Huvud
Strömförsörjning

Användarrecensioner om Prostatilen - Zinc

moderator: DVD-RW

Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 1 Meddelande Antony Upplagt: ons 01 aug 2011 16:08

# 2 Meddelande SEM Publicerad den: ons 01 aug 2011 17:18

Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 3 Meddelande Antony »Måndag 01 mar 2011 17:30

# 4 Meddelande SEM Upplagt: ons 01 aug 2011 17:51

Re: Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 5 Meddelande soj33 Upplagt: ons 01 aug 2011 17:55

Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 6 Meddelande Antony Publicerad den: ons 01 aug 2011 18:52

Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 7 Meddelande Antony Publicerad den: ons 01 aug 2011 18:54

# 8 Meddelande Woland Upplagt: ons 01 aug 2011 06:59

Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 9 Meddelande Antony Upplagt: ons 01 aug 2011 21:39

Re: Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 10 Meddelande Woland Upplagt: ons 01 aug 2011 13:03

Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 11 Meddelande Antony Upplagt: ons 01 aug 2011 13:06

Re: Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 12 Meddelande Woland »Ons 03 aug 2011 16:41

Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 13 Meddelande Antony »Ons 03 aug 2011 16:53

Re: Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 14 Meddelande Woland »Ons 03 aug 2011 17:59

Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 15 Meddelande Antony »Ons 03 aug 2011 18:17

Re: Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 16 Meddelande Woland »Ons 03 aug 2011 18:39

Ljusprostopin och prostatilin - vilket är bättre?

# 17 Meddelande Antony »Ons 03 aug 2011 18:48

# 18 Meddelande coolon »Fre 05 aug 2011 19:35

# 19 Meddelande SEM »Lör 06 aug 2011 21:25

Recensioner: Prostatilen

  • Tsitomed, Ryssland
  • Hållbarhet: fram till 01.12.2020
  • Tsitomed, Ryssland
  • Hållbarhet: fram till 01.01.2021
  • Cytomed, Ukraina
  • Hållbarhet: fram till 01.04.2021
  • Tsitomed, Ryssland
  • Hållbarhet: fram till 01.12.2020
  • Tsitomed, Ryssland
  • Hållbarhet: fram till 01.12.2020

Kundrecensioner av Prostatilen

Sådana bra ljus, men inte sett en gång, att annonseras på TV. Inte obestridligt, därför är priset för dem tydligen lägre än för närmaste analoger. För konsumenten väl, men doktorn känner till dessa ljus och utser dem. Självklart, om läkaren är bra.

många berömda utländska droger, och jag inhemska "prostatilen" närmade sig. Jag gick inte utomlands för att få behandling, men mina vänner tog med sig läkemedel från hela världen. behandlade prostata även med berömda israeliska medel. mirakel fungerade inte. på sin egen hud kom till slutsatsen att den inhemska "prostatilen" för mig är det bästa alternativet. Jag behandlas och jag gör profylakse

Bra ljus, jag använder för profylakse och om jag börjar köra upp en förvärring. Eftersom jag använder de ökade perioderna av eftergift, vilket gläder mig. Fortfarande skulle utfärdas i form av tabletter istället för ljus. men enligt doktorn är de därför effektiva, eftersom de agerar lokalt. I resten finns inget att klaga på. Priset är tillräckligt, och viktigast av allt, det hjälper verkligen

De billigaste ljusen för behandling av "Prostatit". Tro mig inte? Jag råder dig att gå till närmaste apotek. Analoger kostar ofta flera gånger mer än plus, medan behandling av dem kräver fler introduktioner. Bland fördelarna med dessa ljus är också det faktum att de kan sättas som förebyggande, liksom för avlägsnande av akuta tillstånd. Definitivt utvärdera detta läkemedel för "fem" poäng

Om du är nöjd med en trög temporär effekt kan du behandlas med piller. Om du verkligen vill ta hand om återvinning och eliminering av inflammation, bör du åtminstone en gång passera kursen med "Prostatilen" ljus. Kände sig på sin egen hud, ljus fungerar kvalitativt bättre. Kursil och sedan, och mer, så jag vet vad jag skriver om här

Fungerar verkligen! Han behandlades av en läkare, men han var trött. Vid nästa attack började leta efter en lösning, hittade svaret: prostatilen. Jag använder en gång varje halvår och anfall blir mindre akut och rastlös.

Alla läkare som ordinerar prostata massage vill förskriva det som svar. Dyrt, obehagligt, värdelöst och oftare extremt skadligt förfarande! Du behandlas med ljus, de arbetar på samma plats, nära bukspottkörteln och, i motsats till massage, ger verklig lättnad. För dessa ändamål kommer även det enklaste ljuset Prostatilen från vår inhemska produktion att fungera. Förklarande, liten, med en bra komposition, på alla sätt komplexa hjälper prostatakörteln att minska och lindra inflammation. Då sträcker sig staten själv ut! Var inte sjuk!

Under lång tid följde jag tanklöst alla råd från min läkare. En av testerna gick för 15 tusen innan jag fick diagnosen prostatit. Sedan tog han av inflammationen med antibiotika och injektioner. Det var lättare för mig, men bara ett tag. Jag började söka efter svar i forumet där jag på rekommendation av en annan läkare fann vilka som ordinerat mig terapi på grundval av dessa ljus men inga injektioner och förödande antibiotika. Jag kan personligen bekräfta att dessa ljus hjälper. Det viktigaste är att göra allt som i instruktionerna och sätta minst 10 dagar förstås för första gången. Lättare att leva

Bättre sent än aldrig, som de säger. Efter långa problem för olika läkare med olika syn på kronisk prostatitbehandling, släpptes jag slutligen med suppositorier som hjälper till att verkligen lindra smärtan med exacerbationer utan antibiotika. Dessa är dessa ljus, Prostatilen # 34.

Efter att ha fullbordat tre kurser av ljus "Prostatilen" inser jag faktumet att förbättra tillståndet hos strålen, nivelleringsvärk i sakrummet och testiklarna. Försök med återfall eliminerades inom två dagar från början av den yttre manifestationen av symtom. Jag känner en psykologisk uppgång, inte bara fysiska förbättringar. Läkaren talar om positiv dynamik.

Det viktigaste att överleva de första dagarna, när du sätter ljus med vana, så blir känslan gradvis normaliserad och du anpassar dig till den här processen. Resultatet tar inte lång tid att vänta, speciellt om du sätter "Prostatilen" under inflammation. Extremt effektiva ljus trots bristen på antibiotika i kompositionen.

För mig var det en uppenbarelse att ljuset "Prostatilen" är förskrivet och med dåliga kvalitetsindikatorer för fröet. Men ännu mer blev jag förvånad över att dessa ljus hjälper! Analyser blev märkbart bättre efter en 10-dagars kurs. Jag kommer att behandlas vidare

Goda ljus som inte bara bekämpar symptomen, vilket ger tillfällig lättnad, som många droger från prostatit. På grund av sin naturliga sammansättning återställer dessa ljus prostata körningens arbetsförmåga, gör det till fullo och därmed läker den sexuella sfären. Det är kontrollerat på sig själv.

De lättade snabbt inflammationen och bidrog signifikant till att minska smärtaintensiteten. Det första ljuset hjälpte, därför skriver jag positiv feedback. Det är inte svårt att applicera, men inte trevligt. Det är verkligen en positiv effekt. faktum

Dessa ljus behandlades med icke-infektiös prostatit. Det hjälpte. Priset är tillräckligt. En bra naturlig komposition, lämpligt närande inflammerad bukspottkörtel. Effekten av dem är bunden att vara, jag skulle rekommendera, men jag är inte en läkare.

De tyckte att ljus gjorde värre än injektioner, men hennes man kände sig mycket bättre efter ljusen. Kanske, hennes bidrag har givetvis gjorts av physio, men ändå - smärtan har gått iväg, urinering har förbättrats. Skönhet!

Snabbare nog, speciellt i jämförelse med tabletter, smittas över. Obligatorisk som förebyggande åtgärd. Efter två kurser av ljus kände "prostatilen" en verklig lättnad när du slutar skaka från varje exponering för regn på grund av rädsla för en början av förvärring. De ger inte bara fysisk, men också moralisk komfort från att använda

Bra medicin. Tagen med en kronisk prostatit, i kombination med andra läkemedel. Effekten lyckades - alla tecken på sjukdomen kom till intet under de första veckorna av behandlingen. Om det större hittills och det är skrämmande att drömma.

Jag har stearinljus "prostatilen" ligger alltid i ett stash i kylskåpet i händelse av exacerbationer. Priset är tillräckligt, du kan köpa ett paket eller två och glömma dem till sista utväg. Om man ska jämföra med samma "vitaprost" eller "longigase", varierar priset med flera gånger. Dessutom, alla som är "prostatilen", råd: sätt ljuset kallt, så det blir enklare och effektivare (försök förstå varför), ljuset läcker inte, för. kommer att lämna, var det är nödvändigt och kommer att vara lättare för dig.

Förmodligen en av de enheter av droger som fortfarande är gjorda enligt GOST. Jag blev förvånad över att få veta att min pappa behandlades av dem. Jag kommer att säga, ärligt, även när det lättade. Nu är det inte så skamligt att det verkar behandlas på detta sätt. Även om effekten inte är svår att märka, vad kan jag säga, hjälp med ljuset

Ljus - fantastiskt! Det var mer än ett år sedan. Min fru och jag ville verkligen ha barnet, men det fungerade inte. Cirka 5 år sedan behandlades jag för prostatit hos en urolog. Detta är helvete! Injektioner smärtstillande medel i perineum, värmare och vibratorer i anus, en lösning av silver i urinröret och andra perversioner i kroppen. Resan till urologen för den perioden uppgick till 3,5 tr. Vilken typ av pengar är drogerna och behandlingen nu, efter 5 år kommer jag inte att tänka på det! Jag läste forumet på internet och började självmedicinering som vi alla))))) Jag gick till apoteket jag köpte Prostatilen och Verona. Han gjorde allt strikt enligt instruktionerna. Han tända ljusen i 10 dagar och drack Verona med mjölk. Och jag kunde inte tro på mina öron och ögon när min fru sa till mig att hon hade en fördröjning på mer än 2 veckor och testet visade 2 remsor))) Innan det levde vi ett aktivt sexliv, men under året inträffade ingenting. Spermierna var tjocka som en budget, även om det inte fanns erektionsproblem, men gick på toaletten på natten. Så att männen: Prostatilen, Verona, folsyra, Vit E, B, C och Seltsink - och dina fruar kommer vara lyckliga, och du är frisk. Kort sagt, jag rekommenderar det till alla! Läkemedlet fungerar verkligen, och obehaget går för 1 kurs. Och alla droger är billigare ibland än att gå till doktorn.

Typiska klagomål: bränning. problem med erektion. smärta i testikeln ledde mig till doktorn. Har överlämnat analyser - underhållet av leukocyter i en prostatas hemlighet överskrids. För närvarande går jag igenom terapi med ljus "prostatilen" inklusive. Jag kan säga nu. att smärtan och brinnande känsla försämrades. Jag kommer att arbeta vidare med normaliseringen av erektion och uppnå fortsatt beständighet. Läkaren i detta avseende uppmuntrades

Starka ljus, hjälpte mig personligen att snabbt ta bort inflammationen. Inom en vecka minskade symtomen, strömmen förbättrades och mitt allmänna tillstånd förbättrades.

Sätt indometacin, longidazu - uppmaningen var inte lika bra som effekten av ansökan. Från prostatilena har du tvärtom mycket allvarliga önskningar, särskilt de första dagarna av upptagandet, men effekten observeras. Jag är för dessa ljus

Jag hade också den tills jag läste anvisningarna om hur man använder stearinljuset korrekt. Du var tvungen att göra en enema, då bara Prostatilena ljus. Allt visade sig så enkelt. Läs sedan noga instruktionerna Prostatilena, det finns också skrivet. Tillbringade 2 kurser. Den första kursen tillsammans med ett antibiotikum, den andra kursen fixar... Generellt för 2 kurser spenderas 18 patroner (ljus). I 18 rundor, som de säger, sköt han inflammation i prostata. Analyserna är stabila, det finns inga smärtor, och jag började gå på toaletten normalt. Om att se eller se, i 20 dagar att bota en akut prostatit ganska under kraft Prostatilenu. Vidare på en halv månad eller en halv är det nödvändigt att upprepa en kurs för profylax. I extraktet från prostata tjurkalvar finns det fortfarande några immunstimulanserande medel som är användbara för prostataimmunitet. Därför föreskrev urologen profylax med Prostatilen. De säger att snart ska någon ny Prostatilen visas på apotek? Hörde inte?

Självklart vid behandling av prostatit är det inget trevligt. Speciellt när doktorn säger att remission kan uppnås endast genom inflammation (som har stött på, vet). Vid behandling registreras i grunden rektala suppositorier, det är ljus - det mest effektiva, än det är möjligt att behandla inflammationer i en prostata. Jag var förskriven ett ljus "prostatilen". Bara notera att priset som de har en ganska budget för att jämföra, "vitaprost", även ljus, är 2 gånger dyrare, medan de har en seriös pobochka. "Prostatylen" har inga biverkningar, så vitt jag vet. Jag tog en 10-dagars kurs. Det är märkbart lättare för mig att bli den fjärde dagen, men redan på första dagen blir det bättre, men inte till slutet, det kommer bara med lättnad. Jag kan inte säga att den sexuella sfären normaliserar sig helt från ljusen, kvaliteten på kön är fortfarande inte vad det var förut, men de tar faktiskt bort inflammation ganska effektivt. Då är förebyggande underhåll med iakttagande av kost, regelbunden sex, övningar och iakttagande av andra rekommendationer från läkaren nödvändigt. Inklusive den upprepade kursen av ljus över tiden

Stearinljus är bra, det viktigaste är operativt när de tar det. Min observation: om två gånger om året att ta en kurs på minst 10 dagar, då finns det inga starka exacerbationer, huvudämnet kastar genast ner med de minsta symptomen. Det är bara irriterande förberedelse, ljusen är små, men före användning, antingen rengöras eller ej, vilket är omöjligt

Prostatilen föreskrivs 2 gånger. Resultatet är bra. Analyserna är bra. Smärtan är borta Det viktigaste är att läkemedlet inte har några biverkningar som finns i andra ljus... det finns inga huvudvärk, magen skadar inte, ingenstans brinner, det finns inga kramper, jag sover normalt. Läkaren säger att snart kommer en ny Prostatilen att visas, ännu effektivare... i år...

Min man har provat många saker under de tio år som strider mot prostatit, men mest av allt tyckte han om prostatylenisk zink i ljus, tar snabbt bort symptom och förbättrar "manlig styrka".

Har registrerat doktorn - en självbehandling är vanligtvis inte förlovad. Innan det fanns piller, injektioner och ljus med alla slags "mirakulösa" växtekstrakter. Vad försökte inte. Stearinljusen blev först i allmänhet föraktad, men det fanns inget val. För mig har doktorn sedan direkt sagt eller sagt - du kommer inte att bli intensivt behandlad, om barn du kan glömma. Och min fru och jag kom precis, vi ville ha ett andra barn. Ett par månader blev han behandlad med alternativ framgång, gick till en betald läkare. Han föreskrev prostatilen. Jag förväntade mig inte mycket. Varken priset eller förpackningen var imponerande. Men jag var redan vid den tiden behandlad allt som läkarna föreskrev, i hopp om att det skulle hjälpa åtminstone något. Det hjälpte. Bokstavligen på dag 3 kände jag effekten. Därefter tillsattes anestetiska tabletter, immunostimulerande läkemedel till prostatilen. Men drivkraften för återhämtning var exakt prostatilen. Och nu 4 månader oroa dig inte.

Vid ansökan före en dröm på morgonen garanterar smutsiga löv och en irriterad anus. När det appliceras på morgonen kommer ljuset ut efter femton minuter med irrepressibel diarré.
Jag använde tidigare andra droger i ljus, såsom polyoxidonium eller lengidas, inget som detta var.
Mest troligt, eftersom vanliga ljus tillverkas på grundval av en fast dyra chokladolja, och dessa ljus är gjorda av petrolatum, någon raffinerad produkt, obehaglig även vid beröring.

Jag blev behandlad - efter hela kursen - var allt över, men doktorn sa att vi nu ska titta och ta hand om oss själva, inte att fiska efter vinterfiske i sommarbyxor eller kalla skor, ens gå lite eller sitta ner = prova och förhindra. Men det viktigaste som hjälpte, och då tänkte jag allt, hejdå ungdom

Jag tycker, precis som allt annat, kan jag bara säga att bara detta läkemedel, till skillnad från andra, hjälpte. Det är ljuset, ja. Men i allmänhet, genom erfarenhet, gå till doktorn så att han åtminstone kontrollerar behandlingsprocessen på något sätt.

Jag dömer bara av resultatet: prostatit besegrade ljusen, ja, ja, varför inte? Jag är inte ett barn. Problemet var allvarligt. För doktorn, förstås. Egentligen skrev han mig denna åtgärd. Jag rekommenderar det.

Hur obehagligt var det först! Men det finns inga alternativ, eller du är en man och behandlas, eller du är inte en man och du hamrar dig själv. Kort sagt, jag bestämde mig för dessa ljus, om det inte var för min frus övertalning, skulle jag knappast börja behandla. Men hon lyckades övertala mig och så småningom bara med dessa ljus och botade. Någon rådde honom där, hon övertalade mig. Jo, jag är tacksam, nu utan problem.

Cyril, ljus ger en specifik lukt?

Det bästa. Verkligen läkt.

Ljus prostatilena - det här är det enda som hjälpt mig. Och jag tror på mig, försökte mycket för mina år. En bra inhemsk drog rekommenderar jag. Personligen var jag ordnad av en läkare med många års erfarenhet, vilket han sa från det viktiga: det är nödvändigt att använda hela kursen "att använda", inte att sakna dagarna och inte lämna så snart du mår bra!

Jag håller med om. Det finns ingen effekt i komplex terapi vid komplex terapi.

När problemen började är alla här bekanta, hustrun körde till doktorn. Jag drack ett berg av piller, jag började snorta dem. Det var lite lättnad, men i allmänhet är allt oro. Hjälp på forum. Någon rådde prostata i ljus. Det var verkligen det första som hjälpte.

Jag ska berätta omedelbart: ljusen hjälpte. Innan det försökte jag olika piller och andra medicinska underverk - all nonsens. Ljus är inte det trevligaste i livet, men resultatet är värt det.

Bra urolog sällsynt Adresserad till 2m ultraljuds TRUS skrifter under 20 minuter vid 2-3 blad och ett par ord, men du har prostatit, och jag visste utan honom beröm Guys Prostatilen resultat säger 99 procent att probyvat det och vad man ska göra

Hej.För läsa alla recensioner av prastatilene av prastamole uno.mne någon anledning inte pamagayut.i natten 3-4 gånger prasypayus toaletten..urologi utse hildren priparaty men förgäves..

Båda drogerna samtidigt? Dessa är inte analoger? Jag behandlades med prostatylenisk zink, det hjälpte mig. Nu tittar jag på att se till att Gud inte återvänder, jag försöker inte överkolla, jag började springa i jogging före jobbet, och sedan sitter jag i stillesittande sätt, i princip.

yaveru som prostatilen i ampullen hjälper mig och ber mig att skicka den till

Brataner, jag pratar. Alla mina chanser var sjuka, jag kan inte prata om sex. Med flickan bröt upp. Längst ner på den rullade och arbetet gick fel har privatliv kastas i slutet... Det är enkla kapets var tills jag på ett forum anonymt inte zaoobschalsya och sedan började springa till läkare för att söka frälsning. De till mig så: ja du förmodligen sjukdom eller sjukdom som redan redan har börjat, bara här med tecken är det nödvändigt att kämpa. De gav mig en lista med läkemedel, men en tenn, dyra, bra, några billiga som ströste några billiga i nätet. Nöjd med en pannkaka fest: du slåss, kan och besegra sjukdomen. Jo, jag gick mitt eget sätt. På forum med samma patienter som jag började kommunicera, bra, många rådde mig alla mediciner, prova det, du kommer inte ångra det. Det var bara prostatelen. Vad jag ville säga var något som blev bättre för mig. Smärta är borta, jag tar det en och en halv vecka, en kurs efter en annan. Jag leder inte ett sexliv, jag försöker återställa min styrka. Även om erektionen ens har börjat och utan smärtor..

Kom att prata om hans problem. Två år kämpar jag med prostatit, det finns korta förbättringar men inte långa. Under en tid drack jag antibiotika med kraft och planterade min mage, så jag försöker inte dricka mer av dem, utom i extrema fall. Förra gången han behandlades med dessa ljus, prostatilenom. Från de positiva punkterna kan jag notera att han började springa mindre ofta på toaletten. Från detta får jag mycket bättre sömn. För tre månader sedan slutade jag kursen, då använde jag ett vitaminkomplex. Det har kommit en lång eftergivelse som jag förstår, det finns ingen brännande känsla när jag går på toaletten, det fanns smärtor. Jag har sex en gång i veckan men det här är inte längre ett problem. Jag tror faktum är att den behandlande läkaren ersatte mig med antibiotika för normala droger. Det verkar som om det här är en remission eftersom de vid första besöket till mig sa att kronisk prostatit inte kan botas, kan bara ta bort symptomen och sedan tillfälligt. Det hjälpte mig och jag hoppas att han inte kommer tillbaka

Jag var mycket intresserad av återkoppling av andra människor. Min åsikt är att vi bara behöver ta itu med ett annat problem.

Webbplatsen är väldigt bekväm, all information jag ville se såg jag den.

Jag märkte att människor spenderar pengar i flera år och försöker bota prostatit, men det är en nollpunkt, det är bra om du inte gör ont! Jag förstår inte att jag förstör mig med antibiotika, jag föredrar att det är lättare. Även om det fortfarande är ingen mening ofta. På natten står jag upp tre eller fyra gånger och det ger mig inte en normal sömn. Efter sex måste jag nu ta en andning, jag kan inte oftare än en gång om tre eller fyra dagar, spänningen börjar känna. Även om jag inte vet, är det rent psykologiskt? Jag försökte läka mig själv, det ledde inte till någonting. Används Afalu eftersom rådde, men efter att han slutat ta allt tillbaka. Desperat alls. Då besökte läkaren som berättade för mig allt som en dåre började sin hälsa. Självklart sa jag inte så direkt, men meningen var detta. De ordinerade mig ljus för prostata. I pritsneypen är inte dåligt, symtomen försvagas, det känns som om en förbättring händer. De första tiderna orsakade mild diarré, men det blev tydligen att kroppen blev van vid det. Då var det inte så, för det blev lite lättare. I min position är det redan mycket. Stearinljus ger möjlighet att andas, även om en veckas tillåten. Förresten har erektionen inte försvunnit, överraskande är det okej. Innan det trodde jag att det var en gång när prostata sätter sig ner, då med kraftproblemen ges. Men det visar sig inte alltid. Jag fortsätter att behandlas av en läkare och jag tror att jag måste gå igenom ultraljud, lite dyrt, men hela analysen kommer att få mig.

Mycket dålig känsla efter sitt intag, från vitaprost var det inte - smärta i anus, diarré. Effekten kände inte och efter att ha tagit 5 ​​stycken stoppades rektalt med användning av dem

prostatilen

Beskrivningen är aktuell på 2014/09/14

  • Latinska namn: Prostatilenum
  • ATX-kod: G04CX
  • Aktiv beståndsdel: Prostatilen, Zink, E-vitamin
  • producent: Lekhim, AO, Kharkov, Ukraina

struktur

1 ampull med ett läkemedel i form av liofizilata för beredning av lösning för intramuskulär administrering innehåller:

  • prostatilen (ett komplex av peptider som kan lösas i vatten, vilka erhölls från prostatavävnad av sexuellt mogna nötkreatur) - 5 mg;
  • glycin - 10 mg.

rektal stolpiller Prostatilen-Zink i dess komposition har:

Som hjälpmedel i ljus används:

Typ av problem

Läkemedelsberedning på hyllorna i apotekskiosker är följande:

  • frystorkades(de aktiva ingredienserna torkas genom frysning i ett vakuumutrymme) pulverför framställning av en lösning för intramuskulär injektion, förpackad med 5 mg injektionsflaskor. Ampuller är fixerade i en plan cellpack med 5 stycken. En kartong innehåller 1 platta.
  • Rektala ljus Prostatilen - cigarrliknande grädde eller grädde suppositories med gråaktig färgton (även en marmorövergång tillåts). Formen av frisättning har en specifik lukt. I blisteren (konturcellförpackning) placeras 5 suppositorier. I kartongboxen sätts 1 eller 2 tallrikar med ljus.

Farmakologisk aktivitet

prostatilen - En kombinerad farmaceutisk beredning med alla terapeutiska effekter som är nödvändiga för effektiv behandling av sjukdomar prostata. Den viktigaste aktiva komponenten i rektala suppositorier och torrt lyofilat har en specifik, Organotropona åtgärd på prostata. Först och främst reducerar prostatilen puffiness och leukocytinfiltration hos glandulärorganet, än uppvisar dess antiinflammatorisk effekt.

Drogen påverkas också av vaskulär säng - förbättrar signifikant mikrocirkulatorisk komponent, underlättar både blodplätt och plasmakomponenter av hemostas. Dessa egenskaper hos läkemedlet gör det möjligt att eliminera problem med blodstasis i bäckenorganen är så vanliga i den moderna världen som de utvecklas på grund av en stillasittande livsstil.

Stagnerad har sitt inflytande på skyddande funktioner kropp. I synnerhet stimulerar läkemedlets terapeutiska effekt aktiviteten hos den humorala länken av immunitet och icke-specifika motståndsfaktorer. Det vill säga användningen av läkemedlet kan bli av med en sådan frekvent orsak till prostatit - en del exogen patogen. Positiv effekt på tonen i muskelramen hos blåsan, underlättande urinering.

Glöm inte om en annan, inte mindre viktig, komponent i drogen - zink. Mikroelementet förhindrar utvecklingen av godartade och maligna processer i prostatakörteln, vilket eliminerar problemet adenom Plåten av det moderna medicinska samhället av prokologer. Zink påverkar väsentligt Sexuell funktion hos män, även i en mycket gammal ålder - bidrar till bevarandet av integriteten hos enskilda spermatozoer, ökar attraktionen mot det motsatta könet.

Även denna biologiskt aktiva del av läkemedlet för män är stark faktor för immunförsvar. Zink behövs för att slutföra mognad av vissa specifika celler som är involverade i kroppens immunsystem, bidrar till en adekvat syntes cytokin, upprätthåller sitt eget motståndskraft mot organismen vid den erforderliga nivån.

Separat bör det noteras vitamin E i denna farmaceutiska produkt. Dess terapeutiska effekter för den manliga kroppen kan helt enkelt inte underskattas, eftersom de utgör en hel lista med användbara egenskaper:

  • underhåll av aktivitet sperma;
  • förebyggande av intravaskulär koagulering (allestädes orsak till trombos i bäcken)
  • en uttalad antioxidant effekt (skyddar cellulära strukturer från destruktion av fria radikaler);
  • starka antiinflammatoriska egenskaper;
  • förhindrar utvecklingen av ateroskleros.

Farmakodynamik och farmakokinetik

Läkemedlet är effektivt absorberad i tjocktarmen eller in i blodomloppet genom injektion, beroende på frisättningsformen för läkemedlet (rektal suppositorium eller torrt lyofilat för lösningstillverkning).

Prostatilen är ett komplext, inhomogent läkemedel, därför avviker de aktiva beståndsdelarna lite. Vitamin komponent tränger in i den regionala och huvudsakliga blodbanan genom att länka med lipoproteiner och albumin, allestädes närvarande avsatt (lager av fettlösligt vitamin E finns i binjurar, testiklar, hypofys och naturligtvis i fett och muskler).

zink har inte kumulativa egenskaper, därför efter absorption och terapeutisk effekt visas från kroppen genom avföring (i procentandelen genom avföring, elimineras det största antalet - 85%), urin och svett.

Om farmakokinetiska förmågor Prostatilena, tyvärr är nästan inget känt.

Indikationer för användning

  • kronisk prostatit;
  • störning av urineringstiden
  • godartad adenom (hyperplasi) av prostata;
  • tromboflebitbäckenområdet;
  • man infertilitet;
  • hemorrojder;
  • komplikation efter prostatakirurgi
  • ålder abnormiteter i prostatakörteln;
  • sexuella störningar.

Kontra

  • Individuell ökning känslighettill de farmaceutiska preparatets beståndsdelar;
  • Förvärvat eller ärftligt intoleransbiologiskt aktiva komponenter i läkemedlet;
  • Njursvikt
  • kardioskleros;
  • Myokardinfarkt.

Var försiktig bör ordinera läkemedlet med risk för utveckling tromboembolism, ateroskleros, obliterans endarteriite eller andra nosologiska enheter, i vilka den patofysiologiska karaktären är en förträngning av den arteriella eller venösa bädden.

Biverkningar

De negativa effekterna av konservativ behandling med en farmaceutisk produkt kan manifestera sig som:

  • suddigperspektiv;
  • allergiska reaktioner (rodnad, svullnad, klåda i huden) med ökad känslighet hos kroppen till ett protein av animaliskt ursprung;
  • spänd känsla av vanligt trötthet;
  • minskning av blodkoagulering;
  • svaghet;
  • huvudvärk och yrsel;
  • blödningar från olika delar av mag-tarmkanalen;
  • utvidgning av levern
  • illamående;
  • creatinuria.

Instruktioner för användning Prostatilena (Metod och dosering)

Hur man använder torrt lyofilat

Denna form av farmaceutiskt läkemedel i apoteket levereras i ampuller som innehåller medicinsk pulver. För lösningsberedning alla innehållet i flaskan måste lösas upp i 1-2 ml isoton lösning av natriumklorid, vatten för injektion eller 0,5% novokain lösning. Utför denna manipulation omedelbart före administrering av läkemedlet. Blanda inte ingredienserna i sprutan.

Prostatileninjektioner, som regel, smärtfri, Men med ökad hudkänslighet rekommenderas att använda novokain som lösningsmedel. Denna kombination av komponenter eliminerar helt obehag under manipulering. Injektionerna är gjorda intramuskulärt 5-10 mg dagligen i 5-10 dagar. Naturligtvis kan förlängas med lämpliga medicinska indikationer och rekommendationer från en kvalificerad medicinsk specialist. Re-konservativ behandling kan utföras inte tidigare än 2-4 veckor.

Schema för rektal suppositorieapplikation

Prostatilen Zink är förpackat i blåsor (konturerade cellförpackningar) som öppnas på perforeringslinjen när suppositoriet tas. Därefter injiceras tabletten direkt i anusen. Innan manipulation det anogenitala området bör sköljas ordentligt för att underlätta sugningssteget för det farmaceutiska preparatet. direkt efter administrering av läkemedlet Det finns en viss tid (rekommenderas - minst en halvtimme) kommer att hållas i horisontellt läge - i ett givet tidsintervall tid att helt absorbera läkemedlet i ändtarmen, och därmed inte kommer att orsaka obehagliga känslan av en främmande kropp och kommer inte att falla vid fel tidpunkt. Om nödvändigt, konservativ terapeutisk kurs upprepningar på 1-6 månader.

Ljus Prostatilen doseringsanvisningar

  • terapeutiska ändamål - 1 ljus 2 gånger om dagen (helst på morgonen och på kvällen), vanligtvis inom 5-10 dagar;
  • profylaktiska ändamål - 1 stiftpiller en gång om dagen.

överdos

När man använder läkemedlet i form av suppositorier i höga doser (mer än 400 mg per dag) under en lång tid kan följande utvecklas:

  • feber;
  • dyspeptiska störningar;
  • övergripande svaghet och trötthet;
  • ökning i koncentrationen kolesterol;
  • dehydratisering;
  • elektrolyt obalans i blodplasma;
  • huvudvärk;
  • nedsatt lungfunktion;
  • ökad aktivitet kreatinkinas och som följd creatinuria;
  • absolut minskning tyroxinoch trijodtyronin i blodplasma;
  • ökning i proportioner östrogenoch androgeneri urinen;
  • njurinsufficiens.

Specifik farmaceutisk motgift för överdosering Prostatilom är inte, eftersom individen symptomatisk behandling enligt de observerade biverkningarna.

interaktion

Kontraindicerad användning av läkemedlet Prostatilen med följande läkemedel:

  • natriumbikarbonat;
  • trisamin;
  • antikoagulantiaindirekt verkan (t ex etylbikiumacetat, dicumarol);
  • en beredning av järn och silver.

Vitamin E, som är närvarande i sammansättningen av medicinska suppositorier som en av de aktiva ingredienserna, ökar effekten steroid och icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel, reducerar toxiska effekter hjärtglykosider (speciellt digoxin och digitoxin), har en motsatt riktad effekt på vitamin K, ökar terapeutisk effektivitet antiepileptiska läkemedel. Dessa kliniska interaktioner bör beaktas vid förskrivning av rektala suppositorier på grund av konservativ behandling av något av dessa läkemedel.

Försäljningsvillkor

Både lyofiliserad lösning och rektala suppositorier frisätts utan motsvarande receptorns ämne.

Förvaringsförhållanden

Håll läkemedelsprodukten på ett mörkt ställe vid en temperatur av 9 till 15 grader Celsius. Det är också nödvändigt att göra läkemedlet otillgängligt för små barn för att undvika eventuella oförutsedda situationer.

Utgångsdatum

Särskilda instruktioner

Konservativ loppet av terapi läkemedel inte kunna påverka reaktionshastigheten och koncentrationen vid bilkörning eller andra potentiellt livshotande mekanismer bör dock avstå från en sådan komplicerad manipulation under rehabilitering, som bland de biverkningar är dimsyn och yrsel.

analoger

Analoger av läkemedlet representeras av följande läkemedel som produceras på Ryska federationens territorium: Vitaprost, Uroprost, Samprost, extrakt av prostata av nötkreatur. De flesta patienter som har prostataproblem frågar sig vilken av drogerna man ska välja, eftersom deras verksamhet är mycket densamma. Att svara på denna fråga är mycket enklare genom exemplet, det vill säga, Vad är bättre - Prostatilen eller Vitaprost.

Prostatilen består av ett litet antal aktiva ingredienser som utmärker sig mycket terapeutiska effekter, så att du kan bli av med en obehaglig nosologisk enhet under några dagar.

Komposition Vitaprost täcker ett mycket bredare lista av biologiskt aktiva substanser, t ex rektala suppositorier innehållande ett antibiotikum effektiva för att bekämpa en mångfald grampositiva och gram mikroorganismer. Om patologi inte har en distinkt patogen kan förekomsten av en antibiotikakomponent emellertid leda till mycket allvarliga biverkningar behandling.

Slutsatsen föreslår sig själv - varje farmaceutisk beredning är optimal för sitt utbud av medicinska indikationer. Valet av medicinering, föreskrivna doser och varaktighet av kursen ska överföras till en kvalificerad specialist och följ klart rekommendationerna från läkarens råd.

barn

Läkemedelspreparat används inte i pediatrisk praxis på grund av dess terapeutiska effekter och specificiteten av indikationer för användning.

Recensioner om Prostatilena

Läkemedlet är populärt bland den manliga hälften av vår planet på jorden, eftersom läkemedlet effektivt kan eliminera ett så stort antal problem med prostatakörteln och inte bara. Först och främst förespråkas recensioner om Prostatilena för de uttryckta terapeutiska egenskaperna hos läkemedlet, vilket framgår av längden av den konservativa kursen av sanitet. Det är inte alltid möjligt att bli av med en hosta, rinnande näsa och kallt för mycket kortare tid, och den farmaceutiska formuleringen gör det möjligt att eliminera de djupa inflammatoriska processer i prostatan och många andra patofysiologiska komplexa problem med en mans hälsa.

Särskilt populärt är ett läkemedel som Prostatilen Zinc-ljus, recensioner som avslöjar denna hemlighet. Det är mycket lättare för män att använda rektala suppositorier i deras dagliga liv än torrt lyofilat för att förbereda en lösning för intramuskulära injektioner. Och injektioner är inte alltid lämpliga på egen hand, och ibland finns det inga nödvändiga förutsättningar för sådana komplicerade manipuleringar.

Det tematiska läkemedelsforumet avslöjar också några av de generella effekterna av ett läkemedelsläkemedel, som vanligtvis inte fokuserar på informationssidor. Naturligtvis talar vi om effekten på manlig sexuell funktion. Biologiskt aktiva komponenter stimulerar på alla sätt spermatozoas aktivitet, behåller sin integrerade struktur och utövar antioxidantverkningar, men ännu viktigare förbättrar preparatet mikrocirkulationsbädden. Det vill säga, ljus återställer bokstavligen den normala erektionen, så nödvändig för män för det normala fysiska och mentala livet.

Prostatilena pris, var man kan köpa

Pris Prostatilena Zink i Ryska federationen är heterogen, det vill säga tabletter för rektal administrering kan köpas i Moskva inom 380 rubel och i St. Petersburg (St Petersburg) för 340 rubel. Priset på ljus Prostatilen Tznik i Ukraina är något lägre. Så ljus för prostatit kan köpas i genomsnitt för 140 hryvnian.

Läkemedelsberedning i ampuller är dyrare i apotekskiosker i båda länderna. Till exempel, i Ukraina kostade injektioner med Prostatilens lösning 190 hryvnias.

Prostatilen: suppositorier, injektioner (Prostatilen) - recensioner

För att bli behandlad är det nödvändigt

fördelar: Effekt.

nackdelar: Jag vet inte.

recension: Medel ska jag berätta om Prostatilenum för nyxes. Om prostatit kryper obemärkt, var inte panik - det här är det viktigaste. Prostatit i varje tredje nu, och har länge funderats på hur man ska leva med det, inte lura. Symtom på Internet är mycket beskrivna, och de vet allt om dem, men som praktiken har visat är det bättre att inte själv sätta diagnosen och behandlas självständigt. Det kan vara någonting! När symptomen kom, som vanligt, låtsade jag att ingenting hände, och jag är frisk, så jag kommer att... Mer

Hjälp ljus, vem skulle inte säga!

fördelar: Shustro tar bort symptom och läker sedan. Priset är lågt, behandlingen är kort.

nackdelar: Jag vet inte.

recension: Händde en gång i vår familj en sådan olycka - min man slog ner prostatit. Men först visste vi inte att det var han! Allt började med bowling, eller snarare, det kom allt. Vi lekte med kollegor, allt tycktes vara normalt, men min mans humör var borta. Sedan lämnade han helt och satt, satte sig på baren och satt där i en timme. Har kommit hem, jag frågar vad som hände, han är tyst. Jag gick ut ur badet, jag har inget ansikte på det, jag är sjuk. I allmänhet var det mycket smärtsamt där, som han förklarade smärtan dull, och sedan rakade skarpt, redan... Mer

Är nöjda

recension: Jag har problem med min pojkvän, prostatit började utvecklas. Här rådde de oss till detta läkemedel, han talar bra och är redan mycket bättre. Jag är nöjd med medicinen och jag är glad.

Utmärkt medicin

fördelar: Effektiv behandling, smärtlöshet.

nackdelar: Detekterades inte.

recension: Jag lider av prostatit i flera år. Jag trodde att det skulle lösa sig som en kock efter Kashpirovskys session. Men det fungerade inte. Som ett resultat vände sig frun till doktorn. Jag gick igenom flera kurser av olika droger och mjöl av helvete tillsammans med dem. Burning (butthert, som uttryckt på ditt internet) - nu vet jag vad det är. Tja, resten är inte särskilt trevliga känslor, som jag inte vågar rekommendera att testa även min chef, ja, och-chen kharoshu chiloveku. I slutet, efter en lång sökning efter det mest anständiga och des... Mer

Ett bra läkemedel

fördelar: Effektiv och billig.

nackdelar: Formen av ljuset är lite obekvämt.

recension: Min läkare diagnostiserades med prostatit flera år sedan. Jag har provat olika mediciner och pengar för den här tiden, men ingenting hjälpte verkligen. Och då, i byn, rådde en granne mig om detta läkemedel. säger ryska och inte dyrt. Jag bestämde mig för att prova det. Några månader senare känner jag mig frisk och full av energi. Detta bekräftades av läkaren.

Effekten av ett ljus är prostatiskt

recension: Om injektionerna Prostatilen Jag kan säga en sak - de är inte lika effektiva som ljus. Personligen genomgick en behandling, även om det här inte är en trevlig behandling, men vad kan du göra, hälsa är viktigare.

Utmärkt medicin!

fördelar: Effektivt.

nackdelar: Särskilda känslor.

recension: Lång led av problem med prostata, och i familjen meningsskiljaktighet på grund av detta började. Jag försökte flera verktyg, jag var skeptisk till ljus. Efter att ha läst några recensioner bestämde jag mig för att försöka allt. I början var mycket specifika känslor, ja, jag förstår varför jag tror, ​​då blev jag van vid det. Effekten lyckades, om en och en halv vecka kom jag tillbaka till det normala, och igen kunde jag behaga min fru.

Jämförelse av ljus

fördelar: Läkar snabbt och snabbt, färre finnar.

nackdelar: Nej det är det inte.

recension: Jämfört Prostatilen och Vitaprost, eftersom de säger att det är analoger. Generellt är virdiken: Prostatilen läker noggrant, orsakar inte slemhinnans skada. Och det här är för män efter 40 års besvärlig plats. Så många kronor till 40 år: mage, tarmar, hjärta. Vitaprost har en negativ inverkan på dessa system. Vitaprost kan vara lämplig för yngre, men för män efter 40 - det finns inget sätt. För mycket pobochki. Prostatilen har inte dessa finnar. På kurser av apotekare, vi övervägde dessa frågor, hur man fortsätter... Mer

utmärkt

fördelar: Effektiv och billig.

nackdelar: Ljus.

recension: Jag har kronisk prostatit. Vi sätter det vid den tiden ungefär sex månader sedan. Självklart fanns det läkare och behandling med en hel lista med droger. Det verkar hjälpa till. Men kom tillbaka igen. Tidigare trodde jag på något sätt inte att på grund av ett läkemedel med prostatit är det möjligt att återhämta sig. Naturligtvis spelade komplexet sin roll, men det var ljus som prostatiskt avslutade min plåga. Symtomen var konstant smärta, magen var redan sjuk från pillerna. Jag gick till apoteket för att köpa ett bedövningsmedel. Men apotekaren rådde... Mer

Brodern var botad

fördelar: Effektiv, arbetande, lätt att använda.

nackdelar: Har inte hittat.

recension: Många saker blev försökta när min bror blev sjuk. Han berättade inte ens sin fru, han gömde det, men han erkände för mig, ja, han erkände att han började ta några piller, någon rådde honom där... det är bra att han bara tog några dagar, för med en läkare sa inte. Jag tog boken bokstavligen till doktorn, och han föreskrev prostataeljus. Ha, brodern vägrade först, men på något sätt är det nödvändigt att bli behandlad, generellt övertygade han honom. Härdad, tack Gud!

Behandling av akut prostatit

fördelar: Har tagit bort akut tillstånd. Prevention.

nackdelar: Typ av problem.

recension: Under lång tid var jag rädd för att gå till doktorn, eftersom jag trodde att jag skulle lägga den med njurstenarna. Vi har den här familjen. Som ett resultat kunde jag inte stå upp, jag gav upp. Prostatit diagnostiserades i den akuta fasen. Absolut förväntade mig inte ett sådant resultat. Med den sexuella funktionen är allt normalt. Upphetsad endast periodiska smärtor, i sidan, nedre delen av ryggen, ljummen. Nu avlägsnades det akuta skedet med antibiotika och dessa ljus. "Prostatilen" måste sättas på för att förhindra att dessa villkor återkommer. Prevention.

Vid problem med matsmältningskanalen

fördelar: Bättre agera än andra former av frisättning, den aktiva substansen absorberas med nästan 100%, billigt pris.

nackdelar: Det kan bli önskningar under de första dagarna.

recension: Om du förutom ett problem med en prostatit, plågar också problem med GASTROINTESTINAL TRACT, blir behandling av prostatit med suppositorier en riktig utgång. Du kan självklart fortfarande sticka injektioner, men de kommer inte att vara lika effektiva som ljuset är effektivt, bara för att deras aktiva substans inte släpper igenom kroppen efter administrering och inte avlägsnas genom tiden genom huden. Allt som finns i stearinljuset i nästan 100% av volymen levereras till inflammerad prostata. Från ljus berörde jag personligen flera alternativ, nu på... Mer

prostatilen

Beskrivning:

prostatilen är ett läkemedel avsedda för behandling av prostata sjukdomar, har ett animaliskt ursprung.
Prostatilena är baserat på ett komplex av vattenlösliga peptider extraherade från prostatakörteln av nötkreatur. Användningen av prostatilen bidrar till att minska stasis av prostatakörtelns utsöndring och minska dess ödem. Läkemedlet har en antiinflammatorisk effekt och förhindrar också bildandet av venös trombos i prostatakörteln.
Indikationer för användning av prostatilen är kronisk prostatit och den postoperativa perioden av behandlingen.

Vid överkänslighet mot läkemedlets aktiva komponenter är dess användning kontraindicerad.
Prostatilen administreras intramuskulärt från 5 till 10 mg en gång dagligen. Preparatet i form av suppositorier injiceras rektalt på 1 suppositorium upp till två gånger om dagen. Före administrering fuktas suppositorier med rent vatten och appliceras efter hygienprocedurer.

Typ av problem:

Tillämpningsområden:

recensioner:

När du öppnar en söt pack, skrämmer ljusets storlek uppriktigt, fantasin av hur du kommer att applicera den kan köra en stupor och chock, inte sett före byn för en riktig man. MEN! "Prostatilen" ljus, en av de få läkemedel som jag verkligen kan hjälpa inte bara eliminera symptomen och förbättra kvaliteten och komplexa är inte så mycket en känsla av hans tillstånd, eftersom den faktiska hälsotillstånd som visar resultatet av ett antal analyser. Så slutsatsen är en: Var inte rädd, det huvudsakliga resultatet! Dessa ljus ger det

Jag behandlas med suppositorier på grund av problem med GIT-systemet, och jag behandlar mycket effektivt. I mer än ett år har jag inte störtats av inflammationer, även om de brukade gå vidare med varje säsongändring. Jag tar kurser "Prostatilen" två gånger om året. Stearinljus Jag köper tsitomedovskie, en förpackning med 10 ljus på en gång. Samma sak visar sig billigt. Jag lagrar i kylskåp

Dimexid i dessa ljus fungerar mycket bra för inflammation, hjälper till att eliminera dem och minska intensiteten av smärta. Samtidigt utan antibiotika och propolis, som kan orsaka allergier och som en konsekvens försämring av tillståndet. Huvudkomponenten i stearinljuset - klämning av nötkreatursjuka hjälper till att behandla prostatakörteln kvalitativt och mata den med det som saknas i ens egen organism. Således får vi en billig högkvalitativ medicin som inte kämpar med symptom, men återställer prostatakörtelns normala tillstånd. Därför föreskrivs ljus "Prostatilen" för inflammation och för förebyggande. Billigt men högkvalitativt effektivt sätt

Vid en tidpunkt när jag just börjat behandla prostatit jämförde jag ljus "vitaprost" och "prostatilen", som de mest effektiva, för att förstå vilka som skulle sluta bättre. Jag kan dela min slutsats utifrån inte bara subjektiva känslor, som är baserade på läkemedlets hastighet och kvalitet, men också på drogernas sammansättning. Det är anmärkningsvärt att den aktiva substansen, dvs prostata extrahera dessa ljus innehåller samma mängd, men i "vitaprost" av någon anledning, sätta en extra ingrediens som förbättrar absorption (glömt hans namn) och "prostatilen" klarar utan det inte rätt komponent. Tro mig. Personligen förklarar jag just denna skillnad i drogpriset 2 gånger. Självklart har jag personligen föredrog "prostatilen", det är billigare, och jag var fysiskt bättre lämpad. På grund av kompositionens och orenhetens naturlighet, dra slutsatser själv. Jag skrev allt, även om du själv kan kontrollera drogernas sammansättning för att komma till dina egna slutsatser

När doktorn skrev mig en lista med tester som skulle vidtas för att kontrollera diagnosen prostatit, var jag förtvivlad för att uttrycka det mildt. Det finns inte så många av dem eftersom de inte är alla billiga. Bara diagnosen fick mig att flyga in i ett öre. Det är bra att trots att budgeten har ordinerats för behandling är ljusen "prostatilen", vilket hjälper. Och så, om du säger, då för diagnosen betalades till tio med något mer än för själva behandlingen med ljus

Jag vill tacka alla skapare av ljuset "prostatilen", de gav mig tillbaka min man! Jag kommer ihåg av fasan det senaste året och mina erfarenheter, som jag just inte ändrade mig för den här gången, men det visade mig att min man var bara sjuk och ganska länge sedan. Han var mycket generad att prata med mig om det här ämnet, undvikit att prata på alla möjliga sätt, blev aggressiv, men hur mycket strängen inte krullar, kommer änden fortfarande att vara. Till slut fick jag reda på allt, och jag började leta efter honom som läkare. När jag fann det, vägrade han också att gå till honom, tk. sa att man redan hade en och beordrade honom ett ljus, vilket han inte kommer att behandlas. Varför skulle jag övertyga honom om detta, det här är en mardröm! Och nu är exacerbationsstadiet redan bakom och cirka 7 månader är mannen i eftergift på grund av behandling och förebyggande av ljuset "prostatilen". De gamla intima relationerna återvänder sakta tillbaka till våra liv, vilket jag är otroligt nöjd med, min man är igen min! I allmänhet, som han sa, trodde han att om han berättade för mig skulle jag sluta se honom som en man! Från där endast sådan nonsens är född i människans sinnen! Lita på oss, kvinnor, vi älskar dig!

Försökte piller - de hjälpte inte, injektionerna blev lite enklare, men efter en stund återvände smärtan. Den verkliga lindringen togs endast av ljuset "prostatilen". Läkaren förklarade att faktum är att de verkar direkt på prostata, eftersom Den aktiva substansen kommer i stor volym och omger "hepatiska barriären". Evenemanget är inte trevligt, men med tanke på att denna obehagliga process förvärras ytterligare av uppmaningar efter införandet av ett ljus, vill du omedelbart glömma om sådan behandling. Men alla offer är värda det. Ljus ger lättnad på kort tid och samtidigt blir det lättare att förstå. Smärtlöv, tillståndet hos strål- och hanehälsan förbättras. I åtminstone denna effekt observeras från tillverkarens "prostatilen" -ljus "cytomed"