Huvud
Behandling

Titan Gel för män - ökar penis utan kirurgisk skilsmässa eller sanningen

Under en människas iver om att byta kropp finns det en önskan att öka självkänslan, att känna sig attraktiv och trygg i att kommunicera med det motsatta könet. Män har en fråga: Är det möjligt att förstora penis utan kirurgi? Svaret är ja, det är möjligt, och det kommer att kosta mycket mindre än kirurgisk ingripande. Kombinera action Titanium Gel teknik med jelqing dig i ett par månader kommer att kunna öka storleken på sin manlighet i 2-2,5 cm. Om ens tillgripa en sådan ofarlig metod, måste du vara bekant med struktur reproduktiva organ.

Hur är medlemmen?

Varje man borde veta vilka tyg, körtlar och skal som hans fallus kan öka. Det finns emellertid inga muskler i detta organ, det är därför inte möjligt att pumpa upp det. Och vad är det där?

Gå till leverantörens hemsida

 1. I mitten av penis finns ett rör i urinröret (urinröret), vars öppning går till huvudet.
 2. Urinröret längs hela längden är omgivet av en svampig kropp, det bildar också ett huvud. Vid basen bildas kroppen på principen om "glödlampa".
 3. Parallellt med den svampiga finns det två cavernösa kroppar, smälta samman och omgivna av en bindväv - magen. Dessa kropps "ben" är fästa vid bäckens ben och de främre ändarna är gömda under huvudet.
 4. Den fascia (magen täcker) täcker ett tunt skikt av subkutan fett, dermis och epidermis. Alla vävnader i penis genomtränger blodkärlen och nervändarna.

Svampiga och kavernösa kroppar har en cellulär struktur, tack vare vilken erektion sker. När blodet flyter till penis, då blir det större och längre genom att fylla den cellulära vävnaden.

Det är möjligt att öka storleken utan kirurgiska ingrepp, förutsatt att cellerna i de cavernösa kropparna sträcker sig regelbundet av en stor volym blod. Den bindväv som bildar dem är ganska elastisk, så det tar mycket tid. Men, som vi nämnde i början, kommer en särskild uppsättning övningar och ett sätt att öka blodflödet (Titan Gel-kräm för män) att klara den här uppgiften.

Sätt att öka

 • Operation. Kostnaden för driften av penisförlängning kommer att kosta cirka 10 tusen dollar, och för förtjockning av behovet av att betala mer än 20 tusen. Tillfredsställande resultat uppnås endast i 25-30% av fallen. Resultaten av cirka 20% av kirurgiska procedurer är svåra komplikationer: infektion, minskad känslighet, ändra vinkeln på erektion, impotens. För att förlänga den intima kroppen, skär kirurgen ligament som stöder att penisen är ansluten till bäckenbenen. Spänningen försvagas och den del som gömdes inuti kroppen är synlig. Förtjockning av fallos kan göras på två sätt: antingen implanteras under huden på patientens fettvävnad, eller med hjälp av autologa (donator vävnad linda penis).
 • Vakuumpump. En anordning bestående av en ihålig cylinder och en pump. Genitalorganet placeras i en cylinder där en reducerad tryckzon skapas med hjälp av pumpen. Blod (i ökad volym) börjar komma in i det lilla bäckens organ. På botten av penis sätts på en ring som skär ut utflödet av venöst blod. Allt detta leder till en stark erektion i 20-30 minuter. I denna metod finns det flera nackdelar: det kan vara svullnad, organskada, efter att ringen har tagits bort, försvinner erektionen och storleken återgår till den ursprungliga.
 • Extender. Enheten (ganska kuslig) är utformad för att förlänga genitalorganet. Det är underförstått att han med konstant bär kan dra ut den med 2-4 cm på grund av förbättrad celldelning. Nackdelarna är uppenbara: att bära en tung enhet är inte ett lätt test. Och förresten, efter att ha sträckt sig längs, minskar mängden omkrets.
 • Jelqing. Övad i de arabiska länderna, där pojkar från 10 år varje dag, i en halvtimme, tvingades masturbera. Varje gång en liten man ligger nära utlösningen stannar han. Dag efter dag sträcker han sin penis cavernösa kroppar. Långtidsutövning ger sitt resultat - när puberteten uppnås kommer genitalorganet i upprätt tillstånd att ha en imponerande storlek. Denna praxis anses dock normalt endast i arabiska länder. På oss kommer den liknande tekniken att uppfattas som en överdriven hobby för en onanism. Dessutom kommer behandlingen av hormonersättningsterapi, som hålls före puberteten, att öka mikropenosen mycket säkrare än jelqing.
 • Salvor och geler. Hittills har vi ett obegränsat val av sätt att öka penis och var och en av dem är positionerad som den enda pålitliga: "Förlängd manlig värdighet i en månad med 4-5 cm", "Samlag kommer att ta upp till 6 timmar", "Öka känsligheten". Men i själva verket visar det sig att 5 cm inte ens kan lägga till en operation. Den genomsnittliga varaktigheten av samlag - 6-8 minuter, väl, ökad känslighet kommer att leda till en snabb orgasm. Tja, hur man väljer? Naturligtvis först och främst måste du titta på sammansättningen av fonder, som bör omfatta inte bara afrodisiaka som ökar blodflödet, men också en antiseptiskt medel och antioxidant åtgärder. Det är önskvärt att botemedlet framställs på basis av vegetabiliska eller animaliska råmaterial för att undvika biverkningar. Slutligen bör priset vara acceptabelt. Om du i följd väljer de nödvändiga komponenterna, kommer det i det "torra återstoden" att finnas bara ett namn - Cream Titan Gel.

Vad finns i Titan Gel Ointment

 1. Koreanska Mountain Dog. Strukturen för denna växt innehåller Ikaryin - ett ämne som förbättrar könsorganets blodtillförsel. Som ett resultat - förbättra kvaliteten på kön. Verkan av Icaria är jämförbar med effekten av sildenafil (en aktiv substans i Viagra), endast utan de inneboende biverkningarna. I Kina är extraktet av hornet känt som ett starkt afrodisiakum, en östrogen och gonadotropisk botemedel.
 2. Peruvian Maka. Roten av denna växt av kålfamiljen normaliserar testosteronproduktionen och kommer som en följd att bidra till ökningen av manlig kraft. Studier har visat att den systematiska mottagningen av Maki förbättrar spermogramparametrarna - mängden ejakulat ökar och antalet livsdugliga spermatozoer i den. Som ett naturligt antispasmodiskt växtextrakt introduceras ofta i kosten hos patienter med prostata adenom. Den har en lokal avslappnande effekt på muskulaturen och minskar smärta vid urinering.
 3. Thistle Extract (mjölktistel). Har en lokal antiinflammatorisk och helande effekt. Denna växt är en stark antioxidant, neutraliserar effekten av fria radikaler och återställer membran av förstörda celler.
 4. Lichen extrakt. Med lokal användning har denna symbios av svampar och alger en antiinflammatorisk och antiseptisk effekt. Lichen ämnen (usninsyra) döda staphylococcus, streptococcus och andra patogener, som tillämpas vid behandling av sår och varbildning.
 5. Elastinhydrolysat. Liksom kollagen och andra fibrillära proteiner "lever" elastin i den intercellulära matrisen. Med sin brist förlorar huden förmågan att sträcka sig utan skada, blir trög, tunn och torr. Dess skyddande egenskaper minskar.
 6. Veteproteinhydrolysat. Det är ett högmolekylärt protein. Efter applicering bildar den en film som fuktar, närmar och skyddar epidermis och det övre lagret av dermis från verkan av fria radikaler.

Kompetent utvald personal är hälften av framgången. Men för att dra nytta av alla chanser vi har, måste vi veta hur man ska använda krämen ordentligt.

Princip för drift av komponenter

De komponenter som utgör gelen har följande effekt:

 • stärka blodtillförseln hos manliga organet
 • förbättra hudens elasticitet
 • har antibakteriell verkan (förstör den patogena mikrofloran, läka mikrobrytningar);
 • ta bort torrhet och intertrigo
 • stärka manlig libido
 • förbättra spermieantalet;
 • främja penisförstoring.

För att inte falla för bedrägeri eller annan skilsmässa, köp Titan Gel bara för män på tillverkarens officiella hemsida. Och då kan resultatet observeras efter första behandlingstiden.

Indikationer för användning

 1. Otillfredsställande parametrar hos könsorganen. Titan Gel är utformad för att män som har en otillräcklig storlek på ett intimt organ är ett aktuellt problem. Läkemedlet hjälper till att få extra längd utan operation.
 2. Dåliga index av spermogram. Appliceringen av grädden bidrar till ökningen av volymen av ejakulat på grund av en av huvudkomponenterna - roden av Maca i Peru.
 3. Problem med styrka. Vid användning av gelen förbättras blodtillförseln hos manliga organet, vilket beror på Icariin, en komponent med egenskaperna hos sildenafil.
 4. Låg manlig libido. Läkemedlet har en positiv effekt på produktionen av testosteron, vilket ökar männs sexuella lust.
 5. Prostatit. Cremen innehåller en naturlig antispasmodisk, vilket minskar smärtan vid urinering.

Kontraindikationer för användningen av intim gel Titan Gel

Under testet har läkemedlet inga biverkningar, förutom att den allergiska reaktionen inte detekterades. För att utesluta allergier, kontrollera gelens verkan på handleden före användning.

Anvisningar för användning av Titanium Gel-kräm

I instruktionerna för Titanium Gel för män ges kompositionen, användningsform och kontraindikationer.

Hur man använder Titan Gel

 • Smörjmedel (smörjmedel). I detta fall appliceras gelén strax före samlaget. Det behöver inte följas med några speciella instruktioner.
 • Salva att öka. Kursens varaktighet är 1 månad. Den ska användas en gång om dagen och följa följande sekvens:
  • Tvätta sexuellt organ ordentligt
  • Från basen till huvudet applicera Titan Gel cream;
  • Lätt sträcka för att få "verktyget" till den första etappen av erektion;
  • Grip "OK" (virad runt tummen och pekfingret vid basen av penis), börja flytta upp till huvudet och ställde sig bredvid henne, att falla ner (trycket måste vara märkbara, men inte smärtsamt). Varje rörelse "ner" eller "upp" i tiden ska ta ungefär 3 sekunder.
  • När orgasmen kommer, måste rörelser stoppas tills utlösningen återgår. Upprepa denna övning 3-4 gånger under appliceringen av Titanium Gel.

Var kan man köpa Titan Gel?

Titanium Gel för män köper faktiskt på ett apotek till priset av 1920 rubel eller på tillverkarens officiella hemsida.

Gå till leverantörens hemsida

För att undvika förfalskningar, beställa den ursprungliga Cream Titan Gel på tillverkarens officiella hemsida. Om du är intresserad av hur mycket kräm kostar för tillfället, skyndar vi oss till att tacka dig med ett bra pris - 990 rubel för en 100 ml produkt.

Leverans sker via post i hela Ryssland, Ukraina, Vitryssland och Kazakstan. Förfarandet för beställning är väldigt enkelt:

 • du behöver fylla i en liten blankett på den officiella hemsidan, utan att misslyckas genom att ange ditt telefonnummer
 • inom en snar framtid kommer chefen att kontakta dig för att klargöra detaljerna i ordern.
 • Leveransen av varorna tar bara några dagar.
 • betalning sker omedelbart efter mottagandet av varorna.

Analoger av Titan Gel för män:

 • Thors hammare
 • M16
 • Peruanska vallmo
 • Dominator
 • Cialis
 • XXL Power Life
 • El Macho
 • Levitra

Recensioner av läkare om Titan Gel

För mig, ofta konsulterad för en ökning av penisstorlek. Med tanke på min många års erfarenhet, ger jag med säkerhet Titan Gel till sina patienter. Det ger inte bara chansen att öka könsorganet utan kirurgisk ingrepp, men förbättrar även spermogramindex. Användningen av denna salva är också användbar för dem som har symtom på prostatit. Hittills anses detta verktyg som det mest effektiva.

Alexander Pozdnyakov, en urolog. Erfarenhet - 10 år.

För många män är storleken på deras värdighet ett av de största problemen. Och även kirurgiska ingrepp kan inte garantera ett utmärkt resultat och inga negativa konsekvenser. Men det finns ett bra alternativ till olika typer av operationer - Titanium Gel för att öka penisens storlek. Jag har länge rekommenderat det till mina kunder. Naturligtvis, efter en vecka eller två, kan resultatet kanske inte märkas, men jag rekommenderar långsiktig användning av läkemedlet. Under alla omständigheter kommer det bara att gynna och förbättra sexuellt liv för män genom effektiva komponenter - de peruanska vallmor och goryarki koreanska, vilket framgår av resultaten av att använda gelén av mina patienter.

Igor Mozhnikov, kandidatexamen för medicinsk vetenskap, specialist på sexuella störningar. Erfarenhet - 20 år.

Verkliga kundrecensioner

Här är reella recensioner av kunder som har upplevt anläggningen.

Mitt sexliv för ett år sedan var som en tragicomedy. Draman började när tjejen såg min morel och komedin - när hon låtsades njuta av sex. Kanske för någon 12 cm och en normal storlek, men mina partners tyckte det uppenbarligen inte. Självklart tänkte han inte på plastikkirurgi och tänkte! Så någonstans ungefär sex månader sedan köpte jag Titan Gel för en penisförstoring och kom med honom med råd från en vän om hur man applicerade den här saken. Du behöver inte bara smita dem med en kausal plats, men använd jelqing tekniken. Nu när sex månader har gått, kan jag säga att det inte har lagt till min längd, men här har täckningen ökat - ja!

Sergey, 26 år gammal, Moskva.

Titangel köptes av min fru, varefter jag inte pratade med henne i en månad, du förstår... Och ändå tänkte jag länge: en skilsmässa är sant. Och han stannade inte utan arbete. Nyligen försökte han det. Jag tror inte på denna saga. Jag använde det för ändamålet - som smörjmedel. Trevlig stickning, lukten av cool, efter applicering för en kort tid ökar erektion.

Alexander, 33 år gammal, Novosibirsk.

Jag köpte den som en "sista utväg". Innan det försökte jag en massa saker: leeches, pills, "16 veckor enligt Dr. Taylors plan" (hjälpte inte). Jag vågade inte bara till förlängaren - jag var rädd för att bryta den redan små värdigheten. Titan Gel började gnugga för två månader sedan, strax före onani. Huruvida det hjälper till att öka eller inte, förstår jag fortfarande inte. Men! Erektion har blivit bättre, det kommer tydligen att hjälpa till vid behandling av impotens. Och för det, tack.

Nikolay, 36 år gammal, St. Petersburg.

Alternativ åsikt om Titan Gel-verktyget

På forumet finns det en uppfattning att Titan Gel är ett vanligt smörjmedel, som säljs till ett överpris.

Tillverkaren hävdar att regelbunden användning av salvan garanteras av en ökning av fallos 3-4 cm. De verkliga kundernas utvärderingar och läkare för 2016 om Titan Gel för män reduceras till det faktum att den kortsiktiga effekten uppnås genom att öka blodcirkulationen i penis. Narkotika av lokal åtgärd, som det är vanligt att hänvisa till sådana salvor, har en svag terapeutisk effekt. Molekyler av aktiva substanser som injiceras i kräm är för stora för att penetrera djupare än epidermis. Naturligtvis talar vi inte om nanoteknik, vars användning kräver mycket pengar.

Titan Gel: reella recensioner av män och läkare, skilsmässa eller sanning, instruktioner för användning

Jag blir frågad om Titan Gel verkligen hjälpte mig. Jag köpte den på toppen av en kille, gick till läkare, nu tror jag inte på dem. Använd en kräm är väldigt enkel, som ett smörjmedel. Killar, när du håller "ditt instrument" i dina händer och du förstår att det är längre och större - det är inte en överförbar känsla)), du känner dig som en gud.

Jag heter Nikita, jag är 27 år gammal. I livet blev jag alltid kallad favorit för ödet och inte överraskande. Jag registrerade och tog examen från ett prestigefyllt universitet med rött diplom, under mina studier uppnådde jag bra framgång i sport - CCM simning. Efter universitetet kom jag till ett utländskt företag, där det fanns gott lön, täta affärsresor och möjligheten att göra vad jag tyckte om. Jag har aldrig drabbats av kvinnors bristande uppmärksamhet. Men skynd dig inte till avundsjuka, för jag hade en fel som satte ett fett kors på nästan alla håll och ständigt slog min fåfänga. Min minus är en liten medlem och det här är ett problem med en normal man som har följt mig hela mitt liv.

Titan Gel

Jag bestämde mig för att ändra denna situation och började leta efter en lösning. Först och främst gick jag till sjukhuset, för modern medicin verkar underverk. Under besöket var läkaren väldigt besviken. Specialisten lovade en vinst på en centimeter i 2, och själva operationen kostar omkring 15 tusen dollar i en bra klinik. En lista över eventuella problem som kan orsaka kemikemi, helt enkelt chockad, allting kan hända, till och med till impotens. I allmänhet sätter operationen omedelbart ett kors.

Därefter vände jag mig till alternativ medicin, där jag blev besviken ännu snabbare, alla dessa växtbaserade extrakt, massage och sträckor hade ingen verklig effekt. Dessutom försökte de "lyckliga" sig själva, de omfattade teknikerna för teknikerna på grund av problemen, påfrestningar och skador. Men jag fortsatte leta efter lite användbar information och jag var intresserad av Titan Gel-kräm.

Jag var uppmärksam på Titan Gel, eftersom samtidigt positiva recensioner av dem som försökte gelén på sig började blinka. Först tog han dem för obsessiv reklam, men då skrev han med en av dem. Frågade honom en massa frågor, nästan inte vybesil man med sin otro. Till slut kastade han mig bilder med alternativet före och efter. Helvete, för första gången i mitt liv såg jag på bordsskärmen i bonden i alla detaljer och blev chockad över resultatet av grädden av Titan Gel.

Titan Gel - skilsmässa eller sanning

Jag beställde Titan Gel och bestämde mig för att prova på mig själv, att lära av min egen erfarenhet - oavsett om det var sant eller falskt - all positiv feedback. Jag svär dig att jag var chockad efter en veckas användning - penis blev större, inte bara i längd men också i volym. Nya volymer känns väldigt starka när du håller i handen.

Ökningen var märkbar under hela veckan, du använder den bara på kvällen, och på morgonen är resultatet redan synligt. Efter en vecka blev storleken större med 52 millimeter - 5 centimeter per vecka, utan operation, smärta, skam hos läkare. Nu vill jag dela den här hemligheten med dig, särskilt eftersom det är enkelt att använda Titan Gel, och det är tillgängligt för alla.

Instruktioner för användning (hur man använder Titan Gel-kräm)

Metoden för applicering är att applicera grädden på ytan av penis under erektion. Det är nödvändigt att smöra på rätt sätt - smidig, massörrörelser. Huden ska vara ren, det är bäst att utföra proceduren på kvällen efter duschen, åtminstone gjorde jag det på så sätt. Efter applicering, det är en liten värme, utan förbränning eller smärta, känslor är ganska trevliga.

Den största fördelen, enligt min mening, är att Titan Gel Cream är helt organiska sammansättning, baserat på komponenterna och spårelement som erhålls vid bearbetning av ginseng. Nu, samma mineraler som framgår av beskrivningen perfekt absorberas av huden, vilket gör den smidig och förbättrar blodcirkulationen och påskynda tillväxten och sträckningen av vävnader. Sålunda ökar penis naturligt, och effekten är inte en engångs, och konstant tillsättes längd och tjocklek.

Var att köpa, pris

Originalkräm Titan Gel kan endast köpas på tillverkarens hemsida. Jag vet inte varför, men alla refererar bara till en enda tillverkare, kanske vill de bara inte dela formeln.

Även om du noggrant studerar nätverket kan du hitta klonwebbplatser, men de har många negativa recensioner, vilket innebär att det inte finns någon garanti för sina produkter.

Jag beställde grädden på den officiella webbplatsen för 990 rubel i aktier - det pris som alla har råd med eftersom det är roligt att ha en vacker enhet, kapabel att driva galen någon flicka. Leverans kan beställas via mail för anonymitet och för att utesluta pinsamt stunder.

Jag rekommenderar dig att prova Titan Gel-krämen för att förstora penis på dig själv och uppnå en bättre effekt. Personligen behöver jag inte längre, jag är nöjd med sin storlek, som min flickvän, men nej, hon säger att hon är ännu mer nöjd med mig. Allt det bästa!

Varför Titaniumgel för män inte kan köpas på apotek

 • Intensiv tillväxt av grotta kroppar;
 • Ökad hudelasticitet;
 • Erektilfunktionen ökade;
 • Varaktigheten av samlag ökade med 30-50%;
 • Förstoringsindexen är långa, från 2 till 8 cm.

Doktorens kommentarer

Gavrilenko E.A.
Urolog, Andrologist (Arbetslivserfarenhet: mer än 30 år)

VA Bashkatov
Urologist, Kirurg (Arbetslivserfarenhet: mer än 20 år)

Verkliga kundrecensioner

Анатолий, 25 år

7 RESULTAT

Har inte en stor penis, komplexiseras jag alltid. Det var svårt att korsa linjen mellan kärleksspel till de mest sexuella handlingarna. Flickorna, även om de inte klaga, men jag hade obehag. De säger att de inte tala om storleken beror inte på, men inte när kroppen av 12 cm (Men i det förflutna försökt gel (I -... Han arbetar för att "växa" sig 18 cm Här är en bekväm och praktisk...

Jag såg positiv feedback och bestämde mig för att beställa en gel för mig själv. Jag har använt det redan i tre veckor och jag börjar märka hur längden ökar.

Jag köpte min man Titan gel och ångrade inte mitt beslut. Jag har inte haft så heta nätter under en lång tid! Min älskade man ökade sin värdighet med 3,4 cm per månad. Jag trodde först inte på mina ögon, mätte det igen - det visade sig vara sant. Jag är bara glad över sådana resultat!

Vem drack, kan någon få lite kvar? Ge det till testet?

Är det riktigt? Du kan dela bilder före och efter.

Verkligen mördar ting

Artem, tyvärr kan vi inte godkänna de bilder som våra respekterade män skickar här. Gel fungerar) du kan vara säker)

LÅV ANSWER Avbryt svar

recensioner

Emelyanov M.Yu.
Urolog, Andrologist (Arbetslivserfarenhet: mer än 30 år)

Resultatet garanteras av den officiella tillverkaren i Ryssland och CIS. Detaljer om leverantörens hemsida.

Titangel för män: Skilsmässa eller Sanning

12/15/2017 Medicin 25,148 Visningar

Många män runt om i världen är oroade över den otillräckliga storleken på deras penis. Dagens farmakologiska industri är redo att erbjuda kunderna ett brett utbud av verktyg som hjälper till att öka penisens storlek. En av dem är titangel. Denna artikel innehåller hela sanningen om titangel: funktionerna i dess åtgärd, förekomsten av eventuella biverkningar och så vidare. Om du är intresserad av denna produkt kan du beställa titangelen här.

Vad denna kräm är

Nu finns det en stor mängd droger för att öka penis, och de skiljer sig alla i deras sammansättning och egenskaper hos åtgärden. Vad är en titangel och fungerar det verkligen?

Titangel är originalet - detta är ett av de vanligaste sätten att förstärka penis. Läkemedlet är tillgängligt i form av en transparent gel med en mild karakteristisk lukt. Faktum är att detta är samma smörjmedel för män, vilket har många positiva effekter.

Om den används korrekt, har ingen av komponenterna i denna grädde ingen allergisk effekt på hankroppen. Mycket sällan händer det bara hos personer med en uttalad allergisk känslighet.

Det här läkemedlet kan vara ett utmärkt funktionssätt för män som vill uppleva nya känslor i sex eller vill övervinna beslutsfattighet eller blyghet. Kvinnor kan också köpa en gel, göra en present till en man. Läkemedlet kan upprätthålla förhållandet, eftersom det kan öka sexuell lust i flera applikationer för att stärka erektion och orgasm. Och om några veckor med regelbunden användning kommer en man och en kvinna att märka att samlagets varaktighet har ökat avsevärt, och med det har känslorna under intim kontakt förbättrats.

Denna gel är ett av de bästa sätten att förstärka penis. Faktum är att användningen av vakuumpumpar nästan alltid är associerad med utseende av obehagliga och till och med smärtsamma förnimmelser. Felaktig användning av sådana anordningar kan leda till skador på könsorganen, vars konsekvenser är mycket svåra att eliminera.

Vad finns i gelén?

Sammansättningen av denna läkemedel innefattar sådana effektiva extrakt:

 • (det påverkar positivt den manliga potensen);
 • tistel (det stimulerar arbetet hos den manliga kroppen och hjälper till att öka mängden testosteron i det);
 • elastin (det ökar känsligheten av penis);
 • maki (denna växt är en stimulans av styrka, dragning från det ökar erektionen);
 • hydrolysat av proteiner och aminosyror gör könsorganets vävnader mer elastiska och bidrar därmed till deras ökning.

Fördelar med krämgel

Användningen av detta läkemedel har flera fördelar.

 1. Om en man inte kan öka fördelarna med storlek till det önskade värdet, då detta läkemedel hjälper till att uppnå en erektion och att övervinna ihållande impotens, vilket är viktigt för behandling av patologier i det manliga reproduktionssystemet.
 2. Cremen har inga kontraindikationer. En naturlig kontraindikation som kan begränsa användningen av detta läkemedel är den individuella intoleransen hos en eller flera komponenter.
 3. Biverkningar, om de tillämpas korrekt, förekommer inte.
 4. Instruktioner för att använda det här verktyget är väldigt enkelt: Titandelkräm för män ska gnidas in i penisens hud. Alla andra nyanser av hur man korrekt använder titangel anges i instruktionerna.
 5. En märkbar effekt från användningen av detta läkemedel kan ses redan om en månad från det ögonblick då mannen började applicera titangelen.
 6. Denna åtgärd passerade alla nödvändiga kliniska studier och test, så att de flesta männen var nöjda med användningen av titangel originalet.
 7. Det är säkert att använda detta läkemedel, eftersom det har alla certifikat som bekräftar dess kvalitet.
 8. Recensioner av riktiga människor föreslår att effekten efter bevarandet av gelens applicering upphört.

Funktioner av användning

För att uppnå en ökning av könsorganet bör du använda denna grädde regelbundet och i en månad. Det är förbjudet att ta stora raster vid appliceringen på huden: om den inte används i mer än fem dagar, sänks sannolikheten för uppkomsten av en positiv effekt avsevärt. Och för att konsolidera effekten måste du upprepa den rekommenderade terapeutiska kursen om några månader.

Cremen appliceras på huden med hjälp av mjuk massage rörelser. Det är nödvändigt att applicera det samtidigt, helst vid sänggåendet. Doktorns vittnesmål indikerar att långvarig applicering av detta läkemedel på huden inte kan orsaka förändringar, leder inte till förändringar i strukturen hos de cavernösa kropparna.

Genomförda kliniska tester tyder på att detta läkemedel är helt säkert för hälsan och har en 100% effekt. Om du är intresserad av effektiviteten av titangel, skickas riktiga kundbevis här. Enligt många experter är användningen av denna gel ett utmärkt alternativ för att utföra kirurgiska ingrepp för att öka penisens storlek. Och detta trots att ingen kirurgisk ingrepp ger 100% effekt och inga komplikationer.

Var kan jag köpa ett sådant verktyg

Det bör komma ihåg att detta läkemedel inte säljs på apoteket. Om du köper i apoteksgelen "Mäns styrka för hälsa" eller titangel, är det hög sannolikhet att köpa en produkt av dålig kvalitet. Köp inte en falsk på apotek och på tvivelaktiga webbplatser. Detta kan endast göras på webbplatsen för den officiella representanten för det företag som producerar detta läkemedel.

Om du beställer på webbplatser från tredje part kan du få en produkt som inte har något att göra med de ursprungliga produkterna. Det kan vara hälsofarligt, eftersom det kan innehålla en betydande mängd toxiska komponenter. Dessutom är det nödvändigt att söka efter sådana webbplatser där det bara finns verkliga men inte fördrivna recensioner av kunder.

På den här sidan kan du bara hitta originella recensioner av riktiga personer som försökte denna gel och kände dess effekt. Här kan du ta reda på skilsmässan eller sanningen att detta verktyg kan öka penisens storlek, behandla prostatit, öka styrkan.

Köp titangel för män kan bara vara på den officiella hemsidan. Här finns en bekväm och enkel formulär för att fylla i beställningen och bekräfta inköpet. Efter att ha slutfört alla åtgärder med köparen kontaktas en chef, som specificerar detaljerna i ordern och leveransen. Om några dagar levereras inköpet per post till den adress som anges i ordern. Många män är intresserade av hur mycket denna åtgärd kostar. Röret kostar cirka 1000 rubel. Tillverkarens hemsida ger vanligtvis inte stora rabatter. Och om du märker att säljaren är villig att erbjuda varor dubbelt eller tre gånger billigare än det verkliga priset, bör du inte rusa till billighet: innan du falska, som inte bara kommer inte att ge önskad effekt, men kommer också att leda till en betydande försämring av hälsan.

Titan-gel hjälper män att behålla sin egen, intima hälsa. Och det här är mycket bättre än användningen av tabletter och droppar, ofta av tvivelaktig kvalitet och med stor sannolikhet att utveckla biverkningar. Cremen hjälper en man att känna sig trygg och det är mycket viktigt för att upprätthålla ett tillräckligt självkänsla. Efter det kommer eventuella tvivel om penisens storlek att försvinna.

Varför i nätverket kan du upprepade gånger hitta negativ feedback om kvaliteten på den aktuella gelén. Sådana bedömningar lämnar många företag - konkurrenter eller konsumenter till vilka lågkvalitativa produktion har fått. Det kan trots allt inte ge någon positiv effekt. Grädden testas av läkare från ledande japanska kliniker, så effektiviteten i applikationen blir nästan 100%. Endast ett fåtal män hade inga positiva effekter, även efter att ha använt kvalitetsprodukter. Förmodligen beror det på deras karaktärs egenskaper.

Är Titan Gel en skilsmässa eller är det sant? Intim gel för män "Titan gel": instruktionsbok, recensioner

Tyvärr belönar naturen inte alltid oss ​​med önskade parametrar. Särskilt smärtsamma uppfattas brister som påverkar den intima sfären. Inte alla män kan skryta med imponerande penisstorlek, vilket ibland orsakar dem stor missnöje. På grundval av detta utvecklar representanterna för det starkare könet komplex, självkänslan faller, kvaliteten på sexuellt liv försämras. Idag annonseras mycket pengar, vilket påstås lösa liknande problem. En av dem är Titan Gel. Recensioner om grädden, som fyllde Internet, chockerande fantasi. Å andra sidan kryper i tvivel om en sådan laudatory od. Så idag förstår vi: Titan Gel - skilsmässa eller sanning? För detta måste du bekanta dig med egenskaper, instruktioner och verkliga åsikter om grädden.

beskrivning

Titan Gel manualen beskriver hur en naturlig och säker farmakologisk beredning, som på bara en månad kan öka penislängden med några centimeter. Förutom denna indikator lovar tillverkaren att öka tjockleken på männens värdighet, öka kraften och orgasmen. I slutändan måste användningen av detta verktyg inte bara återspegla människans förmågor i sängen utan också öka självkänslan för att göra en man mer självsäker. Under alla omständigheter lovar så reklam.

Titan Gel för män har förmågan att snabbt absorbera och lämnar inga oljiga spår. Dessutom har det inga obehagliga luktar, orsakar inte obekväma känslor i form av klåda, brinnande eller kalla.

Hur är det verkligen? Är Titan Gel en skilsmässa eller är det sant? Du kan lära dig allt detta genom att studera produkten mer detaljerat.

Hur fungerar Titan Gel?

Tillverkarna av gelén förklarar att det är möjligt att uppnå en ökning i penis genom att öka blodflödet i bäckenområdet. Effektiviteten av användningen av läkemedlet förklaras av det faktum att kaviteterna, av vilka den kavala vävnaden i den kavala kroppen hos den manliga penisen består, fylls med blod under verkan av gelén, sträckts och ökar i storlek. Som ett resultat ökar könsorganets diameter och längd i sig. Och det bästa resultatet uppnås genom att applicera gelén när ögonblicket är i ett "arbetande" tillstånd.

Titan Gel: komposition

Penisförstoringsmedlet är tillverkat av naturliga ingredienser som inte har någon negativ effekt på hankroppen.

Således är gelens sammansättning följande:

 • Thistle. Denna växt kännetecknas av förmågan att öka blodcirkulationen och öka produktionen av testosteron. Som du vet, på ett lågt nivå av detta hormon är det omöjligt att uppnå bra potens. Ett positivt faktum är också att tisteln inte innehåller giftiga ämnen och cancerframkallande ämnen. Därför kan användningen av gelén i stora mängder inte orsaka kroppsskada.
 • Hagen ger expansion av penisens blodkärl, stärker blodtillförseln till orgeln och förbättrar erektionen. Möjligheten att stimulera produktionen av adrenalin, norepinefrin, dopamin och serotonin kan också hänföras till en hotdogs egenskaper. Alla dessa ämnen är ansvariga för den manliga libido.
 • Lichenextrakt ökar blodflödet till penis, vilket bidrar till snabbare vävnadsregenerering och hälsosam celltillväxt. Med korrekt applicering av "Titan" -gelen, garanterar tillverkaren ökad styrka och förbättrad erektil funktion.
 • Maca är peruanska. Har en afrodisiakologisk effekt, det vill säga bidrar till normalisering av erektil funktion, stärker den sexuella lusten hos män, ökar effektiviteten och vitaliteten. Dessutom förbättrar den medicinska växten kvaliteten på spermier, nämligen ökar antalet och rörligheten hos spermatozoa.

Blandningsämnena i gelén innefattar: trietanolamin, elastin, hydrolysat av proteiner och aminosyror. Trots att alla dessa ämnen är syntetiska, är de helt ofarliga.

Applicera Titan Gel

Penisförstoringsverktyget är enkelt och enkelt att använda. Dessutom tar det lite tid att tillämpa det.

För att uppnå önskat resultat måste du dock följa vissa regler:

 1. Innan du applicerar grädden rekommenderas det att utföra hygienprocedurer. Penis ska tvättas noggrant och torka med en ren handduk.
 2. Tillverkaren rekommenderar att krämen appliceras på den upprätta penisen, eftersom detta ökar blodflödet och orsakar att väggarna i grottorna sprids ut. Upprättningsstatus är ett obligatoriskt tillstånd för appliceringen av gelén. Det beror på effektiviteten av verktyget och slutresultatet.
 3. Titan Gel appliceras i små mängder på penisens botten, varefter det sprids jämnt över hela ytan av orgeln med lätta massagerande rörelser med tummen och pekfingret.
 4. Generellt bör proceduren för gnidning vara minst 15 minuter, eftersom krämens framgång beror på detta.
 5. Efter ansökan rekommenderas att ha sexuell kontakt, vilket gör att väggarna i grottorna kan sträcka sig väl och följaktligen öka penis snabbare och fixa det erhållna resultatet.
 6. Appliceringsfrekvensen för gelén "Titan" är 1 gång per dag.

Eftersom allergiska reaktioner på beståndsdelar kan uppstå vid användning av produkten, bör en liten mängd preparat appliceras på armbågens inre yta och vänta några timmar. I avsaknad av bränning, klåda och rodnad kan du börja använda "Titan" -gelen på penis.

Hur manifesteras effekten

Effektiviteten av användningen av alla medel, inklusive den som behandlas, kan skilja sig åt i varje enskilt fall. Detta förklaras av kroppens individuella egenskaper. När det gäller titangel rapporterar tillverkaren att synliga resultat kan observeras efter 2 veckors användning. Under denna tid förbättras huvudets känslighet, erektionen blir längre och genitalet börjar öka både i längd och tjocklek. Efter 3 veckor lovar en mer märkbar ökning av penis, förvärv av den korrekta anatomiska formen, liksom en signifikant ökning av sexuell aktions varaktighet. Efter en månad med att använda gelén växer medlemmen med minst 3 cm, dess diameter förtjockas. Dessutom blir orgasmen mer levande och långvarig.

I slutändan lovar reklam att förbättra kvaliteten på sexuellt liv, inte bara för män, utan för hans partner. Och effekten av applikationen av mirakelverktyget är inte tillfällig men fast för livet, så en andra kurs krävs inte.

Kontraindikationer och försiktighetsåtgärder

Eftersom Titan Gel, vars recensioner kan läsas olika, är gjord av naturliga råvaror, bör säkerheten vid användningen inte ge upphov till oro. Den enda kontraindikationen för användningen av gelén är den individuella känsligheten för dess komponenter. För att undvika negativa reaktioner är det önskvärt att genomföra ett allergiskt test före användning av läkemedlet på det sätt som beskrivits ovan.

Det är viktigt att ta hänsyn till att Titan Gel interagerar inte bara med manens könsorgan, men kommer också i kontakt med slimhinnan i kvinnans vagina under intimitet. Av denna anledning blir det inte överflödigt att kontrollera om gelpartnerns tolerans är tillåten.

Var kan jag köpa Titan Gel och hur mycket kostar det?

Annonsen av gelén, som är full av Internet, säger att det idag finns många felsökningar i detta verktyg. Det är därför rekommenderat att köpa det från officiella representanter, vilket garanterar geléns tillförlitlighet och fullständig anonymitet för förvärvet. Det är värt att notera att det är omöjligt att köpa Titan Gel på apotek, som vanliga droger. Den säljs endast via Internet.

Besökande webbplatser som marknadsför och säljer det här verktyget kan du läsa lovande information, liksom smickrande recensioner om Titan Gel. Priset på fonderna från säljare är alltid marknadsfört och med 50% rabatt är 990 rubel. På många män som är förbryllade av problemet med ett litet genitalorgan, agerar ett sådant förslag omedelbart.

Men är det verkligen okej? Är Titan Gel en skilsmässa eller är det sant?

Vad är verkligheten

De som ser allvarligt på frågan om penisförstoring bör förstå en viktig punkt. Faktum är att inga krämer och salvor inte kan öka storleken på manlig värdighet. Någon riktig läkare kan bekräfta denna information. För att förstå att sådana medel inte fungerar kan du noggrant studera kroppens anatomi.

Hittills kan problemet med ett litet genitalorgan lösas endast med hjälp av en kirurgisk operation. Titan Gel, recensioner som i de flesta fall är skräddarsydda, även om det är säkert, men det visar sig vara helt värdelöst i åtgärd. Här ser du definitivt när du läser recensionerna på mer allvarliga resurser och forum, och inte var du kallas för att köpa den här "magiska" produkten.

Därför är svaret på frågan om Titan Gel - skilsmässa eller sanning, tydligen uppenbar.

slutsats

Om du har överflödiga pengar kan du självklart vara övertygad om geléns ineffektivitet från din egen erfarenhet. Men ändå, glöm inte att även den mest idealiska storleken på människans värdighet kompenserar inte och kommer inte att ersätta sådana väldigt viktiga saker som kärlek, ömsesidig förståelse och ömsesidig respekt.

Titan Gel - recensioner av läkare

På marknaden för penisförstoring är Titangel i stor efterfrågan. Tillverkare av läkemedlet lovar att med regelbunden användning kommer storleken på hanen att öka med 3-5 cm. Styrkan ökar också.

Läkarna undersökte detta botemedel. Läkarens kommentarer om Titan Gel visar att grädden verkligen fungerar. Om vi ​​noggrant studerar kompositionen blir det uppenbart att de naturliga komponenterna positivt påverkar könsorganets vävnader, vilket gör dem elastiska och stimulerar tillväxten.

Recensioner av riktiga köpare och läkare om Titan Gel hjälper till att utvärdera läkemedlets effektivitet objektivt.

Med sin fru hade den tidigare passionen varit länge sedan. Började en fruktansvärd bytovuha, och som ett resultat av dessa skandaler, stridigheter, missnöje från sin fru. Jag började bli uttråkad och bestämde mig för att göra något åt ​​det, så att våra relationer inte försämrades helt. Som det hände att höra ett sådant preparat som titan gel, recensioner av verkliga kunder och läkare lät mycket övertygande, och jag bestämde oss för att beställa den och försöka effekt.

Order kom mycket snabbt, och det var mycket lättare att använda, bara en gång om dagen måste du smita och det är det. Hustrun sa ingenting och bestämde sig för att se om hon såg skillnaden eller inte. Vanligtvis en vecka av ansökan, jag har märkt att väldigt snabbt påslagen, gjorde hustrun inte ens göra en särskild ansträngning, i motsats till de tillfällen då jag inte använder gel.

Men när jag låna den i tre veckor och vi försökte ha sex, hustru var extatisk, tänkte hon att jag kan tänka mig en operation som görs som en medlem av längden ökat med 3 centimeter, sade hon att hon hade aldrig upplevt en sådan glädje.

Jag vet inte vad läkarna och andra reella köpare har om Titan gel, och jag säger det här: Mina känslor efter köp och användning har överskridit alla förväntade resultat. och min dom är den enda: "Detta är True Titan" inom sitt område. säkerligen kommer garantin för ett positivt resultat av denna gel inte att lämna någon likgiltig som köpte och försökte detta mirakel TITAN!

Först jag tvivlade på denna gel, nu det här medicinen, hjälper någon, och vem gör det inte. Jag förvärvade titan inte från förtvivlan, men för att öka min självkänsla, verkar det som att varje man smygar att hans värdighet är liten. =) Jag läste många webbplatser och recensioner av läkare om titangel, jag gillade de bedömningar och domar som jag använde det om en månad att börja.

Varje dag började jag med det faktum att jag smörde med denna salva min värdighet, förstås förstod jag allting i volymer och längd, sedan för att börja från de ursprungliga indikatorerna. Vad kan jag säga, under användningen har längden ökat med 2,5 cm, och det här chockade mig, äntligen har vi råd med ett verktyg som kommer att göra resultatet utan operation!

Jag vill säga ett stort tack till den officiella butiken, som snabbt ringde mig efter ordern och kom överens om alla villkor. Killarna tog mig till Moskva i ett par timmar. Innan jag använder titangel, är nu för mig och tjejerna redan en tillfredsställande längd.

Jag vill dela med mig av en egen åsikt om Titan-Gel som en produkt som är effektiv och rättfärdigar sitt namn. Kön - En viktig komponent i gifta paras liv och kan orsaka skilsmässa eller svik.

När du applicerar Titan-Gel blir du befriad, för jag är övertygad i mina egna förmågor och möjligheten att ge nöjet åt partnern. Sedan jag upptäckte denna åtgärd på grund av ett riktigt återkallande av en välbekant läkare, har familjelivet förändrats mycket, rutinen har gått och attraktionen för min fru har återvänt. Skvaller slutade och fruen blir inte irriterad av olika skäl, ser glad ut.

Det är anmärkningsvärt att läkemedlet kan skrivas på plats anonymt, priset för en sådan unik produkt är inte hög och hjälpen är enorm. Jag råder alla killar, släpp falsk skam, få Titan - Gel och gör ditt familjeliv fullt och ljust.

Ordern mottogs vid den överenskomna tiden, och användningsmetoden är väldigt enkel och det är inte nödvändigt att makan vet om det. Jag har använt titan i nästan en månad och jag har inte haft några negativa konsekvenser, tvärtom, jag mår bra.

Till män med ett minderårighetskomplex skulle jag säga: "Huvuddelen är inte storleken, det viktigaste är att kunna använda." Jag har själv haft stora problem med detta. Jag blev generad av min penis. Pengar och penislängd är allt som en modern tjej tittar på!

Att gå till en gym, solarium eller skönhetssalong, och inte att arbeta, skulle en kvinna dra mycket mer än bara vagina från den stora penisen, men också anal. När en tik tar bort dina trosor från dig, vill hon inte vara en skärpmedel för pennor, jag skriver detta till dig, som sexolog vid 11: e policlinic i Kharkov, med 10 års erfarenhet. Om medlemmen är kortare än 20 cm, varför behöver du det tredje lillfingeret?) Hustrun kommer att förändra dig med alla som kan få hennes värdighet av hennes frukost i magen. Förstår du?)

Denna uppgift hanteras fullständigt av "Titanium Gel for Men", och läkarens recensioner talar om läkemedlets säkerhet. Medlemmen ökar omedelbart med 5 cm och står i 3-4 timmar. Med Titan gel, din make, flickvän, tjejen kommer att bli kvalitét, förräderiet kommer att sluta, och egot kommer att sväva till himlen.

God eftermiddag, jag har en liten penis från barndomen. Flickor på grund av detta ville inte träffa mig. Jag rådde av min nära vän att köpa Titanium Gel. Jag köpte denna gel och såg att resultatet var på ansiktet att det inte var någon skilsmässa alls. Under en vecka växte penisen och blev fast. Nu finns det ingen slut på tjejerna :))))) Tack Titan gel.

Jag letade på internet länge om titangelen, läste recensionerna av läkare och bestämde mig slutligen för att köpa den och kontrollera om den verkligen har en sådan fantastisk effekt. Det är inte så dyrt. Först tvivlade jag: det finns många saker som kan lova, men effekten blev märkbar efter den första veckan av ansökan !!

Sex samlag började vara mycket längre, en ny serie av upplevelser uppstod både hos mig och med min partner. Redan två veckor efter den dagliga appliceringen av Titanium-gel ökade penisens längd med en centimeter och en halv. Det fungerar verkligen! Jag kommer att fortsätta att söka vidare.

för länge sedan kom jag över det här verktyget och dess diskussioner. Tja, se, jag läste läkares vittnesbörd om Titan Gel och grinnde till mig själv tills det var priperlo och det fanns inga problem med styrkan... Något i kön började misslyckas. här och kom ihåg om det här verktyget. Nu är det inga misslyckanden, och hennes man ler smart varje kväll. Super.

Välkommen! Jag är en urolog med 20 års erfarenhet, jag vill dela med dig hemligheten att öka en medlem utan operation. Var och en av er tror att det här är en myt och oreality, och jag, som professionell i min bransch, trodde det, tills min ständiga patient igen vände mig till hjälp. Allt var så här: för att lösa sitt problem vid den tiden visste jag bara en metod - en operation för att öka penis. Eftersom detta inte är billigt, frågade patienten min åsikt om "Titan Gel".

Jag blev förvånad, eftersom jag aldrig hade hört talas om denna gel för en medlem och tänkte ett ögonblick, och varför skulle min patient inte försöka använda botemedlet. Medlemmen skulle inte bli mindre =) Du kan alltid ta ett lån för en operation!))...

En månad gick, min patient XXX kom till mig för ett samråd att skryta med hans värdighet. Han visade mig att GEL TITAN - ett kraftfullt verktyg för att öka penis utan kostsamma och smärtsamma operationer.

Jag, som läkare med erfarenhet, ser resultatet och bestämde mig för att beställa denna mirakelgel för mig själv för att förstora min penis, även om jag inte ansåg det som en liten. Och nu växte min kuk med 4 cm. Så män, om du tvivlar på din storlek, då denna gel -
din frälsning! Jag rekommenderar också alla patienter till dig också.

Marknaden för droger för att förbättra kvaliteten på samlaget är mångsidigt och omfattande. Men vad man ska välja för att inte misstas? Efter att ha slutat riktiga kommentarer från läkare och patienter kom till slutsatsen att Titan-gelén är bättre än ingenting! Sagt gjort, började försöka. I applikationen är det enkelt, effekten kommer snabbt, och varaktigheten av gelens verkan personligen överraskade mig mycket - jag förväntade mig inte det! Min man uppskattade också, nu är han bara ett odjur i sängen))). Recensioner om Titan Gele gjorde inte besviken på oss, det är riktigt bra!

Välkommen! Jag vill berätta vad det här verktyget köpte för mig själv för att förstora penis. Jag läste före detta riktiga testamente av läkare om titangel, och jag var övertygad. Titangel hjälpte mig till sist att bygga upp en medlem för den här månaden. Flickor, med vilka jag ständigt vilar, tyckte om det, i allmänhet fungerar titangelen faktiskt. Slutligen är min penis nu rätt längd för mig.

Ökningen är motiverad, det finns ingen risk. Från sexuella handlingar nu oförglömliga känslor. Så här gjorde jag mig en gåva. Egenskapen av detta verktyg är att det låter dig ständigt märka tillväxt utan några ytterligare anpassningar. Livet är nu fullt av färger och känslor. Tack för att du läste min recension, jag kunde hjälpa någon att välja ett verktyg med min personliga erfarenhet.

För sex månader sedan hade jag en olycka. Utåt påverkade det inte på något sätt, men på inre nivå resulterade det i ett stort problem med styrka. Vid det mest avgörande ögonblicket led jag en fiasko. Situationen var patetisk, lidit och lidit ett tag och sedan berättade för en vän. Han rådde mig att tillgripa Titan Gels hjälp.

Vad är det, hittade på tjänstemannen. plats och mycket jag uppmuntrades av informationen. Även om det fanns negativa uttalanden om skilsmässan, men jag ignorerade dem, litade jag på läkarnas kommentarer, och som det visade sig senare - gjorde jag rätt. Order väntade med stort hopp och otålighet. Kostnaden för drogen var av ringa intresse för mig (för ett sådant fall är ingen pengar inte synd).

Vi var tvungna att vänta väldigt lite, resultatet motiverade alla tvivel och förväntningar. Och titan Titan talar verkligen om geléens spektakulära effekt. Problemen försvann snabbt och mitt intima liv var helt justerat, nu penis ger regelbundet glädje åt min flickvän och mig. Nu känner jag mig inte obehag och frank rädsla... Jag råder alla män, ger falsk modesty och beställ Titan, desto mer så kan det göras anonymt.

Jag hade ett komplex om penisens lilla storlek. Det fanns ingen konstant tjej, för när det låg till sängs var partnern besviken över mig och ville inte fortsätta relationen. Jag hade inga pengar till operationen, och jag ville förändra något...

Och sedan lärde jag mig på internet om titangel för män, jag bryr mig inte om de vanliga människornas åsikter, jag läste bara läkares åsikter. Och de rekommenderade detta verktyg, speciellt i dess sammansättning endast naturliga ingredienser. Därför beställde jag denna gel. Jag var inte rädd till och med priset. Under månaden använde jag den varje dag.

Mätningar gjorda exakt i slutet av månaden. När jag på centimeter såg en skillnad på 3 centimeter från det ursprungliga resultatet, kunde jag inte hjälpa men vara nöjd. På detta slutade jag inte, jag smälter fortfarande, varje dag ser jag en ökning av resultatet. Mycket bra och lönsamt alternativ att lösa det sexuella problemet, och du behöver inte kontakta kirurgerna. Nu älskar jag sex och tjejer älskar mig)

Jag har hört talas om "Titan Gel" länge, jag läste recensioner av läkare, patienter och bestämde mig för att prova det själv. Jag trodde inte att resultatet skulle vara så positivt, men effekten av denna åtgärd överträffade mina förväntningar. Medlemmen har ökat med tre centimeter och jag tror att detta inte är gränsen!

Jag den person som är realistisk och praktisk, aldrig gillade att experimentera och försöka något för skojs skull, tror jag inte på reklam och i annat nonsens. Ja, med åldern hade jag, liksom många män, också problem med erektion och saker... Men jag körde inte för att köpa olika "magiska underbara piller", av vilka det finns ett stort antal runt)))

Så "Titan gel" för män tycktes mig en annan skilsmässa, och även läkarnas recensioner ändrade inte min åsikt. För första gången i mitt liv försökte jag reklamprodukten för skojs skull! Nu delar jag med dig mitt resultat: Jag är glad, sexlivet har blivit bättre))) Så är det så

Det är möjligt att med fullständigt förtroende säga att "Titan-gel" verkligen inte är en dummy, men verkligen en fungerande.

Med min fru bodde vi i äktenskap i ca 2 år. Allt var underbart, det var vad jag trodde..

Tack vare Titan gel i tre månader hade jag en ökning på nästan 5 cm. Jag själv är en stripper, du själv.

Med ett troget liv på ett fredligt och skadligt sätt skiljer det sig inte från varandra. Koka soppan - soppen ska äta, också.

Som någon, ville jag alltid vara efterfrågan bland tjejer. Självklart vägen till popularitet.

I mäns lag, som alltid, diskuteras tjejer och intima relationer. Under sådana samtal I.

Jag vet inte, här skriver de att många penis har ökat så mycket som 5 cm. Jag är tyvärr så.

Jag använde detta för att öka min storlek med tre centimeter. I princip var min kuk inte liten.

4 cm - det är mitt resultat av fruktbart arbete i fem månader)) Från 12 cm till 16 cm)) Och så många.

För att vara ärlig, är jag förvånad över skeptikerna som skriver. att "Titan-gel" är en skilsmässa, bluff och.