Huvud
Symptom

Antiinflammatorisk läkemedel Vitaprost - feedback

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Vitaprost. Det finns recensioner av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på användningen av Vitaprost i deras praktik. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analoger av Vitaprost i närvaro av befintliga strukturella analoger. Används för behandling av akut och kronisk prostatit hos män. Preparatets sammansättning.

Vitaprost - har en organotropisk effekt på prostatakörteln. Minskar graden av svallning, leukocytisk infiltration prostata, normaliserar sekretoriska funktion av epitelceller, ökar antalet lecitin granuler hemliga acini, stimulerar muskeltonus i urinblåsan. Minskar trombbildning, förbättrar mikrocirkulationen i prostatakörteln, har antiaggregant aktivitet, förhindrar utveckling av venös trombos i prostatakörteln.

Baserat på data från kliniska studier är det bevisat att Vitaprost reducerar volymen av prostatakörteln måttligt. Läkemedlet minskar svårighetsgraden av obstruktion och irriterande symtom vid godartad prostatahyperplasi, vilket uppenbaras av en ökning av de maximala och genomsnittliga volymena flödeshastigheterna för urinflödet och en minskning av volymen av kvarvarande urin.

Kliniska studier har visat att användningen av Vitaprost-läkemedlet minskar sannolikheten för exacerbation av kronisk antibakteriell prostatit, inte orsakar förändringar i parametrarna för klinisk och biokemisk blodanalys, allmän urinanalys. Effekten av Vitaprost-läkemedlet för förebyggande av exacerbationer av kronisk abakteriell prostatit uppskattas till 97,5% av läkareforskarna.

Vitaprost normaliserar parametrarna i prostata och ejakulat. Minskar smärta och obehag som orsakas av prostatit, eliminerar dysursfenomen, förbättrar copulatorisk funktion.

Lomefloxacin (Vitaprost Plus) är ett brett spektrum baktericidmedel från gruppen av fluorokinoloner. Den påverkar det bakteriella enzymet DNA-gyras, som ger supercoiling DNA-former ett komplex med dess tetramer (A2B2 subenheten av gyras) och ger transkription och DNA-replikation, leder till döden för de mikrobiella cellerna.

struktur

Extrakt av prostata + hjälpämnen.

Extrakt av prostata + Lomefloxacinhydroklorid + hjälpämnen (Vitaprost Plus).

vittnesbörd

 • kronisk prostatit;
 • akut prostatit (Plus);
 • förebyggande av exacerbationer av kronisk abakteriell prostatit (för tabletter);
 • godartad prostatahyperplasi (för tabletter);
 • tillstånd före och efter kirurgiska ingrepp på prostatakörteln.

Blanketter för frisläppande

Tabletter belagda med 100 mg.

Rektala ljus 50 mg.

Stearin rectal 100 mg (Vitaprost Forte och Plus).

Instruktioner för användning och mottagning

Tabletter ska tas oralt 1 tablett 2 gånger om dagen. Behandlingstiden för godartad prostatahyperplasi är minst 30 dagar; med kronisk prostatit - inte mindre än 10 dagar.

För att förhindra exacerbationer av kronisk prostatit applicera 1 tablett 2 gånger om dagen i minst 30 dagar - 1-2 gånger om året.

Rektala suppositorier ska användas efter spontan tömning eller rengöring av tarmarna i tarmarna för en soppa. 1 gång per dag. Efter införandet av suppositoriet borde patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Varaktigheten av behandling med Vitaprost suppositorier är minst 10 dagar.

Applicera rektalt på 1 suppositorium efter spontan tömning eller rengöring av tarmkanalen för 1 soppa. 1 gång per dag. Efter införandet av suppositoriet borde patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Läkaren bestämmer varaktigheten av behandlingskursen individuellt. Minimiperioden av behandling med Vitaprost forte suppositorier för godartad prostatahyperplasi är 15 dagar, för kronisk prostatit 10 dagar, för hyperaktiv blåsan 20 dagar.

Läkemedlet ska appliceras rektalt till 1 suppositorie en gång om dagen efter enema eller självtömning av tarmarna.

Före användning ska suppositoriet avlägsnas från konturcellspaketet. Efter administrering av läkemedlet ska patienten ligga i sängen i 30-40 minuter.

Behandlingsförloppet fortsätter tills patogenens försvinnande i prostata utsöndring och är från 10 till 30 dagar (individuellt för varje patient).

Bieffekt

Kontra

 • överkänslighet mot läkemedlets komponenter;
 • barn och ungdomar upp till 18 år (perioden för bildning och tillväxt av skelettet) (Vitaprost Plus).

Applicering under graviditet och amning

Läkemedlet används inte hos kvinnor.

Användning hos barn

Vitaprost Plus är kontraindicerat hos barn under 18 år (perioden för bildning och tillväxt av skelettet).

Applicering hos äldre patienter

Vitaprost formulering i suppositorier kan också rekommenderas som en komponent av komplex terapi av kroniska prostatit patienter i alla åldrar (inklusive i kombination med benign prostatahyperplasi), såväl som för rehabilitering av patienter efter akut prostatit.

Särskilda instruktioner

Genomföra ytterligare kliniska studier i syfte att bedöma graden av smärtlindring som ett resultat av behandling av kronisk prostatit narkotika Vitaprost möjligt att etablera effekt vid behandling av kronisk icke-bakteriell prostatit, främst för att minska smärtan.

Framställningen Vitaprost rektala suppositorier kan rekommenderas också som en komponent i komplex terapi av kroniska prostatit patienter i alla åldrar (inklusive i kombination med benign prostatahyperplasi), såväl som för rehabilitering av patienter efter akut prostatit.

Behandling av kronisk prostatit, anges före och efter operation på prostatakörteln är att integreras tillsammans med uppdraget förutsätter Vitaprost tabletter tillämpning av andra grupper av läkemedel och icke-drogterapier.

Kliniska studier som syftade till att bedöma effekten av Vitaprost på spermatogenes hos patienter med infertilitet, som utvecklats mot bakgrund av kronisk prostatit, fick en positiv effekt av läkemedlet på spermatogenes. Vitaprost kan rekommenderas för patienter med en sekretorisk toxisk form av infertilitet, utvecklad mot bakgrund av kronisk prostatit.

Droginteraktioner

Samtidig användning ökar aktiviteten av orala antikoagulantia och toxiciteten hos icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel (NSAID) ökar.

Läkemedel som blockerar tubulär utsöndring, sakta ner läkemedlet.

Det finns ingen korsresistens med penicilliner, cefalosporiner, aminoglykosider, co-trimoxazol, metronidazol.

Analoger av läkemedlet Vitaprost

Strukturala analoger för den aktiva substansen:

 • Vitaprost plus;
 • Vitaprost forte;
 • prostatilen;
 • Samprost;
 • Uroprost.

Vitaprost

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Jag är på ett personligt exempel övertygade pengar som tack vare honom, jag äntligen blev av prostatit, som jag på allvar har brytt och därefter, sedan kom han tillbaka och så cirkeln, även om läkare att förskriva mycket allvarliga och dyra piller, men resultatet blev en - botas, och igen återfall. Läkemedlet hjälpte mig också bokstavligen om en månad, tog 2 tabletter om dagen, men redan bokstavligen en vecka senare noterade att all smärta hade gått, så det fanns ingen plats att vara och frekvent uppmaning att gå på toaletten. Nu har det varit mer än ett halvt år sedan inträdet och vintern har gått, även om det ibland frös, men det fanns inga problem med prostata, för mig är Vitaprost en hitta.

Nyligen, på grund av stress på jobbet, började problem med maskulin hälsa, prostatit är en mycket obehaglig öm. Det fanns obehag i perineum och det fanns periodiska smärtor medan man gick på toaletten. Jag försökte behandla den med Vitaprost. Jag köpte den i tabletter - det är bekvämare att ta det och det är mer lönsamt till ett pris. Ett gott resultat upplevdes vid slutet av den första veckan av behandlingen. Allting gick tillbaka till det normala. Smärta med urinering upphörde, erektionen förbättrades. Så började jag igen att leva ett normalt fullt sexliv. Upplevde det i ungefär en månad och nu finns det inga problem alls, så jag rekommenderar starkt att botemedlet är bra!

Vitaprost hjälpte mig att bota prostatit. Det bör omedelbart ta hänsyn till att läkemedlet kan ge reaktioner. Personligen var jag överens med läkaren.
Jag drack en månad, 2 tabletter om dagen. Denna kurs är lämplig för kronisk prostatit. När de första symptomen uppträder kan 10 dagar räcka. Oavsett att öka doseringen är inte nödvändig, eftersom det är osäkert.
Tabletter fungerar snabbt. Personligen, efter bara 5 dagar, kände jag en signifikant lindring av tillståndet. En månad senare var prostatit helt borta.

Utvecklad prostatit sedentär livsstil och Malehaw frostat på vintern, förvärrar situationen. Inflammation diagnostiserad av läkaren, men lycklig, situationen var långt ifrån försummad, han kastade alternativ, massager svepte bort omedelbart, ljus ville inte, men gick med på p-piller. Jag började ta emot, när även den sexuella funktionen, även tänkandet var obehagligt, och även resor till toaletten gav inte nöje. Tog strikt enligt anvisningarna.
Totalt var 2 veckor tillräckliga för att förbättra hälsan, men eftersom jag köpte 2 paket piller och den andra var bara hälften konsumerad fixade de övriga 6 dagarna effekten. Smärtan var helt borta, toaletten slutade springa varje minut, och processen med urinering var normal. I en sexuell plan har stasis avlägsnats, han började kön redan efter en och en halv och en halv sedan starten av upptagandet, där stimulerade prostata redan i vissa sexuella handlingar, förutom effekten av tabletter. Kort sagt, det här är det sätt jag behandlades, jag gjorde inga skamliga procedurer, det fanns ingen smärta från behandlingen, även om jag inte skulle bli förvånad över att ljus och massage skulle fungera snabbare. Vid pillerstyrkan påverkades inte, om endast sperma blev mer, men det här igen på grund av stimulering av prostatakörteln.

Förutom Vitaprost-tabletterna finns det också suppositorier - en mycket bra sak, agera snabbt och pålitligt. Tabletter i detta avseende ligger lite bakom, men fungerar fortfarande lika bra. Reaktionshastigheten är klar, absorptionen i tarmen är bättre. Tja, plus de behöver inte sättas någonstans så att människor med fördomar kommer att närma sig 100%. Och tabletterna är billigare, paketet med 20 stycken inuti kostar ca 1500 rubel., Medan 10 ljus 1200 rubel.
De ska tas två gånger om dagen, så att förpackningen är tillräckligt i 10 dagar, och samma behandlingskurs varar för kronisk prostatit. Och i själva verket tar ingen mening, inflammation avlägsnas, smärtan försvinner. Och om du börjar dricka dem så snart symptom uppstår, kommer tillståndet att normaliseras ännu snabbare. Det är sant att effekten inte är evig, jag har använt dessa piller i några år, 1 pack är tillräckligt för 4-6 månaders tyst liv, så återkommer symptomen. Men det är redan kroniskt, det är bara att du inte kan bota det en gång för alla, så jag gör det enklare efter behov. Men varje gång hjälper säkert, så två gånger / tre gånger om året för att ge ett och ett halvt tusen för ett paket, är jag klart redo.

Kolliderade med produkterna av NizhFarm tre gånger, för första gången han behandlade inflammation med piller, tog behandlingen lång tid, för att normalisera staten det tog en månad. Andra gången samma tabletter gjorde förebyggande underhåll så snart jag misstänkte symptom - här arbetade de på högsta nivå. Situationen lättade mycket snabbt, där mindre än en vecka gick och de första smärtan var borta länge. Men tredje gången, när han inte lyckades förhindra symtomen och fick inflammation igen, behandlades han redan med ljus. De går inte till någon jämförelse med tabletter, de stod inte ens i närheten. Spasms avlägsnas om 3 dagar, och effekten av tabletter ska i bästa fall vänta i ungefär en vecka. Enligt min åsikt är skillnaden uppenbar. Men piller kostar mindre, plus de är bekväma att ta och från ljuset brinnas något. I allmänhet har alla sina egna gyllene medelvärden. Jag föredrar personligen att ta piller med profylakse, och jag kommer att behandlas i framtiden som ljus.
Bad jag kan inte säga tillräckligt om tabletterna, de är säkra, pobochek dem inte, under loppet fortfarande gäller, och effekten av saknade nästan ett halvt år, så om du inte missa tillfället kan p-piller hindra utvecklingen.

Med prostatit led i 2 år. Jag såg annonsen av Vitaprost-läkemedlet och beställde det via Internet. Snart fick jag en låda med blå, inuti 20 tabletter och instruktioner. Beskrivningen av kompositionen sa inte mycket till mig, men uppgifterna om kliniska prövningar indikerade att effekten av botemedlet visat sig så mycket som 97% av fallen gav mig förtroende för mig.
Det finns inga kontraindikationer, så jag började använda drogen utan rädsla. När det gäller dosering, där det sägs att du måste ta 2 tabletter om dagen i en månad, insåg jag att ett paket inte räcker för mig. Jag beställde 2 fler förpackningar - de kom också snabbt och utan problem.
Ungefär från den andra veckan av att ta piller, började smärtan i ljummen minska, frekvent nattvattning i toaletten minskade till 2-3 besök, och under urinering blev mindre besvärande vid urinering. Vid slutet av 3: e veckan kände jag mig bättre, så jag bestämde mig för att träffa läkaren. Han noterade att min tumör somnade och jag är på väg till återhämtning. Till slut drack jag hela kursen. Helt från prostatit var inte nödvändigt för att bli av med, men resultatet var utmärkt. För att konsolidera den positiva effekten och förbättra den - började ta ett medel för att förebygga: Jag tar en månadskurs 2 gånger om året. Varje gång effekten är bättre.

Vitaprost recensioner

Den medicinska kompositionen ingår i gruppen av läkemedel av animaliskt ursprung. Läkemedlet används vid behandling av prostata sjukdomar.

Är läkemedlet registrerat?: kolla in ☜

Läkemedlet tillsattes: 2010-11-05.
Instruktioner uppdaterad: 2017-01-30

Analoger och substitut

☠ OBS! Läkemedel pacifiers - hur man uppfödar ryssarna eller vad du inte kan spendera pengar på!

Korta instruktioner för användning, kontraindikationer, komposition

Indikationer (från vad hjälper?)
Den medicinska kompositionen används vid behandling av följande sjukdomar i människokroppen:
• Om patienten har prostatit i kronisk form.
• Om förebyggande åtgärder vidtas för att förhindra utveckling av bakteriell prostatit.
• Om patienten har godartad prostatahyperplasi.
• Om det finns förberedelser för operation i prostatakörteln, såväl som efter operationen.

Kontra
Läkemedlet kan inte ordineras till de patienter vars organism är särskilt känslig för minst en av de viktigaste delarna av läkemedlet.

Metod för applicering (dosering)
Läkemedelskompositionen används två gånger om dagen. En engångsdos medicin ska vara lika med 1 tablett. Om godartad hyperplasi av prostata behandlas, bör kursen vara från 1 månad och uppåt. Om en kronisk prostatitbehandling ges, är minsta behandlingssätt 10 dagar.
För att förhindra bakteriell kontaminering måste du använda p-pillerens medicinska komposition två gånger dagligen i 1 månad. Du måste göra det en eller två gånger per år.

Särskilda instruktioner
Det är möjligt att applicera läkemedlet i terapi hos äldre patienter om behandling av prostatit är kronisk och även som ett postinflammatoriskt medel efter akut sjukdom.

Typ av problem
Den medicinska kompositionen i tabletter framställs. 1 stycke innehåller 100 mg. extrakt av prostata och 20 mg. vattenlösliga peptider. Som hjälpämnen ingår: sackaros, kalciumstearat, krospovidon, cellulosa, monohydrat.
Varje enskild tablett är innesluten i en cell av ett blisterhölje konstruerat från en sampolymer, palladiumoxid, talk, natriumvätekarbonat, titandioxid och andra komponenter.
Förpackade tabletter i en kartong. Totalt kan det finnas 10, 20 eller 30 tabletter. I ett skal innehåller 10 tabletter.
Regler av tabletter i medicinska skåpet
Den medicinska kompositionen placeras i ett skal, som löser sig oberoende i tarmarna. En sådan tablett bör endast hållas på en mörk plats vid en temperatur som inte överstiger 25 grader.

Rekommendationer / recensioner av läkare: Vi har en stor del av konsultationer på webbplatsen, där Vitaprost diskuteras 55 gånger av patienter och läkare.

Recensioner: Vitaprost

 • Nizhpharm, Ryssland
 • Hållbarhet: fram till 01.11.2019
 • Nizhpharm, Ryssland
 • Hållbarhet: fram till 01.04.2020
 • Nizhpharm, Ryssland
 • Hållbarhet: fram till 01.05.2020
 • Nizhpharm, Ryssland
 • Hållbarhet: fram till 01.11.2019

Kundrecensioner av Vitaprost

Mannen gillar inte ljus, för oss har tabletter blivit en riktig frälsning. Bra medicin.

Det är bekant med dessa medel inte av hearsay - fadern, då mannen behandlades av en prostatit först. Jag måste säga - innebär bra, att döma av resultaten av behandling, men - först och främst måste behandlingen förskrivas av läkare, och för det andra - behandling bör alltid vara komplex, prostatit är inte sjukdomen, som kan övervinnas genom en mirakelmedicin. Men med sina uppgifter - normaliseringen av prostatavävnad, avlägsnande av ödem, etc. Det är det här läkemedlet som går bra.

Vitaprost, det här är inte ett läkemedel, men en bio-stimulant. Under appliceringen finns det viss effekt. Allt faller allting på plats.

Ett bra läkemedel, min man genomgått en behandlingstid i fjol, hjälpte i allmänhet mycket snabbt och utan biverkningar. Med andra läkemedel jämförs inte.

Jag passar inte kategoriskt. Ett par timmar efter appliceringen börjar brinna, klåda, svårt obehag. Problemet är inte unikt för mig, som jag läser här från recensioner.

Det hjälper väl med prostatit, dessutom min man tog en gång en monoral. Resten av tiden behandlas med vitaprost, och jag ser från utsidan att hans humör är mycket bättre.

Jag är inte säker på vad som hjälpte mig, för jag går igenom komplex behandling, kanske vitaprost. Men för mig har han en stor nackdel. Det är omöjligt att begränsa sig själv. Alla anvisningar, efter att ha tagit ett par timmar, går du i toaletten i de flesta fall. Det finns ingenting, men detsamma. Det är osannolikt att sådan behandling fungerar

29 år gammal. Kronisk prostatit (inte bakteriell). Läkaren rekommenderade den vanliga Vitaprost (ljus). Jag köpte den. Jag kom hem, läs recensioner här och lite rädd om pobochki. I mitt fall fanns det ingen diarré, men allt visade sig bara motsatsen. Dessa 10 dagar, medan de gick igenom kursen, slutade toaletten nästan nästan att gå. Därför snarare ett dåligt hälsotillstånd. Sann enema sättade inte (hemma finns det ingen möjlighet till detta). Men om arbetet i magen efter användning av läkemedlet återupptogs, så var det verkligen ingen påtaglig effekt vid behandling av prostatit. Mitt huvudproblem var i frekvent urinering - inget mycket har förändrats. Jo kanske för 5% började sjunka. Och det verkar för mig, jag lugnar mig själv) En mer intressant observation - en styrka. Med detta i allmänhet fanns inga problem. Men efter behandlingens gång verkar det som om kroppen började bete sig som i åldern 17-20 år. Så, om någon har ett problem med det här är det förmodligen värt att försöka - i en intim mening kan du förvänta dig en energiöverskott :)

Resultatet av vitaprost kan inte vara dåligt, men priset är inte uppmuntrande. Jag, som en krönika för denna del, är helt enkelt nödvändigt, annars är det normalt att inte gå på toaletten - och det gör ont, och whines och känslorna är äckliga. Ett prostataxtrakt - en bra och dystvennaya sak, symptomen tas bort i taget.

Bra och hälsa för alla. Lämnade aldrig sådan feedback. kanske kommer någon att hjälpa! Jag hade ett aktivt sexliv. men då slog en serie påfrestningar och avsked med sin fru mig till apati - varken viljan att ha sex eller stigaren på morgonen till medlemmen som om det slutade att hälla blod. I perineum var det obehag, något förhindras (smärtor nebylo, urinerade sällan och trögt). Jag skrev av månaden för en depressnyak, men då tänkte jag på det, sagt-stop, att det var någonting som slog ut förkastning, och det är inte meningen! Till läkaren medan det inte finns någon tid, WHILE! så jag klättrade på Internet för att hitta ett sätt att åtminstone lindra symtom. valet föll på Vitaprost (ljus) Varför? Ville ha något sämre kvalitet och inte utrymme för priset.. Resultat: (har inte sett det) efter den första ljuset på morgonen väcktes av en ordinarie ledamot och urinera mer anmärkningsvärt att i kroppen flyter liv, det vill säga Blod! Jag känner inte Herren för olyckan, om det är placebo-effekten eller verkligen hjälpt Vitaprost! Jag ska avsluta kursen (jag ska ge min egen vän.. för riva av prostasmassagen jag vill göra) Jag kommer att observera vidare. men sedan till experterna leverans av test och deras dom. All hälsa! Medan jag satsar-5

Jag drack Vitaprost-tabletterna och satt ljusen, resultatet är utmärkt! Mindre än en vecka, återställd urinering, slutade ont. Men kursen måste ändå slutföras till slutet ändå

Jag vet inte hur jag fick en bakteriell prostatit, men det måste behandlas annorlunda än normalt, kroniskt. Och vilken prostatit - det är möjligt att lära sig eller ta reda på det efter analyser. Jag behandlas med vitaprost plus (läkaren utsedd) och är helt nöjd eftersom han var botad. Det finns inga biverkningar, symtomen har inte återkommit. Jag tror att läkemedlet är effektivt och värt pengarna

Allt gick bra, så länge det här ordet är vanligt tillämpligt på sådan muck som prostatit. Att doktorn bekant, att recensionerna på Internet var övertygade om att genomgå vitaprost. Sjukdomen receded. Tack så mycket för alla!

Jag har redan druckit 2 förpackningar (dvs. 40 stycken), det finns ingen förbättring. Skala noggrant enligt instruktionerna, dvs. 2 gånger om dagen. Det finns inget positivt resultat.

helt överens! Det finns en sjukdom - det finns mediciner! Jag var hos två urologer, båda säger att vitaprost är ett mycket effektivt läkemedel.. så varför leta efter två rubel billigare, tappa tid så behandla redan komplikationer..

Sedan smed en vän sig med en finalgon och trodde att han skulle hjälpa. Han brändes, återupplivades och symptomen återvände. Varför är människor i vårt land så oroliga över alternativa medel? När allt kommer omkring kan du bara gå till doktorn och lära dig om SPECIAL droger. Sålunda behandlas angina och stretchen av vitaprost ovan. Rolig till sin gud.

Det var en punktering, men inte en stor. Eftersom under behandlingen, även på små jogs kvar. Vid Nike Nitsche droppa inte.

och vilken typ av pimping var det? På mig brinner endast obehagligt på ett kausal plats. I allmänhet var behandlingen normal. Det viktigaste är att jag och testen kom tillbaka till det normala.

ja, känslan är eld! Men efter ljusen är det stora förbättringar. Efter kursen passerade jag testen, var tillbaka till normal. Jag tyckte också att paketet var utformat exakt för 1 kurs, och behövde inte köpa ett nytt paket på grund av två ljus, dvs. inte en skilsmässa.

Ärligt talat rådde jag till apoteket Vitaprost, tk. Jag gick inte till doktorn. Jo, jag tog ett försök. Varnade för att det kunde finnas mycket obehagliga förnimmelser, det vill säga att elda i påven var jag redo. Först ville jag sluta, men jag läste recensioner, många av dem gör det. För 3-4 dagar passerar eller äger rum, tecken passerar eller äga rum

Tja, någon gillar, men jag hjälpte vitaprost. Behandling, jag måste säga, helvete, obehaglig, brinnande är, du måste uthärda 2-3 dagar

Jag kommer vara den första. När jag stötte på prostatit började jag klättra på forum, pratade med samma patienter. I allmänhet, som jag förstår, är Vitaprost ordinerat av många läkare. På grund av dess aktiva substans. Han hjälpte mig också, jag började gå på toaletten och vanligtvis smärtan kvar. Vitaprost kan vara något dyrare än andra droger på detta ämne, men de fungerar verkligen

Vitoprost hjälper inte mig hur var obehaget och så det var så varmt var heta kycklingarna och det fanns inga spermceller nrn

stearinljus vitaprost forte

moderator: DVD-RW

stearinljus vitaprost forte

# 1 Meddelande Vadim222 »Thu 04 Jun, 2015 2:12 pm

# 2 Meddelande redaktor »Thu 04 Jun, 2015 2:16 pm

# 3 Meddelande Vetal224 »Lör 20 jun 2015 kl 22:09

Jag fick hjälp av Vitaprost, för en dag. för flera dagar och tider

# 4 Meddelande shamanflygning »Lör 30 Apr, 2016 11:26

Jag fick hjälp av Vitaprost, för en dag. för flera dagar och tider

# 5 Meddelande AnthonyC »Fre 13 maj 2016 1:25

Vitaprost ljus

# 6 Meddelande Easy-P10h »Sön 26 juni 2016 10:56

Vitaprost ljus

# 7 Meddelande allihomanov »Lör 16 juli 2016 17:05

Vitaprost ljus

# 8 Meddelande Nadin 57 »Lör 16 juli 2016 18:08

Vitaprost ljus

# 9 Meddelande andreykaa »Lör 16 juli 2016 21:09

Vitaprost ljus

# 10 Meddelande Zimushka »Sön 17 juli 2016 11:54

Vitaprost ljus

# 11 Meddelande Arche911 »Torsdag 16 februari 2017 21:26

stearinljus vitaprost forte

# 12 Meddelande Viktoriya0404 »Tis 17 april 2018 15:53

Lär dig hur man bota prostatit

Återhämtningen börjar idag.

Detaljerad och tillgänglig på moderna sätt
diagnos och behandling av prostata sjukdomar

 • - Avslöja orsakerna
 • - Undertryck av infektioner i prostata
 • - Metoder för behandling
 • - Hur man inte blir sjuk igen och andra

Vitaprost

Blanketter för frisläppande

Vitaprost instruktion

Vitaprost är ett inhemskt läkemedel av animaliska råvaror som används för att behandla kroniska prostata sjukdomar. Problemet med att behandla prostatit genom åren har inte förlorat sin relevans. För närvarande är den terapeutiska algoritmen baserad på den sekundära naturen hos den infektiösa lesionen av prostata med de redan befintliga morfologiska förändringarna. Såsom visas av studier som genomförts under senare år, är ett nyckel orsaken till kronisk inflammation i prostatakörteln en kränkning av blodflödet genom kärlen i bäckenorganen - minskning av blodcirkulationen i intensiteten av kapillärbädden grund av venös trombos. I detta avseende är doktorens huvudmål i detta fall normaliseringen av mikrocirkulationen i det drabbade organet, för vilket organotropa droger används. En av dessa läkemedel är Vitaprost. Dess funktion är ett brett spektrum av terapeutiska effekter. Vitaprost återställer den störda mikrocirkulationen och förhindrar bildandet av blodproppar i kärl i den venösa bädden. Efter korrigering av cirkulationssjukdomar börjar fokusen på inflammation att försvinna, smärta sensioner elimineras, erektil funktion återställs. Samtidigt aktiveras sekretoriska epitelceller i körteln, vilket eliminerar stillastående fenomen. Hemligheten hos prostata återhämtar bakteriedödande egenskaper, som säkerställer renheten från mikroorganismer och normaliserar nivån av vita blodkroppar.

Användning av Vitaprost kan eliminera störningen i urinfunktionen genom att undertrycka den inflammatoriska processen och återföra körteln till dess tidigare storlek. En av fördelarna med Vitaprost är utvecklingen av den terapeutiska effekten. Den rekommenderade varaktigheten av läkemedelsförloppet är 5-10 dagar med möjlighet till förlängning eller återkommande beroende på svårighetsgraden av sjukdomen. Enligt de kliniska studierna är läkemedlets effektivitet för behandling av kronisk prostatit 82% för förebyggande av exacerbationer - 97%. Vitaprost kombineras väl med någon form av antibiotikabehandling och ökar effektiviteten. En av fördelarna med drogen är frånvaron av så kallade. "Effekten av den första passagen", som säkerställer absorptionen av den aktiva komponenten i blodomloppet, omger levern och ökar biotillgängligheten. Multiplikation med Vitaprost - En gång om dagen (suppositorier), 2 gånger om dagen (tabletter), medan det inte finns något behov av att välja en dos. Drogen påverkar positivt och inte kvaliteten på spermier, normaliserande parametrarna för ejakulatet. Innan du använder ljus tömma tarmet spontant eller rengör det med en lavemang. Biverkningar när du använder Vitaprost är mycket sällsynta och går inte utöver ramen för milda allergiska reaktioner. Läkemedlet är lämpligt för användning hos patienter i alla åldersgrupper.

Åtgärd för behandling av kronisk prostatit Stada Vitaprost suppositorier - återkallelse

Effektiva suppositorier för prostatit. Behandling av ett känsligt problem med ett billigare läkemedel + analog av 100 r billigare

prostatit - en term som bestämmer prostatakörtelns inflammatoriska processer.

Hur bestämde jag mig för VITAPROST-CANDLE:

Gick till urolog, eftersom det inte är passerat själv, där en läkare som utsetts urologisk naturläkemedel, urinera och göra en ultraljudsundersökning av njurarna... Jag läste på Internet som är prostatit och hur man kan behandla det - från det ögonblicket läkaren behörighet lokala kliniken har gått i fråga.

Jag registrerade hos en privat läkare på en bra klinik och han var på mitt huvud högre än den tidigare (om inte för tre huvuden) - en praktiserande kirurg från sjukhuset. Han tilldelade mig dessa paraffinpatroner.

Symptom:

Han gick ofta på toaletten på ett litet sätt. Allt började kraftigt. Vi åkte till stugan, mixtrar hela dagen - allt följande natten till morgonen, tillbringade i toaletten var 10 minuter var uppmanade att urinera, men ingenting egentligen inte går... sedan ett par dagar torterade smärta i slutet av urinering, och när man försöker gå på toaletten, och själva på egen hand (det fanns obehag någonstans på den mest kausal platsen).

HUR KONTROLLERAR PROSTATET:

Min första resa till urologen trodde jag inte. Rummet var som en tortyrkammare utrustad med den senaste trenden - sofistikerad form av stegar, några stolar och fåtöljer med obegripliga enheter och många andra i ett perfekt vitt rum med blanka plattor på väggarna. Läkaren var vänlig, det gjorde mig ännu mer rädd och inte förgäves.

Det är inte begränsat till kontroll av manliga prichindalov: Doctor sätter på handskarna och gnuggar sina fingrar och vaniljsås... säger, "allt är i sin ordning, men nu känna din prostata, och det är det."

Den här är ALL, jag har inte lämnat mitt huvud hela dagen.

SYFTE: hur man behandlar

Efter undersökningen sa doktorn att jag har en liten inflammation i prostata och behöver akut behandling. Jag gjorde en behandling av flera läkemedel för behandling av prostatit och cystit. Istället för originalet tog jag analogen Voltaren - Diklofenac.

 • kanefron 50 droppar 3 gånger om dagen
 • Vitaprost ljus en gång om dagen (alternerande med Voltaren)
 • Voltaren ljus en gång om dagen

Vitaprost var den dyraste av allt på listan över droger, vilket gjorde det nödvändigt att leta efter analoger. Drogen prostatilen - slutföra analog Vitaprost, med samma sammansättning, men en annan tillverkare.

Prostatilen finns i två doser av 30 och 50 mg och det ursprungliga läkemedlet från receptet är 50 mg.

Så det visar sig att det vid första anblicken är 2 gånger billigare än Vitaprost, men i samma dosering skiljer sig det med endast 200 rubel. Jag tog den som jag tilldelades, sparade inte.

Också tillgängligt:

 • Vitaprost tabletter
 • Vitaprost Forte (med dubbeldos extrakt)
 • Vitaprost Plus (+ Antibiotikum Lomefloxacin - 400 mg)

VAD ÄR VITAPROST:

Rektala suppositorier (det finns i form av tabletter, men doktorn indikerar sin låga effektivitet) där det naturliga extraktet av prostata hos nötkreatur. Det finns fortfarande Vitaprost plus - samma läkemedel, men med antibakteriella kosttillskott och priset på det, nästan 2 gånger mer.

Läkemedlet förbättrar blodcirkulationen, hjälper till att ta bort svullnad i prostatakörteln, stimulerar sin aktivitet, minskar smärta, ökar också blåsans ton. Vitaprost används framgångsrikt vid behandling av kronisk prostatit.

HUR DU ANVÄNDER:

Jag tror att det inte finns något behov av att förklara hur och hur sådana ljus sätts. Öppnar plastpaketet och börjar... Känslor av obehag passerar på 30 minuter, från början av starten (den bästa tiden är innan du lägger dig).

RESULTAT:

Med växlingen av de två drogerna blev det lättare på andra dagen. Nästan omedelbart passerade snabb urinering och falska önskningar, några dagar senare var det inga smärtsamma känslor vid urinering. Jag vet inte, att välståndet eller bristen bär det ökade könsbehovet.

Någonstans på den tionde behandlingsdagen märkte jag en ökning av sexuell lust. Sex gånger om dagen använde vi den, så jag lägger ytterligare ett plus till drogen.

pris: 1100 r

formen: Suppositorier (suppositorier)

dos: 50 mg

tillverkare: OAO Nizhpharm, Ryssland

Bedömning:

Hembehandling av prostatit kostade mig ca 3000 rubel. En månad efter behandlingen kan jag säga att det hjälpte mig!

Därför rekommenderar jag dig att lösa sådana känsliga problem!

De försökte metoderna för beslutet av det givna problemet:

Diklofenak är en ekonomisk lösning på det känsliga problemet