en orgasm: en kapsel en timme före samlag
 • för att förbättra spermatogenesen, öka penisvolymen, öka kroppens totala tonen: en kapsel en gång var tredje dag, behandlingsperioden - tre månader;
 • med erektil dysfunktion och impotens: en kapsel var tredje dag, behandlingens varaktighet - från en till sex månader;
 • kvinnor med infertilitet, brist på libido, frigiditet: en kapsel var tredje dag i en till sex månader;
 • för behandling av kronisk inflammation i prostata och prostata adenom - en kapsel vart tredje dag, uppehållstid - en månad.

Kontra

För att undvika utveckling av allergiska reaktioner är Tongkat Ali Platinum förbjudet för användning vid individuell intolerans av komponenterna som ingår i dess sammansättning.

Även personer som är gravida och ammande mödrar måste sluta ta detta läkemedel. Biologiskt aktiv tillsats är inte beroendeframkallande och ger inte biverkningar till kroppen.

recensioner

Tongkat Ali Platinum Forte är en unik produkt för ökad potens, utformad för att förbättra kvaliteten på samlag. Om Tongkat Ali Platinum recensioner av män som tar drogen är ganska höga. Här är en av dem.

Sergey, 50 år gammal: "De första problemen med styrka började med mig för ett år sedan, men i början fäster jag inte stor vikt på dem. När situationen försämrades började jag leta efter ett läkemedel som skulle hjälpa mig att återvinna manlig kraft. Den välbekanta läkaren rekommenderade att dricka en kurs av läkemedlet Tongkat Ali Platinum, som endast består av naturliga växtkomponenter. Jag tog kapslar i tre månader (en sak var tredje dag), och de hjälpte mig verkligen. Jag hade en erektion förbättrad, för tidig utlösning passerade och känslor ökade med orgasm. Dessutom, ett par veckor efter starten av drogen kände jag en kraftig kraft och energi, blev mer aktiv och slutade trött efter arbetet. Nu känner jag mig helt frisk och stark man, kan rulle några berg! "

Relaterade videoklipp

Verkningsmekanism och rekommendationer om användning av kosttillskott Tongkat Platinum:

Tongkat - ett piller som hjälper en man att få ett fullständigt sexliv och lämna tidigare problem i den intima sfären. Även denna naturliga botemedel kommer att vara användbar för den kvinnliga kroppen. Huvudvillkoren för användning av detta läkemedel är att strikt följa dosen och inte överstiga den rekommenderade varaktigheten av intag av kosttillskott.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

De två bästa instruktionerna för att använda Tongkat ali Platinum! Höj din allmänna!

Tongkat Ali Platinum är ett speciellt biologiskt aktivt tillsatsmedel för män och kvinnor som stöder sexuell aktivitet och hjälper till att lösa problem med urogenitala funktioner. Läkemedlet är baserat på naturliga ingredienser och är oumbärligt för att stärka styrkan.

I artikeln kommer vi att överväga alla frågor relaterade till tongkat ali platinum, bruksanvisningar, pris och andra viktiga punkter.

struktur

Sammansättningen av produkten Tongkat Ali Platinum representeras av de aktiva ingredienserna:

 • Extrakt av long-eucrica rot (Tongkat Ali låter på malaysiska). Elementet främjar ökad produktion av testosteron i det manliga hormonets blod, vilket framkallar en förvärring av sexuell lust och stimulerar blodflödet till bäckenorganen.
 • Royal Royal Jelly. Det är centrum för mineralsalter, mikroelement och vitaminer som spelar en roll för att aktivera gonadsfunktionerna och återställa aktiviteten hos endokrina körtlar. Användningen av royal gelé är förutbestämd av förmågan att normalisera metaboliska processer, stimulera energifaktorer och aktivera kroppens immunförsvar i kampen mot negativa miljöpåverkan.
 • Extraktor av ginsengrot. De aktiva substanserna i rotginsenosiderna har en positiv effekt på kroppen som helhet. Speciella hormoner produceras som kan skydda mot skadliga effekter. Ökar mängden energi och ökar effektiviteten.
 • Sammansättningen av läkemedlet innefattar också ytterligare ämnen: potatis maltodextrin, cellulosa, glycerin och renat vatten.
 • Innan du köper, det verkar vara ett naturligt kosttillskott, bör konsultera en läkare och ignorera inte medicinen som föreskrivs av honom eller kirurgi. Ett stabilt resultat kan uppnås endast genom komplex behandling.

  Typ av problem

  Indikationer för användning

  Kapslar Tongkat Ali Platinum arbetar genom att öka testosteronhalten i blodet i en fyrfaldig volym. Penisens cavernösa kroppar är fyllda med blod, och det finns en beständig erektion. Känsliga känslor ökar under intimitetsperioden, tiden för sexuell kontakt förlängs, en stark sexuell lutning känns. Avbröt stagnerande manifestationer i prostata, vilket är förebyggandet av allvarliga genito-urinvägar.

  Indikationer för inträde för män:

  • Förhindra och förbättra kvaliteten på intima relationer i avsaknad av problem och sjukdomar;
  • Äldre ålder, kännetecknad av en försvagad sexuell aktivitet;
  • Svårigheter att uppnå orgasm
  • Brott mot erektila funktioner
  • Otillbörlig frisättning av halvvätska;
  • Minskad sexuell aktivitet - impotens;
  • Sjukdomar i prostata, inklusive adenom;
  • Trötthet efter samlag
  • Kronisk prostatit;
  • Infektiös inflammatorisk sjukdom hos njuren - pyelonefrit;
  • Inflammation av urinblåsan - cystitis;

  För kvinnor kan läkemedlet användas i närvaro av följande problem:

  • Svårigheter att få orgasm
  • Äldre åldersgrupp, som bidrar till försvagningen av sexuell aktivitet;
  • Frånvaro av excitabilitet - frigiditet;
  • infertilitet;
  • Känsla av extrem utmattning efter sexuell kontakt
  • Genitourära sjukdomar, som är inflammatoriska.

  Tongkat ali platinum: bruksanvisning

  3 BÄSTA METODER FÖR ATT ÖKA PENIS!

  1. Den mest effektiva och beprövade - Cream Titan gel. Vår recension kan läsas här och beställa den här länken. Peka och klicka!
  2. Du kan använda olika övningar för att öka penis.
  3. Och självklart är det kirurgiska sättet det farligaste.

  Du är fantastiska vänner!

  Detta super kraftfulla verktyg används i samband med mottagande av mat, tvättas med en liten mängd vatten. Efter att ha tagit kapslarna rekommenderas sexuell kontakt. För bättre och fullständig assimilering av komponenterna i läkemedlet före mottagandet bör man inte äta feta livsmedel. Det omsluter magen i magen och förhindrar intag av väsentliga ämnen i blodet.

  Det finns 2 strukturer för att ta kapslar, beroende på det eftersträvade syftet. Så, låt oss titta på instruktionerna från Tongkat Ali, denna underbara drog.

  Tongkat ali platinum: ansökan nr 1

  1 kapsel en timme före samlag. Kanske kombinerar med en liten mängd alkohol och äter med mat. Mottagning av produkten utförs vid behov.

  Detta schema visas för:

  1. Förstärkning av erektion
  2. Stabilisering av ejakulationsprocessen (ejaculation);
  3. Förstöring av vilda känslor under kön.

  Hur man använder №2

  1 kapsel en gång var tredje dag. Diagrammet är lämpligt för:

  1. Ökning av kvantitativa och kvalitativa indikatorer på seminalvätska. Det accepteras i 3 månader;
  2. Ökningar i könsorganets storlek. Den används i 3 månader;
  3. Förstärkning av kroppens vitala krafter. Används 3 månader;
  4. Behandling av kronisk prostatit, prostata adenom. Inträde sker inom 1 månad;
  5. Terapi av styrka i någon grad. Används enligt doktors recept från 1 månad till 6 månader;
  6. Ökad sexuell lust, behandling av frigiditet och infertilitet. Konsumera inom 1-6 månader.

  Här är en enkel applikation av Tongkat ali platinum.

  • bruksanvisning;
  • skilsmässa är det eller är det sant? Vi lär oss i den här artikeln.
  • om du är från Ukraina - läs den här artikeln, om från Ryska federationen - den här.

  Detta läkemedel kan inte köpas på apotek. Varför? Vi svarar på frågan här.

  Kontra

  Produkten är inte giftig och lämplig för äldre.

  Vid tillverkning av en biologiskt aktiv tillsats, Tongkat Ali Platinum, används endast naturliga och tidstestade komponenter. I motsats till detta finns det några kontraindikationer att använda:

  1. allergi mot aktiva och hjälpkomponenter.
  2. Störningar i nervsystemet
  3. Problem med sömn.
  4. Kroniska hjärtsjukdomar.
  5. Vaskulär sjukdom är ateroskleros.
  6. Problem med sömn.
  7. Högt blodtryck - högt blodtryck.

  Eftersom Tongkat Ali Platinum förbjudna för försäljning i Ryska federationen, råder vi dig att inte bryta mot lagen och använder beprövade verktyg, som vi skrev om i artikeln: Topp 5 bästa verktygen för penisförstoring.

  Kapslar Tongkat Ali Platinum återställer blodets rörelse genom blodkärlen och påverkar direkt könsbestämningens kvalitet, vilket gör att män och kvinnor kan känna sig välkomna och älskade.

  Hur jag ökade penis med 5 cm!

  Hej vänner! Jag heter Anton R., Jag är en populär bloggare och tills nyligen ägare av en penis på 13cm! Ja, ja - exakt 13cm! Men jag bestämde mig för att ändra min kuk och jag gjorde det! Jag ville berätta om detta.

  När du har lite - Din tjej försöker naturligtvis lugna sig, säg att huvudämnet är inte sex, men själen och allt det. Men jag är en ung och frisk man, jag var 25 - och jag trodde på dessa nonsens. Fram till dess tills jag skickades en video, där hennes stav är två friska män. Här är för dig och "kön är inte viktigt."

  Jag bestämde mig för att det var dags att avsluta med detta och började studera massor av litteratur om penisförstoring. Jag såg utländska videor, översatte engelsk litteratur på jakt efter en rad åtgärder som kan hjälpa mig. Jag började försöka jelqing, olika folkmetoder, krämer och geler, pompar och allt det.

  I vissa är penisens struktur annorlunda - det är därför det är så svårt för vissa att öka det med hjälp av Titanium Gel. Men det finns en väg ut! Genetik och strukturen av penis inte är korrekt, men det är möjligt att använda olika övningar (jelqing) och en medlem av massagetekniker och tillsammans med Titanium Gel ger denna teknik verkliga resultat! Efter flera års sökning och ett stort antal metoder som jag har försökt hittade jag äntligen min metod som fungerar: TITAN GEL + JELKING kunde förstora min kuk med 3,5 cm, och efter några månaders träning för ytterligare 1,5.

  Använd denna teknik och tillfredsställa dina kvinnor i sängen! Beställ Titaniumgel och börja applicera jelqing. Lycka till dig!

  ENDAST I DAG! Vi gör 50% rabatt på Titanium Gel - Produkten är begränsad! Beställ det!

  Tongkat Ali Platinum

  12/22/2017 mediciner

  struktur

  Polykomponent kosttillskott Tongkat ali platinum (internationellt namn - Tongkat på latin) innehåller följande aktiva ingredienser:

  • rötter av long-leafed Euricom (INN - Tongkat ali);
  • kunglig gelé;
  • rötter av Ginseng.
  • vatten;
  • stärkelser (dextriner);
  • cellulosa.

  Typ av problem

  Produkten frigörs i kapslar för intern administrering (382 mg vardera). I förpackningen för 2, 5 eller 10 kapslar och bruksanvisningar.

  Farmakologisk aktivitet

  Farmakologisk grupp - läkemedel som används vid behandling av sexuell dysfunktion och erektil dysfunktion. Verkningsmekanismerna är baserade på att öka produktionen av manlig könshormon testosteron och stärka könsorganens blodförmåga hos både män och kvinnor.

  • öka syntesen i kroppen av manliga könshormoner;
  • ökad blodfyllning av könsorganen (penis hos män och bäckenorgan hos kvinnor);
  • ökad känslighet för sexuell intimitet
  • förstärkning av erektion och styrka;
  • ökning av penisens storlek under erektion
  • stimulera initiering av båda parter
  • ökad sexuell lust (effekten av afrodisiakum);
  • ökad varaktighet av samlag
  • eliminering och förebyggande av sperma i prostata
  • ökad spermaproduktion;
  • förebyggande av sjukdomar i prostata och urinvägar;
  • eliminering av inflammation i könsorganen;
  • ökad uthållighet;
  • toning kroppen.

  Indikationer för användning

  Tillverkaren identifierar följande indikationer för användning av ett läkemedel (BAD) för män (baserat på forskningsbeskrivningar):

  • svårigheter att uppnå orgasm
  • åldersrelaterade störningar i erektion och orgasm;
  • låg kvalitet på intima relationer
  • brott mot att uppnå orgasm
  • för tidig utlösning;
  • impotens;
  • prostatit;
  • brist på energi efter samlag
  • adenom av prostata;
  • cystit;
  • njursjukdom;
  • uretrit;
  • en liten mängd spermier, en låg kvalitet på det (infertilitet).

  Indikationer för ansökningar till kvinnor är:

  • infertilitet;
  • brist på orgasm eller svårighet att uppnå det;
  • frigiditet;
  • åldersrelaterade sjukdomar i sexuell aktivitet
  • en stark minskning av styrka efter samlag
  • inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet.

  Kontra

  Godkända sådana kontraindikationer för användningen av läkemedlet:

  • laktation. Tongkat ali platinum är inte ordinerat för amning;
  • graviditet;
  • barnens ålder
  • sömnstörningar
  • neurologiska patologier;
  • allergier;
  • hypertoni;
  • patologi i hjärtat av kronisk art (inklusive ateroskleros).

  Instruktioner för användning

  Läkemedlet används inomhus, drick inte mer än 50 ml vätska (liten mängd). Kan tas med måltider (anges i anteckningen).

  Viktigt! Läkemedlet får ta med små doser alkohol. Det är nödvändigt att begränsa användningen av feta livsmedel.

  Sätt att använda produkten

  1. Omedelbart före samlag. Tongkat ali platinum är föreskriven 1 timme före planerad närhet om det behövs. Detta mottagningssystem används för att förbättra sexuella känslor, stimulera erektionen, normalisera utlösning. Mottagningstid spelar ingen roll. Kapsel kan tas på morgonen, vid lunch eller på kvällen.
  2. Användning av läkemedelskurs för behandling av sjukdomar. Tongkat ali platinum appliceras 1 gång om 3 dagar (före eller efter lunch). Inträdeslängd 1-6 månader. Detta system rekommenderas att samordna med läkaren.

  Viktigt! Om ansökans varaktighet är mer än 1 månad, efter varje 30 dagars antagning ska en paus på 2 veckor tas.

  överdos

  Vid långvarig användning vid höga doser kan följande konsekvenser uppstå:

  • komplikationer i hjärtat och blodkärlen;
  • neurologiska störningar
  • hypertoni;
  • sömnstörningar
  • ökad excitabilitet.

  Biverkningar

  Tongkat ali platinum tolereras mycket väl av patienter. Mycket sällan utvecklar en allergi, främst på biodlingsprodukter, som finns i läkemedlets sammansättning.

  Viktigt! Om biverkningar identifieras kommer det att vara nödvändigt att avbryta läkemedlet eller minska dosen.

  Interaktion med andra medel

  Det finns ingen information om de farliga konsekvenserna som härrör från kombinationer med andra läkemedelsgrupper. Tongkat ali platina har god kompatibilitet med många läkemedel för behandling av andra sjukdomar.

  Vid graviditet och amning

  Tongkat ali platinum är förbjudet för recept vid amning (amning) under graviditet på grund av de negativa effekterna av medicinen på det ofödda barnet och barnet.

  Med alkohol

  Det är acceptabelt att interagera med låga doser alkohol och alkoholhaltiga läkemedel. Detta indikerar att tongkat ali platina och alkohol har en normal nivå av kompatibilitet.

  analoger

  Komponenterna för kompositionen produceras inte. Tongkat ali platinum är en unik fytopreparation som inte har några analoger med samma sammansättning av rysk och importerad produktion.

  Ryska och utländska analoger av Tongkat ali platina produceras. I listan över synonymer betyder detta:

  • Wook Wook;
  • Impaza;
  • Sibirisk ginseng;
  • Yohimbeks Harmony;
  • Yohimbinehydroklorid är en rysk analog, som kan ersättas med Tongkat ali platinum;
  • Yohimbe forte;
  • droger baserade på Tadalafil, Sildenafil, Vardenafil, Udenafil;
  • Erektovit;
  • Gentos - droppar och tabletter;
  • tinktur av roten av Ginseng - analog billig;
  • Den gyllene hästen;
  • Den Gyllene Rotten;
  • Kamshilla.

  Skillnader mellan medel i deras sammansättning, mekanismerna för inflytande på män och mottagningens egenskaper.

  Utgångsdatum

  Tongkat ali platinum har en hållbarhetstid på 3 år.

  Försäljningsvillkor och förvaring

  Kosttillskott säljs på apotek utan att ge patienterna recept på latin. Det rekommenderas att patienten före behandlingens början besökte en läkare som kommer att utesluta förekomsten av kontraindikationer.

  Medlet lagras under vanliga förhållanden:

  • temperaturen är inte mer än 25 ° C;
  • borta från barn;
  • torrt rum;
  • frånvaro av direkt ljus.

  Särskilda instruktioner

  Överstiga inte dosen som anges i de officiella instruktionerna. Detta kan orsaka allvarliga symtom på överdosering.

  Kostnaden för läkemedlet Tongkat ali platinum är olika i olika apotek och regioner. Ett paket innehållande 10 kapslar kostar från 700 rubel.

  recensioner

  Valery Kharchenko, sexolog: medicinen hjälper alla vuxna män, som har problem med erektion, minskad sexuell lust. Med samma problem kan läkemedlet användas för kvinnor. Efter behandlingstiden hos patienter med prostata sjukdom mindre smärta vid samlag. Läkemedlet har praktiskt taget inga biverkningar när man följer instruktionerna.

  Dmitry Kartonenko, urolog, sexolog: läkemedlet har utmärkt effekt. Substitutioner erbjuder inte praktiskt taget. Ofta för patienter med sjukdomar i det genitourinära systemet, är komplex behandling med användning av läkemedel som påverkar orsaken till sjukdomar effektivare.

  Egor K.: hos äldre finns det problem med erektion. Innan sexuellt intyg accepterar jag en kapsel med en naturlig förberedelse och alla passerar eller sker helt enkelt. Frisformen är mycket bekväm, du behöver inte dricka den med mycket vatten. Även det är möjligt med en liten mängd alkohol. Skillnaden i verkan mellan starka preparat baserade på kemiska föreningar är frånvarande.

  Peter N.: Drogen läkar snabbt mina problem med erektion. Jag försökte inhemska ersättare (de är billigare) - allting är inte rätt. Effekten försvinner mycket snabbt. En kapsel före kön är tillräckligt för att få en utmärkt erektion och orgasm.

  Victor A.: Läkaren vid adenom av prostata och mycket svaga erektioner har rekommenderat att kombinera mottagning av ett preparat Erectovit med Tongkat ali platinum. Trots att fonderna kan betraktas som synonyma kompletterar läkemedlen varandra perfekt. Effektiviteten är bevisad på mitt exempel. Erektion är vacker, kön är utsökt!

  Tillämpning av Tongkat Ali Platinum

  Problem med erektion och varaktigheten av samlag för män i ålder är tyvärr inte ovanligt.

  Nu på marknaden för medicinska preparat och biologiskt aktiva tillsatser är det möjligt att hitta många olika medel avsedda för att öka styrkan, men inte alla är effektiva och testade som Tongkat Platinum.

  struktur

  Kompositionen av åtgärden innefattar roten till långlökad eurycoma, ginsengrot, royal gelé och potatis maltodextrin, renat vatten, glycerin och cellulosa.

  De viktigaste aktiva beståndsdelarna är följande komponenter.

  Extrakt från roten av långbladiga eurycoma

  I Malaysia heter det Tongat Ali, därav namnet Platinum. Växten har använts i århundraden för att förbättra hanehälsan, den här komponenten ingår i de flesta droger för att förbättra styrkan som en afrodisiakum.

  Rots effektivitet har bevisats av århundraden av träning, effektiviteten och läkare bekräftar.

  Den kraftfulla rot effekten förklaras av substansens förmåga att framkalla ökad produktion av testosteronhormonet, medan processen är helt säker och naturlig, eftersom eurycoma är en naturlig komponent som inte orsakar allergiska reaktioner och hormonella misslyckanden.

  Royal Royal Jelly

  Det är ett riktigt lagerhus med användbara ämnen, inklusive hormoner, vitaminer, mikroelement som är viktiga för organismen och mineralerna. Alla dessa komponenter kan förbättra vitala krafter hos en person, återställa det kardiovaskulära systemet, nervsystemet och stärka kroppens motståndskraft mot virus och infektioner.

  Royal Jelly är en ovanligt näringsrik substans som används i naturen för att mata en normal bi till livmodern efter det att den föregående dog.

  Roten av ginseng

  Denna naturliga komponent är så populär i öst att lokala läkare inte ens kan bestämma gränserna för dess användning, det kan läka allt, inklusive reproduktionssystemet. I beredningen kan du med denna komponent ge vitalitet och till och med förbättra muskulaturens tillstånd.

  Effekter på manlig kropp

  Mottagning har följande effekter:

  1. Förbättrar trevliga känslor i orgasmprocessen. På en annan nivå av testosteron varierar känslorna. Genom att öka mängden av hormonet kan du fullt ut uppleva alla läckerheter av sexuell tillfredsställelse. Det hjälper till med denna och ökad ton, såväl som normal drift av nervsystemet - som ett resultat av det förhöjda humöret ger kön av färger och intryck.
  1. Ökning av blodcirkulationen i penis i kombination med en ökning av testosteronnivån gör det möjligt att uppnå maximala erektioner på grund av normal påfyllning av venerna med blod och korrekt funktion av penisens klyfösa kroppar. Återställande av normal cirkulation i bäckenorganen, inklusive kön, ger inte bara en bra men också en lång erektion.
  1. Ofta är ett kort samlag, resultatet av en mans otillräcklighet under varaktigheten av en erektion, och eftersom drogen effektivt bekämpar detta problem behöver man inte uppleva sexprocessen. Och krafterna för detta kommer att ge ginseng och royal gelé.
  1. I ungdomen kände alla attraktionen bara från blicken på den vackra tjejen, så kroppen svarade på överskottet av testosteron i blodet. Under årens lopp förändras hormonella bakgrundsförändringar och den manliga kroppen, men eurycoma-extraktet, som en utmärkt naturlig afrodisiakum, kan återställa de här underbara känslorna och låta mannen igen känna sig ung.
  1. Drogen har ett antal ytterligare, men från detta inte mindre användbara egenskaper. Kombinationen av alla komponenter ökar immuniteten avsevärt, vilket gör att du inte blir sjuk även under influensafasen.
  1. Bygg muskelmassa. Testosteron stimulerar bildandet av proteiner för att bygga muskler och förhindrar utvecklingen av kortisol, vilket förstör deras vävnad. Läkemedlet syftar till att stimulera produktionen av det huvudsakliga manliga hormonet i Leydig-celler som finns i testiklarna i testiklarna.

  Ginseng i ett komplex med ökat testosteron ger mannen styrka, ökar uthållighet och fysisk styrka, underlättar återhämtning efter belastningar.

  Indikationer och kontraindikationer för användning

  Angivanden för antagning:

  • sjukdomar i prostatakörteln, inklusive prostatit;
  • erektil dysfunktion
  • tidig utlösning
  • minskad libido;
  • impotens;
  • trötthet under och efter kön.

  Instruktioner för användning anteckningar kontraindikationer:

  • allergi mot komponenter;
  • allvarliga problem med nervsystemet
  • sömnstörning
  • hypertoni;
  • kronisk hjärtsjukdom;
  • problem med blodkärl, ateroskleros.

  Applikationsfunktioner

  Tillverkare av läkemedlet rekommenderar att ta det enligt två system beroende på syftet med behandlingen:

  1. 1 kapsel i 1 timme före samlag, är det möjligt under måltider och med en liten mängd alkohol för att förbättra erektionen, reglera ejakulationen, förbättra trevliga känslor. Läkemedlet tas oregelbundet.
  2. 1 kapsel var tredje dag för att förbättra spermatogenesen (med manlig infertilitet), öka vitaliteten, öka penis, reglera erektilfunktionen, behandla prostata sjukdomar - prostatit, adenom och ökad libido.

  För att lösa dessa problem rekommenderas att läkemedlet tas regelbundet i kurser om 3-6 månader, medan du tar medicinen i en månad, tar sedan en paus i 2 veckor och startar sedan kursen igen.

  recensioner

  De flesta är positiva, men det finns också negativa. Men ofta beror detta på felaktig användning av läkemedlet eller förekomsten av kontraindikationer till inträde.

  Recenserad av Владимир 68:

  "Naturligtvis köpte jag inte kosttillskott!)) Det var bara att tillverkaren hade en reklamkampanj och det var möjligt att få en presentförpackning med två kapslar. ja, jag kunde inte gå förbi freebie!)) i slutändan blev jag ägare till den skattade lådan. länge låg hon i tomgång, tills jag oavsiktligt fick ögat och bestämde mig för att använda den för det avsedda ändamålet. att jag kan säga på förnimmelserna, som om det fungerar. men det är svårt att döma, för jag har inga problem i detta avseende. kanske förväntade jag mig verkligen något otroligt, men allt var ganska vanligt. Tja, det kan bara läggas uthållighet och reducera återhämtningsperioden mellan handlingar. Min åsikt är att om du har allt med ett sexuellt liv är normalt, så finns det inget att ta dessa piller. om bara för att hålla till sista utväg. och var försiktig med dem, det finns biverkningar från hjärt-kärlsystemet. "

  Lagrings- och Köpvillkor

  Läkemedlet frigörs utan recept, men innan du använder, bör du kontakta en läkare. Förvara i en torr, skyddad från ljus, placera vid en temperatur av högst + 25 ° C. Hållbarhetstid är 3 år.

  Drogen tillåter dig att återvända en mans ungdomliga sexuella kraft. Komponenterna som ingår i det är exceptionellt naturliga, men deras effektivitet minskar inte. Det är bevisat att läkemedlet ökar testosteronhalten och stärker också den sexuella lusten, ger en full och lång erektion, förbättrar människans övergripande välbefinnande, ger vitalitet, energi, hälsa.

  Tongkat Ali Platinum - bruksanvisningar, analoger, recensioner och frisättningsformulär (kapslar 382 mg) av läkemedlet för att öka styrkan hos män och kvinnor. Sammansättning och mottagningssystem

  I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Tongkat Ali Platinum. Kommentarer av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på användningen av Tongkat Ali Platinum i deras praktik presenteras. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analoger av Tongkat Ali Platinum i närvaro av existerande strukturella analoger. Använd för att öka styrka hos män och kvinnor.

  Tongkat Ali Platinum - en unik produkt för potens som är baserad på den legendariska roten Tongkat att malaysiska män använts sedan urminnes tider (Golden Root Ali) - en av de mest effektiva läkemedel för att lösa problemen med den sexuella funktionen hos män och kvinnor.

  Tongkat Ali Platinum ökar sexuell lust, stärker erektion, förlänger samlaget, ökar sexuell känslighet, stärker orgasmen. Förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen. Stimulerar immunitet. Förbättrar övergripande hälsa, lindrar mental utmattning, ökar effektiviteten.

  struktur

  Radix Eurycoma Longifolia root extrakt + Royal Jelly royal gelé + Radix Panax Ginseng root extrakt + hjälpmedel.

  Roten till Euricom Longifolia (Radix Eurycoma longifolia)

  I Malaysia är denna vintergröna växt kallad Tongkat Ali.

  Invånare i Sydostasien har traditionellt använt denna anläggning för att förbättra människors hälsa.

  Root extrakt förbättrar sexuell prestation muzhchin.Deystvie rot Tongkat Ali är baserad på dess förmåga att öka nivån av endogena testosteronnivåer inom fysiologiska funktioner genom att öka sin egen syntes av könskörtlar, samt lanseringen av cirkulerar i blodet i samband med testosteron globulin. Detta leder i sin tur till ökad libido och förbättrad blodtillförsel till bäckenorganen. Följaktligen ökar fyllningen av penisens klyfta kroppar.

  Rötterna är valda mer än ett decennium gammalt för att få bästa kvalitet extrakt. De mest avancerade extraktionsteknikerna används.

  Root Panax Ginseng (Radix Panax ginseng)

  Rötter har egenskaper för ökande energinivåer. Aktiva ingredienser är ginsenosider. 8% extrakt används. Ginsenosides upprätthåller uthållighet och stimulerar aktivitet. Ginseng är en givare av nitroxid kväve (NO) i människokroppen och därigenom utlöser erektionsmekanismen. Att vara känd sedan antiken är ginseng anses vara den mest effektiva afrodisiakum.

  Royal gelé bin (Kungliga gelé)

  Värdet av royal gelé bestäms av dess unika sammansättning, som har en hög och varierad biologisk aktivitet. Ingår i drottninggelé mineralsalter, spårelement, vitaminer, återställa funktionen hos de endokrina körtlarna och stimulera arbetet i könskörtlar, vilket ökar sexuell lust. Balansen av dessa komponenter har praktiskt taget inga analoger i naturen. Som en naturlig biologiskt aktiv produkt den normaliserar ämnesomsättningen, mobiliserar kroppen försvar att kämpa mot skadlig påverkan från omgivningen, det stimulerar energifaktorer, orsakar normal drift och välbefinnande.

  vittnesbörd

  • frisk, som vill förbättra kvaliteten på sitt intima liv;
  • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
  • med svårigheter med att uppnå orgasm
  • med erektil dysfunktion
  • med för tidig utlösning
  • med försvagningen av sexuell aktivitet (impotens);
  • med trötthet efter intimitet
  • med sjukdomar i prostata;
  • med kronisk prostatit, prostata adenom;
  • med pyelonefrit, cystit.
  • med svårigheter med att uppnå orgasm
  • lider av frigiditet
  • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
  • trötthet efter intimitet
  • med svårigheter med att uppnå orgasm
  • med infertilitet
  • med livmodern i livmodern
  • med inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet.

  Blanketter för frisläppande

  Kapslar 382 mg (i förpackningen med 2 och 10 kapslar). Former i form av tabletter existerar inte.

  Instruktioner för användning och mottagning

  Män har inte mer än 1-2 kapslar om dagen under måltiden. Drick ett glas vatten. Inträdeslängden är från 1 månad. Regelbundet intag av 1 kapsel 1 gång var tredje dag leder till en bestående förbättring av styrka, sexuell förmåga och reproduktiv hälsa.

  Kvinnor som lider av frigiditet, minskad lust, infertilitet: ta 1 kapsel 1 gång på tre dagar från 1 till 6 månader.

  Kontra

  • individuell intolerans mot läkemedlets komponenter;
  • graviditet;
  • amning.

  Analoger av drogen Tongkat Ali Platinum

  Tongkat Ali Platinum har inga strukturella analoger för den aktiva substansen.

  Analoger på den farmaceutiska effekten:

  Användarhandbok för Tongkat Ali Platinum

  Foto Tongkat Ali Platinum 10 kapslar

  Användbar på ämnet Tongkat Ali Platinum:

  Du kommer att vara intresserad

  Sammansättning Tongkat Ali Platinum:


  Komponenterna i verktyget för att lösa problemen med erektion Tongkat Ali Platinum är av naturligt ursprung:

  • long-leaved eurycoma (Tongkat Ali);
  • kunglig gelé;
  • extrakt av ginseng rot.


  Läkemedelskomponenterna i läkemedlet förbättrar blodflödet till reproduktionsorganen, så att erektionen kommer naturligt. Dessutom aktiverar ingredienserna i läkemedlet produktion av testosteron, vilket är nödvändigt för den normala funktionen hos den manliga kroppen.

  Indikationer för användning Tongkat Ali Platinum:

  Ett verktyg baserat på naturliga komponenter i Tongkat Ali Platinum är indicerat för användning i olika sjukdomar hos manlig hälsa.

  1. erektil dysfunktion
  2. otillräcklig erektion
  3. tidig utlösning
  4. svag känslighet för smärta
  5. minskad uthållighet under samverkan.


  Läkemedlet kan användas vid komplex behandling av prostatit, de tidiga stadierna av manlig infertilitet.

  Metoder för applicering av Tongkat Ali Platinum:

  Verktyget för att stimulera kraften hos Tongkat Ali Platinum kan användas på två sätt: att få ett snabbt resultat och ta en kurs, för den kumulativa effekten och förebyggandet av sjukdomar i det genitourära systemet.
  För att få en stark erektion är det tillräckligt att ta en kapsel 60 minuter före samlag.

  Ta emot Tongkat Ali Platinum med alkohol:


  Läkemedlet för att stärka erektion av Tongkat Ali Platinum är kompatibel med att ta en liten mängd alkohol. Med deras kombination finns det ingen negativ reaktion av kroppen.
  Alkoholhaltiga drycker reducerar emellertid signifikant absorptionshastigheten för ämnen, och läkemedlets effekt kan inträffa senare och vara signifikant sämre än förväntat.
  Om du vägrar att dricka alkohol är det inte möjligt att föredra drycker med låg alkoholhalt.

  Vet inte vilken drog som passar dig? Provuppsättningar gör att du kan välja det mest effektiva läkemedlet och samtidigt spara dina pengar!

  Applicering av Tongkat Ali Platinum med andra läkemedel:


  Lösning för erektilproblem med Tongkat Ali Platinum kan användas i kombination med de flesta andra läkemedel. Vi tillåter också sin samtidiga mottagning med vitamin- och mineralkomplex.
  Du ska inte kombinera den med andra droger för att förbättra styrkan, vasodilaterande läkemedel, liksom med kosttillskott som har en ginsengrot i deras komposition.
  Innan du tar medicinen bör du kontakta din läkare.

  Överdosering Tongkat Ali Platinum:


  När man överskrider den maximala dosen av läkemedlet för att förbättra manpoten hos Tongkat Ali Platinum, är en överdosering möjlig. Preparatets sammansättning innehåller endast naturliga ämnen. Men medicinska örter i stora mängder kan ha en negativ effekt på kroppen.

  Rekommenderas för att se

  Kontraindikationer Tongkat Ali Platinum;


  Innan du köper ett kosttillskott Tongkat Ali Platinum är det nödvändigt att ta hänsyn till ett antal faktorer som är kontraindikation för dess användning:

  1. allergisk reaktion på komponenter;
  2. hjärtsjukdomar;
  3. vaskulär sjukdom;
  4. sömnlöshet;
  5. neurologiska störningar.


  Om olika kroniska sjukdomar och tillstånd föreligger i vårdhistoria, bör lämpligheten och säkerheten för detta diskuteras med en specialist innan du använder dessa tabletter.

  Biverkningar av Tongkat Ali Platinum:


  I fallet med en individuell negativ reaktion på ingredienserna och med överdriven användning av Tongkat Ali Platinum kan biverkningar uppstå:

  • nässelfeber;
  • ansikts och nackros rodnad
  • svaghet i musklerna;
  • huvudvärk;
  • dysfunktion i matsmältningsorganet;
  • temperaturökning
  • ökad excitabilitet.


  Ofta är de kortlivade och orsakar inte signifikant obehag.

  Många köpare ger råd

  Typ av utfärdande Tongkat Ali Platinum;


  Läkemedlet för att stärka erektionen Tongkat Ali Platinum har den enda frisättningsformen. Den är gjord i form av ovala kapslar med beigefärg. Försäljningen kommer på blister av tät folie. På en blister kan vara belägen 10, 5 och 2 kapslar av läkemedlet.
  Förpackningsmedel - En kartong tutu med en design som är utförd i svart, grå och gul färger. Det finns en blister i förpackningen.

  Gillade du det här? Dela med vänner