Huvud
Behandling

Titandel hjälper män - är det sant eller skilsmässa?

Jag håller med Sergey A M - den klassiska razvodilovo. Jag fick reklam på postkontoret och jag bestämde mig för att prova det för skojs skull (jag behövde inte det "efter avbeställning" - och så är allt i ordning). Som en person som förstår medicin lite, var resultatet känt i förväg men inte obefogat! Så jag beställde, om en timme ringde de mig tillbaka och berättade för mig det. I allmänhet, om du beställer ett komplex i två månader (priset, givetvis varje 10 gånger högre), då kommer "ekonomi" att lägga 7-9 cm i längd! Om det här var sanningen, skulle jag verkligen ha problem. Men jag var fast och beställde bara en flaska. Till detta fick jag höra att flaskan i en vecka, jag noterar effekten, men det kommer inte att märkas en ökning. Här är de redan fångade: om en månad är lovad 3-4 cm, då i en vecka ska vara ca 1 cm - borde det redan märkas.

Så, detta mirakel levereras till mig. På rutan finns det många saker skrivna: fuktgivande, avslöjar reserver, glidning och annan erotik, men ingenting om ökningen! Konstigt nog. Men mirakel händer inte! Men som ett intimt smörjmedel fungerar bra, även mycket bra. Nöjd pris - köp.

Det är synd bara för dem som verkligen har intima problem, och vem köper det, försöker lösa dem - jag är besviken. Men det är bättre att lyssna på riktiga experter, och de kommer definitivt inte att rekommendera en sådan lösning på problemet.

4Heal.Ru

Beskrivning av beredningar, användbara produkter, mikro- och makroelement. Referensbok om hälsa.

TITAN GEL (Titan Gel) För män - Skilsmässa: Instruktioner Hur man känner igen svindlar på Internet

Om problemet bekymrar en person är han redo att betala pengar även för tvivelaktiga lösningsmetoder. Därför finns det skrupelfria säljare, som specialiserat sig på att lura förtroendefulla köpare. En av de ljusaste och mest uppenbara nischerna i detta fält är olika krämer för att öka hanorganet. På vilka grunder är det möjligt att identifiera en bedrägeri, vi kommer att titta på exemplet av den förtrollande skilsmässan "Titan Gel". Valet föll på honom, eftersom det finns en hög koncentration av lögner i den.

Spoiler: mördaren är en trädgårdsmästare, och "titangel" är en bluff. Läs artikeln till slutet och få en glad bonus, "Analog" av Titan Gel och en förståelse för säljarens djup cynicism.

Varför är Titan Gel en hoax?

Maximalism, användningen av superlativ, obehöriga garantier

Orden "mest", "bäst" (utan att ange källorna till en sådan produktion) och liknande indikerar inte bara säljare som är bedragare, utan också deras juridiska analfabetism. Angivande av varans exklusivitet i reklam är förbjuden enligt federal lag "On Advertising" av 13.03.2006 N 38-FZ. Om du har mött sådan opålitlig information, är det här antingen arrogans eller dumhet hos författarna.

Uttrycket "garanterad ökning i en medlem av 5 cm per månad" under rubriken expertbedömning är också opålitlig. För det första garanterar ingen expert i sitt rätta sinne någonting förrän de blir bekanta med människokroppens individuella egenskaper. För det andra, no-brainer att om det manliga könsorganet växte 5 centimeter per månad, mer än 11 ​​millimeter varje vecka, då är det på gränsen till cancer och blodkärlen och hjärtat kommer inte att ha tid att anpassa sig. Men vi har botemedlet "utan biverkningar och allergiska reaktioner". Var är logiken?

Betoning på känslor och känslor

För att få en person att köpa skit är det nödvändigt att han inte trodde, men kände. Från den första skärmen försöker besökaren att manipulera med olika symboler och sälja marker. I det här fallet är det ett sexigt par, två bultar större och mindre, en nedräkningstimer, en rabatt på mer än 50%. I själva verket är dessa marknadsföringsverktyg inte ett bevis på bedrägeri. Men i kombination med andra symptom kan.

Begränsad mängd i kombination med rabatt

I en marknadsekonomi desto högre efterfrågan desto högre pris. Enligt webbplatsen ökade publikationen av en artikel om Titan Gel så mycket att det var kvar med ett mycket begränsat antal. Och besökaren måste skynda, "tills det började." Men samtidigt är priset för en grädde 2 gånger lägre än vanligt. Det här är en motsättning, vilket tyder på att de vill lura oss.

Kliniska studier och statistik (frånvarande)

Innan läkemedlet släpps utförs studier på marknaden, inklusive hos människor. Producenter av effektiva medel brukar citera statistik om läkemedlets effektivitet.

Ett bra exempel: producent av mineralvatten med magnesium Donat Mg skriver att en klinisk studie utförd enligt alla regler indikerar en 94% effektivitet för förstoppning. Observera att det inte finns några 100% garantier.

Ett dåligt exempel: plats "Titan gel" skriver "kliniskt beprövad", och inga specifika uppgifter. Även sammansättningen av Titan Gel är inte specificerad, så det här är en hemlig formel. Nedan återvänder vi till det här.

Utnyttjandet av bilden av kändisar (naturligtvis utan deras samtycke)

Bortsett från Elena Malysheva, rekordhållare i missbrukar citerar, kan det vara Andrei Malakhov, Prokopenko med Ren, Anfisa Tjechov, "Tarzan" Natasha Koroleva och andra. De vet inte ens vilka intressanta medel som främjas och vad "de kan inte vara tysta om".

Också värt att notera är ett sådant ihåligt drag som en snedvridning av statistiken, så att medlemmarna i medlemmen har mer komplicerat än genomsnittet och var mer benägna att köpa en obegriplig grädde.

Det finns också en förklädnad för välkända massmedia, diskrepansen av webbplatsadressen med den deklarerade. Ofta kopieras designen från sådana populära tjänster som "Responses to mail", livejournal, faked under den första kanalen, Maxim magazine och andra.

Falska hälsowebbplatser och läkarrecensioner

Lag om reklam i Ryssland förbjuder användning av bilder av medicinsk och farmaceutisk arbetare, om medicinska tjänster inte annonseras, personliga hygienprodukter eller produkter uteslutande för läkare. Så "kungen är en läkare, inte riktig".

Denna karaktär är också tillverkad. Inte för att namnet inte anges och stockbilden, men för det finns inget inlägg "chief doctor", det finns en post "chief doctor".

Användningen av chockerande eller erotisk reklam

Om du är under drogen
Du ser en massa parasiter,
Och sedan 500 bilder
Där "det växer med språng"
vet - du vill fuska
Att avslöja en dum idiot
Snarare öron -
Det finns redan hängande nudlar.

Bilder med en krama av oförståeliga parasiter eller tonade fotografier av kvinnliga eller manliga reproduktionsorgan? Minus säljarens karma.

Många misstag, analfabetism

Leverantörer av titangel från Kanada Chuvashia (OOO TorgServis, auktoriserad huvudstad på 10 000 rubel, regissör Lukshin Vladimir Sergeevich, huvudaktiviteten grossisthandel med textilier och byggmaterial) undervisade dåligt ryska språket. Detta hindrade inte dem från att börja massivt sälja gelén för att öka penis och andra "användbara" produkter på berget till rustika köpare.

Texter skriver antingen själva eller hyr studenter billigare. Kanske är det därför tre "läkare" upprepar samma misstag i rad?

Efect, Carl! EFFEKTER!

Förutom den "påverka det" och "effektivitet" det finns inslag av filologi humor som "Om kort - ja", "Malaysian lyagshka", "zaViksirovano ökning", "experimentellt visat att krämen är indicerat för användning", "garanterat att lägga på", " tillväxt av kavernösa kroppar. "

Så grova fel i texten - en av de viktiga tecknen på ond tro.

Falska riktiga recensioner

Det är ingen hemlighet för alla som på sådana försäljningssidor, recensioner är vanligtvis inte riktiga eller skrivs senare med köparens ord. Och hur är det med sådana auktoritativa platser som Otzovik och IRecommend? Till skillnad från det nyare "Spartagen", som är skrivet uteslutande betald odes, talar negativa recensioner på Otzovik om ineffektiviteten av grädden "Titan". Det kallas även med namnet "smörjmedel", det vill säga ett vanligt intimt smörjmedel och inte en gel att öka. Hendelföretaget tog av sig från folkmassan av missnöjda människor. Också nämnda är LLC Logistics och andra.

Något kan bara ses i koden på sidan

Även i rubriken för fel sida: "Unik kräm för öka medlem ".

Och den här koden varje gång visar besökaren ett nytt datum, förmodligen att publicera en artikel i tidningen Playboy, varefter lageret i det ser ut som tomt:

En dag företag

Om du tittar på sidorna i TIN- och OGRN-produkterna nedan kan du se några av de juridiska uppgifterna om dem. Kanske kommer till och med på kommentarer av desillusionerade köpare, som redan har kastats på ett eller annat sätt. Företag LLC riskerar endast deras auktoriserade kapital, så de kan vara oläsliga i fonderna. 1000 rubel som de inte har något emot, du kan fortfarande skapa. Och om du ackumulerar för mycket negativt om drogen, gör sedan rebranding och sälja detsamma under ett nytt namn.

Ibland kan du följa grundaren av en hel kedja av likviderade kontor a la "Horn and Hoof".

Så lösningen är en - utbilda dina vänner om hur man skiljer från falska varor.

Dessert: analoger av "Tatan Gel", och vad det egentligen är

Naturligtvis finner en anständig person svårt att tro hur mycket lögner ligger i ett nötskal. Därför spädar vi de slutliga slutsatserna med en kopp humor.

Kom ihåg att japansk läkare som "kliniskt bevisat"? Om du ökar bilden ser du ett doldt meddelande från Japan.

Särskilt för dig ökade jag ännu mer och spårade en implicit text för att bli mer märkbar:

Ser du? Dessa japanska läkares ögon kan inte ligga. Så låt oss se vad som ligger bakom de imponerande orden "Prodew 400" och "Ajinomoto".

Det visar sig, Ajinomoto North America Inc. Är en amerikansk tillverkare av hudvårdsprodukter. Varken Japan eller Kanada eller Tchuvashia inte luktar. Här är en länk till deras hemsida www.ajiaminobeauty.com, där en feminin ballerina möter oss.

Och vad är då en Prodew? Enligt tillverkaren... fuktkräm för hud och hår.

PRODEW® 400 - Detta är en mycket effektiv fuktighetskräm som består av NMF-komponenter (naturliga fuktgivande faktorer). Den har utmärkt fuktabsorption och fuktretention. Tack vare dess fuktighetsgivande effekter och en hög grad av säkerhet för ögat och slemhinnor är det särskilt användbart som en luftfuktare för kosmetika och toalettartiklar.

I Ryssland kan en sådan Prodew gel köpas till ett pris av 200 rubel per rör.

Därför kan titangel i princip inte ha någon verklig effekt, förutom föryngring, läkning av huden och ökning av volymen på grund av fuktgivande. Och inga argument, ingen potentiell positiv återkoppling, kan försäljningen av rör i apotek och apotekskedjor inte överväga detta faktum.

Eller kanske bara en handkräm för 20 rubel sälja.

Vad ska vara medvetandet hos en person att sälja en kvinnlig bas för smink till bönderna för att öka penis?

rön

Vi har analyserat sätten att upptäcka oärlighet på exemplet titan-gel. Huvudpunkterna är:

 1. Garanterat resultat i 100% av fallen - bedrägerier.
 2. Brist på forskningsstatistik - misstänksam, försök att klargöra konsulterna.
 3. Många känslor och lite logik - Det är bättre att inte bli involverad.
 4. Läkare kan lagligt annonsera endast tandkräm och andra sätt att hygien, någon av deras användning i annan reklam är inte för läkare - det är olagligt.
 5. Om webbplatsen är maskerad under det kända - det betyder att vi har att göra med bedrägerier.
 6. Hint på någons underlägsenhet? De lurar precis och bryter mot lagen.
 7. Många falska recensioner - För oss är en skilsmässa.
 8. Många misstag i texten självrespektiv tillverkare tillåter inte.
 9. Det finns inga biverkningar och kontraindikationer - Är det bara en måltid, inte en medicinsk enhet?
 10. Kontrollera företaget av TIN och OGRYUN
 11. Vissa tillägg till webbläsaren och antivirussen hjälper till att identifiera bedrägliga webbplatser.

Genom att följa denna instruktion kan du rädda dig från orättvisa individer.
På tvivelaktiga webbplatser finns koder för att bestämma konton i sociala nätverk. Så dina personuppgifter kan erhållas även om du av misstag går igenom en spam-länk. För att inte tala om det faktum att om du kommer in i din telefon är det troligt att det kommer att komma in i många spambaserade brevbasen.

P.S. Vad raken lärs inte, men hjärtat tror på mirakel

I sin bok "Pojken är en fars fader", berättar den kända sexologen och psykologen Igor Semenovich Kon resultatet av en undersökning av över 52 000 heterosexuella män och kvinnor. Enligt denna studie 85% av kvinnorna är nöjda med storleken på deras partner. Nivån på tillfredsställelse hos män var bara 55%. Det är 45 procent, nästan hälften av männen vill ändra storleken på deras värdighet (mest ökning). De är riskgruppen och målgruppen för de många reklam för sättet att öka penis.

Vad händer om jag inte gillar min värdighet? Mest sannolikt handlar det om självkänsla, inte i en penis. Även ägarna till stora prover komplexa på grund av storleken. Det betyder att du har mycket ledig tid att oroa dig för det. Och vi måste ändra vår syn på oss själva, att fokusera mer på våra framgångar i livet.

Vad händer om din kvinna kom in i 15% som inte gillar din kuk? Hitta den andra av de återstående 85%.
(Och det finns naturliga, effektiva sätt att öka, men det här är en helt annan historia)

Är Titan Gel en skilsmässa eller är det sant? Intim gel för män "Titan gel": instruktionsbok, recensioner

Tyvärr belönar naturen inte alltid oss ​​med önskade parametrar. Särskilt smärtsamma uppfattas brister som påverkar den intima sfären. Inte alla män kan skryta med imponerande penisstorlek, vilket ibland orsakar dem stor missnöje. På grundval av detta utvecklar representanterna för det starkare könet komplex, självkänslan faller, kvaliteten på sexuellt liv försämras. Idag annonseras mycket pengar, vilket påstås lösa liknande problem. En av dem är Titan Gel. Recensioner om grädden, som fyllde Internet, chockerande fantasi. Å andra sidan kryper i tvivel om en sådan laudatory od. Så idag förstår vi: Titan Gel - skilsmässa eller sanning? För detta måste du bekanta dig med egenskaper, instruktioner och verkliga åsikter om grädden.

beskrivning

Titan Gel manualen beskriver hur en naturlig och säker farmakologisk beredning, som på bara en månad kan öka penislängden med några centimeter. Förutom denna indikator lovar tillverkaren att öka tjockleken på männens värdighet, öka kraften och orgasmen. I slutändan måste användningen av detta verktyg inte bara återspegla människans förmågor i sängen utan också öka självkänslan för att göra en man mer självsäker. Under alla omständigheter lovar så reklam.

Titan Gel för män har förmågan att snabbt absorbera och lämnar inga oljiga spår. Dessutom har det inga obehagliga luktar, orsakar inte obekväma känslor i form av klåda, brinnande eller kalla.

Hur är det verkligen? Är Titan Gel en skilsmässa eller är det sant? Du kan lära dig allt detta genom att studera produkten mer detaljerat.

Hur fungerar Titan Gel?

Tillverkarna av gelén förklarar att det är möjligt att uppnå en ökning i penis genom att öka blodflödet i bäckenområdet. Effektiviteten av användningen av läkemedlet förklaras av det faktum att kaviteterna, av vilka den kavala vävnaden i den kavala kroppen hos den manliga penisen består, fylls med blod under verkan av gelén, sträckts och ökar i storlek. Som ett resultat ökar könsorganets diameter och längd i sig. Och det bästa resultatet uppnås genom att applicera gelén när ögonblicket är i ett "arbetande" tillstånd.

Titan Gel: komposition

Penisförstoringsmedlet är tillverkat av naturliga ingredienser som inte har någon negativ effekt på hankroppen.

Således är gelens sammansättning följande:

 • Thistle. Denna växt kännetecknas av förmågan att öka blodcirkulationen och öka produktionen av testosteron. Som du vet, på ett lågt nivå av detta hormon är det omöjligt att uppnå bra potens. Ett positivt faktum är också att tisteln inte innehåller giftiga ämnen och cancerframkallande ämnen. Därför kan användningen av gelén i stora mängder inte orsaka kroppsskada.
 • Hagen ger expansion av penisens blodkärl, stärker blodtillförseln till orgeln och förbättrar erektionen. Möjligheten att stimulera produktionen av adrenalin, norepinefrin, dopamin och serotonin kan också hänföras till en hotdogs egenskaper. Alla dessa ämnen är ansvariga för den manliga libido.
 • Lichenextrakt ökar blodflödet till penis, vilket bidrar till snabbare vävnadsregenerering och hälsosam celltillväxt. Med korrekt applicering av "Titan" -gelen, garanterar tillverkaren ökad styrka och förbättrad erektil funktion.
 • Maca är peruanska. Har en afrodisiakologisk effekt, det vill säga bidrar till normalisering av erektil funktion, stärker den sexuella lusten hos män, ökar effektiviteten och vitaliteten. Dessutom förbättrar den medicinska växten kvaliteten på spermier, nämligen ökar antalet och rörligheten hos spermatozoa.

Blandningsämnena i gelén innefattar: trietanolamin, elastin, hydrolysat av proteiner och aminosyror. Trots att alla dessa ämnen är syntetiska, är de helt ofarliga.

Applicera Titan Gel

Penisförstoringsverktyget är enkelt och enkelt att använda. Dessutom tar det lite tid att tillämpa det.

För att uppnå önskat resultat måste du dock följa vissa regler:

 1. Innan du applicerar grädden rekommenderas det att utföra hygienprocedurer. Penis ska tvättas noggrant och torka med en ren handduk.
 2. Tillverkaren rekommenderar att krämen appliceras på den upprätta penisen, eftersom detta ökar blodflödet och orsakar att väggarna i grottorna sprids ut. Upprättningsstatus är ett obligatoriskt tillstånd för appliceringen av gelén. Det beror på effektiviteten av verktyget och slutresultatet.
 3. Titan Gel appliceras i små mängder på penisens botten, varefter det sprids jämnt över hela ytan av orgeln med lätta massagerande rörelser med tummen och pekfingret.
 4. Generellt bör proceduren för gnidning vara minst 15 minuter, eftersom krämens framgång beror på detta.
 5. Efter ansökan rekommenderas att ha sexuell kontakt, vilket gör att väggarna i grottorna kan sträcka sig väl och följaktligen öka penis snabbare och fixa det erhållna resultatet.
 6. Appliceringsfrekvensen för gelén "Titan" är 1 gång per dag.

Eftersom allergiska reaktioner på beståndsdelar kan uppstå vid användning av produkten, bör en liten mängd preparat appliceras på armbågens inre yta och vänta några timmar. I avsaknad av bränning, klåda och rodnad kan du börja använda "Titan" -gelen på penis.

Hur manifesteras effekten

Effektiviteten av användningen av alla medel, inklusive den som behandlas, kan skilja sig åt i varje enskilt fall. Detta förklaras av kroppens individuella egenskaper. När det gäller titangel rapporterar tillverkaren att synliga resultat kan observeras efter 2 veckors användning. Under denna tid förbättras huvudets känslighet, erektionen blir längre och genitalet börjar öka både i längd och tjocklek. Efter 3 veckor lovar en mer märkbar ökning av penis, förvärv av den korrekta anatomiska formen, liksom en signifikant ökning av sexuell aktions varaktighet. Efter en månad med att använda gelén växer medlemmen med minst 3 cm, dess diameter förtjockas. Dessutom blir orgasmen mer levande och långvarig.

I slutändan lovar reklam att förbättra kvaliteten på sexuellt liv, inte bara för män, utan för hans partner. Och effekten av applikationen av mirakelverktyget är inte tillfällig men fast för livet, så en andra kurs krävs inte.

Kontraindikationer och försiktighetsåtgärder

Eftersom Titan Gel, vars recensioner kan läsas olika, är gjord av naturliga råvaror, bör säkerheten vid användningen inte ge upphov till oro. Den enda kontraindikationen för användningen av gelén är den individuella känsligheten för dess komponenter. För att undvika negativa reaktioner är det önskvärt att genomföra ett allergiskt test före användning av läkemedlet på det sätt som beskrivits ovan.

Det är viktigt att ta hänsyn till att Titan Gel interagerar inte bara med manens könsorgan, men kommer också i kontakt med slimhinnan i kvinnans vagina under intimitet. Av denna anledning blir det inte överflödigt att kontrollera om gelpartnerns tolerans är tillåten.

Var kan jag köpa Titan Gel och hur mycket kostar det?

Annonsen av gelén, som är full av Internet, säger att det idag finns många felsökningar i detta verktyg. Det är därför rekommenderat att köpa det från officiella representanter, vilket garanterar geléns tillförlitlighet och fullständig anonymitet för förvärvet. Det är värt att notera att det är omöjligt att köpa Titan Gel på apotek, som vanliga droger. Den säljs endast via Internet.

Besökande webbplatser som marknadsför och säljer det här verktyget kan du läsa lovande information, liksom smickrande recensioner om Titan Gel. Priset på fonderna från säljare är alltid marknadsfört och med 50% rabatt är 990 rubel. På många män som är förbryllade av problemet med ett litet genitalorgan, agerar ett sådant förslag omedelbart.

Men är det verkligen okej? Är Titan Gel en skilsmässa eller är det sant?

Vad är verkligheten

De som ser allvarligt på frågan om penisförstoring bör förstå en viktig punkt. Faktum är att inga krämer och salvor inte kan öka storleken på manlig värdighet. Någon riktig läkare kan bekräfta denna information. För att förstå att sådana medel inte fungerar kan du noggrant studera kroppens anatomi.

Hittills kan problemet med ett litet genitalorgan lösas endast med hjälp av en kirurgisk operation. Titan Gel, recensioner som i de flesta fall är skräddarsydda, även om det är säkert, men det visar sig vara helt värdelöst i åtgärd. Här ser du definitivt när du läser recensionerna på mer allvarliga resurser och forum, och inte var du kallas för att köpa den här "magiska" produkten.

Därför är svaret på frågan om Titan Gel - skilsmässa eller sanning, tydligen uppenbar.

slutsats

Om du har överflödiga pengar kan du självklart vara övertygad om geléns ineffektivitet från din egen erfarenhet. Men ändå, glöm inte att även den mest idealiska storleken på människans värdighet kompenserar inte och kommer inte att ersätta sådana väldigt viktiga saker som kärlek, ömsesidig förståelse och ömsesidig respekt.

Titan Gel - en intim gel för män

Ett av de mest kända och effektiva sätten att öka penisen är Titan Gel. Dess popularitet beror på en reell ökning av penisens längd och tjocklek samt ökad erektion.

Varför är det värt att prova krämgel?

Önskan att öka självkänslan och känna sig trygg i nära kontakt med kvinnor är naturlig för någon man. Otillräcklig penisstorlek kan orsaka förvirring i sängen, och även leda till oförmåga att fullt ut tillfredsställa din partner.

Hur fungerar Titan Gel.

Enligt statistiken är över hälften av männen missnöjda med könsorganets storlek. Tack vare Titan Gel, kan du glömma dina komplex för alltid och känna dig som en sann könsmästare.

Folkrättsmedel, farfarens salvor, smärtsamma metoder och ännu fler tankar om operationen kommer för alltid att vara kvar i det förflutna. De ämnen som utgör denna fantastiska kräm hjälper till att öka penisen till 5 cm. Få andra droger lovar samma resultat.

Med Cream Gel Titan Gel kommer erektionstiden att vara 70% och genitalens känslighet blir bara galen. Drogen kommer att ge en mer levande känsla under orgasmen, öka lusten och maskuliniteten i allmänhet.

Gelén är absolut säker och orsakar inga biverkningar. Påverkar inte spermiernas sammansättning eller på dess kvalitet. Du kan på ett säkert sätt tillämpa det före samlag, eftersom det inte fungerar för en partner.

Hur fungerar Titan Gel?

Effektiviteten av detta verktyg beror på människans individuella egenskaper. I vissa manifesterar sig gelens verkan sig snabbare, medan för andra tar det lite längre tid. I vilket fall som helst kommer resultatet fortfarande att vara.

Hur fungerar krämgelén.

Titan Gel verkar i steg, beroende på varaktigheten av produkten:

 • De första 2 veckorna. Genitalorgans längd växer med 1-1,5 cm. Full erektion sker snabbare och är mycket svårare. Känslighet för smärta ökar. Sex är längre, vilket gör det möjligt för dig att träffa en partner effektivt.
 • 3 veckor. En medlem växer från 2 till 3 cm. Diameteren växer, krökningar och eventuella anatomiska defekter försvinner. Orgasmen förvärvar mer ljusa facetter och ökningar i tiden.
 • 4 veckor. Den maximala effekten av att använda detta verktyg. Längden når plus 4-5 cm, och tjockleken ökar med nästan 50%.

Huvudmekanismen för att förstärka könsorganen med Titan Gel är ökningen av elasticiteten hos väggarna i de cavernösa kropparna. På grund av detta är de mer utsträckta och mättade med blod. Vid nedgången av erektion minskar de inte så mycket, och penis ökar gradvis.

Topp 5 fördelar jämfört med analoger

Men inget av det moderna sättet att öka penisen gav inte ett så märkbart resultat som Titan Gel.

Fördelar: naturlig sammansättning; det finns inga kontraindikationer; praktiska; 100% resultat.

Förutom huvudåtgärden visar han också effekten av att stärka libido och erektion, och förlänger också samlaget.

Viktiga fördelar:

 • ett snabbt resultat som kan kännas efter 2 veckors användning;
 • långvarig effekt, inte försvinner även efter att behandlingen har upphört
 • fullborda säkerheten för könsorganen hos mannen och hans partner
 • inga restriktioner för användning och biverkningar
 • ökar varaktigheten av samlag.

Användbara egenskaper hos komponenter

En unik formel av kräm-gel är utvecklad av ledande experter som har valt de mest effektiva naturliga komponenterna. Växtkomposition, är en otänkbar plus för säker användning.

Gelens huvudkomponenter och deras effekt:

 • Den lilla tjejen. En naturlig afrodisiakum. Det har länge använts av kinesiska läkarna för att behandla manlig impotens. Innehåller Icarians substans, vilket ökar fyllningen av penis med blod. Som ett resultat - förbättringen av erektilfunktionen och kvaliteten på sexuellt liv.
 • Peruanska vallmo. Innehåller vitaminerna A, B1, I2 och C, fettsyraföreningar, zink och järn. Stimulerar prostatafunktionen, ökar koncentrationen av hormon testosteron i blodet. Den konstanta användningen av denna växt normaliserar spermogrammet hos en man.
 • tistel. En naturlig stimulans för testosteronproduktion. Ökar styrkan och orsakar inte hormonell obalans i hankroppen. Neutraliserar åtgärden av skadliga aktiva radikaler i huden, och återställer också cellmembranet. Ökar blodcirkulationen i penisens vävnader. Innehåller inga skadliga eller giftiga ämnen.
 • Lichen extrakt. Påverkar penisens klyfösa kroppar, vilka är ansvariga för utseendet på en erektion, stimulerar deras tillväxt och ökar blodflödet.
 • Elastinhydrolysat. Liksom kollagen och andra grundproteiner i bindväv är elastin i utrymmet mellan cellerna. Med en brist på dessa ämnen sänker huden och förlorar sitt elastiska utseende. Elastin mättar huden och ger dem tonen.
 • Veteproteinhydrolysat. Öka elasticiteten i penisens vävnader, fukt och fukt huden.

Samverkar och ökar blodflödet till den manliga värdigheten, stimulerar komponenterna tillväxten av cavernösa kroppar. På grund av detta ökar penis inte bara i längd utan även i bredd.

Instruktioner för användning

Anvisningarna, som är fästa vid gelén, beskriver i detalj alla regler för att applicera den.

Användningen av gel är väldigt enkel, här är de viktigaste rekommendationerna:

 1. Tvätta och torka det födda organet.
 2. Applicera en liten mängd gel på grundval av den upprätta penisen. Uppförande är ett oumbärligt tillstånd, eftersom det bidrar till att sträcka väggarna i cavernösa kroppar.
 3. Med försiktiga masseringsrörelser fördelas titangelen i riktning från basen till huvudet.
 4. Fortsätt rörelsen tills produkten är helt absorberad.
 5. Efter 10 minuter kan du ha sex, eftersom detta också kommer att sträcka väggarna i könsorganets strukturella enheter.

Medlet ska appliceras minst en gång om dagen. Även gelén kan användas istället för smörjmedel.

Hjälper Titan Gel att lösa problemet?

Titan Gel har genomgått noggranna kliniska studier, som lätt har erhållit alla nödvändiga kvalitetscertifikat. Enligt instruktionerna ger krämgelén en 95% garanti för penisförstoring under den första månadens användning och nästan 100% av erektionen och förlängningen av samlaget. Detta bekräftas av reell återkoppling på Internet.

Storleksanpassa storleken för alltid!

Tyvärr, eftersom denna produkt är väldigt populär bland män (mer än 1 000 000 köpare enligt den officiella webbplatsen) har många fel uppstått. Scammers, under led av Titan Gel, säljer förfalskade varor i en helt annan förpackning. Ett sådant verktyg kan inte bara orsaka det önskade resultatet utan även prova utslag på hudens manliga värdighet.

Återkoppling om resultaten av användningen av Titanium Gel

All kundrespons som beställde produkten på den officiella hemsidan var positiv. Alla män rekommenderade Titanium Gel och pratade väl om egenskaperna hos kräm-gel.

Dessutom beställer många kvinnor och tjejer denna produkt för sina män som smörjmedel, eller som ett medel för att förbättra erektionen och sexdriften. De skriver att de är positiva till det faktum att deras partner vill öka sin manliga värdighet och inte ser något blyg här.

Positiva kundrecensioner

Jag kommer inte säga att medlemmen var väldigt liten innan du använde den här gelén. Jag bestämde mig för att beställa för att stärka erektion och att göra kön ännu längre. Mazal en gång om dagen, på kvällen, tills hans fru såg. Jag blev förvånad över att botemedlet verkligen hjälpte: +2 cm per månad, tjockleken är mycket större och strykjärnet. Nu 3 gånger per natt för mig normen, och ibland alla 4. Jag hoppas att effekten inte kommer att försvinna, annars måste det köpas igen. Förresten var jag orolig för att Titan Gel påverkar spermatets kvalitet, men nu är fruen redan gravid i 2 månader. Priset är acceptabelt, definitivt rekommenderar jag.

Det är obehagligt att komma ihåg, men mitt sexuella organ var mindre än genomsnittet. Efter 2 födslar slutade fruen få en orgasm under sex. Först var jag kategoriskt mot förberedelser, salvor och andra lösningar, för jag trodde att detta var en naturlig svindel. Men massage med Titan Gel bestämde sig för att försöka, eftersom det knappast kunde bli sämre. Och han hjälpte. Jag behövde 2 rör och en halv månads användning. Mazal 2 gånger om dagen, bara i fallet. Sexuellt organ har vuxit med 4 centimeter och har blivit större i diameter. Nu känner jag mig inte i besväret i sängen. Effekten är bättre än något beröm.

Titan Gel: recensioner av läkare och specialister

Missnöje med din kropp gäller inte bara kvinnor, utan också män. Olyckligtvis kan det slarviga uttalandet om det rättvisa könet på manlig värdighet orsaka irreparabelt inflytande på styrkan. Kirurgiska operationer och all slags förlängning för att öka penisen har en negativ effekt på människors hälsa och erektioner. De viktigaste förändringarna inträffade när marknaden uppträdde Titan Gel - ett universellt läkemedel som inte bara ökar manlig värdighet, men har också en positiv effekt på styrkan. Absolut säkert, utan kemikalier och alla skadliga ingredienser. Till alla patienter med liknande problem rekommenderar jag denna åtgärd.

Yurchenko Mikhail Danilovich. Sexolog. Doktor i den första kategorin.

Penisens storlek är en viktig indikator för någon vanlig man. Titan Gel utvecklades av de bästa experterna inom urologi. Jag hörde först om detta botemedel på kongressen av urologer i Moskva. Idag är detta det enda sättet att förstärka penis utan operation. Detta läkemedel innehåller inte exogena hormoner, därför är det helt säkert att använda. Ökar erektionen och påverkar positivt prostaclats funktion, vilket är särskilt viktigt för män i 40 år. Med Titan Gel kommer alla att känna alla glädje av sexuellt liv, jag försäkrar dig.

Abramova Angelina Denisovna. Urologen.

Var kan man köpa den ursprungliga Titanium Gel för aktierna från tillverkaren?

Titanium Gel säljs inte i apotek eller andra butiker. Att köpa en originalkräm är endast möjlig på en officiell webbplats hos tillverkaren.

Tillverkaren av gelén initierade ursprungligen situationen när dess produkter skulle smiddas av skrupelfria entreprenörer. Därför förbjöd företaget fullständigt försäljningen av läkemedlet vid fri försäljning.

Det innebär att Titan Gel inte går in i butiker och apotek, och du kan bara köpa en unik gel för penisförstoring bara genom en online-order på den officiella hemsidan.

Skilsmässa eller sanning denna Titangel för män, bilder före och efter

Många män upplever osäkerhet i sängen på grund av storleken på deras penis. För detta används olika former för förstoring: krämer, sprayer, tabletter, vakuummassagerare och till och med operationer.

Den kemiska sammansättningen av många läkemedel som skadar hjärtmusklerens funktion, så i många fall hanterar ett problem, får du en annan.

Verksamheten slutar inte alltid med framgång, i världen finns det flera kliniker som kan skryta med ett hundra procent resultat utan att biverkningar uppträder. I andra fall är det möjligt att förbli funktionshindrade för livet.

Nu många människor gillar fonder som består av naturliga komponenter. Innovationer har inte gått igenom problemet med en liten penis. Modern förberedelse - Titandel, som innehåller växtkomponenter, ökar storleken på maskulin värdighet, ökar styrkan. Det orsakar inte allergiska reaktioner och andra negativa effekter.

Låt oss förstå vad en titangel för män är - en skilsmässa eller sanningen?

Så hur är det verkligen?

Efter utseendet på en unik kräm på marknaden fanns det många recensioner, rykten om resultaten av dess tillämpning. Positiva känslor råder, men det finns också missnöjda konsumenter, räkna titangelskillen.

Innan du avslutar slutsatsen är det nödvändigt att lära dig om fördelarna och kontraindikationerna av läkemedlet.

Först och främst, det som gör oss inte tvivlar på krämens kvalitet är:

 1. Vetenskaplig underbyggnad och framgångsrika kliniska prövningar av mänskliga volontärer.
 2. En certifierad, patenterad formel som innehåller växtbaserade ingredienser som är absolut säkra för människor.

Innan du bedömer - skilsmässa titangel eller sanningen, är det nödvändigt att prova drogen på dig själv. När allt kommer omkring har cremen, förutom att förstärka penisen, flera fördelar som kommer att ge nya känslor till ditt sexuella liv.

När kommer resultaten av ansökan att vara synliga? Sanningen är att utvecklarna inte ger garantier för resultat efter 1 ansökan. Ökningen i penisens storlek och samlagets varaktighet sker efter 14 till 20 dagar med konstant användning, under denna tid förbättras libido, testosteronen stiger i blodet. De förändringar som uppstår påverkar varaktigheten av erektion och könets kvalitet. till innehållet ↑

Bilder före och efter

Hur skiljer man originalet från förfalskning

i grund och botten De som säger att titangel är en skilsmässa köpte faktiskt en falsk drog. För att utesluta sådana fall, låt oss undersöka frågan om hur man skiljer originalet från en falsk.

Innan du beställer läser du webbplatsens data, som ska innehålla adresser och telefonnummer till organisationen, samt uppringningstjänster. Om du inte hade ett kvalitetscertifikat, så är deras Titan-gelé troligen en falsk och du gick till en skrupelfri leverantörs webbplats. Den ursprungliga kräm på den officiella webbplatsen är billigare än alla analoger och är 990 rubel.

I den här videon kan du se vad den ursprungliga Titanium Gel ser ut:

Att fullt ut tro att titangel inte är en skilsmässa, men sanningen, när du köper kan du begära ett certifikat, det ser något ut så här ut:

Hur fungerar den ursprungliga titangelen?

Cremen är inte ett läkemedel, men resultatet är överraskande för många män.

Den ursprungliga drogen börjar ha en komplicerad effekt när det gäller huden. Den kan öka penisens storlek med 3 - 5 cm i längd och med 1 - 2 cm i bredd. Här ser du genom att titta på bilderna före och efter applicering av titangelen. (presenteras nedan)

Indikatorerna varierar från varje organisms individuella egenskaper. Förbättrar kvaliteten på spermier, ökar känsligheten, erektionen, samt attraktion i motsatt kön. Klockans tidsram expanderar, efter att den applicerats, varar det från 30 till 90 minuter.

Cremen appliceras under alla förhållanden, det fläckar inte kläder, lämnar inte en film på huden, och en praktisk flaska kan enkelt passa i en väska. Om du är osäker på att titangel för män är en skilsmässa, var uppmärksam på vetenskapliga fakta och doktors åsikter.

Sammansättning av föreliggande medel

Kompositionens konkretitet påverkar inte agentens effektivitet, utan ökar de användbara egenskaperna hos var och en av komponenterna.

Cremen innehåller:

 • Peruanska vallmo;
 • tistel;
 • varmkorv
 • elastin;
 • delade proteiner och aminosyror.

Många av er kommer att fråga: "Och hjälper verkligen titandelgel, eftersom det består av vanliga örter? Eller är det en skilsmässa?"Vegetabiliska ingredienser påverkar spermiernas rörlighet, ökar produktionen av det manliga hormonet - testosteron, förbättrar blodcirkulationen i penis, har en bakteriedödande egenskap.

Tack vare elastinet, som är en del av, organets känslighet ökar och vävnaderna sträcker sig. Aminosyror och proteiner, klyvda under hydrolys, aktivera celler, främja penissträckning. till innehållet ↑

Varför Titanium Gel?

Drogen har många analoger, tillverkarna av vilka lovar ett liknande resultat, men Titangel har följande fördelar:

 • absolut naturliga ingredienser;
 • enkel applikation;
 • slutsatser och vetenskapliga motiveringar
 • markerad förbättring av sexuell aktivitet
 • inte beroendeframkallande
 • har ett överkomligt pris.

Det är omöjligt att bedöma ett verktyg på endast negativa eller positiva recensioner, kanske titangelen som de förvärvade är en falsk (hur man skiljer originalet läst på). Cremen fungerar inte underverk och kan inte öka storleken på din penis med 10 eller 15 cm, vilket gör dig en avundsvärd hingst.

Om dina familjeförhållanden upplever obehag på grund av manliga problem, är det nödvändigt att använda en kräm för att öka sexuell styrka och självförtroende.

Endast en fullständigt genomförd kurs och användningen av enheten enligt anvisningarna kommer att kunna lösa problemet och upprätta relationer med kvinnor. märkbar Skillnaden kan ses efter en veckas användning, men ett konkret resultat i 4 veckor.

Medicinska och offentliga forum är fulla av rapporter om det unika i detta verktyg. Många oberoende publikationer och laboratorier genomförde studier om resultaten av krämens verkan, vilket resulterade i endast en positiv effekt.

Yttranden från erfarna läkare som är bekanta med drogen i mer än 7 år, konvergerar i ett - läkemedlet har en fördelaktig effekt på det genitourära systemet för män, förbättrar kvaliteten på sexuella relationer. Tveka därför inte, du bör beställa ett botemedel och kontrollera dig själv effekten av unika egenskaper. Och om du fortfarande tycker att titangel är en skilsmässa, håll dig ensam med ditt problem och klaga på missnöje i kön.

Så här köper du

Den enda nackdelen med Titan Gel är bristen på de vanliga apotek och specialaffärer. Köp nu Det är endast möjligt via Internet.

Beställ original Titaniumgel från tillverkarens hemsida Du kan klicka på knappen nedan.

Titan Gel - recensioner av läkare

Du kan besöka den officiella webbplatsen för tillverkaren och leverantören av Titan Gel-kräm:

Hittills har många droger uppträtt, tillverkarna av vilka lovar att inte bara öka längden på penis av män, dess bredd, men också öka varaktigheten av samlag. Tidningen ZdorovMan undrade - är det sant som de säger i reklam, och för att öka gel medlem av Titan gel (Titan Gel) och i sanning fungerar eller om det är skilsmässa erfarna marknadsförare som vill sälja fler varor i kölvattnet av spänning köpare. Varför valde vi denna kräm? Statistik för sökfrågor visar att detta är det mest populära läkemedlet för män, och vi kan helt enkelt inte undvika det. I denna studie undersöker vi mini recensioner av framstående läkare - urologer i Ryssland och instruktioner av läkemedlet samt rekommendationer från dem som testade gelen själv.

Titangel för män är den mest populära, för idag, medel för att förstärka penis, styrka och libido.

Nyligen har många myter utvecklats som betyder titangelen, inte bara utförs sin grundläggande funktion, så de ger också ut med fruktansvärda sår! Allt detta är otvetydigt falskt, det är inte nödvändigt att tro på sådana rykten, de är grundlösa. Liknande preparat, innan de släpps ut på försäljning, passerar laboratorietester - inklusive på personer (volontärer). Det maximala som kan hända är en allergisk reaktion på ingredienserna i grädden på grund av individuell intolerans.

Sammansättningen av Titan Gelén innefattar:

 1. Maca - idag hörs denna naturliga stimulans av kraft av alla, och det är ingen slump att tusentals år sedan använde de nordamerikanska indianerna denna växt för att förbättra styrkan.
 2. Gorianka är ett av de mest effektiva potentiella stimulansämnena som är kända över hela världen.
 3. Thistle - i folkmedicin används som en naturlig stimulans av testosteron (ökar libido)
 4. Elastin - dess effekt på det reproduktiva organet förbättrar känsligheten, ledningsförmågan hos vävnader, främjar extensibility.
 5. Hydrolysat av aminosyror och proteiner - ämnen som bidrar till ökningen av penisens kapillärkropp, utsträckbarheten av vävnader.

Med alla försiktighetsåtgärder, med användning av strikt enligt instruktionerna, är läkemedlet helt säkert och kan inte orsaka skada.

Titangel (Titan gel) läkare kommentarer

Bogolyubov Mikhail Petrovich:

Idag finns det många sätt att öka penisen hos män: vissa i form av en spray, andra är en gel, andra i form av tabletter. Allt som helst, som de säger är bra, men skillnaden är ändå. Den största skillnaden naturligtvis i aktion, enligt statistik innebär att öka som en kräm är bättre på grund av bättre vävnadspenetration, plus när gnidning inträffar massage av penis, vilket säkerställer flödet av blod, som omedelbart bär de aktiva ingredienserna genom vävnader.

Kulikov Igor Sergeevich:

I min praktik fanns en patient vars personliga liv var väldigt dåligt. Han hade inte ett personligt liv, på grund av en liten penis (12 cm) var han också mycket blyg och osäker. Jag rekommenderade honom Titan gel, i hopp om åtminstone en liten hjälp, om inte öka värdighet, så påverkar psykosomatik. Vad var min förvåning när han efter flera månader av konstant användning av grädden kom till mig med tacksamhet. Jag trodde att jag hade sett allt i 28 års arbete, men nu förstår jag att medicinen inte står still och kan ständigt överraska med innovationer. Bättre ett par månader att gnugga grädden, men sedan leva ett fullt och lyckligt liv!

Livivenko Ivan Sergeevich:

Penis utvidgningen Titan kräm för många kan det tyckas osannolikt, men jag personligen rekommendera det till sina patienter, eftersom det i de 7 år som det produceras, har tusentals människor runt om i världen fått värdefull liv och nya erfarenheter, inklusive hundratals mina patienter. Jag är en anhängare av ökande penis humana metoder, eftersom skådespelet som ibland måste man se när folk efter operation för att öka penis blir handikappad, eller efter själv utvinning, är det mycket svårt att glömma. Därför är jag alla händer för Titan gelkräm, trots att i sin sammansättning - bara naturliga ingredienser.

Sammanfattar de flesta recensioner av män om Titan, du kan säga med självförtroende:

 • Även om Titan gel inte bidra till att öka din penis till önskade dimensioner, vad vet jag, förbättra din styrka att i alla fall, är det viktigt!
 • Alla intyg om överensstämmelse skickas i lådan med drogen, kontrolleras via Internet - allt är i ordning.
 • Krämen, innan den säljades, testades kliniskt på djur och frivilliga. I 94 fall erhölls den önskade längden av penis inom 2 månader.
 • Cremen har inga kontraindikationer, den mest fruktansvärda sak som kan hända är en allergi mot läkemedelsbeståndsdelarna.
 • Den förstorade penisen behåller sin form och längd efter att ha stoppat användningen av läkemedlet och minskar inte.
 • Enligt recensioner från läkare och patienter är resultatet märkbart efter 2-4 veckor.
 • Det finns en exakt instruktion, mycket enkel att använda.
 • I de flesta recensioner beror tack vare tillverkaren av läkemedlet, efter att ha använt det, har många fått ett fullständigt sexuellt liv.

Det finns inget behov av att lida och skämmas för naturens lilla värdighet. Nu det 21: a århundradet, har sättet att öka penisen länge uppfunnits!

Instruktioner för användning av grädde Titan gel

Vid beställning via Internet innehåller varje förpackning instruktioner för användningen av läkemedlet, den är utrustad med nödvändiga bilder och beskrivningar, men det kommer inte att vara svårt att förstå utan det. Huvudkravet i anvisningarna är att samtidigt tillämpa åtgärden, till exempel på kvällen innan du lägger dig. För en enda applikation räcker det att klämma ut en gel 0,5 cm lång. Det är nödvändigt att applicera grädden endast en gång om dagen.

Tro inte på dem som säger att efter den första mottagningen får du det önskade resultatet! Produkten innehåller inte kemikalier, bara naturliga ämnen, vilket betyder att det måste vänta. Resultatet blir synligt efter 2 till 4 veckors kontinuerlig användning, beroende på organismens individuella index. Huvudvillkoren för att använda Titan Gel är att du inte kan ta pauser i bruk. Om kursen är 3 månader, då kan du inte ta en paus mer än 2 dagar under dessa dagar. Senare efter avslutad kurs, efter 2 månader, bör du upprepa kursen för att fixa resultatet.

Här är en multipellista över resultaten av att använda drogen, som är omedelbart synliga:

 • 5-10 dagar - Konduktiviteten och känsligheten hos penisvävnaderna ökar, vilket medför en rad nya känslor under samlag. En ökning i penis med 0,5-1,5 cm.
 • 18 dagar - samlagets längd ökas med 1,5-2 gånger.
 • 25-30 dagar - Erektionen förbättras (stigaren är lång och hård), penis ökar betydligt med 3-6 cm i längd och med 0,5-1 cm i diameter.

Är en titangel en skilsmässa eller en verklighet?

Om du ser någonstans uttalandet att detta läkemedel bidrar till att öka sexuellt organ till alla - det här är en skilsmässa. Inget läkemedel kan lova sådana resultat, eftersom varje organism reagerar annorlunda mot droger. Men det är värt att komma ihåg att om det inte händer att öka värdigheten till den storlek som krävs, finns det andra fördelar med drogen:

 • Förbättrad libido
 • Ökad testosteronnivå i blodet
 • Förbättrad uppbyggnad

Efter 20 dygns användning ökas samlagstiden med 1,5 - 2 gånger!

Var kan man köpa Titanium Gel?

Hittills säljs medel för att öka medlemskapet av "Titan Gel" endast via Internet. Köp det onlineapotek kan bara vara i Europa, detta beror på komplexiteten av beskattningen.

När du köper ett läkemedel, var noga med att kolla leverantören, bör den officiella representanten ha ett kundcenter. Priset på läkemedlet på den officiella hemsidan är från 900 till 1000 rubel per förpackning.

Hur man använder Titan gel? Bruksanvisning, Video Cream Titan gel

Minst 30% av männen i världen är missnöjda med penisens storlek. Men bara 0,2% av dem försöker eliminera ett sådant ömtåligt problem. Trots detta har forskare mycket att erbjuda i detta avseende.

På expanserna av CIS-länder är till exempel ett sådant verktyg för att öka penisen som en TitanGel i stor efterfrågan.

Fungerar det verkligen? Du kommer att lära dig hur du använder Cream Titan gel korrekt, bruksanvisningen kommer att beskrivas nedan.

Hur fungerar det?

Sammansättningen väljs emellertid på ett sådant sätt att hankroppen har en komplex effekt, i synnerhet på organs av reproduktionssystemet.

Inköp Titan gel, med användning av instruktionen indikerar att regelbunden användning av de medel kan uppnås genom ökning av penis upp till 5 cm i längd och 3 - i bredd. Detta är ett mycket värdigt resultat med tanke på att det inte finns någon fråga om några kirurgiska operationer.

TitanGel stimulerar helt enkelt några naturliga processer i den manliga kroppen, vilket gör att du kan uppnå en ökning av penisstorleken i ett tillstånd av erektion.

Metod för applicering av grädde Titangel är absolut säker, eftersom produktens sammansättning endast omfattar naturliga organiska komponenter.

Återigen, enligt tillverkaren, kommer ökningen att märkas efter 2 veckor efter den första användningen av Titanium Gel. Men förutom den huvudsakliga effekten, regelbunden applicering av titangelpromotorer:

 • förbättra kvaliteten på spermier;
 • fördröja ejaculation i intim kontakt. Detta kommer att förlänga kön med minst 1,5 gånger;
 • ökad känslighet. Som det är känt, upplever män med ålder inte en sådan "ljus" orgasm, som i ungdomar. Med hjälp av denna gel kan du återställa de tidigare känslorna;
 • ökad libido (sexuell attraktion mot motsatt kön). Det är extremt användbart för dem som diagnostiseras med erektil dysfunktion.

För att förstå TitanGels fullständiga driftsprincip är det nödvändigt att överväga dess sammansättning i detalj.

Titangel: foto.

Vad är komponenterna i verktyget?

Sammansättningen av titandel innehåller:

 1. Peruanska vallmo. Växten är en naturlig afrodisiakum med en uttalad stimulerande effekt. Dessutom förbättras blodflödet i reproduktionsorganen;
 2. varmkorv. Denna växt ger en kraftig effekt på prostata, vilket stimulerar produktionen av spermier. Det finns fall då extrakten av denna växt hjälpte till att eliminera infertilitet orsakad av brist på utsöndring av prostata
 3. tistel. Med hjälp av detta accelereras produktionen av testosteron - ett av de främsta manliga könshormonerna. Han svarar, både för sexuell attraktion och hur länge samlaget går.
 4. extrakt av lavar. I den officiella medicinen används denna ingrediens i stor utsträckning för att behandla fysiologisk impotens. Komplex förbättrar blodflödet i bäckenorganen. Förresten används samma komponent ibland av kvinnor med otillräcklig slemsekretion i vaginalkaviteten;
 5. avgaser. En unik och mycket dyr ingrediens.

Du kan se att tillverkaren gjorde en komposition som inte bara ökar penis, men också eliminerar tecknen på erektil dysfunktion vid ett tidigt stadium av impotens. Med tanke på detta kan användas titan gel (videon presenteras nedan) för att förebygga "intima" problem i vuxen ålder (efter ca 40-45 år).

Titan Gel för män är en skilsmässa?

Numera har problemet med många män blivit ett problem med styrka. För att en man ska vara självsäker måste han inte bara vara rik på ekonomi, och viktigast av allt är det att känna sig som en riktig man i sängen.

Många relationer och äktenskap misslyckas på grund av det faktum att kvinnor är missnöjda med kvaliteten på kön och män inte är säker, kan inte leverera ett sant nöje att hans partner.

 • I allmänhet ser människor bara en väg ut: skilsmässa.
 • Men nu har en ny grädde Titan dykt upp.
 • Hans egentliga egenskaper kan provas på egen hand genom att köpa denna kräm, som är tillgänglig till ett ganska demokratiskt pris.
 • Om han verkligen ökar penisens storlek, varför inte prova det.

Oftast hos män saknas självförtroende efter att ha misslyckats med att få en kvinna att orgasm under sex. Många tror att det inte bara är färdigheten, och viktigast av allt, penisens storlek. Och det är det verkligen. För både kvinnor och män är storleken av stor betydelse. Men om naturen inte gav en man med ett tjugo centimeter sexorgan? Inte alla är kapabla och accepterar att ligga under kirurgens kniv. Innan det var omöjligt att korrigera vilken natur som hade begåtts, det var omöjligt att använda operation senare, nu kan du öka storleken med hjälp av Titankräm. Nu finns det billigare och säkra sätt att öka penisens storlek, såväl som för erektion och lägga till varaktighet för sexuell handling.
En sådan metod är användningen av en speciell kräm för män Titan Gel.

Vad är grädde Titan

Hittills diskuterades mycket ofta sådana problem, som brukade vara synd även om man skulle komma ihåg det. Kön och dess kvalitet är en mycket viktig del i förhållandet mellan en man och en kvinna. Det är omöjligt att föreställa sig ett helt liv med en partner utan gott sex.

Ibland finns det problem, och de flesta män och kvinnor diskuterar inte dem, men stänger sig själva och engagerar sig i egenintresse. Detta kan negativt påverka relationerna i allmänhet, så det är nödvändigt att diskutera de framväxande problemen med din partner, bara på detta sätt kan du uppnå harmoni mellan en man och en kvinna.

Titan Gel är skapad speciellt för män, det fungerar inte bara som smörjmedel för fuktgivande, men ökar också penis, förbättrar könskvaliteten, ger dig en mer livlig känsla av orgasm och ökar längden på samlag.

Trots allt, för den största delen av den vackra halvan av kön, behövs lite mer tid för att uppnå orgasm. Skilsmässa eller inte, du kan hitta det på ett tillförlitligt sätt, först efter att du testat denna kräm på dig själv.

Använd grädden är helt säker, medan du kan göra enkla övningar för snabbast manifestation av resultatet.

 • Krämen för ökningen får i allt högre grad positiv feedback från människor som ökat deras maskulinitet genom att använda denna speciella grädde.
 • Verkliga resultat kan beräknas efter ett par veckors ansökan.
 • Krämen irriterar inte huden och till och med lägger till behagliga känslor under kopiering.

Skilsmässa eller aktiv åtgärd? Är det sant att penis kan ökas utan operation? Kanske, ja.

Men det är nödvändigt att överväga huvudfaktorn innan du köper Titan Gel. Denna faktor är den manliga kroppens individualitet. Trots det faktum att gelén innehåller endast naturliga komponenter kan det finnas en individuell intolerans mot någon av dem. Därför är det nödvändigt att ta reda på om det finns en allergi mot allt från kompositionen.

 • Titanium Gel orsakar inte någon skada på människans hälsa och om den används som smörjmedel för en kvinna.
 • Så du behöver inte oroa dig.
 • Skada från det kommer inte att vara.

Strukturen av Titan Gel innehåller:

 1. elastin,
 2. Peruanska vallmo,
 3. tistel,
 4. proteiner,
 5. aminosyror,
 6. varmkorv.
 7. Ingen kemi, bara naturlig sammansättning.

För att försäkra dig om att det inte finns någon allergisk reaktion, innan du applicerar grädden för första gången, måste du applicera den lite på handleden eller på baksidan av handflatan. Om ingenting händer på trettio minuter kan du säkert använda gelén. Kontrollera om en allergisk reaktion är definitivt värt det för män med känslig hud.

instruktion

I varje förpackning med Titan Gel finns en bruksanvisning, men det är så enkelt att det inte ens kan läsas. Samråd med specialister före användning är frivilligt.

ansökan

Det är nödvändigt att applicera gelén med massagerörelser till det upprepa sexuella organet, och sedan kan du gå vidare till den mest ansvarsfulla delen. Till sex.

 • För kvinnors hud och vaginala slemhinna är gelén absolut säker.
 • Han, tvärtom, kommer bara att tillföra trevliga känslor.
 • Att använda Titan varje dag är helt frivilligt, du kan applicera den före coitus på ungefär trettio minuter, och efter ett par veckor blir resultatet väldigt märkbart.
 • Penis blir känsligare, men sexuell kontaktperiod ökar märkbart.
 • Den fullständiga ansökningsomgången är fyra veckor, det vill säga ungefär en månad.

Röret räcker för en kurs. I det här fallet kan du i paketets utformning säkert lagra det på hyllan med andra kosmetiska medel.

Verkliga svar från både läkare och vanliga män talar volymer.

 1. Mest innan Titan Gel försökte var skeptisk till ett sådant förvärv, och trodde att det här är en annan skilsmässa.
 2. Många negativa recensioner skrevs av dem som inte förvärvade denna gel och använde inte särskilt den i sin upplevelse.
 3. Oftast skriver både män och kvinnor bara bra saker i sina svar, och ingen av dem ångrar att köpa.

Yttrande från specialister

De utredda undersökningarna har bekräftat att Titan Gel är trygg för hälsan. Många specialister gav gelén en mycket hög klassificering, vilket är väldigt sällsynt nu. Nu säger vissa läkare att detta är ett nytt alternativ till kirurgisk ingrepp. De flesta kirurger vill inte erkänna effektiviteten av sådana metoder, men ger också en absolut garanti efter operation ingen kan.

Cream Titan och dess komposition

Sammansättningen av Titan Gel innehåller naturliga komponenter som uppfyller alla sina funktioner. Elastin hjälper till att lätt sträcka huden.

Peruvian Maca har en positiv effekt på maskulinitet, och stärker också erektionen och, viktigast, normaliserar den hormonella bakgrunden. För normal utveckling av kroppen kräver testosteron en tistel. Också för att förbättra styrkan i gelén finns en varmkorv. Och aminosyrorna och proteinerna som utgör gelen påverkar penisens tillväxt. Det viktigaste är att beställa den riktiga Titan Gel på den officiella hemsidan, som har naturliga ingredienser och passerat alla nödvändiga kontroller, och har också ett kvalitetscertifikat. Det är också viktigt att varje organism uppfattar gelens effekt på sin egen väg.

Var hittar du Gel

För att beställa Titan Gel är det möjligt nu på många platser, men det är bäst att beställa var det finns kvalitetscertifikat. Vanligtvis är det officiella platser. Det är inte nödvändigt att beställa gelén på officiella representanters webbplatser, de kan inte skicka helt rätt förväntade varor. Du måste leta efter webbplatser där feedback om produkten är riktig, inte köpt. Krämen för penisförstoring bör vara från riktiga leverantörer, annars kan en sådan kräm inte bara vara värdelös men också kunna skada.

 • Priset på gelén överskrider sällan tusen rubel, men det här är verkligen små pengar för en gel som gör att du kan få förtroende.
 • Det är mycket billigare och säkrare än operationer på penis eller tar specialiserade produkter av Viagra, vilket kan störa hormonell bakgrund.
 • Faktiska recensioner av män har ofta olika bedömningar, men det är värt att överväga det faktum att någon kan få på sig en äktenskaps skilsmässa och använda en icke-certifierad produkt.

Denna gel kan betraktas som en frälsning för de män som vill uppleva andra känslor, lägga till sig maskulinitet och självförtroende, även för kvinnor som älskar sina män, men samtidigt missnöjda med könskvaliteten. För att beställa denna gel eller inte att beställa, bestämmer alla, men samtidigt saknas inget viktigt och kanske det hjälper till att upprätthålla relationer och öka libido, vilket för män med lågt självkänsla är mycket allvarligt störd. Läser den positiva återkopplingen av många män, jag vill tro att alla recensioner är verkliga och det här är inte en annan skilsmässa.

Och i själva verket utöver ömsesidig förståelse är det i ett förhållande till en av huvudpartierna kön.

Det är mycket viktigt för goda relationer att ha en högkvalitativ sexuell intimitet. Det här gör det möjligt för män att vara mer självsäker och kvinnor känner sig helt nöjda.

Denna gel kan kallas ett av de mest humana sätten att öka penis, eftersom kirurgisk ingrepp inte kan ge alla garantier för att en man efter operationen kommer att kunna ha ett fullständigt sexuellt liv. Och metoderna att binda till en medlem av varorna och särskilt användningen av vakuum, kan detta inte kallas mänsklighet alls.

 • Det är mycket viktigt att behålla sin reproduktiva hälsa och samtidigt ha en bra sexuell kraft.
 • Och för att få det måste du vara säker på dig själv som en man.
 • Hela denna kedja kan brytas om mannen inte är säker på sig själv, har en liten kön värdighet eller vill behaga sin partner, men han kan inte göra det på grund av kränkningar av något av ovanstående.
 • Därför är det nödvändigt att tänka på hur nödvändigt eller omvänt, denna kräm behövs inte för att öka penis.
 • Kanske är det den mest lämpliga metoden.

INSTRUKTION OCH ANVÄNDNINGSMETOD

Instruktioner för användningen av Cream Titanium Gel är enkla och kräver inte ytterligare enheter, till exempel pumpar och förlängningsmedel. Cremen gör det möjligt att uppnå en märkbar ökning i penis till 5-7 cm i längd och upp till 3 cm i omkretsen och för att uppnå Titan Gelas snabbaste och fulaste effekt, bör tre enkla regler observeras:

 • 1Regelbundet. Grädden ska användas regelbundet. Om du vill uppnå det deklarerade resultatet så snart som möjligt är det viktigt att du inte avviker från schemat. Aktiva komponenter i verktyget kommer metodiskt att påverka den cavernösa kroppen, sträcker den, och inom en månad kommer du att se resultatet.
 • 2FÖRE DEN SEXUELLA AKTEN. Applicera grädden 30 minuter före samlag. Denna övning kommer att förbättra dina känslor under kön, positivt påverka kraften, och regelbunden användning kommer att lindra problemet med för tidig utlösning, och utsträcker sig ibland i samband med samlag.
 • 3Övningar. Applicera en kräm för män i ett komplex med speciella övningar. Medan grädden fungerar från insidan, ökar blodflödet till bäckenorganen, utför övningarna samma funktion, men från utsidan. Om hur du använder Titan Gel tillsammans med övningarna kommer vi att beskriva mer detaljerat nedan.

Det har kliniskt bevisats att regelbunden applicering av grädden enligt instruktionerna leder till en signifikant ökning av penis inom en månad av användning. Cremen löser framgångsrikt problem med styrka, förbättrar erektion, gör sexuella organ mer känsliga och sexuell handling är längre.

Innan du applicerar grädden är det viktigt att veta hur man applicerar det på rätt sätt, så att effekten av användningen maximeras. Vi har förberett dig en videolektion och en textbeskrivning av de övningar som du behöver utföra när du applicerar Titanium Gel.

 • Grädden ska appliceras på en varm del (som tidigare hölls i varmt vatten)
 • Öppna röret och pressa ut en liten mängd av en lila storlek gel
 • Sprid ett tunt lager över hela penisens längd och massera väl.
 • Låt suga i 15-20 minuter och börja träna.

SAMMANSÄTTNING TITAN GEL

Sammansättningen av titangel är ganska enkel, men samtidigt är den effektiv. Den innehåller endast komponenter av naturligt ursprung som aktivt verkar på en mans sexuella organ. Preparatet består av:

 1. Maca är peruanska. En effektiv komponent som används i traditionell medicin. Det finns fall där dess användning tillåter inte bara att återställa erektionen, men också härdad av impotens och infertilitet.
 2. Thistle. Innehåller ämnen som positivt påverkar en mans kropp och återställer hormonbalansen i den. Dessutom är det en naturlig källa till testosteron, som är nödvändig för en bra och stabil erektion.
 3. Lichen juice extrakt. Innehåller ett ämne som ökar antalet klyfösa kroppar i penis. Effekten uppnås på grund av mättnad av kroppscellerna med syre och ett stort blodflöde vilket avsevärt ökar manorganets storlek.
 4. Den lilla tjejen. Det är ett spännande medel, något som alla kända Viagra. Det skiljer sig från det genom att det bara består av naturliga komponenter, och har därför inga kontraindikationer.
 5. Proteinhydrolysat. Denna komponent förstärker åtgärderna för andra komponenter, stimulerar ökningen i storlek, gör känslorna mer levande.

FÖRDELAR AV GEL

Titangel har många liknande droger som har liknande effekter på hankroppen. Men, till skillnad från dem, har det ett antal fördelar som inkluderar:

 1. Ökningen i penis upp till 5 cm uppträder ganska snabbt. Ett sådant resultat kan erhållas endast efter en månad med regelbunden ansökan.
 2. Lätt och enkelt att använda. Det ska endast användas två gånger om dagen - på morgonen, efter att ha vaknat och på kvällen, strax före sänggåendet.
 3. Har mycket positiv feedback, vilket indikerar effektiviteten.
 4. Den består bara av naturliga komponenter. Det innehåller inte någon kemisk substans.
 5. Har en 100% garanti för att uppnå önskat resultat.

ÅTGÄRDER AV KRÄM

För att uppnå effekten är det nödvändigt att använda titangel regelbundet, och när det är möjligt dagligen, utan utelämnanden. Det blir trevligt om du blir van vid att applicera ett läkemedel i en halvtimme - en timme före samlag kommer det att ge dig en ljusare känsla.

Alla användare av läkemedlet säger att gelén inte påverkar kroppen på något sätt, har inga biverkningar, men påverkar bara penis. På grund av de porösa kropparna som bildas i kroppen växer det ständigt.

Effekten är märkbar efter 14 dagars regelbunden användning.

BRUKSANVISNING

Titan gel instruktion säger att det är nödvändigt att ansöka dagligen en till två gånger om dagen. Om så önskas kan du använda resultatet snabbare. Det orsakar inte missbruk, så du behöver inte oroa dig för att bli van vid det.

Titandelkrämen appliceras och gnids in i den uppreparna penisen med massagerörelser längs hela längden. Gnugga drogen bidrar till att den snabbt tränger in i penisens vävnader och förbättrar också blodcirkulationen. Hans kurs är utformad för en månad. Efter den första veckan med regelbunden användning förbättras erektionen avsevärt, varaktigheten av det upphetsade tillståndet ökar och uthålligheten ökar. Efter regelbunden användning i två veckor ökar kroppen från 1 till 2 cm i längd och förtärkar märkbart, känsligheten blir mer uttalad, vilket gör att du kan få nya känslor under samlag.

Titangel i ansökan är väldigt enkel:

 1. Applicera på den uppbyggda kroppen.
 2. Fix penis mellan pekfingret och tummen.
 3. Gnugga rörelser från botten till toppen, från botten.
 4. Fortsätt proceduren under 10-15 minuter.

VAR FÖR KÖP OCH VAD PRIS

Idag, med flödans popularitet, har antalet förfalskningar från konkurrenter ökat, vilket är helt värdelöst och ineffektivt. De flesta vill köpa en original titangel, men köpa något annat som förstör deras åsikt om drogen och ger inte absolut något resultat.

 • För att inte bli offer för svindlare måste du gå till tillverkarens officiella hemsida och beställa verktyget (knappen "order" till höger).
 • Köp av varor på denna plats garanterar inköp av en naturlig produkt.

Priset på titangel är relativt lågt, det är bara 990 rubel, vilket är mycket lägre än kostnaden för de flesta ineffektiva drogerna.

Vad är Titanium Gel?

Denna salva för att öka penisens storlek och återställa erektion på 100% naturlig basis, vilket helt utesluter allergiska reaktioner. Drogen har utvecklats av Kaliforniens forskare, certifierad och helt säker.

De registrerade resultaten av kliniska studier är följande:

 • Efter en och en halv timme förlängs orgeln med 1-2 cm, i en cirkel av 1 cm. Spänningen kommer något snabbare än vanligt. Huvudet blir känsligare.
 • Efter 3 veckor ökas samlagstiden med 80%. Penisens längd är 2-3 cm, omkretsen är 1,5 cm. Känsligheten sträcker sig över hela könsorganet. Ökar den totala sexuella spänningen i hela kroppen och dess individuella zoner (bröstet, lårets inre sida)
 • Efter fyra veckor är penisens längd +5 cm, volymen är + 2-3 cm. Den totala tiden för akten ökas med 2 gånger. I blodet finns en ökning av nivån av endorfin, "nöjeshormonet".

*** Ändringsgraden och resultaten i åldersgruppen 18-35 var högre än i resten. För liknande resultat behövde människor äldre än 35 bara lite mer tid på grund av de fysiologiska åldringsprocesserna.

Från vad och vem hjälper?

Du kan ofta höra "storlek är inte viktigt, det viktigaste - förmågan att använda", "inget sex en hungrig person," och så vidare... I motsats till dessa uttalanden, psykologer och seksoterapevty hävdar att sexuella liv är ingen liten del av ett lyckligt förhållande. 30% av männen är inte nöjda med deras organs storlek och kvaliteten på erektionerna, och deras kvinnor kan vara snöiga i sängen. Mot bakgrund av dessa känsliga problem växer människans depressiva tillstånd, hans partner blir mer irriterad, harmonin i familjen bryts, fackföreningarna bryts upp.

Titangel rekommenderas om du:

 • Är inte nöjda med medlemmens volymer
 • Inte nöjd med erektion eller oförmögen att hålla den (otillräcklig hårdhet)
 • Har problem med utlösning (för tidig utlösning eller oförmåga att slutföra)
 • Lev i den stela rytmen av "hem-arbete-hem"
 • Dålig ätning och brist på sömn
 • Ofta i ett tillstånd av stress eller kronisk trötthet
 • Uppleva en midlife kris
 • Har dåliga vanor
 • Emotionellt "starta inte"
 • Du är fysiskt överarbetad
 • Vill antända aktuella relationer eller diversifiera framtiden

Några extra centimeter kommer inte att störa din självkänsla eller ljusa färger av kvalitetsssex. Och sexpartnern kommer att vara nöjd med dina parametrar. Samtidigt kommer intim plasticitet att förbli under det senaste århundradet och den unika utvecklingen av amerikanska forskare - Titan Gel, hjälper till att visa all din dolda makt och sexuell kraft!

Hur det fungerar, komposition och fördelar

Varför är Titan Gel ibland effektivare än andra medel som presenteras för världsmarknaden? Allt genialt är enkelt.

För en kraftfull effekt har amerikanska forskare lagt ned formuläret för de mest aktiva växtämnena i världen:

Korthorn hagtorn. Folket visste effekten av detta mirakel ört på manlig styrka sedan 410 f.Kr. e. Den gamla herden kom av misstag på ett fårbeslag i dalen och uppmärksammade djurens sexuella orepresbarhet. Efter att ha studerat dess egenskaper i Dren Kina Goryanka extrakt aktivt för att återställa styrkan även i äldre män, att bli av med för tidig utlösning och framgångsrikt behandlat infertilitet. En annan hummer kan öka penisens cavernösa kropp och förhindra prostata adenom. Icariin i dess kemiska sammansättning kan förbättra kvaliteten på sperma och noradrenalin stöder excitation. Förresten, dess andra namn är gräset av en lustig get.

Chertortopolh (eller en fältdong). Broths av detta jävla gräset i Rysslands spinner rådde ofta kvinnor, berövade mans kärlek och medvetet. Moderna studier har faktiskt visat att phytoncider i sin komposition ökar mängden testosteron. Och ju högre nivået av testosteron desto starkare erektion och mer lust.

Hagen är pilar. En av de mest populära örterna i behandlingen av impotens och restaurering av libido. Det har egenskapen att frigöra testosteron och öka blodflödet i en mans bäckenorgan. Det används särskilt i folkmedicin i Kina.

Peruanska vallmo eller Meyen's bug. Denna unika växt i Latinamerika har afrodisiakologiska egenskaper, men är inte brett utbredd. Vegetabilisk analog av Viagra. Innehåller alkaloider och vitaminer C, B1, A, B2, som bidrar till ökad potens. Det andra namnet är peruanska ginseng.

Lichen. Också ett av de äldsta sätten för styrka. Det har dock noterats sedan antiken att det kan sträcka de cavernösa kropparna, som penis består av. Och också för att öka blodflödet till det.

Trietanolamin. Det är en färglös vätska, allmänt använd i kosmetologi och medicin. Här fungerar det som grund för andra ingredienser, och minskar också penishuvudets känslighet, vilket möjliggör ett långvarigt samlag.

Övriga ovillkorliga fördelar:

 • Produkten har alla nödvändiga certifikat.
 • Dess effektivitet bevisas på grundval av kliniska studier i 99% av fallen.
 • Synlig effekt är märkbar efter den första veckan av ansökan.
 • Har inga hormonella, kemiska eller narkotiska ingredienser. Endast 100% naturliga ingredienser.
 • Inverkar inte på barnets hälsa vid uppfattningen.
 • Det låter dig uppnå varaktiga resultat i den intima sfären genom att öka organet.
 • Ökar internt förtroende, eliminerar psykologiska komplex.
 • I grund och botten har det inga biverkningar. Undantaget gäller enskilt intolerans för en av komponenterna.
 • Det stärker inte bara effekten på styrkan, utan förbättrar även ejaculatets kvalitet.
 • Kan användas utan förskrivning av läkare vid vilken ålder som helst.
 • Finns till priset.
 • Det är enkelt att använda.
 • Ekonomiskt konsumerad.
 • På grund av ökningen av sexuella handlingar förebyggs prostatit och prostata adenom.

Kontra

Titanium Gel har en helt naturlig komposition, innehåller inte giftiga komponenter och orsakar inte allergiska reaktioner. Har inga åldersbegränsningar.

Läkemedlet är mycket effektivt och bör användas med försiktighet för personer med hjärtproblem på grund av frekvent sexuell aktivitet.

Resultat efter applicering

Egentligen ger "guld" -komponenterna i detta biokomplex otroliga resultat. Redan använder det, märker män en stark rush av blod till penis och en känsla av dess tillväxt i bokstavlig mening.

Enligt undersökningarna sammanställdes en lista över "sexuella prestationer":

 • Ökar sexuell ton och attraktion till motsatt kön.
 • Ökar penisens längd och volym, stärker blodcirkulationen.
 • Eliminerar för tidig utlösning.
 • Genom att öka ytan förbättras känsligheten under handlingen, och speciellt under orgasmen.
 • Det tillåter förlängning av samlag till upp till 1,5-2 timmar. Således kan kvinnan få en plural orgasm, och mannen kan fortsätta en coitus strax efter en utlösning.
 • Ökar antalet och rörligheten hos spermatozoa

Var kan man köpa?

Observera att aktiviteten av inkräktare nyligen har blivit mer aktiv. Marknaden är full av förfalskningar.

Som ett resultat är negativa recensioner endast associerade med en substandard falsk.

Låt inte svindlarna bli rika. Ta hand om dig själv!

För att få originalen och uppnå varaktiga resultat, beställa Titanium Gel bara på den officiella hemsidan!

Tidigare Artikel

tsifran