Huvud
Skäl

Ljus med propolis från prostatit hos män: egenskaper, sammansättning, användningsregler

Propolis (bilim) är en viskös substans som har en mörkgrön färg med en brun nyans. Den hartsartade tjocka vätskan har en trevlig eftersmak, men för behandling av prostatit är propolisens viktigaste kvalitet de baktericida egenskaperna. I naturen utövar propolis den viktigaste skyddsfunktionen: bin med det skyddar bikupan från bakterier, virus, svampar.

Propolis används ofta i praktiken av prostatitbehandling på grund av avsaknaden av kontraindikationer, förutom individuell intolerans.

Egenskaper och sammansättning av propolis

Från antiken har propolis behandlat en mängd olika hudsjukdomar och sår. Den har trots allt utmärkta bakteriedödande, antifungala och antivirala egenskaper. Idag är denna produkt oumbärlig vid behandling av prostatit.

Det är värt att nämna biproduktens sammansättning för att förstå hur stor och användbar den är:

 • rik vitaminkomposition av karotenoider, askorbinsyra och nikotinsyror, tokoferol, vitaminer från grupp B. De flesta innehållna aminosyrorna är oersättliga för organismen.
 • zink, kalcium, koppar, järn, fluor, mangan - en ofullständig elementskomposition av mineraler;
 • enzymer, organiska syror, naturliga flavonoider, oersättliga i kampen mot infektion;
 • Eteriska oljor och lågmolekylära alkoholer ger en märklig behaglig lukt på produkten.

Behandling av prostatit med propolis

Initialt användes behandling med propolis uteslutande av folkmedicin.

Men nyligen är detta härdande ämnet en del av många läkemedel. Läkemedlet har en kraftfull antimikrobiell effekt, som har ett antal positiva och effektiva aspekter i kampen mot prostatit:

 • eliminerar bakterier som framkallar utvecklingen av prostatit;
 • är en kraftfull bedövning;
 • stärker den övergripande immuniteten, vilket påverkar accelerationen av återhämtningsprocessen
 • accelererar regenerering av celler;
 • tar bort inflammation
 • tar bort toxiner.

Propolis används i formuläret:

Ljus med propolis för behandling av prostata skador kan tillverkas hemma, och det finns färdiga suppositorier som släpps ut på läkemedelsföretag och säljs på apotek.

Rektala suppositorier med propolis från prostatit är en av de mest kända och effektiva behandlingsmetoderna. Denna form av behandling är smärtfri och effektiv. det kan vara ett alternativ eller komplement till läkemedelsterapi.

En betydande effektivitetsnivå beror på produktens naturlighet: Stearinljus med propolis orsakar ingen skada på kroppen och har inga biverkningar, förutom i sällsynta fall då allergiska reaktioner uppträder.

Läkare rekommenderar användning av ljus med propolis från prostata inflammation kurser för att förhindra även de män som inte är i riskgruppen, eftersom ämnet återställer immunförsvaret, ökar uthållighet och hjälper till att förhindra utvecklingen inte bara sjukdomen, men också många andra sjukdomar.

De mest kända ljusen med propolis

Färdiga ljus baserade på propolis från inflammation i prostata kan köpas på apoteket. Här är en lista över de mest populära:

Prostopinum med inflammation i prostata

Ljusprostatit Prostatit är en effektiv lösning som används för att behandla inflammation i prostata och hemorrojder. Prostopin är en kombinerad beredning, som innehåller propolis, pergola, kakaosmör, bergsvin, royal gelé, uppfriskning och lanolin.

Läkemedlet har antimikrobiella, antifungala, antiinflammatoriska och återställande egenskaper. Suppositorier förbättrar styrkan, lindrar ödem i prostata och förbättrar urinflödet. Propolis, som är en del av läkemedlet, accelererar processen med vävnadsregenerering, har analgetisk och antitumör effekt.

De viktigaste indikationerna på användningen av läkemedlet: kronisk och akut prostatit av infektiöst ursprung, uretrit, ulcerös kolit, analfissurer och sår, erektil dysfunktion, paraproktit.

Stearinljus injiceras i anusen en gång om dagen, efter rengöring av enema eller avföring, helst före sänggåendet.

Längden av läkemedlet är individuell för varje patient och är 10-30 dagar. Efter den första behandlingen av ljusansökan är det nödvändigt att ta en paus i 2-3 månader, och igen att applicera suppositorierna.

Kontraindikationer: Överkänslighet mot biprodukter.

Propolisstearin med prostatit

Detta ljus, som innehåller propolis, lanolin och kakaosmör.

Dessa suppositorier används för att behandla prostatit, prostata adenom och hyperplasi. Läkemedlet rekommenderas också för användning efter kirurgiska ingrepp i bäckenorganen.

Ljus ska injiceras i rektum i 10 dagar 3 gånger om dagen.

Kontraindikationer: Individuell intolerans av biodlingsprodukter, komponenter Propolis DN, under graviditet, amning.

Biverkningar: allergiska reaktioner.

Hemo-Pro

Detta läkemedel används vid behandling av prostatit och olika gynekologiska sjukdomar.

Den innehåller havtornolja, propolis, terapeutisk lera av Tambukansky-sjön, kakaosmör, St John's wort, comfrey.

Läkemedlet har smärtstillande, antifungal, regenererande effekt.

Det rekommenderas att applicera ljus strax före sänggåendet, så djupt som möjligt i rektumområdet, inom en månad.

Kontraindikationer: Ökad känslighet mot någon del av suppositorier.

Propolis D

Läkemedlet, som innehåller propolis-extrakt, kakaosmör, dimexid.

Läkemedlet har antibakteriella, anestetiska och regenererande egenskaper. Ljus har inte bara en fördelaktig effekt på prostata, men ökar också immuniteten.

Läkemedlet används 10-15 minuter efter ett varmt bad och behandlingsförloppet är 30 dagar. För att helt eliminera prostatit rekommenderas det att gå igenom 3-4 kurser med två månaders raster.

Kontraindikationer: Förmåga till allergiska reaktioner på biprodukter.

Dessa läkemedel har kliniskt testats och är effektiva naturläkemedel, vilket bekräftas av ett antal positiva recensioner.

Propolis ljus från prostatit hemma

Många människor litar inte på läkemedelsföretag, med tanke på panacea folkmedicin. Suppositorier från prostatit på basis av propolis kan tillverkas och självständigt hemma. Och det finns ganska många recept för att göra.

Här är några av de mest populära recepten:

 1. Det är nödvändigt 45 g propolis, 250 g kakaosmör och alkohol. Propolis ska krossas, häll sedan alkohol och insistera på en mörk plats i ungefär en vecka, medan blandningen skakas från tid till annan. Fältet för vilket lösningen ska kokas, indunstar alkoholen och blandas med försmält olja. Efter att ha erhållit en homogen massa bildas 10 ljus och inlindas i papper, förvaras i kylskåp.
 2. Det tar 200 g lanolin, 50 g propolis och bivax i lika delar. Vid smältning på ett vattenbad lanolin, tillsätt propolis och vax, tidigare strimlad. Efter kylning bildas 10 suppositorier och placeras i ett kylskåp inslaget i papper.

Lampan som tillverkas hemma borde ha en diameter av högst 1 cm, och längden får inte överstiga 6 cm. För att göra det lättare, bör formen ha en spetsig ände. Tillverkade ljus förvaras endast i kylskåp.

Regler för användning av stearinljus med propolis

Trots propolisens ofarliga är det nödvändigt att genomgå undersökning och samråd med urologen innan den används för behandling av prostatit.

Effektiviteten av behandling med propolis-suppositorier kan minskas avsevärt om det missbrukas att använda dem.

För att få en effektiv terapeutisk effekt är det viktigt att följa reglerna för användning av ljus:

 1. Stör inte inloppet och dosen som föreskrivs av en läkare.
 2. Stearinljuset ska föras in stående eller ligga på sidan.
 3. Att komma in i ett ljus bör vara försiktigt, men inte för långsamt, eftersom det har smältegenskapen. Buttocks är uppfödda med ena handen, den andra injiceras.
 4. För att säkerställa att ljuset inte smälter snabbt, omedelbart före användning, rekommenderas att kyla händerna med kallt vatten eller hålla isen i dem.
 5. Håll ljus i kylskåpet.
 6. Efter införandet av suppositoriet är det nödvändigt att ligga ner i ca 20 minuter och undvika att besöka toaletten.
 7. Denna procedur rekommenderas att utföras strax före sänggåendet.

Förutom propolis, i den komplexa behandlingen av prostatit, har andra biodlingsprodukter också visat sig själva. Ofta används kapslar med pergenblommapollen, som extraheras från honungskamrater. Detta ämne är ett effektivt verktyg för smärta vid urinprocessen.

För att minska smärtsamma känslor och återgå prostata till dess normala tillstånd används också ett avkok av avlidna, icke överlevande bin, som kallas en underjordisk yta.

Stearinljus med propolis med prostatit

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Ljus med propolis - ett multifunktionellt verktyg, men det är osannolikt att det är en självständig medicin. I alla fall personligen hjälpte dessa ljus mig lite. När den inflammatoriska processen började och det fanns oändlig uppmaning att urinera, använde jag dessa ljus regelbundet i en vecka.
I anvisningen skrevs det att det är nödvändigt att ange två gånger om dagen. På natten ställde han sig utan problem. Lukten är i princip ganska trevlig, som alla biprodukter. Och på dagtid var det omöjligt att gå med ett ljus. Jag försökte sätta sig tidigt på morgonen och sedan ligga ner i en halvtimme och en timme, men den här tiden var inte tillräcklig för att helt lösa upp det i tarmarna och innehållet flöt ut under dagen på linne och nedsmutsad. Så jag använde det inte på dagtid, och det var inte tillräckligt en dag om dagen för fullständig behandling.

Ljus med propolis räddade upprepade gånger mig och förde mig ur akut tillstånd av prostatit. Naturligtvis botar de inte denna sjukdom, men de hjälper till att leva för att se en läkare. Jag har länge använt dem, eftersom prostatit helt och inte kunde bota, det förekommer periodiskt en förvärring. Jag brukade köpa apotek - det enklaste alternativet utan problem. Men på något sätt bestämde jag mig för att experimentera och göra dem hemma. Jag gick till apiaryen, köpte propolis där, dessutom, även vax, och bildade från allt detta ljus (behöver fortfarande fett). Försmält endast i ett vattenbad. Först brände den fett, sedan vax, sedan propolis. När det flytande ämnet bildades - slog det samman, det som lämnades, kyldes och gjordes ljus. Erhållen, naturligtvis, klumpiga, i storlek, försökte göra som i apoteket säljs.
Effekten av hemlagad ljus är mycket starkare, smärtan och svullnaden går helt bort, flera gånger var det så att jag helt enkelt avbröt resan till doktorn. Men prostatit kan inte gå så lätt, och ljusen är bara en "ambulans". Ett väldigt varaktigt resultat ges av antibakteriell terapi, då kan du glömma prostatit för ett år eller mer.

Stearinljus med propolis hjälpte mig snabbt till att lindra smärta i prostata, men det var inte utan pobochek. Dessa rektala suppositorier lindrar brännande och smärta, ta bort svullnad. Det är viktigt att genomgå en fullständig behandling, snarare än att ge upp allt så snart smärtan försvinner. Jag fick ljus två gånger om dagen, i 20 dagar. Det är lätt att komma in i dem, men det är viktigt att ljuga i minst 10-15 minuter, så att ljusen ska fungera.
Plus suppositorier med propolis är att de innehåller en stor mängd spårämnen, mineraler och flavonoider, som effektivt påverkar organen i det genitourära systemet för män. Efter en fullständig kurs försvann alla symtom, den inflammatoriska processen var borta.
Men från minuserna vill jag notera att jag var allergisk mot dessa ljus: rodnad och klåda i skinkorna. Människor som inte tolererar biodlingsprodukterna bättre undviker behandling med suppositorier med propolis.

Till att börja med försökte jag stearinljus med propolis. Inget illa om dem jag inte kan säga. De hjälper utan någon pobokochek. Jag har allergier mot honungs- och biprodukter, så ljusen har närmat mig. Jag lägger den 2 gånger om dagen, morgon och kväll. De tar bort alla sjukdomar: smärta passerar, spänningen är lättad, och sprickor i hemorrojder är också läkt. Behandling med ljus under lång tid, i en månad. Men om allt är klart, kommer det inte att bli ett återfall. Jag använder alltid stearinljus med propolis en gång per år, både inköpta och gjorda av mig själv.

Läkaren skrev mig ut fabriksljus med propolis. Jag kommer inte säga att de omedelbart hjälper! Ja, de har en bra antibakteriell effekt, men de används bäst som ett adjuvans vid behandling av både akut och kronisk prostatit. Det viktigaste är att ljuset levererar läkemedlet direkt till var det behövs.
Rektala ljus är en bra utväg! Det viktigaste är att inte avbryta behandlingen! Personligen gör jag ljus för en månad på hösten och på våren och resultatet är inte dåligt. Min urinflöde förbättras, inflammation minskar och drakningar minskar. Samtidigt finns det ingen bränning och obehag.

Stearinljus med propolis från prostatit, en granskning av preparat, hur man gör egna händer

Diagnosen "prostatit" låter allt bland manliga patienter kliniker många gosudarstv.Urologi inför sjukdom, inte utan problem ser en ökning och "föryngring" av sjukdomen i representanter för "starkare könet".

Bland alla sätt att behandla prostatit i frånvaro av tumörer eller andra allvarliga sjukdomar tillgodose beprövade folkmedicin, varav en är en biprodukt - propolis.

Användbara egenskaper hos propolis med prostatit

Propolis introduceras allmänt i praktiken av behandling av prostatit på grund av avsaknaden av kontraindikationer, förutom individuell intolerans.

Propolisens kemiska sammansättning representerar inte ett absolut oraderat mysterium, eftersom bin samlar nektar från olika växter som har en unik uppsättning kemiska element.

Av denna anledning är färgen på propolis, som tillverkas av bin från olika växter, inte monotont. Bisproduktens vanliga färg är gulbrun.

Färgschemat är mörkare eller mer lätt, med impregnering av grått och grönt.

Den hartsartade tjocka vätskan har en trevlig eftersmak, men för behandling av prostatit är propolisens viktigaste kvalitet de baktericida egenskaperna.

I naturen har propolis en skyddande funktion: bin skyddar bikupan från bakterier, virus, mikroskopiska svampar.

Bakterieformer av prostatit använder huvudkvaliteten av propolis - kampen mot mikroorganismer.

Det är värt att nämna grundproduktens elementära och materiella sammansättning för att förstå hur propolis kan kompensera för brist på den kemiska kompositionen för normal prostata.

Rich vitaminkomposition av karotenoider, askorbinsyra och nikotinsyror, tokoferol, vitaminer från grupp B. De flesta innehållna aminosyrorna är oersättliga för organismen.

Zink, kalcium, koppar, järn, fluor, mangan - en ofullständig elementskomposition av mineraler.

Enzymer, organiska syror, naturliga flavonoider, oersättliga i kampen mot infektion. Eteriska oljor och lågmolekylära alkoholer ger en form av behaglig lukt på produkten.

Med en rik kemisk sammansättning använder en lämplig konsistens av propolis för behandling och förebyggande av kronisk och akut prostatit flera folkmedicinska medel med användning av en biprodukt:

 • propolisnoeolja;
 • propolis blandat med honung;
 • alkoholisk infusion av propolis.

Farmaceutiska produkter som använder propolis

Fitopropolis

Under lång tid tillhörde användningen av propolis mot prostatit uteslutande den prerogativa traditionella medicinen.

Nyligen har propolis blivit mer använd i produktionen av medicinska produkter. Hygieniska medel för oral vård och andra delar av kroppen blev populära.

Oftast är de efterfrågade med prostatituppositorier från propolis. Men äkta bi propolis ingår inte i varje ljuspaket.

Separata tillverkare ger ut för en propolis en blandning av ämnen av liknande konsistens där bitumen och andra ställen går in.

Botande effekt av ljus är inte mycket annorlunda från noll, så att konsumenten för att förhindra utvecklingen av senare skeden av prostata på grund av tillämpningen av "nappar" bör vara uppmärksamma på produkternas kvalitet, undersöker sammansättningen av förpackningen.

Ljus med propolis, känt under varumärket "Phytopropolis" och kontrollerat av köparen för den ursprungliga kompositionen, bör utöver det huvudsakliga verksamma ämnet innehålla:

 • extrakt från njurarna av svart poppel, vilket medför att eliminera den inflammatoriska processen i prostata, bakteriedödande verkan, vilket minskar intensiteten av smärta. Extraktet innehåller inte ämnen som kan orsaka allergiska reaktioner.
 • extrahera från blomställningarna av kamomill. De ämnen som utgör extraktet har en lugnande effekt på hudvävnaden, förhindrar klåda och ger en behaglig arom. Förbättrar proliferationen av prostatafolliklarna, förstörelsen av bakterier, svampar, virus. Kramens spasmer avlägsnas, smärtan intensifieras avsevärt.
 • Utdragning av blomställningar av ringblommor (calendulae). Under påverkan av steroler förbättras mikrocirkulationen av vävnader, vilket leder till återställandet av sexuell funktion. Triterpenoider ger antiseptisk och antiinflammatorisk effekt. Flavonoider av calendula utsöndra toxiner, lindra spasmer;
 • vax bin, som har effekten av mjukning och eliminering av inflammatoriska processen, är rik på karotenoider;
 • kakaosmör normaliserar återhämtningsgraden av strukturer vid nivån av celler och vävnader, närmar cellemembranerna med lipiddelen för att bilda fosfolipider av det dubbla skiktet av membran;
 • salvia eterisk olja (typ - muskot) har antiinflammatoriska, smärtstillande, och vasodilaterande effekter av avslappning, förbättrar celltillväxt och återvinning av förlorade cellulära strukturer.

Fitopropolis används inte bara vid behandling av andrologiska sjukdomar (prostatit i akut och kronisk form, godartade prostatatumörer), men även urologiska störningar (kronisk blåsning).

Efter tillverkning av ljuset "Phytopropolis" lagras inte mer än 2 år. Kursen ordineras av läkaren, med en preliminär kontroll för allergiska reaktioner på ljusets komponenter.

För fullständig återhämtning från sjukdom rekommenderas att du tar 2-3 kurser med en paus på 1,5 månader. Undervisningen av ljus "Phytopropolis" är utformad i 30 dagar.

Efter ett varmt bad är det lämpligt att injicera suppositoriet rektalt 10-15 minuter senare.

Prostopin

Prostopin är en typ av rektal stötpiller som används vid behandling av prostatit.

Varje suppositorium av läkemedlet innefattar:

 • naturlig propolis (0,31 g);
 • bihonung (0,12 g);
 • pollenblommor med enzymatisk behandling av bin (0,08 g);
 • täppt pollen av bin i bikakan som foder för larver (0,15 g);
 • Perga, bearbetad av unga bin sekret som foder till livmodern och larverna (0,1 g).

0,25 g suppositorier står för ytterligare ämnen: lanolinvattenavvisande medel, kakaosmör och bivax.

Prostit är oftast ordinerad i kronisk form av prostatit. Förutom andrologisk sjukdom används en komplex beredning av biprodukter vid behandling av sprickor i anus och inflammation i hemorrojderna.

Män av äldre ålder kan säkert använda Prostopin om individuella reaktioner av allergisk natur för komponenterna i läkemedlet under livet inte observeras.

Ibland med användning av läkemedlet finns det en liten brinnande och klåda i området med administrering av suppositoriet.

Prostopin injiceras i analöppningen innan du går och lägger dig en gång om dagen. Preliminär förberedelse består i att rensa tarmarna från avföring.

Om självtömning av tarmarna är omöjligt, rekommenderas att använda enema med varmt vatten.

Avslappnande effekt på musklerna påverkas av ett varmt varmt bad.

Behandlingen Kursen består av 15 eller 30 dagliga rutiner. Om doktorn finner det nödvändigt att fortsätta behandlingen i mer än en månad, genomförs en andra kurs inte tidigare än 2 månader efter det sista kursförfarandet.

Farmakologisk grupp - fytoprostatrotektorer.

Patologier i prostatakörteln elimineras på grund av den uttalade åtgärden för att minska och eliminera inflammatoriska och purulenta processer i follikelvävnaden i prostata, antioxidantegenskaper.

Att minska nivån av könshormoner i körtelen hämmar hyperplastiska fenomen i prostata.

Återställer normal urinering snabbt. Förhindrar degenerering av follikelceller i prostatakörteln till maligna celler. Det visar uttalade antibakteriella egenskaper.

För bekanta med den fullständiga instruktionen om Prostinope, gå till http://prostatitmedic.ru/prostopin.html.

Propolis D

Det integrerade komplexet av biproduktpropolis i en blandning med en syntetisk substansdimexid packas i rektala ljus med 5-10 delar per förpackning.

Propolis D är lämplig för profylaktiska ändamål, såväl som vid behandling av prostatit, uretrit, gynekologisk och prokologisk sjukdom.

Rektalsuppositorier av Propolis D är bruna i färg, långsträckta, runda i tvärsnitt.

I ena änden, avsedd för införande i anuset, har suppositoriet en konisk form.

Ansökan Propolis D förbättrar lokal immunitet i vävnader, minskar inflammation accelererar de regenerativa processer i prostata follikelceller inaktiverar patogena prokaryoter och virus.

Kakaosmör som ingår i suppositoriet är en väsentlig komponent för fullständig absorption av produkter i celler.

Dimexide rektala suppositorier används inom medicinen som ett anti-inflammatoriskt medel som effektivt minskar intensiteten av smärta, mängden bradykinin, prostaglandiner och histamin är involverade i bildningen av stress i de påverkade vävnaderna.

Närvaron av dimexid (dess aktiva substansdimetylsulfoxid) ger en ökning av frekvensen av metaboliska reaktioner vid topisk applicering.

Dimexid påverkar inte huden och slemhinnorna. Absorberad börjar han omedelbart den terapeutiska effekten i djupare vävnader. I närvaro av dimexid penetrerar Propolis D-läkemedlen genom epitelbarrieren lättare.

I avsaknad av kontraindikationer har Propolis D en ledande ställning vid behandling av prostatit bland sorter av rektala suppositorier.

Kontraindikationer som begränsar användningen till enskilda patienter.

Det är omöjligt att använda drogen i stroke, grå starr och det intraokulära trycket, sklerotiska processer i kärl, hjärtinfarkt, hjärt-kärlsjukdomar, angina typ av otillräcklig njurfunktion och lever.

Behandlingsförloppet varar i 30 dagar, upprepade kurser är möjliga efter ett intervall på 30 eller 60 dagar. Vanligen, för fullständig återhämtning krävs 2-3 kurser.

Hemo-pro

Suppositorier "Gemo-pro" tillhör gruppen av droger "Tambukan-ljus", som används vid behandling av sjukdomar i olika organsystem.

Namnet på ljuset beror på den inkommande komponenten - medicinsk lera från sjön Tambukan.

Homeopatisk behandling är avsedd för behandling av hemorrojder, prostatit och gynekologiska sjukdomar.

Sammansättningen av "Hemo-pro", förutom naturlig propolis (0,1 g), innehåller ytterligare ämnen för att förbättra läkemedlets egenskaper hos läkemedlet:

 • havtornsolja - 0,1 g;
 • extrakt från rue doftande - 0,05 g;
 • extrakt från comfrey medicinal - 0,05 g;
 • extrakt från St John's wort parfymerad - 0,05 g;
 • koncentrat av Tambukan-lera - 0,2 g.

Kakaosmör tillsätts som ett hjälpämne som förbättrar absorptionen av medicinska ämnen.

Aktiva substanser "Hemo-pro" förbättrar mikrocirkulationen i prostatavävnaderna, stärker membranen i blodkapillären med enkelskiktet epitel, har en analgetisk, regenerativ effekt.

Inflammatoriska reaktioner som påverkas av "hemo-pro" försvagas och nivån av aktiva patogena bakterier och mikroskopiska svampar minskar.

Hemo-pro förbättrar vävnadens stressmotstånd och förhindrar klåda i könsorganet och perineum.

Graden av eliminering av exsudater ökar, intercellulär vätska ökar, vilket resulterar i att puffiness minskar och prostatisk hyperplasi elimineras.

Innehåller ett minimum av allergener, så hudens rodnad i lilla bäcken försvinner. Nivån av sexuell lust efter kursen "Gema-pro" ökar. Aktiviteten av förfall av metaboliter i levern normaliseras, processen för att separera urin i njurarna förbättras.

Den homeopatiska åtgärden lagras 2 år efter tillverkningsdatumet. Den optimala temperaturen för lagring av produkten får inte överstiga 25 grader.

Behandlingsperioden för perioden och avbrott mellan kurserna skiljer sig inte från de övriga rektala suppositorierna vid behandling av kronisk form av prostatit - 1 månad, 2 månader - paus.

Propolis DN

Suppositorier rektal "Propolis DN" - homeopatiska preparat för att återställa prostata-funktionen. 1 paket "Propolis DN" innehåller 6 rektala suppositorier.

Sammansättningen av läkemedlet innefattar bivax, eteriska oljor, pollen, bivax (propolis).

Suppositorier kemiskt berikade tanniner, aminosyror, kemiska element som hör till gruppen av makro och mikroelement, alkoholer, naturliga färgämnen (flavonoider), alkoholer och organiska syror, vitaminer och provitaminer A, E.

Aktivitetsspektrumet för de aktiva substanserna "Propolis DN" är inte specifikt. Sjukdomar i andningsorganen, matsmältningssystemen, huden och munhålan behandlas framgångsrikt med rektala suppositorier.

Den främsta fördelen med att använda läkemedlet i urologisk övning är behandlingen av prostatit.

Den enda kontraindikationen att använda Propolis DN är patientens intolerans mot läkemedlets komponenter. I detta fall stoppas användningen av biprodukterna.

Rektal metod infoga suppositorier vid behandling av sjukdomen tre gånger om dagen, för förebyggande ändamål - en gång. Läkemedlet är 1 månad.

Förvaringstiden för Propolis DN överstiger den för liknande rektala suppositorier - 3 år. Förvaringsförhållanden - standard: torr, cool, mörk plats.

Cream penna med propolis

Av alla anti-prostatitläkemedel som beskrivs är "Zhivichny krempenna med propolis" det mest specifika, eftersom de flesta praktiska fallen med användning av läkemedlet är prostatit.

Funktionerna i krämblyerts kemiska sammansättning gör det möjligt att expandera användningsgränserna i urologi och proktologi.

Extrahera från gröna tallar och gran, propolis, kamfer, havtorn, hundrosolja och kakaosmör. Gilberries och ceder-extrakt, granar ger effekten av att återställa den hormonella aktiviteten hos hanen.

Pennen sätts in på natten rektalt till ett djup på mer än 10 cm. Behandlingen appliceras i 21 dagar, varefter det är lämpligt att ta en paus och återuppta behandlingen med ytterligare en kurs.

För att förebygga våren och hösten utförs en kurs.

1 förpackning innehåller 10 ljus. Kontraindikationer: individuell intolerans.

Ljus med Propolis Monfarm

Rektala suppositorier "Monpharm" används av båda männen för behandling av prostatit och kvinnor vid behandling av cystit eller gynekologiska sjukdomar.

För att behandla sjukdomen krävs 2 paket ljus, i varje - 10 stycken. En 20-dagars administreringssätt av propolis-suppositorier försökas med förkylning av suppositorierna.

Annars är suppositoriet svårt att komma in på grund av sin mjuka konsistens.

Förbättrad kemisk sammansättning av huvudkomponenten - propolis tillåter dig att justera ett sexuellt liv hos en man, minska manifestationen av prostatit.

Allergilidare bör vara försiktiga när man använder drogen, när man kommenterar individuell intolerans mot ljuskomponenterna, bör de kasseras.

Kyzylmai med propolis

Relativt ung när det gäller produktion, ett homeopatiskt medel. 1 rektalt ljus innehåller 0,55 g Kyzylmai-olja och 0,05 g naturlig propolis.

Butter "Kyzylmay" örtextrakt innehåller nypon, timjan och eteriska oljor av citronmeliss, extrakt av nässlor blad, Hypericum, lakritsrot, havtornsolja.

Den unika sammansättningen av ämnena som ingår i propolis, oljor och extrakt ger hög adaptiv förmåga hos organismen, snabb regenerering, antiinflammatorisk, analgetisk och tonisk effekt.

Kyzylmai används för att behandla många urogenitala problem, inklusive prostatit.

Egenheten för lagring av ett homeopatiskt medel är en temperatur som inte överstiger 18 grader. Kyzylmai är lämplig för användning i två år.

Ljus med propolis "Merry Hornet"

Rectal suppositories "Merry Hornet" har bi propolis, som har medicinska egenskaper och kakaosmör, vilket ökar effekten av propolis och underlättar assimilering av läkemedel.

Användningen av ljus uppnår eliminering av smärta och klåda, snabb läkning av sår, förebyggande av inflammation och sepsis.

Den största effekten av "Merry Hornet" uppnås vid integrering av biodlingsprodukter, varav en är rektala suppositorier.

Behandlingskursen och intervallet mellan kurser är 1 månad vardera. Efter införandet av suppositoriet (på morgontimmarna) är det önskvärt att ta en horisontell position i en halvtimme.

Det bästa förvaringsstället för suppositorier är ett kylskåp där temperaturen är låg och det finns ingen solljus. Under dessa förhållanden är lagring tillåten i 2 år.

Neka att fortsätta behandlingen "Merry Hornet" endast när det finns en individuell intolerans.

Ljus "Tambukan-Propolis"

Den kemiska sammansättningen av suppositoriet "Tambukan-Propolis" skiljer sig från "Hemo-pro" liknande preparat, men verkningsmekanismen och effektivitet rektala suppositorier annorlunda varumärke med Tambukansky lera sammanfaller.

På natten injiceras ett suppositorium i rektalhålan i 15-30 dagar.

Förutom extraktet av tambukanslam och bipropolis ingår kakaosmör och lanolin i ljusets sammansättning (10 stycken per förpackning).

Läkemedlet lagras under standardförhållanden för farmaceutiska preparat: frånvaro av fukt, låg temperatur, mörker. Hållbarhet - 2 år.

"Apifit 1" med propolis och royal gelé

Sammansättningen av ljusen är enkel: endast biprodukter i form av kunglig gelé i en blandning med propolis.

För att bilda en konsistens av rektala suppositorier införs kakaosmör i dem, vilket mjukar och intensifierar absorptionen av ämnen från biprodukter.

Läkemedlets effektivitet är förenad med återställandet av sexuell lust, förbättring av kroppens resistens mot infektion, normalisering av minnet, snabb återställande av effektivitet, stimulering av bildandet av blodelement och förbättring av blodformeln.

Före lunchen måste du ange ett ljus i anusen efter avföring och hygienbehandling.

Behandlingskursen består av 30 procedurer med administrationsfrekvensen - en gång om dagen. Förvara under normala förhållanden för läkemedel i 1 år.

Kontraindikationer för användning lite mer än de rektala suppositorierna av andra märken:

 • individuell intolerans
 • kränkning av produktionen av binjurhormoner;
 • Adisson sjukdom.

LÄS TEMA: Vilket annat ljus finns för prostatit.

Hur man gör ljus med propolis av egna händer

Mekanismen att göra ljus med propolis är okomplicerad. Rektala suppositorier med propolis utan vegetabiliska tillsatser framställs helt enkelt.

Recept 1

50 gram propolis finhackad och placerad i en glasskål, häll samma mängd alkohol.

2 veckor propolis insisterar på en cool mörk plats. En gång om dagen utförs en grundlig skakning av den heterogena blandningen.

Efter utgången av infusionen indunstas blandningen på ett vattenbad. För bildande av ljus smälte 20 g kakaosmör smält och 1 g propolis (i förhållandet). Till exempel kommer 40 g kakaosmör att behöva 2 gram propolis.

Den resulterande massan är källan till bildandet av 10 suppositorier, som förvaras i kylskåpet.

Recept 2

Enligt ett annat recept framställs propolis enligt den tidigare metoden, men i stället för kakaosmör tillsätts animaliskt fett i en mängd av 1 kopp.

I frånvaro av fett ersätts lipidkomponenten med smör. Mängden propolis avsedd för smältning är 40 gram. Det visar sig mycket ljus som lagras i kylan.

Recept 3

För att göra 30 ljus (kursbehandling), enligt följande recept, bör propolis blandas med getfett och lanolin vattenfritt i ett förhållande av 15g: 45g: 24g.

Alla produkter omrörs och smälts i ett vattenbad med avvisning av kokning.

Ljustillverkning görs bekvämt med sprutor med medicinsk kapacitet på 2 och 5 ml. För att göra detta, ta bort nålen och skära botten av sprutan.

Efter avslutad smältning dras blandningen in i sprutan och, efter ofullständig överbelastning, pressas ut ur sprutan - ett ljus erhålls.

Recensioner för produkter med propolis

Timokh från Melitopol.

Lämna ett svar, som stöddes av ytterligare 12 deltagare i ett av forumen:

"De testade metoderna fungerade inte. Jag hörde om rektala ljus och deras effektiva åtgärder. Jag försökte på mitt ljus "Monfarm". Mina hemorrojder lämnade mig snabbt: smärtan försvann efter användning av det första ljuset, såren förlängdes, normal avföring blev efter det tredje ljuset. Puffinessen sänktes omedelbart, anusens sprickor stramades omedelbart. "

Dmitry lämnade en recension om ljuset "Fitopropolis":

"Jag beställde ljus i nätbutiken, deras kvalitet var bättre än apoteket. I rabatt beställde jag 5 förpackningar, 1 visade sig gratis. Från apoteksljus var det ingen mening, och beställde i butiken via Internet gav omedelbart den effekt som de producerar för människors hälsa. Jag rekommenderar till alla män som har problem i könsorganet. "

Användaren Alexey svarade kortfattat om Propolis D, men det är förståeligt:

"Propolis D är ett mycket effektivt botemedel mot prostatit. Testas. Jag rekommenderar ».

Och patienten från Ryazan, som lider av prostatit skriver:

"Min doktor utsåg en kurs av stearinljus" Propolis DN "i 12 dagar. Nu köper jag regelbundet 2 paket av läkemedlet, vilket är tillräckligt för en hel kurs, varefter jag känner mig mycket bättre. "

Vasily från Krasnodar svarar:

"Jag köpte Prostopin, jag försökte det. Det visade sig vara ett bra botemedel, eftersom inte bara smärtan minskades utan också ökad styrka. Jag kommer att fortsätta att behandla dem med prostatit. "

"Hitta en äkta propolis att hitta - ett svårt yrke. Därför bestämde jag mig för att förskriva läkemedlet "Kyzylmai" med naturlig propolis. Mycket klara av smärtan och obehagliga känslor har återgått "- delad med Murom Vladimir M.

"Läkaren rådde mig med suppositorierna" Gema-pro ". Oberoende hittade jag dem inte, det visade sig att du kan köpa från en läkare. Toli hans massage, toli ljus, men något hjälpte. Prostatit, som, retreated, men jag fortsätter att sätta in ljus - fixa "- skrev Victor från Kiev.

Han svarade positivt på glasögonblyertspenna med propolis: "Jag köpte en penna av gummi, där propolis, alla slags blommor. Min öm (prostatit) verkar ha dött ner. Prova det, jag trodde mig inte riktigt. "

Män vill inte alltid skriva om de dolda sakerna, men deras fruar talar ofta om manliga sår.

Hon delade hennes mans problem och noterade den överväldigande framgången med ljuset "Tambukan Propolis", som lyckades rädda sin man från hemorrojder och prostatit samtidigt. Och allt för 2 kurser!

Hopp från Kemerovo-regionen.

Hon berättade för mig att hennes man, efter hennes ljusapplikation "Merry Hornet", inte kommer ihåg prostatit och hemorrojder i 2 år, men innan de visste vad de skulle göra med behandlingen.

"Ljus Apifit 1" är mycket bra, jag själv upplevde det själv. Det var hemorrojder och problem med bäckensorganens arbete. Nu är allt bra. Jag rekommenderar det "- svarade romerska från St Petersburg.

Sammanfattning

Med utgångspunkt från det ovanstående och med beaktande av recensionerna kan man dra slutsatsen att ljuset på marknaden med propolis från prostatit är effektiva medel för att behandla inte bara denna obehagliga sjukdom utan också andra "piquant" sår hos män och kvinnor.

Men engagera dig inte i självmedicinering, eftersom sammansättningen av sådana ljus kan kontraindiceras för dig och orsaka olika allergiska reaktioner i kroppen.

Stearinljus med propolis från prostatit

Bee produkter har länge varit kända för sina användbara egenskaper, förmåga att övervinna många sjukdomar. Ljus med propolis från prostatit kan kallas ett av de bästa exemplen på deras användning för att bli av med sjukdomen. Propolisens helande handlingar kan målas under en mycket lång tid, och forskare har ännu inte fått reda på alla dess positiva egenskaper. Det är ett bilim, som insekten producerar för att stänga luckorna, desinficera celler, neutralisera farliga föremål.

För en person har denna produkt en av de mest kraftfulla antiinflammatoriska och baktericida åtgärderna, på grund av vilka, och började användas i inflammatoriska sjukdomar, inklusive. och med prostatit. En propolis kan dock inte botas av en sjukdom, det är bara möjligt i de allra första stegen. I mer allvarliga fall tillsätts antibiotika, alfa-blockerare och andra droger till rektala suppositorier. Komplex terapi kommer att tillåta att snabbt stoppa inflammationen och förstöra patogena mikroorganismer.

Farmakologisk aktivitet

I propolisljus från prostatit är huvudkomponenten propolis, det kan förstås även med namn. I vissa preparat tillsätts emellertid andra ämnen för att förbättra denna eller denna kvalitet. Exponering utförs på dem lokalt (när effekten är på de vävnader som är i kontakt ljus) och regionalt (på grund av absorption av en del av elementen i systemen blod och lymfa).

Rektala suppositorier eller suppositorier är läkemedel som injiceras i anus för att lokal effekt på närliggande organ. De ordineras för hemorrojder, förstoppning, infektioner, prostatit och andra småbäckenskador.

Tidigare användes propolis för att läka och desinficera sår, men med utvecklingen av medicin lärde forskare mer användbara egenskaper hos den här produkten. Detta gjorde det möjligt för honom att tillämpa det mot ett större antal sjukdomar. Bland propolisernas terapeutiska verkningar är:

 • antibakteriell
 • Antiinflammatorisk
 • antitoxisk
 • Smärtlindring
 • antitumör
 • antioxidant
 • Antiallergic och andra.

Suppositorier med det kan undertrycka multiplikationen av många virus och bakterier, samtidigt som de inte stör de mikroorganismer som borde vara i vår kropp. De förhindrar smitta av infektioner, ger inte upphov till inflammatoriska fenomen. När de används tillsammans med antibiotika, kommer ljusen att förbättra sin effekt. Genom närvaro av propolis minskar smärtan, övergripande välbefinnande förbättras.

Användbar för prostatit kommer att vara en sådan åtgärd som normalisering av blodkoagulering. Om patienten länge har lett en stillasittande livsstil kan hans blodcirkulation vara störd, och blodet börjar börja samlas i blodproppar. Detta är fyllt med bildandet av trombi och kan leda till döden. Läkemedlet kan också snabbt ta bort toxiner som bildar inflammerade vävnader och parasiter.

Förbered ljus från propolis från prostatit du kan av egna händer eller köpa ett färdigt läkemedel i apoteket. I det andra fallet kan du välja ett läkemedel som är lämpligt för varje man, oavsett vilken hälsotillstånd han kan ha. Det kan användas både för kronisk patologi och för exacerbationer. Alla effekter som "bilim" ger är endast möjliga på grund av följande komponenter:

 1. Flavonoider. Minska vaskulär permeabilitet, stärka kapillärerna, minska blodpropp, ha en bakteriedödande effekt
 2. Vaxet. Accelererar läkning av sår, förhindrar utseende av inflammation, har en positiv effekt på slemhinnan
 3. Magnesium och zink. Användbar för hjärt-och nervsystemet, stödja kroppens skyddsfunktioner. Magnesium är nödvändigt för byggandet av nya celler och assimilering av kalcium, zink - för normal produktion av testosteron och stimulering av processen med spermatogenes
 4. Kalcium. Det tar bort muskelspasmer, påverkar blodkoagulerbarheten, blockerar absorptionen av "dåligt" kolesterol, är nödvändigt för det endokrina systemet
 5. Vitaminer från grupp B. De hjälper hjärnan, deltar i olika utbytesprocesser, ger ett gott humör
 6. Vitamin A. Påskyndar åldrandet, krävs för bildandet av nya celler, ökar kroppens skyddsfunktioner, tar bort gifter från det
 7. Aminosyror. Oumbärlig för många funktioner i kroppen, ge antiinflammatorisk och analgetisk effekt, delta i konstruktion av proteiner, hormoner etc.

Innehåller propolis och olika enzymer, steroider, sockerarter. Det har emellertid den största farmakologiska effekten av flavonoider.

Regler för användning av ljus

Liksom alla andra rektala stötpiller, har stearinljus med propolis egna regler. De införs rektalt eller vaginalt, men innan de tränger in i könsorganen och området kring dem bör tvättas noggrant. Även före avföring bör avföring utföras. Om detta inte fungerar på ett naturligt sätt, gör de enema. Det är bäst att utföra proceduren på kvällen innan du lägger dig, för Efter administrering av läkemedlet är det nödvändigt att stanna minst en halvtimme i lugnt läge.

Ibland i anus placeras en packning för att förhindra läckage "smälte" läkemedel, men med propolisovymi droger kan inte förväntas, de är väl absorberas i blod och vävnader. Behandlingsschemat (varaktighet och frekvens för användning av suppositorier) kan endast ordineras av den behandlande läkaren. För olika stadier av prostatit kommer de att vara olika, liksom hos patienter i olika åldrar.

Ange ljuset försiktigt, utan att applicera en stor kraft, annars kan du skada slemhinnan. I förväg kan du smörja anus med petroleumgel eller fettkräme. Sätt in lösningen när du gör det snabbt, så att det inte har tid att smälta i dina händer. Den sätts in med en skarp ände framåt, den måste gå in helt. Det är bäst att ligga på din sida och böja knäna något - den här positionen är bekvämast.

Apotekstearinljus

På apotek idag kan du hitta ett stort antal olika rektala läkemedel för män. Vi listar namn på ljus med propolis från prostatit med den mest effektiva och snabba åtgärden, som är lätta att hitta i alla institutioner.

Hemo-Pro. Ljus, som används mot sådana patologier som hemorrojder, prostatit, sår, analfissur, abscess, erektil dysfunktion och andra. De ger följande terapeutiska effekt:

 • Eliminera patologiska mikroorganismer
 • söva
 • Lindra inflammation
 • Hjälp regenerera vävnader
 • Eliminera klåda och flaking
 • Förbättra ämnesomsättningen i vävnader

Priset på dessa ljus med propolis från prostatit är ca 350 rubel. Bortsett från den viktigaste komponenten, har de element som lera och havtornsolja, kastanjeextrakt, aloe, johannesört och andra örter. Instruktion för användning säger att användningen av drogen rekommenderas att vara konsekvent en dag. Ett ljus insprutas så djupt som möjligt i anuset, helst vid sänggåendet. Omedelbara resultat bör inte förväntas, de första effekterna kommer att dyka upp ungefär en vecka senare.

Varaktigheten av Hemo-Pro behandling är 10-14 dagar, ibland är den långvarig upp till en månad. Bland kontraindikationerna av medicinen är endast den individuella intoleransen hos komponenterna. Det finns inga biverkningar från användningen.

Prostopin. Prostopin för behandling urologisk (prostatit, uretrit, vesiklar, erektil dysfunktion) och proktologisk (hemorrojder, abscess, ulcerös kolit) sjukdomarna. Det kan också ordineras med allmänt svaghet i kroppen, trötthetssyndrom, med upprättandet av ett dietregimen etc. Den andra än propolis beredning, honung innefattar (ger bakteriedödande och anestetisk effekt, höjer lokal immunitet), drottninggelé (normaliserar ämnesomsättningen och förbättrar blodcirkulationen), pollen (stärker och toxiner, reducerar ödem, aktiverar produktionen av könshormoner).

Recensioner av dessa ljus med propolis från prostatit visar en positiv inställning till dem patienter. Efter dem finns inga biverkningar, alla symptom går bort och kostnaden för ett paket gläds - 16 st. kommer att kosta 600 rubel. Metoden för applicering är enkel: Efter tömning av tarmen, sätt in ett ljus i anus och lämna. Endast ett suppositorium kan användas per dag. Behandlingsförloppet varar från 2 till 4 veckor, du kan upprepa det efter en två månaders paus.

Fyto-propolis. Denna produkt ger de nödvändiga effekterna på grund av en kombination av biprodukter och växtbaserade extrakt, nämligen kalendula, salvia och kamille. Köp ljus med propolis från prostatit. Phytopropolis kan tas på apotek utan receptbelagda läkemedel. De kan användas av både män och kvinnor, även gravida kvinnor har inte kontraindicerat. Så här använder du medicinen korrekt:

 1. Spendera avföring eller gör enema, tvätta och rengör noga fukten
 2. Gå in i anus 1 stötpiller 1 eller 2 gånger om dagen
 3. Stanna i 25 minuter i vila

Beroende på svårighetsgraden av prostatit kan läkemedlet användas i 10 till 30 dagar. Läs försiktigt kompositionen av läkemedlet för att undvika allergiska reaktioner.

Propolis DN. En av de mest populära läkemedlen för behandling av prostatit. Denna beredning innehåller endast propolis utspädd med kakaosmör. Indikationer för användning av suppositorier är virala patologier (även luftvägarna), gastrointestinala sjukdomar, prostatit, artrit och vissa svampinfektioner. Huvudverkan av propolis DN är mobiliseringen av kroppens försvar, men det neutraliserar också skadliga ämnen i prostata, lindrar smärtssyndrom och har en antiinflammatorisk effekt.

Använd suppositorier kan vara upp till 3 gånger om dagen, varaktigheten av behandlingen - 10 dagar. För förebyggande av läkemedlet kan användas en gång om dagen, vid sänggåendet. Recensioner och priset på stearinljus Propolis DN med prostatit finns på alla tematiska platser. Kommentarer till sitt arbete lämnar bara positiva, många bidrog till bättre än dyra droger. Experter rekommenderar också att köpa detta läkemedel, tk. han har inga kontraindikationer och biverkningar.

Förberedelse av medel hemma

Om du kan få propolis på egen hand, är det inte svårt att göra propolisljus med egna händer. Alla komponenter måste vara färskt och kvalitativt, för varje förfarande är det bäst att förbereda ett nytt ljus. Vad är recepten:

 • Ta 50 g propolis och dra det i en krossad form i 50 ml alkohol. Efter 2 veckor i ett vattenbad indunstas produkten för att lämna en massa brun färg. Blanda det i 1 g med kakaosmör och gör ett ljus och lämna det i kylskåpet. Använd när produkten värms upp lite
 • 40 g propolis, häll 250 ml alkohol och lämna i 7 dagar. Efter att ha passerat en långsam eld, respektera vikten, lägg sedan på getfett (250 ml) eller smör. Om så önskas kan du lägga till pumpajuice
 • Förbered 200 g fett eller linolin (finns i apoteket), 50 g vax och propolis. Fett smälts i ett vattenbad, sedan fylls de återstående krossade ingredienserna till det. Efter några minuter dräneras den återstående vätskan och ljusen börjar bildas

För att öka läkemedlets effektivitet kan det tillsättas royal gelé. Då kommer receptet att se ut så här: Ta 200 ml fett och medicinsk alkohol, 40 g propolis och 15 g mjölk. Alkohol och propolis insisteras på 12 dagar, skaka regelbundet. Sedan kokas blandningen, tillsätt resten av ingredienserna och lägger ut på formarna eller formar ljusen med händerna. Håll hemhjälpmedel i kylskåpet kan inte vara längre än 1 månad.

Det är tydligt att tillverkningsprocessen ses i videon nedan. Författaren berättar i detalj hur man förbereder ett ljus och anger alla nödvändiga ingredienser.

Det tillverkade ljuset ska inte vara längre än 6 cm i längd och inte mer än 1 cm i diameter. Vid ena änden ska den ha en spetsig form för enkel införing i anuset.

Om du inte är redo att göra stekpiller på egen hand kan du bekanta dig med recensioner på propolisstearin med prostatit och köpa dem till närmaste apotek. Dessutom har antibiotika och antiinflammatoriska icke-steroida läkemedel egenskaper för att avlägsna inflammation och eliminera infektion. Du kan dock bara köpa dem med läkares recept. Det finns biverkningar och begränsningar i användningen.

Stearinljus med propolis från prostatit

Stearinljus med propolis från prostatit Är en hel grupp homeopatiska läkemedel. Huvuduppgiften är att göra en självständig bedömning av droger med hänsyn till de viktigaste faktorerna. Vi ber dig att beskriva i dina kommentarer din personliga erfarenhet av att bekämpa prostatit med suppositorier baserade på propolis. Vi lägger till de mest intressanta läkemedlen till vår recension. Vid sammanställning av betyget "Сvener med propolis från prostatit " vi åberopade följande faktorer: pris, svar, var att köpa och vår intervju.

Ljus med propolis från prostatit: Pris, Recensioner, Var att köpa, Sammansättning och undersökning

Huvuddelen av ljusen med propolis från prostatit är en en, det vill säga innehålla den huvudsakliga aktiva substansen - Propolis, som blandas av tillverkaren till basen (olja, vaselin och lanolin - vi kommer säkerligen att beaktas vid framställningen av kompositionen enligt betyg). För att förbättra ljuskvaliteten med propolis från prostatit och expansionen av medicinska egenskaper kan producenterna komplettera kompositionen med andra aktiva substanser. Det leder inte alltid till de förväntade konsekvenserna, eftersom de därigenom minskar mängden av det huvudsakliga helande ämnet - bilim.

För att förstå vad som är Stearinljus med propolis från prostatit, Vi granskar kort produktionstekniken:

 • Native propolis måste lösas i vatten, alkohol eller fet fraktion. Detta är nödvändigt för att erhålla ett extrakt av propolis
 • Grunderna för beredningar är feta fraktioner som löser sig vid kroppstemperatur. Vanligtvis används vaselin, kakaosmör eller smör. Dessutom använder tillverkare lanolin (ullvax), bivax och andra ämnen som gör det enkelt att använda stiftpiller.
 • Stearinljus med propolis från prostatit olika tillverkare har nästan samma utseende. Undantag är bara propolis ljus TM Apigrin. Utseendet på konventionella suppositorier liknar en solid "torpedo" av ljusgul färg, med möjliga bruna nyanser
 • Effektivare Stearinljus med propolis från prostatit ha en propoliskoncentration av minst 10% av den totala vikten av suppositorier.

Våra deltagare (alla suppositorier av industriproduktion och har lämpliga certifikat):

 • Prostopin LLC Alfarm
 • Gemo Pro LLC Adonis
 • Ljus propolisovye TM "Apigrin"
 • Propolis DN OOO Materia Bio Profi Center
 • Propolis D LLC "Doctor N"

PRISER för suppositorier

Hur mycket är ljusen med propolis från prostatit hos våra sökande? Och vad är priset på ett stiftpiller?

Stearinljus med propolis från prostatit: priset (tabell №1)

* Beräkning: Det lägsta priset är 100 poäng,% prisskillnaden minskar proportionellt förhållandet

Vi har specifikt angett kostnaden för både förpackning av suppositorier och priset på ett individuellt ljus. Detta var nödvändigt att göra, för olika tillverkare, olika antal suppositorier i förpackningen. Tabell 1 visar att antalet varierar från 6 stycken till 15 stycken. Också från bordet framgår att priset på ett suppositorium ligger i intervallet från 29 till 45 rubel. Vi tror att det här är en bra prisnivå och nästan alla har råd med detta läkemedel.

Stearinljus med propolis från prostatitrecept

Tja medveten om att denna faktor är ganska subjektiv. Vi försökte vara så objektiva som möjligt och vårt betyg ljus med propolis från propolis baserades på vad de såg och läste på Internet (naturligtvis användes även erfarenheterna av att använda vänner och vänner). Vi kommer att korrigera data - positiv feedback + 1 boll, och därmed varje negativ - 1 boll

Hemorrojder är mycket farliga - i 79% av fallen leder det till cancercancer! Tyvärr finns det mycket liten information, men det är väldigt lätt att bli av med det - ta det här. Läs mer »

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatitrecept

* Beräkning: Procentuell skillnad mellan positiva och negativa recensioner Exempel 10+ och 1-, därefter 10% av negativa recensioner - 90 poäng, respektive. I uppmärksamhet tas de kända platserna Recensioner och webbplatser för distributörer och tillverkare.

Var och hur man köper

Alla vet att ljuset med propolis från prostatit bör köpas här och nu och denna omständighet är avgörande för valet och beslutsfattandet vid ett visst ögonblick. I tabellen nedan kommer vi att utvärdera den viktigaste indikatorn - förvärvets enkelhet.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med Propolis från Prostatit KÖP

* Beräkning: koefficienten är uppdelad enligt principen om 75% - apotek, specialaffärer mm 25% online shopping och möjlighet till leverans till huset

INNEHÅLL

För behandling av prostatit är en av de viktigaste faktorerna närvaron av propolis i kompositionen. Ju högre koncentrationen desto bättre kommer läkemedlet att fungera. Långtidsstudier har visat att den optimala kompositionen är 10% extrakt av propolis och mer till basen.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatit

* Beräkning: Det är bevisat att den mest effektiva koncentrationen av propolis i levande ljus av prostata inte är mindre än 10%, som den bästa grunden för ljus - det är naturligt, naturliga oljor. Att lägga till ämnen för bättre assimilering, som dimexid, är också ett extra plus. Beräkningsmetod:% * 75% (+ 25% för naturlighet) och (5% lanolin, osv.) + 10% för de erforderliga ytterligare komponenter. Koncentrationen av propolis beräknas baserat på tillverkarens påstådda komposition.

Vår översikt

Vi tar bara hänsyn till den undersökning som genomfördes på vår portal. Delta i lämnar kommentarer och därmed hjälpa andra att bestämma om val av ljus med propolis från prostatit.

Sammanfattningstabell: Ljus med propolis från prostatit POLL (från 10/20/2017)

* Beräkning: baserat på en undersökning på vår informationsportal, de bästa 2 poängen, bra 1 poäng, dåliga -3 poäng. Resultatet av omröstningar kan ses genom att klicka på länken i tabellen.

Resultat av betyget. Vinnare och kortfattad beskrivning av deltagarna

Låt oss sammanfatta vårt betyg.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatit RESULTAT

Hur bli av med hemorrojder

Mer än 1000 bloggar av människor att bli av med hemorrojder. Hur kan du övervinna sjukdomen och inte komma ihåg. Metoder och verktyg som används, diskussioner om specialister och patienter. På portalen www.gemorroy.site

№1 "Propolis ljus" TM Apigrin

Recensioner av patienter och specialister visar att dessa Propolis-ljus är lätta att använda och har en komplicerad effekt på sjukdomen.

Priset är 350 rubel. Du kan köpa i sanatorierna i Volga och Moskva

Propolis ljus

 • Den renade propolisen av den faktiska produktionen
 • Smör smält fettinnehåll - 99%

Dessa ljus används för att behandla prostatit. Vad som inte är lite viktigt, kan de också användas för att behandla hemorrojder. Dessa är de enda ljus som experter rekommenderar och för att lindra förstoppning.

Ljus med propolis från prostatit från TM Apigrin: fullständig beskrivning, användaranvisningar och annan användbar information.

№2 Simpletons

Recensioner av detta läkemedel är inte dåliga. Den stora sammansättningen av biodlingsprodukter påminner om Apilol, som har bevisat sig i vårt land och har stor popularitet - honungskompositionen.

Prostopin (ljus med propolis från prostatit) pris - 648 rubel. Suppositorier Prostopin kan köpas på apotek.

Sammansättning av aktiva beståndsdelar

 • kakaosmör
 • Rutaceae olja
 • bivax
 • ullvax
 • honung
 • pollen
 • ambrosia
 • bilim
 • kunglig gelé

Prostopin används för att behandla vävnadsmetabolism, reparerar framgångsrikt skadade områden och läker sår och sprickor. Specialister tvivlar bara på närvaron av kunglig gelé. Som du vet är bara naturlig kunglig gelé, samlad på apiarier och fryst i 15 minuter - ett kraftfullt stimulansmedel för människokroppen.

Ljus med propolis från prostatit Prostoapin: beskrivning, bruksanvisningar och annan användbar information.

№3 "Propolis av DN"

En av de vanligaste suppositorierna i vårt land. Positiv feedback från patienter visar att gnistan med propolis klara sig bra med de uppgifter: lindra smärta och påfyllning, hjälpa till att lindra problem som är förknippade med prostatit.

Priset på ljus är 267 rubel. Suppositorier kan köpas på apotek.

struktur

 • ullvax
 • kakaosmör
 • bilim

Ljus med propolis från prostatit "Propolis DN": den mest användbara informationen och beskrivningen.

№4 Propolis D

Dessa suppositorier innehåller dimexid i deras komposition, vilket betyder extra bokstaven "D". Från beskrivningen till läkemedlet bör dimexid öka effekterna av näringsämnen i biprodukter. Det förbättrar absorptionen i slemhinnan i rektum stimulerar verkan av bilim.

Priset på suppositorier är 340 rubel. Du kan köpa i tillverkarens representantkontor.

 • kakaosmör
 • bilim
 • dimexide

Ljus med propolis från prostatit "Propolis D": Allt du behöver veta - Anvisningar för användning, komposition, priser på apotek och annan information

№ 5 Hemo-Pro

Suppositorier kännetecknas av en stor komposition av komponenter och en komplex effekt. Ett ljus innehåller två gram av de aktiva ingredienserna.

Ljus med propolis från Prostatitis Gemo-Pro-pris - 350 rubel. Suppositorier kan köpas på apotek.

Hemo-Pro har följande sammansättning

 • lera, härdande
 • Rutaceae olja
 • Seabuckthorn extrakt
 • comfrey extrakt
 • St John's wort extrakt
 • bilim
 • kakaosmör

Hemo-Pro stärker kapillär och venösa väggar, återställer intestinal mikroflora. Det rekommenderas som en ytterligare beredning, eftersom det inte handlar omedelbart och de första positiva resultaten kommer att märkas efter en vecka med användning av suppositorier.

Ljus med propolis från prostatit "Propolis D": bruksanvisningar, komposition, priser på apotek och annan information

Vilka är de bästa ljusen med propolis från prostatit? Kundundersökning

Om du hittar en bugg, välj textfragmentet och klicka på Ctrl + Enter.
Alla material är upphovsrättsskyddat. Vid kopiering av en artikel (eller del av den) krävs en aktiv länk till källan.

Svetlana Naumova

Apotekspraktik: Ulyanovsk Pharmaceutical College, Kuban State Technological University, Apotek. Arbetslivserfarenhet är 22 år.

Stearinljus med propolis från prostatit stor recension: 4 kommentarer

"... De flesta patienter tror att problemet med människors hälsa inte accepteras för att diskutera antingen bland kollegor eller inom ramen för vänner och släktingar."
Tkachuk V.N.
Professor, doktor i medicinska vetenskaper,
Ärade doktor i Ryska federationen

Jag vill berätta om prostatolprostatitläkemedlet. Den totala summan = DUBBEL - två månaders mottagning i allmänhet, ingen effekt, jag förstår att jag betalat för reklam på tv och prostatit som jag plågade och torterade. Jag fick höra på apoteket att det är bättre att göra något rektalt, ljus är bra från prostatit, så ingen ledde på reklam och om betalda laudatoriska recensioner på Internet. Det skulle ha varit bättre om producenten låter pengarna för drogen, inte för allt detta damm i ögonen. Jag har fortfarande tio piller av 60, jag kunde inte hålla mig kvar och slängde dem i soporna - och bunten kostar nästan 1500 rubel - det är mycket pengar för detta.....
Victor, tack för hjälpen. Nu beställde jag Apigrinljusen, borde komma i en vecka. De var billigast. Och medan de kommer att köpa i apoteket PropolisDN (det fanns ingen prostapin), idag lägger jag den första för natten. Jag hoppas verkligen att jag klarar av att slå ner symptomen på prostatit med suppositorier med propolis. Var noga med att uppnå resultaten.
En anteckning om priset på ljus: Stearinljus Apigrin köpte för åtgärden: packning 100 rubel för 5 stycken, PropolisDH för 320 rubelförpackningar.
Victor, letar efter frusen kunglig gelé, alla erbjuder endast adsorberade eller något liknande. Sajten Apigrin är en naturlig, men det är mycket pris biter 7000 rubel per 3 ml förefaller mig mycket dyra (adsorberat per gram 15 800 rubel), som du köpt och hur mycket det kostar?

En bra, bra recension - intressant information, för framtiden, om Stomol Uno inte hjälper, kommer jag definitivt att prova något från din lista

Det är synd att de inte introducerade sig, det är därför kära prostatit, jag ska berätta om tiggaren. Jag har kronisk, långvarig prostatit och varje läkare som jag kom med ett problem, och att efter varje exacerbation, utsågs jag eller rekommenderade Prostamol - som medicinsk konspiration. Tog honom en lång tid, tillbringade mer än 10 000 rubel endast själva läkemedlet, jag tror inte heller en resa till läkaren, var inte någon positiv effekt. Jo det är inte dåligt.
Tillverkaren säger att han är mot ödem och antiinflammatoriska, men under den tiden mina analyser inte är särskilt varierade (vita blodkroppar och lecitin granulat) och varje gång jag blev ombedd att fortsätta behandlingen. Han kanske är någon och hjälp, men när jag började studera behandlingen av prostatit recensioner om denna drog - intrycket att det är allt eller som inte hjälper, och den positiva respons har varit absolut ingen trovärdig skrivit.
Som ett resultat, ett halvt år sedan vid nästa undersökning rådde läkaren mig att prova Prostopin. Jag köpte det och provade det på en månad. Jag började studera denna fråga, läs många artiklar om behandling av prostatit med propolis och royal gelé. Till slut köpte en ren drottninggelé, han gjorde ljus med propolis i smör, tar cirka 30 dagar, och glömde prostatan, läkaren var inte 4 månader - detta är resultatet.
Nu kan jag säkert dela med mig av min personliga erfarenhet. Ljus med propolis gjorde detta: 30 gram propolis per pack olja 200 gram. Han höll det i 4 timmar i ett vattenbad och vred det i en torpedo och in i en frys. Infogas en gång om dagen på natten. Samma massa togs två gånger om dagen ungefär en halv tesked eller något mindre före måltiden, och kunglig gelé köpte fryst i en spruta, ca 0,1 gram under tungan på morgonen. I början köpte jag adsorberad kunglig gelé, men efter samråd på biodlingsforumet slängde jag ut det och köpte det, naturligt fryst.