Huvud
Skäl

Vad du behöver veta om ljus med propolis för behandling av prostatit

Ljus med propolis från prostatit - vad är det och det är vettigt att använda stiftpiller i inflammatorisk process? Propolis är i sin väsentlig del ett bilim, med hjälpbina skapa bekvämlighet för att leva, stärka och värma sina "hus", närbildsbrott. Tack vare honom, i kupan stöds av absolut sterilitet, och det är vad dess egendom och respekterade inom medicinen använda för beredning av olika medel, inklusive suppositorier för behandling av prostatit.

Slå på bakljuset

För de flesta människor, är ljusen identifieras endast med ljus eller en romantisk middag, men för en man som lider av prostatit, stolpiller - är en ambulans med svåra besvär. Även sätta dem på plats, vilket i artigt samhället inte talar högt om propolisovyh ljus från prostatit majoriteten av pojkarna föredrar att hålla tyst om, och vet så mycket information om alternativen för deras tillämpning och oberoende produktionsbolag.

Det är viktigt: att hitta kvalitetspropolis för att göra rektala suppositorier från prostatit är inte lätt. Tillverkare kompletterar ofta basen med hartser, bitumen eller andra ämnen som minskar värdet av den naturliga produkten. För att undvika detta är det bättre att köpa det från biodlare.

Varför är användningen av propolisljus berättigad med prostatit? Suppositories perfekt hjälp:

 • Ta bort de obehagliga känslorna i samband med den inflammatoriska processen som uppstår i prostata.
 • Normalisera utflödet av urin.
 • Minska svullnaden.

Läkare uppskattar propolis för dess höga antibakteriella egenskaper och lämnar positiv feedback om den naturliga komponenten. Med de korrekta och kursen använda ljusen stoppar lätt akutfasen av sjukdomen och ger eftergift under lång tid.

Ljus gjorda av propolis, utformade med egna händer, är fula, men kan visa sig vara bättre än apotek.

Varianter av applicering, vilka ljus från prostatit med propolis rekommenderas av urologer?

Klar ljus (säljs i apotek):

 1. Prostopin. Förutom huvudkomponenten finns det kunglig gelé, honung, perga. Mängd - 15 st., Applicera under 15-30 dagar. Att introducera på natten.
 2. Propolis av DN. I kompositionen som extra ingredienser - lanolin, kakaosmör. Applicera en kurs om 10 dagar, med 3 ljus per dag med jämna mellanrum.
 3. Mousserande ljus. Kärnan: propolis, cedertom, tallnålar, kamfer och havtornsolja. Applicera en kurs på 21 dagar, dagligen 2 ljus.
 4. Phyto-propolis. Kompositionen är multikomponent, förutom att propolis innefattar kamomill, salvia, kalendula och hjälpämnen. Stearinljusbehandling är envägs, ett paket kräver vanligtvis 6 förpackningar.

Inte mindre populär är produkterna från VV Barsky och VP Kivalkina. Suppositorier kan göras för hand med användning av en huvudkomponent (propolis extrakt), och ytterligare organ butirola (lanolin, paraffin, kakaosmör, och gel).

Behandlingsschemat väljs strikt individuellt, allt beror på hur mycket den patologiska processen startas, vilken grundläggande behandling som används och hur patientens organism reagerar på biodlingsprodukter.

Behandlingsförloppet kan ha flera alternativ. Användningen av suppositorier med propolis från prostatit går ofta så här:

Tjugo dagars kurs med en paus på 1,5-2 månader. Ljus baserade på propolis med kakaosmör eller pumpaolja administreras rektalt två gånger om dagen. Som en hjälpbehandling föreskrivs vitamin E, apilak, honung med propolis. Också används är ljus sammanställda av VV Barsky och VP Kivalkina.

Om en historia av inte bara prostatit, utan även den initiala processen av BPH, involverar behandlingsregim tillämpar uroseptikov, antibiotika och stolpiller - Propolis Nam, 2 stolpiller dagligen. Det rekommenderas att genomföra två kurser i 20 dagar, med en paus på ca 2 månader.

Den är väl lämpad för användning av ljus hemma i 20-21 dagar med växling. Applicera rektalt suppositorier med propolis och metronidazol, och en månad senare kompletteras kursen med APIS-ljus med en bipsoppa.

Bee sopa i ljuset APIS används för att komplettera terapi vid behandling av propolis.

I genomsnitt varierar behandlingstiderna från 10 till 30 dagar. Det är viktigt att komma ihåg att den föreskrivna behandlingen inte avbryts efter eget gottfinnande. Endast en strikt överensstämmelse med rekommendationer från en specialist kommer att ge det förväntade resultatet.

Feedback från de patienter som tålmodigt gick igenom alla tester och inte avbryta behandlingen, visar att propolis består av en rektal stolpiller har den mest gynnsam effekt på prostatakörteln.

Sammanfattning

Det upptäcktes att propolis rektala suppositorier är oumbärliga under behandling av prostatit. Experternas feedback visar att i fallet då kursterapin innehåller suppositorier med biprodukter kommer effekten av behandlingen att vara högre.

Är det möjligt att göra en liknande form av medicinsk substans med egna händer? Det är möjligt, och ibland är "hemlagad" mycket bättre än vad som erbjuds i apoteket.

För att göra ett hus behöver du:

 1. Receptnummer 1. Ta fat, propolis, vax (200 g: 50 g: 50 g). På ett vattenbad konsekvent, från och med fett, upphettas alla ingredienser. Flytande del att slå samman, återstående massa för att kyla och göra ljus 5-6 cm i diameter 1 cm.
 2. Recept nummer 2. Fett 200 g, propolis 40 g, 220 ml alkohol. I finkornig propolis häll i alkohol och insistera 10 dagar, koka sedan på en liten eld. Som ett resultat avdunstar alkoholen, och blandningen blir mörkgul, närmare den bruna färgen. Tillsätt sedan fettet, sätt på ett vattenbad och sätt till en homogen massa. Stearinljus bildas och placeras i kylskåp.

Priset för självtillverkade varianter ska inte bestämmas, men de traditionella apotekständerna för behandling av prostatit med propolis är kända.

Mousserande ljus med propolis

Tillverkaren kallar det här hälsofrämjande läkemedlet "krämpenna", men mer exakt - ljus från kakaosmör, bivax och renad propolis.

Indikationer för användning av ljus "Gift generös bi" med propolis:

 • hemorrojder (ljus är mycket effektiva),
 • sprickor i ändtarmen och anus,
 • kolpit (vaginit) - inflammation i slidan i slemhinnan,
 • metritis (namnet kommer från det grekiska metret, vilket betyder "livmoder") - hela livmoderns nederlag genom en inflammatorisk process (i motsats till en begränsad lesion). För närvarande används termen "inflammerande bäckenorgansjukdomar" (PID) oftare.
 • parametrit - inflammation i bindevävnaden i det lilla bäckenet, som omger livmodern och dess bilagor,
 • inflammation i äggledarna,
 • erosion av livmoderhalsen uteri - ulcerös förändring i livmoderhalsslemhinnan,
 • erosion av vagina, orsaken till vilken i regel är ett brott mot vaginaens mikroflora.

Ordet "erosion" härstammar från det latinska ordet "erosio", som betyder "frätande" - ytlig hud eller slemhinna defekt inträffar inom epidermis (epitel) utan att tränga djupare in i huden och läkning utan ärrbildning.

 • vidhäftningar i nedre bäckenet,
 • Kolit - inflammation i slemhinnan i tjocktarmen,
 • erosiva tillstånd i tarmarna,
 • prostatit, inklusive kronisk,
 • obehaglig lukt från slidan.

Fördelar med att använda ljus:

Stearinljus "Gift av en generös bi" med propolis injicerad rektalt (i rektum) eller in i slidan.

Genom rektumslimhinnan och vaginala slemhinnan finns ett mycket snabbt flöde av användbara ämnen från ljus in i blodet. Och blodet levererar dem snabbt till kroppens organ. De nödvändiga substanserna kommer således in i cirkulationssystemet med betydligt mindre förändringar och i större koncentration.

Med inflammatoriska processer i rektum eller inflammatoriska processer i slidan fungerar suppositorierna mycket bra. Stenämnen hittar sig omedelbart på den plats där deras åtgärder är nödvändiga.

Kontraindikationer för användning av ljus:

Intolerans mot biodlingsprodukter.

Och naturligtvis måste du förstå att krämpenna "The Gift of a generous bee" är ett kosttillskott och en kosmetisk. Vid allvarlig inflammation eller sjukdom rekommenderar vi att du konsulterar en läkare innan du applicerar den.

Sammansättning och hållbarhet

Ingredienser: Kakaosmör, bivax, renad propolis.

färg: Stearinljuset har en ljus beigefärg.

lukt: vax och propolis.

Utgångsdatum : 2 år. Långtidsförvaring tillhandahålls på grund av propolisets konserveringsegenskaper.

store: på en sval plats, vid en temperatur som inte överstiger 20 grader Celsius

I närvaro av allergiska reaktioner på ljuskomponenterna - gäller inte.

Stearinljus innehåller inga syntetiska tillsatser och har inga biverkningar. Manuell produktion möjliggör bevarande av naturkomponenternas helande egenskaper. Stearinljus överensstämmer med GOST R52342-2005

Egenskaper hos bivax

bivax har antiinflammatoriska och mjukgörande egenskaper, extrakt från hudavfallsprodukter och toxiner. Gult bivax är rikt på essentiell hud med vitamin A. Tack vare det, främjar vax snabbare läkning av sår. Den viktiga kvaliteten hos bivax är att den är neutral och inte reagerar med andra kosmetiska ingredienser. Wax har egenskapen att läka mikroskador och små lesioner på huden och slemhinnorna.

Egenskaper för propolis

propolis - kraftfull naturlig antibiotika som dödar patogena floran, stimulerande återhämtning av skadade vävnads, renar och stärker blodkärlen, förbättrar blodcirkulationen, har smärtstillande effekt. Själva ordet "propolis" kommer från det grekiska ordet "pro", vilket betyder "före", "framåt" och ordet "policy", som betyder "stad". Således tanken bakom denna titel: "skydd av staden" (skydd av bikupan). Och propolis har verkligen magnifika skyddande egenskaper. Ämnen som ingår i propolis har kraftfull antimikrobiell och antiviral aktivitet. Propolis har också en antitumör effekt. Propolis innehåller kalium, kalcium. fosfor, natrium, svavel, klor, aluminium, vanadin, järn, mangan, zink, koppar, kisel, selen, zirkonium, kvicksilver, fluor, antimon, kobolt, liksom andra spårelement i ett gynnsamt förhållande till den mänskliga kroppen.

Egenskaper av kakaosmör

Kakaosmör - Denna naturliga och mjukgörande, det läker skadan, förbättrar blodcirkulationen, tar bort klåda.

Metod för applicering

Ljus med propolis administreras efter hygieniska förfaranden 1 bit per natt i vagina i följande situationer:

 • skada hela livmodern genom en inflammatorisk process. För närvarande används termen "inflammatoriska bäckenorganens sjukdomar" (PID) oftare,
 • inflammation i bindevävnaden i det lilla bäckenet, som omger livmodern och dess bilagor,
 • inflammation i äggledarna,
 • erosion av livmoderhalsen uteri - ulcerös förändring i livmoderhalsslemhinnan,
 • erosion av vagina, orsaken till vilken som regel är ett brott mot vaginaens mikroflora,
 • vidhäftningar i nedre bäckenet,
 • obehaglig lukt från slidan.

Kurs: 10-30 procedurer.

Ljus med propolis administreras efter hygieniska förfaranden 1 bit per natt i rektum (rektalt) i följande situationer:

 • hemorrojder,
 • sprickor i ändtarmen och anus,
 • Kolit - inflammation i slemhinnan i tjocktarmen,
 • erosiva tillstånd i tarmarna,
 • prostatit, inklusive kronisk,

Kurs: 10-30 procedurer.

Med kronisk prostatit är det nödvändigt att hålla 2-3 kurser. Trettio dagar förfaranden med intermissions 1-2 månader.

Ljus från prostatit med propolis

24 oktober 2017

Allmän information

propolis Är ett ämne som ger en unik terapeutisk effekt. Det är mycket aktivt antimikrobiellt och antiinflammatoriskt, hjälper till att övervinna allergier. Samtidigt är förberedelser baserade på propolis inte bara billigare än antibiotika, men har också mycket färre biverkningar. Det enda som bör beaktas av dem som använder propolis och de medel som innehåller det, att en hög känslighet för honung och alla andra biodlingsprodukter är en kontraindikation för användningen av någon form av sådana läkemedel.

Eftersom denna biodlingsprodukt är helt naturlig ger den en exceptionellt positiv effekt på kroppen. Kvalitetsprodukten är alltid väldigt doftande, ljus, har en ljus färg. För att få den effekt som patienten förväntar sig är det nödvändigt att använda enbart propolis av hög kvalitet. Eftersom det nu är väldigt enkelt att bli lurad av skrupelfria tillverkare som erbjuder fel, bör köpare vara uppmärksamma. När allt kommer omkring blandar några "affärsmän" tjära, bitumen och ett antal andra ämnen i propolisen. Detta minskar inte bara effektiviteten av behandlingen, men kan också ha en negativ effekt på kroppen.

För att behandla olika sjukdomar används propolis på olika sätt. När gynekologiska sjukdomar används vaginala suppositorier, för behandling prostatit och hemorrojder, ljus används från propolis hemma. Fördelarna med sådan behandling är att det är ett lokalt läkemedel som inte orsakar smärta när det används.

Nedan kommer vi att prata om hur man gör stearinljus självständigt för att behandla propolis med prostatit, liksom på vilka ljus på grundval av denna biodlingsprodukt som erbjuds av moderna tillverkare.

Hur fungerar propolis?

Suppositorier som innehåller propolis agerar lokalt och regionalt. Lokalt handlar de på de vävnader som de kommer i kontakt med. Den regionala effekten beror på att de aktiva substanserna delvis absorberas i blodet och lymfa och tränger in i närliggande vävnader och organ.

Propolis ger följande effekter:

 • antimikrobiellt- främjar döden av ett stort antal patogena organismer som orsakar inflammation i organ och vävnader. Destruderar svampar, bakterier, virus, men påverkar inte livscykeln för normal mikroflora. Därför utvecklas inte detta ämne i behandlingen av inflammatoriska processer dysbios.
 • antiviral- Stoppar tillväxten av ett antal virus. Därför används den andel av behandling och förebyggande herpes, influensa, smittkoppor, hepatit.
 • antiflogistisk- det stannar inflammation och förbättrar loppet av inflammatoriska sjukdomar.
 • bedövningsmedel- Minskar smärtskänslighet.
 • antitoxisk- utgångar toxiner från kroppen, vilket underlättar sjukdomen.
 • Stärkande åtgärder antibiotika - Samtidig behandling ökar inte bara effekten av antibiotikabehandling utan bidrar också till bevarande av optimal mikroflora.
 • Ökande aktivitet fagocytos - Immunocompetenta celler upptar aktivt patogena mikrober och tar bort dem från kroppen.
 • skadestånd- accelererar läkning av sår och minimerar ärrarnas svårighetsgrad.
 • Normalisering av blodkoagulering - Minskar tendensen till blödning.
 • antineoplastiskt- Immunsystemet är mer aktivt mot celler som framkallar tumörutveckling.
 • antiallergenic - på grund av stabilisering av cellmembran.
 • Förbättrad tarmmotilitet - eliminerar förstoppning, smärta i tarmarna.

Hur man gör ljus från propolis själv?

Applicera ljus med propolis i gynekologi, för behandling av prostatit och hemorrojder kan vara båda apotek och kokas självständigt.

Både köpta på apoteket och självgjorda ljus ska anges på kvällen före sänggåendet. Behandlingen varar 30 dagar, då kan det göras efter 2-3 månader.

Du kan använda olika sätt att förbereda ett sådant verktyg. Vi kommer att citera flera olika sätt, lämpliga att producera och därefter använda propolisstearin i gynekologi och inte bara.

Det första sättet

Nödvändiga ingredienser: lanolin, inköpt på apoteket, eller fett - smaletter, getter, får - 200 g; vax - 50 g; propolis - 50 g.

Förberedelse: Det är i första hand nödvändigt att smälta fettet i ett vattenbad, tillsätt propolis skuren i skivor av fett. Låt långsamt röra tills propolis löser upp. Tillsätt vaxet i blandningen. Det bör noteras att ju mer vax som kommer att finnas i ljus, desto mindre smälter de i sina händer. Alla ingredienser måste blandas väl, varefter endast den del som är vätska ska dräneras i en annan behållare. Kyla den resulterande blandningen, skär den till partiklar och för att ge dem formen av ljus, vilka vardera måste väga 7-11 var nödvändigt att försöka göra dem till en cylindrisk form med en spetsig ände, vars diameter - 1 cm, längd -. 5-6 cm ljus kommer att innehålla ca 0,40 g propolis extraktionsmedel. Medlet förvaras i kylskåp.

Det andra sättet

Nödvändiga ingredienser: alkohol - 220 ml; propolis - 40 g; fett eller smör - 200 g.

Förberedelse: Propolis ska krossas, tillsätt alkohol och insistera i 10 dagar. Blandningen ska skakas från tid till annan. När infusionen ska varas, måste den kokas över låg värme, omrörning tills alkoholen avdunstar, och resterna får inte en brun nyans. Sedan tillsättes olja eller fett till blandningen, blandas och smältes. Efter att blandningen har svalnat, måste den avlägsnas och tillverkas av tio ljus. De viks i folie och förvaras i kylskåp.

Hällningsmetod

På ett vattenbad i en behållare av porslin måste du gradvis smälta en blandning av glycerin, gelatin, vatten, andelen - 5: 1: 2. Den resulterande blandningen kyles tills den kyles fullständigt, varefter propolis tillsättes, medan den blandas grundligt. Vidare hälls alla i pergamentformar och kyles.

Ljus beställda på apoteket

Ljus med propolis för prostata kan också beställas på apotekets receptbelagda avdelning. För att göra detta behöver du en läkares recept. Förbered dessa medel i ett apotek enligt recepten från AA Barskov eller VP Kivalkina. Grunden för tillverkningen av suppositorier - geler av gelatin och glycerin, kakaosmör, paraffinvax med lanolin, butyrol.

Introduktion propolis direkt

Under behandlingsprocessen är det möjligt att öva direkt införande av propolis i ändtarmen. För att utföra ett sådant förfarande måste du värma 40 g propolis i ett vattenbad och tillsätt 200 g olja från mandel eller havtorn. När blandningen löses, måste den ringas in i en 5-cc spruta utan en nål. Sätt på sprutkatetern, sätt in den i ändtarmen på ett avstånd av 7 cm och kläm ut innehållet.

Klar ljus

De som behöver sådan behandling kan få ljus från prostatit, billigt och effektivt, i apoteket. Propolisljus från prostatit innehåller denna komponent som den huvudsakliga aktiva substansen. Den moderna farmakologiska marknaden erbjuder emellertid rektala suppositorier från prostatit med propolis, som även innehåller andra aktiva ingredienser. Därför, när prostatit inte alltid utses ljus med antibiotika, eftersom recensioner om ljus med prostatit ofta bekräftar att det är naturliga komponenter som kan ge en märkbar effekt i behandlingsprocessen.

De bästa suppositorierna innehåller fetter som smälter vid en temperatur av 37 grader, så att de aktiva substanserna släpps inuti, och vid rumstemperatur behåller suppositoriet sin form. Dessutom innehåller detta läkemedel ofta lanolin, vilket ger ljus en jämnhet.

De flesta suppositorierna är torpedformade, gula eller bruna i färg.

De som behöver ljus från prostatit, en lista med namn kan ta reda på på apoteket. Men om vilka ljus som är bättre för prostatit, bör man berätta för en enskild specialist efter diagnos.

Priset på ljus med propolis beror på tillverkaren och beredningen. Du kan köpa dem i alla apotek. Till exempel priset på ett ljus Propolis DN - från 300 rubel. för förpackningen, priset på ljusen Propolis D med Dimexidum - från 360 rubel. De som fortfarande vill göra ett sådant verktyg med egna händer, kan köpa propolis naturligt i ett apotek. Priset i ett apotek för 1 gram av denna naturliga botemedel är 15-20 rubel. Nedan följer en mer detaljerad beskrivning av de mest populära drogerna med denna aktiva substans.

Propolis DN

Rektala ljus Propolis DN (1 st) Innehåller kakaosmör (1,5 g), propolis (0,5 g).

Läkemedlet har antiinflammatoriska, sårläkande, hepatoprotektiva egenskaper.

Instruktionen för användning av propolis ljus ger det Propolis DN används vid behandling av prostatit, prostata adenom, hyperplasi av prostata. Tilldela detta läkemedel och efter operationen, utförd på det lilla bäckens organ. De som behöver ljus med propolis från hemorrojder, Du kan använda propolisljus med hemorrojder.

När det gäller kontraindikationer innehåller instruktionerna för stearinljus Propolis DN information som de inte kan användas för allergiska reaktioner på biprodukter under graviditet och matning.

Som negativa effekter kan allergiska manifestationer utvecklas.

Applicera ljus i 10 dagar, genom att mata in dem i 1 stycke. tre gånger om dagen, efter hygienprocedurer. För profylax gäller för 1 pc. tre gånger om dagen i 30 dagar. Recensioner visar effekten av läkemedlet med prostatit med vanlig applicering. Kommentarer på ljuset Propolis DN i gynekologi är också positiva.

Kostnaden för förpackning är 6 st. från 300 rubel.

Hemo-Pro

Det är en kombinerad homeopatisk behandling som används för behandling av hemorrojder, prostatit, gynekologiska sjukdomar.

Kompositionen inkluderar havtorn olja (0,2 g), propolis (0,1 g), kakaosmör (2 g), extraktet Tambukansky terapeutisk lera sjön (0,2 g) och essenser av vallört, rue johannesört.

Hemo-Pro Ansök om prostatit, hemorrojder, minskning potential, proktosigmoidit, sår och sprickor anus, paraproctitis, inflammatoriska sjukdomar hos det kvinnliga reproduktionssystemet.

Har en lokalbedövning, antiinflammatorisk, regenererande, sårläkning, antimikrobiell, antifungal, adaptogen effekt. Eliminerar klåda och stärker kapillärerna.

Främjar förbättring av vävnadsmetabolism. Eftersom tillverkningen av detta läkemedel används en speciell teknik, möjliggör man att förbättra absorptionen av alla komponenter som verkar både i vävnader och ytligt.

På grund av närvaron av havtornolja förbättrar läkemedlet kärl- och hjärtfunktionen. Ökar styrkan, normaliserar sköldkörteln och leveren.

Smutskoncentratet ger antimikrobiell verkan, förbättras immunitet, tar bort inflammation, aktiverar sårläkning.

Använd inte Hemo-Pro med ökad känslighet för någon av komponenterna.

Suppositoriet administreras före sänggåendet, djupt rektalt. Användningen varar från 10 till 30 dagar, beroende på läkarens recept. Kostnaden är 10 st. från 350 rubel.

Prostopin

Sammansättningen av denna beredning innefattar aktiverade propolis, kakaosmör, torkad beebread, obnozhka pollen, drottninggelé, bivax, berg honung, lanolin.

Läkemedlet används vid behandling av urologiska och prokologiska sjukdomar. Prostopin har adaptogena, toniska, återställande egenskaper.

Applicera Prostopinum med prostatit i akut och kronisk form, Erektil dysfunktion, godartade hypertrofier av prostata, vesikulit, försämring av spermatogenes och en minskning av spermatozoas aktivitet, uretrit. Verktyget visas också när hemorrojder, easing immunitet, manifestationer av kronisk trötthet.

Bör inte användas vid icke-uppfattning av biodlingsprodukter

Medlet administreras 1 enhet vardera. i rektum, varar behandlingen från 15 till 30 dagar.

Kostnaden är 15 st. från 600 rubel.

Propolis D med Dimexid

ljus Propolis D innehåller propolis extrakt, dimexid, kakaosmör.

Den har en uttalad antibakteriell effekt, säkerställer snabb regenerering, resorption och anestetika. Vid användning av denna åtgärd noteras också stimulering av kroppens försvarsreaktioner.

Kakao smör stimulerar absorptionen av aktiva ingredienser, liksom viktiga för kroppens biologiska ämnen.

dimexide, löser upp ett antal kemiska föreningar, det ökar mikrofloraens känslighet mot antibiotika.

Applicera propolis D vid komplex behandling av kronisk och akut prostatit, den är ordinerad till personer med godartad prostatahypertrofi. Används i gynekologisk övning vid behandling av inflammatoriska sjukdomar.

Använd inte i närvaro av allergiska reaktioner på biprodukter.

Suppositorier måste administreras över natten, helst efter ett varmt bad. Kursen varar 30 dagar. Som regel utnämns två eller tre sådana kurser och tar pauser på två månader mellan dem. Kostnaden är 10 st. från 360 rubel.

8 bästa ljus från hemorrojder med propolis

Förmodligen hördes allt om bihelns helande egenskaper. Förberedelser med denna biodlingsprodukt används för att bekämpa många sjukdomar, inklusive åderbråck. I det senare fallet är ljusen från hemorrojder med propolis särskilt populära bland patienterna på grund av användarvänligheten.

Dessa läkemedel, industriella eller av egen tillverkning, kan ta bort inflammation, kliande känslor, svullnad och andra obehagliga symptom på den patologiska processen. Nedan följer en översikt över de mest populära och effektiva antihemorroida suppositorierna med propolis.

Karakteristik av ljus med bilim

Om vilka ljus från hemorrojder som hittills anses vara mest populära och effektiva, kan du läsa i materialet hos vår expert.

Vilken typ av botemedel för hemorrojder att välja för behandling av den patologiska processen, vad man ska uppmärksamma först, kommer att berätta en proctologists artikel.

Suppositorier som produceras idag med bilim är en kombination av medicinska homeopatiska läkemedel som, som en aktiv ingrediens, innehåller propolis vid ungefär samma koncentration.

På apotek är tillgängliga som beredningar som innehåller endast bee lim som huvudkomponent, och läkemedel, som inkluderar kompositionen och andra aktiva föreningar, t.ex., läkemedel växtextrakt eller botande sjö lera. Inkluderingen av ytterligare element förbättrar och expanderar de terapeutiska egenskaperna hos den färdiga produkten.

Låt oss gå direkt till propolis. Detta ämne är förstås som biproduktets produkt, vilket är ett hartsartat och klibbigt substrat med en komplex biokemisk komposition. På grund av den viskösa strukturen är propolis svår att använda i ren form, så det är vanligtvis blandat med andra ämnen.

För framställning av suppositorier används som baser, hårda fetter, vilka är användbara aktiva komponenter extraherade från bee lim och samtidigt kunna smälta vid kroppstemperatur: kakaosmör och kokos.

När det gäller förhållandet mellan bilim och fastfettbas skiljer sig suppositorierna på marknaden i samma proportion - 1:10. Det vill säga, för varje del av propolisen, tas 10 delar kakaosmör i en blandning med lanolin. Det är detta förhållande som gör det möjligt att uppnå den bästa terapeutiska effekten.

I allmänhet har alla propolis-suppositorier liknande utseende. Dessa är små cylindriska föremål av karakteristisk gul eller ljusbrun nyans. I vissa sorter av droger finns det små, mörka inclusions.

Användbara egenskaper för propolisstearinljus

Ljus av inre hemorrojder propolis baserade på en komplex effekt på kroppen, är det möjligt att förvänta sig förbättringar av inte bara rektala kanalen direkt, men också närliggande organ och vävnader (kolon, bäcken).

Bland de användbara egenskaperna uppvisade av suppositorier med bilim kan följande terapeutiska effekter särskiljas.

 • Antimicrobial. Biklister hjälper till att förstöra många patogener, inklusive virus-, bakterie- och svamppartiklar. Emellertid påverkar detta ämne inte tillväxten och reproduktionen av representanter för användbar flora.
 • Antivirus. Den aktiva ingrediensen kan kämpa med orsakssjukdomarna av virusinfektioner, inte bara i endotarmen, men också i andra organ. Det är därför att ljus med propolis kan ordineras om luftvägarna påverkas, till exempel av influensavirus.
 • Anti-inflammatorisk. Biklister blockerar snabbt inflammation i hemorrojskottarna genom att förstöra patogena mikroorganismer.
 • Bedövningsmedel. Patienternas återkoppling indikerar att suppositorier med propolis minskar känsligheten för smärta, vilket är användbart för att förvärra hemorrhoid sjukdom.
 • Sårläkning. Suppositorier med propolis ingrediens har förmågan att stimulera den tidiga läkning av skadade områden i rektumslimhinnan.
 • Antitumör. Propolis stimulerar immunförsvaret, vilket återspeglas inte bara i kampen mot patogener, men också i förstörelsen av cancerceller och därmed förhindra cancer.
 • Hemostatisk och antikoagulant. Bee lim normaliserar blodkoagulerbarhet, vilket är viktigt vid bildandet av trombi eller en tendens till blödning. Dubbel effekt främjar normalisering av blodcirkulationen.
 • Antibarrier. Suppositorier med propolis har förmågan att förbättra tarmperistalmen och motorfunktionen hos bäckenorganen, vilket uttrycks vid eliminering av förstoppning och normalisering av avföringen.

Omfattning och huvudkontraindikationer

Anal insatser, som inkluderar propolis, används vid behandling av många infektionsinflammatoriska sjukdomar - i synnerhet sjukdomar i det genitourinära systemet och rektalkanalen. Vad gäller det proktologiska fältet används propolisljus i fallet med:

 • tarm hemorrojder;
 • tårar av den rektala slemhinnan;
 • inflammation i rektalkanalen;
 • varicose förlängning av anal vener hos förväntade mammor eller kvinnor ammar.

Ljus gjorda av propolis hjälp från hemorrojder med nästan all grad av svårighetsgrad. De mest effektiva drogerna demonstreras emellertid i början av den patologiska processen, vilket snabbt eliminerar svullnaden i perianala zonen och minskar mängden venösa kluster.

Och ändå är sådana läkemedel inte lämpliga för alla patienter. Till exempel har vissa människor en medfödd allergi mot bilim. Bland kontraindikationerna är också intoleransen av honung och andra produkter av försörjning av bin.

Populära ljus med propolis från hemorrojder

På läkemedelsmarknaden finns det flera namn på rektala suppositorier, vilket inkluderar biklim. Recensionerna visar att de mest populära bland proktologiska patienterna är följande läkemedel.

№15 Fytomedicin Gynekologisk (med tuggummi)

Tillverkaren: ТМ "Marislavna" (ИП Veselova MV, Maikop)

Fitosvechi utan propolis. I gynekologiska ljus 15 ersattes propolis cedertom.

Phyto-ljus №15 Gynekologisk - en nödvändig kretsar komponent phytotherapy med cystor och polyper i livmodern och äggstockarna, livmodern myom, endometrios, endometrial hyperplasi och andra godartade tumörer.

Som ni vet, rätt dimensionerad naturläkemedel och folk rättsmedel behandling kan framgångsrikt brottas inte bara med kronisk inflammation i urogenitalsystemet hos kvinnor, men dessutom, de arbetar effektivt i kampen mot olika tumörer, tumörer, och är kanske det enda alternativet till kirurgi. Utöver den interna mottagning av antiinflammatoriska, cancer, städning, toksinovyvodyaschih avgifter och örter rekommenderas att använda fitosvechi. Ljus kan användas i hemmet, och som profylax för att förhindra återfall efter att ha genomgått operationer för avlägsnande av tumörer, efter rengöring, och för att undvika degenerering av godartad till elakartade. Ljus används i godartad gynekologi (fibroider, myom, polyper och cystor på äggstockarna och livmodern, endometrios, endometrial hyperplasi). Applicera ljus enkelt och bekvämt.

Kakaosmör är en ideell suppositoriebas. Det ingår i alla farmakopéer i världen och har ingen lika. Till skillnad från många tillverkare av suppositorier som länge har bytt till användningen av ett kakaosmörsubstitut på grund av billigare produktion, använder vi bara naturligt kakaosmör på grund av dess fördelaktiga för människokroppens helande egenskaper.

Kakaosmör visar mjukgörande, näringsrika, fuktgivande, skyddande, toning och regenererande egenskaper. När den används externt, förhindrar den penetrering av infektionen genom huden. Är hypoallergen. Den innehåller ett komplex av essentiella syror och vitamin E, i kontakt med huden och smälter snabbt absorberas, genom att alla av de aktiva substanserna djupt in i vävnaden. Därför gör vi våra ljus baserat på kakaosmör!

Sammansättningen av ljus innehåller också en komposition av extrakt av antiinflammatoriska, antiseptiska och starkaste antitumör örter och rötter.

Hemorrojder prickade och celandine stora - De mest värdefulla medicinska växterna som har antitumorala, analgetiska, antikonvulsiva, lugnande och antiinflammatoriska egenskaper.

tallkåda - kraftfull antiseptisk. Sammansättningen av essentiella oljor och örtextrakt är aktiva mot streptokocker, hjälper jästmikroflora eliminera inflammation, blödning, och antiedematous har smärtstillande egenskaper, hämmar onormal tillväxt och delning av tumörceller.

ingredienser: kakaosmör, tallkåda, odört olja, olja av celandine, extrakt av nässla, kardborre rot, rölleka, celandine, eteriska oljor rökelse, citron, enbär, gran.

Användning av ljus: Det är nödvändigt att genomföra en sprutning med en varm infusion "Nr 1 Gynekologisk samling av örter för douching" och sätt sedan in ett ljus. Förfarandet bör utföras en gång om dagen före sänggåendet.

Till att börja en kurs av förfaranden bör vara 10 dagar efter början av månaden, hur länge kurs 10 dagar (10 dagar efter nästa period av 10 dagar igen, och så 3 gånger, för totalt 30 ljus under minst tre månader). Beroende på sjukdomsbrist kan det finnas flera kurser.

För maximal effekt, parallellt med användning av ljus bör avgifter örter «№10 När cystisk livmoder, äggstockar», «№15 När livmodern myom» "№16 När polyper i livmodern, äggstockarna", "№18 I endometrios, endometriehyperplasi" ( i enlighet med diagnos), tinkturer bergs livmoder, röda borstar Triad gynekologiska, tinktur av svart valnöt, Todikamp eller använd integrerad krets.

Komplexa behandlingssystem för specifika gynekologiska sjukdomar presenteras i avsnitt phytocomplex.

OBS! Stearinljus görs omedelbart före utvisning, ljus ska förvaras i kylskåp. Hållbarhet 12 månader. När det förvaras i värme och under leverans är det lätt att mildna ljusen, vilket inte påverkar deras kvalitet. Efter att ha fått paketet ska ljus sätta i kylskåpet. Lysen hälls i steril farmaceutisk förpackning, förpackad i en proprietär låda, i 1 förpackning av 10 stycken. Satsen innehåller detaljerade instruktioner för användning.

Kontra: graviditet, laktation, individuell intolerans av komponenterna i kompositionen.

Kursen kräver minst 3 ljuspaket för 10 st.

Glöm inte att beställa "Gynekologisk samling (för sprutning)"!

Produkten är certifierad. TU 9181-007-0177188917-2014 (intyg om överensstämmelse)

Stearinljus med propolis från prostatit, en granskning av preparat, hur man gör egna händer

Diagnosen "prostatit" låter allt bland manliga patienter kliniker många gosudarstv.Urologi inför sjukdom, inte utan problem ser en ökning och "föryngring" av sjukdomen i representanter för "starkare könet".

Bland alla sätt att behandla prostatit i frånvaro av tumörer eller andra allvarliga sjukdomar tillgodose beprövade folkmedicin, varav en är en biprodukt - propolis.

Användbara egenskaper hos propolis med prostatit

Propolis introduceras allmänt i praktiken av behandling av prostatit på grund av avsaknaden av kontraindikationer, förutom individuell intolerans.

Propolisens kemiska sammansättning representerar inte ett absolut oraderat mysterium, eftersom bin samlar nektar från olika växter som har en unik uppsättning kemiska element.

Av denna anledning är färgen på propolis, som tillverkas av bin från olika växter, inte monotont. Bisproduktens vanliga färg är gulbrun.

Färgschemat är mörkare eller mer lätt, med impregnering av grått och grönt.

Den hartsartade tjocka vätskan har en trevlig eftersmak, men för behandling av prostatit är propolisens viktigaste kvalitet de baktericida egenskaperna.

I naturen har propolis en skyddande funktion: bin skyddar bikupan från bakterier, virus, mikroskopiska svampar.

Bakterieformer av prostatit använder huvudkvaliteten av propolis - kampen mot mikroorganismer.

Det är värt att nämna grundproduktens elementära och materiella sammansättning för att förstå hur propolis kan kompensera för brist på den kemiska kompositionen för normal prostata.

Rich vitaminkomposition av karotenoider, askorbinsyra och nikotinsyror, tokoferol, vitaminer från grupp B. De flesta innehållna aminosyrorna är oersättliga för organismen.

Zink, kalcium, koppar, järn, fluor, mangan - en ofullständig elementskomposition av mineraler.

Enzymer, organiska syror, naturliga flavonoider, oersättliga i kampen mot infektion. Eteriska oljor och lågmolekylära alkoholer ger en form av behaglig lukt på produkten.

Med en rik kemisk sammansättning använder en lämplig konsistens av propolis för behandling och förebyggande av kronisk och akut prostatit flera folkmedicinska medel med användning av en biprodukt:

 • propolisnoeolja;
 • propolis blandat med honung;
 • alkoholisk infusion av propolis.

Farmaceutiska produkter som använder propolis

Fitopropolis

Under lång tid tillhörde användningen av propolis mot prostatit uteslutande den prerogativa traditionella medicinen.

Nyligen har propolis blivit mer använd i produktionen av medicinska produkter. Hygieniska medel för oral vård och andra delar av kroppen blev populära.

Oftast är de efterfrågade med prostatituppositorier från propolis. Men äkta bi propolis ingår inte i varje ljuspaket.

Separata tillverkare ger ut för en propolis en blandning av ämnen av liknande konsistens där bitumen och andra ställen går in.

Botande effekt av ljus är inte mycket annorlunda från noll, så att konsumenten för att förhindra utvecklingen av senare skeden av prostata på grund av tillämpningen av "nappar" bör vara uppmärksamma på produkternas kvalitet, undersöker sammansättningen av förpackningen.

Ljus med propolis, känt under varumärket "Phytopropolis" och kontrollerat av köparen för den ursprungliga kompositionen, bör utöver det huvudsakliga verksamma ämnet innehålla:

 • extrakt från njurarna av svart poppel, vilket medför att eliminera den inflammatoriska processen i prostata, bakteriedödande verkan, vilket minskar intensiteten av smärta. Extraktet innehåller inte ämnen som kan orsaka allergiska reaktioner.
 • extrahera från blomställningarna av kamomill. De ämnen som utgör extraktet har en lugnande effekt på hudvävnaden, förhindrar klåda och ger en behaglig arom. Förbättrar proliferationen av prostatafolliklarna, förstörelsen av bakterier, svampar, virus. Kramens spasmer avlägsnas, smärtan intensifieras avsevärt.
 • Utdragning av blomställningar av ringblommor (calendulae). Under påverkan av steroler förbättras mikrocirkulationen av vävnader, vilket leder till återställandet av sexuell funktion. Triterpenoider ger antiseptisk och antiinflammatorisk effekt. Flavonoider av calendula utsöndra toxiner, lindra spasmer;
 • vax bin, som har effekten av mjukning och eliminering av inflammatoriska processen, är rik på karotenoider;
 • kakaosmör normaliserar återhämtningsgraden av strukturer vid nivån av celler och vävnader, närmar cellemembranerna med lipiddelen för att bilda fosfolipider av det dubbla skiktet av membran;
 • salvia eterisk olja (typ - muskot) har antiinflammatoriska, smärtstillande, och vasodilaterande effekter av avslappning, förbättrar celltillväxt och återvinning av förlorade cellulära strukturer.

Fitopropolis används inte bara vid behandling av andrologiska sjukdomar (prostatit i akut och kronisk form, godartade prostatatumörer), men även urologiska störningar (kronisk blåsning).

Efter tillverkning av ljuset "Phytopropolis" lagras inte mer än 2 år. Kursen ordineras av läkaren, med en preliminär kontroll för allergiska reaktioner på ljusets komponenter.

För fullständig återhämtning från sjukdom rekommenderas att du tar 2-3 kurser med en paus på 1,5 månader. Undervisningen av ljus "Phytopropolis" är utformad i 30 dagar.

Efter ett varmt bad är det lämpligt att injicera suppositoriet rektalt 10-15 minuter senare.

Prostopin

Prostopin är en typ av rektal stötpiller som används vid behandling av prostatit.

Varje suppositorium av läkemedlet innefattar:

 • naturlig propolis (0,31 g);
 • bihonung (0,12 g);
 • pollenblommor med enzymatisk behandling av bin (0,08 g);
 • täppt pollen av bin i bikakan som foder för larver (0,15 g);
 • Perga, bearbetad av unga bin sekret som foder till livmodern och larverna (0,1 g).

0,25 g suppositorier står för ytterligare ämnen: lanolinvattenavvisande medel, kakaosmör och bivax.

Prostit är oftast ordinerad i kronisk form av prostatit. Förutom andrologisk sjukdom används en komplex beredning av biprodukter vid behandling av sprickor i anus och inflammation i hemorrojderna.

Män av äldre ålder kan säkert använda Prostopin om individuella reaktioner av allergisk natur för komponenterna i läkemedlet under livet inte observeras.

Ibland med användning av läkemedlet finns det en liten brinnande och klåda i området med administrering av suppositoriet.

Prostopin injiceras i analöppningen innan du går och lägger dig en gång om dagen. Preliminär förberedelse består i att rensa tarmarna från avföring.

Om självtömning av tarmarna är omöjligt, rekommenderas att använda enema med varmt vatten.

Avslappnande effekt på musklerna påverkas av ett varmt varmt bad.

Behandlingen Kursen består av 15 eller 30 dagliga rutiner. Om doktorn finner det nödvändigt att fortsätta behandlingen i mer än en månad, genomförs en andra kurs inte tidigare än 2 månader efter det sista kursförfarandet.

Farmakologisk grupp - fytoprostatrotektorer.

Patologier i prostatakörteln elimineras på grund av den uttalade åtgärden för att minska och eliminera inflammatoriska och purulenta processer i follikelvävnaden i prostata, antioxidantegenskaper.

Att minska nivån av könshormoner i körtelen hämmar hyperplastiska fenomen i prostata.

Återställer normal urinering snabbt. Förhindrar degenerering av follikelceller i prostatakörteln till maligna celler. Det visar uttalade antibakteriella egenskaper.

För bekanta med den fullständiga instruktionen om Prostinope, gå till http://prostatitmedic.ru/prostopin.html.

Propolis D

Det integrerade komplexet av biproduktpropolis i en blandning med en syntetisk substansdimexid packas i rektala ljus med 5-10 delar per förpackning.

Propolis D är lämplig för profylaktiska ändamål, såväl som vid behandling av prostatit, uretrit, gynekologisk och prokologisk sjukdom.

Rektalsuppositorier av Propolis D är bruna i färg, långsträckta, runda i tvärsnitt.

I ena änden, avsedd för införande i anuset, har suppositoriet en konisk form.

Ansökan Propolis D förbättrar lokal immunitet i vävnader, minskar inflammation accelererar de regenerativa processer i prostata follikelceller inaktiverar patogena prokaryoter och virus.

Kakaosmör som ingår i suppositoriet är en väsentlig komponent för fullständig absorption av produkter i celler.

Dimexide rektala suppositorier används inom medicinen som ett anti-inflammatoriskt medel som effektivt minskar intensiteten av smärta, mängden bradykinin, prostaglandiner och histamin är involverade i bildningen av stress i de påverkade vävnaderna.

Närvaron av dimexid (dess aktiva substansdimetylsulfoxid) ger en ökning av frekvensen av metaboliska reaktioner vid topisk applicering.

Dimexid påverkar inte huden och slemhinnorna. Absorberad börjar han omedelbart den terapeutiska effekten i djupare vävnader. I närvaro av dimexid penetrerar Propolis D-läkemedlen genom epitelbarrieren lättare.

I avsaknad av kontraindikationer har Propolis D en ledande ställning vid behandling av prostatit bland sorter av rektala suppositorier.

Kontraindikationer som begränsar användningen till enskilda patienter.

Det är omöjligt att använda drogen i stroke, grå starr och det intraokulära trycket, sklerotiska processer i kärl, hjärtinfarkt, hjärt-kärlsjukdomar, angina typ av otillräcklig njurfunktion och lever.

Behandlingsförloppet varar i 30 dagar, upprepade kurser är möjliga efter ett intervall på 30 eller 60 dagar. Vanligen, för fullständig återhämtning krävs 2-3 kurser.

Hemo-pro

Suppositorier "Gemo-pro" tillhör gruppen av droger "Tambukan-ljus", som används vid behandling av sjukdomar i olika organsystem.

Namnet på ljuset beror på den inkommande komponenten - medicinsk lera från sjön Tambukan.

Homeopatisk behandling är avsedd för behandling av hemorrojder, prostatit och gynekologiska sjukdomar.

Sammansättningen av "Hemo-pro", förutom naturlig propolis (0,1 g), innehåller ytterligare ämnen för att förbättra läkemedlets egenskaper hos läkemedlet:

 • havtornsolja - 0,1 g;
 • extrakt från rue doftande - 0,05 g;
 • extrakt från comfrey medicinal - 0,05 g;
 • extrakt från St John's wort parfymerad - 0,05 g;
 • koncentrat av Tambukan-lera - 0,2 g.

Kakaosmör tillsätts som ett hjälpämne som förbättrar absorptionen av medicinska ämnen.

Aktiva substanser "Hemo-pro" förbättrar mikrocirkulationen i prostatavävnaderna, stärker membranen i blodkapillären med enkelskiktet epitel, har en analgetisk, regenerativ effekt.

Inflammatoriska reaktioner som påverkas av "hemo-pro" försvagas och nivån av aktiva patogena bakterier och mikroskopiska svampar minskar.

Hemo-pro förbättrar vävnadens stressmotstånd och förhindrar klåda i könsorganet och perineum.

Graden av eliminering av exsudater ökar, intercellulär vätska ökar, vilket resulterar i att puffiness minskar och prostatisk hyperplasi elimineras.

Innehåller ett minimum av allergener, så hudens rodnad i lilla bäcken försvinner. Nivån av sexuell lust efter kursen "Gema-pro" ökar. Aktiviteten av förfall av metaboliter i levern normaliseras, processen för att separera urin i njurarna förbättras.

Den homeopatiska åtgärden lagras 2 år efter tillverkningsdatumet. Den optimala temperaturen för lagring av produkten får inte överstiga 25 grader.

Behandlingsperioden för perioden och avbrott mellan kurserna skiljer sig inte från de övriga rektala suppositorierna vid behandling av kronisk form av prostatit - 1 månad, 2 månader - paus.

Propolis DN

Suppositorier rektal "Propolis DN" - homeopatiska preparat för att återställa prostata-funktionen. 1 paket "Propolis DN" innehåller 6 rektala suppositorier.

Sammansättningen av läkemedlet innefattar bivax, eteriska oljor, pollen, bivax (propolis).

Suppositorier kemiskt berikade tanniner, aminosyror, kemiska element som hör till gruppen av makro och mikroelement, alkoholer, naturliga färgämnen (flavonoider), alkoholer och organiska syror, vitaminer och provitaminer A, E.

Aktivitetsspektrumet för de aktiva substanserna "Propolis DN" är inte specifikt. Sjukdomar i andningsorganen, matsmältningssystemen, huden och munhålan behandlas framgångsrikt med rektala suppositorier.

Den främsta fördelen med att använda läkemedlet i urologisk övning är behandlingen av prostatit.

Den enda kontraindikationen att använda Propolis DN är patientens intolerans mot läkemedlets komponenter. I detta fall stoppas användningen av biprodukterna.

Rektal metod infoga suppositorier vid behandling av sjukdomen tre gånger om dagen, för förebyggande ändamål - en gång. Läkemedlet är 1 månad.

Förvaringstiden för Propolis DN överstiger den för liknande rektala suppositorier - 3 år. Förvaringsförhållanden - standard: torr, cool, mörk plats.

Cream penna med propolis

Av alla anti-prostatitläkemedel som beskrivs är "Zhivichny krempenna med propolis" det mest specifika, eftersom de flesta praktiska fallen med användning av läkemedlet är prostatit.

Funktionerna i krämblyerts kemiska sammansättning gör det möjligt att expandera användningsgränserna i urologi och proktologi.

Extrahera från gröna tallar och gran, propolis, kamfer, havtorn, hundrosolja och kakaosmör. Gilberries och ceder-extrakt, granar ger effekten av att återställa den hormonella aktiviteten hos hanen.

Pennen sätts in på natten rektalt till ett djup på mer än 10 cm. Behandlingen appliceras i 21 dagar, varefter det är lämpligt att ta en paus och återuppta behandlingen med ytterligare en kurs.

För att förebygga våren och hösten utförs en kurs.

1 förpackning innehåller 10 ljus. Kontraindikationer: individuell intolerans.

Ljus med Propolis Monfarm

Rektala suppositorier "Monpharm" används av båda männen för behandling av prostatit och kvinnor vid behandling av cystit eller gynekologiska sjukdomar.

För att behandla sjukdomen krävs 2 paket ljus, i varje - 10 stycken. En 20-dagars administreringssätt av propolis-suppositorier försökas med förkylning av suppositorierna.

Annars är suppositoriet svårt att komma in på grund av sin mjuka konsistens.

Förbättrad kemisk sammansättning av huvudkomponenten - propolis tillåter dig att justera ett sexuellt liv hos en man, minska manifestationen av prostatit.

Allergilidare bör vara försiktiga när man använder drogen, när man kommenterar individuell intolerans mot ljuskomponenterna, bör de kasseras.

Kyzylmai med propolis

Relativt ung när det gäller produktion, ett homeopatiskt medel. 1 rektalt ljus innehåller 0,55 g Kyzylmai-olja och 0,05 g naturlig propolis.

Butter "Kyzylmay" örtextrakt innehåller nypon, timjan och eteriska oljor av citronmeliss, extrakt av nässlor blad, Hypericum, lakritsrot, havtornsolja.

Den unika sammansättningen av ämnena som ingår i propolis, oljor och extrakt ger hög adaptiv förmåga hos organismen, snabb regenerering, antiinflammatorisk, analgetisk och tonisk effekt.

Kyzylmai används för att behandla många urogenitala problem, inklusive prostatit.

Egenheten för lagring av ett homeopatiskt medel är en temperatur som inte överstiger 18 grader. Kyzylmai är lämplig för användning i två år.

Ljus med propolis "Merry Hornet"

Rectal suppositories "Merry Hornet" har bi propolis, som har medicinska egenskaper och kakaosmör, vilket ökar effekten av propolis och underlättar assimilering av läkemedel.

Användningen av ljus uppnår eliminering av smärta och klåda, snabb läkning av sår, förebyggande av inflammation och sepsis.

Den största effekten av "Merry Hornet" uppnås vid integrering av biodlingsprodukter, varav en är rektala suppositorier.

Behandlingskursen och intervallet mellan kurser är 1 månad vardera. Efter införandet av suppositoriet (på morgontimmarna) är det önskvärt att ta en horisontell position i en halvtimme.

Det bästa förvaringsstället för suppositorier är ett kylskåp där temperaturen är låg och det finns ingen solljus. Under dessa förhållanden är lagring tillåten i 2 år.

Neka att fortsätta behandlingen "Merry Hornet" endast när det finns en individuell intolerans.

Ljus "Tambukan-Propolis"

Den kemiska sammansättningen av suppositoriet "Tambukan-Propolis" skiljer sig från "Hemo-pro" liknande preparat, men verkningsmekanismen och effektivitet rektala suppositorier annorlunda varumärke med Tambukansky lera sammanfaller.

På natten injiceras ett suppositorium i rektalhålan i 15-30 dagar.

Förutom extraktet av tambukanslam och bipropolis ingår kakaosmör och lanolin i ljusets sammansättning (10 stycken per förpackning).

Läkemedlet lagras under standardförhållanden för farmaceutiska preparat: frånvaro av fukt, låg temperatur, mörker. Hållbarhet - 2 år.

"Apifit 1" med propolis och royal gelé

Sammansättningen av ljusen är enkel: endast biprodukter i form av kunglig gelé i en blandning med propolis.

För att bilda en konsistens av rektala suppositorier införs kakaosmör i dem, vilket mjukar och intensifierar absorptionen av ämnen från biprodukter.

Läkemedlets effektivitet är förenad med återställandet av sexuell lust, förbättring av kroppens resistens mot infektion, normalisering av minnet, snabb återställande av effektivitet, stimulering av bildandet av blodelement och förbättring av blodformeln.

Före lunchen måste du ange ett ljus i anusen efter avföring och hygienbehandling.

Behandlingskursen består av 30 procedurer med administrationsfrekvensen - en gång om dagen. Förvara under normala förhållanden för läkemedel i 1 år.

Kontraindikationer för användning lite mer än de rektala suppositorierna av andra märken:

 • individuell intolerans
 • kränkning av produktionen av binjurhormoner;
 • Adisson sjukdom.

LÄS TEMA: Vilket annat ljus finns för prostatit.

Hur man gör ljus med propolis av egna händer

Mekanismen att göra ljus med propolis är okomplicerad. Rektala suppositorier med propolis utan vegetabiliska tillsatser framställs helt enkelt.

Recept 1

50 gram propolis finhackad och placerad i en glasskål, häll samma mängd alkohol.

2 veckor propolis insisterar på en cool mörk plats. En gång om dagen utförs en grundlig skakning av den heterogena blandningen.

Efter utgången av infusionen indunstas blandningen på ett vattenbad. För bildande av ljus smälte 20 g kakaosmör smält och 1 g propolis (i förhållandet). Till exempel kommer 40 g kakaosmör att behöva 2 gram propolis.

Den resulterande massan är källan till bildandet av 10 suppositorier, som förvaras i kylskåpet.

Recept 2

Enligt ett annat recept framställs propolis enligt den tidigare metoden, men i stället för kakaosmör tillsätts animaliskt fett i en mängd av 1 kopp.

I frånvaro av fett ersätts lipidkomponenten med smör. Mängden propolis avsedd för smältning är 40 gram. Det visar sig mycket ljus som lagras i kylan.

Recept 3

För att göra 30 ljus (kursbehandling), enligt följande recept, bör propolis blandas med getfett och lanolin vattenfritt i ett förhållande av 15g: 45g: 24g.

Alla produkter omrörs och smälts i ett vattenbad med avvisning av kokning.

Ljustillverkning görs bekvämt med sprutor med medicinsk kapacitet på 2 och 5 ml. För att göra detta, ta bort nålen och skära botten av sprutan.

Efter avslutad smältning dras blandningen in i sprutan och, efter ofullständig överbelastning, pressas ut ur sprutan - ett ljus erhålls.

Recensioner för produkter med propolis

Timokh från Melitopol.

Lämna ett svar, som stöddes av ytterligare 12 deltagare i ett av forumen:

"De testade metoderna fungerade inte. Jag hörde om rektala ljus och deras effektiva åtgärder. Jag försökte på mitt ljus "Monfarm". Mina hemorrojder lämnade mig snabbt: smärtan försvann efter användning av det första ljuset, såren förlängdes, normal avföring blev efter det tredje ljuset. Puffinessen sänktes omedelbart, anusens sprickor stramades omedelbart. "

Dmitry lämnade en recension om ljuset "Fitopropolis":

"Jag beställde ljus i nätbutiken, deras kvalitet var bättre än apoteket. I rabatt beställde jag 5 förpackningar, 1 visade sig gratis. Från apoteksljus var det ingen mening, och beställde i butiken via Internet gav omedelbart den effekt som de producerar för människors hälsa. Jag rekommenderar till alla män som har problem i könsorganet. "

Användaren Alexey svarade kortfattat om Propolis D, men det är förståeligt:

"Propolis D är ett mycket effektivt botemedel mot prostatit. Testas. Jag rekommenderar ».

Och patienten från Ryazan, som lider av prostatit skriver:

"Min doktor utsåg en kurs av stearinljus" Propolis DN "i 12 dagar. Nu köper jag regelbundet 2 paket av läkemedlet, vilket är tillräckligt för en hel kurs, varefter jag känner mig mycket bättre. "

Vasily från Krasnodar svarar:

"Jag köpte Prostopin, jag försökte det. Det visade sig vara ett bra botemedel, eftersom inte bara smärtan minskades utan också ökad styrka. Jag kommer att fortsätta att behandla dem med prostatit. "

"Hitta en äkta propolis att hitta - ett svårt yrke. Därför bestämde jag mig för att förskriva läkemedlet "Kyzylmai" med naturlig propolis. Mycket klara av smärtan och obehagliga känslor har återgått "- delad med Murom Vladimir M.

"Läkaren rådde mig med suppositorierna" Gema-pro ". Oberoende hittade jag dem inte, det visade sig att du kan köpa från en läkare. Toli hans massage, toli ljus, men något hjälpte. Prostatit, som, retreated, men jag fortsätter att sätta in ljus - fixa "- skrev Victor från Kiev.

Han svarade positivt på glasögonblyertspenna med propolis: "Jag köpte en penna av gummi, där propolis, alla slags blommor. Min öm (prostatit) verkar ha dött ner. Prova det, jag trodde mig inte riktigt. "

Män vill inte alltid skriva om de dolda sakerna, men deras fruar talar ofta om manliga sår.

Hon delade hennes mans problem och noterade den överväldigande framgången med ljuset "Tambukan Propolis", som lyckades rädda sin man från hemorrojder och prostatit samtidigt. Och allt för 2 kurser!

Hopp från Kemerovo-regionen.

Hon berättade för mig att hennes man, efter hennes ljusapplikation "Merry Hornet", inte kommer ihåg prostatit och hemorrojder i 2 år, men innan de visste vad de skulle göra med behandlingen.

"Ljus Apifit 1" är mycket bra, jag själv upplevde det själv. Det var hemorrojder och problem med bäckensorganens arbete. Nu är allt bra. Jag rekommenderar det "- svarade romerska från St Petersburg.

Sammanfattning

Med utgångspunkt från det ovanstående och med beaktande av recensionerna kan man dra slutsatsen att ljuset på marknaden med propolis från prostatit är effektiva medel för att behandla inte bara denna obehagliga sjukdom utan också andra "piquant" sår hos män och kvinnor.

Men engagera dig inte i självmedicinering, eftersom sammansättningen av sådana ljus kan kontraindiceras för dig och orsaka olika allergiska reaktioner i kroppen.