Huvud
Behandling

«Tongkat Ali Jack»

Den naturliga hemligheten hos manlig makt

Vi är glada att välkomna dig på den officiella hemsidan för Tongkat Ali Jack i Ukraina!

Tongkat Ali Jack - Absolut naturlig malaysisk förstärkare av manlig styrka. Denna legendariska produkt, som kom till oss från Mellanöstern, är allmänt känd som ett kraftfullt och pålitligt sätt att öka sexuell kraft.
Tongkat Ali Jack - stimulerar produktionen av testosteron från humankroppshormon, vilket ökar dess innehåll i blodet. På grund av detta blod testosteron når den siffran, som hos män i åldern 18-20 år under perioden hyper som alltid leder till ökad libido (sexlust), och stimulering av processerna för blodtillförseln till bäckenorganen. Sålunda ökar det blodflödet, och följaktligen ökade fyllighet corpus cavernosum penis, på grund av vilka det finns en betydande ökning av dess storlek och erektion blir mer stabil och lång, vilket ger en människans förmåga att multipla upprepade sexuella handlingar.
Konsekvensen av ett aktivt sexliv blir elimineringen av stagnation i bäckenorganen, vilket leder till minimering av gemensamma manliga sjukdomar, såsom urinvägsinfektion, uretrit, prostatit, prostatacancer adenom och infertilitet. Således löser Tongkat Ali omfattande många av de viktigaste frågorna om manlig hälsa, så indikationerna för användningen av detta läkemedel är tillräckligt stora.

Tongkat Ali Jack är riktad till:

 • Ökad testosteronnivå i blodet;
 • Ökar styrkan, stärker och förlänger erektionen.
 • Stärker sexuell aktivitet och sexuell lust;
 • Förlänger samlag, stärker orgasmen;
 • Behandling av prostatit och impotens;
 • Avlägsnar mental och fysisk trötthet, ökar effektiviteten
 • Förbättrar övergripande välbefinnande
 • Ökar muskelmassan;
 • Ökar immuniteten

Extrakt av långbladiga eurycoma rot (Golden Root of Tongkat)

Roten till den långvävda eurycoma är det vetenskapliga namnet på den malaysiska växten Euricoma Longifolia Jack, som heter Koreni Ali eller Aliets stab. I Malaysia har växten använts i århundraden för den allmänna förbättringen av kroppen och ökning av sexdriften. Detta är huvuddelen av alla droger som har sitt namn "Tongkat Ali". Rotationsverkan upprepade gånger överstiger effekten av alla befintliga analoger. Av detta skäl är detta tillsats den obestridda ledaren på marknaden.
I vårt blod cirkulerar ett speciellt glutinous globulinprotein, som "klämmer" molekylerna hos manliga hormonet och andra hormoner och gör dem inaktiva. Så kroppen skyddas från ett eventuellt överskott av hormoner i blodet. Denna effekt av Euricoma ökar signifikant nivån på fritt hormon.

Tongkat Ali Jack är en värdig ersättning för alla befintliga kemiska produkter. Det är helt ofarligt, som i dess sammansättning är ett extrakt från växtens rot. För att få den nödvändiga effekten måste män vänta från 1 timme till 2 timmar, beroende på graden av matsmältning och anpassning.

Idrottare och idrottare - ett verktyg Tongkat helt ofarligt, till skillnad från olika kemiska tillsatser, för att öka proteinet. Försök att ersätta kemi med en naturlig produkt, och du kommer att märka en förändring till det bättre.

Och lite mer användbar om Tongkata

Tongkat är en helt naturlig produkt, och det skadar inte din hälsa. För mottagning som en analog av kemiska preparat bör man ta en kapsel i en timme eller två före det påstådda samlaget.

Läkemedlet tongkat ALI JACK gick alla de komplexa registrering och kontrollåtgärder som anges i normer för ukrainska lagstiftningen och internationell rätt när det gäller kvalitetssäkring av produktionen och efterlevnad av BAA realisering förhållanden.

Tongkat Ali är registrerat i dussintals länder i världen med höga krav på kosttillskott.

Produkten har passerat obligatorisk registrering i tjänsten om tillsyn inom området konsumentskydd och människors välbefinnande.

 • Alla resultat är individuella och beror på varje kunds specifika egenskaper

  Tongkat Ali

  Tongkat Ali (Engelska Long Jack, Tongkat Ali) är ett verktyg som används främst av idrottare för att öka testosteronnivåerna och allvarliga kraftbelastningar. Men mer nyligen Tongkat Ali användes också aktivt för att behandla känsliga mäns problem.

  Tongkat Ali: The Long Jack

  Visst är det många som är intresserade av att veta var namnet "Tongkat Ali"Och vad är det i allmänhet: en växt, ett djur eller kanske ett speciellt mineral. Svaret är mycket enkelt: det är en buske eller ett litet vintergröna träd. Hans vetenskapliga namn - Långlivad eurycoma, Tja, i folket finns ett namn "lång jacka"eller Tongkat Ali. I allmänhet heter namnet "Tongkat Ali"- detta är den malaysiska definitionen av denna växt, ibland är den översatt som Malaysiska ginseng.

  Tongkat Ali: Roten

  Tongkat Ali växer i Malaysia, Indonesien, Thailand, Laos - här sedan urminnes tider lokalbefolkningen förbereder läkemedel droger från rötterna och bladen av denna buske, som hjälpt till som ett febernedsättande, antiinflammatoriska och smärtstillande. Fortfarande behandlades de med malaria och olika sjukdomar i matsmältningskanalen. I moderna läkemedel används endast roten, eller snarare dess extrakt, den har egenskaper för att höja testosteron för att förbättra libido utöver det används för att få muskler och öka uthålligheten.

  Tongkat Ali: komposition

  Tongkat Ali har en komplex kemisk sammansättning, och ibland är inte alla ämnen kända för en vanlig person. Först och främst måste du veta det i lång jacka där glykosider och saponiner, samt ämne som ansvarar för bildandet av dehydroepiandrosteron (DHEA), vilket är att vända aktiverar bildandet av manliga könshormoner i kroppen, män och kvinnor med kvinnor.

  Tongkat Ali: Egenskaper

  egenskaper Tongkat Ali inte helt studerat, och endast några få används aktivt. men Långlivad eurycoma har följande egenskaper:

  1). Sårläkning,
  2). antiinflammatoriska,
  3). antibakteriella,
  4). Katalysera de nervösa processerna och processerna för hormonbildning.

  Modern medicin utnyttjar endast egenskaper lång jacka inom området för att förbättra människors hälsa.

  Tongkat Ali: handling

  effekt Tongkat Ali På en mans kropp är det enbart positiv: substansen är ansvarig för produktionen av könshormoner, vilket i sin tur bidrar till att öka kroppens totala tonen. Nivået av testosteron har ökat - känner sig bättre, styrka och lust läggs till (här finns det utrymme för spekulation: önskan att arbeta, träna, sexuell lust). I vilket fall som helst måste du prova detta ämne för att känna sin fantastiska effekt på dig själv.

  Tongkat Ali: Ansökan

  ansökan Tongkata Ali beror på dess huvudsakliga egendom - aktivering av processen för att producera manligt hormon. Läkare rekommenderar att du tar mediciner med lång jacka i följande fall:

  • Ökad fysisk aktivitet,
  • Njursjukdom (pyelonefrit)
  • prostatit,
  • impotens,
  • Tidig utlösning,
  • Förbättring av sexuellt liv.

  Tongkat Ali: för män

  Tongkat Ali rekommenderas för män, även om det i vissa fall, särskilt i klimakteriet, är malaysisk ginseng också användbart för kvinnor. Män rekommenderas att dricka Tongkat Ali att öka nivån på testosteron, erektion, förbättra sexuellt liv, impotens och andra dysfunktioner. Män idrottare väljer Malaysiska ginseng för att stärka kroppen och öka uthålligheten med intensiv styrketräning.

  Tongkat Ali: droger

  Tillverkare av olika bioadditiver erbjuder ett brett utbud av produkter Tongkat Ali.

  1). Först och främst måste du berätta om BAD "TestoJack 100" från företaget Nu matar. Detta företag producerar droger för 100, 200, 300 mg. Dosering väljs individuellt. Om du tar första gången är det naturligtvis bättre att välja med en liten dos, du måste ta 1 kapsel upp till 3 gånger om dagen, men se igen på villkoret. Sammansättningen av bioadditiva är inte bara Malaysiska ginseng, men magnesium, zink, vitamin B6, peruanska maca, tribulus och ginsengrot-extrakt, som också är ett afrodisiakum, finns i betydande mängder.

  2). Förberedelsen "Long Jack" från Naturbalans - ett ganska populärt verktyg för att upprätthålla människors hälsa. Den innehåller bara extrakt av tongkat ali, 1 kapsel innehåller 100 mg, men tillverkarna rekommenderar att du tar två gånger om dagen med vatten.

  3). fast Advance Physician Formulas, Inc. erbjuder sitt eget kosttillskott "Tongkat Ali, 200 mg", som endast omfattar extrakt lång jacka. I 1 kapsel innehåller 200 mg substans, ta sedan 1 kapsel 1-3 gånger om dagen. Huvudsyftet med läkemedlet - upprätthållandet av manlig libido och ökad erektil funktion.

  Tongkat Ali: Analoger

  Tongkat Ali inte det enda ämnet som ökar testosteronhalten, förbättrar kroppens allmänna tillstånd. Det finns analoger. Det finns flera andra ämnen som också har en bra effekt på människors hälsa.

  1). Den första är yohimbe. Det är en växt som växer i Afrika, särskilt i de tropiska skogarna i Kongo, Kamerun. För medicinska ändamål används barken på växten, speciella bioadditiv produceras från dess extrakt som används för att behandla erektil dysfunktion, och de tas också som en kraftfull afrodisiakum. Till exempel på webbplatsen kan du beställa "Yohimbe Bark" från Natrol med yohimbe. I förpackningen kan 90 kapslar med en dos av 500 mg, en dag ta upp till 3 kapslar. Detta läkemedel är mycket effektivt och många män lämnar bara positiva recensioner om det.

  2). Det andra effektiva sättet är den peruanska vallmo. Denna ört, som växer i Bolivia, Peru, Argentina, främst i bergiga områden. Maca peruanska är också en afrodisiakum, som ett råmaterial som används knölväxter. En av de bästa förberedelserna med peruanska vallmo är produkten "Peruvian Maca" från företaget Livstid, här är dosen av den aktiva substansen maximal: endast 1 kapsel innehåller 750 mg extrakt, du behöver bara ta 1 per dag. Effekten av denna åtgärd är förbluffande: uthållighet, energi, och självklart manlig kraft ökar.

  3). Och slutligen är den tredje Tribulus. Tribulus är också en växt, som de två första namnen, och det föredrar också ett tropiskt eller tempererat klimat och växer i södra Europa, Asien, Afrika och Australien. Men främst bioadditiva med tribulus används i sportnäring. På webbplatsen kan du köpa läkemedlet "Tribulus, 1000 mg" från Nu matar. Det produceras i två koncentrationer - 500 och 1000 mg. Ta 1-2 kapslar om dagen, beroende på vilket läkemedel du har valt. Detta kosttillskott ökar effektivt halten av manliga hormoner och stöder manlig reproduktiv hälsa.

  Tongkat Ali: Extrakt

  Den stora majoriteten av droger är gjorda av extrakt av tongkat ali, och vissa tillverkare lägger till en liten mängd torkad markrot till kosttillskott. Extraktet i den meningen är mer effektivt, eftersom det innehåller den maximala mängd användbara ämnen. Extraktet kan köpas som ett enda läkemedel i vissa nätbutiker, men oftare är det fortfarande säljs i kapslar och tabletter - så det är omöjligt att göra ett misstag i dosering, och ta mycket bekvämare tablett än pulver anläggningen.

  Tongkat Ali: i kapslar

  Det är mest praktiskt att ta Tongkat Ali i kapslar. För det första är kapseln kompakt, mjuk, sväljer snabbt och skadar inte matstrupen. För det andra produceras kapslar med olika koncentrationer av aktiv substans: 100, 200, 300 mg. För det tredje löses de snabbt upp i magen och börjar fungera nästan omedelbart, och aktiviteten är mycket viktig.

  Tongkat Ali: tabletter

  Tongkat Ali finns också i form av tabletter. Tabletter - Komprimerat växtextrakt, placerat i ett speciellt harmlöst skal. Ta dem lika lätt som kapslar, men i regel är den aktiva substansen i dem mycket mindre. Till exempel i förberedelsen "Tongkat Ali" från företaget Källa Naturals i 1 tablett innehåller bara 80 mg, och du måste ta 1 enhet en gång om dagen. En sådan liten mängd ämne kompenseras av hur lång tid det tar att ta mediciner - 3 veckor.

  Tongkat Ali: i apoteket

  Om så önskas kan du köpa Tongkat Ali och på apoteket, men det är bättre att inte göra det. Där är läkemedlet väldigt mycket dyrt, till exempel för 10 kapslar kan du betala 1000 rubel och inte få rätt mängd läkemedel för hela kursen. Dessutom är kvaliteten på kosttillskott oftast inte bäst, och om apoteket erbjuder droger från kända märken, kostar de astronomiska belopp.

  Tongkat Ali: instruktion

  Kliniska experiment har visat det Tongkat Ali börjar redan i en dos av 25-50 mg. I instruktionerna för den specifika beredningen beskrivs de optimala doserna, som regel bör 200 mg tas i en dos och dosen får inte överstiga 500-600 mg vid knackning. Om biverkningar inträffar vid användning av läkemedlet ska dosen minskas till hälften.

  Tongkat Ali: hur man tar

  På en tom mage Tongkat Ali Det är bättre att inte ta, var noga med att dricka kosttillskott med detta ämne under måltiden eller i extrema fall drick juice. Tja, en dag kan användas 1 -3 gånger med hänsyn till dosen av ett visst läkemedel.

  Tongkat Ali: kontraindikationer

  Kontraindikationer för att ta mediciner som innehåller Tongkat Ali, lite. Liksom alla andra växtbaserade läkemedel, lång jacka kan orsaka en allergisk reaktion, den kan uttryckas på olika sätt:

  • klåda och rodnad på huden,
  • konstant huvudvärk.

  Ta inte droger med Tongkat Ali vid:

  • hypertoni,
  • sömnlöshet,
  • neuroser,
  • kardiovaskulära sjukdomar.

  Tongkat Ali: biverkningar

  Om den rekommenderade dosen överskrids Tongkat Ali, då kan det finnas biverkningar. Först och främst är det nödvändigt att prata om nervsystemet: personer som har överskridit dosen, det var sömnlöshet, ökad aggressivitet och varmhärdad. På mag-tarmkanalen var det motstånd och smärtor i magen, förstoppning och ökad gasproduktion. Vissa patienter klagade över utseendet på en vit plack på tungan och en förändring i smakuppfattning. Alla problem löstes först genom att avbryta drogen och sedan genom att sänka doseringen.

  Tongkat Ali: köp, pris

  Här finns så många olika former, doser och tillverkare Tongkat Ali:

  1. Köp nu Tongkat Ali till ett lågt pris och med garanterad hög kvalitet kan vara i den berömda amerikanska webbutiken för organisk iHerb.
  2. Detaljerade anvisningar hur man beställer: Hur man beställer iHerb!
  3. Vid första ordern med hjälp av Ayherb-kod sparar du 5 dollar! Vi rekommenderar att utnyttja, eftersom. Vid andra ordningen kommer rabatten inte längre att vara tillgänglig och till och med återbetalningstjänster kommer inte att returnera ränta från inköpet eftersom priserna är mycket låga! Och glöm inte att köpa online på kampanjer och försäljning, till exempel genom kampanjkoden 003 kan du få en extra rabatt på smartphones och surfplattor samt hushållsapparater, kampanjkod Kotofoto sparar många hushållsprodukter kommer kampanjkod IALA ge en rabatt på rasprodazhnye priser Kupivip inser drömmen att köpa höga varumärken med kläder med en rabatt på upp till 90%.
  4. Allt om betalning och leverans: IHerb betalning och iHerb leverans!

  Bildkälla: iHerb.com

  Hur du hjälpas Tongkat Ali?

  Tongkat Ali: recensioner

  Nedan kan du läsa riktiga kundrecensioner Tongkat Ali. Ta reda på vilken av tillverkarna som erbjuder den bästa produkten, hur läkemedlet fungerar. Glöm inte att lämna din egen recension - det är mycket viktigt för nybörjare!

  Long Jack (Tongkat Ali, Malaysisk ginseng)

  I katalogen i vår webbutik är långa produkter kategori Jack (Tongkat Ali, Malaysian ginseng) från de bästa och beprövade tillverkare. Du kan vara säker på deras kvalitet och naturlighet. Att välja rätt läkemedel eller verktyg hjälper till att beskriva och återkoppla köpare. Köp Long Jack (Tongkat Ali, malaysiska ginseng) har billigare än på apoteket, och leverans i Moskva och över Ryssland från en dag.

  Produkt: tabletter, krämer, ampuller, vassle, salvor, kapslar, suppositorier, geler, flaskor.

  Behöver du experthjälp? Ring oss på telefon eller skriv en onlinechatt och få ett gratis personligt samråd. Vår konsult kommer att berätta vad du ska välja för att lösa dina problem.

  Tongkat Ali Jack

  Tongkat Ali Jack är en biologiskt aktiv tillsats som används som förstärkare för manlig styrka. Ökar nivån av testosteron i blodet, stärker erektioner ökar styrkan ökar libido, förlänger samlag, förbättrar hälsan och andra. Använd inte Tongkat Ali Jack med allvarliga överkänslighetsreaktioner mot komponenterna i medlet vid behandling av kvinnor som är gravida, ammande och barn under arton år, med allvarliga kränkningar av levern, njurarna eller kardiovaskulärsystemet. En mer detaljerad beskrivning av Tongkat Ali Jack finns i instruktionerna.

  Bruksanvisning för Tongkat Ali Jack

  struktur

  1 kapsel Thongkat Ali Jack innehåller 350 mg. roten extrakt eurycoma långbenad med ett förhållande av 200 kg. rot till 1 kg. extrahera.

  Strikt kvalitetskontroll vid alla produktionsstadier säkerställer att naturlig växtbaserad Tongkat Ali Jack är en produkt av högsta kvalitet. Varje kapsel innehåller standardiserade biologiskt aktiva komponenter, vilka formuleras på basis av dos-effektforskningsmetoden.

  vittnesbörd

  Som kosttillskott till mat, som har en allmän förstärkning och mjuk toning effekt.

  Män: erektil dysfunktion, minskad potens och impotens, störning av sexuell lust, för tidig utlösning, svag sexuell aktivitet, minskad sexuell uthållighet, sjukdomar i prostata, prostatit, kronisk prostatit, låg kvalitet och kvantitet sperma, inflammatoriska sjukdomar i det urogenitala systemet.

  Kvinnor: Lider av frigiditet, minskad lust, infertilitet, inflammatoriska sjukdomar i det genitourära systemet.

  rekommenderas även för symptom av protein-vitaminbrist, respiratoriska virussjukdomar, har förmågan att fördelaktigt påverka blodcirkulationen, immunsystemet (ökar motståndskraften mot olika sjukdomar) ökad effektivitet, avlägsnandet av mental och fysisk trötthet, besitter antiinflammatoriska åtgärder.

  Kontra

  Individuell intolerans mot den aktiva komponenten i ett kosttillskott, ökad nervös excitabilitet, sömnlöshet, högt blodtryck. På grund av det faktum att läkemedlet bort gifter ur kroppen, kan denna process åtföljs av yrsel, svettningar, illamående, kräkningar, huvudvärk. Om du upplever ovanstående symtom - Drick mer vatten och öka tiden för dosering med en kapsel en gång i 3 dagar till en kapsel en gång i 7 dagar.

  Dosering och administrering

  För sexuell aktivitet, ta 1 kapsel 1,5-2 timmar före intimitet. Kursmottagning från 1 månad till 1 kapsel om 3-7 dagar.

  OBS: Med arteriell hypertension ska innehållet i kapseln spädas i 250 ml vatten och tas inom 6-8 timmar.

  För att stimulera spermatogenesen, ta 1 kapsel en gång var tredje dag i tre månader.

  För att bli godkänd på kursen behandling prostatit, kronisk prostatit, minskad styrka, impotens, ta en kapsel jag en gång i tre dagar, från 3 till 6 månader.

  Med olika åtgärder av erektil dysfunktion, 1 kapsel en gång var tredje dag från 3 till 6 månader

  överdos

  Information lämnas inte av tillverkaren.

  Biverkningar

  Överkänslighetsreaktioner är möjliga.

  Tillämpning under graviditet

  Information lämnas inte av tillverkaren.

  Förvaringsförhållanden

  Förvara på en torr, sval plats som inte är tillgänglig för barn.

  Hur man köper Tongkat Ali Jack på YOD.ua?

  Är ett preparat som heter Tongkat Ali Jack nödvändigt? Beställ det här! På YOD.ua är det möjligt att reservera något läkemedel: du kan ta drogen själv eller beställa en leverans på apoteket i din stad till det pris som anges på webbplatsen. Ordern väntar på dig på apoteket, som du får en anmälan i form av sms (möjligheten att leveransservice ska anges i apotekspartner).

  På YOD.ua finns det alltid information om närvaron av drogen i ett antal av de största städerna i Ukraina: Kiev, Dnipro, Zaporozhye, Lviv, Odessa, Kharkov och andra megacities. Att vara i någon av dem kan du alltid enkelt och enkelt ordna läkemedel via webbplatsen YOD.ua, och sedan på en bekväm tid att gå till dem till apoteket eller orderleveransen.

  OBS: För beställning och mottagande av receptbelagda läkemedel behöver du läkares recept.

  Hur tar läkemedlet Tongkat Ali Jack (instruktion med priser och recensioner av män)

  På jakt efter medel för att öka styrkan är män redo att gräva genom ett berg av användbar information, för att uppleva olika mirakelberedningar, och till och med inte uppleva de trevligaste förfarandena. Men ofta står receptet på manlig kraft i enkla komponenter vid första anblicken. Och ett levande exempel på detta är hemligheten till en unik växt med ett sonoröst namn - långlångt euricom eller den gyllene roten av Tongkat Ali, som har blivit tillgänglig för alla medlemmar av det starkare könet. Drogen, skapad på grundval av ritning från sin rot, gav hopp om återställandet av normala intima relationer till hundratusentals män. Tongkat Ali Jack är ett innovativt verktyg för att öka manlig styrka, vilket ryktas för att vara full av rykten. Och vi kommer att försöka lista ut vilka av dem som motsvarar sanningen.

  Vad vet vi om Long-leafed Euraticom

  Ju mer aktiva medel som helst annonseras, desto större tvivel uppstår när det gäller en köpare som verkar vara pålagt en produkt på honom. Å andra sidan - hur får man veta om utseendet på ett nytt effektivt läkemedel på läkemedelsmarknaden? Endast genom reklam! Men hur får man reda på om Tongkat Ali Jack är verkligen effektiv för manlig styrka, hur garanterar detta tillverkaren eller är det ett annat knep att öka försäljningen?

  För att ta reda på sanningen är det först och främst nödvändigt att känna till sammansättningen av detta verktyg och hur dess komponenter fungerar. Vad vet vi om långblåst Euraticom, från vilken roten är förberedd för manlig styrka? Denna anläggning har länge haft stor popularitet bland folken i Indonesien, Malaysia och Thailand, där den huvudsakligen växer. Det användes för medicinska ändamål, tinktur från roten bidrog till att hantera infektionssjukdomar, och också ökad uthållighet. Snart märkte en annan egenskap hos växten - som ett resultat av användningen, ökade sexuell lust avsevärt och erektionen stärktes.

  Men hur fungerar den långlivade Eurycoma? Om de infödda använde den rot, utan att tänka på mekanismen för dess effekt på styrka, har moderna forskare genomfört en grundlig analys av egenskaperna hos växten, och det är vad de hittade:

  • Evrikomy rot extrakt stimulerar produktionen av testosteron - det manliga könshormonet som ansvarar för potens och libido i starkare könet.
  • Ämnen som ingår i roten av anläggningen, har en positiv effekt på prostatakörteln, vilket förklarar förbättringen av erektion och sexuell aktivitet i allmänhet.
  • Användbara egenskaper är också att stärka immunförsvaret, förbättra blodcirkulationen i bäckenområdet, samt öka den totala tonen. Detta beror på den positiva effekten av att använda växten vid behandling av infektiösa, inflammatoriska sjukdomar i genitourinärsystemet.

  Alla dessa egenskaper beaktades i processen att skapa ett nytt verktyg baserat på Ali's Gyllene Rot, och som ett resultat, en unik egenskap, ett läkemedel för ökad potens - Tongkat Ali Jack.

  Se certifikat för läkemedelsanalys

  Enkelt urval

  Tongkat Ali Jack fick snabbt en otrolig popularitet bland män som försökte förbättra styrkan och öka sexuell aktivitet. Det är nog att läsa många positiva svar från män för att se detta.

  Dess fördelar över analogerna är uppenbara:

  Helt naturlig komposition, vilket ökar läkemedlets säkerhet.

  Inte bara återställande av styrkan, utan även förebyggande av genvägarna hos patologier (prostatit, prostata adenom etc.)

  Tongkat ali Jack har minst kontraindikationer. Han kan lugnt acceptera personer med diabetes, sjukdomar i hjärt-kärlsystemet.

  Självförtroende

  Läkemedlet ökar erektion ökar sexuell lust, ökar varaktigheten av samlag - allt detta minskar risken för "misständning" i sängen till ett minimum. Som ett resultat har en man förtroende för sig själv och sina krafter.

  Öka chanserna för uppfattningen

  Kursens användning av läkemedlet bidrar till att förbättra kvaliteten på spermier, vilket ökar sannolikheten för uppfattningen i vissa former av infertilitet hos män.

  Testosteron, vars nivå stiger i processen att ta Tongkat ali Jack, påverkar positivt uthållighet och arbetsförmåga hos män, förbättrar humör, ökar livskraften.

  Vem hjälper till

  I bruksanvisningen anges att naturlig preparat Tongkat Ali Jack rekommenderas att tas med nedsatt sexuell aktivitet, brott mot erektilfunktioner hos män. Dessutom kan detta verktyg användas för att förhindra liknande problem, som används som profylax. Ofta utvecklas störningar i den intima sfären mot bakgrunden av geniturinära sfärens patologier - med prostatit, cystit, uretrit, prostata adenom. Inkludering i den komplexa behandlingen av Tongkat ali Jack accelererar återhämtningen och leder till en markant förbättring av styrkan, ökad sexuell aktivitet och ökad libido. Detta bekräftas av svaren från män som tog botemedlet.

  Regelbundet intag av kapslar gör det möjligt att uppnå följande resultat:

  • Immuniteten ökar, uthållighet förbättras, en man blir mer energisk, mindre trött.
  • Förbättrar övergripande välbefinnande - depression går bort, ökar motståndet mot olika infektionssjukdomar.
  • Nivået av testosteron i blodet ökar, vilket leder till ökad sexuell lust, en ökning av samlagets varaktighet.
  • Förbättrar cirkulationen i bäckenorganen, vilket bidrar till en mer kraftfull och långvarig erektion, ger en ljusare och starkare orgasm.

  Kursens användning av läkemedlet leder till en markant förbättring av styrkan, eliminering av brott mot reproduktiva funktioner. Dessutom förbättrar prognosen för framgångsrik uppfattning, och i vissa fall märker män en liten ökning av penisens storlek.

  • Att öka sexuell aktivitet och öka intimitetens längd - 1 kapsel 1,5-2 timmar före den påstådda sexuella kontakten. Ta inom en månad 1-2 gånger i veckan.
  • För att förbättra spermatets kvalitet - 1 kapsel 2-3 gånger i veckan. Kursens varaktighet är 3 månader.
  • Med prostatit, kränkningar av erektilfunktionen - 1 kapsel var tredje dag, kursen - 3-6 månader, beroende på svårighetsgraden av patologins manifestation.

  Det finns praktiskt taget inga kontraindikationer för biverkningen, förutom att intolerans föreligger mot den huvudsakliga aktiva substansen. I det här fallet kan en man utveckla en allergisk reaktion.

  Är det värt att ta risker?

  Priset på läkemedlet - det är det som exciterar potentiella köpare Tongkat Ali Jack. Kostnaden för detta verktyg är i genomsnitt 990 rubel. - Det belopp som är tillgängligt för varje man. När det gäller sin egen hälsa är räddning det sista att tänka på. Av denna anledning lita inte på tvivelaktiga butiker som erbjuder att köpa medicin till en lägre kostnad. Det här kan bara prata om en sak - du försöker "odla" för pengar, och det kommer sannolikt att sluta med att få en förfalskning med en noll effekt - det här är bäst.

  Om du bryr dig om din hälsa, köp bara Tongkat Ali Jack på den officiella hemsidan. Var försiktig och lägg dig inte till förslagssammandragare. När allt är felet är din egen hälsa. Skimp inte på dig själv!

  "Tongkat Ali Platinum": pris, instruktion, analoger

  Tongkat Ali Platinum - är en effektiv anordning för återvinning av potens, som hänför sig till biologiskt aktiva tillsatser, och används för självapplicering eller som ett komplement till kursen av behandling för erektil dysfunktion. Den är baserad på flera komponenter, bland vilka den första platsen är ockuperad av extraktet av rhizomer av long-leaved eurycoma. I Malaysia heter det Tongkat Ali (Alias ​​gyllene rot). Detta läkemedel är inte ett läkemedel och du behöver inte ta en recept från en läkare för att köpa, men innan du börjar ta det är det lämpligt att samråda med en specialist.

  Egenskaper och sammansättning av Tongkat Ali Platinum

  Biologiskt aktiv tillsats Tongkat Ali Platinum är en bra premiumprodukt för att påskynda processen att återvinna kraft, oavsett vad som blev en provokerare av dess nedgång. Efter en vecka med daglig kapselintag har hanen ett antal förbättringar i reproduktionssystemet:

  • acceleration av testosteronbiosyntesen;
  • normalisering av blodcirkulationen i det lilla bäckens organ
  • ökad varaktighet av samlag
  • förstärkning av erektion
  • ökade fysiska indikatorer
  • förbättring av hjärnaktivitet.

  I paritet med att bli av med tecken på impotens, hjälper Tongkat Ali Platinum mätta kroppen med användbara ämnen, det hjälper att bli av med många sjukdomar i det kardiovaskulära systemet, förbättrar funktionen av mag-tarmkanalen, samt minskar risken för infektionssjukdomar. Dessutom är detta kosttillskott populärt inte bara bland dem som lider av sexuell impotens. Det förvärvas av professionella idrottare, eftersom det främjar tillväxten av muskelvävnad och förbränning av fettmassa.

  Vad ingår i beredningen

  Tongkat Ali Platinum är en säker produkt utan kemiska föreningar. Den innehåller tre huvudsakliga naturliga komponenter:

  • Rödaxtrakt av långvarig eurycoma - ökar sexuell lust, ökar produktionen av manliga könshormoner, förbättrar spermkvaliteten, främjar förlängning av koalitionsprocessen.
  • extrakt från roten av ginseng - eliminerar muskelmattning, stärker immunsystemet, stärker effekten av andra läkemedel mot erektil dysfunktion, lindrar stress;
  • drottninggelé - mättar kroppen spårämnen, mineralsalter och vitaminer, ökar libido, normaliserar ämnesomsättningen, gör en människa mer motståndskraftig i sängen hjälper att bli av många sjukdomar, är inte kopplad till det reproduktiva systemet.

  Indikationer och kontraindikationer

  Biologiskt aktiv tillsats har ett brett spektrum av åtgärder och det föreskrivs i kampen mot sådana sjukdomar som:

  • infertilitet;
  • brist på libido;
  • för tidig utlösning;
  • psykologisk impotens;
  • erektil dysfunktion, som uppstod på grund av sjukdomar i inre organ
  • prostatit;
  • hormonell obalans
  • Parvisemia.

  Förutom alla ovanstående kan det hjälpa en person att återhämta sig från överdriven fysisk ansträngning, klara av psykomotionell stress och stödja även immunitet under säsongssvagningen.

  Trots den stora listan över positiva egenskaper hos Tongkat Ali Platinum är inte utan kontraindikationer, vilka inkluderar:

  • allergi mot kosttillskottets sammansättning
  • ateroskleros i akut stadium;
  • hjärtrytmstörningar;
  • sömnlöshet;
  • patologi i centrala nervsystemet;
  • allvarlig psykisk sjukdom
  • skarpa hopp i blodtryck.

  Biverkningar

  Tillverkaren av läkemedlet hävdar att dess produkt är fullständigt ofarlig och kan inte orsaka några biverkningar, men i medicinska fallen registrerades när kosttillskott orsakade störningar i mag-tarmkanalen. Patienterna upplevde mild illamående, diarré och tråkig smärta i magen. Läkare kunde inte identifiera den exakta orsaken till dessa obehagliga fenomen och förklarade för dem att patienten har en individuell intolerans mot sammansättningen av Tongkat Ali Platinum.

  Förutom sannolikheten för problem med mag-tarmkanalen finns det risk för klåda i huden, svullnad i nässlemhinnan, urtikaria, ögonloppets rodnad. Dessa biverkningar avser symptom på allergi mot kosttillskott och är den främsta anledningen till att stoppa intaget.

  Tongkat Ali Platinum: Application Guide

  Doseringen av Tongkat Ali Platinum beror direkt på vilken typ av resultat man vill uppnå. Till exempel, för att snabbt öka spänningen och få oförglömliga känslor från kön, är det tillräckligt att dricka två kapslar kosttillskott 60 minuter innan samtalet påbörjas.

  Om läkemedlet används vid komplex terapi för erektil dysfunktion väljs dosen av den behandlande läkaren. Vid det inledande skedet av utveckling av sexuell impotens föreskrivs vanligen en kapsel per dag. Om impotens är i försummad form, bör det biologiskt aktiva tillskottet tas minst tre gånger om dagen med 5 timmars mellanrum. Varaktigheten av användning av Tongkat Ali Platinum i detta fall kan vara från en månad till sex månader beroende på hur behandlingsprocessen går.

  För att bli av med andra sjukdomar bör läkemedlet tas i följande doser:

  • förbättra kvaliteten på spermier - en kapsel på två dagar;
  • bli av med kronisk prostatit - en kapsel om dagen;
  • tillfällig minskning av potens - en kapsel dagligen på morgonen och på kvällen;
  • förbättring av det allmänna välbefinnandet - en kapsel om tre dagar;
  • acceleration av testosteronproduktionen - en eller två kapslar per dag, beroende på hormonbalansen (enligt doktorns vittnesbörd).

  Idrottare och individer som vill förbättra sin hälsa bör ta ett kosttillskott 650 mg var tredje dag i två veckor. I avsaknad av det önskade resultatet är det möjligt att förlänga mottagningstiden för Tongkat Ali Platinum i ytterligare 10 dagar.

  Allmänna rekommendationer

  För att läkemedlet ska kunna ge maximal nytta och snabbt hjälpa till med impotens måste du följa några enkla rekommendationer:

  • Kosttillskott ska tas med mat;
  • överstiga inte den individuella dosen;
  • Vid användning av ett biologiskt aktivt additiv är det inte lämpligt att dricka alkoholhaltiga drycker, eftersom alkohol minskar effektiviteten hos de aktiva ingredienserna;
  • För att förbättra läkemedlets egenskaper hos läkemedlet behöver du börja äta rätt och glömma feta livsmedel.

  Användningen av tongkat al platinum för kvinnor

  Inledningsvis roten av Eurycoma longifolia var endast avsedd för behandling av impotens hos män, men efter en serie av laboratorietester, vilket bidrog till att identifiera en förteckning över dess goda egenskaper, blev det känt att den lämpar sig även för kvinnor. Att ta mediciner med innehållet hjälper de rättvisa könsrepresentanterna att återställa könsorganens arbete och bota frigiditet.

  Regelbunden mottagning Tongkat Ali Platinum har en stor lista med positiva effekter på kvinnokroppen:

  • försvagar psykomotionell stress
  • stärker immunförsvaret
  • undertrycker menstruations smärta
  • normaliserar balansen i mikroflora i den vaginala miljön;
  • accelererar produktionen av naturligt smörjmedel;
  • ökar libido;
  • lindrar symtomen på PMS.

  Hittills finns det inget läkemedel på marknaden som är utformat speciellt för kvinnor, så gynekologi utser det vanliga "manliga" kosttillskottet. På grund av detta, läkare varnar för att koncentrationen av den viktigaste komponenten i kapseln över det normala, som är nödvändig för det täcka könet, vilket är varför det är viktigt att observera dosen bestäms av läkaren, inte den som anges i instruktionerna.

  Analoger och kostnader för Tongkat Ali Platinum

  Tongkat Ali Platinum är det första läkemedlet som utvecklades i Malaysia av Polens (M) SDN BHD. Efter att han gjort en verklig känsla på marknaden för biologiskt aktiva tillsatser mot impotens och fick många positiva recensioner från läkare, började hans analoger komma till försäljning. Alla innehåller ett extrakt av rhizomer av långledsad eurycoma och hjälper till att hantera några manifestationer av sexuell impotens. Den enda skillnaden mellan dem var en uppsättning sekundära ingredienser. Vissa tillverkare lägger bark yohimbe, ingefärapulver, extrakt av Centella cedarblad eller krokiga creeper.

  Analoger, liknande i sammansättning till de ursprungliga kosttillskott, kan övervägas:

  • Tongkat Ali Pasak Bumi (Indonesien);
  • Tongkat Ali Plus (Ryssland);
  • Tongkat Ali Golden Standard (Ukraina);
  • Tongkat Ali Premium (Ryssland);
  • Tongkat Ali Jack (Malaysia).

  Substitut av detta biologiskt aktiva tillsatsmedel är följande droger:

  • Postfaktor;
  • Prostabin;
  • Ikarien Amino Plus;
  • Osteopan;
  • Fitohol;
  • Tors hammare (grädde, droppar, tabletter)
  • Yarsagumba Forte;
  • Viardot;
  • Potentiella Forte-män.

  Ovannämnda medel för återställande av styrka innehåller inte roten till long-leaved eurycoma och kommer att passa de som har en individuell intolerans mot denna komponent. Det är dock värt att komma ihåg att de har ett antal kontraindikationer och på deras sätt påverkar människokroppen. Därför bör du konsultera en läkare innan de förvärvas.

  Hur mycket kostar den ursprungliga Tongkat Ali Platinum?

  På bolagets hemsida representerade Polens (M) SDN BHD i Ryssland att kostnaden för kosttillskott är 1300 rubel för 10 kapslar om 382 mg. När du köper det här läkemedlet på tredje parts internetresurser kan priset vara högre med 200-500 rubel. Dess storlek påverkas av kostnaden för kurirleverans och fuskhandeln.

  Andra analoger är lite billigare, men experter rekommenderar fortfarande att köpa denna speciella åtgärd, eftersom i detta fall är chansen att få en falsk nästan minimal.

  Fram till nyligen sålde Tongkat Ali Platinum i ett apotek, nu kan det bara köpas på den officiella hemsidan. Försvinnande av kosttillskott från apotekstabeller förklaras av det faktum att tillverkaren bestämde sig för att skydda sina kunder mot bedrägerier som började aktivt distribuera en "dummy" med samma namn.

  Tongkat Ali Platinum - 100% naturlig produkt för manlig styrka

  Godkänd av Urologiska institutet

  BESTÄLL NU

  och vi levererar till dig Tongkat gratis var som helst i Ryssland

  Vi garanterar en exceptionellt konfidentiell leverans. Överföring av personuppgifter till tredje part är inte möjlig i princip. Kontakter används endast för kommunikation med dig.

  Positivt påverkar styrkan

  Endast naturliga ingredienser

  Längre kön

  Ger inte missbruk

  I efterfrågan bland män av familj och stjärnor av "vuxen" biograf

  Har inga biverkningar

  Påverkar inte blodkärlen, men ökar testosteron

  Tongkat Ali Platinum passerade alla certifieringar

  Hur fungerar Tongkat Ali Platinum?

  "Tongkat Ali Platinum" är uteslutande utformad för att förbättra manlig styrka och kvaliteten på intimitet.

  Enligt studien av FSUE "Scientific Research Institute of Urology hälsoministeriet i Ryssland" i 76% av patienterna bekräftade effektiviteten av läkemedelsbehandling "tongkat ali PLATINUM" i jämförelse med kontrollgruppen (placebo)

  Utvecklingen av ytterligare testosteron ger en närvaro i de legendariska rötterna av "Tongkat", ginseng och royal gelé.

  Med regelbunden exponering till följd av lanseringen av de mest kraftfulla testosteron i blodet, "Tongkat Ali Platinum" blir en betydande anabol effekt - förutom en ökning av sexuell potentiell ökning av andelen av muskelvävnad, graden av uthållighet och fysisk styrka.

  Läkemedlet ökar känsligheten, sexuell lust och erektion, förlänger tiden för sexuell kontakt och varaktigheten av orgasmen. Bidrar till förbättrat blodflöde till bäckenorganen, och minskar till ett minimum sannolikheten för "manliga" problem, det stimulerar immunitet och öka effektiviteten, lindrar trötthet och förbättrar välbefinnandet i allmänhet.

  Rikt sexliv kommer att bidra till att bli av stagnation i bäckenorganen, och minimerar risken för en del av de manliga sjukdomar såsom prostatit, urinvägsinfektioner, uretrit, infertilitet, prostata adenom.

  "Tongkat Ali Platinum" för att lösa problemen med människors hälsa är lämpligt på ett omfattande sätt!

  Tongkatrot

  Euricoma Longifolia Jack - så vetenskapligt kallad växten Tongkat från Malaysia, där den har använts i århundraden för allmän förbättring av människors hälsa och förstärkning av manlig libido. Det är känt att över tiden en stark könshormonet testosteron förlorar på grund av dess gradvisa eliminering globulin protein - på så sätt organism skyddar sig från hormonblod mättnad.

  Den malaysiska roten kännetecknas av en signifikant ökning av mängden fri testosteron, och detta ökar lusten och styrkan, i allmänhet talar - den manliga kraften, och ger möjlighet att kontrollera ejakulationen.

  Royal Jelly

  Först och främst är det känt för sin unika sammansättning, som har en stark och omfattande biologisk aktivitet. Grunden för kungliga gelés magiska egenskaper ligger i närvaro av mikroelement, könshormoner, mineralsalter och vitaminer. De återuppliva de intracretoriska körtlarna och stimulera kirtlarna, vilket tillsammans ökar libido. På grund av dess naturlighet och bioaktivitet ger mjölk en order av materialutbyte, aktiverar energi, ger utmärkt välbefinnande och effektivitet, mobiliserar kroppens försvar för att besegra de skadliga effekterna av miljön.

  Roten av ginseng

  Spektrumet av effekterna av ginseng på en person är enormt! Som framgår av de senaste studierna har glykosiderna, som finns i levande celler, i en situation med muskelspänningar, bidragit till utvecklingen av skyddande hormoner som ersätter den energi som spenderas av musklerna. Men tar ginseng ytterligare medicinering.

  kassan

  och leveransen kommer att vara fri i någon region i Ryssland

  Leverans är strikt konfidentiell

  Kontaktuppgifter används endast för kommunikation med dig och överförs inte till tredje part

  Hur tar man Tongkat Ali Platinum?

  Tillsammans med mat, 1 eller 2 kapslar

  Vi kombinerar med en rimlig mängd alkohol

  Erection kommer att vara lång och kraftfull

  Kursen "för en beständig effekt"

  1 kapsel
  inom en månad

  "Ackumulering" av effekten
  tre månaders mottagning

  Feedback från nöjda kunder

  Sergey, Saratov, 50 år gammal

  "Hälsningar! På din rekommendation accepterar jag Tongkat Ali Platinum - ett underbart verktyg! Resultatet gläder sig åt. I allmänhet har jag förbrukat 2,5 paket hittills, jag tror att beställa ytterligare en för att tredubblera effekten. Även om och vad som redan har tagits emot är jag ganska glad. Jag tackar för det kompetenta tillvägagångssättet och en korrekt förståelse för kärnan i känsliga problem. Jag rådde en vän att ringa dig, även om hans situation skiljer sig från min. Jag lämnade honom ditt nummer. Inte bara introducerade Tongkat, men rekommenderade ditt företag. Tack! "

  Vladimir, Moskva, 37 år

  "Effektiviteten av din" Tongkat Ali Platinum "för män är bedömd som extremt effektiv. Ökad sexuell lust, blev mer självsäker i sin egen manliga makt. Förhållandena med hans fru blev mer anbud. Jag vill väldigt mycket tacka konsulenten Elena Alekseyevna Vorobyeva och hela företaget för ett värdigt verktyg som "Tongkat Ali Platinum". "

  Alexander Nikolaevich, Krasnodar, 63 år gammal

  "Jag har druckit Tongkat Ali Platinum i sex månader. Gynnsamma ändringar noteras omedelbart efter mottagandet. Jag förväntar mig att den mottagna aktiviteten kommer att vara med mig länge, jag kommer inte ge upp. Jag råder också andra. Och specifikt för dem som, som jag, redan över 60 ".

  Oleg, Novosibirsk, 35 år gammal

  "Gentlemen! Inte så länge sedan började jag uppleva vissa intima svårigheter (jag är 35), vilket givetvis psykologiskt sett pressar på mig. När jag såg en artikel om verktyget "Tongkat Ali Platinum" och efter beställde det från dig. Kära hoppas vi fortsätter samarbetet, för i sex månader lever jag utan problem i sex. "

  Dmitry, Vladivostok, 51 år gammal

  "Hälsningar! På din rekommendation accepterar jag Tongkat Ali Platinum - ett underbart verktyg! Resultatet gläder sig åt. I allmänhet har jag förbrukat 2,5 paket hittills, jag tror att beställa ytterligare en för att tredubblera effekten. Även om och vad som redan har tagits emot är jag ganska glad. Jag tackar för det kompetenta tillvägagångssättet och en korrekt förståelse för kärnan i känsliga problem. Jag rådde en vän att ringa dig, även om hans situation skiljer sig från min. Jag lämnade honom ditt nummer. Inte bara introducerade Tongkat, men rekommenderade ditt företag. Tack! "

  Илья, St Petersburg, 35 år gammal

  "Effektiviteten av din" Tongkat Ali Platinum "för män är bedömd som extremt effektiv. Ökad sexuell lust, blev mer självsäker i sin egen manliga makt. Förhållandena med hans fru blev mer anbud. Verkligen Jag vill uttrycka min tacksamhet till konsulten Elena Vorobyova Alekseevne och hela företaget för en sådan värdig sätt, som "Tongkat Ali Platinum". "

  7 skäl att beställa Tongkat Ali Platinum

  Vi ger möjlighet till gratis expertrådgivning för att identifiera det omedelbara problemet och dess framgångsrika lösning

  Läkemedlet innehåller inte syntetiska föreningar, orsakar inte biverkningar av kroppen och omvårdnad. Kompositionen är extremt naturlig och främjar hälsa.

  Garanti för produkters kvalitet och originalitet. Vi är den enda officiella leverantören av "Tongkat"

  Absolut konfidentialitet. Bara du vet vad som exakt finns i paketet.

  . Kumulativa rabatter för vanliga kunder. Vi betalar 10% av beställningskostnaden till ditt konto.

  Tillförlitlighet. "Tongkat Ali Platinum" har redan hjälpt mer än 8 miljoner män.

  Fri leverans över hela Ryssland.

  Fyll i ansökan

  och vi levererar till dig Tongkat gratis var som helst i Ryssland

  Leverans är strikt konfidentiell

  Kontaktuppgifter används endast för kommunikation med dig och överförs inte till tredje part

  Tongkat ali platinum - bruksanvisningar, recensioner

  Tongkat Ali Platinum är ett läkemedel som är utformat för att förbättra människans sexliv och att eliminera olika inflammationer i organen i reproduktiva och genitourära system. Enligt recensioner av män förbättrar läkemedlet avsevärt kraften och ökar produktionen av testosteron. Hittills produceras Tongkat Ali Platinum i form av kapslar och kräm tabletter. De aktiva komponenterna och mekanismen för deras inflytande är identiska, endast användningsförfarandet skiljer sig åt.

  Beredningens historia

  Tongkat Ali Platinum är ett medel baserat på eurycoma rot, även känd som tongkat. Denna komponent sedan antiken brukade användas av malaysiska infödingar, på grund av vilka de fick de äldsta älskarnas ära.

  Män gjorde avkok från eurycoma och drack det varje dag. Sådan naturlig medicin bidrog till att öka sexuell lust avsevärt, förbättra erektilfunktionen och öka könsorganets storlek.

  Att lära sig dessa hemliga europeiska män tog växten till "Big Land", där de började uppfödas och använda det för medicinska ändamål. På grundval av eurycoma skapades denna unika förberedelse, som nu har stor popularitet bland männen.

  För snabb och tillförlitlig förbättring av styrkan rekommenderar våra läsare att spruta "M16". Detta är en naturlig lösning som komplicerat påverkar orsakerna till erektil dysfunktion. Strukturen i M16 innehåller bara naturliga ingredienser som har maximal effektivitet, tack vare dess sammansättning, är läkemedlet helt säkert, har inga kontraindikationer och biverkningar.

  fördelar

  Enligt recensioner publicerade på den globala webben har denna nyhet många fördelar jämfört med andra liknande sätt:

  • Eftersom läkemedlet Tongkat Ali Platinum har en helt naturlig grund, har den nästan inga hinder att använda och kan användas av de flesta män.
  • Denna produkt innehåller inga giftiga ämnen eller kemiska komponenter.
  • Tillåtna användningen av läkemedlet Tongkat Ali Platinum i kombination med alkoholhaltiga drycker i små kvantiteter.
  • Den enda biverkan som kan inträffa efter att ha tagits är en allergisk reaktion på en av läkemedlets komponenter.
  • Läkemedlet är certifierat och har utmärkta resultat efter godkännande av kliniska prövningar. Ofta på internet säger de att det är förbjudet av Rospotrebnadzor, men det här är bara ett rykte.

  Läkemedlet Tongkat Ali Platinum provocerar inte kroppens beroende, så det kan användas utan att ordinera en läkare. Dessutom påverkar detta verktyg inte den hormonella bakgrunden hos en man.

  Detta verktyg är lämpligt både för engångsanvändning omedelbart före samlag för att förbättra excitering, förbättra erektil funktion och längre samlag och som en behandlingsperiod.

  Enligt instruktionerna är det bättre att ta drogen i sin helhet, så effekten känns starkare. Drogen har ett överkomligt pris. Kostnaden kan variera något beroende på försäljningsort och volymen av förpackningen.

  Manlig kraft kommer tillbaka, om du sparar 7 gram normalt.

  Verkningsmekanism

  Som tillverkare Tongkat Ali Platinum kan användningen av det här verktyget ge dig en beständig och långvarig erektion, och även öka penisens storlek väsentligt. Om du tror uttalandet, när de används på rätt sätt innebär en man förbättrar blod direkt i bäckenorganen, ökar nivåerna av det manliga könshormonet, vilket i sin tur har en mycket positiv effekt:

  • Läkemedlet bidrar till att bli av med stillastående fenomen i prostata, och förhindrar också utseendet av problem med genitourinary systemet.
  • Ger en man en mer levande känsla, vilket snabbt ökar hans sexuella lust.
  • Eliminerar problemet direkt i samband med för tidig utlösning, ökar betydelsen av sexuell handling avsevärt.
  • Förbättrar kvaliteten på den seminala vätskan, vilket ökar möjligheterna för en man att bli barn.
  • Ger en permanent erektion.
  • Förbättrar det allmänna välbefinnandet, förbättrar tonen, gör en man mer aktiv.

  På grund av en betydande ökning av produktionen av testosteron, främjar Tongkat Ali Platinum den snabba tillväxten av muskelmassa. Denna anabola effekt som många män använder för att gå till gymmet.

  struktur

  Läkemedlet Tongkat Ali Platinum är tillverkat på grundval av en populär komponent - roten till eurycoma. En tablett av läkemedlet står för 382 mg av den aktiva beståndsdelen. Hela världen är effektiviteten av detta verktyg för manlig styrka känt. Förutom den grundläggande substansen innehåller tablettkapslarna i Tongkat Ali Platinum även följande komponenter:

  1. Ankarets rot. Denna komponent förstärker syntesen av testosteron, så ankarets rotkonsentra används ofta av idrottare. Dessutom rekommenderas ett sådant ämne av många läkare som en naturlig stimulans för att förbättra libido.
  2. Royal Jelly. Främjar en starkare sexuell körning, och innehåller också många vitaminer, mineraler och mineraler. Drogen påverkar positivt män i alla åldrar.
  3. Epimedium. Läkemedlet förhindrar förekomsten av inflammatoriska processer i organen i det genitourära systemet. Denna växt har länge använts som medicin.

  De flesta sätten att förbättra potensen inkluderar extraktet av ginseng, men i Tongkat Ali Platinum ingår det inte eftersom det ökar blodtrycket. Därför är läkemedlet bra för män som inte kan använda andra produkter som innehåller ginseng.

  Läkarnas yttrande

  Urologer får använda drogen Tongkat Ali Platinum som ett botemedel mot problemen med styrka, men de flesta läkare tror fortfarande att det är nödvändigt komplex behandling, som kommer att innehålla och Tongkat Ali Platinum. Lita inte bara på detta läkemedel, vissa patologier är baserade på organiska och strukturella förändringar.

  Många sjukdomar i genitourinary systemet kan elimineras endast med hjälp av speciella läkemedel. Därför rekommenderas att i samråd med en specialist i närvaro av allvarliga problem med reproduktionssystemet. Dessutom bör man inte försöka eliminera med detta patologier som kräver kirurgisk ingrepp.

  Det bör förstås att Tongkat Ali Platinum är en naturlig lösning som inte kan ha samma effekt som starka antibakteriella medel eller antiinflammatoriska läkemedel.

  Hur använder du drogen korrekt?

  Instruktion för drogen Tongkat Ali Platinum innehåller olika användningsområden. Varje man kan välja sitt schema beroende på symptomen och syftet med behandlingen. Du kan ta tabletter enligt följande:

  1. Om en mans mål är att öka den sexuella lusten och göra sexupplevelserna mer levande, så är det tillräckligt att dricka en kapsel av läkemedlet 2-3 timmar före samlaget.
  2. För att förbättra styrkan och öka produktionen av spermier, bör en kapsel Tongkat Ali Platinum druckas en gång var tredje dag i nittio dagar.
  3. För att öka den totala tonen och tillsatsen av styrka, måste du också dricka en behandlingssätt som varar i tre månader. Det är nog att dricka endast en kapsel en gång om tre dagar.
  4. För att öka penisdiametern och längden behöver det inte behövas en enda behandlingskurs. I genomsnitt varar behandlingen i tre månader, en man behöver dricka en tablett var tredje dag.
  5. För att eliminera inflammation i prostatakörteln och förstora prostata bör man ta Tongkat Ali Platinum i en månad efter att ha druckit en tablett efter tre dagar.
  6. Om du har en manlig infertilitet eller impotens, bör du konsultera en specialist på förhand och ta en undersökning och ta reda på orsaken till patologin. Använd Tongkat Ali Platinum i detta fall ska endast ordineras av en läkare.

  analoger

  Tongkat Ali Platinum är inte det enda läkemedlet i sitt slag. Idag finns det olika sätt, där eurycoma är närvarande. Byt ut Tongkat Ali Platinum med följande droger:

  • Tongkat Ali Platinum Plus - tabletter som innehåller en dubbel dos av den aktiva substansen i deras komposition, används för att eliminera prostata sjukdomar.
  • Tongkat Ali Platinum Forte - en grädde som förutom eurycoma också innehåller aloe. Denna komponent gör könsorganets hud mjukare. Också i grädden är L-arginin, vilket kan öka könsorganets storlek.
  • Svart vallmo - Pulver gjord av roten av eurycoma. Detta pulver kan vara berusat som en lösning med vatten eller i kombination med andra komponenter.
  • Tongkat Ali Jack. Ökar produktionen av hormonet testosteron ca 4,5 gånger betydligt. Läkemedlet är godkänt för användning hos män med diabetes.

  Mäns återkoppling

  Sergey:

  Jag tar drogen från tid till annan, effekten av användningen är väldigt lik, känslor och känslor är mer levande.

  Andrew:

  På grund av den stora arbetsbelastningen uppstod problem med styrka. Jag fick till och med gå till doktorn, urologen rådde mig att dricka en kurs av kapslar av Tongkat. Nu är allt normalt i kön, även om lasten förblir densamma.

  Har du någonsin lider av problem på grund av PROSTATIT? Döma av det faktum att du läser denna artikel - segern var inte på din sida. Och självklart vet du inte genom att höra vad det är:

  • Ökad irritabilitet
  • Erection problem
  • Nedsatt urinering

  Kan problem tolereras? Och hur mycket pengar har du redan "samlat" med ineffektiv behandling? Det är rätt - det är dags att avsluta med det här! Håller du med? Därför bestämde vi oss för att publicera en länk med kommentaren från landets chefsurolog, där han rekommenderar att uppmärksamma ett mycket effektivt botemedel mot PROSTATIT.