Huvud
Förebyggande

Hur man använder Titan Gel?

Varje man drömmer om att orsaka sin kvinna bara beundran, extas och orgasmer. Det är bra om det inte finns några problem och svårigheter med det här. Det är lätt att lägga märke till att vissa företrädare för starka hälften av mänskligheten beter sig som riktiga alfahannar och alltid uppnå sina mål, medan andra skiljer sig ödmjukhet och återhållsamhet beteende som negativt påverkar deras känslomässiga och fysiska tillstånd. Oftast ligger hemligheten i denna roll i storleken på deras värdighet. Innehavare av stora fallor definierar per definition mer.

Denna önskan att behaga en kvinna på många sätt förklarar varför många killar och mogna män letar efter ett effektivt sätt att öka deras penis. På så sätt hoppas de kunna få förtroende för sig själva och inte bara. Det är möjligt att säga oändligt att betydelsen av storlek är starkt överdriven och hur stor vikt det är att kunna använda penis, men för män med komplexa spelar det ingen roll alls. För dem kan en ökning av fallus tyckas vara den enda frälsningen, vilket är ganska rimligt med tanke på vårt samhälls preferenser.

Titan Gel - kommer att lösa detta och många problem smärtfritt och utan stor ansträngning. Det är nog att följa rekommendationerna från bifogade instruktioner samt genomgå en fullständig behandling. Detta innovativa läkemedel är högt berömt, eftersom det bara har positiva effekter på män och orsakar inte biverkningar.

Vad är Titan gel?

Ett innovativt verktyg som heter Titanium Gel står klart ut bland andra existerande sätt att förstärka penis. Dess framgång är förståelig, eftersom den har en partiell likhet i farmakologiska effekter med Viagra, utan saknar en omfattande lista över biverkningar.

Skaparna av läkemedlet Titan gel blev kanadensisk forskare, som lyckades få en unik balanserad formel för män hälsa och användbarhet, som enbart består av miljövänliga allergivänliga örter och andra ingredienser av vegetabiliskt ursprung. Utvecklingen av specialister presenterades för världen 2014, då den enda riktigt effektiva metoden att korrigera formen av fallus var kirurgi med en smärtsam och långvarig återhämtningsperiod.

Tillverkare av Titanium Gel hävdar att detta läkemedel fungerar långsamt och effektivt, och det fasta resultatet förblir hos mannen länge, så det är inte nödvändigt att försöka på nytt. Titan gel är en unik kräm med en exceptionell naturlig komposition, som inte är lika i modern medicin.

Ohälsosam potens och erektil dysfunktion ger män och deras följeslagare en hel del problem, förstör familjer, skapar förutsättningar för en allvarlig psykisk påfrestning, som förhindrar representanter för en stark hälften av mänskligheten att utvecklas i deras personliga liv och bygga en karriär. Därför spelar den aktuella starten av Titanium Gel-applikationen en viktig roll.
Denna produkt tillverkas i ett kompakt, lättanvänt rör av svart färg med ett tätt passande lock som kan öppnas med en liten depression. Den aktiva substansen absorberas snabbt i huden, skiljer sig inte åt med en oljig, obehaglig struktur och har en neutral lukt.

Varför anses Titan gel vara en unik produkt för män?

Faktum är att grädden är baserad på en unik formel. Den innehåller endast balanserade växtkomponenter i önskad mängd, med en optimal andel.

Med tillkomsten av kommersiellt tillgängliga gelformulering Titan män som lider av liten penis komplexa, kan dra en suck av lättnad. För tydlighetens förbättra sina anatomiska egenskaper inte längre behöver använda farliga för hälsa eller vakuumpumpen operation för att öka fallos. Med regelbunden applicering av gelén aktiveras den ökade tillväxten av svampiga kroppar och kaviteter i penis. Det finns mättnad av penis med vitaminer, värdefulla mikrodelar och enzymer.

Även om de i de flesta fall köper det just därför att Titangel hjälper till att öka medlemmen med 5 centimeter inom trettio dagar, börjar fördelarna med att använda grädden på detta bara:

 • öka kraften i sexuell potential
 • få fullständig kontroll över utlösningen, vilket minimerar risken för att utsädet utbrott i tidigt utseende
 • förbättring av känslighet och känsla hos manliga könsorgan
 • hudens förvärv av peniselasticitet och elasticitet, vilket förenklar processen att sträcka under erektion;
 • Samlag blir lång och orsakar oförglömliga levande känslor hos båda parter.

Expertutvärdering av erfarna sexologer och urologer föreslår att Titangel är en av de bästa moderna förberedelserna för att förbättra formen och storleken på penis. Biologiskt aktiva ämnen som ingår i dess sammansättning kännetecknas av en kraftfull kardiotonisk effekt, som är ansvarig för genitalorganets naturliga tillväxt. Det är därför Titan gel ansvarig för normalisering av metaboliska processer i den manliga kroppen, värmer huden ökar testosteronnivåer i blodet fyller celler värdefulla mikronäringsämnen och agerar som ett effektivt förebyggande medel mot inflammation bihang.

Detaljerade anvisningar för användning av Titan Gel

Om du inte vet hur du använder Titan Gel, kommer användningsanvisningarna, som är bifogade till varje förpackning, att hjälpa dig att förstå funktionerna i att utföra ett sådant förfarande utan några problem. Som fallet är med andra droger, bör du strikt följa tillverkarens rekommendationer, eftersom felaktig användning kan leda till det faktum att effektiviteten hos krämen inte manifestera sig inte helt, eller så är det inte att se.

Tidigare användes speciella övningar för att stärka manpoten och öka fallusen, men forskare visade att effekten av dem är obetydlig. Ändå bekräftade praktiska studier av Titan gel att kombinationen av övningar med massage och grädde Titan Gel fungerar bra.

Om du vill veta hur du använder Titan Gel behöver du lära känna följande instruktioner:

 • observera reglerna för personlig hygien! I processen med att använda Titan-gelsalven på ytan av fallusen bör det inte finnas några sekret, svett eller slem. Det är därför nödvändigt att tvätta det födda organet ordentligt och torka det försiktigt med en individuell handduk.
 • ta hand om smörjning och fuktning av penis innan du börjar träna! Smörj medlemmen av Titan Gel måste vara långsamt och mycket noggrant. Sprid jämnt en liten mängd gel över hela ytan av fallusen, så att den är grundligt fuktad och försedd med den erforderliga delen av näringen.
 • översätt penis i ett uppriktigt skick! I det här fallet är det väldigt viktigt att inte överdriva det. Slå långsamt på fallusen, stimulera övergången till erektionsstaten. Att likformigt fördela titan gelén hela reproduktiva organ yta och uppnå en optimal absorption av den aktiva substansen i sin struktur, lås medlem av pekfingret och tummen, och sedan flytta ringen är från botten till änden av sensorhuvudet;
 • var uppmärksam på marken! Penis varje gång med en erektion kan nå olika storlekar. Ibland kan mer, ibland mindre, men med hjälp av en grundlig massage av fallets botten med användning av Titan Gel i skönhetsområdet, uppnå fullgörande av sin fulla potential.
 • Försiktigt arbeta huvudet på penis! Under handens rörelse från fallets bas till början av huvudet är det nödvändigt att sakta ner och ge särskild uppmärksamhet. Rörelserna ska vara smidiga och säkra, men inte orsaka några obehagliga eller smärtsamma förnimmelser. I slutet av träningen måste du vila lite och upprepa det flera gånger.

Hela kursen består av 30 dagar. Det är extremt oönskat att ta pauser. En speciell effekt av kombinationen av övningar och appliceringen av aktiv gel Titan på könsorganet är att extern stimulering förstärks av det inre och säkerställer en stabil drift av bäckenorganen. Denna metod att gnugga gelén i penisens hud är särskilt viktig och effektiv, därför rekommenderas det att användas av sexologer och urologer.

Namnet på denna magiska gel talar verkligen för sig själv. Titan gelkräm lindrar männen från hälsoproblem i den manliga delen, och förbättrar också deras övergripande hälsa. Titan Gel är en unik förberedelse, framställd i form av en geliknande substans applicerad direkt på penis i uppreist tillstånd. Läs mer...

Är det säkert att använda Titan Gel?

Att läsa beskrivningen av Titan-gelén betyder att det är ganska svårt att tro på verkligheten av vad som händer, därför har varje skeptiker en fråga: Vad är fångsten och är det verkligen? Efter försäljningsstart på tillverkarens officiella hemsida publicerades resultaten av kliniska och praktiska tester av Titan Gel, men oberoende experter bestämde sig för att självständigt verifiera data. Resultatet blev positivt överraskat av forskare och volontärer som deltog i studien.

I 96% av fallen kunde medlemmen öka med 4-7 centimeter, alla patienter utan undantag ökade hudkänsligheten och ljusstyrkan hos känslor under samlag. Det är inte nödvändigt att ifrågasätta säkerheten för denna naturliga beredning, eftersom biverkningar är uteslutna, och risken för individuell intolerans mot enskilda komponenter är mycket liten. Experter försäkrar att Titan gel är helt säker och otroligt användbar för män.

Recensioner av män som upplevde effekten av Titan gel

Hur mycket kostar Titan Gel och var kan jag köpa den?

Det ursprungliga paketet Titan gel kostar cirka 99 rubel, även om den officiella tillverkaren försöker erbjuda sina kunder optimala priser och speciellt bra köpeskillnader, så rabatter är ganska ofta. Beställningen görs via ett specialformulär inom några minuter. Senare specificerar chefen detaljerna i ordern och inom några dagar leveransen görs. Köp Titan gel är definitivt värt det för mänens hälsa och styrka, men för att undvika problem med bedrägerier gör det bara via den officiella hemsidan, som har alla nödvändiga licenser och kvalitetscertifikat.

Titangel för män: Skilsmässa eller Sanning

12/15/2017 Läkemedel

Många män runt om i världen är oroade över den otillräckliga storleken på deras penis. Dagens farmakologiska industri är redo att erbjuda kunderna ett brett utbud av verktyg som hjälper till att öka penisens storlek. En av dem är titangel. Denna artikel innehåller hela sanningen om titangel: funktionerna i dess åtgärd, förekomsten av eventuella biverkningar och så vidare. Om du är intresserad av denna produkt kan du beställa titangelen här.

Vad denna kräm är

Nu finns det en stor mängd droger för att öka penis, och de skiljer sig alla i deras sammansättning och egenskaper hos åtgärden. Vad är en titangel och fungerar det verkligen?

Titangel är originalet - detta är ett av de vanligaste sätten att förstärka penis. Läkemedlet är tillgängligt i form av en transparent gel med en mild karakteristisk lukt. Faktum är att detta är samma smörjmedel för män, vilket har många positiva effekter.

Om den används korrekt, har ingen av komponenterna i denna grädde ingen allergisk effekt på hankroppen. Mycket sällan händer det bara hos personer med en uttalad allergisk känslighet.

Det här läkemedlet kan vara ett utmärkt funktionssätt för män som vill uppleva nya känslor i sex eller vill övervinna beslutsfattighet eller blyghet. Kvinnor kan också köpa en gel, göra en present till en man. Läkemedlet kan upprätthålla förhållandet, eftersom det kan öka sexuell lust i flera applikationer för att stärka erektion och orgasm. Och om några veckor med regelbunden användning kommer en man och en kvinna att märka att samlagets varaktighet har ökat avsevärt, och med det har känslorna under intim kontakt förbättrats.

Denna gel är ett av de bästa sätten att förstärka penis. Faktum är att användningen av vakuumpumpar nästan alltid är associerad med utseende av obehagliga och till och med smärtsamma förnimmelser. Felaktig användning av sådana anordningar kan leda till skador på könsorganen, vars konsekvenser är mycket svåra att eliminera.

Vad finns i gelén?

Sammansättningen av denna läkemedel innefattar sådana effektiva extrakt:

 • (det påverkar positivt den manliga potensen);
 • tistel (det stimulerar arbetet hos den manliga kroppen och hjälper till att öka mängden testosteron i det);
 • elastin (det ökar känsligheten av penis);
 • maki (denna växt är en stimulans av styrka, dragning från det ökar erektionen);
 • hydrolysat av proteiner och aminosyror gör könsorganets vävnader mer elastiska och bidrar därmed till deras ökning.

Fördelar med krämgel

Användningen av detta läkemedel har flera fördelar.

 1. Om en man inte kan öka fördelarna med storlek till det önskade värdet, då detta läkemedel hjälper till att uppnå en erektion och att övervinna ihållande impotens, vilket är viktigt för behandling av patologier i det manliga reproduktionssystemet.
 2. Cremen har inga kontraindikationer. En naturlig kontraindikation som kan begränsa användningen av detta läkemedel är den individuella intoleransen hos en eller flera komponenter.
 3. Biverkningar, om de tillämpas korrekt, förekommer inte.
 4. Instruktioner för att använda det här verktyget är väldigt enkelt: Titandelkräm för män ska gnidas in i penisens hud. Alla andra nyanser av hur man korrekt använder titangel anges i instruktionerna.
 5. En märkbar effekt från användningen av detta läkemedel kan ses redan om en månad från det ögonblick då mannen började applicera titangelen.
 6. Denna åtgärd passerade alla nödvändiga kliniska studier och test, så att de flesta männen var nöjda med användningen av titangel originalet.
 7. Det är säkert att använda detta läkemedel, eftersom det har alla certifikat som bekräftar dess kvalitet.
 8. Recensioner av riktiga människor föreslår att effekten efter bevarandet av gelens applicering upphört.

Funktioner av användning

För att uppnå en ökning av könsorganet bör du använda denna grädde regelbundet och i en månad. Det är förbjudet att ta stora raster vid appliceringen på huden: om den inte används i mer än fem dagar, sänks sannolikheten för uppkomsten av en positiv effekt avsevärt. Och för att konsolidera effekten måste du upprepa den rekommenderade terapeutiska kursen om några månader.

Cremen appliceras på huden med hjälp av mjuk massage rörelser. Det är nödvändigt att applicera det samtidigt, helst vid sänggåendet. Doktorns vittnesmål indikerar att långvarig applicering av detta läkemedel på huden inte kan orsaka förändringar, leder inte till förändringar i strukturen hos de cavernösa kropparna.

Genomförda kliniska tester tyder på att detta läkemedel är helt säkert för hälsan och har en 100% effekt. Om du är intresserad av effektiviteten av titangel, skickas riktiga kundbevis här. Enligt många experter är användningen av denna gel ett utmärkt alternativ för att utföra kirurgiska ingrepp för att öka penisens storlek. Och detta trots att ingen kirurgisk ingrepp ger 100% effekt och inga komplikationer.

Var kan jag köpa ett sådant verktyg

Det bör komma ihåg att detta läkemedel inte säljs på apoteket. Om du köper i apoteksgelen "Mäns styrka för hälsa" eller titangel, är det hög sannolikhet att köpa en produkt av dålig kvalitet. Köp inte en falsk på apotek och på tvivelaktiga webbplatser. Detta kan endast göras på webbplatsen för den officiella representanten för det företag som producerar detta läkemedel.

Om du beställer på webbplatser från tredje part kan du få en produkt som inte har något att göra med de ursprungliga produkterna. Det kan vara hälsofarligt, eftersom det kan innehålla en betydande mängd toxiska komponenter. Dessutom är det nödvändigt att söka efter sådana webbplatser där det bara finns verkliga men inte fördrivna recensioner av kunder.

På den här sidan kan du bara hitta originella recensioner av riktiga personer som försökte denna gel och kände dess effekt. Här kan du ta reda på skilsmässan eller sanningen att detta verktyg kan öka penisens storlek, behandla prostatit, öka styrkan.

Köp titangel för män kan bara vara på den officiella hemsidan. Här finns en bekväm och enkel formulär för att fylla i beställningen och bekräfta inköpet. Efter att ha slutfört alla åtgärder med köparen kontaktas en chef, som specificerar detaljerna i ordern och leveransen. Om några dagar levereras inköpet per post till den adress som anges i ordern. Många män är intresserade av hur mycket denna åtgärd kostar. Röret kostar cirka 1000 rubel. Tillverkarens hemsida ger vanligtvis inte stora rabatter. Och om du märker att säljaren är villig att erbjuda varor dubbelt eller tre gånger billigare än det verkliga priset, bör du inte rusa till billighet: innan du falska, som inte bara kommer inte att ge önskad effekt, men kommer också att leda till en betydande försämring av hälsan.

Titan-gel hjälper män att behålla sin egen, intima hälsa. Och det här är mycket bättre än användningen av tabletter och droppar, ofta av tvivelaktig kvalitet och med stor sannolikhet att utveckla biverkningar. Cremen hjälper en man att känna sig trygg och det är mycket viktigt för att upprätthålla ett tillräckligt självkänsla. Efter det kommer eventuella tvivel om penisens storlek att försvinna.

Varför i nätverket kan du upprepade gånger hitta negativ feedback om kvaliteten på den aktuella gelén. Sådana bedömningar lämnar många företag - konkurrenter eller konsumenter till vilka lågkvalitativa produktion har fått. Det kan trots allt inte ge någon positiv effekt. Grädden testas av läkare från ledande japanska kliniker, så effektiviteten i applikationen blir nästan 100%. Endast ett fåtal män hade inga positiva effekter, även efter att ha använt kvalitetsprodukter. Förmodligen beror det på deras karaktärs egenskaper.

Anvisningar för användning Titangel och dess sammansättning

För att känna sig full och säker måste en man vara övertygad om att han har det bra med penisens storlek och förmågan att tillfredsställa en partner.

Naturen ger honom inte alltid den nödvändiga storleken eller han kan inte genomföra tillräckligt lång och kvalitativt samlag på grund av tidig utlösning.

I sådana stunder, män är redo för mycket, till och med ligga på operationsbordet för att åtgärda problemet. men det finns ett sätt som är mycket lättare - Titangel.

Form och utseende

Titanium Gel är en patenterad produkt, vars form är ett rör med kräm. Tack vare det här formuläret är verktyget praktiskt att använda.

Typ av klassisk originalförpackning - Trapezium med en klipptopp, på vilken en rund dispenser med lock är installerat.

Lådan själv är mörkgrå, och på toppen finns en röd insats som liknar ett stort kluster av rubiner.

I nedre delen är ett varumärke som påminner om sin form av manliga könsorgan, och ovanför inskriptionen med namnet på botemedlet. till innehållet ↑

Sammansättning av gel Titan

Gelens sammansättning är rik på naturliga ingredienser som komplicerat påverkar penis. Bland dem:

 • Goryanka, som direkt påverkar styrkan, orsakar expansion av penisens kärl, vilket förbättrar blodcirkulationen i blodet. Det verkar också på de endokrina körtlarna som syntetiserar manliga hormonet testosteron, serotonin, det så kallade hormonet av lycka.
 • Bär galla, aktiverar immunsystemet och kompenserar för bristen på zink, vilket är nödvändigt för syntesen av testosteron;
 • Maca är en peruansk, redan en välkänd afrodisiakum, naturlig och säker. Det låter dig förbättra potensen, påverkar prostata positivt. De vitaminer och mikroelement som ingår i det kompletterar helt komplementet till resten av kompositionen.
 • hydrolysat, härrörande från aminosyror och proteiner som främjar tillväxt, stärker penisens vävnader;
 • tistel, hänvisar till prickiga ogräs, är ett medel för fytoterapi som syftar till att förbättra blodcirkulationen i allmänhet och mikrocirkulationen i synnerhet. Det har också en viss stimulerande effekt på syntesen av testosteron. Denna växt är utbredd i vårt land och sannolikt har du upprepade gånger träffat det.
 • Extrahera från frukterna av Amur sammet, eller ett Amur-korktree (Phellodendron amurense). Krävs för assimilering av vitaminer hos grupperna A, B och E. I det första och tredje effekt på manlig potens, och den andra på nervsystemet. Detta är viktigt för att få levande känslor under könet, som kommer från receptorerna på penisens huvud.
 • Muskus av den sibiriska muskelhjortan, ett litet rendyr av en klöverhuvudfamilj. Läkemedlet ökar libido, förbättrar kvaliteten på spermier som produceras och spermatozoa blir mer mobila. Det påverkar också syntesen av testosteron;
 • Lichen extrakt, Förbättrar blodcirkulationen, slappnar av släta muskler, minskar tonen i cavernous kroppar och sträcker dem.
 • Sikt av Sibirien i form av ett extrakt. Förbättrar blodcirkulationen i penis, berikande vävnader med syre, vilket är viktigt för cellulär metabolism och utseendet på penis;
 • trietanolamin, ett viktigt element som främjar förlängningen av samlag och fördröjer ögonblicket av utlösning;
 • elastin - ett komplex av kollagen, som ökar elasticiteten hos lemmens vävnader, förbättrar sin känslighet.

Åtgärdsplaner

Män är intresserade av krämens verkningsmekanism.

Faktum är att det består av stadierna:

 1. Tar ett intervall under de första två veckorna. Under denna tid stärker krämen erektionen, medlemmen i uppreist tillstånd blir hårdare och känsligare, sexuell varaktighet ökar med 5-10 minuter.
 2. Det framgår från andra till slutet av den tredje veckan. Den första ökningen i penis observeras, sexuella relationer blir också betydligt längre.
 3. Börjar från den fjärde veckan till slutet av kursen. Vid denna tidpunkt ökar krämen penisen till 7 cm i längd, upp till 2 cm i diameter. Orgasm man känner sig 5-10 sekunder, och samlag till och med efter flera dagar av avhållsamhet blir längre i en halvtimme i förhållande till tidigare resultat.
till innehållet ↑

Hur man använder Titan gel

Titan Gel appliceras externt och det är fördelat över penisens yta bara från palmerna, vilket är logiskt men kräver fortfarande förtydligande.

Metod för applicering

Så hur man använder titan korrekt? Med tanke på att det finns en instruktion som ges av tillverkaren, närvarande i varje förpackning, processenkelt och förståeligt. Den består av stadierna:

 1. Gör nödvändiga hygienåtgärder så att penisens hud är ren och torr före appliceringen.
 2. För att uppnå ett tillstånd av erektion.
 3. Applicera en servering till penisstammen.
 4. Fördela hela botemedlet på penisytan.
 5. Uppnå fullständig absorption.
 6. Efter ansökan rekommenderas att man börjar samlag.
till innehållet ↑

Så smarta

Instruktionerna anger också hur man smörjer titangelen för att distribuera den fullständigt.

Detta kommer att kräva Omslut penis i roten, stängt i ringen med pekfingret och tummen. Applicera ett litet tryck, dra dem från roten till huvudet, sväng lite av armen och moturs.

När den första handen når huvudets huvud måste du byta den till den andra och byta den innan gelén absorberas helt.

"Titan Gel": beskrivning och bruksanvisning. "Titan Gel": analoger och recensioner

Familjelivet för båda parter är inte bara romantisk och underhållande konversation på intressen, men också högkvalitativa sexuella relationer. Ofta spelas en stor roll i framgångsrikt samlag mellan ömsesidiga smärtor, en lätt förspel före kontakten och, naturligtvis, könsorganets storlek. Det är han som så ofta blir orsaken till skingrar, skilsmässor och huvudvärk hos det starkare könet. Cream-gel "Titan" (instruktionen för dess tillämpning kommer dock att beskrivas i den här artikeln) är utformad för att lösa detta problem. Enligt annonsen kan du med hjälp av dig visuellt öka volymen och längden på ämnet manlig stolthet, och även för att uppnå förlängningen av samlaget självt. Är detta uttalande sant? Och hjälper det här verktyget verkligen?

Allmän information om gel

Låt oss lära känna detta mirakelverktyg som kan förbättra människans självkänsla. Och vi kommer att hjälpas av fabriksinstruktionen om hur man använder den. "Titan Gel" är ett specialiserat farmakologiskt läkemedel som är utformat för att öka det manliga könsorganet i storlek. Enligt instruktionerna lovar tillverkaren att göra det på bara en månad. Och under ökningen bör förstås som en visuell förändring i penisens längd och diameter.

Formutsläpp, konsistens, utseende av produkten

Som instruktionsboken säger "Titan Gel" produceras i små plaströr av svart färg, som liknar ett rör av kräm med en kapacitet på 50 ml. Den är utrustad med en stark skruvlock med dispenser och är klädd i en vacker papperskorg.

På förpackningen och röret med gel finns märkning av tillverkaren, och det finns också en schematisk ritning i form av en fallus. I designen av gelén är det enligt många användare inte något överflödigt. Dess färgschema irriterar inte, men tvärtom lockar uppmärksamhet. Inuti lådan är Titan Gel själv, en bruksanvisning, och det finns en anteckning som beskriver produktens sammansättning.

Om du öppnar locket och trycker på röret kommer det ut en klar, delvis vitaktig gel. Enligt många köpare berättar den ganska tjock, inte klibbig, absorberas väl och glider över huden.

Vad finns i gelén?

Krämernas sammansättning innehåller uteslutande naturliga ingredienser. Detsamma bekräftar bruksanvisningen. "Titan Gel" - för män det bästa med en sparsam komposition. Till exempel bland verktygets komponenter kan du träffa en kvinna. Enligt producenterna anses denna växt vara en prototyp av Viagra, vilket positivt påverkar potensen. Faktum är att pelargon orsakar blodkörning till penis. Under dess inflytande expanderar kärlen, vilket leder till en allmän omstart av blodförsörjningssystemet. Som ett resultat sker en garanterad erektion.

I gelén finns ett annat kraftfullt stimulansmedel för den manliga libido-tisteln. Som en varmkorv bidrar det till att förbättra blodtillförseln och påskyndar produktionen av testosteronhormonet. Maca peruanska, också en del av produkten, fyller kroppen hos en man med vitaminer, fettsyror. Det påverkar positivt prostata körtelens funktioner, provar produktion och extrema aktivitet hos spermier. Det är dessa naturliga ingredienser som beskriver bruksanvisningen. "Titan Gel" innehåller också lavkstrakt.

Denna ingrediens hjälper till att förbättra blodtillförseln till reproduktionssystemet. Det gör också könsorganets vävnader flexibla och elastiska, så att de kan sträcka och expandera utan hinder. De övriga hjälpkomponenterna är sekundära. De påverkar viskositeten, likformigheten och andra egenskaper av krämgel.

Hur man använder och ansöker

Kompletta instruktioner för användning ("Titan Gel" - ett verktyg för lång och konstant sexuell kontakt) finns inuti gelpaketet. Det beskriver hur man ansöker och hur ofta man ska använda botemedlet. Så först måste du ta bort gelen från lådan, efter att du har tagit bort skyddsglaset från det. Då ska du gå till duschen och tvätta ditt sexuella organ noggrant. För detta är den tvål eller gel som du brukar använda ganska lämplig. Följ sedan följande steg utan att bryta sekvensen:

 • Gör en mild massage i könsorganet, alternerande sträckning och komprimerande rörelser.
 • Krama lite på fingrarna och gnid det försiktigt på botten av penis.
 • Smidiga och ryckiga rörelser fördelar jämnt gelén på könsstyckets yta. För att göra detta, ta det i ringen med tummen och pekfingret och börja flytta från botten uppåt.
 • Utför massagebevegelser till det ögonblick då gelén absorberas fullständigt i huden.

Observera att alla ovanstående åtgärder bör utföras lite mer än 15 minuter åt gången. Det är den här gången och allokerar instruktioner för användning. "Titan Gel" beskrivs i det som en effektiv och naturlig lösning. För att förbättra resultatet är det dock nödvändigt att följa en viss teknik för användning och användning (vi beskrev det tidigare). Enligt vissa användare kan varje gång denna tid ökas. Man tror att ju längre du utför massage i duschen, desto snabbare kommer resultatet att komma. Men enligt experter är denna fråga extremt kontroversiell.

Hur man använder Titan Gel: bruksanvisningar

För att uppnå och konsolidera resultatet måste du göra allt, enligt anteckningen. Från hennes text följer att användningen av läkemedlet rekommenderas ungefär en halvtimme före intimitet. Detta tillvägagångssätt kommer att spara tid på förberedelserna, öka sannolikheten för erektion och låta dig väcka den sexuella önskan hos båda parter.

Försiktighetsåtgärder för tillverkare

Producenter rekommenderar också inte alltför ivriga och försöker inte påskynda saker. Ökningsprocessen sker inte snabbt. Enligt preliminära uppgifter, för en efterlängtad effekt, bör biverkningen användas i minst en månad. Det antas att penis kan öka med 5-8 cm under denna tid. Här är så fantastiskt denna "Titan Gel". Instruktioner för användning, feedback och kunders åsikter bekräftar denna information. Enligt några män lyckades de uppnå ett utmärkt resultat, men bara en månad efter början av behandlingen av deras värdighetsgel.

Fördelar med en intim gel

Enligt många recensioner har Titan Gel flera fördelar:

 • För att använda den behöver du inte ha viss kunskap och färdigheter.
 • Det spenderas sparsamt.
 • Irriterar inte huden.
 • Väl absorberad.
 • Håller inte fast i händerna och glider helt över huden.
 • Ger inte biverkningar (till exempel som allergi).
 • Innehåller naturliga ingredienser i dess sammansättning.

Finns det några kontraindikationer

Användningen av gel är en strikt individuell process. Därför har detta verktyg kontraindikationer. I synnerhet reduceras de till personlig intolerans av vissa ingredienser som utgör gelen. I allmänhet, samma biverkningar och kontraindikationer, gör denna grädde inte.

Vilka steg av verkan av gelén är

Enligt tillverkarens löfte innebär användningen av gelén följande exponeringsstadier:

 1. Efter ungefär en vecka ökar känsligheten av penis, utlöses ej, beroende på vilken sexuell kontakt som blir längre.
 2. Som en följd av den andra veckan kan manliga användare öka visuellt med 1-2 cm.
 3. En vecka senare förväntas orgeln öka med ytterligare 2-3 cm.
 4. Efter en månad av applicering kommer penis att öka med 4-5 cm. Samgåden blir också ökad med 30-40 minuter.

Vad användare pratar om

Trots alla synliga fördelar med gelén hjälper det inte alla. Enligt berättelserna om några manliga representanter gav inte lösningen de utlovade resultaten. Miraklet hände inte. Och deras manliga värdighet förblir på samma plats när det gäller storlek. Men de sa att det var gelén som hjälpte dem att öka sexuella organets känslighet, öka sexuell intimitet och slutligen fixa styrkan.

Vissa tvärtom talar om en reell ökning i penis med 3-5 cm (i vissa fall med 8 cm). Det finns också användare som förväntade sig ett snabbt resultat. De kunde inte klara den tid som tilldelades av tillverkaren och klagade över bristen på tillväxt. Många är inte nöjda med priset på denna gel, och de får lätt analoga medel: "Maxi Sayz", "Belief Life XXL" och andra.

Titanium Gel: bruksanvisningar

För att uppnå maximal effekt och undvika biverkningar från något läkemedelspreparat är det nödvändigt att studera instruktionerna och bekanta sig med kontraindikationerna. I varje läkemedelspaket är Titanium Gel en bruksanvisning, skrivet på språket i det land där läkemedlet köptes. Även för Titan gel finns en instruktion för användning i videoformat.

Läkemedlet för idag är det mest effektiva verktyget för att korrigera formen av penis, nämligen:

 • Ökning i längd
 • Betydande ökning av omkretsen
 • Komplett korrigering av penisens krökning

Behandlingsförloppet är 3-4 veckor. Resultatet av lokal applicering, som Titan-gelanvisningarna för användning, kommer att märkas i slutet av den första veckan och kommer att vara minst 1-2 cm i längd och upp till 0,5 cm i omkretsen. Sedan den andra veckan har dessa indikatorer förbättrats avsevärt. Dessutom, efter en halvtimme efter erektion, ökar erektionen och den långlivade effekten varar upp till sex timmar, så läkemedlet används framgångsrikt för att behandla sexuell svaghet.

Cream Titan gel för män: användarmanual

Läkemedlet kan användas utan åldersbegränsningar från 16 års ålder. Enligt undersökningen fick mer än 95% av patienterna den önskade effekten efter den första behandlingstiden med grädde, vilket är fyra veckor. Applicera grädde lokalt - på penis en gång om dagen före sänggåendet utförs manipuleringar i följande ordning:

 1. Ta en dusch med allergivänliga tvål eller schampo.
 2. Torka torra platser som ska bearbetas
 3. Applicera krämen jämnt, från början av penis till basen

Efter proceduren är det nödvändigt att ligga ner i minst en timme tills de aktiva komponenterna i läkemedlet absorberas fullständigt. Under kursen rekommenderas det inte att bära tätt underkläder, materialet i underbyxorna ska inte vara syntetiskt. Vid exponering för aktiva komponenter expanderar blodkärlen i de cavernösa kropparna, så vid behandling av sjukdomar i kardiovaskulärsystemet är det nödvändigt att också konsultera en behandlande läkare.

Fördelarna med gelén för män före andra metoder för penisförstoring

Myten den storleken spelar ingen roll uppfattas av partner av män med blygsamma förmågor... Ingen argumenterar för att man ska använda skickligt utestående naturliga data. Fram till nyligen kunde blygsamma naturliga data inte ändras. Lyssna bara på sagorna att en liten penis också är bra - en svag tröst till olyckliga män. De mest populära krämerna appliceras på penis och medger snabba och oönskade konsekvenser för att uppnå fasta parametrar och en permanent erektion. För närvarande kan vem som helst lära sig hur man använder Titan gel från bruksanvisningen. I modernmedicinens arsenal finns det andra sätt att öka parametrarna för manlig värdighet:

 1. kirurgisk
 2. Metod för att sträcka ligament
 3. Vakuummetod
 4. medicinsk
 5. Extrasensory impact

Det är inte nödvändigt att gå in i detaljerna i varje metod för att förstå hur effektiv Titan gel är för män. Det räcker med att läsa patientens vittnesmål på nätet eller i samma vy, hur man använder en titan gel, bruksanvisningar som presenteras i form av videolektioner. Videon kan tydligt ses hur enkelt producera beläggningsformulering på ett tillgängligt sätt för att en vanlig människa förklarade alla fördelar jämfört med andra metoder för att öka räckvidden och funktion beskrivs på en organism. Denna instruktion om användning av titan-gel tillåter patienten att undvika misstag i tillämpningen och ekonomisk användning av salvan, standardröret som - på 100 gram, bör vara tillräckligt för en månads behandling.

Krämen genom huden tränger snabbt in i lymfsystemet, som omger leveren, vilket gör det möjligt att uppnå önskat resultat med minimidoserna. Gelens ämnen fungerar enbart på kärlkärlens kärl, så att salvan har praktiskt taget inga kontraindikationer och åldersbegränsningar. Inte alla potentiella patienter bestämmer sig för att gå till en läkare med ett litet penisproblem. Det föreslagna läkemedlet kan köpas utan recept och alla frågor om kontraindikationer och hur man använder Titan-gel kommer att svara på bruksanvisningen, vars video publiceras på webbshopens hemsida. Alla inköp, såväl som leverans, görs anonymt i ett ogenomskinligt paket, vilket gör att du kan behålla kunden konfidentiell.

Scammers och scammers, som använder ett populärt varumärke, har behärskat problemet och framgångsrikt säljer ett förfalskat läkemedel, tillverkat av okertifierade komponenter med ett brott mot sanitära standarder. Efter att ha köpt sådana produkter kommer en person inte bara att få den önskade effekten, men kan också orsaka irreparabel skada på hans hälsa. Tillverkaren har levererat originalförpackningens förpackning med flera grader av skydd. Skillnaden mellan en riktig, kvalitetsprodukt och en falsk visas i videoinstruktionen, det är inte svårt att skilja dem från alla Internetanvändare som tittar på videon.

Komponenter av läkemedlet

Alla komponenter är inte nya och har tidigare använts i sådana läkemedel för behandling av sexuella störningar:

 • Thistle - ökar uthållighet och aktivitet under sex
 • Lichenekstrakt - förbättrar blodflödet
 • Peruvian vallmo är en kraftfull stimulans
 • Gorianka - främjar produktionen av testosteron

Apotekare lyckades experimentellt välja sådana proportioner av ingredienser som bara påverkar rätt plats. Den föreslagna detaljerade användningsanvisningen tillåter att använda agenten två gånger om dagen för att uppnå ett snabbare resultat, utan rädsla för biverkningar och sidoreaktioner.

Titan Gel - en intim gel för män

Ett av de mest kända och effektiva sätten att öka penisen är Titan Gel. Dess popularitet beror på en reell ökning av penisens längd och tjocklek samt ökad erektion.

Varför är det värt att prova krämgel?

Önskan att öka självkänslan och känna sig trygg i nära kontakt med kvinnor är naturlig för någon man. Otillräcklig penisstorlek kan orsaka förvirring i sängen, och även leda till oförmåga att fullt ut tillfredsställa din partner.

Hur fungerar Titan Gel.

Enligt statistiken är över hälften av männen missnöjda med könsorganets storlek. Tack vare Titan Gel, kan du glömma dina komplex för alltid och känna dig som en sann könsmästare.

Folkrättsmedel, farfarens salvor, smärtsamma metoder och ännu fler tankar om operationen kommer för alltid att vara kvar i det förflutna. De ämnen som utgör denna fantastiska kräm hjälper till att öka penisen till 5 cm. Få andra droger lovar samma resultat.

Med Cream Gel Titan Gel kommer erektionstiden att vara 70% och genitalens känslighet blir bara galen. Drogen kommer att ge en mer levande känsla under orgasmen, öka lusten och maskuliniteten i allmänhet.

Gelén är absolut säker och orsakar inga biverkningar. Påverkar inte spermiernas sammansättning eller på dess kvalitet. Du kan på ett säkert sätt tillämpa det före samlag, eftersom det inte fungerar för en partner.

Hur fungerar Titan Gel?

Effektiviteten av detta verktyg beror på människans individuella egenskaper. I vissa manifesterar sig gelens verkan sig snabbare, medan för andra tar det lite längre tid. I vilket fall som helst kommer resultatet fortfarande att vara.

Hur fungerar krämgelén.

Titan Gel verkar i steg, beroende på varaktigheten av produkten:

 • De första 2 veckorna. Genitalorgans längd växer med 1-1,5 cm. Full erektion sker snabbare och är mycket svårare. Känslighet för smärta ökar. Sex är längre, vilket gör det möjligt för dig att träffa en partner effektivt.
 • 3 veckor. En medlem växer från 2 till 3 cm. Diameteren växer, krökningar och eventuella anatomiska defekter försvinner. Orgasmen förvärvar mer ljusa facetter och ökningar i tiden.
 • 4 veckor. Den maximala effekten av att använda detta verktyg. Längden når plus 4-5 cm, och tjockleken ökar med nästan 50%.

Huvudmekanismen för att förstärka könsorganen med Titan Gel är ökningen av elasticiteten hos väggarna i de cavernösa kropparna. På grund av detta är de mer utsträckta och mättade med blod. Vid nedgången av erektion minskar de inte så mycket, och penis ökar gradvis.

Topp 5 fördelar jämfört med analoger

Men inget av det moderna sättet att öka penisen gav inte ett så märkbart resultat som Titan Gel.

Fördelar: naturlig sammansättning; det finns inga kontraindikationer; praktiska; 100% resultat.

Förutom huvudåtgärden visar han också effekten av att stärka libido och erektion, och förlänger också samlaget.

Viktiga fördelar:

 • ett snabbt resultat som kan kännas efter 2 veckors användning;
 • långvarig effekt, inte försvinner även efter att behandlingen har upphört
 • fullborda säkerheten för könsorganen hos mannen och hans partner
 • inga restriktioner för användning och biverkningar
 • ökar varaktigheten av samlag.

Användbara egenskaper hos komponenter

En unik formel av kräm-gel är utvecklad av ledande experter som har valt de mest effektiva naturliga komponenterna. Växtkomposition, är en otänkbar plus för säker användning.

Gelens huvudkomponenter och deras effekt:

 • Den lilla tjejen. En naturlig afrodisiakum. Det har länge använts av kinesiska läkarna för att behandla manlig impotens. Innehåller Icarians substans, vilket ökar fyllningen av penis med blod. Som ett resultat - förbättringen av erektilfunktionen och kvaliteten på sexuellt liv.
 • Peruanska vallmo. Innehåller vitaminerna A, B1, I2 och C, fettsyraföreningar, zink och järn. Stimulerar prostatafunktionen, ökar koncentrationen av hormon testosteron i blodet. Den konstanta användningen av denna växt normaliserar spermogrammet hos en man.
 • tistel. En naturlig stimulans för testosteronproduktion. Ökar styrkan och orsakar inte hormonell obalans i hankroppen. Neutraliserar åtgärden av skadliga aktiva radikaler i huden, och återställer också cellmembranet. Ökar blodcirkulationen i penisens vävnader. Innehåller inga skadliga eller giftiga ämnen.
 • Lichen extrakt. Påverkar penisens klyfösa kroppar, vilka är ansvariga för utseendet på en erektion, stimulerar deras tillväxt och ökar blodflödet.
 • Elastinhydrolysat. Liksom kollagen och andra grundproteiner i bindväv är elastin i utrymmet mellan cellerna. Med en brist på dessa ämnen sänker huden och förlorar sitt elastiska utseende. Elastin mättar huden och ger dem tonen.
 • Veteproteinhydrolysat. Öka elasticiteten i penisens vävnader, fukt och fukt huden.

Samverkar och ökar blodflödet till den manliga värdigheten, stimulerar komponenterna tillväxten av cavernösa kroppar. På grund av detta ökar penis inte bara i längd utan även i bredd.

Instruktioner för användning

Anvisningarna, som är fästa vid gelén, beskriver i detalj alla regler för att applicera den.

Användningen av gel är väldigt enkel, här är de viktigaste rekommendationerna:

 1. Tvätta och torka det födda organet.
 2. Applicera en liten mängd gel på grundval av den upprätta penisen. Uppförande är ett oumbärligt tillstånd, eftersom det bidrar till att sträcka väggarna i cavernösa kroppar.
 3. Med försiktiga masseringsrörelser fördelas titangelen i riktning från basen till huvudet.
 4. Fortsätt rörelsen tills produkten är helt absorberad.
 5. Efter 10 minuter kan du ha sex, eftersom detta också kommer att sträcka väggarna i könsorganets strukturella enheter.

Medlet ska appliceras minst en gång om dagen. Även gelén kan användas istället för smörjmedel.

Hjälper Titan Gel att lösa problemet?

Titan Gel har genomgått noggranna kliniska studier, som lätt har erhållit alla nödvändiga kvalitetscertifikat. Enligt instruktionerna ger krämgelén en 95% garanti för penisförstoring under den första månadens användning och nästan 100% av erektionen och förlängningen av samlaget. Detta bekräftas av reell återkoppling på Internet.

Storleksanpassa storleken för alltid!

Tyvärr, eftersom denna produkt är väldigt populär bland män (mer än 1 000 000 köpare enligt den officiella webbplatsen) har många fel uppstått. Scammers, under led av Titan Gel, säljer förfalskade varor i en helt annan förpackning. Ett sådant verktyg kan inte bara orsaka det önskade resultatet utan även prova utslag på hudens manliga värdighet.

Återkoppling om resultaten av användningen av Titanium Gel

All kundrespons som beställde produkten på den officiella hemsidan var positiv. Alla män rekommenderade Titanium Gel och pratade väl om egenskaperna hos kräm-gel.

Dessutom beställer många kvinnor och tjejer denna produkt för sina män som smörjmedel, eller som ett medel för att förbättra erektionen och sexdriften. De skriver att de är positiva till det faktum att deras partner vill öka sin manliga värdighet och inte ser något blyg här.

Positiva kundrecensioner

Jag kommer inte säga att medlemmen var väldigt liten innan du använde den här gelén. Jag bestämde mig för att beställa för att stärka erektion och att göra kön ännu längre. Mazal en gång om dagen, på kvällen, tills hans fru såg. Jag blev förvånad över att botemedlet verkligen hjälpte: +2 cm per månad, tjockleken är mycket större och strykjärnet. Nu 3 gånger per natt för mig normen, och ibland alla 4. Jag hoppas att effekten inte kommer att försvinna, annars måste det köpas igen. Förresten var jag orolig för att Titan Gel påverkar spermatets kvalitet, men nu är fruen redan gravid i 2 månader. Priset är acceptabelt, definitivt rekommenderar jag.

Det är obehagligt att komma ihåg, men mitt sexuella organ var mindre än genomsnittet. Efter 2 födslar slutade fruen få en orgasm under sex. Först var jag kategoriskt mot förberedelser, salvor och andra lösningar, för jag trodde att detta var en naturlig svindel. Men massage med Titan Gel bestämde sig för att försöka, eftersom det knappast kunde bli sämre. Och han hjälpte. Jag behövde 2 rör och en halv månads användning. Mazal 2 gånger om dagen, bara i fallet. Sexuellt organ har vuxit med 4 centimeter och har blivit större i diameter. Nu känner jag mig inte i besväret i sängen. Effekten är bättre än något beröm.

Titan Gel: recensioner av läkare och specialister

Missnöje med din kropp gäller inte bara kvinnor, utan också män. Olyckligtvis kan det slarviga uttalandet om det rättvisa könet på manlig värdighet orsaka irreparabelt inflytande på styrkan. Kirurgiska operationer och all slags förlängning för att öka penisen har en negativ effekt på människors hälsa och erektioner. De viktigaste förändringarna inträffade när marknaden uppträdde Titan Gel - ett universellt läkemedel som inte bara ökar manlig värdighet, men har också en positiv effekt på styrkan. Absolut säkert, utan kemikalier och alla skadliga ingredienser. Till alla patienter med liknande problem rekommenderar jag denna åtgärd.

Yurchenko Mikhail Danilovich. Sexolog. Doktor i den första kategorin.

Penisens storlek är en viktig indikator för någon vanlig man. Titan Gel utvecklades av de bästa experterna inom urologi. Jag hörde först om detta botemedel på kongressen av urologer i Moskva. Idag är detta det enda sättet att förstärka penis utan operation. Detta läkemedel innehåller inte exogena hormoner, därför är det helt säkert att använda. Ökar erektionen och påverkar positivt prostaclats funktion, vilket är särskilt viktigt för män i 40 år. Med Titan Gel kommer alla att känna alla glädje av sexuellt liv, jag försäkrar dig.

Abramova Angelina Denisovna. Urologen.

Var kan man köpa den ursprungliga Titanium Gel för aktierna från tillverkaren?

Titanium Gel säljs inte i apotek eller andra butiker. Att köpa en originalkräm är endast möjlig på en officiell webbplats hos tillverkaren.

Tillverkaren av gelén initierade ursprungligen situationen när dess produkter skulle smiddas av skrupelfria entreprenörer. Därför förbjöd företaget fullständigt försäljningen av läkemedlet vid fri försäljning.

Det innebär att Titan Gel inte går in i butiker och apotek, och du kan bara köpa en unik gel för penisförstoring bara genom en online-order på den officiella hemsidan.

Titan Gel för penisförstoring - skilsmässa eller sanning, recensioner, instruktioner

Det finns många olika medel för extern användning som hjälper till att göra penis större och större. Bland de mest populära och effektiva är "Titan Gel." Det är baserat på naturliga komponenter, som påverkar kroppen på ett exceptionellt gynnsamt sätt. Denna produkt förtjänar uppmärksamhet av läkare och vanliga män, eftersom han verkligen klarar av sin uppgift.

Kort beskrivning

Enligt tillverkaren kan hans unika produkt öka den intima kroppen med 4-5 cm per månad med regelbunden användning.

För att göra detta behöver mannen inte utföra några övningar eller använda olika instrument. Även om de kan förbättra verkan av gelén.

Medlet, presenterat i form av en gel, har många fördelar jämfört med andra liknande produkter. Män kan på personlig erfarenhet bekanta sig med följande fördelar:

 • Hög garanti för att få önskat resultat.
 • Inga allvarliga biverkningar som kan vara hälsofarliga.
 • Innehållet av naturliga ingredienser.
 • En signifikant ökning av erektion och förmåga hos män i sängen.
 • Känsla av fullständig tillfredsställelse efter intimitet.

Tack vare salvan för att öka penisparametrarna, kan en man njuta av intim affinitet med sin partner under lång tid.

Sammansättning Titan Gel

Produkten innehåller uteslutande naturliga ingredienser som är helt säkra för människors hälsa. Verkan av varje ämne testades i klinisk miljö. Dessutom används nästan alla av dem flera gånger när de skapar andra krämer och geler för att öka penis.

I sammansättningen av ett naturligt medel dominerar sådana komponenter:

 1. tistel. Aktiverar produktionen av hormon testosteron, vilket positivt påverkar manlig styrka.
 2. Goryanka. Hjälper till att återställa en försvagad sexdrivning och öka manlig libido. Denna komponent finns i produkten i stora mängder. Det beror på att tätheten och mängden frömaterial ökar.
 3. Peruanska vallmo. Växten har använts i medicin i många år. Det klarar effektivt med tecken på impotens och nedsatt erektil dysfunktion. Denna komponent kallas i allmänhet gräs för kön, eftersom det verkligen förbättrar kvaliteten på människans intima liv. Maca har en bra effekt på styrka och immunsystem. Det förbättrar också blodcirkulationen i bäckenet och stimulerar manlig libido.
 4. Lichen juice extrakt. Komponenten flera gånger stärker blodflödet till könsorganen. Det hjälper bäckens muskler att slappna av. Allt detta leder till en förbättring av det intima livet genom att öka männs sexuella aktivitet.
 5. trietanolamin. Ansvarig för att öka varaktigheten av samlag. Tack vare honom är ett sådant problem som för tidig utlösning löst.

Det här är inte en komplett lista över komponenter som finns i gelén.

De föreningar som inte slår på det har ingen mycket uttalad effekt.

De har praktiskt taget ingen effekt på människokroppen när de arbetar separat. Men i kombination med andra ämnen är dessa komponenter väldigt användbara för det reproduktiva organets intima organ och funktion.

Instruktioner för användning

För att grädden ska fungera måste du veta hur man använder den. En man behöver som regel inte speciell kunskap och färdigheter för att genomföra proceduren för att tillämpa produkten hemma. För att göra detta är det tillräckligt att bekanta sig med informationen i instruktionerna till den inköpta produkten för att öka medlemmen.

När du arbetar med gel måste du utföra följande manipuleringar:

 1. Innan proceduren måste du tvätta din penis och torka dig själv med en handduk.
 2. Det är bäst att applicera gelén ca 20 minuter före intimitet. Detta görs när medlemmen är i upprätt tillstånd.
 3. En liten bit gel bör gnidas med massagerörelser i orgelens bas. Efter det är det nödvändigt att fördela hela ytan. Att gnugga är nödvändigt innan agenten absorberas fullständigt.

De första resultaten blir synliga efter att de aktiva komponenterna i produkten kommer in i blodet. För att inte minska effekten av terapi är det oönskade att tvätta omedelbart efter applicering.

Om du gnuggar gelén med ett intimt organ för ett tag före intimitet, så blir kön lång och full och orgasmen är ljus.

Om Titan Gel appliceras korrekt, kommer förändringar i längden och bredden av hankan på ungefär 7-10 dagar att märkas.

Förändringar till det bättre kommer att hända med erektil funktion. Efter en månad med regelbunden tillämpning av fonderna blir storleken på det intima organet mer imponerande.

Användningen av Titanium Gel i kombination med olika metoder för att öka penisen

Gel för penisförstoring kan användas ensam eller tillsammans med speciella övningar eller anpassningar som leder till samma resultat. Tack vare det här tricket blir det möjligt att öka effektiviteten av behandlingen.

Med jelqing

Möjligheten till samtidig användning av tekniken för jelqing och geliknande medel för att öka mannorganet är tillåtet. För att göra detta måste du utföra följande åtgärder:

 1. Det är nödvändigt att ta hand om att medlemmen är i semi-upprätt tillstånd. Om erektionen är för stark bör du vänta lite tid så att den kan minska. Om det stiger under träning måste du ta pauser.
 2. Medlemmet måste smörjas med gel före träningen.
 3. Under den första veckan är det nödvändigt att göra 200-300 tillvägagångssätt inom 15 minuter. Under den andra veckan är deras nummer detsamma, men tiden för proceduren ges endast 10 minuter. Under den tredje veckan är det nödvändigt att öka tillvägagångssätten till 500 gånger, vilket bör utföras inom 20 minuter.
 4. Om gelén helt absorberas eller torkas under träningen, kommer det att bli nödvändigt att applicera det igen.

Denna metod för att öka den manliga värdigheten är utformad i 3 veckor. Efter att ha fullgjort kursen kommer du att kunna utvärdera det uppnådda resultatet.

Med massage

Att öka storleken på den intima organprodukten fungerar bra med massagetekniker. För att uppnå en positiv effekt av terapi är det önskvärt att följa denna sekvens av åtgärder:

 1. Massage börjar göra på en avslappnad penis.
 2. Ursprungligen måste du ta tag i huvudet med 2 fingrar. Klämman ska vara sådan att blodet cirkulerar lugnt i detta område.
 3. Därefter måste du sträcka sig till ett litet obehag. Vid en fast punkt är det nödvändigt att hålla organet i 5 minuter. Efter 1 minut ges för att slappna av spänningen. Därefter måste du upprepa åtgärden.
 4. Nu kan du applicera gelén och gnugga den på penis tills den är helt absorberad.
 5. Därefter bör du börja massera orgeln i en cirkulär rörelse. Det tar cirka 30 åtgärder för att återställa blodflödet till den intima zonen.
 6. Efter det är det nödvändigt att repetera massage från början till detta steg i 5 gånger. Behöver alltid ändra riktningen för att sträcka ner och upp, åt vänster och höger.

Med en extender

Vid arbete med extender rekommenderar många experter att använda smörjmedel.

I denna egenskap kan denna gel användas för att öka manlig värdighet.

Applicera det på penis omedelbart efter att du har dragit på sträckan.

Alla manipuleringar måste utföras i följande ordning:

 1. Det är nödvändigt att tvätta och torka det intima organet med en torr handduk.
 2. Därefter måste en medlem applicera en liten gel, gnid det sedan med massagebevegelser.
 3. Innan du lägger på extendern, se till att produkten är helt absorberad. I annat fall kommer enheten ständigt att glida av, vilket medför ett stort besvär.
 4. Medlemmen måste vara ordentligt fastsatt i enheten, och skruva sedan bort sticknålarna så långt som möjligt. Om det uppstår smärtsamma känslor i processen, kommer det att vara nödvändigt att försvaga spänningen i strukturen.

Med pomp

Salvan för penisförstoring kan användas tillsammans med en pump som utför samma funktion. I det här fallet måste du göra följande steg:

 1. Till att börja med är det nödvändigt att värma upp ett intimt organ väl med hjälp av en handduk som blötläggs i varmt vatten. En sådan effekt kan också uppnås med en manuell massage med hjälp av ett geliknande medel.
 2. Efter applicering av gelén kan du sätta på pumpen och börja pumpa luft ut ur den.
 3. För första gången bör träningstiden inte överstiga 2 minuter. Därefter kan tiden för pumpens påverkan på organet ökas till 10 minuter per 1 tillvägagångssätt.
 4. Antalet tillvägagångssätt bör inte överstiga 45 minuter totalt.

För att inte skada hälsan är det nödvändigt att göra obligatoriska raster mellan tillvägagångssätten och under inga omständigheter överstiga den tillåtna varaktigheten av pumpens påverkan på penis.

Biverkningar och kontraindikationer

När man använder det här verktyget kan man inte oroa sig för förekomsten av biverkningar. De naturliga komponenterna i denna produkt uppfattas väl av kroppen, så att de inte orsakar negativa reaktioner.

Kontraindikationer för användningen av gelén kan vara följande villkor:

 • Överkänslighet mot läkemedlets komponenter.
 • Högt tryck.
 • Brott mot blodkoagulering.
 • Förekomsten av lesioner på det intima organets hud.

I andra fall kan du säkert använda produkten till en medlem, utan rädsla för att negativa konsekvenser uppstår.

Recensioner av Titan Gel

Många experter har redan lyckats lämna feedback om det moderna sättet, vilket är avsett att öka parametrarna hos det intima organet.

De flesta av dem kom fram till att det verkligen är en av de bästa produkterna av en sådan plan bland de som olika företag kan erbjuda idag.

Män som är väl bekant med denna produkt markerar dess höga effektivitet. Läkemedlet hjälpte dem att öka penisens storlek. De noterade också betydande förbättringar i styrka och deras potential i sängen.

Negativ feedback på detta verktyg är inte så mycket. Allt eftersom det faktiskt klarar av sin huvuduppgift. Dessutom är gelén helt säker för hälsan.

Som bevis presenterades resultaten av många studier, under vilka effekten av komponenterna i produkten på människokroppen studerades.

Det är viktigt att köpa produkten endast på den officiella hemsidan, eftersom det finns många fakes på marknaden.