Huvud
Massage

"Titan Gel": beskrivning och bruksanvisning. "Titan Gel": analoger och recensioner

Familjelivet för båda parter är inte bara romantisk och underhållande konversation på intressen, men också högkvalitativa sexuella relationer. Ofta spelas en stor roll i framgångsrikt samlag mellan ömsesidiga smärtor, en lätt förspel före kontakten och, naturligtvis, könsorganets storlek. Det är han som så ofta blir orsaken till skingrar, skilsmässor och huvudvärk hos det starkare könet. Cream-gel "Titan" (instruktionen för dess tillämpning kommer dock att beskrivas i den här artikeln) är utformad för att lösa detta problem. Enligt annonsen kan du med hjälp av dig visuellt öka volymen och längden på ämnet manlig stolthet, och även för att uppnå förlängningen av samlaget självt. Är detta uttalande sant? Och hjälper det här verktyget verkligen?

Allmän information om gel

Låt oss lära känna detta mirakelverktyg som kan förbättra människans självkänsla. Och vi kommer att hjälpas av fabriksinstruktionen om hur man använder den. "Titan Gel" är ett specialiserat farmakologiskt läkemedel som är utformat för att öka det manliga könsorganet i storlek. Enligt instruktionerna lovar tillverkaren att göra det på bara en månad. Och under ökningen bör förstås som en visuell förändring i penisens längd och diameter.

Formutsläpp, konsistens, utseende av produkten

Som instruktionsboken säger "Titan Gel" produceras i små plaströr av svart färg, som liknar ett rör av kräm med en kapacitet på 50 ml. Den är utrustad med en stark skruvlock med dispenser och är klädd i en vacker papperskorg.

På förpackningen och röret med gel finns märkning av tillverkaren, och det finns också en schematisk ritning i form av en fallus. I designen av gelén är det enligt många användare inte något överflödigt. Dess färgschema irriterar inte, men tvärtom lockar uppmärksamhet. Inuti lådan är Titan Gel själv, en bruksanvisning, och det finns en anteckning som beskriver produktens sammansättning.

Om du öppnar locket och trycker på röret kommer det ut en klar, delvis vitaktig gel. Enligt många köpare berättar den ganska tjock, inte klibbig, absorberas väl och glider över huden.

Vad finns i gelén?

Krämernas sammansättning innehåller uteslutande naturliga ingredienser. Detsamma bekräftar bruksanvisningen. "Titan Gel" - för män det bästa med en sparsam komposition. Till exempel bland verktygets komponenter kan du träffa en kvinna. Enligt producenterna anses denna växt vara en prototyp av Viagra, vilket positivt påverkar potensen. Faktum är att pelargon orsakar blodkörning till penis. Under dess inflytande expanderar kärlen, vilket leder till en allmän omstart av blodförsörjningssystemet. Som ett resultat sker en garanterad erektion.

I gelén finns ett annat kraftfullt stimulansmedel för den manliga libido-tisteln. Som en varmkorv bidrar det till att förbättra blodtillförseln och påskyndar produktionen av testosteronhormonet. Maca peruanska, också en del av produkten, fyller kroppen hos en man med vitaminer, fettsyror. Det påverkar positivt prostata körtelens funktioner, provar produktion och extrema aktivitet hos spermier. Det är dessa naturliga ingredienser som beskriver bruksanvisningen. "Titan Gel" innehåller också lavkstrakt.

Denna ingrediens hjälper till att förbättra blodtillförseln till reproduktionssystemet. Det gör också könsorganets vävnader flexibla och elastiska, så att de kan sträcka och expandera utan hinder. De övriga hjälpkomponenterna är sekundära. De påverkar viskositeten, likformigheten och andra egenskaper av krämgel.

Hur man använder och ansöker

Kompletta instruktioner för användning ("Titan Gel" - ett verktyg för lång och konstant sexuell kontakt) finns inuti gelpaketet. Det beskriver hur man ansöker och hur ofta man ska använda botemedlet. Så först måste du ta bort gelen från lådan, efter att du har tagit bort skyddsglaset från det. Då ska du gå till duschen och tvätta ditt sexuella organ noggrant. För detta är den tvål eller gel som du brukar använda ganska lämplig. Följ sedan följande steg utan att bryta sekvensen:

 • Gör en mild massage i könsorganet, alternerande sträckning och komprimerande rörelser.
 • Krama lite på fingrarna och gnid det försiktigt på botten av penis.
 • Smidiga och ryckiga rörelser fördelar jämnt gelén på könsstyckets yta. För att göra detta, ta det i ringen med tummen och pekfingret och börja flytta från botten uppåt.
 • Utför massagebevegelser till det ögonblick då gelén absorberas fullständigt i huden.

Observera att alla ovanstående åtgärder bör utföras lite mer än 15 minuter åt gången. Det är den här gången och allokerar instruktioner för användning. "Titan Gel" beskrivs i det som en effektiv och naturlig lösning. För att förbättra resultatet är det dock nödvändigt att följa en viss teknik för användning och användning (vi beskrev det tidigare). Enligt vissa användare kan varje gång denna tid ökas. Man tror att ju längre du utför massage i duschen, desto snabbare kommer resultatet att komma. Men enligt experter är denna fråga extremt kontroversiell.

Hur man använder Titan Gel: bruksanvisningar

För att uppnå och konsolidera resultatet måste du göra allt, enligt anteckningen. Från hennes text följer att användningen av läkemedlet rekommenderas ungefär en halvtimme före intimitet. Detta tillvägagångssätt kommer att spara tid på förberedelserna, öka sannolikheten för erektion och låta dig väcka den sexuella önskan hos båda parter.

Försiktighetsåtgärder för tillverkare

Producenter rekommenderar också inte alltför ivriga och försöker inte påskynda saker. Ökningsprocessen sker inte snabbt. Enligt preliminära uppgifter, för en efterlängtad effekt, bör biverkningen användas i minst en månad. Det antas att penis kan öka med 5-8 cm under denna tid. Här är så fantastiskt denna "Titan Gel". Instruktioner för användning, feedback och kunders åsikter bekräftar denna information. Enligt några män lyckades de uppnå ett utmärkt resultat, men bara en månad efter början av behandlingen av deras värdighetsgel.

Fördelar med en intim gel

Enligt många recensioner har Titan Gel flera fördelar:

 • För att använda den behöver du inte ha viss kunskap och färdigheter.
 • Det spenderas sparsamt.
 • Irriterar inte huden.
 • Väl absorberad.
 • Håller inte fast i händerna och glider helt över huden.
 • Ger inte biverkningar (till exempel som allergi).
 • Innehåller naturliga ingredienser i dess sammansättning.

Finns det några kontraindikationer

Användningen av gel är en strikt individuell process. Därför har detta verktyg kontraindikationer. I synnerhet reduceras de till personlig intolerans av vissa ingredienser som utgör gelen. I allmänhet, samma biverkningar och kontraindikationer, gör denna grädde inte.

Vilka steg av verkan av gelén är

Enligt tillverkarens löfte innebär användningen av gelén följande exponeringsstadier:

 1. Efter ungefär en vecka ökar känsligheten av penis, utlöses ej, beroende på vilken sexuell kontakt som blir längre.
 2. Som en följd av den andra veckan kan manliga användare öka visuellt med 1-2 cm.
 3. En vecka senare förväntas orgeln öka med ytterligare 2-3 cm.
 4. Efter en månad av applicering kommer penis att öka med 4-5 cm. Samgåden blir också ökad med 30-40 minuter.

Vad användare pratar om

Trots alla synliga fördelar med gelén hjälper det inte alla. Enligt berättelserna om några manliga representanter gav inte lösningen de utlovade resultaten. Miraklet hände inte. Och deras manliga värdighet förblir på samma plats när det gäller storlek. Men de sa att det var gelén som hjälpte dem att öka sexuella organets känslighet, öka sexuell intimitet och slutligen fixa styrkan.

Vissa tvärtom talar om en reell ökning i penis med 3-5 cm (i vissa fall med 8 cm). Det finns också användare som förväntade sig ett snabbt resultat. De kunde inte klara den tid som tilldelades av tillverkaren och klagade över bristen på tillväxt. Många är inte nöjda med priset på denna gel, och de får lätt analoga medel: "Maxi Sayz", "Belief Life XXL" och andra.

Så här applicerar du Titanium Gel: instruktioner för män

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Titan Gel

Vad händer om naturen inte gav sexuellt organ av den önskade storleken, låt det inte hysa dig - det finns många droger som kan göra det större. Ett av de populära sätten att förstora en penis hemma - Titan Gel. Låt oss ta reda på hur du använder det korrekt, när det hjälper, och när läkemedlet är kontraindicerat.

Så här applicerar du Titanium Gel

Titanium Gel är en produkt för extern användning. I satsen med röret finns en detaljerad bruksanvisning som innehåller de viktigaste rekommendationerna för användningen av läkemedlet. Innan du använder produkten måste du tvätta och torka penis med en handduk. En liten mängd gel appliceras på penisens huvud och sprider sedan mjukt längs hela organets längd. Använd gelén 1-2 gånger om dagen. Det är lämpligt att göra detta före sängen och samtidigt.

Viktigt! Förvänta dig inte att omedelbart efter appliceringen av läkemedlet kommer en ökning av penis med några centimeter!

Men hela tillämpningsförloppet (4-5 veckor) kommer att ge en bra effekt, vilket du kommer att uppskatta, och din partner. För att uppnå önskat resultat kan du inte använda gelén från tid till annan eller ta pauser i mer än 4-5 dagar. Och, om det behövs eller för att åtgärda effekten, kan du upprepa användningen av produkten om 2-3 månader.

Sammansättning och verkan Titanium Gel

Instruktion för titangel indikerar att det är ett innovativt verktyg som skapas enligt gamla nationella recept, men med användning av modern medicinutveckling. Kompositionen av beredningen, förutom de hjälpkomponenter som är utformade för att säkerställa användbarhet och en viss struktur, innefattar sådana aktiva aktiva substanser av naturligt och syntetiskt ursprung:

 • juice lav, vilket bidrar till en normalisering av blodcirkulationen i bäckenorganen, minskar inflammation och främjar förbättrad blodflödet till penis och fyllning av de kavernösa kropparna under erektion;
 • Peruvian vallmo, som anses vara en av världens starkaste stimulanser av styrka och afrodisiakum;
 • en marmot som främjar normalisering av genitourinary systemet, avlägsnas av impotens och manlig infertilitet, förbättrar ämnesomsättning och toxiner, ökar attraktionen till intimitet;
 • elastin, vilket främjar starten på regenereringsprocesser, som har en föryngrande och helande effekt, vilket ökar effekten av andra komponenter genom att öka deras absorption;
 • trietanolamin, vilken enligt tillverkaren är utformad för att göra texturen av läkemedlet mer lämplig för applicering och förlänger samlaget;
 • Extrakt av mjölktistel, som används i medicin för att läka sår, bli av med hudproblem, för tidig åldrande;
 • hydrolyserat veteprotein ger näring åt huden och bidrar till förbättringen av dess metabolism på cellnivå, bidrar till att uppnå penisförstoring och ihållande erektion.


Om du bestämmer dig för att köpa Titanium Gel, kom ihåg att dess effekt i varje enskilt fall kan vara annorlunda beroende på de enskilda egenskaperna hos mannen. I detta fall är grädden lämplig för alla, utom när användningen av läkemedlet är kontraindicerat. Enligt tillverkarens lösningar och recensioner av redan använde titangelmän, användningsförloppet av läkemedlet:

 • hjälper till att vara mer självsäker i sängen, bli av med obeslutsamhet och rädsla för att falla av en erektion vid det mest avgörande ögonblicket;
 • förlänger samlaget och gör känslorna under närhet mycket ljusare;
 • varnar för att få små skador under närhet och fungerar som ett utmärkt smörjmedel;
 • bidrar till en mer beständig och långvarig erektion genom att öka flödet av blod till penis;
 • bidrar till att öka lusten efter intimitet, att vara mer passionerad och sexuell;
 • minskar risken för inflammation och läker mikroskador;
 • har en neutral lukt.

Enligt många män är Titan gel ett sätt att förstora en medlem utan komplicerade operationer med långa återhämtningsperioder och utan allvarligt ekonomiskt avfall.

Kontraindikationer och biverkningar

Kontraindikationer för användning Titan Gel inte så mycket, men de är: individuell intolerans av komponenterna som ingår i beredningen; barn och ungdomar; öppna sårytor och irritation på hudområdet där agenten är planerad att appliceras; Venereal sjukdomar, liksom hudsjukdomar som påverkar penis; kvinnligt kön.

Kompositionen av läkemedlet är nästan helt naturligt, därför orsakar det som regel inte biverkningar.

Teoretiskt är förekomsten av allergiska reaktioner av lokal natur: klåda, brännande, irritation, utslag, svullnad och rodnad i huden. Också kan läkemedlet inte ge den önskade effekten, särskilt om du försummade användningsreglerna eller gjort några dagar mellan användningen av läkemedlet.

Var kan man köpa Titan Gel?

Även om Titan Gel har kvalitetscertifikat och är erkänt som ett säkert läkemedel, är det omöjligt att hitta det på apotek. Detta beror på det faktum att ett begränsat antal rör produceras per år på grund av gelens sammansättning, där det finns många värdefulla naturliga ingredienser. Du kan beställa Titan gel online. Men här måste du vara uppmärksam, för i samband med flödans växande popularitet i nätverket började fler och fler hantverk och frestande erbjudanden med ett lägre pris än på den officiella hemsidan. En säker länk till den officiella hemsidan finns i vår översyn av detta läkemedel genom den här länken. Vi är direkta leverantörer och värderar vårt rykte, och svindlarar tar pengar och skickar antingen ett dummy-läkemedel eller försvinner tillsammans med betalningen.

Innan du köper, granska översynen av Titanium Gel, köp inte produkten från dina händer eller på tvivelaktiga webbplatser. Vi föreslår att du köper den på tillverkarens officiella sida. En trevlig bonus är att här kan du beställa leverans och få en rabatt eller en åtgärd som väsentligt kommer att spara pengar utan att förlora som en produkt.

Titanium Gel for Men - bruksanvisningar, indikationer, komposition, biverkningar, analoger och pris

Storleken på männens värdighet gör män komplexa, leta efter sätt att öka dess längd och diameter. Titanium Gel i kombination med massageövningar gör det möjligt att uppnå resultat utan kirurgi. Tillverkad av naturliga ingredienser påverkar det positivt det intima organet och dess funktioner utan hälsoskador.

Vad är Titanium Gel

Titan Gel - ett säkert naturligt smörjmedel som hjälper till att lösa mer än ett intimt problem:

 • ökning i penisstorlek
 • förlänga tiden för samlag
 • exacerbation av känslor under kön;
 • ökad sexuell uthållighet.

Gelén genomgick kliniska prövningar, under vilka det visades sig vara förmågan att öka storleken hos det genliga organet och ha en fördelaktig effekt på manpoten. Konsumentrecensioner på Internet visar dessutom på en förbättring av erektion, en ökning av sexuell aktivitetstid och förbättrad peniskänslighet.

struktur

Sammansättningen av Titanium Gel för män består huvudsakligen av extrakt av medicinalväxter som har en positiv effekt på sexuell funktion:

Förbättrar spermiernas rörlighet, stimulerar potens vitaminizes och mättar kroppen med fettsyror har en positiv effekt på prostatakörteln, så det används för att behandla impotens, infertilitet

Stärker produktionen av testosteron, har en antiinflammatorisk effekt

Är en afrodisiakum, ökar sexuell erfarenhet, skapar effekten av Viagra

Antiseptisk, slappnar av och förbättrar kraften

Det gör penishuds receptorer känsligare, vilket hjälper till att stärka känslor under sex

Protein- och aminosyrahydrolysat

Stärka penisens vävnader, vilket bidrar till ökningen

Förhindrar för tidig utlösning

Principen om läkemedelsverkan

Enligt instruktionerna som bifogas varje förpackning hjälper Titan gel för män till att uppnå resultat genom att säkerställa ett bättre flöde av blod i bäckenorganen. Massagerörelser, med vilka Titancreme ska appliceras, förbättrar blodcirkulationen och naturliga växtekstrakter ökar denna effekt genom att penetrera cellerna i penisens cavernösa kropp.

Indikationer för användning

Indikationer för användning av Titan gel är:

problem med erektion

svag känslighet av penis under sex

förebyggande av problem med styrka.

Hur man använder Titanium Gel

Varje förpackning innehåller instruktioner för användning. För att uppnå önskat resultat borde du:

 1. Tvätta med tvål och torka dina händer och penis
 2. Ta kroppen till en måttlig erektion
 3. Applicera gelén på penis.
 4. Fira penis med tummen och pekfingret (greppet kommer att likna gesten "OK").
 5. Massagerörelser (vridning och moturs) från benet till huvudet, applicera jämnt ett tunt lager och sprida salvan Titan längs hela penisens längd. När en hand når huvudet, ändra det.

Det rekommenderas att utföra dessa procedurer dagligen en gång om dagen i 10 minuter ungefär en halvtimme före kön. För att stärka och snabbt uppnå positiva resultat, bör du använda jelqing teknik när man smörjer med Titan gel. Under inga omständigheter kan de användas för full erektion, tk. detta är skönt med skador på penisens kärl och vävnader.

I instruktionen till gelén sägs att resultatet blir synligt efter 3-4 veckors regelbunden applikation, men vissa förändringar är märkbara redan med kortare intervaller:

5-10 dagar - Känsligheten hos könsorganet ökar, det är möjligt att öka längden med några centimeter.

18 dagar - varaktigheten av sexuella handlingar ökar med 2 gånger

25-30 dagar - kvaliteten på erektion förbättras, märkbart en ökning av penislängden till 6 cm och en volym upp till 1 cm.

Effekten är synlig endast med regelbunden användning, därför rekommenderas att applicera gelén varje dag i minst en månad. Ökningen i mängden gel applicerad i taget, varaktigheten av gnidning kommer inte att ha en större effekt, för att undvika överdriven konsumtion av läkemedlet och förekomsten av sidreaktioner bör dosen därför inte överskridas.

Biverkningar och överdosering

Cream Titan Gel har nästan 100% naturlig komposition, därför orsakas biverkningar uteslutande av individuell intolerans av komponenter. I de fall de uppenbaras är de av kortsiktig natur - upp till 2 timmar. Om tillståndet förvärras bör du kontakta en läkare. Symptom på överdosering av läkemedel liknar biverkningar och uttrycks:

allergiska reaktioner i form av utslag, klåda, brännande;

svullnad av penis slemhinnor;

överdriven känslighet av kroppen

obehagliga känslor under sex.

Kontra

Enligt instruktionerna är kontraindikationer för användningen av grädden:

överkänslighet mot de komponenter som utgör läkemedlet;

trauma, deformation av penis

inflammatoriska sjukdomar i bäckenorganen;

Återhämtningsperioden efter tidigare kavitoperationer, hjärtinfarkt, stroke;

ålder till 18 år.

Försäljningsvillkor och förvaring

Gel Titanium för män, som något läkemedel, kräver vissa lagringsförhållanden:

lufttemperatur upp till + 25 ° С;

Använd inte för att förvara kylskåpet, frysen;

Undvik direkt solljus;

Endast lämplig för extern användning.

skydda från barn.

Analoga Titangel

Fördelen med detta verktyg är dess naturlighet och låga priser. Nära till effekterna av droger är:

Titan Gel - recensioner av läkare

Du kan besöka den officiella webbplatsen för tillverkaren och leverantören av Titan Gel-kräm:

Hittills har många droger uppträtt, tillverkarna av vilka lovar att inte bara öka längden på penis av män, dess bredd, men också öka varaktigheten av samlag. Tidningen ZdorovMan undrade - är det sant som de säger i reklam, och för att öka gel medlem av Titan gel (Titan Gel) och i sanning fungerar eller om det är skilsmässa erfarna marknadsförare som vill sälja fler varor i kölvattnet av spänning köpare. Varför valde vi denna kräm? Statistik för sökfrågor visar att detta är det mest populära läkemedlet för män, och vi kan helt enkelt inte undvika det. I denna studie undersöker vi mini recensioner av framstående läkare - urologer i Ryssland och instruktioner av läkemedlet samt rekommendationer från dem som testade gelen själv.

Titangel för män är den mest populära, för idag, medel för att förstärka penis, styrka och libido.

Nyligen har många myter utvecklats som betyder titangelen, inte bara utförs sin grundläggande funktion, så de ger också ut med fruktansvärda sår! Allt detta är otvetydigt falskt, det är inte nödvändigt att tro på sådana rykten, de är grundlösa. Liknande preparat, innan de släpps ut på försäljning, passerar laboratorietester - inklusive på personer (volontärer). Det maximala som kan hända är en allergisk reaktion på ingredienserna i grädden på grund av individuell intolerans.

Sammansättningen av Titan Gelén innefattar:

 1. Maca - idag hörs denna naturliga stimulans av kraft av alla, och det är ingen slump att tusentals år sedan använde de nordamerikanska indianerna denna växt för att förbättra styrkan.
 2. Gorianka är ett av de mest effektiva potentiella stimulansämnena som är kända över hela världen.
 3. Thistle - i folkmedicin används som en naturlig stimulans av testosteron (ökar libido)
 4. Elastin - dess effekt på det reproduktiva organet förbättrar känsligheten, ledningsförmågan hos vävnader, främjar extensibility.
 5. Hydrolysat av aminosyror och proteiner - ämnen som bidrar till ökningen av penisens kapillärkropp, utsträckbarheten av vävnader.

Med alla försiktighetsåtgärder, med användning av strikt enligt instruktionerna, är läkemedlet helt säkert och kan inte orsaka skada.

Titangel (Titan gel) läkare kommentarer

Bogolyubov Mikhail Petrovich:

Idag finns det många sätt att öka penisen hos män: vissa i form av en spray, andra är en gel, andra i form av tabletter. Allt som helst, som de säger är bra, men skillnaden är ändå. Den största skillnaden naturligtvis i aktion, enligt statistik innebär att öka som en kräm är bättre på grund av bättre vävnadspenetration, plus när gnidning inträffar massage av penis, vilket säkerställer flödet av blod, som omedelbart bär de aktiva ingredienserna genom vävnader.

Kulikov Igor Sergeevich:

I min praktik fanns en patient vars personliga liv var väldigt dåligt. Han hade inte ett personligt liv, på grund av en liten penis (12 cm) var han också mycket blyg och osäker. Jag rekommenderade honom Titan gel, i hopp om åtminstone en liten hjälp, om inte öka värdighet, så påverkar psykosomatik. Vad var min förvåning när han efter flera månader av konstant användning av grädden kom till mig med tacksamhet. Jag trodde att jag hade sett allt i 28 års arbete, men nu förstår jag att medicinen inte står still och kan ständigt överraska med innovationer. Bättre ett par månader att gnugga grädden, men sedan leva ett fullt och lyckligt liv!

Livivenko Ivan Sergeevich:

Penis utvidgningen Titan kräm för många kan det tyckas osannolikt, men jag personligen rekommendera det till sina patienter, eftersom det i de 7 år som det produceras, har tusentals människor runt om i världen fått värdefull liv och nya erfarenheter, inklusive hundratals mina patienter. Jag är en anhängare av ökande penis humana metoder, eftersom skådespelet som ibland måste man se när folk efter operation för att öka penis blir handikappad, eller efter själv utvinning, är det mycket svårt att glömma. Därför är jag alla händer för Titan gelkräm, trots att i sin sammansättning - bara naturliga ingredienser.

Sammanfattar de flesta recensioner av män om Titan, du kan säga med självförtroende:

 • Även om Titan gel inte bidra till att öka din penis till önskade dimensioner, vad vet jag, förbättra din styrka att i alla fall, är det viktigt!
 • Alla intyg om överensstämmelse skickas i lådan med drogen, kontrolleras via Internet - allt är i ordning.
 • Krämen, innan den säljades, testades kliniskt på djur och frivilliga. I 94 fall erhölls den önskade längden av penis inom 2 månader.
 • Cremen har inga kontraindikationer, den mest fruktansvärda sak som kan hända är en allergi mot läkemedelsbeståndsdelarna.
 • Den förstorade penisen behåller sin form och längd efter att ha stoppat användningen av läkemedlet och minskar inte.
 • Enligt recensioner från läkare och patienter är resultatet märkbart efter 2-4 veckor.
 • Det finns en exakt instruktion, mycket enkel att använda.
 • I de flesta recensioner beror tack vare tillverkaren av läkemedlet, efter att ha använt det, har många fått ett fullständigt sexuellt liv.

Det finns inget behov av att lida och skämmas för naturens lilla värdighet. Nu det 21: a århundradet, har sättet att öka penisen länge uppfunnits!

Instruktioner för användning av grädde Titan gel

Vid beställning via Internet innehåller varje förpackning instruktioner för användningen av läkemedlet, den är utrustad med nödvändiga bilder och beskrivningar, men det kommer inte att vara svårt att förstå utan det. Huvudkravet i anvisningarna är att samtidigt tillämpa åtgärden, till exempel på kvällen innan du lägger dig. För en enda applikation räcker det att klämma ut en gel 0,5 cm lång. Det är nödvändigt att applicera grädden endast en gång om dagen.

Tro inte på dem som säger att efter den första mottagningen får du det önskade resultatet! Produkten innehåller inte kemikalier, bara naturliga ämnen, vilket betyder att det måste vänta. Resultatet blir synligt efter 2 till 4 veckors kontinuerlig användning, beroende på organismens individuella index. Huvudvillkoren för att använda Titan Gel är att du inte kan ta pauser i bruk. Om kursen är 3 månader, då kan du inte ta en paus mer än 2 dagar under dessa dagar. Senare efter avslutad kurs, efter 2 månader, bör du upprepa kursen för att fixa resultatet.

Här är en multipellista över resultaten av att använda drogen, som är omedelbart synliga:

 • 5-10 dagar - Konduktiviteten och känsligheten hos penisvävnaderna ökar, vilket medför en rad nya känslor under samlag. En ökning i penis med 0,5-1,5 cm.
 • 18 dagar - samlagets längd ökas med 1,5-2 gånger.
 • 25-30 dagar - Erektionen förbättras (stigaren är lång och hård), penis ökar betydligt med 3-6 cm i längd och med 0,5-1 cm i diameter.

Är en titangel en skilsmässa eller en verklighet?

Om du ser någonstans uttalandet att detta läkemedel bidrar till att öka sexuellt organ till alla - det här är en skilsmässa. Inget läkemedel kan lova sådana resultat, eftersom varje organism reagerar annorlunda mot droger. Men det är värt att komma ihåg att om det inte händer att öka värdigheten till den storlek som krävs, finns det andra fördelar med drogen:

 • Förbättrad libido
 • Ökad testosteronnivå i blodet
 • Förbättrad uppbyggnad

Efter 20 dygns användning ökas samlagstiden med 1,5 - 2 gånger!

Var kan man köpa Titanium Gel?

Hittills säljs medel för att öka medlemskapet av "Titan Gel" endast via Internet. Köp det onlineapotek kan bara vara i Europa, detta beror på komplexiteten av beskattningen.

När du köper ett läkemedel, var noga med att kolla leverantören, bör den officiella representanten ha ett kundcenter. Priset på läkemedlet på den officiella hemsidan är från 900 till 1000 rubel per förpackning.

Hur man använder Titan gel? Bruksanvisning, Video Cream Titan gel

Minst 30% av männen i världen är missnöjda med penisens storlek. Men bara 0,2% av dem försöker eliminera ett sådant ömtåligt problem. Trots detta har forskare mycket att erbjuda i detta avseende.

På expanserna av CIS-länder är till exempel ett sådant verktyg för att öka penisen som en TitanGel i stor efterfrågan.

Fungerar det verkligen? Du kommer att lära dig hur du använder Cream Titan gel korrekt, bruksanvisningen kommer att beskrivas nedan.

Hur fungerar det?

Sammansättningen väljs emellertid på ett sådant sätt att hankroppen har en komplex effekt, i synnerhet på organs av reproduktionssystemet.

Inköp Titan gel, med användning av instruktionen indikerar att regelbunden användning av de medel kan uppnås genom ökning av penis upp till 5 cm i längd och 3 - i bredd. Detta är ett mycket värdigt resultat med tanke på att det inte finns någon fråga om några kirurgiska operationer.

TitanGel stimulerar helt enkelt några naturliga processer i den manliga kroppen, vilket gör att du kan uppnå en ökning av penisstorleken i ett tillstånd av erektion.

Metod för applicering av grädde Titangel är absolut säker, eftersom produktens sammansättning endast omfattar naturliga organiska komponenter.

Återigen, enligt tillverkaren, kommer ökningen att märkas efter 2 veckor efter den första användningen av Titanium Gel. Men förutom den huvudsakliga effekten, regelbunden applicering av titangelpromotorer:

 • förbättra kvaliteten på spermier;
 • fördröja ejaculation i intim kontakt. Detta kommer att förlänga kön med minst 1,5 gånger;
 • ökad känslighet. Som det är känt, upplever män med ålder inte en sådan "ljus" orgasm, som i ungdomar. Med hjälp av denna gel kan du återställa de tidigare känslorna;
 • ökad libido (sexuell attraktion mot motsatt kön). Det är extremt användbart för dem som diagnostiseras med erektil dysfunktion.

För att förstå TitanGels fullständiga driftsprincip är det nödvändigt att överväga dess sammansättning i detalj.

Titangel: foto.

Vad är komponenterna i verktyget?

Sammansättningen av titandel innehåller:

 1. Peruanska vallmo. Växten är en naturlig afrodisiakum med en uttalad stimulerande effekt. Dessutom förbättras blodflödet i reproduktionsorganen;
 2. varmkorv. Denna växt ger en kraftig effekt på prostata, vilket stimulerar produktionen av spermier. Det finns fall då extrakten av denna växt hjälpte till att eliminera infertilitet orsakad av brist på utsöndring av prostata
 3. tistel. Med hjälp av detta accelereras produktionen av testosteron - ett av de främsta manliga könshormonerna. Han svarar, både för sexuell attraktion och hur länge samlaget går.
 4. extrakt av lavar. I den officiella medicinen används denna ingrediens i stor utsträckning för att behandla fysiologisk impotens. Komplex förbättrar blodflödet i bäckenorganen. Förresten används samma komponent ibland av kvinnor med otillräcklig slemsekretion i vaginalkaviteten;
 5. avgaser. En unik och mycket dyr ingrediens.

Du kan se att tillverkaren gjorde en komposition som inte bara ökar penis, men också eliminerar tecknen på erektil dysfunktion vid ett tidigt stadium av impotens. Med tanke på detta kan användas titan gel (videon presenteras nedan) för att förebygga "intima" problem i vuxen ålder (efter ca 40-45 år).

Titan Gel för män är en skilsmässa?

Numera har problemet med många män blivit ett problem med styrka. För att en man ska vara självsäker måste han inte bara vara rik på ekonomi, och viktigast av allt är det att känna sig som en riktig man i sängen.

Många relationer och äktenskap misslyckas på grund av det faktum att kvinnor är missnöjda med kvaliteten på kön och män inte är säker, kan inte leverera ett sant nöje att hans partner.

 • I allmänhet ser människor bara en väg ut: skilsmässa.
 • Men nu har en ny grädde Titan dykt upp.
 • Hans egentliga egenskaper kan provas på egen hand genom att köpa denna kräm, som är tillgänglig till ett ganska demokratiskt pris.
 • Om han verkligen ökar penisens storlek, varför inte prova det.

Oftast hos män saknas självförtroende efter att ha misslyckats med att få en kvinna att orgasm under sex. Många tror att det inte bara är färdigheten, och viktigast av allt, penisens storlek. Och det är det verkligen. För både kvinnor och män är storleken av stor betydelse. Men om naturen inte gav en man med ett tjugo centimeter sexorgan? Inte alla är kapabla och accepterar att ligga under kirurgens kniv. Innan det var omöjligt att korrigera vilken natur som hade begåtts, det var omöjligt att använda operation senare, nu kan du öka storleken med hjälp av Titankräm. Nu finns det billigare och säkra sätt att öka penisens storlek, såväl som för erektion och lägga till varaktighet för sexuell handling.
En sådan metod är användningen av en speciell kräm för män Titan Gel.

Vad är grädde Titan

Hittills diskuterades mycket ofta sådana problem, som brukade vara synd även om man skulle komma ihåg det. Kön och dess kvalitet är en mycket viktig del i förhållandet mellan en man och en kvinna. Det är omöjligt att föreställa sig ett helt liv med en partner utan gott sex.

Ibland finns det problem, och de flesta män och kvinnor diskuterar inte dem, men stänger sig själva och engagerar sig i egenintresse. Detta kan negativt påverka relationerna i allmänhet, så det är nödvändigt att diskutera de framväxande problemen med din partner, bara på detta sätt kan du uppnå harmoni mellan en man och en kvinna.

Titan Gel är skapad speciellt för män, det fungerar inte bara som smörjmedel för fuktgivande, men ökar också penis, förbättrar könskvaliteten, ger dig en mer livlig känsla av orgasm och ökar längden på samlag.

Trots allt, för den största delen av den vackra halvan av kön, behövs lite mer tid för att uppnå orgasm. Skilsmässa eller inte, du kan hitta det på ett tillförlitligt sätt, först efter att du testat denna kräm på dig själv.

Använd grädden är helt säker, medan du kan göra enkla övningar för snabbast manifestation av resultatet.

 • Krämen för ökningen får i allt högre grad positiv feedback från människor som ökat deras maskulinitet genom att använda denna speciella grädde.
 • Verkliga resultat kan beräknas efter ett par veckors ansökan.
 • Krämen irriterar inte huden och till och med lägger till behagliga känslor under kopiering.

Skilsmässa eller aktiv åtgärd? Är det sant att penis kan ökas utan operation? Kanske, ja.

Men det är nödvändigt att överväga huvudfaktorn innan du köper Titan Gel. Denna faktor är den manliga kroppens individualitet. Trots det faktum att gelén innehåller endast naturliga komponenter kan det finnas en individuell intolerans mot någon av dem. Därför är det nödvändigt att ta reda på om det finns en allergi mot allt från kompositionen.

 • Titanium Gel orsakar inte någon skada på människans hälsa och om den används som smörjmedel för en kvinna.
 • Så du behöver inte oroa dig.
 • Skada från det kommer inte att vara.

Strukturen av Titan Gel innehåller:

 1. elastin,
 2. Peruanska vallmo,
 3. tistel,
 4. proteiner,
 5. aminosyror,
 6. varmkorv.
 7. Ingen kemi, bara naturlig sammansättning.

För att försäkra dig om att det inte finns någon allergisk reaktion, innan du applicerar grädden för första gången, måste du applicera den lite på handleden eller på baksidan av handflatan. Om ingenting händer på trettio minuter kan du säkert använda gelén. Kontrollera om en allergisk reaktion är definitivt värt det för män med känslig hud.

instruktion

I varje förpackning med Titan Gel finns en bruksanvisning, men det är så enkelt att det inte ens kan läsas. Samråd med specialister före användning är frivilligt.

ansökan

Det är nödvändigt att applicera gelén med massagerörelser till det upprepa sexuella organet, och sedan kan du gå vidare till den mest ansvarsfulla delen. Till sex.

 • För kvinnors hud och vaginala slemhinna är gelén absolut säker.
 • Han, tvärtom, kommer bara att tillföra trevliga känslor.
 • Att använda Titan varje dag är helt frivilligt, du kan applicera den före coitus på ungefär trettio minuter, och efter ett par veckor blir resultatet väldigt märkbart.
 • Penis blir känsligare, men sexuell kontaktperiod ökar märkbart.
 • Den fullständiga ansökningsomgången är fyra veckor, det vill säga ungefär en månad.

Röret räcker för en kurs. I det här fallet kan du i paketets utformning säkert lagra det på hyllan med andra kosmetiska medel.

Verkliga svar från både läkare och vanliga män talar volymer.

 1. Mest innan Titan Gel försökte var skeptisk till ett sådant förvärv, och trodde att det här är en annan skilsmässa.
 2. Många negativa recensioner skrevs av dem som inte förvärvade denna gel och använde inte särskilt den i sin upplevelse.
 3. Oftast skriver både män och kvinnor bara bra saker i sina svar, och ingen av dem ångrar att köpa.

Yttrande från specialister

De utredda undersökningarna har bekräftat att Titan Gel är trygg för hälsan. Många specialister gav gelén en mycket hög klassificering, vilket är väldigt sällsynt nu. Nu säger vissa läkare att detta är ett nytt alternativ till kirurgisk ingrepp. De flesta kirurger vill inte erkänna effektiviteten av sådana metoder, men ger också en absolut garanti efter operation ingen kan.

Cream Titan och dess komposition

Sammansättningen av Titan Gel innehåller naturliga komponenter som uppfyller alla sina funktioner. Elastin hjälper till att lätt sträcka huden.

Peruvian Maca har en positiv effekt på maskulinitet, och stärker också erektionen och, viktigast, normaliserar den hormonella bakgrunden. För normal utveckling av kroppen kräver testosteron en tistel. Också för att förbättra styrkan i gelén finns en varmkorv. Och aminosyrorna och proteinerna som utgör gelen påverkar penisens tillväxt. Det viktigaste är att beställa den riktiga Titan Gel på den officiella hemsidan, som har naturliga ingredienser och passerat alla nödvändiga kontroller, och har också ett kvalitetscertifikat. Det är också viktigt att varje organism uppfattar gelens effekt på sin egen väg.

Var hittar du Gel

För att beställa Titan Gel är det möjligt nu på många platser, men det är bäst att beställa var det finns kvalitetscertifikat. Vanligtvis är det officiella platser. Det är inte nödvändigt att beställa gelén på officiella representanters webbplatser, de kan inte skicka helt rätt förväntade varor. Du måste leta efter webbplatser där feedback om produkten är riktig, inte köpt. Krämen för penisförstoring bör vara från riktiga leverantörer, annars kan en sådan kräm inte bara vara värdelös men också kunna skada.

 • Priset på gelén överskrider sällan tusen rubel, men det här är verkligen små pengar för en gel som gör att du kan få förtroende.
 • Det är mycket billigare och säkrare än operationer på penis eller tar specialiserade produkter av Viagra, vilket kan störa hormonell bakgrund.
 • Faktiska recensioner av män har ofta olika bedömningar, men det är värt att överväga det faktum att någon kan få på sig en äktenskaps skilsmässa och använda en icke-certifierad produkt.

Denna gel kan betraktas som en frälsning för de män som vill uppleva andra känslor, lägga till sig maskulinitet och självförtroende, även för kvinnor som älskar sina män, men samtidigt missnöjda med könskvaliteten. För att beställa denna gel eller inte att beställa, bestämmer alla, men samtidigt saknas inget viktigt och kanske det hjälper till att upprätthålla relationer och öka libido, vilket för män med lågt självkänsla är mycket allvarligt störd. Läser den positiva återkopplingen av många män, jag vill tro att alla recensioner är verkliga och det här är inte en annan skilsmässa.

Och i själva verket utöver ömsesidig förståelse är det i ett förhållande till en av huvudpartierna kön.

Det är mycket viktigt för goda relationer att ha en högkvalitativ sexuell intimitet. Det här gör det möjligt för män att vara mer självsäker och kvinnor känner sig helt nöjda.

Denna gel kan kallas ett av de mest humana sätten att öka penis, eftersom kirurgisk ingrepp inte kan ge alla garantier för att en man efter operationen kommer att kunna ha ett fullständigt sexuellt liv. Och metoderna att binda till en medlem av varorna och särskilt användningen av vakuum, kan detta inte kallas mänsklighet alls.

 • Det är mycket viktigt att behålla sin reproduktiva hälsa och samtidigt ha en bra sexuell kraft.
 • Och för att få det måste du vara säker på dig själv som en man.
 • Hela denna kedja kan brytas om mannen inte är säker på sig själv, har en liten kön värdighet eller vill behaga sin partner, men han kan inte göra det på grund av kränkningar av något av ovanstående.
 • Därför är det nödvändigt att tänka på hur nödvändigt eller omvänt, denna kräm behövs inte för att öka penis.
 • Kanske är det den mest lämpliga metoden.

INSTRUKTION OCH ANVÄNDNINGSMETOD

Instruktioner för användningen av Cream Titanium Gel är enkla och kräver inte ytterligare enheter, till exempel pumpar och förlängningsmedel. Cremen gör det möjligt att uppnå en märkbar ökning i penis till 5-7 cm i längd och upp till 3 cm i omkretsen och för att uppnå Titan Gelas snabbaste och fulaste effekt, bör tre enkla regler observeras:

 • 1Regelbundet. Grädden ska användas regelbundet. Om du vill uppnå det deklarerade resultatet så snart som möjligt är det viktigt att du inte avviker från schemat. Aktiva komponenter i verktyget kommer metodiskt att påverka den cavernösa kroppen, sträcker den, och inom en månad kommer du att se resultatet.
 • 2FÖRE DEN SEXUELLA AKTEN. Applicera grädden 30 minuter före samlag. Denna övning kommer att förbättra dina känslor under kön, positivt påverka kraften, och regelbunden användning kommer att lindra problemet med för tidig utlösning, och utsträcker sig ibland i samband med samlag.
 • 3Övningar. Applicera en kräm för män i ett komplex med speciella övningar. Medan grädden fungerar från insidan, ökar blodflödet till bäckenorganen, utför övningarna samma funktion, men från utsidan. Om hur du använder Titan Gel tillsammans med övningarna kommer vi att beskriva mer detaljerat nedan.

Det har kliniskt bevisats att regelbunden applicering av grädden enligt instruktionerna leder till en signifikant ökning av penis inom en månad av användning. Cremen löser framgångsrikt problem med styrka, förbättrar erektion, gör sexuella organ mer känsliga och sexuell handling är längre.

Innan du applicerar grädden är det viktigt att veta hur man applicerar det på rätt sätt, så att effekten av användningen maximeras. Vi har förberett dig en videolektion och en textbeskrivning av de övningar som du behöver utföra när du applicerar Titanium Gel.

 • Grädden ska appliceras på en varm del (som tidigare hölls i varmt vatten)
 • Öppna röret och pressa ut en liten mängd av en lila storlek gel
 • Sprid ett tunt lager över hela penisens längd och massera väl.
 • Låt suga i 15-20 minuter och börja träna.

SAMMANSÄTTNING TITAN GEL

Sammansättningen av titangel är ganska enkel, men samtidigt är den effektiv. Den innehåller endast komponenter av naturligt ursprung som aktivt verkar på en mans sexuella organ. Preparatet består av:

 1. Maca är peruanska. En effektiv komponent som används i traditionell medicin. Det finns fall där dess användning tillåter inte bara att återställa erektionen, men också härdad av impotens och infertilitet.
 2. Thistle. Innehåller ämnen som positivt påverkar en mans kropp och återställer hormonbalansen i den. Dessutom är det en naturlig källa till testosteron, som är nödvändig för en bra och stabil erektion.
 3. Lichen juice extrakt. Innehåller ett ämne som ökar antalet klyfösa kroppar i penis. Effekten uppnås på grund av mättnad av kroppscellerna med syre och ett stort blodflöde vilket avsevärt ökar manorganets storlek.
 4. Den lilla tjejen. Det är ett spännande medel, något som alla kända Viagra. Det skiljer sig från det genom att det bara består av naturliga komponenter, och har därför inga kontraindikationer.
 5. Proteinhydrolysat. Denna komponent förstärker åtgärderna för andra komponenter, stimulerar ökningen i storlek, gör känslorna mer levande.

FÖRDELAR AV GEL

Titangel har många liknande droger som har liknande effekter på hankroppen. Men, till skillnad från dem, har det ett antal fördelar som inkluderar:

 1. Ökningen i penis upp till 5 cm uppträder ganska snabbt. Ett sådant resultat kan erhållas endast efter en månad med regelbunden ansökan.
 2. Lätt och enkelt att använda. Det ska endast användas två gånger om dagen - på morgonen, efter att ha vaknat och på kvällen, strax före sänggåendet.
 3. Har mycket positiv feedback, vilket indikerar effektiviteten.
 4. Den består bara av naturliga komponenter. Det innehåller inte någon kemisk substans.
 5. Har en 100% garanti för att uppnå önskat resultat.

ÅTGÄRDER AV KRÄM

För att uppnå effekten är det nödvändigt att använda titangel regelbundet, och när det är möjligt dagligen, utan utelämnanden. Det blir trevligt om du blir van vid att applicera ett läkemedel i en halvtimme - en timme före samlag kommer det att ge dig en ljusare känsla.

Alla användare av läkemedlet säger att gelén inte påverkar kroppen på något sätt, har inga biverkningar, men påverkar bara penis. På grund av de porösa kropparna som bildas i kroppen växer det ständigt.

Effekten är märkbar efter 14 dagars regelbunden användning.

BRUKSANVISNING

Titan gel instruktion säger att det är nödvändigt att ansöka dagligen en till två gånger om dagen. Om så önskas kan du använda resultatet snabbare. Det orsakar inte missbruk, så du behöver inte oroa dig för att bli van vid det.

Titandelkrämen appliceras och gnids in i den uppreparna penisen med massagerörelser längs hela längden. Gnugga drogen bidrar till att den snabbt tränger in i penisens vävnader och förbättrar också blodcirkulationen. Hans kurs är utformad för en månad. Efter den första veckan med regelbunden användning förbättras erektionen avsevärt, varaktigheten av det upphetsade tillståndet ökar och uthålligheten ökar. Efter regelbunden användning i två veckor ökar kroppen från 1 till 2 cm i längd och förtärkar märkbart, känsligheten blir mer uttalad, vilket gör att du kan få nya känslor under samlag.

Titangel i ansökan är väldigt enkel:

 1. Applicera på den uppbyggda kroppen.
 2. Fix penis mellan pekfingret och tummen.
 3. Gnugga rörelser från botten till toppen, från botten.
 4. Fortsätt proceduren under 10-15 minuter.

VAR FÖR KÖP OCH VAD PRIS

Idag, med flödans popularitet, har antalet förfalskningar från konkurrenter ökat, vilket är helt värdelöst och ineffektivt. De flesta vill köpa en original titangel, men köpa något annat som förstör deras åsikt om drogen och ger inte absolut något resultat.

 • För att inte bli offer för svindlare måste du gå till tillverkarens officiella hemsida och beställa verktyget (knappen "order" till höger).
 • Köp av varor på denna plats garanterar inköp av en naturlig produkt.

Priset på titangel är relativt lågt, det är bara 990 rubel, vilket är mycket lägre än kostnaden för de flesta ineffektiva drogerna.

Vad är Titanium Gel?

Denna salva för att öka penisens storlek och återställa erektion på 100% naturlig basis, vilket helt utesluter allergiska reaktioner. Drogen har utvecklats av Kaliforniens forskare, certifierad och helt säker.

De registrerade resultaten av kliniska studier är följande:

 • Efter en och en halv timme förlängs orgeln med 1-2 cm, i en cirkel av 1 cm. Spänningen kommer något snabbare än vanligt. Huvudet blir känsligare.
 • Efter 3 veckor ökas samlagstiden med 80%. Penisens längd är 2-3 cm, omkretsen är 1,5 cm. Känsligheten sträcker sig över hela könsorganet. Ökar den totala sexuella spänningen i hela kroppen och dess individuella zoner (bröstet, lårets inre sida)
 • Efter fyra veckor är penisens längd +5 cm, volymen är + 2-3 cm. Den totala tiden för akten ökas med 2 gånger. I blodet finns en ökning av nivån av endorfin, "nöjeshormonet".

*** Ändringsgraden och resultaten i åldersgruppen 18-35 var högre än i resten. För liknande resultat behövde människor äldre än 35 bara lite mer tid på grund av de fysiologiska åldringsprocesserna.

Från vad och vem hjälper?

Du kan ofta höra "storlek är inte viktigt, det viktigaste - förmågan att använda", "inget sex en hungrig person," och så vidare... I motsats till dessa uttalanden, psykologer och seksoterapevty hävdar att sexuella liv är ingen liten del av ett lyckligt förhållande. 30% av männen är inte nöjda med deras organs storlek och kvaliteten på erektionerna, och deras kvinnor kan vara snöiga i sängen. Mot bakgrund av dessa känsliga problem växer människans depressiva tillstånd, hans partner blir mer irriterad, harmonin i familjen bryts, fackföreningarna bryts upp.

Titangel rekommenderas om du:

 • Är inte nöjda med medlemmens volymer
 • Inte nöjd med erektion eller oförmögen att hålla den (otillräcklig hårdhet)
 • Har problem med utlösning (för tidig utlösning eller oförmåga att slutföra)
 • Lev i den stela rytmen av "hem-arbete-hem"
 • Dålig ätning och brist på sömn
 • Ofta i ett tillstånd av stress eller kronisk trötthet
 • Uppleva en midlife kris
 • Har dåliga vanor
 • Emotionellt "starta inte"
 • Du är fysiskt överarbetad
 • Vill antända aktuella relationer eller diversifiera framtiden

Några extra centimeter kommer inte att störa din självkänsla eller ljusa färger av kvalitetsssex. Och sexpartnern kommer att vara nöjd med dina parametrar. Samtidigt kommer intim plasticitet att förbli under det senaste århundradet och den unika utvecklingen av amerikanska forskare - Titan Gel, hjälper till att visa all din dolda makt och sexuell kraft!

Hur det fungerar, komposition och fördelar

Varför är Titan Gel ibland effektivare än andra medel som presenteras för världsmarknaden? Allt genialt är enkelt.

För en kraftfull effekt har amerikanska forskare lagt ned formuläret för de mest aktiva växtämnena i världen:

Korthorn hagtorn. Folket visste effekten av detta mirakel ört på manlig styrka sedan 410 f.Kr. e. Den gamla herden kom av misstag på ett fårbeslag i dalen och uppmärksammade djurens sexuella orepresbarhet. Efter att ha studerat dess egenskaper i Dren Kina Goryanka extrakt aktivt för att återställa styrkan även i äldre män, att bli av med för tidig utlösning och framgångsrikt behandlat infertilitet. En annan hummer kan öka penisens cavernösa kropp och förhindra prostata adenom. Icariin i dess kemiska sammansättning kan förbättra kvaliteten på sperma och noradrenalin stöder excitation. Förresten, dess andra namn är gräset av en lustig get.

Chertortopolh (eller en fältdong). Broths av detta jävla gräset i Rysslands spinner rådde ofta kvinnor, berövade mans kärlek och medvetet. Moderna studier har faktiskt visat att phytoncider i sin komposition ökar mängden testosteron. Och ju högre nivået av testosteron desto starkare erektion och mer lust.

Hagen är pilar. En av de mest populära örterna i behandlingen av impotens och restaurering av libido. Det har egenskapen att frigöra testosteron och öka blodflödet i en mans bäckenorgan. Det används särskilt i folkmedicin i Kina.

Peruanska vallmo eller Meyen's bug. Denna unika växt i Latinamerika har afrodisiakologiska egenskaper, men är inte brett utbredd. Vegetabilisk analog av Viagra. Innehåller alkaloider och vitaminer C, B1, A, B2, som bidrar till ökad potens. Det andra namnet är peruanska ginseng.

Lichen. Också ett av de äldsta sätten för styrka. Det har dock noterats sedan antiken att det kan sträcka de cavernösa kropparna, som penis består av. Och också för att öka blodflödet till det.

Trietanolamin. Det är en färglös vätska, allmänt använd i kosmetologi och medicin. Här fungerar det som grund för andra ingredienser, och minskar också penishuvudets känslighet, vilket möjliggör ett långvarigt samlag.

Övriga ovillkorliga fördelar:

 • Produkten har alla nödvändiga certifikat.
 • Dess effektivitet bevisas på grundval av kliniska studier i 99% av fallen.
 • Synlig effekt är märkbar efter den första veckan av ansökan.
 • Har inga hormonella, kemiska eller narkotiska ingredienser. Endast 100% naturliga ingredienser.
 • Inverkar inte på barnets hälsa vid uppfattningen.
 • Det låter dig uppnå varaktiga resultat i den intima sfären genom att öka organet.
 • Ökar internt förtroende, eliminerar psykologiska komplex.
 • I grund och botten har det inga biverkningar. Undantaget gäller enskilt intolerans för en av komponenterna.
 • Det stärker inte bara effekten på styrkan, utan förbättrar även ejaculatets kvalitet.
 • Kan användas utan förskrivning av läkare vid vilken ålder som helst.
 • Finns till priset.
 • Det är enkelt att använda.
 • Ekonomiskt konsumerad.
 • På grund av ökningen av sexuella handlingar förebyggs prostatit och prostata adenom.

Kontra

Titanium Gel har en helt naturlig komposition, innehåller inte giftiga komponenter och orsakar inte allergiska reaktioner. Har inga åldersbegränsningar.

Läkemedlet är mycket effektivt och bör användas med försiktighet för personer med hjärtproblem på grund av frekvent sexuell aktivitet.

Resultat efter applicering

Egentligen ger "guld" -komponenterna i detta biokomplex otroliga resultat. Redan använder det, märker män en stark rush av blod till penis och en känsla av dess tillväxt i bokstavlig mening.

Enligt undersökningarna sammanställdes en lista över "sexuella prestationer":

 • Ökar sexuell ton och attraktion till motsatt kön.
 • Ökar penisens längd och volym, stärker blodcirkulationen.
 • Eliminerar för tidig utlösning.
 • Genom att öka ytan förbättras känsligheten under handlingen, och speciellt under orgasmen.
 • Det tillåter förlängning av samlag till upp till 1,5-2 timmar. Således kan kvinnan få en plural orgasm, och mannen kan fortsätta en coitus strax efter en utlösning.
 • Ökar antalet och rörligheten hos spermatozoa

Var kan man köpa?

Observera att aktiviteten av inkräktare nyligen har blivit mer aktiv. Marknaden är full av förfalskningar.

Som ett resultat är negativa recensioner endast associerade med en substandard falsk.

Låt inte svindlarna bli rika. Ta hand om dig själv!

För att få originalen och uppnå varaktiga resultat, beställa Titanium Gel bara på den officiella hemsidan!