Huvud
Strömförsörjning

Cream Tongkat Ali Platinum Forte för förlängning av samlag

Cream Tongkat Ali Platinum Forte - ett oumbärligt verktyg för män som upplever både tillfälliga och allvarliga svårigheter i det intima livet. Produkten kan köpas på ett internetapotek på den officiella hemsidan. Drogens höga effektivitet säger expertrecensioner och kommentarer från riktiga köpare som har upplevt effekten av denna lösning på sig själva. Du kan köpa grädden på tillverkarens hemsida till ett speciellt pris med 65% rabatt.

Tongkat Ali Platinum - säker och effektiv förstärkning av erektion

Tongat Ali Platinum ökar penisens storlek i ett lugnt tillstånd och med erektion. Tack vare användningen av detta verktyg har en ökning av penislängden blivit verklig med 30%. Effekten inträffar endast 5 minuter efter appliceringen av läkemedlet och varar länge. Efter regelbunden användning av Tongkat Ali Platinum är det en förbättring av erektion - det blir mer motståndskraftigt och långsiktigt, och mannen finner förmågan att självständigt kontrollera ejakulationen. Detta är viktigt hos patienter som har en sexterapeut för tidig utlösning och erektil dysfunktion. Läkemedlet kan användas och helt friska människor för att öka längden på coitus och uppnå orgasm.

Gå till leverantörens hemsida

Verkliga kunders omdömen om Tongkat Ali Platinum

Effekten av kapslarna Tongkat Ali Platinum och den eponymösa krämen visar återkopplingen av personer som upplevt dessa läkemedel ur sin egen erfarenhet.

Vid 25-30 år tänkte jag inte på mina manliga förmågor. Innan kunde jag ge min kvinna så mycket sex som hon ville ha. Med ålder började antalet sexuella handlingar per natt minska. När det kom till en gång i veckan, tänkte jag seriöst på stimulansen. Till en början bestämde jag mig för att lyssna på mina ålders åsikter om detta problem. Vi stod i rökrummet, och jag började prata om ett intimt ämne. Jag frågade hur du kan stärka styrkan. Min förman, som på byggarbetsplatsen ansågs vara en erkänd macho, sa att han skylde hans framgång till Tangatali Platinum.

Nu använder jag denna grädde själv, och intim intimitet varar så länge jag vill. Jag glömde överraskningar som den för tidiga utlösningen som hände med mig före appliceringen av denna åtgärd.

Oleg, 43 år, Moskva.

Min fru och jag har aldrig haft problem i sängen. I år började jag märka att erektionen blev svagare än vanligt, och varaktigheten av lagen har minskat. Min fru och jag bestämde mig för att söka ett möte med en sexterapeut. Från läkaren lärde jag mig att hjälp med kränkningsbrist kan vara hjälpmedicin, och från hela utbudet av pengar rekommenderade han Tongkat Ali Platinum. Jag läste anvisningarna för användning, gick sedan till den officiella webbplatsen och beställde ett läkemedel med en bra rabatt till ett pris av 990 rubel. Jag gillade effekten av grädden och min fru.

Stepan, 46, Omsk.

Jag träffar en man som är 15 år äldre. Först var jag rädd att han inte skulle tillfredsställa mig intimt. Efter det första kön slog mina tvivel bort. Jag hade ingen aning om vad hemligheten var, tills jag såg Tongkat Ali-kräm på sin nattduksbord. Efter att ha läst instruktionerna förstod jag allt. Vad kan jag säga, effekten är fantastisk!

Olga, 28 år, Ekaterinburg.

Recensioner av läkare om Tongkat Ali Platinum

Cream Tongkat Ali Platinum gjorde en riktig revolution i behandlingen av sexuell patologi, detta bekräftas av recensioner av specialister som ordinerat läkemedlet till sina patienter.

Användning av Tangatali Cream Platinum hjälper till att lösa problem med potens. En positiv effekt observeras om några minuter efter appliceringen av grädden och varar länge. Jag förskriver detta läkemedel som en del av komplex terapi och är nöjd med resultatet som observeras hos mina patienter. Erektioner blir mer kvalitativa, varaktiga är problemet med för tidig utlösning löst. Drogen hjälper en man att bli mästare i situationen, för att återfå förtroendet för sina förmågor, att bli av med sexuella problem. Varaktigheten och antalet sexuella handlingar som en man kan begå ökar.

Vladimir Zatsepin, specialist på urologi. Erfarenhet - 15 år.

Jag vet inte nu, men samtidigt läkemedlet förbjöds av Rospotrebnadzor, varför det hände, jag vet inte, men hört talas om det faktum att sammansättningen av kosttillskott distribueras i Ryssland, var inte en del av en av de viktigaste komponenterna - roten av malaysiska ginseng. Därför är en lång tid var jag skeptisk till sådana medel, men efter att ha lyssnat till recensioner av läkare om användningen av grädde Tongkat Ali Platinum, började jag att rekommendera det själv. Kontraindikationer för utnämningen av läkemedlet lite, en positiv effekt observeras i 95% av fallen. Läkemedlet tillhör gruppen kosttillskott, det är inte ett läkemedel. Krämen kan med framgång användas vid behandling av erektil dysfunktion och effekt av den märkbara inom 5 minuter efter applicering, och regelbunden användning av preparatet den positiva effekten på potensen blir mer stabil, effektiv. Biverkningar på grund av användningen av läkemedlet är sällsynta, men de överlåter sig själv efter avbokningen.

Timur Vartanov, en andrologist. Erfarenhet - 21 år.

Pris och var du kan köpa Tongkat Ali Platinum

Cream Tongkat Ali Platinum kan köpas i ett apotek till ett speciellt pris, men köpare rekommenderar att du beställer läkemedlet på den officiella hemsidan (i ett apotek) där det finns bra rabatter. För att göra detta måste du utfärda en ansökan, varefter du kommer att ringa tillbaka för att förtydliga detaljerna i inköpet.

Tangatali Platinum gör en man starkare i sexuella termer, ökar styrkan, vilket bekräftas av recensioner om drogen. Förberedelsen är gjord på grundval av naturliga ingredienser, inklusive roten av ginseng. Du kan köpa produkten med 65% rabatt till 990 rubel.

Hur mycket kostar Tongkat Ali Platinum i apotek:

 • Moskva - 990 rubel.
 • St Petersburg - 990 rubel.
 • Vladivostok - 990 rubel.
 • Omsk - 990 rubel.
 • Ukraina, Kiev - 399 UAH.
 • Odessa - 399 UAH.
 • Vitryssland, Minsk - 23 rubel
 • Kazakstan - 5600 tenge.

Gå till leverantörens hemsida

analoger

Analoger av Tongkat Ali Platinum på verkningsmekanismen är preparat Titan gel, Sealex Forte, Viagra, Vuka-Vuka. De är också gjorda på en naturlig basis och används för att förbättra styrkan.

Bruksanvisning för Tongkat Ali Platinum

För att uppnå den bästa effekten av applikationen är Tongkat Ali Platinum ordinerat med hänsyn till indikationer och kontraindikationer för användningen av komponenter som utgör grädden. Enligt användningsanvisningarna ska kräm appliceras jämnt över hela penisens längd, gnid det och massera penis. Män i deras recensioner erkänner skämt att det bästa resultatet kan uppnås om dessa handlingar produceras av en kvinna.

Manlig libido växer tillsammans med penisens storlek. Mot bakgrund av användningen av grädden ökar sannolikheten för att samtidigt nå orgasm av sexpartner.

Kontra

Kontraindikationer för upptagandet av Tongkat Ali Platinum hos män:

 1. Arteriell hypertoni;
 2. Sjukdomar i nervsystemet.

Hos kvinnor är läkemedlet kontraindicerat vid graviditet och amning.

Eftersom produktens sammansättning innehåller roten på ginseng finns det biverkningar vid användning av läkemedlet: Utseendet på utslag på huden, ökat blodtryck, sömnlöshet, nervösa störningar. Om oönskade händelser utvecklas ska läkemedlet avbrytas. Det är också möjligt att ersätta läkemedlet med en analog när man samordnar efterföljande åtgärder med en specialist.

Indikationer för användning

Tongkat Ali Platinum är en förberedelse gjord på grundval av naturliga komponenter. Och är känd för närvaron av ginsengrot i sin komposition.

 • Indikationer för att ta drogen på män: sexuella störningar i form av minskad potens, erektil dysfunktion. Regelbunden användning av läkemedlet leder till en ökning av manlig kraft.
 • Hos kvinnor är Tongkat Ali ordinerad för: frigiditet, anorgasmi, livmoderns myom.

BAA kan skapa en ny era av sexuella relationer, vilket ger mer sensualitet i dem, förbättrar orgasm. Detta bekräftas av de många recensionerna av dem som redan har använt botemedlet. Du kan applicera grädden inte bara med de listade sjukdomarna, utan också friska människor för att förbättra kvaliteten på det intima livet.

Effekten av komponenter i ett verktyg

Strukturen i Tongkat Ali Platinum innehåller en lista över naturliga komponenter:

 1. Roten av ginseng - stimulerar immunitet, ökar sexuell aktivitet, förbättrar erektionens kvalitet.
 2. Naturliga oljor - öka hudens elasticitet
 3. pektin - kunna öka penisens storlek flera gånger.
 4. Mikroelement (Fe, Na, Zn, Ca) - ansvarar för erektionens beständighet och säkerställer en bestående effekt

I allmänhet ökar läkemedlet manpoten, ökar upprepad sexuell energi.

Granskning och användning av Tongkat Ali Platinum tabletter (instruktioner för användning med recensioner och priser)

Tongkat Ali Platinum är ett nödvändigt läkemedel för män, som stöder ett sexuellt liv och hjälper till att hantera många problem i genito-urinområdet. Dess användning förbättrar styrkan, stimulerar försiktigt produktionen av testosteron. Denna beskrivning ger åtminstone detta verktyg i recensionerna. Men hur mycket av dessa åsikter är sanna och finns det några negativa egenskaper i detta läkemedel? Låt oss förstå varför vi noggrant studerar Tongkat Ali Platinum tabletterna.

Historia från århundradenas djup

Kraften, uthålligheten och styrkan hos de malaysiska infödingarna i amorösa angelägenheter har alltid förvånat företrädare för den vita rasen. Man skulle inte avundas, när aboriginerna jaktat utan utmaning under dagen och på natten begick intima prestationer. Och vad var hemligheten? Användningen av sådana växter, såsom asiatiska evrikoma (även kallad root tongkat eller tongkat), infusion av vilka de infödda dricker punktligt ge stor penis och förbättra libido.

Inleddes i hemlighet, européer, som drabbades av rotens underbara egenskaper, tog växten till "Big Land". Det skapade och patenterade läkemedlet från denna växt kallades Tongkat Ali Platinum. Nu tjänar folkets århundrade gamla traditioner av asiatiska män hela världen. Effekten av läkemedlet långt överstiger effekten av användningen av alla kända medel. Root tongkat främjar en naturlig ökning av manlig kraft.

Funktioner av detta verktyg

Låt oss lista de särdrag som gäller för tillämpningen av Tongkat Ali Platinum:

 • Det är helt säkert för hälsan, det finns inga kontraindikationer, användningen av tabletter är visad för ett brett spektrum av människor i alla åldrar.
 • Det finns ingen syntetisk komponent i kompositionen av tabletter - alla komponenter är 100% naturliga.
 • Kan tas med lite alkohol.
 • Tabletterna är fullständigt ofarliga, endast en allergisk reaktion på sammansättningen av Tongkat Ali Platinum är möjlig, vilket är extremt sällsynt.
 • Certifierade, godkända kliniska prövningar (indikationer på att Tongkat Ali Platinum är förbjudet av Rospotrebnadzor, är inte sant).

Detta är ett icke-hormonellt läkemedel som inte orsakar missbruk - det är därför tillåtet att använda utan att läkare utses. Effektiv från början av ansökan - det tar bort symptom efter en ansökan. Men om du fyller hela kursen blir resultatet mycket starkare

Kapslar "Tongkat Ali" innehåller naturliga ingredienser och extrakt från olika växter, vilket gör produkten så ofarlig och användbar som möjligt.

Priset för läkemedlet Tongkat Ali Platinum varierar beroende på antalet tabletter i förpackningen, liksom i det område där försäljningen sker, men i allmänhet är produkten tillgänglig för alla.

Hur läkemedlet fungerar

Tillverkarna hävdar att med hjälp av Tongkat Ali Platinum man själv kommer att ge disken erektil dysfunktion och även öka i diameter penis, som säkerligen kommer att resultera i en förstärkning av känslor under ett intimt möte. Manualen säger att om du tar piller korrekt, kan de öka nivån av testosteron med nästan fyra gånger, förbättra blodcirkulationen och näring av könsorganen, vilket i sin tur:

 • Eliminerar stillastående fenomen i prostata som är lämpliga för att förebygga allvarliga genitourinära problem.
 • Gör sexdrift starkare, stärker känslor under sex.
 • Förlänger tiden för samlag, förhindrar för tidiga orgasmer.
 • Ger kvalitet på erektion, ökar fertiliteten hos män (förmågan att bli barn).
 • Det förbättrar det allmänna välbefinnandet, gör det mer aktivt och redo för upprepade sexuella handlingar.

Tongkat Ali Platinum fungerar också som en naturlig anabol ofarlig - kan inte bara öka styrkan, men också öka muskelmassa och styrka, vilket gör mannen mer mod och uthållighet. Recensioner om Tongkat Ali indikerar att de flesta konsumenter är nöjda med det uppnådda resultatet.

Sammansättningen av ett unikt verktyg

Storskaliga studier i Japan, Malaysia och USA har visat att under inflytande av Tongkat Ali Platinum tabletter ökar testosteron hos män, producera mer spermierörlighet och gödsling kapacitetsökning. Läkemedlet är baserat på den legendariska malaysiska roten eurycoma (382 mg per tablett). Förutom eurycoma ingår följande komponenter i Tongkat Ali tabletterna:

 • Röda ankar krypande. Extraktet från denna växt används enkelt av idrottare, eftersom läkemedlet ökar utsöndringen av testosteron. Av samma anledning är alla recensioner av androloger och sexologer positiva - ett naturligt stimulansmedel för manligt hormon rekommenderas för att förbättra libido och styrka.
 • Royal gelé. Ökar attraktionen, innehåller vitaminer, spårämnen, mineralsalter. Förbättrar styrkan hos män i alla åldrar.
 • Gräs av ett jaktpil. Dess unika egenskaper var kända under andra århundradet f.Kr. e. och framgångsrikt använt healare av antika Kina.

För att minimera riskerna för män som är predisponerade för hypertoni, i tongkat ali inte lägga ginseng extrakt, som kan höja blodtrycket.

Vid översynen de män som lider av högt blodtryck, visar att efter att ha tagit Tongkat Ali Platinum tryck "no hoppa" (läs recension här). Därför betyder det att du kan ta människor med hjärt- och kärlsjukdomar - de som styrkan stimulantia som Viagra eller Levitra är strängt förbjudet.

Analoger som ett alternativ

Tongkat Ali Platinum är inte helt unik. Det finns ett antal typer av medel nära vad gäller åtgärd och pris. I kompositionen finns alltid en eurycoma - det här är den viktigaste ingrediensen. Men de extra komponenterna kan variera, vilket ger varje produkt unika egenskaper. Här är några droger som kan ersätta Tongkat Ali Platinum:

  • Tabletter Tongkat Ali Plus innehåller den aktiva substansen (rot extrakt) är större än ca 2 gånger än Tongkat Ali Platinum därför inte rekommenderas för att förebygga och för att lägga till i behandling av prostatit, adenom, och andra sjukdomar i det urogenitala systemet.
  • Tongkat Ali Platinum Forte är ett preparat i form av en kräm. Sammansättningen innehåller aloe, som mjukar på könsorganens hud och L-arginin, vilket bidrar till att öka penisens storlek. Tongkat Ali Platinum Forte syftar till naturlig förstärkning av erektionen och ger mannen hypersexualitet.

Trots det faktum att fonderna från naturliga komponenter är så säkra som möjligt, borde de dock alltid rådfråga en läkare innan de används.

 • Black Maca (rotpulver av eurycoma, extrakt av tongkat ali). Varför ett så komplext namn? Faktum är att det inte är något annat än ett pulver från roten av eurycoma, det finns inga fler komponenter i denna agent. Det kan spädas med vatten och dricka blandningen och kan blandas med andra ingredienser efter eget gottfinnande.

 • Tongkat Ali Pasak Bumi. Ett universellt verktyg för både män och kvinnor. Med honom kan du lösa problemet med manlig infertilitet, minskad styrka. Och för kvinnor är det användbart vid behandling och förebyggande av frigiditet.
 • Tongkat Ali Jack. Stimulerar utvecklingen av testosteronhormonet, vilket ökar dess innehåll i blodet 4,5 gånger. Det är tillåtet att återställa kraften hos män med diabetes mellitus.
 • Erectovit är en inhemsk förberedelse för styrka. Euricums i det är mycket mindre än i Tongkat Ali Platinum, därför börjar det bara handla efter 15 dagars inträde.
 • Tongkat Ajimat Madura är ett verktyg för kvinnor som inte kan njuta av sex. Förbättrar deras libido, orsakar en stark sexuell attraktion för den älskade mannen.
 • Vad säger läkare?

  Var uppmärksam! Urologer inte har något emot att deras patienter tar detta läkemedel - men inte i stället för läkemedel som utsetts av dem, och med dem. Komplex behandling med flera medel kommer att stärka effekten. Användningen av endast loppet av 10 kapslar Tongkat Ali Platinum inte garantera full återhämtning av några större avvikelser i det urogenitala området, särskilt om de åtföljs av de organiska och strukturella förändringar.

  Behandla inte patologier som kräver kirurgi, naturliga medel, priset på felet kan vara mycket högt.

  Med en omfattande antagning med mediciner som föreskrivs av en läkare, Tongkat Ali:

  • Eliminera erektil dysfunktion före slutet av behandlingen.
  • Stärka immunsystemet, och kroppen kommer att börja aktivt bekämpa sjukdomen.
  • Förbättra metabola processer, läkemedel kommer att fungera hårdare, och resultatet kommer att komma mycket snabbare

  Hur man använder det korrekt

  Instruktionen för förberedelsen ger olika former av tillämpning. För att uppnå en bestående effekt rekommenderas att man dricker tabletter (kapslar) beroende på symptomen:

  Tongkat Ali Platinum - bruksanvisningar, analoger, recensioner och frisättningsformulär (kapslar 382 mg) av läkemedlet för att öka styrkan hos män och kvinnor. Sammansättning och mottagningssystem

  I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Tongkat Ali Platinum. Kommentarer av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på användningen av Tongkat Ali Platinum i deras praktik presenteras. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analoger av Tongkat Ali Platinum i närvaro av existerande strukturella analoger. Använd för att öka styrka hos män och kvinnor.

  Tongkat Ali Platinum - en unik produkt för potens som är baserad på den legendariska roten Tongkat att malaysiska män använts sedan urminnes tider (Golden Root Ali) - en av de mest effektiva läkemedel för att lösa problemen med den sexuella funktionen hos män och kvinnor.

  Tongkat Ali Platinum ökar sexuell lust, stärker erektion, förlänger samlaget, ökar sexuell känslighet, stärker orgasmen. Förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen. Stimulerar immunitet. Förbättrar övergripande hälsa, lindrar mental utmattning, ökar effektiviteten.

  struktur

  Radix Eurycoma Longifolia root extrakt + Royal Jelly royal gelé + Radix Panax Ginseng root extrakt + hjälpmedel.

  Roten till Euricom Longifolia (Radix Eurycoma longifolia)

  I Malaysia är denna vintergröna växt kallad Tongkat Ali.

  Invånare i Sydostasien har traditionellt använt denna anläggning för att förbättra människors hälsa.

  Root extrakt förbättrar sexuell prestation muzhchin.Deystvie rot Tongkat Ali är baserad på dess förmåga att öka nivån av endogena testosteronnivåer inom fysiologiska funktioner genom att öka sin egen syntes av könskörtlar, samt lanseringen av cirkulerar i blodet i samband med testosteron globulin. Detta leder i sin tur till ökad libido och förbättrad blodtillförsel till bäckenorganen. Följaktligen ökar fyllningen av penisens klyfta kroppar.

  Rötterna är valda mer än ett decennium gammalt för att få bästa kvalitet extrakt. De mest avancerade extraktionsteknikerna används.

  Root Panax Ginseng (Radix Panax ginseng)

  Rötter har egenskaper för ökande energinivåer. Aktiva ingredienser är ginsenosider. 8% extrakt används. Ginsenosides upprätthåller uthållighet och stimulerar aktivitet. Ginseng är en givare av nitroxid kväve (NO) i människokroppen och därigenom utlöser erektionsmekanismen. Att vara känd sedan antiken är ginseng anses vara den mest effektiva afrodisiakum.

  Royal gelé bin (Kungliga gelé)

  Värdet av royal gelé bestäms av dess unika sammansättning, som har en hög och varierad biologisk aktivitet. Ingår i drottninggelé mineralsalter, spårelement, vitaminer, återställa funktionen hos de endokrina körtlarna och stimulera arbetet i könskörtlar, vilket ökar sexuell lust. Balansen av dessa komponenter har praktiskt taget inga analoger i naturen. Som en naturlig biologiskt aktiv produkt den normaliserar ämnesomsättningen, mobiliserar kroppen försvar att kämpa mot skadlig påverkan från omgivningen, det stimulerar energifaktorer, orsakar normal drift och välbefinnande.

  vittnesbörd

  • frisk, som vill förbättra kvaliteten på sitt intima liv;
  • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
  • med svårigheter med att uppnå orgasm
  • med erektil dysfunktion
  • med för tidig utlösning
  • med försvagningen av sexuell aktivitet (impotens);
  • med trötthet efter intimitet
  • med sjukdomar i prostata;
  • med kronisk prostatit, prostata adenom;
  • med pyelonefrit, cystit.
  • med svårigheter med att uppnå orgasm
  • lider av frigiditet
  • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
  • trötthet efter intimitet
  • med svårigheter med att uppnå orgasm
  • med infertilitet
  • med livmodern i livmodern
  • med inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet.

  Blanketter för frisläppande

  Kapslar 382 mg (i förpackningen med 2 och 10 kapslar). Former i form av tabletter existerar inte.

  Instruktioner för användning och mottagning

  Män har inte mer än 1-2 kapslar om dagen under måltiden. Drick ett glas vatten. Inträdeslängden är från 1 månad. Regelbundet intag av 1 kapsel 1 gång var tredje dag leder till en bestående förbättring av styrka, sexuell förmåga och reproduktiv hälsa.

  Kvinnor som lider av frigiditet, minskad lust, infertilitet: ta 1 kapsel 1 gång på tre dagar från 1 till 6 månader.

  Kontra

  • individuell intolerans mot läkemedlets komponenter;
  • graviditet;
  • amning.

  Analoger av drogen Tongkat Ali Platinum

  Tongkat Ali Platinum har inga strukturella analoger för den aktiva substansen.

  Analoger på den farmaceutiska effekten:

  Tongkat Ali Platinum

  12/2/2017 Läkemedel

  struktur

  Polykomponent kosttillskott Tongkat ali platinum (internationellt namn - Tongkat på latin) innehåller följande aktiva ingredienser:

  • rötter av long-leafed Euricom (INN - Tongkat ali);
  • kunglig gelé;
  • rötter av Ginseng.
  • vatten;
  • stärkelser (dextriner);
  • cellulosa.

  Typ av problem

  Produkten frigörs i kapslar för intern administrering (382 mg vardera). I förpackningen för 2, 5 eller 10 kapslar och bruksanvisningar.

  Farmakologisk aktivitet

  Farmakologisk grupp - läkemedel som används vid behandling av sexuell dysfunktion och erektil dysfunktion. Verkningsmekanismerna är baserade på att öka produktionen av manlig könshormon testosteron och stärka könsorganens blodförmåga hos både män och kvinnor.

  • öka syntesen i kroppen av manliga könshormoner;
  • ökad blodfyllning av könsorganen (penis hos män och bäckenorgan hos kvinnor);
  • ökad känslighet för sexuell intimitet
  • förstärkning av erektion och styrka;
  • ökning av penisens storlek under erektion
  • stimulera initiering av båda parter
  • ökad sexuell lust (effekten av afrodisiakum);
  • ökad varaktighet av samlag
  • eliminering och förebyggande av sperma i prostata
  • ökad spermaproduktion;
  • förebyggande av sjukdomar i prostata och urinvägar;
  • eliminering av inflammation i könsorganen;
  • ökad uthållighet;
  • toning kroppen.

  Indikationer för användning

  Tillverkaren identifierar följande indikationer för användning av ett läkemedel (BAD) för män (baserat på forskningsbeskrivningar):

  • svårigheter att uppnå orgasm
  • åldersrelaterade störningar i erektion och orgasm;
  • låg kvalitet på intima relationer
  • brott mot att uppnå orgasm
  • för tidig utlösning;
  • impotens;
  • prostatit;
  • brist på energi efter samlag
  • adenom av prostata;
  • cystit;
  • njursjukdom;
  • uretrit;
  • en liten mängd spermier, en låg kvalitet på det (infertilitet).

  Indikationer för ansökningar till kvinnor är:

  • infertilitet;
  • brist på orgasm eller svårighet att uppnå det;
  • frigiditet;
  • åldersrelaterade sjukdomar i sexuell aktivitet
  • en stark minskning av styrka efter samlag
  • inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet.

  Kontra

  Godkända sådana kontraindikationer för användningen av läkemedlet:

  • laktation. Tongkat ali platinum är inte ordinerat för amning;
  • graviditet;
  • barnens ålder
  • sömnstörningar
  • neurologiska patologier;
  • allergier;
  • hypertoni;
  • patologi i hjärtat av kronisk art (inklusive ateroskleros).

  Instruktioner för användning

  Läkemedlet används inomhus, drick inte mer än 50 ml vätska (liten mängd). Kan tas med måltider (anges i anteckningen).

  Viktigt! Läkemedlet får ta med små doser alkohol. Det är nödvändigt att begränsa användningen av feta livsmedel.

  Sätt att använda produkten

  1. Omedelbart före samlag. Tongkat ali platinum är föreskriven 1 timme före planerad närhet om det behövs. Detta mottagningssystem används för att förbättra sexuella känslor, stimulera erektionen, normalisera utlösning. Mottagningstid spelar ingen roll. Kapsel kan tas på morgonen, vid lunch eller på kvällen.
  2. Användning av läkemedelskurs för behandling av sjukdomar. Tongkat ali platinum appliceras 1 gång om 3 dagar (före eller efter lunch). Inträdeslängd 1-6 månader. Detta system rekommenderas att samordna med läkaren.

  Viktigt! Om ansökans varaktighet är mer än 1 månad, efter varje 30 dagars antagning ska en paus på 2 veckor tas.

  överdos

  Vid långvarig användning vid höga doser kan följande konsekvenser uppstå:

  • komplikationer i hjärtat och blodkärlen;
  • neurologiska störningar
  • hypertoni;
  • sömnstörningar
  • ökad excitabilitet.

  Biverkningar

  Tongkat ali platinum tolereras mycket väl av patienter. Mycket sällan utvecklar en allergi, främst på biodlingsprodukter, som finns i läkemedlets sammansättning.

  Viktigt! Om biverkningar identifieras kommer det att vara nödvändigt att avbryta läkemedlet eller minska dosen.

  Interaktion med andra medel

  Det finns ingen information om de farliga konsekvenserna som härrör från kombinationer med andra läkemedelsgrupper. Tongkat ali platina har god kompatibilitet med många läkemedel för behandling av andra sjukdomar.

  Vid graviditet och amning

  Tongkat ali platinum är förbjudet för recept vid amning (amning) under graviditet på grund av de negativa effekterna av medicinen på det ofödda barnet och barnet.

  Med alkohol

  Det är acceptabelt att interagera med låga doser alkohol och alkoholhaltiga läkemedel. Detta indikerar att tongkat ali platina och alkohol har en normal nivå av kompatibilitet.

  analoger

  Komponenterna för kompositionen produceras inte. Tongkat ali platinum är en unik fytopreparation som inte har några analoger med samma sammansättning av rysk och importerad produktion.

  Ryska och utländska analoger av Tongkat ali platina produceras. I listan över synonymer betyder detta:

  • Wook Wook;
  • Impaza;
  • Sibirisk ginseng;
  • Yohimbeks Harmony;
  • Yohimbinehydroklorid är en rysk analog, som kan ersättas med Tongkat ali platinum;
  • Yohimbe forte;
  • droger baserade på Tadalafil, Sildenafil, Vardenafil, Udenafil;
  • Erektovit;
  • Gentos - droppar och tabletter;
  • tinktur av roten av Ginseng - analog billig;
  • Den gyllene hästen;
  • Den Gyllene Rotten;
  • Kamshilla.

  Skillnader mellan medel i deras sammansättning, mekanismerna för inflytande på män och mottagningens egenskaper.

  Utgångsdatum

  Tongkat ali platinum har en hållbarhetstid på 3 år.

  Försäljningsvillkor och förvaring

  Kosttillskott säljs på apotek utan att ge patienterna recept på latin. Det rekommenderas att patienten före behandlingens början besökte en läkare som kommer att utesluta förekomsten av kontraindikationer.

  Medlet lagras under vanliga förhållanden:

  • temperaturen är inte mer än 25 ° C;
  • borta från barn;
  • torrt rum;
  • frånvaro av direkt ljus.

  Särskilda instruktioner

  Överstiga inte dosen som anges i de officiella instruktionerna. Detta kan orsaka allvarliga symtom på överdosering.

  Kostnaden för läkemedlet Tongkat ali platinum är olika i olika apotek och regioner. Ett paket innehållande 10 kapslar kostar från 700 rubel.

  recensioner

  Valery Kharchenko, sexolog: medicinen hjälper alla vuxna män, som har problem med erektion, minskad sexuell lust. Med samma problem kan läkemedlet användas för kvinnor. Efter behandlingstiden hos patienter med prostata sjukdom mindre smärta vid samlag. Läkemedlet har praktiskt taget inga biverkningar när man följer instruktionerna.

  Dmitry Kartonenko, urolog, sexolog: läkemedlet har utmärkt effekt. Substitutioner erbjuder inte praktiskt taget. Ofta för patienter med sjukdomar i det genitourinära systemet, är komplex behandling med användning av läkemedel som påverkar orsaken till sjukdomar effektivare.

  Egor K.: hos äldre finns det problem med erektion. Innan sexuellt intyg accepterar jag en kapsel med en naturlig förberedelse och alla passerar eller sker helt enkelt. Frisformen är mycket bekväm, du behöver inte dricka den med mycket vatten. Även det är möjligt med en liten mängd alkohol. Skillnaden i verkan mellan starka preparat baserade på kemiska föreningar är frånvarande.

  Peter N.: Drogen läkar snabbt mina problem med erektion. Jag försökte inhemska ersättare (de är billigare) - allting är inte rätt. Effekten försvinner mycket snabbt. En kapsel före kön är tillräckligt för att få en utmärkt erektion och orgasm.

  Victor A.: Läkaren vid adenom av prostata och mycket svaga erektioner har rekommenderat att kombinera mottagning av ett preparat Erectovit med Tongkat ali platinum. Trots att fonderna kan betraktas som synonyma kompletterar läkemedlen varandra perfekt. Effektiviteten är bevisad på mitt exempel. Erektion är vacker, kön är utsökt!

  De två bästa instruktionerna för att använda Tongkat ali Platinum! Höj din allmänna!

  Tongkat Ali Platinum är ett speciellt biologiskt aktivt tillsatsmedel för män och kvinnor som stöder sexuell aktivitet och hjälper till att lösa problem med urogenitala funktioner. Läkemedlet är baserat på naturliga ingredienser och är oumbärligt för att stärka styrkan.

  I artikeln kommer vi att överväga alla frågor relaterade till tongkat ali platinum, bruksanvisningar, pris och andra viktiga punkter.

  struktur

  Sammansättningen av produkten Tongkat Ali Platinum representeras av de aktiva ingredienserna:

 • Extrakt av long-eucrica rot (Tongkat Ali låter på malaysiska). Elementet främjar ökad produktion av testosteron i det manliga hormonets blod, vilket framkallar en förvärring av sexuell lust och stimulerar blodflödet till bäckenorganen.
 • Royal Royal Jelly. Det är centrum för mineralsalter, mikroelement och vitaminer som spelar en roll för att aktivera gonadsfunktionerna och återställa aktiviteten hos endokrina körtlar. Användningen av royal gelé är förutbestämd av förmågan att normalisera metaboliska processer, stimulera energifaktorer och aktivera kroppens immunförsvar i kampen mot negativa miljöpåverkan.
 • Extraktor av ginsengrot. De aktiva substanserna i rotginsenosiderna har en positiv effekt på kroppen som helhet. Speciella hormoner produceras som kan skydda mot skadliga effekter. Ökar mängden energi och ökar effektiviteten.
 • Sammansättningen av läkemedlet innefattar också ytterligare ämnen: potatis maltodextrin, cellulosa, glycerin och renat vatten.
 • Innan du köper, det verkar vara ett naturligt kosttillskott, bör konsultera en läkare och ignorera inte medicinen som föreskrivs av honom eller kirurgi. Ett stabilt resultat kan uppnås endast genom komplex behandling.

  Typ av problem

  Indikationer för användning

  Kapslar Tongkat Ali Platinum arbetar genom att öka testosteronhalten i blodet i en fyrfaldig volym. Penisens cavernösa kroppar är fyllda med blod, och det finns en beständig erektion. Känsliga känslor ökar under intimitetsperioden, tiden för sexuell kontakt förlängs, en stark sexuell lutning känns. Avbröt stagnerande manifestationer i prostata, vilket är förebyggandet av allvarliga genito-urinvägar.

  Indikationer för inträde för män:

  • Förhindra och förbättra kvaliteten på intima relationer i avsaknad av problem och sjukdomar;
  • Äldre ålder, kännetecknad av en försvagad sexuell aktivitet;
  • Svårigheter att uppnå orgasm
  • Brott mot erektila funktioner
  • Otillbörlig frisättning av halvvätska;
  • Minskad sexuell aktivitet - impotens;
  • Sjukdomar i prostata, inklusive adenom;
  • Trötthet efter samlag
  • Kronisk prostatit;
  • Infektiös inflammatorisk sjukdom hos njuren - pyelonefrit;
  • Inflammation av urinblåsan - cystitis;

  För kvinnor kan läkemedlet användas i närvaro av följande problem:

  • Svårigheter att få orgasm
  • Äldre åldersgrupp, som bidrar till försvagningen av sexuell aktivitet;
  • Frånvaro av excitabilitet - frigiditet;
  • infertilitet;
  • Känsla av extrem utmattning efter sexuell kontakt
  • Genitourära sjukdomar, som är inflammatoriska.

  Tongkat ali platinum: bruksanvisning

  3 BÄSTA METODER FÖR ATT ÖKA PENIS!

  1. Den mest effektiva och beprövade - Cream Titan gel. Vår recension kan läsas här och beställa den här länken. Peka och klicka!
  2. Du kan använda olika övningar för att öka penis.
  3. Och självklart är det kirurgiska sättet det farligaste.

  Du är fantastiska vänner!

  Detta super kraftfulla verktyg används i samband med mottagande av mat, tvättas med en liten mängd vatten. Efter att ha tagit kapslarna rekommenderas sexuell kontakt. För bättre och fullständig assimilering av komponenterna i läkemedlet före mottagandet bör man inte äta feta livsmedel. Det omsluter magen i magen och förhindrar intag av väsentliga ämnen i blodet.

  Det finns 2 strukturer för att ta kapslar, beroende på det eftersträvade syftet. Så, låt oss titta på instruktionerna från Tongkat Ali, denna underbara drog.

  Tongkat ali platinum: ansökan nr 1

  1 kapsel en timme före samlag. Kanske kombinerar med en liten mängd alkohol och äter med mat. Mottagning av produkten utförs vid behov.

  Detta schema visas för:

  1. Förstärkning av erektion
  2. Stabilisering av ejakulationsprocessen (ejaculation);
  3. Förstöring av vilda känslor under kön.

  Hur man använder №2

  1 kapsel en gång var tredje dag. Diagrammet är lämpligt för:

  1. Ökning av kvantitativa och kvalitativa indikatorer på seminalvätska. Det accepteras i 3 månader;
  2. Ökningar i könsorganets storlek. Den används i 3 månader;
  3. Förstärkning av kroppens vitala krafter. Används 3 månader;
  4. Behandling av kronisk prostatit, prostata adenom. Inträde sker inom 1 månad;
  5. Terapi av styrka i någon grad. Används enligt doktors recept från 1 månad till 6 månader;
  6. Ökad sexuell lust, behandling av frigiditet och infertilitet. Konsumera inom 1-6 månader.

  Här är en enkel applikation av Tongkat ali platinum.

  • bruksanvisning;
  • skilsmässa är det eller är det sant? Vi lär oss i den här artikeln.
  • om du är från Ukraina - läs den här artikeln, om från Ryska federationen - den här.

  Detta läkemedel kan inte köpas på apotek. Varför? Vi svarar på frågan här.

  Kontra

  Produkten är inte giftig och lämplig för äldre.

  Vid tillverkning av en biologiskt aktiv tillsats, Tongkat Ali Platinum, används endast naturliga och tidstestade komponenter. I motsats till detta finns det några kontraindikationer att använda:

  1. allergi mot aktiva och hjälpkomponenter.
  2. Störningar i nervsystemet
  3. Problem med sömn.
  4. Kroniska hjärtsjukdomar.
  5. Vaskulär sjukdom är ateroskleros.
  6. Problem med sömn.
  7. Högt blodtryck - högt blodtryck.

  Eftersom Tongkat Ali Platinum förbjudna för försäljning i Ryska federationen, råder vi dig att inte bryta mot lagen och använder beprövade verktyg, som vi skrev om i artikeln: Topp 5 bästa verktygen för penisförstoring.

  Kapslar Tongkat Ali Platinum återställer blodets rörelse genom blodkärlen och påverkar direkt könsbestämningens kvalitet, vilket gör att män och kvinnor kan känna sig välkomna och älskade.

  Hur jag ökade penis med 5 cm!

  Hej vänner! Jag heter Anton R., Jag är en populär bloggare och tills nyligen ägare av en penis på 13cm! Ja, ja - exakt 13cm! Men jag bestämde mig för att ändra min kuk och jag gjorde det! Jag ville berätta om detta.

  När du har lite - Din tjej försöker naturligtvis lugna sig, säg att huvudämnet är inte sex, men själen och allt det. Men jag är en ung och frisk man, jag var 25 - och jag trodde på dessa nonsens. Fram till dess tills jag skickades en video, där hennes stav är två friska män. Här är för dig och "kön är inte viktigt."

  Jag bestämde mig för att det var dags att avsluta med detta och började studera massor av litteratur om penisförstoring. Jag såg utländska videor, översatte engelsk litteratur på jakt efter en rad åtgärder som kan hjälpa mig. Jag började försöka jelqing, olika folkmetoder, krämer och geler, pompar och allt det.

  I vissa är penisens struktur annorlunda - det är därför det är så svårt för vissa att öka det med hjälp av Titanium Gel. Men det finns en väg ut! Genetik och strukturen av penis inte är korrekt, men det är möjligt att använda olika övningar (jelqing) och en medlem av massagetekniker och tillsammans med Titanium Gel ger denna teknik verkliga resultat! Efter flera års sökning och ett stort antal metoder som jag har försökt hittade jag äntligen min metod som fungerar: TITAN GEL + JELKING kunde förstora min kuk med 3,5 cm, och efter några månaders träning för ytterligare 1,5.

  Använd denna teknik och tillfredsställa dina kvinnor i sängen! Beställ Titaniumgel och börja applicera jelqing. Lycka till dig!

  ENDAST I DAG! Vi gör 50% rabatt på Titanium Gel - Produkten är begränsad! Beställ det!

  Granskning och tillämpning av Tongkat Ali Platinum i tabletter (med recensioner och priser)

  Reduktion av manlig styrkan är förknippad med en minskning av hormon testosteron. Förbättra kvaliteten på sexuellt liv i alla åldrar hjälper Tongkat Ali Platinum. Tillverkaren säger att användningen av denna unika naturliga beredning ökar styrkan, stimulerar produktionen av testosteron, hjälper till att klara många geniturinära sfärsproblem. Det faktum att Tongkat Ali Platinum är förbjudet av Rospotrebnadzor är inte sant. Detta framgår av läkares recensioner och användarnas uppfattning om officiella medicinska resurser.

  Det återstår att ta reda på om detta är sant, om de negativa egenskaperna hos läkemedlet? För att göra detta, ta reda på vad den består av en tablett tongkat ali platina, deras kontra, läkemedel, eller om det är alla samma tillskott som det verkar på kroppen av män och kvinnor.

  Vad är inuti kapseln

  Sammansättningen av Tongkat Ali Platinum är stark i sin effekt. Varje tablett innehåller rotextrakt tongkat ali 120 mg, 120 mg drottninggelé, ginseng 60 mg, 82 mg ytterligare komponenter. Apoteket dessa tabletter placerade såsom fitodrug därför inte i den grupp läkemedel.

  Tongkat Ali Platinum forte - denna köns kräm som innehåller extrakt av fem (damiana, evrikomy rot, ginseng rot, Cordyceps Sinensis, Gotu kola), som bidrar till att öka manlig potens.

  Röda av long-leaved eurycoma (root tongkat)

  • Ökar uthållighet i kön.
  • Ökar testosteron.
  • Ökar libido.
  • Förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen.
  • Tar tillbaka metabolismen.
  • Upprätta arbetet med endokrina körtlar.
  • Förbättrar sexuell lust.
  • Stärker immuniteten.

  Extrakt av ginsengrot

  • Effektiv afrodisiakum.
  • Ökar energinivån.
  • Startar mekanismen för erektion.
  • Stödjer uthållighet.

  Som hjälpkomponenter tillsätts kapseln vatten, glycerin, cellulosa och potatis.

  Funktioner av drogen

  Detta är ett kosttillskott. På grund av den unika tillverkningsprocessen sker fullständig splittring och absorption av dess beståndsdelar. Kliniska studier har visat att användningen av tabletter ökar sexuell aktivitet efter 1,5-2 timmar efter tillträde, och effekten kan bestå i upp till 7 dagar.

  Feedback från specialister är följande:

  • När du använder kapseln förbättras Tongkat Ali-kraften, känner man känslan av ljusa känslor under sexuell intimitet.
  • Application tongkat testosteron ökar nästan fyra gånger, förbättra blodtillförsel corpus cavernosum förstärkt erektion, ökar mängden av effektiva sexuella handlingar.
  • Användningen av läkemedlet är säker för hälsan, kan användas utan att ordinera en läkare. Leder inte till missbruk
  • Det finns ett kvalitetscertifikat.
  • Effektiv med den första kapseln.

  Indikationer för användning

  Med Tongkat Ali löses de flesta problem som är relaterade till maskulin hälsa snabbare, så indikationerna för att använda denna produkt är väldigt breda. Att leda ett aktivt sexuellt liv är nödvändigt för att förhindra uppkomsten av stillastående processer i det lilla bäckens organ.

  Läkemedlet används för för tidig utlösning.

  Män använder framgångsrikt läkemedlet med för tidig utlösning, svag sexuell aktivitet, brist på styrka, svårigheter att uppnå orgasm. Det används också som ett adjuvans vid behandling av prostata patologier, pyelonefrit, uretrit, infertilitet, urinvägsinfektioner.

  Kvinnor använder tongkat med frigiditet, låg sexuell aktivitet, svårigheter att uppnå orgasm, trötthet efter intimitet. Det är effektivt som ett extra verktyg vid behandling av infertilitet, inflammatoriska processer i bäckenorganen.

  Användningen av läkemedel är att vägra är överkänsliga mot den aktiva substansen, graviditet, hög nervös upphetsning, amning, hjärtsjukdomar, åderförkalkning, hypertoni, sömnlöshet.

  Av vad man ska välja

  Analoger av Tongkat Ali Platinum presenteras i tabellen nedan. Alla droger har en liknande farmaceutisk effekt. Hur mycket kostar Tongkat, se tillverkarens officiella hemsida. Priset kan variera betydligt beroende på vilken stad du befinner dig i. Även Tongkat Ali Platinum kan köpas på apotek.

  Tongkat Ali Jack

  • Producerad i form av tabletter.
  • Ökar testosteron i blodet upp till 4,5 gånger.
  • Den naturliga basen låter dig ta drogen för personer med diabetes.
  • Ökar sexuell aktivitet efter 1,5-2 timmar efter tillträde.
  • Stärker immuniteten.
  • Avlägsnar mental och fysisk stress.
  • Effekten varar från 3 till 7 dagar.
  • 1900 gnidning

  Tongkat Ali Platinum forte

  • Framställd i form av en grädde.
  • Cremen innehåller aloe för mjukgöring av huden och L-arginin för att öka männens värdighet.
  • Stärker erektion.
  • Förbättrar känslor under samlag.
  • 3200 gnidning för 60 ml.

  Tongkat Ali Plus

  • Producerad i form av tabletter.
  • Innehåller en dubbel mängd aktiv substans
  • Syftar till att behandla prostatit, adenom och andra manliga sjukdomar som ett tillägg till huvudrätten av behandlingen.
  • 2200 gnidning.

  Svart vallmo (extrakt av tongkat ali)

  • Pulver från roten.
  • Ett unikt verktyg för ökad styrka.
  • Hjälper till produktion av testosteron.
  • Förbättrar livliga känslor under sex.
  • Du kan dricka som örtte.
  • 1400 gnidning.

  Tongkat Ali Pasak Bumi

  • Finns i form av kapslar.
  • För kvinnor och män.
  • Hjälper till att lösa problemet med manlig infertilitet.
  • Förbättrar styrkan.
  • Bra förebyggande av frigidighet för kvinnor.
  • Hjälper med erektil dysfunktion och för tidig utlösning.
  • Hjälper med inflammatoriska processer i genitourinary systemet.
  • Det går bra med olika läkemedelsgrupper.
  • 1600 rubel.
  • Framställd i form av en balsam för oral administrering.
  • Innehåller 10 aktiva ingredienser.
  • Främjar behandling av urinvägs och njursjukdom.
  • Hjälper med minskad styrka, infertilitet.
  • Förhindrar utseende av cancer.
  • Analog av läkemedlet Tongkat Ali Platinum, innehåller mycket mindre eurycoma.
  • Åtgärd efter 15 dagars inträde.
  • 1100 gnidning

  Tongkat Ajimat Madura

  (Tankata Ajimar Madura)

  • Formen av frisättning - vaginala pinnar.
  • Basen av drogen är 100% medicinska örter.
  • Stärker musklerna i slidan.
  • Eliminerar den vaginala lukten.
  • Ökar sexuella känslor.
  • Det återställer hormonbalansen.
  • Ej lämplig för gravida kvinnor.
  • 800 rubel. / Stycke.

  Läkemedlet Tongkat Ali Platinum jämfört med Tongkat Ali Platinum Fort och Tongkat Ali Jack leder marknaden. Detta framgår av recensioner på medicinska forum och webbplatser för specialiserade onlinebutiker. Men det finns också de som vill förbjuda utsläpp av sådana droger. Kanske köpte de en falsk och fick inte den önskade effekten. Var inte för billig.

  Kapslar Tongkat Ali finns i blister för 2 och 10 kapslar (382 mg vardera)

  Användning av läkemedlet

  Instruktioner för användning av Tongkat Ali Platinum kräver noggrann förtrogenhet, eftersom metoden och varaktigheten av läkemedlet är beroende av diagnosen och det specifika syftet. Utför tydliga instruktioner, du kommer att få bra resultat.

  • Män för bättre sexuell upphetsning och uthållighet tar inte mer än 1-2 kapslar om dagen med måltider var tredje dag.
  • För behandling av prostata adenom och kronisk prostatit tas som en ytterligare åtgärd, enligt instruktioner från läkaren.
  • Kvinnor för att eliminera frigiditet, öka sexuell lust, med infertilitet ta 1 kapsel var tredje dag i en kurs på 1 till 6 månader.

  Det rekommenderas att ta 1-2 kapslar per dag.

  Tongkat Ali Jack tar 1 kapsel i 90-120 minuter före samlag. Behandlingstiden för män med prostatit och impotens är från 90 till 180 dagar. Tillsätt 1 kapsel var tredje dag.

  Tongkat Ali Platinum forte bör appliceras på ett rent sexuellt organ flera minuter före koalitionen. Kan användas under kondom. Förbättrar styrkan och kvaliteten på erektion.

  Säkert såg du reklam på internet av Tongkat Ali Platunim, där förförisk Anna Semyonovich representerar detta mirakelläkemedel och antydar på sin supermakt. Efter en sådan demonstration kommer män sannolikt att känna effekten på sig själva och rusa för att studera beskrivningen och göra en order. Priset för Tongkat Ali är ganska överkomligt.

  Tongkat Ali Platinum är en kraftfull naturlig stimulans som har en fördelaktig effekt på hela kroppen. Detta är ett snabbt och problemfritt sätt för en man att bli mer självsäker med en partner. Det viktigaste är att produkten är helt ofarlig, och därför är det lämpligt för idrottare att öka proteinhalten. Utvärdering av alla fördelar och nackdelar, en bestämmer sig själv om huruvida man ska ansöka eller inte.