Huvud
Massage

Vitaprost - instruktioner för användning, verkliga motsvarigheter och frigöra formen (tabletter 100 mg, suppositorier 50 mg, 100 mg forte Plus lomefloksatsin) läkemedel för behandling av akut och kronisk prostatit hos män. struktur

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Vitaprost. Det finns recensioner av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på användningen av Vitaprost i deras praktik. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analoger av Vitaprost i närvaro av befintliga strukturella analoger. Används för behandling av akut och kronisk prostatit hos män. Preparatets sammansättning.

Vitaprost - har en organotropisk effekt på prostatakörteln. Minskar graden av svallning, leukocytisk infiltration prostata, normaliserar sekretoriska funktion av epitelceller, ökar antalet lecitin granuler hemliga acini, stimulerar muskeltonus i urinblåsan. Minskar trombbildning, förbättrar mikrocirkulationen i prostatakörteln, har antiaggregant aktivitet, förhindrar utveckling av venös trombos i prostatakörteln.

Baserat på data från kliniska studier är det bevisat att Vitaprost reducerar volymen av prostatakörteln måttligt. Läkemedlet minskar svårighetsgraden av obstruktion och irriterande symtom vid godartad prostatahyperplasi, vilket uppenbaras av en ökning av de maximala och genomsnittliga volymena flödeshastigheterna för urinflödet och en minskning av volymen av kvarvarande urin.

Kliniska studier har visat att användningen av Vitaprost-läkemedlet minskar sannolikheten för exacerbation av kronisk antibakteriell prostatit, inte orsakar förändringar i parametrarna för klinisk och biokemisk blodanalys, allmän urinanalys. Effekten av Vitaprost-läkemedlet för förebyggande av exacerbationer av kronisk abakteriell prostatit uppskattas till 97,5% av läkareforskarna.

Vitaprost normaliserar parametrarna i prostata och ejakulat. Minskar smärta och obehag som orsakas av prostatit, eliminerar dysursfenomen, förbättrar copulatorisk funktion.

Lomefloxacin (Vitaprost Plus) är ett brett spektrum baktericidmedel från gruppen av fluorokinoloner. Den påverkar det bakteriella enzymet DNA-gyras, som ger supercoiling DNA-former ett komplex med dess tetramer (A2B2 subenheten av gyras) och ger transkription och DNA-replikation, leder till döden för de mikrobiella cellerna.

struktur

Extrakt av prostata + hjälpämnen.

Extrakt av prostata + Lomefloxacinhydroklorid + hjälpämnen (Vitaprost Plus).

vittnesbörd

 • kronisk prostatit;
 • akut prostatit (Plus);
 • förebyggande av exacerbationer av kronisk abakteriell prostatit (för tabletter);
 • godartad prostatahyperplasi (för tabletter);
 • tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

Blanketter för frisläppande

Tabletter belagda med 100 mg.

Rektala ljus 50 mg.

Stearin rectal 100 mg (Vitaprost Forte och Plus).

Instruktioner för användning och mottagning

Tabletter ska tas oralt 1 tablett 2 gånger om dagen. Behandlingstiden för godartad prostatahyperplasi är minst 30 dagar; med kronisk prostatit - inte mindre än 10 dagar.

För att förhindra exacerbationer av kronisk prostatit applicera 1 tablett 2 gånger om dagen i minst 30 dagar - 1-2 gånger om året.

Rektala suppositorier ska användas efter spontan tömning eller rengöring av tarmarna i tarmarna för en soppa. 1 gång per dag. Efter införandet av suppositoriet borde patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Varaktigheten av behandling med Vitaprost suppositorier är minst 10 dagar.

Applicera rektalt på 1 suppositorium efter spontan tömning eller rengöring av tarmkanalen för 1 soppa. 1 gång per dag. Efter införandet av suppositoriet borde patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Läkaren bestämmer varaktigheten av behandlingskursen individuellt. Minimiperioden av behandling med Vitaprost forte suppositorier för godartad prostatahyperplasi är 15 dagar, för kronisk prostatit 10 dagar, för hyperaktiv blåsan 20 dagar.

Läkemedlet ska appliceras rektalt till 1 suppositorie en gång om dagen efter enema eller självtömning av tarmarna.

Före användning ska suppositoriet avlägsnas från konturcellspaketet. Efter administrering av läkemedlet ska patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Behandlingsförloppet fortsätter tills patogenens försvinnande i prostata utsöndring och är från 10 till 30 dagar (individuellt för varje patient).

Bieffekt

Kontra

 • överkänslighet mot läkemedlets komponenter;
 • barn och ungdomar upp till 18 år (perioden för bildning och tillväxt av skelettet) (Vitaprost Plus).

Applicering under graviditet och amning

Läkemedlet används inte hos kvinnor.

Användning hos barn

Vitaprost Plus är kontraindicerat hos barn under 18 år (perioden för bildning och tillväxt av skelettet).

Applicering hos äldre patienter

Vitaprost formulering i suppositorier kan också rekommenderas som en komponent av komplex terapi av kroniska prostatit patienter i alla åldrar (inklusive i kombination med benign prostatahyperplasi), såväl som för rehabilitering av patienter efter akut prostatit.

Särskilda instruktioner

Genomföra ytterligare kliniska studier i syfte att bedöma graden av smärtlindring som ett resultat av behandling av kronisk prostatit narkotika Vitaprost möjligt att etablera effekt vid behandling av kronisk icke-bakteriell prostatit, främst för att minska smärtan.

Framställningen Vitaprost rektala suppositorier kan rekommenderas också som en komponent i komplex terapi av kroniska prostatit patienter i alla åldrar (inklusive i kombination med benign prostatahyperplasi), såväl som för rehabilitering av patienter efter akut prostatit.

Behandling av kronisk prostatit, anges före och efter operation på prostatakörteln är att integreras tillsammans med uppdraget förutsätter Vitaprost tabletter tillämpning av andra grupper av läkemedel och icke-drogterapier.

Kliniska studier som syftade till att bedöma effekten av Vitaprost på spermatogenes hos patienter med infertilitet, som utvecklats mot bakgrund av kronisk prostatit, fick en positiv effekt av läkemedlet på spermatogenes. Vitaprost kan rekommenderas för patienter med en sekretorisk toxisk form av infertilitet, utvecklad mot bakgrund av kronisk prostatit.

Droginteraktioner

Samtidig användning ökar aktiviteten av orala antikoagulantia och toxiciteten hos icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID) ökar.

Läkemedel som blockerar tubulär utsöndring, sakta ner läkemedlet.

Det finns ingen korsresistens med penicilliner, cefalosporiner, aminoglykosider, co-trimoxazol, metronidazol.

Analoger av läkemedlet Vitaprost

Strukturala analoger för den aktiva substansen:

 • Vitaprost plus;
 • Vitaprost forte;
 • prostatilen;
 • Samprost;
 • Uroprost.

Vitaprost

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Jag är på ett personligt exempel övertygade pengar som tack vare honom, jag äntligen blev av prostatit, som jag på allvar har brytt och därefter, sedan kom han tillbaka och så cirkeln, även om läkare att förskriva mycket allvarliga och dyra piller, men resultatet blev en - botas, och igen återfall. Läkemedlet hjälpte mig också bokstavligen om en månad, tog 2 tabletter om dagen, men redan bokstavligen en vecka senare noterade att all smärta hade gått, så det fanns ingen plats att vara och frekvent uppmaning att gå på toaletten. Nu har det varit mer än ett halvt år sedan inträdet och vintern har gått, även om det ibland frös, men det fanns inga problem med prostata, för mig är Vitaprost en hitta.

Nyligen, på grund av stress på jobbet, började problem med maskulin hälsa, prostatit är en mycket obehaglig öm. Det fanns obehag i perineum och det fanns periodiska smärtor medan man gick på toaletten. Jag försökte behandla den med Vitaprost. Jag köpte den i tabletter - det är bekvämare att ta det och det är mer lönsamt till ett pris. Ett gott resultat upplevdes vid slutet av den första veckan av behandlingen. Allting gick tillbaka till det normala. Smärta med urinering upphörde, erektionen förbättrades. Så började jag igen att leva ett normalt fullt sexliv. Upplevde det i ungefär en månad och nu finns det inga problem alls, så jag rekommenderar starkt att botemedlet är bra!

Vitaprost hjälpte mig att bota prostatit. Det bör omedelbart ta hänsyn till att läkemedlet kan ge reaktioner. Personligen var jag överens med läkaren.
Jag drack en månad, 2 tabletter om dagen. Denna kurs är lämplig för kronisk prostatit. När de första symptomen uppträder kan 10 dagar räcka. Oavsett att öka doseringen är inte nödvändig, eftersom det är osäkert.
Tabletter fungerar snabbt. Personligen, efter bara 5 dagar, kände jag en signifikant lindring av tillståndet. En månad senare var prostatit helt borta.

Utvecklad prostatit sedentär livsstil och Malehaw frostat på vintern, förvärrar situationen. Inflammation diagnostiserad av läkaren, men lycklig, situationen var långt ifrån försummad, han kastade alternativ, massager svepte bort omedelbart, ljus ville inte, men gick med på p-piller. Jag började ta emot, när även den sexuella funktionen, även tänkandet var obehagligt, och även resor till toaletten gav inte nöje. Tog strikt enligt anvisningarna.
Totalt var 2 veckor tillräckliga för att förbättra hälsan, men eftersom jag köpte 2 paket piller och den andra var bara hälften konsumerad fixade de övriga 6 dagarna effekten. Smärtan var helt borta, toaletten slutade springa varje minut, och processen med urinering var normal. I en sexuell plan har stasis avlägsnats, han började kön redan efter en och en halv och en halv sedan starten av upptagandet, där stimulerade prostata redan i vissa sexuella handlingar, förutom effekten av tabletter. Kort sagt, det här är det sätt jag behandlades, jag gjorde inga skamliga procedurer, det fanns ingen smärta från behandlingen, även om jag inte skulle bli förvånad över att ljus och massage skulle fungera snabbare. Vid pillerstyrkan påverkades inte, om endast sperma blev mer, men det här igen på grund av stimulering av prostatakörteln.

Förutom Vitaprost-tabletterna finns det också suppositorier - en mycket bra sak, agera snabbt och pålitligt. Tabletter i detta avseende ligger lite bakom, men fungerar fortfarande lika bra. Reaktionshastigheten är klar, absorptionen i tarmen är bättre. Tja, plus de behöver inte sättas någonstans så att människor med fördomar kommer att närma sig 100%. Och tabletterna är billigare, paketet med 20 stycken inuti kostar ca 1500 rubel., Medan 10 ljus 1200 rubel.
De ska tas två gånger om dagen, så att förpackningen är tillräckligt i 10 dagar, och samma behandlingskurs varar för kronisk prostatit. Och i själva verket tar ingen mening, inflammation avlägsnas, smärtan försvinner. Och om du börjar dricka dem så snart symptom uppstår, kommer tillståndet att normaliseras ännu snabbare. Det är sant att effekten inte är evig, jag har använt dessa piller i några år, 1 pack är tillräckligt för 4-6 månaders tyst liv, så återkommer symptomen. Men det är redan kroniskt, det är bara att du inte kan bota det en gång för alla, så jag gör det enklare efter behov. Men varje gång hjälper säkert, så två gånger / tre gånger om året för att ge ett och ett halvt tusen för ett paket, är jag klart redo.

Kolliderade med produkterna av NizhFarm tre gånger, för första gången han behandlade inflammation med piller, tog behandlingen lång tid, för att normalisera staten det tog en månad. Andra gången samma tabletter gjorde förebyggande underhåll så snart jag misstänkte symptom - här arbetade de på högsta nivå. Situationen lättade mycket snabbt, där mindre än en vecka gick och de första smärtan var borta länge. Men tredje gången, när han inte lyckades förhindra symtomen och fick inflammation igen, behandlades han redan med ljus. De går inte till någon jämförelse med tabletter, de stod inte ens i närheten. Spasms avlägsnas om 3 dagar, och effekten av tabletter ska i bästa fall vänta i ungefär en vecka. Enligt min åsikt är skillnaden uppenbar. Men piller kostar mindre, plus de är bekväma att ta och från ljuset brinnas något. I allmänhet har alla sina egna gyllene medelvärden. Jag föredrar personligen att ta piller med profylakse, och jag kommer att behandlas i framtiden som ljus.
Bad jag kan inte säga tillräckligt om tabletterna, de är säkra, pobochek dem inte, under loppet fortfarande gäller, och effekten av saknade nästan ett halvt år, så om du inte missa tillfället kan p-piller hindra utvecklingen.

Med prostatit led i 2 år. Jag såg annonsen av Vitaprost-läkemedlet och beställde det via Internet. Snart fick jag en låda med blå, inuti 20 tabletter och instruktioner. Beskrivningen av kompositionen sa inte mycket till mig, men uppgifterna om kliniska prövningar indikerade att effekten av botemedlet visat sig så mycket som 97% av fallen gav mig förtroende för mig.
Det finns inga kontraindikationer, så jag började använda drogen utan rädsla. När det gäller dosering, där det sägs att du måste ta 2 tabletter om dagen i en månad, insåg jag att ett paket inte räcker för mig. Jag beställde 2 fler förpackningar - de kom också snabbt och utan problem.
Ungefär från den andra veckan av att ta piller, började smärtan i ljummen minska, frekvent nattvattning i toaletten minskade till 2-3 besök, och under urinering blev mindre besvärande vid urinering. Vid slutet av 3: e veckan kände jag mig bättre, så jag bestämde mig för att träffa läkaren. Han noterade att min tumör somnade och jag är på väg till återhämtning. Till slut drack jag hela kursen. Helt från prostatit var inte nödvändigt för att bli av med, men resultatet var utmärkt. För att konsolidera den positiva effekten och förbättra den - började ta ett medel för att förebygga: Jag tar en månadskurs 2 gånger om året. Varje gång effekten är bättre.

Antiinflammatorisk läkemedel Vitaprost - feedback

Negativ feedback

Hej kära läsare. Jag vill skriva om behandlingen av denna lättsamma, svår-behandla prostatit. Det började plötsligt och snabbt. På hösten började frosten börja, jag pratade i telefon bredvid jobbet, konversationen var länge, mekaniskt satt på en konkret kallkran. Efter att ha spenderat 15 minuter gick jag hem. Vid den här tiden skilde han sig från sin fru och på dag 3 var han förtjust i starka andar. Han började känna smärta i testikelns undersida, ökad i storlek som är en känslig ven. Hustrun återvände är bra, men attacken tror inte att dra sig tillbaka. Gick till doktorn visade ultraljudsorganen normalt, doktorn sa att denna prostata ger dessa organ och när den undersöktes pressade prostata, ökade smärtan i testiklarna omedelbart. Har utsett eller nominerat för att skicka eller genomföra behandling av ett antibiotikum och rektala suppositorier VITAPROST.

Som ett resultat är behandlingsförloppet med läkemedel färdigställt. Symtom utan förändringar, smärtarna sov, men väldigt lite. Effekten kände inte alls. Jag är en ivrig ölälskare. Jag måste dela med denna missbruk. Efter värdelösa förberedelser bestämde sig för att avstå från alkoholhaltiga drycker.

Inom en månad började sjukdomen recede, men det uppträder med jämna mellanrum, speciellt när, och ibland på semester, dricker du fortfarande alkohol. Kortare än ett år har gått, och sista gången när inflammerad igen bestämde sig för att köpa igen Vitaprost, och igen ledsen för pengarna, skillnaden med användning av dessa ljus inte alls utom att bränna.

Jag vägrade helt vin. I en tidning läste jag en folkmedicin för prostatit. Kombinera den naturliga honungen och de råa pumpafrön i skalet, passerat köttkvarnen. Ta varje dag 1 tsk per dag. Jag använder den här metoden i 4 månader och hjälper verkligen. Om det finns inflammatoriska processer, då nästan omärkligt. Nu letar jag efter en bra urologspecialist som skulle utse en normal effektiv lösning, och inte en reklampacifier som den inkompetenta läkaren föreskrev. Detta är min personliga åsikt. Jag anmälde mig till en betald klinik och jag kommer säkert att dela med dig, jag hoppas att vinna.

Prostatit behandlas I ett komplex av olika droger och metoder, beroende på försummelse, på lång sikt, säger ett par år. En reklam magi produkter som är värda mycket pengar lovar att botas på 20 dagar, med hjälp av sjuka människor för att tjäna dem en massa degen och komma upp med nya värdelösa piller. Kasta dåliga vanor. Jag önskar alla god hälsa.

Förr eller senare möter många män prostatiska sjukdomar som prostatit och adenom.

För dessa patienter utvecklades Vitaprost. Vitaprost är som regel ordinerad som en del av komplex terapi tillsammans med antibiotika, som reglerar urodynamik, prostata massage.

Enligt de angivna instruktionerna, Vitaprost - bör minska ödem i prostatakörteln och på alla sätt är det fördelaktigt att påverka det.

Suppositoriet införs en gång om dagen, företrädesvis över natten. Minsta behandlingssättet är 10 dagar. Och hur många dagar som behövs för den optimala kursen, kan endast bestämmas av den behandlande läkaren.

A, Läkemedlet är ganska dyrt, ca 950 rubel för 10 stycken, men det har inte varit några synliga förbättringar, personligen, av mig.

Även när jag slutade använda dem märkte jag inte skillnaden innan jag tog, under och efter mottagandet. Det känns som om jag bara tog en napp. Varken positiva effekter, eller några biverkningar, alls ingenting.

Jo, naturligtvis, allting är individuellt, kanske någon hjälper honom, men personligen drog detta läkemedel mig inte alls på.

Hennes man blev utskriven Vitaprost plus på morgonen efter den första ljuset fruktansvärda buksmärtor i röven, den ständiga längtan använda toaletten, och slem och blod. Läkaren rådde ljus med novokain och havtorn för att lindra smärta, men har ännu inte hjälpt. mannen känner fruktansvärt själv. Här är det härdat. Tänk ett par gånger innan du tar detta mirakel effektiva verktyg. för mycket chans för biverkningar

Jag känner mig väldigt dålig. Efter det första ljuset började flatulens. Efter den andra - en konstant bubbling och gaser. Efter den tredje - smärtan i ändtarmen, vill du alltid gå på toaletten, du går sex gånger i timmen, redan, förlåt mig, det finns inget att tömma, men röven rinner. Dessutom frysningar, ingen aptit eller humör. Jag vet inte hur bra han är för sitt avsedda syfte, men jag är rädd för att jag inte kommer att kunna slutföra hela kursen. Innan det brukade jag använda vitaprost utan antibiotika, det fanns normer.

Jag passar inte kategoriskt. Ett par timmar efter appliceringen börjar brinna, klåda, svårt obehag. Problemet är inte unikt för mig, som jag läser här från recensioner.

Jag är inte säker på vad som hjälpte mig, för jag går igenom komplex behandling, kanske vitaprost. Men för mig har han en stor nackdel. Det är omöjligt att begränsa sig själv. Alla anvisningar, efter att ha tagit ett par timmar, går du i toaletten i de flesta fall. Det finns ingenting, men detsamma. Det är osannolikt att sådan behandling fungerar

Vitaprost drömmer om mig i mardrömmar. Inte bara det hos mig på 36 år med en prostata av ett problem, så skapar också förberedelserna för beslutet av dessa problem många nya. Jag tilldelades urologen (sadyuga han, förmodligen) suppositorier Vitaprost satt på natten för 1 pc, kursen är 2 veckor. Varför är det så mycket obegripligt, i paketet med 10 ljus, var ska man ta ytterligare 4? Eller var ska man placera de återstående 6 från den andra förpackningen? Läkemedlet kostar mycket, så jag bestämde mig för att köpa ett paket till en början. Det är bra att jag inte köpte 2 på en gång. Eftersom jag ibland har förstoppning, började förödmjukelse med en rensningsema. Tja, jag behandlas. Vitaprosts första ljus blåste mig nästan från denna dödliga värld till himlen. Magen snurrade, gav ut till skåpet allt som kunde och ännu mer, viljan slutade inte hela natten, i anusen elden... Den natten kommer jag aldrig att glömma. Jag kände mig riktigt dålig och andades genom tiden. Jag väntade knappt tills effekten av drogen är över.

Det är klart att jag inte har behandlats av detta mirakelmedel. Jag är förvånad bara urologen, varför det var omöjligt att utse ett piller? I ansökan är de mycket trevligare.

Testade Vitaprost, det är för giftigt. Reaktionen på den är oförutsägbar. Svettning, upprörd av stolen, mitt hjärta kliar, det hoppar.. det är varmt. Jag avbröts, berättade för att ta en paus. Men faktum är att sjukdomen inte väntar. Därför bestämde jag mig för att prova Prostiatilen på egen risk. Från honom var det mindre av en paddel: en stol. Men då passerade han. Så jag använder bara Prostatilen.

Neutral feedback

 • behandla, men en lång kurs

Våra läkare gillar att utse vitaprost i ljus. Här även för mig knappast min kroniska prostatitzabolit min min urolog på en gång utser Vitaprost av ett ljus i komplex terapi. Det är värt att notera att de inte alltid hjälper. Urologen utser vanligtvis dem i 5 dagar och efter dessa dagar finns det ingen användning. Ibland förlänger jag själv kursen till 2 veckor och då är känslan liten. Symtomen minskar något och smärtan blir mindre. Jag rekommenderar att du tar dem bara på natten, för om du tar på eftermiddagen är det nästan oundvikligt att gå på toaletten. Slutsats: Vitaprost-suppositorier behandlas, men ta mer än vad läkaren säger. Men deras pris är långt ifrån små. Starkt inte klart.

 • Lite lättnad i slutet av kursen
 • Infernal smärta vid upptagande
 • dyr medicin

Vår farfar 8 år gammal lider av kronisk prostatit, och i lågsäsong har han förvärringar.

Sedan skriver proctologen ljus "Vitaprost", som kallas för att förbättra inflammatoriska tillståndet med hjälp av antibiotikan som ingår i ljusen.

Trots att efter att ha fått hela kursen (10 ljus) förbättras staten något, men mottagandet av den 80-årige morfaren överlever knappt, så idag måste någon vara nära.

I allmänhet, enligt beskrivningen av farfar, liknar villkoret början på kvinnornas födelse.

Innan du sätter i ett ljus måste du göra en rengörande enema. Efter ett tag sätter du in ett ljus och lägger dig ner. Men det är omöjligt att ligga ner, eftersom starka falska uppmaningar till avföring börjar, bara en riktig uppbrytning, som varar 4-5 timmar.

Farfar är så utmattad att han i 10 dagar antingen ligger i en soffa eller groans, och självklart kan han inte lämna huset alls.

För att överstiga det börjar farfar börja "vrida tarmar" mycket, hela mottagningen åtföljs av inferna smärtor i buken.

Den bakre delen är också smärtsam, tillsammans med ljus måste du använda fettfetter.

Och bara efter tiden efter kursen konstaterar farfar en liten lättnad.

Självklart är detta läkemedel långt ifrån det enda läkemedlet för prostatit, det behandlas intensivt av andra och folk- och läkemedelsmedel.

Han behandlar all behandling strikt med den behandlande läkaren, så medan han kan köra bort hotet av första grads cancer.

Som kommer att vara längre - livet kommer att visa, och jag rekommenderar alla män att regelbundet kontrollera och inte börja denna sjukdom, trots allt behandlas det långsamt och däckligt.

29 år gammal. Kronisk prostatit (inte bakteriell). Läkaren rekommenderade den vanliga Vitaprost (ljus). Jag köpte den. Jag kom hem, läs recensioner här och lite rädd om pobochki. I mitt fall fanns det ingen diarré, men allt visade sig bara motsatsen. Dessa 10 dagar, medan de gick igenom kursen, slutade toaletten nästan nästan att gå. Därför snarare ett dåligt hälsotillstånd. Sann enema sättade inte (hemma finns det ingen möjlighet till detta).

Men om arbetet i magen efter användning av läkemedlet återupptogs, så var det verkligen ingen påtaglig effekt vid behandling av prostatit. Mitt huvudproblem var i frekvent urinering - inget mycket har förändrats. Jo kanske för 5% började sjunka. Och det verkar för mig, jag lugnar mig själv)

En annan intressant observation är styrka. Med detta i allmänhet fanns inga problem. Men efter behandlingens gång verkar det som om kroppen började bete sig som i åldern 17-20 år. Så, om någon har ett problem med det här är det förmodligen värt att försöka - i intim mening kan du förvänta dig en styrka av styrka :)

 • Det verkade
 • tar drogen positivt på potensen! Även om det var med dessa speciella problem och inte var det.
 • Magebrott.

Och den generella inte uppenbara effekten av behandlingen.

Vitaprost tillskrivs min äldre bror från prostatit. Det var på den tiden då han var med oss ​​att han bodde med sin fru, som han hade i huset renoveringen gjordes, gick han till läkaren att han är en tillskrivs något annat, som ett resultat av bror bara bröt samman och gick till den regionala sjukhuset till en annan läkare, som och tillskrivna honom prostatit.

Naturligtvis hans bror tidigare undersökts och rekommenderas att inte köra ont, men han ville inte lyssna på någon, men nu måste behandlas. Här ljus prostatit på hans sinne och gick, men problemet är att vid en tidpunkt då det är de behandlade det för hela kursen just lagt lågt och inte gå ut, är det hela att han säger att känslan är att förlossningen eller skära och smärta överallt.

Vitaprostljus är små och injiceras normalt, men här innan du går in måste du rensa dig bra, eller hellre, göra en enema och före varje injektion. Olika salvor bör också finnas till hands, eftersom den platsen innan du förlorade en puls var sjuk och till och med narged.

Min bror först när han behandlades trodde han att han skulle kunna ordineras något annat, men nej, bara Vitaprost och han fortsatte behandlingen. Även efter att ljuset har införts är det nödvändigt att ligga tyst och ligga ner. Men det fungerade inte för anledningen att dess början är väldigt muddled och twisted. Inuti, i buken, allt gick bara ihop och till och med en sådan man som han inte kunde ligga stillsamt och tyst och skrek och stönade det som bara inte var.

Först trodde jag att det här är biverkningar, men doktorn och jag och min bror försäkrade om att det borde vara så, måste bara uthärda. För att bli behandlad var det nödvändigt 10 dagar, här och en förpackning där tio ljus.

Efter det här är behandlingen, då bytte han till en annan, som doktorn tillskrivit, men jag skriver senare om detta.

Vitaprost till ett pris kan också sägas vara ett billigt verktyg, det kostar 600 rubel från kraften, men absolut inte mindre än jag tror. Jag vet inte om jag ska ge råd eller inte, det finns andra bra droger och analoger enligt min åsikt, så följ instruktionerna från läkaren bättre. Dessutom är allt individuellt, och någon hjälper och vem som inte gör det. Jag är här innan jag skriver en recension, jag läste recensioner av andra användare och hittade inte om det inte var en enda recension om ämnet Vitapro att vara positiv, bara eller i rött eller 50 till 50.

Men vi måste hyra dem, jag glömde nästan att skriva om det, i slutet av behandlingen kommer det nästan ingen smärta. Det är redan möjligt att gå och sitta och flytta, så det är bättre att först utstå och då kommer lättnad snart.

Positiv feedback

 • ett bra läkemedel hjälper

Att döma av recensionerna är ett litet problem med förståelse - Vitaprost är ett mycket bra och starkt botemedel, men inte ett panacea. Prostatit är en komplex sjukdom och kan endast behandlas med komplex behandling, och vitaprost är ett nödvändigt element i sådan behandling. använder bara honom, och även utan råd från en läkare, kommer du förmodligen inte att bota någonting.

Enligt min erfarenhet av behandling (make och far), kan jag säga att förutom kursen Vitaprost också behövs antibakteriella medel (oftast - antibiotika), vitaminer (för att förebygga och undvika en infektion omedelbart och återvände), sjukgymnastik (magnet eller ultraljud), och terapeutisk gymnastik är obligatorisk (det är också mycket bra för förebyggande).

Om du fortfarande älskar massage, inklusive hårdvaran - ser jag inte nödvändigt (förutom att din man gillar :))))

All god tid på dagen!

Jag ska berätta för dig hur du sätter in stearinljuset VITAPROST PLUS, eftersom de är mest effektiva (i motsats till bara VITAPROST (utan antibiotika).

INSER INTE CANDLAR FÖR DREAM UTAN EN LIT KLISMA! - Det här är den första regeln!

Och då kommer din tarm inte ut och du blir ett starkt barns sömn.

Jag skriver i detalj hur jag genomförde kvällsproceduren för att ladda om torpedo VITAPROST.

Du köper en kamomill i apoteket (en billig billig låda med en torr samling) och havtornsljuset (även billigt), liksom en liten enema (päron).

Innan du går och lägger dig i sovande matsked av kamille i en tekåpa, häll kokande vatten. Camomile brygga ungefär 15 minuter filtrerar sedan den i en halv liter mugg öl (Jag tror att alla har det, eller i någon annan kopp 0, 5-1 liter. Fyll med varmt vatten från kranen till fullo koppen. Gå in i badet smörjs ass tvål, skriver in glödlampan del av buljongen, smörj fläkt spets tvål, få upp bakåt till badet, mager, häll upprepas tills hela mugg inte översvämma nu hårdast nödvändiga 10 minuter inte gå på toaletten jag gör så här:.... när du är klar med svimma, tvätta allt, borsta mina tänder, sedan går jag ut och lägger mig på soffan på min vänstra sida. uthärda kommer att ha en mycket stark längtan att använda toaletten, men de oroar kraftigt ont, så låt gå). ljuga om fem minuter då är det enkelt. Gå på toaletten, kayfuete. Därefter från kylskåpet två ljus (Vitaprost PLUS och ljus havtorn). Avgifter och De första 15-30 minuterna ligger bättre på magen, eller somna i din mage.

Efter ett sådant förfarande kunde jag ta två kurser av ljus Vitapros Plus (satt i 20 delar) och inga problem. All hälsa. Var inte lat, och allt kommer att dyka upp!

När de byggde huset hoppades han på sin hälsa, som han aldrig misslyckades. Och sedan det fanns en höstperiod började kallan, och tycks sitta på betongen kylda allt där. Tja, du förstår. Först var jag inte uppmärksam och min fru fick mig att gå till doktorn. Det visade sig att han hade kylt prostata. Vidare mer. Starka smärtor, plus - komplikationer i den intima sfären. Du förstår, det verkar inte riktigt självbekräftelse, som en bonde. Olös känsla förvärrades av depression. Från Vitaprost ljus vägrade väsentligt, för det var oacceptabelt för mig att poke något där. du vet var. Ja, och vänner på byggarbetsplatsen började chuckle vid denna möjlighet. Hans fru kallade uppriktigt en dåre, de kränktes ständigt.

I allmänhet tog han sig till handtaget, och sedan - Ido operationen. Läkaren spredde händerna, hade en operation. Sedan skrek han bokstavligen på mig, fick mig att köpa Vitaprost. Jag, gritting my teeth, började applicera den. Har också gått på ändringen! Som det visade sig hjälpte Vitaprost att återhämta sig på rekordtid. Den behandlande läkaren själv var förvånad över sådana återhämtningsnivåer. Och till min fråga, om behandlingen, berättade han för mig "Vem störde dig tidigare för att läka Vitaprost? Jag skulle ta ljuset i början, så snart jag kände mig sjuk - jag skulle inte behöva få en operation, jag skulle botas om ett par dagar." Jag förstår själv att jag var en dåre, så mycket tid, pengar (för operation) och hälsa.

Nu är allting normalt, jag mår bra, i sängen med min fru är allt bra! Så, killar, dra inte och spotta på fördomar. Din maskulin styrka och hälsa är i dina händer! Nu, plötsligt vad som händer är bara Vitaprost!

Bra och hälsa för alla. Lämnade aldrig sådan feedback. kanske kommer någon att hjälpa! Jag hade ett aktivt sexliv. men då slog en serie påfrestningar och avsked med sin fru mig till apati - varken viljan att ha sex eller stigaren på morgonen till medlemmen som om det slutade att hälla blod. I perineum var det obehag, något förhindras (smärtor nebylo, urinerade sällan och trögt). Jag skrev av månaden för en depressnyak, men då tänkte jag på det, sagt-stop, att det var någonting som slog ut förkastning, och det är inte meningen! Till läkaren medan det inte finns någon tid, WHILE! så jag klättrade på Internet för att hitta ett sätt att åtminstone lindra symtom. valet föll på Vitaprost (ljus) Varför? Jag ville ha något mindre kvalitet och inte plats för priset..

Resultatet - Efter det första ljuset på morgonen väcktes av en stående medlem (som inte har observerats länge), är urinering starkare och det är märkbart att livet flyter i orgelet, det vill säga blod!

Jag känner inte Herren för olyckan, om det är placebo-effekten eller verkligen hjälpt Vitaprost! Jag ska avsluta kursen (jag ska ge min flickvän för att riva upp prostata massage. Jag vill göra det), jag kommer att observera vidare. men sedan till experterna leverans av test och deras dom. All hälsa! Medan jag satsar-5

För mig 27 år kyldes det bra, en akut prostatit, på behandling har i en betald klinik spunnit en massa pengar, prickad i pricks på 3 stycken. På en dag + mirakel yarilo = att känna 0. Det bara jag gjorde inte eller gjorde och svälter, och en enema satt och peroxid intravenöst (effekten var i en vecka och det har hållit på i 3 dagar). Pappa som heter reklam säger att jag såg på TV ett Vitaprost-ljus, jag trodde inte det och köpte inte det under ytterligare 2 veckor tills jag kom upp med mig, köpte jag 10 st. normal vitaprost (för att jag inte vet vad som är annorlunda +), 1300 betalat. Sätt på den första dagen och stigarens mirakel återvände till natten! Den tredje dagen jag lägger, går stigaren inte bort och går inte bort förrän den frekventa uppmaningen att urinera och smärta i testiklarna. Bara kan ljusen sätta på natten? Stolen är normal och brinner inte något som någon.

Bra förberedelse, lättanvända och snabbverkande, resultatet av behandlingen är helt nöjd, förväntas att de skulle behandla mig en månad men slutade mycket snabbare. Jag vet inte hur det fungerar på lång sikt, så att sjukdomen inte kommer tillbaka aktivt engagerade i att förebygga run-och spendera mer tid med sin fru. Förmodligen den mest svårbehandlade var att fruktansvärt rädd för att mina kollegor på jobbet eller hemma för att fånga det med mig om att något är fel, men jag klarade testet, tack Vitaprost låtsas att jag inte hade under en lång tid :)

Vitaprost-behandling hjälpte mig inte. Jag rådde denna drogkusin, sa att han verkligen hjälpte honom. Jag led en månad utan förbättring och gick till urologen på kliniken. Urologen föreskrev normal behandling, och om några dagar kände jag mig bättre. Omedelbart började urinen att avvika bättre och urinerade sedan i 10 minuter! Och den sexuella funktionen återställs, fruen är lycklig, och jag är glad!

Problemet som är förknippat med prostatit, min familj oroade nyligen. Hennes man blev irriterad och aggressiv, efter att ha kommunicerat med honom erkände han sina känslor. Har riktat till doktorn och som ett resultat en dom - en prostatit. Jag kunde stödja min älskade make som jag kunde och insisterade på att ta medicin. Skrev till honom "Vitaprost." Bokstavligen om 3 veckor förbättrades makeens humör, skämt blev och hade kul. Jag var mycket glad över det här, eftersom hälsan hos nära människor är en riktig lycka. Vi blev av med den här sjukdomen. Och vad tycker du. en månad senare blev jag gravid.

Drogen jag rekommenderar. Han visade oss hans effektivitet.

Vitaprost tabletter: bruksanvisningar

Vitaprost är ett läkemedel, vars terapeutiska effekt syftar till att förbättra arbetet med prostatakörteln hos män.

Formulering och beredningens sammansättning

Vitaprost finns i form av suppositorier och tabletter för oral administrering. Tabletterna är täckta från utsidan med ett skyddande skal av blå färg. Varje tablett innehåller 100 mg prostataxtrakt och ett antal extrakomponenter. Läkemedlet är förpackat i blåsor av 10 stycken i en kartongbunt.

Farmakologiska egenskaper hos läkemedlet

Vitaprost-tabletter är avsedda för oral administrering. Efter användning av tabletten observeras absorptionen av aktiva substanser i blodet redan i 1 timme. Läkemedlet förbättrar blodflödet till prostatakörteln hos män, vilket bidrar till bättre näring av körteln och är förebyggande av stillastående fenomen.

Extrakt av prostata, som är en del av läkemedlet, förhindrar limning av blodplättar med varandra, vilket är att förebygga trombos i körteln. Under påverkan av drogen i patienter att fungera bättre i urinblåsan, sådana obehagliga fenomen försvinner som svårigheter med urinering, en känsla av tyngd och obehag i perineum, känslan av ofullständig tömning av blåsan, täta uppmaning och smärta.

Patienter som tagit Vitaprost-tabletter vid kursen noterade att sannolikheten för återfall eller exacerbation av kronisk prostatit minskades signifikant mot bakgrund av terapin.

Regelbunden användning av tabletter av detta läkemedel förbättrade erektilfunktionen hos män och kvaliteten på spermier hos patienter av reproduktiv ålder, enligt forskning.

Indikationer för användning

Tabletter administreras till manliga patienter för behandling och förebyggande av följande tillstånd:

 • Förebyggande och behandling av exacerbation av kronisk inflammation i prostata är inte av bakteriellt ursprung.
 • Godartade tumörer i prostatakörteln, i synnerhet prostata adenom;
 • Förebyggande underhåll av störningar i urinorganens arbete mot bakgrund av de överförda urologiska operationerna.
 • Symtomatisk behandling av sådana fenomen som svårighet med urinering, en känsla av ofullständig tömning av blåsan, gnidning och smärta vid urinering.

Kontraindikationer mot användningen av läkemedlet

Vitaprostabletter är inte föreskrivna för behandling av patienter i närvaro av sådana tillstånd:

 • Maligna progressiva sjukdomar i prostatakörteln, som åtföljs av metastaser
 • Individuell intolerans av tablettens beståndsdelar.
 • Laktasinsufficiens;
 • Ålder till 18 år;
 • Allvarlig leverdysfunktion.

Drogen är inte heller föreskriven för behandling av kvinnor och barn!

Administreringssätt och dosering

Den dagliga dosen av tabletter och varaktigheten av läkemedelsterapi bestäms av läkaren beroende på sjukdomens svårighetsgrad, de individuella egenskaperna hos organismen, förekomsten av komplikationer och comorbidities, och andra saker.

Enligt instruktionerna ska patienten ta 1 Vitaprost-tablett 2 gånger om dagen, oavsett mat. Tabletten ska sväljas omedelbart, utan att tugga, pressas med tillräckligt med vätska.

Vid akut inflammatorisk process i järn är behandlingsperioden med läkemedlet 7-10 dagar. Om under denna tid fenomenen prostatit inte avtar och patienten inte känner någon förbättring, bör du kontakta en läkare igen.

För att förhindra exacerbationer med kronisk prostatit, ordineras patienten 1 tablett 2 gånger om dagen i 1 månad. Den förebyggande kursen är 2 gånger om året - på våren och hösten.

Biverkningar

Tabletter tolereras i de flesta fall normalt av patienter, men med enskild överkänslighet eller långvarig okontrollerad användning av läkemedlet kan följande biverkningar utvecklas:

 • illamående;
 • Ökad salivation;
 • Smärta i magen;
 • flatulens;
 • Avföring
 • Allergiska reaktioner i huden - hudutslag, hyperemi, urtikaria;
 • Ökad levertransaminasaktivitet vid blodanalys.

Om sådana fenomen uppstår ska patienten konsultera en läkare.

En överdos av läkemedlet

I medicin har fall av överdosering med Vitaprost inte beskrivits, men för att förhindra utvecklingen av negativa effekter på grund av terapi rekommenderas det inte att överskrida den dos som anges i anvisningarna.

Interaktion av läkemedlet med andra droger

Med samtidig användning av Vitaprost-tabletter och suppositorier av detta läkemedel, förbättras den terapeutiska effekten av båda medlen, men tillsammans med detta ökar risken för biverkningar också.

Om patienten redan tar något botemedel som fungerar för att förbättra prestationen hos prostata, bör du definitivt informera läkaren.

Vid samtidig användning av tabletter med droger från gruppen icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel ökar patientens risk för blödning, vilket bör beaktas vid utnämningen.

Särskilda instruktioner

Vitaprostabletter vid behandling av kronisk eller akut prostatit bör ordineras tillsammans med fysioterapiska förfaranden eller andra läkemedel. Således kommer tabletternas verkan att bli starkare. Förutom behandling rekommenderas patienten att undvika hypotermi, förstoppning, leda en livligare livsstil och utesluta promiskuellt samlag.

Aktiva aktiva ingredienser av läkemedlet inte har några negativa effekter på det centrala nervsystemet, så tabletterna kan användas för att behandla patienter eller förare som kör komplexa mekanismer och bör vara mycket försiktig på jobbet.

Analoger av tabletter Vitaprost

Liknande i terapeutiska effekter med Vitaprost är följande läkemedel:

 • Prostalin forte;
 • Likoprofit;
 • Bioprost;
 • Garbiol;
 • Apiprost;
 • Kommer att uttrycka det;
 • Prostagol;
 • prostanorm;
 • Prostasabal.

Lämna och lagringsförhållanden

Vitaprost-tabletter ges i apotek utan receptbelagda läkemedel. Läkemedlet ska skyddas från barn vid en temperatur av högst 25 grader. Tablettens hållbarhet är 3 år från tillverkningsdatum, i slutet av vilket läkemedlet inte kan tas oralt.

Tabletter Vitaprost pris

Den genomsnittliga kostnaden för drogen Vitaprost i form av tabletter i apotek i Moskva är 515-530 rubel.

Vitaprost

Beskrivning:

Vitaprost är ett läkemedel som påverkar ämnesomsättningen i prostata. Den aktiva substansen i läkemedlet är ett extrakt av prostata som härrör från vävnaden i prostatakörteln hos djur. Beredningen förbättrar mikrocirkulationen i prostatakörteln, minska inflammation och svullnad, förhindrar utvecklingen av trombos i prostatakörteln venoler. Läkemedlet är tillgängligt i form av tabletter för oral administrering och i form av rektala suppositorier.

indikationer:

Vitaprost används för att behandla kronisk prostatit, godartad prostatahyperplasi, för att förbättra tillståndet i prostatakörteln före och efter operationen.

Mottagningssystem:

Vitaprost i form av tabletter tas oralt, 1 enhet 2 gånger om dagen, för behandling av kronisk prostatit inte mindre än 10 dagar, för behandling av godartad hyperplasi - inte mindre än 30 dagar. Läkemedlet i form av stearinljus används rektalt, efter rengöring av enema, en gång om dagen, minst 10 dagar.

Typ av problem:

Läkemedlet är tillgängligt i form av belagda tabletter, för oral administrering och i form av rektala suppositorier. Varje tablett innehåller 100 mg aktiv ingrediens, tabletterna är förpackade i blister med 10 stycken, i en kartongbunt med 1 eller 2 blåsor. Varje ljus innehåller 50 mg aktiv ingrediens, ljusen är förpackade i blåsor av 5 stycken, i en kartongbunt med 1 eller 2 blåsor.

Kontraindikationer:

Vitaprost är kontraindicerat hos personer som är känsliga för läkemedlets komponenter.

ingredienser:

Vitaprost innehåller vitamin E-extrakt från prostata vävnad från djur (tjurar). Hjälpämnen i tabletter: sackaros, laktos, kalcium, stearat, krospovidon, mikrokristallin cellulosa. Ett dotterämne i ljus är den feta vitessolen.

Typ av problem:

Tillämpningsområden:

recensioner:

tror inte på det: Jag känner personligen en kille som inte hjälpte vitaprost eller smartprost

Ett bra verktyg för att förebygga exacerbationer av prostatit. Jag är sjuk eller sjuk inte det första året, tidigare med jämna mellanrum om ett halvår har ungefär förvärrats alla tecken. Och nu började jag dricka Vitaprost en gång var sjätte månad och bli behandlad med en smart protes, det finns ingen exacerbationer. Självklart, lite dyrt, men fortfarande billigare än att behandla en akut sjukdom. Och det viktigaste är att stämningen har anpassats även för vinterfiske att gå. Och det var en period när jag kände mig nästan funktionshindrad.

Har du försökt utan smartprost? Hjälper det?

Personligen har jag en känsla av att både smart är enkelt, och vitaprost är en stor hjälp individuellt. Varför slösa pengar?

Reklam är allt detta.

Vi märkte också att även vitaprostabletter är bra även mot bakgrund av en smart protes. Och utan det hjälpte bara ljus, en känsla av att tabletterna inte smältes.

Min man hade också prostatit. Först åkte han ofta på toaletten, på något sätt fäster han inte stor roll på det här, även om jag sa att du checkar ut. Då gick på toaletten det började skada, det var en brännande känsla, jag trodde att jag fick en könsbestämd.
Sedan körde hon honom till doktorn, det visade sig vara prostatit. Läkaren föreskrev mediciner som bara lättade symptomen lätt. Sedan till alla symptom av smärta i ljumsken och nedre delen av ryggen, snabbt började att avsluta (det är inte skräck), gick jag tillbaka till läkaren, redan betalat sjukhuset satte andra mediciner och fysio, för lite lättare, men då allt var som det var.
Att han inte bara försökt, folk rättsmedel, vitaprost, Prostamol, prostapilen, ingenting hjälpte, och framför allt onödiga droger var från reklam på TV.
Mannen visste inte vad han skulle göra, skulle gå till sjukhuset i en stor stad. Och en gång en vän rådde mig det här är det här verktyget - prosstattso.tk

Det visar sig att hennes man också hade prostatit, och även i akut form, behandlades för mycket, men bara denna åtgärd hjälpte. Jo, jag tror att jag inte har något att förlora, i allmänhet köpte jag det.
Under 10 dygn började han genomgå symtom, och i en halv och en halv återhämtade han sig helt. Det har varit två år, alla otlichnenko, prostatit är inte tillbaka, för att förebygga ibland göra honom örtte, som de säger, är lättare att förebygga än att bota
Här är sådana patties med kattungar) Var noga med att se, lycka till!

Ett bra läkemedel, min far var ordinerad för prostatit, han behandlades samtidigt med en smart protes. Det hjälpte snabbt, det var redan lättare under den första veckan. Från en prostomol såg det inte, och omniken minskade kraftigt trycket.

Recensioner: Vitaprost

 • Nizhpharm, Ryssland
 • Hållbarhet: fram till 01.11.2019
 • Nizhpharm, Ryssland
 • Hållbarhet: fram till 01.04.2020
 • Nizhpharm, Ryssland
 • Hållbarhet: fram till 01.05.2020
 • Nizhpharm, Ryssland
 • Hållbarhet: fram till 01.11.2019

Kundrecensioner av Vitaprost

Mannen gillar inte ljus, för oss har tabletter blivit en riktig frälsning. Bra medicin.

Det är bekant med dessa medel inte av hearsay - fadern, då mannen behandlades av en prostatit först. Jag måste säga - innebär bra, att döma av resultaten av behandling, men - först och främst måste behandlingen förskrivas av läkare, och för det andra - behandling bör alltid vara komplex, prostatit är inte sjukdomen, som kan övervinnas genom en mirakelmedicin. Men med sina uppgifter - normaliseringen av prostatavävnad, avlägsnande av ödem, etc. Det är det här läkemedlet som går bra.

Vitaprost, det här är inte ett läkemedel, men en bio-stimulant. Under appliceringen finns det viss effekt. Allt faller allting på plats.

Ett bra läkemedel, min man genomgått en behandlingstid i fjol, hjälpte i allmänhet mycket snabbt och utan biverkningar. Med andra läkemedel jämförs inte.

Jag passar inte kategoriskt. Ett par timmar efter appliceringen börjar brinna, klåda, svårt obehag. Problemet är inte unikt för mig, som jag läser här från recensioner.

Det hjälper väl med prostatit, dessutom min man tog en gång en monoral. Resten av tiden behandlas med vitaprost, och jag ser från utsidan att hans humör är mycket bättre.

Jag är inte säker på vad som hjälpte mig, för jag går igenom komplex behandling, kanske vitaprost. Men för mig har han en stor nackdel. Det är omöjligt att begränsa sig själv. Alla anvisningar, efter att ha tagit ett par timmar, går du i toaletten i de flesta fall. Det finns ingenting, men detsamma. Det är osannolikt att sådan behandling fungerar

29 år gammal. Kronisk prostatit (inte bakteriell). Läkaren rekommenderade den vanliga Vitaprost (ljus). Jag köpte den. Jag kom hem, läs recensioner här och lite rädd om pobochki. I mitt fall fanns det ingen diarré, men allt visade sig bara motsatsen. Dessa 10 dagar, medan de gick igenom kursen, slutade toaletten nästan nästan att gå. Därför snarare ett dåligt hälsotillstånd. Sann enema sättade inte (hemma finns det ingen möjlighet till detta). Men om arbetet i magen efter användning av läkemedlet återupptogs, så var det verkligen ingen påtaglig effekt vid behandling av prostatit. Mitt huvudproblem var i frekvent urinering - inget mycket har förändrats. Jo kanske för 5% började sjunka. Och det verkar för mig, jag lugnar mig själv) En mer intressant observation - en styrka. Med detta i allmänhet fanns inga problem. Men efter behandlingens gång verkar det som om kroppen började bete sig som i åldern 17-20 år. Så, om någon har ett problem med det här är det förmodligen värt att försöka - i en intim mening kan du förvänta dig en energiöverskott :)

Resultatet av vitaprost kan inte vara dåligt, men priset är inte uppmuntrande. Jag, som en krönika för denna del, är helt enkelt nödvändigt, annars är det normalt att inte gå på toaletten - och det gör ont, och whines och känslorna är äckliga. Ett prostataxtrakt - en bra och dystvennaya sak, symptomen tas bort i taget.

Bra och hälsa för alla. Lämnade aldrig sådan feedback. kanske kommer någon att hjälpa! Jag hade ett aktivt sexliv. men då slog en serie påfrestningar och avsked med sin fru mig till apati - varken viljan att ha sex eller stigaren på morgonen till medlemmen som om det slutade att hälla blod. I perineum var det obehag, något förhindras (smärtor nebylo, urinerade sällan och trögt). Jag skrev av månaden för en depressnyak, men då tänkte jag på det, sagt-stop, att det var någonting som slog ut förkastning, och det är inte meningen! Till läkaren medan det inte finns någon tid, WHILE! så jag klättrade på Internet för att hitta ett sätt att åtminstone lindra symtom. valet föll på Vitaprost (ljus) Varför? Ville ha något sämre kvalitet och inte utrymme för priset.. Resultat: (har inte sett det) efter den första ljuset på morgonen väcktes av en ordinarie ledamot och urinera mer anmärkningsvärt att i kroppen flyter liv, det vill säga Blod! Jag känner inte Herren för olyckan, om det är placebo-effekten eller verkligen hjälpt Vitaprost! Jag ska avsluta kursen (jag ska ge min egen vän.. för riva av prostasmassagen jag vill göra) Jag kommer att observera vidare. men sedan till experterna leverans av test och deras dom. All hälsa! Medan jag satsar-5

Jag drack Vitaprost-tabletterna och satt ljusen, resultatet är utmärkt! Mindre än en vecka, återställd urinering, slutade ont. Men kursen måste ändå slutföras till slutet ändå

Jag vet inte hur jag fick en bakteriell prostatit, men det måste behandlas annorlunda än normalt, kroniskt. Och vilken prostatit - det är möjligt att lära sig eller ta reda på det efter analyser. Jag behandlas med vitaprost plus (läkaren utsedd) och är helt nöjd eftersom han var botad. Det finns inga biverkningar, symtomen har inte återkommit. Jag tror att läkemedlet är effektivt och värt pengarna

Allt gick bra, så länge det här ordet är vanligt tillämpligt på sådan muck som prostatit. Att doktorn bekant, att recensionerna på Internet var övertygade om att genomgå vitaprost. Sjukdomen receded. Tack så mycket för alla!

Jag har redan druckit 2 förpackningar (dvs. 40 stycken), det finns ingen förbättring. Skala noggrant enligt instruktionerna, dvs. 2 gånger om dagen. Det finns inget positivt resultat.

helt överens! Det finns en sjukdom - det finns mediciner! Jag var hos två urologer, båda säger att vitaprost är ett mycket effektivt läkemedel.. så varför leta efter två rubel billigare, tappa tid så behandla redan komplikationer..

Sedan smed en vän sig med en finalgon och trodde att han skulle hjälpa. Han brändes, återupplivades och symptomen återvände. Varför är människor i vårt land så oroliga över alternativa medel? När allt kommer omkring kan du bara gå till doktorn och lära dig om SPECIAL droger. Sålunda behandlas angina och stretchen av vitaprost ovan. Rolig till sin gud.

Det var en punktering, men inte en stor. Eftersom under behandlingen, även på små jogs kvar. Vid Nike Nitsche droppa inte.

och vilken typ av pimping var det? På mig brinner endast obehagligt på ett kausal plats. I allmänhet var behandlingen normal. Det viktigaste är att jag och testen kom tillbaka till det normala.

ja, känslan är eld! Men efter ljusen är det stora förbättringar. Efter kursen passerade jag testen, var tillbaka till normal. Jag tyckte också att paketet var utformat exakt för 1 kurs, och behövde inte köpa ett nytt paket på grund av två ljus, dvs. inte en skilsmässa.

Ärligt talat rådde jag till apoteket Vitaprost, tk. Jag gick inte till doktorn. Jo, jag tog ett försök. Varnade för att det kunde finnas mycket obehagliga förnimmelser, det vill säga att elda i påven var jag redo. Först ville jag sluta, men jag läste recensioner, många av dem gör det. För 3-4 dagar passerar eller äger rum, tecken passerar eller äga rum

Tja, någon gillar, men jag hjälpte vitaprost. Behandling, jag måste säga, helvete, obehaglig, brinnande är, du måste uthärda 2-3 dagar

Jag kommer vara den första. När jag stötte på prostatit började jag klättra på forum, pratade med samma patienter. I allmänhet, som jag förstår, är Vitaprost ordinerat av många läkare. På grund av dess aktiva substans. Han hjälpte mig också, jag började gå på toaletten och vanligtvis smärtan kvar. Vitaprost kan vara något dyrare än andra droger på detta ämne, men de fungerar verkligen

Vitoprost hjälper inte mig hur var obehaget och så det var så varmt var heta kycklingarna och det fanns inga spermceller nrn