Huvud
Behandling

Titangel för män: Skilsmässa eller Sanning

12/15/2017 medication 25,110 visningar

Många män runt om i världen är oroade över den otillräckliga storleken på deras penis. Dagens farmakologiska industri är redo att erbjuda kunderna ett brett utbud av verktyg som hjälper till att öka penisens storlek. En av dem är titangel. Denna artikel innehåller hela sanningen om titangel: funktionerna i dess åtgärd, förekomsten av eventuella biverkningar och så vidare. Om du är intresserad av denna produkt kan du beställa titangelen här.

Vad denna kräm är

Nu finns det en stor mängd droger för att öka penis, och de skiljer sig alla i deras sammansättning och egenskaper hos åtgärden. Vad är en titangel och fungerar det verkligen?

Titangel är originalet - detta är ett av de vanligaste sätten att förstärka penis. Läkemedlet är tillgängligt i form av en transparent gel med en mild karakteristisk lukt. Faktum är att detta är samma smörjmedel för män, vilket har många positiva effekter.

Om den används korrekt, har ingen av komponenterna i denna grädde ingen allergisk effekt på hankroppen. Mycket sällan händer det bara hos personer med en uttalad allergisk känslighet.

Det här läkemedlet kan vara ett utmärkt funktionssätt för män som vill uppleva nya känslor i sex eller vill övervinna beslutsfattighet eller blyghet. Kvinnor kan också köpa en gel, göra en present till en man. Läkemedlet kan upprätthålla förhållandet, eftersom det kan öka sexuell lust i flera applikationer för att stärka erektion och orgasm. Och om några veckor med regelbunden användning kommer en man och en kvinna att märka att samlagets varaktighet har ökat avsevärt, och med det har känslorna under intim kontakt förbättrats.

Denna gel är ett av de bästa sätten att förstärka penis. Faktum är att användningen av vakuumpumpar nästan alltid är associerad med utseende av obehagliga och till och med smärtsamma förnimmelser. Felaktig användning av sådana anordningar kan leda till skador på könsorganen, vars konsekvenser är mycket svåra att eliminera.

Vad finns i gelén?

Sammansättningen av denna läkemedel innefattar sådana effektiva extrakt:

 • (det påverkar positivt den manliga potensen);
 • tistel (det stimulerar arbetet hos den manliga kroppen och hjälper till att öka mängden testosteron i det);
 • elastin (det ökar känsligheten av penis);
 • maki (denna växt är en stimulans av styrka, dragning från det ökar erektionen);
 • hydrolysat av proteiner och aminosyror gör könsorganets vävnader mer elastiska och bidrar därmed till deras ökning.

Fördelar med krämgel

Användningen av detta läkemedel har flera fördelar.

 1. Om en man inte kan öka fördelarna med storlek till det önskade värdet, då detta läkemedel hjälper till att uppnå en erektion och att övervinna ihållande impotens, vilket är viktigt för behandling av patologier i det manliga reproduktionssystemet.
 2. Cremen har inga kontraindikationer. En naturlig kontraindikation som kan begränsa användningen av detta läkemedel är den individuella intoleransen hos en eller flera komponenter.
 3. Biverkningar, om de tillämpas korrekt, förekommer inte.
 4. Instruktioner för att använda det här verktyget är väldigt enkelt: Titandelkräm för män ska gnidas in i penisens hud. Alla andra nyanser av hur man korrekt använder titangel anges i instruktionerna.
 5. En märkbar effekt från användningen av detta läkemedel kan ses redan om en månad från det ögonblick då mannen började applicera titangelen.
 6. Denna åtgärd passerade alla nödvändiga kliniska studier och test, så att de flesta männen var nöjda med användningen av titangel originalet.
 7. Det är säkert att använda detta läkemedel, eftersom det har alla certifikat som bekräftar dess kvalitet.
 8. Recensioner av riktiga människor föreslår att effekten efter bevarandet av gelens applicering upphört.

Funktioner av användning

För att uppnå en ökning av könsorganet bör du använda denna grädde regelbundet och i en månad. Det är förbjudet att ta stora raster vid appliceringen på huden: om den inte används i mer än fem dagar, sänks sannolikheten för uppkomsten av en positiv effekt avsevärt. Och för att konsolidera effekten måste du upprepa den rekommenderade terapeutiska kursen om några månader.

Cremen appliceras på huden med hjälp av mjuk massage rörelser. Det är nödvändigt att applicera det samtidigt, helst vid sänggåendet. Doktorns vittnesmål indikerar att långvarig applicering av detta läkemedel på huden inte kan orsaka förändringar, leder inte till förändringar i strukturen hos de cavernösa kropparna.

Genomförda kliniska tester tyder på att detta läkemedel är helt säkert för hälsan och har en 100% effekt. Om du är intresserad av effektiviteten av titangel, skickas riktiga kundbevis här. Enligt många experter är användningen av denna gel ett utmärkt alternativ för att utföra kirurgiska ingrepp för att öka penisens storlek. Och detta trots att ingen kirurgisk ingrepp ger 100% effekt och inga komplikationer.

Var kan jag köpa ett sådant verktyg

Det bör komma ihåg att detta läkemedel inte säljs på apoteket. Om du köper i apoteksgelen "Mäns styrka för hälsa" eller titangel, är det hög sannolikhet att köpa en produkt av dålig kvalitet. Köp inte en falsk på apotek och på tvivelaktiga webbplatser. Detta kan endast göras på webbplatsen för den officiella representanten för det företag som producerar detta läkemedel.

Om du beställer på webbplatser från tredje part kan du få en produkt som inte har något att göra med de ursprungliga produkterna. Det kan vara hälsofarligt, eftersom det kan innehålla en betydande mängd toxiska komponenter. Dessutom är det nödvändigt att söka efter sådana webbplatser där det bara finns verkliga men inte fördrivna recensioner av kunder.

På den här sidan kan du bara hitta originella recensioner av riktiga personer som försökte denna gel och kände dess effekt. Här kan du ta reda på skilsmässan eller sanningen att detta verktyg kan öka penisens storlek, behandla prostatit, öka styrkan.

Köp titangel för män kan bara vara på den officiella hemsidan. Här finns en bekväm och enkel formulär för att fylla i beställningen och bekräfta inköpet. Efter att ha slutfört alla åtgärder med köparen kontaktas en chef, som specificerar detaljerna i ordern och leveransen. Om några dagar levereras inköpet per post till den adress som anges i ordern. Många män är intresserade av hur mycket denna åtgärd kostar. Röret kostar cirka 1000 rubel. Tillverkarens hemsida ger vanligtvis inte stora rabatter. Och om du märker att säljaren är villig att erbjuda varor dubbelt eller tre gånger billigare än det verkliga priset, bör du inte rusa till billighet: innan du falska, som inte bara kommer inte att ge önskad effekt, men kommer också att leda till en betydande försämring av hälsan.

Titan-gel hjälper män att behålla sin egen, intima hälsa. Och det här är mycket bättre än användningen av tabletter och droppar, ofta av tvivelaktig kvalitet och med stor sannolikhet att utveckla biverkningar. Cremen hjälper en man att känna sig trygg och det är mycket viktigt för att upprätthålla ett tillräckligt självkänsla. Efter det kommer eventuella tvivel om penisens storlek att försvinna.

Varför i nätverket kan du upprepade gånger hitta negativ feedback om kvaliteten på den aktuella gelén. Sådana bedömningar lämnar många företag - konkurrenter eller konsumenter till vilka lågkvalitativa produktion har fått. Det kan trots allt inte ge någon positiv effekt. Grädden testas av läkare från ledande japanska kliniker, så effektiviteten i applikationen blir nästan 100%. Endast ett fåtal män hade inga positiva effekter, även efter att ha använt kvalitetsprodukter. Förmodligen beror det på deras karaktärs egenskaper.

Titanium Gel: bruksanvisningar

För att uppnå maximal effekt och undvika biverkningar från något läkemedelspreparat är det nödvändigt att studera instruktionerna och bekanta sig med kontraindikationerna. I varje läkemedelspaket är Titanium Gel en bruksanvisning, skrivet på språket i det land där läkemedlet köptes. Även för Titan gel finns en instruktion för användning i videoformat.

Läkemedlet för idag är det mest effektiva verktyget för att korrigera formen av penis, nämligen:

 • Ökning i längd
 • Betydande ökning av omkretsen
 • Komplett korrigering av penisens krökning

Behandlingsförloppet är 3-4 veckor. Resultatet av lokal applicering, som Titan-gelanvisningarna för användning, kommer att märkas i slutet av den första veckan och kommer att vara minst 1-2 cm i längd och upp till 0,5 cm i omkretsen. Sedan den andra veckan har dessa indikatorer förbättrats avsevärt. Dessutom, efter en halvtimme efter erektion, ökar erektionen och den långlivade effekten varar upp till sex timmar, så läkemedlet används framgångsrikt för att behandla sexuell svaghet.

Cream Titan gel för män: användarmanual

Läkemedlet kan användas utan åldersbegränsningar från 16 års ålder. Enligt undersökningen fick mer än 95% av patienterna den önskade effekten efter den första behandlingstiden med grädde, vilket är fyra veckor. Applicera grädde lokalt - på penis en gång om dagen före sänggåendet utförs manipuleringar i följande ordning:

 1. Ta en dusch med allergivänliga tvål eller schampo.
 2. Torka torra platser som ska bearbetas
 3. Applicera krämen jämnt, från början av penis till basen

Efter proceduren är det nödvändigt att ligga ner i minst en timme tills de aktiva komponenterna i läkemedlet absorberas fullständigt. Under kursen rekommenderas det inte att bära tätt underkläder, materialet i underbyxorna ska inte vara syntetiskt. Vid exponering för aktiva komponenter expanderar blodkärlen i de cavernösa kropparna, så vid behandling av sjukdomar i kardiovaskulärsystemet är det nödvändigt att också konsultera en behandlande läkare.

Fördelarna med gelén för män före andra metoder för penisförstoring

Myten den storleken spelar ingen roll uppfattas av partner av män med blygsamma förmågor... Ingen argumenterar för att man ska använda skickligt utestående naturliga data. Fram till nyligen kunde blygsamma naturliga data inte ändras. Lyssna bara på sagorna att en liten penis också är bra - en svag tröst till olyckliga män. De mest populära krämerna appliceras på penis och medger snabba och oönskade konsekvenser för att uppnå fasta parametrar och en permanent erektion. För närvarande kan vem som helst lära sig hur man använder Titan gel från bruksanvisningen. I modernmedicinens arsenal finns det andra sätt att öka parametrarna för manlig värdighet:

 1. kirurgisk
 2. Metod för att sträcka ligament
 3. Vakuummetod
 4. medicinsk
 5. Extrasensory impact

Det är inte nödvändigt att gå in i detaljerna i varje metod för att förstå hur effektiv Titan gel är för män. Det räcker med att läsa patientens vittnesmål på nätet eller i samma vy, hur man använder en titan gel, bruksanvisningar som presenteras i form av videolektioner. Videon kan tydligt ses hur enkelt producera beläggningsformulering på ett tillgängligt sätt för att en vanlig människa förklarade alla fördelar jämfört med andra metoder för att öka räckvidden och funktion beskrivs på en organism. Denna instruktion om användning av titan-gel tillåter patienten att undvika misstag i tillämpningen och ekonomisk användning av salvan, standardröret som - på 100 gram, bör vara tillräckligt för en månads behandling.

Krämen genom huden tränger snabbt in i lymfsystemet, som omger leveren, vilket gör det möjligt att uppnå önskat resultat med minimidoserna. Gelens ämnen fungerar enbart på kärlkärlens kärl, så att salvan har praktiskt taget inga kontraindikationer och åldersbegränsningar. Inte alla potentiella patienter bestämmer sig för att gå till en läkare med ett litet penisproblem. Det föreslagna läkemedlet kan köpas utan recept och alla frågor om kontraindikationer och hur man använder Titan-gel kommer att svara på bruksanvisningen, vars video publiceras på webbshopens hemsida. Alla inköp, såväl som leverans, görs anonymt i ett ogenomskinligt paket, vilket gör att du kan behålla kunden konfidentiell.

Scammers och scammers, som använder ett populärt varumärke, har behärskat problemet och framgångsrikt säljer ett förfalskat läkemedel, tillverkat av okertifierade komponenter med ett brott mot sanitära standarder. Efter att ha köpt sådana produkter kommer en person inte bara att få den önskade effekten, men kan också orsaka irreparabel skada på hans hälsa. Tillverkaren har levererat originalförpackningens förpackning med flera grader av skydd. Skillnaden mellan en riktig, kvalitetsprodukt och en falsk visas i videoinstruktionen, det är inte svårt att skilja dem från alla Internetanvändare som tittar på videon.

Komponenter av läkemedlet

Alla komponenter är inte nya och har tidigare använts i sådana läkemedel för behandling av sexuella störningar:

 • Thistle - ökar uthållighet och aktivitet under sex
 • Lichenekstrakt - förbättrar blodflödet
 • Peruvian vallmo är en kraftfull stimulans
 • Gorianka - främjar produktionen av testosteron

Apotekare lyckades experimentellt välja sådana proportioner av ingredienser som bara påverkar rätt plats. Den föreslagna detaljerade användningsanvisningen tillåter att använda agenten två gånger om dagen för att uppnå ett snabbare resultat, utan rädsla för biverkningar och sidoreaktioner.

"Titan Gel": beskrivning och bruksanvisning. "Titan Gel": analoger och recensioner

Familjelivet för båda parter är inte bara romantisk och underhållande konversation på intressen, men också högkvalitativa sexuella relationer. Ofta spelas en stor roll i framgångsrikt samlag mellan ömsesidiga smärtor, en lätt förspel före kontakten och, naturligtvis, könsorganets storlek. Det är han som så ofta blir orsaken till skingrar, skilsmässor och huvudvärk hos det starkare könet. Cream-gel "Titan" (instruktionen för dess tillämpning kommer dock att beskrivas i den här artikeln) är utformad för att lösa detta problem. Enligt annonsen kan du med hjälp av dig visuellt öka volymen och längden på ämnet manlig stolthet, och även för att uppnå förlängningen av samlaget självt. Är detta uttalande sant? Och hjälper det här verktyget verkligen?

Allmän information om gel

Låt oss lära känna detta mirakelverktyg som kan förbättra människans självkänsla. Och vi kommer att hjälpas av fabriksinstruktionen om hur man använder den. "Titan Gel" är ett specialiserat farmakologiskt läkemedel som är utformat för att öka det manliga könsorganet i storlek. Enligt instruktionerna lovar tillverkaren att göra det på bara en månad. Och under ökningen bör förstås som en visuell förändring i penisens längd och diameter.

Formutsläpp, konsistens, utseende av produkten

Som instruktionsboken säger "Titan Gel" produceras i små plaströr av svart färg, som liknar ett rör av kräm med en kapacitet på 50 ml. Den är utrustad med en stark skruvlock med dispenser och är klädd i en vacker papperskorg.

På förpackningen och röret med gel finns märkning av tillverkaren, och det finns också en schematisk ritning i form av en fallus. I designen av gelén är det enligt många användare inte något överflödigt. Dess färgschema irriterar inte, men tvärtom lockar uppmärksamhet. Inuti lådan är Titan Gel själv, en bruksanvisning, och det finns en anteckning som beskriver produktens sammansättning.

Om du öppnar locket och trycker på röret kommer det ut en klar, delvis vitaktig gel. Enligt många köpare berättar den ganska tjock, inte klibbig, absorberas väl och glider över huden.

Vad finns i gelén?

Krämernas sammansättning innehåller uteslutande naturliga ingredienser. Detsamma bekräftar bruksanvisningen. "Titan Gel" - för män det bästa med en sparsam komposition. Till exempel bland verktygets komponenter kan du träffa en kvinna. Enligt producenterna anses denna växt vara en prototyp av Viagra, vilket positivt påverkar potensen. Faktum är att pelargon orsakar blodkörning till penis. Under dess inflytande expanderar kärlen, vilket leder till en allmän omstart av blodförsörjningssystemet. Som ett resultat sker en garanterad erektion.

I gelén finns ett annat kraftfullt stimulansmedel för den manliga libido-tisteln. Som en varmkorv bidrar det till att förbättra blodtillförseln och påskyndar produktionen av testosteronhormonet. Maca peruanska, också en del av produkten, fyller kroppen hos en man med vitaminer, fettsyror. Det påverkar positivt prostata körtelens funktioner, provar produktion och extrema aktivitet hos spermier. Det är dessa naturliga ingredienser som beskriver bruksanvisningen. "Titan Gel" innehåller också lavkstrakt.

Denna ingrediens hjälper till att förbättra blodtillförseln till reproduktionssystemet. Det gör också könsorganets vävnader flexibla och elastiska, så att de kan sträcka och expandera utan hinder. De övriga hjälpkomponenterna är sekundära. De påverkar viskositeten, likformigheten och andra egenskaper av krämgel.

Hur man använder och ansöker

Kompletta instruktioner för användning ("Titan Gel" - ett verktyg för lång och konstant sexuell kontakt) finns inuti gelpaketet. Det beskriver hur man ansöker och hur ofta man ska använda botemedlet. Så först måste du ta bort gelen från lådan, efter att du har tagit bort skyddsglaset från det. Då ska du gå till duschen och tvätta ditt sexuella organ noggrant. För detta är den tvål eller gel som du brukar använda ganska lämplig. Följ sedan följande steg utan att bryta sekvensen:

 • Gör en mild massage i könsorganet, alternerande sträckning och komprimerande rörelser.
 • Krama lite på fingrarna och gnid det försiktigt på botten av penis.
 • Smidiga och ryckiga rörelser fördelar jämnt gelén på könsstyckets yta. För att göra detta, ta det i ringen med tummen och pekfingret och börja flytta från botten uppåt.
 • Utför massagebevegelser till det ögonblick då gelén absorberas fullständigt i huden.

Observera att alla ovanstående åtgärder bör utföras lite mer än 15 minuter åt gången. Det är den här gången och allokerar instruktioner för användning. "Titan Gel" beskrivs i det som en effektiv och naturlig lösning. För att förbättra resultatet är det dock nödvändigt att följa en viss teknik för användning och användning (vi beskrev det tidigare). Enligt vissa användare kan varje gång denna tid ökas. Man tror att ju längre du utför massage i duschen, desto snabbare kommer resultatet att komma. Men enligt experter är denna fråga extremt kontroversiell.

Hur man använder Titan Gel: bruksanvisningar

För att uppnå och konsolidera resultatet måste du göra allt, enligt anteckningen. Från hennes text följer att användningen av läkemedlet rekommenderas ungefär en halvtimme före intimitet. Detta tillvägagångssätt kommer att spara tid på förberedelserna, öka sannolikheten för erektion och låta dig väcka den sexuella önskan hos båda parter.

Försiktighetsåtgärder för tillverkare

Producenter rekommenderar också inte alltför ivriga och försöker inte påskynda saker. Ökningsprocessen sker inte snabbt. Enligt preliminära uppgifter, för en efterlängtad effekt, bör biverkningen användas i minst en månad. Det antas att penis kan öka med 5-8 cm under denna tid. Här är så fantastiskt denna "Titan Gel". Instruktioner för användning, feedback och kunders åsikter bekräftar denna information. Enligt några män lyckades de uppnå ett utmärkt resultat, men bara en månad efter början av behandlingen av deras värdighetsgel.

Fördelar med en intim gel

Enligt många recensioner har Titan Gel flera fördelar:

 • För att använda den behöver du inte ha viss kunskap och färdigheter.
 • Det spenderas sparsamt.
 • Irriterar inte huden.
 • Väl absorberad.
 • Håller inte fast i händerna och glider helt över huden.
 • Ger inte biverkningar (till exempel som allergi).
 • Innehåller naturliga ingredienser i dess sammansättning.

Finns det några kontraindikationer

Användningen av gel är en strikt individuell process. Därför har detta verktyg kontraindikationer. I synnerhet reduceras de till personlig intolerans av vissa ingredienser som utgör gelen. I allmänhet, samma biverkningar och kontraindikationer, gör denna grädde inte.

Vilka steg av verkan av gelén är

Enligt tillverkarens löfte innebär användningen av gelén följande exponeringsstadier:

 1. Efter ungefär en vecka ökar känsligheten av penis, utlöses ej, beroende på vilken sexuell kontakt som blir längre.
 2. Som en följd av den andra veckan kan manliga användare öka visuellt med 1-2 cm.
 3. En vecka senare förväntas orgeln öka med ytterligare 2-3 cm.
 4. Efter en månad av applicering kommer penis att öka med 4-5 cm. Samgåden blir också ökad med 30-40 minuter.

Vad användare pratar om

Trots alla synliga fördelar med gelén hjälper det inte alla. Enligt berättelserna om några manliga representanter gav inte lösningen de utlovade resultaten. Miraklet hände inte. Och deras manliga värdighet förblir på samma plats när det gäller storlek. Men de sa att det var gelén som hjälpte dem att öka sexuella organets känslighet, öka sexuell intimitet och slutligen fixa styrkan.

Vissa tvärtom talar om en reell ökning i penis med 3-5 cm (i vissa fall med 8 cm). Det finns också användare som förväntade sig ett snabbt resultat. De kunde inte klara den tid som tilldelades av tillverkaren och klagade över bristen på tillväxt. Många är inte nöjda med priset på denna gel, och de får lätt analoga medel: "Maxi Sayz", "Belief Life XXL" och andra.

Hur man verkligen ökar penis hemma - en exklusiv instruktion för användning av Titanium Gel

Jag tror att Titangel inte behöver en speciell introduktion. Alla de män som är intresserade av att öka sin penis, även lite, men har hört talas om det.

Medlet är starkt, effektivt, men för att få ett bra resultat måste det tillämpas korrekt. Nedan ser vi hur man gör det rätt för varje man hemma.

Titanium Gel - detaljerad bruksanvisning

Låt oss börja med grunderna, nämligen hur man ordentligt masserar penis.

Klämma handen i en liten mängd salva Titan gel och applicera ett tunt lager på penis, som måste bringas i avfyrningsläget, dvs i ett tillstånd av erektion.

Vi gör en ring från indexet och tummen, vi får ett sådant välkänt tecken på OK, och vi tar tag i basen av penis med den här ringen.

Långsamt börjar vi massagebevegelser i en riktning från en sexuell medlems grund till hans eller hennes huvud, en liten sträckning som är väl täckt med Titan gel en bagage.

Efter att ha nått huvudstoppet byter du handen och börjar massagebevegelser med din nya hand.

Fortsätt behandling i minst 15 minuter, glöm inte att få resultatet av penis ytan måste vara väl oljad grädde Titan Om det blötläggas, pressa ut lite mer.

Vad vi får som ett resultat

Enligt vittnesmål från engelska forskare bör du känna de första förändringarna efter ett par veckors procedurer. Övningen visar att huvudets känslighet ökar som en följd av stabil användning under de närmaste 1 till 2 veckorna och penisens geometriska dimensioner ökar.

I detta skede är det viktigaste för männen att inte lugna sig och systematiskt fortsätta regelbundna aktiviteter. Under loppet av vidareutbildning hemma eller var du än är kan det vara lämpligt att fortsätta tillväxten av penis i längd och bredd, samt en ökning av känsligheten hos nervändar.

En extra bonus från vanliga klasser märker du märkbart för dig en stark ökning av dina sexuella förmågor. På grund av att Titans gelsalva positivt påverkar utvecklingen av manlig könshormon testosteron, ökar kvaliteten på erektion många gånger.


Ökar också längden på coitus - varaktigheten av sexuell handling ökar med tillväxten av din penis.

Ovanstående instruktioner för användning av Titan gel är inte den enda. Amerikanska experter, efter att ha analyserat erfarenheterna från Afrikas invånare, kända för sin enorma storlek på sina penis, erbjöd en ytterligare möjlighet.

Alternativa instruktioner för användning Titan gel

Som i föregående metod pressar gelen på handflatan i en liten mängd. Vi placerar indexet, mitten och tummen på penis vid basen, som visas i figuren.

Med mjuka, smidiga massageringar leder vi fingrarna mot huvudet. Upprepa rörelserna från 7 till 10 gånger så småningom att öka täckningen av penisstammen.

Placera tummen på handen på toppen av huvudet, och restera under penis. Handen är mjuk för att undvika skador. Gör skarpt flera rörelser från basen till organets huvud.

Täck skrotan med en ring från vänster på fingrarna och fixa höger hand på huvudet som i figuren. Vrid den högra armen som du sätter på penis, i riktning mot medurs rörelse och mot 15-20 gånger.

Byt händer. Rekommendationerna är desamma som ovan angivna.

Alla manipulationer måste göras endast om penis män är väl fuktad med grädde att öka, eftersom det i samband med massagekomponenterna innebär appliceras på penis vävnad impregnerade yta och tränger, vilket orsakar en gradvis sträckning av corporacavernosaen.

Din lycka är i dina händer och rätt teknik

Vi försökte göra artikeln kort, användbar och informativ. Jag hoppas vi lyckades.
Titanium Gel är en utmärkt högpresterande produkt med rätt tillämpning. Många män kan använda den för att öka sin penis. Det visade sig att de har, du kan. Det viktigaste - följ noga våra rekommendationer och sluta inte där, 5 centimeter plus - inte gränsen!

Anvisningar för användning Titangel och dess sammansättning

För att känna sig full och säker måste en man vara övertygad om att han har det bra med penisens storlek och förmågan att tillfredsställa en partner.

Naturen ger honom inte alltid den nödvändiga storleken eller han kan inte genomföra tillräckligt lång och kvalitativt samlag på grund av tidig utlösning.

I sådana stunder, män är redo för mycket, till och med ligga på operationsbordet för att åtgärda problemet. men det finns ett sätt som är mycket lättare - Titangel.

Form och utseende

Titanium Gel är en patenterad produkt, vars form är ett rör med kräm. Tack vare det här formuläret är verktyget praktiskt att använda.

Typ av klassisk originalförpackning - Trapezium med en klipptopp, på vilken en rund dispenser med lock är installerat.

Lådan själv är mörkgrå, och på toppen finns en röd insats som liknar ett stort kluster av rubiner.

I nedre delen är ett varumärke som påminner om sin form av manliga könsorgan, och ovanför inskriptionen med namnet på botemedlet. till innehållet ↑

Sammansättning av gel Titan

Gelens sammansättning är rik på naturliga ingredienser som komplicerat påverkar penis. Bland dem:

 • Goryanka, som direkt påverkar styrkan, orsakar expansion av penisens kärl, vilket förbättrar blodcirkulationen i blodet. Det verkar också på de endokrina körtlarna som syntetiserar manliga hormonet testosteron, serotonin, det så kallade hormonet av lycka.
 • Bär galla, aktiverar immunsystemet och kompenserar för bristen på zink, vilket är nödvändigt för syntesen av testosteron;
 • Maca är en peruansk, redan en välkänd afrodisiakum, naturlig och säker. Det låter dig förbättra potensen, påverkar prostata positivt. De vitaminer och mikroelement som ingår i det kompletterar helt komplementet till resten av kompositionen.
 • hydrolysat, härrörande från aminosyror och proteiner som främjar tillväxt, stärker penisens vävnader;
 • tistel, hänvisar till prickiga ogräs, är ett medel för fytoterapi som syftar till att förbättra blodcirkulationen i allmänhet och mikrocirkulationen i synnerhet. Det har också en viss stimulerande effekt på syntesen av testosteron. Denna växt är utbredd i vårt land och sannolikt har du upprepade gånger träffat det.
 • Extrahera från frukterna av Amur sammet, eller ett Amur-korktree (Phellodendron amurense). Krävs för assimilering av vitaminer hos grupperna A, B och E. I det första och tredje effekt på manlig potens, och den andra på nervsystemet. Detta är viktigt för att få levande känslor under könet, som kommer från receptorerna på penisens huvud.
 • Muskus av den sibiriska muskelhjortan, ett litet rendyr av en klöverhuvudfamilj. Läkemedlet ökar libido, förbättrar kvaliteten på spermier som produceras och spermatozoa blir mer mobila. Det påverkar också syntesen av testosteron;
 • Lichen extrakt, Förbättrar blodcirkulationen, slappnar av släta muskler, minskar tonen i cavernous kroppar och sträcker dem.
 • Sikt av Sibirien i form av ett extrakt. Förbättrar blodcirkulationen i penis, berikande vävnader med syre, vilket är viktigt för cellulär metabolism och utseendet på penis;
 • trietanolamin, ett viktigt element som främjar förlängningen av samlag och fördröjer ögonblicket av utlösning;
 • elastin - ett komplex av kollagen, som ökar elasticiteten hos lemmens vävnader, förbättrar sin känslighet.

Åtgärdsplaner

Män är intresserade av krämens verkningsmekanism.

Faktum är att det består av stadierna:

 1. Tar ett intervall under de första två veckorna. Under denna tid stärker krämen erektionen, medlemmen i uppreist tillstånd blir hårdare och känsligare, sexuell varaktighet ökar med 5-10 minuter.
 2. Det framgår från andra till slutet av den tredje veckan. Den första ökningen i penis observeras, sexuella relationer blir också betydligt längre.
 3. Börjar från den fjärde veckan till slutet av kursen. Vid denna tidpunkt ökar krämen penisen till 7 cm i längd, upp till 2 cm i diameter. Orgasm man känner sig 5-10 sekunder, och samlag till och med efter flera dagar av avhållsamhet blir längre i en halvtimme i förhållande till tidigare resultat.
till innehållet ↑

Hur man använder Titan gel

Titan Gel appliceras externt och det är fördelat över penisens yta bara från palmerna, vilket är logiskt men kräver fortfarande förtydligande.

Metod för applicering

Så hur man använder titan korrekt? Med tanke på att det finns en instruktion som ges av tillverkaren, närvarande i varje förpackning, processenkelt och förståeligt. Den består av stadierna:

 1. Gör nödvändiga hygienåtgärder så att penisens hud är ren och torr före appliceringen.
 2. För att uppnå ett tillstånd av erektion.
 3. Applicera en servering till penisstammen.
 4. Fördela hela botemedlet på penisytan.
 5. Uppnå fullständig absorption.
 6. Efter ansökan rekommenderas att man börjar samlag.
till innehållet ↑

Så smarta

Instruktionerna anger också hur man smörjer titangelen för att distribuera den fullständigt.

Detta kommer att kräva Omslut penis i roten, stängt i ringen med pekfingret och tummen. Applicera ett litet tryck, dra dem från roten till huvudet, sväng lite av armen och moturs.

När den första handen når huvudets huvud måste du byta den till den andra och byta den innan gelén absorberas helt.

Hur man använder Titan Gel?

Varje man drömmer om att orsaka sin kvinna bara beundran, extas och orgasmer. Det är bra om det inte finns några problem och svårigheter med det här. Det är lätt att lägga märke till att vissa företrädare för starka hälften av mänskligheten beter sig som riktiga alfahannar och alltid uppnå sina mål, medan andra skiljer sig ödmjukhet och återhållsamhet beteende som negativt påverkar deras känslomässiga och fysiska tillstånd. Oftast ligger hemligheten i denna roll i storleken på deras värdighet. Innehavare av stora fallor definierar per definition mer.

Denna önskan att behaga en kvinna på många sätt förklarar varför många killar och mogna män letar efter ett effektivt sätt att öka deras penis. På så sätt hoppas de kunna få förtroende för sig själva och inte bara. Det är möjligt att säga oändligt att betydelsen av storlek är starkt överdriven och hur stor vikt det är att kunna använda penis, men för män med komplexa spelar det ingen roll alls. För dem kan en ökning av fallus tyckas vara den enda frälsningen, vilket är ganska rimligt med tanke på vårt samhälls preferenser.

Titan Gel - kommer att lösa detta och många problem smärtfritt och utan stor ansträngning. Det är nog att följa rekommendationerna från bifogade instruktioner samt genomgå en fullständig behandling. Detta innovativa läkemedel är högt berömt, eftersom det bara har positiva effekter på män och orsakar inte biverkningar.

Vad är Titan gel?

Ett innovativt verktyg som heter Titanium Gel står klart ut bland andra existerande sätt att förstärka penis. Dess framgång är förståelig, eftersom den har en partiell likhet i farmakologiska effekter med Viagra, utan saknar en omfattande lista över biverkningar.

Skaparna av läkemedlet Titan gel blev kanadensisk forskare, som lyckades få en unik balanserad formel för män hälsa och användbarhet, som enbart består av miljövänliga allergivänliga örter och andra ingredienser av vegetabiliskt ursprung. Utvecklingen av specialister presenterades för världen 2014, då den enda riktigt effektiva metoden att korrigera formen av fallus var kirurgi med en smärtsam och långvarig återhämtningsperiod.

Tillverkare av Titanium Gel hävdar att detta läkemedel fungerar långsamt och effektivt, och det fasta resultatet förblir hos mannen länge, så det är inte nödvändigt att försöka på nytt. Titan gel är en unik kräm med en exceptionell naturlig komposition, som inte är lika i modern medicin.

Ohälsosam potens och erektil dysfunktion ger män och deras följeslagare en hel del problem, förstör familjer, skapar förutsättningar för en allvarlig psykisk påfrestning, som förhindrar representanter för en stark hälften av mänskligheten att utvecklas i deras personliga liv och bygga en karriär. Därför spelar den aktuella starten av Titanium Gel-applikationen en viktig roll.
Denna produkt tillverkas i ett kompakt, lättanvänt rör av svart färg med ett tätt passande lock som kan öppnas med en liten depression. Den aktiva substansen absorberas snabbt i huden, skiljer sig inte åt med en oljig, obehaglig struktur och har en neutral lukt.

Varför anses Titan gel vara en unik produkt för män?

Faktum är att grädden är baserad på en unik formel. Den innehåller endast balanserade växtkomponenter i önskad mängd, med en optimal andel.

Med tillkomsten av kommersiellt tillgängliga gelformulering Titan män som lider av liten penis komplexa, kan dra en suck av lättnad. För tydlighetens förbättra sina anatomiska egenskaper inte längre behöver använda farliga för hälsa eller vakuumpumpen operation för att öka fallos. Med regelbunden applicering av gelén aktiveras den ökade tillväxten av svampiga kroppar och kaviteter i penis. Det finns mättnad av penis med vitaminer, värdefulla mikrodelar och enzymer.

Även om de i de flesta fall köper det just därför att Titangel hjälper till att öka medlemmen med 5 centimeter inom trettio dagar, börjar fördelarna med att använda grädden på detta bara:

 • öka kraften i sexuell potential
 • få fullständig kontroll över utlösningen, vilket minimerar risken för att utsädet utbrott i tidigt utseende
 • förbättring av känslighet och känsla hos manliga könsorgan
 • hudens förvärv av peniselasticitet och elasticitet, vilket förenklar processen att sträcka under erektion;
 • Samlag blir lång och orsakar oförglömliga levande känslor hos båda parter.

Expertutvärdering av erfarna sexologer och urologer föreslår att Titangel är en av de bästa moderna förberedelserna för att förbättra formen och storleken på penis. Biologiskt aktiva ämnen som ingår i dess sammansättning kännetecknas av en kraftfull kardiotonisk effekt, som är ansvarig för genitalorganets naturliga tillväxt. Det är därför Titan gel ansvarig för normalisering av metaboliska processer i den manliga kroppen, värmer huden ökar testosteronnivåer i blodet fyller celler värdefulla mikronäringsämnen och agerar som ett effektivt förebyggande medel mot inflammation bihang.

Detaljerade anvisningar för användning av Titan Gel

Om du inte vet hur du använder Titan Gel, kommer användningsanvisningarna, som är bifogade till varje förpackning, att hjälpa dig att förstå funktionerna i att utföra ett sådant förfarande utan några problem. Som fallet är med andra droger, bör du strikt följa tillverkarens rekommendationer, eftersom felaktig användning kan leda till det faktum att effektiviteten hos krämen inte manifestera sig inte helt, eller så är det inte att se.

Tidigare användes speciella övningar för att stärka manpoten och öka fallusen, men forskare visade att effekten av dem är obetydlig. Ändå bekräftade praktiska studier av Titan gel att kombinationen av övningar med massage och grädde Titan Gel fungerar bra.

Om du vill veta hur du använder Titan Gel behöver du lära känna följande instruktioner:

 • observera reglerna för personlig hygien! I processen med att använda Titan-gelsalven på ytan av fallusen bör det inte finnas några sekret, svett eller slem. Det är därför nödvändigt att tvätta det födda organet ordentligt och torka det försiktigt med en individuell handduk.
 • ta hand om smörjning och fuktning av penis innan du börjar träna! Smörj medlemmen av Titan Gel måste vara långsamt och mycket noggrant. Sprid jämnt en liten mängd gel över hela ytan av fallusen, så att den är grundligt fuktad och försedd med den erforderliga delen av näringen.
 • översätt penis i ett uppriktigt skick! I det här fallet är det väldigt viktigt att inte överdriva det. Slå långsamt på fallusen, stimulera övergången till erektionsstaten. Att likformigt fördela titan gelén hela reproduktiva organ yta och uppnå en optimal absorption av den aktiva substansen i sin struktur, lås medlem av pekfingret och tummen, och sedan flytta ringen är från botten till änden av sensorhuvudet;
 • var uppmärksam på marken! Penis varje gång med en erektion kan nå olika storlekar. Ibland kan mer, ibland mindre, men med hjälp av en grundlig massage av fallets botten med användning av Titan Gel i skönhetsområdet, uppnå fullgörande av sin fulla potential.
 • Försiktigt arbeta huvudet på penis! Under handens rörelse från fallets bas till början av huvudet är det nödvändigt att sakta ner och ge särskild uppmärksamhet. Rörelserna ska vara smidiga och säkra, men inte orsaka några obehagliga eller smärtsamma förnimmelser. I slutet av träningen måste du vila lite och upprepa det flera gånger.

Hela kursen består av 30 dagar. Det är extremt oönskat att ta pauser. En speciell effekt av kombinationen av övningar och appliceringen av aktiv gel Titan på könsorganet är att extern stimulering förstärks av det inre och säkerställer en stabil drift av bäckenorganen. Denna metod att gnugga gelén i penisens hud är särskilt viktig och effektiv, därför rekommenderas det att användas av sexologer och urologer.

Namnet på denna magiska gel talar verkligen för sig själv. Titan gelkräm lindrar männen från hälsoproblem i den manliga delen, och förbättrar också deras övergripande hälsa. Titan Gel är en unik förberedelse, framställd i form av en geliknande substans applicerad direkt på penis i uppreist tillstånd. Läs mer...

Är det säkert att använda Titan Gel?

Att läsa beskrivningen av Titan-gelén betyder att det är ganska svårt att tro på verkligheten av vad som händer, därför har varje skeptiker en fråga: Vad är fångsten och är det verkligen? Efter försäljningsstart på tillverkarens officiella hemsida publicerades resultaten av kliniska och praktiska tester av Titan Gel, men oberoende experter bestämde sig för att självständigt verifiera data. Resultatet blev positivt överraskat av forskare och volontärer som deltog i studien.

I 96% av fallen kunde medlemmen öka med 4-7 centimeter, alla patienter utan undantag ökade hudkänsligheten och ljusstyrkan hos känslor under samlag. Det är inte nödvändigt att ifrågasätta säkerheten för denna naturliga beredning, eftersom biverkningar är uteslutna, och risken för individuell intolerans mot enskilda komponenter är mycket liten. Experter försäkrar att Titan gel är helt säker och otroligt användbar för män.

Recensioner av män som upplevde effekten av Titan gel

Hur mycket kostar Titan Gel och var kan jag köpa den?

Det ursprungliga paketet Titan gel kostar cirka 99 rubel, även om den officiella tillverkaren försöker erbjuda sina kunder optimala priser och speciellt bra köpeskillnader, så rabatter är ganska ofta. Beställningen görs via ett specialformulär inom några minuter. Senare specificerar chefen detaljerna i ordern och inom några dagar leveransen görs. Köp Titan gel är definitivt värt det för mänens hälsa och styrka, men för att undvika problem med bedrägerier gör det bara via den officiella hemsidan, som har alla nödvändiga licenser och kvalitetscertifikat.

Titan Gel - recensioner av läkare

Du kan besöka den officiella webbplatsen för tillverkaren och leverantören av Titan Gel-kräm:

Hittills har många droger uppträtt, tillverkarna av vilka lovar att inte bara öka längden på penis av män, dess bredd, men också öka varaktigheten av samlag. Tidningen ZdorovMan undrade - är det sant som de säger i reklam, och för att öka gel medlem av Titan gel (Titan Gel) och i sanning fungerar eller om det är skilsmässa erfarna marknadsförare som vill sälja fler varor i kölvattnet av spänning köpare. Varför valde vi denna kräm? Statistik för sökfrågor visar att detta är det mest populära läkemedlet för män, och vi kan helt enkelt inte undvika det. I denna studie undersöker vi mini recensioner av framstående läkare - urologer i Ryssland och instruktioner av läkemedlet samt rekommendationer från dem som testade gelen själv.

Titangel för män är den mest populära, för idag, medel för att förstärka penis, styrka och libido.

Nyligen har många myter utvecklats som betyder titangelen, inte bara utförs sin grundläggande funktion, så de ger också ut med fruktansvärda sår! Allt detta är otvetydigt falskt, det är inte nödvändigt att tro på sådana rykten, de är grundlösa. Liknande preparat, innan de släpps ut på försäljning, passerar laboratorietester - inklusive på personer (volontärer). Det maximala som kan hända är en allergisk reaktion på ingredienserna i grädden på grund av individuell intolerans.

Sammansättningen av Titan Gelén innefattar:

 1. Maca - idag hörs denna naturliga stimulans av kraft av alla, och det är ingen slump att tusentals år sedan använde de nordamerikanska indianerna denna växt för att förbättra styrkan.
 2. Gorianka är ett av de mest effektiva potentiella stimulansämnena som är kända över hela världen.
 3. Thistle - i folkmedicin används som en naturlig stimulans av testosteron (ökar libido)
 4. Elastin - dess effekt på det reproduktiva organet förbättrar känsligheten, ledningsförmågan hos vävnader, främjar extensibility.
 5. Hydrolysat av aminosyror och proteiner - ämnen som bidrar till ökningen av penisens kapillärkropp, utsträckbarheten av vävnader.

Med alla försiktighetsåtgärder, med användning av strikt enligt instruktionerna, är läkemedlet helt säkert och kan inte orsaka skada.

Titangel (Titan gel) läkare kommentarer

Bogolyubov Mikhail Petrovich:

Idag finns det många sätt att öka penisen hos män: vissa i form av en spray, andra är en gel, andra i form av tabletter. Allt som helst, som de säger är bra, men skillnaden är ändå. Den största skillnaden naturligtvis i aktion, enligt statistik innebär att öka som en kräm är bättre på grund av bättre vävnadspenetration, plus när gnidning inträffar massage av penis, vilket säkerställer flödet av blod, som omedelbart bär de aktiva ingredienserna genom vävnader.

Kulikov Igor Sergeevich:

I min praktik fanns en patient vars personliga liv var väldigt dåligt. Han hade inte ett personligt liv, på grund av en liten penis (12 cm) var han också mycket blyg och osäker. Jag rekommenderade honom Titan gel, i hopp om åtminstone en liten hjälp, om inte öka värdighet, så påverkar psykosomatik. Vad var min förvåning när han efter flera månader av konstant användning av grädden kom till mig med tacksamhet. Jag trodde att jag hade sett allt i 28 års arbete, men nu förstår jag att medicinen inte står still och kan ständigt överraska med innovationer. Bättre ett par månader att gnugga grädden, men sedan leva ett fullt och lyckligt liv!

Livivenko Ivan Sergeevich:

Penis utvidgningen Titan kräm för många kan det tyckas osannolikt, men jag personligen rekommendera det till sina patienter, eftersom det i de 7 år som det produceras, har tusentals människor runt om i världen fått värdefull liv och nya erfarenheter, inklusive hundratals mina patienter. Jag är en anhängare av ökande penis humana metoder, eftersom skådespelet som ibland måste man se när folk efter operation för att öka penis blir handikappad, eller efter själv utvinning, är det mycket svårt att glömma. Därför är jag alla händer för Titan gelkräm, trots att i sin sammansättning - bara naturliga ingredienser.

Sammanfattar de flesta recensioner av män om Titan, du kan säga med självförtroende:

 • Även om Titan gel inte bidra till att öka din penis till önskade dimensioner, vad vet jag, förbättra din styrka att i alla fall, är det viktigt!
 • Alla intyg om överensstämmelse skickas i lådan med drogen, kontrolleras via Internet - allt är i ordning.
 • Krämen, innan den säljades, testades kliniskt på djur och frivilliga. I 94 fall erhölls den önskade längden av penis inom 2 månader.
 • Cremen har inga kontraindikationer, den mest fruktansvärda sak som kan hända är en allergi mot läkemedelsbeståndsdelarna.
 • Den förstorade penisen behåller sin form och längd efter att ha stoppat användningen av läkemedlet och minskar inte.
 • Enligt recensioner från läkare och patienter är resultatet märkbart efter 2-4 veckor.
 • Det finns en exakt instruktion, mycket enkel att använda.
 • I de flesta recensioner beror tack vare tillverkaren av läkemedlet, efter att ha använt det, har många fått ett fullständigt sexuellt liv.

Det finns inget behov av att lida och skämmas för naturens lilla värdighet. Nu det 21: a århundradet, har sättet att öka penisen länge uppfunnits!

Instruktioner för användning av grädde Titan gel

Vid beställning via Internet innehåller varje förpackning instruktioner för användningen av läkemedlet, den är utrustad med nödvändiga bilder och beskrivningar, men det kommer inte att vara svårt att förstå utan det. Huvudkravet i anvisningarna är att samtidigt tillämpa åtgärden, till exempel på kvällen innan du lägger dig. För en enda applikation räcker det att klämma ut en gel 0,5 cm lång. Det är nödvändigt att applicera grädden endast en gång om dagen.

Tro inte på dem som säger att efter den första mottagningen får du det önskade resultatet! Produkten innehåller inte kemikalier, bara naturliga ämnen, vilket betyder att det måste vänta. Resultatet blir synligt efter 2 till 4 veckors kontinuerlig användning, beroende på organismens individuella index. Huvudvillkoren för att använda Titan Gel är att du inte kan ta pauser i bruk. Om kursen är 3 månader, då kan du inte ta en paus mer än 2 dagar under dessa dagar. Senare efter avslutad kurs, efter 2 månader, bör du upprepa kursen för att fixa resultatet.

Här är en multipellista över resultaten av att använda drogen, som är omedelbart synliga:

 • 5-10 dagar - Konduktiviteten och känsligheten hos penisvävnaderna ökar, vilket medför en rad nya känslor under samlag. En ökning i penis med 0,5-1,5 cm.
 • 18 dagar - samlagets längd ökas med 1,5-2 gånger.
 • 25-30 dagar - Erektionen förbättras (stigaren är lång och hård), penis ökar betydligt med 3-6 cm i längd och med 0,5-1 cm i diameter.

Är en titangel en skilsmässa eller en verklighet?

Om du ser någonstans uttalandet att detta läkemedel bidrar till att öka sexuellt organ till alla - det här är en skilsmässa. Inget läkemedel kan lova sådana resultat, eftersom varje organism reagerar annorlunda mot droger. Men det är värt att komma ihåg att om det inte händer att öka värdigheten till den storlek som krävs, finns det andra fördelar med drogen:

 • Förbättrad libido
 • Ökad testosteronnivå i blodet
 • Förbättrad uppbyggnad

Efter 20 dygns användning ökas samlagstiden med 1,5 - 2 gånger!

Var kan man köpa Titanium Gel?

Hittills säljs medel för att öka medlemskapet av "Titan Gel" endast via Internet. Köp det onlineapotek kan bara vara i Europa, detta beror på komplexiteten av beskattningen.

När du köper ett läkemedel, var noga med att kolla leverantören, bör den officiella representanten ha ett kundcenter. Priset på läkemedlet på den officiella hemsidan är från 900 till 1000 rubel per förpackning.

Hur man använder Titan gel? Bruksanvisning, Video Cream Titan gel

Minst 30% av männen i världen är missnöjda med penisens storlek. Men bara 0,2% av dem försöker eliminera ett sådant ömtåligt problem. Trots detta har forskare mycket att erbjuda i detta avseende.

På expanserna av CIS-länder är till exempel ett sådant verktyg för att öka penisen som en TitanGel i stor efterfrågan.

Fungerar det verkligen? Du kommer att lära dig hur du använder Cream Titan gel korrekt, bruksanvisningen kommer att beskrivas nedan.

Hur fungerar det?

Sammansättningen väljs emellertid på ett sådant sätt att hankroppen har en komplex effekt, i synnerhet på organs av reproduktionssystemet.

Inköp Titan gel, med användning av instruktionen indikerar att regelbunden användning av de medel kan uppnås genom ökning av penis upp till 5 cm i längd och 3 - i bredd. Detta är ett mycket värdigt resultat med tanke på att det inte finns någon fråga om några kirurgiska operationer.

TitanGel stimulerar helt enkelt några naturliga processer i den manliga kroppen, vilket gör att du kan uppnå en ökning av penisstorleken i ett tillstånd av erektion.

Metod för applicering av grädde Titangel är absolut säker, eftersom produktens sammansättning endast omfattar naturliga organiska komponenter.

Återigen, enligt tillverkaren, kommer ökningen att märkas efter 2 veckor efter den första användningen av Titanium Gel. Men förutom den huvudsakliga effekten, regelbunden applicering av titangelpromotorer:

 • förbättra kvaliteten på spermier;
 • fördröja ejaculation i intim kontakt. Detta kommer att förlänga kön med minst 1,5 gånger;
 • ökad känslighet. Som det är känt, upplever män med ålder inte en sådan "ljus" orgasm, som i ungdomar. Med hjälp av denna gel kan du återställa de tidigare känslorna;
 • ökad libido (sexuell attraktion mot motsatt kön). Det är extremt användbart för dem som diagnostiseras med erektil dysfunktion.

För att förstå TitanGels fullständiga driftsprincip är det nödvändigt att överväga dess sammansättning i detalj.

Titangel: foto.

Vad är komponenterna i verktyget?

Sammansättningen av titandel innehåller:

 1. Peruanska vallmo. Växten är en naturlig afrodisiakum med en uttalad stimulerande effekt. Dessutom förbättras blodflödet i reproduktionsorganen;
 2. varmkorv. Denna växt ger en kraftig effekt på prostata, vilket stimulerar produktionen av spermier. Det finns fall då extrakten av denna växt hjälpte till att eliminera infertilitet orsakad av brist på utsöndring av prostata
 3. tistel. Med hjälp av detta accelereras produktionen av testosteron - ett av de främsta manliga könshormonerna. Han svarar, både för sexuell attraktion och hur länge samlaget går.
 4. extrakt av lavar. I den officiella medicinen används denna ingrediens i stor utsträckning för att behandla fysiologisk impotens. Komplex förbättrar blodflödet i bäckenorganen. Förresten används samma komponent ibland av kvinnor med otillräcklig slemsekretion i vaginalkaviteten;
 5. avgaser. En unik och mycket dyr ingrediens.

Du kan se att tillverkaren gjorde en komposition som inte bara ökar penis, men också eliminerar tecknen på erektil dysfunktion vid ett tidigt stadium av impotens. Med tanke på detta kan användas titan gel (videon presenteras nedan) för att förebygga "intima" problem i vuxen ålder (efter ca 40-45 år).

Titan Gel för män är en skilsmässa?

Numera har problemet med många män blivit ett problem med styrka. För att en man ska vara självsäker måste han inte bara vara rik på ekonomi, och viktigast av allt är det att känna sig som en riktig man i sängen.

Många relationer och äktenskap misslyckas på grund av det faktum att kvinnor är missnöjda med kvaliteten på kön och män inte är säker, kan inte leverera ett sant nöje att hans partner.

 • I allmänhet ser människor bara en väg ut: skilsmässa.
 • Men nu har en ny grädde Titan dykt upp.
 • Hans egentliga egenskaper kan provas på egen hand genom att köpa denna kräm, som är tillgänglig till ett ganska demokratiskt pris.
 • Om han verkligen ökar penisens storlek, varför inte prova det.

Oftast hos män saknas självförtroende efter att ha misslyckats med att få en kvinna att orgasm under sex. Många tror att det inte bara är färdigheten, och viktigast av allt, penisens storlek. Och det är det verkligen. För både kvinnor och män är storleken av stor betydelse. Men om naturen inte gav en man med ett tjugo centimeter sexorgan? Inte alla är kapabla och accepterar att ligga under kirurgens kniv. Innan det var omöjligt att korrigera vilken natur som hade begåtts, det var omöjligt att använda operation senare, nu kan du öka storleken med hjälp av Titankräm. Nu finns det billigare och säkra sätt att öka penisens storlek, såväl som för erektion och lägga till varaktighet för sexuell handling.
En sådan metod är användningen av en speciell kräm för män Titan Gel.

Vad är grädde Titan

Hittills diskuterades mycket ofta sådana problem, som brukade vara synd även om man skulle komma ihåg det. Kön och dess kvalitet är en mycket viktig del i förhållandet mellan en man och en kvinna. Det är omöjligt att föreställa sig ett helt liv med en partner utan gott sex.

Ibland finns det problem, och de flesta män och kvinnor diskuterar inte dem, men stänger sig själva och engagerar sig i egenintresse. Detta kan negativt påverka relationerna i allmänhet, så det är nödvändigt att diskutera de framväxande problemen med din partner, bara på detta sätt kan du uppnå harmoni mellan en man och en kvinna.

Titan Gel är skapad speciellt för män, det fungerar inte bara som smörjmedel för fuktgivande, men ökar också penis, förbättrar könskvaliteten, ger dig en mer livlig känsla av orgasm och ökar längden på samlag.

Trots allt, för den största delen av den vackra halvan av kön, behövs lite mer tid för att uppnå orgasm. Skilsmässa eller inte, du kan hitta det på ett tillförlitligt sätt, först efter att du testat denna kräm på dig själv.

Använd grädden är helt säker, medan du kan göra enkla övningar för snabbast manifestation av resultatet.

 • Krämen för ökningen får i allt högre grad positiv feedback från människor som ökat deras maskulinitet genom att använda denna speciella grädde.
 • Verkliga resultat kan beräknas efter ett par veckors ansökan.
 • Krämen irriterar inte huden och till och med lägger till behagliga känslor under kopiering.

Skilsmässa eller aktiv åtgärd? Är det sant att penis kan ökas utan operation? Kanske, ja.

Men det är nödvändigt att överväga huvudfaktorn innan du köper Titan Gel. Denna faktor är den manliga kroppens individualitet. Trots det faktum att gelén innehåller endast naturliga komponenter kan det finnas en individuell intolerans mot någon av dem. Därför är det nödvändigt att ta reda på om det finns en allergi mot allt från kompositionen.

 • Titanium Gel orsakar inte någon skada på människans hälsa och om den används som smörjmedel för en kvinna.
 • Så du behöver inte oroa dig.
 • Skada från det kommer inte att vara.

Strukturen av Titan Gel innehåller:

 1. elastin,
 2. Peruanska vallmo,
 3. tistel,
 4. proteiner,
 5. aminosyror,
 6. varmkorv.
 7. Ingen kemi, bara naturlig sammansättning.

För att försäkra dig om att det inte finns någon allergisk reaktion, innan du applicerar grädden för första gången, måste du applicera den lite på handleden eller på baksidan av handflatan. Om ingenting händer på trettio minuter kan du säkert använda gelén. Kontrollera om en allergisk reaktion är definitivt värt det för män med känslig hud.

instruktion

I varje förpackning med Titan Gel finns en bruksanvisning, men det är så enkelt att det inte ens kan läsas. Samråd med specialister före användning är frivilligt.

ansökan

Det är nödvändigt att applicera gelén med massagerörelser till det upprepa sexuella organet, och sedan kan du gå vidare till den mest ansvarsfulla delen. Till sex.

 • För kvinnors hud och vaginala slemhinna är gelén absolut säker.
 • Han, tvärtom, kommer bara att tillföra trevliga känslor.
 • Att använda Titan varje dag är helt frivilligt, du kan applicera den före coitus på ungefär trettio minuter, och efter ett par veckor blir resultatet väldigt märkbart.
 • Penis blir känsligare, men sexuell kontaktperiod ökar märkbart.
 • Den fullständiga ansökningsomgången är fyra veckor, det vill säga ungefär en månad.

Röret räcker för en kurs. I det här fallet kan du i paketets utformning säkert lagra det på hyllan med andra kosmetiska medel.

Verkliga svar från både läkare och vanliga män talar volymer.

 1. Mest innan Titan Gel försökte var skeptisk till ett sådant förvärv, och trodde att det här är en annan skilsmässa.
 2. Många negativa recensioner skrevs av dem som inte förvärvade denna gel och använde inte särskilt den i sin upplevelse.
 3. Oftast skriver både män och kvinnor bara bra saker i sina svar, och ingen av dem ångrar att köpa.

Yttrande från specialister

De utredda undersökningarna har bekräftat att Titan Gel är trygg för hälsan. Många specialister gav gelén en mycket hög klassificering, vilket är väldigt sällsynt nu. Nu säger vissa läkare att detta är ett nytt alternativ till kirurgisk ingrepp. De flesta kirurger vill inte erkänna effektiviteten av sådana metoder, men ger också en absolut garanti efter operation ingen kan.

Cream Titan och dess komposition

Sammansättningen av Titan Gel innehåller naturliga komponenter som uppfyller alla sina funktioner. Elastin hjälper till att lätt sträcka huden.

Peruvian Maca har en positiv effekt på maskulinitet, och stärker också erektionen och, viktigast, normaliserar den hormonella bakgrunden. För normal utveckling av kroppen kräver testosteron en tistel. Också för att förbättra styrkan i gelén finns en varmkorv. Och aminosyrorna och proteinerna som utgör gelen påverkar penisens tillväxt. Det viktigaste är att beställa den riktiga Titan Gel på den officiella hemsidan, som har naturliga ingredienser och passerat alla nödvändiga kontroller, och har också ett kvalitetscertifikat. Det är också viktigt att varje organism uppfattar gelens effekt på sin egen väg.

Var hittar du Gel

För att beställa Titan Gel är det möjligt nu på många platser, men det är bäst att beställa var det finns kvalitetscertifikat. Vanligtvis är det officiella platser. Det är inte nödvändigt att beställa gelén på officiella representanters webbplatser, de kan inte skicka helt rätt förväntade varor. Du måste leta efter webbplatser där feedback om produkten är riktig, inte köpt. Krämen för penisförstoring bör vara från riktiga leverantörer, annars kan en sådan kräm inte bara vara värdelös men också kunna skada.

 • Priset på gelén överskrider sällan tusen rubel, men det här är verkligen små pengar för en gel som gör att du kan få förtroende.
 • Det är mycket billigare och säkrare än operationer på penis eller tar specialiserade produkter av Viagra, vilket kan störa hormonell bakgrund.
 • Faktiska recensioner av män har ofta olika bedömningar, men det är värt att överväga det faktum att någon kan få på sig en äktenskaps skilsmässa och använda en icke-certifierad produkt.

Denna gel kan betraktas som en frälsning för de män som vill uppleva andra känslor, lägga till sig maskulinitet och självförtroende, även för kvinnor som älskar sina män, men samtidigt missnöjda med könskvaliteten. För att beställa denna gel eller inte att beställa, bestämmer alla, men samtidigt saknas inget viktigt och kanske det hjälper till att upprätthålla relationer och öka libido, vilket för män med lågt självkänsla är mycket allvarligt störd. Läser den positiva återkopplingen av många män, jag vill tro att alla recensioner är verkliga och det här är inte en annan skilsmässa.

Och i själva verket utöver ömsesidig förståelse är det i ett förhållande till en av huvudpartierna kön.

Det är mycket viktigt för goda relationer att ha en högkvalitativ sexuell intimitet. Det här gör det möjligt för män att vara mer självsäker och kvinnor känner sig helt nöjda.

Denna gel kan kallas ett av de mest humana sätten att öka penis, eftersom kirurgisk ingrepp inte kan ge alla garantier för att en man efter operationen kommer att kunna ha ett fullständigt sexuellt liv. Och metoderna att binda till en medlem av varorna och särskilt användningen av vakuum, kan detta inte kallas mänsklighet alls.

 • Det är mycket viktigt att behålla sin reproduktiva hälsa och samtidigt ha en bra sexuell kraft.
 • Och för att få det måste du vara säker på dig själv som en man.
 • Hela denna kedja kan brytas om mannen inte är säker på sig själv, har en liten kön värdighet eller vill behaga sin partner, men han kan inte göra det på grund av kränkningar av något av ovanstående.
 • Därför är det nödvändigt att tänka på hur nödvändigt eller omvänt, denna kräm behövs inte för att öka penis.
 • Kanske är det den mest lämpliga metoden.

INSTRUKTION OCH ANVÄNDNINGSMETOD

Instruktioner för användningen av Cream Titanium Gel är enkla och kräver inte ytterligare enheter, till exempel pumpar och förlängningsmedel. Cremen gör det möjligt att uppnå en märkbar ökning i penis till 5-7 cm i längd och upp till 3 cm i omkretsen och för att uppnå Titan Gelas snabbaste och fulaste effekt, bör tre enkla regler observeras:

 • 1Regelbundet. Grädden ska användas regelbundet. Om du vill uppnå det deklarerade resultatet så snart som möjligt är det viktigt att du inte avviker från schemat. Aktiva komponenter i verktyget kommer metodiskt att påverka den cavernösa kroppen, sträcker den, och inom en månad kommer du att se resultatet.
 • 2FÖRE DEN SEXUELLA AKTEN. Applicera grädden 30 minuter före samlag. Denna övning kommer att förbättra dina känslor under kön, positivt påverka kraften, och regelbunden användning kommer att lindra problemet med för tidig utlösning, och utsträcker sig ibland i samband med samlag.
 • 3Övningar. Applicera en kräm för män i ett komplex med speciella övningar. Medan grädden fungerar från insidan, ökar blodflödet till bäckenorganen, utför övningarna samma funktion, men från utsidan. Om hur du använder Titan Gel tillsammans med övningarna kommer vi att beskriva mer detaljerat nedan.

Det har kliniskt bevisats att regelbunden applicering av grädden enligt instruktionerna leder till en signifikant ökning av penis inom en månad av användning. Cremen löser framgångsrikt problem med styrka, förbättrar erektion, gör sexuella organ mer känsliga och sexuell handling är längre.

Innan du applicerar grädden är det viktigt att veta hur man applicerar det på rätt sätt, så att effekten av användningen maximeras. Vi har förberett dig en videolektion och en textbeskrivning av de övningar som du behöver utföra när du applicerar Titanium Gel.

 • Grädden ska appliceras på en varm del (som tidigare hölls i varmt vatten)
 • Öppna röret och pressa ut en liten mängd av en lila storlek gel
 • Sprid ett tunt lager över hela penisens längd och massera väl.
 • Låt suga i 15-20 minuter och börja träna.

SAMMANSÄTTNING TITAN GEL

Sammansättningen av titangel är ganska enkel, men samtidigt är den effektiv. Den innehåller endast komponenter av naturligt ursprung som aktivt verkar på en mans sexuella organ. Preparatet består av:

 1. Maca är peruanska. En effektiv komponent som används i traditionell medicin. Det finns fall där dess användning tillåter inte bara att återställa erektionen, men också härdad av impotens och infertilitet.
 2. Thistle. Innehåller ämnen som positivt påverkar en mans kropp och återställer hormonbalansen i den. Dessutom är det en naturlig källa till testosteron, som är nödvändig för en bra och stabil erektion.
 3. Lichen juice extrakt. Innehåller ett ämne som ökar antalet klyfösa kroppar i penis. Effekten uppnås på grund av mättnad av kroppscellerna med syre och ett stort blodflöde vilket avsevärt ökar manorganets storlek.
 4. Den lilla tjejen. Det är ett spännande medel, något som alla kända Viagra. Det skiljer sig från det genom att det bara består av naturliga komponenter, och har därför inga kontraindikationer.
 5. Proteinhydrolysat. Denna komponent förstärker åtgärderna för andra komponenter, stimulerar ökningen i storlek, gör känslorna mer levande.

FÖRDELAR AV GEL

Titangel har många liknande droger som har liknande effekter på hankroppen. Men, till skillnad från dem, har det ett antal fördelar som inkluderar:

 1. Ökningen i penis upp till 5 cm uppträder ganska snabbt. Ett sådant resultat kan erhållas endast efter en månad med regelbunden ansökan.
 2. Lätt och enkelt att använda. Det ska endast användas två gånger om dagen - på morgonen, efter att ha vaknat och på kvällen, strax före sänggåendet.
 3. Har mycket positiv feedback, vilket indikerar effektiviteten.
 4. Den består bara av naturliga komponenter. Det innehåller inte någon kemisk substans.
 5. Har en 100% garanti för att uppnå önskat resultat.

ÅTGÄRDER AV KRÄM

För att uppnå effekten är det nödvändigt att använda titangel regelbundet, och när det är möjligt dagligen, utan utelämnanden. Det blir trevligt om du blir van vid att applicera ett läkemedel i en halvtimme - en timme före samlag kommer det att ge dig en ljusare känsla.

Alla användare av läkemedlet säger att gelén inte påverkar kroppen på något sätt, har inga biverkningar, men påverkar bara penis. På grund av de porösa kropparna som bildas i kroppen växer det ständigt.

Effekten är märkbar efter 14 dagars regelbunden användning.

BRUKSANVISNING

Titan gel instruktion säger att det är nödvändigt att ansöka dagligen en till två gånger om dagen. Om så önskas kan du använda resultatet snabbare. Det orsakar inte missbruk, så du behöver inte oroa dig för att bli van vid det.

Titandelkrämen appliceras och gnids in i den uppreparna penisen med massagerörelser längs hela längden. Gnugga drogen bidrar till att den snabbt tränger in i penisens vävnader och förbättrar också blodcirkulationen. Hans kurs är utformad för en månad. Efter den första veckan med regelbunden användning förbättras erektionen avsevärt, varaktigheten av det upphetsade tillståndet ökar och uthålligheten ökar. Efter regelbunden användning i två veckor ökar kroppen från 1 till 2 cm i längd och förtärkar märkbart, känsligheten blir mer uttalad, vilket gör att du kan få nya känslor under samlag.

Titangel i ansökan är väldigt enkel:

 1. Applicera på den uppbyggda kroppen.
 2. Fix penis mellan pekfingret och tummen.
 3. Gnugga rörelser från botten till toppen, från botten.
 4. Fortsätt proceduren under 10-15 minuter.

VAR FÖR KÖP OCH VAD PRIS

Idag, med flödans popularitet, har antalet förfalskningar från konkurrenter ökat, vilket är helt värdelöst och ineffektivt. De flesta vill köpa en original titangel, men köpa något annat som förstör deras åsikt om drogen och ger inte absolut något resultat.

 • För att inte bli offer för svindlare måste du gå till tillverkarens officiella hemsida och beställa verktyget (knappen "order" till höger).
 • Köp av varor på denna plats garanterar inköp av en naturlig produkt.

Priset på titangel är relativt lågt, det är bara 990 rubel, vilket är mycket lägre än kostnaden för de flesta ineffektiva drogerna.

Vad är Titanium Gel?

Denna salva för att öka penisens storlek och återställa erektion på 100% naturlig basis, vilket helt utesluter allergiska reaktioner. Drogen har utvecklats av Kaliforniens forskare, certifierad och helt säker.

De registrerade resultaten av kliniska studier är följande:

 • Efter en och en halv timme förlängs orgeln med 1-2 cm, i en cirkel av 1 cm. Spänningen kommer något snabbare än vanligt. Huvudet blir känsligare.
 • Efter 3 veckor ökas samlagstiden med 80%. Penisens längd är 2-3 cm, omkretsen är 1,5 cm. Känsligheten sträcker sig över hela könsorganet. Ökar den totala sexuella spänningen i hela kroppen och dess individuella zoner (bröstet, lårets inre sida)
 • Efter fyra veckor är penisens längd +5 cm, volymen är + 2-3 cm. Den totala tiden för akten ökas med 2 gånger. I blodet finns en ökning av nivån av endorfin, "nöjeshormonet".

*** Ändringsgraden och resultaten i åldersgruppen 18-35 var högre än i resten. För liknande resultat behövde människor äldre än 35 bara lite mer tid på grund av de fysiologiska åldringsprocesserna.

Från vad och vem hjälper?

Du kan ofta höra "storlek är inte viktigt, det viktigaste - förmågan att använda", "inget sex en hungrig person," och så vidare... I motsats till dessa uttalanden, psykologer och seksoterapevty hävdar att sexuella liv är ingen liten del av ett lyckligt förhållande. 30% av männen är inte nöjda med deras organs storlek och kvaliteten på erektionerna, och deras kvinnor kan vara snöiga i sängen. Mot bakgrund av dessa känsliga problem växer människans depressiva tillstånd, hans partner blir mer irriterad, harmonin i familjen bryts, fackföreningarna bryts upp.

Titangel rekommenderas om du:

 • Är inte nöjda med medlemmens volymer
 • Inte nöjd med erektion eller oförmögen att hålla den (otillräcklig hårdhet)
 • Har problem med utlösning (för tidig utlösning eller oförmåga att slutföra)
 • Lev i den stela rytmen av "hem-arbete-hem"
 • Dålig ätning och brist på sömn
 • Ofta i ett tillstånd av stress eller kronisk trötthet
 • Uppleva en midlife kris
 • Har dåliga vanor
 • Emotionellt "starta inte"
 • Du är fysiskt överarbetad
 • Vill antända aktuella relationer eller diversifiera framtiden

Några extra centimeter kommer inte att störa din självkänsla eller ljusa färger av kvalitetsssex. Och sexpartnern kommer att vara nöjd med dina parametrar. Samtidigt kommer intim plasticitet att förbli under det senaste århundradet och den unika utvecklingen av amerikanska forskare - Titan Gel, hjälper till att visa all din dolda makt och sexuell kraft!

Hur det fungerar, komposition och fördelar

Varför är Titan Gel ibland effektivare än andra medel som presenteras för världsmarknaden? Allt genialt är enkelt.

För en kraftfull effekt har amerikanska forskare lagt ned formuläret för de mest aktiva växtämnena i världen:

Korthorn hagtorn. Folket visste effekten av detta mirakel ört på manlig styrka sedan 410 f.Kr. e. Den gamla herden kom av misstag på ett fårbeslag i dalen och uppmärksammade djurens sexuella orepresbarhet. Efter att ha studerat dess egenskaper i Dren Kina Goryanka extrakt aktivt för att återställa styrkan även i äldre män, att bli av med för tidig utlösning och framgångsrikt behandlat infertilitet. En annan hummer kan öka penisens cavernösa kropp och förhindra prostata adenom. Icariin i dess kemiska sammansättning kan förbättra kvaliteten på sperma och noradrenalin stöder excitation. Förresten, dess andra namn är gräset av en lustig get.

Chertortopolh (eller en fältdong). Broths av detta jävla gräset i Rysslands spinner rådde ofta kvinnor, berövade mans kärlek och medvetet. Moderna studier har faktiskt visat att phytoncider i sin komposition ökar mängden testosteron. Och ju högre nivået av testosteron desto starkare erektion och mer lust.

Hagen är pilar. En av de mest populära örterna i behandlingen av impotens och restaurering av libido. Det har egenskapen att frigöra testosteron och öka blodflödet i en mans bäckenorgan. Det används särskilt i folkmedicin i Kina.

Peruanska vallmo eller Meyen's bug. Denna unika växt i Latinamerika har afrodisiakologiska egenskaper, men är inte brett utbredd. Vegetabilisk analog av Viagra. Innehåller alkaloider och vitaminer C, B1, A, B2, som bidrar till ökad potens. Det andra namnet är peruanska ginseng.

Lichen. Också ett av de äldsta sätten för styrka. Det har dock noterats sedan antiken att det kan sträcka de cavernösa kropparna, som penis består av. Och också för att öka blodflödet till det.

Trietanolamin. Det är en färglös vätska, allmänt använd i kosmetologi och medicin. Här fungerar det som grund för andra ingredienser, och minskar också penishuvudets känslighet, vilket möjliggör ett långvarigt samlag.

Övriga ovillkorliga fördelar:

 • Produkten har alla nödvändiga certifikat.
 • Dess effektivitet bevisas på grundval av kliniska studier i 99% av fallen.
 • Synlig effekt är märkbar efter den första veckan av ansökan.
 • Har inga hormonella, kemiska eller narkotiska ingredienser. Endast 100% naturliga ingredienser.
 • Inverkar inte på barnets hälsa vid uppfattningen.
 • Det låter dig uppnå varaktiga resultat i den intima sfären genom att öka organet.
 • Ökar internt förtroende, eliminerar psykologiska komplex.
 • I grund och botten har det inga biverkningar. Undantaget gäller enskilt intolerans för en av komponenterna.
 • Det stärker inte bara effekten på styrkan, utan förbättrar även ejaculatets kvalitet.
 • Kan användas utan förskrivning av läkare vid vilken ålder som helst.
 • Finns till priset.
 • Det är enkelt att använda.
 • Ekonomiskt konsumerad.
 • På grund av ökningen av sexuella handlingar förebyggs prostatit och prostata adenom.

Kontra

Titanium Gel har en helt naturlig komposition, innehåller inte giftiga komponenter och orsakar inte allergiska reaktioner. Har inga åldersbegränsningar.

Läkemedlet är mycket effektivt och bör användas med försiktighet för personer med hjärtproblem på grund av frekvent sexuell aktivitet.

Resultat efter applicering

Egentligen ger "guld" -komponenterna i detta biokomplex otroliga resultat. Redan använder det, märker män en stark rush av blod till penis och en känsla av dess tillväxt i bokstavlig mening.

Enligt undersökningarna sammanställdes en lista över "sexuella prestationer":

 • Ökar sexuell ton och attraktion till motsatt kön.
 • Ökar penisens längd och volym, stärker blodcirkulationen.
 • Eliminerar för tidig utlösning.
 • Genom att öka ytan förbättras känsligheten under handlingen, och speciellt under orgasmen.
 • Det tillåter förlängning av samlag till upp till 1,5-2 timmar. Således kan kvinnan få en plural orgasm, och mannen kan fortsätta en coitus strax efter en utlösning.
 • Ökar antalet och rörligheten hos spermatozoa

Var kan man köpa?

Observera att aktiviteten av inkräktare nyligen har blivit mer aktiv. Marknaden är full av förfalskningar.

Som ett resultat är negativa recensioner endast associerade med en substandard falsk.

Låt inte svindlarna bli rika. Ta hand om dig själv!

För att få originalen och uppnå varaktiga resultat, beställa Titanium Gel bara på den officiella hemsidan!