Huvud
Strömförsörjning

Stearinljus med propolis från prostatit

Stearinljus med propolis från prostatit Är en hel grupp homeopatiska läkemedel. Huvuduppgiften är att göra en självständig bedömning av droger med hänsyn till de viktigaste faktorerna. Vi ber dig att beskriva i dina kommentarer din personliga erfarenhet av att bekämpa prostatit med suppositorier baserade på propolis. Vi lägger till de mest intressanta läkemedlen till vår recension. Vid sammanställning av betyget "Сvener med propolis från prostatit " vi åberopade följande faktorer: pris, svar, var att köpa och vår intervju.

Ljus med propolis från prostatit: Pris, Recensioner, Var att köpa, Sammansättning och undersökning

Huvuddelen av ljusen med propolis från prostatit är en en, det vill säga innehålla den huvudsakliga aktiva substansen - Propolis, som blandas av tillverkaren till basen (olja, vaselin och lanolin - vi kommer säkerligen att beaktas vid framställningen av kompositionen enligt betyg). För att förbättra ljuskvaliteten med propolis från prostatit och expansionen av medicinska egenskaper kan producenterna komplettera kompositionen med andra aktiva substanser. Det leder inte alltid till de förväntade konsekvenserna, eftersom de därigenom minskar mängden av det huvudsakliga helande ämnet - bilim.

För att förstå vad som är Stearinljus med propolis från prostatit, Vi granskar kort produktionstekniken:

 • Native propolis måste lösas i vatten, alkohol eller fet fraktion. Detta är nödvändigt för att erhålla ett extrakt av propolis
 • Grunderna för beredningar är feta fraktioner som löser sig vid kroppstemperatur. Vanligtvis används vaselin, kakaosmör eller smör. Dessutom använder tillverkare lanolin (ullvax), bivax och andra ämnen som gör det enkelt att använda stiftpiller.
 • Stearinljus med propolis från prostatit olika tillverkare har nästan samma utseende. Undantag är bara propolis ljus TM Apigrin. Utseendet på konventionella suppositorier liknar en solid "torpedo" av ljusgul färg, med möjliga bruna nyanser
 • Effektivare Stearinljus med propolis från prostatit ha en propoliskoncentration av minst 10% av den totala vikten av suppositorier.

Våra deltagare (alla suppositorier av industriproduktion och har lämpliga certifikat):

 • Prostopin LLC Alfarm
 • Gemo Pro LLC Adonis
 • Ljus propolisovye TM "Apigrin"
 • Propolis DN OOO Materia Bio Profi Center
 • Propolis D LLC "Doctor N"

PRISER för suppositorier

Hur mycket är ljusen med propolis från prostatit hos våra sökande? Och vad är priset på ett stiftpiller?

Stearinljus med propolis från prostatit: priset (tabell №1)

* Beräkning: Det lägsta priset är 100 poäng,% prisskillnaden minskar proportionellt förhållandet

Vi har specifikt angett kostnaden för både förpackning av suppositorier och priset på ett individuellt ljus. Detta var nödvändigt att göra, för olika tillverkare, olika antal suppositorier i förpackningen. Tabell 1 visar att antalet varierar från 6 stycken till 15 stycken. Också från bordet framgår att priset på ett suppositorium ligger i intervallet från 29 till 45 rubel. Vi tror att det här är en bra prisnivå och nästan alla har råd med detta läkemedel.

Stearinljus med propolis från prostatitrecept

Tja medveten om att denna faktor är ganska subjektiv. Vi försökte vara så objektiva som möjligt och vårt betyg ljus med propolis från propolis baserades på vad de såg och läste på Internet (naturligtvis användes även erfarenheterna av att använda vänner och vänner). Vi kommer att korrigera data - positiv feedback + 1 boll, och därmed varje negativ - 1 boll

Hemorrojder är mycket farliga - i 79% av fallen leder det till cancercancer! Tyvärr finns det mycket liten information, men det är väldigt lätt att bli av med det - ta det här. Läs mer »

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatitrecept

* Beräkning: Procentuell skillnad mellan positiva och negativa recensioner Exempel 10+ och 1-, därefter 10% av negativa recensioner - 90 poäng, respektive. I uppmärksamhet tas de kända platserna Recensioner och webbplatser för distributörer och tillverkare.

Var och hur man köper

Alla vet att ljuset med propolis från prostatit bör köpas här och nu och denna omständighet är avgörande för valet och beslutsfattandet vid ett visst ögonblick. I tabellen nedan kommer vi att utvärdera den viktigaste indikatorn - förvärvets enkelhet.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med Propolis från Prostatit KÖP

* Beräkning: koefficienten är uppdelad enligt principen om 75% - apotek, specialaffärer mm 25% online shopping och möjlighet till leverans till huset

INNEHÅLL

För behandling av prostatit är en av de viktigaste faktorerna närvaron av propolis i kompositionen. Ju högre koncentrationen desto bättre kommer läkemedlet att fungera. Långtidsstudier har visat att den optimala kompositionen är 10% extrakt av propolis och mer till basen.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatit

* Beräkning: Det är bevisat att den mest effektiva koncentrationen av propolis i levande ljus av prostata inte är mindre än 10%, som den bästa grunden för ljus - det är naturligt, naturliga oljor. Att lägga till ämnen för bättre assimilering, som dimexid, är också ett extra plus. Beräkningsmetod:% * 75% (+ 25% för naturlighet) och (5% lanolin, osv.) + 10% för de erforderliga ytterligare komponenter. Koncentrationen av propolis beräknas baserat på tillverkarens påstådda komposition.

Vår översikt

Vi tar bara hänsyn till den undersökning som genomfördes på vår portal. Delta i lämnar kommentarer och därmed hjälpa andra att bestämma om val av ljus med propolis från prostatit.

Sammanfattningstabell: Ljus med propolis från prostatit POLL (från 10/20/2017)

* Beräkning: baserat på en undersökning på vår informationsportal, de bästa 2 poängen, bra 1 poäng, dåliga -3 poäng. Resultatet av omröstningar kan ses genom att klicka på länken i tabellen.

Resultat av betyget. Vinnare och kortfattad beskrivning av deltagarna

Låt oss sammanfatta vårt betyg.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatit RESULTAT

Hur bli av med hemorrojder

Mer än 1000 bloggar av människor att bli av med hemorrojder. Hur kan du övervinna sjukdomen och inte komma ihåg. Metoder och verktyg som används, diskussioner om specialister och patienter. På portalen www.gemorroy.site

№1 "Propolis ljus" TM Apigrin

Recensioner av patienter och specialister visar att dessa Propolis-ljus är lätta att använda och har en komplicerad effekt på sjukdomen.

Priset är 350 rubel. Du kan köpa i sanatorierna i Volga och Moskva

Propolis ljus

 • Den renade propolisen av den faktiska produktionen
 • Smör smält fettinnehåll - 99%

Dessa ljus används för att behandla prostatit. Vad som inte är lite viktigt, kan de också användas för att behandla hemorrojder. Dessa är de enda ljus som experter rekommenderar och för att lindra förstoppning.

Ljus med propolis från prostatit från TM Apigrin: fullständig beskrivning, användaranvisningar och annan användbar information.

№2 Simpletons

Recensioner av detta läkemedel är inte dåliga. Den stora sammansättningen av biodlingsprodukter påminner om Apilol, som har bevisat sig i vårt land och har stor popularitet - honungskompositionen.

Prostopin (ljus med propolis från prostatit) pris - 648 rubel. Suppositorier Prostopin kan köpas på apotek.

Sammansättning av aktiva beståndsdelar

 • kakaosmör
 • Rutaceae olja
 • bivax
 • ullvax
 • honung
 • pollen
 • ambrosia
 • bilim
 • kunglig gelé

Prostopin används för att behandla vävnadsmetabolism, reparerar framgångsrikt skadade områden och läker sår och sprickor. Specialister tvivlar bara på närvaron av kunglig gelé. Som du vet är bara naturlig kunglig gelé, samlad på apiarier och fryst i 15 minuter - ett kraftfullt stimulansmedel för människokroppen.

Ljus med propolis från prostatit Prostoapin: beskrivning, bruksanvisningar och annan användbar information.

№3 "Propolis av DN"

En av de vanligaste suppositorierna i vårt land. Positiv feedback från patienter visar att gnistan med propolis klara sig bra med de uppgifter: lindra smärta och påfyllning, hjälpa till att lindra problem som är förknippade med prostatit.

Priset på ljus är 267 rubel. Suppositorier kan köpas på apotek.

struktur

 • ullvax
 • kakaosmör
 • bilim

Ljus med propolis från prostatit "Propolis DN": den mest användbara informationen och beskrivningen.

№4 Propolis D

Dessa suppositorier innehåller dimexid i deras komposition, vilket betyder extra bokstaven "D". Från beskrivningen till läkemedlet bör dimexid öka effekterna av näringsämnen i biprodukter. Det förbättrar absorptionen i slemhinnan i rektum stimulerar verkan av bilim.

Priset på suppositorier är 340 rubel. Du kan köpa i tillverkarens representantkontor.

 • kakaosmör
 • bilim
 • dimexide

Ljus med propolis från prostatit "Propolis D": Allt du behöver veta - Anvisningar för användning, komposition, priser på apotek och annan information

№ 5 Hemo-Pro

Suppositorier kännetecknas av en stor komposition av komponenter och en komplex effekt. Ett ljus innehåller två gram av de aktiva ingredienserna.

Ljus med propolis från Prostatitis Gemo-Pro-pris - 350 rubel. Suppositorier kan köpas på apotek.

Hemo-Pro har följande sammansättning

 • lera, härdande
 • Rutaceae olja
 • Seabuckthorn extrakt
 • comfrey extrakt
 • St John's wort extrakt
 • bilim
 • kakaosmör

Hemo-Pro stärker kapillär och venösa väggar, återställer intestinal mikroflora. Det rekommenderas som en ytterligare beredning, eftersom det inte handlar omedelbart och de första positiva resultaten kommer att märkas efter en vecka med användning av suppositorier.

Ljus med propolis från prostatit "Propolis D": bruksanvisningar, komposition, priser på apotek och annan information

Vilka är de bästa ljusen med propolis från prostatit? Kundundersökning

Om du hittar en bugg, välj textfragmentet och klicka på Ctrl + Enter.
Alla material är upphovsrättsskyddat. Vid kopiering av en artikel (eller del av den) krävs en aktiv länk till källan.

Svetlana Naumova

Apotekspraktik: Ulyanovsk Pharmaceutical College, Kuban State Technological University, Apotek. Arbetslivserfarenhet är 22 år.

Stearinljus med propolis från prostatit stor recension: 4 kommentarer

"... De flesta patienter tror att problemet med människors hälsa inte accepteras för att diskutera antingen bland kollegor eller inom ramen för vänner och släktingar."
Tkachuk V.N.
Professor, doktor i medicinska vetenskaper,
Ärade doktor i Ryska federationen

Jag vill berätta om prostatolprostatitläkemedlet. Den totala summan = DUBBEL - två månaders mottagning i allmänhet, ingen effekt, jag förstår att jag betalat för reklam på tv och prostatit som jag plågade och torterade. Jag fick höra på apoteket att det är bättre att göra något rektalt, ljus är bra från prostatit, så ingen ledde på reklam och om betalda laudatoriska recensioner på Internet. Det skulle ha varit bättre om producenten låter pengarna för drogen, inte för allt detta damm i ögonen. Jag har fortfarande tio piller av 60, jag kunde inte hålla mig kvar och slängde dem i soporna - och bunten kostar nästan 1500 rubel - det är mycket pengar för detta.....
Victor, tack för hjälpen. Nu beställde jag Apigrinljusen, borde komma i en vecka. De var billigast. Och medan de kommer att köpa i apoteket PropolisDN (det fanns ingen prostapin), idag lägger jag den första för natten. Jag hoppas verkligen att jag klarar av att slå ner symptomen på prostatit med suppositorier med propolis. Var noga med att uppnå resultaten.
En anteckning om priset på ljus: Stearinljus Apigrin köpte för åtgärden: packning 100 rubel för 5 stycken, PropolisDH för 320 rubelförpackningar.
Victor, letar efter frusen kunglig gelé, alla erbjuder endast adsorberade eller något liknande. Sajten Apigrin är en naturlig, men det är mycket pris biter 7000 rubel per 3 ml förefaller mig mycket dyra (adsorberat per gram 15 800 rubel), som du köpt och hur mycket det kostar?

En bra, bra recension - intressant information, för framtiden, om Stomol Uno inte hjälper, kommer jag definitivt att prova något från din lista

Det är synd att de inte introducerade sig, det är därför kära prostatit, jag ska berätta om tiggaren. Jag har kronisk, långvarig prostatit och varje läkare som jag kom med ett problem, och att efter varje exacerbation, utsågs jag eller rekommenderade Prostamol - som medicinsk konspiration. Tog honom en lång tid, tillbringade mer än 10 000 rubel endast själva läkemedlet, jag tror inte heller en resa till läkaren, var inte någon positiv effekt. Jo det är inte dåligt.
Tillverkaren säger att han är mot ödem och antiinflammatoriska, men under den tiden mina analyser inte är särskilt varierade (vita blodkroppar och lecitin granulat) och varje gång jag blev ombedd att fortsätta behandlingen. Han kanske är någon och hjälp, men när jag började studera behandlingen av prostatit recensioner om denna drog - intrycket att det är allt eller som inte hjälper, och den positiva respons har varit absolut ingen trovärdig skrivit.
Som ett resultat, ett halvt år sedan vid nästa undersökning rådde läkaren mig att prova Prostopin. Jag köpte det och provade det på en månad. Jag började studera denna fråga, läs många artiklar om behandling av prostatit med propolis och royal gelé. Till slut köpte en ren drottninggelé, han gjorde ljus med propolis i smör, tar cirka 30 dagar, och glömde prostatan, läkaren var inte 4 månader - detta är resultatet.
Nu kan jag säkert dela med mig av min personliga erfarenhet. Ljus med propolis gjorde detta: 30 gram propolis per pack olja 200 gram. Han höll det i 4 timmar i ett vattenbad och vred det i en torpedo och in i en frys. Infogas en gång om dagen på natten. Samma massa togs två gånger om dagen ungefär en halv tesked eller något mindre före måltiden, och kunglig gelé köpte fryst i en spruta, ca 0,1 gram under tungan på morgonen. I början köpte jag adsorberad kunglig gelé, men efter samråd på biodlingsforumet slängde jag ut det och köpte det, naturligt fryst.

Stearinljus med propolis från prostatit

Bee produkter har länge varit kända för sina användbara egenskaper, förmåga att övervinna många sjukdomar. Ljus med propolis från prostatit kan kallas ett av de bästa exemplen på deras användning för att bli av med sjukdomen. Propolisens helande handlingar kan målas under en mycket lång tid, och forskare har ännu inte fått reda på alla dess positiva egenskaper. Det är ett bilim, som insekten producerar för att stänga luckorna, desinficera celler, neutralisera farliga föremål.

För en person har denna produkt en av de mest kraftfulla antiinflammatoriska och baktericida åtgärderna, på grund av vilka, och började användas i inflammatoriska sjukdomar, inklusive. och med prostatit. En propolis kan dock inte botas av en sjukdom, det är bara möjligt i de allra första stegen. I mer allvarliga fall tillsätts antibiotika, alfa-blockerare och andra droger till rektala suppositorier. Komplex terapi kommer att tillåta att snabbt stoppa inflammationen och förstöra patogena mikroorganismer.

Farmakologisk aktivitet

I propolisljus från prostatit är huvudkomponenten propolis, det kan förstås även med namn. I vissa preparat tillsätts emellertid andra ämnen för att förbättra denna eller denna kvalitet. Exponering utförs på dem lokalt (när effekten är på de vävnader som är i kontakt ljus) och regionalt (på grund av absorption av en del av elementen i systemen blod och lymfa).

Rektala suppositorier eller suppositorier är läkemedel som injiceras i anus för att lokal effekt på närliggande organ. De ordineras för hemorrojder, förstoppning, infektioner, prostatit och andra småbäckenskador.

Tidigare användes propolis för att läka och desinficera sår, men med utvecklingen av medicin lärde forskare mer användbara egenskaper hos den här produkten. Detta gjorde det möjligt för honom att tillämpa det mot ett större antal sjukdomar. Bland propolisernas terapeutiska verkningar är:

 • antibakteriell
 • Antiinflammatorisk
 • antitoxisk
 • Smärtlindring
 • antitumör
 • antioxidant
 • Antiallergic och andra.

Suppositorier med det kan undertrycka multiplikationen av många virus och bakterier, samtidigt som de inte stör de mikroorganismer som borde vara i vår kropp. De förhindrar smitta av infektioner, ger inte upphov till inflammatoriska fenomen. När de används tillsammans med antibiotika, kommer ljusen att förbättra sin effekt. Genom närvaro av propolis minskar smärtan, övergripande välbefinnande förbättras.

Användbar för prostatit kommer att vara en sådan åtgärd som normalisering av blodkoagulering. Om patienten länge har lett en stillasittande livsstil kan hans blodcirkulation vara störd, och blodet börjar börja samlas i blodproppar. Detta är fyllt med bildandet av trombi och kan leda till döden. Läkemedlet kan också snabbt ta bort toxiner som bildar inflammerade vävnader och parasiter.

Förbered ljus från propolis från prostatit du kan av egna händer eller köpa ett färdigt läkemedel i apoteket. I det andra fallet kan du välja ett läkemedel som är lämpligt för varje man, oavsett vilken hälsotillstånd han kan ha. Det kan användas både för kronisk patologi och för exacerbationer. Alla effekter som "bilim" ger är endast möjliga på grund av följande komponenter:

 1. Flavonoider. Minska vaskulär permeabilitet, stärka kapillärerna, minska blodpropp, ha en bakteriedödande effekt
 2. Vaxet. Accelererar läkning av sår, förhindrar utseende av inflammation, har en positiv effekt på slemhinnan
 3. Magnesium och zink. Användbar för hjärt-och nervsystemet, stödja kroppens skyddsfunktioner. Magnesium är nödvändigt för byggandet av nya celler och assimilering av kalcium, zink - för normal produktion av testosteron och stimulering av processen med spermatogenes
 4. Kalcium. Det tar bort muskelspasmer, påverkar blodkoagulerbarheten, blockerar absorptionen av "dåligt" kolesterol, är nödvändigt för det endokrina systemet
 5. Vitaminer från grupp B. De hjälper hjärnan, deltar i olika utbytesprocesser, ger ett gott humör
 6. Vitamin A. Påskyndar åldrandet, krävs för bildandet av nya celler, ökar kroppens skyddsfunktioner, tar bort gifter från det
 7. Aminosyror. Oumbärlig för många funktioner i kroppen, ge antiinflammatorisk och analgetisk effekt, delta i konstruktion av proteiner, hormoner etc.

Innehåller propolis och olika enzymer, steroider, sockerarter. Det har emellertid den största farmakologiska effekten av flavonoider.

Regler för användning av ljus

Liksom alla andra rektala stötpiller, har stearinljus med propolis egna regler. De införs rektalt eller vaginalt, men innan de tränger in i könsorganen och området kring dem bör tvättas noggrant. Även före avföring bör avföring utföras. Om detta inte fungerar på ett naturligt sätt, gör de enema. Det är bäst att utföra proceduren på kvällen innan du lägger dig, för Efter administrering av läkemedlet är det nödvändigt att stanna minst en halvtimme i lugnt läge.

Ibland i anus placeras en packning för att förhindra läckage "smälte" läkemedel, men med propolisovymi droger kan inte förväntas, de är väl absorberas i blod och vävnader. Behandlingsschemat (varaktighet och frekvens för användning av suppositorier) kan endast ordineras av den behandlande läkaren. För olika stadier av prostatit kommer de att vara olika, liksom hos patienter i olika åldrar.

Ange ljuset försiktigt, utan att applicera en stor kraft, annars kan du skada slemhinnan. I förväg kan du smörja anus med petroleumgel eller fettkräme. Sätt in lösningen när du gör det snabbt, så att det inte har tid att smälta i dina händer. Den sätts in med en skarp ände framåt, den måste gå in helt. Det är bäst att ligga på din sida och böja knäna något - den här positionen är bekvämast.

Apotekstearinljus

På apotek idag kan du hitta ett stort antal olika rektala läkemedel för män. Vi listar namn på ljus med propolis från prostatit med den mest effektiva och snabba åtgärden, som är lätta att hitta i alla institutioner.

Hemo-Pro. Ljus, som används mot sådana patologier som hemorrojder, prostatit, sår, analfissur, abscess, erektil dysfunktion och andra. De ger följande terapeutiska effekt:

 • Eliminera patologiska mikroorganismer
 • söva
 • Lindra inflammation
 • Hjälp regenerera vävnader
 • Eliminera klåda och flaking
 • Förbättra ämnesomsättningen i vävnader

Priset på dessa ljus med propolis från prostatit är ca 350 rubel. Bortsett från den viktigaste komponenten, har de element som lera och havtornsolja, kastanjeextrakt, aloe, johannesört och andra örter. Instruktion för användning säger att användningen av drogen rekommenderas att vara konsekvent en dag. Ett ljus insprutas så djupt som möjligt i anuset, helst vid sänggåendet. Omedelbara resultat bör inte förväntas, de första effekterna kommer att dyka upp ungefär en vecka senare.

Varaktigheten av Hemo-Pro behandling är 10-14 dagar, ibland är den långvarig upp till en månad. Bland kontraindikationerna av medicinen är endast den individuella intoleransen hos komponenterna. Det finns inga biverkningar från användningen.

Prostopin. Prostopin för behandling urologisk (prostatit, uretrit, vesiklar, erektil dysfunktion) och proktologisk (hemorrojder, abscess, ulcerös kolit) sjukdomarna. Det kan också ordineras med allmänt svaghet i kroppen, trötthetssyndrom, med upprättandet av ett dietregimen etc. Den andra än propolis beredning, honung innefattar (ger bakteriedödande och anestetisk effekt, höjer lokal immunitet), drottninggelé (normaliserar ämnesomsättningen och förbättrar blodcirkulationen), pollen (stärker och toxiner, reducerar ödem, aktiverar produktionen av könshormoner).

Recensioner av dessa ljus med propolis från prostatit visar en positiv inställning till dem patienter. Efter dem finns inga biverkningar, alla symptom går bort och kostnaden för ett paket gläds - 16 st. kommer att kosta 600 rubel. Metoden för applicering är enkel: Efter tömning av tarmen, sätt in ett ljus i anus och lämna. Endast ett suppositorium kan användas per dag. Behandlingsförloppet varar från 2 till 4 veckor, du kan upprepa det efter en två månaders paus.

Fyto-propolis. Denna produkt ger de nödvändiga effekterna på grund av en kombination av biprodukter och växtbaserade extrakt, nämligen kalendula, salvia och kamille. Köp ljus med propolis från prostatit. Phytopropolis kan tas på apotek utan receptbelagda läkemedel. De kan användas av både män och kvinnor, även gravida kvinnor har inte kontraindicerat. Så här använder du medicinen korrekt:

 1. Spendera avföring eller gör enema, tvätta och rengör noga fukten
 2. Gå in i anus 1 stötpiller 1 eller 2 gånger om dagen
 3. Stanna i 25 minuter i vila

Beroende på svårighetsgraden av prostatit kan läkemedlet användas i 10 till 30 dagar. Läs försiktigt kompositionen av läkemedlet för att undvika allergiska reaktioner.

Propolis DN. En av de mest populära läkemedlen för behandling av prostatit. Denna beredning innehåller endast propolis utspädd med kakaosmör. Indikationer för användning av suppositorier är virala patologier (även luftvägarna), gastrointestinala sjukdomar, prostatit, artrit och vissa svampinfektioner. Huvudverkan av propolis DN är mobiliseringen av kroppens försvar, men det neutraliserar också skadliga ämnen i prostata, lindrar smärtssyndrom och har en antiinflammatorisk effekt.

Använd suppositorier kan vara upp till 3 gånger om dagen, varaktigheten av behandlingen - 10 dagar. För förebyggande av läkemedlet kan användas en gång om dagen, vid sänggåendet. Recensioner och priset på stearinljus Propolis DN med prostatit finns på alla tematiska platser. Kommentarer till sitt arbete lämnar bara positiva, många bidrog till bättre än dyra droger. Experter rekommenderar också att köpa detta läkemedel, tk. han har inga kontraindikationer och biverkningar.

Förberedelse av medel hemma

Om du kan få propolis på egen hand, är det inte svårt att göra propolisljus med egna händer. Alla komponenter måste vara färskt och kvalitativt, för varje förfarande är det bäst att förbereda ett nytt ljus. Vad är recepten:

 • Ta 50 g propolis och dra det i en krossad form i 50 ml alkohol. Efter 2 veckor i ett vattenbad indunstas produkten för att lämna en massa brun färg. Blanda det i 1 g med kakaosmör och gör ett ljus och lämna det i kylskåpet. Använd när produkten värms upp lite
 • 40 g propolis, häll 250 ml alkohol och lämna i 7 dagar. Efter att ha passerat en långsam eld, respektera vikten, lägg sedan på getfett (250 ml) eller smör. Om så önskas kan du lägga till pumpajuice
 • Förbered 200 g fett eller linolin (finns i apoteket), 50 g vax och propolis. Fett smälts i ett vattenbad, sedan fylls de återstående krossade ingredienserna till det. Efter några minuter dräneras den återstående vätskan och ljusen börjar bildas

För att öka läkemedlets effektivitet kan det tillsättas royal gelé. Då kommer receptet att se ut så här: Ta 200 ml fett och medicinsk alkohol, 40 g propolis och 15 g mjölk. Alkohol och propolis insisteras på 12 dagar, skaka regelbundet. Sedan kokas blandningen, tillsätt resten av ingredienserna och lägger ut på formarna eller formar ljusen med händerna. Håll hemhjälpmedel i kylskåpet kan inte vara längre än 1 månad.

Det är tydligt att tillverkningsprocessen ses i videon nedan. Författaren berättar i detalj hur man förbereder ett ljus och anger alla nödvändiga ingredienser.

Det tillverkade ljuset ska inte vara längre än 6 cm i längd och inte mer än 1 cm i diameter. Vid ena änden ska den ha en spetsig form för enkel införing i anuset.

Om du inte är redo att göra stekpiller på egen hand kan du bekanta dig med recensioner på propolisstearin med prostatit och köpa dem till närmaste apotek. Dessutom har antibiotika och antiinflammatoriska icke-steroida läkemedel egenskaper för att avlägsna inflammation och eliminera infektion. Du kan dock bara köpa dem med läkares recept. Det finns biverkningar och begränsningar i användningen.

Vad du behöver veta om ljus med propolis för behandling av prostatit

Ljus med propolis från prostatit - vad är det och det är vettigt att använda stiftpiller i inflammatorisk process? Propolis är i sin väsentlig del ett bilim, med hjälpbina skapa bekvämlighet för att leva, stärka och värma sina "hus", närbildsbrott. Tack vare honom, i kupan stöds av absolut sterilitet, och det är vad dess egendom och respekterade inom medicinen använda för beredning av olika medel, inklusive suppositorier för behandling av prostatit.

Slå på bakljuset

För de flesta människor, är ljusen identifieras endast med ljus eller en romantisk middag, men för en man som lider av prostatit, stolpiller - är en ambulans med svåra besvär. Även sätta dem på plats, vilket i artigt samhället inte talar högt om propolisovyh ljus från prostatit majoriteten av pojkarna föredrar att hålla tyst om, och vet så mycket information om alternativen för deras tillämpning och oberoende produktionsbolag.

Det är viktigt: att hitta kvalitetspropolis för att göra rektala suppositorier från prostatit är inte lätt. Tillverkare kompletterar ofta basen med hartser, bitumen eller andra ämnen som minskar värdet av den naturliga produkten. För att undvika detta är det bättre att köpa det från biodlare.

Varför är användningen av propolisljus berättigad med prostatit? Suppositories perfekt hjälp:

 • Ta bort de obehagliga känslorna i samband med den inflammatoriska processen som uppstår i prostata.
 • Normalisera utflödet av urin.
 • Minska svullnaden.

Läkare uppskattar propolis för dess höga antibakteriella egenskaper och lämnar positiv feedback om den naturliga komponenten. Med de korrekta och kursen använda ljusen stoppar lätt akutfasen av sjukdomen och ger eftergift under lång tid.

Ljus gjorda av propolis, utformade med egna händer, är fula, men kan visa sig vara bättre än apotek.

Varianter av applicering, vilka ljus från prostatit med propolis rekommenderas av urologer?

Klar ljus (säljs i apotek):

 1. Prostopin. Förutom huvudkomponenten finns det kunglig gelé, honung, perga. Mängd - 15 st., Applicera under 15-30 dagar. Att introducera på natten.
 2. Propolis av DN. I kompositionen som extra ingredienser - lanolin, kakaosmör. Applicera en kurs om 10 dagar, med 3 ljus per dag med jämna mellanrum.
 3. Mousserande ljus. Kärnan: propolis, cedertom, tallnålar, kamfer och havtornsolja. Applicera en kurs på 21 dagar, dagligen 2 ljus.
 4. Phyto-propolis. Kompositionen är multikomponent, förutom att propolis innefattar kamomill, salvia, kalendula och hjälpämnen. Stearinljusbehandling är envägs, ett paket kräver vanligtvis 6 förpackningar.

Inte mindre populär är produkterna från VV Barsky och VP Kivalkina. Suppositorier kan göras för hand med användning av en huvudkomponent (propolis extrakt), och ytterligare organ butirola (lanolin, paraffin, kakaosmör, och gel).

Behandlingsschemat väljs strikt individuellt, allt beror på hur mycket den patologiska processen startas, vilken grundläggande behandling som används och hur patientens organism reagerar på biodlingsprodukter.

Behandlingsförloppet kan ha flera alternativ. Användningen av suppositorier med propolis från prostatit går ofta så här:

Tjugo dagars kurs med en paus på 1,5-2 månader. Ljus baserade på propolis med kakaosmör eller pumpaolja administreras rektalt två gånger om dagen. Som en hjälpbehandling föreskrivs vitamin E, apilak, honung med propolis. Också används är ljus sammanställda av VV Barsky och VP Kivalkina.

Om en historia av inte bara prostatit, utan även den initiala processen av BPH, involverar behandlingsregim tillämpar uroseptikov, antibiotika och stolpiller - Propolis Nam, 2 stolpiller dagligen. Det rekommenderas att genomföra två kurser i 20 dagar, med en paus på ca 2 månader.

Den är väl lämpad för användning av ljus hemma i 20-21 dagar med växling. Applicera rektalt suppositorier med propolis och metronidazol, och en månad senare kompletteras kursen med APIS-ljus med en bipsoppa.

Bee sopa i ljuset APIS används för att komplettera terapi vid behandling av propolis.

I genomsnitt varierar behandlingstiderna från 10 till 30 dagar. Det är viktigt att komma ihåg att den föreskrivna behandlingen inte avbryts efter eget gottfinnande. Endast en strikt överensstämmelse med rekommendationer från en specialist kommer att ge det förväntade resultatet.

Feedback från de patienter som tålmodigt gick igenom alla tester och inte avbryta behandlingen, visar att propolis består av en rektal stolpiller har den mest gynnsam effekt på prostatakörteln.

Sammanfattning

Det upptäcktes att propolis rektala suppositorier är oumbärliga under behandling av prostatit. Experternas feedback visar att i fallet då kursterapin innehåller suppositorier med biprodukter kommer effekten av behandlingen att vara högre.

Är det möjligt att göra en liknande form av medicinsk substans med egna händer? Det är möjligt, och ibland är "hemlagad" mycket bättre än vad som erbjuds i apoteket.

För att göra ett hus behöver du:

 1. Receptnummer 1. Ta fat, propolis, vax (200 g: 50 g: 50 g). På ett vattenbad konsekvent, från och med fett, upphettas alla ingredienser. Flytande del att slå samman, återstående massa för att kyla och göra ljus 5-6 cm i diameter 1 cm.
 2. Recept nummer 2. Fett 200 g, propolis 40 g, 220 ml alkohol. I finkornig propolis häll i alkohol och insistera 10 dagar, koka sedan på en liten eld. Som ett resultat avdunstar alkoholen, och blandningen blir mörkgul, närmare den bruna färgen. Tillsätt sedan fettet, sätt på ett vattenbad och sätt till en homogen massa. Stearinljus bildas och placeras i kylskåp.

Priset för självtillverkade varianter ska inte bestämmas, men de traditionella apotekständerna för behandling av prostatit med propolis är kända.

Stearinljus med propolis med prostatit

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Ljus med propolis - ett multifunktionellt verktyg, men det är osannolikt att det är en självständig medicin. I alla fall personligen hjälpte dessa ljus mig lite. När den inflammatoriska processen började och det fanns oändlig uppmaning att urinera, använde jag dessa ljus regelbundet i en vecka.
I anvisningen skrevs det att det är nödvändigt att ange två gånger om dagen. På natten ställde han sig utan problem. Lukten är i princip ganska trevlig, som alla biprodukter. Och på dagtid var det omöjligt att gå med ett ljus. Jag försökte sätta sig tidigt på morgonen och sedan ligga ner i en halvtimme och en timme, men den här tiden var inte tillräcklig för att helt lösa upp det i tarmarna och innehållet flöt ut under dagen på linne och nedsmutsad. Så jag använde det inte på dagtid, och det var inte tillräckligt en dag om dagen för fullständig behandling.

Ljus med propolis räddade upprepade gånger mig och förde mig ur akut tillstånd av prostatit. Naturligtvis botar de inte denna sjukdom, men de hjälper till att leva för att se en läkare. Jag har länge använt dem, eftersom prostatit helt och inte kunde bota, det förekommer periodiskt en förvärring. Jag brukade köpa apotek - det enklaste alternativet utan problem. Men på något sätt bestämde jag mig för att experimentera och göra dem hemma. Jag gick till apiaryen, köpte propolis där, dessutom, även vax, och bildade från allt detta ljus (behöver fortfarande fett). Försmält endast i ett vattenbad. Först brände den fett, sedan vax, sedan propolis. När det flytande ämnet bildades - slog det samman, det som lämnades, kyldes och gjordes ljus. Erhållen, naturligtvis, klumpiga, i storlek, försökte göra som i apoteket säljs.
Effekten av hemlagad ljus är mycket starkare, smärtan och svullnaden går helt bort, flera gånger var det så att jag helt enkelt avbröt resan till doktorn. Men prostatit kan inte gå så lätt, och ljusen är bara en "ambulans". Ett väldigt varaktigt resultat ges av antibakteriell terapi, då kan du glömma prostatit för ett år eller mer.

Stearinljus med propolis hjälpte mig snabbt till att lindra smärta i prostata, men det var inte utan pobochek. Dessa rektala suppositorier lindrar brännande och smärta, ta bort svullnad. Det är viktigt att genomgå en fullständig behandling, snarare än att ge upp allt så snart smärtan försvinner. Jag fick ljus två gånger om dagen, i 20 dagar. Det är lätt att komma in i dem, men det är viktigt att ljuga i minst 10-15 minuter, så att ljusen ska fungera.
Plus suppositorier med propolis är att de innehåller en stor mängd spårämnen, mineraler och flavonoider, som effektivt påverkar organen i det genitourära systemet för män. Efter en fullständig kurs försvann alla symtom, den inflammatoriska processen var borta.
Men från minuserna vill jag notera att jag var allergisk mot dessa ljus: rodnad och klåda i skinkorna. Människor som inte tolererar biodlingsprodukterna bättre undviker behandling med suppositorier med propolis.

Till att börja med försökte jag stearinljus med propolis. Inget illa om dem jag inte kan säga. De hjälper utan någon pobokochek. Jag har allergier mot honungs- och biprodukter, så ljusen har närmat mig. Jag lägger den 2 gånger om dagen, morgon och kväll. De tar bort alla sjukdomar: smärta passerar, spänningen är lättad, och sprickor i hemorrojder är också läkt. Behandling med ljus under lång tid, i en månad. Men om allt är klart, kommer det inte att bli ett återfall. Jag använder alltid stearinljus med propolis en gång per år, både inköpta och gjorda av mig själv.

Läkaren skrev mig ut fabriksljus med propolis. Jag kommer inte säga att de omedelbart hjälper! Ja, de har en bra antibakteriell effekt, men de används bäst som ett adjuvans vid behandling av både akut och kronisk prostatit. Det viktigaste är att ljuset levererar läkemedlet direkt till var det behövs.
Rektala ljus är en bra utväg! Det viktigaste är att inte avbryta behandlingen! Personligen gör jag ljus för en månad på hösten och på våren och resultatet är inte dåligt. Min urinflöde förbättras, inflammation minskar och drakningar minskar. Samtidigt finns det ingen bränning och obehag.

Användning av ljus med propolis för behandling av prostatit (recensioner och priser)

Propolis med prostatit är mycket användbar för behandling. Läkemedlet i form av ljus gjorda av detta råmaterial, bedövar effektivt och är också ett antibakteriellt och antiinflammatoriskt medel. Samtidigt är priset på läkemedlet mycket lägre än kemiska läkemedel, vilket också är en fördel. Ljus på propolis från prostatit hjälper inte bara till att bota inflammation i prostata, utan också en bra profylax för endotarmen. I många år har experter behandlat prostatit med propolisljus, ett stort antal patienter har lämnat positiva kommentarer om detta läkemedel, så det finns ingen anledning att ifrågasätta effektiviteten.

Preparatet i form av ljus bedövar effektivt.

Användarvillkor

Självklart, innan du börjar använda, måste du undersökas och få läkares råd. Applicera ljus bör vara korrekt, hoppa inte över mottagningen och mata in den nödvändiga mängd suppositorium varje dag. Så mycket som läkaren föreskrev. Vanligtvis går behandlingsperioden för prostatit från 10 till 30 dagar. Annars, om behandlingen är felaktig, kommer det ingen effekt eller det blir obetydligt.

Det finns flera regler för användning av läkemedlet:

 • Att komma in i ett ljus är nödvändigt i rätt läge - stå, böja lite eller ljuga på sin sida.
 • Lyset ska inte vara varmt, annars kan det snabbt smälta. Så att använda det är mycket obekväma. Förvara dem på en sval plats och ta bort dem från paketet när det behövs.
 • Händerna måste kylas så att ljuset inte smälter. Du kan hålla något kallt i dina händer.
 • För att komma in i ett ljus är det nödvändigt noggrant och sålunda är det snabbt, när det tinas. Sprid skinkorna med ena handen, den andra sätter in ett stötpasta.

Efter införandet av suppositoriet kan inte omedelbart gå upp. Minst 15-20 minuter ska vara i ett benäget läge och avstå från att gå på toaletten. Den mest gynnsamma tiden för ett sådant förfarande är tiden före sänggåendet.

Prostolinum innehåller propolis aktiverad.

Mest populära stekpiller

I apoteket finns idag ett stort antal olika ljus från propolis. Namnet är annorlunda för alla, men det är bättre att behandla propolis med prostaglandor endast av testade läkemedelsproducenter, vars läkemedel är renast.

Tänk på flera ljustillverkare som är mest populära bland patienter som lider av prostatit:

Medlet innefattar propolis aktiverat. Andra huvudkomponenter:

 1. Vaxet.
 2. Naturlig honung.
 3. Kakaosmör.
 4. Royal gelé.
 5. Lanolin.

Stearinljus har toniska, stärkande och adaptogena egenskaper. Ansökan varar från 15 till 30 dagar. Priset på läkemedlet är ca 600 r.

Namnet på detta läkemedel talar för sig själv. Bland ingredienserna:

 1. Propolis.
 2. Kakaosmör.
 3. Vattenfritt lanolin.

Stearinljus har antiinflammatoriska, hepatoprotektiva och helande egenskaper. Om profylax utförs, används läkemedlet i 30 dagar, med 10 dagars behandling. Pris tillgängligt - 200 s. (6 ljus i förpackningen).

Homeopatisk beredning har ett antal egenskaper: antimikrobiella, analgetiska, antiinflammatoriska etc.

 • Propolis D

Antibakteriell, regenererande och bedövande effekt av denna produkt hjälper till att hantera smärta och sjukdom. Förutom effektiva effekter på prostatan, bidrar läkemedlet till att förbättra immuniteten. Strukturen omfattar:

 1. Propolis extrakt.
 2. Dimexide.
 3. Kakaosmör.

Det är bättre att använda applikationen efter ett varmt bad, efter 15 minuter. Det finns 10 ljus i paketet, priset är 200 rubel. Behandling bör ske inom 30 dagar.

Behandling av prostatit med propolis används också i homeopati. Detta läkemedel tillhör homeopatiska läkemedel och har ett antal egenskaper:

 1. antimikrobiell;
 2. En bedövning;
 3. klådstillande;
 4. antiinflammatoriska;
 5. Sårläkning;
 6. adaptogenic;
 7. Kapillärförstärkning.

Produkten kombinerar havtornolja och propolis. Inträdesförloppet - 10 eller 30 dagar, beror på svårighetsgraden av sjukdomen. Priset är upp till 365 rubel. för 10 suppositorier i förpackningen. Läkemedlet är pålitligt, eftersom det har många recensioner av patienter som tack vare ljus lyckades ta sig av med problemet.

Stearinljus, som inkluderar:

 1. Propolis.
 2. Lipofila komponenter.
 3. Eteriska oljor.

Läkemedlet har en astringent, desinfektionsmedel, absorberbar, antiseptisk och sårläkning egenskaper. Beroende på sjukdomsförloppet utförs behandlingen från 10 dagar till en månad. Kostnaden för medicinen är ca 700 r.

Photo-propolis har astringent, desinfektionsmedel, absorberbara, antiseptiska och sårläkande egenskaper.

Vi förbereder själva förberedelsen

Propolis från prostatit kan användas i hemmet, självständigt förbereder ljus från det. Samtidigt är läkemedlets pris mycket lågt eftersom beredningen är beredd att vara hemma.

Människor har länge lärt sig hur man gör propolisljus hemma med många metoder. De mest populära sätten kommer att övervägas nedan.

Recept med tillsats av alkohol

Följande ingredienser behövs:

 • propolis - 40 g;
 • alkohol - 220 ml;
 • fett eller smör - 200 g.

Först och främst är det nödvändigt att krossa propolis. Då tillsätts alkohol till den. Den resulterande massan bör infunderas i 10 dagar. Från tid till annan blandas tinkturen. Klar tinktur kokar på låg värme tills all alkohol från den avdunstar, och blandningen blir inte brun. Efter drogen tillsätts fett eller olja. Blanda och smälta i ett vattenbad.

När blandningen börjar gradvis svalna, är det nödvändigt att forma ljus från det tills det är fryst. Det bör finnas 10 suppositorier. Förvara läkemedlet på en kall plats, inslaget i folie. Bäst i kylskåp, så att ljusen inte smälter.

Förutom effektiva effekter på prostata, bidrar detta läkemedel till att öka immuniteten.

Suppositorier med vax

 • propolis - 50 g;
 • fett - 200 g;
 • vax - 50 g.

Smält fettet tills det blir flytande, skär propolisen i små bitar och kombinera den med flytande fett. Rör ingredienserna tills propolis är helt upplöst. Vaxa att mala, lägg till massan. Vax måste tillhandahållas i kompositionen, så att suppositorierna har en fast konsistens och smälter inte i händerna. Häll vätskan ut i hela koppen och frys den.

Fryst massa skuren i små bitar och bilda suppositorier av dem. På längden ska varje ljus inte vara mer än 6 cm, änden bör skärpa nödvändigtvis. Så de är lättare att komma in. Drogen måste därför lagras i kylskåpet hemma.

Tillsats av glycerin och gelatin

Ett annat sätt att förbereda ljus: smälta i skålen glycerin, gelatin och vatten i 5: 1: 2 proportioner. Kyl blandningen och tillsätt extraktet av propolis. Häll massan i formar från pergament och kyl.

Oavsett förberedda ljus från prostatit är också mycket effektiva vid behandlingen, detta indikeras av många patienters positiva återkoppling.

Prostatit är en allvarlig sjukdom, därför ett besök hos läkaren och en grundlig undersökning är obligatorisk. Om ljusen inte är registrerade, behöver du inte använda dem. Förberedelser, även tillagade hemma, ska endast användas efter samråd med en specialist.

Ljus från prostatit med propolis

24 oktober 2017

Allmän information

propolis Är ett ämne som ger en unik terapeutisk effekt. Det är mycket aktivt antimikrobiellt och antiinflammatoriskt, hjälper till att övervinna allergier. Samtidigt är förberedelser baserade på propolis inte bara billigare än antibiotika, men har också mycket färre biverkningar. Det enda som bör beaktas av dem som använder propolis och de medel som innehåller det, att en hög känslighet för honung och alla andra biodlingsprodukter är en kontraindikation för användningen av någon form av sådana läkemedel.

Eftersom denna biodlingsprodukt är helt naturlig ger den en exceptionellt positiv effekt på kroppen. Kvalitetsprodukten är alltid väldigt doftande, ljus, har en ljus färg. För att få den effekt som patienten förväntar sig är det nödvändigt att använda enbart propolis av hög kvalitet. Eftersom det nu är väldigt enkelt att bli lurad av skrupelfria tillverkare som erbjuder fel, bör köpare vara uppmärksamma. När allt kommer omkring blandar några "affärsmän" tjära, bitumen och ett antal andra ämnen i propolisen. Detta minskar inte bara effektiviteten av behandlingen, men kan också ha en negativ effekt på kroppen.

För att behandla olika sjukdomar används propolis på olika sätt. När gynekologiska sjukdomar används vaginala suppositorier, för behandling prostatit och hemorrojder, ljus används från propolis hemma. Fördelarna med sådan behandling är att det är ett lokalt läkemedel som inte orsakar smärta när det används.

Nedan kommer vi att prata om hur man gör stearinljus självständigt för att behandla propolis med prostatit, liksom på vilka ljus på grundval av denna biodlingsprodukt som erbjuds av moderna tillverkare.

Hur fungerar propolis?

Suppositorier som innehåller propolis agerar lokalt och regionalt. Lokalt handlar de på de vävnader som de kommer i kontakt med. Den regionala effekten beror på att de aktiva substanserna delvis absorberas i blodet och lymfa och tränger in i närliggande vävnader och organ.

Propolis ger följande effekter:

 • antimikrobiellt- främjar döden av ett stort antal patogena organismer som orsakar inflammation i organ och vävnader. Destruderar svampar, bakterier, virus, men påverkar inte livscykeln för normal mikroflora. Därför utvecklas inte detta ämne i behandlingen av inflammatoriska processer dysbios.
 • antiviral- Stoppar tillväxten av ett antal virus. Därför används den andel av behandling och förebyggande herpes, influensa, smittkoppor, hepatit.
 • antiflogistisk- det stannar inflammation och förbättrar loppet av inflammatoriska sjukdomar.
 • bedövningsmedel- Minskar smärtskänslighet.
 • antitoxisk- utgångar toxiner från kroppen, vilket underlättar sjukdomen.
 • Stärkande åtgärder antibiotika - Samtidig behandling ökar inte bara effekten av antibiotikabehandling utan bidrar också till bevarande av optimal mikroflora.
 • Ökande aktivitet fagocytos - Immunocompetenta celler upptar aktivt patogena mikrober och tar bort dem från kroppen.
 • skadestånd- accelererar läkning av sår och minimerar ärrarnas svårighetsgrad.
 • Normalisering av blodkoagulering - Minskar tendensen till blödning.
 • antineoplastiskt- Immunsystemet är mer aktivt mot celler som framkallar tumörutveckling.
 • antiallergenic - på grund av stabilisering av cellmembran.
 • Förbättrad tarmmotilitet - eliminerar förstoppning, smärta i tarmarna.

Hur man gör ljus från propolis själv?

Applicera ljus med propolis i gynekologi, för behandling av prostatit och hemorrojder kan vara båda apotek och kokas självständigt.

Både köpta på apoteket och självgjorda ljus ska anges på kvällen före sänggåendet. Behandlingen varar 30 dagar, då kan det göras efter 2-3 månader.

Du kan använda olika sätt att förbereda ett sådant verktyg. Vi kommer att citera flera olika sätt, lämpliga att producera och därefter använda propolisstearin i gynekologi och inte bara.

Det första sättet

Nödvändiga ingredienser: lanolin, inköpt på apoteket, eller fett - smaletter, getter, får - 200 g; vax - 50 g; propolis - 50 g.

Förberedelse: Det är i första hand nödvändigt att smälta fettet i ett vattenbad, tillsätt propolis skuren i skivor av fett. Låt långsamt röra tills propolis löser upp. Tillsätt vaxet i blandningen. Det bör noteras att ju mer vax som kommer att finnas i ljus, desto mindre smälter de i sina händer. Alla ingredienser måste blandas väl, varefter endast den del som är vätska ska dräneras i en annan behållare. Kyla den resulterande blandningen, skär den till partiklar och för att ge dem formen av ljus, vilka vardera måste väga 7-11 var nödvändigt att försöka göra dem till en cylindrisk form med en spetsig ände, vars diameter - 1 cm, längd -. 5-6 cm ljus kommer att innehålla ca 0,40 g propolis extraktionsmedel. Medlet förvaras i kylskåp.

Det andra sättet

Nödvändiga ingredienser: alkohol - 220 ml; propolis - 40 g; fett eller smör - 200 g.

Förberedelse: Propolis ska krossas, tillsätt alkohol och insistera i 10 dagar. Blandningen ska skakas från tid till annan. När infusionen ska varas, måste den kokas över låg värme, omrörning tills alkoholen avdunstar, och resterna får inte en brun nyans. Sedan tillsättes olja eller fett till blandningen, blandas och smältes. Efter att blandningen har svalnat, måste den avlägsnas och tillverkas av tio ljus. De viks i folie och förvaras i kylskåp.

Hällningsmetod

På ett vattenbad i en behållare av porslin måste du gradvis smälta en blandning av glycerin, gelatin, vatten, andelen - 5: 1: 2. Den resulterande blandningen kyles tills den kyles fullständigt, varefter propolis tillsättes, medan den blandas grundligt. Vidare hälls alla i pergamentformar och kyles.

Ljus beställda på apoteket

Ljus med propolis för prostata kan också beställas på apotekets receptbelagda avdelning. För att göra detta behöver du en läkares recept. Förbered dessa medel i ett apotek enligt recepten från AA Barskov eller VP Kivalkina. Grunden för tillverkningen av suppositorier - geler av gelatin och glycerin, kakaosmör, paraffinvax med lanolin, butyrol.

Introduktion propolis direkt

Under behandlingsprocessen är det möjligt att öva direkt införande av propolis i ändtarmen. För att utföra ett sådant förfarande måste du värma 40 g propolis i ett vattenbad och tillsätt 200 g olja från mandel eller havtorn. När blandningen löses, måste den ringas in i en 5-cc spruta utan en nål. Sätt på sprutkatetern, sätt in den i ändtarmen på ett avstånd av 7 cm och kläm ut innehållet.

Klar ljus

De som behöver sådan behandling kan få ljus från prostatit, billigt och effektivt, i apoteket. Propolisljus från prostatit innehåller denna komponent som den huvudsakliga aktiva substansen. Den moderna farmakologiska marknaden erbjuder emellertid rektala suppositorier från prostatit med propolis, som även innehåller andra aktiva ingredienser. Därför, när prostatit inte alltid utses ljus med antibiotika, eftersom recensioner om ljus med prostatit ofta bekräftar att det är naturliga komponenter som kan ge en märkbar effekt i behandlingsprocessen.

De bästa suppositorierna innehåller fetter som smälter vid en temperatur av 37 grader, så att de aktiva substanserna släpps inuti, och vid rumstemperatur behåller suppositoriet sin form. Dessutom innehåller detta läkemedel ofta lanolin, vilket ger ljus en jämnhet.

De flesta suppositorierna är torpedformade, gula eller bruna i färg.

De som behöver ljus från prostatit, en lista med namn kan ta reda på på apoteket. Men om vilka ljus som är bättre för prostatit, bör man berätta för en enskild specialist efter diagnos.

Priset på ljus med propolis beror på tillverkaren och beredningen. Du kan köpa dem i alla apotek. Till exempel priset på ett ljus Propolis DN - från 300 rubel. för förpackningen, priset på ljusen Propolis D med Dimexidum - från 360 rubel. De som fortfarande vill göra ett sådant verktyg med egna händer, kan köpa propolis naturligt i ett apotek. Priset i ett apotek för 1 gram av denna naturliga botemedel är 15-20 rubel. Nedan följer en mer detaljerad beskrivning av de mest populära drogerna med denna aktiva substans.

Propolis DN

Rektala ljus Propolis DN (1 st) Innehåller kakaosmör (1,5 g), propolis (0,5 g).

Läkemedlet har antiinflammatoriska, sårläkande, hepatoprotektiva egenskaper.

Instruktionen för användning av propolis ljus ger det Propolis DN används vid behandling av prostatit, prostata adenom, hyperplasi av prostata. Tilldela detta läkemedel och efter operationen, utförd på det lilla bäckens organ. De som behöver ljus med propolis från hemorrojder, Du kan använda propolisljus med hemorrojder.

När det gäller kontraindikationer innehåller instruktionerna för stearinljus Propolis DN information som de inte kan användas för allergiska reaktioner på biprodukter under graviditet och matning.

Som negativa effekter kan allergiska manifestationer utvecklas.

Applicera ljus i 10 dagar, genom att mata in dem i 1 stycke. tre gånger om dagen, efter hygienprocedurer. För profylax gäller för 1 pc. tre gånger om dagen i 30 dagar. Recensioner visar effekten av läkemedlet med prostatit med vanlig applicering. Kommentarer på ljuset Propolis DN i gynekologi är också positiva.

Kostnaden för förpackning är 6 st. från 300 rubel.

Hemo-Pro

Det är en kombinerad homeopatisk behandling som används för behandling av hemorrojder, prostatit, gynekologiska sjukdomar.

Kompositionen inkluderar havtorn olja (0,2 g), propolis (0,1 g), kakaosmör (2 g), extraktet Tambukansky terapeutisk lera sjön (0,2 g) och essenser av vallört, rue johannesört.

Hemo-Pro Ansök om prostatit, hemorrojder, minskning potential, proktosigmoidit, sår och sprickor anus, paraproctitis, inflammatoriska sjukdomar hos det kvinnliga reproduktionssystemet.

Har en lokalbedövning, antiinflammatorisk, regenererande, sårläkning, antimikrobiell, antifungal, adaptogen effekt. Eliminerar klåda och stärker kapillärerna.

Främjar förbättring av vävnadsmetabolism. Eftersom tillverkningen av detta läkemedel används en speciell teknik, möjliggör man att förbättra absorptionen av alla komponenter som verkar både i vävnader och ytligt.

På grund av närvaron av havtornolja förbättrar läkemedlet kärl- och hjärtfunktionen. Ökar styrkan, normaliserar sköldkörteln och leveren.

Smutskoncentratet ger antimikrobiell verkan, förbättras immunitet, tar bort inflammation, aktiverar sårläkning.

Använd inte Hemo-Pro med ökad känslighet för någon av komponenterna.

Suppositoriet administreras före sänggåendet, djupt rektalt. Användningen varar från 10 till 30 dagar, beroende på läkarens recept. Kostnaden är 10 st. från 350 rubel.

Prostopin

Sammansättningen av denna beredning innefattar aktiverade propolis, kakaosmör, torkad beebread, obnozhka pollen, drottninggelé, bivax, berg honung, lanolin.

Läkemedlet används vid behandling av urologiska och prokologiska sjukdomar. Prostopin har adaptogena, toniska, återställande egenskaper.

Applicera Prostopinum med prostatit i akut och kronisk form, Erektil dysfunktion, godartade hypertrofier av prostata, vesikulit, försämring av spermatogenes och en minskning av spermatozoas aktivitet, uretrit. Verktyget visas också när hemorrojder, easing immunitet, manifestationer av kronisk trötthet.

Bör inte användas vid icke-uppfattning av biodlingsprodukter

Medlet administreras 1 enhet vardera. i rektum, varar behandlingen från 15 till 30 dagar.

Kostnaden är 15 st. från 600 rubel.

Propolis D med Dimexid

ljus Propolis D innehåller propolis extrakt, dimexid, kakaosmör.

Den har en uttalad antibakteriell effekt, säkerställer snabb regenerering, resorption och anestetika. Vid användning av denna åtgärd noteras också stimulering av kroppens försvarsreaktioner.

Kakao smör stimulerar absorptionen av aktiva ingredienser, liksom viktiga för kroppens biologiska ämnen.

dimexide, löser upp ett antal kemiska föreningar, det ökar mikrofloraens känslighet mot antibiotika.

Applicera propolis D vid komplex behandling av kronisk och akut prostatit, den är ordinerad till personer med godartad prostatahypertrofi. Används i gynekologisk övning vid behandling av inflammatoriska sjukdomar.

Använd inte i närvaro av allergiska reaktioner på biprodukter.

Suppositorier måste administreras över natten, helst efter ett varmt bad. Kursen varar 30 dagar. Som regel utnämns två eller tre sådana kurser och tar pauser på två månader mellan dem. Kostnaden är 10 st. från 360 rubel.