Huvud
Skäl

Användningen av akupunktur för behandling av prostata sjukdomar

Innan du pratar om de sjukdomar som prostata utsätts för är det nödvändigt att bestämma rollen för detta organ.

Den ligger hos män under blåsan, som är som om den är "fast" på den, som en lampa på en patron. Genom den passerar en del av urinledningarna genom vilka urin från blåsan dras ut. Detta är den extra könkörteln som matar spermier, men "störningen" i urinaktiviteten gör att man överväger dess effekt på sjukdomarna i dessa organ.

Symtom på prostata sjukdom

Så är det tydligt att prostatens patologi uttrycks huvudsakligen genom kränkningar med urinutsöndring.

Sjukdomen kan delas in i tre grupper: prostatit, adenom och cancer.

Prostatit är en infektionssjukdom som orsakas av mikrober som "kommer" från urinvägarna eller från mer avlägsna källor: kokar eller tuberkulos-drabbade lungor. Sjukdomen manifesterar sig plötsligt, tillsammans med frossa, feber, smärta i buken. Om du inte griper in, utvecklar abscessen mycket snabbt, vilket bryter in urinläkaren och infekterar testikeln.

Med kraftig behandling är det möjligt att eliminera både själva själva abscessen och dess konsekvenser. Annars passerar sjukdomen i ett kroniskt stadium med perioder av lugn och utbrott, vilket leder patienten till ett praktiskt handikappstillstånd.

Adenom, "äldre manar" prostata, är något helt annat. Här talar vi om att öka volymen hos körteln och komprimera sin del. Tyvärr är den riktad uppåt och sticker ut i blåsan, vilket resulterar i att den bildar en botten, där urinen inte kan lämna. Därför symptomen på sjukdomen: första täta urinträngningar när blåsan tenderar att tvinga att ta itu med ett hinder, och sedan sträcka blåsan när det inte längre kan kämpa, observerade ofta urinretention i kanalen i urinledaren, fastklämd adenom.

Symtomen på prostatacancer liknar ett adenom, bara sjukdomsförloppet är mycket snabbare. Tyvärr kan det finnas metastaser i benen och lungorna. Detta bör undvikas, men prostatacancer är lätt att upptäcka, eftersom den har en specifik biologisk "signatur" (förhöjd koncentration i blodet av kemiska markörer).

Orsaker till prostata sjukdomar

Vi vet nu att prostatit orsakas av infektion av körteln genom en mängd olika mikrober: E. coli, stafylokocker.

Orsaker till adenom är okänd, det enda vi kan säga - det är en viss grad av "symmetriska" kvinno myom, resten av medicinen tvingas erkänna sitt misslyckande i detta avseende.

Tyvärr gäller samma sak för cancer. Det är bara klart att det är förknippat med hormoner, komplicerat av maskulin, kvinnor påverkas positivt.

Med prostatit krävs intensiv användning av antibiotika, och stor omsorg vidtas för att förhindra att sjukdomen blir kronisk.

Frågan med ett adenom är löst genom kirurgi. Men när är det dags för ingripande? Detta löses individuellt, sjukdomen är mycket humöraktig. Vissa patienter lever med det fram till slutet av deras dagar utan att känna något obehag. De har beslag på grund av utmattning (t.ex. bilresor), men allt justeras med hjälp av droger på en naturlig grund.

Cancer, detta har redan sagts, är mycket känsligt för kvinnliga hormoner, men ännu mer - till droger som undertrycker utvecklingen av män.

Användningen av akupunktur för behandling av prostata sjukdomar

Med prostatit och cancer spelar akupunktur bara en hjälproll. Men med adenom är det av stor intresse, eftersom det tar bort anfall, återställer urinen nära normalt.

Två huvud, två hjälpmedel.

  • Den första är underifrån på baksidan, i tre fingrar på båda sidor av ryggraden, vid nivån på linjen som förbinder iliackronorna.

  • Den andra - i tre fingrar på vardera sidan av anusen.

  • Den första - på magen, i mitten mellan naveln och puben.

  • Den andra - på båda sidor av puben, på ett litet skönhetsben.

Hur jobbar du med poäng?

När urinretentionen stimulerar bör punkterna vara mycket starka, med hand eller el, tills lättnad kommer. Att behandla kronisk prostatit bör inte påverkas mycket, men längre - i 20 minuter på morgonen och på kvällen.

Bookitut.ru

Behandlingsmetoder för prostata störningar

Prostatkörteln hos en man är delvis en körtel och delvis en muskel. Det omger början av urinröret nära blåsans öppning. Den har en storlek som ungefär motsvarar kastanjens storlek. I medelåldern kan det öka och göra urinering svårare.

Ungefär 60% av männen över 40 år har en förstorad prostatakörtel, och hälften av dessa män har inga tillhörande klagomål. Prostataförstoring är ibland hänförlig till bildandet av tumörer. Men oavsett vad som orsakade denna ökning kan den åtföljas av följande anmärkningar: infektion i urinblåsan, urinblåsa buk, urinretention, utveckling av tarminfektioner och stenar i urinblåsan. Dessa störningar kan leda till en ökning av blodtrycket och till och med till förgiftning av blod som ett resultat av uremi. Önskan att urinera kan också uppstå när en person inte kan urinera. Ibland är den här känslan falsk. Bränning kan också inträffa under urinering. Som ett resultat är blåsan ofta inte helt tömd, och detta är också orsaken till irritation.

Schema för behandling av störningar i prostatisk funktion

Terapeutiska akupunkturpunkter som används vid behandling av prostata

Kapitel 10. Teorin om rytmen

Helande retention av fröenergi

Många människor i väst är oroliga för att de har för lite sex. Kineserna tvärtom är oroade för alltför intensivt sexliv. Eftersom utlösning hos män och orgasm hos kvinnor (men i mindre utsträckning) försvagar njureenergin, är det för kinesisk medicin för intensiv sex som en potentiell källa till sjukdomen. Östra män är oroade över konsekvenserna av överdriven passion för sex mycket allvarligt. Många män med nedsatt Qi hos njurarna klagar på den trötthet som de upplever efter sex. Renal qi-kvinnor kan också försvagas genom frekvent förlossning på kort tid. Med hjälp av rytmteori kan en man bestämma hur ofta han kan ejakulera. Man bör komma ihåg att i Tao är det mycket viktigt att spara så mycket energi som möjligt och så lite som möjligt av energiförluster. Det är bäst att inte ejakulera alls. Endast de män som är övertygade om att detta är oacceptabelt för dem borde använda rytmteorin. Teorin om rytm är endast lämplig för män med ett "normalt" sexuellt liv. Alla som följer taoismens filosofi och vill medvetet höja sin energinivå, göra deras kropp friskare och yngre, måste hitta en individuell rytm för sig själva. För detta ändamål kan en man testa en ejaculation, och sedan leva ett antal dagar i fullständig avhållsamhet, det vill säga utan att ens tänka på sex. Om en man bestämmer sig för ett sådant experiment, är det bättre för honom att se så lite av sin sexpartner som möjligt. För att undvika missförstånd och missförstånd, glöm inte att förklara för henne varför detta är gjort. Om några dagar kan en mans sexuell attraktion öka något. Skulle betala till detta, om möjligt, mindre uppmärksamhet och undvika någon form av sexuell stimulans, om önskan ökar i proportion till tiden. Efter att ha nått den punkt där det inte längre är möjligt att ignorera sin sexdrivning, kan en man tro att han har hittat sin rytm. Antalet dagar som förflutit sedan den sista utlösningen motsvarar en individuell rytm. Således kan du bestämma det tidsintervall genom vilket du kan ejakulera utan att orsaka kroppsskada. Efter att ha bestämt din egen rytm kan du bestämma din biologiska ålder. Använd rytmformeln för detta ändamål. Om din cykel varar i 4 dagar, är du från biologisk synvinkel 20 år gammal (4: 0.2 = 20), oavsett hur många år du har levt. Om din rytm är 16 dagar, är du biologiskt 80 år gammal (16: 0,2 = 80). Detta är så, även om du bodde bara 40 år. Allt i universum har sin egen rytm och cyklicitet, inklusive människor. Kvinnor har en menstruationscykel. Män har också sin egen cykel, men det är inte så uppenbart. Enligt gamla taoistiska manuskript finns det en viss tid då utlösningen inte döljer en risk för en man. Mellanliggande intervall mellan ejakulationer tjänar till att återställa förlorad energi och näringsämnen. Den motsvarande enskilda rytmen för en man kan definieras enligt följande:

Ålder x 0,2 = tillåten frekvens av utlösning (efter hur många dagar).

Om en man, till exempel 30 år gammal, ändras sin cykel i rytmen om sex dagar (30 x 0,2 = 6). Det betyder att en man, om han är frisk, kan ejakulera var sjätte dag utan att skada sin hälsa. Därför varar en cykel under 4 dagar till tjugo män och 10 dagar för femtio, etc. Även om efter denna cykel, den livsenergi kommer fortfarande att gå förlorade under utlösning..; Men hon kommer att få möjlighet att återhämta sig om mannen följer sin rytm. Således kan en man upprätthålla energibalans. Men i fråga om överdriven och okontrollerad kön är en mans energiresurser mycket snabbt utarmade. Ledande ett liknande sätt att leva, bär en man sin kropp och ger ögonblicket för sin död. Å andra sidan, om man håller sig till sin naturliga rytm, kan han kontrollera din utlösning, kompensera för förlusten och därmed upprätthålla ett jämviktstillstånd. Som ett resultat kan han inte bli energiskt rikare, men hans energiresurser kommer inte att vara skarpa. Mellan ejakulationer kan en man och bör ha sex så ofta som möjligt. Det bör dock kunna hålla tillbaka och uppleva "den högsta formen av orgasm", tills den når en säker ögonblick av utlösning. Den boktips Songdynastin (581-618 f Kr. E..) Master Tsu Hsieh, en av grundarna av taoistiska medicin, följande rekommendationer om hur ofta utlösningar hos män (eftersom det finns riktlinjer för det minsta antalet utlösningar, beroende på ålder) :

• 20 år - en gång om 4 dagar

• 40 år - en gång var 16: e dag;

• 60 år - en gång om 30 dagar.

Även om dessa klassiska rekommendationer betonar vikten av ämnet, diskuteras det knappast i det moderna Kina. Detta faktum är helt överens med bristen på moderna mäns intresse för känslor som en möjlig orsak till sjukdomen.

Information om den mest effektiva sexuell terapin för män och kvinnor avseende de helande effekterna av energibehållande under samlag

Taoistiska metoder för att avskräcka sexuell energi tillåta en man och en kvinna, inte bara för att uppnå "gränslös högre orgasm", men också som "sekvens av nio gånger tio" har en läkande effekt på det endokrina systemet för båda parter och deras reflexzoner i samband med penis och vagina under samlag. Följande effekter av avskräckande effekt utsädes män från pennan av en av grundarna av den urgamla kinesiska diagnostiska och terapeutiska förfaranden taoistiska medicin, befälhavaren Tsu Hsieh, förhistoriska klok man som sägs ha öppnat "fem faser av qi livsenergi förändring": motion, andas, äta, sexualitet och meditation.

• trä -ci tiger.

• brasa - kropp och kroppsvätskor av en drake eller orm

• jord -man mellan himmel och jord, en symbol för en björn.

• metall -12 huvudvägar, energidriven meridianer, en symbol på kranen.

• vatten -8 speciella vägar eller magiska meridianer, en symbol för en apa.

Ju oftare en man hålls av utlösning i samlag med en kvinna, som i sin tur ger mer intensiv karaktär hans säd honom uthållighet, styrka och självförtroende, samt hälsa och livslängd.

En påminnelse! Under normal manlig orgasm prostatakörteln (i fallet av stimulering med 100%) töms genom en serie av kompressioner och avger från ca 200 till 500 celler från fröet millionov "energislott män" (placerade på ett avstånd av en hand under naveln). Detta motsvarar att förlora energi på nästan sex veckor. Denna energiförlust begränsar avsevärt hälsan hos en man och hans livslängd. Därför måste tekniken för att hålla fröens vitala energi användas varje dag i samband med övningen "män" för män. En man måste begränsa utlösningen under samlag, eftersom ju mer han håller, desto mer vitala energi och näringsämnen produceras i kroppen. Detta ger reserver för hälsa och livslängd, och inte bara i den sexuella sfären. Antagandet att hämning av utsäde kan ha en läkande effekt på kroppen, baserad på vetenskapligt bevisat faktum om att manliga utsädet har ett högt näringsvärde. Liksom blod utgör fröet en del av den "mottagande kraften" (yin aspekt) och är den kvinnliga passiva energin i kroppen och universum. Fröet och blodet är essensen av livets energi. Den manliga fröet består av en oförändrad och oöverträffad substans som inte ens kan brännas. När strömmen av fröet tränger kroppen, återställer den livskraft inre organ och ersätter den försvagade celler i kroppen.

Extraktionsteknik

Ejaculation - tillströmningen och frisättningen av fröet - är en känsla av högsta stimulans och speciellt nöje för någon man. Mannen, som föredrar den känsla av välbehag som orsakas av utsläpp av sperma, kan hitta en lämplig metod inom tekniken för läkning inneslutnings frö, i vilken den seminal energi går förlorad, och sexuell njutning inte minskas. Denna taoistiska teknik kallas "extraktionsteknik". Med denna form av tillämpning av denna teknik "extraherar" människan de vitala komponenterna, det vill säga fröens väsen, och deras återkomst till människans kropp. Vätskan som återstår efter extraktion, som helhet, har inget värde (enligt de gamla taoistiska visorna är detta frö inte längre lämpligt för reproduktiv funktion). En man ejakulerar den återstående vätskan och upplever en bekant känsla av njutning i samband med utlösning.

Instruktioner för användning av extraktionsteknik

1. En man når en intensitet på 98 eller 99% tills han når punkten för den sista tremmen som leder till utlösning (100%).

2. I detta ögonblick den producerar en kompression av detrusormuskeln av anus som i den manliga övningen "Deer" (stammar anus och bäckenbotten och håller andan). Detta minskar intensiteten hos manlig sexuell aktivitet till 60-70%, liksom önskan. Då kan mannen fortsätta att göra djupa och små skott i penis.

3. Avskräckningstekniker ska tillämpas 5-8 gånger i rad. Först efter detta måste en man gå vidare till utlösning. Ejaculation uppstår, men återstående vätska utstötas. En man kan ejakulera utan rädsla för att förlora de vitala komponenterna i fröet.

effekter

• Med hjälp av insekts- eller extraktionsmetoden lär man sig att kontrollera prostata-funktionen och inte tillåta stimulering över 98 eller 99%.

• När man komprimerar musklerna i anus och bäckengolvet töms prostata körtlarna. Men här sker det i en annan riktning än med vanlig utlösning. I stället för att kasta utsädet ut går det in och upp, till hjärnan, för att mata det. Denna process kallas "omvänd utlösning".

• Som en övning "Deer" för män, som används vid utvinning tekniken också stimulerar cirkulationen i området för blygdbenet, frö, tillsammans med blodet går till andra delar av kroppen och ger näring åt inre organ, körtlar, nerver och andra delar av kroppen.

• Samtidigt upplever en man en skarp och växande orgasm, eftersom utvinningstekniken stimulerar kontraster av prostata.

• Utvinningstekniken gör det möjligt för en man och en kvinna att inte bara uppleva en obegränsat stark orgasm; det har också en helande och fördelaktig effekt på båda parter och, viktigast av allt, en mycket gynnsam effekt på en man.

Tio former för att tillfredsställa en kvinna och ge en gynnsam effekt på en man som ett resultat av tillämpningen av teknik för fritt energibehållande

Antal kvarhållande av fröenergi av en man - Ökning av kroppens förmåga att självläka och även styrka, vitalitet och uthållighet

En gång - Intensifierar fröets energi, stärker kroppen och dess vitala energi. Växthusets hus.

Två gånger - Stärker ögonen, näsan och öronen. Växthuset är sköldkörteln.

Tre gånger - Ökar kroppens motstånd, stärker immunsystemet och saktar åldringsprocessen. Vattenhus - Njurar

Fyra gånger - Det stärker det endokrina systemet och fyller energireserver: könskörtlarna, binjurar, bukspottkörtel, bräss, sköldkörtel, hypofysen och tallkottkörteln. Adrenalhus

Fem gånger - Det förbättrar blodcirkulationen, förhindrar stroke och hjärtinfarkt, såväl som flebit. Hjärtat är hjärtkörteln.

Sex gånger - Stärkar muskler, senor och ledband och ökar deras elasticitet. Vattenhuset är njuren / blåsan.

Sju gånger - Levererar benen med energi, förhindrar artrit och atrofi av ben. Vattenhuset är njuren / blåsan. Hjärtat är hjärtkörteln.

Åtta gånger - Skapar och stärker auraen, liksom den "sjätte sinnen" - extra sensoriska förmågor. Det intellektuella huset är hypofysen. Anledningen är en pineal kropp.

Nio gånger - Läker alla kropps och själs åkommor, bidrar till obegränsad hälsa och livslängd. Anledningen är en pineal kropp. Det intellektuella huset är hypofysen. Växthuset är sköldkörteln. Hjärtat är hjärtkörteln. Transcendenshuset är bukspottkörteln. Vattenhuset är binjurarna. Huset av den huvudsakliga väsen är könkörtlarna.

Tio gånger - Det leder en man till en hög andlighet, eftersom hypofysen och pinealkroppen är helt fyllda med ny vital energi. House of Reason.

Dessa data är hämtade från Su-Nue Chins bok om diagnostiska och terapeutiska förfaranden för Tao-medicin. De kan inducera en man att utföra extraktionstekniken, för att oftare en man håller sin energi under samlag med en partner, den hälsosammare och mer bestående organismen blir. Kroppen tar emot mer energi och näringsämnen, som i sin tur ger den större styrka och uthållighet, skönhet och självförtroende.

Obs. Den helande effekten av att innehålla fröenergi manifesteras också under onanering. Det är sant att det är mycket trevligare och mer användbart att använda extraktionsmetoden under samlag med en partner, eftersom verkligheten långt överträffar fantasi.

Bai-Hui - "Poängen att träffa alla meridianerna" (Du maj 20), prick på kronan

Seven Seed Energies

Enligt den gamla kinesiska klassificeringen av läkningssystemet, som nu är känt i väst, består hankönet av "sju fröerergier". Den sjuka fräsenergins helande kraft uppskattades i antiken, eftersom dessa energier stärker och närmar sig det endokrina körtelsystemet och därmed immunsystemet.

"Sju fröerergier", återvände åter till kroppen som ett resultat av extraktionstekniker:

År 1965 studerade doktor Takuchi Shotai från Tokyo redan "sju fröerergier". Resultaten av hans forskning och effekterna av fröerergier på sexuell attraktion chockade den japanska allmänheten. Vad orsakade en sådan överraskning?

Extrakt av "sju-energi frö": Siltinum, Kuskuta, Lyutsium, Rubus, Plantage, Elettariya och Shizandra testades på 75 par i åldrarna ca 50 till 80 år. Äktenskapspar var fysiskt och mentalt hälsosamma, men alla makar förlorade sin sexuella lust och i åratal hade inte sex med varandra. Endast 2 veckor efter starten av godkännandet av dessa extrakt av fröet återupptog 20 par sex, och efter 4 veckor observerades samlag om 50 par.

Efter 18 veckor hade 70 par regelbundet sex. På grund av strikta japanska traditioner var denna ökning kategoriskt förbjuden vid den tiden. Även dessa dagar har dessa utsädextrakt en hemlig försäljning i Japan, Amerika och även i europeiska länder. Med hjälp av interna övningar Tao och främst utövar "Deer" för män att dra åt musklerna i anus med en spänningsbäckenbottenmuskulatur, "sju frö energier" reaktiviziruyutsya och sexuell potens återställs. Denna enkla metod att regenerera funktionen hos det endokrina systemet kräver emellertid daglig träning, eftersom det gamla ordsteget säger: "Öva är garantin för perfektion!"

Obs. Med förlusten av för mycket frö, kan restaureringen av de "sju fröenergierna" ta längre tid vilket avsevärt minskar den associerade aktiviteten och i slutändan försvagar människans vitalitet.

Kapitel 11. Teknik för förlängning av utlösning

Den mystiska punkten av akupressur är chang-mo

Moxa-terapi (moxibustion med små kottar från medicinska växter) under testiklarna för att eliminera erektil dysfunktion

Akupressur punkt

Technics en-mo för fröskydd

Att veta var, hur och när man ska genomföra akupressuren hos yen-mo-poängen kräver naturligtvis en viss övning. Trycket bör beräknas noggrant - inte för starkt och inte för svagt. Först kan du träna under onani, tills du är säker på att du har hittat denna punkt korrekt.

Det är väldigt enkelt att trycka på yen-mo-punkten. Efter lite övning kan du trycka på det så att din partner inte ens märker.

• Före utlösning placera handen på insidan av låret och hitta den här punkten. Pressa tillräckligt hårt för att förhindra att fröet frigörs från prostatakörteln.

• Om du trycker för nära testiklarna, kommer fröet att gå in i blåsan och lämna kroppen med urin. Om du upprepade gånger trycker på fel plats, kommer fröet att orsaka irritation av blåsan vilket kan leda till inflammation.

• Och om du trycker för nära anusen kommer det inte att stoppa fröets utsöndring. I det här fallet kommer träningen att vara värdelös.

• För att förhindra förlust av utsäde bör kanalerna vid prostatakörtelns botten stängas genom att trycka på fingret. Endast i detta fall kommer fröet att styras i motsatt riktning och absorberas i blodet.

Viktig anteckning

En specifik akupressurpunkt ligger mellan anus och pungen. Denna mystiska punkt, "fusion av alla yinergier", den plats där kontrollerade och kontrollfartyg förenas, kallas en-mo. Om du trycker på den med tre fingrar, känns det som en liten ihålig.

Om du klickar på um-mo-punktet omedelbart före utsädet av utsädet, kan ejakulationen vridas utan att utsädet utsöndras utåt. Med denna teknik kan en man omvandla sitt utsäde och uppnå en mer intensiv orgasm utan att förlora ett frö. Samtidigt lämnar fröet fullständigt hela prostatakörteln och absorberar i blodet. Frösenergin går upp genom meridianerna, som börjar vid denna tidpunkt, istället för att lämna kroppen (som inträffar under vanlig utlösning).

Människan förlorar således inte de trevliga förnimmelser som åtföljer kompressionen av prostata under utlösning och förlorar inte positiv fröenergi. Du bör dock klicka på penna-mo-mo tills orgasmen eller efterföljande transformation av fröet.

Även efter toppen av orgasm passerat, bör man fortsätta att onanera och trycka på punkten Shade-mo till slutet angenäm känsla som följer prostata komprimering.

Akupressur Technique Shade-mo win-win eftersom det tillåter man att avsevärt förlänga en erektion av hans "modiga krigare" och fortsätta att älska spelet så länge kvinnan inte upplever orgasm. De säger att användandet av denna metod också kan förhindra en oönskade graviditetspartner.

Kom ihåg det! Om du har ont i prostata, ska du gå till en läkare och genomgå en behandling innan du mastrar tekniken att avbryta utsädet av fröet. Under återhämtningsperioden är det emellertid möjligt att utföra en hjortövning för att komprimera den pubic-coccygeal muskel som kommer att påskynda läkningsprocessen.

Hur fungerar akupressurtekniken?

När du har använt tekniken med akupressur Shade-mo och framgångsrikt förhindrade utlösning, kan du kontrollera om fröet tillbaka till cirkulationssystemet, eller föll i urinblåsan. För detta ändamål måste du urinera i en burk. Muddy urin betyder att fröet har gått in i urinblåsan. Om en eller två timmar blir det mer uppenbart, eftersom fröet kommer att sätta sig på burkens botten och den transparenta urinen kommer att vara på toppen.

• hos män som äter mestadels alkaliska livsmedel bubblor urinen ofta. Om fröet kommer in i urinen kommer det att bubbla ännu intensivare.

• Under normal utlösning, det vill säga om du inte trycker på punkten Shade-mo eller inte avbryts av en manlig utlösning övningar "Deer", ungefär en tredjedel spyr sperma in i urinblåsan.

Båda teknikerna för att avbryta ejakuleringar är inte bara en produkt av teoretisk forskning. De visar ett riktat, kraftfullt stimulerande resultat av den voluntära handlingen, som manifesterar sig inte bara i sexualitet utan även i föryngringen av människans organism som övar dessa tekniker. Taoister kallar den här proceduren att återvända till kroppen av den kreativa kraften hos sexuella körtlar genom "regenerering". Många män och även kvinnor tror att det är onaturligt att sluta ejakulation, även om det ger en kraftfull positiv effekt. På det mänskliga sinnets nivå bör utlösningen vara så naturlig och oundviklig som döden. Som de säger, upplever man under varje utlösning "en liten död". Men på allt högre medvetenhet har allt som människor ser som onaturligt en helt naturlig och logisk anledning. Om du vill bestämma för natur och livslängd, behöver du bara avbryta utlösning och menstruation, förstås, om du inte kommer att bli gravid.

"Reverse ejaculation" för förlängning av erektion och livslängd

Hur kan enkla metoder, såsom att trycka på pen-mo-punkten och utföra övningen "hjort" för män, ha en sådan djup effekt på kroppen?

Prostatakörteln kontraherar och återigen expanderar under normal orgasm med utsädet av fröet. Genom att klicka på yen-mo-punkten kan en man bestämma hur snabbt prostatakörteln töms. Med normal orgasm kan detta hända i en bråkdel av en sekund. När de används Taoist teknik akupressur punkt Shade-mo, prostata tömning process kan ta tid upp till fem minuter, vilket också leder till en mer intensiv och långvarig orgasm upp till fem minuter. Men ännu viktigare är det faktum att den energi och näringsämnen fröet innehållande dessa viktiga komponenter, såsom vitaminer, mineraler och aminosyror (från forskning), lagras i kroppen. När du använder den här tekniken kommer fröet inte in i blåsan eller urinröret. Istället förblir det i prostatakörteln. Därifrån går fröet in i cirkulationssystemet, stiger upp kroppen och fördelas i de sju körtlarna i det endokrina systemet, vilket ger energi med energi. Detta säkerställer att hela kroppen av vital energi och näringsämnen, aktiverar hudceller, smörjer lederna, stärker nerver och därigenom ger ett utmärkt skydd mot sjukdomar, såsom multipel skleros. I akupunktur kallas punkten yen-mo "den första konceptuella meridianen". Det här är energidörren genom vilken energi från en mans kropp löper kontinuerligt. Även sexuell avhållsamhet kan inte stoppa denna "läckage". Men med hjälp av akupressur Shade-mo sekvenser och "Deer" övningar kan åsidosätta denna "kran" och förhindra därmed ofrivillig förlust av kropps välbehövlig vitalitet.

• För detta ändamål finns det fortfarande en sittställning i taoismen, när en av fotens häl pressar på yen-mo-punkten, stoppar också energiläckaget. Även i väst beskrivs denna position som en extremt viktig teknik. Sittande på ischium rekommenderas inte bara för att stabilisera hela ryggraden. trycket på zen-mo-punkten med punkten som förbinder båda benen stannar också energiläckage. Det är möjligt att stödja denna effekt genom att stänga anus och bäckenbotten i olika variationer (7 kompressioner för var och en av de 7 körtlarna - endast 49 gånger).

• Spetsen på tungan är en extra viktig punkt genom vilken energi släpps. Rekommenderar därför taoistiska medicin placera tungspetsen på tandköttet och böja det inne för att stoppa utmatningen av energi från kroppen under meditation eller i situationer som hotar att orsaka stress.

Synvinkel som en metod för födelsekontroll

Kvinnor måste också vara medveten om den underbara effekten av akupressur Shade-mo, eftersom det kan hjälpa en kvinna och hennes partner för att nå oanade höjder under samlag. Om en kvinna trycker på denna stimuleringspunkt strax före manuell orgasm ökar detta starkt båda parternas önskan.

Men även i det gamla Kina hjälpte akupressurtekniken i yen-mo-punkten att planera familjen och förebygga oönskade graviditeter. Forntida kinesiska författare berättar för oss att bönderna i regel var glada att lägga till en familj, eftersom det innebar att nya arbetare skulle dyka upp i huset. Om en kvinna föddes mycket betraktades det som en välsignelse från gudarna, eftersom de fattiga inte fick betala för mycket uppmärksamhet åt barns hälsa eller utbildning.

Den gula kejsaren, hans ministrar och befälhavare, vakterna och palats adelen behandlade detta ganska annorlunda. För dem var äktenskapet, som motsvarade en persons rang, barnets sinne och legitimitet, behovet av att få en son och en arving, liksom vård av sin hälsa och god utbildning, mycket viktigare. Alla representanter för den kinesiska aristokratin använde en-mo-poängen och båda hjortutövningsteknikerna för män för familjeplanering för att förhindra uppfattningen av oönskade, olagliga barn eller befruktning vid fel tidpunkt. Behovet av att skydda utsädet var en djupt rotad övertygelse. Barn borde inte ha lider av dumhet eller misstag hos sina frivolösa föräldrar.

Därför skrev Ian, en taoistisk läkare som levde under Han-dynastin:

"Maskulinitet (frö) kommer från yang. Emellertid, yang är lätt förtjust i upphetsning (erektion) och är utarmad så snabbt (förlust av förmåga till erektion). Femininitet (jade grindar) kommer från yin. Yin är emellertid långsamt upphetsad ("frisättning av vattenflödet"), och dess tillfredsställelse uppnås också långsamt ("nio steg med kvinnlig orgasm"). Så, om yin är närvarande i överskjutande kvantiteter och har uthållighet, är yang begränsad och sårbar (förlust vid utlösning). Av denna anledning är kontrollen av utlösning med akupressuren hos punkten en-mo ett av sätten att bevara hälsa och livslängd. "

Dessa korrelationer återspeglas i större livslängd bland kvinnor som lever i genomsnitt 5-15 år längre än män. Nyckeln till en återgång till jämvikt obalansen ligger i rätt reglering av relationerna mellan de båda könen, mellan eld (mannen) och vatten (en kvinna), i vägen för yin och yang, som hjälper oss att förbättra hälsan och förlänga livet genom sexualitet. akupressur punkt-Mo Yan är en av de viktigaste aspekterna för att konvertera manliga seminal energi. Först vid högre stadium av akupressur färdigheter Shade-mo kan ersätta motion spänning bäckenbottenmuskulatur, vilket ger bättre kontroll över riktning fröet tillbaka. Akupressur Technique Shade-mo är både praktiskt och mycket trevlig; Men hon snart kvar som en "teknik för nybörjare", så snart man kommer att behärska tekniker såsom motion "en hjort."

Fördelarna med "omvänd utlösning"

Nu kan du föreställa dig att mina läsare, både män och kvinnor, frågar hur kan sex utan manlig ejakulation generellt ge något nöje? Den gula kejsaren frågade också denna fråga när hans rådgivare rekommenderade honom att börja utöva kontroll över utlösningen. Vid detta tillfälle ägde följande samtal rum mellan Ben-Tse och Rainbow-tjejen, som ingår i det taoistiska manuskriptet "Secrets of the Jade Chamber".

Regnbågeflicka: Det är allmänt accepterat att en man får stor glädje av utlösning. Men mastering av Tao-metoderna kommer han att kasta ut mindre och mindre frö. Kommer inte nöjen han upplever att minska?

Ben Tse: Tvärtom. Efter fröets utbrott känns mannen trött, han har ringa i öronen, ögonen stänger och han dras till sömnen. Han är törstig och hans lemmar blir tröga och styva. Nöjet från utlösning varar korta ögonblick följt av långa timmars utmattning. Visst, det här är inte riktigt nöje. Å andra sidan, om en man reglerar utbrott av ett frö och reducerar det till ett absolut minimum, stärker hans kropp, sinnena är fri och syn och hörsel förvärras. Trots det faktum att en man ibland avsiktligt avvisar känslorna i samband med utlösning, är hans kärlek till sin kvinna starkt förbättrad. Det verkar som om han inte kan få nog av sin älskade. Och det här är ett sant långvarigt nöje, eller hur?

Observera att sista meningen innehåller en särskilt subtil och viktig observation. En man som ständigt upprätthålla en hög nivå av testosteron i kroppen och ökar utbudet av sperma och andra komponenter av den manliga väsen genom att kontrollera utlösning känns ökar sin kärlek och tillgivenhet för sin fru. Hans kärlekslust ökar också.

I taoistisk kärlekskonst ligger inte betoningen på den romantiska aspekten av kärlek, men på rätt teknik. Det är mer som en sport match. Segersidan på ena sidan är inte tillräckligt - båda lagen måste vara "i form" som ett resultat av träningen, och båda måste känna till spelets regler. Men taoisternas syn på kön som en kamp, ​​"slagfältet, strödda med blommor", är inte på något sätt identiskt med vad människor i väst tycker om att kalla "sexkampens kamp". Den senare termen indikerar en grundläggande konflikt med motsatta synpunkter och en rasande kamp för sexuell överlägsenhet som går utöver sovrummet. Taoister innebär också praktiska, taktiska aspekter av den faktiska sexuella handlingen - vad de kallar "sängstrategi".

I den erotiska romanen "The bönematta kött" Li Yu, författaren av Mingdynastin period finner vi en underbar beskrivning av denna "kamp" inställning till sexuella relationer.

• Om vi ​​ignorerar antalet deltagare, finns det en verklig skillnad mellan de slag som arméerna driver och de strider som uppstår i sängen? I båda fallen är befälhavarens huvuduppgift att bedöma dispositionen och få tillgång till fiendens styrkor.

• I en sexuell handling uppmärksammar en man först och främst en kvinnas kullar och dalar, och kvinnan är mest intresserad av pistolernas storlek och eldkraft.

• Vem går framåt och vem kommer att dra sig tillbaka? I sängen, som i krig, är det lika viktigt att känna dig själv och din motståndare.

Till skillnad från strider med hjälp av svärd och spjut, har kvinnor en fördel över män. Därför bör en man vara bättre förberedd för en "kärlekskamp". Men eftersom de flesta män tycker att de är starkare än kvinnor är de övertygade om att deras "fem minuters blitzkrieg" är tillräckligt. de flesta kvinnor låtsas att de är nöjda, men de erkänner inte männen vad de verkligen vill ha.

För att kunna leverera sann tillfredsställelse åt partnern och fylla på sin väsen och energi istället för att förlora dem måste mannen lära sig:

• förlänga samlaget och upprepa det tills hans partner känner sig till fullo tillfredsställelse, genom att akupressuren på lenomo-punkten används i tid innan utsädet utsöndras

• I en högre fas behärskar du tekniken av kramcykelmuskel (muskelspänning i anuset och dra upp bäckenbotten).

"Rainbow Girl" kallar denna metod "kontakt utan läckage."

När samlag sker i enlighet med Daos väg, blir de en "obegränsad energikälla", som aldrig torkar upp och inte är utarmad. Dessutom är fullständigt avhållande också skadligt för människans hälsa, liksom ett överflöd av sexuell aktivitet.

Statistiska studier av effekterna av akupressur chang-mo

I 15 år (1974-1989) deltog amerikaner i åldern 19-64 år frivilligt i studien. Nedan följer några intressanta resultat som erhållits av professor Stephen T. Chan.

När det gäller punkten el-mo

1. 73% av männen som behärskade akupressurtekniken hos En-mo-poängen var i åldern 30 år.

2. 85,4% av alla deltagare kände en underbar effekt.

3. 12,6% kände inte en signifikant skillnad.

4. 1,96% kändes obehagligt från tid till annan.

En man sa att när han pressade punkten kände han sig smärta. Den här personen deltog inte i seminariet om "Tao sexualitet", som hölls 1972, och deltog bara i en timmars briefing om detta ämne, utan att uppmärksamma instruktörens varningar. Dessutom diagnostiserade hans läkare honom med inflammation i prostatakörteln. När han rapporterade att trycka på yen-mo-punkten förvärrar hans tillstånd, blev han uppmanad att omedelbart sluta akupressur och först och främst bota inflammation i prostata. Först efter det kommer han att kunna återuppta akupressur. Efter att ha gått under behandlingen av prostata försökte mannen igen att delta i akupressur och uppnådde anmärkningsvärda resultat. En noggrann studie av de möjliga orsakerna till obehagliga upplevelser avslöjade att sådana känslor var baserade på psykologiska faktorer. Långa och regelbundna klasser tog lokala påfrestningar, lindrade rädslor och nervositet och obehagliga känslor passerade.

När det gäller övningen för män "hjort"

1. Samma 3379 män deltog i denna studie.

2. 78,6% av männen som försökte stoppa utsädet av fröet var äldre än 35 år.

3. 91% fann tekniken att behålla ejakuleringar användbara.

4. 8,2% var inte nöjda med resultaten. Nästan 1% av männen var rädda för att använda denna teknik.

När det gäller övningen för kvinnor "hjort"

En ytterligare forskningsrapport sammanställdes under samma period. 756 kvinnliga volontärer i åldrarna 21 till 45 år deltog i denna studie.

1. Ingen särskild åldersgrupp visade ökat intresse för övningen "hjort" i jämförelse med andra grupper.

2. 95% av alla kvinnor som deltog i övningen kände sig bättre. 5% kände inte några förändringar. Ingen av kvinnorna kände sig då sämre.

3. Endast 221 kvinnor bestämde sig för att avbryta menstruationscykeln. Av det här numret lyckades nästan 40% helt stoppa menstruationen och 40% av blödningarna minskade avsevärt (vissa hade återstående gulaktiga eller bruna färger). Cirka 20% av kvinnorna misslyckades med att påverka menstruationscykeln.

4. Kvinnor som lyckades sluta helt menstruation tog det för 3 månader. Ungefär 60% tog upp till sex månader och 1% av kvinnorna - ett år eller ännu längre.

Kapitel 12. Ejakulation. Kommer och lämnar fröenergi

Utsläpp av utsädet och dess effekt på människors hälsa och personlighet

1. Prostata körningens funktion består i utbrottet av fröet, miljontals och miljontals spermier som bär DNA-koden för kvinnan och mannen. De bestämmer människors hälsa och hans livslängd, liksom hans förutsättning för sjukdom. I taoistisk medicin kallas utstötningen av fröet jing, "essensen av den sanna livskraften". Det betyder att jingen är motorn av sexuell energi, vilket ger formen av en ny livssituation med hjälp av ett krypterat meddelande - DNA-koden.

2. Enligt denna uppfattning är utlösning en komplex process. I processen att stimulera penis börjar prostatakörteln att fylla med vätska. Efter att ha nått maximal fullhet gör hon snabbt flera stycken tills hon återgår till normal storlek.

3. Som ett resultat av dessa sammandragningar, som mannen känns som en orgasm, trycks vätska ut ur prostatakörteln genom urinväggen in i penis och spränger sedan från penisspetsen. Varje gång prostata körtlar kontrakt med efterföljande avkoppling, pressar prostata utsädet ut ur de partiella vesiklarna. En man som övar "odödlig andning" (utför qigongövningar "hjort", "kran" och "sköldpadda") kan känna upp till 49 stycken. Av dessa sammandragningar består av orgasm, därför påverkar överträdelser av prostatafunktionen kvaliteten på orgasmen.

4. Körtlar är prostata och testiklar. Penis anses inte som en sexuell körtel, eftersom det inte är ett järn och faktiskt producerar ingenting. Det är bara ett slags rör genom vilket körtel hemligheter stam, ett instrument som kön körtlarna använder för reproduktion.

Ägg producerar spermier och hormoner; prostata producerar en frövätska som innehåller näringsämnen, hormoner och vital energi. De två vätskor som produceras av testiklarna och prostatan bildar vad vi kallar semen, spermieröverföringsmediet.

5. Under utlösningen förlorar en normal vuxen man omkring en matsked frö. Enligt de senaste vetenskapliga studierna innehåller denna mängd frö näringsämnen från två stora biffar, 10 ägg, 8 apelsiner, 6 citroner och 5 bananer. Fröet innehåller också protein, vitaminer, mineraler och aminosyror, det vill säga nästan allt man behöver för livet varje dag. Dessutom är det en stor mängd vital energi i fröet, vilket innebär att varje frisättning av fröet innebär ett signifikant energianval. Detta förklarar känslan av tomhet som upplevs av en man efter utlösning.

Förlust av fröet i vanligt tal kallas ofta "ankomst", även om det skulle vara mer korrekt att kalla det "återkallande". Cirka 200 till 300.000.000 levande spermier, hormoner, näringsämnen, vitaminer, styrka, uthållighet och även personlighet mannen och hans självkänsla, "go" och förlorade på bara några sekunder. Frigörande av utsädet är en enorm manliga offer på grund av dess fysiska, mentala och känslomässiga förmågor slut under en lång tid. Detta fenomen kan jämföras med ett brinnande ljus, vilket släpptes ut genom att hälla en hink vatten på den.

6. Efter utlösning är alla sju körtlar förstörda, särskilt könkörtlarna, som ger energi till det endokrina systemet. Taoistmedicin kommenterade detta tillstånd enligt följande:

"Om du går på detta sätt och styr könsenergi ner, kommer du att tömma upp de sju körtlarna. Därför har du påbörjat människors väg och alla människor dör före termen (ejakulation - förlust av miljontals levande spermatozoa - förkortning av livslängden). En levande lejon kan förvandlas till en död hund för kortast möjliga tid, och en person förlorar sin ungdoms partikel. Men om du går på en annan väg och styr din sexuell energi upp genom de sju körtlarna, kommer du att kunna uppnå evigt och gudomligt liv (omvänd utlösning - förlängning av erektion och liv). "

Baserat på personliga observationer lyckades de gamla taoistiska visarna dra följande slutsats.

"Att vara hemma eller resa till en annan del av världen, kanske du märker att det finns många äldre och fortfarande attraktiva kvinnor runt än män runt. Kvinnor som inte upplever förlust av sexuell energi (förutom de som hade för många graviditeter) lever nästan 15 år längre än män. "

Av den anledningen började de gamla taoistiska visarna söka och hitta ett sätt som gör det möjligt för män att uppleva en ännu trevligare orgasm utan att bryta ut och förlora vital energi, men med bevarande och användning av den.

• Om en man kan rikta sitt utsäde i motsatt riktning, kommer han att kunna bevara både värdefull vital energi och erektion. Då kommer mannen att kunna leda en kvinna "i nio steg som leder till fullständig tillfredsställelse."

• Det som vanligtvis kallas kvinnlig orgasm är bara det fjärde steget i nivån i energipotentialen.

Seed energi retention

På grund av erfarenheten av årtusenden fann de gamla taoistiska visarna att en man bör reglera frekvensen av hans ejakuleringar. Denna frekvens beror på styrkan eller svagheten i utlösningen, liksom på åldern och den allmänna fysiken hos mannen. Dessutom borde en man aldrig tvinga sig att ejakulera, för med en ny utlösning skadar en man hela det endokrina systemet. Varje man bör reglera nivån på sin fröens väsen i enlighet med sina egna reserver av vital energi (se tabellen i kapitlet om rytmets teori).

Master Tsu Hse beskriver symtomen på "tvungen utlösning" enligt följande:

• Ljud i öronen, trötthet i ögonen, lymfben, förlust av erektion och ökad torrhet i halsen, sömnstörningar, andfåddhet och motvilja att röra sig.

• Den behov av att urinera, smärtsamma aptit, oförmåga att koncentrera sig, svag puls, överdriven svettning, dålig andedräkt, yrsel, förstoppning, diarré, ovilja att arbeta, aggressivitet, depression, migrän och för tidig utlösning.

Han rekommenderar att ejaculation upprätthålls med hjälp av övning för män "hjort" (spänningar av pubic-coccygeal muscle). Tsu Hse fann att denna praxis bidrar till att stärka livets väsen och försvårar även hörsel och syn. Dessutom tillägger Master Tsu Hse att en begränsande passion under älskling faktiskt ökar kärleken hos en man för en kvinna. En man känner att han inte kan släcka sin passion för sin älskade.

Varje man borde fatta sitt eget beslut om när han vill ejakulera eller hålla fröet i kroppen med träningen "hjort" för män. En kvinna borde ha en intuitiv förmåga att gissa hennes älskade önskningar precis som hon känner igen sina önskningar och behov. En partner borde under inga omständigheter kräva att en man borde ha en "socken" när de älskar. I stället varje gång hon borde vara redo att känna sin kärlek på ett nytt sätt.

Alla gamla taoistiska manuskript betonar att en annan syn på kön som en ras till klimax och fysisk kollaps har begränsande effekter på fysiska och skadliga effekter på psykologisk nivå. I öst anses fysisk kärlek som ett tillfälle för båda parter att lära sig nya glädjehöjder, för att uppleva en mer intensiv orgasm utan att förlora ett frö.

Om en man misslyckas kontinuerligt för att följa en enskild rytm av kärlek (älskar sekvensen av 9 x 10 och 108 skalv penis helande impulser från bäckenbotten spänning bäckenbottenmuskulatur) och dess vitala energi torkade upp. Underlåtenhet att följa den rätta rytmen under älskog är "ofrivillig utlösning", som snabbt leder till utmattning män. Som ett resultat kan "hundra kroppsskador" utvecklas under en viss tid.

Tidigare skyndade och stressande sätt samlag, vilket vanligtvis sker utan förberedelser, och där kvinnor tenderar att vara passiv roll, inte lika för att tillfredsställa en man och en kvinna, liksom orsaka skador på partners på den fysiska och psykiska / känslomässig nivå. Denna metod är inte ett uttryck för ömhet och tillgivenhet, men tvärtom leder ofta till alienering och bristning.

Även om en kvinna inte har ett frö som behöver behållas, har hon, som en man, en stor potential för passion. Med rätt orientering kan denna passion lugna känsliga nerver, påskynda blodflödet och regenerera vävnader. Som en följd av en djupare, sann enhet som återspeglar de mest ansträngda hjärtat känslorna kan en man och en kvinna lindra eller läka fysiskt lidande och plågor.

Metoden för regelbunden rytm och periodisk retention av fröenergi har en terapeutisk effekt som inget annat läkemedels- eller behandlingsschema kan matcha. En man och en kvinna kan dra nytta av det oerhört om de lär sig att kontrollera sina fysiska orgasmer med hjälp av hjortövningar för män och kvinnor. Det finns emellertid inget behov av och inte ens rekommenderas att avstå från utlösning under obestämd tid, eftersom ett balanserat sexuellt förhållande tyder på att partnerna kan ge och ta emot gåvor lika.

Sju körtlar i det endokrina systemet - källan till immunförsvar

Man kan föreställa sig alla sju körtlar i det endokrina systemet i form av kärl som är förbundna med varandra av olika arterier eller rör. Vid leverans av kroppen med den vitala Qi beror varje kärl eller järn på alla andra.

När det första fartyget, "Seed House", fylls med vital energi, fördelas denna vitala energi långsamt utmed arterierna eller rören mot de andra sex kärlen i det endokrina systemet. Fördelningen är bottom-up, som visas på sidan 266.

Även taoistiska forskare har länge gått till nya generationer den stora mängd kunskap om struktur, natur och funktion i det endokrina och immunsystem är moderna västerländska vetenskapen först nu börjar studera på djupet endokrinologi (teorin om de sju endokrina körtlarna). Tyvärr är detta ett relativt nytt område för medicinsk forskning, och det kan ta en hel del arbete för att reda ut hemligheten med Tao medicin, har fördelen av en tusen år av erfarenhet att förstå det endokrina systemet genom att jämföra den med naturen. Inte överraskande, inträffar det försvagade tillstånd eller predisposition för sjukdomen när en av de sju körtlar som lider av en förlust av energi, som kan orsakas av olika skäl. I detta fall, på könskörtlarna har till uppgift inte bara bildandet av ett balanserat flöde av energi för att kompensera för brist, men också till uppgift att stärka den försvagade energiflödet för att återställa den högsta möjliga energinivån i kroppen. Sexkörtlar utgör basen för körteln, grunden på vilken alla andra körtlar vilar. Alla sju körtlarna ömsesidigt stöder varandra i sin orderordning från botten uppåt. Om de första sex husen inte är fyllda med vital energi, är det omöjligt att fylla det med "Sjunde Huset", "Hus av Anledning". Därför är det uppenbart att kroniska underskott och obalanser utvecklas i kroppen när en av komponenterna i detta system av körtlar, såsom livmodern eller prostatakörteln avlägsnas kirurgiskt. Därför, i de gamla taoistiska medicin läkare brukar försöka använda alla möjliga metoder, innan beslut fattas om resektion, särskilt kirurgi av könskörtlarna. Tyvärr, i stället för att lära sig av taoistiska sages, fortsätter västerländsk medicin att behandla enskilda körtlar som oberoende organ som kan behandlas separat.

Fartyg G: Hus av skäl - Pineal Body

(Den pineala kroppen påverkar direkt resten av körtlarna med hjälp av hormoner som det genererar och utsöndrar.) Vi kan kommunicera på andlig nivå genom denna körtel, eftersom den är förknippad med medvetenhet och intuition. En ny energikrets börjar. Så här måste vi föreställa oss cirkulationen i det endokrina systemet.

Fartyg F: Hus av intellektet - hypofysen

(Hypofysmannen kontrollerar minne, visdom, intelligens och tänkande.)

Fartyg E: Växthus - Sköldkörtel

(Sköldkörteln stöder den cellulära metabolismen i kroppen och styr tillväxten, den kopplar också till andningsorganen.)

Fartyg D: hjärtat i hjärtat är tymusenLesa.

Thymus körtel styr hjärtan och cirkulationen.)

Fartyg C: House of Transcendence - pankreas

(Bukspottkörteln kontrollerar matsmältningen, blodsockernivån och kroppstemperaturen.)

Fartyg B: Vattenhus - binjurar

(Binjurarna stöder njurarna, benen, benmärgen och ryggraden.)

Fartyg A: Seminalväxthus - könsorganer

(Sexkörtlar - prostata och testiklar hos män och äggstockar, livmoder, vagina och bröst hos kvinnor - är ansvariga för utsöndring av hormoner, sexuell energi och reaktioner och reproduktion av avkommor.)

I taoistisk medicin, som syftar till människans hälsa och livslängd, anses borttagning av en av körtlarna verkligen ett "brott", vilket innebär att hela kroppen förlorar sin energibalans. I en mening är denna åtgärd likvärdig med att öppna en "Pandoras låda". När en viss inflammerad del av kroppen skärs ut, är det som att kasta ut en klocka som meddelar en eld, för att vi inte vill höra alarmerande ljud när vi har något brinnande (Stephen T. Chan). Denna typ av larmsystem, skapat för människor av moder-naturen, innefattar tonsiller, som ligger på "frontlinjen" av immunförsvarssystemet i vår kropp. Dessa är de första elementen som påverkas av patogener som reagerar med en inflammatorisk process för att varna en person med fara. När tonsillerna avlägsnas kirurgiskt kirurgiskt, kan de inte längre utföra sin varningsfunktion. Vid kirurgisk resektion av körteln representerar de taoistiska "inre övningarna" en räddningsåtgärd som tar på sig den borttagna körtelens funktion, eftersom dessa övningar kontinuerligt förser kroppen med energi och hormoner och skyddar den mot ytterligare försvagning. Med hjälp av Taoens helande inre övningar är systemet med de sju körtlarna försedda med en ny vital energi. Systemet återställer balans, och energinivån ökar optimalt, vilket också stärker kroppens immunförsvar. Detta är det taoistiska sättet att övervinna befintliga svagheter och självläkning, samt att använda högre energi för att öppna upp ditt mentala / andliga centrum (Stephen T. Chan). Endast en person som har starka könkörtlar åldras inte, eftersom könkörtlarna fungerar som "livets hjul". Om det här hjulet roterar fritt kan du undvika sjukdomar i kroppen. Endast i detta fall stimuleras cellprocesserna i människokroppen.

Mäns slutspel efter utlösning

Massage av penisens meridianer för att stärka erektion och desensibilisering

För att behålla framtida erektioner rekommenderar dao-mästare att använda det sista spelet med penis efter utlösning. Denna praxis kallas också "extrusion av en jade stjälk".

1. Desire och energi förångas också efter fröets frigöring. Den penislånga tillståndet kvarstår mycket längre än spänningen, eftersom krafterna som ger en reträtt är starkare än erektionen. Med ålder blir penis gradvis trög, vilket komplicerar erektionen.

2. Därför måste mannen själv skapa långa, gynnsamma förutsättningar för att upprätthålla excitering av penis under lång tid. Bevarande av erektion är en gammal taoistisk hemlighet och kallas en "mans finalspel". Om en man följer den här tekniken kanske han aldrig får drabbas av konsekvenserna av impotens i sitt liv.

3. Effektiviteten hos manliga slutspelet beror på två faktorer: det fysiologiska svaret och den psykologiska återkopplingen.

4. Som en motåtgärd mot fysisk svaghet efter samlagets slut kan en man utveckla och "ge ut" en penis minskad i storlek penis. Dessa manipuleringar föranleder vävnaden att slappna av och låta det svälla igen. "Tränad" på så sätt absorberar penis stora mängder blod utan problem, vilket underlättar erektion.

5. Varje svullnadsprocess underlättar följande. För att motstå den psykologiska försämringen borde en man efter utlösning inte berätta för sig själv att allt är klart. Om fysisk utmattning sker samtidigt kan negativa tankar gradvis börja dominera en mans hjärna och, oberoende av sin naturliga förmåga, leda till impotens.

6. Mäns slutspel efter utlösning kan hjälpa en man att övervinna problem och kompensera för otillräckligheten i alla funktioner.

Penis extrudering. Krama penisstammen med hand från botten av testiklarna och till botten av penishuvudet, som om du ska "mjölka" den. Således går blod in i penisens huvud, ökar det och stärker erektionen. Med hjälp av denna teknik kan du uppnå den ideala "svamp" -formen av penishuvudet. Det rekommenderas att upprepa detta förfarande varje dag tidigt på morgonen och sent på kvällen 81 gånger med höger och vänster hand.

Obs. Penisens "övergivande" refererar bara till sin bagage. Rör inte på huvudet. Denna metod bör användas vid slutet av varje sexuell handling som vid utlösning och utan det.

Forntida kinesiska akupunkturpunkter används för att behandla spermaterapi

Uttrycket "spermatorrhea" betyder en nattlig utbrott av ett frö som kanske eller inte kan åtföljas av en dröm.

Spermaterapi Behandlingsschema

Forntida kinesiska akupressurpunkter används vid behandling av spermaterapi

Kompletterande behandlingsregimer

Gamla kinesiska punkter av akupressur för att bli av med prematur utlösning

Behandling av för tidig utlösning St-27 Bl-23 Li-4 TW-10 Ki-5

TW - Trippelvärmare - Trippelvärmare, som påverkar nerverna, lymfkörtlarna och det endokrina systemet (de sju körtlarna)

Forntida kinesiska punkter av akupressur, brukade bli av med smärta i penis

Eliminering av smärtsamma känslor i penis Lu-7 St-29 St-30 Sp-6 Bl-47 Bl-50

Kapitel 13. Erection Control

Erektionsvinkeln vid bestämning av den biologiska åldern

Som vi vet från resultaten av vetenskaplig forskning varierar erektionsvinkeln hos män med ålder.

Följaktligen kan du, genom att mäta erektionsvinkeln, bestämma den biologiska åldern eller hälsan hos en man.

Relationen mellan ålder och erektionsvinkel är lätt att förstå om man tittar på personens hand. Därefter ser du hur du kan mäta styrkan på en erektion.

En frisk man

I åldern 15-20 år Jade-stjälken når sin maximala styrka och bildar en vinkel på 45-60 ° i förhållande till kroppen. Denna erektionsvinkel motsvarar tummens position på armen, som är förknippad med lungorna och bronkiolerna, såväl som med lymfkörteln. Trots motsvarande fas av trädet är den första fasen av förändringarna under Tiger-tecknet.

I åldern 20-30 år år visar den upphetsade jade-stjälken tillräcklig styrka och bildar en vinkel på ca 60-90 ° relativt stammen. Denna erektionsvinkel motsvarar läget för pekfingret i samband med tjocktarmen och nerverna. Den motsvarande fasen av elden är den andra fasen av förändringarna under tecknet av draken.

I åldern 30-40 år år har den upphetsade jade stjälken ett något försvagat tillstånd och bildar en horisontell vinkel på ca 90-108 ° relativt stammen. Denna erektionsvinkel motsvarar handens långfinger i samband med cirkulationssystemet och sexualiteten, allergiska reaktioner och blodkärl. Jordens motsvarande fas är den tredje fasen av förändringar under tecken på björnen.

Vid åldern 40-50 år år visar den upphetsade jade-stjälken en svag livskraft och bildar en nedåtriktad vinkel på ca 108-135 ° från kroppens mitt. Denna erektionsvinkel motsvarar placeringen av ringfingeren som är associerad med systemet hos de sju körtlarna. Motsvarande fas av metallen är den fjärde fasen av förändringarna under tecken på örnen.

Vid åldern 50-80 år år är den upphetsade jade-stjälken i ett försvagat tillstånd och bildar en nedåtriktad vinkel på ca 135-144 ° från mitten av kroppen. Denna erektionsvinkel motsvarar läget för lillfingeren på armen, kopplad till hjärtat och tunntarmen. Den motsvarande fasen av vatten är den femte fasen av förändringarna under tecknet på apan.

"Fem korrelationer" under tecknen på tiger, draken, björnen, örnen och apan symboliserar önskan hos dessa typer av djur för sampolymerisering och uppfattning. De antika taoistiska visarna korrelerade dessa djur med folkens tillstånd. Det är dock också sant att det inte finns några regler utan undantag.

Vinkeln på en erektion i spegeln av en mänsklig hand

Under utlösningen försvagas alla de listade organen, de sju körtlarna och erektionen. Resultatet är förlusten av proteiner, kolhydrater, vitaminer, mineraler och aminosyror.

Vi ger en förklaring av "inre effekter" av handens fem fingrar:

• Lungor, bronkioler och lymfkörtlar är associerade med tummen.

• Stora tarmdegenerering och nervutmattning är förknippade med pekfingret.

• Cirkulations- / sexuella störningar och allergiska reaktioner / kärlsystem är förknippade med långfingeren.

• Det endokrina systemet och endokrina körtlar är associerade med ringfingeren.

• Hjärtat och tunntarmen är associerade med lillfingret.

Dessa grundläggande regler kan användas för att bestämma den faktiska "biologiska åldern" hos en man. Erektionsvinkeln, som är korrelerad med ovanstående kategorier, visar den faktiska "biologiska åldern" - oavsett hur många kalenderår mannen har utfört! Till exempel kan en man på femtio år med en erektionsvinkel på 60 °, som motsvarar tillståndet hos en tjugoårig pojke, biologiskt ha sexuell aktivitet om tjugo år. Ju hälsosammare könsdelkörtlarna är, ju högre erektionsvinkeln är dess jade stjälk. Svaga könkörtlar kan stärkas naturligt genom qigongövningar. Regelbundna övningar är nödvändiga för att ladda om de förlorade energireserverna i sexkörtlarna. På nästa sida hittar du information om jadans meridianas massage.

Vinkeln på en erektion och fem primära element

Tao av ​​sexuell visdom och kärlek skiljer fem typer av energi som krävs för att uppnå en stark erektion och en stabil vinkel på erektion av jade-stjälken. Dessa typer av energi innefattar:

1. Blodenergi (hjärtets stabilitet och blodcirkulation).

2. Muskelenergi (klagomål av muskelsmärtor eller muskelpumpövningar, till exempel kroppsbyggnad, kan vara ett hinder för erektion).

3. Nervös energi (nervositet, känslomässiga problem eller några distraherande tankar kan störa erektionen).

4. Benenergi (bencancer, svaga ben, svaga njurar, artrit och artros kan orsaka erektionsstopp).

5. Sträckningsenergi (otillräcklig elasticitet i ledband, senor och muskler kan blockera erektionen).

Alla fem energier överförs från en man till en kvinna under samlag. Om en man inte kan uppnå erektion betyder det att en av energierna saknas i hans kropp.

Kapitel 14. Impotens hos män

Orimlig rädsla för impotens

Impotens är en mans oförmåga att uppnå en tillfredsställande erektion och bibehålla den. För många män är en erektion ett desperat problem som dramatiskt förändrar livet i livet. Kramper som inträffar under ett misslyckat erektion, kan så småningom skada inre organ såsom hjärta, mjälte, lever och njurar. Kränkning av sexuell potens och avsaknad av erektion orsakas oftast av prostatakörteln, som styr alla sexuella processer, inklusive erektion. Som vi vet från västerländsk medicin har män över 45 år vanligtvis klagomål relaterade till prostatakörteln. Men den gamla kinesiska traditionen finns en tro bekräftas av erfarenhet, att kränkningar av prostatan hos äldre är helt onormal företeelse. Enligt synvinkel av de gamla kinesiska medicinska sjukdomar i prostatakörteln kan bara kallas "förolämpning", det vill säga missbruk eller felaktig förståelse för dess funktion. De gamla taoistiska vise ger män bara ett råd - slappna av medan förutse spelet med "en djup, dold Dell" och inte oroa sig för erektion. En mans uppmärksamhet bör koncentreras på partnerns erotiska stimulans. Även i forntida Kina var människans styrka synonymt med sin maskulinitet och ansågs vara en extremt önskvärd kvalitet. Man, oförmögen att uppnå en erektion eller behålla den, kände han förbryllad, skam och frustration om hans så kallade svaghet, det vill säga samma känslor, som upplever en modern man. Trots hjälp av modern vetenskap, har läkare, psykologer och psykiatriker inte kunnat hitta en bättre komfort för sina patienter, hur man förklara för dem att rädslan för impotens är ogrundad. Trots vetenskapliga bevis vägrar de flesta män att tro att spontan eller tillfällig impotens är ganska naturlig och vanlig. Även om de tror på det, känner de sig fortfarande skam. En sådan tillfällig förlust av styrka är inte allvarligare än en rinnande näsa. Ja, det är obehagligt och kränker planer, men det är inte dödligt, så det finns inget att oroa sig för! En man som bara en gång stött på en tillfällig impotens på grund av njursvaghet, kan växa i själen farhågor om långsiktiga impotens. Varje gång han kommer i sexuell kontakt förbrukas han av rädsla för att han kommer att kunna utföra sin funktion som en "normal" man. För att uttrycka det enkelt, i en sådan situation förhindrar en man själv en effektiv erektion på grund av den fasan han känner inför impotens. Många män som är rädda för sexuell aktivitet "brister" kallt svett vid tanken på samlag. Tyvärr även tragiskt att höra att man reagerar på möjligheten att uppleva extas av kärlek med panik i tron ​​att han var maktlös inför sina sexuella problem. Däremot kan en sådan situation framgångsrikt motstå att använda de gamla kinesiska övningar "Deer" och massage specifika meridianer (se föregående avsnitt). Sexuell styrka och erektion kommer att återställas på kort tid. Men för detta bör du träna regelbundet. Viktig anteckning! Män avråds från att ta stimulantia, lovar att returnera förlorade styrka, eftersom det kan orsaka allvarliga hälsoproblem, som nu varnar medicinska och vetenskapliga publikationer. Till exempel vittnesmål från de experter som har studerat statistik, så kallade "spännande piller" Viagra har lett till 522 dödliga utfall i alla länder i världen. Vid den första WHO-konferensen om potensproblem argumenterade deltagarna för att denna siffra bara är toppen av isberget. De föreslår att endast i ett fall av tio utvecklade sjukdomar accepteras att anses vara en följd av att viagra tas.

"De flesta människor som har tagit Viagra och dog av hjärtsvikt, i alla fall inte kan tillåtas att ta denna drog," - säger Hartmunt Porst, en urolog från Tyskland, Hamburg. Denna specialist på så kallade dysfunktion under många år framgångsrikt behandla erektil dysfunktion via lokala injektioner.

Akupressur och massage av meridianer för att bli av med impotens

Instruktioner för behandling mot impotens

Anmärkningar: Bl - blåsa - en blåsa, Sp - mjälte - mjälte, CV - conceptional fartyg - en imaginär kärl, Lu - lungor - lungor, St - mage - mage, han - hjärta - hjärta, KI - njurar - njure.

Alla punkter av akupressur - med undantag för centralt belägna kroppar - bör masseras på båda sidor av kroppen. Tryck aldrig på venerna!

Stimulering av könkörtlarna

För att stimulera könskörtlarna meridianer, urinblåsa och njurar vid punkter på vristerna och fötterna inledningsvis tätt omfamna hälsenan och tryck. Smärta i detta område indikerar störningar i funktionen av en eller flera delar av hela systemet. I många kvinnor och män är detta område överkänsligt, men de vet inte vad som orsakade det.

Forntida kinesiska akupressurpunkter för att stimulera sexuell lust

Forntida kinesiska punkter av akupressur för att bli av med infertilitet

Massage av meridianer för prostata stimulering

Denna övning ökar utsöndringen av manliga hormoner och hjälper till att upprätthålla en hälsosam funktion hos manliga könsorganen. Dessutom har det en bra effekt på hjärnan.

När man masserar insidan av benet från hälen till fotledet, stimuleras en mycket viktig körtel: prostatakörteln. Korrekt funktion av prostatakörteln skapar en gynnsam förutsättning för en mans sexuella liv. I sin tur är punkten som ligger exakt i mitten av poplitealhålan ansluten till njurarna och blåsan. Korrelationer med sexuell stimulans har inte undersökts tillräckligt, men det är möjligt att adrenalkörtlarna, när de stimulerar denna punkt, utsöndrar fler könshormoner.

Akupressurpunkter

Instruktioner för att göra övningen

• Börja med vänster fotled och massage den 36 gånger moturs.

• Massage sedan rätt vrist 36 gånger medurs.

• Förvänta dig inte att ett mirakel kommer att hända och i det ögonblick du trycker på dessa punkter kommer sexuell lust att bryta ut i dig. Den aktiva mekanismen fungerar indirekt. Ett balanserat känslomässigt tillstånd är mycket viktigare för sexuella organers framgångsrika funktion.

Kapitel 15. Gynekologiska problem

Menstruella oegentligheter

Många kvinnor lider av oregelbunden menstruation, som kineserna kallar "Yue-fin-bu-chiao", men i alla andra avseenden är dessa kvinnor helt friska. Ändå är de mycket oroliga när menstruationen inte börjar i tid.

Behandlingsregimen för menstruella oegentligheter

Kinesiska akupressurpunkter brukade bli av med menstruella oegentligheter

Dysmenorré (smärtsam menstruation)

Smärtsam menstruation eller dysmenorré kan orsakas av många orsaker. Dysmenorré sker vanligen senast efter det första barnets födelse.

Behandlingsregim för dysmenorré

Kinesiska akupressurpunkter för behandling av dysmenorré

Amenorré (frånvaro av menstruation)

Amenorré är den fullständiga frånvaron av menstruationsflödet. I de flesta fall är blåsans meridian bruten. I västerländsk medicin är frånvaron av menstruation före klimakteriet hänförlig till hormonell brist. Underutvecklad livmoder, ovariesvikt och sköldkörtelstörningar betraktas som faktorer som leder till en liknande situation. Hypofysen och binjurarna kan också spela en roll här. Dålig näring, organiska sjukdomar, fetma och diabetes betraktas också som möjliga orsaker. Western medicin behandlar vanligtvis detta tillstånd med piller, som förskriver olika hormoner i hopp om att några av dem kommer att vara effektiva. Emellertid har en specifik inställning antagits i kinesisk medicin.

Behandlingsregimen för amenorré

Kinesiska akupressurpunkter för behandling av amenorré

Ytterligare åtgärder

1. Fysioterapi

• Ryggmassage för att slappna av alla muskler. Musklerna ska vara helt avslappnad. Detta påverkar också alla kinesiska meridianer i samband med bäckenregionen.

• Daglig varm komprimerar i nedre delen av ryggen, i ländrygg och sakrala områden.

• En varm dusch för skeden vid en temperatur på 32 ° C i fem minuter.

2. Kontraindikationer

• Undvik kyla och hög luftfuktighet.

• Låt dig inte vara avskräckt.

Ät bra, tillräckligt för att sova och gå.

Leukorré (leucorré)

leukorrhea - På kinesiska, Dai-si - kallas också en "vit ström". Detta är en färglös urladdning från slidan. Detta tillstånd är väldigt obehagligt för en kvinna och orsakas oftast av en infektion i vagina eller livmoderhalsen. Många fakta kan försvaga dessa organ och minska deras förmåga att motstå, vilket gör dem lätt permeabla mot svampar, bakterier.

Kinesiska akupressurpunkter för behandling av leukorré

Behandlingsschema från leukorré

frigiditet

Kinesiska akupressurpunkter för behandling av frigiditet

Behandlingsschema för frigiditet

Klåda av vulva

Den starkaste kliar i området vid ingången till slidan kallas i Kina "yin yang". Orsaken till detta tillstånd är ibland så svår att bestämma som att välja lämplig metod för behandling.

Behandlingsschema för att bli av med klåda av externa genitala organ

Ytterligare åtgärder.

1. Fysioterapi

• En isaktig kompress i området ovanför sakrumet i en timme varje dag.

• Massera och slappna av alla muskler i nedre delen tre gånger i veckan.

2. Var uppmärksam på hygien

Kinesiska akupressurpunkter för att bli av med vulkanens klåda

Cystitis (inflammation i urinblåsan)

Cystitis är en inflammation i blåsan orsakad av bakterier eller giftiga produkter av metabolism, droger, mat eller direkt skada. Blåsans inflammation kan vara akut eller kronisk. I akut form kan det åtföljas av smärta vid urinering. Det kan också finnas en ständig uppmaning att urinera med ofrivillig urinladdning. I kronisk form leds urinering ofta också av brännande och smärtsamma förnimmelser. I denna urin finns ofta i urinen.

Behandlingsregim för blåsan

Kinesiska akupressurpunkter för att bli av med cystitis

Ytterligare åtgärder

1. Fysioterapi

• Vila i sängen med upphöjda höfter.

• Kallkompressor i ländrygg och sakrala områden. Om det i kombination med akupressur inte medför lindring, sätter du emmen med isvatten och efter det gör en varm kompress på blåsan.

2. Makt

• Endast lätta livsmedel (soppor).

• Drick mycket vatten. Mintte fungerar också bra.

Problem i samband med klimakteriet

Klimakteriet - på kinesiska "yin lan" - den tiden i en kvinnas liv, när hon förlorar sin förmåga att bli gravid. Även om denna förändring i livet är en naturlig följd av åldrandet, varierar det på olika sätt hos olika kvinnor.

Vissa kvinnor märker nästan inte de förändringar som är förknippade med klimakteriet, men det finns också de som själva går igenom ett riktigt helvete och orsakar drabbade människor att lida. Det finns också sådana kvinnor som förblir sexuellt aktiva fram till vuxen ålder och kan till och med födda ett barn till allas förvåning.

Äggstoppar brukar sluta producera livskraftiga ägg mellan åldrarna 45 och 50 år. Vid denna tidpunkt blir menstruationscykeln oregelbunden.

Det finns alla slags överträdelser på grund av hormonella obalanser orsakade av instabilitet i det autonoma nervsystemet. När processen för att stoppa funktionen av äggstockarna fortskrider långsamt, kanske en kvinna inte ens märker symptomen i samband med klimakteriet.

Men om denna funktion går förlorad plötsligt klimakteriet symtom är mycket intensiv och smärtsam: den så kallade "värmevallningar", tremor, irritabilitet, orimliga anfall av ilska, gråtmildhet, depression, glömska, skakningar i händer och fötter, ledvärk, rygg, svettningar, hjärtklappning, urinstörningar, klagomål av smärta i buken - är detta en mängd olika sjukdomar, tortera kvinnor på grund av fel i funktionen hos de endokrina körtlarna (sköldkörtel, binjure, g pofiza) och äggstockar.

Det autonoma nervsystemet, som kontrollerar aktiviteten hos dessa körtlar, påverkas positivt av akupunktur och akupressur. Dessa metoder är lämpliga för behandling av sådana sjukdomar, vilket ger många kvinnor stora problem.

Ett behandlingsschema för menopausala sjukdomar

Kinesiska akupressurpunkter för att bli av med sjukdomar i samband med klimakteriet