Huvud
Symptom

Tongkat Ali Platinum - bruksanvisningar, analoger, recensioner och frisättningsformulär (kapslar 382 mg) av läkemedlet för att öka styrkan hos män och kvinnor. Sammansättning och mottagningssystem

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Tongkat Ali Platinum. Kommentarer av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på användningen av Tongkat Ali Platinum i deras praktik presenteras. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analoger av Tongkat Ali Platinum i närvaro av existerande strukturella analoger. Använd för att öka styrka hos män och kvinnor.

Tongkat Ali Platinum - en unik produkt för potens som är baserad på den legendariska roten Tongkat att malaysiska män använts sedan urminnes tider (Golden Root Ali) - en av de mest effektiva läkemedel för att lösa problemen med den sexuella funktionen hos män och kvinnor.

Tongkat Ali Platinum ökar sexuell lust, stärker erektion, förlänger samlaget, ökar sexuell känslighet, stärker orgasmen. Förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen. Stimulerar immunitet. Förbättrar övergripande hälsa, lindrar mental utmattning, ökar effektiviteten.

struktur

Radix Eurycoma Longifolia root extrakt + Royal Jelly royal gelé + Radix Panax Ginseng root extrakt + hjälpmedel.

Roten till Euricom Longifolia (Radix Eurycoma longifolia)

I Malaysia är denna vintergröna växt kallad Tongkat Ali.

Invånare i Sydostasien har traditionellt använt denna anläggning för att förbättra människors hälsa.

Root extrakt förbättrar sexuell prestation muzhchin.Deystvie rot Tongkat Ali är baserad på dess förmåga att öka nivån av endogena testosteronnivåer inom fysiologiska funktioner genom att öka sin egen syntes av könskörtlar, samt lanseringen av cirkulerar i blodet i samband med testosteron globulin. Detta leder i sin tur till ökad libido och förbättrad blodtillförsel till bäckenorganen. Följaktligen ökar fyllningen av penisens klyfta kroppar.

Rötterna är valda mer än ett decennium gammalt för att få bästa kvalitet extrakt. De mest avancerade extraktionsteknikerna används.

Root Panax Ginseng (Radix Panax ginseng)

Rötter har egenskaper för ökande energinivåer. Aktiva ingredienser är ginsenosider. 8% extrakt används. Ginsenosides upprätthåller uthållighet och stimulerar aktivitet. Ginseng är en givare av nitroxid kväve (NO) i människokroppen och därigenom utlöser erektionsmekanismen. Att vara känd sedan antiken är ginseng anses vara den mest effektiva afrodisiakum.

Royal gelé bin (Kungliga gelé)

Värdet av royal gelé bestäms av dess unika sammansättning, som har en hög och varierad biologisk aktivitet. Ingår i drottninggelé mineralsalter, spårelement, vitaminer, återställa funktionen hos de endokrina körtlarna och stimulera arbetet i könskörtlar, vilket ökar sexuell lust. Balansen av dessa komponenter har praktiskt taget inga analoger i naturen. Som en naturlig biologiskt aktiv produkt den normaliserar ämnesomsättningen, mobiliserar kroppen försvar att kämpa mot skadlig påverkan från omgivningen, det stimulerar energifaktorer, orsakar normal drift och välbefinnande.

vittnesbörd

 • frisk, som vill förbättra kvaliteten på sitt intima liv;
 • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • med erektil dysfunktion
 • med för tidig utlösning
 • med försvagningen av sexuell aktivitet (impotens);
 • med trötthet efter intimitet
 • med sjukdomar i prostata;
 • med kronisk prostatit, prostata adenom;
 • med pyelonefrit, cystit.
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • lider av frigiditet
 • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
 • trötthet efter intimitet
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • med infertilitet
 • med livmodern i livmodern
 • med inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet.

Blanketter för frisläppande

Kapslar 382 mg (i förpackningen med 2 och 10 kapslar). Former i form av tabletter existerar inte.

Instruktioner för användning och mottagning

Män har inte mer än 1-2 kapslar om dagen under måltiden. Drick ett glas vatten. Inträdeslängden är från 1 månad. Regelbundet intag av 1 kapsel 1 gång var tredje dag leder till en bestående förbättring av styrka, sexuell förmåga och reproduktiv hälsa.

Kvinnor som lider av frigiditet, minskad lust, infertilitet: ta 1 kapsel 1 gång på tre dagar från 1 till 6 månader.

Kontra

 • individuell intolerans mot läkemedlets komponenter;
 • graviditet;
 • amning.

Analoger av drogen Tongkat Ali Platinum

Tongkat Ali Platinum har inga strukturella analoger för den aktiva substansen.

Analoger på den farmaceutiska effekten:

Tongkat Ali Platinum recensioner

Bland metoderna för att öka penisen blev Tongkat Ali Platinum den mest populära bland männen. Denna grädde kan visa överraskande resultat: +4 cm i längd och + 30% till tjocklek!

Tongkat Ali förhindrar för tidigt utlösning, ökar libido och lindrar symptomen på prostatit. Tillverkaren är så säker på sin produkt att han garanterar en 100% återbetalning om det inte finns något resultat.

Verkliga kundrecensioner

Jag bestämde mig för att experimentera i mitt sexliv och få ett sätt att öka Tongkatmedlemmen. Dessutom är recensioner om grädden av Tongkat Ali Platinum mycket bra och priset är ganska acceptabelt. Efter några applikationer ökade känsligheten och varaktigheten av kön, och efter en månad blev penislängden 3 cm plus och det var märkbart tjockare. Min vän var nöjd. Sexuellt liv är nu mycket bättre.

Andrew, 26 år gammal, en programmerare.

På penisens storlek klagade jag aldrig, men vilken typ av man vill inte ha sig själv plus ett par centimeter). Tongkat Ali Platinum beställde den officiella hemsidan, eftersom han såg att många köpare gick in i en falsk. Fick i 3 dagar på postkontoret i ett ogenomträngligt paket, för vilket avsändaren är ett speciellt tack. Han tillämpade enligt instruktionerna, men resultatet var inte direkt uppenbart, men någonstans i veckorna 2, eller kanske 1,5. Först ökade längden med 15 mm och efter 1 månad är den fortfarande densamma. Jag trodde inte ens att ett så cool resultat skulle vara. Och uthållighet under samlag växte: minst 2 gånger per tillvägagångssätt. Jag rekommenderar det till alla, medelvärdet av pengarna är definitivt värt det.

Recensioner av medicinska specialister

Den lilla storleken på penis kan skapa inte bara svårigheter i sexuellt liv utan också provocera många manliga komplex. För att öka den manliga reproduktionsorganet är bäst lämpad gel Tongkat Ali Platinum. Det verkar lokalt, utan att påverka andra organ och system. Som ett resultat ökar känsligheten hos penis, sannolikheten för för tidig utlösning minskar och begäret ökar. Dessutom börjar penisens storlek öka efter flera dagar efter användningen.

Absolut hypoallergen komposition gör Tongkat Ali Platinum tillgänglig för män i alla åldrar och garanterar säkerheten för sin partner. Jag rekommenderar denna gel i min dagliga övning.

Arkhipov Igor Vitalyevich. En urolog, 17 års erfarenhet.

Med Tongkat Ali Platinum träffades jag i form av tabletter, som jag aktivt tilldelade mina patienter för styrka. Revolutionen av icke-kirurgisk penisförstoring var en annan form av denna läkemedelsgel. Han tolereras mycket väl av män och börjar snabbt agera: Vid upprepade konsultationer berömmer patienter som den här lösningen.

Dessutom är recensionerna om mina kollegors Tongkat Ali Platinum också positiva. Jag rekommenderar.

Tongkat Ali Platinum

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Kön på mig är instabil, därför tillämpar jag en förberedelse när jag planerar något. Det är värt att dricka 1 kapsel 1-2 timmar före själva processen och med erektion kommer exakta problem inte att vara. Med dosering är det bättre att inte skämta, jag har problem med kraft som orsakats av åldersrelaterade förändringar, så denna dos är tillräcklig. Som ett resultat är kön förlängd till 30-40 minuter, sedan efter pausen kan det fortsättas, eftersom utlösningen är helt kontrollerad.
Av biverkningarna kände man bara trycket i huvudet och en liten näsband, men det händer efter 2-3 timmar. I paketet, 10 kapslar och de sprider sig snabbt, men agenten verkar faktiskt och dess pengar är värda.

För att inte bli en falsk får jag alltid Tongkat Ali Platinum på den officiella hemsidan. Drick det i kurser för att bibehålla rätt effekt. En vecka senare märkte jag att jag höll i mer än 15 minuter och återhämtade mig väldigt snabbt.
Jag har haft allt innan, men min fru uppskattade alla fördelar. För kvinnor ju längre desto bättre. Nu synkroniseras även.

Jag tillämpar Tongkat länge och jag kan dela med mig av erfarenheten. I allmänhet är läkemedlet inte dåligt, men det fungerar inte som Viagra. Det måste tillämpas av kursen för att få en bestående effekt. De första förbättringarna är märkbara någon gång i en månad med ansökan. Tongkat förbättrar det allmänna tillståndet att inte bara en viss del av kroppen, utan hela kroppen. Sammansättningen är kort, den består av roten till Tongkat, men det är också tillräckligt eftersom det innehåller många olika användbara ämnen. Definitivt Tongkatu plus i allt utom priset. Det är för dyrt, även om effekten är ganska lämplig för priset.

Tongkat som stimulant är mycket bra. Skada från det direkt till kroppen där, om det emellertid inte ordnas en överdosering. Men ändå hade jag ett antal biverkningar. Den första är hjärtklappning. Liksom det är normalt, sådan vid liknande förberedelser inom ramen för norm eller hastighet. Men för mig blev det tillsatt av en svaghet, flyger framför ögonen, lätt eller lätt, mild illamående - det är ett hopp på trycket. Vid andra tillfällen var det redan bättre, men den första mottagningen hölls främst av detta. Den andra är slitage på kroppen. Även om det i en tom mage är effekten snabbare och starkare, är det bättre att äta bra, så att du inte behöver gå ner i vikt efteråt. Kanske, det här är min enda klagomål om Tongkat.

Ali Platinum har kapslar och en kräm. Jo, åtminstone, från de som jag känner och jag själv försökte. Cremen, men inte en dummy, men liten användning av det, men kapslarna är ett vanligt ämne. Förresten, kräm och kapslar stärker inte varandra, jag försökte, det är liten användning. Så vinner effektiviteten av en ren kapsel. Tja här och igelkotten är det tydligt att oral mottagning är effektivare, speciellt om den är i en tom mage. Då är resultatet synligt efter 10 minuter.

Även om det är dyrt och dåligt, men det fungerar bra. På mig har förpackningen lyckats med ca 1800 rubel, i det av 10 kapslar. På den officiella hemsidan är ordering billigare, men jag visste inte det på en gång och jag betalade nästan två gånger. Kapslarnas effektivitet är mycket hög, jag skulle jämnt jämföra med alla de kända Viagra, bara svagare och ibland säkrare. Det är säkrare eftersom det finns alla de naturliga ingredienserna, de är även listade, det är inte kemi, varifrån njurarna, och sedan faller av.
Agerar om inte omedelbart, då säkert på kortast möjliga tid För mig för spänning och bokstavligen direkt efter det att erektionen krävdes från kraften av 20 minuter. Blodet strömmar mycket kraftigt, men i storlekarna från inflödet ökar inte, det är helt enkelt tillförlitligt och starkt. Förutom blodflödet stiger libido själv, så jag kan med säkerhet säga att testosteronkapslarna också påverkar, annars skulle jag inte vilja så plötsligt. Så effekten är mångsidig, inte bara riktad mot erektion.
Men i allmänhet är effekten fortfarande ganska svag, kroppen sliter inte ut, huvudet gör inte ont från blodcirkulationen. Om bara värker lite, men det finns en vanlig smärta i muskeln, med mottagningen är det på något sätt väsentligen orelaterat.

Jag gav succé till reklam och beställde detta läkemedel. Ursprungligen tog hon bara för sin man, eftersom hon inte visste att det kan vara full för kvinnor. Han hade aldrig haft några allvarliga problem med styrkan, men på grund av ålder började sexuell aktivitet minska och varaktigheten av samlag minskade gradvis i tid.
Även i uttalandet den subtraherar att Tongkat Ali Platinum kan dricka och kvinnor som har vissa svårigheter att nå orgasm, jag hade just detta problem, så hon bestämde sig för att ta kapslarna.
I ett paket bara 10 kapslar drack vi en dagligen. Av minuserna - ett litet antal kapslar i ett paket, för att passera kursen måste du köpa minst ett par paket, skulle det vara bra om tillverkarna släppte detta läkemedel i en större volym för enkelhets skull.

Recensioner: Tongkat ali platinum

Meddela mig vid ankomsten?

Kundrecensioner av Tongkat ali platinum

Kanske någon är en bluff och hjälper, men inte för mig :( Propyl hela förpackningen 10 - nollresultat Ja, den manuella skrivits, måste du ta en månad, men, ursäkta mig, åtminstone några förändringar måste ske var 10 !. dagar - är nästan hälften av den rekommenderade hastigheten i allmänhet, ersatte det här på en annan dålig på inrådan av en vän apotekare - effekten känns nästan omedelbart, och inte behöva "vänta en månad".

vilket läkemedel som togs

En bra lösning när du behöver träffa en tjej ofta men kvalitativt.

Jag accepterar Tongkat Ali Platinum regelbundet i ungefär två år. Används för att köpa i apotek. Nu köper jag här. Priset är vettigt. Så det är ett bra verktyg. Jag har inga droger. Halsbränna ett par gånger var när i en tom mage tog den. När jag tog kapseln medan du inte åt några problem. En styrka är super. Ja, och i princip med drogen, så är det mer roligt att leva. Jag tar en kapsel en gång i veckan och tar den i en vecka till mig. Den smarta saken

Många troll är omedelbart synliga. Vilket lovande läkemedel, som skriver om honom fullt av nonsens. Verkligheten är följande (baserat på resultaten av att använda på mig själv och resultaten från mina vänner). Vi alla för 40. Resultatet är inte uttömt. Erektion blev verkligen starkare, skillnaden är mer märkbar. Kort sagt finns det en verklig stark och lång Men nackdelen är att orgasmen så att säga blev svagt uttryck, är det inte så var vsgdat, men Koga tar en hel del alkohol och tangutm - förmodligen bara från frö själv vybrasyaesh. Men om du bara behöver en erektion, när stress, men du måste träffa en tjej - det är vad du behöver.

På samma sätt :( Med sådana biverkningar inget sex vill inte bara Propyl hela paketet i hopp om att kroppen "vänjer", men tyvärr inget mirakel Nu använder jag ekstramenom (för att vara mer exakt Extraman) -.. Skulle rekommendera Principen är densamma. såväl som tongkata, men bara mindre sida. Dra slutsatser - en hälsa!

Det blev värre, jag drack i 10 dagar, det fanns smärtor i mina ben, gå och åt, jag har personligen ett sådant svar

Inga obehagliga överraskningar i sängen: en naturlig förberedelse för att förbättra kraften hos Tongkat Ali Platinum

Problem i det sexuella livet kan inte bara påverka människans sinnesstämning, utan också hans allmänna hälsotillstånd.

Orsaken till försämring av erektion hos män blir ofta allvarliga patologier i det genitourära systemet, vilket kräver omedelbar behandling.

För att återställa mäns styrka och återvända till ett helt liv kan medlemmarna i det starkare könet inte bara ta potenta läkemedel, utan också naturliga botemedel baserade på medicinska växter som ger en utmärkt terapeutisk och förebyggande effekt.

En av de mest populära drogerna för ökad potens är den biologiskt aktiva tillsatsen Tongkat Ali Platinum. Med korrekt tillämpning kan detta verktyg hjälpa män att återställa erektion, öka sexuell lust och glömma problem i den intima sfären.

Sammansättning och handlingsprincip

Läkemedlet Tongkat Ali Platinum-kompositionen har en naturlig. Den innehåller tre huvudsakliga aktiva beståndsdelar av vegetabiliskt ursprung i form av koncentrerade extrakt:

 • root eurycoma (root ali), 120 mg: har en återställande effekt på kroppen, ökar sexuell lust, stimulerar produktionen av testosteron i människors blod, förbättrar blodcirkulationen i det lilla bäckenet,
 • kunglig gelé, 120 mg: normaliserar sexuella körtlar, stärker libido, stärker immuniteten, fyller på brist på vitaminer och mineraler i kroppen, accelererar ämnesomsättningen, ökar effektiviteten, förbättrar den övergripande hälsan.
 • ginseng rot, 60 mg: fungerar som en afrodisiakum, ökar energi och reserverar styrka, tonar upp, stimulerar, lindrar utmattning, normaliserar hormonhalten.

Som hjälpämnen i sammansättningen av en biologiskt aktiv additiv finns sådana komponenter som vatten, melass, cellulosa, glycerin. Läkemedlet Tongkat finns i kapslar om två, fem eller tio stycken per förpackning. På grund av dess sammansättning har naturliga kosttillskott många användbara egenskaper.

Med regelbunden användning av kosttillskott har följande effekter på människokroppen:

 • Eliminerar erektil dysfunktion
 • återställer styrka;
 • ökar varaktigheten av samlag
 • normaliserar nivån av manliga hormoner;
 • förbättrar kvaliteten och kvantiteten av spermier;
 • ökar förmågan att bli gravid;
 • stimulerar blodflödet till bäckenorganen;
 • normaliserar immunsystemets arbete;
 • ökar penisens storlek (på grund av blodfyllningen av de cavernösa kropparna);
 • ökar uthållighet och styrka;
 • minskar tiden att återhämta sig mellan sexuella handlingar;
 • i ett komplex med medicinska preparat bidrar till att bota sjukdomar i genitourinary sfären.

Indikationer för användning för män

Använd drogen kan män som har sådana sjukdomar i genitourinary sfären och problem i sexuellt liv, såsom:

 • erektil dysfunktion
 • impotens;
 • brist på orgasm;
 • för tidig utlösning;
 • infertilitet;
 • försämring av spermiernas kvalitet
 • prostatit;
 • prostata adenom;
 • cystit;
 • ökad trötthet efter samlag
 • åldersrelaterad försvagning av sexuell aktivitet
 • pyelonefrit och liknande.

Dessutom, även de som representerar det starkare könet som inte har allvarliga abnormaliteter och störningar i den intima sfären, och bara vill förbättra kvaliteten på sitt sexuella liv, använder drogen.

Indikationer för användning för kvinnor

Många tror att drogen endast kan användas av medlemmar av det starkare könet, men det är det faktiskt inte. I vissa fall får det här verktyget användas och kvinnor som har problem med sexuellt liv och olika gynekologiska sjukdomar.

Läkare kan förskriva sina patienter en naturlig bioaktiv tillsats med sådana indikationer som:

 • frigiditet (brist på sexuell lust);
 • åldersrelaterad minskning av sexuell lust;
 • trötthet efter samlag
 • infertilitet;
 • livmoderfibroider;
 • inflammatoriska processer i det lilla bäckenet;
 • nedgången av krafter;
 • omöjlighet att få en orgasm under samlag.

Tongkat: instruktion

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

För att använda biologiskt aktiv additiv är det nödvändigt i enlighet med följande rekommendationer:

 • Ta drogen med mat, kapslarna tuggas inte, men tvättas helt enkelt med rent vatten;
 • för bättre assimilering av näringsämnen under intaget av läkemedlet bör kasseras från feta livsmedel;
 • När du tar kapslar kan du ta alkoholhaltiga drycker, eftersom tillverkarna av Tongkat Ali Platinum inte förbjuder samtidig användning av drogen och alkoholen.

Dosering, tid och varaktighet av läkemedelsintag väljs i enlighet med diagnosen.

Läkare kan ordna följande behandlingsregimer till sina patienter:

 • för att öka samlagets varaktighet, öka libido och få en orgasm: en kapsel en timme före samlag
 • för att förbättra spermatogenesen, öka penisvolymen, öka kroppens totala tonen: en kapsel en gång var tredje dag, behandlingsperioden - tre månader;
 • med erektil dysfunktion och impotens: en kapsel var tredje dag, behandlingens varaktighet - från en till sex månader;
 • kvinnor med infertilitet, brist på libido, frigiditet: en kapsel var tredje dag i en till sex månader;
 • för behandling av kronisk inflammation i prostata och prostata adenom - en kapsel vart tredje dag, uppehållstid - en månad.

Kontra

För att undvika utveckling av allergiska reaktioner är Tongkat Ali Platinum förbjudet för användning vid individuell intolerans av komponenterna som ingår i dess sammansättning.

Även personer som är gravida och ammande mödrar måste sluta ta detta läkemedel. Biologiskt aktiv tillsats är inte beroendeframkallande och ger inte biverkningar till kroppen.

recensioner

Tongkat Ali Platinum Forte är en unik produkt för ökad potens, utformad för att förbättra kvaliteten på samlag. Om Tongkat Ali Platinum recensioner av män som tar drogen är ganska höga. Här är en av dem.

Sergey, 50 år gammal: "De första problemen med styrka började med mig för ett år sedan, men i början fäster jag inte stor vikt på dem. När situationen försämrades började jag leta efter ett läkemedel som skulle hjälpa mig att återvinna manlig kraft. Den välbekanta läkaren rekommenderade att dricka en kurs av läkemedlet Tongkat Ali Platinum, som endast består av naturliga växtkomponenter. Jag tog kapslar i tre månader (en sak var tredje dag), och de hjälpte mig verkligen. Jag hade en erektion förbättrad, för tidig utlösning passerade och känslor ökade med orgasm. Dessutom, ett par veckor efter starten av drogen kände jag en kraftig kraft och energi, blev mer aktiv och slutade trött efter arbetet. Nu känner jag mig helt frisk och stark man, kan rulle några berg! "

Relaterade videoklipp

Verkningsmekanism och rekommendationer om användning av kosttillskott Tongkat Platinum:

Tongkat - ett piller som hjälper en man att få ett fullständigt sexliv och lämna tidigare problem i den intima sfären. Även denna naturliga botemedel kommer att vara användbar för den kvinnliga kroppen. Huvudvillkoren för användning av detta läkemedel är att strikt följa dosen och inte överstiga den rekommenderade varaktigheten av intag av kosttillskott.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Cream Tongkat Ali Platinum Forte för förlängning av samlag

Cream Tongkat Ali Platinum Forte - ett oumbärligt verktyg för män som upplever både tillfälliga och allvarliga svårigheter i det intima livet. Produkten kan köpas på ett internetapotek på den officiella hemsidan. Drogens höga effektivitet säger expertrecensioner och kommentarer från riktiga köpare som har upplevt effekten av denna lösning på sig själva. Du kan köpa grädden på tillverkarens hemsida till ett speciellt pris med 65% rabatt.

Tongkat Ali Platinum - säker och effektiv förstärkning av erektion

Tongat Ali Platinum ökar penisens storlek i ett lugnt tillstånd och med erektion. Tack vare användningen av detta verktyg har en ökning av penislängden blivit verklig med 30%. Effekten inträffar endast 5 minuter efter appliceringen av läkemedlet och varar länge. Efter regelbunden användning av Tongkat Ali Platinum är det en förbättring av erektion - det blir mer motståndskraftigt och långsiktigt, och mannen finner förmågan att självständigt kontrollera ejakulationen. Detta är viktigt hos patienter som har en sexterapeut för tidig utlösning och erektil dysfunktion. Läkemedlet kan användas och helt friska människor för att öka längden på coitus och uppnå orgasm.

Gå till leverantörens hemsida

Verkliga kunders omdömen om Tongkat Ali Platinum

Effekten av kapslarna Tongkat Ali Platinum och den eponymösa krämen visar återkopplingen av personer som upplevt dessa läkemedel ur sin egen erfarenhet.

Vid 25-30 år tänkte jag inte på mina manliga förmågor. Innan kunde jag ge min kvinna så mycket sex som hon ville ha. Med ålder började antalet sexuella handlingar per natt minska. När det kom till en gång i veckan, tänkte jag seriöst på stimulansen. Till en början bestämde jag mig för att lyssna på mina ålders åsikter om detta problem. Vi stod i rökrummet, och jag började prata om ett intimt ämne. Jag frågade hur du kan stärka styrkan. Min förman, som på byggarbetsplatsen ansågs vara en erkänd macho, sa att han skylde hans framgång till Tangatali Platinum.

Nu använder jag denna grädde själv, och intim intimitet varar så länge jag vill. Jag glömde överraskningar som den för tidiga utlösningen som hände med mig före appliceringen av denna åtgärd.

Oleg, 43 år, Moskva.

Min fru och jag har aldrig haft problem i sängen. I år började jag märka att erektionen blev svagare än vanligt, och varaktigheten av lagen har minskat. Min fru och jag bestämde mig för att söka ett möte med en sexterapeut. Från läkaren lärde jag mig att hjälp med kränkningsbrist kan vara hjälpmedicin, och från hela utbudet av pengar rekommenderade han Tongkat Ali Platinum. Jag läste anvisningarna för användning, gick sedan till den officiella webbplatsen och beställde ett läkemedel med en bra rabatt till ett pris av 990 rubel. Jag gillade effekten av grädden och min fru.

Stepan, 46, Omsk.

Jag träffar en man som är 15 år äldre. Först var jag rädd att han inte skulle tillfredsställa mig intimt. Efter det första kön slog mina tvivel bort. Jag hade ingen aning om vad hemligheten var, tills jag såg Tongkat Ali-kräm på sin nattduksbord. Efter att ha läst instruktionerna förstod jag allt. Vad kan jag säga, effekten är fantastisk!

Olga, 28 år, Ekaterinburg.

Recensioner av läkare om Tongkat Ali Platinum

Cream Tongkat Ali Platinum gjorde en riktig revolution i behandlingen av sexuell patologi, detta bekräftas av recensioner av specialister som ordinerat läkemedlet till sina patienter.

Användning av Tangatali Cream Platinum hjälper till att lösa problem med potens. En positiv effekt observeras om några minuter efter appliceringen av grädden och varar länge. Jag förskriver detta läkemedel som en del av komplex terapi och är nöjd med resultatet som observeras hos mina patienter. Erektioner blir mer kvalitativa, varaktiga är problemet med för tidig utlösning löst. Drogen hjälper en man att bli mästare i situationen, för att återfå förtroendet för sina förmågor, att bli av med sexuella problem. Varaktigheten och antalet sexuella handlingar som en man kan begå ökar.

Vladimir Zatsepin, specialist på urologi. Erfarenhet - 15 år.

Jag vet inte nu, men samtidigt läkemedlet förbjöds av Rospotrebnadzor, varför det hände, jag vet inte, men hört talas om det faktum att sammansättningen av kosttillskott distribueras i Ryssland, var inte en del av en av de viktigaste komponenterna - roten av malaysiska ginseng. Därför är en lång tid var jag skeptisk till sådana medel, men efter att ha lyssnat till recensioner av läkare om användningen av grädde Tongkat Ali Platinum, började jag att rekommendera det själv. Kontraindikationer för utnämningen av läkemedlet lite, en positiv effekt observeras i 95% av fallen. Läkemedlet tillhör gruppen kosttillskott, det är inte ett läkemedel. Krämen kan med framgång användas vid behandling av erektil dysfunktion och effekt av den märkbara inom 5 minuter efter applicering, och regelbunden användning av preparatet den positiva effekten på potensen blir mer stabil, effektiv. Biverkningar på grund av användningen av läkemedlet är sällsynta, men de överlåter sig själv efter avbokningen.

Timur Vartanov, en andrologist. Erfarenhet - 21 år.

Pris och var du kan köpa Tongkat Ali Platinum

Cream Tongkat Ali Platinum kan köpas i ett apotek till ett speciellt pris, men köpare rekommenderar att du beställer läkemedlet på den officiella hemsidan (i ett apotek) där det finns bra rabatter. För att göra detta måste du utfärda en ansökan, varefter du kommer att ringa tillbaka för att förtydliga detaljerna i inköpet.

Tangatali Platinum gör en man starkare i sexuella termer, ökar styrkan, vilket bekräftas av recensioner om drogen. Förberedelsen är gjord på grundval av naturliga ingredienser, inklusive roten av ginseng. Du kan köpa produkten med 65% rabatt till 990 rubel.

Hur mycket kostar Tongkat Ali Platinum i apotek:

 • Moskva - 990 rubel.
 • St Petersburg - 990 rubel.
 • Vladivostok - 990 rubel.
 • Omsk - 990 rubel.
 • Ukraina, Kiev - 399 UAH.
 • Odessa - 399 UAH.
 • Vitryssland, Minsk - 23 rubel
 • Kazakstan - 5600 tenge.

Gå till leverantörens hemsida

analoger

Analoger av Tongkat Ali Platinum på verkningsmekanismen är preparat Titan gel, Sealex Forte, Viagra, Vuka-Vuka. De är också gjorda på en naturlig basis och används för att förbättra styrkan.

Bruksanvisning för Tongkat Ali Platinum

För att uppnå den bästa effekten av applikationen är Tongkat Ali Platinum ordinerat med hänsyn till indikationer och kontraindikationer för användningen av komponenter som utgör grädden. Enligt användningsanvisningarna ska kräm appliceras jämnt över hela penisens längd, gnid det och massera penis. Män i deras recensioner erkänner skämt att det bästa resultatet kan uppnås om dessa handlingar produceras av en kvinna.

Manlig libido växer tillsammans med penisens storlek. Mot bakgrund av användningen av grädden ökar sannolikheten för att samtidigt nå orgasm av sexpartner.

Kontra

Kontraindikationer för upptagandet av Tongkat Ali Platinum hos män:

 1. Arteriell hypertoni;
 2. Sjukdomar i nervsystemet.

Hos kvinnor är läkemedlet kontraindicerat vid graviditet och amning.

Eftersom produktens sammansättning innehåller roten på ginseng finns det biverkningar vid användning av läkemedlet: Utseendet på utslag på huden, ökat blodtryck, sömnlöshet, nervösa störningar. Om oönskade händelser utvecklas ska läkemedlet avbrytas. Det är också möjligt att ersätta läkemedlet med en analog när man samordnar efterföljande åtgärder med en specialist.

Indikationer för användning

Tongkat Ali Platinum är en förberedelse gjord på grundval av naturliga komponenter. Och är känd för närvaron av ginsengrot i sin komposition.

 • Indikationer för att ta drogen på män: sexuella störningar i form av minskad potens, erektil dysfunktion. Regelbunden användning av läkemedlet leder till en ökning av manlig kraft.
 • Hos kvinnor är Tongkat Ali ordinerad för: frigiditet, anorgasmi, livmoderns myom.

BAA kan skapa en ny era av sexuella relationer, vilket ger mer sensualitet i dem, förbättrar orgasm. Detta bekräftas av de många recensionerna av dem som redan har använt botemedlet. Du kan applicera grädden inte bara med de listade sjukdomarna, utan också friska människor för att förbättra kvaliteten på det intima livet.

Effekten av komponenter i ett verktyg

Strukturen i Tongkat Ali Platinum innehåller en lista över naturliga komponenter:

 1. Roten av ginseng - stimulerar immunitet, ökar sexuell aktivitet, förbättrar erektionens kvalitet.
 2. Naturliga oljor - öka hudens elasticitet
 3. pektin - kunna öka penisens storlek flera gånger.
 4. Mikroelement (Fe, Na, Zn, Ca) - ansvarar för erektionens beständighet och säkerställer en bestående effekt

I allmänhet ökar läkemedlet manpoten, ökar upprepad sexuell energi.

Recensioner av Tongkat Ali Premium: läkares åsikter och riktiga människor

Problem med styrka - det är en sjukdom som fångar män i alla åldrar. Skadliga arbete, ständig stress, förstört miljön - allt detta är anledningen till att sexuell funktion börjar "misslyckas" är inte på 40 år, som tidigare, men i 20 Lyckligtvis finns det en beprövad verktyg Tongkat Premium, som granskar - endast positivt!

Vad är det här verktyget?

På webben är det väldigt lätt att hitta recensioner om Tongkat Ali. Dock gäller de i grunden läkemedlet med ordet "Platinum" i namnet. Detta varumärke gavs av tillverkaren i 2015, som på grund av problem med registreringen var det omöjligt att stoppa flödet av förfalskade varor och lösa andra problem och missförstånd. Tillverkare började producera kapslar med ett annat varumärke, men 2017 bestämde sig för att återvända till har tjänat en hel del positiv feedback titel - Tongkat Ali Premium. Som du kan se har bara ett ord ändrats, och den här gången gjordes inga misstag vid registrering.

Enligt dess sammansättning och verkan är det nya läkemedlet nästan detsamma som den tidigare versionen. Det är fortfarande samma kosttillskott som hjälpte många män att lösa sina problem i sängen. Tillverkaren var emellertid inte nöjd med en enkel "reprint", men förbättrade formeln så att kapslarna fungerade mer effektivt.

Produkten innehåller:

 • root extrakt eurycoma;
 • yohimbe bark extrakt;
 • Highlanders extrakt av japanska;
 • kunglig gelé;
 • extrakt av en varmkorv;
 • ytterligare element och vitaminer.

använda resultatet inte kommer att ta lång tid - efter några dagars användning kommer att bli hårdare erektioner, sexuell befogenheter ökar, och kön blir behagligare och längre. Det är för detta att Thongkat kapslar samlar så många positiva recensioner.

Recensioner och åsikter av läkare

Naturliga tillskott har ett positivt rykte bland män, eftersom den föregående produkten i serien var väldigt populär hos kunderna. I den nya "versionen" ändrade tillverkaren ändå kompositionen för att öka effektiviteten och minska sannolikheten för allergiska reaktioner. Följaktligen är översynen av kapslarna i Tongkat Ali Premium också bra. Det kommer bli svårt att hitta en man som har varit olycklig med kosttillskott. Om du tar läkemedlet korrekt och inte bryter dosen, kommer effekten inte att vara lång innan du kommer.

Läkare uppskattade också uppskattningen. Här är en genomgång av tongkat läkaren: "Jag är två år sedan, säger att vi inte ska ge efter för hysterin som började på grund av utsläpp av dålig kvalitet näringstillskott på marknaden. Ja, då var de inte kontrollerade på något sätt, så vi såg många uppriktigt oordnade "läkemedel" som bara hjälpte sina producenter. Men det fanns också kvalitativa medel, som samma Tongkata. Idag publiceras läkemedlet, och jag lämnar min återkoppling om det med ett gott samvete: Jag måste ta det! Jag förskriver redan detta tillskott till mina klienter, eftersom kliniska prövningar har visat sig vara effektiv, och det är mer än Platinum.

Instruktioner för användning

Gör Tongkat instruktioner för användning är mycket enkelt. Dessa kapslar ska konsumeras en gång om dagen, en bit vid en tid då de äter. Kursen varar från 2 till 3 veckor, varefter det rekommenderas att ta en paus i 1 månad.

Kontraindikationer har inga medel. Begränsning kan fungera som en individuell intolerans av komponenter, vilket är mycket osannolikt, liksom allvarliga hjärt- och njursjukdom - i detta fall är det nödvändigt att konsultera en läkare innan användning.

Pris och var att köpa

På Tongkat Ali är priset mycket demokratiskt - 3500 rubel för ett paket med 10 kapslar. Tillverkaren anordnar ofta kampanjer och försäljning, så att du enkelt kan "fånga" ett mer överkomligt prislapp, till exempel, en rubel (när du köper fler än ett paket). Tack vare detta kan varje man prova Tongkat Ali Premium och lämna en feedback om dess effektivitet.

Köp produkten rekommenderas på tillverkarens officiella hemsida. BAA är mycket populär, och redan finns förfalskningar för ett jämförbart eller till och med högre pris än det ursprungliga läkemedlet.

Tongkat Ali Platinum - anvisningar för användning, komposition, biverkningar

Stärker en erektion

Ökar längden på samlag och förlänger orgasmen

Återställ människans hälsa och stärker genitourinary systemet

Stärker en mans sexuell attraktion, ger extraordinära känslor under intimitet

Ger ytterligare behandling under komplex behandling av impotens

Aktiverar blodcirkulationen, ökar metaboliska processer i det lilla bäckens vävnader och visar stillastående fenomen

Sexlessness är en tragedi för en man. Det förhindrar att leva ett helt liv och berövar självförtroende. Tongkat Ali Platinum är ett nytt effektivt läkemedel som ökar penis och ökar potensen.

Detta är en innovativ, intim grädde, på kortast tid, återställa erektionen, förbättra libido och låta dig få maximal njutning från sex.

Hur fungerar läkemedlet?

Tongkat Salva är skapad speciellt för män som inte är nöjda med könsorganets storlek och lider av erektil dysfunktion. Innan den började säljas, gick produkten genom djuptestning, vilket visade sin effektivitet. Tillverkaren patenterade en formel som inte har några analoger

De aktiva substanserna i det stimulerar utvecklingen av nya celler i penisens cavernösa kropp och dilaterar kärlen. Denna effekt gör penis längre, större och stärker erektionen.

Tongkat Ali för män verkar på ett komplicerat sätt, stärker blodcirkulationen, stärker blodkärlens väggar och mättar den födande kroppen med näringsämnen. Bedömning av recensioner av Tongkat Ali Platinum, har grädden ett brett utbud av användbara egenskaper:

 • ökar erektion
 • ökar penis i ett lugnt och upphetsat tillstånd upp till 15%;
 • förhindrar för tidig utlösning;
 • förlänger tiden för intimitet
 • botar den inflammatoriska processen i det genitourära systemet;
 • ökar känsligheten hos båda parter
 • förbättrar könets kvalitet.


Cremen för att förstärka Tongkats penis förstärker människans hälsa, stärker sin uthållighet och gör honom till en otrevlig älskare i sängen. Med regelbunden användning samlas naturliga ämnen i kroppen och fortsätter att läka efter behandlingens slut.

Doktorens kommentarer

Experter utvärderade positivt den nya krämen för att öka penis. Läkarnas kommentarer om Tongkat Ali Platinum är bra. De bekräftar läkemedlets effektivitet och rekommenderar den i den komplexa terapin av impotens och för att förbättra kvaliteten på det intima livet.

Viktor Stanislavovich, urolog

"Eventuella brott mot erektilfunktionen bör omedelbart elimineras. Patienter med svag styrka Jag rekommenderar Thongkat gel. Det verkar snabbt, orsakar inte biverkningar och är lämplig för användning vid alla åldrar. Naturliga ämnen i kompositionen eliminerar inflammation, korrigerar penisens storlek och fyller män med styrka och energi. "

Alexander Stepanovich, andrologist

"Många män vädjar till mig, missnöjda med penisens storlek. Den nya utvecklingen av Tongkat Ali gör det möjligt att snabbt lösa sitt problem. Den naturliga krämen främjar inflödet av blod till penisens klyfösa kroppar. Som svar blir penis större, kraften stabiliseras och känsligheten hos organets huvud blir mer akut. Män är nöjda med resultatet, vilket kan uppnås på bara en månad ".

struktur

Tillverkaren i bruksanvisningen Tongkat Ali beskriver i detalj krämens sammansättning. I det finns inga syntetiska ämnen, färgämnen och dofter. Vegetabiliska ingredienser, vitaminer och aminosyror är noggrant balanserade. Den härdande effekten garanteras av:

 • koncentrerad aloe juice. Det rengör genitalierna av infektion, läker mikroskador, förbättrar hudens tillstånd, toner penis;
 • lecitin. Ämnet förbättrar ledningsförmågan hos nervänden, förbättrar känslor i kön, förvärrar orgasmen och ökar uthålligheten.
 • arginin. Aminosyran har en positiv effekt på blodkärlen, slappna av dem och förbättra elasticiteten. I krämens sammansättning normaliserar det hormonbalansen och stimulerar stimulansen;
 • niacin. Vitamin B3 ger en bestående långvarig erektion och maximalt blodflöde till bäckenorganen;
 • Acetyldipeptidcetyleter (ADCE) tillåter dig att kontrollera ejakulationen och gör sex mer roligt och fullt.

Cremen är utvecklad av unik teknik. Hon gav honom en användbar egenskap - omedelbart absorberas, tränger djupt och målmedvetet ut för att utföra en terapeutisk effekt.

Hur ansöker du?

Läkemedlet Tongkat Ali Platinum finns i ett svart rör med en kapacitet på 60 ml. Tillsammans med läkemedlet levereras en detaljerad instruktion, som säger hur man tar medicinen. Metoden för behandling är enkel och enkel att göra hemma.

 1. Tvätta och torka det intima organet.
 2. Krama 3 cm kräm på armen och sprid den över penis.
 3. Masseringsrörelser gnuggar den i könsorganet från topp till botten.
 4. Förfarandet utförs två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen.

Behandlingstiden är 4-5 veckor. I recensionerna av Tongkat Ali Platinum noteras att under denna tid är erektionen klar kvalitativ, tiden för samlag kommer att fördubblas, sexuellt organ blir större och kraftfullare, den sexuella upplevelsen stärks flera gånger.

För att lösa resultatet, efter kursens slut, ska du ta en paus i 4 veckor och fortsätt använda kräman i en annan månad.

Kontra

Anteckningen säger att Tongkat Ali Premium inte har några allvarliga kontraindikationer. I sällsynta fall finns det en individuell intolerans av komponenterna, vilket uppenbaras av en liten utslag. Om symptom uppstår, avbryta användningen av grädden och kontakta en specialist.

Var kan man köpa?

Tongkat Ali kan inte köpas på apoteket. Det nya läkemedlet är på Internet. Speciellt för detta skapade leverantören den officiella platsen för Tongkat Ali Platinum.

På sin sida är det enkelt att beställa en intim grädde när som helst till en överkomlig kostnad. Hittills är priset på Tongkat Ali Platinum endast 947 rubel per 1 förpackning.

Varför Ali Tongkat Platinum forte är populär hos konsumenterna

Tongkat ali platinum forte är en av de säkraste och mest effektiva drogerna som används för styrka, liksom för att behandla problem med erektil funktion. Det är skapat på grundval av naturliga komponenter som inte bara förbättrar kvaliteten och varaktigheten av samlag, utan också förbättrar kroppens allmänna tillstånd.

Tongkat ali platinum forte har ett antal fördelar jämfört med andra syntetiska droger, varav den främsta är avsaknaden av skadlig effekt på viktiga organ.

struktur

Tabletter har en naturlig komposition, inklusive:

 • kunglig gelé;
 • extrakt av ginsengrot
 • Tangkatrot.

Tack vare denna komposition skadar kapslarna inte kroppen, utan tvärtom - de bidrar till att förbättra den fysiska tonen.

effekt

Kapslar tillhör kategorin nya läkemedel. De bidrar till tillströmningen av blod till könsorganen, och därigenom återställer blodcirkulationen i det lilla bäckens organ, vilket orsakar utseendet av en långvarig och stark erektion.

Kapslar ökar känsligheten, hjälper till att förlänga samlag och också uppnå den mest livliga orgasmen.

Användningen av kapslar under flera veckor bidrar till att återställa den hormonella bakgrunden och öka produktionen av testosteron, förbättra spermatets kvalitet och öka spermatozoas rörlighet.

Viktigt! Det ordineras för prostatit, eftersom det har en lugnande effekt och främjar ett tidigt botemedel.

Indikationer för användning

Läkemedlet är avsett för tillträde till både män och kvinnor.

De vanligaste indikationerna är:

 • erektil dysfunktion
 • lågt testosteron i blodet;
 • infertilitet;
 • svag rörlighet av spermatozoa;
 • störningar i hormonell bakgrund på grund av åldersrelaterade förändringar eller med stillesittande livsstil och alkoholmissbruk;
 • ofullständig sexuell upphetsning
 • låg nivå av muskelton och fysiskt tillstånd
 • för tidig utlösning;
 • framväxten av svårigheter med att uppnå orgasm;
 • sjukdomar i prostatakörteln;
 • kronisk prostatit och prostata adenom;
 • cystit;
 • pyelonefrit;
 • frekvent utmattning efter samlag
 • frigiditet;
 • livmoderfibroider;
 • inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet.

Viktigt! Tabletter kan tas av friska män som vill förbättra kvaliteten på sexuella handlingar. Läkemedlet ordineras ofta för förebyggande av sådana sjukdomar som impotens, prostatit och prostata adenom.

Kontra

Innan du tar drogen bör du noggrant läsa kontraindikationerna, samt konsultera en läkare.

Tongkat ali platinum forte är kontraindicerat hos människor när:

 • individuell intolerans mot läkemedlets komponenter;
 • graviditet;
 • amning;
 • ålder under 18 år
 • återhämtning efter hjärtattack, stroke eller operation
 • ostabilitet i nervsystemet, såväl som vid överträdelser
 • ökat artärtryck;
 • störning av hjärtrytmen.

Viktigt! Läkemedlet är tillgängligt för personer med diabetes, eftersom det inte leder till ökade nivåer av socker.

Om könsorganen skadades, är det nödvändigt att samråda med en specialist. Innan du tar drogen måste du se till att alla ovanstående föremål saknas.

Interaktion med andra droger

Tongkat ali platinum forte är kompatibel med olika mediciner. Det har ingen negativ effekt när den används tillsammans med läkemedel som utspiller blodkärl.

Det rekommenderas inte att använda med droger som har en liknande effekt på kroppen och styrkan.

instruktion

Läkemedlet administreras en timme före det påstådda samlaget medan man äter. Kapseln måste tas med ett glas vanligt vatten. En dag rekommenderas inte att ta mer än 2 tabletter.

Behandlingen tar pillret inom en månad.

Under förebyggandet ska ta 1 tablett var tredje dag.

Viktigt! Det rekommenderas inte att använda med alkoholhaltiga drycker. Män i åldern behöver inte minska dosen.

överdos

Vid överdosering av tabletter sker mild mildhet. Med en stor överdrift av dosen uppträder symptom som liknar förgiftning. I det här fallet bör du omedelbart tvätta din mage och vända dig till specialister.

När en allvarlig överdos är föreskriven behandling, som syftar till att eliminera ett antal symtom. Parallellt med honom, leverans av test och medicinering.

Biverkningar

Biverkningar med mottagande av platinaumplakett avslöjades inte, eftersom ämnena i läkemedlet har en lätt tolerans och är ganska effektiva vid behandling av sjukdomar som är associerade med reproduktionssystemet, liksom patologier och infertilitet, även hos kvinnor. I mycket sällsynta fall kan dåsighet och milda åkommor uppstå. Detta är möjligt på grund av sin goda sammansättning.

Villkor och hållbarhet

Tongkat ali platinum forte gäller i två år från tillverkningsdatum (datumet anges på förpackningen). Förvaras oåtkomligt för barn och även på en sval och torr plats, vid en temperatur som inte överstiger 25 grader.

Viktigt! Läkemedlet ska förvaras i en förseglad blister. Användning av produkten med expired hållbarhet är förbjuden.

Var att köpa

Kapslar säljs på apotek. Om det behövs kan det beställas via Internet.

Viktigt! Du behöver bara beställa från webbplatser med licens.

När du köper tongkat ali platina spelar recensioner en viktig roll. Det är också nödvändigt att noga läsa kapslarnas beskrivning och sammansättning.

Priset varierar från 760 rubel till 2 200 rubel. Det varierar beroende på antalet kapslar.

recensioner

Petr, Irkutsk:

"Jag är 35 år gammal, och jag har problem med styrka. En bekant doktor rekommenderade dessa piller. Lång tanke, var att köpa tonkat ali platina, eftersom det var besvärligt att köpa i apotek. För hela tiden läste jag mycket recensioner och alla fick reda på kompositionen. Jag vet inte hur andra, men han hjälpte mig. Jag förväntade mig inte ett sådant resultat. "

Artem, Krasnodar:

"I hans 20 lärde sig plötsligt vilka problem med erektion. Jag bestämde mig för att använda cream tongkat ali platinum. Jag köpte i byråerna i staden till ett mycket överkomligt pris. Kompositionen var mycket överraskande, eftersom den endast innehöll naturliga komponenter. Har använt en grädde i flera veckor, fruen är glad, jag också. Resultatet är mycket bra och långsiktigt. "

Leonid, Moskva:

"Jag köpte tabletter i ett apotek. Till ett pris fullt arrangerat, och i form av åtgärd också. Vid receptionen uppstod inga biverkningar. Resultatet var märkbart efter den första ansökan. "

Sammanfattningsvis

Tongkat ali platina används för problem med utseendet på en erektion. Det säljs på apotek, liksom på officiella webbplatser. Att tongkat ali recensioner har ingen betydelse.

Den har en komposition som inte orsakar många biverkningar. Dessutom är lösningen köpt av personer som har allergiska reaktioner.