Huvud
Behandling

Tongkat Ali Platinum - bruksanvisningar, analoger, recensioner och frisättningsformulär (kapslar 382 mg) av läkemedlet för att öka styrkan hos män och kvinnor. Sammansättning och mottagningssystem

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Tongkat Ali Platinum. Kommentarer av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på användningen av Tongkat Ali Platinum i deras praktik presenteras. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analoger av Tongkat Ali Platinum i närvaro av existerande strukturella analoger. Använd för att öka styrka hos män och kvinnor.

Tongkat Ali Platinum - en unik produkt för potens som är baserad på den legendariska roten Tongkat att malaysiska män använts sedan urminnes tider (Golden Root Ali) - en av de mest effektiva läkemedel för att lösa problemen med den sexuella funktionen hos män och kvinnor.

Tongkat Ali Platinum ökar sexuell lust, stärker erektion, förlänger samlaget, ökar sexuell känslighet, stärker orgasmen. Förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen. Stimulerar immunitet. Förbättrar övergripande hälsa, lindrar mental utmattning, ökar effektiviteten.

struktur

Radix Eurycoma Longifolia root extrakt + Royal Jelly royal gelé + Radix Panax Ginseng root extrakt + hjälpmedel.

Roten till Euricom Longifolia (Radix Eurycoma longifolia)

I Malaysia är denna vintergröna växt kallad Tongkat Ali.

Invånare i Sydostasien har traditionellt använt denna anläggning för att förbättra människors hälsa.

Root extrakt förbättrar sexuell prestation muzhchin.Deystvie rot Tongkat Ali är baserad på dess förmåga att öka nivån av endogena testosteronnivåer inom fysiologiska funktioner genom att öka sin egen syntes av könskörtlar, samt lanseringen av cirkulerar i blodet i samband med testosteron globulin. Detta leder i sin tur till ökad libido och förbättrad blodtillförsel till bäckenorganen. Följaktligen ökar fyllningen av penisens klyfta kroppar.

Rötterna är valda mer än ett decennium gammalt för att få bästa kvalitet extrakt. De mest avancerade extraktionsteknikerna används.

Root Panax Ginseng (Radix Panax ginseng)

Rötter har egenskaper för ökande energinivåer. Aktiva ingredienser är ginsenosider. 8% extrakt används. Ginsenosides upprätthåller uthållighet och stimulerar aktivitet. Ginseng är en givare av nitroxid kväve (NO) i människokroppen och därigenom utlöser erektionsmekanismen. Att vara känd sedan antiken är ginseng anses vara den mest effektiva afrodisiakum.

Royal gelé bin (Kungliga gelé)

Värdet av royal gelé bestäms av dess unika sammansättning, som har en hög och varierad biologisk aktivitet. Ingår i drottninggelé mineralsalter, spårelement, vitaminer, återställa funktionen hos de endokrina körtlarna och stimulera arbetet i könskörtlar, vilket ökar sexuell lust. Balansen av dessa komponenter har praktiskt taget inga analoger i naturen. Som en naturlig biologiskt aktiv produkt den normaliserar ämnesomsättningen, mobiliserar kroppen försvar att kämpa mot skadlig påverkan från omgivningen, det stimulerar energifaktorer, orsakar normal drift och välbefinnande.

vittnesbörd

 • frisk, som vill förbättra kvaliteten på sitt intima liv;
 • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • med erektil dysfunktion
 • med för tidig utlösning
 • med försvagningen av sexuell aktivitet (impotens);
 • med trötthet efter intimitet
 • med sjukdomar i prostata;
 • med kronisk prostatit, prostata adenom;
 • med pyelonefrit, cystit.
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • lider av frigiditet
 • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
 • trötthet efter intimitet
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • med infertilitet
 • med livmodern i livmodern
 • med inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet.

Blanketter för frisläppande

Kapslar 382 mg (i förpackningen med 2 och 10 kapslar). Former i form av tabletter existerar inte.

Instruktioner för användning och mottagning

Män har inte mer än 1-2 kapslar om dagen under måltiden. Drick ett glas vatten. Inträdeslängden är från 1 månad. Regelbundet intag av 1 kapsel 1 gång var tredje dag leder till en bestående förbättring av styrka, sexuell förmåga och reproduktiv hälsa.

Kvinnor som lider av frigiditet, minskad lust, infertilitet: ta 1 kapsel 1 gång på tre dagar från 1 till 6 månader.

Kontra

 • individuell intolerans mot läkemedlets komponenter;
 • graviditet;
 • amning.

Analoger av drogen Tongkat Ali Platinum

Tongkat Ali Platinum har inga strukturella analoger för den aktiva substansen.

Analoger på den farmaceutiska effekten:

Varför är "Tongkat Ali Platinum" bannad av Rospotrebnadzor?

Tongkat Ali Platinum är förbjudet av Rospotrebnadzor för genomförande sedan 2015. Den biologiskt aktiva tillsatsen Tongkat var det första läkemedlet som förbjudits av konsumentskyddsbyrån. Under det senaste året har Alicaps, Tongkat Ali Platinum Forte och Sealex lagt till en lista över sådana mediciner.

Tongkat Ali: Vad är det och hur fungerar det?

Tillförsel av kosttillskott till den ryska marknaden hanterades av det malaysiska företaget Polens SDn. Läkemedlet såldes i cirka fem år (sedan 2009). Tillägget av Tongkat annonseras aktivt på tv och tryckmedia under 2010. Och efter det kommersiella, som spelade ryska sångaren Anna Semenovich, har läkemedlet blivit det mest igenkännliga tillsatsen på drogbutikerna. Detta gjorde det möjligt för Tongkata Platinum att uppta sin nisch på landets farmakologiska marknad.

Namnet Thongkat Ali är översatt från malaysiska som roten till ginseng. Växten själv kallas långvävd euryctic, växer på Malaysia och Sydostasien. Det är ett dwarfträd som liknar en buske.

Malaysia och Singapore invånare kallar buske Tongkat Ali, Thailand - Tung eller Piak, Indonesien - Pasak Bumi. Österländsk medicin använder alla delar evrikomy terapi. Men den vanligaste användningen är att eliminera roten av växterna och effekterna av malaria, ökad libido (sexlust).

Varför BAA kom under förbudet Rospotrebnadzor?

När genomförs i Ryssland Tongkat Ali den var placerad som ett läkemedel för behandling av erektil dysfunktion och manlig sexuell potens och libido stimulerande. Men den huvudsakliga aktiva komponenten i BUD var inte ett ginsengroten, och syntetisk förening sildenafilcitrat, känd som den andra namn - tadalafil.

Således var den allmänt reklamerade massmedia grönsaksberedningen en banal fejk. Den har redan blivit bannad i de flesta stater, men fortsätter att säljas via Internet.

Det bör noteras att det terapeutiska resultatet av botemedlet annars skulle Tongkat inte vara efterfrågan. Endast i mars 2015 på Ryska federationens territorium såldes flera tusen paket av biologiskt aktiva tillsatser. Effekten av läkemedlet är lätt att förklara: tadalafil är en potent syntetisk inhibitor som tillhör gruppen PDE-5 kemiska föreningar. Överdosering av denna komponent i farmakologi är förbjuden. Drogen har ett stort antal biverkningar:

 • Ett kraftigt hopp i blodtrycket;
 • Störning i matsmältningsorganet (dyspepsi, illamående, kräkningar, smärtstillande smärta);
 • Andningssvårigheter (andfåddhet, ödmjuk andningstryck);
 • yrsel;
 • Dödligt utfall.

Övervakning av tillägget initierades av Föreningen för tillverkare av kosttillskott. Och de fick ett solidt bevis på konsumenternas bedragande. Undersökning av läkemedlet utfördes av tre oberoende laboratorier. Som jämförelse har flera kosttillskott analyserats för att stärka styrka hos män. Resultaten av undersökningen visade att sammansättningen av läkemedlet Tongkat Ali Platinum innehåller en kemisk förening som inte specificerats av tillverkaren. Resultaten av undersökningen lämnades in med lämplig ansökan till åklagarmyndigheten, polisen och Rospotrebnadzor.

Den allmänna kontrollen av kosttillskottets leverantör tog sex månader. Över ett tusen organisationer deltog i revisionen.

Baserat på resultaten av inspektioner som utförts av brottsbekämpande organ, beslagtagna Rospotrebnadzor fyrtio satser droger och införde 600 straff på 600 säljare. Företaget "RIA Panda", som implementerar Tongkat på den ryska farmakologiska marknaden, uppskattar sina förluster i beloppet av tre miljarder rubel. Detta är mängden påstådda skador på företaget med fullständigt försvinnande tillsats från ryska apotek. Ledningen för "RIA Panda" motbevisar närvaron av den syntetiska komponenten av tadalafil i kosttillskott.

Händelsen med Tongkat blev orsaken till en omfattande revision av Rospotrebnadzor av andra kosttillskott, sålda på ryska apotek. Leverantörer är skyldiga att tillhandahålla dokumentation av de använda råvarorna, och experter kontrollerar överensstämmelse med instruktionerna för läkemedlets faktiska sammansättning. Om en förbjuden ingrediens hittas, dras tillsatsen tillbaka, och dess genomförande avslutas.

Experter uppskattar risken för "RIA Panda" att störta beslut Rospotrebnadzor och tillbaka Tongkat Ali Platinum på apotek räknare Ryssland är extremt liten. Denna situation förlängs i tiden, och för att förutsäga dess resultat kan ingen. På grund av de inställda tillstånd för genomförandet av BUD, kommer leverantörerna behöver omstrukturera all dokumentation för att bevisa att sammansättningen av läkemedels farmakologiska standarder.

Tongkat Ali Platinum - löser problem med styrka

Tongkat Ali Platinum är ett läkemedel som skapats på grundval av naturliga komponenter, genom vilka män i alla åldrar kan lösa problem som är förknippade med brott mot sexuell funktion.

Det är ett biologiskt tillskott som kan eliminera problem i genitourinary systemet och stödja sexuellt liv. Läkemedlets funktion är unik. Det tvingar kroppen att självständigt producera det nödvändiga hormonet för människors hälsa.

Är det förbjudet av Tongkat Ali Platinum Rospotrebnadzor

Trots alla läkemedelets positiva egenskaper förbjöds Tangkat Ali Platinum för försäljning i Ryska federationen. Förbudet beror på det faktum att tillsatsen inte innehöll faktiskt den huvudsakliga aktiva substansen, roten till Euricom. I samband med detta fick alla förberedelser med namnet Platinum under förbudet.

Effekten av ett förfalskat läkemedel är detsamma, det återställer en manlig erektion. Men, till skillnad från den naturliga beredningen, har det ett stort antal kontraindikationer som negativt påverkar kardiovaskulärsystemet, har många dödsfall diagnostiserats efter att ha tagit detta läkemedel.

Kom ihåg att Tongkat Ali Platinum, i den form som det säljs i Ryssland, är förbjudet. Akta dig för förfalskningar, använd endast officiella webbplatser för beställning.

Hur tillsatsen fungerar

Med ålder reducerar mannen den naturliga produktionen av det nödvändiga manliga hormonet. Det är testosteron som påverkar haneffekten och dess minskning leder till försämring av styrkan.

Detta beror på det faktum att produktionen av protein globulin ökar i kroppen. Detta protein tar bort de nödvändiga hormonerna från hankörten.

Tongkat Ali Platinum kan uppnå en permanent erektion, vilket leder till ökade känslor i samlagsprocessen. Denna effekt uppnås genom att höja nivån av hormon testosteron i blodet.

Det ökar fyrfaldigt. Detta leder till blodcirkulationen hos könsorganen och en ökad efterfrågan. Dessutom ökar det könsorganet i storlek.

Kosttillskott kan användas inte bara av män, men också av kvinnor. För kvinnor rekommenderas det i följande fall:

 1. Problem med att uppnå orgasm;
 2. frigiditet;
 3. Ålder där sexuell lust försvinner
 4. Minskning av makt efter kön;
 5. Inflammatoriska processer i urinvägarna.

Eyed eyes: Vad kan du göra för att lära av vår publikation.

Hur man snabbt kan minska högt blodtryck hemma kan du lära av den här artikeln.

Här kan du läsa instruktionerna för beredning av Ceraxon.

Preparatets struktur

Receptet på ett unikt läkemedel kom till oss från antika Asien. Energiska och hårda infödingar slog representanter för den vita rasen. De kunde jaga hela dagen och på kvällen njuta av kärleksglädje. Hemligheten var gömd i en säd som heter Tongat. De infödda drack regelbundet infusion från hans rot.

Idag tjänar traditionerna hos de gamla infödingarna män över hela världen. Anläggningens struktur omfattar:

 1. Roten till Euricom - denna rot är känd för malaysierna som en växt som heter Tongkat Ali. Det är huvudkomponenten i verktyget. Dess effekt är så stark att tillsatsen inte har någon effekt lika med styrka. Roten av Euricoma stärker och läker kroppen, det ökar hormonet testosteron i en mans blod. En man kan återigen finna styrka i sängen, sexuell attraktion kommer att återhämta sig, styrkan ökar. Han kan hantera sin egen erektion;
 2. Nästa del av läkemedlet är royal gelé. Detta är en riktig skatt av mineraler och näringsämnen. Det påverkar hälsan positivt, både män och kvinnor. Molochko aktiverar könkörtlarna, vilket i sin tur orsakar ökad sexuell lust. Dessutom ökar mjölken immunitet, laddar kroppen med energi.
 3. Roten av ginseng. Stödjer uthållighet och kroppsaktivitet. Det kan aktivera produktionen av hormoner som kan skydda mot negativa effekter.

Alla komponenter ingår i kosttillskott, naturligt ursprung. Deras balans är så perfekt att det inte existerar i naturen. Läkemedlet kan normalisera metabolismen, stärker kroppens skyddande funktioner i kampen mot negativa miljöpåverkan. Ökar arbetsförmågan och förbättrar den övergripande hälsan.

Fördel av Tongkat Ali Platinum

Tongkat Ali Platinum är ett biologiskt tillskott som kan kombineras med alla läkemedel som syftar till att förbättra manlig styrka. När du tar drogen i flera dagar kommer kroppen att ackumulera testosteron och släppa den i blodet vid rätt tidpunkt. Detta kommer att främja en bestående erektion.

Läkemedlet kombineras med alkohol. Detta är mycket viktigt för många män som är rädda för att komma in i en pinsam situation efter de festliga händelserna.

Tongkat kan inte bara förbättra manlig sexuell förmåga utan också förbättra kroppens övergripande tillstånd:

 1. Förbättrar synen;
 2. Immuniteten ökar;
 3. Mannen blir mer hård, effektiv;
 4. Fysisk och mental utmattning reduceras.

Indikationer och kontraindikationer för användning

Som något läkemedel har Tongkat Ali Platinum sina kontraindikationer:

 1. Individuell intolerans av komponenterna i formuleringen;
 2. Sömnstörningar, sömnlöshet;
 3. Nervärt överarbete
 4. ateroskleros;
 5. Brott mot kardiovaskulärsystemet.

Indikationer för användning av läkemedlet är följande:

 1. Minskad sexuell aktivitet i samband med ålder
 2. impotens;
 3. Tidig ägglossning;
 4. Adenom av prostata;
 5. Prostatit är av kronisk form.

Typ av problem

Tongkat Ali Platinum finns i kapslar om 382 mg i förpackningar nr 2,5 och 10. På apotek varierar kostnaden för förpackning nr 2 inom 850 rubel och priset på förpackning nr 10 är i genomsnitt 4.200 rubel.

Läkemedlet kan köpas på den officiella hemsidan. Valet till förmån för den officiella representanten ger många fördelar. Du kan få kompetent råd från chefen, du kommer att svara på alla frågor av intresse, förklara handlingsprincipen och indikationer för användning.

Webbplatsen presenterar certifikat för överensstämmelse av produkter.

Specialister håller för dig ett gratis samråd och hjälper till att identifiera orsakerna till problemet, samt erbjuda dig de bästa sätten att lösa det.

Den officiella webbplatsen garanterar fullständig konfidentialitet av information. Ingen kommer någonsin att veta om ditt problem och om att köpa ett läkemedel.

Du är garanterad fri leverans i Ryssland.

Instruktioner för användning

Läkemedlet tas 40 minuter före samlag. Kapseln ska tvättas med mycket vatten. För att fullständigt smälta produkten ska du inte äta feta livsmedel.

Schema för läkemedelsadministration:

 1. För att förbättra kvaliteten på sperma rekommenderas att man tar en tillsats i tre månader, en kapsel var tredje dag.
 2. För att återställa sexuell lust tas en kapsel 40 minuter före samlag.
 3. För att öka kroppens ton och fysiska förmåga tar tillägget tre månader en kapsel var tredje dag;
 4. För att öka penisen är läkemedlet ordinerat i 3 månader med intag av en kapsel var tredje dag;
 5. Med prostataadenom och kronisk sjukdom rekommenderas att ta läkemedlet 1 månad var tredje dag för en kapsel;
 6. För kvinnor med kränkningar av sexuell lust är behandlingen upp till 6 månader, en kapsel var tredje dag.

Cream Tongkat Ali Platinum

Denna produkt kan köpas i form av en kräm. Den tillverkas i rör på 60 ml. Genomsnittspriset för drogen är 3200 rubel.

Detta är ett av de mest effektiva sätten att öka sexuell lust och förbättra kvaliteten på sexuella handlingar. Läkemedlet är inte bara en omedelbar åtgärd. Effekten har egenskapen att ackumulera.

Användningen av bioadditiver och en tonic i komplexet kommer att möjliggöra att lösa det befintliga problemet så snabbt som möjligt.

Funktionerna av kräm är att den innehåller bara naturliga ingredienser:

 1. Acetyldipeptid - minskar irritation av nervceller, förlänger orgasmen;
 2. Isopropylmyristat är en komponent som överför de aktiva substanserna till önskat djup. Detta har en omedelbar effekt efter applicering av läkemedlet;
 3. Aloextrakt är ett ämne som innehåller ett stort antal vitaminer och mineraler. Det har en tonisk sårläkningseffekt, i närvaro av epidermis mikrokretsar. Dessutom kan aloe ta bort inflammation;
 4. Lecitin - aktiverar produktionen av testosteron. Det väcker cellerna i nervsystemet.
 5. E-vitamin - huvudkomponenten, som påverkar den manliga potensen positivt. Det stärker kroppen, ökar effektiviteten;
 6. L-Arginin - reglerar blodcirkulationen. Hjälper till att bli av med stillastående blod i bäckenorganen;
 7. Niacin är ett ämne som deltar i produktionen av könshormoner.

Cremen har tjänat många positiva recensioner från män:

Recensioner av läkare och köpare

Trots det faktum att tillsatsen har nästan inga kontraindikationer är det bäst att köpa, konsultera med specialister och lära känna läkares åsikter.

Enligt experter kan detta biologiskt aktiva tillsats rekommenderas till ett stort antal konsumenter. Detta blev möjligt på grund av läkemedlets naturliga sammansättning och minimala kontraindikationer.

Urologer säger dock att om orsaken till problemet ligger i en allvarlig sjukdom, är läkemedlets effekt svår att uppnå. Anledningen måste utrotas från insidan, efter att ha gått igenom provet.

Enligt läkare, tror inte på recensioner av män som hävdar att de botade allvarlig patologi av genitourinary system med hjälp av kosttillskott. Dessa sjukdomar kräver oftast kirurgisk ingrepp, de kan inte elimineras med ett biologiskt aktivt tillskott.

Kosttillskott ska användas tillsammans med läkemedel som föreskrivs av specialister. I detta fall kommer maximal effekt att uppnås.

Läkemedlet har en positiv effekt på hankroppen i form av:

 1. Eliminering av erektionsproblem
 2. Förbättring av styrka oavsett ålder;
 3. Förstärkning av immunitet
 4. Har en positiv effekt i den komplexa behandlingen av impotens.

Det är inte giftigt, det kan tas av män även i ålderdom.

Många positiva recensioner förtjänar kapslar, både från män och från kvinnor.

Nästa video berättar hur man skiljer det verkliga läkemedlet från en falsk.

De två bästa instruktionerna för att använda Tongkat ali Platinum! Höj din allmänna!

Tongkat Ali Platinum är ett speciellt biologiskt aktivt tillsatsmedel för män och kvinnor som stöder sexuell aktivitet och hjälper till att lösa problem med urogenitala funktioner. Läkemedlet är baserat på naturliga ingredienser och är oumbärligt för att stärka styrkan.

I artikeln kommer vi att överväga alla frågor relaterade till tongkat ali platinum, bruksanvisningar, pris och andra viktiga punkter.

struktur

Sammansättningen av produkten Tongkat Ali Platinum representeras av de aktiva ingredienserna:

 • Extrakt av long-eucrica rot (Tongkat Ali låter på malaysiska). Elementet främjar ökad produktion av testosteron i det manliga hormonets blod, vilket framkallar en förvärring av sexuell lust och stimulerar blodflödet till bäckenorganen.
 • Royal Royal Jelly. Det är centrum för mineralsalter, mikroelement och vitaminer som spelar en roll för att aktivera gonadsfunktionerna och återställa aktiviteten hos endokrina körtlar. Användningen av royal gelé är förutbestämd av förmågan att normalisera metaboliska processer, stimulera energifaktorer och aktivera kroppens immunförsvar i kampen mot negativa miljöpåverkan.
 • Extraktor av ginsengrot. De aktiva substanserna i rotginsenosiderna har en positiv effekt på kroppen som helhet. Speciella hormoner produceras som kan skydda mot skadliga effekter. Ökar mängden energi och ökar effektiviteten.
 • Sammansättningen av läkemedlet innefattar också ytterligare ämnen: potatis maltodextrin, cellulosa, glycerin och renat vatten.
 • Innan du köper, det verkar vara ett naturligt kosttillskott, bör konsultera en läkare och ignorera inte medicinen som föreskrivs av honom eller kirurgi. Ett stabilt resultat kan uppnås endast genom komplex behandling.

  Typ av problem

  Indikationer för användning

  Kapslar Tongkat Ali Platinum arbetar genom att öka testosteronhalten i blodet i en fyrfaldig volym. Penisens cavernösa kroppar är fyllda med blod, och det finns en beständig erektion. Känsliga känslor ökar under intimitetsperioden, tiden för sexuell kontakt förlängs, en stark sexuell lutning känns. Avbröt stagnerande manifestationer i prostata, vilket är förebyggandet av allvarliga genito-urinvägar.

  Indikationer för inträde för män:

  • Förhindra och förbättra kvaliteten på intima relationer i avsaknad av problem och sjukdomar;
  • Äldre ålder, kännetecknad av en försvagad sexuell aktivitet;
  • Svårigheter att uppnå orgasm
  • Brott mot erektila funktioner
  • Otillbörlig frisättning av halvvätska;
  • Minskad sexuell aktivitet - impotens;
  • Sjukdomar i prostata, inklusive adenom;
  • Trötthet efter samlag
  • Kronisk prostatit;
  • Infektiös inflammatorisk sjukdom hos njuren - pyelonefrit;
  • Inflammation av urinblåsan - cystitis;

  För kvinnor kan läkemedlet användas i närvaro av följande problem:

  • Svårigheter att få orgasm
  • Äldre åldersgrupp, som bidrar till försvagningen av sexuell aktivitet;
  • Frånvaro av excitabilitet - frigiditet;
  • infertilitet;
  • Känsla av extrem utmattning efter sexuell kontakt
  • Genitourära sjukdomar, som är inflammatoriska.

  Tongkat ali platinum: bruksanvisning

  3 BÄSTA METODER FÖR ATT ÖKA PENIS!

  1. Den mest effektiva och beprövade - Cream Titan gel. Vår recension kan läsas här och beställa den här länken. Peka och klicka!
  2. Du kan använda olika övningar för att öka penis.
  3. Och självklart är det kirurgiska sättet det farligaste.

  Du är fantastiska vänner!

  Detta super kraftfulla verktyg används i samband med mottagande av mat, tvättas med en liten mängd vatten. Efter att ha tagit kapslarna rekommenderas sexuell kontakt. För bättre och fullständig assimilering av komponenterna i läkemedlet före mottagandet bör man inte äta feta livsmedel. Det omsluter magen i magen och förhindrar intag av väsentliga ämnen i blodet.

  Det finns 2 strukturer för att ta kapslar, beroende på det eftersträvade syftet. Så, låt oss titta på instruktionerna från Tongkat Ali, denna underbara drog.

  Tongkat ali platinum: ansökan nr 1

  1 kapsel en timme före samlag. Kanske kombinerar med en liten mängd alkohol och äter med mat. Mottagning av produkten utförs vid behov.

  Detta schema visas för:

  1. Förstärkning av erektion
  2. Stabilisering av ejakulationsprocessen (ejaculation);
  3. Förstöring av vilda känslor under kön.

  Hur man använder №2

  1 kapsel en gång var tredje dag. Diagrammet är lämpligt för:

  1. Ökning av kvantitativa och kvalitativa indikatorer på seminalvätska. Det accepteras i 3 månader;
  2. Ökningar i könsorganets storlek. Den används i 3 månader;
  3. Förstärkning av kroppens vitala krafter. Används 3 månader;
  4. Behandling av kronisk prostatit, prostata adenom. Inträde sker inom 1 månad;
  5. Terapi av styrka i någon grad. Används enligt doktors recept från 1 månad till 6 månader;
  6. Ökad sexuell lust, behandling av frigiditet och infertilitet. Konsumera inom 1-6 månader.

  Här är en enkel applikation av Tongkat ali platinum.

  • bruksanvisning;
  • skilsmässa är det eller är det sant? Vi lär oss i den här artikeln.
  • om du är från Ukraina - läs den här artikeln, om från Ryska federationen - den här.

  Detta läkemedel kan inte köpas på apotek. Varför? Vi svarar på frågan här.

  Kontra

  Produkten är inte giftig och lämplig för äldre.

  Vid tillverkning av en biologiskt aktiv tillsats, Tongkat Ali Platinum, används endast naturliga och tidstestade komponenter. I motsats till detta finns det några kontraindikationer att använda:

  1. allergi mot aktiva och hjälpkomponenter.
  2. Störningar i nervsystemet
  3. Problem med sömn.
  4. Kroniska hjärtsjukdomar.
  5. Vaskulär sjukdom är ateroskleros.
  6. Problem med sömn.
  7. Högt blodtryck - högt blodtryck.

  Eftersom Tongkat Ali Platinum förbjudna för försäljning i Ryska federationen, råder vi dig att inte bryta mot lagen och använder beprövade verktyg, som vi skrev om i artikeln: Topp 5 bästa verktygen för penisförstoring.

  Kapslar Tongkat Ali Platinum återställer blodets rörelse genom blodkärlen och påverkar direkt könsbestämningens kvalitet, vilket gör att män och kvinnor kan känna sig välkomna och älskade.

  Hur jag ökade penis med 5 cm!

  Hej vänner! Jag heter Anton R., Jag är en populär bloggare och tills nyligen ägare av en penis på 13cm! Ja, ja - exakt 13cm! Men jag bestämde mig för att ändra min kuk och jag gjorde det! Jag ville berätta om detta.

  När du har lite - Din tjej försöker naturligtvis lugna sig, säg att huvudämnet är inte sex, men själen och allt det. Men jag är en ung och frisk man, jag var 25 - och jag trodde på dessa nonsens. Fram till dess tills jag skickades en video, där hennes stav är två friska män. Här är för dig och "kön är inte viktigt."

  Jag bestämde mig för att det var dags att avsluta med detta och började studera massor av litteratur om penisförstoring. Jag såg utländska videor, översatte engelsk litteratur på jakt efter en rad åtgärder som kan hjälpa mig. Jag började försöka jelqing, olika folkmetoder, krämer och geler, pompar och allt det.

  I vissa är penisens struktur annorlunda - det är därför det är så svårt för vissa att öka det med hjälp av Titanium Gel. Men det finns en väg ut! Genetik och strukturen av penis inte är korrekt, men det är möjligt att använda olika övningar (jelqing) och en medlem av massagetekniker och tillsammans med Titanium Gel ger denna teknik verkliga resultat! Efter flera års sökning och ett stort antal metoder som jag har försökt hittade jag äntligen min metod som fungerar: TITAN GEL + JELKING kunde förstora min kuk med 3,5 cm, och efter några månaders träning för ytterligare 1,5.

  Använd denna teknik och tillfredsställa dina kvinnor i sängen! Beställ Titaniumgel och börja applicera jelqing. Lycka till dig!

  ENDAST I DAG! Vi gör 50% rabatt på Titanium Gel - Produkten är begränsad! Beställ det!

  Cream Tongkat Ali Platinum Forte för förlängning av samlag

  Cream Tongkat Ali Platinum Forte - ett oumbärligt verktyg för män som upplever både tillfälliga och allvarliga svårigheter i det intima livet. Produkten kan köpas på ett internetapotek på den officiella hemsidan. Drogens höga effektivitet säger expertrecensioner och kommentarer från riktiga köpare som har upplevt effekten av denna lösning på sig själva. Du kan köpa grädden på tillverkarens hemsida till ett speciellt pris med 65% rabatt.

  Tongkat Ali Platinum - säker och effektiv förstärkning av erektion

  Tongat Ali Platinum ökar penisens storlek i ett lugnt tillstånd och med erektion. Tack vare användningen av detta verktyg har en ökning av penislängden blivit verklig med 30%. Effekten inträffar endast 5 minuter efter appliceringen av läkemedlet och varar länge. Efter regelbunden användning av Tongkat Ali Platinum är det en förbättring av erektion - det blir mer motståndskraftigt och långsiktigt, och mannen finner förmågan att självständigt kontrollera ejakulationen. Detta är viktigt hos patienter som har en sexterapeut för tidig utlösning och erektil dysfunktion. Läkemedlet kan användas och helt friska människor för att öka längden på coitus och uppnå orgasm.

  Gå till leverantörens hemsida

  Verkliga kunders omdömen om Tongkat Ali Platinum

  Effekten av kapslarna Tongkat Ali Platinum och den eponymösa krämen visar återkopplingen av personer som upplevt dessa läkemedel ur sin egen erfarenhet.

  Vid 25-30 år tänkte jag inte på mina manliga förmågor. Innan kunde jag ge min kvinna så mycket sex som hon ville ha. Med ålder började antalet sexuella handlingar per natt minska. När det kom till en gång i veckan, tänkte jag seriöst på stimulansen. Till en början bestämde jag mig för att lyssna på mina ålders åsikter om detta problem. Vi stod i rökrummet, och jag började prata om ett intimt ämne. Jag frågade hur du kan stärka styrkan. Min förman, som på byggarbetsplatsen ansågs vara en erkänd macho, sa att han skylde hans framgång till Tangatali Platinum.

  Nu använder jag denna grädde själv, och intim intimitet varar så länge jag vill. Jag glömde överraskningar som den för tidiga utlösningen som hände med mig före appliceringen av denna åtgärd.

  Oleg, 43 år, Moskva.

  Min fru och jag har aldrig haft problem i sängen. I år började jag märka att erektionen blev svagare än vanligt, och varaktigheten av lagen har minskat. Min fru och jag bestämde mig för att söka ett möte med en sexterapeut. Från läkaren lärde jag mig att hjälp med kränkningsbrist kan vara hjälpmedicin, och från hela utbudet av pengar rekommenderade han Tongkat Ali Platinum. Jag läste anvisningarna för användning, gick sedan till den officiella webbplatsen och beställde ett läkemedel med en bra rabatt till ett pris av 990 rubel. Jag gillade effekten av grädden och min fru.

  Stepan, 46, Omsk.

  Jag träffar en man som är 15 år äldre. Först var jag rädd att han inte skulle tillfredsställa mig intimt. Efter det första kön slog mina tvivel bort. Jag hade ingen aning om vad hemligheten var, tills jag såg Tongkat Ali-kräm på sin nattduksbord. Efter att ha läst instruktionerna förstod jag allt. Vad kan jag säga, effekten är fantastisk!

  Olga, 28 år, Ekaterinburg.

  Recensioner av läkare om Tongkat Ali Platinum

  Cream Tongkat Ali Platinum gjorde en riktig revolution i behandlingen av sexuell patologi, detta bekräftas av recensioner av specialister som ordinerat läkemedlet till sina patienter.

  Användning av Tangatali Cream Platinum hjälper till att lösa problem med potens. En positiv effekt observeras om några minuter efter appliceringen av grädden och varar länge. Jag förskriver detta läkemedel som en del av komplex terapi och är nöjd med resultatet som observeras hos mina patienter. Erektioner blir mer kvalitativa, varaktiga är problemet med för tidig utlösning löst. Drogen hjälper en man att bli mästare i situationen, för att återfå förtroendet för sina förmågor, att bli av med sexuella problem. Varaktigheten och antalet sexuella handlingar som en man kan begå ökar.

  Vladimir Zatsepin, specialist på urologi. Erfarenhet - 15 år.

  Jag vet inte nu, men samtidigt läkemedlet förbjöds av Rospotrebnadzor, varför det hände, jag vet inte, men hört talas om det faktum att sammansättningen av kosttillskott distribueras i Ryssland, var inte en del av en av de viktigaste komponenterna - roten av malaysiska ginseng. Därför är en lång tid var jag skeptisk till sådana medel, men efter att ha lyssnat till recensioner av läkare om användningen av grädde Tongkat Ali Platinum, började jag att rekommendera det själv. Kontraindikationer för utnämningen av läkemedlet lite, en positiv effekt observeras i 95% av fallen. Läkemedlet tillhör gruppen kosttillskott, det är inte ett läkemedel. Krämen kan med framgång användas vid behandling av erektil dysfunktion och effekt av den märkbara inom 5 minuter efter applicering, och regelbunden användning av preparatet den positiva effekten på potensen blir mer stabil, effektiv. Biverkningar på grund av användningen av läkemedlet är sällsynta, men de överlåter sig själv efter avbokningen.

  Timur Vartanov, en andrologist. Erfarenhet - 21 år.

  Pris och var du kan köpa Tongkat Ali Platinum

  Cream Tongkat Ali Platinum kan köpas i ett apotek till ett speciellt pris, men köpare rekommenderar att du beställer läkemedlet på den officiella hemsidan (i ett apotek) där det finns bra rabatter. För att göra detta måste du utfärda en ansökan, varefter du kommer att ringa tillbaka för att förtydliga detaljerna i inköpet.

  Tangatali Platinum gör en man starkare i sexuella termer, ökar styrkan, vilket bekräftas av recensioner om drogen. Förberedelsen är gjord på grundval av naturliga ingredienser, inklusive roten av ginseng. Du kan köpa produkten med 65% rabatt till 990 rubel.

  Hur mycket kostar Tongkat Ali Platinum i apotek:

  • Moskva - 990 rubel.
  • St Petersburg - 990 rubel.
  • Vladivostok - 990 rubel.
  • Omsk - 990 rubel.
  • Ukraina, Kiev - 399 UAH.
  • Odessa - 399 UAH.
  • Vitryssland, Minsk - 23 rubel
  • Kazakstan - 5600 tenge.

  Gå till leverantörens hemsida

  analoger

  Analoger av Tongkat Ali Platinum på verkningsmekanismen är preparat Titan gel, Sealex Forte, Viagra, Vuka-Vuka. De är också gjorda på en naturlig basis och används för att förbättra styrkan.

  Bruksanvisning för Tongkat Ali Platinum

  För att uppnå den bästa effekten av applikationen är Tongkat Ali Platinum ordinerat med hänsyn till indikationer och kontraindikationer för användningen av komponenter som utgör grädden. Enligt användningsanvisningarna ska kräm appliceras jämnt över hela penisens längd, gnid det och massera penis. Män i deras recensioner erkänner skämt att det bästa resultatet kan uppnås om dessa handlingar produceras av en kvinna.

  Manlig libido växer tillsammans med penisens storlek. Mot bakgrund av användningen av grädden ökar sannolikheten för att samtidigt nå orgasm av sexpartner.

  Kontra

  Kontraindikationer för upptagandet av Tongkat Ali Platinum hos män:

  1. Arteriell hypertoni;
  2. Sjukdomar i nervsystemet.

  Hos kvinnor är läkemedlet kontraindicerat vid graviditet och amning.

  Eftersom produktens sammansättning innehåller roten på ginseng finns det biverkningar vid användning av läkemedlet: Utseendet på utslag på huden, ökat blodtryck, sömnlöshet, nervösa störningar. Om oönskade händelser utvecklas ska läkemedlet avbrytas. Det är också möjligt att ersätta läkemedlet med en analog när man samordnar efterföljande åtgärder med en specialist.

  Indikationer för användning

  Tongkat Ali Platinum är en förberedelse gjord på grundval av naturliga komponenter. Och är känd för närvaron av ginsengrot i sin komposition.

  • Indikationer för att ta drogen på män: sexuella störningar i form av minskad potens, erektil dysfunktion. Regelbunden användning av läkemedlet leder till en ökning av manlig kraft.
  • Hos kvinnor är Tongkat Ali ordinerad för: frigiditet, anorgasmi, livmoderns myom.

  BAA kan skapa en ny era av sexuella relationer, vilket ger mer sensualitet i dem, förbättrar orgasm. Detta bekräftas av de många recensionerna av dem som redan har använt botemedlet. Du kan applicera grädden inte bara med de listade sjukdomarna, utan också friska människor för att förbättra kvaliteten på det intima livet.

  Effekten av komponenter i ett verktyg

  Strukturen i Tongkat Ali Platinum innehåller en lista över naturliga komponenter:

  1. Roten av ginseng - stimulerar immunitet, ökar sexuell aktivitet, förbättrar erektionens kvalitet.
  2. Naturliga oljor - öka hudens elasticitet
  3. pektin - kunna öka penisens storlek flera gånger.
  4. Mikroelement (Fe, Na, Zn, Ca) - ansvarar för erektionens beständighet och säkerställer en bestående effekt

  I allmänhet ökar läkemedlet manpoten, ökar upprepad sexuell energi.

  Tillämpning av Tongkat Ali Platinum

  Problem med erektion och varaktigheten av samlag för män i ålder är tyvärr inte ovanligt.

  Nu på marknaden för medicinska preparat och biologiskt aktiva tillsatser är det möjligt att hitta många olika medel avsedda för att öka styrkan, men inte alla är effektiva och testade som Tongkat Platinum.

  struktur

  Kompositionen av åtgärden innefattar roten till långlökad eurycoma, ginsengrot, royal gelé och potatis maltodextrin, renat vatten, glycerin och cellulosa.

  De viktigaste aktiva beståndsdelarna är följande komponenter.

  Extrakt från roten av långbladiga eurycoma

  I Malaysia heter det Tongat Ali, därav namnet Platinum. Växten har använts i århundraden för att förbättra hanehälsan, den här komponenten ingår i de flesta droger för att förbättra styrkan som en afrodisiakum.

  Rots effektivitet har bevisats av århundraden av träning, effektiviteten och läkare bekräftar.

  Den kraftfulla rot effekten förklaras av substansens förmåga att framkalla ökad produktion av testosteronhormonet, medan processen är helt säker och naturlig, eftersom eurycoma är en naturlig komponent som inte orsakar allergiska reaktioner och hormonella misslyckanden.

  Royal Royal Jelly

  Det är ett riktigt lagerhus med användbara ämnen, inklusive hormoner, vitaminer, mikroelement som är viktiga för organismen och mineralerna. Alla dessa komponenter kan förbättra vitala krafter hos en person, återställa det kardiovaskulära systemet, nervsystemet och stärka kroppens motståndskraft mot virus och infektioner.

  Royal Jelly är en ovanligt näringsrik substans som används i naturen för att mata en normal bi till livmodern efter det att den föregående dog.

  Roten av ginseng

  Denna naturliga komponent är så populär i öst att lokala läkare inte ens kan bestämma gränserna för dess användning, det kan läka allt, inklusive reproduktionssystemet. I beredningen kan du med denna komponent ge vitalitet och till och med förbättra muskulaturens tillstånd.

  Effekter på manlig kropp

  Mottagning har följande effekter:

  1. Förbättrar trevliga känslor i orgasmprocessen. På en annan nivå av testosteron varierar känslorna. Genom att öka mängden av hormonet kan du fullt ut uppleva alla läckerheter av sexuell tillfredsställelse. Det hjälper till med denna och ökad ton, såväl som normal drift av nervsystemet - som ett resultat av det förhöjda humöret ger kön av färger och intryck.
  1. Ökning av blodcirkulationen i penis i kombination med en ökning av testosteronnivån gör det möjligt att uppnå maximala erektioner på grund av normal påfyllning av venerna med blod och korrekt funktion av penisens klyfösa kroppar. Återställande av normal cirkulation i bäckenorganen, inklusive kön, ger inte bara en bra men också en lång erektion.
  1. Ofta är ett kort samlag, resultatet av en mans otillräcklighet under varaktigheten av en erektion, och eftersom drogen effektivt bekämpar detta problem behöver man inte uppleva sexprocessen. Och krafterna för detta kommer att ge ginseng och royal gelé.
  1. I ungdomen kände alla attraktionen bara från blicken på den vackra tjejen, så kroppen svarade på överskottet av testosteron i blodet. Under årens lopp förändras hormonella bakgrundsförändringar och den manliga kroppen, men eurycoma-extraktet, som en utmärkt naturlig afrodisiakum, kan återställa de här underbara känslorna och låta mannen igen känna sig ung.
  1. Drogen har ett antal ytterligare, men från detta inte mindre användbara egenskaper. Kombinationen av alla komponenter ökar immuniteten avsevärt, vilket gör att du inte blir sjuk även under influensafasen.
  1. Bygg muskelmassa. Testosteron stimulerar bildandet av proteiner för att bygga muskler och förhindrar utvecklingen av kortisol, vilket förstör deras vävnad. Läkemedlet syftar till att stimulera produktionen av det huvudsakliga manliga hormonet i Leydig-celler som finns i testiklarna i testiklarna.

  Ginseng i ett komplex med ökat testosteron ger mannen styrka, ökar uthållighet och fysisk styrka, underlättar återhämtning efter belastningar.

  Indikationer och kontraindikationer för användning

  Angivanden för antagning:

  • sjukdomar i prostatakörteln, inklusive prostatit;
  • erektil dysfunktion
  • tidig utlösning
  • minskad libido;
  • impotens;
  • trötthet under och efter kön.

  Instruktioner för användning anteckningar kontraindikationer:

  • allergi mot komponenter;
  • allvarliga problem med nervsystemet
  • sömnstörning
  • hypertoni;
  • kronisk hjärtsjukdom;
  • problem med blodkärl, ateroskleros.

  Applikationsfunktioner

  Tillverkare av läkemedlet rekommenderar att ta det enligt två system beroende på syftet med behandlingen:

  1. 1 kapsel i 1 timme före samlag, är det möjligt under måltider och med en liten mängd alkohol för att förbättra erektionen, reglera ejakulationen, förbättra trevliga känslor. Läkemedlet tas oregelbundet.
  2. 1 kapsel var tredje dag för att förbättra spermatogenesen (med manlig infertilitet), öka vitaliteten, öka penis, reglera erektilfunktionen, behandla prostata sjukdomar - prostatit, adenom och ökad libido.

  För att lösa dessa problem rekommenderas att läkemedlet tas regelbundet i kurser om 3-6 månader, medan du tar medicinen i en månad, tar sedan en paus i 2 veckor och startar sedan kursen igen.

  recensioner

  De flesta är positiva, men det finns också negativa. Men ofta beror detta på felaktig användning av läkemedlet eller förekomsten av kontraindikationer till inträde.

  Recenserad av Владимир 68:

  "Naturligtvis köpte jag inte kosttillskott!)) Det var bara att tillverkaren hade en reklamkampanj och det var möjligt att få en presentförpackning med två kapslar. ja, jag kunde inte gå förbi freebie!)) i slutändan blev jag ägare till den skattade lådan. länge låg hon i tomgång, tills jag oavsiktligt fick ögat och bestämde mig för att använda den för det avsedda ändamålet. att jag kan säga på förnimmelserna, som om det fungerar. men det är svårt att döma, för jag har inga problem i detta avseende. kanske förväntade jag mig verkligen något otroligt, men allt var ganska vanligt. Tja, det kan bara läggas uthållighet och reducera återhämtningsperioden mellan handlingar. Min åsikt är att om du har allt med ett sexuellt liv är normalt, så finns det inget att ta dessa piller. om bara för att hålla till sista utväg. och var försiktig med dem, det finns biverkningar från hjärt-kärlsystemet. "

  Lagrings- och Köpvillkor

  Läkemedlet frigörs utan recept, men innan du använder, bör du kontakta en läkare. Förvara i en torr, skyddad från ljus, placera vid en temperatur av högst + 25 ° C. Hållbarhetstid är 3 år.

  Drogen tillåter dig att återvända en mans ungdomliga sexuella kraft. Komponenterna som ingår i det är exceptionellt naturliga, men deras effektivitet minskar inte. Det är bevisat att läkemedlet ökar testosteronhalten och stärker också den sexuella lusten, ger en full och lång erektion, förbättrar människans övergripande välbefinnande, ger vitalitet, energi, hälsa.

  Tongkat Ali Platinum i Moskva


  Tongkat Ali Platinum (Tongkat Ali Platinum) - Kosttillskott för män, ökar potensen och ökar varaktigheten av erektion. Köp Tongkat Ali Platinum i Moskva i ett apotek vi kan ha - priset på Tongkat Ali Platinum i Moskva 900 rubel 10 kapslar.

  Kostnaden för leverans med kuriren Tongkat Ali Platinum i Moskva och St Petersburg är 300 rubel. Leverans utförs på orderdagen helt anonymt (även kuriren vet inte vad som finns). Leverans via post av Ryssland, utförd av 1 klass kostar 300 rubel, frakt på beställningsdagen. När du betalar online - en rabatt på 3-5%.

  Tongkat Ali Platinum enligt våra kunders uppfattning och gästens kommentar visade sig vara ett ineffektivt kosttillskott för styrka. Det rekommenderas att titta på analoger och preparat som liknar Tongkat Ali Platinum. Läs recensioner och kommentarer från besökare, ofta hjälper de till att göra rätt val.

  Foto Tongkat Ali Platinum 10 kapslar

  Sammansättning: 100% naturlig

  Giltighet: upp till 4 timmar

  Åtgärdsstart: 30-40 minuter senare

  Inträde med alkohol: kompatibel

  Tillgänglighet: Slut i lager :(

  Pris: 900 RUB 10 kapslar

  Analoger av Tongkat Ali Platinum i Moskva i ett apotek

  Innan du använder analoger eller läkemedel som liknar Tongkat Ali Platinum, rekommenderar vi att du konsulterar din läkare. Lär dig om effekten av varje läkemedel, såväl som om du har kontraindikationer för dem.

  Tongkat Ali Platinum är:


  Tongkat Ali Platinum är ett verkligt genombrott inom medicinområdet, ett medel är avsett att öka männens styrka. Ett läkemedel baserat på rötterna från tongkatplantan utvecklades. Under många århundraden studeras växten av malaysier, de hävdar att detta är det bästa sättet att bekämpa manlig styrka.

  Tongkat Ali Platinum - handling på män:


  Effekten på män är ganska bra, som redan nämnts ovan. Under läkemedlets inverkan ökar erektionen, ökningen ökar. Om du tar drogen, kan du öka produktionen av testosteron, reproduktiv funktion kommer att återställas. Den största fördelen, som verkligen gläder män - är en ökning i penis med några centimeter.

  • Fysiska eller psykiska problem;
  • Frekvent stress eller överarbete;
  • Missbruk av dåliga vanor
  • Underhålla en felaktig livsstil.


  En annan anledning till att det kan finnas misslyckanden på sexuell sfär är trauma eller några av de sjukdomar som har överförts. Tongkat Ali Platinum kan aktivt bekämpa alla dessa problem, erektil dysfunktion kommer tillbaka till det normala. Nu kommer kön bara att ge trevliga känslor och känslor, som tidigare det helt enkelt var omöjligt att uppleva.

  Vet inte vilken drog som passar dig? Provuppsättningar gör att du kan välja det mest effektiva läkemedlet och samtidigt spara dina pengar!

  Detta är viktigt. Tongkat Ali Platinum är ett verkligt genombrott inom medicinområdet, ett medel är avsett att öka männens styrka. Ett läkemedel baserat på rötterna från tongkatplantan utvecklades. Under många århundraden studeras växten av malaysier, de hävdar att detta är det bästa sättet att bekämpa manlig styrka.

  Tongkat Ali Platinum - Dosering och administrering:


  Tongkat Ali Platinum sättet för applicering och dos beror på vilken effekt du behöver uppnå. Om det här är en enstaka mottagning med syfte att förbättra erektionen, behöver du bara dricka en kapsel, en timme innan du planerar att vara intim. Pillen tvättas bara med vatten, ingen alkohol bör vara närvarande.
  I närvaro av en sådan sjukdom som högt blodtryck är det nödvändigt att späda tabletten i ¼ av vattnet. Om en man behöver göra sin spermier mer "kvalitet" och göra spermatozoa mer mobil, är det nödvändigt att genomgå en hel behandling: en gång i tre dagar är en kapsel full. Det är nödvändigt att utföra sådana förfaranden exakt 3 månader, varefter en paus görs.

  Tillsammans med Tongkat Ali Platinum i Moskva bokar de ofta

  Tongkat Ali Platinum - tablettkomposition:


  Tongkat Ali Platinum-kompositionen av p-piller är verkligen unik. De flesta komponenterna samlades i ett helt rent ekologiskt område. Den huvudsakliga aktiva substansen är roten till eurycoma. Det används ofta för att bli av med en person från många sjukdomar, samt öka libido.

  • Royal Bee Milk. Det har tillräckligt med mineraler och vitaminer, under deras inflytande är körkroppens normalisering normaliserad;
  • Roten av ginseng.


  Jag skulle också vilja notera att bin mjölk återställer metabolismen, kroppen kan självständigt kämpa med olika infektioner och mikrober. När det gäller ginseng - det är den bästa afrodisiakum som ingår i många tillsatser.
  Tongkat Ali Platinum är en av de få droger som kan kraftigt förändra människans liv.