Huvud
Symptom

Tongkat Ali Platinum - bruksanvisningar, analoger, recensioner och frisättningsformulär (kapslar 382 mg) av läkemedlet för att öka styrkan hos män och kvinnor. Sammansättning och mottagningssystem

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Tongkat Ali Platinum. Kommentarer av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på användningen av Tongkat Ali Platinum i deras praktik presenteras. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analoger av Tongkat Ali Platinum i närvaro av existerande strukturella analoger. Använd för att öka styrka hos män och kvinnor.

Tongkat Ali Platinum - en unik produkt för potens som är baserad på den legendariska roten Tongkat att malaysiska män använts sedan urminnes tider (Golden Root Ali) - en av de mest effektiva läkemedel för att lösa problemen med den sexuella funktionen hos män och kvinnor.

Tongkat Ali Platinum ökar sexuell lust, stärker erektion, förlänger samlaget, ökar sexuell känslighet, stärker orgasmen. Förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen. Stimulerar immunitet. Förbättrar övergripande hälsa, lindrar mental utmattning, ökar effektiviteten.

struktur

Radix Eurycoma Longifolia root extrakt + Royal Jelly royal gelé + Radix Panax Ginseng root extrakt + hjälpmedel.

Roten till Euricom Longifolia (Radix Eurycoma longifolia)

I Malaysia är denna vintergröna växt kallad Tongkat Ali.

Invånare i Sydostasien har traditionellt använt denna anläggning för att förbättra människors hälsa.

Root extrakt förbättrar sexuell prestation muzhchin.Deystvie rot Tongkat Ali är baserad på dess förmåga att öka nivån av endogena testosteronnivåer inom fysiologiska funktioner genom att öka sin egen syntes av könskörtlar, samt lanseringen av cirkulerar i blodet i samband med testosteron globulin. Detta leder i sin tur till ökad libido och förbättrad blodtillförsel till bäckenorganen. Följaktligen ökar fyllningen av penisens klyfta kroppar.

Rötterna är valda mer än ett decennium gammalt för att få bästa kvalitet extrakt. De mest avancerade extraktionsteknikerna används.

Root Panax Ginseng (Radix Panax ginseng)

Rötter har egenskaper för ökande energinivåer. Aktiva ingredienser är ginsenosider. 8% extrakt används. Ginsenosides upprätthåller uthållighet och stimulerar aktivitet. Ginseng är en givare av nitroxid kväve (NO) i människokroppen och därigenom utlöser erektionsmekanismen. Att vara känd sedan antiken är ginseng anses vara den mest effektiva afrodisiakum.

Royal gelé bin (Kungliga gelé)

Värdet av royal gelé bestäms av dess unika sammansättning, som har en hög och varierad biologisk aktivitet. Ingår i drottninggelé mineralsalter, spårelement, vitaminer, återställa funktionen hos de endokrina körtlarna och stimulera arbetet i könskörtlar, vilket ökar sexuell lust. Balansen av dessa komponenter har praktiskt taget inga analoger i naturen. Som en naturlig biologiskt aktiv produkt den normaliserar ämnesomsättningen, mobiliserar kroppen försvar att kämpa mot skadlig påverkan från omgivningen, det stimulerar energifaktorer, orsakar normal drift och välbefinnande.

vittnesbörd

 • frisk, som vill förbättra kvaliteten på sitt intima liv;
 • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • med erektil dysfunktion
 • med för tidig utlösning
 • med försvagningen av sexuell aktivitet (impotens);
 • med trötthet efter intimitet
 • med sjukdomar i prostata;
 • med kronisk prostatit, prostata adenom;
 • med pyelonefrit, cystit.
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • lider av frigiditet
 • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
 • trötthet efter intimitet
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • med infertilitet
 • med livmodern i livmodern
 • med inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet.

Blanketter för frisläppande

Kapslar 382 mg (i förpackningen med 2 och 10 kapslar). Former i form av tabletter existerar inte.

Instruktioner för användning och mottagning

Män har inte mer än 1-2 kapslar om dagen under måltiden. Drick ett glas vatten. Inträdeslängden är från 1 månad. Regelbundet intag av 1 kapsel 1 gång var tredje dag leder till en bestående förbättring av styrka, sexuell förmåga och reproduktiv hälsa.

Kvinnor som lider av frigiditet, minskad lust, infertilitet: ta 1 kapsel 1 gång på tre dagar från 1 till 6 månader.

Kontra

 • individuell intolerans mot läkemedlets komponenter;
 • graviditet;
 • amning.

Analoger av drogen Tongkat Ali Platinum

Tongkat Ali Platinum har inga strukturella analoger för den aktiva substansen.

Analoger på den farmaceutiska effekten:

Tongkat Ali Platinum - löser problem med styrka

Tongkat Ali Platinum är ett läkemedel som skapats på grundval av naturliga komponenter, genom vilka män i alla åldrar kan lösa problem som är förknippade med brott mot sexuell funktion.

Det är ett biologiskt tillskott som kan eliminera problem i genitourinary systemet och stödja sexuellt liv. Läkemedlets funktion är unik. Det tvingar kroppen att självständigt producera det nödvändiga hormonet för människors hälsa.

Är det förbjudet av Tongkat Ali Platinum Rospotrebnadzor

Trots alla läkemedelets positiva egenskaper förbjöds Tangkat Ali Platinum för försäljning i Ryska federationen. Förbudet beror på det faktum att tillsatsen inte innehöll faktiskt den huvudsakliga aktiva substansen, roten till Euricom. I samband med detta fick alla förberedelser med namnet Platinum under förbudet.

Effekten av ett förfalskat läkemedel är detsamma, det återställer en manlig erektion. Men, till skillnad från den naturliga beredningen, har det ett stort antal kontraindikationer som negativt påverkar kardiovaskulärsystemet, har många dödsfall diagnostiserats efter att ha tagit detta läkemedel.

Kom ihåg att Tongkat Ali Platinum, i den form som det säljs i Ryssland, är förbjudet. Akta dig för förfalskningar, använd endast officiella webbplatser för beställning.

Hur tillsatsen fungerar

Med ålder reducerar mannen den naturliga produktionen av det nödvändiga manliga hormonet. Det är testosteron som påverkar haneffekten och dess minskning leder till försämring av styrkan.

Detta beror på det faktum att produktionen av protein globulin ökar i kroppen. Detta protein tar bort de nödvändiga hormonerna från hankörten.

Tongkat Ali Platinum kan uppnå en permanent erektion, vilket leder till ökade känslor i samlagsprocessen. Denna effekt uppnås genom att höja nivån av hormon testosteron i blodet.

Det ökar fyrfaldigt. Detta leder till blodcirkulationen hos könsorganen och en ökad efterfrågan. Dessutom ökar det könsorganet i storlek.

Kosttillskott kan användas inte bara av män, men också av kvinnor. För kvinnor rekommenderas det i följande fall:

 1. Problem med att uppnå orgasm;
 2. frigiditet;
 3. Ålder där sexuell lust försvinner
 4. Minskning av makt efter kön;
 5. Inflammatoriska processer i urinvägarna.

Eyed eyes: Vad kan du göra för att lära av vår publikation.

Hur man snabbt kan minska högt blodtryck hemma kan du lära av den här artikeln.

Här kan du läsa instruktionerna för beredning av Ceraxon.

Preparatets struktur

Receptet på ett unikt läkemedel kom till oss från antika Asien. Energiska och hårda infödingar slog representanter för den vita rasen. De kunde jaga hela dagen och på kvällen njuta av kärleksglädje. Hemligheten var gömd i en säd som heter Tongat. De infödda drack regelbundet infusion från hans rot.

Idag tjänar traditionerna hos de gamla infödingarna män över hela världen. Anläggningens struktur omfattar:

 1. Roten till Euricom - denna rot är känd för malaysierna som en växt som heter Tongkat Ali. Det är huvudkomponenten i verktyget. Dess effekt är så stark att tillsatsen inte har någon effekt lika med styrka. Roten av Euricoma stärker och läker kroppen, det ökar hormonet testosteron i en mans blod. En man kan återigen finna styrka i sängen, sexuell attraktion kommer att återhämta sig, styrkan ökar. Han kan hantera sin egen erektion;
 2. Nästa del av läkemedlet är royal gelé. Detta är en riktig skatt av mineraler och näringsämnen. Det påverkar hälsan positivt, både män och kvinnor. Molochko aktiverar könkörtlarna, vilket i sin tur orsakar ökad sexuell lust. Dessutom ökar mjölken immunitet, laddar kroppen med energi.
 3. Roten av ginseng. Stödjer uthållighet och kroppsaktivitet. Det kan aktivera produktionen av hormoner som kan skydda mot negativa effekter.

Alla komponenter ingår i kosttillskott, naturligt ursprung. Deras balans är så perfekt att det inte existerar i naturen. Läkemedlet kan normalisera metabolismen, stärker kroppens skyddande funktioner i kampen mot negativa miljöpåverkan. Ökar arbetsförmågan och förbättrar den övergripande hälsan.

Fördel av Tongkat Ali Platinum

Tongkat Ali Platinum är ett biologiskt tillskott som kan kombineras med alla läkemedel som syftar till att förbättra manlig styrka. När du tar drogen i flera dagar kommer kroppen att ackumulera testosteron och släppa den i blodet vid rätt tidpunkt. Detta kommer att främja en bestående erektion.

Läkemedlet kombineras med alkohol. Detta är mycket viktigt för många män som är rädda för att komma in i en pinsam situation efter de festliga händelserna.

Tongkat kan inte bara förbättra manlig sexuell förmåga utan också förbättra kroppens övergripande tillstånd:

 1. Förbättrar synen;
 2. Immuniteten ökar;
 3. Mannen blir mer hård, effektiv;
 4. Fysisk och mental utmattning reduceras.

Indikationer och kontraindikationer för användning

Som något läkemedel har Tongkat Ali Platinum sina kontraindikationer:

 1. Individuell intolerans av komponenterna i formuleringen;
 2. Sömnstörningar, sömnlöshet;
 3. Nervärt överarbete
 4. ateroskleros;
 5. Brott mot kardiovaskulärsystemet.

Indikationer för användning av läkemedlet är följande:

 1. Minskad sexuell aktivitet i samband med ålder
 2. impotens;
 3. Tidig ägglossning;
 4. Adenom av prostata;
 5. Prostatit är av kronisk form.

Typ av problem

Tongkat Ali Platinum finns i kapslar om 382 mg i förpackningar nr 2,5 och 10. På apotek varierar kostnaden för förpackning nr 2 inom 850 rubel och priset på förpackning nr 10 är i genomsnitt 4.200 rubel.

Läkemedlet kan köpas på den officiella hemsidan. Valet till förmån för den officiella representanten ger många fördelar. Du kan få kompetent råd från chefen, du kommer att svara på alla frågor av intresse, förklara handlingsprincipen och indikationer för användning.

Webbplatsen presenterar certifikat för överensstämmelse av produkter.

Specialister håller för dig ett gratis samråd och hjälper till att identifiera orsakerna till problemet, samt erbjuda dig de bästa sätten att lösa det.

Den officiella webbplatsen garanterar fullständig konfidentialitet av information. Ingen kommer någonsin att veta om ditt problem och om att köpa ett läkemedel.

Du är garanterad fri leverans i Ryssland.

Instruktioner för användning

Läkemedlet tas 40 minuter före samlag. Kapseln ska tvättas med mycket vatten. För att fullständigt smälta produkten ska du inte äta feta livsmedel.

Schema för läkemedelsadministration:

 1. För att förbättra kvaliteten på sperma rekommenderas att man tar en tillsats i tre månader, en kapsel var tredje dag.
 2. För att återställa sexuell lust tas en kapsel 40 minuter före samlag.
 3. För att öka kroppens ton och fysiska förmåga tar tillägget tre månader en kapsel var tredje dag;
 4. För att öka penisen är läkemedlet ordinerat i 3 månader med intag av en kapsel var tredje dag;
 5. Med prostataadenom och kronisk sjukdom rekommenderas att ta läkemedlet 1 månad var tredje dag för en kapsel;
 6. För kvinnor med kränkningar av sexuell lust är behandlingen upp till 6 månader, en kapsel var tredje dag.

Cream Tongkat Ali Platinum

Denna produkt kan köpas i form av en kräm. Den tillverkas i rör på 60 ml. Genomsnittspriset för drogen är 3200 rubel.

Detta är ett av de mest effektiva sätten att öka sexuell lust och förbättra kvaliteten på sexuella handlingar. Läkemedlet är inte bara en omedelbar åtgärd. Effekten har egenskapen att ackumulera.

Användningen av bioadditiver och en tonic i komplexet kommer att möjliggöra att lösa det befintliga problemet så snabbt som möjligt.

Funktionerna av kräm är att den innehåller bara naturliga ingredienser:

 1. Acetyldipeptid - minskar irritation av nervceller, förlänger orgasmen;
 2. Isopropylmyristat är en komponent som överför de aktiva substanserna till önskat djup. Detta har en omedelbar effekt efter applicering av läkemedlet;
 3. Aloextrakt är ett ämne som innehåller ett stort antal vitaminer och mineraler. Det har en tonisk sårläkningseffekt, i närvaro av epidermis mikrokretsar. Dessutom kan aloe ta bort inflammation;
 4. Lecitin - aktiverar produktionen av testosteron. Det väcker cellerna i nervsystemet.
 5. E-vitamin - huvudkomponenten, som påverkar den manliga potensen positivt. Det stärker kroppen, ökar effektiviteten;
 6. L-Arginin - reglerar blodcirkulationen. Hjälper till att bli av med stillastående blod i bäckenorganen;
 7. Niacin är ett ämne som deltar i produktionen av könshormoner.

Cremen har tjänat många positiva recensioner från män:

Recensioner av läkare och köpare

Trots det faktum att tillsatsen har nästan inga kontraindikationer är det bäst att köpa, konsultera med specialister och lära känna läkares åsikter.

Enligt experter kan detta biologiskt aktiva tillsats rekommenderas till ett stort antal konsumenter. Detta blev möjligt på grund av läkemedlets naturliga sammansättning och minimala kontraindikationer.

Urologer säger dock att om orsaken till problemet ligger i en allvarlig sjukdom, är läkemedlets effekt svår att uppnå. Anledningen måste utrotas från insidan, efter att ha gått igenom provet.

Enligt läkare, tror inte på recensioner av män som hävdar att de botade allvarlig patologi av genitourinary system med hjälp av kosttillskott. Dessa sjukdomar kräver oftast kirurgisk ingrepp, de kan inte elimineras med ett biologiskt aktivt tillskott.

Kosttillskott ska användas tillsammans med läkemedel som föreskrivs av specialister. I detta fall kommer maximal effekt att uppnås.

Läkemedlet har en positiv effekt på hankroppen i form av:

 1. Eliminering av erektionsproblem
 2. Förbättring av styrka oavsett ålder;
 3. Förstärkning av immunitet
 4. Har en positiv effekt i den komplexa behandlingen av impotens.

Det är inte giftigt, det kan tas av män även i ålderdom.

Många positiva recensioner förtjänar kapslar, både från män och från kvinnor.

Nästa video berättar hur man skiljer det verkliga läkemedlet från en falsk.

Användarhandbok för Tongkat Ali Platinum

Foto Tongkat Ali Platinum 10 kapslar

Användbar på ämnet Tongkat Ali Platinum:

Du kommer att vara intresserad

Sammansättning Tongkat Ali Platinum:


Komponenterna i verktyget för att lösa problemen med erektion Tongkat Ali Platinum är av naturligt ursprung:

 • long-leaved eurycoma (Tongkat Ali);
 • kunglig gelé;
 • extrakt av ginseng rot.


Läkemedelskomponenterna i läkemedlet förbättrar blodflödet till reproduktionsorganen, så att erektionen kommer naturligt. Dessutom aktiverar ingredienserna i läkemedlet produktion av testosteron, vilket är nödvändigt för den normala funktionen hos den manliga kroppen.

Indikationer för användning Tongkat Ali Platinum:

Ett verktyg baserat på naturliga komponenter i Tongkat Ali Platinum är indicerat för användning i olika sjukdomar hos manlig hälsa.

 1. erektil dysfunktion
 2. otillräcklig erektion
 3. tidig utlösning
 4. svag känslighet för smärta
 5. minskad uthållighet under samverkan.


Läkemedlet kan användas vid komplex behandling av prostatit, de tidiga stadierna av manlig infertilitet.

Metoder för applicering av Tongkat Ali Platinum:

Verktyget för att stimulera kraften hos Tongkat Ali Platinum kan användas på två sätt: att få ett snabbt resultat och ta en kurs, för den kumulativa effekten och förebyggandet av sjukdomar i det genitourära systemet.
För att få en stark erektion är det tillräckligt att ta en kapsel 60 minuter före samlag.

Ta emot Tongkat Ali Platinum med alkohol:


Läkemedlet för att stärka erektion av Tongkat Ali Platinum är kompatibel med att ta en liten mängd alkohol. Med deras kombination finns det ingen negativ reaktion av kroppen.
Alkoholhaltiga drycker reducerar emellertid signifikant absorptionshastigheten för ämnen, och läkemedlets effekt kan inträffa senare och vara signifikant sämre än förväntat.
Om du vägrar att dricka alkohol är det inte möjligt att föredra drycker med låg alkoholhalt.

Vet inte vilken drog som passar dig? Provuppsättningar gör att du kan välja det mest effektiva läkemedlet och samtidigt spara dina pengar!

Applicering av Tongkat Ali Platinum med andra läkemedel:


Lösning för erektilproblem med Tongkat Ali Platinum kan användas i kombination med de flesta andra läkemedel. Vi tillåter också sin samtidiga mottagning med vitamin- och mineralkomplex.
Du ska inte kombinera den med andra droger för att förbättra styrkan, vasodilaterande läkemedel, liksom med kosttillskott som har en ginsengrot i deras komposition.
Innan du tar medicinen bör du kontakta din läkare.

Överdosering Tongkat Ali Platinum:


När man överskrider den maximala dosen av läkemedlet för att förbättra manpoten hos Tongkat Ali Platinum, är en överdosering möjlig. Preparatets sammansättning innehåller endast naturliga ämnen. Men medicinska örter i stora mängder kan ha en negativ effekt på kroppen.

Rekommenderas för att se

Kontraindikationer Tongkat Ali Platinum;


Innan du köper ett kosttillskott Tongkat Ali Platinum är det nödvändigt att ta hänsyn till ett antal faktorer som är kontraindikation för dess användning:

 1. allergisk reaktion på komponenter;
 2. hjärtsjukdomar;
 3. vaskulär sjukdom;
 4. sömnlöshet;
 5. neurologiska störningar.


Om olika kroniska sjukdomar och tillstånd föreligger i vårdhistoria, bör lämpligheten och säkerheten för detta diskuteras med en specialist innan du använder dessa tabletter.

Biverkningar av Tongkat Ali Platinum:


I fallet med en individuell negativ reaktion på ingredienserna och med överdriven användning av Tongkat Ali Platinum kan biverkningar uppstå:

 • nässelfeber;
 • ansikts och nackros rodnad
 • svaghet i musklerna;
 • huvudvärk;
 • dysfunktion i matsmältningsorganet;
 • temperaturökning
 • ökad excitabilitet.


Ofta är de kortlivade och orsakar inte signifikant obehag.

Många köpare ger råd

Typ av utfärdande Tongkat Ali Platinum;


Läkemedlet för att stärka erektionen Tongkat Ali Platinum har den enda frisättningsformen. Den är gjord i form av ovala kapslar med beigefärg. Försäljningen kommer på blister av tät folie. På en blister kan vara belägen 10, 5 och 2 kapslar av läkemedlet.
Förpackningsmedel - En kartong tutu med en design som är utförd i svart, grå och gul färger. Det finns en blister i förpackningen.

Gillade du det här? Dela med vänner

Tongkat Ali Platinum

12/2/2017 medicinering

struktur

Polykomponent kosttillskott Tongkat ali platinum (internationellt namn - Tongkat på latin) innehåller följande aktiva ingredienser:

 • rötter av long-leafed Euricom (INN - Tongkat ali);
 • kunglig gelé;
 • rötter av Ginseng.
 • vatten;
 • stärkelser (dextriner);
 • cellulosa.

Typ av problem

Produkten frigörs i kapslar för intern administrering (382 mg vardera). I förpackningen för 2, 5 eller 10 kapslar och bruksanvisningar.

Farmakologisk aktivitet

Farmakologisk grupp - läkemedel som används vid behandling av sexuell dysfunktion och erektil dysfunktion. Verkningsmekanismerna är baserade på att öka produktionen av manlig könshormon testosteron och stärka könsorganens blodförmåga hos både män och kvinnor.

 • öka syntesen i kroppen av manliga könshormoner;
 • ökad blodfyllning av könsorganen (penis hos män och bäckenorgan hos kvinnor);
 • ökad känslighet för sexuell intimitet
 • förstärkning av erektion och styrka;
 • ökning av penisens storlek under erektion
 • stimulera initiering av båda parter
 • ökad sexuell lust (effekten av afrodisiakum);
 • ökad varaktighet av samlag
 • eliminering och förebyggande av sperma i prostata
 • ökad spermaproduktion;
 • förebyggande av sjukdomar i prostata och urinvägar;
 • eliminering av inflammation i könsorganen;
 • ökad uthållighet;
 • toning kroppen.

Indikationer för användning

Tillverkaren identifierar följande indikationer för användning av ett läkemedel (BAD) för män (baserat på forskningsbeskrivningar):

 • svårigheter att uppnå orgasm
 • åldersrelaterade störningar i erektion och orgasm;
 • låg kvalitet på intima relationer
 • brott mot att uppnå orgasm
 • för tidig utlösning;
 • impotens;
 • prostatit;
 • brist på energi efter samlag
 • adenom av prostata;
 • cystit;
 • njursjukdom;
 • uretrit;
 • en liten mängd spermier, en låg kvalitet på det (infertilitet).

Indikationer för ansökningar till kvinnor är:

 • infertilitet;
 • brist på orgasm eller svårighet att uppnå det;
 • frigiditet;
 • åldersrelaterade sjukdomar i sexuell aktivitet
 • en stark minskning av styrka efter samlag
 • inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet.

Kontra

Godkända sådana kontraindikationer för användningen av läkemedlet:

 • laktation. Tongkat ali platinum är inte ordinerat för amning;
 • graviditet;
 • barnens ålder
 • sömnstörningar
 • neurologiska patologier;
 • allergier;
 • hypertoni;
 • patologi i hjärtat av kronisk art (inklusive ateroskleros).

Instruktioner för användning

Läkemedlet används inomhus, drick inte mer än 50 ml vätska (liten mängd). Kan tas med måltider (anges i anteckningen).

Viktigt! Läkemedlet får ta med små doser alkohol. Det är nödvändigt att begränsa användningen av feta livsmedel.

Sätt att använda produkten

 1. Omedelbart före samlag. Tongkat ali platinum är föreskriven 1 timme före planerad närhet om det behövs. Detta mottagningssystem används för att förbättra sexuella känslor, stimulera erektionen, normalisera utlösning. Mottagningstid spelar ingen roll. Kapsel kan tas på morgonen, vid lunch eller på kvällen.
 2. Användning av läkemedelskurs för behandling av sjukdomar. Tongkat ali platinum appliceras 1 gång om 3 dagar (före eller efter lunch). Inträdeslängd 1-6 månader. Detta system rekommenderas att samordna med läkaren.

Viktigt! Om ansökans varaktighet är mer än 1 månad, efter varje 30 dagars antagning ska en paus på 2 veckor tas.

överdos

Vid långvarig användning vid höga doser kan följande konsekvenser uppstå:

 • komplikationer i hjärtat och blodkärlen;
 • neurologiska störningar
 • hypertoni;
 • sömnstörningar
 • ökad excitabilitet.

Biverkningar

Tongkat ali platinum tolereras mycket väl av patienter. Mycket sällan utvecklar en allergi, främst på biodlingsprodukter, som finns i läkemedlets sammansättning.

Viktigt! Om biverkningar identifieras kommer det att vara nödvändigt att avbryta läkemedlet eller minska dosen.

Interaktion med andra medel

Det finns ingen information om de farliga konsekvenserna som härrör från kombinationer med andra läkemedelsgrupper. Tongkat ali platina har god kompatibilitet med många läkemedel för behandling av andra sjukdomar.

Vid graviditet och amning

Tongkat ali platinum är förbjudet för recept vid amning (amning) under graviditet på grund av de negativa effekterna av medicinen på det ofödda barnet och barnet.

Med alkohol

Det är acceptabelt att interagera med låga doser alkohol och alkoholhaltiga läkemedel. Detta indikerar att tongkat ali platina och alkohol har en normal nivå av kompatibilitet.

analoger

Komponenterna för kompositionen produceras inte. Tongkat ali platinum är en unik fytopreparation som inte har några analoger med samma sammansättning av rysk och importerad produktion.

Ryska och utländska analoger av Tongkat ali platina produceras. I listan över synonymer betyder detta:

 • Wook Wook;
 • Impaza;
 • Sibirisk ginseng;
 • Yohimbeks Harmony;
 • Yohimbinehydroklorid är en rysk analog, som kan ersättas med Tongkat ali platinum;
 • Yohimbe forte;
 • droger baserade på Tadalafil, Sildenafil, Vardenafil, Udenafil;
 • Erektovit;
 • Gentos - droppar och tabletter;
 • tinktur av roten av Ginseng - analog billig;
 • Den gyllene hästen;
 • Den Gyllene Rotten;
 • Kamshilla.

Skillnader mellan medel i deras sammansättning, mekanismerna för inflytande på män och mottagningens egenskaper.

Utgångsdatum

Tongkat ali platinum har en hållbarhetstid på 3 år.

Försäljningsvillkor och förvaring

Kosttillskott säljs på apotek utan att ge patienterna recept på latin. Det rekommenderas att patienten före behandlingens början besökte en läkare som kommer att utesluta förekomsten av kontraindikationer.

Medlet lagras under vanliga förhållanden:

 • temperaturen är inte mer än 25 ° C;
 • borta från barn;
 • torrt rum;
 • frånvaro av direkt ljus.

Särskilda instruktioner

Överstiga inte dosen som anges i de officiella instruktionerna. Detta kan orsaka allvarliga symtom på överdosering.

Kostnaden för läkemedlet Tongkat ali platinum är olika i olika apotek och regioner. Ett paket innehållande 10 kapslar kostar från 700 rubel.

recensioner

Valery Kharchenko, sexolog: medicinen hjälper alla vuxna män, som har problem med erektion, minskad sexuell lust. Med samma problem kan läkemedlet användas för kvinnor. Efter behandlingstiden hos patienter med prostata sjukdom mindre smärta vid samlag. Läkemedlet har praktiskt taget inga biverkningar när man följer instruktionerna.

Dmitry Kartonenko, urolog, sexolog: läkemedlet har utmärkt effekt. Substitutioner erbjuder inte praktiskt taget. Ofta för patienter med sjukdomar i det genitourinära systemet, är komplex behandling med användning av läkemedel som påverkar orsaken till sjukdomar effektivare.

Egor K.: hos äldre finns det problem med erektion. Innan sexuellt intyg accepterar jag en kapsel med en naturlig förberedelse och alla passerar eller sker helt enkelt. Frisformen är mycket bekväm, du behöver inte dricka den med mycket vatten. Även det är möjligt med en liten mängd alkohol. Skillnaden i verkan mellan starka preparat baserade på kemiska föreningar är frånvarande.

Peter N.: Drogen läkar snabbt mina problem med erektion. Jag försökte inhemska ersättare (de är billigare) - allting är inte rätt. Effekten försvinner mycket snabbt. En kapsel före kön är tillräckligt för att få en utmärkt erektion och orgasm.

Victor A.: Läkaren vid adenom av prostata och mycket svaga erektioner har rekommenderat att kombinera mottagning av ett preparat Erectovit med Tongkat ali platinum. Trots att fonderna kan betraktas som synonyma kompletterar läkemedlen varandra perfekt. Effektiviteten är bevisad på mitt exempel. Erektion är vacker, kön är utsökt!

De två bästa instruktionerna för att använda Tongkat ali Platinum! Höj din allmänna!

Tongkat Ali Platinum är ett speciellt biologiskt aktivt tillsatsmedel för män och kvinnor som stöder sexuell aktivitet och hjälper till att lösa problem med urogenitala funktioner. Läkemedlet är baserat på naturliga ingredienser och är oumbärligt för att stärka styrkan.

I artikeln kommer vi att överväga alla frågor relaterade till tongkat ali platinum, bruksanvisningar, pris och andra viktiga punkter.

struktur

Sammansättningen av produkten Tongkat Ali Platinum representeras av de aktiva ingredienserna:

 • Extrakt av long-eucrica rot (Tongkat Ali låter på malaysiska). Elementet främjar ökad produktion av testosteron i det manliga hormonets blod, vilket framkallar en förvärring av sexuell lust och stimulerar blodflödet till bäckenorganen.
 • Royal Royal Jelly. Det är centrum för mineralsalter, mikroelement och vitaminer som spelar en roll för att aktivera gonadsfunktionerna och återställa aktiviteten hos endokrina körtlar. Användningen av royal gelé är förutbestämd av förmågan att normalisera metaboliska processer, stimulera energifaktorer och aktivera kroppens immunförsvar i kampen mot negativa miljöpåverkan.
 • Extraktor av ginsengrot. De aktiva substanserna i rotginsenosiderna har en positiv effekt på kroppen som helhet. Speciella hormoner produceras som kan skydda mot skadliga effekter. Ökar mängden energi och ökar effektiviteten.
 • Sammansättningen av läkemedlet innefattar också ytterligare ämnen: potatis maltodextrin, cellulosa, glycerin och renat vatten.
 • Innan du köper, det verkar vara ett naturligt kosttillskott, bör konsultera en läkare och ignorera inte medicinen som föreskrivs av honom eller kirurgi. Ett stabilt resultat kan uppnås endast genom komplex behandling.

  Typ av problem

  Indikationer för användning

  Kapslar Tongkat Ali Platinum arbetar genom att öka testosteronhalten i blodet i en fyrfaldig volym. Penisens cavernösa kroppar är fyllda med blod, och det finns en beständig erektion. Känsliga känslor ökar under intimitetsperioden, tiden för sexuell kontakt förlängs, en stark sexuell lutning känns. Avbröt stagnerande manifestationer i prostata, vilket är förebyggandet av allvarliga genito-urinvägar.

  Indikationer för inträde för män:

  • Förhindra och förbättra kvaliteten på intima relationer i avsaknad av problem och sjukdomar;
  • Äldre ålder, kännetecknad av en försvagad sexuell aktivitet;
  • Svårigheter att uppnå orgasm
  • Brott mot erektila funktioner
  • Otillbörlig frisättning av halvvätska;
  • Minskad sexuell aktivitet - impotens;
  • Sjukdomar i prostata, inklusive adenom;
  • Trötthet efter samlag
  • Kronisk prostatit;
  • Infektiös inflammatorisk sjukdom hos njuren - pyelonefrit;
  • Inflammation av urinblåsan - cystitis;

  För kvinnor kan läkemedlet användas i närvaro av följande problem:

  • Svårigheter att få orgasm
  • Äldre åldersgrupp, som bidrar till försvagningen av sexuell aktivitet;
  • Frånvaro av excitabilitet - frigiditet;
  • infertilitet;
  • Känsla av extrem utmattning efter sexuell kontakt
  • Genitourära sjukdomar, som är inflammatoriska.

  Tongkat ali platinum: bruksanvisning

  3 BÄSTA METODER FÖR ATT ÖKA PENIS!

  1. Den mest effektiva och beprövade - Cream Titan gel. Vår recension kan läsas här och beställa den här länken. Peka och klicka!
  2. Du kan använda olika övningar för att öka penis.
  3. Och självklart är det kirurgiska sättet det farligaste.

  Du är fantastiska vänner!

  Detta super kraftfulla verktyg används i samband med mottagande av mat, tvättas med en liten mängd vatten. Efter att ha tagit kapslarna rekommenderas sexuell kontakt. För bättre och fullständig assimilering av komponenterna i läkemedlet före mottagandet bör man inte äta feta livsmedel. Det omsluter magen i magen och förhindrar intag av väsentliga ämnen i blodet.

  Det finns 2 strukturer för att ta kapslar, beroende på det eftersträvade syftet. Så, låt oss titta på instruktionerna från Tongkat Ali, denna underbara drog.

  Tongkat ali platinum: ansökan nr 1

  1 kapsel en timme före samlag. Kanske kombinerar med en liten mängd alkohol och äter med mat. Mottagning av produkten utförs vid behov.

  Detta schema visas för:

  1. Förstärkning av erektion
  2. Stabilisering av ejakulationsprocessen (ejaculation);
  3. Förstöring av vilda känslor under kön.

  Hur man använder №2

  1 kapsel en gång var tredje dag. Diagrammet är lämpligt för:

  1. Ökning av kvantitativa och kvalitativa indikatorer på seminalvätska. Det accepteras i 3 månader;
  2. Ökningar i könsorganets storlek. Den används i 3 månader;
  3. Förstärkning av kroppens vitala krafter. Används 3 månader;
  4. Behandling av kronisk prostatit, prostata adenom. Inträde sker inom 1 månad;
  5. Terapi av styrka i någon grad. Används enligt doktors recept från 1 månad till 6 månader;
  6. Ökad sexuell lust, behandling av frigiditet och infertilitet. Konsumera inom 1-6 månader.

  Här är en enkel applikation av Tongkat ali platinum.

  • bruksanvisning;
  • skilsmässa är det eller är det sant? Vi lär oss i den här artikeln.
  • om du är från Ukraina - läs den här artikeln, om från Ryska federationen - den här.

  Detta läkemedel kan inte köpas på apotek. Varför? Vi svarar på frågan här.

  Kontra

  Produkten är inte giftig och lämplig för äldre.

  Vid tillverkning av en biologiskt aktiv tillsats, Tongkat Ali Platinum, används endast naturliga och tidstestade komponenter. I motsats till detta finns det några kontraindikationer att använda:

  1. allergi mot aktiva och hjälpkomponenter.
  2. Störningar i nervsystemet
  3. Problem med sömn.
  4. Kroniska hjärtsjukdomar.
  5. Vaskulär sjukdom är ateroskleros.
  6. Problem med sömn.
  7. Högt blodtryck - högt blodtryck.

  Eftersom Tongkat Ali Platinum förbjudna för försäljning i Ryska federationen, råder vi dig att inte bryta mot lagen och använder beprövade verktyg, som vi skrev om i artikeln: Topp 5 bästa verktygen för penisförstoring.

  Kapslar Tongkat Ali Platinum återställer blodets rörelse genom blodkärlen och påverkar direkt könsbestämningens kvalitet, vilket gör att män och kvinnor kan känna sig välkomna och älskade.

  Hur jag ökade penis med 5 cm!

  Hej vänner! Jag heter Anton R., Jag är en populär bloggare och tills nyligen ägare av en penis på 13cm! Ja, ja - exakt 13cm! Men jag bestämde mig för att ändra min kuk och jag gjorde det! Jag ville berätta om detta.

  När du har lite - Din tjej försöker naturligtvis lugna sig, säg att huvudämnet är inte sex, men själen och allt det. Men jag är en ung och frisk man, jag var 25 - och jag trodde på dessa nonsens. Fram till dess tills jag skickades en video, där hennes stav är två friska män. Här är för dig och "kön är inte viktigt."

  Jag bestämde mig för att det var dags att avsluta med detta och började studera massor av litteratur om penisförstoring. Jag såg utländska videor, översatte engelsk litteratur på jakt efter en rad åtgärder som kan hjälpa mig. Jag började försöka jelqing, olika folkmetoder, krämer och geler, pompar och allt det.

  I vissa är penisens struktur annorlunda - det är därför det är så svårt för vissa att öka det med hjälp av Titanium Gel. Men det finns en väg ut! Genetik och strukturen av penis inte är korrekt, men det är möjligt att använda olika övningar (jelqing) och en medlem av massagetekniker och tillsammans med Titanium Gel ger denna teknik verkliga resultat! Efter flera års sökning och ett stort antal metoder som jag har försökt hittade jag äntligen min metod som fungerar: TITAN GEL + JELKING kunde förstora min kuk med 3,5 cm, och efter några månaders träning för ytterligare 1,5.

  Använd denna teknik och tillfredsställa dina kvinnor i sängen! Beställ Titaniumgel och börja applicera jelqing. Lycka till dig!

  ENDAST I DAG! Vi gör 50% rabatt på Titanium Gel - Produkten är begränsad! Beställ det!

  Tillämpning av Tongkat Ali Platinum

  Problem med erektion och varaktigheten av samlag för män i ålder är tyvärr inte ovanligt.

  Nu på marknaden för medicinska preparat och biologiskt aktiva tillsatser är det möjligt att hitta många olika medel avsedda för att öka styrkan, men inte alla är effektiva och testade som Tongkat Platinum.

  struktur

  Kompositionen av åtgärden innefattar roten till långlökad eurycoma, ginsengrot, royal gelé och potatis maltodextrin, renat vatten, glycerin och cellulosa.

  De viktigaste aktiva beståndsdelarna är följande komponenter.

  Extrakt från roten av långbladiga eurycoma

  I Malaysia heter det Tongat Ali, därav namnet Platinum. Växten har använts i århundraden för att förbättra hanehälsan, den här komponenten ingår i de flesta droger för att förbättra styrkan som en afrodisiakum.

  Rots effektivitet har bevisats av århundraden av träning, effektiviteten och läkare bekräftar.

  Den kraftfulla rot effekten förklaras av substansens förmåga att framkalla ökad produktion av testosteronhormonet, medan processen är helt säker och naturlig, eftersom eurycoma är en naturlig komponent som inte orsakar allergiska reaktioner och hormonella misslyckanden.

  Royal Royal Jelly

  Det är ett riktigt lagerhus med användbara ämnen, inklusive hormoner, vitaminer, mikroelement som är viktiga för organismen och mineralerna. Alla dessa komponenter kan förbättra vitala krafter hos en person, återställa det kardiovaskulära systemet, nervsystemet och stärka kroppens motståndskraft mot virus och infektioner.

  Royal Jelly är en ovanligt näringsrik substans som används i naturen för att mata en normal bi till livmodern efter det att den föregående dog.

  Roten av ginseng

  Denna naturliga komponent är så populär i öst att lokala läkare inte ens kan bestämma gränserna för dess användning, det kan läka allt, inklusive reproduktionssystemet. I beredningen kan du med denna komponent ge vitalitet och till och med förbättra muskulaturens tillstånd.

  Effekter på manlig kropp

  Mottagning har följande effekter:

  1. Förbättrar trevliga känslor i orgasmprocessen. På en annan nivå av testosteron varierar känslorna. Genom att öka mängden av hormonet kan du fullt ut uppleva alla läckerheter av sexuell tillfredsställelse. Det hjälper till med denna och ökad ton, såväl som normal drift av nervsystemet - som ett resultat av det förhöjda humöret ger kön av färger och intryck.
  1. Ökning av blodcirkulationen i penis i kombination med en ökning av testosteronnivån gör det möjligt att uppnå maximala erektioner på grund av normal påfyllning av venerna med blod och korrekt funktion av penisens klyfösa kroppar. Återställande av normal cirkulation i bäckenorganen, inklusive kön, ger inte bara en bra men också en lång erektion.
  1. Ofta är ett kort samlag, resultatet av en mans otillräcklighet under varaktigheten av en erektion, och eftersom drogen effektivt bekämpar detta problem behöver man inte uppleva sexprocessen. Och krafterna för detta kommer att ge ginseng och royal gelé.
  1. I ungdomen kände alla attraktionen bara från blicken på den vackra tjejen, så kroppen svarade på överskottet av testosteron i blodet. Under årens lopp förändras hormonella bakgrundsförändringar och den manliga kroppen, men eurycoma-extraktet, som en utmärkt naturlig afrodisiakum, kan återställa de här underbara känslorna och låta mannen igen känna sig ung.
  1. Drogen har ett antal ytterligare, men från detta inte mindre användbara egenskaper. Kombinationen av alla komponenter ökar immuniteten avsevärt, vilket gör att du inte blir sjuk även under influensafasen.
  1. Bygg muskelmassa. Testosteron stimulerar bildandet av proteiner för att bygga muskler och förhindrar utvecklingen av kortisol, vilket förstör deras vävnad. Läkemedlet syftar till att stimulera produktionen av det huvudsakliga manliga hormonet i Leydig-celler som finns i testiklarna i testiklarna.

  Ginseng i ett komplex med ökat testosteron ger mannen styrka, ökar uthållighet och fysisk styrka, underlättar återhämtning efter belastningar.

  Indikationer och kontraindikationer för användning

  Angivanden för antagning:

  • sjukdomar i prostatakörteln, inklusive prostatit;
  • erektil dysfunktion
  • tidig utlösning
  • minskad libido;
  • impotens;
  • trötthet under och efter kön.

  Instruktioner för användning anteckningar kontraindikationer:

  • allergi mot komponenter;
  • allvarliga problem med nervsystemet
  • sömnstörning
  • hypertoni;
  • kronisk hjärtsjukdom;
  • problem med blodkärl, ateroskleros.

  Applikationsfunktioner

  Tillverkare av läkemedlet rekommenderar att ta det enligt två system beroende på syftet med behandlingen:

  1. 1 kapsel i 1 timme före samlag, är det möjligt under måltider och med en liten mängd alkohol för att förbättra erektionen, reglera ejakulationen, förbättra trevliga känslor. Läkemedlet tas oregelbundet.
  2. 1 kapsel var tredje dag för att förbättra spermatogenesen (med manlig infertilitet), öka vitaliteten, öka penis, reglera erektilfunktionen, behandla prostata sjukdomar - prostatit, adenom och ökad libido.

  För att lösa dessa problem rekommenderas att läkemedlet tas regelbundet i kurser om 3-6 månader, medan du tar medicinen i en månad, tar sedan en paus i 2 veckor och startar sedan kursen igen.

  recensioner

  De flesta är positiva, men det finns också negativa. Men ofta beror detta på felaktig användning av läkemedlet eller förekomsten av kontraindikationer till inträde.

  Recenserad av Владимир 68:

  "Naturligtvis köpte jag inte kosttillskott!)) Det var bara att tillverkaren hade en reklamkampanj och det var möjligt att få en presentförpackning med två kapslar. ja, jag kunde inte gå förbi freebie!)) i slutändan blev jag ägare till den skattade lådan. länge låg hon i tomgång, tills jag oavsiktligt fick ögat och bestämde mig för att använda den för det avsedda ändamålet. att jag kan säga på förnimmelserna, som om det fungerar. men det är svårt att döma, för jag har inga problem i detta avseende. kanske förväntade jag mig verkligen något otroligt, men allt var ganska vanligt. Tja, det kan bara läggas uthållighet och reducera återhämtningsperioden mellan handlingar. Min åsikt är att om du har allt med ett sexuellt liv är normalt, så finns det inget att ta dessa piller. om bara för att hålla till sista utväg. och var försiktig med dem, det finns biverkningar från hjärt-kärlsystemet. "

  Lagrings- och Köpvillkor

  Läkemedlet frigörs utan recept, men innan du använder, bör du kontakta en läkare. Förvara i en torr, skyddad från ljus, placera vid en temperatur av högst + 25 ° C. Hållbarhetstid är 3 år.

  Drogen tillåter dig att återvända en mans ungdomliga sexuella kraft. Komponenterna som ingår i det är exceptionellt naturliga, men deras effektivitet minskar inte. Det är bevisat att läkemedlet ökar testosteronhalten och stärker också den sexuella lusten, ger en full och lång erektion, förbättrar människans övergripande välbefinnande, ger vitalitet, energi, hälsa.

  Användarhandbok för Tongkat Ali Platinum

  Foto Tongkat Ali Platinum 10 kapslar

  Du kommer att vara intresserad av:

  Tongkat Ali Platinum: beskrivning


  Tongkat Ali Platinum är ett innovativt verktyg för att öka styrkan, förbättra erektionen och normalisera den hormonella bakgrunden hos en man. Läkemedlet är baserat på den legendariska roten Thongkat växter, som malaysierna har använt i flera århundraden för att återvända och upprätthålla manlig makt.

  Denna produkt anses vara en av de bästa biologiskt aktiva tillsatserna. Tongkat Ali Platinum förlänger och stärker erektionen, strider mot sexuella infektioner, främjar ökad produktion testosteron och förbättrar kvaliteten på halvflödet.

  Läkemedlet förvärrar också känsligheten, så att partnerna har en trevlig känsla av sexuell kontakt. Produktens sammansättning innefattar naturliga ingredienser, främja immunitet och förbättra övergripande hälsa.

  Tongkat Ali Platinum stimulerar sexuell energi, tar bort mental och fysisk trötthet, ökar vitaliteten och är ett kvalitetsantidepressivt medel. Läkemedlet börjar två timmar efter att ha tagit kapseln och varar i tre till sju dagar.

  Tongkat Ali Platinum: doseringsform och komposition


  Det huvudsakliga komplexet av växtämnen i läkemedlet samlas in miljövänlig områden. Sammansättningen av tongkat ali platina innehåller roten till eurycoma. I Malaysia kallas denna växt Kornem Ali, den används aktivt för allmän förbättring av kroppen och ökar libidonivån. Eurycoma ökar också utsöndringen av testosteron.

  Royal Bee Milk, som är närvarande i kosttillskott, har unik och läkande effekt. Det innehåller en stor mängd mineraler, spårämnen och vitaminer, som är ansvariga för återställandet av könshormoner och normalisering av körtlarna. Det finns inget liknande ämne i världen. Sammansättningen av kungsmjölk innehåller sildenafil - ett ämne som används i medicin för behandling av impotens.

  Roten av ginseng är känd som en kraftfull afrodisiakum. detta komponent används praktiskt taget i alla biologiska tillsatser.

  Ginseng har ett brett spektrum av effekter på människokroppen, det används för att behandla en mängd olika sjukdomar. Läkemedlet Tongkat Ali Platinum finns tillgängligt i kapslar. Ett förpackning innehåller 10 kapslar om 425 milligram.

  Tongkat Ali Platinum: Action

  Tillsatsen återställer effektivt erektilfunktionen

  Tongkat Ali Platinum effektivt ökar nödvändig nivå av erektion, bidrar till att stärka och förlänga styrkan. Läkemedlet ökar produktionen av testosteron flera gånger, återställer sexuella och reproduktiva funktioner och ökar könsorganets storlek.

  balanserad ett komplex av aktiva substanser hjälper patienter att klara av stillastående processer och återigen känna en rush av sexuell energi.

  Minskning i styrkan hos medelålders män förekommer av olika skäl, både psykologiskt och fysiskt. Problem med sexuell hälsa härrör från regelbunden trötthet och stress, nervösa störningar och felaktig livsstil.

  Orsaken till sexuella misslyckanden kan också vara konsekvenserna av skador och sexuella störningar. Biologiskt aktiv tillsats Tongkat Ali Platinum bekämpar effektivt ovanstående skäl, återställer erektilfunktionen och ger trevliga känslor från ett sexuellt liv.

  BADs som liknar Tongkat Ali Platinum

  Tongkat Ali Platinum: hur man tar


  Som en engång förbättra erektion och förstärkning av trevliga känslor en man behöver ta en kapsel av läkemedlet en timme före samlag. Ta tabletten med vatten.

  I närvaro av högt blodtryck rekommenderas späd en tablett i ett glas vatten (250 ml). För att förbättra kvaliteten och kvantiteten av seminalvätska, samt förbättra kroppens totala tonen, är det nödvändigt att genomgå en omfattande kurs: ta en kapsel en gång vart tredje dag i tre månader.

  Med kronisk prostatit och prostata adenom rekommenderas drogen att ta en tablett var tredje dag i en månad. Efter att ha tagit kapseln är det obligatoriskt sexuell stimulans.

  Tongkat Ali Platinum rekommenderas också för kvinnor som lider av frigiditet och infertilitet. I det här fallet kommer en kapsel att räcka en gång om tre dagar. Fortsätt behandlingen ska vara en sträcka på en till sex månader (beroende på läkarnas diagnos och utnämningar).

  Tongkat Ali Platinum: Droginteraktioner

  Tongkat Ali Platinum innehåller biologiska snabbt assimilerbara komponenter, det är inte medicin. Det kan kombineras säkert med andra läkemedel.

  Tongkat Ali Platinum: indikationer för användning

  Läkemedlet är lämpligt för alla som vill förbättra kvaliteten på det intima livet

  Tongkat Ali Platinum visas för mottagning:

  • friska män som vill förbättra kvaliteten på sitt intima liv och öka nöjet de får från orgasm

 • till äldre för att förbättra styrkan, samt att stimulera sexuell aktivitet;

 • patienter som lider av sexuell dysfunktion och problemet med för tidig utlösning;

 • män som upplever kronisk trötthet och förlust av styrka;

 • vid stress, depression och nervösa överbelastningar;

 • representanter för den starka hälften av mänskligheten, som har prostatiska sjukdomar, kronisk prostatit, cystit, pyelonefrit, etc.;

 • kvinnor som upplever svårigheter att uppnå orgasm, liksom de som lider av infertilitet och frigiditet;

 • patienter med inflammatoriska processer i urinröret.