Huvud
Behandling

Ljus med propolis från prostatit hos män: egenskaper, sammansättning, användningsregler

Propolis (bilim) är en viskös substans som har en mörkgrön färg med en brun nyans. Den hartsartade tjocka vätskan har en trevlig eftersmak, men för behandling av prostatit är propolisens viktigaste kvalitet de baktericida egenskaperna. I naturen utövar propolis den viktigaste skyddsfunktionen: bin med det skyddar bikupan från bakterier, virus, svampar.

Propolis används ofta i praktiken av prostatitbehandling på grund av avsaknaden av kontraindikationer, förutom individuell intolerans.

Egenskaper och sammansättning av propolis

Från antiken har propolis behandlat en mängd olika hudsjukdomar och sår. Den har trots allt utmärkta bakteriedödande, antifungala och antivirala egenskaper. Idag är denna produkt oumbärlig vid behandling av prostatit.

Det är värt att nämna biproduktens sammansättning för att förstå hur stor och användbar den är:

 • rik vitaminkomposition av karotenoider, askorbinsyra och nikotinsyror, tokoferol, vitaminer från grupp B. De flesta innehållna aminosyrorna är oersättliga för organismen.
 • zink, kalcium, koppar, järn, fluor, mangan - en ofullständig elementskomposition av mineraler;
 • enzymer, organiska syror, naturliga flavonoider, oersättliga i kampen mot infektion;
 • Eteriska oljor och lågmolekylära alkoholer ger en märklig behaglig lukt på produkten.

Behandling av prostatit med propolis

Initialt användes behandling med propolis uteslutande av folkmedicin.

Men nyligen är detta härdande ämnet en del av många läkemedel. Läkemedlet har en kraftfull antimikrobiell effekt, som har ett antal positiva och effektiva aspekter i kampen mot prostatit:

 • eliminerar bakterier som framkallar utvecklingen av prostatit;
 • är en kraftfull bedövning;
 • stärker den övergripande immuniteten, vilket påverkar accelerationen av återhämtningsprocessen
 • accelererar regenerering av celler;
 • tar bort inflammation
 • tar bort toxiner.

Propolis används i formuläret:

Ljus med propolis för behandling av prostata skador kan tillverkas hemma, och det finns färdiga suppositorier som släpps ut på läkemedelsföretag och säljs på apotek.

Rektala suppositorier med propolis från prostatit är en av de mest kända och effektiva behandlingsmetoderna. Denna form av behandling är smärtfri och effektiv. det kan vara ett alternativ eller komplement till läkemedelsterapi.

En betydande effektivitetsnivå beror på produktens naturlighet: Stearinljus med propolis orsakar ingen skada på kroppen och har inga biverkningar, förutom i sällsynta fall då allergiska reaktioner uppträder.

Läkare rekommenderar användning av ljus med propolis från prostata inflammation kurser för att förhindra även de män som inte är i riskgruppen, eftersom ämnet återställer immunförsvaret, ökar uthållighet och hjälper till att förhindra utvecklingen inte bara sjukdomen, men också många andra sjukdomar.

De mest kända ljusen med propolis

Färdiga ljus baserade på propolis från inflammation i prostata kan köpas på apoteket. Här är en lista över de mest populära:

Prostopinum med inflammation i prostata

Ljusprostatit Prostatit är en effektiv lösning som används för att behandla inflammation i prostata och hemorrojder. Prostopin är en kombinerad beredning, som innehåller propolis, pergola, kakaosmör, bergsvin, royal gelé, uppfriskning och lanolin.

Läkemedlet har antimikrobiella, antifungala, antiinflammatoriska och återställande egenskaper. Suppositorier förbättrar styrkan, lindrar ödem i prostata och förbättrar urinflödet. Propolis, som är en del av läkemedlet, accelererar processen med vävnadsregenerering, har analgetisk och antitumör effekt.

De viktigaste indikationerna på användningen av läkemedlet: kronisk och akut prostatit av infektiöst ursprung, uretrit, ulcerös kolit, analfissurer och sår, erektil dysfunktion, paraproktit.

Stearinljus injiceras i anusen en gång om dagen, efter rengöring av enema eller avföring, helst före sänggåendet.

Längden av läkemedlet är individuell för varje patient och är 10-30 dagar. Efter den första behandlingen av ljusansökan är det nödvändigt att ta en paus i 2-3 månader, och igen att applicera suppositorierna.

Kontraindikationer: Överkänslighet mot biprodukter.

Propolisstearin med prostatit

Detta ljus, som innehåller propolis, lanolin och kakaosmör.

Dessa suppositorier används för att behandla prostatit, prostata adenom och hyperplasi. Läkemedlet rekommenderas också för användning efter kirurgiska ingrepp i bäckenorganen.

Ljus ska injiceras i rektum i 10 dagar 3 gånger om dagen.

Kontraindikationer: Individuell intolerans av biodlingsprodukter, komponenter Propolis DN, under graviditet, amning.

Biverkningar: allergiska reaktioner.

Hemo-Pro

Detta läkemedel används vid behandling av prostatit och olika gynekologiska sjukdomar.

Den innehåller havtornolja, propolis, terapeutisk lera av Tambukansky-sjön, kakaosmör, St John's wort, comfrey.

Läkemedlet har smärtstillande, antifungal, regenererande effekt.

Det rekommenderas att applicera ljus strax före sänggåendet, så djupt som möjligt i rektumområdet, inom en månad.

Kontraindikationer: Ökad känslighet mot någon del av suppositorier.

Propolis D

Läkemedlet, som innehåller propolis-extrakt, kakaosmör, dimexid.

Läkemedlet har antibakteriella, anestetiska och regenererande egenskaper. Ljus har inte bara en fördelaktig effekt på prostata, men ökar också immuniteten.

Läkemedlet används 10-15 minuter efter ett varmt bad och behandlingsförloppet är 30 dagar. För att helt eliminera prostatit rekommenderas det att gå igenom 3-4 kurser med två månaders raster.

Kontraindikationer: Förmåga till allergiska reaktioner på biprodukter.

Dessa läkemedel har kliniskt testats och är effektiva naturläkemedel, vilket bekräftas av ett antal positiva recensioner.

Propolis ljus från prostatit hemma

Många människor litar inte på läkemedelsföretag, med tanke på panacea folkmedicin. Suppositorier från prostatit på basis av propolis kan tillverkas och självständigt hemma. Och det finns ganska många recept för att göra.

Här är några av de mest populära recepten:

 1. Det är nödvändigt 45 g propolis, 250 g kakaosmör och alkohol. Propolis ska krossas, häll sedan alkohol och insistera på en mörk plats i ungefär en vecka, medan blandningen skakas från tid till annan. Fältet för vilket lösningen ska kokas, indunstar alkoholen och blandas med försmält olja. Efter att ha erhållit en homogen massa bildas 10 ljus och inlindas i papper, förvaras i kylskåp.
 2. Det tar 200 g lanolin, 50 g propolis och bivax i lika delar. Vid smältning på ett vattenbad lanolin, tillsätt propolis och vax, tidigare strimlad. Efter kylning bildas 10 suppositorier och placeras i ett kylskåp inslaget i papper.

Lampan som tillverkas hemma borde ha en diameter av högst 1 cm, och längden får inte överstiga 6 cm. För att göra det lättare, bör formen ha en spetsig ände. Tillverkade ljus förvaras endast i kylskåp.

Regler för användning av stearinljus med propolis

Trots propolisens ofarliga är det nödvändigt att genomgå undersökning och samråd med urologen innan den används för behandling av prostatit.

Effektiviteten av behandling med propolis-suppositorier kan minskas avsevärt om det missbrukas att använda dem.

För att få en effektiv terapeutisk effekt är det viktigt att följa reglerna för användning av ljus:

 1. Stör inte inloppet och dosen som föreskrivs av en läkare.
 2. Stearinljuset ska föras in stående eller ligga på sidan.
 3. Att komma in i ett ljus bör vara försiktigt, men inte för långsamt, eftersom det har smältegenskapen. Buttocks är uppfödda med ena handen, den andra injiceras.
 4. För att säkerställa att ljuset inte smälter snabbt, omedelbart före användning, rekommenderas att kyla händerna med kallt vatten eller hålla isen i dem.
 5. Håll ljus i kylskåpet.
 6. Efter införandet av suppositoriet är det nödvändigt att ligga ner i ca 20 minuter och undvika att besöka toaletten.
 7. Denna procedur rekommenderas att utföras strax före sänggåendet.

Förutom propolis, i den komplexa behandlingen av prostatit, har andra biodlingsprodukter också visat sig själva. Ofta används kapslar med pergenblommapollen, som extraheras från honungskamrater. Detta ämne är ett effektivt verktyg för smärta vid urinprocessen.

För att minska smärtsamma känslor och återgå prostata till dess normala tillstånd används också ett avkok av avlidna, icke överlevande bin, som kallas en underjordisk yta.

Stearinljus med propolis från prostatit

Stearinljus med propolis från prostatit Är en hel grupp homeopatiska läkemedel. Huvuduppgiften är att göra en självständig bedömning av droger med hänsyn till de viktigaste faktorerna. Vi ber dig att beskriva i dina kommentarer din personliga erfarenhet av att bekämpa prostatit med suppositorier baserade på propolis. Vi lägger till de mest intressanta läkemedlen till vår recension. Vid sammanställning av betyget "Сvener med propolis från prostatit " vi åberopade följande faktorer: pris, svar, var att köpa och vår intervju.

Ljus med propolis från prostatit: Pris, Recensioner, Var att köpa, Sammansättning och undersökning

Huvuddelen av ljusen med propolis från prostatit är en en, det vill säga innehålla den huvudsakliga aktiva substansen - Propolis, som blandas av tillverkaren till basen (olja, vaselin och lanolin - vi kommer säkerligen att beaktas vid framställningen av kompositionen enligt betyg). För att förbättra ljuskvaliteten med propolis från prostatit och expansionen av medicinska egenskaper kan producenterna komplettera kompositionen med andra aktiva substanser. Det leder inte alltid till de förväntade konsekvenserna, eftersom de därigenom minskar mängden av det huvudsakliga helande ämnet - bilim.

För att förstå vad som är Stearinljus med propolis från prostatit, Vi granskar kort produktionstekniken:

 • Native propolis måste lösas i vatten, alkohol eller fet fraktion. Detta är nödvändigt för att erhålla ett extrakt av propolis
 • Grunderna för beredningar är feta fraktioner som löser sig vid kroppstemperatur. Vanligtvis används vaselin, kakaosmör eller smör. Dessutom använder tillverkare lanolin (ullvax), bivax och andra ämnen som gör det enkelt att använda stiftpiller.
 • Stearinljus med propolis från prostatit olika tillverkare har nästan samma utseende. Undantag är bara propolis ljus TM Apigrin. Utseendet på konventionella suppositorier liknar en solid "torpedo" av ljusgul färg, med möjliga bruna nyanser
 • Effektivare Stearinljus med propolis från prostatit ha en propoliskoncentration av minst 10% av den totala vikten av suppositorier.

Våra deltagare (alla suppositorier av industriproduktion och har lämpliga certifikat):

 • Prostopin LLC Alfarm
 • Gemo Pro LLC Adonis
 • Ljus propolisovye TM "Apigrin"
 • Propolis DN OOO Materia Bio Profi Center
 • Propolis D LLC "Doctor N"

PRISER för suppositorier

Hur mycket är ljusen med propolis från prostatit hos våra sökande? Och vad är priset på ett stiftpiller?

Stearinljus med propolis från prostatit: priset (tabell №1)

* Beräkning: Det lägsta priset är 100 poäng,% prisskillnaden minskar proportionellt förhållandet

Vi har specifikt angett kostnaden för både förpackning av suppositorier och priset på ett individuellt ljus. Detta var nödvändigt att göra, för olika tillverkare, olika antal suppositorier i förpackningen. Tabell 1 visar att antalet varierar från 6 stycken till 15 stycken. Också från bordet framgår att priset på ett suppositorium ligger i intervallet från 29 till 45 rubel. Vi tror att det här är en bra prisnivå och nästan alla har råd med detta läkemedel.

Stearinljus med propolis från prostatitrecept

Tja medveten om att denna faktor är ganska subjektiv. Vi försökte vara så objektiva som möjligt och vårt betyg ljus med propolis från propolis baserades på vad de såg och läste på Internet (naturligtvis användes även erfarenheterna av att använda vänner och vänner). Vi kommer att korrigera data - positiv feedback + 1 boll, och därmed varje negativ - 1 boll

Hemorrojder är mycket farliga - i 79% av fallen leder det till cancercancer! Tyvärr finns det mycket liten information, men det är väldigt lätt att bli av med det - ta det här. Läs mer »

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatitrecept

* Beräkning: Procentuell skillnad mellan positiva och negativa recensioner Exempel 10+ och 1-, därefter 10% av negativa recensioner - 90 poäng, respektive. I uppmärksamhet tas de kända platserna Recensioner och webbplatser för distributörer och tillverkare.

Var och hur man köper

Alla vet att ljuset med propolis från prostatit bör köpas här och nu och denna omständighet är avgörande för valet och beslutsfattandet vid ett visst ögonblick. I tabellen nedan kommer vi att utvärdera den viktigaste indikatorn - förvärvets enkelhet.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med Propolis från Prostatit KÖP

* Beräkning: koefficienten är uppdelad enligt principen om 75% - apotek, specialaffärer mm 25% online shopping och möjlighet till leverans till huset

INNEHÅLL

För behandling av prostatit är en av de viktigaste faktorerna närvaron av propolis i kompositionen. Ju högre koncentrationen desto bättre kommer läkemedlet att fungera. Långtidsstudier har visat att den optimala kompositionen är 10% extrakt av propolis och mer till basen.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatit

* Beräkning: Det är bevisat att den mest effektiva koncentrationen av propolis i levande ljus av prostata inte är mindre än 10%, som den bästa grunden för ljus - det är naturligt, naturliga oljor. Att lägga till ämnen för bättre assimilering, som dimexid, är också ett extra plus. Beräkningsmetod:% * 75% (+ 25% för naturlighet) och (5% lanolin, osv.) + 10% för de erforderliga ytterligare komponenter. Koncentrationen av propolis beräknas baserat på tillverkarens påstådda komposition.

Vår översikt

Vi tar bara hänsyn till den undersökning som genomfördes på vår portal. Delta i lämnar kommentarer och därmed hjälpa andra att bestämma om val av ljus med propolis från prostatit.

Sammanfattningstabell: Ljus med propolis från prostatit POLL (från 10/20/2017)

* Beräkning: baserat på en undersökning på vår informationsportal, de bästa 2 poängen, bra 1 poäng, dåliga -3 poäng. Resultatet av omröstningar kan ses genom att klicka på länken i tabellen.

Resultat av betyget. Vinnare och kortfattad beskrivning av deltagarna

Låt oss sammanfatta vårt betyg.

Sammanfattningstabell: Stearinljus med propolis från prostatit RESULTAT

Hur bli av med hemorrojder

Mer än 1000 bloggar av människor att bli av med hemorrojder. Hur kan du övervinna sjukdomen och inte komma ihåg. Metoder och verktyg som används, diskussioner om specialister och patienter. På portalen www.gemorroy.site

№1 "Propolis ljus" TM Apigrin

Recensioner av patienter och specialister visar att dessa Propolis-ljus är lätta att använda och har en komplicerad effekt på sjukdomen.

Priset är 350 rubel. Du kan köpa i sanatorierna i Volga och Moskva

Propolis ljus

 • Den renade propolisen av den faktiska produktionen
 • Smör smält fettinnehåll - 99%

Dessa ljus används för att behandla prostatit. Vad som inte är lite viktigt, kan de också användas för att behandla hemorrojder. Dessa är de enda ljus som experter rekommenderar och för att lindra förstoppning.

Ljus med propolis från prostatit från TM Apigrin: fullständig beskrivning, användaranvisningar och annan användbar information.

№2 Simpletons

Recensioner av detta läkemedel är inte dåliga. Den stora sammansättningen av biodlingsprodukter påminner om Apilol, som har bevisat sig i vårt land och har stor popularitet - honungskompositionen.

Prostopin (ljus med propolis från prostatit) pris - 648 rubel. Suppositorier Prostopin kan köpas på apotek.

Sammansättning av aktiva beståndsdelar

 • kakaosmör
 • Rutaceae olja
 • bivax
 • ullvax
 • honung
 • pollen
 • ambrosia
 • bilim
 • kunglig gelé

Prostopin används för att behandla vävnadsmetabolism, reparerar framgångsrikt skadade områden och läker sår och sprickor. Specialister tvivlar bara på närvaron av kunglig gelé. Som du vet är bara naturlig kunglig gelé, samlad på apiarier och fryst i 15 minuter - ett kraftfullt stimulansmedel för människokroppen.

Ljus med propolis från prostatit Prostoapin: beskrivning, bruksanvisningar och annan användbar information.

№3 "Propolis av DN"

En av de vanligaste suppositorierna i vårt land. Positiv feedback från patienter visar att gnistan med propolis klara sig bra med de uppgifter: lindra smärta och påfyllning, hjälpa till att lindra problem som är förknippade med prostatit.

Priset på ljus är 267 rubel. Suppositorier kan köpas på apotek.

struktur

 • ullvax
 • kakaosmör
 • bilim

Ljus med propolis från prostatit "Propolis DN": den mest användbara informationen och beskrivningen.

№4 Propolis D

Dessa suppositorier innehåller dimexid i deras komposition, vilket betyder extra bokstaven "D". Från beskrivningen till läkemedlet bör dimexid öka effekterna av näringsämnen i biprodukter. Det förbättrar absorptionen i slemhinnan i rektum stimulerar verkan av bilim.

Priset på suppositorier är 340 rubel. Du kan köpa i tillverkarens representantkontor.

 • kakaosmör
 • bilim
 • dimexide

Ljus med propolis från prostatit "Propolis D": Allt du behöver veta - Anvisningar för användning, komposition, priser på apotek och annan information

№ 5 Hemo-Pro

Suppositorier kännetecknas av en stor komposition av komponenter och en komplex effekt. Ett ljus innehåller två gram av de aktiva ingredienserna.

Ljus med propolis från Prostatitis Gemo-Pro-pris - 350 rubel. Suppositorier kan köpas på apotek.

Hemo-Pro har följande sammansättning

 • lera, härdande
 • Rutaceae olja
 • Seabuckthorn extrakt
 • comfrey extrakt
 • St John's wort extrakt
 • bilim
 • kakaosmör

Hemo-Pro stärker kapillär och venösa väggar, återställer intestinal mikroflora. Det rekommenderas som en ytterligare beredning, eftersom det inte handlar omedelbart och de första positiva resultaten kommer att märkas efter en vecka med användning av suppositorier.

Ljus med propolis från prostatit "Propolis D": bruksanvisningar, komposition, priser på apotek och annan information

Vilka är de bästa ljusen med propolis från prostatit? Kundundersökning

Om du hittar en bugg, välj textfragmentet och klicka på Ctrl + Enter.
Alla material är upphovsrättsskyddat. Vid kopiering av en artikel (eller del av den) krävs en aktiv länk till källan.

Svetlana Naumova

Apotekspraktik: Ulyanovsk Pharmaceutical College, Kuban State Technological University, Apotek. Arbetslivserfarenhet är 22 år.

Stearinljus med propolis från prostatit stor recension: 4 kommentarer

"... De flesta patienter tror att problemet med människors hälsa inte accepteras för att diskutera antingen bland kollegor eller inom ramen för vänner och släktingar."
Tkachuk V.N.
Professor, doktor i medicinska vetenskaper,
Ärade doktor i Ryska federationen

Jag vill berätta om prostatolprostatitläkemedlet. Den totala summan = DUBBEL - två månaders mottagning i allmänhet, ingen effekt, jag förstår att jag betalat för reklam på tv och prostatit som jag plågade och torterade. Jag fick höra på apoteket att det är bättre att göra något rektalt, ljus är bra från prostatit, så ingen ledde på reklam och om betalda laudatoriska recensioner på Internet. Det skulle ha varit bättre om producenten låter pengarna för drogen, inte för allt detta damm i ögonen. Jag har fortfarande tio piller av 60, jag kunde inte hålla mig kvar och slängde dem i soporna - och bunten kostar nästan 1500 rubel - det är mycket pengar för detta.....
Victor, tack för hjälpen. Nu beställde jag Apigrinljusen, borde komma i en vecka. De var billigast. Och medan de kommer att köpa i apoteket PropolisDN (det fanns ingen prostapin), idag lägger jag den första för natten. Jag hoppas verkligen att jag klarar av att slå ner symptomen på prostatit med suppositorier med propolis. Var noga med att uppnå resultaten.
En anteckning om priset på ljus: Stearinljus Apigrin köpte för åtgärden: packning 100 rubel för 5 stycken, PropolisDH för 320 rubelförpackningar.
Victor, letar efter frusen kunglig gelé, alla erbjuder endast adsorberade eller något liknande. Sajten Apigrin är en naturlig, men det är mycket pris biter 7000 rubel per 3 ml förefaller mig mycket dyra (adsorberat per gram 15 800 rubel), som du köpt och hur mycket det kostar?

En bra, bra recension - intressant information, för framtiden, om Stomol Uno inte hjälper, kommer jag definitivt att prova något från din lista

Det är synd att de inte introducerade sig, det är därför kära prostatit, jag ska berätta om tiggaren. Jag har kronisk, långvarig prostatit och varje läkare som jag kom med ett problem, och att efter varje exacerbation, utsågs jag eller rekommenderade Prostamol - som medicinsk konspiration. Tog honom en lång tid, tillbringade mer än 10 000 rubel endast själva läkemedlet, jag tror inte heller en resa till läkaren, var inte någon positiv effekt. Jo det är inte dåligt.
Tillverkaren säger att han är mot ödem och antiinflammatoriska, men under den tiden mina analyser inte är särskilt varierade (vita blodkroppar och lecitin granulat) och varje gång jag blev ombedd att fortsätta behandlingen. Han kanske är någon och hjälp, men när jag började studera behandlingen av prostatit recensioner om denna drog - intrycket att det är allt eller som inte hjälper, och den positiva respons har varit absolut ingen trovärdig skrivit.
Som ett resultat, ett halvt år sedan vid nästa undersökning rådde läkaren mig att prova Prostopin. Jag köpte det och provade det på en månad. Jag började studera denna fråga, läs många artiklar om behandling av prostatit med propolis och royal gelé. Till slut köpte en ren drottninggelé, han gjorde ljus med propolis i smör, tar cirka 30 dagar, och glömde prostatan, läkaren var inte 4 månader - detta är resultatet.
Nu kan jag säkert dela med mig av min personliga erfarenhet. Ljus med propolis gjorde detta: 30 gram propolis per pack olja 200 gram. Han höll det i 4 timmar i ett vattenbad och vred det i en torpedo och in i en frys. Infogas en gång om dagen på natten. Samma massa togs två gånger om dagen ungefär en halv tesked eller något mindre före måltiden, och kunglig gelé köpte fryst i en spruta, ca 0,1 gram under tungan på morgonen. I början köpte jag adsorberad kunglig gelé, men efter samråd på biodlingsforumet slängde jag ut det och köpte det, naturligt fryst.

Behandling av prostatit med propolis: fördelarna och nackdelarna

Prostatit är den vanligaste manliga sjukdomen i världen. Från denna sjukdom finns en massa behandlingsmetoder, men det är särskilt värt att notera användningen av propolis.

Propolis (bilim) är en viskös substans som har en mörkgrön färg med en brun nyans. Den har en trevlig lukt. Samlas och produceras av bin för byggnadsändamål. Propolis bin sätta sprickorna i bevis, stärka sina hus och isolera. Tack vare bilimmen i beviset är sterling oklanderlig.

Egenskaper för propolis

I antiken behandlade propolis en mängd olika hudsjukdomar och sår. Senare studerade medicinska forskare sin komposition, vilket bidrog till appliceringen av detta ämne i ett bredare spektrum. Den har en hög bakteriedödande, antifungal och antimikrobiell aktivitet.

Den innehåller:

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Behandling av prostatit med propolis

Initialt användes behandling med propolis uteslutande av folkmedicin. Men nyligen är detta medicinska ämne en del av många läkemedel. Den mest kända är användningen av propolis vid behandling av prostatit.

Det påverkar positivt alla symtom:

 • minskar smärta i buken och ljummen;
 • har en lugnande och förstärkande effekt
 • Det finns en förbättring av det allmänna tillståndet hos endokrina körtlar;
 • minskar inflammatorisk verkan.

Propolis används i formuläret:

Ljus med propolis för behandling av prostatit kan tillverkas hemma, och det finns färdiga suppositorier tillverkade på läkemedelsföretag och säljs på apotek.

De mest kända ljusen med propolis

Efter en noggrann undersökning av bihåls egenskaperna började förberedelserna där den ingår, på hyllorna i apolisproolisljus.

Och idag finns det en hel del av dem.

  • Prostopin. Den innehåller: bilim, honung, vax, kakaosmör, lanolin, royal gelé. Ha en förstärkning, tonisk och adaptogen effekt. Använd inte om det finns överkänslighet mot biodlingsprodukterna.

Recensioner: Nicholas, 37 år - "Endast från smärta med prostatit, de räddades, tar bort smärta, ökar styrkan";

  • Propolis av DN. Ingredienser: kakaosmör, bilim, lanolin utan vatten. Dessa ljus tar bort inflammation, läker och har en hepatoprotektiv effekt. Behandling utförs inom 10 dagar, förebyggande varar i en månad.

Recensioner: Alexander, 44 år - "Efter applicering av rektala suppositorier Propolis DN blev positivt överraskad. Inom 10 dagar försvann smärtsensationerna helt och kraften ökade också! Men för att uppnå maximala resultat varade 3 kurser 15 dagar. Det fanns inga fler exacerbationer, jag mår bra. Jag rekommenderar. ";

  • Propolis D. Sammansättning: biklimextrakt, kakaosmör, dimexid. Behandlingen utförs i 30 dagar.

Recensioner: Sergei, 26 år gammal - "Jag försökte många mediciner, men det passade mig mest. Snabbt återhämtad styrka minskade smärtan. Relief kom nästan omedelbart. Den positiva effekten gäller fortfarande ";

  • Ljus Hemo-pro. Förutom strukturen innefattar propolis havtornsolja, som ökar området av positiva effekter på organismen: analgetiska, antiinflammatoriska, antimikrobiella, läkande, uppstramande och adaptogenic.

Recensioner: Anatoly, 53 år - "I mitt fall var behandling med andra droger inte så effektiv. Dessa ljus bokstavligen under några dagar ledde lättnad. "

Ljus baserade på propolis hemma

Många människor litar inte på läkemedelsföretag, med tanke på panacea folkmedicin. Ljus från prostatit på basis av propolis kan tillverkas och självständigt hemma. Dessutom har många uppfinningar uppfunnits.

För att förbereda de enklaste och vanligaste ljusen från prostatit är det nödvändigt att köpa:

 • Propolis 50 gram;
 • animaliskt fett (fläsk, lamm) eller lanolin (säljs i ett apotek) 200 gram;
 • honung kam eller vax 50 gram.

Fett upphettas på ett ångbad innan det omvandlas till en vätskeformig substans, varefter biklimmet tillsättes (förmalt) och blandas noggrant. Därefter tillsätts vaxet. Blandningen är fortfarande varmfiltrerad, eftersom vaxet är helt upplöst mycket sällan. Betray ljusform. Den genomsnittliga vikten av ett suppositorium bör vara ca 10 g.

Ansökningsregler

Innan du ansöker hembehandling för prostatit bör du kontakta en läkare. Även apoteksprodukter, som används utan råd från en professionell, kan orsaka allvarliga hälsorisker. Dessutom orsakar biprodukter, som är propolis, i vissa fall svåra allergiska reaktioner. Innan du använder denna behandling, klargöra kroppens svar på dessa ämnen.

Ljus med propolis och andra läkemedel för prostatit baserat på biprodukter

Propolis är en substans av viskös ursprung, som har en brun kant.

Vilka egenskaper är propolis?

Propolis behandlar en mängd olika hudsjukdomar och sår. Propolis användes senare för medicinska ändamål. Ämnet användes för att behandla prostatit. Det har bakteriedödande, antifungala och antimikrobiella egenskaper.

För behandling av prostatit är propolis det bästa läkande ämnet.

Dess positiva egenskaper:

 • minskar smärta i bäckenregionen
 • lugnar och stärker;
 • förbättrar körtlarna av inre utsöndring;
 • minskar inflammatorisk process.

I vilken form används propolis?

Propolis används i följande arter, nämligen:

 • i form av rektala suppositorier;
 • salvor;
 • mikroklizm;
 • tinkturer.

Ljus med propolis från prostatit kan göras hemma. Du kan också köpa färdiga suppositorier, som tillverkas i företag.

Vad är sammansättningen av apoteksljus med propolis?

Drogerna som säljs i apoteket från prostatit innehåller kakaosmör. Under behandlingen av prostatit sover inte patienten bra och det leder till överdriven excitabilitet. Därför rekommenderas att du inte använder ljus från prostatit med propolis före sänggåendet. Det är bättre att applicera dem ett par timmar före sänggåendet. Suppositoriernas sammansättning innefattar användningen av:

 • vax;
 • eteriska oljor;
 • hartser;
 • salvor;
 • tanniner;
 • av pollen.

Egenskaperna och sammansättningen av ljus från prostata på basis av propolis har en positiv effekt på det drabbade området, vilket inte kan sägas om antispasmodik. Därför ger behandling med denna produkt vanligtvis framgång. Det anestesar, förbättrar tonen och övergripande prestanda.

Propolis ljus påverkar effektivt inflammerad prostata!

Vilka ljus används för behandling?

De mest populära drogerna, som inkluderar propolis, är rektala suppositorier. Ett ganska stort antal av dem finns på apotekens hyllor.

Bland de mest populära är följande:

 • Prostopin. I dess sammansättning särskiljas sådana användbara komponenter: vax, honung, propolis, lanolin, royal gelé. Den har förstärkning, tonik och adaptogena egenskaper. Det är förbjudet att använda personer som är allergiska mot dessa produkter. Dessa ljus, som innehåller propolis, har mestadels positiva recensioner;
 • Propolis av DN. Propolisstearin från prostatit inkluderar olja från kakaobönor, bilim, lanolin. Verkan av ljusen är sådan att de tar bort den inflammatoriska processen, läker och har skyddande effekter. Behandling med detta läkemedel är ca 10 dagar. Förebyggande åtgärder kan släpas i en månad. Svaret på detta läkemedel har också ett positivt resultat.
 • När det gäller Propolis D, är det i kompositionen av denna lösning, förutom biklim, smör från kakaobönor, dimimexid. Behandling med ett sådant botemedel kommer att vara ungefär en månad. Detta läkemedel är lämpligt och många är nöjda
 • rektala suppositorier. I denna beredning finns havtornsolja och propolis, vilket dubbelt ökar effektiviteten. Det anestesar, läker, stärker. Den antiinflammatoriska effekten av läkemedlet lindrar också symtomen under några dagar och prostatan stör inte länge.

Hur man gör stearinljus hemma?

För dem som inte vill köpa färdiga produkter på apoteket, hämtade vi ett par recept från prostatit och berättade hur man gör dem själv.

Metod 1

Propolisnye ljus från prostatit är mycket lätt att förbereda och för detta behöver du:

 • getfett - 100 g;
 • Propolis med bivax - 50 g.

Lanolin kan också ersätta djurfett. Det är önskvärt att inte minska andelen eftersom penetrationen av ämnen kommer att minska och inte ge positiva resultat.

Lanolin är ett vax som erhålls genom att smälta får ull.

För att smälta fettet, är det nödvändigt att placera det på ett vattenbad. Lanolin behöver inte värmas upp. Därefter måste du krossa propolis. Blanda alla ingredienser. Det är nödvändigt att uppnå en homogen blandning. Lägg sedan på vaxet och ta inte bort det från vattenbadet. En fast fraktion måste separeras och kylas blandningen. Sedan från den viskösa massan behöver du bilda ljus. Placera blandningen i kylskåpet.

Om du följer alla regler för beredning av rektala propolisljus från prostatit, bör i varje suppositorium vara 0,5 g propolis substans. Denna andel är lämplig för härdning av kronisk och akut prostatit.

Metod 2

Receptet främjar extraktionen av användbara komponenter på grund av alkoholens verkan. Det är nödvändigt att hålla sig till följande: krossa 40 g propolis, häll ett glas alkoholtinktur och insistera i ca 10 dagar, medan det från tid till annan skakas. Sätt sedan lösningen på en långsam eld och laga mat. En vätska med en tjock konsistens av en brunaktig nyans kommer att uppträda. Propolis är klar. Sedan ska 200 g fett smälta i ett vattenbad och blanda med den resulterande propolen. Resultatet är en homogen massa. Ta bort, kyla och göra ljus.

Metod 3

Om du inte använder fett, behöver du följande recept för ljusberedning:

 • användning av glycerin med beräkningen av fem små delar;
 • användning av gelatin med beräkning av en del;
 • användning av vatten vid beräkning av två delar.

Receptet tas från beräkningen av koppen. Proportionerna mäts baserat på dess storlek. Därefter måste du blanda alla ämnen och lägga dem i ett vattenbad. Det borde vara en homogen blandning. Lägg sedan till extraktet av propolis och upprepa tidigare steg, som i den andra metoden.

Hur man använder ljus korrekt?

Stearinljus med propolis med prostatit bör administreras bättre efter rening av tarmarna. När en patient med en inflammatorisk process injiceras ljuset 1 gång tre gånger om dagen. Behandlingen varar i 10 dagar. Förebyggande åtgärder utförs en månad en gång om dagen.

Propolisnye ljus är bättre att använda när du går på toaletten

Vilka är reglerna för användning?

Innan du ansöker om hembehandling måste du kontakta din läkare för råd. Samråd med läkare är obligatorisk, eftersom okontrollerad användning av läkemedlet kan orsaka allvarliga hälsoproblem. Också biodlingsprodukter kan orsaka allergiska reaktioner. Det är nödvändigt att först klargöra benägenheten hos din kropp för allergier mot dessa komponenter.

Vilka andra sätt att bli av med prostatit finns?

Folkmetoder inkluderar flera alternativ som hjälper till att bota sjukdomen.

Salva med prostatit

Receptet är att förbereda salvan. För att förbereda salvan behöver du 40 g nötköttfett. Propolis bör vara i kvantiteter upp till 75 g. Det är också nödvändigt 4 gram perga och royal gelé. Kvalitetshonung ingår också i mängden ca 15 g.

För att förbereda salvan behöver du: smälta fettet i vattenbadet och tillsätt propolis där. Det är nödvändigt att störa hela tiden så att propolis inte går vilse och stannar kvar på tankens väggar. Så snart propolisen har blivit upplöst, läggs gurka och honung till den. Därefter tillverkas ljusen från den resulterande blandningen. Därefter måste du lägga den i frysen.

Propolisens ljus från prostatit ska användas upp till två gånger om dagen i en månad.

Perga-lösning

Propolis ljus kommer att bli effektivare tillsammans med pergs lösning. Få det på ett apotek eller laga med egna händer. Det görs så här: Ta 1 tsk av produkten och häll en matsked av ämnet. Därefter rör om lösningen och låt den stå i ca 15 minuter. Använd det tillsammans med ett ljus mot en sjukdom. Applicera bör vara 3 gånger om dagen i en halvtimme innan du äter.

Perga är en pollen samlad av bin från blommor

Bee-lösningen är gjord av

På grund av den snabba tröttheten bor bior ett par veckor. Beespine eller döda insekter, även efter döden, gynnar personen. De används som huvudkomponent vid behandling av prostatit.

För att göra en helande lösning behöver du hälla en matsked podmor 200 ml kokande vatten. Blandningen kokar i flera timmar. När lösningen har svalnat, ta 3 matskedar 3 gånger om dagen före måltiderna. Receptet är ganska effektivt.

Propolis i flytande form

Suppositorier är inte alltid lämpliga, så propolis injiceras i flytande form via en speciell kateter. Receptet innehåller följande behandlingsschema: 40 g propolis tas och upphettas i ett vattenbad. Tillsätt sedan 200 g olja och vänta på fullständig upplösning. Ta sedan en fem gallons spruta och fyll i en blandning. Därefter introduceras produkten i ändtarmen. Endast strikt enligt ordningens behandling kommer att bli framgångsrik.

Fördelar och nackdelar med biprodukter i behandlingen av prostatit

I allmänhet har biodlingsprodukter en allmän förstärkningseffekt på kroppen, stimulerar immunsystemet, avlägsnar infektiösa patologier.

Det finns dock nackdelar: behandlingens varaktighet, deras integrerade användning med mediciner och allergisk intolerans.

Det rekommenderas inte att använda om en person klagar över sådana organ som: lever, gallblåsa, njurar.

Vad har produkterna från biodlingsprodukter?

På temat forum kan du lära dig mycket ny information om drogerna från prostatit. Propolis ljus från prostatit är ett bra botemedel mot sjukdomen. Även en läkare som förstår detta kommer att ge bra rekommendationer om detta läkemedel.

Ljus med propolis från prostatit: en översyn av preparat, ett recept för hemlagning

Som ett antibakteriellt och immunostimulerande medel är biodlingsprodukterna inte lika stora. Det naturliga botemedlet används vid behandling av olika inflammatoriska sjukdomar, inklusive sjukdomar i det genitourinära systemet. Ljus med propolis med prostatit är ett universellt botemedel med en unik helande effekt som du kan förbereda dig själv.

Om fördelarna med propolis

Ljus med propolis med prostatit kan köpas på apoteket eller kokas hemma. Den färdiga produkten som presenteras på apoteket, oavsett namn och läkemedelsföretag, har alltid samma sammansättning - en naturlig fettbas och propolis. Det är möjligt att lägga till andra komponenter av antiinflammatorisk och immunmodulerande verkan - växtextrakt, terapeutiska mudder, oljelösningar av vitaminer.

Propolis är värdefullt främst för dess antiinflammatoriska egenskaper

Effektiviteten av propolis, som huvudämne i rektala suppositorier, beror på antiinflammatoriska egenskaper. Stearinljus med propolis från prostatit bidrar till:

 • reduktion av inflammatorisk process;
 • ökning av lokal immunitet
 • normalisering av metaboliska processer i vävnader;
 • förbättra organtrofismen.

Vid rektal administrering förbättrar propolisbaserade suppositorier trofismen i prostatakörteln. Detta manifesteras genom förbättring av blodcirkulationen, avlägsnande av puffiness och normalisering av utflödet av hemlighet från det inflammerade organet. Propolis har en regenererande effekt som bidrar till återställandet av skadade vävnader. Dessutom tjänar medlet som ett effektivt sätt att förhindra degenerering av prostataceller i maligna celler. Som ett förebyggande medel visas propolis till alla män med prostataadenom eller en predisposition till sådan patologi. Med adenom hjälper propolis att stoppa ökningen av hyperplasi och förbättra organets funktionalitet.

Propolis verkar direkt på organets celler, vilket ger en komplex effekt på prostatakörteln. Med stagnerande prostatit kan användningen av suppositorier för behandling och förebyggande av exacerbationer helt enkelt eliminera symtomen på kort tid.

En av huvuddragen i produkten är en säker naturlig komposition. Ljus är lämpliga för alla, utom i fall av allergi mot biodlingsprodukter. I detta fall, till skillnad från syntetiska droger, orsakar läkemedlet inte biverkningar och tolereras väl av kroppen.

Propolis DN

En av de mest populära drogerna som förtjänar många positiva recensioner bland män är suppositorier Propolis DN. Preparatet är mycket enkelt - Vaselin och naturlig propolis. Ljus är utformade för rektal administrering. Spektrumet av läkemedlet är mycket brett - från hemorrojder till akut respiratoriska infektioner.

Tack vare antivirala och antimikrobiella egenskaper används ljus för olika sjukdomar

Med prostatit används läkemedlet för att snabbt stoppa den inflammatoriska processen. Medlet har hög antiviral och antibakteriell aktivitet. När infektiös prostatit används i 10 dagar, ett ljus vid sänggåendet. Det är viktigt att ta antibiotika i tabletter som rekommenderas av den ansvariga läkaren, eftersom propolis upprepade gånger förbättrar deras effektivitet.

När kronisk trög stagnerande eller icke-infektiös prostatit visas, använd ljus i en månad.

Stolpiller är liten i storlek, lämpligen administreras inte orsakar obehag. Frisättningen av aktiv substans börjar marken under inverkan av kroppsvärmen, och fortsätter tills fullständig upplösning av ljuset.

Hemo-Pro

I kompositionen av det populära läkemedlet Hemo-Pro - terapeutisk lera, propolis, extrakt av medicinalväxter och smörkakao. Med prostatit har läkemedlet en uttalad antiinflammatorisk och baktericid effekt, förbättrar kroppens funktionalitet och ökar lokal immunitet.

Läkemedlets huvudsakliga medel är kakaosmör. Biverkningen mjukar i rektum under rektal administrering, vilket underlättar välståndet av hemorrojder och förhindrar utvecklingen av denna sjukdom.

Läkemedlet har en komplicerad effekt på bäckenorganen, så när den används används förbättringen av detta områdes funktion.

Ansökningsschema för suppositorier - 1 suppositorium rektalt på natten i tre veckor. Det används för behandling av bakteriell och icke-infektiös prostatit, för förebyggande av exacerbationer och för prostata adenom.

Hemo-Pro påverkar positivt alla organ i det lilla bäckenet

Prostopin

Den första platsen bland suppositorierna från prostatit upptas av suppositorier Prostopinum. Läkemedlet är speciellt utformat för behandling av inflammation i prostatakörteln. I sammansättningen av ljuset från prostatit med propolis - honung, kunglig gelé och blomma pollen. En sådan komposition tillhandahåller:

 • uttalad antiinflammatorisk effekt;
 • normalisering av metaboliska processer;
 • förbättring av lokal immunitet
 • stimulering av återvinning av prostataceller;
 • stärka antibiotikans verkan.

Läkemedlet är en viktig komponent i den komplexa behandlingen av prostatit, eftersom det multiplicerar verkan av läkemedel som används vid behandling av denna sjukdom. Ljus gjorda av propolis injiceras rektalt på natten i 15 dagar.

Propolis D med Dimexid

Propolis D med dimexidum är propolisljus, men endast med förhöjd komposition. Dimexid förbättrar blodcirkulationen och fungerar som en transport för läkemedelsmedicinska komponenter, vilket ger dem direkt till det inflammerade organet. Drogen har en uttalad anti-edematös effekt, stimulerar återställandet av skadade celler i kroppen och förbättrar den övergripande hälsan.

På grund av dess smärtstillande egenskaper används läkemedlet när urinering försämras och spastiska smärtor i perineum. Till skillnad från andra ljus har det ett antal kontraindikationer, eftersom dimexid är en potent lösning.

Propolis D med dimexid har kontraindikationer

Dimexid har en uttalad antiseptisk effekt, på grund av vilken läkemedlet används för infektiös och svampprostatit.

Behandlingsschema - ett ljus i två veckor. Vid utnämningen av en doktor kan kursen förlängas med ytterligare två veckor.

Recensioner av patienter som använde dessa suppositorier för behandling av prostatit och förebyggande av exacerbationer, indikerar en hög effektivitet av läkemedlet.

Stearinljus Phytopropolis

I kompositionen av läkemedlet finns förutom propolis extrakt av medicinalväxter som har en uttalad antiinflammatorisk effekt. Grunden för suppositorier är naturligt kakaosmör. Läkemedlet kan användas både för behandling och för förebyggande av inflammation i prostatakörteln. Dessutom föreskrivs det som ett adjuvans vid behandling av prostata adenom.

Medicinen tar snabbt bort inflammation och har en analgetisk effekt. I akut bakteriell prostatit används tillsammans med antibiotika i tre veckor. När inflammation i icke smitt ljus placeras i fyra veckor. Den rekommenderade dosen är ett ljus före sänggåendet.

Recept för hemlagad ljus

Om apoteket inte har den nödvändiga förberedelser - Förbered ljusen med dina egna händer. Jämfört med färdiga stolpiller, hemgjorda ljus inte är mindre effektiva. Att göra ett läkemedel kräver ingen färdighet eller sällsynta ingredienser.

Det finns två sätt att förbereda ljus från prostatit hemma.

 1. Det första receptet för tillagning - 50 g propolis finhackad med en kniv. Vid den tiden bör 200 g av något fett på vattenbadet smälta, lanolin eller kakaosmör kan också användas. Ständig omrörning, det är nödvändigt att hälla i behållaren med fett krossad propolis och vänta på dess fullständiga upplösning. Då bör massan hällas på en matfilm och läggas i kylskåp. Efter 15-20 minuter, när massan börjar härda, rulla korven och låt svalna. Efter 2-3 timmar du behöver skära korven i små suppositorier, var och en vägde ungefär 10 g Varje ljus ska packas i plastfolie och förvara i frysen.
 2. För det andra receptet behöver du en alkoholtinktur av propolis, som är lätt att köpa på apoteket. I resten framställs ljusen på samma sätt som läkemedlet med färsk propolis. För att göra detta smälta något fett (200 g), blanda med tinktur, kyla och skär i små skivor.

Ljus är lätta att göra och de flesta

Ljus av egen beredning ska användas dagligen, införande av ett stötpasta i rektalöppningen innan du lägger dig. Behandlingsförloppet är 10 till 30 dagar, beroende på sjukdomens symptomatologi och natur.

Med bakteriell prostatit administreras suppositorierna dagligen. Behandlingsförloppet är kort - inte mer än 10 dagar. Vid kronisk icke-infektiös inflammation i prostata administreras suppositorier dagligen i en månad, eller varannan dag, men i 60 dagar.

Kostnaden för förpackning av ljus med propolis är ungefär densamma för olika droger och är cirka 300 rubler för 10 suppositorier. Vid självförberedelse överskrider inte kostnaden för 10 ljus över 100 rubel.

Användbara rekommendationer

Ljus med propolis används förutom läkemedelsbehandling. Propolis, liksom andra biprodukter, bidrar till bättre assimilering av komponenterna i läkemedel som tas av patienten. För detta ändamål kombinerar urologer ofta antibiotika i tabletter med rektal administrering av suppositorier, eftersom en sådan behandlingsreaktion upprepade gånger förbättrar terapeutisk effekt av antibakteriella läkemedel. Som en övning visar kombinationen av antibiotikum med propolis att uppnå en uttalad terapeutisk effekt på ungefär en vecka.

Ljus ska injiceras rektalt. Innan du får stötpiller från förpackningen bör du tvätta händerna noggrant. För att underlätta införandet av läkemedlet rekommenderas att ligga på ena sidan, trycka knäna böjda vid knäna till bröstet.

För att uppnå det förväntade resultatet är det nödvändigt att applicera suppositorier regelbundet. Även om symtomen efter några dagar återupptogs är det viktigt att slutföra terapeutiska kursen utan att missa läkemedlet.

försiktighetsåtgärder

Rektala suppositorier baserade på propolis kan inte användas vid intolerans mot biodlingsprodukter. Annars är det möjligt att utveckla en stor allergisk reaktion, upp till Quinckes ödem. Propolis stimulerar immunsystemet, så vid användning av onkologi kan ljus inte användas. Annars kommer förbättring av immunförsvaret att leda till en snabb tillväxt av tumören och progressionen av sjukdomen. I annat fall finns inga kontraindikationer, men innan läkemedlet används, är det nödvändigt att konsultera en läkare.

Vid införande av ljus är det inget obehag. Men innan du börjar behandla, bör du noga studera kompositionen och utesluta sannolikheten för en allergisk reaktion. I vissa fall uppstår allergi symptom - nässlor, klåda och svullnad i huden. Symptomatisk behandling och uttag av läkemedlet indikeras.

Varje läkare kommer att erbjuda dig ett antal sätt att behandla prostatit, från trivial och ineffektiv, till radikal

 • du kan regelbundet ta en behandling med tabletter och rektalmassage, gå tillbaka var sjätte månad;
 • du kan lita på människornas medel och tro på ett mirakel;
 • gå till operation och glöm sexlivet...